Kabeltester s tdr měřením + cable tracker probe ct15 psiber data, 226009

Produkt Kabeltester s tdr měřením + cable tracker probe ct15 psiber data, 226009 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kabeltester s tdr měřením + cable tracker probe ct15 psiber data, 226009 upraviť a produkt hľadať znova.

Kabeltester s TDR měřením + Cable Tracker Probe CT15 Psiber Data, 226009

Kabeltester s TDR měřením + Cable Tracker Probe CT15 Psiber Data, 226009
Detail

CableTool určuje délku všech měděných kabelů: Díky zabudovanému plnohodnotnému TDR (Time Domain Reflektometer) lze změřit délku kabelu nebo vzdálenost k defektu (jako je např. skřípnutí kabelu, přerušení nebo zkrat) u síťových, telefonních, koaxiálních a běžných napájecích kabelů. Pomocí funkce voltmetru lez identifikovat aktivní vedení. Navíc přístroj CableTool dokáže pomocí akustického generátoru určit umístění kabelu. S CableTrackerem Probe může být jednoznačně lokalizováno vedení v kabelových kanálech a pod omítkou. Kvalitní měděný reflektometr (TDR), až 700 m·Zjistí délka kabelu nebo vzdálenosti k defektu (otevřený / Zkraty·Vestavěný voltmetr, až 250 V·Stanovení délky pro všechna vedení jako napájecí, anténní a síťové kabely·Součástí Kabelverfolger Kabel Tracker Probe CT15 · Připojovací kabel s krokosvorkami · Přijímač · Baterie · Brašna · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabeltester s TDR měřením + Cable Tracker Probe CT15 Psiber Data, 226009 , Js-201 hodinky s měřením pulsu (30991)

Kabeltester s TDR měřením Psiber Data, 226008

Kabeltester s TDR měřením Psiber Data, 226008
Detail

CableTool určuje délku všech měděných kabelů: Díky zabudovanému plnohodnotnému TDR (Time Domain Reflektometer) lze změřit délku kabelu nebo vzdálenost k defektu (jako je např. skřípnutí kabelu, přerušení nebo zkrat) u síťových, telefonních, koaxiálních a běžných napájecích kabelů. Pomocí funkce voltmetru lez identifikovat aktivní vedení. Navíc přístroj CableTool dokáže pomocí akustického generátoru určit umístění kabelu. S volitelným CableTrackerem Probe může být jednoznačně lokalizováno vedení v kabelových kanálech a pod omítkou. Kvalitní měděný reflektometr (TDR), až 700 m·Zjistí délka kabelu nebo vzdálenosti k defektu (otevřený / Zkraty·Vestavěný voltmetr, až 250 V·Stanovení délky pro všechna vedení jako napájecí, anténní a síťové kabely Menu v angličtině. Připojovací kabel s krokosvorkami · Baterie · Brašna · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabeltester s TDR měřením Psiber Data, 226008 , Orico-usb 4.0 data cable (orico-u4c08-bk-bp)

Detektor kabelů Psiber Data Network ID Kit, 226005

Detektor kabelů Psiber Data Network ID Kit, 226005
Detail

Kabeláž v budovách často vyvolává otázku, který kabel vede ke kterému konektoru. Cable Tracker se skládá z generátoru signálu a vysoce citlivého přijímače. Vysílač signálu se připojí a vysílá nízkofrekvenční signál do kabelu. Přijímačem je na základě vyzařování kabel sledován. Navíc může generátor blikáním aktivovat LED portu na hubu nebo switchi a umožňuje tak rychlé přiřazení konektoru. Trasování kabelů také ve stěnách nebo kabelových kanálech·Pro RJ-45,11,12·Krokosvorky Generátor signálů (CT10) · Přijímač pro určení polohy vedení (CT15) · Univerzální krokosvorky · RJ-45 Patch kabel · 9V baterie · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Detektor kabelů Psiber Data Network ID Kit, 226005 , Truelife care t3 teploměr s měřením za 5 vteřin

OEM Tester Cable Tracker

OEM Tester Cable Tracker
Detail

Popis produktu: Technické parametry: *Max. délka kabelu 10 km Hodnoty měření: *Vyhledávání, Průchod, Přerušení, Polarita Napájení: *2 x baterie 9 V/DC Rozměry vysílače: *58 x 51 x 32 mm Optický ukazatel: *Ano Zvuková signalizace: *Ano Rozměry: *(D x Š x V) 248 x 55 x 32 mm Klasika mezi zkoušečkami! Vlastnosti: *Charakteristika generátoru 77HP: Signál při zkratu *LED dioda *Test průchodu a polarity *LED displej pro signalizaci zvonkového napětí AC *Pouzdro s ochranou proti stříkající vodě. *Důležité charakteristiky akustické zkoušečky 200EP: Výkonný reproduktor *Připojení prozváněčky *Připojení na sluchátka *Nastavitelná hlasitost *LED osvětlení při špatných světelných podmínkách *Vyměnitelné zkušební hroty. Přiloženo v dodávce: *Akustická zkoušečka 200EP *Generátor 77HP *Odolná taška (patro.cz)

Podobné produkty ako OEM Tester Cable Tracker , Vention usb 2.0 -> microusb charge & data cable 0.25m black (colbc)

SWISSTEN DATA CABLE USB / USB-C TEXTILE 2,0M GREY

SWISSTEN DATA CABLE USB / USB-C TEXTILE 2,0M GREY
Detail

SWISSTEN USB 2.0 typ A na C 2 m Kabel s kvalitním textilním opletením vhodný pro připojení zařízení s konektorem USB typu C k počítači. Podporuje nabíjení proudem až 3 A. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Konektor 1: USB 2.0 typ A (M) Konektor 2: USB typ C (M) Délka: 2 m Barva: šedá (patro.cz)

Podobné produkty ako SWISSTEN DATA CABLE USB / USB-C TEXTILE 2,0M GREY , Vention usb 2.0 -> microusb charge & data cable 3m black (colbi)

SWISSTEN DATA CABLE USB / LIGHTNING TEXTILE 0,2M BLACK (71523101)

Detail

Datový kabel Swissten o délce 0,2 m v černé barvě s konektorem USB / Lightning přenese až 480 Mb/s. Kvalitní textilní opletení prodlužuje životnost kabelu až o dvojnásobek. (mall.cz)

Podobné produkty ako SWISSTEN DATA CABLE USB / LIGHTNING TEXTILE 0,2M BLACK (71523101) , Vention usb 2.0 -> microusb charge & data cable 0.5m black (colbd)

UGREEN USB4 Data and Charging Cable 0.8m 40Gbps (40113)

UGREEN USB4 Data and Charging Cable 0.8m 40Gbps (40113)
Detail

Datový kabel - délka 0,8 m, male konektor 2× USB-C (USB 4), podpora rychlonabíjení až 5 A, rovné zakončení Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Datový kabel UGREEN USB4 Data and Charging Cable 0.8m 40Gbps Datový kabel UGREEN USB4 je ideální pro propojení vašeho notebooku s dalšími zařízeními jako klávesnice, myš, modem, pevný disk nebo třeba tiskárna. Získáte přenos dat o rychlosti 40 Gbps. Kabel může fungovat také jako prodloužení ke zvyšování vzdálenosti připojení. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN USB4 Data and Charging Cable 0.8m 40Gbps (40113) , Vention usb 2.0 -> microusb charge & data cable 1m black (colbf)

ORICO-USB 4.0 Data Cable (ORICO-U4C08-BK-BP)

ORICO-USB 4.0 Data Cable (ORICO-U4C08-BK-BP)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 0,8 m, male konektor 1× USB-C (USB 4), 1× USB-C (USB 4), power Delivery 3,0, podpora rychlonabíjení až 5 A, rovné zakončení Datový kabel značky Orico vyřídí přenos dat a potřebných informací mezi vyhovujícími zařízeními. Je obstarán male konektory USB-C. Co do délky, má propojovací kabel Orico celkem 0,8 m. S tímto kabelem se nemusíte bát ztráty rychlonabíjení. Významné vlastnosti datového kabelu ORICO-USB 4.0 Data Cable ORICO-USB 4.0 Data Cable rovněž podporuje rychlonabíjení Rychlost přenosu určena datovým rozhraním USB 4 Datový kabel Orico je osazen konektory male USB-C Je potřeba myslet na to, že se jedná o propojovací kabel Délka datového kabelu dosahuje na 0,8 m Kabel má rovné zakončení (alza.cz)

Podobné produkty ako ORICO-USB 4.0 Data Cable (ORICO-U4C08-BK-BP) , Orico-thunderbolt 4 data cable (orico-tbw4-20-gy-bp)

MANHATTAN USB 3-in-1 Charging and Data Cable, white

MANHATTAN USB 3-in-1 Charging and Data Cable, white
Detail

nabíjací a dátový kábel USB 3 v 1USB-A na konektory Lightning, USB Micro-B a USB-C, 1 m (3.3 ft.), Biela Ponúka tri rôzne konektory - Lightning, USB micro B a USB typu C - na jednom praktickom kábli Certifikovaný konektor Lightning na pohodlné nabíjanie a synchronizáciu zariadení Apple Nezávisle fungujúci konektor USB micro-B; pripojiteľné adaptéry Lightning alebo USB typu C na nabíjanie a synchronizáciu akéhokoľvek kompatibilného smartfónu, tabletu, digitálneho fotoaparátu alebo iného zariadenia Trojnásobok pripojení - jedno jednoduché riešenieNabíjací kábel Manhattan 3 v 1 USB je inteligentné riešenie pripojenia, ktoré ponúka všetky bežné pripojenia potrebné na nabíjanie a synchronizáciu takmer všetkých súčasných prenosných elektronických zariadení. Tento prispôsobiteľný kábel s vysokokvalitným vstupným konektorom USB-A, ako aj s robustnými nadväzujúcimi konektormi micro-B, typu C a certifikovaným konektorom Apple Lightning rieši problém, keď musíte mať po ruke viacero typov káblov, aby ste mohli udržiavať svoju techniku v prevádzke. Vďaka možnosti pripojenia z primárneho konektora micro-B na konektory USB-C alebo Lightning sa akýkoľvek mobilný telefón, digitálny fotoaparát, prenosný herný systém alebo iné mobilné zariadenia dokonale prispôsobia vašim aktuálnym zdrojom napájania alebo dát. Nabíjací kábel Manhattan 3 v 1 USB je ideálny na cestovanie a mobilné účely alebo ako náhradný kábel, je dokonalým doplnkom k akémukoľvek počítaču kompatibilnému s rozhraním USB-A a nabíjačke v stene alebo v aute, takže vaše zariadenie zostane napájané a pripravené na použitie, kedykoľvek budete potrebovať. Vlastnosti: Ponúka tri rôzne konektory - Lightning, USB micro B a USB typu C - na jednom praktickom kábli Certifikovaný konektor Lightning na pohodlné nabíjanie a synchronizáciu zariadení Apple Nezávisle fungujúci konektor USB micro-B; pripojiteľné adaptéry Lightning alebo USB typu C na nabíjanie a synchronizáciu akéhokoľvek kompatibilného smartfón, tablet, digitálny fotoaparát alebo iné zariadenie Podporuje prenosové rýchlosti až do 480 Mb/s Poniklované spoje pre vysokokvalitný výkon Nastaviteľný pásik na suchý zips na upevnenie kábla a konektorov 1 m (3.3 ft.) kábel s odolným, pružným plášťom TPE Doživotná záruka Špecifikácie a certifikácie MFi USB 2.0 Konektory Jeden samec USB-A Jeden USB micro-B samec Jeden USB-C samec Jeden 8-pinový konektor Lightning Poniklované spoje Tvarovaný TPE Elektrická sieť Výdržné napätie: 300 V DC 10 ms Izolačný odpor: 5 M? Kontaktný odpor: 3 ? Dĺžka kábla 1 m (3.3 ft.) Obsah balenia nabíjací kábel USB 3 v 1 . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako MANHATTAN USB 3-in-1 Charging and Data Cable, white , Orico-thunderbolt 4 data cable (orico-tbw4-08-gy-bp)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 1.5m Black (COLBG)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 1.5m Black (COLBG)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,5 m, male konektor 1× USB Micro-B (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabelŠpičkový nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení. Samotné konektory slibují dlouhou životnost – USB-A byl testovanýna 3 000 a microUSB až na 10 000 použití. microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf47_1.jpg" title="Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable"> KONEKTORYUSB-A (M) > microUSB (M) DÉLKA KABELU1,5 metru NABÍJECÍ PROUDaž 3 A microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf47_2.jpg" title="Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable"> microUSB Charge & Data Cable"... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 1.5m Black (COLBG) , Ugreen thunderbolt 4 40gbps 100w data cable 2m (black) (60621)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 0.25m Black (COLBC)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 0.25m Black (COLBC)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 0,25 m, male konektor 1× USB Micro-B (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabelKvalitní nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení. Samotné konektory slibují dlouhou životnost – USB-A byl testovanýna 3 000 a microUSB až na 10 000 použití. microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf44_1.jpg"> KONEKTORYUSB-A (M) > microUSB (M) DÉLKA KABELU0,25 metru NABÍJECÍ PROUDaž 3 A microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf44_2.jpg"> microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf44_3.jpg"> Kabel s dlouhou životnostíJistě vás potěší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 0.25m Black (COLBC) , Vention usb 2.0 -> microusb charge & data cable 2m black (colbh)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 2m Black (COLBH)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 2m Black (COLBH)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 1× USB Micro-B (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabelKvalitní nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení. Samotné konektory slibují dlouhou životnost – USB-A byl testovanýna 3 000 a microUSB až na 10 000 použití. microUSB Charge & Data Cable" title="Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf48_1.jpg"> KONEKTORYUSB-A (M) > microUSB (M) DÉLKA KABELU2 metry NABÍJECÍ PROUDaž 3 A Není vyplněn Alternativní text k fotografii! microUSB Charge & Data Cable" title="Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf48_3.jpg"> (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 2m Black (COLBH) , Iqtech smartlife tct01 wi-fi adaptér s měřením teploty (iqta212)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 1m Black (COLBF)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 1m Black (COLBF)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 1× USB Micro-B (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabelŠpičkový nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení. Samotné konektory slibují dlouhou životnost – USB-A byl testovanýna 3 000 a microUSB až na 10 000 použití. microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf46_1.jpg" title="Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable"> KONEKTORYUSB-A (M) > microUSB (M) DÉLKA KABELU1 metr NABÍJECÍ PROUDaž 3 A microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf46_2.jpg" title="Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable"> microUSB Charge & Data Cable"... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 1m Black (COLBF) , Ugreen usb-c 3.1 gen2 thunderbolt 3 100w data cable 1m (80150)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 0.5m Black (COLBD)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 0.5m Black (COLBD)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 0,5 m, male konektor 1× USB Micro-B (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabelŠpičkový nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení. Samotné konektory slibují dlouhou životnost – USB-A byl testovanýna 3 000 a microUSB až na 10 000 použití. microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf45_1.jpg" title="Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable"> KONEKTORYUSB-A (M) > microUSB (M) DÉLKA KABELU0,5 metru NABÍJECÍ PROUDaž 3 A microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf45_2.jpg" title="Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable"> microUSB Charge & Data Cable"... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 0.5m Black (COLBD) , Baseus simple wisdom lightning data cable 1.5m white (2 ks) (tzcalzj-02)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 3m Black (COLBI)

Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 3m Black (COLBI)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 3 m, male konektor 1× USB Micro-B (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 2,1 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabelŠpičkový nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení. Samotné konektory slibují dlouhou životnost – USB-A byl testovanýna 3 000 a microUSB až na 10 000 použití. microUSB Charge & Data Cable" title="Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf49_1.jpg"> KONEKTORYUSB-A (M) > microUSB (M) DÉLKA KABELU3 metry NABÍJECÍ PROUDaž 3 A microUSB Charge & Data Cable" title="Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf49_2.jpg"> microUSB Charge & Data Cable" title="Vention... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 3m Black (COLBI) , Usams us-sj201 u2 micro usb flat data cable 1.2m white (sj201mic02)

UGREEN Thunderbolt 4 40Gbps 100W Data Cable 2m (Black) (60621)

UGREEN Thunderbolt 4 40Gbps 100W Data Cable 2m (Black) (60621)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 2× USB-C (USB 4), oboustranná koncovka, podpora rychlonabíjení až 5 A, rovné zakončení Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Datový kabel UGREEN Thunderbolt 4 40Gbps 100W Data Cable 2m (Black) Potrpíte si na kvalitní a rychlý přenos dat? S UGREEN Thunderbolt 4 40Gbps 100W Data Cable 2m (Black) rozhodně nešlápnete vedle. Dobíjení s tímto kabelem se pyšní 100W výkonem a přenos dat probíhá 40Gbps rychlostí. Kabel UGREEN je dlouhý hned dva metry, proto nebudete omezováni ani vzdáleností dvou zařízení. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN Thunderbolt 4 40Gbps 100W Data Cable 2m (Black) (60621) , Mtr tracker pro (6938385305073)

ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable (ORICO-TBW4-20-GY-BP)

ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable (ORICO-TBW4-20-GY-BP)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 1× USB-C (Thunderbolt 4), 1× USB-C (Thunderbolt 4), oboustranná koncovka a kovové tělo, podpora rychlonabíjení až 5 A, rovné a zahnuté zakončení Datový kabel od výrobce Orico vyřídí převod dat mezi vámi vybranými zařízeními. Je opatřen male konektory USB-C. Co do délky, měří propojovací kabel Orico celkem 2 m. Kabel je připraven i pro rychlonabíjení tomu kompatibilních zařízení. Hlavní vlastnosti datového kabelu ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable si poradí i s rychlonabíjením Datové rozhraní: Thunderbolt 4 Datový kabel Orico disponuje konektory male USB-C Svými konektory je označován jako propojovací kabel Délka datového kabelu je 2 m Oplet propojovacího datového kabelu: balistický nylon Tělo konektorů vyrobené z kovu Kabel má rovné a zahnuté zakončení (alza.cz)

Podobné produkty ako ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable (ORICO-TBW4-20-GY-BP) , Mtr tracker pro (6938385305110)

ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable (ORICO-TBW4-08-GY-BP)

ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable (ORICO-TBW4-08-GY-BP)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 0,8 m, male konektor 1× USB-C (Thunderbolt 4), 1× USB-C (Thunderbolt 4), oboustranná koncovka, podpora rychlonabíjení až 5 A, rovné a zahnuté zakončení Datový kabel od renomovaného výrobce Orico obstarává sdílení informací mezi zařízeními vaší volby. Je obdařen male konektory USB-C. Pokud jde o délku, má propojovací kabel Orico celkem 0,8 m. S tímto kabelem neztratíte rychlost rychlonabíjení. Vlastnosti datového kabelu ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable podporuje moderní rychlonabíjení Rozhraní: Thunderbolt 4 Datový kabel Orico byl opatřen o konektory male USB-C Svými konektory je označován jako propojovací kabel Datový kabel měří 0,8 m Oplet datového kabelu: balistický nylon Kabel má rovné a zahnuté zakončení (alza.cz)

Podobné produkty ako ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable (ORICO-TBW4-08-GY-BP) , Vention type-c (usb-c) <-> usb 2.0 charge & data cable 2m black (cokbh)

Baseus Simple Wisdom Lightning Data Cable 1.5m White (2 ks) (TZCALZJ-02)

Baseus Simple Wisdom Lightning Data Cable 1.5m White (2 ks) (TZCALZJ-02)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,5 m, male konektor 1× USB-A, 1× lightning, rovné zakončení Rychlé nabíjenís kabelem BaseusNabíjecí a datový kabel Baseus můžete použít pro všechny mobilní telefony s moderním konektorem Lightning. S datovým kabelem Baseus získáte přenos dat až 480 Mbps, což vám umožní stahování 50 fotografií za jednu vteřinu. Kabel podporuje také rychlé nabíjení, snadno dokáže nabít váš mobil během hodiny na 60%. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! RYCHLOST PŘENOSU480 Mbps ROZHRANÍLightning 2,4 A / USB 2.0 (A) DÉLKA KABELU1,5 metru Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Podporuje rychlé nabíjeníKabel Baseus disponuje funkcí rychlého nabíjení pomocí výstupního proudu 2,4 A, čímž podstatně zkrátíte nabíjecí čas. Kabel je vyroben z kvalitních měděných drátů, které zajišťují... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Simple Wisdom Lightning Data Cable 1.5m White (2 ks) (TZCALZJ-02) , Vention type-c (usb-c) <-> usb 2.0 charge & data cable 1.5m black (cokbg)

USAMS US-SJ201 U2 Micro USB Flat Data Cable 1.2m white (SJ201MIC02)

USAMS US-SJ201 U2 Micro USB Flat Data Cable 1.2m white (SJ201MIC02)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,2 m, male konektor 1× USB-A (USB 2,0), 1× USB Micro-B (USB 2.0) až 2,2 A, rovné zakončení Datový kabel od renomovaného výrobce USAMS je dělaný pro přesun informací mezi danými zařízeními. Je opatřen o male konektory USB-A, USB Micro-B. Mluvíme-li o délce, měří propojovací kabel USAMS celkem 1,2 m. Nejvyšší rychlost, na kterou se vyšplhá při přenášení dat, je upřesněna rozhraním USB 2.0. Tento typ můžeme zařadit mezi vysokorychlostní (High Speed) rozhraní, které umožňuje propojení mezi chytrými zařízeními, kamerami, počítačem a dalšími zařízeními. Významné vlastnosti datového kabelu USAMS US-SJ201 U2 Micro USB Flat Data Cable 1.2m white Rychlost udána datovým rozhraním USB 2.0 Datový kabel USAMS je vybaven konektory male USB-A, USB Micro-B Jedná se tedy o propojovací kabel Datový kabel má délku 1,2 m Kabel má rovné zakončení (alza.cz)

Podobné produkty ako USAMS US-SJ201 U2 Micro USB Flat Data Cable 1.2m white (SJ201MIC02) , Baseus fast charging data cable usb to micro 2a 1m black (camys-01)

Ugreen USB-C 3.1 GEN2 Thunderbolt 3 100W Data Cable 1m (80150)

Ugreen USB-C 3.1 GEN2 Thunderbolt 3 100W Data Cable 1m (80150)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 2× USB-C (USB 3,1 Gen 2), oboustranná koncovka, kovové tělo a power Delivery 3,0, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 5 A Datový kabels podporou videa 4KDatový kabel Ugreen je ideální pro propojení dvou zařízení jako například mobilního telefonu a notebooku. Můžete přenášet data, ale také nabíjet zařízení přímo ze zásuvky. Podporuje nabíjení o maximálním výkonu 100 W a rychlost přenosu dat až 10 Gbps. RYCHLÉ NABÍJENÍ20V / 5A PORTUSB 3.2 Gen 2 RYCHLOST10 Gbps Rychlé nabíjeníDatový kabel Ugreen je univerzální kabel, který můžete použít pro jakékoliv zařízení USB-C jak pro propojení, tak pro přenos dat. Propojte váš notebook s velkou obrazovkou a užívejte si video ve 4K kvalitě. Dopřejte si dlouhou životnostDatový kabel Ugreen je vyroben z velmi kvalitních materiálů, který vám dopřeje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen USB-C 3.1 GEN2 Thunderbolt 3 100W Data Cable 1m (80150) , Vention type-c (usb-c) <-> usb 2.0 charge & data cable 0.25m black (cokbc)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 0.25m Black (COKBC)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 0.25m Black (COKBC)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 0,25 m, male konektor 1× USB-C (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabel Špičkový nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení jako např. FCP či Qualcomm Quick Charge. Samozřejmostí je také integrovaný rezistor, který chrání nabíjené zařízení před zkratem, přebitím či přepětím. USB 2.0 Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf38_1.jpg" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable" /> KONEKTORY USB-A (M) > USB-C (M) DÉLKA KABELU 0,25 metru NABÍJECÍ PROUD až 3 A USB 2.0 Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf38_2.jpg" title="Vention Type-C (USB-C)... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 0.25m Black (COKBC) , Vention type-c (usb-c) <-> usb 2.0 charge & data cable 1m black (cokbf)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 1m Black (COKBF)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 1m Black (COKBF)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 1× USB-C (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabel Špičkový nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení jako např. FCP či Qualcomm Quick Charge. Samozřejmostí je také integrovaný rezistor, který chrání nabíjené zařízení před zkratem, přebitím či přepětím. USB 2.0 Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf40_1.jpg" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable"> KONEKTORY USB-A (M) > USB-C (M) DÉLKA KABELU 1 metr NABÍJECÍ PROUD až 3 A USB 2.0 Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf40_2.jpg" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable"> USB 2.0 Charge & Data Cable"... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 1m Black (COKBF) , Vention type-c (usb-c) <-> usb 2.0 charge & data cable 0.5m black (cokbd)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 3m Black (COKBI)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 3m Black (COKBI)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 3 m, male konektor 1× USB-C (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabel Špičkový nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení jako např. FCP či Qualcomm Quick Charge. Samozřejmostí je také integrovaný rezistor, který chrání nabíjené zařízení před zkratem, přebitím či přepětím. USB 2.0 Charge & Data Cable" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable"> KONEKTORY USB-A (M) > USB-C (M) DÉLKA KABELU 3 metry NABÍJECÍ PROUD až 3 A USB 2.0 Charge & Data Cable" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable"> USB 2.0 Charge & Data Cable" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable"> Kabel s dlouhou životností Konektor USB je testován na více jak 3 000 použití a USB-C poté... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 3m Black (COKBI) , Baseus special lightning data cable + 2x usb for backseat of car black (calhz-01)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 2m Black (COKBH)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 2m Black (COKBH)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 1× USB-C (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabel Špičkový nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení jako např. FCP či Qualcomm Quick Charge. Samozřejmostí je také integrovaný rezistor, který chrání nabíjené zařízení před zkratem, přebitím či přepětím. USB 2.0 Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf42_1.jpg" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable" /> KONEKTORY USB-A (M) > USB-C (M) DÉLKA KABELU 2 metry NABÍJECÍ PROUD až 3 A USB 2.0 Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf42_2.jpg" title="Vention Type-C... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 2m Black (COKBH) , Baseus horizontal data cable type-c to lightning pd 20w 1m black (catlsp-01)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 1.5m Black (COKBG)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 1.5m Black (COKBG)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,5 m, male konektor 1× USB-C (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabel Špičkový nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení jako např. FCP či Qualcomm Quick Charge. Samozřejmostí je také integrovaný rezistor, který chrání nabíjené zařízení před zkratem, přebitím či přepětím. USB 2.0 Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf41_1.jpg" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable"> KONEKTORY USB-A (M) > USB-C (M) DÉLKA KABELU 1,5 metru NABÍJECÍ PROUD až 3 A USB 2.0 Charge & Data Cable" data-src="https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/VENTf41_2.jpg" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable"> USB 2.0 Charge & Data Cable"... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 1.5m Black (COKBG) , Vention type c usb c usb 2 0 charge data cable 2m black cokbh

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 0.5m Black (COKBD)

Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 0.5m Black (COKBD)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 0,5 m, male konektor 1× USB-C (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), stíněný kabel, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Velmi odolný nabíjecí kabel Špičkový nabíjecí a datový kabel Vention nabízí nabíjecí proud až 3 A a podporu nejrůznějších standardů rychlonabíjení jako např. FCP či Qualcomm Quick Charge. Samozřejmostí je také integrovaný rezistor, který chrání nabíjené zařízení před zkratem, přebitím či přepětím. USB 2.0 Charge & Data Cable" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable"> KONEKTORY USB-A (M) > USB-C (M) DÉLKA KABELU 0,5 metru NABÍJECÍ PROUD až 3 A USB 2.0 Charge & Data Cable" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable"> USB 2.0 Charge & Data Cable" title="Vention Type-C (USB-C) USB 2.0 Charge & Data Cable"> Kabel s dlouhou životností Konektor USB je testován na více jak 3 000 použití a USB-C... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 0.5m Black (COKBD) , Pieps probe alu sport, 260cm (9120029060203)

Baseus Fast Charging Data Cable USB to Micro 2A 1m Black (CAMYS-01)

Baseus Fast Charging Data Cable USB to Micro 2A 1m Black (CAMYS-01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 1× USB-A (USB 2,0), 1× USB Micro-A (USB 2.0), podpora rychlonabíjení až 2 A, rovné zakončení Datový kabels rychlým nabíjením 2 ADatový a nabíjecí kabel Baseus Fast Charging je určen pro každého, kdo si oblíbil rychlé přenosy dat a rychlé nabíjení. Tento kabel je schopen přenášet data rychlostí až 480 Mbps. Je kompatibilní s nabíječkami o intenzitě 2A. RYCHLÉ NABÍJENÍ2 A PŘENOS DATaž 480 Mbps DÉLKA1 metr Baseus Fast Charging vás nenechá čekatDatový kabel značky Baseus podporuje rychlé nabíjení až 2 A. Zajišťuje stabilní napájení i přenos dat. Oceníte jeho voděodolnost a stálobarevnost. Datový kabel Baseus využijete pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů, power bank a dalších zařízení. Mimořádně kvalitní provedeníDatový kabel je vyroben z kvalitních materiálů ABS a TPE, které... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Fast Charging Data Cable USB to Micro 2A 1m Black (CAMYS-01) , Pieps probe alu sport, 220cm (9120029060197)

Kabeltester GreenLee NETcat Micro NC-100, 52024541

Kabeltester GreenLee NETcat Micro NC-100, 52024541
Detail

NC-100 je přístroj pro testování síťových, telefonních (RJ45 Twisted Pair) a koaxiálních kabelů. Rychlá technologie PureDigital umožňuje zkoušku průchodnosti vedení a kontrolu správného spárování vodičů. NC-100 může navíc provádět akustické zkoušky. Ve spojení s volitelnou sondou 200XP dokáže tyto kabely rychle lokalizovat. Odnímatelný měřicí přijímač umožňuje rovněž test napevno instalovaných vedení. Zjištěné chyby jsou přehledně a srozumitelně zobrazovány na podsvíceném displeji. Pro síťové a telefonní kabely·Odnímatelný měřicí snímač·Přehledný displej NC-100 · Adaptér pro síťové, telefonní a koaxiální kabely · · Baterie (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabeltester GreenLee NETcat Micro NC-100, 52024541 , Baseus fast charging data cable type-c to type-c 100w 1m black (catys-b01)

Baseus Special Lightning Data Cable + 2x USB for Backseat of Car Black (CALHZ-01)

Baseus Special Lightning Data Cable + 2x USB for Backseat of Car Black (CALHZ-01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,5 m, male konektor 1× USB-A (USB 2,0), 1× lightning, female konektor 2× USB-A (USB 2.0) až 3 A, rovné zakončení Nabíjecí kabel propro zadní sedadla v autěDatový kabel Baseus je vyvinut speciálně pro cestující na zadních sedadlech v automobilu. Je dostatečně dlouhý a vybavený magnetickým držákem ve tvaru písmene U tak, aby bezpečně fixoval kabel. Navíc je vybaven lepícími ploškami, které udrží základnu na svém místě. Nebudou se vám v autě povalovat kabely po zemi v momentech, kdy je zrovna nepoužíváte. Kabel je vybaven konektory male USB-A a lightning a dvěma female USB–A. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! NABÍJENÍ3A / 5V KONEKTORYUSB–A / Lightning DÉLKA KABELU1,5 m Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Bezpečnostní čip pro automatické nabíjeníDatový kabel Baseus... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Special Lightning Data Cable + 2x USB for Backseat of Car Black (CALHZ-01) , Baseus elbow fast charging data cable usb to type-c 66w 2m black (catcs-c01)

Baseus Horizontal Data Cable Type-C to Lightning PD 20W 1m Black (CATLSP-01)

Baseus Horizontal Data Cable Type-C to Lightning PD 20W 1m Black (CATLSP-01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 1× USB-C (USB-C 2,0), 1× lightning, stahovací páska, podpora rychlonabíjení, rovné zakončení Datový kabels rychlonabíjenímS datovým kabelem Baseus Horizontal získáte kompatibilitu s mnoha zařízeními. Je vybaven konektory USB–C a lightning. Kabel podporuje rychlé nabíjení, se kterým svůj iP X nabijete na 50 % během 30 minut. Oceníte kvalitní nylonové opletení pro dlouhou životnost. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! ROZHRANÍUSB–C / Lightning RYCHLONABÍJENÍPower Delivery 18 W DÉLKA KABELU1 m Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Rychlý datový přenosS datovým kabelem Baseus Horizontal získáte možnost rychlého nabíjení. Podporuje funkci Power Delivery o výkonu 18 W a Quick Charge 3.0. S kabelem Baseus získáte přenosovou rychlost až 480 Mbps. Soubor o velikosti 1 GB tak... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Horizontal Data Cable Type-C to Lightning PD 20W 1m Black (CATLSP-01)

Baseus Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black (CATYS-B01)

Baseus Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black (CATYS-B01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 2× USB-C (USB 2,0), podpora rychlonabíjení, rovné zakončení Datový kabels rychlým nabíjenímDatový a nabíjecí kabel Baseus Fast Charging je určen pro každého, kdo si oblíbil rychlé přenosy dat a rychlé nabíjení. Tento kabel je schopen přenášet data rychlostí až 480 Mbps. Nabíjí poté výkonem až 100 W. Využijete jej pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů i notebooků. VÝKONaž 100 W PŘENOS DATaž 480 Mbps DÉLKA1 metr Baseus Fast Charging vás nenechá čekatDatový kabel značky Baseus je kompatibilní s běžnými protokoly rychlého nabíjení včetně FCP nebo Quick Charge 3.0. Inteligentní čip E-Marker s USB-IF certifikací automaticky rozpozná proud a napětí nabíjeného zařízení. S kabelem Baseus Fast Charging stáhnete 1G film za pouhých 24 sekund. Mimořádně kvalitní provedeníDatový kabel... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black (CATYS-B01)

Baseus Elbow Fast Charging Data Cable USB to Type-C 66W 2m Black (CATCS-C01)

Baseus Elbow Fast Charging Data Cable USB to Type-C 66W 2m Black (CATCS-C01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 1× USB-A (USB 2,0), 1× USB-C (USB 2.0), rovné a zahnuté zakončení Datový kabels 90° zahnutímDatový a nabíjecí kabel Baseus Elbow Fast Charging je určen pro každého, kdo si oblíbil rychlé přenosy dat a rychlé nabíjení. Tento kabel je schopen přenášet data rychlostí až 480 Mbps. Nabíjí poté výkonem až 66 W. Oceníte jeho pravoúhlé zakřivení, které umožňuje používání zařízení i při nabíjení nebo přenosu dat. VÝKONaž 66 W PŘENOS DATaž 480 Mbps DÉLKA2 metry Baseus Elbow Fast Charging vás nenechá čekatDatový kabel značky Baseus nabije například za 30 minut Mate40 na 86 % výkonu nebo P40 na 64 % výkonu. Baseus Elbow Fast Charging podporuje rychlé nabíjení o výkonu až 66 W. Jeho vestavěné osvětlení vám vždy pomůže najít nabíjené zařízení i v noci. Mimořádně kvalitní provedeníJeden konektor je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Elbow Fast Charging Data Cable USB to Type-C 66W 2m Black (CATCS-C01)

Tama TDR-TL

Tama TDR-TL
Detail

Koberec pod bicí soupravu Tento koberec pod bicí soupravu svými rozměry 1800 x 2000 mm nabízí dostatečnou plochu pro postavení opravdu velkých bicích souprav s množstvím hardwaru. Spodní strana koberce je opatřena pogumovanou vrstvou zabraňující klouzání koberce a poškození nástrojů. Horní strana nabízí jednoduchý design s motivem loga firmy. Páska se suchým zipem pro snadné zabalení a zajištění koberce je součástí. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Tama TDR-TL

Baseus Display Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black (CATSK-B01)

Baseus Display Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black (CATSK-B01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 2× USB-C (USB 2,0) až 5 A, rovné zakončení Datový kabel značky Baseus slouží pro přenos dat mezi danými zařízeními. Je opatřen o male konektory USB-C. Co do délky, měří propojovací kabel Baseus celkem 1 m. Rychlost, které je dosaženo během přenosu dat, je identifikována rozhraním USB 2.0. Tento typ náleží mezi vysokorychlostní rozhraní, které umožňuje propojení chytrých zařízení, kamer a počítačů. Základní znaky datového kabelu Baseus Display Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black Rychlost určena datovým rozhraním USB 2.0 Datový kabel Baseus byl zařízen konektory male USB-C Je označován jako propojovací kabel Délka datového kabelu dosahuje na 1 m Oplet datového kabelu: balistický nylon Kabel má rovné zakončení (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Display Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black (CATSK-B01)

Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 2m (10306)

Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 2m (10306)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 2× USB-C (USB 2,0), oboustranná koncovka a power Delivery 3,0, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Datový kabelpropojovacíDatový kabel Ugreen je ideální pro propojení vašeho notebooku s dalšími zařízeními jako je klávesnice, myš, modem, pevný disk nebo třeba tiskárna. Získáte přenos dat o rychlosti 480 Mbps. Kabel může fungovat také jako prodloužení ke zvyšování vzdálenosti připojení. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! RYCHLÉ NABÍJENÍ60W / 3A DÉLKA KABELU2 m RYCHLOST480 Mbps Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Je velmi kompatibilní Datový kabel Ugreen je univerzální kabel, který můžete použít pro jakékoliv zařízení USB-C jak pro propojení, tak pro přenos dat. Má dlouhou životnostDatový kabel Ugreen... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 2m (10306)

Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable Type-C (USB-C) 100W 2m Black (CATWJ-A01)

Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable Type-C (USB-C) 100W 2m Black (CATWJ-A01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 2× USB-C (USB 2,0), oboustranná koncovka až 5 A, rovné zakončení Rychlonabíjecídatový kabelS datovým kabelem Baseus Tungsten Gold Fast Charging získáte rychlé nabíjení a také rychlý přenos dat až 480 Mbps. Soubor o velikosti jednoho giga přenesete během 24 vteřin. Datový kabel je vybaven dvěma porty USB–C. ROZHRANÍ1× USB–C / 1× USB–C NABÍJECÍ VÝKON100 W DÉLKA KABELU2 m Kvalitní materiál zabezpečí vaše dataTělo konektorů je vyrobeno z kvalitní zinkové slitiny. Spolu se špičkovým opletením pomocí nylonu získáte pevný a velmi odolný kabel, který jen tak nezlomíte. Datový kabel Baseus Tungsten Gold Fast Charging je odolný proti oděru a navždy udrží svou barvu. Oceníte jeho vzhled se zrcadlovým povrchem pro perfektní lesk. Kabel vybavený inteligentním čipemDatový kabel Baseus Tungsten Gold Fast... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable Type-C (USB-C) 100W 2m Black (CATWJ-A01)

Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 0.5m (50996)

Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 0.5m (50996)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 0,5 m, male konektor 2× USB-C (USB 2,0), oboustranná koncovka a power Delivery 3,0, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Datový kabelpropojovacíDatový kabel Ugreen je ideální pro propojení vašeho notebooku s dalšími zařízeními jako je klávesnice, myš, modem, pevný disk nebo třeba tiskárna. Získáte přenos dat o rychlosti 480 Mbps. Kabel může fungovat také jako prodloužení ke zvyšování vzdálenosti připojení. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! RYCHLÉ NABÍJENÍ60W / 3A DÉLKA KABELU0,5 m RYCHLOST480 Mbps Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Je velmi kompatibilní Datový kabel Ugreen je univerzální kabel, který můžete použít pro jakékoliv zařízení USB-C jak pro propojení, tak pro přenos dat. Má dlouhou životnostDatový kabel... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 0.5m (50996)

Baseus Elbow Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black (CATCS-01)

Baseus Elbow Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black (CATCS-01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 2× USB-C (USB-C 2,0), podpora rychlonabíjení až 5 A, rovné a zahnuté zakončení Datový kabels 90° zahnutímDatový a nabíjecí kabel Baseus Elbow Fast Charging je určen pro každého, kdo si oblíbil rychlé přenosy dat a rychlé nabíjení. Tento kabel je schopen přenášet data rychlostí až 480 Mbps. Nabíjí poté výkonem až 100 W. Oceníte jeho pravoúhlé zakřivení, které umožňuje používání zařízení i při nabíjení nebo přenosu dat. VÝKONaž 100 W PŘENOS DATaž 480 Mbps DÉLKA1 metr Baseus Elbow Fast Charging vás nenechá čekatDatový kabel značky Baseus nabije například za 70 minut S21 Ultra nebo za 40 minut Redmi K40. Baseus Elbow Fast Charging podporuje rychlé nabíjení o výkonu až 100 W. Kabel je vybaven inteligentním rozpoznávacím zařízením pro rychlé nabíjení, které pomáhá správně řídit proud a napětí a zajistí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Elbow Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black (CATCS-01)

Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 1m (50997)

Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 1m (50997)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 2× USB-C (USB 2,0), oboustranná koncovka a power Delivery 3,0, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Datový kabelpropojovacíDatový kabel Ugreen je ideální pro propojení vašeho notebooku s dalšími zařízeními jako je klávesnice, myš, modem, pevný disk nebo třeba tiskárna. Získáte přenos dat o rychlosti 480 Mbps. Kabel může fungovat také jako prodloužení ke zvyšování vzdálenosti připojení. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! RYCHLÉ NABÍJENÍ60W / 3A DÉLKA KABELU1 m RYCHLOST480 Mbps Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Je velmi kompatibilní Datový kabel Ugreen je univerzální kabel, který můžete použít pro jakékoliv zařízení USB-C jak pro propojení, tak pro přenos dat. Má dlouhou životnostDatový kabel Ugreen... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 1m (50997)

Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 1.5m (50998)

Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 1.5m (50998)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,5 m, male konektor 2× USB-C (USB 2,0), oboustranná koncovka a power Delivery 3,0, podpora rychlonabíjení a sync & Charge až 3 A, rovné zakončení Datový kabelpropojovacíDatový kabel Ugreen je ideální pro propojení vašeho notebooku s dalšími zařízeními jako je klávesnice, myš, modem, pevný disk nebo třeba tiskárna. Získáte přenos dat o rychlosti 480 Mbps. Kabel může fungovat také jako prodloužení ke zvyšování vzdálenosti připojení. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! RYCHLÉ NABÍJENÍ60W / 3A DÉLKA KABELU1,5 m RYCHLOST480 Mbps Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Je velmi kompatibilní Datový kabel Ugreen je univerzální kabel, který můžete použít pro jakékoliv zařízení USB-C jak pro propojení, tak pro přenos dat. Má dlouhou životnostDatový kabel Ugreen je vyroben z velmi kvalitních materiálů... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen USB-C 2.0 (M) to USB-C (M) 60W / 3A Data Cable Black 1.5m (50998)

ORICO-USB-C 3.2 Gen2*2 high-speed data cable 2m (ORICO-CSL32-20-BK-BP)

ORICO-USB-C 3.2 Gen2*2 high-speed data cable 2m (ORICO-CSL32-20-BK-BP)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 1× USB-C (USB 3,2 Gen 2x2), 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2x2), power Delivery 3,0, podpora rychlonabíjení až 5 A, zahnuté zakončení Datový kabel značky Orico zařídí přenos dat a potřebných informací mezi náležitými zařízeními. Je opatřen o male konektory USB-C. Pokud jde o délku, měří propojovací kabel Orico přesně 2 m. Největší rychlost, na kterou se vyšplhá při přenášení dat, je definována rozhraním USB 3.2 Gen 2x2. Tento typ patří mezi vysokorychlostní, tzv. SuperSpeed, rozhraní, které umožňuje propojení většiny zařízení disponující odpovědnými konektory. S tímto kabelem neztratíte rychlost rychlonabíjení. Hlavní znaky datového kabelu ORICO-USB-C 3.2 Gen2*2 high-speed data cable 2m ORICO-USB-C 3.2 Gen2*2 high-speed data cable 2m rovněž plně podporuje rychlonabíjení Rychlost přenosu dat dána datovým rozhraním USB 3.2 Gen 2x2 Datový kabel Orico je opatřen konektory male USB-C Jedná se o propojovací kabel Délka... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORICO-USB-C 3.2 Gen2*2 high-speed data cable 2m (ORICO-CSL32-20-BK-BP)

ORICO-USB-C 3.2 Gen2*2 high-speed data cable 3m (ORICO-CSL32-30-BK-BP)

ORICO-USB-C 3.2 Gen2*2 high-speed data cable 3m (ORICO-CSL32-30-BK-BP)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 3 m, male konektor 1× USB-C (USB 3,2 Gen 2x2), 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2x2), power Delivery 3,0, podpora rychlonabíjení až 5 A, rovné zakončení Datový kabel od renomované značky Orico zprostředkuje převod dat mezi vámi zvolenými zařízeními. Je opatřen o male konektory USB-C. Co do délky, měří propojovací kabel Orico přesně 3 m. Rychlost přenášení dat je dána rozhraním USB 3.2 Gen 2x2. Tento typ můžeme zařadit mezi vysokorychlostní (SuperSpeed) rozhraní, které umožňuje propojení většiny chytrých zařízení, počítačů a dalších. S tímto kabelem neztratíte rychlost rychlonabíjení. Základní parametry datového kabelu ORICO-USB-C 3.2 Gen2*2 high-speed data cable 3m ORICO-USB-C 3.2 Gen2*2 high-speed data cable 3m podporuje oblíbené rychlonabíjení Rychlost udávající datové rozhraní USB 3.2 Gen 2x2 Datový kabel Orico je zařízen o konektory male USB-C Je označován jako propojovací kabel Délka datového kabelu sahá na 3 m Kabel má rovné zakončení (alza.cz)

Podobné produkty ako ORICO-USB-C 3.2 Gen2*2 high-speed data cable 3m (ORICO-CSL32-30-BK-BP)

Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable Type-C to Lightning PD 20W 1m Black (CATLWJ-01)

Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable Type-C to Lightning PD 20W 1m Black (CATLWJ-01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 1× USB-C (USB 2,0), 1× lightning, rovné zakončení Rychlonabíjecídatový kabelS datovým kabelem Baseus Tungsten Gold Fast Charging získáte rychlé nabíjení a také rychlý přenos dat až 480 Mbps. Soubor o velikosti jednoho giga přenesete během 24 vteřin. Datový kabel je vybaven portem USB–C a Lightning PD 20W . ROZHRANÍUSB–C / Lightning PD NABÍJECÍ VÝKON20 W DÉLKA KABELU1 m Kvalitní materiál zabezpečí vaše dataTělo konektorů je vyrobeno z kvalitní zinkové slitiny. Spolu se špičkovým opletením pomocí nylonu získáte pevný a velmi odolný kabel, který jen tak nezlomíte. Datový kabel Baseus Tungsten Gold Fast Charging je odolný proti oděru a navždy udrží svou barvu. Oceníte jeho vzhled se zrcadlovým povrchem pro perfektní lesk. Kabel vybavený inteligentním čipemDatový kabel Baseus... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable Type-C to Lightning PD 20W 1m Black (CATLWJ-01)

Baseus One-for-three Retractable Data Cable Type-C to M+L+C 1.2m 100W Black (CAMLC-AMJ01)

Baseus  One-for-three Retractable Data Cable Type-C to M+L+C 1.2m 100W Black (CAMLC-AMJ01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,2 m, male konektor 2× USB-C (USB 2,0), 1× USB Micro-A (USB 2.0), 1× lightning, samonavíjecí, podpora rychlonabíjení, rovné zakončení Rychlé nabíjenípro tři zařízeníS datovým kabelem Baseus One-for-three nabijete hned tři zařízení najednou. Disponuje třemi různými výstupními porty USB–C, Micro USB a Lightning, čímž se stává velmi kompatibilním. Kabel Baseus nahradí několik kabelů. ROZHRANÍUSB–C / Micro USB / Lightning VÝKON100 W DÉLKA KABELU1,2 m Podporuje rychlé nabíjeníS datovým kabelem Baseus One-for-three získáte možnost rychlého nabíjení. Podporuje funkce Power Delivery o výkonu 20 W. Pro nabíjení portem USB–C je připraven výkon rychlého nabíjení až 100 W. S datovým kabelem Baseus One-for-three získáte rychlost přenosu dat 480 Mpbs. Baseus One-for-three přizpůsobí svou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus One-for-three Retractable Data Cable Type-C to M+L+C 1.2m 100W Black (CAMLC-AMJ01)

Baseus Flash Series Fast Charging Data Cable Type-C to Dual USB-C 100W 1.5m Green (CA1T2-C06)

Baseus Flash Series Fast Charging Data Cable Type-C to Dual USB-C 100W 1.5m Green (CA1T2-C06)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,5 m, male konektor 3× USB-C (USB 2,0), podpora rychlonabíjení, rovné zakončení Jeden vstupa dva výstupyS datovým kabelem Baseus Flash Series získáte kompatibilitu s mnoha zařízeními. Disponuje jedním vstupem a dvěma výstupy. Tak může jeden datový kabel nahradit několik kabelů USB–C. Datový kabel Baseus Flash Series je vybaven porty USB–C na dva porty USB–C. ROZHRANÍ1× USB–C / 2× USB–C POWER DELIVERY100 W DÉLKA KABELU1,5 m Podporuje rychlé nabíjeníS datovým kabelem Baseus Flash Series získáte možnost rychlého nabíjení. Využijte jeden ze dvou portů USB–C pro 100W rychlé nabíjení třeba notebooku. AppleBook Pro 13" zvládne nabít za 2,5 hodiny. Při nabíjení oběma porty najednou dostáhnete výkonu 65 W a 18 W. Za pomocí nové nabíjecí technologie BPS zvládne datový kabel Baseus rychlé nabíjení notebooku i mobilního telefonu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Flash Series Fast Charging Data Cable Type-C to Dual USB-C 100W 1.5m Green (CA1T2-C06)

Baseus Flash Series Fast Charging Data Cable Type-C to Dual USB-C 100W 1.5m Black (CA1T2-C01)

Baseus Flash Series Fast Charging Data Cable Type-C to Dual USB-C 100W 1.5m Black (CA1T2-C01)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,5 m, male konektor 3× USB-C (USB 2,0), podpora rychlonabíjení, rovné zakončení Jeden vstupa dva výstupyS datovým kabelem Baseus Flash Series získáte kompatibilitu s mnoha zařízeními. Disponuje jedním vstupem a dvěma výstupy. Tak může jeden datový kabel nahradit několik kabelů USB–C. Datový kabel Baseus Flash Series je vybaven porty USB–C na dva porty USB–C. ROZHRANÍ1× USB–C / 2× USB–C POWER DELIVERY100 W DÉLKA KABELU1,5 m Podporuje rychlé nabíjeníS datovým kabelem Baseus Flash Series získáte možnost rychlého nabíjení. Využijte jeden ze dvou portů USB–C pro 100W rychlé nabíjení třeba notebooku. AppleBook Pro 13" zvládne nabít za 2,5 hodiny. Při nabíjení oběma porty najednou dostáhnete výkonu 65 W a 18 W. Za pomocí nové nabíjecí technologie BPS zvládne datový kabel Baseus rychlé nabíjení notebooku i mobilního telefonu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Flash Series Fast Charging Data Cable Type-C to Dual USB-C 100W 1.5m Black (CA1T2-C01)

Eternico Smart Watch Charging Data Cable pro Garmin Fenix 5 / 6 / 7 / Vívoactive 3 / 4 / 4S 1m (AET-SWCHGAR5)

Eternico Smart Watch Charging Data Cable pro Garmin Fenix 5 / 6 / 7 / Vívoactive 3 / 4 / 4S 1m (AET-SWCHGAR5)
Detail

Napájecí kabel USB Hi-Speed 480 Mb/s, maximální napětí 5V, pro chytré hodinky značky Garmin Náhradní USBnabíjecí kabelPotřebujete náhradní kabel pro nabíjení hodinek značky Garmin, protože současný jste ztratili nebo již má to nejlepší za sebou? Není nic snazšího než si pořídit nabíjecí a datový kabel Eternico Smart Watch Charging Data, který váš původní kabel plně nahradí. Tento kabel také umožňuje přenos dat rychlostí až 480 Mbps. URČENO PROhodinky Garmin DÉLKA KABELU1 metr SPECIFIKACE5 V / max. 500 mA Kompatibilní s těmito modely značky GarminApproach S40, Approach S60, Epix PRO, Fenix 7 PRO, Fenix 7S PRO, Fenix 7X PRO, Fenix 5, Fenix 5 Plus, Fenix 5S, Fenix 5S Plus, Fenix 5X, Fenix 5X Plus, Forerunner 245, Forerunner 245 Music, Forerunner 45, Forerunner 45S, Forerunner 935, Forerunner 945, Instinct, Quatix5, Venu 2... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Smart Watch Charging Data Cable pro Garmin Fenix 5 / 6 / 7 / Vívoactive 3 / 4 / 4S 1m (AET-SWCHGAR5)

Baseus Cafule Series Data Cable USB to USB-C + Watch Charging Dock for Huawei / Honor 1.5m Red (CA1T2-91)

Baseus Cafule Series Data Cable USB to USB-C + Watch Charging Dock for Huawei / Honor 1.5m Red (CA1T2-91)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,5 m, male konektor 1× USB-C (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), podpora rychlonabíjení, rovné zakončení určený pro produkty značky Huawei, modelové řady Watch GT Nabíjejte telefon i hodinky současně Nabíječka Baseus Cafule Series Data díky rozdvojení zvládne nabíjet vaše hodinky i telefon současně z jednoho portu. Nabíječka je kompatibilní s Huawei Watch GT series, Honor Watch Magic 1/2, Honor Watch Dream. ROZHRANÍ USB / USB–C RYCHLOST 480 Mbps DÉLKA KABELU 1,5 m Ochrání vaše zařízení S Baseus Cafule Series Data získáte vysokorychlostní přenos dat až 480 Mbps s výstupním proudem až 5 A. Zajisté oceníte jeho ochranu před přebitím, vysokým proudem a zkratem. Kabel Baseus je vybaven stahovací páskou na suchý zip pro snadné přenášení. Kvalitní provedení zajistí dlouhou životnost Kabel Baseus má zesílený povrch z TPE materiálu. Zůstává tak velmi pevný a přesto ohebný. Oceníte jeho... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Cafule Series Data Cable USB to USB-C + Watch Charging Dock for Huawei / Honor 1.5m Red (CA1T2-91)

Baseus Cafule Series Data Cable USB to USB-C + Watch Charging Dock for Huawei / Honor 1.5m Gray (CA1T2-G1)

Baseus Cafule Series Data Cable USB to USB-C + Watch Charging Dock for Huawei / Honor 1.5m Gray (CA1T2-G1)
Detail

Datový kabel - propojovací, délka 1,5 m, male konektor 1× USB-C (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), podpora rychlonabíjení, rovné zakončení určený pro produkty značky Huawei, modelové řady Watch, Watch Magic, Watch Dream a Watch GT Nabíjejte telefoni hodinky současněNabíječka Baseus Cafule Series Data díky rozdvojení zvládne zvládne nabíjet vaše hodinky i telefon současně z jednoho portu. Nabíječka je kompatibilní s Huawei Watch GT series, Honor Watch Magic 1/2, Honor Watch Dream. ROZHRANÍUSB / USB–C RYCHLOST480 Mbps DÉLKA KABELU1,5 m Ochrání vaše zařízeníS Baseus Cafule Series Data získáte vysokorychlostní přenos dat až 480 Mbps s výstupním proudem až 5 A. Zajisté oceníte jeho ochranu před přebitím, vysokým proudem a zkratem. Kabel Baseus je vybaven stahovací páskou na suchý zip pro snadné přenášení. Kvalitní provedení zajistí dlouhou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Cafule Series Data Cable USB to USB-C + Watch Charging Dock for Huawei / Honor 1.5m Gray (CA1T2-G1)
JS-201 hodinky s měřením pulsu (30991), ORICO-USB 4.0 Data Cable (ORICO-U4C08-BK-BP), TrueLife Care T3 teploměr s měřením za 5 vteřin, Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 0.25m Black (COLBC), Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 3m Black (COLBI), Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 0.5m Black (COLBD), Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 1m Black (COLBF), ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable (ORICO-TBW4-20-GY-BP), ORICO-Thunderbolt 4 Data Cable (ORICO-TBW4-08-GY-BP), UGREEN Thunderbolt 4 40Gbps 100W Data Cable 2m (Black) (60621), Vention USB 2.0 -> microUSB Charge & Data Cable 2m Black (COLBH), iQtech SmartLife TCT01 Wi-Fi adaptér s měřením teploty (IQTA212), Ugreen USB-C 3.1 GEN2 Thunderbolt 3 100W Data Cable 1m (80150), Baseus Simple Wisdom Lightning Data Cable 1.5m White (2 ks) (TZCALZJ-02), USAMS US-SJ201 U2 Micro USB Flat Data Cable 1.2m white (SJ201MIC02), MTR Tracker PRO (6938385305073), MTR Tracker PRO (6938385305110), Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 2m Black (COKBH), Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 1.5m Black (COKBG), Baseus Fast Charging Data Cable USB to Micro 2A 1m Black (CAMYS-01), Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 0.25m Black (COKBC), Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 1m Black (COKBF), Vention Type-C (USB-C) <-> USB 2.0 Charge & Data Cable 0.5m Black (COKBD), Baseus Special Lightning Data Cable + 2x USB for Backseat of Car Black (CALHZ-01), Baseus Horizontal Data Cable Type-C to Lightning PD 20W 1m Black (CATLSP-01), vention type c usb c usb 2 0 charge data cable 2m black cokbh, Pieps PROBE Alu Sport, 260cm (9120029060203), Pieps PROBE Alu Sport, 220cm (9120029060197), Baseus Fast Charging Data Cable Type-C to Type-C 100W 1m Black (CATYS-B01), Baseus Elbow Fast Charging Data Cable USB to Type-C 66W 2m Black (CATCS-C01)