Beliani se 4 zásuvkami bílý (beliani_233691)

Produkt Beliani se 4 zásuvkami bílý (beliani_233691) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Beliani se 4 zásuvkami bílý (beliani_233691) upraviť a produkt hľadať znova.

BELIANI se 4 zásuvkami bílý (beliani_233691)

BELIANI se 4 zásuvkami bílý (beliani_233691)
Detail

Toaletní stolek - atypický, se šuplíky, klasické nohy stolu, materiál desky dřevo a sklo, materiál konstrukce MDF, matná povrchová úprava, v setu se stoličkou, rozměry 149 × 90 × 40 cm (V׊×H), bílá barva Toaletní stolek se znovu vrací do módy a touží po něm spousta milovníků kosmetiky. Jestliže vás u nábytku lákají atypické tvary, bude ideální volbou toaletní stolek BELIANI, který zařídí kosmetický koutek pouze pro vás. Toaletní stolek si zakládá na výjimečném designu, který k němu od nepaměti patří. Jeho bílá barva vás ohromí vkusnou nadčasovostí, zvolené materiály zase kvalitou a trvanlivostí. Výrobním materiálem desky toaletního stolku BELIANI je dřevo a sklo. Matné provedení povrchu podtrhuje celkový design. V balení najdete také komfortní stoličku. Rozměry toaletního stolku BELIANI jsou 149 × 90 × 40 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu BELIANI se 4 zásuvkami bílý Toaletní stolek BELIANI bude součástí vašich ranních i večerních rituálů Vaši pozornost... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se 4 zásuvkami bílý (beliani_233691) , Beliani se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo luis (beliani_253127)

BELIANI se 4 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133496)

BELIANI se 4 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133496)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 4 police, nosnost police 15 kg, šroubovaný, černá barva konstrukce, rozměry 1430 × 640 × 400 mm (V׊×H) Přemýšlíte, jak ještě doplnit volné místo v interiéru? Zbylý prostor by snadno vyplnil policový regál BELIANI. Budete tak mít k dispozici stylový kousek s dalším úložným prostorem. Regál je vybaven 4 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky zaručí výbornou stabilitu a moderní design. Nosnost police činí 15 kg. Pro snadnou manipulaci a lepší uskladnění se dodává v rozloženém stavu. Jeho pozdější montáž je jednoduchá, díky spojovacím materiálům a návodu, jež jsou součástí balení. Regál BELIANI měří 1430 × 640 × 400 mm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu BELIANI se 4 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES Regál BELIANI obsahuje 4 police Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Zasílá se rozložený, spolu s návodem a šrouby Barva konstrukce je černá Regál BELIANI měří 1430... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se 4 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133496) , Beliani se 2 zásuvkami ayden taupe (beliani_68196)

BELIANI se 4 policemi, tmavé dřevo s černou KEENE (beliani_180231)

BELIANI se 4 policemi, tmavé dřevo s černou KEENE (beliani_180231)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, se zásuvkami, police z dřevotřísky, 4 police, nosnost police 15 kg, šroubovaný, černá barva konstrukce, rozměry 1010 × 560 × 510 mm (V׊×H) Přemýšlíte, jak ještě doplnit volné místo v interiéru? Zbylý prostor by snadno vyplnil policový regál BELIANI. Budete tak mít k dispozici praktický bytový doplněk s dostatečným úložným prostorem. Regál disponuje 4 policemi a zásuvkami. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky poskytuje stabilitu a pěkný vzhled. Polici je možné zatížit maximálně 15 kg. Pro nekomplikovanou přepravu a snadné uskladnění jej obdržíte demontovaný. S jeho smontováním vám pomohou spojovacích materiály a návod, jež se nachází v balení. Regál BELIANI měří 1010 × 560 × 510 mm (vך×h). Hlavní vlastnosti produktu BELIANI se 4 policemi, tmavé dřevo s černou KEENE Regál BELIANI obsahuje 4 police Pro úschovu věcí využijete praktické zásuvky Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dodává se... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se 4 policemi, tmavé dřevo s černou KEENE (beliani_180231) , Černý beliani se 2 zásuvkami alabama (beliani_141654)

BELIANI se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo LUIS (beliani_253127)

BELIANI se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo LUIS (beliani_253127)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva pavlovnie, obdelníkový, klasický styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 58 × 40 × 29 cm (V׊×H) Vhodným doplňkem k posteli, například pro umístění lampičky či odložení rozečtení knihy, je praktický noční stolek BELIANI. Líbit by se vám mohl jeho klasický styl. Je oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež je velmi vkusné a oživí každý prostor. Na spodní straně stolku jsou 4 klasické nožičky, jež vám zaručí výbornou stabilitu. Postarají se také o snadný přístup k podlaze pod stolkem a dobrou cirkulaci vzduchu. Vyznačuje se přidanými šuplíky i úložným prostorem pro uložení drobných věcí. Na osobní věci vám poslouží odkládací část nočního stolku. Balení obsahuje jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem oživí váš interiér. Hlavní přednosti produktu BELIANI se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo LUIS Klasický noční... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo LUIS (beliani_253127) , Toaletní konzolový stolek se třemi zásuvkami bílý

Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)

Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, vintage styl, materiál konstrukce dřevotříska a MDF, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 52 × 48 × 43 cm (V׊×H) Na budík či rozečtenou knihu pro vás máme připravený praktický noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho vintage styl. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Je vyroben s přidanými šuplíky a s úložným prostorem pro ukládání drobných věcí. Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí. Součást balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI doladí váš pokoj k dokonalosti. Klíčové vlastnosti výrobku Bílý BELIANI GILBERT Vintage noční stolek BELIANI vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Obdélníkové provedení působí nadčasovým a elegantním dojmem Je vybaven šuplíky i úložným prostorem Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí V balení je obsažen jeden noční stolek pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125) , Toaletní konzolový stolek se dvěma zásuvkami bílý

Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217)

Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 77 × 102 × 40 cm (V׊×H), s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce MDF, materiál desky MDF, bílá barva Pro zútulnění vašeho domova se bude perfektně hodit konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové zpracování se bude vyjímat v různých místnostech. Umístit ho můžete například do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, ale skvěle bude vypadat i ve vstupní hale nebo předsíni, kde poslouží na odkládání drobností. Součástí jsou 4 klasické nohy, které jsou zárukou dobré stability. Osobní věci najdou své místo na odkládacím prostoru stolku. Praktický konzolový stolek bude příjemným společníkem do moderního i venkovského prostoru. Zásadní vlastnosti konzolového stolku Bílý BELIANI TOBAGO Konzolový stolek BELIANI poslouží jako odkládací stolek ve vstupní hale Je velmi oblíbený pro své obdélníkové vyhotovení Dole jsou umístěny klasické nohy, které se postarají o dobrou stabilitu Osobní věci lze umístit na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217) , Beliani se 3 zásuvkami krémový/světlé dřevo lobis (beliani_253299)

Bílý BELIANI FOSTER (beliani_155809)

Bílý BELIANI FOSTER (beliani_155809)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: mdf, materiál desky: mdf, rozměry: 55 × 45 × 100 cm barva: bílá Rádi byste zkrášlili svůj domov a pořídili si nový nábytek? Jestliže je vaše odpověď ano, přijde vám vhod konferenční stolek BELIANI, který vás překvapí svou praktičností, a ještě přináší úžasný design. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že disponuje rozměry 45 × 55 × 100 cm. Zajímá-li vás deska konferenčního stolku, ta byla zhotovena z materiálu, jímž je MDF. Co do materiálu konstrukce, tu tvoří mdf. Celkový vzhled stolku završila v tomto případě matná povrchová úprava. Bílý BELIANI FOSTER bude dělaný jako pro vás, pokud vám dělají radost obdélníkové kousky nábytku. Zajímavé parametry u produktu Bílý BELIANI FOSTER Nadchněte se novým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu dělají 45 × 55 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI disponuje deskou, kterou tvoří MDF K dokonalému vzhledu přispívá matná úprava... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI FOSTER (beliani_155809) , Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060431 (3060431)

Bílý BELIANI LOWELL (beliani_66127)

Bílý BELIANI LOWELL (beliani_66127)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva dub, obdelníkový, retro styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce MDF, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 79 × 91 × 38 cm (V׊×H) Jako praktický kus nábytku, který využijete například k odložení knihy nebo budíku, vám doporučujeme noční stolek BELIANI. Líbit by se vám mohl jeho retro styl. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, které působí velmi vkusně. Součástí stolku jsou 4 nožičky, které vám garantují skvělou stabilitu. Umožňují také pohodlný úklid a dobrou cirkulaci vzduchu pod stolkem. Disponuje přidanými šuplíky i úložným prostorem pro uložení menších věcí. Odkládací část nočního stolku vám poslouží k umístění potřebných věcí. V balení je obsažen jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem oživí váš interiér. Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI LOWELL Retro noční stolek BELIANI vám nabídne dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI LOWELL (beliani_66127) , Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060421 (3060421)

Bílý BELIANI GIULIA (beliani_166772)

Bílý BELIANI GIULIA  (beliani_166772)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva borovice, obdelníkový, klasický styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, atypické nohy, 2 nohy, rozměry 43 × 50 × 41 cm (V׊×H) Pokud chcete mít v ložnici lampičku či oblíbenou knihu na dosah, jistě oceníte praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho klasický styl. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, které je velmi elegantně řešeno. Na spodní straně stolku jsou 2 atypické nožičky, které jsou zárukou stability. Díky nim bude úklid pod stolkem pohodlnější a vzduch bude bez problému cirkulovat. Na osobní věci vám poslouží odkládací část nočního stolku. V balení najdete jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem doladí interiér k dokonalosti. Klíčové vlastnosti výrobku Bílý BELIANI GIULIA Klasický noční stolek BELIANI vyniká dostatečným prostorem pro lampičku, budík či knihu Obdélníkové vyhotovení působí nadčasově a elegantně Součástí jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI GIULIA (beliani_166772) , Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060429 (3060429)

Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY (beliani_253307)

Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY (beliani_253307)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva pavlovnie, obdelníkový, retro styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 58 × 40 × 29 cm (V׊×H) Vhodným doplňkem k posteli, například pro umístění lampičky či odložení rozečtení knihy, je praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho retro styl. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, jež dodá eleganci každému prostoru. Stolek má vespod umístěny 4 klasické nožičky, jež vám zaručí výbornou stabilitu. Umožní dobrou cirkulaci vzduchu a snadný úklid podlahy pod stolkem. Je zhotoven s přidanými šuplíky a úložným prostorem pro ukládání drobných věcí. Na osobní věci vám poslouží odkládací část nočního stolku. V balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI váš pokoj perfektně oživí. Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY Retro noční stolek BELIANI přináší dostatek prostoru pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI se 3 zásuvkami LUCKY (beliani_253307) , Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm , 3060495 (3060495)

Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955)

Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955)
Detail

Regál - kovový, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 5 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, rozměry 1650 × 350 × 350 mm (V׊×H) Chtěli byste ještě dovybavit váš byt? Ideálním výběrem by mohl být policový regál BELIANI. Pořídíte si tak další bytový doplněk s praktickým úložným prostorem. Regál disponuje 5 policemi. Konstrukce vytvořená z kovu slibuje velkou nosnost a lehce se udržuje. Nosnost police činí 5 kg. Pro snadnou přepravu a lepší uskladnění jej obdržíte demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které najdete v balení. Kovový regál BELIANI měří 1650 × 350 × 350 mm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA Regál BELIANI nabízí 5 polic Materiál konstrukce: kov Police jsou vytvořeny z dřevovláknité desky (MDF) Zasílá se rozložený, spolu s návodem a šrouby Kovový regál BELIANI měří 1650 × 350 × 350 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955) , Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060438 (3060438)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm , 3060494 (3060494)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm , 3060494 (3060494)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 66 × 166 × 206 cm (V׊×H), bílá barva Poohlížíte se po novém rámu postele, který by se hodil do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka rám SHUMEE. Abyste se dobře a hlavně kvalitně vyspali, je nutné zvolit správnou postel. Dvoulůžkový postelový rám se nehodí jen pro páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Důležitým krokem při výběru je správná volba rozměrů. Rám postele měří 66 × 166 × 206 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento model má k dispozici také úložný prostor, do kterého můžete uložit například lůžkoviny. S rámem postele SHUMEE dostanete také rošt. Klíčové vlastnosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm , 3060494 Kvalitní rám postele SHUMEE Rozměry jsou 66 × 166 × 206 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dekor dřeva: borovice Manželský postelový rám Rámu na postel SHUMEE vévodí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm , 3060494 (3060494) , Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060422 (3060422)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060439 (3060439)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060439 (3060439)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 82 × 168 × 208 cm (V׊×H), bílá a hnědá barva Potřebujete nový rám postele, který by dokonale zapadl do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme rám SHUMEE. Kvalitního spánku docílíte i díky správnému výběru postele. Dvoulůžkový postelový rám není vhodný pouze pro páry, ale ocení ho také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Velmi důležitým rozhodovacím kritériem jsou rozměry. Rám postele měří 82 × 168 × 208 cm. Materiálem rámu je dřevo. Tento typ disponuje také úložným prostorem pro uschování lůžkovin nebo čehokoliv jiného. S rámem postele SHUMEE v balení naleznete také rošt. Klíčové vlastnosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060439 Kvalitní rám postele SHUMEE Rozměry jsou 82 × 168 × 208 cm Materiálem rámu je dřevo Dekor dřeva: borovice Manželský postelový rám Rámu na postel SHUMEE vévodí bílá a hnědá barva Úložný prostor například... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060439 (3060439) , Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060439 (3060439)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060429 (3060429)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060429 (3060429)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 82 × 148 × 208 cm (V׊×H), bílá barva Přemýšlíte nad výběrem nového rámu postele, který dokonale padne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohl zaujmout rám SHUMEE. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžkový postelový rám je vhodný nejen pro manžele, ale využijí jej i jednotlivci, kteří mají rádi dostatek pohodlí a prostoru. Zásadním kritériem při výběru jsou správné rozměry. Ty v případě tohoto rámu postele činí 82 × 148 × 208 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento rám je vybaven i úložným prostorem pro uschování lůžkovin nebo čehokoliv jiného. Kromě rámu postele SHUMEE v balení naleznete také rošt. Klíčové přednosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060429 Designový rám postele SHUMEE Měří 82 × 148 × 208 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dřevo: borovice Typ: manželský postelový rám (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060429 (3060429) , Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm , 3060494 (3060494)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm , 3060495 (3060495)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm , 3060495 (3060495)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 66 × 186 × 206 cm (V׊×H), bílá barva Uvažujete nad novým rámem postele, který do vaší ložnice ideálně padne? V tom případě by vás mohl upoutat rám SHUMEE. Kvalitního spánku docílíte i díky správnému výběru postele. Dvoulůžkový postelový rám se hodí nejen pro manželský páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Zásadním kritériem při výběru jsou správné rozměry. Rám postele má 66 × 186 × 206 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento rám disponuje taktéž úložným prostorem, v němž můžete uschovat například lůžkoviny. K rámu postele SHUMEE dostanete také rošt. Klíčové přednosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm , 3060495 Designový rám postele SHUMEE Rozměry jsou 66 × 186 × 206 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dřevo: borovice Pro manželskou postel Rámu na postel SHUMEE vévodí bílá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm , 3060495 (3060495) , Deli se 4 zásuvkami, zelený (ez25050)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060430 (3060430)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060430 (3060430)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 82 × 168 × 208 cm (V׊×H), bílá barva Přemýšlíte nad výběrem nového rámu postele, který dokonale padne do vaší ložnice? Pak by vás mohl upoutat rám SHUMEE. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto postel hraje zásadní roli. Dvoulůžkový postelový rám se nehodí jen pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Jedním z nejdůležitějších parametrů jsou rozměry. Rám postele měří 82 × 168 × 208 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento rám disponuje taktéž úložným prostorem, do kterého uložíte například lůžkoviny. Kromě rámu postele SHUMEE získáte i rošt. Klíčové přednosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060430 Designový rám postele SHUMEE Měří 82 × 168 × 208 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dřevo: borovice Manželský postelový rám Rámu na postel SHUMEE vévodí bílá barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060430 (3060430) , Noční stolek se zásuvkami bílý kylea, 322461 (beliani_322461)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060440 (3060440)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060440 (3060440)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 82 × 188 × 208 cm (V׊×H), bílá a hnědá barva Vybíráte nový rám postele, který perfektně zapadne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohl upoutat rám SHUMEE. Abyste se dobře a hlavně kvalitně vyspali, je nutné zvolit správnou postel. Dvoulůžkový postelový rám není vhodný pouze pro páry, ale ocení ho také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Jedním z nejdůležitějších parametrů jsou rozměry. Ty v případě tohoto rámu postele činí 82 × 188 × 208 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento model má k dispozici také úložný prostor pro uschování lůžkovin nebo čehokoliv jiného. K rámu postele SHUMEE získáte i rošt. Hlavní přednosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060440 Kvalitní rám postele SHUMEE Rozměry jsou 82 × 188 × 208 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dřevo: borovice Manželský postelový rám Rámu na postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060440 (3060440) , Brüxxi sam se zásuvkami 120 cm, bílý (sp1000005)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060420 (3060420)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060420 (3060420)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 60 × 146 × 206 cm (V׊×H), bílá barva Plánujete si pořídit nový rám postele, který by zapadl do vaší ložnice? V tom případě by vás mohl upoutat rám SHUMEE. Pro kvalitní spánek je důležité vybrat si tu správnou postel. Dvoulůžkový postelový rám není vhodný pouze pro páry, ale využijí jej i jednotlivci, kteří mají rádi dostatek pohodlí a prostoru. Zásadním kritériem při výběru jsou správné rozměry. Rám postele má 60 × 146 × 206 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento rám je vybaven i úložným prostorem, do kterého můžete uložit například lůžkoviny. S rámem postele SHUMEE dostanete také rošt. Klíčové přednosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060420 Kvalitní rám postele SHUMEE Měří 60 × 146 × 206 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dřevo: borovice Manželský postelový rám Rámu na postel SHUMEE dominuje bílá barva Úložný... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060420 (3060420) , Podstavec pod pračku a sušičku se zásuvkami bílý

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060422 (3060422)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060422 (3060422)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 60 × 186 × 206 cm (V׊×H), bílá barva Plánujete si pořídit nový rám postele, který by zapadl do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme rám SHUMEE. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto postel hraje zásadní roli. Dvoulůžkový postelový rám se hodí nejen pro manželský páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Jedním z nejdůležitějších parametrů jsou rozměry. Ty v případě tohoto rámu postele činí 60 × 186 × 206 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento rám je vybaven i úložným prostorem, do kterého uložíte například lůžkoviny. S rámem postele SHUMEE získáte i rošt. Hlavní vlastnosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060422 Designový rám postele SHUMEE Měří 60 × 186 × 206 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dřevo: borovice Manželský postelový rám Rámu na postel SHUMEE dominuje bílá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060422 (3060422) , Beliani bílý se světlým dřevem jenks (beliani_243560)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060438 (3060438)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060438 (3060438)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 82 × 148 × 208 cm (V׊×H), bílá a hnědá barva Poohlížíte se po novém rámu postele, který by se hodil do vaší ložnice? Pak by vás mohl upoutat rám SHUMEE. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte záležet na výběru postele. Dvoulůžkový postelový rám je vhodný nejen pro manžele, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Zásadním kritériem při výběru jsou správné rozměry. Rám postele má 82 × 148 × 208 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento model má k dispozici také úložný prostor, do nějž můžete uschovat například lůžkoviny. S rámem postele SHUMEE dostanete také rošt. Klíčové přednosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060438 Designový rám postele SHUMEE Rozměry jsou 82 × 148 × 208 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dřevo: borovice Typ: manželský postelový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060438 (3060438) , Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060506 (3060506)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060431 (3060431)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060431 (3060431)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 82 × 188 × 208 cm (V׊×H), bílá barva Vybíráte nový rám postele, který perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme rám SHUMEE. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto postel hraje zásadní roli. Dvoulůžkový postelový rám se nehodí jen pro páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Jedním z nejdůležitějších parametrů jsou rozměry. Rám postele měří 82 × 188 × 208 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento model má k dispozici také úložný prostor, do kterého můžete uložit například lůžkoviny. Kromě rámu postele SHUMEE dostanete také rošt. Klíčové přednosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060431 Designový rám postele SHUMEE Měří 82 × 188 × 208 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dekor dřeva: borovice Manželský postelový rám Rámu na postel SHUMEE vévodí bílá barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060431 (3060431) , Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060485 (3060485)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060421 (3060421)

Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060421 (3060421)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 60 × 166 × 206 cm (V׊×H), bílá barva Chcete si pořídit nový rám postele, který se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak vám určitě padne do oka rám SHUMEE. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžkový postelový rám je vhodný nejen pro manžele, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Velmi důležitým rozhodovacím kritériem jsou rozměry. Rám postele měří 60 × 166 × 206 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento model má k dispozici také úložný prostor pro uschování lůžkovin nebo čehokoliv jiného. Kromě rámu postele SHUMEE dostanete také rošt. Hlavní vlastnosti produktu Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060421 Designový rám postele SHUMEE Měří 60 × 166 × 206 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dekor dřeva: borovice Typ: manželský postelový rám Rámu na postel SHUMEE... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060421 (3060421) , Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060516 (3060516)

Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162287)

Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162287)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 5 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1160 × 1000 × 330 mm (V׊×H) Potřebujete ještě dovybavit interiér vašeho bytu? V tom případě uvítáte nový policový regál BELIANI. Do vaše bytu tak přibude nový stylový kousek s praktickým úložným prostorem. Regál disponuje 5 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky zajišťuje dobrou stabilitu a pěkný vzhled. Polici je možné zatížit maximálně 5 kg. Pro nekomplikovanou přepravu a snadné uskladnění se dodává demontovaný. Snadno ho ale smontujete za pomoci návodu a spojovacích materiálů, jež se nachází v balení. Regál BELIANI měří 1160 × 1000 × 330 mm (vך×h). Hlavní vlastnosti produktu Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE Regál BELIANI má 5 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dostanete ho rozložený, se šrouby a návodem Barva konstrukce je bílá Regál BELIANI měří 1160 × 1000 × 330 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI 5 polic ESCALANTE (beliani_162287) , Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060484 (3060484)

Bílý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_165852)

Bílý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_165852)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, rozkládací, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, překřížené nohy, 4 nohy, matná povrchová úprava, bílá barva, rozměry 46 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk hodící se do jakéhokoliv interiéru, který funguje jako místo pro odkládání drobností nebo vystavování dekorací. Jeho čtvercové provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, který desku tvoří, je mdf zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří mdf, vám bude vyhovovat nejen pro svůj líbivý vzhled, ale i vysokou stabilitu. Bude se vám líbit, pokud se vám hodí matná povrchová úprava. Stylovému vzhledu odkládacího stolku BELIANI dále dodává na kráse bílá barva. Rozměry, které byste při výběru místa měli brát v potaz, jsou 40 × 46 × 40 cm. Umí být i velmi kompaktní, lze jej snadno rozložit. Zajímavé přednosti u produktu Bílý BELIANI na kávu CHESTER Designově zajímavý kousek Působivě navržené... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI na kávu CHESTER (beliani_165852) , Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060517 (3060517)

Bílý BELIANI na kávu AVON (beliani_71870)

Bílý BELIANI na kávu AVON (beliani_71870)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, atypické nohy, 4 nohy, bílá barva, rozměry 60 × 42 × 42 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk zapadající do jakéhokoliv interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho čtvercové provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je mdf propůjčující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje mdf, disponuje vysokou stabilitou a k tomu dobře vypadá. Stylovému vzhledu odkládacího stolku BELIANI vévodí bílá barva. Rozměry, které potřebujete při hledání vhodného umístění, budou 42 × 60 × 42 cm. Podstatné přednosti u produktu Bílý BELIANI na kávu AVON Stylový kousek zapadne do každého interiéru Praktické a pohledné čtvercové řešení Materiál využitý pro desku: mdf Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: mdf Barevnost stolku BELIANI bude bílá Stolek BELIANI bude mít rozměry 42 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI na kávu AVON (beliani_71870) , Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060515 (3060515)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060515 (3060515)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060515 (3060515)
Detail

Rám postele - manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 77 × 148 × 208 cm (V׊×H), bílá barva Přemýšlíte nad výběrem nového rámu postele, který dokonale padne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohl zaujmout rám SHUMEE. Pro kvalitní spánek je důležité vybrat si tu správnou postel. Dvoulůžkový postelový rám není vhodný pouze pro páry, ale využijí jej i jednotlivci, kteří mají rádi dostatek pohodlí a prostoru. Jedním z nejdůležitějších parametrů jsou rozměry. Rám postele měří 77 × 148 × 208 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Čelo postele najde uplatnění jako opora pro případ, že si budete chtít udělat pohodlí. K rámu postele SHUMEE získáte i rošt. Zásadní přednosti produktu Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060515 Designový rám postele SHUMEE s čelem Rozměry jsou 77 × 148 × 208 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dekor dřeva: borovice Matný Pro manželskou postel Rámu na postel SHUMEE vévodí (alza.cz)

Podobné produkty ako Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060515 (3060515) , Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 200 × 200 cm, 3060518 (3060518)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060517 (3060517)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060517 (3060517)
Detail

Rám postele - manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 77 × 188 × 208 cm (V׊×H), bílá barva Vybíráte nový rám postele, který perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohl upoutat rám SHUMEE. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte záležet na výběru postele. Dvoulůžkový postelový rám se nehodí jen pro páry, ale ocení ho také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Důležitým krokem při výběru je správná volba rozměrů. Rám postele měří 77 × 188 × 208 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Čelo postele poslouží jako opora, pokud si budete chtít udělat pohodlí či se zabrat do oblíbené knihy. S rámem postele SHUMEE dostanete také rošt. Klíčové vlastnosti produktu Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060517 Kvalitní rám postele SHUMEE s čelem Rozměry jsou 77 × 188 × 208 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dřevo: borovice Matný vzhled Typ: manželský postelový rám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060517 (3060517) , Bílý beliani se světle hnědými elementy bogota (beliani_124955)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 200 × 200 cm, 3060518 (3060518)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 200 × 200 cm, 3060518 (3060518)
Detail

Rám postele - manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 77 × 208 × 208 cm (V׊×H), bílá barva Vybíráte nový rám postele, který perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohl zaujmout rám SHUMEE. Kvalitního spánku docílíte i díky správnému výběru postele. Dvoulůžkový postelový rám se hodí nejen pro manželský páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Zásadním kritériem při výběru jsou správné rozměry. Ty v případě tohoto rámu postele činí 77 × 208 × 208 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Čelo postele poslouží jako opora, pokud si budete chtít udělat pohodlí či se zabrat do oblíbené knihy. S rámem postele SHUMEE v balení naleznete také rošt. Klíčové vlastnosti produktu Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 200 × 200 cm, 3060518 Designový rám postele SHUMEE s čelem Rozměry jsou 77 × 208 × 208 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dekor dřeva: borovice Matná úprava Pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 200 × 200 cm, 3060518 (3060518) , Shumee se 4 zásuvkami z regenerovaného teaku (241710)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060516 (3060516)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060516 (3060516)
Detail

Rám postele - manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 77 × 168 × 208 cm (V׊×H), bílá barva Uvažujete nad novým rámem postele, který do vaší ložnice ideálně padne? V tom případě by vás mohl upoutat rám SHUMEE. Pro kvalitní spánek je důležité vybrat si tu správnou postel. Dvoulůžkový postelový rám není vhodný pouze pro páry, ale využijí jej i jednotlivci, kteří mají rádi dostatek pohodlí a prostoru. Jedním z nejdůležitějších parametrů jsou rozměry. Ty v případě tohoto rámu postele činí 77 × 168 × 208 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Čelo postele vám poslouží jako opora v případě, že si budete chtít udělat pohodlí. Kromě rámu postele SHUMEE získáte i rošt. Zásadní přednosti produktu Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060516 Kvalitní rám postele SHUMEE s čelem Měří 77 × 168 × 208 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dřevo: borovice Matná úprava Manželský postelový rám Rámu na postel SHUMEE... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060516 (3060516) , Komoda se 4 zásuvkami 60x30,5x71 cm bílá (242545)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060485 (3060485)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060485 (3060485)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 73,5 × 165,5 × 206 cm (V׊×H), bílá barva Chcete si pořídit nový rám postele, který se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak vám určitě padne do oka rám SHUMEE. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto postel hraje zásadní roli. Dvoulůžkový postelový rám se hodí nejen pro manželský páry, ale ocení ho také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Jedním z nejdůležitějších parametrů jsou rozměry. Rám postele měří 73,5 × 165,5 × 206 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento typ disponuje také úložným prostorem, v němž můžete uschovat například lůžkoviny. Čelo postele vám poskytne vítanou oporu, pokud se chcete zabrat do oblíbené knihy nebo si jen udělat pohodlí. K rámu postele SHUMEE získáte i rošt. Zásadní přednosti produktu Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060485 Designový rám postele... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060485 (3060485) , Bílá komoda se 4 zásuvkami lucy, 253304 (beliani_253304)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060505 (3060505)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060505 (3060505)
Detail

Rám postele - manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 63 × 166 × 206 cm (V׊×H), bílá barva Chcete si pořídit nový rám postele, který se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak vás jistě zaujme rám SHUMEE. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte záležet na výběru postele. Dvoulůžkový postelový rám není vhodný pouze pro páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Zásadním kritériem při výběru jsou správné rozměry. Rám postele má 63 × 166 × 206 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Pro větší pohodlí nebo jako oporu při čtení můžete využít čelo postele. S rámem postele SHUMEE dostanete také rošt. Klíčové vlastnosti produktu Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060505 Designový rám postele SHUMEE s čelem Měří 63 × 166 × 206 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dekor dřeva: borovice Matný vzhled Manželský postelový rám Rámu na postel SHUMEE vévodí (alza.cz)

Podobné produkty ako Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060505 (3060505)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060484 (3060484)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060484 (3060484)
Detail

Rám postele - manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 73,5 × 145,5 × 206 cm (V׊×H), bílá barva Chcete si pořídit nový rám postele, který se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak by vás mohl zaujmout rám SHUMEE. Kvalitního spánku docílíte i díky správnému výběru postele. Dvoulůžkový postelový rám se hodí nejen pro manželský páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Velmi důležitým rozhodovacím kritériem jsou rozměry. Rám postele má 73,5 × 145,5 × 206 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Tento model má k dispozici také úložný prostor, do kterého uložíte například lůžkoviny. Pro větší pohodlí nebo jako oporu při čtení můžete využít čelo postele. S rámem postele SHUMEE v balení naleznete také rošt. Klíčové vlastnosti produktu Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060484 Kvalitní rám postele SHUMEE s čelem Měří 73,5 × 145,5 × 206 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060484 (3060484)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060506 (3060506)

Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060506 (3060506)
Detail

Rám postele - manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, dekor dřeva borovice, rozměr 63 × 186 × 206 cm (V׊×H), bílá barva Potřebujete nový rám postele, který by dokonale zapadl do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka rám SHUMEE. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto postel hraje zásadní roli. Dvoulůžkový postelový rám se nehodí jen pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Velmi důležitým rozhodovacím kritériem jsou rozměry. Rám postele má 63 × 186 × 206 cm. Materiálem rámu je borovicové dřevo. Čelo postele vám poslouží jako opora v případě, že si budete chtít udělat pohodlí. K rámu postele SHUMEE v balení naleznete také rošt. Zásadní vlastnosti produktu Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060506 Kvalitní rám postele SHUMEE s čelem Měří 63 × 186 × 206 cm Materiálem rámu je borovicové dřevo Dřevo: borovice Matné provedení Pro manželskou postel Rámu na postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060506 (3060506)

Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044)

Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, moderní styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevotříska, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 50 × 48 × 40 cm (V׊×H) Pro lampičku nebo odložení rozečtené knížky zde máme připravený praktický noční stolek BELIANI. Mohl by vás oslovit jeho moderní styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Ve spodní části se nacházejí 4 nožičky, které vám garantují skvělou stabilitu. Při úklidu vám zajistí pohodlný přístup k podlaze a dobrou cirkulaci vzduchu. K dispozici jsou přidané šuplíky i úložný prostor pro umístění menších věcí. Pro osobní věci poslouží odkládací část nočního stolku. Součástí balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI doladí interiér k dokonalosti. Zásadní vlastnosti výrobku Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY Moderní noční stolek BELIANI přináší dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové provedení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s dřevěným topem WINGLAY (beliani_200044)

Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073)

Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: mdf, rozměry: 36 × 41 × 36 cm barva: bílá a hnědá Chystáte renovaci svého bytu a poohlížíte se po novém nábytku? V případě, že ano, mohl by se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který oplývá praktičností, a navíc skvěle vypadá. Při správném výběru myslete na to, že nabízí rozměry 41 × 36 × 36 cm. Pokud jde o desku stolku, byla zhotovena z materiálu, jímž je MDF. Pokud jde o konstrukci, tu tvoří dřevo. Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA bude jako dělaný pro vás, pokud jste si oblíbili kulaté kousky nábytku. Podstatné funkce u produktu Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA Vybavte si váš domov stylovým konferenčním stolkem Rozměry tohoto modelu činí 41 × 36 × 36 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Zaujme vaši pozornost, pokud jsou předmětem vašeho zájmu kulaté kusy nábytku Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA zdobí bílá a hnědá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073)

Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711)

Bílý BELIANI s hnědou částí  ALLOA (beliani_119711)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 17 polic, nosnost police 15 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1740 × 1200 × 300 mm (V׊×H) Řešíte, čím ještě vyplnit nevyužitý prostor vašeho bytu? V tom případě by mohl být vhodný policový regál BELIANI. Získáte tak další úložný prostor a zároveň stylový kousek, který skvěle doplní váš byt. Regál disponuje 17 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky dodává stabilitu a stylový design. Maximální nosnost police činí 15 kg. Pro snadnou přepravu a lepší uskladnění jej obdržíte demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které jsou součástí balení. Regál BELIANI měří 1740 × 1200 × 300 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA Regál BELIANI nabízí 17 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce: bílá Regál BELIANI měří 1740 × 1200 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711)

Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329)

Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 10 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1740 × 830 × 230 mm (V׊×H) Zasloužil by si váš interiér ještě něčím dovybavit? Volné místo by tak mohl vyplnit policový regál BELIANI. Získáte tak do bytu další potřebný úložný prostor. Regál je vybaven 10 policemi. Konstrukce zhotovená z dřevotřísky zařídí dobrou stabilitu a pěkný vzhled. Nosnost police činí 5 kg. Pro jednoduché uskladnění a snadnou přepravu se dodává v rozloženém stavu. Jednoduše ho ale smontujete za pomoci návodu a spojovacích materiálů, které najdete v balení. Regál BELIANI měří 1740 × 830 × 230 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA Regál BELIANI obsahuje 10 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Police jsou zhotoveny z dřevovláknité desky (MDF) Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce: bílá Regál BELIANI měří 1740 × 830 × 230 mm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s pěti policemi ORILLA (beliani_117329)

BELIANI 4 police stříbrný HOXIE (beliani_180474)

BELIANI 4 police stříbrný HOXIE (beliani_180474)
Detail

Knihovna Barva: Stříbrná, Materiál: Nerezová ocel, Šířka: 100cm, Hloubka: 30cm, Výška: 175cm Knihovnu ocení každý vášnivý čtenář. Nemusí být pouze místem k uložení knih, ale dodá vašemu domovu i stylový šmrnc. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI 4 police stříbrný HOXIE (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 4 police stříbrný HOXIE (beliani_180474)

BELIANI 4 police tmavé dřevo DARBY (beliani_247981)

BELIANI 4 police tmavé dřevo DARBY (beliani_247981)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 4 police, nosnost police 25 kg, šroubovaný, černá barva konstrukce, rozměry 1400 × 900 × 300 mm (V׊×H) Přemýšlíte, čím by bylo možné dovybavit váš byt? Zbylý prostor by snadno vyplnil policový regál BELIANI. Budete tak mít k dispozici stylový kousek s dalším úložným prostorem. Regál je vybaven 4 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky umožňuje stabilitu a stylový design. Polici je možné zatížit maximálně 25 kg. Pro nekomplikovanou přepravu a snadné uskladnění se zasílá demontovaný. Lehce ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které nechybí v balení. Regál BELIANI měří 1400 × 900 × 300 mm (vך×h). Zásadní přednosti produktu BELIANI 4 police tmavé dřevo DARBY Regál BELIANI má 4 police Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce: černá Regál BELIANI měří 1400 × 900 × 300 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 4 police tmavé dřevo DARBY (beliani_247981)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)
Detail

Postel - 156 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 95 × 156 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)
Detail

Postel - 187 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, modrá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 70 × 187 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří povrchová úprava v matu. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do každého domova klasický styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC Kvalitní postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)
Detail

Postel - 176 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 95 × 176 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)
Detail

Postel - 147 × 218 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, moderní styl, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 109 × 147 × 218 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná moderní styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)
Detail

Postel - 196 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 95 × 196 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)
Detail

Postel - 167 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, modrá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel měří 70 × 167 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří úprava povrchu v matném provedení. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní klasický styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)

BELIANI 4 zásuvky oválné zrcadlo a bílá stolička AMOUR (beliani_233750)

BELIANI 4 zásuvky oválné zrcadlo a bílá stolička AMOUR (beliani_233750)
Detail

Toaletní stolek - atypický, se šuplíky, klasické nohy stolu, materiál desky MDF, materiál konstrukce dřevo, sklo a MDF, matná povrchová úprava, v setu se stoličkou, rozměry 139 × 70 × 40 cm (V׊×H), bílá barva Toaletní stolek zařídí chvilku o samotě na vyčištění pleti, ošetření vlasů i nanesení líčidel. Pokud jste si oblíbili u nábytku atypické tvary, mohl by vaše nároky splnit toaletní stolek BELIANI, který vytvoří v pokoji místo, kde vaše krása skutečně vynikne. Toaletní stolek si zachovává elegantní styl, který k němu neodmyslitelně patří. Jeho bílá barva vás nadchne vkusnou nadčasovostí, použité materiály zase spolehlivou trvanlivostí. Výrobním materiálem desky toaletního stolku BELIANI je MDF. Pro konečnou úpravu toaletního stolku byl zvolen matný povrch. Společně se stolkem obdržíte i pohodlnou židličku. Rozměry toaletního stolku BELIANI dosahují 139 × 70 × 40 cm (vך×h). Hlavní přednosti produktu BELIANI 4 zásuvky oválné zrcadlo a bílá stolička AMOUR... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 4 zásuvky oválné zrcadlo a bílá stolička AMOUR (beliani_233750)

BELIANI, Hnědá kožená souprava pro 4 osoby HORTEN, 131844 (beliani_131844)

BELIANI, Hnědá kožená souprava pro 4 osoby HORTEN, 131844 (beliani_131844)
Detail

Sedací souprava - s nožičkami, materiál kůže a umělá kůže, 3+1 míst k sezení, rozměry 89 × 115 × 85 cm (V׊×H) Plánujete zakoupení nové sedačky? Pak by vás mohla zaujmout sedací souprava BELIANI. Její retro styl vzbudí pozornost v každém prostoru. Sedací souprava je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, navíc vám ulehčí úklid. Sedací souprava 3+1 je složena z jedné trojmístné pohovky a křesla. Rozměry sedací soupravy BELIANI činí 89 × 115 × 85 cm (V׊×H). Souprava disponuje výškou sedu 41 cm. Hmotnost sedací soupravy se rovná 113 kg. Zásadní přednosti sedací soupravy BELIANI, Hnědá kožená souprava pro 4 osoby HORTEN, 131844 Sedací souprava BELIANI má retro styl a poskytne vám vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: kůže a umělá kůže Tento typ sestavy nabízí uspořádání 3+1 U sedací soupravy počítejte s rozměry 89 × 115 × 85 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 41 cm Hmotnost sedací soupravy 113 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Hnědá kožená souprava pro 4 osoby HORTEN, 131844 (beliani_131844)

Černý BELIANI se zásuvkou INDIO (beliani_252201)

Černý BELIANI se zásuvkou INDIO (beliani_252201)
Detail

Noční stolek - černá a zlatá barva, obdelníkový, moderní styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevotříska, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 51 × 50 × 40 cm (V׊×H) Jestliže si přejete mít svou oblíbenou knihu či budík blízko postele, pak vám doporučujeme noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho moderní styl. Je velmi populární pro své obdélníkové provedení, jež je velmi vkusné a oživí každý prostor. Zespodu se nachází 4 klasické nožičky, které jsou zárukou stability. Při úklidu poskytují snadný přístup k podlaze a dobrou cirkulaci vzduchu. Zahrnuje přidané šuplíky a úložný prostor pro uložení menších věcí. Pro osobní věci poslouží odkládací část nočního stolku. V balení se nachází jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem doladí interiér k dokonalosti. Klíčové přednosti výrobku Černý BELIANI se zásuvkou INDIO Moderní noční stolek BELIANI vám nabídne dostatek prostoru pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý BELIANI se zásuvkou INDIO (beliani_252201)

BELIANI se zásuvkou šedý CLIO (beliani_294922)

BELIANI se zásuvkou šedý CLIO (beliani_294922)
Detail

Noční stolek - stříbrná a šedá barva, obdelníkový, moderní styl, materiál desky dřevo a dřevotříska, materiál konstrukce dřevotříska, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 51 × 45 × 40 cm (V׊×H) Na budík či rozečtenou knihu pro vás máme připravený praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho moderní styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, jež je velmi vkusné a oživí každý prostor. Zespodu se nachází 4 nožičky, které se postarají o výbornou stabilitu. Umožní dobrou cirkulaci vzduchu a snadný úklid podlahy pod stolkem. K dispozici jsou přidané šuplíky i úložný prostor pro umístění menších věcí. Pro osobní věci využijete odkládací část nočního stolku. V balení je obsažen jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI perfektně doladí vzhled vašeho interiéru. Zásadní vlastnosti výrobku BELIANI se zásuvkou šedý CLIO Moderní noční stolek BELIANI nabídne dostatek prostoru pro lampičku nebo třeba rozečtenou... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se zásuvkou šedý CLIO (beliani_294922)

BELIANI, Modrá velurová sedací souprava pro 4 osoby VINTERBRO, 168688 (beliani_168688)

BELIANI, Modrá velurová sedací souprava pro 4 osoby VINTERBRO, 168688 (beliani_168688)
Detail

Sedací souprava - s nožičkami, materiál dřevo a umělý samet, 3+1 míst k sezení, rozměry 85 × 92 × 85 cm (V׊×H) Uvažujete o zakoupení nové sedačky? Potom byste mohli být spokojeni se sedací soupravou BELIANI. Její moderní styl nepřehlédnete. Sedací souprava s nožičkami působí vzdušně a elegantně, a navíc se pod ní lépe uklízí. Materiálem nabízené varianty je dřevo a umělý samet. U sedací soupravy 3+1 máte k dispozici jednu trojmístnou pohovku a křeslo. Rozměry sedací soupravy BELIANI jsou 85 × 92 × 85 cm (V׊×H). Výška sedu dosahuje 46 cm a hloubka sedu dosahuje 60 cm. Hmotnost sedací soupravy se rovná 76 kg. Hlavní vlastnosti sedací soupravy BELIANI, Modrá velurová sedací souprava pro 4 osoby VINTERBRO, 168688 Sedací souprava BELIANI má moderní styl a dokáže poskytnout vytoužený odpočinek S nožičkami Materiálem je dřevo a umělý samet Nabízená sestava má složení 3+1 Rozměry sedací soupravy jsou 85 × 92 × 85 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 46 cm Hloubka... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Modrá velurová sedací souprava pro 4 osoby VINTERBRO, 168688 (beliani_168688)
BELIANI se 3 zásuvkami bílý/světlé dřevo LUIS (beliani_253127), BELIANI se 2 zásuvkami AYDEN taupe (beliani_68196), Černý BELIANI se 2 zásuvkami ALABAMA (beliani_141654), Toaletní konzolový stolek se třemi zásuvkami bílý, Toaletní konzolový stolek se dvěma zásuvkami bílý, BELIANI se 3 zásuvkami krémový/světlé dřevo LOBIS (beliani_253299), Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060431 (3060431), Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060421 (3060421), Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060429 (3060429), Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm , 3060495 (3060495), Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140×200 cm, 3060438 (3060438), Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180×200 cm, 3060422 (3060422), Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm, 3060439 (3060439), Shumee se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160×200 cm , 3060494 (3060494), DELI se 4 zásuvkami, zelený (EZ25050), Noční stolek se zásuvkami bílý KYLEA, 322461 (beliani_322461), BRÜXXI Sam se zásuvkami 120 cm, bílý (SP1000005), Podstavec pod pračku a sušičku se zásuvkami bílý, BELIANI bílý se světlým dřevem JENKS (beliani_243560), Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060506 (3060506), Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060485 (3060485), Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 160 × 200 cm, 3060516 (3060516), Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060484 (3060484), Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 180 × 200 cm, 3060517 (3060517), Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 140 × 200 cm, 3060515 (3060515), Rám postele se 4 zásuvkami bílý masivní borovice 200 × 200 cm, 3060518 (3060518), Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955), SHUMEE se 4 zásuvkami z regenerovaného teaku (241710), Komoda se 4 zásuvkami 60x30,5x71 cm bílá (242545), Bílá komoda se 4 zásuvkami LUCY, 253304 (beliani_253304)