Bílý beliani se 3 zásuvkami lucky (beliani_253307)

Produkt Bílý beliani se 3 zásuvkami lucky (beliani_253307) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bílý beliani se 3 zásuvkami lucky (beliani_253307) upraviť a produkt hľadať znova.

Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY (beliani_253307)

Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY (beliani_253307)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva pavlovnie, obdelníkový, retro styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 58 × 40 × 29 cm (V׊×H) Vhodným doplňkem k posteli, například pro umístění lampičky či odložení rozečtení knihy, je praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho retro styl. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, jež dodá eleganci každému prostoru. Stolek má vespod umístěny 4 klasické nožičky, jež vám zaručí výbornou stabilitu. Umožní dobrou cirkulaci vzduchu a snadný úklid podlahy pod stolkem. Je zhotoven s přidanými šuplíky a úložným prostorem pro ukládání drobných věcí. Na osobní věci vám poslouží odkládací část nočního stolku. V balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI váš pokoj perfektně oživí. Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY Retro noční stolek BELIANI přináší dostatek prostoru pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY (beliani_253307) , Beliani se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo luis (beliani_253127)

BELIANI se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo LUIS (beliani_253127)

BELIANI se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo LUIS (beliani_253127)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva pavlovnie, obdelníkový, klasický styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 58 × 40 × 29 cm (V׊×H) Vhodným doplňkem k posteli, například pro umístění lampičky či odložení rozečtení knihy, je praktický noční stolek BELIANI. Líbit by se vám mohl jeho klasický styl. Je oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež je velmi vkusné a oživí každý prostor. Na spodní straně stolku jsou 4 klasické nožičky, jež vám zaručí výbornou stabilitu. Postarají se také o snadný přístup k podlaze pod stolkem a dobrou cirkulaci vzduchu. Vyznačuje se přidanými šuplíky i úložným prostorem pro uložení drobných věcí. Na osobní věci vám poslouží odkládací část nočního stolku. Balení obsahuje jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem oživí váš interiér. Hlavní přednosti produktu BELIANI se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo LUIS Klasický noční... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo LUIS (beliani_253127) , Beliani se 3 zásuvkami krémový/světlé dřevo lobis (beliani_253299)

BELIANI se 3 zásuvkami krémový/světlé dřevo LOBIS (beliani_253299)

BELIANI se 3 zásuvkami krémový/světlé dřevo LOBIS (beliani_253299)
Detail

Noční stolek - béžová barva, dekor dřeva pavlovnie, obdelníkový, moderní styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 57 × 40 × 29 cm (V׊×H) K odložení rozečtené knihy či umístění lampičky vám poslouží praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho moderní styl. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, které je velmi elegantně řešeno. Ve spodní části se nacházejí 4 klasické nožičky, které se postarají o perfektní stabilitu. Umožňují také pohodlný úklid a dobrou cirkulaci vzduchu pod stolkem. Obsahuje přidané šuplíky a úložný prostor, kam můžete uložit menší věci. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru nočního stolku. Obsahem balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem podtrhne váš interiér. Hlavní přednosti výrobku BELIANI se 3 zásuvkami krémový/světlé dřevo LOBIS Moderní noční stolek BELIANI poskytuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se 3 zásuvkami krémový/světlé dřevo LOBIS (beliani_253299) , Beliani se 2 zásuvkami ayden taupe (beliani_68196)

Modulární čalounená BELIANI se 3 sedáky béžová FEVIK (beliani_199812)

Modulární čalounená BELIANI se 3 sedáky béžová FEVIK (beliani_199812)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 80 × 228 × 76 cm (V׊×H), béžová barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 80 × 228 × 76 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 39 cm a hloubka sedu dosahuje 64 cm. Hmotnost pohovky se rovná 41 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána béžová barva. Klíčové přednosti pohovky Modulární čalounená BELIANI se 3 sedáky béžová FEVIK Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je polyester Pohovka disponuje rozměry 80 × 228 × 76 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 39 cm Hloubka sedu činí 64 cm Pohovka o hmotnosti 41 kg Barvou pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Modulární čalounená BELIANI se 3 sedáky béžová FEVIK (beliani_199812) , Černý beliani se 2 zásuvkami alabama (beliani_141654)

Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955)

Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955)
Detail

Regál - kovový, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 5 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, rozměry 1650 × 350 × 350 mm (V׊×H) Chtěli byste ještě dovybavit váš byt? Ideálním výběrem by mohl být policový regál BELIANI. Pořídíte si tak další bytový doplněk s praktickým úložným prostorem. Regál disponuje 5 policemi. Konstrukce vytvořená z kovu slibuje velkou nosnost a lehce se udržuje. Nosnost police činí 5 kg. Pro snadnou přepravu a lepší uskladnění jej obdržíte demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které najdete v balení. Kovový regál BELIANI měří 1650 × 350 × 350 mm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA Regál BELIANI nabízí 5 polic Materiál konstrukce: kov Police jsou vytvořeny z dřevovláknité desky (MDF) Zasílá se rozložený, spolu s návodem a šrouby Kovový regál BELIANI měří 1650 × 350 × 350 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955) , Toaletní konzolový stolek se třemi zásuvkami bílý

Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217)

Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 77 × 102 × 40 cm (V׊×H), s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce MDF, materiál desky MDF, bílá barva Pro zútulnění vašeho domova se bude perfektně hodit konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové zpracování se bude vyjímat v různých místnostech. Umístit ho můžete například do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, ale skvěle bude vypadat i ve vstupní hale nebo předsíni, kde poslouží na odkládání drobností. Součástí jsou 4 klasické nohy, které jsou zárukou dobré stability. Osobní věci najdou své místo na odkládacím prostoru stolku. Praktický konzolový stolek bude příjemným společníkem do moderního i venkovského prostoru. Zásadní vlastnosti konzolového stolku Bílý BELIANI TOBAGO Konzolový stolek BELIANI poslouží jako odkládací stolek ve vstupní hale Je velmi oblíbený pro své obdélníkové vyhotovení Dole jsou umístěny klasické nohy, které se postarají o dobrou stabilitu Osobní věci lze umístit na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217) , Toaletní konzolový stolek se dvěma zásuvkami bílý

Bílý BELIANI LOWELL (beliani_66127)

Bílý BELIANI LOWELL (beliani_66127)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva dub, obdelníkový, retro styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce MDF, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 79 × 91 × 38 cm (V׊×H) Jako praktický kus nábytku, který využijete například k odložení knihy nebo budíku, vám doporučujeme noční stolek BELIANI. Líbit by se vám mohl jeho retro styl. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, které působí velmi vkusně. Součástí stolku jsou 4 nožičky, které vám garantují skvělou stabilitu. Umožňují také pohodlný úklid a dobrou cirkulaci vzduchu pod stolkem. Disponuje přidanými šuplíky i úložným prostorem pro uložení menších věcí. Odkládací část nočního stolku vám poslouží k umístění potřebných věcí. V balení je obsažen jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem oživí váš interiér. Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI LOWELL Retro noční stolek BELIANI vám nabídne dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI LOWELL (beliani_66127) , Fmd noční stolek se 3 zásuvkami betonově šedý a leskle bílý (428707)

Bílý BELIANI FOSTER (beliani_155809)

Bílý BELIANI FOSTER (beliani_155809)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: mdf, materiál desky: mdf, rozměry: 55 × 45 × 100 cm barva: bílá Rádi byste zkrášlili svůj domov a pořídili si nový nábytek? Jestliže je vaše odpověď ano, přijde vám vhod konferenční stolek BELIANI, který vás překvapí svou praktičností, a ještě přináší úžasný design. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že disponuje rozměry 45 × 55 × 100 cm. Zajímá-li vás deska konferenčního stolku, ta byla zhotovena z materiálu, jímž je MDF. Co do materiálu konstrukce, tu tvoří mdf. Celkový vzhled stolku završila v tomto případě matná povrchová úprava. Bílý BELIANI FOSTER bude dělaný jako pro vás, pokud vám dělají radost obdélníkové kousky nábytku. Zajímavé parametry u produktu Bílý BELIANI FOSTER Nadchněte se novým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu dělají 45 × 55 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI disponuje deskou, kterou tvoří MDF K dokonalému vzhledu přispívá matná úprava... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI FOSTER (beliani_155809) , Tontarelli police se 3 zásuvkami, krémová

Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)

Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, vintage styl, materiál konstrukce dřevotříska a MDF, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 52 × 48 × 43 cm (V׊×H) Na budík či rozečtenou knihu pro vás máme připravený praktický noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho vintage styl. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Je vyroben s přidanými šuplíky a s úložným prostorem pro ukládání drobných věcí. Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí. Součást balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI doladí váš pokoj k dokonalosti. Klíčové vlastnosti výrobku Bílý BELIANI GILBERT Vintage noční stolek BELIANI vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Obdélníkové provedení působí nadčasovým a elegantním dojmem Je vybaven šuplíky i úložným prostorem Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí V balení je obsažen jeden noční stolek pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125) , Noční stolek se zásuvkami bílý kylea, 322461 (beliani_322461)

Bílý BELIANI GIULIA (beliani_166772)

Bílý BELIANI GIULIA  (beliani_166772)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva borovice, obdelníkový, klasický styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, atypické nohy, 2 nohy, rozměry 43 × 50 × 41 cm (V׊×H) Pokud chcete mít v ložnici lampičku či oblíbenou knihu na dosah, jistě oceníte praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho klasický styl. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, které je velmi elegantně řešeno. Na spodní straně stolku jsou 2 atypické nožičky, které jsou zárukou stability. Díky nim bude úklid pod stolkem pohodlnější a vzduch bude bez problému cirkulovat. Na osobní věci vám poslouží odkládací část nočního stolku. V balení najdete jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem doladí interiér k dokonalosti. Klíčové vlastnosti výrobku Bílý BELIANI GIULIA Klasický noční stolek BELIANI vyniká dostatečným prostorem pro lampičku, budík či knihu Obdélníkové vyhotovení působí nadčasově a elegantně Součástí jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI GIULIA (beliani_166772) , Brüxxi sam se zásuvkami 120 cm, bílý (sp1000005)

Bílý BELIANI JOLIET (beliani_66126)

Bílý BELIANI JOLIET (beliani_66126)
Detail

Noční stolek - bílá barva, čtvercový, retro styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevotříska a MDF, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 56 × 45 × 40 cm (V׊×H) Praktickým doplňkem do ložnice, například k odložení rozečtené knihy či budíku, je noční stolek BELIANI. Mohl by vás oslovit jeho retro styl. Je velmi oblíbený pro své čtvercové provedení, jež je velmi vkusné a oživí každý prostor. Stolek má vespod umístěny 4 klasické nožičky, které zabezpečí stabilitu. Díky nim bude úklid pod stolkem pohodlnější a vzduch bude bez problému cirkulovat. Disponuje přidanými šuplíky i úložným prostorem pro uložení menších věcí. Osobní věci můžete umístit na odkládací část stolku. Noční stolek BELIANI bude tou pomyslnou třešničkou v dolaďování interiéru. Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI JOLIET Retro noční stolek BELIANI vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Čtvercové provedení vyniká svým nadčasovým vzhledem Vespod se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI JOLIET (beliani_66126) , Podstavec pod pračku a sušičku se zásuvkami bílý

Bílý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_165852)

Bílý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_165852)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, rozkládací, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, překřížené nohy, 4 nohy, matná povrchová úprava, bílá barva, rozměry 46 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk hodící se do jakéhokoliv interiéru, který funguje jako místo pro odkládání drobností nebo vystavování dekorací. Jeho čtvercové provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, který desku tvoří, je mdf zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří mdf, vám bude vyhovovat nejen pro svůj líbivý vzhled, ale i vysokou stabilitu. Bude se vám líbit, pokud se vám hodí matná povrchová úprava. Stylovému vzhledu odkládacího stolku BELIANI dále dodává na kráse bílá barva. Rozměry, které byste při výběru místa měli brát v potaz, jsou 40 × 46 × 40 cm. Umí být i velmi kompaktní, lze jej snadno rozložit. Zajímavé přednosti u produktu Bílý BELIANI na kávu CHESTER Designově zajímavý kousek Působivě navržené... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_165852) , Beliani bílý se světlým dřevem jenks (beliani_243560)

Bílý BELIANI na kávu AVON (beliani_71870)

Bílý BELIANI na kávu AVON (beliani_71870)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, atypické nohy, 4 nohy, bílá barva, rozměry 60 × 42 × 42 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk zapadající do jakéhokoliv interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho čtvercové provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je mdf propůjčující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje mdf, disponuje vysokou stabilitou a k tomu dobře vypadá. Stylovému vzhledu odkládacího stolku BELIANI vévodí bílá barva. Rozměry, které potřebujete při hledání vhodného umístění, budou 42 × 60 × 42 cm. Podstatné přednosti u produktu Bílý BELIANI na kávu AVON Stylový kousek zapadne do každého interiéru Praktické a pohledné čtvercové řešení Materiál využitý pro desku: mdf Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: mdf Barevnost stolku BELIANI bude bílá Stolek BELIANI bude mít rozměry 42 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI na kávu AVON (beliani_71870) , Noční stolek se 3 zásuvkami hnědý (242238)

Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162287)

Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162287)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 5 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1160 × 1000 × 330 mm (V׊×H) Potřebujete ještě dovybavit interiér vašeho bytu? V tom případě uvítáte nový policový regál BELIANI. Do vaše bytu tak přibude nový stylový kousek s praktickým úložným prostorem. Regál disponuje 5 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky zajišťuje dobrou stabilitu a pěkný vzhled. Polici je možné zatížit maximálně 5 kg. Pro nekomplikovanou přepravu a snadné uskladnění se dodává demontovaný. Snadno ho ale smontujete za pomoci návodu a spojovacích materiálů, jež se nachází v balení. Regál BELIANI měří 1160 × 1000 × 330 mm (vך×h). Hlavní vlastnosti produktu Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE Regál BELIANI má 5 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dostanete ho rozložený, se šrouby a návodem Barva konstrukce je bílá Regál BELIANI měří 1160 × 1000 × 330 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162287) , Odkládací stolek se 3 zásuvkami, hnědý (242240)

Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711)

Bílý BELIANI s hnědou částí  ALLOA (beliani_119711)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 17 polic, nosnost police 15 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1740 × 1200 × 300 mm (V׊×H) Řešíte, čím ještě vyplnit nevyužitý prostor vašeho bytu? V tom případě by mohl být vhodný policový regál BELIANI. Získáte tak další úložný prostor a zároveň stylový kousek, který skvěle doplní váš byt. Regál disponuje 17 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky dodává stabilitu a stylový design. Maximální nosnost police činí 15 kg. Pro snadnou přepravu a lepší uskladnění jej obdržíte demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které jsou součástí balení. Regál BELIANI měří 1740 × 1200 × 300 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA Regál BELIANI nabízí 17 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce: bílá Regál BELIANI měří 1740 × 1200 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711) , Bílý beliani se světle hnědými elementy bogota (beliani_124955)

Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329)

Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 10 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1740 × 830 × 230 mm (V׊×H) Zasloužil by si váš interiér ještě něčím dovybavit? Volné místo by tak mohl vyplnit policový regál BELIANI. Získáte tak do bytu další potřebný úložný prostor. Regál je vybaven 10 policemi. Konstrukce zhotovená z dřevotřísky zařídí dobrou stabilitu a pěkný vzhled. Nosnost police činí 5 kg. Pro jednoduché uskladnění a snadnou přepravu se dodává v rozloženém stavu. Jednoduše ho ale smontujete za pomoci návodu a spojovacích materiálů, které najdete v balení. Regál BELIANI měří 1740 × 830 × 230 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA Regál BELIANI obsahuje 10 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Police jsou zhotoveny z dřevovláknité desky (MDF) Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce: bílá Regál BELIANI měří 1740 × 830 × 230 mm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329) , Fmd noční stolek se 3 zásuvkami dubový (428806)

Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073)

Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: mdf, rozměry: 36 × 41 × 36 cm barva: bílá a hnědá Chystáte renovaci svého bytu a poohlížíte se po novém nábytku? V případě, že ano, mohl by se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který oplývá praktičností, a navíc skvěle vypadá. Při správném výběru myslete na to, že nabízí rozměry 41 × 36 × 36 cm. Pokud jde o desku stolku, byla zhotovena z materiálu, jímž je MDF. Pokud jde o konstrukci, tu tvoří dřevo. Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA bude jako dělaný pro vás, pokud jste si oblíbili kulaté kousky nábytku. Podstatné funkce u produktu Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA Vybavte si váš domov stylovým konferenčním stolkem Rozměry tohoto modelu činí 41 × 36 × 36 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Zaujme vaši pozornost, pokud jsou předmětem vašeho zájmu kulaté kusy nábytku Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA zdobí bílá a hnědá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073) , Komoda se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo (241646)

Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044)

Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, moderní styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevotříska, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 50 × 48 × 40 cm (V׊×H) Pro lampičku nebo odložení rozečtené knížky zde máme připravený praktický noční stolek BELIANI. Mohl by vás oslovit jeho moderní styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Ve spodní části se nacházejí 4 nožičky, které vám garantují skvělou stabilitu. Při úklidu vám zajistí pohodlný přístup k podlaze a dobrou cirkulaci vzduchu. K dispozici jsou přidané šuplíky i úložný prostor pro umístění menších věcí. Pro osobní věci poslouží odkládací část nočního stolku. Součástí balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI doladí interiér k dokonalosti. Zásadní vlastnosti výrobku Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY Moderní noční stolek BELIANI přináší dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové provedení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044) , Příborník se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo (243273)

BELIANI 3 police tmavé dřevo TIMBER (beliani_181617)

BELIANI 3 police tmavé dřevo TIMBER (beliani_181617)
Detail

Regál - kovový, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 3 police, nosnost police 15 kg, bezšroubový, černá barva konstrukce, rozměry 1110 × 1110 × 350 mm (V׊×H) Řešíte, čím ještě vyplnit nevyužitý prostor vašeho bytu? Správnou volbou by mohl být policový regál BELIANI. Dostanete tak stylový kousek s dalším úložným prostorem. Regál je vybaven 3 policemi. Konstrukce vyrobená z kovu umožňuje velkou nosnost a lehce se udržuje. Maximální zatížení polic je 15 kg. Pro jednoduchou manipulaci a snadné skladování se zasílá v rozloženým stavu. Snadné smontování garantuje možnost montáže bez šroubů. Kovový regál BELIANI měří 1110 × 1110 × 350 mm (vך×h). Hlavní vlastnosti produktu BELIANI 3 police tmavé dřevo TIMBER Regál BELIANI obsahuje 3 police Materiál konstrukce: kov Police jsou zhotoveny z dřevovláknité desky (MDF) Praktická montáž bez šroubů Barva konstrukce je černá Kovový regál BELIANI měří 1110 × 1110 × 350 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 3 police tmavé dřevo TIMBER (beliani_181617) , Rám postele se zásuvkami bílý 140 × 190 cm, 3103550 (3103550)

BELIANI 3 police světlé dřevo TIMBER (beliani_181616)

BELIANI 3 police světlé dřevo TIMBER (beliani_181616)
Detail

Regál - kovový, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 3 police, nosnost police 15 kg, bezšroubový, černá barva konstrukce, rozměry 1110 × 1110 × 350 mm (V׊×H) Uvažujete, čím byste ještě vyplnili prostor vašeho bytu? Ideálním výběrem by mohl být policový regál BELIANI. Jistě se vám bude hodit další úložný prostor a zároveň stylový kousek. Regál je vybaven 3 policemi. Konstrukce vyrobená z kovu zajišťuje jednoduchou údržbu a především stabilitu. Maximální nosnost police činí 15 kg. Pro jednoduchou přepravu a lepší uskladnění se zasílá v rozloženým stavu. Snadné a rychlé sestavení poskytuje systém montáže bez šroubů. Kovový regál BELIANI měří 1110 × 1110 × 350 mm (vך×h). Zásadní přednosti produktu BELIANI 3 police světlé dřevo TIMBER Regál BELIANI má 3 police Materiál konstrukce: kov Police jsou vytvořeny z dřevovláknité desky (MDF) Vynalézavá montáž bez šroubů Barva konstrukce je černá Kovový regál BELIANI měří 1110 × 1110 × 350 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 3 police světlé dřevo TIMBER (beliani_181616) , Design scandinavia se zásuvkami pluto 110 cm, černý/bílý (a1002737)

BELIANI pro 3 osoby modrá BORNHOLM (beliani_167224)

BELIANI pro 3 osoby modrá BORNHOLM (beliani_167224)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 76 × 197 × 79 cm (V׊×H), modrá barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, též se pod ní snadněji uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 76 × 197 × 79 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 44 cm a hloubka sedu dosahuje 69 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 41 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena modrá barva. Klíčové přednosti pohovky BELIANI pro 3 osoby modrá BORNHOLM Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: látka Rozměry pohovky jsou 76 × 197 × 79 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 44 cm Počítejte s hloubkou sedu 69 cm Pohovka o hmotnosti 41 kg Barva pohovky BELIANI je modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI pro 3 osoby modrá BORNHOLM (beliani_167224) , Rám postele se zásuvkami bílý 90 × 200 cm, 3103484 (3103484)

Sametová BELIANI pro 3 zelená FENSTAD (beliani_138392)

Sametová BELIANI pro 3 zelená FENSTAD (beliani_138392)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 97 × 200 × 95 cm (V׊×H), zelená barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, a navíc usnadňuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 97 × 200 × 95 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 43 cm a hloubka sedu dosahuje 182 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 47 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena zelená barva. Hlavní přednosti pohovky Sametová BELIANI pro 3 zelená FENSTAD Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je látka Pohovka disponuje rozměry 97 × 200 × 95 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 43 cm Hloubka sedu činí 182 cm Pohovka o hmotnosti 47 kg Barvou pohovky BELIANI je zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako Sametová BELIANI pro 3 zelená FENSTAD (beliani_138392) , Rám postele se zásuvkami bílý 160 × 200 cm, 3103570 (3103570)

BELIANI pro 3 šedý samet BORNHOLM (beliani_131853)

BELIANI pro 3 šedý samet BORNHOLM (beliani_131853)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 76 × 197 × 79 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách působí moderně, též se pod ní snadněji uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 76 × 197 × 79 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 69 cm. Pohovka váží 41 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Hlavní vlastnosti pohovky BELIANI pro 3 šedý samet BORNHOLM Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Rozměry pohovky jsou 76 × 197 × 79 cm (V׊×H) Sedák má výšku 44 cm Počítejte s hloubkou sedu 69 cm Hmotnost pohovky 41 kg Barvou pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI pro 3 šedý samet BORNHOLM (beliani_131853) , Rám postele se zásuvkami bílý 140 × 190 cm, 3103504 (3103504)

BELIANI pro 3 osoby červená BORNHOLM (beliani_167225)

BELIANI pro 3 osoby červená BORNHOLM (beliani_167225)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 76 × 197 × 79 cm (V׊×H), červená barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, navíc vám ulehčí úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 76 × 197 × 79 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 69 cm. Hmotnost pohovky činí 41 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena červená barva. Klíčové přednosti pohovky BELIANI pro 3 osoby červená BORNHOLM Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: látka Rozměry pohovky jsou 76 × 197 × 79 cm (V׊×H) Sedák má výšku 44 cm Počítejte s hloubkou sedu 69 cm Hmotnost pohovky 41 kg Barvou pohovky BELIANI je červená (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI pro 3 osoby červená BORNHOLM (beliani_167225) , Rám postele se zásuvkami bílý 200 × 200 cm, 3103534 (3103534)

Smaragdová sametová BELIANI pro 3 osoby BODO (beliani_159777)

Smaragdová sametová BELIANI pro 3 osoby BODO (beliani_159777)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 84 × 188 × 85 cm (V׊×H), zelená barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Potom by vás mohla oslovit pohovka BELIANI. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, navíc vám ulehčí úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 84 × 188 × 85 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 44 cm a hloubka sedu dosahuje 56 cm. Hmotnost pohovky se rovná 38 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena zelená barva. Zásadní vlastnosti pohovky Smaragdová sametová BELIANI pro 3 osoby BODO Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: látka U pohovky počítejte s rozměry 84 × 188 × 85 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 44 cm Počítejte s hloubkou sedu 56 cm Pohovka o hmotnosti 38 kg Barvou pohovky BELIANI je zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako Smaragdová sametová BELIANI pro 3 osoby BODO (beliani_159777) , Brüxxi repa se zásuvkami 120 cm, masiv sheesham, bílý (sp1000379)

Modrá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_86816)

Modrá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_86816)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 75 × 204 × 78 cm (V׊×H), modrá barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc vám ulehčí úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 75 × 204 × 78 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 41 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Hmotnost pohovky se rovná 50 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena modrá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Modrá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je látka Rozměry pohovky jsou 75 × 204 × 78 cm (V׊×H) Sedák má výšku 41 cm Počítejte s hloubkou sedu 58 cm Pohovka o hmotnosti 50 kg Barva pohovky BELIANI je modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako Modrá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_86816) , Rám postele se zásuvkami bílý 140 × 200 cm, 3103560 (3103560)

Zelená čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_125675)

Zelená čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_125675)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 75 × 204 × 78 cm (V׊×H), zelená barva Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 75 × 204 × 78 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Hmotnost pohovky činí 50 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita zelená barva. Zásadní vlastnosti pohovky Zelená čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Pohovka disponuje rozměry 75 × 204 × 78 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 41 cm Počítejte s hloubkou sedu 58 cm Hmotnost pohovky 50 kg Barva pohovky BELIANI je zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako Zelená čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_125675) , Rám postele se zásuvkami bílý 140 × 200 cm, 3103514 (3103514)

Béžová čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM 3+4 (beliani_162427)

Béžová čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM 3+4 (beliani_162427)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 103 × 290 × 235 cm (V׊×H), béžová barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc umožňuje snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 103 × 290 × 235 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 44 cm a hloubka sedu dosahuje 110 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 126 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána béžová barva. Hlavní vlastnosti pohovky Béžová čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM 3+4 Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je polyester U pohovky počítejte s rozměry 103 × 290 × 235 cm (V׊×H) Sedák má výšku 44 cm Hloubka sedu činí 110 cm Hmotnost pohovky 126 kg Barva pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Béžová čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM 3+4 (beliani_162427) , Rám postele se zásuvkami bílý 200 × 200 cm, 3103580 (3103580)

Elegantní šedá čalouněná BELIANI pro 3 GAULA (beliani_115879)

Elegantní šedá čalouněná BELIANI pro 3 GAULA (beliani_115879)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 77 × 211 × 80 cm (V׊×H), šedá barva Uvažujete o zakoupení nové pohovky? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Pohovka díky nožičkám působí elegantně, a navíc usnadňuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 77 × 211 × 80 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 49 cm a hloubka sedu dosahuje 59 cm. Hmotnost pohovky se rovná 53 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena šedá barva. Klíčové přednosti pohovky Elegantní šedá čalouněná BELIANI pro 3 GAULA Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: látka Rozměry pohovky odpovídají 77 × 211 × 80 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 49 cm Hloubka sedu je 59 cm Hmotnost pohovky 53 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Elegantní šedá čalouněná BELIANI pro 3 GAULA (beliani_115879) , Rám postele se zásuvkami bílý 120 × 200 cm, 3103509 (3103509)

Elegantní zelená čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_115006)

Elegantní zelená čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_115006)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 85 × 204 × 83 cm (V׊×H), zelená barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc vám ulehčí úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 85 × 204 × 83 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 39 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Hmotnost pohovky činí 47 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána zelená barva. Zásadní vlastnosti pohovky Elegantní zelená čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka U pohovky počítejte s rozměry 85 × 204 × 83 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 39 cm Hloubka sedu dosahuje 58 cm Hmotnost pohovky 47 kg Barva pohovky BELIANI je zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako Elegantní zelená čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_115006) , Bílý noční stolek se 2 zásuvkami alabama menší, 71862 (beliani_71862)

Čalouněná BELIANI pro 3 béžovo šedá BERGEN (beliani_125038)

Čalouněná BELIANI pro 3 béžovo šedá BERGEN (beliani_125038)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 101 × 204 × 73 cm (V׊×H), béžová a šedá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách působí moderně, navíc ulehčuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 101 × 204 × 73 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 49 cm a hloubka sedu dosahuje 53 cm. Hmotnost pohovky se rovná 76 kg. Pro pohovku BELIANI byla použita béžová a šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Čalouněná BELIANI pro 3 béžovo šedá BERGEN Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: polyester U pohovky počítejte s rozměry 101 × 204 × 73 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 49 cm Hloubka sedu dosahuje 53 cm Pohovka o hmotnosti 76 kg Barva pohovky BELIANI je béžová a šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná BELIANI pro 3 béžovo šedá BERGEN (beliani_125038)

Elegantní fialová čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_114971)

Elegantní fialová čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_114971)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 85 × 204 × 83 cm (V׊×H), fialová barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc ulehčuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 85 × 204 × 83 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 39 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Hmotnost pohovky se rovná 47 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána fialová barva. Zásadní vlastnosti pohovky Elegantní fialová čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Pohovka disponuje rozměry 85 × 204 × 83 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 39 cm Hloubka sedu je 58 cm Pohovka o hmotnosti 47 kg Barva pohovky BELIANI je fialová (alza.cz)

Podobné produkty ako Elegantní fialová čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_114971)

Elegantní černá čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_115587)

Elegantní černá čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_115587)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 85 × 204 × 83 cm (V׊×H), černá barva Máte v úmyslu vyměnit vaši starou pohovku za novou? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách působí moderně, navíc pod ní snadněji uklidíte. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 85 × 204 × 83 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 39 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 47 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána černá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Elegantní černá čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA Pohovka BELIANI vám nabídne vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Rozměry pohovky jsou 85 × 204 × 83 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 39 cm Hloubka sedu je 58 cm Pohovka o hmotnosti 47 kg Barva pohovky BELIANI je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Elegantní černá čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_115587)

Čalouněná BELIANI pro 3 tmavě šedá BERGEN (beliani_125039)

Čalouněná BELIANI pro 3 tmavě šedá BERGEN (beliani_125039)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 101 × 204 × 73 cm (V׊×H), šedá barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka na nožičkách patří k nejoblíbenějším, navíc vám ulehčí úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 101 × 204 × 73 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 49 cm a hloubka sedu dosahuje 53 cm. Pohovka váží 76 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Zásadní přednosti pohovky Čalouněná BELIANI pro 3 tmavě šedá BERGEN Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek S nožičkami Materiálem je polyester Pohovka disponuje rozměry 101 × 204 × 73 cm (V׊×H) Sedák má výšku 49 cm Hloubka sedu je 53 cm Pohovka o hmotnosti 76 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná BELIANI pro 3 tmavě šedá BERGEN (beliani_125039)

Béžová čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM 4+3 (beliani_54588)

Béžová čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM 4+3 (beliani_54588)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, vícemístná, rozměry 103 × 290 × 235 cm (V׊×H), béžová barva Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka BELIANI. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc zjednodušuje úklid. Rozměry pohovky BELIANI činí 103 × 290 × 235 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 110 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 126 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána béžová barva. Klíčové přednosti pohovky Béžová čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM 4+3 Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: polyester Pohovka disponuje rozměry 103 × 290 × 235 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 44 cm Hloubka sedu je 110 cm Pohovka o hmotnosti 126 kg Barvou pohovky BELIANI je béžová (alza.cz)

Podobné produkty ako Béžová čalouněná BELIANI pravá STOCKHOLM 4+3 (beliani_54588)

Černá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_125674)

Černá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_125674)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 75 × 204 × 78 cm (V׊×H), černá barva Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Pohovka na nožičkách je oblíbená, navíc ulehčuje úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 75 × 204 × 78 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 41 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Pohovka váží 50 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána černá barva. Hlavní vlastnosti pohovky Černá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA Pohovka BELIANI je vhodným místem pro vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: látka Pohovka disponuje rozměry 75 × 204 × 78 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 41 cm Hloubka sedu je 58 cm Hmotnost pohovky 50 kg Barva pohovky BELIANI je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_125674)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)
Detail

Postel - 187 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, modrá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 70 × 187 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří povrchová úprava v matu. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do každého domova klasický styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC Kvalitní postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)
Detail

Postel - 156 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 95 × 156 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)
Detail

Postel - 167 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, modrá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel měří 70 × 167 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří úprava povrchu v matném provedení. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní klasický styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)
Detail

Postel - 147 × 218 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, moderní styl, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 109 × 147 × 218 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná moderní styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)
Detail

Postel - 176 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 95 × 176 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)
Detail

Postel - 196 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 95 × 196 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)

Rozkládací BELIANI pro 3 osoby EINA tmavě červená (beliani_199518)

Rozkládací BELIANI pro 3 osoby EINA tmavě červená (beliani_199518)
Detail

Pohovka - rozkládací a s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 86 × 210 × 81 cm (V׊×H), červená barva Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Nechybí jí ani rozkládací mechanismus pro rozložení na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji využijete jako místo k odpočinku. Pokud postrádáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka pomůže s jejich přespáním. Pohovka na nožičkách působí moderně, a navíc se pod ní lépe uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 86 × 210 × 81 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 43 cm a hloubka sedu dosahuje 51 cm. Pohovka váží 48 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána červená barva. Zásadní vlastnosti pohovky Rozkládací BELIANI pro 3 osoby EINA tmavě červená Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek Rozkládací, s nožičkami Výrobní materiál: látka Rozměry pohovky jsou 86 × 210 × 81 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 43 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací BELIANI pro 3 osoby EINA tmavě červená (beliani_199518)

BELIANI, Sametová 3 místná pohovka červená CHESTERFIELD, 224046 (beliani_224046)

BELIANI, Sametová 3 místná pohovka červená CHESTERFIELD, 224046 (beliani_224046)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál dřevo a umělý samet, trojmístná, rozměry 70 × 202 × 75 cm (V׊×H) Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka BELIANI. Její vintage styl ozvláštní každý prostor. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc ulehčuje úklid. Materiálem nabízené varianty je dřevo a umělý samet. Rozměry pohovky BELIANI činí 70 × 202 × 75 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 45 cm a hloubka sedu dosahuje 75 cm. Pohovka váží 46 kg. Zásadní vlastnosti pohovky BELIANI, Sametová 3 místná pohovka červená CHESTERFIELD, 224046 Pohovka BELIANI má vintage styl a dokáže poskytnout vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je dřevo a umělý samet U pohovky počítejte s rozměry 70 × 202 × 75 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 45 cm Hloubka sedu je 75 cm Pohovka o hmotnosti 46 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sametová 3 místná pohovka červená CHESTERFIELD, 224046 (beliani_224046)

Modrá čalouněná rozkládací BELIANI pro 3 osoby VISBY (beliani_84862)

Modrá čalouněná rozkládací BELIANI pro 3 osoby VISBY (beliani_84862)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál polyester, trojmístná, rozměry 80 × 180 × 92 cm (V׊×H), modrá barva Máte v úmyslu vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc umožňuje snadnější úklid. Rozměry pohovky BELIANI jsou 80 × 180 × 92 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 37 cm a hloubka sedu dosahuje 62 cm. Hmotnost pohovky se rovná 31 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána modrá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Modrá čalouněná rozkládací BELIANI pro 3 osoby VISBY Pohovka BELIANI vám zajistí vytoužený odpočinek S nožičkami Materiálem je polyester Rozměry pohovky odpovídají 80 × 180 × 92 cm (V׊×H) Sedák má výšku 37 cm Hloubka sedu dosahuje 62 cm Pohovka o hmotnosti 31 kg Barva pohovky BELIANI je modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako Modrá čalouněná rozkládací BELIANI pro 3 osoby VISBY (beliani_84862)

Elegantní světle šedá čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_114940)

Elegantní světle šedá čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_114940)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 85 × 204 × 83 cm (V׊×H), světle šedá a šedá barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, a navíc se pod ní lépe uklízí. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 85 × 204 × 83 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 39 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 47 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána světle šedá a šedá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Elegantní světle šedá čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA Pohovka BELIANI vám přináší vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Pohovka disponuje rozměry 85 × 204 × 83 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 39 cm Počítejte s hloubkou sedu 58 cm Pohovka o hmotnosti 47 kg Barvou pohovky BELIANI je světle šedá a šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Elegantní světle šedá čalouněná BELIANI pro 3 LOKKA (beliani_114940)

Světle modrá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_86810)

Světle modrá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_86810)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 75 × 204 × 78 cm (V׊×H), modrá barva Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Potom by správnou volbou mohla být pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 75 × 204 × 78 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 41 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 50 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána modrá barva. Zásadní vlastnosti pohovky Světle modrá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek S nožičkami Použitým materiálem je látka Rozměry pohovky jsou 75 × 204 × 78 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 41 cm Počítejte s hloubkou sedu 58 cm Hmotnost pohovky 50 kg Barva pohovky BELIANI je modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle modrá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_86810)

Hnědá BELIANI pro 3 osoby z ekokůže BERGEN (beliani_70603)

Hnědá BELIANI pro 3 osoby z ekokůže BERGEN (beliani_70603)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál umělá kůže, trojmístná, rozměry 101 × 204 × 73 cm (V׊×H), hnědá barva Máte v úmyslu vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc umožňuje snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z umělé kůže. Rozměry pohovky BELIANI činí 101 × 204 × 73 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 49 cm a hloubka sedu dosahuje 53 cm. Hmotnost pohovky se rovná 76 kg. Pro pohovku BELIANI byla zvolena hnědá barva. Klíčové vlastnosti pohovky Hnědá BELIANI pro 3 osoby z ekokůže BERGEN Pohovka BELIANI vám poskytne vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: umělá kůže Rozměry pohovky odpovídají 101 × 204 × 73 cm (V׊×H) Sedák je umístěn ve výšce 49 cm Hloubka sedu činí 53 cm Hmotnost pohovky 76 kg Barva pohovky BELIANI je hnědá (alza.cz)

Podobné produkty ako Hnědá BELIANI pro 3 osoby z ekokůže BERGEN (beliani_70603)

Elegantní modro-zelená čalouněná BELIANI pro 3 GAULA (beliani_115878)

Elegantní modro-zelená čalouněná BELIANI pro 3 GAULA (beliani_115878)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 77 × 211 × 80 cm (V׊×H), modrá a zelená barva Plánujete zakoupení nové pohovky? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou BELIANI. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc vám ulehčí úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI jsou 77 × 211 × 80 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 49 cm a hloubka sedu dosahuje 59 cm. Hmotnost pohovky činí 53 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána modrá a zelená barva. Klíčové vlastnosti pohovky Elegantní modro-zelená čalouněná BELIANI pro 3 GAULA Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: látka Pohovka disponuje rozměry 77 × 211 × 80 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 49 cm Počítejte s hloubkou sedu 59 cm Hmotnost pohovky 53 kg Barvou pohovky BELIANI je modrá a zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako Elegantní modro-zelená čalouněná BELIANI pro 3 GAULA (beliani_115878)

Tmavě šedá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_86811)

Tmavě šedá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_86811)
Detail

Pohovka - s nožičkami, materiál látka, trojmístná, rozměry 75 × 204 × 78 cm (V׊×H), šedá barva Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Pohovka s nožičkami je velmi praktická, navíc u ní oceníte snadnější úklid. Nabízená varianta je ušitá z látky. Rozměry pohovky BELIANI činí 75 × 204 × 78 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 41 cm a hloubka sedu dosahuje 58 cm. Pohovka váží 50 kg. Pro pohovku BELIANI byla vybrána šedá barva. Klíčové přednosti pohovky Tmavě šedá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA Pohovka BELIANI dokáže poskytnou vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: látka Pohovka disponuje rozměry 75 × 204 × 78 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 41 cm Hloubka sedu je 58 cm Hmotnost pohovky 50 kg Barva pohovky BELIANI je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Tmavě šedá čalouněná BELIANI pro 3 osoby ARVIKA (beliani_86811)
BELIANI se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo LUIS (beliani_253127), BELIANI se 3 zásuvkami krémový/světlé dřevo LOBIS (beliani_253299), BELIANI se 2 zásuvkami AYDEN taupe (beliani_68196), Černý BELIANI se 2 zásuvkami ALABAMA (beliani_141654), Toaletní konzolový stolek se třemi zásuvkami bílý, Toaletní konzolový stolek se dvěma zásuvkami bílý, FMD Noční stolek se 3 zásuvkami betonově šedý a leskle bílý (428707), Tontarelli Police se 3 zásuvkami, krémová, Noční stolek se zásuvkami bílý KYLEA, 322461 (beliani_322461), BRÜXXI Sam se zásuvkami 120 cm, bílý (SP1000005), Podstavec pod pračku a sušičku se zásuvkami bílý, BELIANI bílý se světlým dřevem JENKS (beliani_243560), Noční stolek se 3 zásuvkami hnědý (242238), Odkládací stolek se 3 zásuvkami, hnědý (242240), Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955), FMD Noční stolek se 3 zásuvkami dubový (428806), Komoda se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo (241646), Příborník se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo (243273), Rám postele se zásuvkami bílý 140 × 190 cm, 3103550 (3103550), DESIGN SCANDINAVIA se zásuvkami Pluto 110 cm, černý/bílý (A1002737), Rám postele se zásuvkami bílý 90 × 200 cm, 3103484 (3103484), Rám postele se zásuvkami bílý 160 × 200 cm, 3103570 (3103570), Rám postele se zásuvkami bílý 140 × 190 cm, 3103504 (3103504), Rám postele se zásuvkami bílý 200 × 200 cm, 3103534 (3103534), BRÜXXI Repa se zásuvkami 120 cm, masiv Sheesham, bílý (SP1000379), Rám postele se zásuvkami bílý 140 × 200 cm, 3103560 (3103560), Rám postele se zásuvkami bílý 140 × 200 cm, 3103514 (3103514), Rám postele se zásuvkami bílý 200 × 200 cm, 3103580 (3103580), Rám postele se zásuvkami bílý 120 × 200 cm, 3103509 (3103509), Bílý noční stolek se 2 zásuvkami ALABAMA menší, 71862 (beliani_71862)