Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Mleté maso (Edice Apetit)
První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa.Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připravené ve verzi na party, lasagne ve formě polévky nebo svěží karbanátky s jablky.Podle kuchařky Mleté maso připravíte polévky, pohoštění, rychlá jídla i pokrmy na slavnostní stůl. Přidali jsme praktické tipy, jak sestavit dokonalé masové kuličky nebo sekanou podle svého gusta, a také kapitolu, v níž radíme, jak snížit spotřebu masa a nahradit část zeleninou, luštěninami nebo houbami. Recepty jsme poctivě vyladili v redakční kuchyni Apetitu, vařili, ochutnávali a několik receptů upravili a vyzkoušeli znovu. To abychom měli jistotu, že ve vaší kuchyni už se nic nepokazí. Věříme, že řada receptů z knihy se hravě probojuje mezi vaše nejoblíbenější jídla.V kuchařce Mleté maso najdete tyto kapitoly: Polévky Drobnosti Velké pecky Kuličky & šišky Placičky Vyrábíme, anebo fixlujeme Odlehčujeme Servis
Podívejte se také Banquet APETIT 10ks
Klarstein Mett Max, elektrický mlýnek na maso, 600 W, měděný motor, mleté maso, klobásy, šedý
Budete vědět, co je uvnitř: protože to prostě chutná lépe! Mlýnek na maso Klarstein Mett Max je zcela ve znamení klobás a specialit z mletého masa přímo z vlastní kuchyně.Když chcete, aby něco bylo uděláno pořádně, nejlepší je si to udělat sám. Přesně tímto motem se řídí mlýnek na maso Klarstein Mett Max, který promění nejlepší maso na mletou směs – ideální pro přípravu klobás a masných specialit. Člověk ví, co je! Konečně se vrací do našich kuchyní, mlýnek na maso, protože když chcete nejlepší kvalitu, tak si nekoupíte nějaké mleté maso, ale maso bezpečného původu a umelete si ho sami – rozdíl, který zaručeně budete cítit.Náš Klarstein Mett Max mlýnek na maso s pracovním výkonem 600 W vytrvalou rychlostí roztáčí měděný motor šneka a v něm obsažené nerezové čepele. Tak umelete kousky masa, které jsou vytlačovány třemi pilovými nástavci – 3/7 mm nebo trojúhelníkovým nástavcem. Ven vychází čerstvé mleté maso, které můžete dále zpracovat na karbanátky, domácí sekanou nebo jako náplň do rolád atd. Nebo použijete velkou hliníkovou misku, abyste s připravenými okořeněnými kousky masa nástavcem na klobásy naplnili domácí klobásy. Je jedno, jestli jitrnice nebo klobásy, Vy si určujete, co přijde do střívka. Ale tímto nejsou funkce Klarstein Mett Max mlýnku na maso vyčerpány: s nástavcem na kebbe si umíte připravit chutné plněné bulgurové knedlíčky bez větší námahy. A pokud náhodou zůstane ve šneku kousek masa, uvolní se pomocí zpětného chodu nebo extrémně silným blokovacím výkonem 1800 W.Nejde tu jen o klobásy: mlýnek na maso Klarstein Mett Max rozseká maso na chutné speciality z mletého masa a klobásy, jak si je jen přejete.
Podívejte se také Sada příborů APETIT, 24 ks
Klarstein Mett Max, elektrický mlýnek na maso, 600 W, měděný motor, mleté maso, klobásy, šedý
Budete vědět, co je uvnitř: protože to prostě chutná lépe! Mlýnek na maso Klarstein Mett Max je zcela ve znamení klobás a specialit z mletého masa přímo z vlastní kuchyně.Když chcete, aby něco bylo uděláno pořádně, nejlepší je si to udělat sám. Přesně tímto motem se řídí mlýnek na maso Klarstein Mett Max, který promění nejlepší maso na mletou směs – ideální pro přípravu klobás a masných specialit. Člověk ví, co je! Konečně se vrací do našich kuchyní, mlýnek na maso, protože když chcete nejlepší kvalitu, tak si nekoupíte nějaké mleté maso, ale maso bezpečného původu a umelete si ho sami – rozdíl, který zaručeně budete cítit.Náš Klarstein Mett Max mlýnek na maso s pracovním výkonem 600 W vytrvalou rychlostí roztáčí měděný motor šneka a v něm obsažené nerezové čepele. Tak umelete kousky masa, které jsou vytlačovány třemi pilovými nástavci – 3/7 mm nebo trojúhelníkovým nástavcem. Ven vychází čerstvé mleté maso, které můžete dále zpracovat na karbanátky, domácí sekanou nebo jako náplň do rolád atd. Nebo použijete velkou hliníkovou misku, abyste s připravenými okořeněnými kousky masa nástavcem na klobásy naplnili domácí klobásy. Je jedno, jestli jitrnice nebo klobásy, Vy si určujete, co přijde do střívka. Ale tímto nejsou funkce Klarstein Mett Max mlýnku na maso vyčerpány: s nástavcem na kebbe si umíte připravit chutné plněné bulgurové knedlíčky bez větší námahy. A pokud náhodou zůstane ve šneku kousek masa, uvolní se pomocí zpětného chodu nebo extrémně silným blokovacím výkonem 1800 W.Nejde tu jen o klobásy: mlýnek na maso Klarstein Mett Max rozseká maso na chutné speciality z mletého masa a klobásy, jak si je jen přejete.
Podívejte se také Banquet 24dílná sada příborů Apetit Daphne
Podívejte se také
- APETIT 19FP126S 28 cm, PK (19FP126S)
- kebab maso
- APETIT DESTINI Sada příborů 24ks A11562 (A11562)
- Apetit Pánev s nepřilnavým povrchem Patina, 20 cm
- Apetit Pánev s nepřilnavým povrchem Patina, 24 cm
- APETIT Sada nerezových příborů DAPHNE 24ks A11561 (A11561)
- Lars mele maso
- gamebox limitovane edice
- elektricky gril recepty maso
- elektricky mlynek na maso
- zavarovaci sklenice na maso
- Klarstein Curve, mlýnek na maso, sada příslušenství, mleté maso, klobásy, kebbe, těsto
- monopoly narodni edice cz
- Ubongo - druhá edice (8590228058447)
- HENDI palička na maso (80174)
- Weis Teploměr na maso (15305)
- Kela Teploměr na maso Punkto
- mlynek na maso elektricky profi
- k mlynku na maso rohnson
- Tenderizer na maso Tescoma PRESTO
Snídaně a svačiny (Edice Apetit)
S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete návod na nejrůznější kaše a granoly, které vás doslova nabijí energií, superzdravá smoothie, vejce na mnoho způsobů, bleskové pomazánky, sladké svačinky pro děti i dospělé. Nechybějí ani recepty na domácí pečivo (housky, chleba, rohlíky či loupáky) anebo snídaně na vidličku či návod na výrobu oříškového mléka či přípravu kávy. S námi se budete těšit na každé nové ráno. V kuchařce Snídaně a svačiny najdete kapitoly: * Vtipné kaše * Na vidličku * Vejce & vy * Pomazánky * Pro sladké ráno * S láskou doma dělané * Tekuté zdraví * Servis
Objev podobné jako Snídaně a svačiny (Edice Apetit)
Můj zápisník receptů (Edice Apetit)
Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i spoustu užitečných rad, jež se vám budou při vaření hodit, a řadu nejhledanějších receptů z Apetitonline.cz, které tak konečně budete mít pořád po ruce. Zapište si recept na nejúžasnější vánoční cukroví, maminčinu neodolatelnou sekanou, vláčnou bábovku od tetičky nebo nezapomenutelné těstoviny od kamarádky z Itálie! Poznamenejte si, proč je právě tenhle recept nejlepší, od koho jste ho vyprosili, čím je pro vás výjimečný nebo jak a čím jste ho vylepšili. Nakonec můžete do zápisníku nalepit fotku uvařeného jídla, ale třeba i vystřiženou předlohu z časopisu, obrázek babičky, od níž máte recept, nebo snímek přátel, s nimiž či pro něž jste jídlo uvařili. Vytvořte si svou domácí kuchařku, kroniku těch nejlepších jídel a společných zážitků, které si chcete pamatovat už navždycky!
Objev podobné jako Můj zápisník receptů (Edice Apetit)
Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo!
Objev podobné jako Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)
Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)
Sepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a podrobné postupy na vývary. To všechno dohromady tvoří skládačku, podle níž uvaříte jakoukoli polévku, na kterou si vzpomenete. Kuchařka Polévka je grunt je rozdělena do šesti kapitol: • Od vývarů po krutonky • Klasika • Světové • 100+ 1 nápad • Vydatné • Studené
Objev podobné jako Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)
Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)
Nová kuchařka z edice Apetit sezona přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepší, co máte ve spíži a co nabízejí zimní trhy i supermarkety! Ve čtvrtém dílu sezonní řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na mrazivé měsíce prosinec, leden a únor. Napečte a navařte si s námi na svátky, zahřejte se sytými polévkami, pokrmy z luštěnin a obilnin i teplými saláty ze zimní zeleniny. Nezapomněli jsme ani na to, že zima je sezona vepřových hodů. Díky našim receptům vám bude ZIMA za kamny i na lyžích pěkně ubíhat! V kuchařce Zima najdete tyto kapitoly: Prosinec – prosincové svátky Leden – lednové střízlivění Únor – únorové radosti
Objev podobné jako Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)
Rychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (Edice Apetit)
S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktické tipy na rychlé obědy, které zvládnete uvařit během hektického pracovního týdne i zábavou nabitého víkendu. V knize najdete rychlovky uvařené do třiceti minut, syté saláty i nápady do krabičky s sebou do práce. Poradíme vám, co připravit do mrazáku a jak to v případě nouze bleskově použít i jak chutně zužitkovat všechno, co zbylo z vaření z předchozího dne. Všechny recepty jsme vyzkoušeli a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit!
Objev podobné jako Rychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (Edice Apetit)
Bez masa (Edice Apetit)
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vyskytují jen v roli dochucovadla – jako v obyčejných jídlech z časů našich prababiček. A jako bonus si s námi dopřejte báječné dezerty plné zeleniny. Je vcelku vedlejší, jestli vás k tomu, abyste se s námi pustili do vaření bez masa, vedou etické, zdravotní, ekologické anebo úplně jiné důvody. Podstatné je, že labužníci ve vás nebudou strádat a že si pochutnáte. Kapitoly: Pořádné polévky Výjimečné saláty Nudle & spol. Z pole i z lesa Zrnění Pro chuť i na večírek Trocha masa nevadí Dezerty plné zeleniny
Objev podobné jako Bez masa (Edice Apetit)
Tenderizer na maso/mlýnek ke změkčení masa
Ruční tenderizer na maso je profesionální kuchyňský nástroj, který vám umožní rychle a snadno připravit dokonalé kotlety. Je vyroben z vysoce kvalitní oceli a zajišťuje odolnost a spolehlivost při každodenním používání. Ideální pro různé druhy masa, včetně hovězího, vepřového, drůbežího a také zvěřiny.Vlastnosti produktu: Materiál: pevná ocel, zaručující dlouhou životnost. Nože: odolné ocelové nože, které přesně rýhují maso a zajišťují rovnoměrnou křehkost kotlet. Stabilní a ergonomický design zajišťuje pohodlné používání a minimalizuje námahu. Montáž: silný šroub pro připevnění ke stolu nebo pracovní desce pro stabilitu během provozu. Snadné čištění: jednoduchý design umožňuje snadnou demontáž a čištění jednotlivých dílů, což usnadňuje udržování jednotky v čistotě. Materiál: litá ocel.
Objev podobné jako Tenderizer na maso/mlýnek ke změkčení masa
Chlebník dřevěný APETIT
Klasický dřevěný chlebník se hodí do každé domácnosti. Je vyroben z borovicového dřeva v přírodní barvě a opatřen výsuvnými dvířky. Skvěle poslouží k uchování všech druhů pečiva. Rozměry: 40 x 27,5 x 16,5 cm Materiál: dřevo
Objev podobné jako Chlebník dřevěný APETIT
Banquet APETIT 10ks
10dílnou sadu nádobí Apetit využijete při každodenním vaření. Sada nádobí je vyrobena z nerezu s průhlednou skleněnou poklicí s otvorem pro odvod páry a černými úchyty. Nerezové nádobí je vhodné pro mytí v myčce na nádobí, nicméně časté mytí za použití dlouhých programů a agresivních mycích prostředků může způsobit neodstranitelné změny na povrchu. Nádobí není vhodné na indukci.Sada obsahuje: rendlík 13,5 x 7cm s poklicí hrnec 15 x 8 cm s poklicí hrnec 17 x 9,5 cm s poklicí hrnec 21 x 11,5 cm s poklicí pánev 21 x 6 cm s poklicí
Objev podobné jako Banquet APETIT 10ks
Talíř Blomus Bon Apetit
Talíř z kolekce Blomus. Model vyroben z porcelánu.
Objev podobné jako Talíř Blomus Bon Apetit
Zástěra Maso
Ať už vaříte doma, pořádáte letní grilování, nebo se chcete blýsknout před návštěvou nejen svým kulinářským uměním, udělejte to stylově s veselou a barevnou zástěrou! Zástěra je vyrobena ze 100% PES, který jen tak neušpiníte oproti běžné bavlně.
Objev podobné jako Zástěra Maso
Vánoce (Edice Apetit)
Desátá kuchařka Vánoce z Edice Apetit nabízí přes 125 receptů. Vánoční kuchařka je jediná kniha, kterou od teď budete na Vánoce potřebovat. Recepty můžete připravovat od Adventu až po Štěpána. Pečte s námi cukroví, míchejte horké nápoje a likéry pro předvánoční čas, vyrábějte jedlé dárky nebo slavnostní menu pro Štědrý den a svátky vánoční.
Objev podobné jako Vánoce (Edice Apetit)
Těstoviny (Edice Apetit)
Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této deváté kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat úplné pilíře italské kuchyně jako je omáčka bolognese, janovské pesto, špagety carbonara, aglio e olio, ale také zapékat různé druhy těstovin, vařit s nimi polévky, připravovat z nich saláty, dobře ochutit kuskus a získáte spoustu nápadů, jak během pár minut udělat jídlo, na kterém si pochutná celá rodina.
Objev podobné jako Těstoviny (Edice Apetit)
Luštěniny (Edice Apetit)
Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na špičku žebříčku vašich oblíbených surovin. Sepsali jsme pro vás 130 receptů s mnoha druhy luštěnin z domova, z Evropy i z nejrůznějších koutů zeměkoule. Připravili jsme je a k dokonalosti vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V téhle kuchařce najdete pokrmy tradiční i moderní, slané, pikantní, ale také sladké. Vaříme v nich ze starých známých – čočky, hrachu a fazolí – i z novinek posledních let a znovuobjevených druhů, jako jsou cizrna, mungo, azuki, boby a další. S námi si na luštěninách opravdu pochutnáte! V kuchařce Luštěniny najdete tyto kapitoly: - Čočka - Hrách & cizrna - Fazole - Vigna - Ostatní - Servis
Objev podobné jako Luštěniny (Edice Apetit)
Saláty (Edice Apetit)
Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit Saláty vám nabídne 150 receptů. Vyzkoušejte skvělé kombinace s ovocem, sýrem, masem, luštěninami nebo těstovinami. Kuchařka Saláty vám servíruje saláty lehké letní, zimní teplé, i vydatné a přitom zdravé. Staňte se mistrem salátové kuchyně! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Slavné, Zeleninové, Bramborové, Z těstovin a rýže, S luštěninami a obilninami, S masem a rybami, Se sýrem a vejci, S ovocem, Zálivky a krutony.
Objev podobné jako Saláty (Edice Apetit)
Polévky (Edice Apetit)
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní Z celého světa Krémové & zeleninové Husté & poctivé Čiré & lehké Studené & osvěžující Vývary & zavářky V kapitole Jedinečné & zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.
Objev podobné jako Polévky (Edice Apetit)
Brambory (Edice Apetit)
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni.
Objev podobné jako Brambory (Edice Apetit)
Koláče (Edice Apetit)
První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořechové koláče, Letní ovocné koláče, Podzimní ovocné koláče, Čokoládové koláče, České koláče, Světové koláče, Zdravé koláče. Vyberte si koláč podle své chuti!
Objev podobné jako Koláče (Edice Apetit)
Rýže (Edice Apetit)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: Polévky Přílohy & saláty Rýže v hlavní roli Rizota Podávejte s… rýží Chuťovky Rýžové nudle a rýžový papír Dezerty + servis Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle… Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...
Objev podobné jako Rýže (Edice Apetit)
Jahody (Edice Apetit)
Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc existuje tolik možností, jak si jahody užít! Naše kuchařka vás snadno přesvědčí, že jejich potenciál je téměř nevyčerpatelný. Jahody jednoduše milujeme! Jejich chuť nás vrátí do dětství i přenese do exkluzivních cukráren. Přestože dnes jsou k dostání po celý rok, nejlepší jsou uzrálé pod domácím sluncem. Jak nastane sezona, chceme si je užít naplno. Sestavili jsme proto kuchařku, v níž najdete 130 receptů a tipů, jak na ně. Poradíme, s čím si vychutnat jahody začerstva a jaká sladká jídla uvařit. Vybrali jsme nejlepší koláče, dezerty i dorty. Nezapomněli jsme ani na zavařování. Snadno vás přesvědčíme, že jahody jsou skvělé i naslano! Víme to naprosto jistě: všechny recepty jsme totiž uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Jahody najdete tyto kapitoly: •Začerstva •Zatepla •Právě upečeno •Domácí cukrárna •Nové obzory •Na později •Servis
Objev podobné jako Jahody (Edice Apetit)
Čokoláda (Edice Apetit)
24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné…
Objev podobné jako Čokoláda (Edice Apetit)
Koření (Edice Apetit)
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem) - Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty, kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr - Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš, tofu na pepři, kořeněná ryba s čerstvou salsou nebo těstoviny s brokolicí a šafránem - Láska na kari - nejrůznější kari z celého světa - Ostré jako čert - pálivá jídla s čerstvými i sušenými chilli papričkami (kuře se zelenou harissou, jehněčí s červenou harissou nebo nejlepší chilli con carne - Koření & dochucovadla - domácí chilli omáčka, pikantní čatní, neobvyklé směsi koření - Dezerty - moučníky a horké nápoje vonící skořicí, hřebíčkem, vanilkou i kardamomem (perníkový koláč s hruškami, skořicoví šneci, pečené kořeněné banány nebo ananas) - Servis
Objev podobné jako Koření (Edice Apetit)
Bylinky (Edice Apetit)
Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete! Kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky (kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, mrkvová s koriandrem…) Na malý hlad (nakládaný hermelín s libečkem, tabouleh, tvarohová pomazánka, sýrová krém s pažitkou…) Maso (jehněčí, koprová omáčka, kyjevský řízek s bylinkami) Ryby a plody moře (mušle s petrželkou, losos v balíčku, halibut s koprovým pestem) Těstoviny a noky Voňavá dochucovadla (bylinkový olej, bylinkový ocet, domácí pesto…) Z louky a lesa Sladké mámení (pavlova, levandulová bábovka, ananasové frappé s mátou, tymiánová sodovka)
Objev podobné jako Bylinky (Edice Apetit)
Grilování (Edice Apetit)
Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu! 160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol: Předkrmy Hovězí, telecí a jehněčí maso Vepřové maso Drůbeží maso Mleté maso Ryby a plody moře Bez masa Přílohy a dipy Sladké osvěžení Servis
Objev podobné jako Grilování (Edice Apetit)
Sýry (Edice Apetit)
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Sýr v hlavní roli - Polévky - Téměř bez masa - Hlavní chod - Saláty & chuťovky - Na malý hlad - Dezerty - Servis
Objev podobné jako Sýry (Edice Apetit)
Drůbež (Edice Apetit)
Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků. Všechny recepty jsou vyzkoušené a ověřené redakcí časopisu Apetit i jeho čtenáři.
Objev podobné jako Drůbež (Edice Apetit)
Trhač masa Napoleon
Multifunkční vidlička pro grily NapoleonIdeální pomocník pro přípravu trhaného masaSouprava obsahuje celkem 2 trhače masa
Objev podobné jako Trhač masa Napoleon
Lanikai MAS-C
Akustické ukulele Celomasivní tělo tohoto koncertního ukulele je zhotoveno z mahagonu, který poskytuje nástroji bohatý, vřelý, tón s dobrou projekcí zvuku a sustainem. Hmatník z ořechu je osazen osmnácti pražci, orientaci usnadňují poziční značky. Širší krk nástroje a nultý pražec nabízí pohodlný dohmat a pohyb na hmatníku, nultý pražec a sedlo z materiálu NuBone XB poskytují strunám dobrý sustain. Stabilitu ladění zaručují kvalitní otevřené mechaniky Deluxe Grover s chromovanými kolíky. Vizuální dojem podtrhuje rozeta z fládrovaného javoru a lemovka s vykládáním z ořechu, které krásně kontrastují s barvou mahagonu. Ukulele je dodáváno v měkkém kufru s pěnovou vycpávkou (softcase). Ukulele značky Lanikai potěší spolehlivostí, designem a dobrými herními vlastnostmi náročné muzikanty i začínající hráče, kteří požadují kvalitu už od prvních tónů.
Objev podobné jako Lanikai MAS-C
Lanikai MAS-CEC
Elektroakustické ukulele Celomasivní tělo tohoto koncertního ukulele je zhotoveno z mahagonu, který poskytuje nástroji bohatý, vřelý, tón s dobrou projekcí zvuku a sustainem. Hmatník z ořechu je osazen osmnácti pražci, orientaci usnadňují poziční značky. Širší krk nástroje a nultý pražec nabízí pohodlný dohmat a pohyb na hmatníku, nultý pražec a sedlo z materiálu NuBone XB poskytují strunám dobrý sustain. Stabilitu ladění zaručují kvalitní otevřené mechaniky Deluxe Grover s chromovanými kolíky. Vizuální dojem podtrhuje rozeta z fládrovaného javoru a lemovka s vykládáním z ořechu, které krásně kontrastují s barvou mahagonu. Ukulele je dodáváno v měkkém kufru s pěnovou vycpávkou (softcase). Nástroj je osazen kvalitní elektronikou Fishman Kula s integrovanou ladičkou. Ukulele značky Lanikai potěší spolehlivostí, designem a dobrými herními vlastnostmi náročné muzikanty i začínající hráče, kteří požadují kvalitu už od prvních tónů.
Objev podobné jako Lanikai MAS-CEC
Lanikai MAS-T
Akustické ukulele Celomasivní tělo tohoto tenorového ukulele je zhotoveno z mahagonu, který poskytuje nástroji bohatý, vřelý, tón s dobrou projekcí zvuku a sustainem. Hmatník z ořechu je osazen sedmnácti pražci, orientaci usnadňují poziční značky. Širší krk nástroje a nultý pražec nabízí pohodlný dohmat a pohyb na hmatníku, nultý pražec a sedlo z materiálu NuBone XB poskytují strunám dobrý sustain. Stabilitu ladění zaručují kvalitní otevřené mechaniky Deluxe Grover s chromovanými kolíky. Vizuální dojem podtrhuje rozeta z fládrovaného javoru a lemovka s vykládáním z ořechu, které krásně kontrastují s barvou mahagonu. Ukulele je dodáváno v měkkém kufru s pěnovou vycpávkou (softcase). Ukulele značky Lanikai potěší spolehlivostí, designem a dobrými herními vlastnostmi náročné muzikanty i začínající hráče, kteří požadují kvalitu už od prvních tónů.
Objev podobné jako Lanikai MAS-T
Lanikai MAS-CET
Elektroakustické ukulele Celomasivní tělo tohoto tenorového ukulele je zhotoveno z mahagonu, který poskytuje nástroji bohatý, vřelý, tón s dobrou projekcí zvuku a sustainem. Hmatník z ořechu je osazen sedmnácti pražci, orientaci usnadňují poziční značky. Širší krk nástroje a nultý pražec nabízí pohodlný dohmat a pohyb na hmatníku, nultý pražec a sedlo z materiálu NuBone XB poskytují strunám dobrý sustain. Stabilitu ladění zaručují kvalitní otevřené mechaniky Deluxe Grover s chromovanými kolíky. Vizuální dojem podtrhuje rozeta z fládrovaného javoru a lemovka s vykládáním z ořechu, které krásně kontrastují s barvou mahagonu. Ukulele je dodáváno v měkkém kufru s pěnovou vycpávkou (softcase). Nástroj je osazen kvalitní elektronikou Fishman Kula s integrovanou ladičkou. Ukulele značky Lanikai potěší spolehlivostí, designem a dobrými herními vlastnostmi náročné muzikanty i začínající hráče, kteří požadují kvalitu už od prvních tónů.
Objev podobné jako Lanikai MAS-CET
Steaky a maso
Kurz přípravy steaků z argentinské svíčkové je vhodný pro každého správného masožrouta. Ti nejlepší šéfkuchaři poodhalí všechny tipy a triky, jak na různé úpravy tohoto druhu masa. Nezůstane však jen u masa, ale dostane se i na přípravu příloh, omáček a sladké tečky. Tento gurmánský zážitek udělá z každého toho největšího profíka na maso! Jaké menu se bude připravovat? • Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu • Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky • Stroganoff • Zmrzlina se slaným karamelem a griliášem Co by měl každý účastník před kurzem vědět? Součástí kurzu jsou i všechny suroviny, takže není třeba se o nic starat. Navíc má každý účastník nealkoholické či mírně alkoholické nápoje zdarma!
Objev podobné jako Steaky a maso
Změkčovač masa CULINARIA
Tenderizer neboli změkčovač masa je vhodný na všechny druhy červeného masa. Díky jeho použití bude maso jemné, křehké a plné šťávy. Pomocník pro přípravu masa jej provzdušní a maso se tak lépe propeče. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, rukojeť z plastu. Materiál: nerez, plast Rozměry: 19,1 x 5,5 cm
Objev podobné jako Změkčovač masa CULINARIA
Kinetic Plandavky Masu Multipack Spoon 3,8g 5ks,Kinetic Plandavky Masu Multipack Spoon 3,8g 5ks
Plandavky Kinetic Multipack pro lovce pstruhů duhových, obecných a sivenů zbavují pochybností při výběru správné nástrahy pro daný úkol. Plandavky Kinetic Multipack pro lovce pstruhů duhových, obecných a sivenů zbavují pochybností při výběru správné nástrahy pro daný úkol. Toto balení obsahuje 5 účinných plandavek v nejoblíbenějších barvách na pstruhy s lákavým pohybem a třpytěním! Plandavky Kinetic Tento mutipack je ideální, když se ryba zaměřuje na menší kořist nebo je obecně obtížné ji chytit. Povrchová úprava Powder Coating. Pevný plech bez olova Nerezový dělený kroužek Jednoháček – chemicky broušený Cílová ryba: pstruh duhový, pstruh potoční, okoun Jiná barva na zadní straně
Objev podobné jako Kinetic Plandavky Masu Multipack Spoon 3,8g 5ks,Kinetic Plandavky Masu Multipack Spoon 3,8g 5ks
Jídlonosič plastový APETIT 3 patra
6dílný plastový nosič se třemi dózami je určený k přenášení potravin a zejména hotových pokrmů. Dózy lze použít i samostatně pro skladování pokrmů v ledničce, mrazničce nebo k jejich ohřívání v mikrovlnné troubě. Dózy jsou vyrobeny z odolného plastu a jsou použitelné při teplotách v rozmezí 40 - 90 °C a jsou vhodné do myčky nádobí. Materiál: plast Objem: 2 x 1l a 1,5 l Vhodné do mikrovlnné trouby: ano Vhodné do myčky nádobí: ano
Objev podobné jako Jídlonosič plastový APETIT 3 patra
Sada hrnců BANQUET Apetit 10ks
NakupteSada hrnců BANQUET Apetit 10ksz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Sady hrncůza979.00Kč
Objev podobné jako Sada hrnců BANQUET Apetit 10ks
Pánev BANQUET Apetit Wok 28cm
NakuptePánev BANQUET Apetit Wok 28cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Pánveza289.00Kč
Objev podobné jako Pánev BANQUET Apetit Wok 28cm
Bleskové dezerty (Edice Apetit)
Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů čas? Nebo jednoduše nechcete v kuchyni trávit dlouhé hodiny? Připravili jsme pro vás kuchařku obsahující více než 100 bleskových dezertů pro každou příležitost, která vám vytrhne trn z paty i v té největší časové tísni. Bude vám neocenitelným pomocníkem nejen v situacích, kdy vás překvapí nečekaná návštěva, ale i ve chvílích, kdy vás přepadne neodolatelná chuť na něco dobrého. Díky receptům vyzkoušeným a vyladěným v redakční kuchyni časopisu Apetit zvládnete vytvořit jednoduchý dezert během několika chvil. Bleskové dezerty vám ovšem pomohou oslnit třeba i slavnostním dortem nebo domácí zmrzlinou. Oslaďte si život! V kuchařce Bleskové dezerty najdete tyto kapitoly: Na plech a ve formě Sladké maličkosti Není čas na hrdinství Pro slavnostní chvíle Sólo pro lžičku Někdo to rád horké Ledové království Servis
Objev podobné jako Bleskové dezerty (Edice Apetit)
Rychlé večeře (Edice Apetit)
Dokážeme vám, že uvařit skvělou teplou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne! Nabízíme vám víc než 140 receptů na rychlé večeře, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi vše od sytých polévek, které nahradí hlavní chod, přes bleskové těstoviny, pokrmy z jednoho hrnce či pánve až po pomazánky, sendviče anebo pizzu. Každodenní vaření tak odteď bude vždycky radost!
Objev podobné jako Rychlé večeře (Edice Apetit)
Slané pečení (Edice Apetit)
Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a záviny, sušenky, taštičky atd. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol. Reaguje na nejnovější trend - pečení domácího chleba. Protože českému chlebu s dokřupava vypečenou kůrčičkou a vláčnou střídkou se nic nevyrovná! Kromě receptů na domácí pečivo kuchařka obsahuje i tipy, čím si pečivo obložit (pomazánky, obložené chlebíčky, tousty…), ale taky v ní autorka radí, jak pečivo proměnit v další pochoutku (slavná italská chlebová polévka, knedlíky, salát panzanela, nádivka…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrány redaktorkami Apetitu a otestovány v redakční kuchyni. KAPITOLY: Chleba & pečivo Obložte si… Slané koláče Taštičky & záviny Pizza & spol. Drobné pečivo Vaření s chlebem Servis
Objev podobné jako Slané pečení (Edice Apetit)
Latinská Amerika (Edice Apetit)
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky. V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a nejrůznější empanadas do ruky, recepty z Kuby včetně návodu na pravé kubánské mojito atd. Kniha je rozdělena do 7 kapitol: první zahrnuje opravdu originální recepty z kuchyní Karibiku a Střední i Jižní Ameriky (U jednoho stolu), druhá pak recepty, které se vztahují k nejrůznějším svátkům (Slavte fiestu!), celá jedna kapitola je pak věnovaná mexickým receptům (tacos, tortilly, plněné chilli papričky, guacamole, kukuřičká polévka, huevos rancheros…), následuje kapitola s recepty na gril (argentinské steaky + omáčka chimichurri, hovězí žebra ve stylu tex-mex) a nechybí ani kapitola se sladkým - čokoládou! Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat exotické suroviny, jak je správně použít, a taky zajímavosti o stolování a autentické kuchyni jednotlivých zemí Jižní Ameriky. Všechny recepty jsou pečlivě vybrány a vyzkoušeny redakcí Apetitu, tzn. že jsou všechny uvařitelné i v českých podmínkách. Kapitoly: U rodinného stolu (autentické recepty) Slavte fiestu! Žhavé dny i noci (grilování) Pozdrav z Mexika Z ruky do pusy (nachos, empanadas, tortilly, burgery…) Výměnný obchod (recepty s typickými jihoamerickými surovinami - káva, quinoa, kukuřice, rajčata…) Sedmý hřích (sladké)
Objev podobné jako Latinská Amerika (Edice Apetit)
Sada na maso Napoleon
Sada špízových jehlic, stojanu na žebírka a roštů na maso pro grily NapoleonVšechny komponenty soupravy na maso jsou vyrobeny z chromované oceliSada se skládá ze špízových vidlic, stojanu na žebírka a ohřívacího roštu
Objev podobné jako Sada na maso Napoleon
Sochaři masa - Jakub Hoza
Nad obzorem se sbíhají černá mračna a rozbahněnou krajinou Aisante projíždí dostavník. Uvnitř veze starého lovce lidí, známého pod zaslouženou přezdívkou Smrťák, a jeho vězně, neblaze proslulého psance Lambrechta – což ovšem není nic proti společnosti v kupecké stanici, kde se chystají strávit noc.Žádný z jejích obyvatel tam není náhodou, a ti, co se tváří nejnevinněji, ze všech nejméně. Vypadá to na pěkně zlých pár hodin, a to nejen kvůli bouři, která jim zabraňuje odejít. Neříká se tam tomu totiž Ďáblův chřtán jen proto, že nynější stanice kdysi bývala sídlem rodu Boistureů, uvrženého do klatby za paktování se s pekelnými silami… Navíc existuje nemalá šance, že v ní cestující nejsou tak docela sami.Na tohle dostaveníčko uprostřed stoletého deště zkrátka nikdo z nich dlouho nezapomene. Alespoň tedy, pokud se dožijí rána, protože nic není smrtonosnější než tajemství.Snad jen hrozby, které nepocházejí z tohoto světa.
Objev podobné jako Sochaři masa - Jakub Hoza
Brabantia nůž na maso
Nůž na maso z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele.
Objev podobné jako Brabantia nůž na maso
Tričko Maso – dámské (Velikost: S)
Stylové tričko s celoplošným potiskem Potisk z obou stran stejným designem Vyrobeno z nejkvalitnějších materiálů, používáno vrcholovými sportovci. Stylová značka Rainbow-X. Vyrobeno v České Republice.
Objev podobné jako Tričko Maso – dámské (Velikost: S)
Tričko Maso – pánské (Velikost: S)
Stylové tričko s celoplošným potiskem Potisk z obou stran stejným designem Vyrobeno z nejkvalitnějších materiálů, používáno vrcholovými sportovci. Stylová značka Rainbow-X. Vyrobeno v České Republice.
Objev podobné jako Tričko Maso – pánské (Velikost: S)
Palička na maso - ORION
Palička na maso,Rozměr: 22,5x6x4,5 cm. Palička na maso,Rozměr: 22,5x6x4,5 cm.
Objev podobné jako Palička na maso - ORION
Podívejte se také
- TESCOMA tenderizer na maso HANDY
- ARTÚ Chunks maso 1230g (8009470031028)
- Küchenprofi Pinzeta na maso (1068002800)
- LODOS Palička na maso (38)
- Railroad Ink - Zelená edice (8590228065155)
- Ubongo Duel - druhá edice (8590228058461)
- Inferno (knižní edice) - DVD (D008178)
- Skovo.CZ Shamir Backup Edice (7434027215223)
- Labilní jednorožci: Přisprostlá edice (3558380096894)
- Výkupné (speciální edice) - DVD (D00206)
- Railroad Ink - Žlutá edice (8590228065162)
- KDS Sekáč na maso (plast) (3364.00)
- Dřevěná palička na maso, 30 cm
- LAMART LT2096 PALIČKA NA MASO (LT2096)
- Orion Sekáček na maso, 16 cm
- tescoma mlynek na maso handy univerzalni
- kenwood mg 700 mlynek na maso
- mlynek na maso rohnson r 502v
- Mlýnek na maso Tescoma HANDY, univerzální
- Orion Palička na maso nerez LUXY
- TESCOMA Váleček na maso GrandCHEF (8595028409338)
- YATO Kleště na maso 195mm (5906083012471)