Trust veza wireless touchpad keyboard 21267, 21267

Produkt Trust veza wireless touchpad keyboard 21267, 21267 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Trust veza wireless touchpad keyboard 21267, 21267 upraviť a produkt hľadať znova.

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 21267, 21267

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 21267, 21267
Detail

Bezdrátová multimediální klávesnice s integrovaným touchpadem XL k ovládání notebooku / stolního počítače / Smart TV nebo herní konzole z pohodlí gauče * Multimediální klávesnice s integrovaným touchpadem XL pro optimální ovládání Smart TV, notebooku, stolního počítače nebo herní konzole * Plnohodnotná klávesnice pro rychlé a pohodlné psaní * Snadno a rychle procházejte internet, aktualizujte zprávy v sociálních sítích a odesílejte e-maily. * Kompaktní a lehká, velmi vhodná pro použití v obýváku * Bezdrátový dosah 10 metrů * Plug and Play; klávesnici stačí připojit k přijímači micro-USB a můžete ji začít používat * CZ/SK layout Obsah balení * Klávesnice s integrovaným touchpadem * Návod k použití * Přijímač micro-USB * Dvě baterie AAA Systémové požadavky * Notebook, stolní počítač nebo Smart TV s portem USB * Herní konzole PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One nebo Nintendo Wii (touchpad není podporován) Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/20960-veza-wireless-touchpad-keyboard (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 21267, 21267 , Trust veza wireless touchpad keyboard - cz/sk (21267)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267)
Detail

Klávesnice na dálkové ovládání PC / televize, membránová, bezdrátová, chiclet klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, na AAA baterie, černá Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Multimediální klávesnice s integrovaným XL touchpademBezdrátová multimediální klávesnice Trust Veza Wireless Keyboard poslouží k ovládání notebooků, stolních počítačů nebo Smart TV z pohodlí gauče. Na pravé straně má integrovaný XL touchpad, který nahrazuje myš. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klávesnice Trust Veza Wireless Keyboard poskytuje bezdrátový dosah až 10 mKlávesnice Trust Veza Wireless Keyboard je kompaktní a lehká, takže se s ní snadno manipuluje až do vzdálenosti 10 metrů od bezdrátového přijímače. Umožní vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267) , Trust kuza wireless mouse (24114)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 20960, 20960

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 20960, 20960
Detail

Trust Veza Bezdrátová dotyková multimediální klávesniceChcete si užívat pohodlí z gauče, když je přenosný počítač připojen k televizoru? Díky bezdrátové klávesnici s dotykovou ovládací plochou Trust Veza můžete snadno ovládat inteligentní televizi, přenosný či stolní počítač nebo herní konzolu, aniž byste se museli zvednout z pohovky.Získejte kontroluS klávesnicí Trust Veza můžete vyhledávat videa YouTube, vložit příspěvek v síti Facebook, poslat e-mail svým přátelům nebo navštívit oblíbené webové stránky, když je přenosný počítač připojen k televizoru. Klávesnice Trust Veza má standardní rozložení kláves a velkou integrovanou dotykovou ovládací plochu XL. Díky vestavěné ovládací ploše můžete ovládat přenosný počítač pouhým dotykem prstu. Na obrazovce televizoru se podobně jako na displeji přenosného počítače objeví ukazatel myši, takže můžete plynule ovládat jednotlivé možnosti pouhým kliknutím tlačítka. Klávesnice Trust Veza je v levém horním rohu vybavena dalším levým tlačítkem myši. Díky tomuto tlačítku je snadné klávesnici ovládat při držení oběma rukama. Jediným kliknutím tlačítka lze také nastavit hlasitost. Velká tak akorát Klávesnice Trust Veza je lehká a má štíhlé provedení. Má přesně tu správnou velikost: dostatečně kompaktní, abyste se s ní mohli posadit, kamkoliv se vám zlíbí, a přitom dostatečně rozměrná pro pohodlné a přesné psaní. Při používání se klávesnice díky umístěné drážce dobře drží. Plug & PlayChcete používat klávesnici Trust Veza? Jednoduše připojte přijímač micro-USB a můžete ji začít používat! Klávesnici Trust Veza lze používat bezdrátově v dosahu 10 m.Základní vlastnosti:Multimediální klávesnice s integrovaným touchpadem XL pro optimální ovládání Smart TV, notebooku, stolního počítače nebo herní konzolePlnohodnotná klávesnice pro rychlé a pohodlné psaníSnadno a rychle procházejte internet, aktualizujte zprávy v sociálních sítích a odesílejte e-maily.Kompaktní a lehká, velmi vhodná pro použití v obývákuKompatibilní s více operačními systémy; (tbd)Comfort from your couch; 10 meter wireless rangePlug and Play; klávesnici stačí připojit k přijímači micro-USB a můžete ji začít používat (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard 20960, 20960 , Lenovo professional wireless keyboard - sk (4x30h56867)

TRUST ODY WIRELESS KEYBOARD & MOUSE DE, 23945

TRUST ODY WIRELESS KEYBOARD & MOUSE DE, 23945
Detail

Trust ODY Wireless Silent Keyboard and Mouse Set. Bezdrátová a tichá klávesnice a myš pro hodiny pracovního pohodlí. Bezdrátová klávesnice Trust Ody Silent Wireless Mouse s myší je to správné kombo, díky němuž bude vaše práce pohodlnější než dříve. Tiché klávesy zabraňují vyrušování ostatních vaší prací, samotná klávesnice je odolná proti polití a díky bezdrátovému připojení této sady poskytne dostatek flexibility. Klíčové vlastnosti *Sada bezdrátové klávesnice a myši pro optimalizovaný pracovní postup *Tiché klávesy a tlačítka myši, aby nerušily vaši rodinu nebo kolegy *Rozložení klávesnice v plné velikosti s nízkoprofilovými klávesami pro měkký a pohodlný stisk kláves *Konstrukce klávesnice odolná proti polití chrání před tekutinami *Jeden USB přijímač pro připojení klávesnice i myši, který lze uložit uvnitř myši *Myš s pogumovanými stranami poskytuje pevné uchopení *Přizpůsobte si rychlost kurzoru myši pomocí tlačítka DPI Technické parametry *Typ připojení: bezdrátové *Dosah bezdrátové sítě: 10 m *Bezdrátové protokoly: RF 2,4 GHz *USB verze: 2.0 *Typ konektoru: USB *Layout klávesnice: DE Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/23942-ody-wireless-silent-keyboard-and-mouse-set (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST ODY WIRELESS KEYBOARD & MOUSE DE, 23945 , Trust verro wireless ergo mouse (23507)

TRUST klávesnice Nado Wireless Bluetooth Keyboard - náhrada za 22242, 23746

TRUST klávesnice Nado Wireless Bluetooth Keyboard - náhrada za 22242, 23746
Detail

TRUST Nado - US Bezdrátová Bluetooth klávesnice v minimalistickém designu a nízkoprofilovými klávesami Pokud hledáte univerzální bezdrátovou klávesnici s kompaktním designem do domácnosti nebo kanceláře, Trust Nado US je ideální volba. Tuto elegantní Bluetooth klávesnici disponuje širokou kompatibilitou a tak ji propojíte s většinou zařízení s operačním systémem Windows, Android nebo iOS. Klávesnice Trust Nado US nabízí naprostou svobodu ovládání až na vzdálenost 10 metrů. Ve výbavě klávesnice nechybí ani oblíbená multimediální tlačítka či funkce trojitého párování. Klíčové vlastnosti bezdrátové Bluetooth klávesnice Trust Nado US -Ultra úzký design s nízkou hmotností -Nízkoprofilové klávesy s vynikající odezvou -Bezdrátové rozhraní Bluetooth 4.0 -Dosah signálu na vzdálenost 10 metrů -Trojité párování: připojení až 3 zařízení s možností přepínání -12 multimediálních kláves -Kompatibilní se systémy Windows, Android a iOS -Americká lokalizace kláves -Tlačítko on/off pro úsporu energie -Napájení 2× AAA baterie Minimalistický design s nízkoprofilovými klávesami Bezdrátová Bluetooth klávesnice Trust Nado na první pohled zaujme ultratenkým a lehkým designem, díky kterému se stane atraktivním doplňkem vašeho pracovního stolu. Nízkoprofilové oddělené klávesy podtrhují minimalistický vzhled klávesnice Trust Nado a díky vynikající odezvě se postarají o pohodlné psaní. Trust Nado umožní trojité párování Trust Nado díky podpoře trojitého párování nabídne naprostou svobodu ovládání více zařízení najednou. Kompaktní klávesnici můžete přes bezdrátové Bluetooth rozhraní připojit k vašemu notebooku, smartphonu nebo tabletu a rychle mezi nimi přepínat. Multimediální klávesy s rychlým přístupem Pro ovládání oblíbených funkcí je bezdrátová klávesnice Trust Nado vybavena 12 multimediálními klávesami, které usnadní ovládání v různých operačních systémech (Windows/iOS/Android). Tlačítka umožní např. rychlý návrat na domovskou stránku, úpravu jasu obrazovky, regulaci hlasitosti, ovládání multimédií apod. Trust Nado využívá bezdrátovou Bluetooth technologií Díky bezdrátové Bluetooth technologii klávesnice Trust Nado poskytne komfortní zážitek ze psaní bez omezujících kabelů až na vzdálenost 10 metrů. O napájení se stará dvojice AAA baterií, které poskytnou klávesnici výdrž až půl roku běžného používání. Nechybí ani vypínací tlačítko pro úsporu energie Připojení Bezdrátová Rozhraní Bluetooth Určení klávesnice Kancelářská, Kompaktní Technologie Membránová Napájení AAA Lokalizace Americká Typ kláves Nízkoprofilové Enter Jednořádkový Backspace Úzký Levý shift Široký Kurzorové šipky Úzké Výbava klávesnice Multimediální klávesy Barva Bílá Rozměry Šířka 28,65 cm Výška 2,2 cm Hloubka 12,1 cm Hmotnost 293 g (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST klávesnice Nado Wireless Bluetooth Keyboard - náhrada za 22242, 23746 , Trust gxt117 strike wireless mouse (22625)

Logitech Wireless Keyboard K375s, CZ

Logitech Wireless Keyboard K375s, CZ
Detail

ROZMĚRYVýška x šířka x hloubka: 20,5 mm x 435,5 mm x 137,5 mmHmotnost: 475 g s 2x AAA bateriíHmotnost: 425 g bez baterií SYSTÉMOVÉ POŽADAVKYPočítače, telefony a tablety, které podporují externí klávesnice (profil HID)Windows 7, Windows 8, Windows 10 nebo novějšíAndroid 5.0Mac OS X 10.10 nebo novějšíiOS 5 nebo novějšíChrome OS™Připojení USB: Vyžaduje volný port USB. Připojení Bluetooth: Vyžaduje Bluetooth Smart-kompatibilní zařízení s podporou klávesnice (Bluetooth HID). TECHNICKÉ PARAMETRYTyp připojení: Protokol Logitech Unifying (2,4 GHz)Technologie Bluetooth SmartBezdrátový dosah: Dosah bezdrátového připojení 10 m/33 ft Dosah bezdrátového připojení se může lišit v závislosti na podmínkách okolního prostředí a používání.4 Bezdrátové šifrování: Ano Šifrování bezdrátového připojení probíhá mezi klávesnicí a připojeným počítačem nebo mobilním zařízením.4 Podpora softwaru: Logitech Options pro Mac (OS X 10.8 nebo novější)Logitech Options pro Windows (Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšší)Logitech FlowIndikátory (LED): Indikátory 3 kanálů Bluetooth Indikátor stavu baterie: Ano Baterie: 2 x AAA Životnost baterií (nenabíjecí): 24 měsíců Výpočet životnosti baterií klávesnice vychází z předpokládaného počtu dvou milionů úhozů za rok v kancelářském prostředí. Uživatel může zaznamenat jiné hodnoty.3b Připojit/Napájení: Vypínač napájení OBSAH BALENÍKlávesniceUniverzální stojánek2 baterie velikosti AAA Přijímač USBUživatelská dokumentace INFORMACE O ZÁRUCEDvouletá omezená záruka na hardware (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard K375s, CZ , Logitech wireless keyboard k375s - cz (920-008182)

Omen Spacer Wireless TKL Keyboard

Omen Spacer Wireless TKL Keyboard
Detail

Bezdrátová klávesnice Omen Spacer Wireless TKL Keyboard Bezdrátová herní klávesnice s technologií Zero-Lag a spínači CHERRY MX Brown. Dobíjecí baterie s výdrží až 75 hodin Anglická lokalizace Pro nastavení klávesnice je potřeba aplikace OMEN Command Center Rozměry produktu (š x h x v): 36,93 × 13,95 × 3,6 cm (klávesnice) 36,88 × 10,4 × 1,82 cm (opěrka rukou) 29 × 1,53 × 0,77 cm (zesilovač) 1,99 × 1,55 × 0,8 cm (přijímač) Hmotnost produktu: 960 g (klávesnice) 257 g (opěrka rukou) Co je obsaženo v krabici: Klávesnice Zesilovač Kabel Přijímač Opěrka rukou (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Omen Spacer Wireless TKL Keyboard , Logitech wireless keyboard k350 - uk (920-004483)

HP 455 Programmable Wireless keyboard

HP 455 Programmable Wireless keyboard
Detail

Typ klávesnice:Membránová; Rozhranie klávesnice:Káblové USB; Lokalizácia klávesnice:CZ. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP 455 Programmable Wireless keyboard , Trust yvi wireless mouse pink circles (24441)

TRUST klávesnice GXT 865 Asta Mechanical Keyboard

TRUST klávesnice GXT 865 Asta Mechanical Keyboard
Detail

MECHANICKÁ KLÁVESNICA GXT 865 ASTA Mechanická herná klávesnica s rýchlo reagujúcimi spínačmi, 8 farebnými režimami a funkciou herného režimu Rýchlo reagujúce lineárne mechanické spínače, ktoré vydržia až 50 miliónov stlačení kláves 8 režimov farieb dúhových vĺn s nastaviteľným jasom Pokročilý anti-ghosting s funkciou N-key rollover. Špeciálny herný režim na vypnutie klávesu Windows 11 tlačidiel priameho prístupu k médiám Protišmykové gumové nožičky Káblový kanál na optimalizáciu správy káblov TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ PN 22630 EAN 8713439226300 Obsah balenia Mechanická klávesnicaPoužívateľská príručkaHerná nálepkaStláčadlo na vyťahovanie krytov klávesov Minimálne požiadavky PC / notebook s portom USBWindows 10, 8, 7 Záruka 2 roky Veľkosť výrobku (VxŠxH): 444x133x41 Hmotnosť výrobku (netto): 1152 g Ergonomický dizajn nie Kľúčová technológia mechanické KONEKTIVITA Typ pripojenia káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Verzia USB 2.0 Typ konektora USB FUNKCIE Odolnosť proti rozliatiu nie Vrátane softvéru nie Špeciálne funkcie 6 farieb podsvietenia (pevné farby v každom riadku), Herný režim , Nastaviteľná výška (uhlové stojany) , integrovaný sťahovák klávesov CHARAKTERISTIKA Rozloženie klávesnice QWERTY INPUT Zdroj energie USB KOMPATIBILITA Kompatibilné typy zariadení pc, notebook Kompatibilné softvérové platformy Windows 10, Windows 7, Windows 8 KONTROLA Numerická klávesnica áno Životnosť kľúča 50000000 lisov Počet kľúčov 104 Čas odozvy 5 ms Cestovná vzdialenosť 4 mm Operačná sila 65 g Sila spúšte 45 g . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST klávesnice GXT 865 Asta Mechanical Keyboard , Trust gxt 391 thian wireless headset (24502)

Trust Verto Wireless Ergonomic (22879)

Detail

Bezdrátová optická myš s ergonomickým vertikálním designem, pohodlná opěrka na palec, DPI tlačítko (800/1200/1600), dvě tlačítka pro palec. Nápájení: 2 baterie AAA. (mall.cz)

Podobné produkty ako Trust Verto Wireless Ergonomic (22879) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified (24549)

Trust Verro Ergonomic Wireless (23507)

Detail

Vertikální bezdrátová optická myš. Pravoruká verze. Pracovní úhel o 60°. Celkem 6 ovládacích tlačítek. Volitelná změna 600/1200/1600 DPI. Konektor USB 2.0. Dosah mikro-přijímače až 10 m. Typ baterie AA. Hmotnost o 115 g. Rozměry 68 × 74 × 137 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Trust Verro Ergonomic Wireless (23507) , Trust gxt 980 redex wireless mouse (24480)

TRUST KUZA WIRELESS MOUSE, 24114

TRUST KUZA WIRELESS MOUSE, 24114
Detail

Trust Kuza Wireless Mouse. Bezdrátová myš s pohodlným designem a pohodlnými palcovými tlačítky. Díky ergonomickému designu se Trust Kuza pohodlně používá, a to i během nejdelší pracovní doby. Je bezdrátová s dosahem 10 metrů a je dodávána s mikro přijímačem, který lze uložit uvnitř samotné myši. K dispozici jsou dvě tlačítka palce a rychlost kurzoru lze upravit stisknutím tlačítka nahoře. Už nikdy si nevybírejte mezi komfortem a funkčností. Klíčové vlastnosti *Díky pohodlnému designu je s touto myší potěšením pracovat *10 metrů bezdrátového dosahu s přiloženým mikro přijímačem USB *Upravte rychlost kurzoru pomocí tlačítka DPI (800/1200/1600 DPI) *Dvě tlačítka palce umožňují snadné procházení *Šetřete výdrž baterie vypínačem a vypněte myš, pokud ji nepoužíváte Technické parametry *Typ připojení: bezdrátové *Dosah bezdrátové sítě: 10 m *Bezdrátové protokoly: RF 2,4 GHz *USB verze: 2.0 *Typ konektoru: USB-A *Senzorová technologie: optická *Počet tlačítek: 6 *Typ baterie: 2x AA *Celková hmotnost: 78 g Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/24114-kuza-wireless-mouse (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST KUZA WIRELESS MOUSE, 24114 , Trust fyda wireless mouse eco certified (24727)

Trust Kuza Wireless Mouse (24114)

Trust Kuza Wireless Mouse (24114)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 6 tlačítek, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky, černá a šedá Myš Trust Kuza kombinuje vysoký komfort s funkčnostíErgonomický design bezdrátové myši Trust Kuza vám vždy zajistí maximální pohodlí, a to i při velmi dlouhém používání. Pro zvýšení uživatelského komfortu využívá myš pokročilé technologie, jako je třeba bezdrátové připojení prostřednictvím praktického USB mikro přijímače, který lze snadno ukládat přímo do otvoru ve spodku myši. Trust Kuza disponuje šesti tlačítky, včetně dvou palcových, a nechybí ani DPI tlačítko pro rychlé nastavení rychlosti kurzoru. S myší Kuza si již nebudete muset vybírat mezi pohodlím a funkčností.Klíčové vlastnosti bezdrátové myši Trust KuzaBezdrátová myš Trust Kuza s ergonomickým designem nabízí vysokou míru uživatelského komfortuStabilní bezdrátové připojení prostřednictvím praktického USB mikro přijímače s dosahem 10 metrůUSB přijímač lze pohodlně uložit do přihrádky ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Kuza Wireless Mouse (24114) , Trust zaya rechargeable wireless mouse, modrá (24018)

Logitech Wireless Keyboard K270 Unifying, US

Logitech Wireless Keyboard K270 Unifying, US
Detail

Bezdrôtová klávesnica Logitech K270. Spoľahlivé bezdrôtové pripojenie - kdekoľvek používate klávesnicu. Malý prijímač Logitech Unifying je dostatočne malý na to, aby ste ho mohli umiestniť do notebooku. Navyše môžete ľahko pridať ďalšiu kompatibilnú myš alebo klávesnicu - bez problémov s viacerými prijímačmi USB. So zariadením Logitech Advanced 2.vďaka bezdrôtovému pripojeniu s frekvenciou 4 GHz si užijete prakticky žiadnu stratu signálu až do vzdialenosti 10 metrov.* Bez problémov s batériou vydržíte dva roky.** Osem klávesových skratiek a nastavenie plug-and-play, ktoré trvá len niekoľko sekúnd, prispievajú k jednoduchosti. Známe rozloženie v plnej veľkosti - vrátane číselného bloku - vám poskytuje všetky správne tlačidlá presne tam, kde ich očakávate. Je skonštruovaná tak, aby vydržala vysokú kvalitu a spoľahlivosť, ktorými je spoločnosť Logitech známa, s konštrukciou odolnou proti poliatiu*** a klávesmi s UV povlakom, ktorý zaručuje dlhú životnosť. * Dosah bezdrôtového pripojenia sa môže líšiť v závislosti od podmienok prostredia a výpočtovej techniky. ** Výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti od spôsobu používania. *** Testované v obmedzených podmienkach (maximálne 60 ml rozliatej kvapaliny). . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard K270 Unifying, US , Trust yvi fx wireless mouse, bílá (22335)

Logitech Wireless Keyboard K860 ERGO, US

Logitech Wireless Keyboard K860 ERGO, US
Detail

ROZMĚRY Výška: 233 mm Šířka: 456 mm Hloubka: 48 mm Hmotnost: 1160 g SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY Připojení Bluetooth 5.0 (Vyžaduje podporu Bluetooth a profil klávesnice HID) Přijímač USB (Vyžaduje port USB A) Připojení Bluetooth Bluetooth Low Energy Windows 8,10 nebo novější macOS 10.13 nebo novější Přijímač USB Windows 7,8,10 nebo novější macOS 10.13 nebo novější TECHNICKÉ PARAMETRY Podpora připojení přijímač USB 2,4 GHz Technologie Bluetooth low energy Podpora softwaru Logitech Options™ v systému Mac OS 10.11 a vyšším a Windows 7 a vyšším Typ baterie 2x baterie AAA Bezdrátový dosah Dosah bezdrátového připojení 10 m 2Dosah bezdrátového připojení se může lišit v závislosti na provozním prostředí a nastavení počítače. Bezdrátové šifrování 3Šifrování bezdrátového připojení probíhá mezi klávesnicí a připojeným počítačem nebo mobilním zařízením. OBSAH BALENÍ Ergonomická klávesnice Přijímač USB 2x baterie AAA Stručná instalační příručka INFORMACE O ZÁRUCE Dvouletá omezená záruka na hardware ČÍSLO DÍLU Grafitová Mezinárodní US (Qwerty) :920-010108 Grafitová Dansk/Norsk/Svenska/Suomalainen (Qwerty): 920-009168 Grafitová Deutsch (Qwertz): 920-009167 Grafitová Italiano (Qwerty): 920-010106 Grafitová Espanol (Qwerty): 920-010105 Grafitová Angličtina UK (Qwerty):920-010107 Grafitová Suisse / Schweizer (Qwertz):920-009874 Grafitová Français (Azerty): 920-010104 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard K860 ERGO, US , Trust primo wireless mouse matt, černá (24794)

Lenovo Professional Wireless Keyboard - SK (4X30H56867)

Lenovo Professional Wireless Keyboard - SK (4X30H56867)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, slovenská lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, na AA baterie, černá Pokud pracujete často s textem, neobejdete se bez kvalitní klávesnice. Více prostoru a lepší ergonomie je jasné plus. Na začátku budete muset výběr omezovat podle určení. Lenovo Professional Wireless Keyboard - SK je klávesnice kancelářská. Klávesnice Lenovo se nijak nevymezuje pro použití, je tedy vhodnou volbou na chatování i e-mail, pro pisálky i v případě, když hledáte základní levnou klávesnici. Zajímavé rysy klávesnice Lenovo Professional Wireless Keyboard - SK Tvar tlačítka Enter je Jednořádkový. Rozhraní Bezdrátový USB přijímač poslouží pro připojení např. k počítači. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lenovo Professional Wireless Keyboard - SK (4X30H56867) , Trust ozaa rechargeable wireless mouse, černá (23812)

TRUST PRIMO KEYBOARD AND MOUSE SET DE, 23973

TRUST PRIMO KEYBOARD AND MOUSE SET DE, 23973
Detail

Trust Primo Keyboard & Mouse Set. Tichá klávesnice a myš pro pohodlnou práci. Klávesnice přicházejí ve všech tvarech a velikostech, ale co když potřebujete pouze základní funkce? Trust Primo to přesně dělá. Má rozložení v plné velikosti, klávesy odolné proti polití a je výškově nastavitelné. A díky tichým klávesám budete psát celé hodiny, aniž byste obtěžovali své spolupracovníky. Dodává se dokonce s jednoduchou oboustrannou myší, takže můžete začít pracovat v okamžiku, kdy tuto sadu připojíte k počítači. Primo dělá přesně to, co chcete. Technické parametry *Typ připojení: kabelové *Délka kabelu: 180 cm *USB verze: 2.0 *Typ konektoru: USB-A *Klávesová technologie: membrána *Layout: DE *Rozměry: 30 x 449 x 148 mm *Hmotnost: 488 g Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/23970-primo-keyboard-mouse-set (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST PRIMO KEYBOARD AND MOUSE SET DE, 23973 , Trust yvi fx wireless mouse - black (22333)

Trust GXT 865 Asta Mechanical Keyboard 22630, 22630

Trust GXT 865 Asta Mechanical Keyboard 22630, 22630
Detail

MECHANICKÁ KLÁVESNICA GXT 865 ASTA Mechanická herná klávesnica s rýchlo reagujúcimi spínačmi, 8 farebnými režimami a funkciou herného režimu Rýchlo reagujúce lineárne mechanické spínače, ktoré vydržia až 50 miliónov stlačení kláves 8 režimov farieb dúhových vĺn s nastaviteľným jasom Pokročilý anti-ghosting s funkciou N-key rollover. Špeciálny herný režim na vypnutie klávesu Windows 11 tlačidiel priameho prístupu k médiám Protišmykové gumové nožičky Káblový kanál na optimalizáciu správy káblov TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ PN 22630 EAN 8713439226300 Obsah balenia Mechanická klávesnicaPoužívateľská príručkaHerná nálepkaStláčadlo na vyťahovanie krytov klávesov Minimálne požiadavky PC / notebook s portom USBWindows 10, 8, 7 Záruka 2 roky Veľkosť výrobku (VxŠxH): 444x133x41 Hmotnosť výrobku (netto): 1152 g Ergonomický dizajn nie Kľúčová technológia mechanické KONEKTIVITA Typ pripojenia káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Verzia USB 2.0 Typ konektora USB FUNKCIE Odolnosť proti rozliatiu nie Vrátane softvéru nie Špeciálne funkcie 6 farieb podsvietenia (pevné farby v každom riadku), Herný režim , Nastaviteľná výška (uhlové stojany) , integrovaný sťahovák klávesov CHARAKTERISTIKA Rozloženie klávesnice QWERTY INPUT Zdroj energie USB KOMPATIBILITA Kompatibilné typy zariadení pc, notebook Kompatibilné softvérové platformy Windows 10, Windows 7, Windows 8 KONTROLA Numerická klávesnica áno Životnosť kľúča 50000000 lisov Počet kľúčov 104 Čas odozvy 5 ms Cestovná vzdialenosť 4 mm Operačná sila 65 g Sila spúšte 45 g . (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT 865 Asta Mechanical Keyboard 22630, 22630 , Trust zaya rechargeable wireless mouse, černá (23809)

TRUST klávesnice GXT 834 CALLAZ TKL KEYBOARD US

TRUST klávesnice GXT 834 CALLAZ TKL KEYBOARD US
Detail

Rozhranie súpravy:Káblové USB; Typ myši:Optická; Špecifikácie myši:4+ tlačidlá, s kolieskom; Funkcie klávesnice:Podsvietené klávesy, multimediálne klávesy. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST klávesnice GXT 834 CALLAZ TKL KEYBOARD US , Trust yvi fx wireless mouse - pink (22336)

TRUST PUCK WIRELESS MOUSE BLACK, 24059

TRUST PUCK WIRELESS MOUSE BLACK, 24059
Detail

Nabíjateľná bezdrôtová myš Bluetooth Puck Nabíjateľná bezdrôtová myš s minimalistickým zaobleným tvarom a tichými tlačidlami Ultra tenký dizajn; výška len 27 mm, takže sa ľahko zmestí do tašky Tiché tlačidlá redukujú nepríjemné zvuky klikania na klávesy o 90 % Šetrné k životnému prostrediu vďaka dobíjateľnej batérii Pripojte ho buď cez Bluetooth, alebo cez priložený ľahko skladovateľný mikroprijímač USB Pre pravákov aj ľavákov vďaka symetrickému obojručnému dizajnu Nastavenie rýchlosti pomocou tlačidla DPI (800, 1200, 1600 DPI) TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE výška hlavného výrobku 25 mm Šírka hlavného výrobku 57 mm Hĺbka hlavného výrobku 108 mm formfactor Štandard Ergonomický dizajn Nie Pripojenie Typ pripojenia Bezdrôtové pripojenie Bluetooth áno Bezdrôtový dosah 10 m Bezdrôtové protokoly RF 2.4 GHz, Bluetooth prijímač USB je súčasťou balenia Áno Verzia USB 2.0 Typ konektora USB-A samec Funkcie Tiché kliknutie áno Kĺzavé podložky teflón Softvér Nie Uložiteľný prijímač USB Áno Nastaviteľné DPI Áno Úspora energie Áno Hry Navrhnuté na hranie hier Nie Osvetlenie Svetlá áno napájanie nabíjateľná batéria Áno Typ batérie (AA, AAA atď.) polymér senzor dPI 1000, 1200, 1600, 800 rozsah DPI 800 dpi - 1600 dpi max. DPI 1600 dpi Technológia senzorov Optické vstup zdroj energie Batéria Kompatibilita Kompatibilné softvérové platformy Windows, Chrome OS, Mac OS Kompatibilné typy zariadení Prenosný počítač, pC kontrola Typ rukoväte Dlaň, pazúr, prst Horizontálne posúvanie nie Ovládacie prvky vľavo, vpravo, v polovici, dpi slučka Počet tlačidiel 4 Tlačidlo DPI Áno tlačidlo zapnutia/vypnutia Áno Programovateľné tlačidlá Nie Nastaviteľná hmotnosť Nie Vhodný povrch nereflexný rovný povrch ukazovatele Bezdrôtový režim, Batéria je vybitá, Nabíjanie Používanie ľavou-pravou rukou Praváci, ľaváci Posúvacie koliesko áno Trackball nie . (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST PUCK WIRELESS MOUSE BLACK, 24059 , Trust gxt860 thura semi-mechanical keyboard - cz/sk (22286)

TRUST PUCK WIRELESS MOUSE BLUE, 24126

TRUST PUCK WIRELESS MOUSE BLUE, 24126
Detail

Nabíjateľná bezdrôtová myš Bluetooth Puck Nabíjateľná bezdrôtová myš s minimalistickým zaobleným tvarom a tichými tlačidlami Ultra tenký dizajn; výška len 27 mm, takže sa ľahko zmestí do tašky Tiché tlačidlá redukujú nepríjemné zvuky klikania na klávesy o 90 % Šetrné k životnému prostrediu vďaka dobíjateľnej batérii Pripojte ho buď cez Bluetooth, alebo cez priložený ľahko skladovateľný mikroprijímač USB Pre pravákov aj ľavákov vďaka symetrickému obojručnému dizajnu Nastavenie rýchlosti pomocou tlačidla DPI (800, 1200, 1600 DPI) TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE výška hlavného výrobku 25 mm Šírka hlavného výrobku 57 mm Hĺbka hlavného výrobku 108 mm formfactor Štandard Ergonomický dizajn Nie Pripojenie Typ pripojenia Bezdrôtové pripojenie Bluetooth áno Bezdrôtový dosah 10 m Bezdrôtové protokoly RF 2.4 GHz, Bluetooth prijímač USB je súčasťou balenia Áno Verzia USB 2.0 Typ konektora USB-A samec Funkcie Tiché kliknutie áno Kĺzavé podložky teflón Softvér Nie Uložiteľný prijímač USB Áno Nastaviteľné DPI Áno Úspora energie Áno Hry Navrhnuté na hranie hier Nie Osvetlenie Svetlá áno napájanie nabíjateľná batéria Áno Typ batérie (AA, AAA atď.) polymér senzor dPI 1000, 1200, 1600, 800 rozsah DPI 800 dpi - 1600 dpi max. DPI 1600 dpi Technológia senzorov Optické vstup zdroj energie Batéria Kompatibilita Kompatibilné softvérové platformy Windows, Chrome OS, Mac OS Kompatibilné typy zariadení Prenosný počítač, pC kontrola Typ rukoväte Dlaň, pazúr, prst Horizontálne posúvanie nie Ovládacie prvky vľavo, vpravo, v polovici, dpi slučka Počet tlačidiel 4 Tlačidlo DPI Áno tlačidlo zapnutia/vypnutia Áno Programovateľné tlačidlá Nie Nastaviteľná hmotnosť Nie Vhodný povrch nereflexný rovný povrch ukazovatele Bezdrôtový režim, Batéria je vybitá, Nabíjanie Používanie ľavou-pravou rukou Praváci, ľaváci Posúvacie koliesko áno Trackball nie . (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST PUCK WIRELESS MOUSE BLUE, 24126 , Trust primo keyboard and mouse set - cz/sk (23992)

TRUST PUCK WIRELESS MOUSE PINK, 24125

TRUST PUCK WIRELESS MOUSE PINK, 24125
Detail

Trust Puck Rechargeable Bluetooth Wireless Mouse. Dobíjecí bezdrátová myš s minimalistickým zaobleným tvarem a tichými tlačítky. Trust Puck je navržena tak, aby byla vaším řešením pro vaše výzvy na cestách. Tato ultratenká bezdrátová myš je dostatečně malá na to, abyste si ji mohli vzít s sebou, a přesto je dostatečně pohodlná na používání. Je vybaven spoustou praktických funkcí, jako je duální bezdrátové připojení, tichá tlačítka a dobíjecí baterie. A funguje pro leváky i praváky. Díky dobíjecí baterii už nikdy nebudete muset kupovat jednorázové baterie. Když myši dochází energie, jednoduše ji připojte pomocí přiloženého kabelu USB-C a můžete vyrazit. Šetří peníze i životní prostředí. Klíčové vlastnosti *Ultratenký design; pouze 27 mm na výšku, takže se snadno vejde do tašky *Tichá tlačítka snižují nepříjemné zvuky kliknutí o 90% *Šetrné k životnímu prostředí díky dobíjecí baterii *Připojení přes Bluetooth nebo pomocí přiloženého, snadno skladovatelného USB mikro přijímače *Pro praváky i leváky díky symetrickému oboustrannému designu *Upravte rychlost pomocí tlačítka DPI (800, 1200, 1600 DPI) Technické parametry *Typ připojení: bezdrátové *Bluetooth: ano *Dosah bezdrátové sítě: 10 m *Bezdrátové protokoly: RF 2,4 GHz, Bluetooth *USB verze: 2.0 *Rozsah DPI: 800 dpi - 1600 dpi *Senzorová technologie: optická *Počet tlačítek: 4 Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/24125-puck-rechargeable-bluetooth-wireless-mouse-pink (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST PUCK WIRELESS MOUSE PINK, 24125 , Logitech wireless keyboard k270 - cz/sk (920-003741)

Trust GXT 391 Thian Wireless (24502)

Detail

Bezdrátová sluchátka Trust GXT 391 Thian Wireless s kvalitními 40mm měniči reproduktorů. Pohodlné náušníky přes celé ucho ze syntetické kůže potažené síťovinou pro mimořádně skvělý poslech. Sklápěcí mikrofon s pop filtrem vám zajistí perfektně čistou komunikaci. Disponují integrovanou baterií s výdrží až 13 hodin. Připojení probíhá bezdrátově pomocí USB dongle. Kompatibilní s celou řadou zařízení. Sluchátka jsou vyrobena z ekologických materiálů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT 391 Thian Wireless (24502) , Hp 970 programmable wireless keyboard - cz (3z729aa#bcm)

TRUST Prezentér Kazun Aluminium Wireless Presenter

TRUST Prezentér Kazun Aluminium Wireless Presenter
Detail

Kazun Aluminium Wireless Presenter Aluminium wireless presenter with red laser, to control your presentations Modern, ultra slim design for easy transportation Strong and sleek aluminium body, feels comfortable in your hand 4 PowerPoint functions (next slide, previous slide, start/stop, blackscreen) Built-in rechargeable battery Extra-long wireless range of up to 30m USB micro-receiver that can be stored inside the presenter Also compatible with Mac* (*Office for Mac 2011 / Mac-Keynote 2014 and later) TECHNICAL SPECIFICATIONS GENERAL PN 23333 EAN code 8713439233339 Warranty 2 years Package contents Wireless presenter USB micro-receiver Micro-USB charge cable User guide System requirements Windows 10, 8, or 7 Intel-based Mac with Mac OS X 10.5 (Leopard) or higher Chrome OS USB port Laser pointer laser class 2 Formfactor standard Height of main product (in mm) 133 mm Width of main product (in mm) 27 mm Depth of main product (in mm) 13 mm Weight of main unit 45 g CONNECTIVITY Connection type wireless Wireless protocols RF 2.4GHz Wireless range 10 m Receiver included yes Receiver formfactor mini USB version 2.0 Connector type USB FEATURES Marking / erasing function no Power saving yes POWER Wireless transmission power (mW) 1 mW INPUT Power source battery COMPATIBILTIY Compatible Device Types pc, laptop Compatible Software Platforms Mac OS, Windows Compatible Applications Powerpoint, Keynote CONTROL Grip type palm Controls forward, backward, black screen button, laser button, start / stop presentation Number of buttons 4 On/off button yes Programmable buttons no Indicators Battery, Activity Left-right handed use right-handed, left-handed Scroll wheel no Trackball no Touchpad no (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST Prezentér Kazun Aluminium Wireless Presenter , Ozone tactical wireless mini mechanical keyboard - us (oztacticalus)

Trust Primo Wireless Mouse 20786, 20786

Trust Primo Wireless Mouse 20786, 20786
Detail

- Bezdrátová optická myš Vlastnosti - Bezdrátový dosah 6m - Tlačítko pro výběr rychlosti 1000-1600 DPI - Miniaturní přijímač USB lze uložit do těla přístroje - Tlačítko pro zapnutí/vypnutí napájení - Lze ovládat pravou i levou rukou Obsah balení - Bezdrátová myš - Miniaturní přijímač USB - Dvě baterie AAA - Návod k použití Systémové požadavky - Windows 8, 7, Vista nebo XP - Počítač MAC s procesorem Intel a systémem Mac OS X 10.5 (Leopard) nebo novějším - Chrome OS - Port USB (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Wireless Mouse 20786, 20786 , Hp 330 wireless mouse & keyboard - us (2v9e6aa#abb)

TRUST GXT117 STRIKE WIRELESS MOUSE (22625)

TRUST GXT117 STRIKE WIRELESS MOUSE (22625)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 4 tlačítka, RGB podsvícení, bezdrátový USB přijímač, symetrická, černá Spolehlivá a přesná bezdrátová herní myš s RGB podsvícenímBezdrátová herní myš TRUST GXT117 Strike nesmí chybět ve výbavě žádného pořádného gamera. Myš je vybavena integrovanou dobíjecí baterií s výdrží až 30 hodin hraní a efektním LED podsvícením vrchního krytu, které se plynule mění a dodává herní akci tu pravou atmosféru. Vychutnejte si vysokou přesnost ovládání a bezdrátovou svobodu, díky čemuž si herní zážitky užijete na maximum. Klíčové vlastnosti bezdrátové herní myši TRUST GXT117 StrikeOptická herní myšSymetrický design vhodný pro praváky i levákyLED podsvícení vrchního krytu (lze vypnout)Vestavěná dobíjecí baterie zajišťující až 30 hodin hraní Tlačítko pro výběr rychlosti (600-1400 dpi)4 responzivní tlačítkaPogumovaný horní kryt pro pevné uchopeníBezdrátový dosah 8 metrůVysoká přesnost ovládáníHerní myš TRUST GXT117 Strike disponuje 4 citlivými... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST GXT117 STRIKE WIRELESS MOUSE (22625) , Orico wireless keyboard - en & mouse (dwkm01-bk-bp)

Trust VERRO Wireless Ergo Mouse (23507)

Trust VERRO Wireless Ergo Mouse (23507)
Detail

Myš vertikální, bezdrátová, optická, 1600DPI, 6 tlačítek, USB a bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vertikální, černá Bezdrátové a ergonomické řešení myšiBezdrátová ergonomická myš Trust Verro Ergonomic Wireless disponuje vertikální konstrukcí, která zajistí komfortní ovládání bez namáhání a bolesti zápěstí a paží. Díky svému jedinečnému tvaru a nízké hmotnosti je ideální volbou pro ty, kteří pracují na počítači dlouhé hodiny. Klíčové vlastnosti bezdrátové myši TRUST Verro Ergonomic WirelessPracujte pohodlně po dlouhou dobu a předcházejte namáhání paží a zápěstíJedinečný ergonomický tvarNízká hmotnost a tvarovaný pogumovaný povrchSvislý 60° úhel pro perfektní polohu zápěstí2 palcová tlačítka - zpět a dalšíTlačítko volby rychlosti (600/1200/1600 DPI)Mikro-přijímač USB lze uložit do myšiBezdrátový dosah až 10 metrůNapájení: 1× AA baterieVynikající ergonomieDíky svislému úhlu se bude vaše zápěstí nacházet v optimální poloze 60°, která je přirozenější... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust VERRO Wireless Ergo Mouse (23507) , Trust puck wireless bt silent mouse, modrá (24126)

Logitech Wireless Keyboard Touch Unifying K400 Plus, CZ

Logitech Wireless Keyboard Touch Unifying K400 Plus, CZ
Detail

Typ klávesnice:Membránová; Rozhranie klávesnice:Bezdrôtová; Lokalizácia klávesnice:CZ; Funkcie klávesnice:Touchpad, multimediálne klávesy. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard Touch Unifying K400 Plus, CZ , Trust ody wireless silent set - cz/sk (24162)

Logitech Wireless Keyboard Unifying K270, CZ/SK

Logitech Wireless Keyboard Unifying K270, CZ/SK
Detail

Bezdrátová klávesnice Logitech K270Bezdrátová klávesnice Logitech Wireless Keyboard K270. Spolehlivé bezdrátové připojení -ať už klávesnici používáte kdekoli. Miniaturní přijímač Logitech Unifying je tak malý, že jej můžete nechat v notebooku. Navíc můžete snadno připojit další kompatibilní myš nebo klávesnici – bez potíží s několika přijímači USB. Díky bezdrátovému připojení Logitech Advanced 2,4 GHz nedochází prakticky k žádným výpadkům signálu až do 10 metrů. Můžete tak pracovat celé dva roky bez starostí s výměnou baterií. Plug-and-playK jednoduchosti používání příspívá osm přístupových kláves a nastavení pomocí technologie plug-and-play, které trvá jen několik sekund. Díky standardnímu plnohodnotnému rozložení kláves (včetně numerické klávesnice) najdete všechny klávesy přesně tam, kde je očekáváte. Klávesnice, která vydrží - díky vysoké kvalitě a spolehlivosti, kterou je společnost Logitech známá, v provedení odolném proti polití a klávesami s UV potiskem pro delší životnost. Technické specifikace Rozhraní: USB Bezdrátová technologie: Radio Frequency Typ spínače: membránový (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard Unifying K270, CZ/SK , Trust puck wireless bt silent mouse, černá (24059)

Logitech Wireless Keyboard K350 - UK (920-004483)

Logitech Wireless Keyboard K350 - UK (920-004483)
Detail

Klávesnice ergonomická, membránová, bezdrátová, klasické (vysokoprofilové) klávesy, anglická lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, na AA baterie, černá K350 na první pohled zaujme zajímavým ergonomickým prohnutím ve všech 3 osách (3D). To bylo navrženo tak, aby vystihlo rozdílnou délku prstu. Každý prst tak mít srovnatelnější vzdálenost, a vy budete moci psát s menší námahou. Přesto zahnutí není natolik dramatické, abyste se museli znovu učit klávesnici efektivně používat. Ihned můžete navýšit svou produktivitu větší výdrží bez únavy.K350 na první pohled zaujme zajímavým ergonomickým prohnutím ve všech 3 osách (3D). To bylo navrženo tak, aby vystihlo rozdílnou délku prstu. Každý prst tak mít srovnatelnější vzdálenost, a vy budete moci psát s menší námahou. Přesto zahnutí není natolik dramatické, abyste se museli znovu učit klávesnici efektivně používat. Ihned můžete navýšit svou produktivitu větší výdrží bez... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard K350 - UK (920-004483) , Eternico essential keyboard wireless ks1000 - cz/sk (aet-ks1000csbn)

Logitech Wireless Keyboard K375s - CZ (920-008182)

Logitech Wireless Keyboard K375s - CZ (920-008182)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, česká lokalizace kláves, Bluetooth a Bezdrátový USB přijímač, na AAA baterie, černá Logitech Wireless Keyboard K375s bezdrátová klávesnice včetně stojánku. klávesnice pro htpc Kvalitně zpracovaná kompaktní klávesnice Logitech K375s bude ideálním společníkem při psaní dlouhých textů nejen na PC, ale i mobilním telefonu či tabletu. Stačí zmáčknout tlačítko Easy-Switch a v momentě přepnete z rozepsaného textu na počítači na chytrý telefon a píšete například SMS zprávu. HLAVNÍ FUNKCE VERTIKÁLNÍ ÚHEL 57° PRO KVALITNĚJŠÍ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard K375s - CZ (920-008182)

Trust GXT 860 Thura Semi-mechanical Keyboard 22286, 22286

Trust GXT 860 Thura Semi-mechanical Keyboard 22286, 22286
Detail

Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK Polomechanická herní klávesnice s barevným RGB podsvícením Herní klávesnice Trust GXT 860 Thura je vybavena rychle reagujícími polomechanickými spínači, které kombinují měkkost stisku klasických tlačítek s pocitem z mechanické klávesnice. Stylový design podtrhuje LED podsvícení s 9 barevnými režimy a nastavitelným jasem. Klávesnice má klasické QWERTY rozložení s numerickým blokem a 12 multimediálními klávesami. K počítači či notebooku ji připojíte přes standardní USB 2.0 kabel s délkou 170 cm. Klíčové vlastnosti herní klávesnice Trust GXT 860 Thura CZ+SK -Rychle reagující polomechanické spínače -9 barevných režimů s nastavitelným jasem -Technologie Anti-ghosting pro 16 stisků současně -Herní režim pro deaktivaci klávesy Windows -12 multimediálních kláves s přímým přístupem -Protiskluzové gumové nožičky -Odnímatelná podložka pod zápěstí -Kabel USB 2.0 s délkou 170 cm Vítězství je ve vašich rukou Polomechanická klávesnice Trust GXT 860 Thura přináší podobný zážitek, jako byste hráli s mechanickou klávesnicí v kombinaci s jemným a lehkým dotykem membránové klávesnice. Díky přesnému ovládání a špičkové odezvě získáte značnou výhodu nad svými protivníky. Vynikající ergonomie Odepínací opěrka zápěstí společně s vysoko profilovanými klávesami vám poskytne pevnou oporu a dokonalý komfort během dlouhých herních seancích. Horní deska vyrobená z kovu a protiskluzové gumové nožičky zajistí vynikající stabilitu a odolnost klávesnice. Pokročilý Anti-ghosting Technologie Anti-ghosting se postará o rychlé a přesné ovládání, i když současně stisknete až 16 kláves. Přepínač herního režimu zabraňuje náhodnému návratu na plochu při stisknutí tlačítka Windows. Multimediální klávesy Díky 12 multimediálním klávesám s přímým přístupem můžete snadno ovládat přehrávání hudby, upravit úroveň hlasitosti, zahájit vyhledávání nebo získat rychlý přístup k funkcím internetového prohlížeče. Připojení Drátová Rozhraní USB Určení klávesnice Herní Technologie Membránová Lokalizace Česká, Slovenská Typ kláves Klasické (Vysokoprofilové) Enter Dvouřádkový úzký Backspace Široký Levý shift Široký Kurzorové šipky Široké Výbava klávesnice Multimediální klávesy, Podsvícené klávesy Barva Černá Rozměry Šířka 45,2 cm Výška 4 cm Hloubka 21,3 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT 860 Thura Semi-mechanical Keyboard 22286, 22286

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard

TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard
Detail

GXT 835 Azor podsvietená herná klávesnica Herná klávesnica plnej veľkosti s osvetlením dúhovými vlnami Rozloženie klávesnice v plnej veľkosti 3 kombinované farebné režimy LED s nastaviteľným jasom Anti-Ghosting: až 8 súčasných stlačení klávesov Prepínač herného režimu; priamo vypnúť kláves Windows Protišmykové gumové nožičky a 2 výškovo nastaviteľné stupne 12 multimediálnych funkčných tlačidiel TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ Číslo položky 23651 EAN 8713439236514 Záruka 2 roky Obsah balenia Herná klávesnicaPoužívateľská príručkaHerná nálepka Systémové požiadavky Windows 10 8 alebo 7Mac s procesorom Intel a Mac OS X 10.5 (Leopard) alebo vyššia*Chrome OS*Port USB*Obmedzená podpora multimediálnych funkcií Celková hmotnosť 621g Výška hlavného výrobku (v mm) 40 mm Šírka hlavného výrobku (v mm) 438 mm Hĺbka hlavného výrobku (v mm) 125 mm Kľúčová technológia membrána Klávesnica plnej veľkosti áno Ergonomický dizajn nie KONEKTIVITA Typ pripojenia káblové pripojenie Dĺžka kábla hlavný kábel 180 cm Bluetooth nie Verzia USB 1.1 Typ konektora USB-A samec FUNKCIE Odolnosť proti rozliatiu nie Tiché klávesy nie Palubná pamäť nie Podpora zápästia nie Softvér nie GAMING Navrhnuté na hranie hier áno Typ hry FPS, MMO, MOBA, RPG, RTS Herný režim áno OSVETLENIE Podsvietenie áno Farby podsvietenia Rainbow Osvetlenie kľúčov nie CHARAKTERISTIKA Rozloženie klávesnice QWERTY INPUT Zdroj energie USB NAPÁJACÍ ADAPTÉR Napájací adaptér je súčasťou balenia nie KOMPATIBILITA Kompatibilné typy zariadení prenosný počítač, pc, herná konzola Kompatibilné konzoly PS4, Xbox One Kompatibilné softvérové platformy Mac OS, Windows, Chrome OS CONTROL Numerická klávesnica áno Trackpad nie Kľúče médií áno, 12 funkcií FN Klávesy makier nie Programovateľné tlačidlá nie Špeciálne kľúče Klávesy FN Počet kľúčov 104 Životnosť kľúča 5000000 lisov Anti-Ghosting preklopenie na 8 tlačidiel Čas odozvy 8 ms Programovanie makier nie Ukazovatele Caps-lock, num-lock, Zámok posúvania, Herný režim . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST herní klávesnice GXT 835 Azor Illuminated Gaming Keyboard

Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286)

Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286)
Detail

Herní klávesnice , membránová, drátová, podsvícená, klasické (vysokoprofilové) klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, USB, černá Polomechanická herní klávesnice s barevným RGB podsvícenímHerní klávesnice Trust GXT 860 Thura je vybavena rychle reagujícími polomechanickými spínači, které kombinují měkkost stisku klasických tlačítek s pocitem z mechanické klávesnice. Stylový design podtrhuje LED podsvícení s 9 barevnými režimy a nastavitelným jasem. Klávesnice má klasické QWERTY rozložení s numerickým blokem a 12 multimediálními klávesami. K počítači či notebooku ji připojíte přes standardní USB 2.0 kabel s délkou 170 cm. Klíčové vlastnosti herní klávesnice Trust GXT 860 Thura CZ+SKRychle reagující polomechanické spínače9 barevných režimů s nastavitelným jasemTechnologie Anti-ghosting pro 16 stisků současněHerní režim pro deaktivaci klávesy Windows12 multimediálních kláves s přímým přístupemProtiskluzové gumové nožičkyOdnímatelná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286)

Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992)

Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992)
Detail

Set klávesnice a myši - drátový, česká kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 3 tlačítka, symetrická, velikost L Kvalitní kancelářská sada pro pohodlnou práciSet klávesnice Trust Primo je zde pro všechny pracanty, kteří potřebují kvalitní a jednoduché příslušenství pro uskutečnění pracovních úkonů na počítači nebo notebooku. Pohodlná drátová myš má symetrický design a padne do ruky levákům i pravákům. Díky kvalitní povrchové úpravě se dobře drží v ruce. Klávesnice Trust Primo má 1,8 metru dlouhý kabel, takže ji snadno umístíte kdekoliv na stole. Standardní rozměry, velké a tiché klávesy i odolnost proti polití z ní dělají ideálního parťáka pro každý pracovní stůl.Klíčové vlastnosti setu klávesnice a myši Trust Primo CZ/SKSet drátové klávesnice a drátové myši pro pohodlnou práci doma i v kancelářiMyš i klávesnice jsou opatřeny tichými klávesami a tlačítky, takže rodinu nebo kolegy při práci rušit nebudeteKlávesnice Trust je odolná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992)

Logitech Wireless Keyboard K230 920-003347, 920-003347

Logitech Wireless Keyboard K230 920-003347, 920-003347
Detail

Bezdrátová klávesnice Logitech K230 Mnohem menší design, stejné klávesy Kompaktní klávesnice je o 36% menší než naše standardní klávesnice a stále má všechny standardní klávesy - takže dělat to, co máte rádi, je stejně snadné jako kdykoli předtím. Pokročilá bezdrátová technologie 2,4 GHz Takže můžete pracovat nebo hrát na více místech - jako je například vaše pohodlná pohovka - bezdrátové připojení prakticky eliminuje zpoždění, výpadky a rušení a navíc poskytuje dosah až do 10 metrů Další informace o bezdrátových technologiích společnosti Logitech Malý přijímač zůstává v notebooku. Plus můžete snadno přidat kompatibilní bezdrátovou myš, klávesnici nebo numerickou klávesnici - bez nutnosti mít více USB přijímačů 128bitové šifrování AES Pomáhá chránit vaše informace šifrováním přenosu dat mezi klávesnicí a přijímačem díky jedné z nejvyšších úrovní šifrování dat Systémové požadavky *Windows® XP *Windows Vista® *Windows 7 *Windows 8 *Windows 10 *USB port Obsah balení *Klávesnice K230 *Nano-přijímaš *2 x AAA baterie *Uživatelská dokumentace Více informací na stránkách výrobce: http://www.logitech.com/en-hk/product/wireless-keyboard-k230 (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard K230 920-003347, 920-003347

Logitech Wireless Keyboard K270 920-003738, 920-003738

Logitech Wireless Keyboard K270 920-003738, 920-003738
Detail

Bezdrôtová klávesnica Logitech K270. Spoľahlivé bezdrôtové pripojenie - kdekoľvek používate klávesnicu. Malý prijímač Logitech Unifying je dostatočne malý na to, aby ste ho mohli umiestniť do notebooku. Navyše môžete ľahko pridať ďalšiu kompatibilnú myš alebo klávesnicu - bez problémov s viacerými prijímačmi USB. So zariadením Logitech Advanced 2.vďaka bezdrôtovému pripojeniu s frekvenciou 4 GHz si užijete prakticky žiadnu stratu signálu až do vzdialenosti 10 metrov.* Bez problémov s batériou vydržíte dva roky.** Osem klávesových skratiek a nastavenie plug-and-play, ktoré trvá len niekoľko sekúnd, prispievajú k jednoduchosti. Známe rozloženie v plnej veľkosti - vrátane číselného bloku - vám poskytuje všetky správne tlačidlá presne tam, kde ich očakávate. Je skonštruovaná tak, aby vydržala vysokú kvalitu a spoľahlivosť, ktorými je spoločnosť Logitech známa, s konštrukciou odolnou proti poliatiu*** a klávesmi s UV povlakom, ktorý zaručuje dlhú životnosť. * Dosah bezdrôtového pripojenia sa môže líšiť v závislosti od podmienok prostredia a výpočtovej techniky. ** Výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti od spôsobu používania. *** Testované v obmedzených podmienkach (maximálne 60 ml rozliatej kvapaliny).. (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard K270 920-003738, 920-003738

LOGITECH, Keyboard/MK220 Wireless Desktop+mouse, 920-003168

LOGITECH, Keyboard/MK220 Wireless Desktop+mouse, 920-003168
Detail

Bezdrátový set klávesnice a optické myši. Logitech Wireless Desktop MK220 je set bezdrátové klávesnice a myši (bezdrátová klávesnice K220 + bezdrátová myš M150). Sada poskytuje dostupnou eleganci a pohodlné ovládání. Je ideálním nástrojem, pokud si chcete užívat bezdrátovou svobodu v pohodlí vašeho domova či kanceláře, nebo i na cestách. Technické parametry * Layout klávesnice: US Systémové požadavky * Windows Vista®, Windows® XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10 * USB port Obsah balení * Klávesnice (K220) * Myš (M150) * USB receiver * Baterie: 2 AAA (klávesnice) and 2 AA (myš) * Uživatelská příručka Více na webu výrobce: http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-combo-mk220 (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH, Keyboard/MK220 Wireless Desktop+mouse, 920-003168

Logitech Wireless Keyboard MX KEYS MINI, US, Graphite

Logitech Wireless Keyboard MX KEYS MINI, US, Graphite
Detail

MX KEYS MINI ZVLÁDNĚTE VŠE. S KLÁVESNICÍ MINI. - Seznamte se s MX Keys Mini – minimalistickou klávesnici určenou pro tvůrce. Menší rozměry a chytřejší klávesy umožňují efektivnější způsoby tvorby a práce. MINIMÁLNÍ VELIKOST, OHROMNÉ POHODLÍ - Pracujte na minimalistické klávesnici, na které máte všechny klávesy, příkazy a zkratky vždy po ruce. Minimalistické provedení vyrovná vaše ramena a umožní vám umístit myš blíže ke klávesnici, takže nemusíte tolik natahovat ruku – výsledkem je lepší držení těla a zlepšení ergonomie. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Rozměry (V x Š x H) 131,95 x 295,99 x 20,97 mm Hmotnost 506,4 g Systémové požadavky Připojení k internetu pro stažení softwaruSoftware Logitech Options pro systém macOS a WindowsZařízení kompatibilní s technologií Bluetooth Low Energy s podporou klávesnice Bluetooth Požadavky: Bluetooth Low EnergyWindows 10, 11 nebo novějšímacOS 10.15 nebo novějšíChrome OS™LinuxiOS 13.4 nebo novějšíiPadOS 14 nebo novějšíAndroid™ 5.0 nebo novější Kompatibilita Kompatibilní s přijímačem Logi Bolt USB (není součástí dodávky)Bezdrátové produkty Logi Bolt nelze spárovat s jinými přijímači USB Logitech Minimalistická bezdrátová podsvícená klávesnice Připojení prostřednictvím technologie Bluetooth Low EnergyKlávesy Easy-switch pro připojení až ke třem zařízením a snadné přepínání mezi nimiDosah bezdrátového připojení 10 metrůSnímače přiblížení rukou pro aktivaci podsvíceníČidlo okolního osvětlení pro regulaci jasu podsvíceníDobíjení pomocí USB-C Úplné nabití vystačí na 10 dní – nebo na 5 měsíců s vypnutým podsvícenímVypínač zap/vypIndikátory klávesy Caps lock a baterieKompatibilní s myšmi s funkcí Logitech Flow Udržitelnost Obsah plastů, provedení grafitová: 30 % recyklovaných plastůPlasty světle šedé varianty: 12 % recyklovaných plastůPlasty růžové varianty: 12 % recyklovaných plastů Papírové balení: certifikace FSC Obsah balení Univerzální klávesniceNabíjecí kabel USB-C (USB-A do USB-C)Uživatelská dokumentace (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard MX KEYS MINI, US, Graphite

Dell Wireless Keyboard and Mouse-KM3322W - Czech (QWERTZ)

Dell Wireless Keyboard and Mouse-KM3322W - Czech (QWERTZ)
Detail

Technické parametre Device Type Keyboard and mouse set Interface 2.4 GHz Wireless Receiver USB wireless receiver Keyboard Technology Plunger Color Black Movement Resolution 1000 dpi Movement Detection Optical Include Accessories AA battery, 2 AAA batteries Warranty Limited warranty - 3 years Dimensions (WxDxH) Keyboard: 1. Height: 25.30 mm (1.01 in.)2. Length: 444.92 mm (17.60 in.)3. Width: 141.22 mm (5.56 in.) | Starting weight: 497.12 g (1.10 lbs.) Mouse: 1. Height: 38.87 mm (1.53 in.)2. Length: 104.90 mm (4.13 in.)3. Width: 58.32 mm (2.30 in.) | Starting weight: 57.80 g (0.13 lbs.) Slovenská republika: DELL Technická podpora: +421 2 5750 83 03 DELL ProSupport hotline: +421 2 5750 69 81 DELL Customer Care : +421 2 5750 81 70 Česká republika: DELL Technická podpora: +420 225 772 711 DELL ProSupport Česká Republika: +420 225 772 969 Link na výrobcu: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-wireless-keyboard-and-mouse-km3322w/apd/580-akcw/pc-accessories (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Dell Wireless Keyboard and Mouse-KM3322W - Czech (QWERTZ)

HP WireLess 950MK Keyboard Mouse CZ, 3M165AA#AKB

HP WireLess 950MK Keyboard Mouse CZ, 3M165AA#AKB
Detail

Zažijte produktivitu bez nepořádku, jednoduché, efektivní připojení a rychlé nastavení plug-and-play HP Link-5 ihned po vybalení s elegantní bezdrátovou myší a klávesnicí HP Wireless Rechargeable 950MK. Zvyšte svou produktivitu stylově Užijte si přesné vstupy bez rušení a navigaci v obsahu z přepracované, eloxované, hliníkem zdobené klávesnice s ultra tichými klávesami a vysoce výkonnou myší, která odolává otiskům prstů a přirozeně padne do každé ruky. Uvolněte porty jediným řešením Ušetřete porty USB pomocí jediného adaptéru HP Link-5, který podporuje připojení až pěti kompatibilních zařízení. Rozšiřte svůj pracovní prostor o zařízení, která pracují až 10 m od notebooku prostřednictvím USB nano přijímače. Dobíjecí řešení vás připraví na okamžité upozornění Pracujte bez starostí s rychle se nabíjejícími bateriemi, které můžete pohodlně dobíjet na svém notebooku, zatímco pracujete, pomocí přiložených kabelů USB. Inteligentní pohotovostní režimy šetří životnost baterie a praktické LED indikátory vás upozorní na dobití. Technické parametry *Rozměry klávesnice: 43,3 x 14,1 x 1,32 cm *Rozměry myši: 10,7 x 6,7 x 3,87 cm *Hmotnost klávesnice: 434 g *Hmotnost myši: 100 g *Dobíjecí kabel microUSB, délka 1,8 m *Bezdrátové rozhraní: 2,4 GHz, Link-5 *Myš: 3 tlačítka + rolovací kolečko *DPI: 1200 DPI *Layout: CZ *Klávesnice: Dobíjecí lithium-iontová baterie - 650 mAh *Myš: Dobíjecí lithium-iontová baterie - 400 mAh *Výdrž baterie (dobíjecí): Až 3 měsíce (patro.cz)

Podobné produkty ako HP WireLess 950MK Keyboard Mouse CZ, 3M165AA#AKB

Logitech Wireless Keyboard K270 920-003741, 920-003741

Logitech Wireless Keyboard K270 920-003741, 920-003741
Detail

Bezdrátová klávesnice Logitech K270Bezdrátová klávesnice Logitech Wireless Keyboard K270. Spolehlivé bezdrátové připojení -ať už klávesnici používáte kdekoli. Miniaturní přijímač Logitech Unifying je tak malý, že jej můžete nechat v notebooku. Navíc můžete snadno připojit další kompatibilní myš nebo klávesnici – bez potíží s několika přijímači USB. Díky bezdrátovému připojení Logitech Advanced 2,4 GHz nedochází prakticky k žádným výpadkům signálu až do 10 metrů. Můžete tak pracovat celé dva roky bez starostí s výměnou baterií.Plug-and-playK jednoduchosti používání příspívá osm přístupových kláves a nastavení pomocí technologie plug-and-play, které trvá jen několik sekund. Díky standardnímu plnohodnotnému rozložení kláves (včetně numerické klávesnice) najdete všechny klávesy přesně tam, kde je očekáváte. Klávesnice, která vydrží - díky vysoké kvalitě a spolehlivosti, kterou je společnost Logitech známá, v provedení odolném proti polití a klávesami s UV potiskem pro delší životnost.Technické specifikace Rozhraní: USB Bezdrátová technologie: Radio Frequency Typ spínače: membránový (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard K270 920-003741, 920-003741

OZONE TACTICAL Wireless Mini Mechanical Keyboard - US (OZTACTICALUS)

OZONE TACTICAL Wireless Mini Mechanical Keyboard - US (OZTACTICALUS)
Detail

Herní klávesnice , mechanická, bezdrátová, podsvícená, klasické (vysokoprofilové) klávesy, spínače Outemu Red, americká lokalizace kláves, Bluetooth a USB, černá OZONE TACTICAL Wireless Mini Mechanical Keyboard - US herní klávesnice představuje skvělý prostředek pro každého pravého hráče, který chce v nejdůležitějších okamžicích posunout své hraní do zcela nové úrovně. Mimořádná responzivita herní klávesnice a bytelně stavěná tlačítka přinesou při hraní okamžité reakce, takže vám žádný soupeř neunikne. Černá barva OZONE TACTICAL Wireless Mini Mechanical Keyboard - US ve spojení s jejím podsvícením je navíc cool dodatek vašeho PC setu. Menší rozměry herní klávesnice rozhodně nebudou nijak omezovat tahy myší. Mechanické klávesy vás potěší při každém stisknutí, jak při hraní, tak psaní, přičemž jejich životnost je podstatně delší, než u klasických membránových. Základní přednosti herní klávesnice OZONE TACTICAL Wireless Mini Mechanical Keyboard - US... (alza.cz)

Podobné produkty ako OZONE TACTICAL Wireless Mini Mechanical Keyboard - US (OZTACTICALUS)

ORICO Wireless Keyboard - EN & Mouse (DWKM01-BK-BP)

ORICO Wireless Keyboard - EN & Mouse (DWKM01-BK-BP)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, americká klávesnice, vysokoprofilové klávesy, 1200DPI, 3 tlačítka, symetrická Klávesnice a myš jednoduše nesmí chybět u žádného počítače. Set ORICO Wireless Keyboard - EN & Mouse nabízí obě tyto komponenty. K počítači, ale klidně i jinému přístroji, je spojíte prostřednictvím bezdrátového USB přijímače. Klávesnice je určena zejména pro kancelářskou práci. pro každodenní práci díky ergonomickému tvaru. Hmotnost klávesnice a myši Orico činí 423 g. Klávesnice v kompletu disponuje klasickými klávesami, jejich lokalizace je americká. Hlavní vlastnosti setu klávesnice a myši ORICO Wireless Keyboard - EN & Mouse Balení obsahuje klávesnici a myš Orico Klávesnice je navržena do pracovny Klávesnici využijete pro časově náročnou práci s počítačem Americká lokalizace Svým tvarem je ideální pro praváky i pro leváky Klávesnice i myš se k počítači připojí bezdrátovou technologií Rozměry nabývají hodnot 42,395 × 12,594 × 2,278 cm Hmotnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORICO Wireless Keyboard - EN & Mouse (DWKM01-BK-BP)

Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK (920-003741)

Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK (920-003741)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, klasické (vysokoprofilové) klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, na AAA baterie, černá Bezdrátová klávesnice Logitech K270 je ztělesněním jednoduchého a čistého designu. Její minimalistické zpracování vám umožní ušetřit prostor, ale zároveň zachovává všechny standardní klávesy v jejich běžné velikosti. Klávesnice Logitech K270 s bezdrátovou technologiePracujte a hrajte na více místech. Bezdrátové připojení klávesnice K270 prakticky eliminuje prodlevy, výpadky nebo rušení. V praxi oceníte i dosah až 10 metrů.Baterie s dlouhou životnostíPracujte s klávesnicí Logitech Wireless Keyboard K270 CZ/SK celé měsíce bez výměny baterií. Přepínač zap / vyp pomáhá šetřit baterii.Přijímač Logitech UnifyingTento miniaturní přijímač klávesnice Logitech K270 Wireless Keyboard zůstává v notebooku. Navíc umožňuje snadno připojit další kompatibilní bezdrátovou myš, klávesnici či... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK (920-003741)

HP 970 Programmable Wireless Keyboard - CZ (3Z729AA#BCM)

HP 970 Programmable Wireless Keyboard - CZ (3Z729AA#BCM)
Detail

Klávesnice kancelářská, nůžková, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, makro programovatelné klávesy, česká lokalizace kláves, Bluetooth a Bezdrátový USB přijímač, kovové tělo, stříbrná Pokud chcete pohodlně pracovat s delšími texty, neobejdete se bez kvalitní klávesnice. Široký výběr modelů a příjemnější odezva je jednoznačné plus. Na startu budete hledat správný model podle určení. HP 970 Programmable Wireless Keyboard - CZ je klávesnice kancelářská. Klávesnice HP není vyhraněná na konkrétní použití, je tedy vhodnou volbou na psaní ve Wordu, pro školáky i v případě, pokud hledáte klávesnici na doma. Podstatné vlastnosti klávesnice HP 970 Programmable Wireless Keyboard - CZ Multimediální klávesy pro opravdu intuitivní přetáčení nebo pozastavení muziky. Programovatelné klávesy přidávají funkcionalitu přiřazení několika jinak složitých příkazů, potřebných při hraní i práci. Tvar tlačítka Enter je Dvouřádkový široký. Rozhraní Bluetooth a Bezdrátový USB... (alza.cz)

Podobné produkty ako HP 970 Programmable Wireless Keyboard - CZ (3Z729AA#BCM)

HP 330 Wireless Mouse & Keyboard - US (2V9E6AA#ABB)

HP 330 Wireless Mouse & Keyboard - US (2V9E6AA#ABB)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, americká (mezinárodní) kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1600DPI, 3 tlačítka, Unifying ready, vhodná pro praváky a symetrická Klávesnice i myš jistě nesmí chybět u žádného počítače. Souprava HP 330 Wireless Mouse & Keyboard - US vám nabídne obě tyto komponenty. K počítači i jinému zařízení je připojíte pomocí bezdrátového USB přijímače. Jde o myš optického typu, která využívá pro snímání pohybu červené LED světlo. Výhodou takové technologie je hlavně přívětivější cena. Klávesnice je určena do kanceláře. Hmotnost celé sady HP se rovná 420 g. Klávesnice v balení disponuje klasickými klávesami, jejich lokalizace je americká (mezinárodní). Významné vlastnosti setu klávesnice a myši HP 330 Wireless Mouse & Keyboard - US Souprava obsahuje klávesnici a myš HP Klávesnice je doporučena do pracovního prostředí Americká (mezinárodní) lokalizace Napájení zajišťují baterie Klávesnice využívá membránové... (alza.cz)

Podobné produkty ako HP 330 Wireless Mouse & Keyboard - US (2V9E6AA#ABB)

Trust Verto Wireless Ergonomic Mouse 22879, 22879

Trust Verto Wireless Ergonomic Mouse 22879, 22879
Detail

BEZDRÔTOVÁ ERGONOMICKÁ MYŠ VERTO Bezdrôtová myš s ergonomickým vertikálnym dizajnom na zníženie namáhania ruky a zápästia Pohodlná práca počas dlhého času, pričom sa predchádza ťažkostiam s rukami a zápästím Pohodlná opierka na palec a gumový poťah na dokonalé uchopenie Tlačidlo voľby rýchlosti (800/1200/1600 DPI) Uložiteľný mikroprijímač USB 2 tlačidlá palca: Prehliadač späť a ďalší Vypínač PRIRODZENÁ PRÁCAVďaka ergonomickému dizajnu a pohodlnej opierke na palec môžete bez námahy pracovať alebo študovať celé hodiny v kancelárii alebo doma. Vďaka vertikálnemu usporiadaniu sa podpažie a zápästie dostáva do prirodzenej polohy, ktorá uvoľňuje svaly ruky, zápästia a ramena. Gumový poťah tejto myši zaručuje, že váš úchop zostane pevný aj pri dlhšej práci. PRESNÉ OVLÁDANIEKto povedal, že ergonómia je nudná? Stačí pripojiť prijímač micro-USB do portu USB a máte prístup k optickému snímaču s rozlíšením 800/1200/1600 dpi na presné ovládanie. Prepínajte rozlíšenie dpi pomocou vyhradeného tlačidla alebo rýchlo prechádzajte rôzne webové stránky pomocou dvoch tlačidiel s palcom. SMART USEVyužite pohodlie bezdrôtovej myši a udržujte si poriadok na stole. Prijímač tejto myši umožňuje pracovať bezdrôtovo v dosahu 10 metrov. Je tiež vybavená vypínačom, takže môžete šetriť energiu vypnutím myši, keď ju nepoužívate. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ PN 22879 EAN 8713439228793 Farba čierna Záruka 2 roky VŠEOBECNÉ Faktor formy veľké Hmotnosť hlavnej jednotky 89 g Ergonomický dizajn áno KONEKTIVITA Typ pripojenia bezdrôtové pripojenie Typ konektora USB Bezdrôtové protokoly RF 2.4GHz Verzia USB 2.0 Bezdrôtový dosah 10 m Prijímač je súčasťou balenia áno FUNKCIE Kĺzavé podložky teflón Ukladanie prijímača USB áno Úspora energie áno GAMING Navrhnuté na hranie hier nie POWER Batérie sú súčasťou balenia áno Životnosť batérie 45 mesiacov Výkon bezdrôtového prenosu 0 mW Počet batérií 2 Typ batérie AAA INPUT Zdroj energie batéria SENZOR DPI 800, 1200, 1600 Senzorová technológia myši optické KOMPATIBILITA Kompatibilné softvérové platformy Windows 10, Windows 7, Windows 8, Mac OS, Chrome OS CONTROL Typ rukoväte palma Horizontálne posúvanie nie Ovládacie prvky dozadu, dpi, dopredu, v polovici, vľavo, vpravo Počet tlačidiel 6 Tlačidlo DPI áno Tlačidlo zapnutia/vypnutia áno Programovateľné tlačidlá nie Nastaviteľná hmotnosť nie Vhodný povrch nereflexný rovný povrch Používanie ľavou-pravou rukou praváci Posúvacie koliesko áno Trackball nie OBSAH BALENIA Bezdrôtová myš USB mikro prijímač 2x AAA batérie MINIMÁLNE POŽIADAVKY Windows 10, 8, alebo 7Mac s procesorom Intel a operačným systémom Mac OS X 10.5 (Leopard) alebo vyššia Chrome OS USB port . (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Verto Wireless Ergonomic Mouse 22879, 22879

Trust Yvi FX Wireless Mouse 22336, 22336

Trust Yvi FX Wireless Mouse 22336, 22336
Detail

Kompaktní bezdrátová myš s podsvětlením LED v průběžně se měnících barvách - Podsvícení LED s průběžně se měnícími barvami - Miniaturní přijímač USB lze uložit do těla přístroje - Pogumované boky zajišťují pohodlný úchop - Bezdrátový dosah 8 m (2,4 GHz) - Tlačítko pro výběr rychlosti (800/1600 DPI) - Vypínač napájení - Lze ovládat pravou i levou rukou Odkaz na stránky výrobce https://www.trust.com/en/product/22336-yvi-fx-wireless-mouse-pink (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Yvi FX Wireless Mouse 22336, 22336

TRUST Primo 16" Bag with wireless mouse

TRUST Primo 16" Bag with wireless mouse
Detail

Tenká brašna k přenášení notebooků, ultrabooků a macbooků až do úhlopříčky 13.3” - Polstrovaná hlavní přihrádka (345 x 240 mm) pojme všechny notebooky do velikosti 13,3” - 1 přední kapsa se zipem pro myš, nabíječku atd. - Vysoce pevný textil a kovové zipy - Odolný a utažitelný ramenní popruh - Tenké a lehké provedení - S vyhrazenou přihrádkou na tablety - Notebook s vnějšími rozměry až 345 x 240 mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST Primo 16" Bag with wireless mouse
Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267), Trust Kuza Wireless Mouse (24114), Lenovo Professional Wireless Keyboard - SK (4X30H56867), Trust VERRO Wireless Ergo Mouse (23507), TRUST GXT117 STRIKE WIRELESS MOUSE (22625), Logitech Wireless Keyboard K375s - CZ (920-008182), Logitech Wireless Keyboard K350 - UK (920-004483), Trust Yvi Wireless Mouse Pink Circles (24441), Trust GXT 391 THIAN WIRELESS HEADSET (24502), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549), Trust GXT 980 Redex Wireless Mouse (24480), TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727), Trust Zaya Rechargeable Wireless Mouse, modrá (24018), Trust Yvi FX Wireless Mouse, bílá (22335), Trust Primo Wireless Mouse Matt, černá (24794), Trust Ozaa Rechargeable Wireless Mouse, černá (23812), Trust Yvi FX Wireless Mouse - black (22333), Trust Zaya Rechargeable Wireless Mouse, černá (23809), Trust Yvi FX Wireless Mouse - pink (22336), Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286), Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992), Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK (920-003741), HP 970 Programmable Wireless Keyboard - CZ (3Z729AA#BCM), OZONE TACTICAL Wireless Mini Mechanical Keyboard - US (OZTACTICALUS), HP 330 Wireless Mouse & Keyboard - US (2V9E6AA#ABB), ORICO Wireless Keyboard - EN & Mouse (DWKM01-BK-BP), Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, modrá (24126), Trust Ody Wireless Silent Set - CZ/SK (24162), Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá (24059), Eternico Essential Keyboard Wireless KS1000 - CZ/SK (AET-KS1000CSBN)