22286 gxt860 thura s-mech keyboard trust

Produkt 22286 gxt860 thura s-mech keyboard trust sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 22286 gxt860 thura s-mech keyboard trust upraviť a produkt hľadať znova.

22286 GXT860 Thura S-mech Keyboard TRUST

22286 GXT860 Thura S-mech Keyboard TRUST
Detail

Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK Polomechanická herní klávesnice s barevným RGB podsvícením Herní klávesnice Trust GXT 860 Thura je vybavena rychle reagujícími polomechanickými spínači, které kombinují měkkost stisku klasických tlačítek s pocitem z mechanické klávesnice. Stylový design podtrhuje LED podsvícení s 9 barevnými režimy a nastavitelným jasem. Klávesnice má klasické QWERTY rozložení s numerickým blokem a 12 multimediálními klávesami. K počítači či notebooku ji připojíte přes standardní USB 2.0 kabel s délkou 170 cm. Klíčové vlastnosti herní klávesnice Trust GXT 860 Thura CZ+SK -Rychle reagující polomechanické spínače -9 barevných režimů s nastavitelným jasem -Technologie Anti-ghosting pro 16 stisků současně -Herní režim pro deaktivaci klávesy Windows -12 multimediálních kláves s přímým přístupem -Protiskluzové gumové nožičky -Odnímatelná podložka pod zápěstí -Kabel USB 2.0 s délkou 170 cm Vítězství je ve vašich rukou Polomechanická klávesnice Trust GXT 860 Thura přináší podobný zážitek, jako byste hráli s mechanickou klávesnicí v kombinaci s jemným a lehkým dotykem membránové klávesnice. Díky přesnému ovládání a špičkové odezvě získáte značnou výhodu nad svými protivníky. Vynikající ergonomie Odepínací opěrka zápěstí společně s vysoko profilovanými klávesami vám poskytne pevnou oporu a dokonalý komfort během dlouhých herních seancích. Horní deska vyrobená z kovu a protiskluzové gumové nožičky zajistí vynikající stabilitu a odolnost klávesnice. Pokročilý Anti-ghosting Technologie Anti-ghosting se postará o rychlé a přesné ovládání, i když současně stisknete až 16 kláves. Přepínač herního režimu zabraňuje náhodnému návratu na plochu při stisknutí tlačítka Windows. Multimediální klávesy Díky 12 multimediálním klávesám s přímým přístupem můžete snadno ovládat přehrávání hudby, upravit úroveň hlasitosti, zahájit vyhledávání nebo získat rychlý přístup k funkcím internetového prohlížeče. Připojení Drátová Rozhraní USB Určení klávesnice Herní Technologie Membránová Lokalizace Česká, Slovenská Typ kláves Klasické (Vysokoprofilové) Enter Dvouřádkový úzký Backspace Široký Levý shift Široký Kurzorové šipky Široké Výbava klávesnice Multimediální klávesy, Podsvícené klávesy Barva Černá Rozměry Šířka 45,2 cm Výška 4 cm Hloubka 21,3 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 22286 GXT860 Thura S-mech Keyboard TRUST , Trust gxt860 thura semi-mechanical keyboard - cz/sk (22286)

Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286)

Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286)
Detail

Herní klávesnice , membránová, drátová, podsvícená, klasické (vysokoprofilové) klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, USB, černá Polomechanická herní klávesnice s barevným RGB podsvícenímHerní klávesnice Trust GXT 860 Thura je vybavena rychle reagujícími polomechanickými spínači, které kombinují měkkost stisku klasických tlačítek s pocitem z mechanické klávesnice. Stylový design podtrhuje LED podsvícení s 9 barevnými režimy a nastavitelným jasem. Klávesnice má klasické QWERTY rozložení s numerickým blokem a 12 multimediálními klávesami. K počítači či notebooku ji připojíte přes standardní USB 2.0 kabel s délkou 170 cm. Klíčové vlastnosti herní klávesnice Trust GXT 860 Thura CZ+SKRychle reagující polomechanické spínače9 barevných režimů s nastavitelným jasemTechnologie Anti-ghosting pro 16 stisků současněHerní režim pro deaktivaci klávesy Windows12 multimediálních kláves s přímým přístupemProtiskluzové gumové nožičkyOdnímatelná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286) , Trust veza wireless touchpad keyboard - cz/sk (21267)

Trust GXT 860 Thura Semi-mechanical Keyboard 22286, 22286

Trust GXT 860 Thura Semi-mechanical Keyboard 22286, 22286
Detail

Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK Polomechanická herní klávesnice s barevným RGB podsvícením Herní klávesnice Trust GXT 860 Thura je vybavena rychle reagujícími polomechanickými spínači, které kombinují měkkost stisku klasických tlačítek s pocitem z mechanické klávesnice. Stylový design podtrhuje LED podsvícení s 9 barevnými režimy a nastavitelným jasem. Klávesnice má klasické QWERTY rozložení s numerickým blokem a 12 multimediálními klávesami. K počítači či notebooku ji připojíte přes standardní USB 2.0 kabel s délkou 170 cm. Klíčové vlastnosti herní klávesnice Trust GXT 860 Thura CZ+SK -Rychle reagující polomechanické spínače -9 barevných režimů s nastavitelným jasem -Technologie Anti-ghosting pro 16 stisků současně -Herní režim pro deaktivaci klávesy Windows -12 multimediálních kláves s přímým přístupem -Protiskluzové gumové nožičky -Odnímatelná podložka pod zápěstí -Kabel USB 2.0 s délkou 170 cm Vítězství je ve vašich rukou Polomechanická klávesnice Trust GXT 860 Thura přináší podobný zážitek, jako byste hráli s mechanickou klávesnicí v kombinaci s jemným a lehkým dotykem membránové klávesnice. Díky přesnému ovládání a špičkové odezvě získáte značnou výhodu nad svými protivníky. Vynikající ergonomie Odepínací opěrka zápěstí společně s vysoko profilovanými klávesami vám poskytne pevnou oporu a dokonalý komfort během dlouhých herních seancích. Horní deska vyrobená z kovu a protiskluzové gumové nožičky zajistí vynikající stabilitu a odolnost klávesnice. Pokročilý Anti-ghosting Technologie Anti-ghosting se postará o rychlé a přesné ovládání, i když současně stisknete až 16 kláves. Přepínač herního režimu zabraňuje náhodnému návratu na plochu při stisknutí tlačítka Windows. Multimediální klávesy Díky 12 multimediálním klávesám s přímým přístupem můžete snadno ovládat přehrávání hudby, upravit úroveň hlasitosti, zahájit vyhledávání nebo získat rychlý přístup k funkcím internetového prohlížeče. Připojení Drátová Rozhraní USB Určení klávesnice Herní Technologie Membránová Lokalizace Česká, Slovenská Typ kláves Klasické (Vysokoprofilové) Enter Dvouřádkový úzký Backspace Široký Levý shift Široký Kurzorové šipky Široké Výbava klávesnice Multimediální klávesy, Podsvícené klávesy Barva Černá Rozměry Šířka 45,2 cm Výška 4 cm Hloubka 21,3 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT 860 Thura Semi-mechanical Keyboard 22286, 22286 , Trust primo keyboard and mouse set - cz/sk (23992)

GXT 863 MAZZ MECH. KEYBOARD US TRUST

GXT 863 MAZZ MECH. KEYBOARD US TRUST
Detail

Herní klávesnice Trust GXT 863 MAZZ PN 24200 Připojení Drátová Délka kabelu 1,8 m Rozhraní USB-A Technologie Mechanická Lokalizace US Typ kláves Klasické (Vysokoprofilové) Enter Jednořádkový Backspace Široký Levý shift Úzký Kurzorové šipky Široké Výbava klávesnice Podsvícené klávesy, Mechanické spínače Barva Černá Rozměry (šxvxh) 43,7 x 3,5 x 13,6 cm Hmotnost 730 g (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako GXT 863 MAZZ MECH. KEYBOARD US TRUST , Msi radeon rx 6600 mech 2x 8g (rx 6600 mech 2x 8g)

BEFO Dveřní zámek s mech přepínačem otevřeno

BEFO Dveřní zámek s mech přepínačem otevřeno
Detail

Elektronický zámek BEFO 1211MB (C0024) se dá na dálku odemykat prostřednictvím vašeho domácího telefonu nebo videotelefonu. Zmáčknutím příslušného tlačítka aktivujete na 1–2 vteřiny typické bzučení, které umožní vaší návštěvě otevřít branku nebo vchodové dveře. Jestliže v tomto časovém intervalu nestihne projít, musíte vyvolat nový impulz. Oproti modelu BEFO 1211 (C0023) má v sobě navíc zabudovaný kolík, který lze snadno vysunout a zámek deaktivovat (trvale odemknout) na libovolně dlouhou dobu. Během ní je vstup na váš pozemek/do vašeho domu neomezený. Této možnosti rádi využívají majitelé menších kamenných obchodů, kteří v otevírací době mají trvale odemčeno, zatímco přes polední pauzu otevírají jen očekávaným návštěvám, po zazvonění, zmáčknutím tlačítka. Nejdůležitější parametry typ s mechanickým přepínáním, poloha OTEVŘENO - stálý průchod napájení 12 V AC/DC (není součástí balení) produkt zámek Ostatní parametry rozměr 25 × 28 × 250 mm prodejní obal 1 ks, krabice (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako BEFO Dveřní zámek s mech přepínačem otevřeno , Msi radeon rx 6700 xt mech 2x 12g (rx 6700 xt mech 2x 12g)

Alloy Elite Mech keyboard 2 RGB HYPERX

Alloy Elite Mech keyboard 2 RGB HYPERX
Detail

Pro hráče, streamery a multitaskery, kteří potřebují mít více kontroly na dosah ruky, je klávesnice HyperX Alloy Elite 2. Díky speciálním klávesám pro média a velkému kolečku pro ovládání hlasitosti je tato plně vybavená herní klávesnice připravena na vše od hraní po úpravy videa. Je postaven s ultra spolehlivými mechanickými spínači HyperX vyváženými pro rychlost a odezvu. Exponované LED diody přepínačů se spárují s průsvitnými krytkami kláves HyperX Pudding, aby vaše RGB osvětlení získalo extra jas ve srovnání s jednobarevnými klávesami. Přizpůsobte si charakteristický světelný pruh a vytvářejte profily osvětlení pomocí intuitivního softwaru HyperX NGENUITY pro brilantní zobrazení barev. Pomocí softwaru si dále přizpůsobte nastavení pomocí vlastního herního režimu a maker. USB 2.0 pass-through poskytuje další USB port pro vaše potřeby multitaskingu. Robustní ocelový rám Alloy Elite 2 je dostatečně odolný na práci a hraní každý den. Číslo produktu 4P5N3AA Název produktu HyperX Alloy Elite 2 – Mechanická herní klávesnice – HX Red (US rozložení) Aktivační bod: 1,8 mm Anti-ghosting: 100% anti-ghosting Délka kabelu: 1,8m Typ kabelu: Opletený Kompatibilní s: PC, PS5™, PS4™, Xbox Series X|S™ a Xbox One™. Softwarová kompatibilita: HyperX NGENUITY Kompatibilní operační systémy Windows® 10, 8.1, 8, 7 Plná velikost Herní režim Podsvícení klávesnice: RGB (16 777 216 barev) Rozložení klávesnice: angličtina (USA) Přepínač klávesnice: HyperX Switch Typ klávesnice: Mechanická LED indikátor Životnost (úhozy): 80 milionů Světelné efekty na klíč RGB osvětlení a 5 úrovní jasu Materiál: ABS Ovládání médií Profily integrované paměti 3 Operační síla: 45g Operační styl: Lineární Celková pojezdová vzdálenost: 3,8 mm USB 2.0 Pass-Through Hloubka: 174,0 mm Výška: 37,4 mm Šířka: 444,0 mm Hmotnost (s kabelem): 1530g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Alloy Elite Mech keyboard 2 RGB HYPERX , Funko pop! marvel mech - hulk (m00713)

TRUST BASICS Bluetooth Keyboard - US (24651)

TRUST BASICS Bluetooth Keyboard - US (24651)
Detail

Klávesnice mini, pro mobil a tablet, pro Mac, nůžková, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, tichá, černá Pokud často píšete texty, budete si muset obstarat klasickou klávesnici. Lepší stisk a lepší ergonomie je jasné plus. Na začátku budete výběr omezovat podle určení. TRUST BASICS Bluetooth Keyboard - US je klávesnice mini, pro mobil a tablet a pro mac. Hlavní vychytávky klávesnice TRUST BASICS Bluetooth Keyboard - US Multimediální klávesy pro opravdu intuitivní přetáčení videí. Tvar tlačítka Enter je Jednořádkový. Rozhraní Bluetooth poslouží pro připojení např. k počítači. (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST BASICS Bluetooth Keyboard - US (24651) , Funko pop! marvel mech - thor (m00714)

GXT834 CALLAZ TKL KEYBOARD US TRUST

GXT834 CALLAZ TKL KEYBOARD US TRUST
Detail

Herní mechanická klávesnice Trust GXT 834 CALLAZ s barevným LED podsvícením Hra pokračuje... a pokračuje, a pokračuje Citlivé mechanické spínače GXT 834 Callaz TKL Mechanical Keyboard od Outemu vydrží až 50 milionů stisknutí kláves, takže jste připraveni hrát opravdu, opravdu - opravdu - dlouho. Klíčové vlastnosti herní klávesnice Trust GXT 833 Thado Klávesnice má odolné kovové tělo Vícebarevné LED osvětlení Klávesnice má 12 multimediálních kláves s přímým přístupem Pro připojení klávesnice slouží standardní USB 2.0 kabel s délkou 180 cm Připojení Drátová Rozhraní USB Určení klávesnice Herní Technologie Mechanická Lokalizace US Typ kláves Klasické (Vysokoprofilové Enter Jednořádkový Backspace Široký Levý shift Široký Kurzorové šipky Široké Barva Černá Šířka 36,7 cm Výška 3,5 cm Hloubka 13,7 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako GXT834 CALLAZ TKL KEYBOARD US TRUST , Schubert etude 300, set keyboard + mikrofon s adaptérem

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 20960, 20960

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 20960, 20960
Detail

Trust Veza Bezdrátová dotyková multimediální klávesniceChcete si užívat pohodlí z gauče, když je přenosný počítač připojen k televizoru? Díky bezdrátové klávesnici s dotykovou ovládací plochou Trust Veza můžete snadno ovládat inteligentní televizi, přenosný či stolní počítač nebo herní konzolu, aniž byste se museli zvednout z pohovky.Získejte kontroluS klávesnicí Trust Veza můžete vyhledávat videa YouTube, vložit příspěvek v síti Facebook, poslat e-mail svým přátelům nebo navštívit oblíbené webové stránky, když je přenosný počítač připojen k televizoru. Klávesnice Trust Veza má standardní rozložení kláves a velkou integrovanou dotykovou ovládací plochu XL. Díky vestavěné ovládací ploše můžete ovládat přenosný počítač pouhým dotykem prstu. Na obrazovce televizoru se podobně jako na displeji přenosného počítače objeví ukazatel myši, takže můžete plynule ovládat jednotlivé možnosti pouhým kliknutím tlačítka. Klávesnice Trust Veza je v levém horním rohu vybavena dalším levým tlačítkem myši. Díky tomuto tlačítku je snadné klávesnici ovládat při držení oběma rukama. Jediným kliknutím tlačítka lze také nastavit hlasitost. Velká tak akorát Klávesnice Trust Veza je lehká a má štíhlé provedení. Má přesně tu správnou velikost: dostatečně kompaktní, abyste se s ní mohli posadit, kamkoliv se vám zlíbí, a přitom dostatečně rozměrná pro pohodlné a přesné psaní. Při používání se klávesnice díky umístěné drážce dobře drží. Plug & PlayChcete používat klávesnici Trust Veza? Jednoduše připojte přijímač micro-USB a můžete ji začít používat! Klávesnici Trust Veza lze používat bezdrátově v dosahu 10 m.Základní vlastnosti:Multimediální klávesnice s integrovaným touchpadem XL pro optimální ovládání Smart TV, notebooku, stolního počítače nebo herní konzolePlnohodnotná klávesnice pro rychlé a pohodlné psaníSnadno a rychle procházejte internet, aktualizujte zprávy v sociálních sítích a odesílejte e-maily.Kompaktní a lehká, velmi vhodná pro použití v obývákuKompatibilní s více operačními systémy; (tbd)Comfort from your couch; 10 meter wireless rangePlug and Play; klávesnici stačí připojit k přijímači micro-USB a můžete ji začít používat (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 20960, 20960 , Msi radeon rx 6500 xt mech 2x 4g oc (rx 6500 xt mech 2x 4g oc)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 21267, 21267

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 21267, 21267
Detail

Bezdrátová multimediální klávesnice s integrovaným touchpadem XL k ovládání notebooku / stolního počítače / Smart TV nebo herní konzole z pohodlí gauče * Multimediální klávesnice s integrovaným touchpadem XL pro optimální ovládání Smart TV, notebooku, stolního počítače nebo herní konzole * Plnohodnotná klávesnice pro rychlé a pohodlné psaní * Snadno a rychle procházejte internet, aktualizujte zprávy v sociálních sítích a odesílejte e-maily. * Kompaktní a lehká, velmi vhodná pro použití v obýváku * Bezdrátový dosah 10 metrů * Plug and Play; klávesnici stačí připojit k přijímači micro-USB a můžete ji začít používat * CZ/SK layout Obsah balení * Klávesnice s integrovaným touchpadem * Návod k použití * Přijímač micro-USB * Dvě baterie AAA Systémové požadavky * Notebook, stolní počítač nebo Smart TV s portem USB * Herní konzole PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One nebo Nintendo Wii (touchpad není podporován) Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/20960-veza-wireless-touchpad-keyboard (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 21267, 21267 , Trust primo (21674)

TRUST ODY WIRELESS KEYBOARD & MOUSE DE, 23945

TRUST ODY WIRELESS KEYBOARD & MOUSE DE, 23945
Detail

Trust ODY Wireless Silent Keyboard and Mouse Set. Bezdrátová a tichá klávesnice a myš pro hodiny pracovního pohodlí. Bezdrátová klávesnice Trust Ody Silent Wireless Mouse s myší je to správné kombo, díky němuž bude vaše práce pohodlnější než dříve. Tiché klávesy zabraňují vyrušování ostatních vaší prací, samotná klávesnice je odolná proti polití a díky bezdrátovému připojení této sady poskytne dostatek flexibility. Klíčové vlastnosti *Sada bezdrátové klávesnice a myši pro optimalizovaný pracovní postup *Tiché klávesy a tlačítka myši, aby nerušily vaši rodinu nebo kolegy *Rozložení klávesnice v plné velikosti s nízkoprofilovými klávesami pro měkký a pohodlný stisk kláves *Konstrukce klávesnice odolná proti polití chrání před tekutinami *Jeden USB přijímač pro připojení klávesnice i myši, který lze uložit uvnitř myši *Myš s pogumovanými stranami poskytuje pevné uchopení *Přizpůsobte si rychlost kurzoru myši pomocí tlačítka DPI Technické parametry *Typ připojení: bezdrátové *Dosah bezdrátové sítě: 10 m *Bezdrátové protokoly: RF 2,4 GHz *USB verze: 2.0 *Typ konektoru: USB *Layout klávesnice: DE Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/23942-ody-wireless-silent-keyboard-and-mouse-set (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST ODY WIRELESS KEYBOARD & MOUSE DE, 23945 , Trust madell (21672)

TRUST klávesnice GXT 865 Asta Mechanical Keyboard

TRUST klávesnice GXT 865 Asta Mechanical Keyboard
Detail

MECHANICKÁ KLÁVESNICA GXT 865 ASTA Mechanická herná klávesnica s rýchlo reagujúcimi spínačmi, 8 farebnými režimami a funkciou herného režimu Rýchlo reagujúce lineárne mechanické spínače, ktoré vydržia až 50 miliónov stlačení kláves 8 režimov farieb dúhových vĺn s nastaviteľným jasom Pokročilý anti-ghosting s funkciou N-key rollover. Špeciálny herný režim na vypnutie klávesu Windows 11 tlačidiel priameho prístupu k médiám Protišmykové gumové nožičky Káblový kanál na optimalizáciu správy káblov TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ PN 22630 EAN 8713439226300 Obsah balenia Mechanická klávesnicaPoužívateľská príručkaHerná nálepkaStláčadlo na vyťahovanie krytov klávesov Minimálne požiadavky PC / notebook s portom USBWindows 10, 8, 7 Záruka 2 roky Veľkosť výrobku (VxŠxH): 444x133x41 Hmotnosť výrobku (netto): 1152 g Ergonomický dizajn nie Kľúčová technológia mechanické KONEKTIVITA Typ pripojenia káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Verzia USB 2.0 Typ konektora USB FUNKCIE Odolnosť proti rozliatiu nie Vrátane softvéru nie Špeciálne funkcie 6 farieb podsvietenia (pevné farby v každom riadku), Herný režim , Nastaviteľná výška (uhlové stojany) , integrovaný sťahovák klávesov CHARAKTERISTIKA Rozloženie klávesnice QWERTY INPUT Zdroj energie USB KOMPATIBILITA Kompatibilné typy zariadení pc, notebook Kompatibilné softvérové platformy Windows 10, Windows 7, Windows 8 KONTROLA Numerická klávesnica áno Životnosť kľúča 50000000 lisov Počet kľúčov 104 Čas odozvy 5 ms Cestovná vzdialenosť 4 mm Operačná sila 65 g Sila spúšte 45 g . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST klávesnice GXT 865 Asta Mechanical Keyboard , Trust ziva (21953)

TRUST bezdrátová klávesnice BASICS Wireless Bluetooth keyboard

TRUST bezdrátová klávesnice BASICS Wireless Bluetooth keyboard
Detail

TRUST BASICS bezdrátová klávesnice Ultratenká bezdrátová Bluetooth klávesnice pro váš počítač, notebook, tablet a smartphone. Specifikace Technologie tlačítek: 1200 Technologie: optická Počet kláves: 85 Numerická klávesnice: Ne Tlačítko zapnutí/vypnutí: Ano Speciální klávesy: klávesy FN Ukazatele: baterie Připojení Typ připojení: Bezdrátová Bluetooth: Ano Bezdrátový dosah: 10 m Verze Bluetooth: 4,0 Napájení Baterie jsou součástí balení: Ano Počet baterií: 2 Typ baterie (AA, AAA atd.): AAA Kompatibilita Kompatibilní operační systémy: Windows, MacOS, Chrome OS Velikost a Váha Váha: 293 g Velikost: 22 x 286.5 x 121 mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST bezdrátová klávesnice BASICS Wireless Bluetooth keyboard , Trust rydo (24133)

Trust LYRA Compact Wireless Keyboard - US (24707)

Trust LYRA Compact Wireless Keyboard - US (24707)
Detail

Klávesnice kompaktní, pro mobil a tablet, pro Mac, Tenkeyless, nůžková, bezdrátová, chiclet klávesy, americká lokalizace kláves, Bluetooth, Bezdrátový USB přijímač a USB-C, černá Ekologičtější klávesnice zrozená pro multitaskingPracujte efektivněji s novou bezdrátovou a kompaktní klávesnicí Trust LYRA. Tu lze totiž připojit až k třem zařízením současně — dvě přes Bluetooth a jedno pomocí USB přijímače. Bluetooth lze snadno přepínat mezi psaním na telefonu, tabletu a počítači pomocí tří vyhrazených tlačítek. Bezdrátová klávesnice je navíc vyrobena z 85 % z recyklovaných plastů. Pro vaše pohodlí při práci oplývá klávesnice nízkoprofilovými klávesami a gumovými nožičkami nastavitelnými ve třech stupních. Zabudovaná baterie poskytne dostatek energie až pro 6 měsíců používání na jedno nabití.Klíčové vlastnosti klávesnice Trust LYRA Compact Wireless KeyboardKlávesnice s nízkoprofilovými spínačiKompaktní rozměry ideální pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust LYRA Compact Wireless Keyboard - US (24707) , Herní židle trust

TRUST PRIMO KEYBOARD AND MOUSE SET DE, 23973

TRUST PRIMO KEYBOARD AND MOUSE SET DE, 23973
Detail

Trust Primo Keyboard & Mouse Set. Tichá klávesnice a myš pro pohodlnou práci. Klávesnice přicházejí ve všech tvarech a velikostech, ale co když potřebujete pouze základní funkce? Trust Primo to přesně dělá. Má rozložení v plné velikosti, klávesy odolné proti polití a je výškově nastavitelné. A díky tichým klávesám budete psát celé hodiny, aniž byste obtěžovali své spolupracovníky. Dodává se dokonce s jednoduchou oboustrannou myší, takže můžete začít pracovat v okamžiku, kdy tuto sadu připojíte k počítači. Primo dělá přesně to, co chcete. Technické parametry *Typ připojení: kabelové *Délka kabelu: 180 cm *USB verze: 2.0 *Typ konektoru: USB-A *Klávesová technologie: membrána *Layout: DE *Rozměry: 30 x 449 x 148 mm *Hmotnost: 488 g Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/23970-primo-keyboard-mouse-set (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST PRIMO KEYBOARD AND MOUSE SET DE, 23973 , Funko pop! marvel marvel mech- thor (889698552387)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267)
Detail

Klávesnice na dálkové ovládání PC / televize, membránová, bezdrátová, chiclet klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, na AAA baterie, černá Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Multimediální klávesnice s integrovaným XL touchpademBezdrátová multimediální klávesnice Trust Veza Wireless Keyboard poslouží k ovládání notebooků, stolních počítačů nebo Smart TV z pohodlí gauče. Na pravé straně má integrovaný XL touchpad, který nahrazuje myš. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klávesnice Trust Veza Wireless Keyboard poskytuje bezdrátový dosah až 10 mKlávesnice Trust Veza Wireless Keyboard je kompaktní a lehká, takže se s ní snadno manipuluje až do vzdálenosti 10 metrů od bezdrátového přijímače. Umožní vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267) , Bellatex koupelnová předložka standard 60x50 mech zelená

Trust GXT 865 Asta Mechanical Keyboard 22630, 22630

Trust GXT 865 Asta Mechanical Keyboard 22630, 22630
Detail

MECHANICKÁ KLÁVESNICA GXT 865 ASTA Mechanická herná klávesnica s rýchlo reagujúcimi spínačmi, 8 farebnými režimami a funkciou herného režimu Rýchlo reagujúce lineárne mechanické spínače, ktoré vydržia až 50 miliónov stlačení kláves 8 režimov farieb dúhových vĺn s nastaviteľným jasom Pokročilý anti-ghosting s funkciou N-key rollover. Špeciálny herný režim na vypnutie klávesu Windows 11 tlačidiel priameho prístupu k médiám Protišmykové gumové nožičky Káblový kanál na optimalizáciu správy káblov TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ PN 22630 EAN 8713439226300 Obsah balenia Mechanická klávesnicaPoužívateľská príručkaHerná nálepkaStláčadlo na vyťahovanie krytov klávesov Minimálne požiadavky PC / notebook s portom USBWindows 10, 8, 7 Záruka 2 roky Veľkosť výrobku (VxŠxH): 444x133x41 Hmotnosť výrobku (netto): 1152 g Ergonomický dizajn nie Kľúčová technológia mechanické KONEKTIVITA Typ pripojenia káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Verzia USB 2.0 Typ konektora USB FUNKCIE Odolnosť proti rozliatiu nie Vrátane softvéru nie Špeciálne funkcie 6 farieb podsvietenia (pevné farby v každom riadku), Herný režim , Nastaviteľná výška (uhlové stojany) , integrovaný sťahovák klávesov CHARAKTERISTIKA Rozloženie klávesnice QWERTY INPUT Zdroj energie USB KOMPATIBILITA Kompatibilné typy zariadení pc, notebook Kompatibilné softvérové platformy Windows 10, Windows 7, Windows 8 KONTROLA Numerická klávesnica áno Životnosť kľúča 50000000 lisov Počet kľúčov 104 Čas odozvy 5 ms Cestovná vzdialenosť 4 mm Operačná sila 65 g Sila spúšte 45 g . (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT 865 Asta Mechanical Keyboard 22630, 22630 , Avengers mech strike zbroj ultimate thanos (5010993875450)

TRUST klávesnice GXT 834 CALLAZ TKL KEYBOARD US

TRUST klávesnice GXT 834 CALLAZ TKL KEYBOARD US
Detail

Rozhranie súpravy:Káblové USB; Typ myši:Optická; Špecifikácie myši:4+ tlačidlá, s kolieskom; Funkcie klávesnice:Podsvietené klávesy, multimediálne klávesy. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST klávesnice GXT 834 CALLAZ TKL KEYBOARD US , Orion váha kuch. mech. 13 kg (130532)

Trust GXT 834 Callaz TKL Mechanical Keyboard (24404)

Trust GXT 834 Callaz TKL Mechanical Keyboard (24404)
Detail

Herní klávesnice , mechanická, drátová, podsvícená, klasické (vysokoprofilové) klávesy, spínače Outemu Red, americká lokalizace kláves, USB, kovové tělo, černá Herní klávesnice s kvalitními a citlivými mechanickými spínačiPusťte se s chutí do herní akce na klávesnici bez numerického bloku a s kvalitními mechanickými spínači Outemu. K dispozici budete mít 12 funkčních (Fn) kláves, pomocí kterých můžete ovládat multimediální, herní i kancelářské funkce. Trust GXT 834 Callaz disponuje duhovým podsvícením v podobě vln — 6 barev a 20 režimů s nastavitelným jasem a rychlostí. Aktivovat lze i herní režim, který zabrání fungování klávesy Windows.Klíčové vlastnosti herní klávesnice Trust GXT 834 CallazKlávesnice disponuje rychlými a citlivými mechanickými spínači Outemu s výdrží až 50 milionů kliknutí Provedení bez numerického bloku šetří místo na stoleDíky N-key rollover umí klávesnice detekovat vstup z každé klávesy současněStylové duhové osvětlení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT 834 Callaz TKL Mechanical Keyboard (24404) , Schubert etude 225, usb keyboard se sluchátky, stojan na keyboard

Trust Primo Keyboard and Mouse Set - RU (23994)

Trust Primo Keyboard and Mouse Set - RU (23994)
Detail

Set klávesnice a myši - drátový, ruská kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 3 tlačítka, symetrická, velikost L Klávesnice a myš bývají zapotřebí u každého počítače. Vybraný komplet Trust Primo Keyboard and Mouse Set - RU obsahuje obě tyto součásti. K počítači, ale klidně i jinému přístroji, je zapojíte přes rozhraní USB. Jedná se o optickou myš, která využívá pro snímání pohybu červené LED světlo. Tato technologie nabízí příznivější cenu. Klávesnice je určena do prostředí kanceláře. Klávesnice je opatřena vysokoprofilovými tlačítky, jejich lokalizace je ruská. Důležité parametry setu klávesnice a myši Trust Primo Keyboard and Mouse Set - RU Komplet obsahuje klávesnici a myš TRUST Klávesnici využijete do pracovního prostředí Komponenty je možné připojit pomocí kabelu Ruská lokalizace Díky svému tvaru je ideální pro prováky i leváky Je zajištěna kompatibilita myši s Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Keyboard and Mouse Set - RU (23994) , Shumee nastavitelný stojan na keyboard s dvojitou oporou (70030)

TRUST Klávesnice bezdrátová LYRA COMPACT WIRELESS KEYBOARD US

TRUST Klávesnice bezdrátová LYRA COMPACT WIRELESS KEYBOARD US
Detail

Trust Lyra Compact Wireless Keyboard Bezdrátová klávesnice pro více zařízení Lyra je kompaktní bezdrátová klávesnice, která poskytuje snadné a pohodlné připojení k vašim zařízením. Připojení až tří zařízení Připojte až tři zařízení přes USB přijímač a Bluetooth a snadno přepínejte mezi nimi pomocí tří vyhrazených tlačítek. Vyrobeno z recyklovaných materiálů Tato klávesnice je vyrobena z 85% z recyklovaných plastů, což podporuje udržitelnost. EAN: 8713439247077 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST Klávesnice bezdrátová LYRA COMPACT WIRELESS KEYBOARD US , Apple magic keyboard s číselnou klávesnicí - sk (mq052sl/a)

Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992)

Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992)
Detail

Set klávesnice a myši - drátový, česká kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 3 tlačítka, symetrická, velikost L Kvalitní kancelářská sada pro pohodlnou práciSet klávesnice Trust Primo je zde pro všechny pracanty, kteří potřebují kvalitní a jednoduché příslušenství pro uskutečnění pracovních úkonů na počítači nebo notebooku. Pohodlná drátová myš má symetrický design a padne do ruky levákům i pravákům. Díky kvalitní povrchové úpravě se dobře drží v ruce. Klávesnice Trust Primo má 1,8 metru dlouhý kabel, takže ji snadno umístíte kdekoliv na stole. Standardní rozměry, velké a tiché klávesy i odolnost proti polití z ní dělají ideálního parťáka pro každý pracovní stůl.Klíčové vlastnosti setu klávesnice a myši Trust Primo CZ/SKSet drátové klávesnice a drátové myši pro pohodlnou práci doma i v kancelářiMyš i klávesnice jsou opatřeny tichými klávesami a tlačítky, takže rodinu nebo kolegy při práci rušit nebudeteKlávesnice Trust je odolná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992) , Apple magic keyboard s číselnou klávesnicí - us (mq052lb/a)

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard
Detail

GXT 835 Azor podsvietená herná klávesnica Herná klávesnica plnej veľkosti s osvetlením dúhovými vlnami Rozloženie klávesnice v plnej veľkosti 3 kombinované farebné režimy LED s nastaviteľným jasom Anti-Ghosting: až 8 súčasných stlačení klávesov Prepínač herného režimu; priamo vypnúť kláves Windows Protišmykové gumové nožičky a 2 výškovo nastaviteľné stupne 12 multimediálnych funkčných tlačidiel TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ Číslo položky 23651 EAN 8713439236514 Záruka 2 roky Obsah balenia Herná klávesnicaPoužívateľská príručkaHerná nálepka Systémové požiadavky Windows 10 8 alebo 7Mac s procesorom Intel a Mac OS X 10.5 (Leopard) alebo vyššia*Chrome OS*Port USB*Obmedzená podpora multimediálnych funkcií Celková hmotnosť 621g Výška hlavného výrobku (v mm) 40 mm Šírka hlavného výrobku (v mm) 438 mm Hĺbka hlavného výrobku (v mm) 125 mm Kľúčová technológia membrána Klávesnica plnej veľkosti áno Ergonomický dizajn nie KONEKTIVITA Typ pripojenia káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Bluetooth nie Verzia USB 1.1 Typ konektora USB-A samec FUNKCIE Odolnosť proti rozliatiu nie Tiché klávesy nie Palubná pamäť nie Podpora zápästia nie Softvér nie GAMING Navrhnuté na hranie hier áno Typ hry FPS, MMO, MOBA, RPG, RTS Herný režim áno OSVETLENIE Podsvietenie áno Farby podsvietenia Rainbow Osvetlenie kľúčov nie CHARAKTERISTIKA Rozloženie klávesnice QWERTY INPUT Zdroj energie USB NAPÁJACÍ ADAPTÉR Napájací adaptér je súčasťou balenia nie KOMPATIBILITA Kompatibilné typy zariadení prenosný počítač, pc, herná konzola Kompatibilné konzoly PS4, Xbox One Kompatibilné softvérové platformy Mac OS, Windows, Chrome OS CONTROL Numerická klávesnica áno Trackpad nie Kľúče médií áno, 12 funkcií FN Klávesy makier nie Programovateľné tlačidlá nie Špeciálne kľúče Klávesy FN Počet kľúčov 104 Životnosť kľúča 5000000 lisov Anti-Ghosting preklopenie na 8 tlačidiel Čas odozvy 8 ms Programovanie makier nie Ukazovatele Caps-lock, num-lock, Zámok posúvania, Herný režim . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard , Funko pop! marvel marvel mech- cap. marvel (889698552356)

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard, 23651

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard, 23651
Detail

GXT 835 Azor podsvietená herná klávesnica Herná klávesnica plnej veľkosti s osvetlením dúhovými vlnami Rozloženie klávesnice v plnej veľkosti 3 kombinované farebné režimy LED s nastaviteľným jasom Anti-Ghosting: až 8 súčasných stlačení klávesov Prepínač herného režimu; priamo vypnúť kláves Windows Protišmykové gumové nožičky a 2 výškovo nastaviteľné stupne 12 multimediálnych funkčných tlačidiel TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ Číslo položky 23651 EAN 8713439236514 Záruka 2 roky Obsah balenia Herná klávesnicaPoužívateľská príručkaHerná nálepka Systémové požiadavky Windows 10 8 alebo 7Mac s procesorom Intel a Mac OS X 10.5 (Leopard) alebo vyššia*Chrome OS*Port USB*Obmedzená podpora multimediálnych funkcií Celková hmotnosť 621g Výška hlavného výrobku (v mm) 40 mm Šírka hlavného výrobku (v mm) 438 mm Hĺbka hlavného výrobku (v mm) 125 mm Kľúčová technológia membrána Klávesnica plnej veľkosti áno Ergonomický dizajn nie KONEKTIVITA Typ pripojenia káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Bluetooth nie Verzia USB 1.1 Typ konektora USB-A samec FUNKCIE Odolnosť proti rozliatiu nie Tiché klávesy nie Palubná pamäť nie Podpora zápästia nie Softvér nie GAMING Navrhnuté na hranie hier áno Typ hry FPS, MMO, MOBA, RPG, RTS Herný režim áno OSVETLENIE Podsvietenie áno Farby podsvietenia Rainbow Osvetlenie kľúčov nie CHARAKTERISTIKA Rozloženie klávesnice QWERTY INPUT Zdroj energie USB NAPÁJACÍ ADAPTÉR Napájací adaptér je súčasťou balenia nie KOMPATIBILITA Kompatibilné typy zariadení prenosný počítač, pc, herná konzola Kompatibilné konzoly PS4, Xbox One Kompatibilné softvérové platformy Mac OS, Windows, Chrome OS CONTROL Numerická klávesnica áno Trackpad nie Kľúče médií áno, 12 funkcií FN Klávesy makier nie Programovateľné tlačidlá nie Špeciálne kľúče Klávesy FN Počet kľúčov 104 Životnosť kľúča 5000000 lisov Anti-Ghosting preklopenie na 8 tlačidiel Čas odozvy 8 ms Programovanie makier nie Ukazovatele Caps-lock, num-lock, Zámok posúvania, Herný režim . (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard, 23651 , Funko pop! marvel marvel mech- capamerica(gw) (889698556330)

TRUST klávesnice Nado Wireless Bluetooth Keyboard - náhrada za 22242, 23746

TRUST klávesnice Nado Wireless Bluetooth Keyboard - náhrada za 22242, 23746
Detail

TRUST Nado - US Bezdrátová Bluetooth klávesnice v minimalistickém designu a nízkoprofilovými klávesami Pokud hledáte univerzální bezdrátovou klávesnici s kompaktním designem do domácnosti nebo kanceláře, Trust Nado US je ideální volba. Tuto elegantní Bluetooth klávesnici disponuje širokou kompatibilitou a tak ji propojíte s většinou zařízení s operačním systémem Windows, Android nebo iOS. Klávesnice Trust Nado US nabízí naprostou svobodu ovládání až na vzdálenost 10 metrů. Ve výbavě klávesnice nechybí ani oblíbená multimediální tlačítka či funkce trojitého párování. Klíčové vlastnosti bezdrátové Bluetooth klávesnice Trust Nado US -Ultra úzký design s nízkou hmotností -Nízkoprofilové klávesy s vynikající odezvou -Bezdrátové rozhraní Bluetooth 4.0 -Dosah signálu na vzdálenost 10 metrů -Trojité párování: připojení až 3 zařízení s možností přepínání -12 multimediálních kláves -Kompatibilní se systémy Windows, Android a iOS -Americká lokalizace kláves -Tlačítko on/off pro úsporu energie -Napájení 2× AAA baterie Minimalistický design s nízkoprofilovými klávesami Bezdrátová Bluetooth klávesnice Trust Nado na první pohled zaujme ultratenkým a lehkým designem, díky kterému se stane atraktivním doplňkem vašeho pracovního stolu. Nízkoprofilové oddělené klávesy podtrhují minimalistický vzhled klávesnice Trust Nado a díky vynikající odezvě se postarají o pohodlné psaní. Trust Nado umožní trojité párování Trust Nado díky podpoře trojitého párování nabídne naprostou svobodu ovládání více zařízení najednou. Kompaktní klávesnici můžete přes bezdrátové Bluetooth rozhraní připojit k vašemu notebooku, smartphonu nebo tabletu a rychle mezi nimi přepínat. Multimediální klávesy s rychlým přístupem Pro ovládání oblíbených funkcí je bezdrátová klávesnice Trust Nado vybavena 12 multimediálními klávesami, které usnadní ovládání v různých operačních systémech (Windows/iOS/Android). Tlačítka umožní např. rychlý návrat na domovskou stránku, úpravu jasu obrazovky, regulaci hlasitosti, ovládání multimédií apod. Trust Nado využívá bezdrátovou Bluetooth technologií Díky bezdrátové Bluetooth technologii klávesnice Trust Nado poskytne komfortní zážitek ze psaní bez omezujících kabelů až na vzdálenost 10 metrů. O napájení se stará dvojice AAA baterií, které poskytnou klávesnici výdrž až půl roku běžného používání. Nechybí ani vypínací tlačítko pro úsporu energie Připojení Bezdrátová Rozhraní Bluetooth Určení klávesnice Kancelářská, Kompaktní Technologie Membránová Napájení AAA Lokalizace Americká Typ kláves Nízkoprofilové Enter Jednořádkový Backspace Úzký Levý shift Široký Kurzorové šipky Úzké Výbava klávesnice Multimediální klávesy Barva Bílá Rozměry Šířka 28,65 cm Výška 2,2 cm Hloubka 12,1 cm Hmotnost 293 g (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST klávesnice Nado Wireless Bluetooth Keyboard - náhrada za 22242, 23746 , Trust nado - us (23746)

TRUST set bezdrátová klávesnice + myš LYRA WL KEYBOARD & MOUSE US

TRUST set bezdrátová klávesnice + myš LYRA WL KEYBOARD & MOUSE US
Detail

TRUST LYRA WL KEYBOARD & MOUSE US Bezdrátová a dobíjecí kompaktní sada klávesnice a myši. Umožňuje připojení až tří zařízení přes USB přijímač a 2x Bluetooth. Specifikace: Tiché kliknutí: Ano Tiché klávesy: Ne Odolný proti polití: Ne Vnitřní paměť: Ne Klouzavé podložky: Teflon Nastavitelné DPI: Ano Detaily ovládání: Použití: pro praváky/leváky Kolečko: Ano Počet tlačítek: 3 Multimediální klávesy: Ano Připojení: Typ připojení: Bezdrátové Bluetooth: Ano USB: 1.1, 2.0, 3.0 Typ konektoru: USB-C, USB-A Velikost a Váha: Velikost: 287 x 126 x 17 mm Váha: 365 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST set bezdrátová klávesnice + myš LYRA WL KEYBOARD & MOUSE US , Trust mila 2.0 (16697)

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK
Detail

GXT 835 Azor podsvietená herná klávesnica Rozloženie klávesnice v plnej veľkosti 3 kombinované farebné režimy LED s nastaviteľným jasom Anti-Ghosting: až 8 súčasných stlačení klávesov Prepínač herného režimu; priamo vypnúť kláves Windows Protišmykové gumové nožičky a 2 výškovo nastaviteľné stupne 12 multimediálnych funkčných tlačidiel TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE kľúčová technológia Membrána výška hlavného výrobku 40 mm Šírka hlavného výrobku 438 mm Hĺbka hlavného výrobku 125 mm Celková hmotnosť 621 g Hmotnosť hlavnej jednotky 589 g Klávesnica plnej veľkosti Áno Ergonomický dizajn Nie Pripojenie Typ pripojenia Káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Bluetooth Nie Verzia USB 1.1 Typ konektora USB-A samec Funkcie Odolnosť proti rozliatiu Nie Tiché klávesy Nie Palubná pamäť Nie Podpora zápästia Nie Softvér Nie Hry Navrhnuté na hranie hier Áno typ hry fPS, MMO, MOBA, RPG, RTS herný režim Áno Osvetlenie Podsvietenie Áno farby podsvietenia Rainbow Osvetlenie kľúčov Nie charakteristika rozloženie klávesnice QWERTY napájací adaptér Napájací adaptér je súčasťou balenia Nie vstup zdroj energie USB Kompatibilita Kompatibilné softvérové platformy Windows, Chrome OS, Mac OS Kompatibilné typy zariadení Prenosný počítač, pc, herná konzola kompatibilné konzoly PS4, Xbox One kontrola Numerická klávesnica Áno Trackpad Nie Kľúče médií Áno, 12 funkcií FN Klávesy makier Nie Pragramovateľné kľúče Nie Špeciálne kľúče Klávesy FN Počet kľúčov 104 Životnosť kľúča 5000000 lisov Anti-Ghosting preklopenie na 8 tlačidiel Čas odozvy 8 ms Programovanie makier Nie Ukazovatele Caps-lock, num-lock, Zámok posúvania, Herný režim . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK , Trust teza 4k (24280)

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK, 24166

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK, 24166
Detail

GXT 835 Azor podsvietená herná klávesnica Rozloženie klávesnice v plnej veľkosti 3 kombinované farebné režimy LED s nastaviteľným jasom Anti-Ghosting: až 8 súčasných stlačení klávesov Prepínač herného režimu; priamo vypnúť kláves Windows Protišmykové gumové nožičky a 2 výškovo nastaviteľné stupne 12 multimediálnych funkčných tlačidiel TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE kľúčová technológia Membrána výška hlavného výrobku 40 mm Šírka hlavného výrobku 438 mm Hĺbka hlavného výrobku 125 mm Celková hmotnosť 621 g Hmotnosť hlavnej jednotky 589 g Klávesnica plnej veľkosti Áno Ergonomický dizajn Nie Pripojenie Typ pripojenia Káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Bluetooth Nie Verzia USB 1.1 Typ konektora USB-A samec Funkcie Odolnosť proti rozliatiu Nie Tiché klávesy Nie Palubná pamäť Nie Podpora zápästia Nie Softvér Nie Hry Navrhnuté na hranie hier Áno typ hry fPS, MMO, MOBA, RPG, RTS herný režim Áno Osvetlenie Podsvietenie Áno farby podsvietenia Rainbow Osvetlenie kľúčov Nie charakteristika rozloženie klávesnice QWERTY napájací adaptér Napájací adaptér je súčasťou balenia Nie vstup zdroj energie USB Kompatibilita Kompatibilné softvérové platformy Windows, Chrome OS, Mac OS Kompatibilné typy zariadení Prenosný počítač, pc, herná konzola kompatibilné konzoly PS4, Xbox One kontrola Numerická klávesnica Áno Trackpad Nie Kľúče médií Áno, 12 funkcií FN Klávesy makier Nie Pragramovateľné kľúče Nie Špeciálne kľúče Klávesy FN Počet kľúčov 104 Životnosť kľúča 5000000 lisov Anti-Ghosting preklopenie na 8 tlačidiel Čas odozvy 8 ms Programovanie makier Nie Ukazovatele Caps-lock, num-lock, Zámok posúvania, Herný režim . (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK, 24166 , Trust bigfoot xl (23728)

Přípravek proti mechu AGRO Mech Stop 10kg - kbelík

Detail

NakuptePřípravek proti mechu AGRO Mech Stop 10kg - kbelíkz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Herbicidy proti plevelůmza274.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Přípravek proti mechu AGRO Mech Stop 10kg - kbelík , Trust primo headset (21665)

Trávníkové hnojivo proti mechu AGRO Mech Stop 3kg

Trávníkové hnojivo proti mechu AGRO Mech Stop 3kg
Detail

Hnojivo trávníkové AGRO MECH STOP 3 kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníkové hnojivo proti mechu AGRO Mech Stop 3kg , Trust tytan 2.1 (19019)

Trávníkové hnojivo proti mechu AGRO Mech Stop 10kg

Trávníkové hnojivo proti mechu AGRO Mech Stop 10kg
Detail

Hnojivo trávníkové AGRO MECH STOP 10 kg pytel (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníkové hnojivo proti mechu AGRO Mech Stop 10kg

Mech - Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu - Ulrica Nordström

Mech - Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu - Ulrica Nordström
Detail

Objevte magický svět mechu. Mech je všude kolem nás. Nejčastěji ho vídáme na vlhkých a stinných místech, můžeme ho najít ale i na těch nejneočekávanějších a nejodlehlejších místech od pouští až po Antarktidu. Tato kniha je oslavou jeho tiché, neokázalé krásy. Objevte hlavní druhy mechu a místa, kde je můžeme najít. Prozkoumejte kulturní historii mechu coby zahradní rostliny a to, jak ho můžeme využít v tradičních řemeslech. Nahlédněte do nejkrásnějších mechových zahrad v Japonsku, Velké Británii a ve Spojených státech a setkejte se s lidmi, kteří se s vámi podělí o svou vášeň pro tyto mnohotvárné rostliny. Zjistěte, jak mech pěstovat, jak uvázat japonskou mechovou kouli (kokedamu) a vytvářet mechové krajinky v nádobách či teráriích. Tuto jedinečnou knihu s doprovodnými fotografiemi a názornými ilustracemi ocení všichni s nadšením pro rostliny. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mech - Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu - Ulrica Nordström

Osuška Mech

Osuška Mech
Detail

Výrobek v sobě spojuje vlastnosti bavlněného smyčkového froté a fyzikální schopnosti, která umožňuje tisk do povrchu polyesterových vláken. Bavlněná strana je určená pro utírání a polyesterová pro sublimační tisk. Pohledová strana s potiskem 100% PES, rubová strana 100% BA. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Osuška Mech

Prostírání Mech

Prostírání Mech
Detail

Prostírání je vyrobeno z kvalitního materiálu Canvas 100% PES. Sublimační tisk zaručuje dlouholetou životnost barev. Rozměr 42cm x 28cm. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Prostírání Mech

MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8G (RX 6600 MECH 2X 8G)

MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8G (RX 6600 MECH 2X 8G)
Detail

Grafická karta - 8 GB GDDR6 (14000 MHz ), AMD Radeon, RDNA 2.0 (Navi 23, 1626 MHz), PCI Express x16 4.0, 128Bit, DisplayPort 1.4 a HDMI 2.1 Přemýšlíte nad pořízením vysoce výkonné grafické karty, se kterou si vyzkoušíte nejnovější hry v plné kvalitě? Pak by vás mohla zaujmout dedikovaná grafická karta MSI doplněná 8GB pamětí o frekvenci 14000 MHz. S takovou pamětí, 128Bit sběrnicí a frekvencí jádra 1626 MHz obdržíte ojedinělou podívanou, ať se jedná o hraní nejnovějších her nebo práci s grafikou. Grafika vybavená rozhraním PCI Express x16 4.0 nabízí celkem 4 výstupy k zapojení do monitoru. K dispozici budete mít DisplayPort 1.4 a HDMI 2.1. Aktivní chlazení garantuje minimální teploty i při zvýšené zátěži. Hlavní vlastnosti herní grafické karty MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8G K vytvoření grafického čipu RX 6600 byla využita 7nm technologie Grafická karta MSI zvládne připojit monitory s DisplayPort 1.4 a HDMI 2.1 Vyvinutá k bezproblémovému hraní všech herních... (alza.cz)

Podobné produkty ako MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8G (RX 6600 MECH 2X 8G)

MS Keyboard Keyboard 1

MS Keyboard Keyboard 1
Detail

Noty na keyboard Publikace Keyboard Keyboard 1 nabízí 100 skladeb vybraných z klasické, lidové, populární hudby i známých filmových a muzikálových melodií v jednoduchých aranžích pro klávesové nástroje. Díky jednoduché úpravě jsou skladby vhodné i pro začínající hráče na klávesové nástroje – pro samostudium i jako zpestření výuky na hudebních školách. Publikace obsahuje notový zápis, texty, akordy, prstoklady, hráčské tipy, indikace tempa a rytmu, rady ohledně použitých zvukových rejstříků a tabulku prstokladů. (kytary.cz)

Podobné produkty ako MS Keyboard Keyboard 1

Mech - Nordström Ulrica

Mech - Nordström Ulrica
Detail

Objevte magický svět mechu Mech je všude kolem nás. Nejčastěji ho vídáme na vlhkých a stinných místech, můžeme ho najít ale i na těch nejneočekávanějších a nejodlehlejších místech od pouští až po Antarktidu. Tato kniha je oslavou jeho tiché, neokázalé krásy. Objevte hlavní druhy mechu a místa, kde je můžeme najít. Prozkoumejte kulturní historii mechu coby zahradní rostliny a to, jak ho můžeme využít v tradičních řemeslech. Nahlédněte do nejkrásnějších mechových zahrad v Japonsku, Velké Británii a ve Spojených státech a setkejte se s lidmi, kteří se s vámi podělí o svou vášeň pro tyto mnohotvárné rostliny. Zjistěte, jak mech pěstovat, jak uvázat japonskou mechovou kouli (kokedamu) a vytvářet mechové krajinky v nádobách či teráriích. Tuto jedinečnou knihu s doprovodnými fotografiemi a názornými ilustracemi ocení všichni s nadšením pro rostliny. (patro.cz)

Podobné produkty ako Mech - Nordström Ulrica

HP OMEN Sequencer Keyboard - KEYBOARD

HP OMEN Sequencer Keyboard - KEYBOARD
Detail

Mechanická herní klávesnice s funkcí anti-ghosting a RGB podsvícením. Opticko-mechanické Blue spínače s odezvou 0,2 ms.Délka kabelu - 200 cm• Anglická lokalizace• Pro nastavení klávesnice je potřeba aplikace OMEN Command Center Rozměry produktu (š x h x v)473 x 169,8 x 37,6 mm Hmotnost produktu1,41 kg Co je obsaženo v krabiciOMEN by HP Sequencer KeyboardDokumentace Kompatibilní produktyOMEN by HP 880-100nc (3QW18EA)OMEN by HP 880-109nc (3QW27EA)OMEN by HP 880-112nc (3QW30EA)OMEN by HP 880-114nc (3QW32EA)OMEN X by HP 900-070nc (Y4L13EA) (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP OMEN Sequencer Keyboard - KEYBOARD

MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X 12G (RX 6700 XT MECH 2X 12G)

MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X 12G (RX 6700 XT MECH 2X 12G)
Detail

Grafická karta - 12 GB GDDR6 (16000 MHz ), AMD Radeon, RDNA 2.0 (Navi 22, 2321 MHz), Boost 2581 MHz, PCI Express x16 4.0, 192Bit, DisplayPort 1.4 a HDMI 2.1 Máte v plánu nákup výkonné herní grafické karty, která vám přinese maximální zážitek při hraní nejnovějších herních titulů? Pak vás zajisté osloví dedikovaná grafická karta MSI disponující 12GB pamětí o frekvenci 16000 MHz. S takovou pamětí, 192Bit sběrnicí a jádrem o frekvenci 2321 MHz nezaznamenáte problémy i při hraní na nejvyšší detaily. Grafika doplněná rozhraním PCI Express x16 4.0 nabízí celkem 4 výstupy k propojení s monitorem. K dispozici je port DisplayPort 1.4 a HDMI 2.1. Aktivní forma chlazení má na starosti nízké teploty i při zvýšené zátěži. Klíčové vlastnosti herní grafické karty MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X 12G K vývoji grafického čipu RX 6700 XT byla použita 7nm technologie Grafická karta MSI zvládne připojit monitory s DisplayPort 1.4 a HDMI 2.1 Vytvořená ke splnění náročných 3D operací... (alza.cz)

Podobné produkty ako MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X 12G (RX 6700 XT MECH 2X 12G)

Mech: Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu (978-80-88316-31-2)

Mech: Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu (978-80-88316-31-2)
Detail

Kniha - autor Ulrica Nordström, 192 stran, česky, pevná bez přebalu matná Objevte magický svět mechu Mech je všude kolem nás. Nejčastěji ho vídáme na vlhkých a stinných místech, můžeme ho najít ale i na těch nejneočekávanějších a nejodlehlejších místech od pouští až po Antarktidu. Tato kniha je oslavou jeho tiché, neokázalé krásy. Objevte hlavní druhy mechu a místa, kde je můžeme najít. Prozkoumejte kulturní historii mechu coby zahradní rostliny a to, jak ho můžeme využít v tradičních řemeslech. Nahlédněte do nejkrásnějších mechových zahrad v Japonsku, Velké Británii a ve Spojených státech a setkejte se s lidmi, kteří se s vámi podělí o svou vášeň pro tyto mnohotvárné rostliny. Zjistěte, jak mech pěstovat, jak uvázat japonskou mechovou kouli (kokedamu) a vytvářet mechové krajinky v nádobách či teráriích. Tuto jedinečnou knihu s doprovodnými fotografiemi a názornými ilustracemi ocení všichni s nadšením pro rostliny. (alza.cz)

Podobné produkty ako Mech: Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu (978-80-88316-31-2)

Vitalvibe Irský mech 125g

Vitalvibe Irský mech 125g
Detail

Irish Moss (Irský mech) je druhem mořské řasy a svými výživovými hodnotami se řadí mezi potraviny s vysokou nutriční hodnotou. Proč právě Irský mech? Irský mech získal svůj název podle toho, že je nejhojněji rostoucí mořskou řasou v mořích kolem Irska, kde má tato řasa velkou tradici v lidovém léčitelství. V 19. století se Irský mech stal jedním z hlavních zdrojů potravin a výživy v některých částech Irska. V dnešní době si získává popularitu v oblasti nejenom zdravé výživy jako výborný zdroj živin, ale zároveň i jako skvělý pomocník v kulinářské kuchyni. Irský mech roste v obrovském množství také ve útesových částech atlantického pobřeží Ameriky a nachází se i v části Tichého oceánu. Čerstvý Irský mech je měkký a má pestré zbarvení. Irský mech se používá do různých pokrmů jako želé či želatina. Toto zdravé rostlinné želé lze použít i do zmrzliny, nápojů, dezertů a dalších pokrmů jako zahušťovadlo a pojivo. Irský mech se také používá v kosmetice - přidává se do tělového mléka. Použití: Řasy namočte v teplé vodě a nechte je po dobu asi dvou hodin luhovat. Poté rozmixujte řasy v mixéru na konsistenci želatinové hladké pasty. Řasy lze použít i do salátů a dalších pokrmů. Bílý povlak, který se na mechu vyskytuje, není plíseň, ale zbytky soli. PARAMETRY Celková hmotnost včetně obalu: 150 g Forma: Řasy Množství obsahu: 125 g Země původu: Indonésie Raw: Ano Vegan: Ano Divoce rostoucí Ano Nutriční hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 380 kJ/ 91 kcal Tuky 0 g Sacharidy 5,5 g z toho cukry 0 g Vláknina 1,8 g Bílkoviny 3,6 g Sůl** 0,3 g **Přirozeně se vyskytující sodík (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vitalvibe Irský mech 125g

Staccato Bunda mech green

Staccato Bunda mech green
Detail

Podrobnosti o produktu: Bunda v jednobarevném provedení Design Se zipem Boční kapsy S plyšovou kapucí Materiál a péče: Materiál: 100 % polyester Omyvatelný do 40 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Staccato Bunda mech green

Staccato Bunda mech green

Staccato Bunda mech green
Detail

Podrobnosti o produktu: Bunda v jednobarevném provedení Design Se zipem Boční kapsy S plyšovou kapucí Materiál a péče: Materiál: 100 % polyester Omyvatelný do 40 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Staccato Bunda mech green

Staccato Bunda mech green

Staccato Bunda mech green
Detail

Podrobnosti o produktu: Bunda v jednobarevném provedení Design Se zipem Boční kapsy S plyšovou kapucí Materiál a péče: Materiál: 100 % polyester Omyvatelný do 40 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Staccato Bunda mech green

Náplň Eheim MECH 1l

Náplň Eheim MECH 1l
Detail

Předfiltr vyrobený z dutých keramických kroužků pro zachycení velkých nečistot. Předfiltr pro velké částice nečistot. Duté keramické kroužky. Snadno se čistí. Znovu použitelné. Vhodné pro sladkou i mořskou vodu. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Náplň Eheim MECH 1l

Staccato Bunda mech green

Staccato Bunda mech green
Detail

Podrobnosti o produktu: Bunda v jednobarevném provedení Design Se zipem Boční kapsy S plyšovou kapucí Materiál a péče: Materiál: 100 % polyester Omyvatelný do 40 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Staccato Bunda mech green

Ubrus Mech (Rozměr : 85x85)

Ubrus Mech (Rozměr : 85x85)
Detail

Kvalitní potištěný ubrus, u kterého si můžete vybrat ze tří variant: 85x85, 140x120, 220x130. Případně můžete zvolit svůj rozměr. Princip tisku spočívá v tepelně-chemickém procesu, při kterém se barvivo dostává do struktury vlákna (thermo sublimace). Tisk je velmi odolný a ubrus lze prát na 40°. Nežehlit, nepoužívat aviváž, nesušit v sušičce. Nečistit chemicky. Materiál: mikrofáze. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Ubrus Mech (Rozměr : 85x85)

Ubrus Mech (Rozměr : 140x120)

Ubrus Mech (Rozměr : 140x120)
Detail

Kvalitní potištěný ubrus, u kterého si můžete vybrat ze tří variant: 85x85, 140x120, 220x130. Případně můžete zvolit svůj rozměr. Princip tisku spočívá v tepelně-chemickém procesu, při kterém se barvivo dostává do struktury vlákna (thermo sublimace). Tisk je velmi odolný a ubrus lze prát na 40°. Nežehlit, nepoužívat aviváž, nesušit v sušičce. Nečistit chemicky. Materiál: mikrofáze. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Ubrus Mech (Rozměr : 140x120)

Ubrus Mech (Rozměr : 220x130)

Ubrus Mech (Rozměr : 220x130)
Detail

Kvalitní potištěný ubrus, u kterého si můžete vybrat ze tří variant: 85x85, 140x120, 220x130. Případně můžete zvolit svůj rozměr. Princip tisku spočívá v tepelně-chemickém procesu, při kterém se barvivo dostává do struktury vlákna (thermo sublimace). Tisk je velmi odolný a ubrus lze prát na 40°. Nežehlit, nepoužívat aviváž, nesušit v sušičce. Nečistit chemicky. Materiál: mikrofáze. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Ubrus Mech (Rozměr : 220x130)

Staccato Bunda mech green

Staccato Bunda mech green
Detail

Podrobnosti o produktu: Bunda v jednobarevném provedení Design Se zipem Boční kapsy S plyšovou kapucí Materiál a péče: Materiál: 100 % polyester Omyvatelný do 40 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Staccato Bunda mech green
Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286), Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267), Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992), MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8G (RX 6600 MECH 2X 8G), MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X 12G (RX 6700 XT MECH 2X 12G), Funko POP! Marvel Mech - Hulk (M00713), Funko POP! Marvel Mech - Thor (M00714), SCHUBERT Etude 300, set keyboard + mikrofon s adaptérem, MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC (RX 6500 XT MECH 2X 4G OC), Trust Primo (21674), Trust Madell (21672), Trust Ziva (21953), Trust Rydo (24133), herní židle trust, Funko POP! Marvel Marvel Mech- Thor (889698552387), Bellatex Koupelnová předložka STANDARD 60x50 Mech zelená, Avengers Mech Strike Zbroj Ultimate Thanos (5010993875450), ORION Váha kuch. mech. 13 kg (130532), SCHUBERT Etude 225, USB keyboard se sluchátky, stojan na keyboard, SHUMEE Nastavitelný stojan na keyboard s dvojitou oporou (70030), Apple Magic Keyboard s číselnou klávesnicí - SK (MQ052SL/A), Apple Magic Keyboard s číselnou klávesnicí - US (MQ052LB/A), Funko POP! Marvel Marvel Mech- Cap. Marvel (889698552356), Funko POP! Marvel Marvel Mech- CapAmerica(GW) (889698556330), TRUST Nado - US (23746), Trust Mila 2.0 (16697), Trust TEZA 4K (24280), Trust Bigfoot XL (23728), Trust Primo Headset (21665), Trust Tytan 2.1 (19019)