Trust klávesnice nado wireless bluetooth keyboard - náhrada za 22242, 23746

Produkt Trust klávesnice nado wireless bluetooth keyboard - náhrada za 22242, 23746 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Trust klávesnice nado wireless bluetooth keyboard - náhrada za 22242, 23746 upraviť a produkt hľadať znova.

TRUST klávesnice Nado Wireless Bluetooth Keyboard - náhrada za 22242, 23746

TRUST klávesnice Nado Wireless Bluetooth Keyboard - náhrada za 22242, 23746
Detail

TRUST Nado - US Bezdrátová Bluetooth klávesnice v minimalistickém designu a nízkoprofilovými klávesami Pokud hledáte univerzální bezdrátovou klávesnici s kompaktním designem do domácnosti nebo kanceláře, Trust Nado US je ideální volba. Tuto elegantní Bluetooth klávesnici disponuje širokou kompatibilitou a tak ji propojíte s většinou zařízení s operačním systémem Windows, Android nebo iOS. Klávesnice Trust Nado US nabízí naprostou svobodu ovládání až na vzdálenost 10 metrů. Ve výbavě klávesnice nechybí ani oblíbená multimediální tlačítka či funkce trojitého párování. Klíčové vlastnosti bezdrátové Bluetooth klávesnice Trust Nado US -Ultra úzký design s nízkou hmotností -Nízkoprofilové klávesy s vynikající odezvou -Bezdrátové rozhraní Bluetooth 4.0 -Dosah signálu na vzdálenost 10 metrů -Trojité párování: připojení až 3 zařízení s možností přepínání -12 multimediálních kláves -Kompatibilní se systémy Windows, Android a iOS -Americká lokalizace kláves -Tlačítko on/off pro úsporu energie -Napájení 2× AAA baterie Minimalistický design s nízkoprofilovými klávesami Bezdrátová Bluetooth klávesnice Trust Nado na první pohled zaujme ultratenkým a lehkým designem, díky kterému se stane atraktivním doplňkem vašeho pracovního stolu. Nízkoprofilové oddělené klávesy podtrhují minimalistický vzhled klávesnice Trust Nado a díky vynikající odezvě se postarají o pohodlné psaní. Trust Nado umožní trojité párování Trust Nado díky podpoře trojitého párování nabídne naprostou svobodu ovládání více zařízení najednou. Kompaktní klávesnici můžete přes bezdrátové Bluetooth rozhraní připojit k vašemu notebooku, smartphonu nebo tabletu a rychle mezi nimi přepínat. Multimediální klávesy s rychlým přístupem Pro ovládání oblíbených funkcí je bezdrátová klávesnice Trust Nado vybavena 12 multimediálními klávesami, které usnadní ovládání v různých operačních systémech (Windows/iOS/Android). Tlačítka umožní např. rychlý návrat na domovskou stránku, úpravu jasu obrazovky, regulaci hlasitosti, ovládání multimédií apod. Trust Nado využívá bezdrátovou Bluetooth technologií Díky bezdrátové Bluetooth technologii klávesnice Trust Nado poskytne komfortní zážitek ze psaní bez omezujících kabelů až na vzdálenost 10 metrů. O napájení se stará dvojice AAA baterií, které poskytnou klávesnici výdrž až půl roku běžného používání. Nechybí ani vypínací tlačítko pro úsporu energie Připojení Bezdrátová Rozhraní Bluetooth Určení klávesnice Kancelářská, Kompaktní Technologie Membránová Napájení AAA Lokalizace Americká Typ kláves Nízkoprofilové Enter Jednořádkový Backspace Úzký Levý shift Široký Kurzorové šipky Úzké Výbava klávesnice Multimediální klávesy Barva Bílá Rozměry Šířka 28,65 cm Výška 2,2 cm Hloubka 12,1 cm Hmotnost 293 g (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST klávesnice Nado Wireless Bluetooth Keyboard - náhrada za 22242, 23746 , Trust nado - us (23746)

TRUST Nado - US (23746)

TRUST Nado - US (23746)
Detail

Klávesnice kancelářská, kompaktní, membránová, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, Bluetooth, na AAA baterie, bílá Bezdrátová Bluetooth klávesnice v minimalistickém designu a nízkoprofilovými klávesamiPokud hledáte univerzální bezdrátovou klávesnici s kompaktním designem do domácnosti nebo kanceláře, Trust Nado US je ideální volba. Tuto elegantní Bluetooth klávesnici disponuje širokou kompatibilitou a tak ji propojíte s většinou zařízení s operačním systémem Windows, Android nebo iOS. Klávesnice Trust Nado US nabízí naprostou svobodu ovládání až na vzdálenost 10 metrů. Ve výbavě klávesnice nechybí ani oblíbená multimediální tlačítka či funkce trojitého párování.Klíčové vlastnosti bezdrátové Bluetooth klávesnice Trust Nado USUltra úzký design s nízkou hmotnostíNízkoprofilové klávesy s vynikající odezvouBezdrátové rozhraní Bluetooth 4.0Dosah signálu na vzdálenost 10 metrůTrojité párování: připojení až 3 zařízení s možností... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST Nado - US (23746) , Trust veza wireless touchpad keyboard - cz/sk (21267)

TRUST klávesnice GXT 865 Asta Mechanical Keyboard

TRUST klávesnice GXT 865 Asta Mechanical Keyboard
Detail

MECHANICKÁ KLÁVESNICA GXT 865 ASTA Mechanická herná klávesnica s rýchlo reagujúcimi spínačmi, 8 farebnými režimami a funkciou herného režimu Rýchlo reagujúce lineárne mechanické spínače, ktoré vydržia až 50 miliónov stlačení kláves 8 režimov farieb dúhových vĺn s nastaviteľným jasom Pokročilý anti-ghosting s funkciou N-key rollover. Špeciálny herný režim na vypnutie klávesu Windows 11 tlačidiel priameho prístupu k médiám Protišmykové gumové nožičky Káblový kanál na optimalizáciu správy káblov TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ PN 22630 EAN 8713439226300 Obsah balenia Mechanická klávesnicaPoužívateľská príručkaHerná nálepkaStláčadlo na vyťahovanie krytov klávesov Minimálne požiadavky PC / notebook s portom USBWindows 10, 8, 7 Záruka 2 roky Veľkosť výrobku (VxŠxH): 444x133x41 Hmotnosť výrobku (netto): 1152 g Ergonomický dizajn nie Kľúčová technológia mechanické KONEKTIVITA Typ pripojenia káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Verzia USB 2.0 Typ konektora USB FUNKCIE Odolnosť proti rozliatiu nie Vrátane softvéru nie Špeciálne funkcie 6 farieb podsvietenia (pevné farby v každom riadku), Herný režim , Nastaviteľná výška (uhlové stojany) , integrovaný sťahovák klávesov CHARAKTERISTIKA Rozloženie klávesnice QWERTY INPUT Zdroj energie USB KOMPATIBILITA Kompatibilné typy zariadení pc, notebook Kompatibilné softvérové platformy Windows 10, Windows 7, Windows 8 KONTROLA Numerická klávesnica áno Životnosť kľúča 50000000 lisov Počet kľúčov 104 Čas odozvy 5 ms Cestovná vzdialenosť 4 mm Operačná sila 65 g Sila spúšte 45 g . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST klávesnice GXT 865 Asta Mechanical Keyboard , Satechi slim x1 bluetooth backlit wireless keyboard - space grey - us (st-btsx1m)

TRUST klávesnice GXT 834 CALLAZ TKL KEYBOARD US

TRUST klávesnice GXT 834 CALLAZ TKL KEYBOARD US
Detail

Rozhranie súpravy:Káblové USB; Typ myši:Optická; Špecifikácie myši:4+ tlačidlá, s kolieskom; Funkcie klávesnice:Podsvietené klávesy, multimediálne klávesy. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST klávesnice GXT 834 CALLAZ TKL KEYBOARD US , Satechi slim x2 slim bluetooth wireless keyboard - space grey - us (st-btsx2m)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 20960, 20960

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 20960, 20960
Detail

Trust Veza Bezdrátová dotyková multimediální klávesniceChcete si užívat pohodlí z gauče, když je přenosný počítač připojen k televizoru? Díky bezdrátové klávesnici s dotykovou ovládací plochou Trust Veza můžete snadno ovládat inteligentní televizi, přenosný či stolní počítač nebo herní konzolu, aniž byste se museli zvednout z pohovky.Získejte kontroluS klávesnicí Trust Veza můžete vyhledávat videa YouTube, vložit příspěvek v síti Facebook, poslat e-mail svým přátelům nebo navštívit oblíbené webové stránky, když je přenosný počítač připojen k televizoru. Klávesnice Trust Veza má standardní rozložení kláves a velkou integrovanou dotykovou ovládací plochu XL. Díky vestavěné ovládací ploše můžete ovládat přenosný počítač pouhým dotykem prstu. Na obrazovce televizoru se podobně jako na displeji přenosného počítače objeví ukazatel myši, takže můžete plynule ovládat jednotlivé možnosti pouhým kliknutím tlačítka. Klávesnice Trust Veza je v levém horním rohu vybavena dalším levým tlačítkem myši. Díky tomuto tlačítku je snadné klávesnici ovládat při držení oběma rukama. Jediným kliknutím tlačítka lze také nastavit hlasitost. Velká tak akorát Klávesnice Trust Veza je lehká a má štíhlé provedení. Má přesně tu správnou velikost: dostatečně kompaktní, abyste se s ní mohli posadit, kamkoliv se vám zlíbí, a přitom dostatečně rozměrná pro pohodlné a přesné psaní. Při používání se klávesnice díky umístěné drážce dobře drží. Plug & PlayChcete používat klávesnici Trust Veza? Jednoduše připojte přijímač micro-USB a můžete ji začít používat! Klávesnici Trust Veza lze používat bezdrátově v dosahu 10 m.Základní vlastnosti:Multimediální klávesnice s integrovaným touchpadem XL pro optimální ovládání Smart TV, notebooku, stolního počítače nebo herní konzolePlnohodnotná klávesnice pro rychlé a pohodlné psaníSnadno a rychle procházejte internet, aktualizujte zprávy v sociálních sítích a odesílejte e-maily.Kompaktní a lehká, velmi vhodná pro použití v obývákuKompatibilní s více operačními systémy; (tbd)Comfort from your couch; 10 meter wireless rangePlug and Play; klávesnici stačí připojit k přijímači micro-USB a můžete ji začít používat (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 20960, 20960 , Satechi aluminum bluetooth wireless keyboard for mac - space gray - us (st-ambkm)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 21267, 21267

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 21267, 21267
Detail

Bezdrátová multimediální klávesnice s integrovaným touchpadem XL k ovládání notebooku / stolního počítače / Smart TV nebo herní konzole z pohodlí gauče * Multimediální klávesnice s integrovaným touchpadem XL pro optimální ovládání Smart TV, notebooku, stolního počítače nebo herní konzole * Plnohodnotná klávesnice pro rychlé a pohodlné psaní * Snadno a rychle procházejte internet, aktualizujte zprávy v sociálních sítích a odesílejte e-maily. * Kompaktní a lehká, velmi vhodná pro použití v obýváku * Bezdrátový dosah 10 metrů * Plug and Play; klávesnici stačí připojit k přijímači micro-USB a můžete ji začít používat * CZ/SK layout Obsah balení * Klávesnice s integrovaným touchpadem * Návod k použití * Přijímač micro-USB * Dvě baterie AAA Systémové požadavky * Notebook, stolní počítač nebo Smart TV s portem USB * Herní konzole PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One nebo Nintendo Wii (touchpad není podporován) Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/20960-veza-wireless-touchpad-keyboard (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 21267, 21267 , Trust kuza wireless mouse (24114)

TRUST ODY WIRELESS KEYBOARD & MOUSE DE, 23945

TRUST ODY WIRELESS KEYBOARD & MOUSE DE, 23945
Detail

Trust ODY Wireless Silent Keyboard and Mouse Set. Bezdrátová a tichá klávesnice a myš pro hodiny pracovního pohodlí. Bezdrátová klávesnice Trust Ody Silent Wireless Mouse s myší je to správné kombo, díky němuž bude vaše práce pohodlnější než dříve. Tiché klávesy zabraňují vyrušování ostatních vaší prací, samotná klávesnice je odolná proti polití a díky bezdrátovému připojení této sady poskytne dostatek flexibility. Klíčové vlastnosti *Sada bezdrátové klávesnice a myši pro optimalizovaný pracovní postup *Tiché klávesy a tlačítka myši, aby nerušily vaši rodinu nebo kolegy *Rozložení klávesnice v plné velikosti s nízkoprofilovými klávesami pro měkký a pohodlný stisk kláves *Konstrukce klávesnice odolná proti polití chrání před tekutinami *Jeden USB přijímač pro připojení klávesnice i myši, který lze uložit uvnitř myši *Myš s pogumovanými stranami poskytuje pevné uchopení *Přizpůsobte si rychlost kurzoru myši pomocí tlačítka DPI Technické parametry *Typ připojení: bezdrátové *Dosah bezdrátové sítě: 10 m *Bezdrátové protokoly: RF 2,4 GHz *USB verze: 2.0 *Typ konektoru: USB *Layout klávesnice: DE Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/23942-ody-wireless-silent-keyboard-and-mouse-set (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST ODY WIRELESS KEYBOARD & MOUSE DE, 23945 , Lenovo professional wireless keyboard - sk (4x30h56867)

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard
Detail

GXT 835 Azor podsvietená herná klávesnica Herná klávesnica plnej veľkosti s osvetlením dúhovými vlnami Rozloženie klávesnice v plnej veľkosti 3 kombinované farebné režimy LED s nastaviteľným jasom Anti-Ghosting: až 8 súčasných stlačení klávesov Prepínač herného režimu; priamo vypnúť kláves Windows Protišmykové gumové nožičky a 2 výškovo nastaviteľné stupne 12 multimediálnych funkčných tlačidiel TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ Číslo položky 23651 EAN 8713439236514 Záruka 2 roky Obsah balenia Herná klávesnicaPoužívateľská príručkaHerná nálepka Systémové požiadavky Windows 10 8 alebo 7Mac s procesorom Intel a Mac OS X 10.5 (Leopard) alebo vyššia*Chrome OS*Port USB*Obmedzená podpora multimediálnych funkcií Celková hmotnosť 621g Výška hlavného výrobku (v mm) 40 mm Šírka hlavného výrobku (v mm) 438 mm Hĺbka hlavného výrobku (v mm) 125 mm Kľúčová technológia membrána Klávesnica plnej veľkosti áno Ergonomický dizajn nie KONEKTIVITA Typ pripojenia káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Bluetooth nie Verzia USB 1.1 Typ konektora USB-A samec FUNKCIE Odolnosť proti rozliatiu nie Tiché klávesy nie Palubná pamäť nie Podpora zápästia nie Softvér nie GAMING Navrhnuté na hranie hier áno Typ hry FPS, MMO, MOBA, RPG, RTS Herný režim áno OSVETLENIE Podsvietenie áno Farby podsvietenia Rainbow Osvetlenie kľúčov nie CHARAKTERISTIKA Rozloženie klávesnice QWERTY INPUT Zdroj energie USB NAPÁJACÍ ADAPTÉR Napájací adaptér je súčasťou balenia nie KOMPATIBILITA Kompatibilné typy zariadení prenosný počítač, pc, herná konzola Kompatibilné konzoly PS4, Xbox One Kompatibilné softvérové platformy Mac OS, Windows, Chrome OS CONTROL Numerická klávesnica áno Trackpad nie Kľúče médií áno, 12 funkcií FN Klávesy makier nie Programovateľné tlačidlá nie Špeciálne kľúče Klávesy FN Počet kľúčov 104 Životnosť kľúča 5000000 lisov Anti-Ghosting preklopenie na 8 tlačidiel Čas odozvy 8 ms Programovanie makier nie Ukazovatele Caps-lock, num-lock, Zámok posúvania, Herný režim . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard , Trust verro wireless ergo mouse (23507)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267)
Detail

Klávesnice na dálkové ovládání PC / televize, membránová, bezdrátová, chiclet klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, na AAA baterie, černá Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Multimediální klávesnice s integrovaným XL touchpademBezdrátová multimediální klávesnice Trust Veza Wireless Keyboard poslouží k ovládání notebooků, stolních počítačů nebo Smart TV z pohodlí gauče. Na pravé straně má integrovaný XL touchpad, který nahrazuje myš. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klávesnice Trust Veza Wireless Keyboard poskytuje bezdrátový dosah až 10 mKlávesnice Trust Veza Wireless Keyboard je kompaktní a lehká, takže se s ní snadno manipuluje až do vzdálenosti 10 metrů od bezdrátového přijímače. Umožní vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267) , Trust gxt117 strike wireless mouse (22625)

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard, 23651

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard, 23651
Detail

GXT 835 Azor podsvietená herná klávesnica Herná klávesnica plnej veľkosti s osvetlením dúhovými vlnami Rozloženie klávesnice v plnej veľkosti 3 kombinované farebné režimy LED s nastaviteľným jasom Anti-Ghosting: až 8 súčasných stlačení klávesov Prepínač herného režimu; priamo vypnúť kláves Windows Protišmykové gumové nožičky a 2 výškovo nastaviteľné stupne 12 multimediálnych funkčných tlačidiel TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ Číslo položky 23651 EAN 8713439236514 Záruka 2 roky Obsah balenia Herná klávesnicaPoužívateľská príručkaHerná nálepka Systémové požiadavky Windows 10 8 alebo 7Mac s procesorom Intel a Mac OS X 10.5 (Leopard) alebo vyššia*Chrome OS*Port USB*Obmedzená podpora multimediálnych funkcií Celková hmotnosť 621g Výška hlavného výrobku (v mm) 40 mm Šírka hlavného výrobku (v mm) 438 mm Hĺbka hlavného výrobku (v mm) 125 mm Kľúčová technológia membrána Klávesnica plnej veľkosti áno Ergonomický dizajn nie KONEKTIVITA Typ pripojenia káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Bluetooth nie Verzia USB 1.1 Typ konektora USB-A samec FUNKCIE Odolnosť proti rozliatiu nie Tiché klávesy nie Palubná pamäť nie Podpora zápästia nie Softvér nie GAMING Navrhnuté na hranie hier áno Typ hry FPS, MMO, MOBA, RPG, RTS Herný režim áno OSVETLENIE Podsvietenie áno Farby podsvietenia Rainbow Osvetlenie kľúčov nie CHARAKTERISTIKA Rozloženie klávesnice QWERTY INPUT Zdroj energie USB NAPÁJACÍ ADAPTÉR Napájací adaptér je súčasťou balenia nie KOMPATIBILITA Kompatibilné typy zariadení prenosný počítač, pc, herná konzola Kompatibilné konzoly PS4, Xbox One Kompatibilné softvérové platformy Mac OS, Windows, Chrome OS CONTROL Numerická klávesnica áno Trackpad nie Kľúče médií áno, 12 funkcií FN Klávesy makier nie Programovateľné tlačidlá nie Špeciálne kľúče Klávesy FN Počet kľúčov 104 Životnosť kľúča 5000000 lisov Anti-Ghosting preklopenie na 8 tlačidiel Čas odozvy 8 ms Programovanie makier nie Ukazovatele Caps-lock, num-lock, Zámok posúvania, Herný režim . (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard, 23651 , Canyon bezdrátová bluetooth klávesnice bk-10 (cnd-hbtk10-us)

HP 970 Programmable Wireless Keyboard CZ/SK - programovatelná klávesnice

HP 970 Programmable Wireless Keyboard CZ/SK - programovatelná klávesnice
Detail

Compatible Operating Systems Windows 10 and above; macOS Hardware Compatibility Compatible with PCs with available USB-A port. Warranty One-year limited warranty. Product Sub Type Keyboard Dimensions Without Stand (W X D X H) 1.22 x 42.97 x 11.7 cm Package Dimensions (W X D X H) 45 x 15 x 3.75 cm Minimum Dimensions (W X D X H) 0.48 x 16.92 x 4.61 in Package Dimensions (W X D X H) 17.72 x 5.91 x 1.48 in Weight 0.67 kg Package Weight 1 kg Package Weight 2.2 lb (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP 970 Programmable Wireless Keyboard CZ/SK - programovatelná klávesnice , Logitech wireless keyboard k375s - cz (920-008182)

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK
Detail

GXT 835 Azor podsvietená herná klávesnica Rozloženie klávesnice v plnej veľkosti 3 kombinované farebné režimy LED s nastaviteľným jasom Anti-Ghosting: až 8 súčasných stlačení klávesov Prepínač herného režimu; priamo vypnúť kláves Windows Protišmykové gumové nožičky a 2 výškovo nastaviteľné stupne 12 multimediálnych funkčných tlačidiel TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE kľúčová technológia Membrána výška hlavného výrobku 40 mm Šírka hlavného výrobku 438 mm Hĺbka hlavného výrobku 125 mm Celková hmotnosť 621 g Hmotnosť hlavnej jednotky 589 g Klávesnica plnej veľkosti Áno Ergonomický dizajn Nie Pripojenie Typ pripojenia Káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Bluetooth Nie Verzia USB 1.1 Typ konektora USB-A samec Funkcie Odolnosť proti rozliatiu Nie Tiché klávesy Nie Palubná pamäť Nie Podpora zápästia Nie Softvér Nie Hry Navrhnuté na hranie hier Áno typ hry fPS, MMO, MOBA, RPG, RTS herný režim Áno Osvetlenie Podsvietenie Áno farby podsvietenia Rainbow Osvetlenie kľúčov Nie charakteristika rozloženie klávesnice QWERTY napájací adaptér Napájací adaptér je súčasťou balenia Nie vstup zdroj energie USB Kompatibilita Kompatibilné softvérové platformy Windows, Chrome OS, Mac OS Kompatibilné typy zariadení Prenosný počítač, pc, herná konzola kompatibilné konzoly PS4, Xbox One kontrola Numerická klávesnica Áno Trackpad Nie Kľúče médií Áno, 12 funkcií FN Klávesy makier Nie Pragramovateľné kľúče Nie Špeciálne kľúče Klávesy FN Počet kľúčov 104 Životnosť kľúča 5000000 lisov Anti-Ghosting preklopenie na 8 tlačidiel Čas odozvy 8 ms Programovanie makier Nie Ukazovatele Caps-lock, num-lock, Zámok posúvania, Herný režim . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK , Logitech wireless keyboard k350 - uk (920-004483)

Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK

Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK
Detail

Logitech G915 LIGHTSPEED bezdrôtová RGB mechanická herná klávesnica, UK Monitor G915 je prelomový v dizajne a konštrukcii a je vybavený bezdrôtovým pripojením LIGHTSPEED profesionálnej triedy, pokročilým systémom LIGHTSYNC RGB a novými vysoko výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi. Model G915 je dôkladne vyrobený z prvotriednych materiálov a má sofistikovaný dizajn s jedinečnou krásou, pevnosťou a výkonom. Zoznámte sa s G915 LIGHTSPEED a hrajte v ďalšej dimenzii. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Požiadavky - LIGHTSPEED: Port USB a systém Windows 7 alebo novší, macOS X 10.11 alebo novšie- Bluetooth: zariadenie s podporou Bluetooth so systémom Windows 8 alebo novším, macOS X 10.11 alebo novší, Chrome OS™ alebo Android™ 4.3 alebo novší, iOS 10 alebo novší- (voliteľné) Prístup na internet pre softvér Logitech G HUB v krabici - Bezdrôtová mechanická klávesnica G915 LIGHTSPEED- USB prijímač LIGHTSPEED- USB extender- Micro-USB kábel- Používateľská dokumentácia rozmery (D x Š x V) 475 x 150 x 22 mm hmotnosť (bez kábla) 1025 g dĺžka kábla PC 1.8 m Aktivačná vzdialenosť 1.5 mm Aktivačná sila 50 g Celková cestovná vzdialenosť 2.7 mm životnosť batérie 30 hodín (100% jas) palubná pamäť - 2 profily osvetlenia- 3 profily makier G-kláves ďalšie funkcie - LIGHTSPEED Wireless- Bluetooth- LIGHTSYNC RGB, osvetlenie podľa klávesov- 5 vyhradených G-Keys- Vyhradené ovládanie médií a bezokrajové koliesko hlasitosti informácie o záruke 2-ročná záruka . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK , Trust yvi wireless mouse pink circles (24441)

TRUST bezdrátový reproduktor Miro Compact Bluetooth Wireless Speaker

TRUST bezdrátový reproduktor Miro Compact Bluetooth Wireless Speaker
Detail

Kompaktný bezdrôtový reproduktor Miro Bluetooth Kompaktný reproduktor Bluetooth, ideálny na cestovanie a vonkajšie použitie Odolnosť voči cestovaniu; kompaktný dizajn s odolným textilným materiálom a popruhom Bezdrôtovo prepojte dva reproduktory a posilnite svoju párty Odolnosť voči vode (IPX7); vezmite si ho na svah alebo do bazéna Až 14 hodín hrania na jedno nabitie Vyberte si spôsob prehrávania hudby: Bluetooth a aux vstup Telefonovanie so zabudovaným mikrofónom TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Všeobecné Typ reproduktora Jedna jednotka Výška hlavného výrobku 43 mm Šírka hlavného výrobku 100 mm hmotnosť hlavnej jednotky 185 g Pripojenie Typ pripojenia káblové, bezdrôtové Bluetooth áno Kábel je súčasťou balenia áno bezdrôtový dosah 10 m Verzia Bluetooth 5.0 audio veľkosť ovládača 52 mm jednotky vodičov 1 impedancia reproduktora 4 Ohm vstupná impedancia 10000 Ohm zvukový vstup 3.5 mm, Bluetooth zvukový výstup žiadne pripojenie slúchadiel nie zabudovaný mikrofón áno pripojenie mikrofónu nie výkon (špičkový) 10 W true Wireless Stereo (TWS) áno výstupný výkon (RMS) 5 W frekvenčná odozva 20 Hz - 20000 Hz funkcie nFC nie telefonovanie bez použitia rúk áno držiak na statív nie príslušenstvo nabíjací kábel micro-USB, 3.5 mm audio kábel úspora energie áno osvetlenie svetlá nie Ochrana vodotesné áno Kód IP (medzinárodné hodnotenie ochrany) IPX7 Vstup Zdroj energie batéria, micro-USB kompatibilita Kompatibilné typy zariadení Zariadenia Bluetooth Kontrola Kontrola ovládanie hlasitosti, zapnutie/vypnutie, ovládanie prehrávania, režim, hlasový asistent diaľkové ovládanie nie napájanie kapacita batérie (mAh) 800 mAh napätie batérie (V) 3.7 V životnosť batérie (mesiace) 36 mesiacov nabíjateľná batéria áno Počet batérií 1 Maximálna výdrž batérie - hudba 14 hodín odpojiteľný napájací kábel áno typ batérie (AA, AAA atď.) polymér zloženie batérie (alkalická, Li-ion atď.) Lítium-iónový polymér kapacita batérie (Wh) 2.9 Wh . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST bezdrátový reproduktor Miro Compact Bluetooth Wireless Speaker , Trust gxt 391 thian wireless headset (24502)

TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - blue

TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - blue
Detail

Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - blue Truly wireless earphones for ultimate freedom (10 meter range) Stylish and on-trend design Comfort fit ear shell pods that keep you alert for nearby sounds Up to 4 hours of playtime on a single charge Charge inside the case for a total of up to 10 hours of playtime on the go Manage all important functions (next/previous/pause/play/voice assistant) with a simple touch Make a phone call or quick-access voice assistant with built-in microphone TECHNICAL SPECIFICATIONS Height of main product 21 mm Width of main product 68 mm Depth of main product 45 mm Total weight 40 g Weight of main unit 4 g Connectivity Connection type Wireless Connector style Straight Cable style Round Bluetooth Yes Wireless range 10 m Wireless protocols Bluetooth Bluetooth version 5.0 Cables included MicroUSB change cable Connector type micro-USB Audio Sound reproduction Stereo Audio channels 2.0 Driver size 10 mm Driver units 2 Sensitivity 102 dB Sound pressure level 95 dB Microphone Yes Detachable microphone No True Wireless Stereo (TWS) Yes Bluetooth profiles A2DP, HFP, AVRCP, HSP Audio codecs SBC Frequency response 20 - 20000 Hz Features NFC No Background noise reduction No Foldable No Software No Accessories Charging case, micro-USB charge cable Noise reduction No Headphone Adjustable headband No Active Noise Cancelling No Total harmonic distortion 5 % Earcup type In-ear Ear-cap construction Closed Swivel earcups No Rotating earcups No Output channels 2 Magnet type Neodymium Microphone Sensor type microphone Electret Pick-up pattern Omnidirectional Frequency response microphone 150 - 4000 Hz Echo cancellation Yes Gaming Designed for gaming No Lighting Lights No Protection Waterproof No IP Code (International Protection Rating) No Power Recharge time 2 hours Playing time 4 hours Rechargeable battery Yes Max battery life-stand-by 2160 hours Max battery life-phone calls 12 hours Max battery life-music 10 hours Battery type (AA, AAA, etc.) Polymer Battery composition (Alkaline, Li-ion, etc.) Lithium-ion cell Input Power source Battery, USB Compatibility Suitable for Listening to music, Handsfree calling, Daily use Compatible Device Types Bluetooth device Control Controls on earcap Yes Controls Play controls Remote control On earcap LED indicator functions On case: 4x blue LED battery status. On earphones: Red, when charging, off when fully charged. Red/Blue LED flashing, pairing mode. Slow flash blue LED paired. LED indicators Yes (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - blue , Trust yvi+ wireless mouse eco certified (24549)

TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - black

TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - black
Detail

Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - black Truly wireless earphones for ultimate freedom (10 meter range) Stylish and on-trend design Comfort fit ear shell pods that keep you alert for nearby sounds Up to 4 hours of playtime on a single charge Charge inside the case for a total of up to 10 hours of playtime on the go Manage all important functions (next/previous/pause/play/voice assistant) with a simple touch Make a phone call or quick-access voice assistant with built-in microphone TECHNICAL SPECIFICATIONS Height of main product 21 mm Width of main product 68 mm Depth of main product 45 mm Total weight 40 g Weight of main unit 4 g Connectivity Connection type Wireless Connector style Straight Cable style Round Bluetooth Yes Wireless range 10 m Wireless protocols Bluetooth Bluetooth version 5.0 Cables included MicroUSB change cable Connector type micro-USB Audio Sound reproduction Stereo Audio channels 2.0 Driver size 10 mm Driver units 2 Sensitivity 102 dB Sound pressure level 95 dB Microphone Yes Detachable microphone No True Wireless Stereo (TWS) Yes Bluetooth profiles A2DP, HFP, AVRCP, HSP Audio codecs SBC Frequency response 20 - 20000 Hz Features NFC No Background noise reduction No Foldable No Software No Accessories Charging case, micro-USB charge cable Noise reduction No Headphone Adjustable headband No Active Noise Cancelling No Total harmonic distortion 5 % Earcup type In-ear Ear-cap construction Closed Swivel earcups No Rotating earcups No Output channels 2 Magnet type Neodymium Microphone Sensor type microphone Electret Pick-up pattern Omnidirectional Frequency response microphone 150 - 4000 Hz Echo cancellation Yes Gaming Designed for gaming No Lighting Lights No Protection Waterproof No IP Code (International Protection Rating) No Power Recharge time 2 hours Playing time 4 hours Rechargeable battery Yes Max battery life-stand-by 2160 hours Max battery life-phone calls 12 hours Max battery life-music 10 hours Battery type (AA, AAA, etc.) Polymer Battery composition (Alkaline, Li-ion, etc.) Lithium-ion cell Input Power source Battery, USB Compatibility Suitable for Listening to music, Handsfree calling, Daily use Compatible Device Types Bluetooth device Control Controls on earcap Yes Controls Play controls Remote control On earcap LED indicator functions On case: 4x blue LED battery status. On earphones: Red, when charging, off when fully charged. Red/Blue LED flashing, pairing mode. Slow flash blue LED paired. LED indicators Yes (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - black , Trust gxt 980 redex wireless mouse (24480)

TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - mint

TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - mint
Detail

Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - mint Truly wireless earphones for ultimate freedom (10 meter range) Stylish and on-trend design Comfort fit ear shell pods that keep you alert for nearby sounds Up to 4 hours of playtime on a single charge Charge inside the case for a total of up to 10 hours of playtime on the go Manage all important functions (next/previous/pause/play/voice assistant) with a simple touch Make a phone call or quick-access voice assistant with built-in microphone TECHNICAL SPECIFICATIONS Height of main product 21 mm Width of main product 68 mm Depth of main product 45 mm Total weight 40 g Weight of main unit 4 g Connectivity Connection type Wireless Connector style Straight Cable style Round Bluetooth Yes Wireless range 10 m Wireless protocols Bluetooth Bluetooth version 5.0 Cables included MicroUSB change cable Connector type micro-USB Audio Sound reproduction Stereo Audio channels 2.0 Driver size 10 mm Driver units 2 Sensitivity 102 dB Sound pressure level 95 dB Microphone Yes Detachable microphone No True Wireless Stereo (TWS) Yes Bluetooth profiles A2DP, HFP, AVRCP, HSP Audio codecs SBC Frequency response 20 - 20000 Hz Features NFC No Background noise reduction No Foldable No Software No Accessories Charging case, micro-USB charge cable Noise reduction No Headphone Adjustable headband No Active Noise Cancelling No Total harmonic distortion 5 % Earcup type In-ear Ear-cap construction Closed Swivel earcups No Rotating earcups No Output channels 2 Magnet type Neodymium Microphone Sensor type microphone Electret Pick-up pattern Omnidirectional Frequency response microphone 150 - 4000 Hz Echo cancellation Yes Gaming Designed for gaming No Lighting Lights No Protection Waterproof No IP Code (International Protection Rating) No Power Recharge time 2 hours Playing time 4 hours Rechargeable battery Yes Max battery life-stand-by 2160 hours Max battery life-phone calls 12 hours Max battery life-music 10 hours Battery type (AA, AAA, etc.) Polymer Battery composition (Alkaline, Li-ion, etc.) Lithium-ion cell Input Power source Battery, USB Compatibility Suitable for Listening to music, Handsfree calling, Daily use Compatible Device Types Bluetooth device Control Controls on earcap Yes Controls Play controls Remote control On earcap LED indicator functions On case: 4x blue LED battery status. On earphones: Red, when charging, off when fully charged. Red/Blue LED flashing, pairing mode. Slow flash blue LED paired. LED indicators Yes (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - mint , Trust fyda wireless mouse eco certified (24727)

TRUST sluchátka Nika Touch Bluetooth Wireless Earphones - pink

TRUST sluchátka Nika Touch Bluetooth Wireless Earphones - pink
Detail

Nika Touch Bluetooth Wireless Earphones - pink Stylish wireless Bluetooth earphones with extra-long wireless range for ultimate freedom Truly wireless earphones for ultimate freedom (10 meter range) Premium and on-trend designSecure and soft-silicone fit to wear comfortably all day long Up to 6 hours of playtime on a single charge Charge inside the case for a total of up to 16 hours playtime on the go Manage all important functions (next/previous/pause/play/voice assistant) with a simple touch Make a phone call or quick-access voice assistant with built-in microphone TECHNICAL SPECIFICATIONS GENERAL Item Number 23554 EAN 8713439235548 Warranty 2 years Package Contents Bluetooth earphonesCharging caseMicro-USB charge cable2 extra pairs of ear plugsUser guide System requirements Smartphone or tablet with BluetoothUSB charger or powerbank to charge the case Total weight 40g Height of main product (in mm) 70 mm Width of main product (in mm) 40 mm Depth of main product (in mm) 27 mm CONNECTIVITY Connection type wireless Connector style straight Cable style normal Bluetooth yes Wireless protocols Bluetooth Wireless range 10m Bluetooth version 5.0 Cables included micro-USB charge cable Connector type micro-USB AUDIO Sound reproduction Stereo Audio channels 2.0 Driver Size 10 mm Driver Units 2 Sound pressure level 96 dB Microphone yes Detachable microphone no True Wireless Stereo (TWS) yes Bluetooth profiles A2DP, AVRCP, HFP Audio codecs SBC Frequency response 20 Hz - 20000 Hz FEATURES NFC no Background noise reduction no Foldable no Software included no Accessories charging case, micro-USB charge cable Noise reduction no HEADPHONE Adjustable headband no Active Noise Cancelling no Earcup type in-ear Ear-cap construction closed Swivel earcups no Rotating earcups no Output channels 2 Magnet type Neodymium MICROPHONE Sensor type microphone dynamic Pick-up pattern Omnidirectional Frequency response microphone 80 Hz - 8000 Hz Echo cancellation yes GAMING Designed for gaming no LIGHTING Lights no PROTECTION Waterproof no IP Code (International Protection Rating) no POWER Recharge time 3 hours Playing time 16 hours Rechargeable battery yes Max battery life - phone calls 4 hours Max battery life - music 6 hours Battery type (AA, AAA, etc.) polymer Battery composition (Alkaline, Li-ion, etc.) Lithium-ion cell INPUT Power source micro-USB COMPATIBILITY Suitable for Air travel, Business use, Office, Sports, Running Compatible Device Types Bluetooth devices Compatible Consoles no Compatible Software Platforms Android, Chrome OS, iOS, Linux, Mac OS, Windows General compatibility Bluetooth audio devices CONTROL Controls on earcap yes Controls on/off, play controls, voice assistant Remote control on earcap LED indicator functions pairing LED indicators yes (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST sluchátka Nika Touch Bluetooth Wireless Earphones - pink , Trust zaya rechargeable wireless mouse, modrá (24018)

TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - white

TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - white
Detail

Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - white Truly wireless earphones for ultimate freedom (10 meter range) Stylish and on-trend design Comfort fit ear shell pods that keep you alert for nearby sounds Up to 4 hours of playtime on a single charge Charge inside the case for a total of up to 10 hours of playtime on the go Manage all important functions (next/previous/pause/play/voice assistant) with a simple touch Make a phone call or quick-access voice assistant with built-in microphone TECHNICAL SPECIFICATIONS Height of main product 21 mm Width of main product 68 mm Depth of main product 45 mm Total weight 40 g Weight of main unit 4 g Connectivity Connection type Wireless Connector style Straight Cable style Round Bluetooth Yes Wireless range 10 m Wireless protocols Bluetooth Bluetooth version 5.0 Cables included MicroUSB change cable Connector type micro-USB Audio Sound reproduction Stereo Audio channels 2.0 Driver size 10 mm Driver units 2 Sensitivity 102 dB Sound pressure level 95 dB Microphone Yes Detachable microphone No True Wireless Stereo (TWS) Yes Bluetooth profiles A2DP, HFP, AVRCP, HSP Audio codecs SBC Frequency response 20 - 20000 Hz Features NFC No Background noise reduction No Foldable No Software No Accessories Charging case, micro-USB charge cable Noise reduction No Headphone Adjustable headband No Active Noise Cancelling No Total harmonic distortion 5 % Earcup type In-ear Ear-cap construction Closed Swivel earcups No Rotating earcups No Output channels 2 Magnet type Neodymium Microphone Sensor type microphone Electret Pick-up pattern Omnidirectional Frequency response microphone 150 - 4000 Hz Echo cancellation Yes Gaming Designed for gaming No Lighting Lights No Protection Waterproof No IP Code (International Protection Rating) No Power Recharge time 2 hours Playing time 4 hours Rechargeable battery Yes Max battery life-stand-by 2160 hours Max battery life-phone calls 12 hours Max battery life-music 10 hours Battery type (AA, AAA, etc.) Polymer Battery composition (Alkaline, Li-ion, etc.) Lithium-ion cell Input Power source Battery, USB Compatibility Suitable for Listening to music, Handsfree calling, Daily use Compatible Device Types Bluetooth device Control Controls on earcap Yes Controls Play controls Remote control On earcap LED indicator functions On case: 4x blue LED battery status. On earphones: Red, when charging, off when fully charged. Red/Blue LED flashing, pairing mode. Slow flash blue LED paired. LED indicators Yes (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - white , Trust yvi fx wireless mouse, bílá (22335)

TRUST sluchátka Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones - pink

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK, 24166

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK, 24166
Detail

GXT 835 Azor podsvietená herná klávesnica Rozloženie klávesnice v plnej veľkosti 3 kombinované farebné režimy LED s nastaviteľným jasom Anti-Ghosting: až 8 súčasných stlačení klávesov Prepínač herného režimu; priamo vypnúť kláves Windows Protišmykové gumové nožičky a 2 výškovo nastaviteľné stupne 12 multimediálnych funkčných tlačidiel TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE kľúčová technológia Membrána výška hlavného výrobku 40 mm Šírka hlavného výrobku 438 mm Hĺbka hlavného výrobku 125 mm Celková hmotnosť 621 g Hmotnosť hlavnej jednotky 589 g Klávesnica plnej veľkosti Áno Ergonomický dizajn Nie Pripojenie Typ pripojenia Káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Bluetooth Nie Verzia USB 1.1 Typ konektora USB-A samec Funkcie Odolnosť proti rozliatiu Nie Tiché klávesy Nie Palubná pamäť Nie Podpora zápästia Nie Softvér Nie Hry Navrhnuté na hranie hier Áno typ hry fPS, MMO, MOBA, RPG, RTS herný režim Áno Osvetlenie Podsvietenie Áno farby podsvietenia Rainbow Osvetlenie kľúčov Nie charakteristika rozloženie klávesnice QWERTY napájací adaptér Napájací adaptér je súčasťou balenia Nie vstup zdroj energie USB Kompatibilita Kompatibilné softvérové platformy Windows, Chrome OS, Mac OS Kompatibilné typy zariadení Prenosný počítač, pc, herná konzola kompatibilné konzoly PS4, Xbox One kontrola Numerická klávesnica Áno Trackpad Nie Kľúče médií Áno, 12 funkcií FN Klávesy makier Nie Pragramovateľné kľúče Nie Špeciálne kľúče Klávesy FN Počet kľúčov 104 Životnosť kľúča 5000000 lisov Anti-Ghosting preklopenie na 8 tlačidiel Čas odozvy 8 ms Programovanie makier Nie Ukazovatele Caps-lock, num-lock, Zámok posúvania, Herný režim . (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard CZ/SK, 24166 , Trust ozaa rechargeable wireless mouse, černá (23812)

HP Klávesnice OMEN Spacer Wireless TKL Keyboard, bezdrátová, EN, 9BU31AA#ABB

HP Klávesnice OMEN Spacer Wireless TKL Keyboard, bezdrátová, EN, 9BU31AA#ABB
Detail

Bezdrátová klávesnice OMEN Spacer TKL Žádné kabely, žádné starosti. Teď můžeš konečně využívat spolehlivé a konzistentní připojení, které je tak rychlé jako to kabelové. Se spínači CHERRY MX Brown máš navíc garanci 100 milionů stisků. Bezdrátová herní klávesnice s technologií Zero-Lag a spínači CHERRY MX Brown. Dobíjecí baterie s výdrží až 75 hodin *Anglická lokalizace *Pro nastavení klávesnice je potřeba aplikace OMEN Gaming Hub Rozměry: *36,93 × 13,95 × 3,6 cm (klávesnice) *36,88 × 10,4 × 1,82 cm (opěrka rukou) *29 × 1,53 × 0,77 cm (zesilovač) *1,99 × 1,55 × 0,8 cm (přijímač) Hmotnost: *960 g (klávesnice) *257 g (opěrka rukou) Obsah balení: *Klávesnice *Zesilovač *Kabel *Přijímač *Opěrka rukou (patro.cz)

Podobné produkty ako HP Klávesnice OMEN Spacer Wireless TKL Keyboard, bezdrátová, EN, 9BU31AA#ABB , Trust yvi fx wireless mouse - black (22333)

TRUST sluchátka NIKA Touch Bluetooth Wireless Earphones, mint/tyrkysová

TRUST sluchátka NIKA Touch Bluetooth Wireless Earphones, mint/tyrkysová
Detail

Nika Touch Bluetooth Wireless Earphones Stylish wireless Bluetooth earphones with extra-long wireless range for ultimate freedom Truly wireless earphones for ultimate freedom (10 meter range) Premium and on-trend design Secure and soft-silicone fit to wear comfortably all day long Up to 6 hours of playtime on a single charge Charge inside the case for a total of up to 16 hours playtime on the go Manage all important functions (next/previous/pause/play/voice assistant) with a simple touch Make a phone call or quick-access voice assistant with built-in microphone TECHNICAL SPECIFICATIONS Height of main product 70 mm Width of main product 40 mm Depth of main product 27 mm Total weight 40 g Weight of main unit 5 g Connectivity Connection type Wireless Connector style Straight Cable style normal Bluetooth Yes Wireless range 10 m Wireless protocols Bluetooth Bluetooth version 5.0 Cables included Micro-USB change cable Connector type micro-USB Audio Sound reproduction Stereo Audio channels 2.0 Driver size 10 mm Driver units 2 Microphone Yes Detachable microphone No True Wireless Stereo (TWS) Yes Bluetooth profiles A2DP, HFP, AVRCP Audio codecs SBC Frequency response 20 - 20000 Hz Features NFC No Background noise reduction No Foldable No Software No Accessories charging case, micro-USB charge cable Noise reduction No Headphone Adjustable headband No Active Noise Cancelling No Earcup type In-ear Ear-cap construction Closed Swivel earcups No Rotating earcups No Output channels 2 Magnet type Neodymium Microphone Sensor type microphone Dynamic Pick-up pattern Omnidirectional Frequency response microphone 80 - 8000 Hz Echo cancellation Yes Gaming Designed for gaming No Lighting Lights No Protection Waterproof No IP Code (International Protection Rating) No Power Recharge time 3 hours Playing time 16 hours Rechargeable battery Yes Max battery life-phone calls 4 hours Max battery life-music 6 hours Battery type (AA, AAA, etc.) Polymer Battery composition (Alkaline, Li-ion, etc.) Lithium-ion cell Input Power source micro-USB Compatibility Suitable for Air travel, Business use, Daily use, Office, Running, Sports Compatible Device Types Bluetooth device General compatibility Bluetooth audio devices Compatible Consoles no Copmatible Software Platforms Android, Chrome OS, iOS, Mac OS, Windows Control Controls on earcap Yes Controls on/off, play controls, voice assistant Remote control On earcap LED indicator functions Pairing LED indicators Yes (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST sluchátka NIKA Touch Bluetooth Wireless Earphones, mint/tyrkysová , Trust zaya rechargeable wireless mouse, černá (23809)

Microsoft Numerická Bluetooth klávesnice Wireless Number Pad, Glacier, 23O-00025

Microsoft Numerická Bluetooth klávesnice Wireless Number Pad, Glacier, 23O-00025
Detail

Tato elegantní a štíhlá číselná klávesnice se vyznačuje prvotřídním povrchem. Umožňuje pracovat s čísly rychleji a přirozeněji a současně zvyšuje produktivitu práce s použitím počítače s Windows 10 nebo kompaktní klávesnice. Pokud neustále pracujete s čísly, Microsoft Number Pad vám poskytne samostatnou číselnou klávesnici, kterou potřebujete pro lepší a rychlejší zadávání. Zvyšte svou produktivitu Urychlete si plnění úkolů pomocí snadného zadávání čísel a integrované kalkulačky. Připojení až třech zařízení Užívejte si pohodlí jednoduchého přepínání mezi nimi. Pracujte odkudkoli S dlouhou výdrží baterie až 24 měsíců a bezdrátovým připojením Bluetooth 5.0. Pohodlné přizpůsobení Přidejte často používané symboly a složitější makra pro specifické aplikace, abyste byli produktivnější. Technické parametry *Rozhraní pro připojení: Bluetooth® Low Energy 5.0 *Bezdrátová frekvence: Frekvenční rozsah 2,4 GHz *Bezdrátový dosah: 10 metrů ve volném prostoru, až 5 metrů v typickém kancelářském prostředí *Kompatibilita: Microsoft Windows 10/8.1, Zařízení musí podporovat Bluetooth® 4.0 nebo vyšší. *Rozměry: 81,8 × 110,8 × 9,1 mm *Hmotnost: 78 g (včetně baterií) *Baterie: 1 knoflíková lithiová baterie CR2032 (součást balení, vložená do klávesnice) *Výdrž baterie: Až 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Numerická Bluetooth klávesnice Wireless Number Pad, Glacier, 23O-00025 , Trust yvi fx wireless mouse - pink (22336)

Microsoft Numerická Bluetooth klávesnice Wireless Number Pad, Black, 23O-00009

Microsoft Numerická Bluetooth klávesnice Wireless Number Pad, Black, 23O-00009
Detail

Tato elegantní a štíhlá číselná klávesnice se vyznačuje prvotřídním povrchem. Umožňuje pracovat s čísly rychleji a přirozeněji a současně zvyšuje produktivitu práce s použitím počítače s Windows 10 nebo kompaktní klávesnice. Pokud neustále pracujete s čísly, Microsoft Number Pad vám poskytne samostatnou číselnou klávesnici, kterou potřebujete pro lepší a rychlejší zadávání. Zvyšte svou produktivitu Urychlete si plnění úkolů pomocí snadného zadávání čísel a integrované kalkulačky. Připojení až třech zařízení Užívejte si pohodlí jednoduchého přepínání mezi nimi. Pracujte odkudkoli S dlouhou výdrží baterie až 24 měsíců a bezdrátovým připojením Bluetooth 5.0. Pohodlné přizpůsobení Přidejte často používané symboly a složitější makra pro specifické aplikace, abyste byli produktivnější. Technické parametry *Rozhraní pro připojení: Bluetooth® Low Energy 5.0 *Bezdrátová frekvence: Frekvenční rozsah 2,4 GHz *Bezdrátový dosah: 10 metrů ve volném prostoru, až 5 metrů v typickém kancelářském prostředí *Kompatibilita: Microsoft Windows 10/8.1, Zařízení musí podporovat Bluetooth® 4.0 nebo vyšší. *Rozměry: 81,8 × 110,8 × 9,1 mm *Hmotnost: 78 g (včetně baterií) *Baterie: 1 knoflíková lithiová baterie CR2032 (součást balení, vložená do klávesnice) *Výdrž baterie: Až 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Numerická Bluetooth klávesnice Wireless Number Pad, Black, 23O-00009 , Trust xani optical bluetooth mouse - černá (21192)

LENOVO klávesnice a myš bezdrátová Professional Wireless Keyboard and Mouse Combo - Czech

LENOVO klávesnice a myš bezdrátová Professional Wireless Keyboard and Mouse Combo - Czech
Detail

Lenovo Professional Wireless Keyboard and Mouse Combo - CzechPN: 4X30H56803 Rozlišení: 1600 dpiSenzor: LaserovýPřenos: USB vysílač 2.4GHzPřijímač: USB microBaterie: myš 2xAA, klávesnice 2xAAHmotnost: myš 80g, klávesnice 700g (bez baterií) (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LENOVO klávesnice a myš bezdrátová Professional Wireless Keyboard and Mouse Combo - Czech , Trust gxt860 thura semi-mechanical keyboard - cz/sk (22286)

Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK, 920-008908

Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK, 920-008908
Detail

Logitech G915 LIGHTSPEED bezdrôtová RGB mechanická herná klávesnica, UK Monitor G915 je prelomový v dizajne a konštrukcii a je vybavený bezdrôtovým pripojením LIGHTSPEED profesionálnej triedy, pokročilým systémom LIGHTSYNC RGB a novými vysoko výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi. Model G915 je dôkladne vyrobený z prvotriednych materiálov a má sofistikovaný dizajn s jedinečnou krásou, pevnosťou a výkonom. Zoznámte sa s G915 LIGHTSPEED a hrajte v ďalšej dimenzii. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Požiadavky - LIGHTSPEED: Port USB a systém Windows 7 alebo novší, macOS X 10.11 alebo novšie- Bluetooth: zariadenie s podporou Bluetooth so systémom Windows 8 alebo novším, macOS X 10.11 alebo novší, Chrome OS™ alebo Android™ 4.3 alebo novší, iOS 10 alebo novší- (voliteľné) Prístup na internet pre softvér Logitech G HUB v krabici - Bezdrôtová mechanická klávesnica G915 LIGHTSPEED- USB prijímač LIGHTSPEED- USB extender- Micro-USB kábel- Používateľská dokumentácia rozmery (D x Š x V) 475 x 150 x 22 mm hmotnosť (bez kábla) 1025 g dĺžka kábla PC 1.8 m Aktivačná vzdialenosť 1.5 mm Aktivačná sila 50 g Celková cestovná vzdialenosť 2.7 mm životnosť batérie 30 hodín (100% jas) palubná pamäť - 2 profily osvetlenia- 3 profily makier G-kláves ďalšie funkcie - LIGHTSPEED Wireless- Bluetooth- LIGHTSYNC RGB, osvetlenie podľa klávesov- 5 vyhradených G-Keys- Vyhradené ovládanie médií a bezokrajové koliesko hlasitosti informácie o záruke 2-ročná záruka . (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK, 920-008908 , Trust primo keyboard and mouse set - cz/sk (23992)

Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard + Eco Leather DeskMate (SATE02a2BUN)

Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard + Eco Leather DeskMate (SATE02a2BUN)
Detail

Set klávesnice a podložky Satechi. Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard je bezdrátová velmi kompaktní klávesnice navržená speciálně pro uživatele zařízení Mac. A to díky existenci kláves optimalizovaných pro operační systém iOS. To vše podtrhuje moderní ultratenký design a samozřejmostí jsou podsvícené klávesy s možností úpravy jasu v 10 různých stupních. Klávesnici Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT navíc zcela jednoduše propojíte pomocí Bluetooth a najednou lze připojit až tři zařízení, mezi kterými můžete jednoduše přepínat. Součástí setu je také podložka pod myš a klávesnici Satechi Eco Leather DeskMate - Black. Klíčové vlastnosti bezdrátové klávesnice Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT (Space Grey) a podložky pod myš a klávesnici Satechi Eco Leather DeskMate (Black)Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard je bezdrátová velmi kompaktní klávesnice navržená speciálně pro uživatele zařízení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard + Eco Leather DeskMate (SATE02a2BUN) , Logitech wireless keyboard k270 - cz/sk (920-003741)

LENOVO klávesnice a myš bezdrátová Professional Wireless Keyboard and Mouse Combo - US English

LENOVO klávesnice a myš bezdrátová Professional Wireless Keyboard and Mouse Combo - US English
Detail

Lenovo 4X30H56796 Formát klávesnice: StandardníStyl klávesnice: PřímýTechnologie propojení: BezdrátovýRozhraní zařízení: RF bezdrátovýRozvržení klávesnice: QWERTYDoporučené použití: UniverzálníBarva: ČernáObsahuje myš (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LENOVO klávesnice a myš bezdrátová Professional Wireless Keyboard and Mouse Combo - US English , Hp 970 programmable wireless keyboard - cz (3z729aa#bcm)

Logitech klávesnice MX Keys for Mac, Advanced Wireless Illuminated Keyboard, US, Space Grey

Logitech klávesnice MX Keys for Mac, Advanced Wireless Illuminated Keyboard, US, Space Grey
Detail

Bezdrôtová podsvietená klávesnica Logitech MX Keys for Mac Advanced Predstavujeme MX Keys pre Mac - navrhnuté na bezproblémovú prácu na Macu a iPade. Klávesy MX Keys for Mac v sivej farbe sú navrhnuté tak, aby boli efektívne, stabilné a presné - s podsvietenými klávesmi, ktoré sa prispôsobujú meniacim sa svetelným podmienkam. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Rozmery (V x Š x H) Klávesnica: 20.5 x 430.2 x 131.63 mm Prijímač USB: 18.4 x 14.4 x 6.6 mm hmotnosť Klávesnica: 810 g prijímač USB: 2 g požiadavky - Pripojenie k internetu na stiahnutie softvéru- Softvér Logitech Options v systéme macOS - Port USB alebo zariadenie s podporou Bluetooth low energy s klávesnicou Prijímač USB- Vyžaduje sa: dostupný port USB- macOS 10.15 alebo neskôr Bluetooth- Potrebné: Bluetooth Low Energy- macOS 10.15 alebo novšie- iPadOS 13.1 alebo novší- iOS: iPhone 4S alebo novší, iPad (3. generácie alebo novší), iPad Mini, iPod touch (5. generácie alebo novší) so systémom iOS 8.0 alebo novšie 9 alebo novšie duálne pripojenie - Pripojte sa prostredníctvom dodávaného prijímača USB alebo technológie Bluetooth low energy- Tlačidlá jednoduchého prepínania na pripojenie až troch zariadení a jednoduché prepínanie medzi nimi- Bezdrôtový dosah 10 metrov- Senzory priblíženia ruky, ktoré zapnú podsvietenie- Senzory okolitého svetla, ktoré upravujú jas podsvietenia- Nabíjanie cez USB-C. Plné nabitie vydrží 10 dní - alebo 5 mesiacov s vypnutým podsvietením- Vypínač napájania- Kontrolky Caps Lock a batérie- Kompatibilné s myšou Logitech Flow obsah balenia - Klávesnica- Zjednocujúci prijímač- Nabíjací kábel USB-C (USB-C na USB-C)- Používateľská dokumentácia informácie o záruke 1-ročná obmedzená záruka na hardvér . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice MX Keys for Mac, Advanced Wireless Illuminated Keyboard, US, Space Grey , Ozone tactical wireless mini mechanical keyboard - us (oztacticalus)

Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard - Space Grey - US (ST-BTSX1M)

Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard - Space Grey - US (ST-BTSX1M)
Detail

Klávesnice kancelářská, kompaktní, pro Mac, membránová, bezdrátová, podsvícená, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, Bluetooth, tichá, titanová Pokud často píšete dlouhé texty, oceníte klasickou klávesnici. Lepší rozmístění kláves a lepší ergonomie je jednoznačná výhoda. Na startu budete výběr omezovat podle určení. Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard - Space Grey - US je klávesnice kancelářská, kompaktní a pro mac. Klávesnice Satechi není primárně pro něco určená, takže se hodí na psaní ve Wordu, pro školáky i v případě, kdy si vystačíte se základními funkcemi. Klávesnice Satechi je užitečná, když potřebujete klávesnici k chytré televizi. Základní přednosti klávesnice Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard - Space Grey - US Tvar tlačítka Enter je Jednořádkový. Tlačítka s podsvícením umožní klávesnici používat za tmy, aniž byste si museli rozsvítit. Rozhraní Bluetooth pro připojení třeba k počítači. (alza.cz)

Podobné produkty ako Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard - Space Grey - US (ST-BTSX1M)

Satechi Aluminum Bluetooth Wireless Keyboard for Mac - Space Gray - US (ST-AMBKM)

Satechi Aluminum Bluetooth Wireless Keyboard for Mac - Space Gray - US (ST-AMBKM)
Detail

Klávesnice kancelářská, pro Mac, membránová, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, Bluetooth, titanová Pokud píšete delší texty, neobejdete se bez kvalitní klávesnice. Více kláves a příjemnější odezva je nezpochybnitelná výhoda. Jako první budete vybírat podle určení. Satechi Aluminum Bluetooth Wireless Keyboard for Mac - Space Gray - US je klávesnice kancelářská a pro mac. Klávesnice Satechi je univerzální, je tedy vhodnou volbou na administrativu, pro spisovatele i v případě, když hledáte základní levnou klávesnici. Podstatné výhody klávesnice Satechi Aluminum Bluetooth Wireless Keyboard for Mac - Space Gray - US Tvar klávesy Enter je Dvouřádkový úzký. Rozhraní Bluetooth ke spojení s dalším zařízením. (alza.cz)

Podobné produkty ako Satechi Aluminum Bluetooth Wireless Keyboard for Mac - Space Gray - US (ST-AMBKM)

Satechi Slim X2 Slim Bluetooth Wireless Keyboard - Space Grey - US (ST-BTSX2M)

Satechi Slim X2 Slim Bluetooth Wireless Keyboard - Space Grey - US (ST-BTSX2M)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, podsvícená, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, Bluetooth, šedá Pokud často píšete dlouhé texty, neobejdete se bez kvalitní klávesnice. Více prostoru společně s příjemnější odezvou je jasné plus. Jako první budete muset hledat model podle určení. Satechi Slim X2 Slim Bluetooth Wireless Keyboard - Space Grey - US je klávesnice kancelářská. Klávesnice Satechi je použitelná univerzálně, takže je skvělá na klasické psaní, pro recenzenty i v případě, když hledáte základní klávesnici. Podstatné rysy klávesnice Satechi Slim X2 Slim Bluetooth Wireless Keyboard - Space Grey - US Multimediální klávesy určené na intuitivní ovládání záložek v prohlížeči. Tvar klávesy Enter je Dvouřádkový úzký. Klávesy s podsvícením vám dovolí psát za tmy a nebudou vám komáři létat k lampičce u počítače. Rozhraní Bluetooth pro připojení třeba k počítači. (alza.cz)

Podobné produkty ako Satechi Slim X2 Slim Bluetooth Wireless Keyboard - Space Grey - US (ST-BTSX2M)

LENOVO klávesnice a myš bezdrátová Professional Ultraslim Wireless Combo Keyboard and Mouse - US English

LENOVO klávesnice a myš bezdrátová Professional Ultraslim Wireless Combo Keyboard and Mouse - US English
Detail

Doplňte svůj stůl moderním designem Lenovo Professional Ultraslim Wireless Combo. Tato sada klávesnice a myši je vyrobena pro maximální pohodlí, ale dostatečně štíhlá, aby zabírala minimální prostor. Je vybaven 2,5zónovou ultrazvukovou klávesnicí o tloušťce pouhých 12 mm (0,47 palce) s integrovanou dobíjecí baterií, která vydrží 3 měsíce po dobu 2,5 hodiny nabíjení. Doprovodná myš, napájená 2 AAA bateriemi, které vydrží až 12 měsíců, má vysoce přesný nastavitelný DPI až 3 200. Navíc se snadno připojuje bezdrátově k PC pomocí jednoho přijímače Nano USB a šetří tak cenné porty USB. Nejlepší funkce-Elegantní a moderní design v železné šedé barvě-2.4 GHz RF bezdrátové připojení pomocí 1 nano USB přijímače-Rozložení klávesnice 2,5 zóny s multimediálními funkčními klávesami-Myš s vysokým rozlišením s nastavitelným DPI (3200, 1600, 800)-Dobíjecí klávesnice s výdrží baterie 3 měsíce při nabíjení 2,5 hodiny-2 x AAA baterie napájená myš s výdrží až 12 měsíců Zahrnuté příslušenství-nano USB přijímač-nabíjecí kabel micro USB (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LENOVO klávesnice a myš bezdrátová Professional Ultraslim Wireless Combo Keyboard and Mouse - US English

Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, ENG, QSZ-00014

Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, ENG, QSZ-00014
Detail

Vychutnejte si pocit elegantní moderní klávesnice při práci ve Windows a Office 365. *Základní funkce Bluetooth zahrnuje rychlé spárování *Mezi základní funkce klávesnice patří klávesa „Emoji / Office“ *Pomocí MKC lze přiřadit pět kláves - Media, Previous Track, Play / Pause, Next Track a Emoji Kompatibilita a lokalizace Operační systémy Windows 10 / 8.1 Zařízení musí podporovat Bluetooth 4.0 nebo vyšší, zařízení IOS / MacOS a Android jsou kompatibilní s omezenými funkcemi. Loga kompatibility Windows 10 a Bluetooth® Low Energy 5.0 Klávesnice Rozložení klíčové sady Klávesy chiclet Rychlost zobrazování Dynamicky přizpůsobitelná na 4000 snímků za sekundu Rozlišení X-Y (tečky na palec) 1000 ve výchozím nastavení, nastavitelné mezi 400 - 1800 podle MKC s krokem 200 Rychlost sledování Až 30 palců za sekundu Bezdrátová technologie Bezdrátová platforma Bluetooth® Low Energy kompatibilní s BT 4.x / 5.0 Bezdrátový kmitočtový rozsah 2,4 GHz Bezdrátový dosah 33 metrů (10 metrů) na čerstvém vzduchu, až 16 metrů (5 metrů) v typickém kancelářském prostředí Výkon produktu Teplota a vlhkost při skladování 5 ° C až 45 ° C při relativní vlhkosti 5% až 90% (nekondenzující) Provozní teplota a vlhkost 0 ° C až 40 ° C při relativní vlhkosti 20% až 90% (nekondenzující) Rozměry: 434.9mm x 123.7mm x 19mm Váha: 461,6g Baterie: 2 AAA Více naleznete na stránkách výrobce: https://www.microsoft.com/en-us/p/new-microsoft-bluetooth-keyboard/919v6qb80zg3?atc=true&activetab=pivot:techspecstab (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, ENG, QSZ-00014

Logitech Wireless Keyboard K375s, CZ

Logitech Wireless Keyboard K375s, CZ
Detail

ROZMĚRYVýška x šířka x hloubka: 20,5 mm x 435,5 mm x 137,5 mmHmotnost: 475 g s 2x AAA bateriíHmotnost: 425 g bez baterií SYSTÉMOVÉ POŽADAVKYPočítače, telefony a tablety, které podporují externí klávesnice (profil HID)Windows 7, Windows 8, Windows 10 nebo novějšíAndroid 5.0Mac OS X 10.10 nebo novějšíiOS 5 nebo novějšíChrome OS™Připojení USB: Vyžaduje volný port USB. Připojení Bluetooth: Vyžaduje Bluetooth Smart-kompatibilní zařízení s podporou klávesnice (Bluetooth HID). TECHNICKÉ PARAMETRYTyp připojení: Protokol Logitech Unifying (2,4 GHz)Technologie Bluetooth SmartBezdrátový dosah: Dosah bezdrátového připojení 10 m/33 ft Dosah bezdrátového připojení se může lišit v závislosti na podmínkách okolního prostředí a používání.4 Bezdrátové šifrování: Ano Šifrování bezdrátového připojení probíhá mezi klávesnicí a připojeným počítačem nebo mobilním zařízením.4 Podpora softwaru: Logitech Options pro Mac (OS X 10.8 nebo novější)Logitech Options pro Windows (Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšší)Logitech FlowIndikátory (LED): Indikátory 3 kanálů Bluetooth Indikátor stavu baterie: Ano Baterie: 2 x AAA Životnost baterií (nenabíjecí): 24 měsíců Výpočet životnosti baterií klávesnice vychází z předpokládaného počtu dvou milionů úhozů za rok v kancelářském prostředí. Uživatel může zaznamenat jiné hodnoty.3b Připojit/Napájení: Vypínač napájení OBSAH BALENÍKlávesniceUniverzální stojánek2 baterie velikosti AAA Přijímač USBUživatelská dokumentace INFORMACE O ZÁRUCEDvouletá omezená záruka na hardware (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard K375s, CZ

Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, CZ&SK, QSZ-00014

Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, CZ&SK, QSZ-00014
Detail

Vychutnejte si pocit elegantní moderní klávesnice při práci ve Windows a Office 365. *Základní funkce Bluetooth zahrnuje rychlé spárování *Mezi základní funkce klávesnice patří klávesa „Emoji / Office“ *Pomocí MKC lze přiřadit pět kláves - Media, Previous Track, Play / Pause, Next Track a Emoji Kompatibilita a lokalizace Operační systémy Windows 10 / 8.1 Zařízení musí podporovat Bluetooth 4.0 nebo vyšší, zařízení IOS / MacOS a Android jsou kompatibilní s omezenými funkcemi. Loga kompatibility Windows 10 a Bluetooth® Low Energy 5.0 Klávesnice Rozložení klíčové sady Klávesy chiclet Rychlost zobrazování Dynamicky přizpůsobitelná na 4000 snímků za sekundu Rozlišení X-Y (tečky na palec) 1000 ve výchozím nastavení, nastavitelné mezi 400 - 1800 podle MKC s krokem 200 Rychlost sledování Až 30 palců za sekundu Bezdrátová technologie Bezdrátová platforma Bluetooth® Low Energy kompatibilní s BT 4.x / 5.0 Bezdrátový kmitočtový rozsah 2,4 GHz Bezdrátový dosah 33 metrů (10 metrů) na čerstvém vzduchu, až 16 metrů (5 metrů) v typickém kancelářském prostředí Výkon produktu Teplota a vlhkost při skladování 5 °C až 45 °C při relativní vlhkosti 5% až 90% (nekondenzující) Provozní teplota a vlhkost 0 °C až 40 °C při relativní vlhkosti 20% až 90% (nekondenzující) Rozměry: 434,9mm x 123,7mm x 19mm Váha: 461,6g Baterie: 2 AAA Více naleznete na stránkách výrobce: https://www.microsoft.com/en-us/p/new-microsoft-bluetooth-keyboard/919v6qb80zg3?atc=true&activetab=pivot:techspecstab Pozn.: Výrobce Microsoft nenabízí tuto klávesnici s českými nebo slovenskými znaky, proto jsou tyto znaky doplňovány lokálně vysoce špičkovou technologií (UV tisk). Technologie je oficiálně schválená společností Microsoft. Poškozená ochranná pečeť není u tohoto produktu důvodem k reklamaci. (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, CZ&SK, QSZ-00014

Logitech Bluetooth Keyboard Multi-Device K380, black, DE

Logitech Bluetooth Keyboard Multi-Device K380, black, DE
Detail

Fyzické charakteristikyBarva: modráNízkoprofilová klávesnice: anoEnter: jednořádkovýLevý shift: širokýVýška [mm]: 124Šířka [mm]: 279Hloubka [mm]: 16Hmotnost [g]: 423NapájeníTyp baterie: 2x baterie AAAPrůvodce výběremKompaktní: anoRozhraníTyp rozhraní: bezdrátovéBluetooth: anoDosah [m]: 10 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Bluetooth Keyboard Multi-Device K380, black, DE

Satechi Aluminium Bluetooth Keyboard EU - Silver, ST-AMBKS

Satechi Aluminium Bluetooth Keyboard EU - Silver, ST-AMBKS
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Satechi Aluminium Bluetooth Keyboard EU - Silver, ST-AMBKS

Microsoft Bluetooth Keyboard, černá - US INTL (QSZ-00014)

Microsoft Bluetooth Keyboard, černá - US INTL (QSZ-00014)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, černá Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Klávesnice sladěná s OS WindowsMicrosoft Bluetooth Keyboard je bezdrátová kancelářská klávesnice s anglickou lokalizací, která se vyznačuje vysokým uživatelským komfortem a tichým provozem díky membránovým klávesám. Klávesnice se vyznačuje elegantním provedením v klasické černé barvě. Ke svému počítači připojíte Microsoft Keyboard pomocí Bluetooth.Klíčové vlastnosti klávesnice Microsoft Bluetooth Keyboard ENGPřipojení pomocí Bluetooth s dosahem 10 metrůDlouhá životnost baterie (2× AAA v balení)Moderní provedeníTiché membránové klávesyFunkce Swift Pair pro snadné párováníKompatibilní s operačními systémy Windows 10 / 8.1, iOS/ MacOS a Android Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Keyboard, černá - US INTL (QSZ-00014)

Teclast KS10 Bluetooth Keyboard with Tablet Stand (KS10)

Teclast KS10 Bluetooth Keyboard with Tablet Stand (KS10)
Detail

Klávesnice pro mobil a tablet, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, Bluetooth a USB, tichá, černá Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klávesnice Teclast KS10 Usnadněte si práci na tabletu s klávesnicí Teclast KS10. Mimo tabletu ji lze připojit i k mobilnímu telefonu nebo třeba notebooku, vlastně ke každému zařízení, které podporuje externí Bluetooth klávesnice. Teclast KS10 disponuje integrovanou lithiovou baterií, kterou pohodlně dobijete přes Micro-USB konektor. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Teclast KS10 Bluetooth Keyboard with Tablet Stand (KS10)

Logitech Bluetooth Keyboard Multi-Device K380, dark grey, US

Logitech Bluetooth Keyboard Multi-Device K380, dark grey, US
Detail

Fyzické charakteristikyBarva: černáBarva (doplňková): žlutáNízkoprofilová klávesnice: anoEnter: jednořádkovýLevý shift: širokýVýška [mm]: 124Šířka [mm]: 279Hloubka [mm]: 16Hmotnost [g]: 423 NapájeníTyp baterie: 2x baterie AAA Průvodce výběremKompaktní: ano RozhraníTyp rozhraní: bezdrátovéBluetooth: anoDosah [m]: 10 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Bluetooth Keyboard Multi-Device K380, dark grey, US

Omen Spacer Wireless TKL Keyboard

Omen Spacer Wireless TKL Keyboard
Detail

Bezdrátová klávesnice Omen Spacer Wireless TKL Keyboard Bezdrátová herní klávesnice s technologií Zero-Lag a spínači CHERRY MX Brown. Dobíjecí baterie s výdrží až 75 hodin Anglická lokalizace Pro nastavení klávesnice je potřeba aplikace OMEN Command Center Rozměry produktu (š x h x v): 36,93 × 13,95 × 3,6 cm (klávesnice) 36,88 × 10,4 × 1,82 cm (opěrka rukou) 29 × 1,53 × 0,77 cm (zesilovač) 1,99 × 1,55 × 0,8 cm (přijímač) Hmotnost produktu: 960 g (klávesnice) 257 g (opěrka rukou) Co je obsaženo v krabici: Klávesnice Zesilovač Kabel Přijímač Opěrka rukou (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Omen Spacer Wireless TKL Keyboard

HP 455 Programmable Wireless keyboard

HP 455 Programmable Wireless keyboard
Detail

Typ klávesnice:Membránová; Rozhranie klávesnice:Káblové USB; Lokalizácia klávesnice:CZ. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP 455 Programmable Wireless keyboard

HP Dual Mode Keyboard 1000 - bezdrátová klávesnice

HP Dual Mode Keyboard 1000 - bezdrátová klávesnice
Detail

Užívej si pohodlné připojení k počítači, chytrému telefonu a tabletu. Přepínej snadno mezi zařízeními pouhým stiskem tlačítka.• Disponuje dvěma možnostmi bezdrátového rozhraní - přijímač USB nebo Bluetooth 5.0.• Anglická lokalizace Rozměry produktu (š x h x v) 41,01 × 14,21 × 2,28 cm Hmotnost produktu 0,88 kg Co je obsaženo v krabici HP Dual Mode Keyboard 1000Bezdrátový USB přijímač2× baterie AAAZárukaDokumentace (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP Dual Mode Keyboard 1000 - bezdrátová klávesnice

HP Wired 320K keyboard (česko-slovensky) klávesnice

HP Wired 320K keyboard (česko-slovensky) klávesnice
Detail

Nová klávesnice HP USB nabízí špičkový a odolný design navržený pro snadné každodenní používání ve firemním výpočetním prostředí. Design vhodný do firemního prostředí. Se sklonem 0°, 6° nebo 12° a náklonnými nožkami je vhodný pro uživatele s různými styly psaní. Byla navržena s ohledem na odolnost a náročné využívání s životností až 20 milionů úderů. Minimalizujte škody způsobené menším množstvím rozlité tekutiny díky zabudované funkci odvádění tekutin. Hardwarová kompatibilita Klávesnice HP USB je kompatibilní s počítačem HP Compaq 4300 Pro AIO. POZNÁMKA: Některé modely nejsou k dispozici ve všech oblastech. Hmotnost 0,9 kg Rozměry (šířka x hloubka x výška) 16,43 x 46,03 x 2,44 cm Co je obsaženo v krabici Klávesnice; Instalační příručka; Záruční karta; Příručka bezpečné a pohodlné obsluhy Záruka Záruka omezená na doplněk je jednoroční (doba platnosti záruky omezené na doplněk HP) záruka výměny částí libovolných doplňků značky HP a Compaq (doplňky HP). Pokud je doplněk HP nainstalován v hardwaru HP, společnost HP může poskytnout záruční službu po dobu platnosti omezené záruky na doplněk HP nebo po zbývající dobu omezené záruky na hardware HP, ve kterém má být doplněk HP nainstalován, a to podle toho, která doba je delší. Tato doba však nesmí být delší než tři (3) roky od data zakoupení doplňku HP. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP Wired 320K keyboard (česko-slovensky) klávesnice

350 BLK Compact Multi-Device Keyboard - klávesnice

350 BLK Compact Multi-Device Keyboard - klávesnice
Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 350 BLK Compact Multi-Device Keyboard - klávesnice

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard 920-007582, 920-007582

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard 920-007582, 920-007582
Detail

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard. Přeměňte libovolný prostor na minimalistický, moderní a víceúčelový s K380 Slim Multi-Device – ultratenkou a designově pokrokovou klávesnicí ideální pro psaní na počítači, smartphonu, tabletu a dalších zařízeních. Je ideálním společníkem pro váš každodenní multitasking. VÁŠ PROSTOR. KDEKOLI. Minimalistická, moderní a přenosná. Útlá a lehká klávesnice K380 Multi-Device je vybavena funkcí Bluetooth®, takže ji můžete využívat pro více zařízení doma, na cestách nebo v oblíbené kavárně. Pište na notebooku, telefonu nebo tabletu a mějte tak svůj prostor jen pro sebe, ať jste kdekoli. PIŠTE NA ČEMKOLI Libovolné zařízení, libovolný operační systém. Klávesnici K380 Multi-Device lze připojit ke všem bezdrátovým zařízením Bluetooth podporou externích klávesnic, díky čemuž můžete bez potíží pracovat v systémech Windows®, macOS, iPadOS, Chrome OS™, Android™, iOS a dokonce i Apple TV. PIŠTE. PŘEPNĚTE POMOCÍ EASY-SWITCH. PIŠTE. Propojte klávesnici až se třemi zařízeními (i s různými operačními systémy) a přepínejte mezi nimi pouhým stiskem tlačítka. Budete tak moci psát, přepnout a zase pokračovat v psaní. POHODLNÉ PSANÍ JAKO NA NOTEBOOKU Všechny klávesy v kompaktním provedení. Díky vysoce kompaktním rozměrům můžete mít myš blíže k sobě, takže nemusíte tolik natahovat ruku a můžete sedět zdravěji a pohodlněji. Nízkoprofilové klávesy s vybráním uchycené technologií Scissor dokonale odpovídají tvaru vašich prstů, díky čemuž umožňují plynulé, tiché a snadno návykové psaní podobně jako na notebooku. Klávesnice se navíc snadno vejde tašky. Technické parametry *Výška: 124 mm *Šířka: 279 mm *Hloubka: 16 mm *Hmotnost: 423 g včetně baterií *Typ připojení: Bluetooth Classic (3.0) *Bezdrátový dosah: 10 m *Baterie: 2x AAA *Životnost baterie: 24 měsíců *Indikátory (LED): Indikátor baterie, indikátory 3 kanálů Bluetooth *Layout: Mezinárodní US Obsah balení *Klávesnice *2 baterie velikosti AAA (nainstalované) *Uživatelská dokumentace (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard 920-007582, 920-007582

Trust Verto Wireless Ergonomic (22879)

Detail

Bezdrátová optická myš s ergonomickým vertikálním designem, pohodlná opěrka na palec, DPI tlačítko (800/1200/1600), dvě tlačítka pro palec. Nápájení: 2 baterie AAA. (mall.cz)

Podobné produkty ako Trust Verto Wireless Ergonomic (22879)

Trust Verro Ergonomic Wireless (23507)

Detail

Vertikální bezdrátová optická myš. Pravoruká verze. Pracovní úhel o 60°. Celkem 6 ovládacích tlačítek. Volitelná změna 600/1200/1600 DPI. Konektor USB 2.0. Dosah mikro-přijímače až 10 m. Typ baterie AA. Hmotnost o 115 g. Rozměry 68 × 74 × 137 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Trust Verro Ergonomic Wireless (23507)
TRUST Nado - US (23746), Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267), Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT Wireless Keyboard - Space Grey - US (ST-BTSX1M), Satechi Slim X2 Slim Bluetooth Wireless Keyboard - Space Grey - US (ST-BTSX2M), Satechi Aluminum Bluetooth Wireless Keyboard for Mac - Space Gray - US (ST-AMBKM), Trust Kuza Wireless Mouse (24114), Lenovo Professional Wireless Keyboard - SK (4X30H56867), Trust VERRO Wireless Ergo Mouse (23507), TRUST GXT117 STRIKE WIRELESS MOUSE (22625), CANYON Bezdrátová bluetooth klávesnice BK-10 (CND-HBTK10-US), Logitech Wireless Keyboard K375s - CZ (920-008182), Logitech Wireless Keyboard K350 - UK (920-004483), Trust Yvi Wireless Mouse Pink Circles (24441), Trust GXT 391 THIAN WIRELESS HEADSET (24502), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549), Trust GXT 980 Redex Wireless Mouse (24480), TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727), Trust Zaya Rechargeable Wireless Mouse, modrá (24018), Trust Yvi FX Wireless Mouse, bílá (22335), Trust Primo Wireless Mouse Matt, černá (24794), Trust Ozaa Rechargeable Wireless Mouse, černá (23812), Trust Yvi FX Wireless Mouse - black (22333), Trust Zaya Rechargeable Wireless Mouse, černá (23809), Trust Yvi FX Wireless Mouse - pink (22336), Trust Xani Optical Bluetooth Mouse - černá (21192), Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286), Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992), Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK (920-003741), HP 970 Programmable Wireless Keyboard - CZ (3Z729AA#BCM), OZONE TACTICAL Wireless Mini Mechanical Keyboard - US (OZTACTICALUS)