Beliani s efektem bílého mramoru / zlatá royse (beliani_318359)

Produkt Beliani s efektem bílého mramoru / zlatá royse (beliani_318359) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Beliani s efektem bílého mramoru / zlatá royse (beliani_318359) upraviť a produkt hľadať znova.

BELIANI s efektem bílého mramoru / zlatá ROYSE (beliani_318359)

BELIANI s efektem bílého mramoru / zlatá ROYSE (beliani_318359)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 76 × 35 × 120 cm (V׊×H), materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá a zlatá barva Pro zútulnění vašeho domova se bude perfektně hodit konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové zpracování má velkou škálu uplatnění. V obývacím pokoji bude dobře vypadat společně s květinami a dekoracemi, ale dodá styl také vaší předsíni či vstupní hale. K dispozici jsou 4 klasické nohy, které zaručují dobrou stabilitu. Tento kvalitně zpracovaný konzolový stolek vás okouzlí svým estetickým vzhledem, ale i praktičností. Zásadní vlastnosti konzolového stolku BELIANI s efektem bílého mramoru / zlatá ROYSE Konzolový stolek BELIANI se hodí na odkládání věcí do vstupní haly Je pro něj typické obdélníkové zhotovení Nedílnou součástí jsou klasické nohy, díky kterým je zajištěna dobrá stabilita K výrobě desky byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně sklo Materiál konstrukce: ocel Jeho barva je bílá a zlatá Rozměry tohoto konzolového stolku činí 76 × 35 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s efektem bílého mramoru / zlatá ROYSE (beliani_318359) , Beliani s efektem bílého mramoru / zlatá royse (beliani_318359)

Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná PLANO (beliani_317464)

Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná PLANO (beliani_317464)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 77 × 120 × 40 cm (V׊×H), materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá a stříbrná barva Zpestřit a zútulnit interiér perfektně dokáže konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové vyhotovení můžete použít v několika variantách. Můžete jej například umístit do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, skvěle oživí také vaši chodbu, kde na něm budou mít své místo klíče a jiné nezbytnosti. Součástí jsou 4 klasické nohy, které zajišťují skvělou stabilitu. Tento nadčasový konzolový stolek neudělá ostudu v moderním ani venkovském obydlí. Klíčové vlastnosti konzolového stolku Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná PLANO Konzolový stolek BELIANI dodá styl jakékoliv místnosti Má obdélníkové zhotovení Součástí jsou klasické nohy, které zaručují dobrou stabilitu Pro výrobu desky byl vybrán kvalitní materiál, jakým je sklo Materiál konstrukce: ocel Jeho barva je bílá a stříbrná Rozměry tohoto konzolového stolku jsou 77... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná PLANO (beliani_317464) , Skleněný beliani efekt bílého mramoru / černá perrin (beliani_317446)

Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / černá PERRIN (beliani_317446)

Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / černá PERRIN (beliani_317446)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75 × 120 × 35 cm (V׊×H), materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá a černá barva Třešničkou na dortu při vybavování vašeho domova by mohl být konzolový stolek BELIANI. Jeho atypické zhotovení najde uplatnění v mnoha podmínkách a místnostech. V obývacím pokoji na něj můžete například umístit dekorace a květiny, skvěle oživí také vaši chodbu, kde na něm budou mít své místo klíče a jiné nezbytnosti. Stylový konzolový stolek bude příjemným společníkem do moderního i venkovského prostoru. Hlavní přednosti konzolového stolku Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / černá PERRIN Konzolový stolek BELIANI se hodí na odkládání věcí do vstupní haly Je pro něj typické atypické provedení Součástí jsou atypické nohy zajišťující skvělou stabilitu K výrobě desky byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně sklo Materiál konstrukce: ocel Jeho barva je bílá a černá Rozměry tohoto konzolového stolku odpovídají 75 × 120 × 35 cm (vך×h) Provedení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / černá PERRIN (beliani_317446) , Skleněný beliani efekt bílého mramoru / stříbrná plano (beliani_317464)

Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná CALVERT (beliani_317428)

Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná CALVERT (beliani_317428)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 84 × 100 × 35 cm (V׊×H), s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá a stříbrná barva Třešničkou na dortu při vybavování vašeho domova by mohl být konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové zpracování má v domácnosti široké uplatnění. Poslouží vám třeba v obývacím pokoji jako místo pro květiny či dekorace, ve vstupní hale zase poskytne praktické a stylové místo na odkládání různých věcí. Ve své výbavě má 4 klasické nohy, díky kterým je stolek stabilní. Na osobní věci vám poslouží odkládací část stolku. Tento mimořádný konzolový stolek vás okouzlí svým estetickým vzhledem, ale i praktičností. Hlavní přednosti konzolového stolku Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná CALVERT Konzolový stolek BELIANI je praktickým a stylovým nábytkem Je velmi oblíbený pro své obdélníkové vyhotovení Samozřejmostí jsou klasické nohy, které se postarají o dobrou stabilitu Odkládací prostor na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná CALVERT (beliani_317428) , Beliani se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami ramona (beliani_120272)

BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120272)

BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120272)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky MDF, materiál konstrukce kov, klasické nohy, 3 nohy, bílá a zlatá barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je doplněk příhodný do každého interiéru, který se dá využívat jako odkládací plocha nebo místo na odkládání dekorací. Jeho kulaté provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, který posloužil k výrobě desky, je mdf s dostatečnou pevností a odolností. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří kov, na vás zapůsobí nejen svým líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Líbivému designu odkládacího stolku BELIANI nasazuje korunu bílá a zlatá barva. Rozměry, které při umisťování hrají klíčovou roli, jsou 44 × 55 × 44 cm. Nejdůležitější vlastnosti u produktu BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA Kousek s příjemným designem osvěží interiér Elegantní kulaté řešení Materiál využitý pro desku: mdf Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: kov Barevnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120272) , Beliani černý s betonovým efektem delano (beliani_200688)

BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-stříbrnými nohami RAMONA (beliani_120270)

BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-stříbrnými nohami RAMONA (beliani_120270)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky MDF, materiál konstrukce kov, klasické nohy, 3 nohy, bílá a stříbrná barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je kousek skvěle doplňující každý interiér, který funguje jako místo pro odkládání drobností nebo vystavování dekorací. Jeho kulaté provedení nabízí řadu možností, jak jej nakombinovat s jiným nábytkem. Materiál zvolený pro výrobu desky stolu je mdf vynikající pevností a odolností. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří kov, nejen že dobře vypadá, ale je samozřejmě i velmi stabilní a praktická. Líbivému designu odkládacího stolku BELIANI přidává třešničku na dort bílá a stříbrná barva. Rozměry, které při umisťování hrají klíčovou roli, jsou 44 × 55 × 44 cm. Podstatné vlastnosti u produktu BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-stříbrnými nohami RAMONA Designový kousek do každého interiéru Důmyslně navržené kulaté řešení Prostornou desku tvoří mdf Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: kov Barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-stříbrnými nohami RAMONA (beliani_120270) , Beliani černý s mramorovým efektem delano (beliani_200685)

BELIANI zrcadlový efekt TIGY (beliani_157104)

BELIANI zrcadlový efekt TIGY (beliani_157104)
Detail

Noční stolek - stříbrná barva, obdelníkový, klasický styl, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 63 × 49 × 32 cm (V׊×H) Jako skvělý doplněk k posteli, například pro umístění lampičky či budíku, vám poslouží praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho klasický styl. Je oblíbený pro své obdélníkové provedení, které je velmi vytříbené. Součástí stolku jsou 4 klasické nožičky, které jsou zárukou stability. Umožňují dobrou cirkulaci vzduchu a pohodlný úklid pod stolkem. Je zhotoven s přidanými šuplíky a úložným prostorem k umístění drobných věcí. Odkládací prostor nočního stolku využijete k umístění osobních věcí. Obsah balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým designem podtrhne vzhled vaší ložnice. Hlavní přednosti výrobku BELIANI zrcadlový efekt TIGY Klasický noční stolek BELIANI poskytuje dostatek prostoru například na lampičku nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI zrcadlový efekt TIGY (beliani_157104) , Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-střibrnými nohami ramona (beliani_120236)

BELIANI s mramorovým efektem bílý / zlatý ORITA (beliani_320196)

BELIANI s mramorovým efektem bílý / zlatý ORITA (beliani_320196)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 78 × 111 × 36 cm (V׊×H), materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá a zlatá barva Pro oživení vašeho domova vám doporučíme konzolový stolek BELIANI. Jeho atypické vyhotovení můžete použít v několika variantách. Můžete jej umístit do prostoru obývacího pokoje třeba jako dekoraci pod květiny, skvěle oživí také vaši chodbu, kde na něm budou mít své místo klíče a jiné nezbytnosti. Ve své výbavě má 3 klasické nohy, díky kterým je stolek stabilní. Stylový konzolový stolek vás okouzlí svým estetickým vzhledem, ale i praktičností. Hlavní přednosti konzolového stolku BELIANI s mramorovým efektem bílý / zlatý ORITA Konzolový stolek BELIANI je nejen designový, ale i praktický na odkládání věcí Je velmi oblíbený pro své atypické provedení K dispozici jsou klasické nohy zajišťující skvělou stabilitu Pro výrobu desky byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně sklo Materiál konstrukce: ocel Jeho barva je bílá a zlatá Rozměry tohoto konzolového... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s mramorovým efektem bílý / zlatý ORITA (beliani_320196) , Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami ramona (beliani_120228)

BELIANI mramorový efekt bílo-měděný CORAL (beliani_161886)

BELIANI mramorový efekt bílo-měděný CORAL (beliani_161886)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: ocel, materiál desky: mdf, rozměry: 70 × 43 × 70 cm barva: bílá a růžová zlatá Přemýšlíte o renovaci svého bytu a chystáte se pořídit si nový nábytek? Pokud souhlasíte, okouzlí vás konferenční stolek BELIANI, který s sebou přináší praktičnost, a navíc bude dobře vypadat. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že byl navržen s rozměry 43 × 70 × 70 cm. Pokud jde o desku stolku, byla zhotovena z materiálu, kterým je MDF. Půjde-li o konstrukci, tu tvoří ocel. Ke konečnému vzhledu stolku přispěla v tomto případě lesklá povrchová úprava. BELIANI mramorový efekt bílo-měděný CORAL bude dělaný jako pro vás, jestliže vás těší kulaté kousky nábytku. Základní vlastnosti u produktu BELIANI mramorový efekt bílo-měděný CORAL Podpořte styl svého domova novým konferenčním stolkem Rozměry tohoto modelu jsou 43 × 70 × 70 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF K perfektnímu vzhledu přispívá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI mramorový efekt bílo-měděný CORAL (beliani_161886) , Maped omalovánky s 3d efektem (3154148312260)

BELIANI černý s mramorovým efektem DELANO (beliani_200685)

BELIANI černý s mramorovým efektem DELANO (beliani_200685)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 45 × 100 cm barva: černá Chystáte renovaci svého bytu a poohlížíte se po novém nábytku? Pokud je vaše odpověď ano, bude se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který nese výhodu ve své praktičnosti, a navíc skvěle doplní styl vašeho domova. Při jeho pořizování byste neměli zapomínat na to, že jeho rozměry dělají 45 × 60 × 100 cm. Zajímá-li vás deska konferenčního stolku, ta byla zhotovena z materiálu, jímž je MDF. Pokud jde o konstrukci, tu tvoří kov. Celkový vzhled stolku završila v tomto případě lesklá povrchová úprava. BELIANI černý s mramorovým efektem DELANO bude pro vás skvělý, jestliže máte v oblibě obdélníkové kousky nábytku. Podstatné přednosti u produktu BELIANI černý s mramorovým efektem DELANO Dopřejte si nový konferenční stolek do svého domova Rozměry tohoto modelu činí 45 × 60 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI černý s mramorovým efektem DELANO (beliani_200685) , Bláznivé příšerky s 3d efektem (3070900086517)

BELIANI černý s betonovým efektem DELANO (beliani_200688)

BELIANI černý s betonovým efektem DELANO (beliani_200688)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 40 × 100 cm barva: černá a šedá Chcete svůj byt ozvláštnit novým nábytkem? Pokud je vaše odpověď ano, mohl by se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který s sebou přináší praktičnost, a navíc skvěle doplní styl vašeho domova. Při správném výběru myslete na to, že mu byly dány do vínku rozměry 40 × 60 × 100 cm. Deska konferenčního stolku byla vyrobena z materiálu, kterým je MDF. Zaměříme-li se na konstrukci, tu tvoří kov. U tohoto stolku podpořila konečný vzhled matná povrchová úprava. BELIANI černý s betonovým efektem DELANO se vám bude hodit, jestliže jste si zamilovali obdélníkové kusy nábytku. Zásadní vlastnosti u produktu BELIANI černý s betonovým efektem DELANO Pořiďte si nový konferenční stolek a dodejte do prostoru šmrnc Rozměry jsou u tohoto konkrétního typu 40 × 60 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Perfektní design... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI černý s betonovým efektem DELANO (beliani_200688) , Zlatá beliani 180 × 200 cm paris (beliani_58406)

BELIANI bílý mramorový efekt / černá GLOSTER (beliani_317392)

BELIANI bílý mramorový efekt / černá GLOSTER (beliani_317392)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: ocel, materiál desky: sklo, rozměry: 77 × 40 × 47 cm barva: bílá a černá Přemýšlíte o koupi nového nábytku? Pokud kýváte hlavou, že ano, přijde vám vhod konferenční stolek BELIANI, jenž je výjimečně praktický, a navíc se bude u vás doma skvěle vyjímat. Až budete vybírat místo k jeho umístění, že jeho rozměry dělají 40 × 77 × 47 cm. Pro výrobu samotné desky byl zvolen materiál, kterým je sklo. Pokud vás zajímá samotná konstrukce, tu tvoří ocel. BELIANI bílý mramorový efekt / černá GLOSTER bude jako dělaný pro vás, pokud jste si oblíbili obdélníkové kusy nábytku. Hlavní přednosti u produktu BELIANI bílý mramorový efekt / černá GLOSTER Podtrhněte prostor svého domova novým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 40 × 77 × 47 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří sklo Zaujme vaši pozornost, jestliže jsou ve vašem hledáčku obdélníkové kusy nábytku... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI bílý mramorový efekt / černá GLOSTER (beliani_317392) , Pomsta bílého jednorožce ()

BELIANI MALIBU bílý a černý mramorový efekt (beliani_252875)

BELIANI MALIBU bílý a černý mramorový efekt (beliani_252875)
Detail

Odkládací stolek - atypický, materiál desky MDF, materiál konstrukce kov, atypické nohy, matná povrchová úprava, bílá a černá barva, rozměry 50 × 50 × 50 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je ideálním doplňkem interiéru, na který můžete odkládat drobnosti či umisťovat různé dekorace. Jeho atypické provedení nabízí řadu možností, jak jej zkombinovat s dalším nábytkem. Desku stolku tvoří mdf poskytující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje kov, vám bude vyhovovat nejen pro svůj líbivý vzhled, ale i vysokou stabilitu. Obzvlášť zaujme ty, komu se líbí matná povrchová úprava. Celkovému designu odkládacího stolku BELIANI dále dodává na kráse bílá a černá barva. Při umisťování počítejte s rozměry, které jsou 50 × 50 × 50 cm. Podstatné přednosti u produktu BELIANI MALIBU bílý a černý mramorový efekt Kousek s líbivým designem do každého interiéru Výjimečně vypadající atypické řešení Příjemná matná úprava povrchu Materiál desky: mdf Materiál... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI MALIBU bílý a černý mramorový efekt (beliani_252875) , Zlatá beliani luxusní 140 × 200 cm paris (beliani_164101)

BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184637)

BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184637)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 80 × 40 × 80 cm barva: bílá a stříbrná Rádi byste zkrášlili svůj domov a pořídili si nový nábytek? Jestliže ano, radost vám udělá konferenční stolek BELIANI, jenž je výjimečně praktický, a ještě skvěle vypadá. Až budete vybírat místo k jeho umístění, že se jeho rozměry vyšplhaly na 40 × 80 × 80 cm. Pro desku konferenčního stolku byl vybrán materiál, jímž je sklo. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří kov. Pro konečný vzhled tohoto stolku posloužila povrchová úprava v lesku. BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II se vám bude hodit, pokud vám dělají radost kulaté kusy nábytku. Podstatné funkce u produktu BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II Udělejte si radost stylovým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu činí 40 × 80 × 80 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří sklo Perfektní design zvýrazňuje lesklá povrchová úprava Nadchne vás,... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184637) , Hmozdir z mramoru

BELIANI bílý mramorový efekt s černou MERCED (beliani_310502)

BELIANI bílý mramorový efekt s černou MERCED (beliani_310502)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 43 × 100 cm barva: bílá a černá Přemýšlíte o koupi nového nábytku? Jestliže je vaše odpověď ano, okouzlí vás konferenční stolek BELIANI, který nese výhodu ve své praktičnosti, a navíc skvěle vypadá. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že jeho rozměry jsou 43 × 60 × 100 cm. Při výrobě desky zvolil výrobce materiál, kterým je MDF. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří kov. BELIANI bílý mramorový efekt s černou MERCED bude pro vás vhodný, jestliže vám činí radost obdélníkové kusy nábytku. Zásadní vlastnosti u produktu BELIANI bílý mramorový efekt s černou MERCED Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Co se týká rozměrů, naměříme 43 × 60 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Zalíbí se vám, pokud se zajímáte o obdélníkové kusy nábytku BELIANI bílý mramorový efekt s černou MERCED dělá přitažlivým bílá a černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI bílý mramorový efekt s černou MERCED (beliani_310502) , Beliani na kávu černá a zlatá meridian ii (beliani_184660)

BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184659)

BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184659)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, atypické nohy, lesklá povrchová úprava, bílá a stříbrná barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je skvělým doplňkem do každého interiéru, který podrží jak stálou dekoraci, tak běžné věci denní potřeby. Jeho kulaté provedení na vás udělá dojem tím, jak snadno se dá kombinovat se zbytkem nábytku. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je sklo vynikající pevností a odolností. Konstrukce, zde ji tvoří kov, spojuje příjemné s užitečným - dobře vypadá a vzhledem k vysoké stabilitě nehrozí převrhnutí. Nadchne vás především, pokud se vám hodí lesklá povrchová úprava. Atraktivnímu designu odkládacího stolku BELIANI dominuje bílá a stříbrná barva. Při umisťování zvažte rozměry, které jsou 50 × 55 × 50 cm. Rozhodující funkce u produktu BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II Designově zajímavý kousek Výjimečně vypadající kulaté řešení Působivá lesklá úprava Materiál zvolený k... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184659) , Pohádky z bílého pyžamka

Miska Montanita z bílého mramoru

Miska Montanita z bílého mramoru
Detail

Miska Montanita, která se stane středobodem každé kuchyně nebo obývacího pokoje, je ideálním kouskem pro uskladnění ovoce nebo pro zkrášlení jakéhokoli konferenčního stolku. Tento leštěný kus z bílého mramoru čtvercového tvaru se vyznačuje drsnými hranami a leštěným vnitřkem ve tvaru misky. Jak pečovat o produkt: > pravidelně odstraňujte prach jemným, čistým hadříkem > zaschlé skvrny odstraňte navlhčeným hadříkem vlažnou vodou nebo šetrným domácím čističem > nikdy nepoužívejte k čištění horkou vod, chemické přípravky nebo jiné agresivní odstraňovače nečistot > nepoužívejte kuchyňské papírové útěrky, štěrky na okna a podobné > vždy povrch utřete do sucha čistým, suchým hadříkem > k leštění povrchu používejte specializované přípravky (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Miska Montanita z bílého mramoru , Hamp, s efektem světlého dřeva/šedý hamp, 322043 (beliani_322043)

BELIANI na kávu bílý mramorový efekt a zlatá MERIDIAN II (beliani_184662)

BELIANI na kávu bílý mramorový efekt a zlatá MERIDIAN II (beliani_184662)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov a sklo, materiál konstrukce kov, bílá a zlatá barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je kousek skvěle doplňující každý interiér, který funguje jako místo pro odkládání drobností nebo vystavování dekorací. Jeho kulaté provedení vás nadchne snadnou kombinovatelností se zbytkem vašeho nábytku. Materiál, který posloužil k výrobě desky, je kov a sklo s dostatečnou pevností a odolností. Konstrukce, kterou zde představuje kov, na vás zapůsobí nejen svým líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Atraktivnímu designu odkládacího stolku BELIANI nasazuje korunu bílá a zlatá barva. S vybíráním vhodného místa vám pomohou rozměry, které jsou 50 × 55 × 50 cm. Významné přednosti u produktu BELIANI na kávu bílý mramorový efekt a zlatá MERIDIAN II Kousek s designem vhodným do každého interiéru Působivě navržené kulaté řešení Desku kompletuje kov a sklo Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: kov Barva odkládacího... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI na kávu bílý mramorový efekt a zlatá MERIDIAN II (beliani_184662) , Zlatý kuchyňský vozík s terrazzovým efektem galena, 250281 (beliani_250281)

BELIANI, Sada 2 polštářů s kožešinovým efektem 42 x 42 cm zelená TANDUR, 257519 (beliani_257519)

BELIANI, Sada 2 polštářů s kožešinovým efektem 42 x 42 cm zelená TANDUR, 257519 (beliani_257519)
Detail

Polštář - klasický, čtvercový tvar, rozměry 42 × 42 cm, materiál výplně polyester, relaxační, zelená barva, 2 ks v balení Správně zvolený polštář pomáhá držet hlavu ve správné pozici, a zabraňuje tak bolestem hlavy a šíje. Polštář BELIANI se podílí na kvalitním a uvolněném spánku. Chlubí se klasickým čtvercovým tvarem a jeho rozměry činí 42 × 42 cm. K naplnění polštáře poslouží polyester. Materiálem povlaku většinou bývá polyester. Použijte jej při relaxaci a odpočiňte si. Velkou výhodou prošívaného polštáře je jeho nižší hmotnost a rychlé schnutí. Jeho podobu dotvoří zelená barva. Nejdůležitější přednosti produktu BELIANI, Sada 2 polštářů s kožešinovým efektem 42 x 42 cm zelená TANDUR, 257519 Polštář sloužící pro příjemné pohodlí při spánku Pokud mluvíme o rozměrech, ty činí 42 × 42 cm Výplň polštáře tvoří polyester Pro výrobu povlaku byl vybrán materiál, jímž je polyester Polštář BELIANI má čtvercový tvar Zelená barva dotváří jeho vzhled Prošívaná varianta... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 polštářů s kožešinovým efektem 42 x 42 cm zelená TANDUR, 257519 (beliani_257519) , Zlatý kuchyňský vozík s mramorovým efektem shafter, 242463 (beliani_242463)

Regenerační sérum na noc s efektem melatoninu

Regenerační sérum na noc s efektem melatoninu
Detail

Regenerační sérum na noc s efektem melatoninu přímo od výrobce YVES ROCHER za skvělou cenu 749.00 Kč. Kupte ještě dnes. (yves-rocher.cz)

Podobné produkty ako Regenerační sérum na noc s efektem melatoninu , Zlatý kuchyňský vozík s teracovým efektem shafter, 243568 (beliani_243568)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)
Detail

Postel - 156 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 95 × 156 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789) , Ryor matující krém s pudrovým efektem 50 ml (8594007972160)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)
Detail

Postel - 187 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, modrá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 70 × 187 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří povrchová úprava v matu. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do každého domova klasický styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC Kvalitní postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639) , Komoda s betonovým efektem s přídavkem světlého dřeva acra, 244994 (beliani_244994)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)
Detail

Postel - 176 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 95 × 176 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788) , Beliani na kávu bílý mramorový efekt a zlatá meridian ii (beliani_184662)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)
Detail

Postel - 147 × 218 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, moderní styl, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 109 × 147 × 218 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná moderní styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900) , Fantastický less 3d efektem (3070900086524)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)
Detail

Postel - 196 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 95 × 196 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790) , Podložka lorelli s paměťovým efektem cosy travel crowns latte (20040414801)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)
Detail

Postel - 167 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, modrá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel měří 70 × 167 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří úprava povrchu v matném provedení. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní klasický styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638) , Projekční lampa pro fotografování s efektem západu slunce sunset (1217634003300)

BELIANI, Sada 2 dekorativních polštářů s flitry 45 x 45 cm zlata ASTER, 198556 (beliani_198556)

BELIANI, Sada 2 dekorativních polštářů s flitry 45 x 45 cm zlata ASTER, 198556 (beliani_198556)
Detail

Polštář - dekorační, čtvercový tvar, rozměry 45 × 45 cm, materiál výplně polyester, relaxační, zlatá barva Dekorační polštář osvěží vzhled vašeho bytu BELIANI. Vyrábí se v klasickém čtvercovém tvaru a jeho rozměry jsou 45 × 45 cm. Výplň polštáře tvoří polyester. Výchozím materiálem pro výrobu povlaku je polyester. Využijte jej i na relaxaci a doplňte si baterky po náročném dni. Velkým benefitem prošívaných polštářů je jeho nižší hmotnost a rychlé schnutí. Jeho podobu zvýrazní zlatá barva. Hlavní přednosti produktu BELIANI, Sada 2 dekorativních polštářů s flitry 45 x 45 cm zlata ASTER, 198556 Dodejte vašemu interiéru osobitost dekoračním polštářem Okenní polštář BELIANI plní jak velmi praktickou, ale i dekorační funkci Rozměry dosahují 45 × 45 cm Pokud jde o výplň polštáře, tu tvoří polyester Povlak se vytváří z materiálu, kterým je polyester Polštář BELIANI dostanete ve čtvercovém tvaru Zlatá barva se výrazně podílí na jeho designu Prošívaná varianta se... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 dekorativních polštářů s flitry 45 x 45 cm zlata ASTER, 198556 (beliani_198556) , Podložka lorelli s paměťovým efektem cosy travel clouds gray (20040414901)

Projektor RETLUX RXL292 BLUE s efektem vodních vln

Projektor RETLUX RXL292 BLUE s efektem vodních vln
Detail

Projektor RETLUX RXL292 BLUE s efektem vodních vln (tipa.eu)

Podobné produkty ako Projektor RETLUX RXL292 BLUE s efektem vodních vln , Pohádky ovčí babičky a bílého beránka

Dekora Servírovací podnos s efektem břidlice 30x14 cm

Dekora Servírovací podnos s efektem břidlice 30x14 cm
Detail

Servírovací podnos s efektem břidlice Podnos je vyroben z plastu s elegantně vypadající strukturou bridlice. Bridlicový dekorační podnos dodá dortům a zákuskem luxusnější vzhled a vynikne hlavně při slavnostních dezertech. rozměr: 30x14 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Dekora Servírovací podnos s efektem břidlice 30x14 cm , Schleich mládě tygra bílého 14732 (4005086147324)

Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120228)

Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120228)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 61 × 45 × 61 cm barva: bílá a zlatá Rádi byste si pořídili nový nábytek? Jestliže je vaše odpověď kladná, přijde vám vhod konferenční stolek BELIANI, který oplývá praktičností, přičemž také skvěle doplní celkový vzhled vašeho domova. Až budete vybírat místo k jeho umístění, že jeho rozměry činí 45 × 61 × 61 cm. Při výrobě desky zvolil výrobce materiál, kterým je MDF. Zaměříme-li se na konstrukci, tu tvoří kov. Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA bude dělaný jako pro vás, pokud vás těší kulaté kusy nábytku. Rozhodující přednosti u produktu Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA Pořiďte si domů praktický konferenční stolek Tento typ má rozměry 45 × 61 × 61 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Zcela jistě vás osloví, pokud máte ve svém hledáčku kulaté kusy nábytku Kavárenský se vzhledem bílého... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120228) , Ryor botox like - vyplňující maska s rychlým efektem 100 ml (8594007978599)

Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-střibrnými nohami RAMONA (beliani_120236)

Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-střibrnými nohami RAMONA (beliani_120236)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 61 × 45 × 61 cm barva: bílá a stříbrná Chystáte renovaci svého bytu a poohlížíte se po novém nábytku? Pokud ano, zalíbí se vám konferenční stolek BELIANI, který je sympaticky praktický, a navíc skvěle vypadá. Při vybírání toho ideálního místa pro jeho umístění byste měli myslet na to, že jeho rozměry dělají 45 × 61 × 61 cm. Pokud jde o desku konferenčního stolku, pro ni byl vybrán materiál, kterým je MDF. Pokud se zaměříme na konstrukci, tu tvoří kov. Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-střibrnými nohami RAMONA bude jako dělaný pro vás, pokud vám dělají radost kulaté kusy nábytku. Rozhodující parametry u produktu Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-střibrnými nohami RAMONA Podtrhněte prostor svého domova novým konferenčním stolkem Pokud jde o rozměry, ty jsou u tohoto typu 45 × 61 × 61 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Zaujme... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-střibrnými nohami RAMONA (beliani_120236)

BELIANI, Sada 2 dekorativnich polštářů bavlněná zlato 45 x 45 cm sada 2 SEDUM, 200512 (beliani_200512)

BELIANI, Sada 2 dekorativnich polštářů bavlněná zlato 45 x 45 cm sada 2 SEDUM, 200512 (beliani_200512)
Detail

Polštář - dekorační, čtvercový tvar, rozměry 45 × 45 cm, materiál výplně polyester, relaxační, bílá a zlatá barva Moderní vzhled tohoto polštáře se postará o zpestření interiéru vašeho bytu BELIANI. Chlubí se klasickým čtvercovým tvarem a co se týče jeho rozměrů, ty jsou 45 × 45 cm. Uvnitř polštáře najdete polyester. Povlak je vyroben z materiálu, kterým je bavlna. Spolehněte se na něj při relaxaci a v klidu si odpočiňte. Velkým benefitem prošívaných polštářů je jeho nižší hmotnost a rychlé schnutí. Jeho design zvýrazňuje bílá a zlatá barva. Důležité funkce produktu BELIANI, Sada 2 dekorativnich polštářů bavlněná zlato 45 x 45 cm sada 2 SEDUM, 200512 Dodejte vašemu interiéru osobitost dekoračním polštářem Okenní polštář BELIANI se chlubí nejen stylovým designem, ale i svou praktičností Pokud mluvíme o rozměrech, ty činí 45 × 45 cm Pokud jde o výplň polštáře, tu tvoří polyester Povlak se vyrábí z materiálu, kterým je bavlna Polštář BELIANI dodává se ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 dekorativnich polštářů bavlněná zlato 45 x 45 cm sada 2 SEDUM, 200512 (beliani_200512)

BELIANI, Sada 2 polštářů s exotickým motivem 45 x 45 cm zlato bílá MANJU, 257506 (beliani_257506)

BELIANI, Sada 2 polštářů s exotickým motivem 45 x 45 cm zlato bílá MANJU, 257506 (beliani_257506)
Detail

Polštář - klasický, čtvercový tvar, rozměry 45 × 45 cm, materiál výplně paměťová pěna, relaxační, bílá, šedá a žlutá barva Díky kvalitnímu polštáři se nemusíte obávat bolestí šíje a hlavy. Polštář BELIANI se stará o vaše pohodlí během spánku. Má klasický čtvercový tvar a ptáte-li se na rozměry, ty jsou 45 × 45 cm. Uvnitř polštáře najdete paměťová pěna. Díky tělesné teplotě se vytvaruje podle potřeby. Materiál, který tvoří povlak, je polyester. Spolehněte se na něj při relaxaci a v klidu si odpočiňte. Velkým benefitem prošívaných polštářů je jeho nižší hmotnost a rychlé schnutí. Jeho design zdůrazňuje bílá, šedá a žlutá barva. Klíčové parametry produktu BELIANI, Sada 2 polštářů s exotickým motivem 45 x 45 cm zlato bílá MANJU, 257506 Polštář pro pohodlný a nerušený spánek Rozměry činí 45 × 45 cm Pokud jde o výplň polštáře, tu tvoří paměťová pěna Vytvaruje se dle vašich potřeb Povlak se vyrábí z materiálu, jímž je polyester Polštář BELIANI má čtvercový tvar... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 polštářů s exotickým motivem 45 x 45 cm zlato bílá MANJU, 257506 (beliani_257506)

Nakladatelství Akim s.r.o. Strawberry zápisník A6 s efektem 3D

Nakladatelství Akim s.r.o. Strawberry zápisník A6 s efektem 3D
Detail

-obálka pevná, lesklá s povrchovou úpravou proti oděru -obálka vytvořena 3D efektem -na rubové straně obálky umístěn rozvrh a univerzální kalendář na školní období -pevnou součástí výrobku je záložka s měřítkem -vnitřní strany oboustranně tištěné linky, 100 stran -konečné zpracování oblé rohy (patro.cz)

Podobné produkty ako Nakladatelství Akim s.r.o. Strawberry zápisník A6 s efektem 3D

Nakladatelství AKIM s.r.o. Krtek zápisník A6 s efektem 3D

Nakladatelství AKIM s.r.o. Krtek zápisník A6 s efektem 3D
Detail

-obálka pevná, lesklá s povrchovou úpravou proti oděru -obálka vytvořena 3D efektem -na rubové straně obálky umístěn rozvrh a univerzální kalendář na školní období -pevnou součástí výrobku je záložka s měřítkem -vnitřní strany oboustranně tištěné linky, 100 stran -konečné zpracování oblé rohy (patro.cz)

Podobné produkty ako Nakladatelství AKIM s.r.o. Krtek zápisník A6 s efektem 3D

HAMP, s efektem světlého dřeva/šedý HAMP, 322043 (beliani_322043)

HAMP, s efektem světlého dřeva/šedý HAMP, 322043 (beliani_322043)
Detail

TV stolek - obdelníkový, s dvířky a s odkládacím prostorem, materiál desky dřevotříska, materiál konstrukce kov a dřevotříska, rozměry 51 × 130 × 39 cm (V׊×H), šedá barva Pohodlný TV stolek BELIANI vám přijde vhod pod vaši novou televizi. Pro dobrou stabilitu a nosnost má poctivou, pevnou konstrukci. Byla vyrobena z materiálu, jímž je kov a dřevotříska. Deska, pro kterou výrobce zvolil dřevotříska, bude dostatečně prostorná a zapůsobí i na pohled. Design stolku je dotažen k dokonalosti matnou úpravou povrchu. Nejlépe se vám tento kousek trefí do vkusu, pokud jste zaměřeni na obdélníkové tvary nábytku. Pokud se týká rozměrů, ty činí u TV stolku 51 × 130 × 39 cm. Stěžejní parametry u produktu HAMP, s efektem světlého dřeva/šedý HAMP, 322043 Pořiďte si k nové televizi praktický doplněk HAMP, s efektem světlého dřeva/šedý HAMP, 322043 můžeme zařadit mezi obdélníkové TV stolky Pokud hovoříme o materiálu desky stolku, tím je dřevotříska Materiál konstrukce: Kov a... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAMP, s efektem světlého dřeva/šedý HAMP, 322043 (beliani_322043)

BELIANI LUCEA (beliani_198590)

BELIANI LUCEA (beliani_198590)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, 4 nohy, černá a stříbrná barva, výška 44 cm Odkládací stolek BELIANI je skvělým doplňkem do každého interiéru, který využijete pro odkládání drobností nebo vystavení dekorací. Jeho kulaté provedení oceníte pro celou řadu možností, jak jej nakombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska zhotovena, je kov zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě dělá kov, nejen že dobře vypadá, ale je samozřejmě i velmi stabilní a praktická. Líbivému designu odkládacího stolku BELIANI vládne černá a stříbrná barva. Rozměry, které byste při umisťování měli zvážit, jsou 40 × 44 × 40 cm. Důležité vlastnosti u produktu BELIANI LUCEA Kousek s líbivým designem do každého interiéru Praktické a pohledné kulaté řešení Odolnou desku tvoří kov Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barevnost stolku BELIANI bude černá a stříbrná Stolek BELIANI má rozměry 40 cm × 44 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI LUCEA (beliani_198590)

BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072)

BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072)
Detail

Postel - 153 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Uvažujete nad novou postelí, která do vaší ložnice ideálně padne? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 109 × 153 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje vkusný styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI 140 × 200 cm s... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072)

BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066)

BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066)
Detail

Postel - 193 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Potřebujete novou postel, která by dokonale zapadla do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 109 × 193 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje povedený styl. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI 180 × 200 cm s... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066)

BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069)

BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069)
Detail

Postel - 173 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem, materiál polyester, klasický styl, dekor dřeva borovice, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 109 × 173 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná klasický styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE Kvalitní postel BELIANI Měří 109 × 173 × 213 cm (vך×h)... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069)

Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_71664)

Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_71664)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: bavlna, rozměry: 30×35×35 cm (V׊×H) bílá a růžová barva Máte rádi pohodlí a zvykli jste si u televize natáhnout nohy unavené po dlouhém dni? Potom bude pro vás jako dělaný taburet BELIANI. Má přívětivý kulatý tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Pokud se zaměříme na rozměry tohoto modelu, ty jsou 35 × 35 cm, výška pak bude příjemných 30 cm. Produkt Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA je vyroben z dostatečně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří bavlna. Nezanedbatelnou výhodou se stává jeho praktický úložný prostor. Zajímavé parametry produktu Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA Udělejte si radost novým praktickým kouskem do vašeho domova Kulatý tvar snadno sladíte s interiérem Materiál taburetu BELIANI: bavlna Navržený s praktickým úložným prostorem Zvýrazňuje ho bílá a růžová barva Rozměry produktu Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA mají... (alza.cz)

Podobné produkty ako Růžový BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_71664)

Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044)

Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, moderní styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevotříska, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 50 × 48 × 40 cm (V׊×H) Pro lampičku nebo odložení rozečtené knížky zde máme připravený praktický noční stolek BELIANI. Mohl by vás oslovit jeho moderní styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Ve spodní části se nacházejí 4 nožičky, které vám garantují skvělou stabilitu. Při úklidu vám zajistí pohodlný přístup k podlaze a dobrou cirkulaci vzduchu. K dispozici jsou přidané šuplíky i úložný prostor pro umístění menších věcí. Pro osobní věci poslouží odkládací část nočního stolku. Součástí balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI doladí interiér k dokonalosti. Zásadní vlastnosti výrobku Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY Moderní noční stolek BELIANI přináší dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové provedení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044)

Modrá BELIANI s úložným prostorem REINDEER (beliani_169363)

Modrá BELIANI s úložným prostorem REINDEER (beliani_169363)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: polyester, nosnost: 110 kg, rozměry stoličky: 40×63×31 cm (V׊×H), výška sedáku: 40 cm, hmotnost: 4 kg, 1 ks v balení, modrá barva Poohlížíte se po dalším místě k sezení či hledáte nový stylový doplněk do bytu? Modrá BELIANI s úložným prostorem REINDEER je volbou přímo pro vás. Počítejte s jejími rozměry, které činí 63 × 31 cm a mluvíme-li o výšce sedáku, ta dosahuje 40 cm. O stabilitu stoličky se postará konstrukce, kterou tvoří dřevo. Aby se vám na stoličce pohodlně sedělo, bude pro vás nezbytné znát materiál sedáku. K tomuto modelu patří polyester. Konečný design stoličky BELIANI doplní modrá. Při jejím používání byste měli myslet i na to, že disponuje nosností 110 kg. Uvnitř balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI dosahuje hmotnosti 4 kg. Zajímavé parametry produktu Modrá BELIANI s úložným prostorem REINDEER Obstarejte si originální stoličku Nabízí výšku sedu 40 cm Rozměry: 63 × 31 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modrá BELIANI s úložným prostorem REINDEER (beliani_169363)

Šedá BELIANI s uložným prostorem TRICERATOPS (beliani_169393)

Šedá BELIANI s uložným prostorem TRICERATOPS  (beliani_169393)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: polyester, nosnost: 110 kg, rozměry stoličky: 56×92×42 cm (V׊×H), výška sedáku: 56 cm, hmotnost: 5 kg, 1 ks v balení, šedá barva Potřebujete další místo k sezení nebo jenom chcete oživit svůj interiér? Šedá BELIANI s uložným prostorem TRICERATOPS bude ideálním výběrem. Vejde se i do malé místnosti, její rozměry činí pouze 92 × 42 cm a výšku sedáku očekávejte 56 cm. Konstrukce je vytvořena z materiálu, kterým je dřevo. Aby pro vás stolička byla příjemná a pohodlná, budete se starat i o materiál sedáku. U tohoto modelu jej tvoří polyester. Celkový vzhled stoličky BELIANI doplňuje šedá. Při její koupi také myslete na to, že disponuje nosností 110 kg. V balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI má hmotnost 5 kg. Zajímavé funkce produktu Šedá BELIANI s uložným prostorem TRICERATOPS Pořiďte si zajímavou stoličku Nabízí výšku sedu 56 cm Rozměry: 92 × 42 cm Stoličce BELIANI vévodí šedá barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI s uložným prostorem TRICERATOPS (beliani_169393)

Bílá BELIANI s uložným prostorem BEAR (beliani_169377)

Bílá BELIANI s uložným prostorem BEAR (beliani_169377)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: polyester, nosnost: 110 kg, rozměry stoličky: 38×69×30 cm (V׊×H), výška sedáku: 38 cm, hmotnost: 4 kg, 1 ks v balení, bílá barva Hledáte nenápadné místo k sezení či stylový doplněk do vašeho interiéru? Bílá BELIANI s uložným prostorem BEAR pro vás bude tou pravou volbou. V prostoru bude svými rozměry zabírat místo o velikosti 69 × 30 cm a pokud se jedná o výšku sedáku, ta činí 38 cm. Na konstrukci se používá dřevo. Abyste na stoličce rádi seděli, je třeba znát i materiál sedáku. U tohoto modelu jej tvoří polyester. Příjemný vzhled stoličky BELIANI má na starosti bílá. Nezapomeňte také na to, že k ní patří nosnost 110 kg. Balení obsahuje jednu stoličku. Stolička BELIANI disponuje hmotností 4 kg. Zásadní vlastnosti produktu Bílá BELIANI s uložným prostorem BEAR Udělejte si radost zajímavou stoličkou Vyrábí se s výškou sedu 38 cm Rozměry: 69 × 30 cm Stoličce BELIANI patří bílá barva Na konstrukci byl... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílá BELIANI s uložným prostorem BEAR (beliani_169377)

BELIANI s 5 policemi černý KENER (beliani_200885)

BELIANI s 5 policemi černý KENER (beliani_200885)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 5 polic, nosnost police 20 kg, šroubovaný, černá barva konstrukce, rozměry 1800 × 1110 × 290 mm (V׊×H) Lámete si hlavu nad tím, čím ještě vybavit váš byt? Ideálním výběrem by mohl být policový regál BELIANI. Doplníte si tak váš byt o další doplněk s potřebným úložným prostorem. Regál disponuje 5 policemi. Konstrukce zhotovená z dřevotřísky zajišťuje stabilitu a estetický vzhled. Maximální zatížení polic je 20 kg. Pro jednoduchou manipulaci a snadné skladování se zasílá v rozloženým stavu. Jednoduše ho ale smontujete za pomoci návodu a spojovacích materiálů, jež jsou nedílnou součástí balení. Regál BELIANI měří 1800 × 1110 × 290 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu BELIANI s 5 policemi černý KENER Regál BELIANI nabízí 5 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dostanete ho demontovaný spolu se šrouby Barva konstrukce: černá Regál BELIANI měří 1800 × 1110 × 290 mm... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s 5 policemi černý KENER (beliani_200885)

Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA (beliani_119542)

Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA (beliani_119542)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s úložným prostorem, se šuplíky a s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: dřevotříska, materiál desky: dřevotříska, rozměry: 60 × 45 × 100 cm barva: bílá Přemýšlíte o renovaci svého bytu a chystáte se pořídit si nový nábytek? Pokud kýváte hlavou, že ano, vaši pozornost upoutá konferenční stolek BELIANI, jenž zaujme svou praktičností, a navíc dobře vypadá. Pokud se budete rozhodovat, kam jej umístíte, myslete na to, že je o rozměrech 45 × 60 × 100 cm. Máme-li na mysli desku stolku, byla navržena z materiálu, jímž je dřevotříska. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří dřevotříska. Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA bude pro vás perfektní, jestliže vás těší obdélníkové kousky nábytku. Za velkou výhodu lze považovat i jeho úložný prostor. Vhod vám přijdou jeho zásuvky. Nejdůležitější vlastnosti u produktu Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA Dopřejte si nový konferenční stolek do svého domova Co se týká rozměrů, naměříme 45 × 60 (alza.cz)

Podobné produkty ako Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA (beliani_119542)

Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711)

Bílý BELIANI s hnědou částí  ALLOA (beliani_119711)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 17 polic, nosnost police 15 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1740 × 1200 × 300 mm (V׊×H) Řešíte, čím ještě vyplnit nevyužitý prostor vašeho bytu? V tom případě by mohl být vhodný policový regál BELIANI. Získáte tak další úložný prostor a zároveň stylový kousek, který skvěle doplní váš byt. Regál disponuje 17 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky dodává stabilitu a stylový design. Maximální nosnost police činí 15 kg. Pro snadnou přepravu a lepší uskladnění jej obdržíte demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které jsou součástí balení. Regál BELIANI měří 1740 × 1200 × 300 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA Regál BELIANI nabízí 17 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce: bílá Regál BELIANI měří 1740 × 1200 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711)

Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_74982)

Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_74982)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: bavlna, rozměry: 30×35×35 cm (V׊×H) bílá a šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? Potom se vám bude líbit taburet BELIANI. Má příjemný kulatý tvar, který můžete sladit se zbytkem nábytku. Pokud se zaměříme na jeho rozměry, ty jsou 35 × 35 cm, výška pak bude optimálních 30 cm. Produkt Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří bavlna. Coby nanejvýš praktický kousek nábytku disponuje i úložným prostorem. Zajímavé funkce produktu Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Kulatý tvar si perfektně porozumí s vaším interiérem Materiál taburetu BELIANI: bavlna Nabízí praktický úložný prostor Zvýrazňuje ho bílá a šedá barva Rozměry produktu Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA dělají 30 × 35 × 35 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý BELIANI s úložným prostorem TUNICA (beliani_74982)

Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329)

Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 10 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1740 × 830 × 230 mm (V׊×H) Zasloužil by si váš interiér ještě něčím dovybavit? Volné místo by tak mohl vyplnit policový regál BELIANI. Získáte tak do bytu další potřebný úložný prostor. Regál je vybaven 10 policemi. Konstrukce zhotovená z dřevotřísky zařídí dobrou stabilitu a pěkný vzhled. Nosnost police činí 5 kg. Pro jednoduché uskladnění a snadnou přepravu se dodává v rozloženém stavu. Jednoduše ho ale smontujete za pomoci návodu a spojovacích materiálů, které najdete v balení. Regál BELIANI měří 1740 × 830 × 230 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA Regál BELIANI obsahuje 10 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Police jsou zhotoveny z dřevovláknité desky (MDF) Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce: bílá Regál BELIANI měří 1740 × 830 × 230 mm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329)
BELIANI s efektem bílého mramoru / zlatá ROYSE (beliani_318359), Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / černá PERRIN (beliani_317446), Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná PLANO (beliani_317464), BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120272), BELIANI černý s betonovým efektem DELANO (beliani_200688), BELIANI černý s mramorovým efektem DELANO (beliani_200685), Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-střibrnými nohami RAMONA (beliani_120236), Kavárenský se vzhledem bílého mramoru a bílo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120228), MAPED omalovánky s 3D efektem (3154148312260), Bláznivé příšerky s 3D efektem (3070900086517), Zlatá BELIANI 180 × 200 cm PARIS (beliani_58406), Pomsta bílého jednorožce (), Zlatá BELIANI luxusní 140 × 200 cm PARIS (beliani_164101), hmozdir z mramoru, BELIANI na kávu černá a zlatá MERIDIAN II (beliani_184660), Pohádky z bílého pyžamka, HAMP, s efektem světlého dřeva/šedý HAMP, 322043 (beliani_322043), Zlatý kuchyňský vozík s terrazzovým efektem GALENA, 250281 (beliani_250281), Zlatý kuchyňský vozík s mramorovým efektem SHAFTER, 242463 (beliani_242463), Zlatý kuchyňský vozík s teracovým efektem SHAFTER, 243568 (beliani_243568), RYOR Matující krém s pudrovým efektem 50 ml (8594007972160), Komoda s betonovým efektem s přídavkem světlého dřeva ACRA, 244994 (beliani_244994), BELIANI na kávu bílý mramorový efekt a zlatá MERIDIAN II (beliani_184662), Fantastický less 3D efektem (3070900086524), Podložka Lorelli s paměťovým efektem COSY TRAVEL CROWNS LATTE (20040414801), Projekční lampa pro fotografování s efektem západu slunce Sunset (1217634003300), Podložka Lorelli s paměťovým efektem COSY TRAVEL CLOUDS GRAY (20040414901), Pohádky ovčí babičky a bílého beránka, Schleich Mládě tygra bílého 14732 (4005086147324), RYOR Botox like - Vyplňující maska s rychlým efektem 100 ml (8594007978599)