Bílý beliani s dřevěným topem winglay (beliani_200044)

Produkt Bílý beliani s dřevěným topem winglay (beliani_200044) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bílý beliani s dřevěným topem winglay (beliani_200044) upraviť a produkt hľadať znova.

Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044)

Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, moderní styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevotříska, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 50 × 48 × 40 cm (V׊×H) Pro lampičku nebo odložení rozečtené knížky zde máme připravený praktický noční stolek BELIANI. Mohl by vás oslovit jeho moderní styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Ve spodní části se nacházejí 4 nožičky, které vám garantují skvělou stabilitu. Při úklidu vám zajistí pohodlný přístup k podlaze a dobrou cirkulaci vzduchu. K dispozici jsou přidané šuplíky i úložný prostor pro umístění menších věcí. Pro osobní věci poslouží odkládací část nočního stolku. Součástí balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI doladí interiér k dokonalosti. Zásadní vlastnosti výrobku Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY Moderní noční stolek BELIANI přináší dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové provedení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044) , Bílý beliani s dřevěným topem winglay (beliani_200044)

Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711)

Bílý BELIANI s hnědou částí  ALLOA (beliani_119711)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 17 polic, nosnost police 15 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1740 × 1200 × 300 mm (V׊×H) Řešíte, čím ještě vyplnit nevyužitý prostor vašeho bytu? V tom případě by mohl být vhodný policový regál BELIANI. Získáte tak další úložný prostor a zároveň stylový kousek, který skvěle doplní váš byt. Regál disponuje 17 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky dodává stabilitu a stylový design. Maximální nosnost police činí 15 kg. Pro snadnou přepravu a lepší uskladnění jej obdržíte demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které jsou součástí balení. Regál BELIANI měří 1740 × 1200 × 300 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA Regál BELIANI nabízí 17 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce: bílá Regál BELIANI měří 1740 × 1200 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711) , Bílý beliani s pěti policemi orilla (beliani_117329)

Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329)

Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 10 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1740 × 830 × 230 mm (V׊×H) Zasloužil by si váš interiér ještě něčím dovybavit? Volné místo by tak mohl vyplnit policový regál BELIANI. Získáte tak do bytu další potřebný úložný prostor. Regál je vybaven 10 policemi. Konstrukce zhotovená z dřevotřísky zařídí dobrou stabilitu a pěkný vzhled. Nosnost police činí 5 kg. Pro jednoduché uskladnění a snadnou přepravu se dodává v rozloženém stavu. Jednoduše ho ale smontujete za pomoci návodu a spojovacích materiálů, které najdete v balení. Regál BELIANI měří 1740 × 830 × 230 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA Regál BELIANI obsahuje 10 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Police jsou zhotoveny z dřevovláknité desky (MDF) Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce: bílá Regál BELIANI měří 1740 × 830 × 230 mm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329) , Bílý beliani s hnědou částí alloa (beliani_119711)

Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217)

Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 77 × 102 × 40 cm (V׊×H), s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce MDF, materiál desky MDF, bílá barva Pro zútulnění vašeho domova se bude perfektně hodit konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové zpracování se bude vyjímat v různých místnostech. Umístit ho můžete například do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, ale skvěle bude vypadat i ve vstupní hale nebo předsíni, kde poslouží na odkládání drobností. Součástí jsou 4 klasické nohy, které jsou zárukou dobré stability. Osobní věci najdou své místo na odkládacím prostoru stolku. Praktický konzolový stolek bude příjemným společníkem do moderního i venkovského prostoru. Zásadní vlastnosti konzolového stolku Bílý BELIANI TOBAGO Konzolový stolek BELIANI poslouží jako odkládací stolek ve vstupní hale Je velmi oblíbený pro své obdélníkové vyhotovení Dole jsou umístěny klasické nohy, které se postarají o dobrou stabilitu Osobní věci lze umístit na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217) , Opasek s dřevěným nářadím (6934510505325)

Bílý BELIANI LOWELL (beliani_66127)

Bílý BELIANI LOWELL (beliani_66127)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva dub, obdelníkový, retro styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce MDF, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 79 × 91 × 38 cm (V׊×H) Jako praktický kus nábytku, který využijete například k odložení knihy nebo budíku, vám doporučujeme noční stolek BELIANI. Líbit by se vám mohl jeho retro styl. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, které působí velmi vkusně. Součástí stolku jsou 4 nožičky, které vám garantují skvělou stabilitu. Umožňují také pohodlný úklid a dobrou cirkulaci vzduchu pod stolkem. Disponuje přidanými šuplíky i úložným prostorem pro uložení menších věcí. Odkládací část nočního stolku vám poslouží k umístění potřebných věcí. V balení je obsažen jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem oživí váš interiér. Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI LOWELL Retro noční stolek BELIANI vám nabídne dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI LOWELL (beliani_66127) , Beliani kokomo bílý (beliani_317375)

Bílý BELIANI FOSTER (beliani_155809)

Bílý BELIANI FOSTER (beliani_155809)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: mdf, materiál desky: mdf, rozměry: 55 × 45 × 100 cm barva: bílá Rádi byste zkrášlili svůj domov a pořídili si nový nábytek? Jestliže je vaše odpověď ano, přijde vám vhod konferenční stolek BELIANI, který vás překvapí svou praktičností, a ještě přináší úžasný design. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že disponuje rozměry 45 × 55 × 100 cm. Zajímá-li vás deska konferenčního stolku, ta byla zhotovena z materiálu, jímž je MDF. Co do materiálu konstrukce, tu tvoří mdf. Celkový vzhled stolku završila v tomto případě matná povrchová úprava. Bílý BELIANI FOSTER bude dělaný jako pro vás, pokud vám dělají radost obdélníkové kousky nábytku. Zajímavé parametry u produktu Bílý BELIANI FOSTER Nadchněte se novým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu dělají 45 × 55 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI disponuje deskou, kterou tvoří MDF K dokonalému vzhledu přispívá matná úprava... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI FOSTER (beliani_155809) , Beliani foster bílý (beliani_165106)

Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)

Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, vintage styl, materiál konstrukce dřevotříska a MDF, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 52 × 48 × 43 cm (V׊×H) Na budík či rozečtenou knihu pro vás máme připravený praktický noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho vintage styl. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Je vyroben s přidanými šuplíky a s úložným prostorem pro ukládání drobných věcí. Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí. Součást balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI doladí váš pokoj k dokonalosti. Klíčové vlastnosti výrobku Bílý BELIANI GILBERT Vintage noční stolek BELIANI vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Obdélníkové provedení působí nadčasovým a elegantním dojmem Je vybaven šuplíky i úložným prostorem Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí V balení je obsažen jeden noční stolek pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125) , Bílý beliani tobago (beliani_145217)

Bílý BELIANI GIULIA (beliani_166772)

Bílý BELIANI GIULIA  (beliani_166772)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva borovice, obdelníkový, klasický styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, atypické nohy, 2 nohy, rozměry 43 × 50 × 41 cm (V׊×H) Pokud chcete mít v ložnici lampičku či oblíbenou knihu na dosah, jistě oceníte praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho klasický styl. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, které je velmi elegantně řešeno. Na spodní straně stolku jsou 2 atypické nožičky, které jsou zárukou stability. Díky nim bude úklid pod stolkem pohodlnější a vzduch bude bez problému cirkulovat. Na osobní věci vám poslouží odkládací část nočního stolku. V balení najdete jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem doladí interiér k dokonalosti. Klíčové vlastnosti výrobku Bílý BELIANI GIULIA Klasický noční stolek BELIANI vyniká dostatečným prostorem pro lampičku, budík či knihu Obdélníkové vyhotovení působí nadčasově a elegantně Součástí jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI GIULIA (beliani_166772) , Bílý beliani foster (beliani_155809)

Bílý BELIANI JOLIET (beliani_66126)

Bílý BELIANI JOLIET (beliani_66126)
Detail

Noční stolek - bílá barva, čtvercový, retro styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevotříska a MDF, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 56 × 45 × 40 cm (V׊×H) Praktickým doplňkem do ložnice, například k odložení rozečtené knihy či budíku, je noční stolek BELIANI. Mohl by vás oslovit jeho retro styl. Je velmi oblíbený pro své čtvercové provedení, jež je velmi vkusné a oživí každý prostor. Stolek má vespod umístěny 4 klasické nožičky, které zabezpečí stabilitu. Díky nim bude úklid pod stolkem pohodlnější a vzduch bude bez problému cirkulovat. Disponuje přidanými šuplíky i úložným prostorem pro uložení menších věcí. Osobní věci můžete umístit na odkládací část stolku. Noční stolek BELIANI bude tou pomyslnou třešničkou v dolaďování interiéru. Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI JOLIET Retro noční stolek BELIANI vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Čtvercové provedení vyniká svým nadčasovým vzhledem Vespod se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI JOLIET (beliani_66126) , Beliani foster bílý (beliani_165100)

Bílý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_165852)

Bílý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_165852)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, rozkládací, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, překřížené nohy, 4 nohy, matná povrchová úprava, bílá barva, rozměry 46 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk hodící se do jakéhokoliv interiéru, který funguje jako místo pro odkládání drobností nebo vystavování dekorací. Jeho čtvercové provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, který desku tvoří, je mdf zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří mdf, vám bude vyhovovat nejen pro svůj líbivý vzhled, ale i vysokou stabilitu. Bude se vám líbit, pokud se vám hodí matná povrchová úprava. Stylovému vzhledu odkládacího stolku BELIANI dále dodává na kráse bílá barva. Rozměry, které byste při výběru místa měli brát v potaz, jsou 40 × 46 × 40 cm. Umí být i velmi kompaktní, lze jej snadno rozložit. Zajímavé přednosti u produktu Bílý BELIANI na kávu CHESTER Designově zajímavý kousek Působivě navržené... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_165852) , Bílý beliani gilbert (beliani_66125)

Bílý BELIANI na kávu AVON (beliani_71870)

Bílý BELIANI na kávu AVON (beliani_71870)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, atypické nohy, 4 nohy, bílá barva, rozměry 60 × 42 × 42 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk zapadající do jakéhokoliv interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho čtvercové provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je mdf propůjčující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje mdf, disponuje vysokou stabilitou a k tomu dobře vypadá. Stylovému vzhledu odkládacího stolku BELIANI vévodí bílá barva. Rozměry, které potřebujete při hledání vhodného umístění, budou 42 × 60 × 42 cm. Podstatné přednosti u produktu Bílý BELIANI na kávu AVON Stylový kousek zapadne do každého interiéru Praktické a pohledné čtvercové řešení Materiál využitý pro desku: mdf Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: mdf Barevnost stolku BELIANI bude bílá Stolek BELIANI bude mít rozměry 42 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI na kávu AVON (beliani_71870) , Chrastící žirafa s dřevěným kroužkem (3575676690086)

Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162287)

Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162287)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 5 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1160 × 1000 × 330 mm (V׊×H) Potřebujete ještě dovybavit interiér vašeho bytu? V tom případě uvítáte nový policový regál BELIANI. Do vaše bytu tak přibude nový stylový kousek s praktickým úložným prostorem. Regál disponuje 5 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky zajišťuje dobrou stabilitu a pěkný vzhled. Polici je možné zatížit maximálně 5 kg. Pro nekomplikovanou přepravu a snadné uskladnění se dodává demontovaný. Snadno ho ale smontujete za pomoci návodu a spojovacích materiálů, jež se nachází v balení. Regál BELIANI měří 1160 × 1000 × 330 mm (vך×h). Hlavní vlastnosti produktu Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE Regál BELIANI má 5 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dostanete ho rozložený, se šrouby a návodem Barva konstrukce je bílá Regál BELIANI měří 1160 × 1000 × 330 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162287) , Boční beliani bílý largo (beliani_250298)

Nádej s dreveným stojančekom - Sri Chinmoy

Detail

55 inšpirujúcich aforizmov pre život plný nádeje a optimizmu v sade s dreveným stojančekom na vystavenie kartičiek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nádej s dreveným stojančekom - Sri Chinmoy , Bílý elegantní beliani milwaukee (beliani_58573)

Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY (beliani_253307)

Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY (beliani_253307)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva pavlovnie, obdelníkový, retro styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 58 × 40 × 29 cm (V׊×H) Vhodným doplňkem k posteli, například pro umístění lampičky či odložení rozečtení knihy, je praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho retro styl. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, jež dodá eleganci každému prostoru. Stolek má vespod umístěny 4 klasické nožičky, jež vám zaručí výbornou stabilitu. Umožní dobrou cirkulaci vzduchu a snadný úklid podlahy pod stolkem. Je zhotoven s přidanými šuplíky a úložným prostorem pro ukládání drobných věcí. Na osobní věci vám poslouží odkládací část nočního stolku. V balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI váš pokoj perfektně oživí. Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY Retro noční stolek BELIANI přináší dostatek prostoru pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY (beliani_253307) , Bílý měkký beliani iowa (beliani_73085)

Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073)

Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: mdf, rozměry: 36 × 41 × 36 cm barva: bílá a hnědá Chystáte renovaci svého bytu a poohlížíte se po novém nábytku? V případě, že ano, mohl by se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který oplývá praktičností, a navíc skvěle vypadá. Při správném výběru myslete na to, že nabízí rozměry 41 × 36 × 36 cm. Pokud jde o desku stolku, byla zhotovena z materiálu, jímž je MDF. Pokud jde o konstrukci, tu tvoří dřevo. Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA bude jako dělaný pro vás, pokud jste si oblíbili kulaté kousky nábytku. Podstatné funkce u produktu Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA Vybavte si váš domov stylovým konferenčním stolkem Rozměry tohoto modelu činí 41 × 36 × 36 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Zaujme vaši pozornost, pokud jsou předmětem vašeho zájmu kulaté kusy nábytku Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA zdobí bílá a hnědá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073) , Beliani přírodní/bílý swansea (beliani_123906)

Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955)

Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955)
Detail

Regál - kovový, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 5 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, rozměry 1650 × 350 × 350 mm (V׊×H) Chtěli byste ještě dovybavit váš byt? Ideálním výběrem by mohl být policový regál BELIANI. Pořídíte si tak další bytový doplněk s praktickým úložným prostorem. Regál disponuje 5 policemi. Konstrukce vytvořená z kovu slibuje velkou nosnost a lehce se udržuje. Nosnost police činí 5 kg. Pro snadnou přepravu a lepší uskladnění jej obdržíte demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které najdete v balení. Kovový regál BELIANI měří 1650 × 350 × 350 mm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA Regál BELIANI nabízí 5 polic Materiál konstrukce: kov Police jsou vytvořeny z dřevovláknité desky (MDF) Zasílá se rozložený, spolu s návodem a šrouby Kovový regál BELIANI měří 1650 × 350 × 350 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955) , Ekokoza obal s dřevěným víčkem žlutý (8597321515006)

Nechaj sa viesť láskou s dreveným stojančekom - Sri Chinmoy

Detail

55 inšpirujúcich aforizmov pre život naplnený láskou, toleranciou a porozumením.v sade s dreveným stojančekom na vystavenie kartičiek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nechaj sa viesť láskou s dreveným stojančekom - Sri Chinmoy , Bílý beliani na kávu avon (beliani_71870)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)
Detail

Postel - 187 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, modrá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 70 × 187 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří povrchová úprava v matu. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do každého domova klasický styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC Kvalitní postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639) , Bílý beliani 5 polic escalante (beliani_162287)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)
Detail

Postel - 156 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 95 × 156 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789) , Beliani světle hnědý/bílý elida (beliani_125351)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)
Detail

Postel - 167 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, modrá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel měří 70 × 167 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří úprava povrchu v matném provedení. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní klasický styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638) , Beliani bílý/přírodní dřevo lanark (beliani_121702)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)
Detail

Postel - 147 × 218 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, moderní styl, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 109 × 147 × 218 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná moderní styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900) , Bílý beliani na kávu chester (beliani_165852)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)
Detail

Postel - 176 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 95 × 176 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788) , Baby fehn plyšová medvídek s dřevěným držákem (4001998052138)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)
Detail

Postel - 196 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 95 × 196 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790) , Beliani bílý se světlým dřevem jenks (beliani_243560)

BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069)

BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069)
Detail

Postel - 173 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem, materiál polyester, klasický styl, dekor dřeva borovice, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 109 × 173 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná klasický styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE Kvalitní postel BELIANI Měří 109 × 173 × 213 cm (vך×h)... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069) , Beliani bílý a zlatý meridian ii (beliani_184635)

BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072)

BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072)
Detail

Postel - 153 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Uvažujete nad novou postelí, která do vaší ložnice ideálně padne? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 109 × 153 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje vkusný styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI 140 × 200 cm s... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072) , Bílý beliani ve tvaru větve houma (beliani_58073)

BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066)

BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066)
Detail

Postel - 193 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Potřebujete novou postel, která by dokonale zapadla do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 109 × 193 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje povedený styl. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI 180 × 200 cm s... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066) , Lava metal kytara - litinový talíř s dřevěným podstavcem (lvhcr031ah031be)

BELIANI LUCEA (beliani_198590)

BELIANI LUCEA (beliani_198590)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, 4 nohy, černá a stříbrná barva, výška 44 cm Odkládací stolek BELIANI je skvělým doplňkem do každého interiéru, který využijete pro odkládání drobností nebo vystavení dekorací. Jeho kulaté provedení oceníte pro celou řadu možností, jak jej nakombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska zhotovena, je kov zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě dělá kov, nejen že dobře vypadá, ale je samozřejmě i velmi stabilní a praktická. Líbivému designu odkládacího stolku BELIANI vládne černá a stříbrná barva. Rozměry, které byste při umisťování měli zvážit, jsou 40 × 44 × 40 cm. Důležité vlastnosti u produktu BELIANI LUCEA Kousek s líbivým designem do každého interiéru Praktické a pohledné kulaté řešení Odolnou desku tvoří kov Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barevnost stolku BELIANI bude černá a stříbrná Stolek BELIANI má rozměry 40 cm × 44 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI LUCEA (beliani_198590) , Bílý/ světle dřevěný beliani 5 polic escalante (beliani_162288)

Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_74982)

Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_74982)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: bavlna, rozměry: 30×35×35 cm (V׊×H) bílá a šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? Potom se vám bude líbit taburet BELIANI. Má příjemný kulatý tvar, který můžete sladit se zbytkem nábytku. Pokud se zaměříme na jeho rozměry, ty jsou 35 × 35 cm, výška pak bude optimálních 30 cm. Produkt Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří bavlna. Coby nanejvýš praktický kousek nábytku disponuje i úložným prostorem. Zajímavé funkce produktu Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Kulatý tvar si perfektně porozumí s vaším interiérem Materiál taburetu BELIANI: bavlna Nabízí praktický úložný prostor Zvýrazňuje ho bílá a šedá barva Rozměry produktu Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA dělají 30 × 35 × 35 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_74982) , Bílý beliani se světle hnědými elementy bogota (beliani_124955)

Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA (beliani_119542)

Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA (beliani_119542)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s úložným prostorem, se šuplíky a s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: dřevotříska, materiál desky: dřevotříska, rozměry: 60 × 45 × 100 cm barva: bílá Přemýšlíte o renovaci svého bytu a chystáte se pořídit si nový nábytek? Pokud kýváte hlavou, že ano, vaši pozornost upoutá konferenční stolek BELIANI, jenž zaujme svou praktičností, a navíc dobře vypadá. Pokud se budete rozhodovat, kam jej umístíte, myslete na to, že je o rozměrech 45 × 60 × 100 cm. Máme-li na mysli desku stolku, byla navržena z materiálu, jímž je dřevotříska. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří dřevotříska. Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA bude pro vás perfektní, jestliže vás těší obdélníkové kousky nábytku. Za velkou výhodu lze považovat i jeho úložný prostor. Vhod vám přijdou jeho zásuvky. Nejdůležitější vlastnosti u produktu Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA Dopřejte si nový konferenční stolek do svého domova Co se týká rozměrů, naměříme 45 × 60 (alza.cz)

Podobné produkty ako Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA (beliani_119542) , Beliani malibu bílý a černý mramorový efekt (beliani_252875)

Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_71664)

Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_71664)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: bavlna, rozměry: 30×35×35 cm (V׊×H) bílá a růžová barva Máte rádi pohodlí a zvykli jste si u televize natáhnout nohy unavené po dlouhém dni? Potom bude pro vás jako dělaný taburet BELIANI. Má přívětivý kulatý tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Pokud se zaměříme na rozměry tohoto modelu, ty jsou 35 × 35 cm, výška pak bude příjemných 30 cm. Produkt Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA je vyroben z dostatečně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří bavlna. Nezanedbatelnou výhodou se stává jeho praktický úložný prostor. Zajímavé parametry produktu Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA Udělejte si radost novým praktickým kouskem do vašeho domova Kulatý tvar snadno sladíte s interiérem Materiál taburetu BELIANI: bavlna Navržený s praktickým úložným prostorem Zvýrazňuje ho bílá a růžová barva Rozměry produktu Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA mají... (alza.cz)

Podobné produkty ako Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_71664) , Lava metal litinová oboustranná plotýnka 22x30cm s dřevěným podstavcem (lvecohp2230t13k44)

BELIANI s 5 policemi černý KENER (beliani_200885)

BELIANI s 5 policemi černý KENER (beliani_200885)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 5 polic, nosnost police 20 kg, šroubovaný, černá barva konstrukce, rozměry 1800 × 1110 × 290 mm (V׊×H) Lámete si hlavu nad tím, čím ještě vybavit váš byt? Ideálním výběrem by mohl být policový regál BELIANI. Doplníte si tak váš byt o další doplněk s potřebným úložným prostorem. Regál disponuje 5 policemi. Konstrukce zhotovená z dřevotřísky zajišťuje stabilitu a estetický vzhled. Maximální zatížení polic je 20 kg. Pro jednoduchou manipulaci a snadné skladování se zasílá v rozloženým stavu. Jednoduše ho ale smontujete za pomoci návodu a spojovacích materiálů, jež jsou nedílnou součástí balení. Regál BELIANI měří 1800 × 1110 × 290 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu BELIANI s 5 policemi černý KENER Regál BELIANI nabízí 5 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dostanete ho demontovaný spolu se šrouby Barva konstrukce: černá Regál BELIANI měří 1800 × 1110 × 290 mm... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s 5 policemi černý KENER (beliani_200885)

Modrá BELIANI s úložným prostorem REINDEER (beliani_169363)

Modrá BELIANI s úložným prostorem REINDEER (beliani_169363)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: polyester, nosnost: 110 kg, rozměry stoličky: 40×63×31 cm (V׊×H), výška sedáku: 40 cm, hmotnost: 4 kg, 1 ks v balení, modrá barva Poohlížíte se po dalším místě k sezení či hledáte nový stylový doplněk do bytu? Modrá BELIANI s úložným prostorem REINDEER je volbou přímo pro vás. Počítejte s jejími rozměry, které činí 63 × 31 cm a mluvíme-li o výšce sedáku, ta dosahuje 40 cm. O stabilitu stoličky se postará konstrukce, kterou tvoří dřevo. Aby se vám na stoličce pohodlně sedělo, bude pro vás nezbytné znát materiál sedáku. K tomuto modelu patří polyester. Konečný design stoličky BELIANI doplní modrá. Při jejím používání byste měli myslet i na to, že disponuje nosností 110 kg. Uvnitř balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI dosahuje hmotnosti 4 kg. Zajímavé parametry produktu Modrá BELIANI s úložným prostorem REINDEER Obstarejte si originální stoličku Nabízí výšku sedu 40 cm Rozměry: 63 × 31 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modrá BELIANI s úložným prostorem REINDEER (beliani_169363)

Bílá BELIANI s uložným prostorem BEAR (beliani_169377)

Bílá BELIANI s uložným prostorem BEAR (beliani_169377)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: polyester, nosnost: 110 kg, rozměry stoličky: 38×69×30 cm (V׊×H), výška sedáku: 38 cm, hmotnost: 4 kg, 1 ks v balení, bílá barva Hledáte nenápadné místo k sezení či stylový doplněk do vašeho interiéru? Bílá BELIANI s uložným prostorem BEAR pro vás bude tou pravou volbou. V prostoru bude svými rozměry zabírat místo o velikosti 69 × 30 cm a pokud se jedná o výšku sedáku, ta činí 38 cm. Na konstrukci se používá dřevo. Abyste na stoličce rádi seděli, je třeba znát i materiál sedáku. U tohoto modelu jej tvoří polyester. Příjemný vzhled stoličky BELIANI má na starosti bílá. Nezapomeňte také na to, že k ní patří nosnost 110 kg. Balení obsahuje jednu stoličku. Stolička BELIANI disponuje hmotností 4 kg. Zásadní vlastnosti produktu Bílá BELIANI s uložným prostorem BEAR Udělejte si radost zajímavou stoličkou Vyrábí se s výškou sedu 38 cm Rozměry: 69 × 30 cm Stoličce BELIANI patří bílá barva Na konstrukci byl... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílá BELIANI s uložným prostorem BEAR (beliani_169377)

Šedá BELIANI s uložným prostorem TRICERATOPS (beliani_169393)

Šedá BELIANI s uložným prostorem TRICERATOPS  (beliani_169393)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: polyester, nosnost: 110 kg, rozměry stoličky: 56×92×42 cm (V׊×H), výška sedáku: 56 cm, hmotnost: 5 kg, 1 ks v balení, šedá barva Potřebujete další místo k sezení nebo jenom chcete oživit svůj interiér? Šedá BELIANI s uložným prostorem TRICERATOPS bude ideálním výběrem. Vejde se i do malé místnosti, její rozměry činí pouze 92 × 42 cm a výšku sedáku očekávejte 56 cm. Konstrukce je vytvořena z materiálu, kterým je dřevo. Aby pro vás stolička byla příjemná a pohodlná, budete se starat i o materiál sedáku. U tohoto modelu jej tvoří polyester. Celkový vzhled stoličky BELIANI doplňuje šedá. Při její koupi také myslete na to, že disponuje nosností 110 kg. V balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI má hmotnost 5 kg. Zajímavé funkce produktu Šedá BELIANI s uložným prostorem TRICERATOPS Pořiďte si zajímavou stoličku Nabízí výšku sedu 56 cm Rozměry: 92 × 42 cm Stoličce BELIANI vévodí šedá barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI s uložným prostorem TRICERATOPS (beliani_169393)

BELIANI s taburetem AVESTA světle šedá (beliani_155796)

BELIANI s taburetem AVESTA světle šedá (beliani_155796)
Detail

Pohovka - s taburetem a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 85 × 186 × 74 cm (V׊×H), šedá barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Získáte ji spolu s taburetem, takže ji využije i početná rodina. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, a navíc se pod ní lépe uklízí. Rozměry pohovky BELIANI jsou 85 × 186 × 74 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 42 cm a hloubka sedu dosahuje 53 cm. Hmotnost pohovky činí 49 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Hlavní vlastnosti pohovky BELIANI s taburetem AVESTA světle šedá Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S taburetem, s nožičkami Materiál: polyester Pohovka disponuje rozměry 85 × 186 × 74 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 42 cm Hloubka sedu dosahuje 53 cm Pohovka o hmotnosti 49 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s taburetem AVESTA světle šedá (beliani_155796)

BELIANI s taburetem AVESTA tmavě šedá (beliani_155798)

BELIANI s taburetem AVESTA tmavě šedá (beliani_155798)
Detail

Pohovka - s taburetem a s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 85 × 186 × 74 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom by vás mohla oslovit pohovka BELIANI. Její součástí je i taburet, a tak se v pohodě usadí i početnější rodina. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc ulehčuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 85 × 186 × 74 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 42 cm a hloubka sedu dosahuje 53 cm. Hmotnost pohovky se rovná 49 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky BELIANI s taburetem AVESTA tmavě šedá Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S taburetem, s nožičkami Materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 85 × 186 × 74 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 42 cm Hloubka sedu činí 53 cm Pohovka o hmotnosti 49 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s taburetem AVESTA tmavě šedá (beliani_155798)

Trojmístná BELIANI s bílou ekokůží FLORO (beliani_162290)

Trojmístná BELIANI s bílou ekokůží FLORO (beliani_162290)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál umělá kůže, trojmístná, rozměry 74 × 179 × 83 cm (V׊×H), bílá barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách je nejen elegantní, ale i praktická, navíc pod ní snadněji uklidíte. Nabízená varianta je ušitá z umělé kůže. Rozměry pohovky BELIANI činí 74 × 179 × 83 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 46 cm a hloubka sedu dosahuje 52 cm. Hmotnost pohovky činí 39 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita bílá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Trojmístná BELIANI s bílou ekokůží FLORO Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: umělá kůže Rozměry pohovky odpovídají 74 × 179 × 83 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 46 cm Hloubka sedu dosahuje 52 cm Pohovka o hmotnosti 39 kg Barvou pohovky BELIANI je bílá (alza.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná BELIANI s bílou ekokůží FLORO (beliani_162290)

BELIANI s mramorovým efektem bílý / zlatý ORITA (beliani_320196)

BELIANI s mramorovým efektem bílý / zlatý ORITA (beliani_320196)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 78 × 111 × 36 cm (V׊×H), materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá a zlatá barva Pro oživení vašeho domova vám doporučíme konzolový stolek BELIANI. Jeho atypické vyhotovení můžete použít v několika variantách. Můžete jej umístit do prostoru obývacího pokoje třeba jako dekoraci pod květiny, skvěle oživí také vaši chodbu, kde na něm budou mít své místo klíče a jiné nezbytnosti. Ve své výbavě má 3 klasické nohy, díky kterým je stolek stabilní. Stylový konzolový stolek vás okouzlí svým estetickým vzhledem, ale i praktičností. Hlavní přednosti konzolového stolku BELIANI s mramorovým efektem bílý / zlatý ORITA Konzolový stolek BELIANI je nejen designový, ale i praktický na odkládání věcí Je velmi oblíbený pro své atypické provedení K dispozici jsou klasické nohy zajišťující skvělou stabilitu Pro výrobu desky byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně sklo Materiál konstrukce: ocel Jeho barva je bílá a zlatá Rozměry tohoto konzolového... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s mramorovým efektem bílý / zlatý ORITA (beliani_320196)

Šedá sametová BELIANI s úložným prostorem DOGGY (beliani_231420)

Šedá sametová BELIANI s úložným prostorem DOGGY (beliani_231420)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: textil, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 38×62×36 cm (V׊×H), výška sedáku: 38 cm, hmotnost: 4 kg, 1 ks v balení, šedá barva Sháníte další nové místo k sezení či stylový doplněk pro oživení interiéru? Šedá sametová BELIANI s úložným prostorem DOGGY vám toto nabízí. Vejde se vám i do malého prostoru se svými rozměry 62 × 36 cm a výška sedáku je potom 38 cm. Konstrukce se vyrábí z materiálu, jímž je dřevo. Aby posezení na stoličce bylo pohodlné, musíte znát i materiál sedáku. V tomto případě se používá textil. Specifický vzhled stoličky BELIANI ladí šedá. Konečnou podobu v tomto případě zajišťuje lesklá úprava. Při jejím používání nezapomínejte ani na to, že vám nabízí nosnost 120 kg. V balení najdete jednu stoličku. Stolička BELIANI disponuje hmotností 4 kg. Významné vlastnosti produktu Šedá sametová BELIANI s úložným prostorem DOGGY Zakupte si originální stoličku Připravte se na sezení ve výšce 38... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá sametová BELIANI s úložným prostorem DOGGY (beliani_231420)

BELIANI s 5 policemi světlé dřevo KENER (beliani_200884)

BELIANI s 5 policemi světlé dřevo KENER (beliani_200884)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 5 polic, nosnost police 20 kg, šroubovaný, rozměry 1810 × 1110 × 330 mm (V׊×H) Uvažujete, čím byste ještě vyplnili prostor vašeho bytu? Volné místo by tak mohl vyplnit policový regál BELIANI. Do vaše bytu tak přibude nový stylový kousek s praktickým úložným prostorem. Regál disponuje 5 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky poskytuje stabilitu a estetický vzhled. Maximální nosnost police činí 20 kg. Pro jednoduché uskladnění a snadnou přepravu vám bude zaslán demontovaný. S jeho smontováním vám pomohou spojovacích materiály a návod, které najdete v balení. Regál BELIANI měří 1810 × 1110 × 330 mm (vך×h). Hlavní přednosti produktu BELIANI s 5 policemi světlé dřevo KENER Regál BELIANI má 5 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Regál BELIANI měří 1810 × 1110 × 330 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s 5 policemi světlé dřevo KENER (beliani_200884)

BELIANI s efektem bílého mramoru / zlatá ROYSE (beliani_318359)

BELIANI s efektem bílého mramoru / zlatá ROYSE (beliani_318359)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 76 × 35 × 120 cm (V׊×H), materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá a zlatá barva Pro zútulnění vašeho domova se bude perfektně hodit konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové zpracování má velkou škálu uplatnění. V obývacím pokoji bude dobře vypadat společně s květinami a dekoracemi, ale dodá styl také vaší předsíni či vstupní hale. K dispozici jsou 4 klasické nohy, které zaručují dobrou stabilitu. Tento kvalitně zpracovaný konzolový stolek vás okouzlí svým estetickým vzhledem, ale i praktičností. Zásadní vlastnosti konzolového stolku BELIANI s efektem bílého mramoru / zlatá ROYSE Konzolový stolek BELIANI se hodí na odkládání věcí do vstupní haly Je pro něj typické obdélníkové zhotovení Nedílnou součástí jsou klasické nohy, díky kterým je zajištěna dobrá stabilita K výrobě desky byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně sklo Materiál konstrukce: ocel Jeho barva je bílá a zlatá Rozměry tohoto konzolového stolku činí 76 × 35 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s efektem bílého mramoru / zlatá ROYSE (beliani_318359)

Modulární BELIANI s 4 sedáky béžová FEVIK (beliani_200210)

Modulární BELIANI s 4 sedáky béžová FEVIK (beliani_200210)
Detail

Pohovka - s nožičkami a modulární, materiál polyester, vícemístná, rozměry 80 × 228 × 152 cm (V׊×H), béžová barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc pod ní snadněji uklidíte. Modulární pohovce nechybí skvělá funkce. Každá část pohovky se dá podle potřeby rozmístit. Rozměry pohovky BELIANI jsou 80 × 228 × 152 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 39 cm a hloubka sedu dosahuje 64 cm. Hmotnost pohovky se rovná 41 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita béžová barva. Hlavní přednosti pohovky Modulární BELIANI s 4 sedáky béžová FEVIK Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek S nožičkami, modulární Materiálem je polyester Pohovka disponuje rozměry 80 × 228 × 152 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 39 cm Počítejte s hloubkou sedu 64 cm Hmotnost pohovky 41 kg Barvou pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Modulární BELIANI s 4 sedáky béžová FEVIK (beliani_200210)

Béžová sametová BELIANI s úložným prostorem DOGGY (beliani_231422)

Béžová sametová BELIANI s úložným prostorem DOGGY (beliani_231422)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: textil, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 38×62×36 cm (V׊×H), výška sedáku: 38 cm, hmotnost: 4 kg, 1 ks v balení, béžová barva Potřebujete oživit svůj interiér nebo by se vám hodilo další místo k sezení? Béžová sametová BELIANI s úložným prostorem DOGGY je tím, co hledáte. Vejde se vám i do malého prostoru se svými rozměry 62 × 36 cm a je-li řeč o výšce sedáku, ta je 38 cm. O stabilitu stoličky se postará konstrukce, kterou tvoří dřevo. Jestliže je pro vás prioritou příjemné posezení na stoličce, pak je druh materiálu sedáku nezbytným údajem. Na tento model se používá textil. Design stoličky BELIANI ovlivňuje béžová. Při jejím používání je nutné myslet i na to, že má nosnost 120 kg. V balení dostanete jednu stoličku. Stolička BELIANI nabízí hmotnost 4 kg. Nejdůležitější přednosti produktu Béžová sametová BELIANI s úložným prostorem DOGGY Obstarejte si originální stoličku Výška sedu činí 38 cm Rozměry:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Béžová sametová BELIANI s úložným prostorem DOGGY (beliani_231422)

Šedá rohová BELIANI s úložným prostorem HALDEN (beliani_252897)

Šedá rohová BELIANI s úložným prostorem HALDEN (beliani_252897)
Detail

Pohovka - rohová, s úložným prostorem a s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 106 × 323 × 214 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Díky rohové pohovce do L získáte dostatek místa k sezení. Přináší opravdové pohodlí a nový vzhled interiéru. Pohovka vás potěší úložným prostorem, který jistě využijete pro uložení potřebných věcí. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 106 × 323 × 214 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 55 cm. Pohovka váží 170 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Šedá rohová BELIANI s úložným prostorem HALDEN Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek Rohová, s úložným prostorem, s nožičkami Materiál: polyester Rozměry pohovky jsou 106 × 323 × 214 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 44 cm Hloubka sedu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá rohová BELIANI s úložným prostorem HALDEN (beliani_252897)

BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513)

BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 64 × 44 × 104 cm barva: šedá Poohlížíte se po novém nábytku nebo se doma chystáte na renovaci? Jestliže ano, zalíbí se vám konferenční stolek BELIANI, jenž je výjimečně praktický, a navíc dobře vypadá. Pokud budete zvažovat jeho budoucí místo, berte v potaz, že nabízí rozměry 44 × 64 × 104 cm. Při výrobě desky zvolil výrobce materiál, kterým je MDF. Zaměříme-li se na konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI šedý ALTOS se vám bude hodit, pokud vás těší obdélníkové kusy nábytku. Rozhodující parametry u produktu BELIANI šedý ALTOS Vybavte si váš domov stylovým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 44 × 64 × 104 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Bude se vám líbit, pokud máte ve svém hledáčku obdélníkové kusy nábytku BELIANI šedý ALTOS zdobí šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513)

Šedá BELIANI BILBAO (beliani_173679)

Šedá BELIANI BILBAO (beliani_173679)
Detail

Koupelnová skříňka - rozměry 88 × 40 × 35 cm (V׊×H), materiál MDF Přemýšlíte o novém vzhledu koupelny? Pak vás jistě zaujme horní koupelnová skříňka BELIANI. Stříbrná a šedá skříňka zastane nejen praktickou funkci, ale svou barvou a designem výborně doplní celkový vzhled koupelny. Koupelnová skříňka BELIANI disponuje praktickými dvířky, za která uložíte vše potřebné. Materiálem skříňky je MDF. Rozměry koupelnové skříňky BELIANI činí 88 × 40 × 35 cm (V׊×H). Hlavní přednosti koupelnové skříňky Šedá BELIANI BILBAO Stříbrná a šedá skříňka podtrhne vzhled vaší koupelny Dodává se bez umyvadla S dvířky, za něž uschováte koupelnové potřeby Materiálem pro výrobu koupelnové skříňky je MDF Rozměry koupelnové skříňky jsou 88 × 40 × 35 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI BILBAO (beliani_173679)

BELIANI SOMMA zrcadlový (beliani_123142)

BELIANI SOMMA zrcadlový  (beliani_123142)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75 × 48 × 34 cm (V׊×H), se šuplíky a s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce MDF, materiál desky sklo, stříbrná barva Pokud hledáte zajímavý kus nábytku, který vám perfektně zpestří interiér, tak by vaší pozornosti neměl uniknout konzolový stolek BELIANI. Jeho čtvercové ztvárnění se hodí k mnoha účelům. Bude se hodit například do obývacího pokoje, kde na něj můžete položit květiny či fotografie, ale skvěle se bude hodit i do předsíně na odkládání klíčů a jiných nezbytností. Součástí jsou 4 atypické nohy, které se postarají o dobrou stabilitu. Je zhotoven s přidanými šuplíky, kam můžete umístit drobnější věci. Osobní věci si můžete položit na odkládací část stolku. Dekorační konzolový stolek se hodí k jakémukoliv stylu a bude na něj vždy příjemný pohled. Klíčové vlastnosti konzolového stolku BELIANI SOMMA zrcadlový Konzolový stolek BELIANI je praktickým a stylovým nábytkem Má čtvercové zhotovení Dole jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI SOMMA zrcadlový (beliani_123142)

Skleněný BELIANI HUDSON (beliani_58556)

Skleněný BELIANI HUDSON (beliani_58556)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: sklo, rozměry: 60 × 46 × 120 cm barva: hnědá Uvažujete o renovaci svého domova a poohlížíte se po novém nábytku? Pokud ano, mohl by se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který nese výhodu ve své praktičnosti, a navíc dobře vypadá. Pro správné umístění berte v potaz, že má od výrobce rozměry 46 × 60 × 120 cm. Pokud jde o desku konferenčního stolku, pro ni byl vybrán materiál, jímž je sklo. Pokud se podíváme na konstrukci, tu tvoří dřevo. Skleněný BELIANI HUDSON bude pro vás skvělý, jestliže jste si zamilovali obdélníkové kusy nábytku. Zajímavé funkce u produktu Skleněný BELIANI HUDSON Vybavte svůj domov novým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu dělají 46 × 60 × 120 cm Konferenční stolek BELIANI disponuje deskou, kterou tvoří sklo Zcela určitě si vás získá, pokud se zajímáte o obdélníkové kusy nábytku Skleněný BELIANI HUDSON podtrhuje hnědá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Skleněný BELIANI HUDSON (beliani_58556)

BELIANI bílý TULSA (beliani_128798)

BELIANI bílý TULSA (beliani_128798)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 40 × 120 cm barva: bílá Rádi byste si pořídili nový nábytek nebo jen vyměnili ten stávající? Pokud souhlasíte, budete okouzleni konferenčním stolkem BELIANI, jenž zaujme svou praktičností, přičemž navíc bude skvěle vypadat. Při vybírání toho ideálního místa pro jeho umístění byste měli myslet na to, že byl navržen s rozměry 40 × 60 × 120 cm. K výrobě desky tohoto konferenčního stolku byl zvolen materiál, kterým je MDF. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří kov. Ke konečnému vzhledu posloužila v tomto případě povrchová úprava v lesku. BELIANI bílý TULSA bude ideální právě pro vás, jestliže jste si zamilovali obdélníkové kusy nábytku. Rozhodující vlastnosti u produktu BELIANI bílý TULSA Podtrhněte prostor svého domova novým konferenčním stolkem Rozměry jsou u tohoto konkrétního typu 40 × 60 × 120 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI bílý TULSA (beliani_128798)

BELIANI černý SNOOK (beliani_163716)

BELIANI černý SNOOK (beliani_163716)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: mdf, materiál desky: mdf, rozměry: 40 × 46 × 80 cm barva: černá Poohlížíte se po novém nábytku nebo se doma chystáte na renovaci? Jestliže ano, přijde vám vhod konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktickým kouskem, a navíc skvěle vypadá. Pokud budete zvažovat jeho budoucí místo, berte v potaz, že mu byly dány do vínku rozměry 46 × 40 × 80 cm. K výrobě desky tohoto konferenčního stolku byl zvolen materiál, kterým je MDF. Zaměříme-li se na konstrukci, tu tvoří mdf. U tohoto stolku podtrhla konečný vzhled matná úprava povrchu. BELIANI černý SNOOK bude pro vás skvělý, jestliže vás těší obdélníkové kusy nábytku. Zásadní vlastnosti u produktu BELIANI černý SNOOK Pořiďte si nový konferenční stolek a dodejte do prostoru šmrnc Pokud jde o rozměry, naměříme 46 × 40 × 80 cm Konferenční stolek BELIANI vybavil výrobce deskou, kterou tvoří MDF Dokonalý vzhled zvýrazňuje matná úprava povrchu Zcela určitě si vás... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI černý SNOOK (beliani_163716)
Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044), Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329), Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711), Opasek s dřevěným nářadím (6934510505325), BELIANI KOKOMO bílý (beliani_317375), BELIANI Foster bílý (beliani_165106), Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217), Bílý BELIANI FOSTER (beliani_155809), BELIANI FOSTER bílý (beliani_165100), Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125), Chrastící žirafa s dřevěným kroužkem (3575676690086), Boční BELIANI bílý LARGO (beliani_250298), Bílý elegantní BELIANI MILWAUKEE (beliani_58573), Bílý měkký BELIANI IOWA (beliani_73085), BELIANI přírodní/bílý SWANSEA (beliani_123906), Ekokoza Obal s dřevěným víčkem žlutý (8597321515006), Bílý BELIANI na kávu AVON (beliani_71870), Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162287), BELIANI světle hnědý/bílý ELIDA (beliani_125351), BELIANI bílý/přírodní dřevo LANARK (beliani_121702), Bílý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_165852), BABY FEHN Plyšová medvídek s dřevěným držákem (4001998052138), BELIANI bílý se světlým dřevem JENKS (beliani_243560), BELIANI bílý a zlatý MERIDIAN II (beliani_184635), Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073), LAVA METAL Kytara - litinový talíř s dřevěným podstavcem (LVHCR031AH031BE), Bílý/ světle dřevěný BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162288), Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955), BELIANI MALIBU bílý a černý mramorový efekt (beliani_252875), LAVA METAL Litinová oboustranná plotýnka 22x30cm s dřevěným podstavcem (LVECOHP2230T13K44)