Sekáček na maso z extrémně tvrdého a pevného materiálu. Má 16 cm dlouhou čepel broušenou laserem, která vydrží dlouho ostrá. Designový kousek, který nesmí chybět v žádné kuchyni. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Sekáček na maso z nerezové oceli Shikoku, 16 cm , Cs solingen sekáček na maso 14cm shikoku (cs-039240)Elektrický sekáček z chrom-molybden-vanadiové oceli (CrMOV15), extrémní pevnost, odolnost proti korozi, měkčená rukojeť, délka čepele 14cm Praktický sekáček na maso cs solingen Shikoku s délkou čepele 14 cm v nerezovo-černém dekoru je vhodným i užitečným doplňkem do každé kuchyně. Sekáček má kvalitní čepel z chrom-molybden-vanadu CrMOV15 a je precizně vyvážený. Může se také pochlubit ergonomicky měkčenou rukojetí pro přesnou manipulaci. Tento sekáček je určen pro všechny kuchařské nadšence. Klíčové vlastnosti sekáčku na maso CS Solingen ShikokuSekáček na maso vyroben z materiálů zaručující vysokou pevnostKvalitní sekáček s čepelí z CrMOV15 chrom-molybden-vanaduSpeciální úprava proti koroziCS Solingen Shikoku v líbivém nerezovo-černém dekoruErgonomicky tvarovaná a protiskluzová rukojeťDesignový a praktický prvek do vaší kuchyněDélka čepele 14 cm (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Sekáček na maso 14cm SHIKOKU (CS-039240) , Orion sekáček na maso, 16 cmKuchyňský nůž z extrémně tvrdého a pevného materiálu. Má 9 cm dlouhou čepel broušenou laserem, která vydrží dlouho ostrá. Designový kousek, který nesmí chybět v žádné kuchyni. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Kuchyňský nůž z nerezové oceli Shikoku, 9 cm , Cs solingen nůž na pečivo 20cm shikoku (cs-020767)-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 20 cm (patro.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Shikoku na maso 20cm , Cs solingen nůž kuchyňský na šunku 20cm shikoku (cs-019990)Porcovací nůž s ** ergonomickou protiskluzovou rukojetí** v klasickém designu se třemi nýty. Má 20 cm dlouhou ocel a ručně broušené ostří. Vynikající pro krájení masa, uzenin, ovoce i zeleniny. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Porcovací nůž z nerezové oceli Herne, 20 cm , Cs solingen nůž kuchyňský santoku 13cm shikoku (cs-020088)Pánev z nerezové oceli zajišťuje rovnoměrný rozvod tepla po celém dnu i stranách pánve. Má promyšlené odlévací okraje pro pohodlné přelévání obsahu bez ukápnutí a je vhodná na všechny druhy sporáků, do trouby i do myčky na nádobí. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Pánev z nerezové oceli Pro-X, 28 cm , Cs solingen nůž kuchyňský tepanyaki 18cm shikoku (cs-020118)Kuchařský nůž je vyroben z maximálně odolné oceli proti ztrátě ostrosti a zlomení a má 20 cm dlouhou čepel. Designový kousek, který nesmí chybět v žádné kuchyni. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Kuchařský nůž z nerezové oceli Stern, 20 cm , Cs solingen nůž krájecí kuchyňský 10cm shikoku (cs-020057)Vykosťovací nůž s ** ergonomickou protiskluzovou rukojetí** v klasickém designu se třemi nýty. Má 14 cm dlouhou ocel a ručně broušené ostří. Ideální pomocník při vykosťování. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Vykosťovací nůž z nerezové oceli Herne, 14 cm , Killys nůžky na nehty z nerezové oceli (3031449635390)Pánev z nerezové oceli zajišťuje rovnoměrný rozvod tepla po celém dnu i stranách pánve. Má promyšlené odlévací okraje pro pohodlné přelévání obsahu bez ukápnutí a je vhodná na všechny druhy sporáků, do trouby i do myčky na nádobí. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Pánev z nerezové oceli Pro-X, 30 cm , Náhradní víčka na termosky z nerezové oceli (mtpokpi)Loupací nůž s ** ergonomickou protiskluzovou rukojetí** v klasickém designu se třemi nýty. Má 7 cm dlouhou čepel a ručně broušené ostří. Ideální na loupání veškerého ovoce a zeleniny. Loupaní s ním je rychlé a jednoduché. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Loupací nůž z nerezové oceli Herne, 7 cm , Náhradní víčka na termosky z nerezové oceli (mtpokma)Univerzální nůž je vyroben z maximálně odolné oceli proti ztrátě ostrosti a zlomení a má 13 cm dlouhou čepel. Designový kousek, který nesmí chybět v žádné kuchyni. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Univerzální nůž z nerezové oceli Stern, 13 cm , Náhradní víčka na termosky z nerezové oceli (mtpokwh)Sekáček na maso z kvalitní nerezové oceli oceníte při porcování masa s kostí. Skvěle padne do ruky. Sekáček na maso je určen k opracovávání a porcování masa. Oproti nožům je přizpůsobený k sekání masa a kostí - jeho celková konstrukce je výrazně těžší, což umožňuje vyvinutí větší kinetické energie. Ta je následně použita při dopadu sekáčku, což napomůže přeseknutí silnějších částí masa i kostí, než jaké dokáže rozdělit nůž jakéhokoliv tvaru. Není vhodný na extrémně silné kosti (stehenní,…), hrozí vylomení nebo zlomení čepele, popřípadě úraz. Sekáček lze využít i na drobné krájení zeleniny (přitlačením druhé ruky na tupou stranu čepele a krájení kolébavým pohybem), zejména při krouhání zelí, kapusty a další zeleniny. Perfektní při přípravě pokrmů asijské kuchyně.Je vhodný do myčky nádobí. Délka ostří 16 cm. (4home.cz)
Podobné produkty ako Orion Sekáček na maso, 16 cm , 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 120 × 30 cmNůž na pečivo s ** ergonomickou protiskluzovou rukojetí** v klasickém designu se třemi nýty. Má 20 cm dlouhou ocel a ručně broušené ostří. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž na pečivo z nerezové oceli Herne, 23 cm , 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 100 × 30 cmSekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm , La-tweez pilník na nehty z nerezové oceli (5060126054009)Sekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm , Hendi sekáček na maso 844335 (844335)Sekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm , 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 150 x 30 cm (51049)S vetším sekáčkem na maso ZWILLING® Pro bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Sekáček na maso 16 cm ZWILLING® ProS vetším sekáčkem na maso ZWILLING® Pro bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Sekáček na maso 16 cm ZWILLING® Pro , Klarstein bella / lucia miska z nerezové oceli, náhradní díl- Materiál: nerezová ocel - Sada 4ks v balení (patro.cz)
Podobné produkty ako CS SOLINGEN Teploměr na maso sada 4 ks BRUHL CS-069889 , Orion sekáček nerez 16 cm (141332)- Materiál: nerezová ocel - Sada 4ks v baleníParametry:Barva:nerezovámateriál:nerez ocel (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako CS SOLINGEN Teploměr na maso sada 4 ks BRUHL CS-069889 , Hendi sada drátěných kartáčů z mosazi a nerezové oceli (93247)Sekáček na maso Gourmet bez námahy naporcuje kusy masa i s kostí. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Gourmet získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších,… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF , sprchový panel set z nerezové oceli s čtvercovým designem (142371)Sekáček na maso Gourmet bez námahy naporcuje kusy masa i s kostí. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Gourmet získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších,… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF , Kesper košík z nerezové oceli s odnímatelnou látkou 21x21cm (90871)Sekáček na maso Gourmet bez námahy naporcuje kusy masa i s kostí. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Gourmet získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších,… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF , Kesper košík z nerezové oceli s odnímatelnou látkou 26x26cm (90881)Série kuchyňských nožů Twin Pollux značky Zwilling byla navržena a vyrobena v německém Solingenu jako spojení precizní řemeslné a materiálové kvality, spolu s požadavky moderního designu a vysokého komfortu používání. Zatímco ocelové srdce nože je vyrobeno z jednoho kusu prvotřídní nožířské oceli, syntetická střenka se stará především o dokonalý ergonomický úchop. Spojení materiálů je tak těsné, že vyhovuje přísným hygienickým požadavkům - žádná spára, kde by se držely bakterie. V sérii Twin Pollux najdete i tento všestranný sekáček. Důvodem, proč je tato řada nožů Twin Pollux od J.A.Henckels Zwilling tolik vyhledávána, je nejen perfektní a dlouhotrvající ostrost, ale i kvalitní a důkladné zpracování. Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a záštita poskytuje nejen oporu prstů pro precizní a přesné krájení, ale slouží i k efektivní ochraně prstů. Tyto nože jsou oblíbené hlavně pro jejich nadčasový design a velmi ostré krájení. Nože jsou vyrobeny z té nejkvalitnější nerezové oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku, což zaručuje jen ty nejlepší vlastnosti. Čepel je ukována z jednoho kusu oceli a nože jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Nože se tak stávají tvrdší a odolnější, a více odolávají korozi. Specifikace: Sekáček nejen na maso Perfektní a dlouhotrvající ostrost, kvalitní a důkladné zpracování Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky Speciální směs té nejkvalitnější oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti Nože jsou tvrzeny patentovanou technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem Nože se tak stávají tvrdší a odolnější, více odolávají korozi Rukojeť klasického designu se 3 nýty Tvrdost čepele cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Doživotní záruka na výrobní vady čepele Délka čepele: 15 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Sekáček na maso Twin Pollux Zwilling 15 cm , Cs solingen mačkadlo na brambory nerez 28,8 cm exquisite (cs-037093)Série kuchyňských nožů Twin Pollux značky Zwilling byla navržena a vyrobena v německém Solingenu jako spojení precizní řemeslné a materiálové kvality, spolu s požadavky moderního designu a vysokého komfortu používání. Zatímco ocelové srdce nože je vyrobeno z jednoho kusu prvotřídní nožířské oceli, syntetická střenka se stará především o dokonalý ergonomický úchop. Spojení materiálů je tak těsné, že vyhovuje přísným hygienickým požadavkům - žádná spára, kde by se držely bakterie. V sérii Twin Pollux najdete i tento všestranný sekáček. Důvodem, proč je tato řada nožů Twin Pollux od J.A.Henckels Zwilling tolik vyhledávána, je nejen perfektní a dlouhotrvající ostrost, ale i kvalitní a důkladné zpracování. Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a záštita poskytuje nejen oporu prstů pro precizní a přesné krájení, ale slouží i k efektivní ochraně prstů. Tyto nože jsou oblíbené hlavně pro jejich nadčasový design a velmi ostré krájení. Nože jsou vyrobeny z té nejkvalitnější nerezové oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku, což zaručuje jen ty nejlepší vlastnosti. Čepel je ukována z jednoho kusu oceli a nože jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Nože se tak stávají tvrdší a odolnější, a více odolávají korozi. Specifikace: Sekáček nejen na maso Perfektní a dlouhotrvající ostrost, kvalitní a důkladné zpracování Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky Speciální směs té nejkvalitnější oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti Nože jsou tvrzeny patentovanou technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem Nože se tak stávají tvrdší a odolnější, více odolávají korozi Rukojeť klasického designu se 3 nýty Tvrdost čepele cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Doživotní záruka na výrobní vady čepele Délka čepele: 15 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Sekáček na maso Twin Pollux Zwilling 15 cm , Cs solingen lis na česnek nerez 20,5 cm exquisite (cs-008611)Série kuchyňských nožů Twin Pollux značky Zwilling byla navržena a vyrobena v německém Solingenu jako spojení precizní řemeslné a materiálové kvality, spolu s požadavky moderního designu a vysokého komfortu používání. Zatímco ocelové srdce nože je vyrobeno z jednoho kusu prvotřídní nožířské oceli, syntetická střenka se stará především o dokonalý ergonomický úchop. Spojení materiálů je tak těsné, že vyhovuje přísným hygienickým požadavkům - žádná spára, kde by se držely bakterie. V sérii Twin Pollux najdete i tento všestranný sekáček. Důvodem, proč je tato řada nožů Twin Pollux od J.A.Henckels Zwilling tolik vyhledávána, je nejen perfektní a dlouhotrvající ostrost, ale i kvalitní a důkladné zpracování. Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a záštita poskytuje nejen oporu prstů pro precizní a přesné krájení, ale slouží i k efektivní ochraně prstů. Tyto nože jsou oblíbené hlavně pro jejich nadčasový design a velmi ostré krájení. Nože jsou vyrobeny z té nejkvalitnější nerezové oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku, což zaručuje jen ty nejlepší vlastnosti. Čepel je ukována z jednoho kusu oceli a nože jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Nože se tak stávají tvrdší a odolnější, a více odolávají korozi. Specifikace: Sekáček nejen na maso Perfektní a dlouhotrvající ostrost, kvalitní a důkladné zpracování Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky Speciální směs té nejkvalitnější oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti Nože jsou tvrzeny patentovanou technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem Nože se tak stávají tvrdší a odolnější, více odolávají korozi Rukojeť klasického designu se 3 nýty Tvrdost čepele cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Doživotní záruka na výrobní vady čepele Délka čepele: 15 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Sekáček na maso Twin Pollux Zwilling 15 cm , Cs solingen naběračka na těstoviny nerez 37 cm exquisite (cs-008451)Vypouklé poklice z leštěné nerezové oceli jsou zvláště vhodné pro vyšší hrnce, ale i pánve. Umožňují, že se pára koncentruje uvnitř, kondenzuje a udržuje tak v pokrmu dostatek šťávy a tekutin. Poklice jsou kompatibilní se všemi produkty Eva Trio podle příslušné velikosti Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vypouklá poklice z nerezové oceli 16 cm Eva Solo , Cs solingen naběračka nerez 33 cm exquisite (cs-008444)Vypouklé poklice z leštěné nerezové oceli jsou zvláště vhodné pro vyšší hrnce, ale i pánve. Umožňují, že se pára koncentruje uvnitř, kondenzuje a udržuje tak v pokrmu dostatek šťávy a tekutin. Poklice jsou kompatibilní se všemi produkty Eva Trio podle příslušné velikosti Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vypouklá poklice z nerezové oceli 16 cm Eva Solo , Cs solingen pěnovačka nerez 37 cm exquisite (cs-008499)Vypouklé poklice z leštěné nerezové oceli jsou zvláště vhodné pro vyšší hrnce, ale i pánve. Umožňují, že se pára koncentruje uvnitř, kondenzuje a udržuje tak v pokrmu dostatek šťávy a tekutin. Poklice jsou kompatibilní se všemi produkty Eva Trio podle příslušné velikosti Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vypouklá poklice z nerezové oceli 16 cm Eva Solo , Cs solingen kleště grilovací 30 cm gera cs-036270Sekáček nerezová ocel, odolnost proti korozi, velmi ostré, snadno brousitelné, myčka Vyroben precizním kováním z německé oceli s vysokým obsahem uhlíku. Speciální slitina chromu, molybdenu a vanadia zajišťuje tyto vlastnosti: vysokou ostrost, dlouhou životnost ostří, snadné broušení, vysokou odol ost proti korozi. 300mm. Při výrobě nožů se dodržuje 50 hlavních kroků precizní stroje brousí a leští čepel nože, dokud nedosáhne optimálního úhlu. Rukojeť v sobě spojuje vyváženost, bezpečnost, optimální váhu a snadnou manipulaci. S výjimečným vzhledem. Každý nůž je balen jednotlivě v PET blistru. (alza.cz)
Podobné produkty ako HENDI sekáček na maso 844335 (844335) , Cs solingen panev steinfurt 24 cmNakupteSekáček na maso ORION Master 18cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Nože, příbory > Kuchyňské nožeza379.00Kč (tipa.eu)
Podobné produkty ako Sekáček na maso ORION Master 18cm-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 13 cm (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako CS SOLINGEN Nůž kuchyňský santoku 13 cm SHIKOKU CS-020088-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 17 cm (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako CS SOLINGEN Nůž kuchyňský kuchařský 17 cm SHIKOKU CS-020026-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 10 cm (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako CS SOLINGEN Nůž krájecí kuchyňský 10 cm SHIKOKU CS-020057-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 18 cm (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako CS SOLINGEN Nůž kuchyňský tepanyaki 18 cm SHIKOKU CS-020118Cedník je nezbytným příslušenstvím každé kuchyně. Cedník z jemným sítkem Eva Trio dobře drží na hrnci či míse a využijete jej při oplachování ovoce, zeleniny, stejně tak pomůže vyndat těstoviny, knedlíky nebo jiné pokrmy z vroucí vody či vývaru. Rovněž lze využít při pečení. Cedník s jemným sítkem z nerezové oceli Jednoduchá manipulace, dlouhá rukojeť Tvarově stabilní, chuťově a pachově neutrální K dispozici v několika velikostech Lze mýt v myčce (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Cedník z nerezové oceli O 16 cm Eva Trio Eva SoloCedník je nezbytným příslušenstvím každé kuchyně. Cedník z jemným sítkem Eva Trio dobře drží na hrnci či míse a využijete jej při oplachování ovoce, zeleniny, stejně tak pomůže vyndat těstoviny, knedlíky nebo jiné pokrmy z vroucí vody či vývaru. Rovněž lze využít při pečení. Cedník s jemným sítkem z nerezové oceli Jednoduchá manipulace, dlouhá rukojeť Tvarově stabilní, chuťově a pachově neutrální K dispozici v několika velikostech Lze mýt v myčce (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Cedník z nerezové oceli O 16 cm Eva Trio Eva SoloCedník je nezbytným příslušenstvím každé kuchyně. Cedník z jemným sítkem Eva Trio dobře drží na hrnci či míse a využijete jej při oplachování ovoce, zeleniny, stejně tak pomůže vyndat těstoviny, knedlíky nebo jiné pokrmy z vroucí vody či vývaru. Rovněž lze využít při pečení. Cedník s jemným sítkem z nerezové oceli Jednoduchá manipulace, dlouhá rukojeť Tvarově stabilní, chuťově a pachově neutrální K dispozici v několika velikostech Lze mýt v myčce (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Cedník z nerezové oceli O 16 cm Eva Trio Eva Solo-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 20 cmParametry:Barva:nerezová/černá (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako CS SOLINGEN Nůž kuchyňský na šunku 20 cm SHIKOKU CS-019990-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 20 cm (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako CS SOLINGEN Nůž na pečivo kuchyňský 20 cm SHIKOKU CS-020767Palička na maso, se sekáčkem, 270 mm (alza.cz)
Podobné produkty ako Weis Palička na maso se sekáčkem, 27 cm (226689215)div>Sada 3 nožů obsahuje vykošťovací nůž, nůž na pečivo a kuchařský nůž. Nože majá čepel z nerezové oceli a dřevěnou nýtovanou rukojeť. Tato sada představuje ideální základní výbavu do kuchyně. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Kochsysteme Set nožů z nerezové oceli All Star, 3 ksKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 10 cm, univerzální nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský krájecí nůž značky cs solingen, se kterým pohodlně a rychle nakrájíte jakékoliv potraviny. Nůž je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceli, která je extrémně pevná a odolná proti korozi. Vše doplňuje měkčená, ergonomická rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského krájecího nože CS Solingen ShikokuJedná se o kuchyňský krájecí nůž Je vhodný na krájení všech potravinNůž CS Solingen je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceliJe odolný proti koroziCS Solingen má měkčenou ergonomickou rukojeťDélka čepele:10 cm (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž krájecí kuchyňský 10cm SHIKOKU (CS-020057)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, nůž na pečivo K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský nůž na pečivo značky cs solingen, se kterým pohodlně a rychle nakrájíte chléb nebo bagety. Nůž je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceli která je extrémně pevná a odolná proti korozi. Vše doplňuje měkčená, ergonomická rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože na pečivo CS Solingen ShikokuJedná se o kuchyňský nůž na pečivoJe vhodný na krájení chleba, baget nebo housekNůž CS Solingen je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceliJe odolný proti koroziCS Solingen má měkčenou ergonomickou rukojeťDélka čepele:20 cm (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž na pečivo 20cm SHIKOKU (CS-020767)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský tepanyaki nůž značky cs solingen, se kterým pohodlně a rychle naporcujete maso, uzeniny, ale i ovoce nebo zeleninu. Japonský tepanyaki nůž je určen především vyznavačům asijské kuchyně. Velmi ostrá a hladká čepel nože umožňuje krájet maso a zeleninu přímo na rozpáleném plátu. Nůž je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceli, která je extrémně pevná a odolná proti korozi. Vše doplňuje měkčená, ergonomická rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského tepanyaki nože CS Solingen ShikokuJedná se o tepanyaki kuchyňský nůžJe vhodný na porcování masa a zeleniny na rozpáleném plátuNůž CS Solingen je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceliJe odolný proti koroziCS Solingen má měkčenou ergonomickou rukojeťDélka čepele:18 cm (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž kuchyňský tepanyaki 18cm SHIKOKU (CS-020118)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, japonský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský santoku nůž značky cs solingen, se kterým pohodlně a rychle naporcujete maso, uzeniny, ale i ovoce nebo zeleninu. Japonský santoku nůž je určen především vyznavačům asijské kuchyně. Velmi ostrá a hladká čepel nože umožňuje nakrájet ovoce nebo maso tak, že zamezí úniku šťávy. Nůž je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceli která je extrémně pevná a odolná proti korozi. Vše doplňuje měkčená, ergonomická rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského santoku nože CS Solingen ShikokuJedná se o santoku kuchyňský nůžJe vhodný na porcování masa, uzenin, ovoce a zeleninyZamezuje úniku šťávy z krájeným potravinNůž CS Solingen je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceliJe odolný proti koroziCS Solingen má měkčenou ergonomickou rukojeťDélka čepele:13 cm... (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž kuchyňský santoku 13cm SHIKOKU (CS-020088)Provence Palička na maso se sekáčkem, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | KUCHYŇSKÉ NÁŘADÍ | PALIČKY NA MASO (kitos.cz)
Podobné produkty ako Provence Palička na maso se sekáčkemKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, plátkovací nůž K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský nůž na šunku značky cs solingen, se kterým pohodlně a rychle naporcujete šunku na slabé plátky. Nůž je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceli která je extrémně pevná a odolná proti korozi. Vše doplňuje měkčená, ergonomická rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože na šunku CS Solingen ShikokuJedná se o kuchyňský nůž na šunkuJe vhodný na porcování šunkyUmožňuje krájet velmi tenké plátky šunkyNůž CS Solingen je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceliJe odolný proti koroziCS Solingen má měkčenou ergonomickou rukojeťDélka čepele:20 cm (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž kuchyňský na šunku 20cm SHIKOKU (CS-019990)Kuchařský nůž z extrémně tvrdého a pevného materiálu. Má 17 cm dlouhou čepel broušenou laserem, která vydrží dlouho ostrá. Designový kousek, který nesmí chybět v žádné kuchyni. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Kuchařský nůž z nerezové oceli Shikoku, 17 cmSada nožů - kuchařský nůž, nůž na pečivo, porcovací nůž a univerzální nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, 6 kusů v sadě Praktická sada nožů v bloku cs solingen Shikoku ve bambusovém dekoru je vhodným i užitečným doplňkem do každé kuchyně. Je zde 5 nožů a jeden bambusový stojan. Naleznete zde kuchyňský nůž, speciální nůž na pečivo, kuchařský nůž, porcovací nůž, ale také univerzální nůž. Nože mají vysoce kvalitní laserem broušenou čepel z chrom-molybden-vanadu CrMOV15 a jsou precizně vyvážené. Mohou se také pochlubit ergonomicky měkčenou rukojetí pro přesnou manipulaci. Držák je pak vyroben z robustního dřeva. Tato sada je určena pro všechny kuchařské nadšence. Klíčové vlastnosti sady nožů CS Solingen ShikokuSada obsahující 5 nožů a 1 blok na ukládání těchto nožůKvalitní nože s čepelí z CrMOV15 chrom-molybden-vanaduDřevěný blok pro snadnou... (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Sada nožů v bloku SHIKOKU 6ks CS-045777 (CS-045777)