Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Ubrousku, prostři se!: aneb 112 jídel, která milujeme (978-80-87575-35-2)

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody) Volání divočiny (recepty na zvěřinu) Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby) Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka,...

Podívejte se také Ubrousku, prostři se!: aneb 112 jídel, která milujeme (978-80-87575-35-2)

cena 310.0 Kč
Detail

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody) Volání divočiny (recepty na zvěřinu) Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby) Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…) Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…) Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…) Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb)

Podívejte se také Banquet APETIT 10ks

cena 357.0 Kč
Detail

Snídaně a svačiny (Edice Apetit)

S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete návod na nejrůznější kaše a granoly, které vás doslova nabijí energií, superzdravá smoothie, vejce na mnoho způsobů, bleskové pomazánky, sladké svačinky pro děti i dospělé. Nechybějí ani recepty na domácí pečivo (housky, chleba, rohlíky či loupáky) anebo snídaně na vidličku či návod na výrobu oříškového mléka či přípravu kávy. S námi se budete těšit na každé nové ráno. V kuchařce Snídaně a svačiny najdete kapitoly: * Vtipné kaše * Na vidličku * Vejce & vy * Pomazánky * Pro sladké ráno * S láskou doma dělané * Tekuté zdraví * Servis

Podívejte se také tvoreni z ubrousku bino doprava

cena 357.0 Kč
Detail

Můj zápisník receptů (Edice Apetit)

Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i spoustu užitečných rad, jež se vám budou při vaření hodit, a řadu nejhledanějších receptů z Apetitonline.cz, které tak konečně budete mít pořád po ruce. Zapište si recept na nejúžasnější vánoční cukroví, maminčinu neodolatelnou sekanou, vláčnou bábovku od tetičky nebo nezapomenutelné těstoviny od kamarádky z Itálie! Poznamenejte si, proč je právě tenhle recept nejlepší, od koho jste ho vyprosili, čím je pro vás výjimečný nebo jak a čím jste ho vylepšili. Nakonec můžete do zápisníku nalepit fotku uvařeného jídla, ale třeba i vystřiženou předlohu z časopisu, obrázek babičky, od níž máte recept, nebo snímek přátel, s nimiž či pro něž jste jídlo uvařili. Vytvořte si svou domácí kuchařku, kroniku těch nejlepších jídel a společných zážitků, které si chcete pamatovat už navždycky!

Objev podobné jako Můj zápisník receptů (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)

Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo!

Objev podobné jako Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)

Sepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a podrobné postupy na vývary. To všechno dohromady tvoří skládačku, podle níž uvaříte jakoukoli polévku, na kterou si vzpomenete. Kuchařka Polévka je grunt je rozdělena do šesti kapitol: • Od vývarů po krutonky • Klasika • Světové • 100+ 1 nápad • Vydatné • Studené

Objev podobné jako Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)

Nová kuchařka z edice Apetit sezona přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepší, co máte ve spíži a co nabízejí zimní trhy i supermarkety! Ve čtvrtém dílu sezonní řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na mrazivé měsíce prosinec, leden a únor. Napečte a navařte si s námi na svátky, zahřejte se sytými polévkami, pokrmy z luštěnin a obilnin i teplými saláty ze zimní zeleniny. Nezapomněli jsme ani na to, že zima je sezona vepřových hodů. Díky našim receptům vám bude ZIMA za kamny i na lyžích pěkně ubíhat! V kuchařce Zima najdete tyto kapitoly: Prosinec – prosincové svátky Leden – lednové střízlivění Únor – únorové radosti

Objev podobné jako Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Říkej si a směj se: aneb Průvod příhod nad pláč hihot (80-86546-30-6)

Kniha – autor Ladislav Červenka; Inka Delevová, 80 stran, česky, pevná bez přebalu matná

Objev podobné jako Říkej si a směj se: aneb Průvod příhod nad pláč hihot (80-86546-30-6)

cena 128.0 Kč
Detail

Rychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (Edice Apetit)

S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktické tipy na rychlé obědy, které zvládnete uvařit během hektického pracovního týdne i zábavou nabitého víkendu. V knize najdete rychlovky uvařené do třiceti minut, syté saláty i nápady do krabičky s sebou do práce. Poradíme vám, co připravit do mrazáku a jak to v případě nouze bleskově použít i jak chutně zužitkovat všechno, co zbylo z vaření z předchozího dne. Všechny recepty jsme vyzkoušeli a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit!

Objev podobné jako Rychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Footloose (DVD) - edice Milujeme 80ky

Poprvé s českým dabingem! Přestěhování z Chicaga na vesnickou periférii, kde je zakázáno hrát rockovou muziku a tancovat, znamená pro mladého Rena (Kevin Bacon) doslova šok. Jelikož už ale poznal svět, nehodlá se s bigotností a zapšklostí nového maloměstského domova jen tak smířit. V boji za svobodu vyjádření a vyznání se k němu připojí mnoho nových přátel.

Objev podobné jako Footloose (DVD) - edice Milujeme 80ky

cena 99.0 Kč
Detail

Muž, který miloval (DVD) - edice Film X

DVD film Muž, který miloval [2008]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Hrají: Kseniya Rappoport, Monica Bellucci, Pierfrancesco Favino. Láska krutá i milosrdná. Roberto chodí s mladší ženou, atraktivní Sarou a rád by jejich vztah upevnil. Jeho snaha však Saru postupem času spíše znechutí a výsledkem je odcizení mezi nimi. Zoufalý Roberto udělá cokoliv, aby zachránil svou lásku, Sara jej ale přesto opustí. Roberto zůstane zcela ochromený a zlomený. Po nějakém čase má novou známost, tentokrát ženu svého věku, Albu. Náhle se role obracejí. Roberto zjišťuje, že jeho cit pomalu vychládá a opustí Albu, ačkoliv jí způsobí stejnou bolest, jakou před časem sám zakusil.

Objev podobné jako Muž, který miloval (DVD) - edice Film X

cena 69.0 Kč
Detail

Duhová kulička aneb jak jsem je miloval ()

Audiokniha MP3 - autor Lubor Tokoš, čte Lubor Tokoš Vyprávění herce Lubora Tokoše ze svého životaVíce než hodinové vyprávění herce Lubora Tokoše ze svého života, o hercích, režisérech a výtvarnících. Jeho nejznámější filmy, ve kterých se objevil : Vynález zkázy, Kladivo na čarodejnice, Čtyři vraždy stačí drahoušku, Duhová kulička a spoustu pohádkových rolí.

Objev podobné jako Duhová kulička aneb jak jsem je miloval ()

cena 99.0 Kč
Detail

Když nás temnota miluje - Old School Horror edice - Elizabeth Engstrom

Sbírka dvou novel, které v sobě spojují krásu a hrůzu skryté za zdánlivou jednoduchostí života na malém městě.Když nás temnota milujeSally Ann je mladá farmářka, stále ještě nadšená z nedávné svatby a zářivé budoucnosti. Jenže neopatrný průzkum ji zanechá uvězněnou pod zemí, učí se znovu žít v nepřítomnosti všeho, co kdysi znala. I když je Sally Ann poháněna láskou a světlem, nachází v sobě tu nejhlubší temnotu.Krása je…Stará Martha Mannes je součástí města Morgan v Illinois od svého narození. Celé město ji zná jako ženu mdlého rozumu, která se narodila bez nosu, ale Martina mysl nebyla vždycky prázdná. Odhalení monstra pohřbeného hluboko v jejích vzpomínkách může vrátit jiskřivé dítě, kterým kdysi byla… nebo může její okolí uvrhnout do nočních můr malé holčičky.

Objev podobné jako Když nás temnota miluje - Old School Horror edice - Elizabeth Engstrom

cena 312.0 Kč
Detail

Život naruby, aneb, Nebát se, žít, milovat - Romana Antonínová - e-kniha

eBook: Prvotina je pro všechny, kteří se touží přemístit do dálek v pohodlí svého křesla s knížkou v ruce, ale i pro ty, kteří touží udělat skutečnou změnu ve svém životě a vykročit ze stereotypu zajetých kolejí. Přináší odvahu, nakopnutí vpřed a inspiraci vydat se cestou svého srdce a ve směru svých životních snů.

Objev podobné jako Život naruby, aneb, Nebát se, žít, milovat - Romana Antonínová - e-kniha

cena 119.0 Kč
Detail

Život naruby, aneb, Nebát se, žít, milovat (978-80-88049-74-6)

Elektronická kniha - autor Romana Antonínová, 87 stran, česky Prvotina je pro všechny, kteří se touží přemístit do dálek v pohodlí svého křesla s knížkou v ruce, ale i pro ty, kteří touží udělat skutečnou změnu ve svém životě a vykročit ze stereotypu zajetých kolejí. Přináší odvahu, nakopnutí vpřed a inspiraci vydat se cestou svého srdce a ve směru svých životních snů.

Objev podobné jako Život naruby, aneb, Nebát se, žít, milovat (978-80-88049-74-6)

cena 119.0 Kč
Detail

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží, na sýry do Alp i do cukrárny na sladkosti (těšte se na crepes Suzette, meringue s levandulí, makronky, creme brulee, třešňový clafoutis, čokoládový fondant, tarte tatin…) Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít francouzské suroviny (od sýrů až po víno) a prozradíme i tipy, jak jíst a žít jako Francouzi.

Objev podobné jako Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Stolečku, prostři se - Vojtěch Kubašta

Jestlipak víte, co se stane, když se pochlubíte kouzelnými předměty někomu, kdo je hamižný až hrůza? Že ne? Inu, tak se podívejte do pohádky. Spatříte, jak truhláře Ondřeje a jeho bratra, mlynáře Tondu, připraví nenechavý hostinský o kouzelný stoleček i o zlatonosného oslíka. Naštěstí si nejmladší z bratrů, vyslouží u kováře speciální obušek. Stačí pouze zavolat „obušku, z pytle ven!“ a začnout se dít věci… Ptáte se, jaké? Stačí otevřít prostorovou knihu Vojtěcha Kubašty a dozvíte se víc.

Objev podobné jako Stolečku, prostři se - Vojtěch Kubašta

cena 268.0 Kč
Detail

ZBYTEČNÁ KRUTOST aneb ŽENA, PISTOLE A OBCHOD S NUDLEMI (DVD) - edice Film X

DVD film ZBYTEČNÁ KRUTOST aneb ŽENA, PISTOLE A OBCHOD S NUDLEMI [2009]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Remake filmu Zybtečná krutost od Joela a Ethana Coenových. Stejně jako v Hollywoodu vznikají remaky asijských hitů, občas i dálnovýchodní tvůrci sáhnou pro inspiraci směrem do Ameriky. Režisér opulentních eposů Zhang Yimou se chopil námětu noirového debutu bratří Coenů Zbytečná krutost (1983) a přetvořil ho do nadsazené kostýmní frašky zasazené do pouštního hostince v době starověké Číny. Tak jako v původním filmu i zde vše začíná plánem manžela na likvidaci jeho záletné ženy. Jak se ale situace promění, když se postavám zvyklým na užívání luků a mečů do rukou dostane pistole?

Objev podobné jako ZBYTEČNÁ KRUTOST aneb ŽENA, PISTOLE A OBCHOD S NUDLEMI (DVD) - edice Film X

cena 49.0 Kč
Detail

Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný sýr feta), přes jídla se zeleninou (svěží saláty, plněná rajčata jehněčím masem, papriky plněné fetou) anebo pokrmy z jednoho hrnce, masité pokrmy a plody moře až po božské dezerty. "Pátrali jsme po know-how na lahodné tzatziki i po návodu na slavnou musaku či gyros. Nasávali jsme vůně a chutě linoucí se z pobřežních taveren, ale i z domácích kuchyní v horských vesnicích. Sami jsme upekli snad metrák lilků, nasekali náruče bylinek, spotřebovali litry olivového oleje… A při tom všem jsme ladili recepty, které vás přenesou do sluncem prozářeného Řecka," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Mezi recepty nechybí slavný řecký salát, musaka, polévka avgolemono, baklava, frappé, ale ani takové šlágry z taverny, jako je gyros, souvlaki apod. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít řecké suroviny (olivy, olivový olej, feta, bylinky, řecký jogurt, med...). 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do následujících kapitol: Na uvítanou Sluncem malované To je maso! Z pobřežní taverny Hostina pro bohy Sladký řecký život

Objev podobné jako Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit)

Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo... Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd. "Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. PS: Apetit vám doma zařídí pořádnou Itálii! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: - Šupito presto- Bravo, pizza- Pasta, a pasta!- Pod jižním slunce- Horská výprava- Grandiózní hostina- Sladký život

Objev podobné jako Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)

Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává. Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla). Kapitoly: - Chuť pravé Asie (ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...) - Hot & cold (saláty a polévky) - Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...) - Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki) - Wokování (pokrmu z woku) - Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…) - Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)

Objev podobné jako Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Jsi značka?!: aneb vydělávejte více online&ofline tím, co milujete! (978-80-908103-0-3)

Kniha - autor Tomáš Lukavec, 272 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Jak vykouzlit ze svého jména či firmy úspěšnou značku na trhu online&offline? Jak vyrobit zázrak z toho, co umíte? Pochopte konečně to, co ovlivňuje chování zákazníků. Přitáhněte tak k sobě ty správné lidi, příležitosti i peníze.

Objev podobné jako Jsi značka?!: aneb vydělávejte více online&ofline tím, co milujete! (978-80-908103-0-3)

cena 309.0 Kč
Detail

Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)

Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme a které voní dětstvím: na husté polévky, vývar s játrovými knedlíčky, luxusní svíčkovou, kuře na paprice, buřtguláš, ovocné knedlíky jako od babičky, koláče s drobenkou… Všechny jsou vyladěné k dokonalosti v redakční kuchyni Apetitu a doplněny tipy a triky od známých šéfkuchařů. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky, pomazánky… Nechybí ani hlavní sladká jídla, která nemají v žádné jiné kuchyni obdoby, a moučníky (bublanina, mramorová bábovka, jablečný štrúdl, makový závin…). Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít typicky české suroviny, něco z málo z historie, ze života např. V. Vrabce, M. D. Rettigové, A. Kejřové a dalších gastro velikánů atd. Vychutnejte si s námi to nejlepší z naší kuchyně!

Objev podobné jako Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Stolečku, prostři se (978-80-00-05739-2)

Kniha - autor Vojtěch Kubašta, 12 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jestlipak víte, co se stane, když se pochlubíte kouzelnými předměty někomu, kdo je hamižný až hrůza? Že ne? Inu, tak se podívejte do pohádky. Spatříte, jak truhláře Ondřeje a jeho bratra, mlynáře Tondu, připraví nenechavý hostinský o kouzelný stoleček i o zlatonosného oslíka. Naštěstí si nejmladší z bratrů, vyslouží u kováře speciální obušek. Stačí pouze zavolat „obušku, z pytle ven!“ a začnout se dít věci… Ptáte se, jaké? Stačí otevřít prostorovou knihu Vojtěcha Kubašty a dozvíte se víc.

Objev podobné jako Stolečku, prostři se (978-80-00-05739-2)

cena 195.0 Kč
Detail

Banquet APETIT 10ks

10dílnou sadu nádobí Apetit využijete při každodenním vaření. Sada nádobí je vyrobena z nerezu s průhlednou skleněnou poklicí s otvorem pro odvod páry a černými úchyty. Nerezové nádobí je vhodné pro mytí v myčce na nádobí, nicméně časté mytí za použití dlouhých programů a agresivních mycích prostředků může způsobit neodstranitelné změny na povrchu. Nádobí není vhodné na indukci.Sada obsahuje: rendlík 13,5 x 7cm s poklicí hrnec 15 x 8 cm s poklicí hrnec 17 x 9,5 cm s poklicí hrnec 21 x 11,5 cm s poklicí pánev 21 x 6 cm s poklicí

Objev podobné jako Banquet APETIT 10ks

cena 929.0 Kč
Detail

Talíř Blomus Bon Apetit

Talíř z kolekce Blomus. Model vyroben z porcelánu.

Objev podobné jako Talíř Blomus Bon Apetit

cena 739.0 Kč
Detail

Album pohádek "Supraphon dětem" 1. /Popelka, Stolečku, prostři se, Kocour v botách..../

Audiokniha MP3 Jan Pilař, čte Marie Tomášová,Marie Štichová,Eva Klepáčová,Miroslava Jedličková Obsahem prvního dílu naší nové miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" jsou dvě pohádky ve verších Popelka a Pohádka o zlaté kuličce, dále dvě klasické pohádky Stolečku, prostři se! a Kocour v botách. Tyto pohádky jsou určeny spíše starším dětěm, které se mohou zaposlouchat do skvělé interpretace a nezaměnitelných hlasů recitátora Milana Friedla, herců Karla Högera, Kláry Jernekové, Dany Medřické, Luďka Munzara a dalších

Objev podobné jako Album pohádek "Supraphon dětem" 1. /Popelka, Stolečku, prostři se, Kocour v botách..../

cena 69.0 Kč
Detail

Sada hrnců BANQUET Apetit 10ks

NakupteSada hrnců BANQUET Apetit 10ksz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Sady hrncůza979.00Kč

Objev podobné jako Sada hrnců BANQUET Apetit 10ks

cena 979.0 Kč
Detail

Pánev BANQUET Apetit Wok 28cm

NakuptePánev BANQUET Apetit Wok 28cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Pánveza289.00Kč

Objev podobné jako Pánev BANQUET Apetit Wok 28cm

cena 289.0 Kč
Detail

Vánoce (Edice Apetit)

Desátá kuchařka Vánoce z Edice Apetit nabízí přes 125 receptů. Vánoční kuchařka je jediná kniha, kterou od teď budete na Vánoce potřebovat. Recepty můžete připravovat od Adventu až po Štěpána. Pečte s námi cukroví, míchejte horké nápoje a likéry pro předvánoční čas, vyrábějte jedlé dárky nebo slavnostní menu pro Štědrý den a svátky vánoční.

Objev podobné jako Vánoce (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Těstoviny (Edice Apetit)

Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této deváté kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat úplné pilíře italské kuchyně jako je omáčka bolognese, janovské pesto, špagety carbonara, aglio e olio, ale také zapékat různé druhy těstovin, vařit s nimi polévky, připravovat z nich saláty, dobře ochutit kuskus a získáte spoustu nápadů, jak během pár minut udělat jídlo, na kterém si pochutná celá rodina.

Objev podobné jako Těstoviny (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Luštěniny (Edice Apetit)

Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na špičku žebříčku vašich oblíbených surovin. Sepsali jsme pro vás 130 receptů s mnoha druhy luštěnin z domova, z Evropy i z nejrůznějších koutů zeměkoule. Připravili jsme je a k dokonalosti vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V téhle kuchařce najdete pokrmy tradiční i moderní, slané, pikantní, ale také sladké. Vaříme v nich ze starých známých – čočky, hrachu a fazolí – i z novinek posledních let a znovuobjevených druhů, jako jsou cizrna, mungo, azuki, boby a další. S námi si na luštěninách opravdu pochutnáte! V kuchařce Luštěniny najdete tyto kapitoly: - Čočka - Hrách & cizrna - Fazole - Vigna - Ostatní - Servis

Objev podobné jako Luštěniny (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Saláty (Edice Apetit)

Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit Saláty vám nabídne 150 receptů. Vyzkoušejte skvělé kombinace s ovocem, sýrem, masem, luštěninami nebo těstovinami. Kuchařka Saláty vám servíruje saláty lehké letní, zimní teplé, i vydatné a přitom zdravé. Staňte se mistrem salátové kuchyně! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Slavné, Zeleninové, Bramborové, Z těstovin a rýže, S luštěninami a obilninami, S masem a rybami, Se sýrem a vejci, S ovocem, Zálivky a krutony.

Objev podobné jako Saláty (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Polévky (Edice Apetit)

První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní Z celého světa Krémové & zeleninové Husté & poctivé Čiré & lehké Studené & osvěžující Vývary & zavářky V kapitole Jedinečné & zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.

Objev podobné jako Polévky (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Brambory (Edice Apetit)

Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni.

Objev podobné jako Brambory (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Koláče (Edice Apetit)

První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořechové koláče, Letní ovocné koláče, Podzimní ovocné koláče, Čokoládové koláče, České koláče, Světové koláče, Zdravé koláče. Vyberte si koláč podle své chuti!

Objev podobné jako Koláče (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Rýže (Edice Apetit)

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: Polévky Přílohy & saláty Rýže v hlavní roli Rizota Podávejte s… rýží Chuťovky Rýžové nudle a rýžový papír Dezerty + servis Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle… Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...

Objev podobné jako Rýže (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Jahody (Edice Apetit)

Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc existuje tolik možností, jak si jahody užít! Naše kuchařka vás snadno přesvědčí, že jejich potenciál je téměř nevyčerpatelný. Jahody jednoduše milujeme! Jejich chuť nás vrátí do dětství i přenese do exkluzivních cukráren. Přestože dnes jsou k dostání po celý rok, nejlepší jsou uzrálé pod domácím sluncem. Jak nastane sezona, chceme si je užít naplno. Sestavili jsme proto kuchařku, v níž najdete 130 receptů a tipů, jak na ně. Poradíme, s čím si vychutnat jahody začerstva a jaká sladká jídla uvařit. Vybrali jsme nejlepší koláče, dezerty i dorty. Nezapomněli jsme ani na zavařování. Snadno vás přesvědčíme, že jahody jsou skvělé i naslano! Víme to naprosto jistě: všechny recepty jsme totiž uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Jahody najdete tyto kapitoly: •Začerstva •Zatepla •Právě upečeno •Domácí cukrárna •Nové obzory •Na později •Servis

Objev podobné jako Jahody (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Čokoláda (Edice Apetit)

24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné…

Objev podobné jako Čokoláda (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Koření (Edice Apetit)

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem) - Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty, kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr - Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš, tofu na pepři, kořeněná ryba s čerstvou salsou nebo těstoviny s brokolicí a šafránem - Láska na kari - nejrůznější kari z celého světa - Ostré jako čert - pálivá jídla s čerstvými i sušenými chilli papričkami (kuře se zelenou harissou, jehněčí s červenou harissou nebo nejlepší chilli con carne - Koření & dochucovadla - domácí chilli omáčka, pikantní čatní, neobvyklé směsi koření - Dezerty - moučníky a horké nápoje vonící skořicí, hřebíčkem, vanilkou i kardamomem (perníkový koláč s hruškami, skořicoví šneci, pečené kořeněné banány nebo ananas) - Servis

Objev podobné jako Koření (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Bylinky (Edice Apetit)

Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete! Kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky (kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, mrkvová s koriandrem…) Na malý hlad (nakládaný hermelín s libečkem, tabouleh, tvarohová pomazánka, sýrová krém s pažitkou…) Maso (jehněčí, koprová omáčka, kyjevský řízek s bylinkami) Ryby a plody moře (mušle s petrželkou, losos v balíčku, halibut s koprovým pestem) Těstoviny a noky Voňavá dochucovadla (bylinkový olej, bylinkový ocet, domácí pesto…) Z louky a lesa Sladké mámení (pavlova, levandulová bábovka, ananasové frappé s mátou, tymiánová sodovka)

Objev podobné jako Bylinky (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Grilování (Edice Apetit)

Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu! 160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol: Předkrmy Hovězí, telecí a jehněčí maso Vepřové maso Drůbeží maso Mleté maso Ryby a plody moře Bez masa Přílohy a dipy Sladké osvěžení Servis

Objev podobné jako Grilování (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Sýry (Edice Apetit)

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Sýr v hlavní roli - Polévky - Téměř bez masa - Hlavní chod - Saláty & chuťovky - Na malý hlad - Dezerty - Servis

Objev podobné jako Sýry (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Drůbež (Edice Apetit)

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků. Všechny recepty jsou vyzkoušené a ověřené redakcí časopisu Apetit i jeho čtenáři.

Objev podobné jako Drůbež (Edice Apetit)

cena 357.0 Kč
Detail

Apetit Krmivo Vločky Hrachové 400 g

Velké hrachové vločky Apetit jsou určené k přímému zkrmování nebo jako přídavek do krmiva. Je ideální doplňkové krmivo pro ptáky i hlodavce.

Objev podobné jako Apetit Krmivo Vločky Hrachové 400 g

cena 49.0 Kč
Detail

Apetit Krmivo Zelená louka 400 g

Speciální krmivo ze sušených plodin Apetit Zelená louka je určeno jako kompletní krmivo pro hlodavce.

Objev podobné jako Apetit Krmivo Zelená louka 400 g

cena 75.0 Kč
Detail

Apetit Krmivo Super H 800 g

Výběrové krmivo doplněné o křupavé obilniny je chutné krmivo pro všechny hlodavce. Apetit Super H je kompletní krmivo pro hlodavce.

Objev podobné jako Apetit Krmivo Super H 800 g

cena 99.0 Kč
Detail

Apetit Krmivo Chipsy banánové 400 g

Sušené banánové plátky k přímému zkrmování nebo jako přídavek do krmiva. Apetit Chipsy banánové jsou doplňkové krmivo pro ptáky nebo hlodavce.

Objev podobné jako Apetit Krmivo Chipsy banánové 400 g

cena 129.0 Kč
Detail

Apetit Proso Vita Pearls 300 g

Vitaminizované proso Apetit Proso Vita Pearls 300 g pro všechny druhy ptáků slouží jako doplňkové krmivo. Obsahuje vitamíny a minerály pro zdraví a kondici ptáků.

Objev podobné jako Apetit Proso Vita Pearls 300 g

cena 89.0 Kč
Detail

Apetit Grit pro ptáky 500 g

Minerální doplňkové krmivo pro ptáky Apetit je cenným zdrojem minerálních látek, je důležité pro stavbu kostí a peří a nepostradatelné pro podporu látkové výměny.

Objev podobné jako Apetit Grit pro ptáky 500 g

cena 45.0 Kč
Detail

Apetit Písek pro ptáky 500 g

Písek pro ptáky Apetit napomáhá trávení a hygieně v kleci pro všechny druhy ptactva.

Objev podobné jako Apetit Písek pro ptáky 500 g

cena 35.0 Kč
Detail

Podívejte se také