Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a...
Podívejte se také Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)
Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).
Podívejte se také alpro dezert
Snídaně a svačiny (Edice Apetit)
S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete návod na nejrůznější kaše a granoly, které vás doslova nabijí energií, superzdravá smoothie, vejce na mnoho způsobů, bleskové pomazánky, sladké svačinky pro děti i dospělé. Nechybějí ani recepty na domácí pečivo (housky, chleba, rohlíky či loupáky) anebo snídaně na vidličku či návod na výrobu oříškového mléka či přípravu kávy. S námi se budete těšit na každé nové ráno. V kuchařce Snídaně a svačiny najdete kapitoly: * Vtipné kaše * Na vidličku * Vejce & vy * Pomazánky * Pro sladké ráno * S láskou doma dělané * Tekuté zdraví * Servis
Podívejte se také Od Sarajeva po Hirošimu (9788024629896)
Podívejte se také
- Od Hirošimy po Bělehrad (9788024629889)
- Banquet APETIT 10ks
- Intimní historie od antiky po baroko ()
- nestle dezert vanilkovy 4x100g
- Sada příborů APETIT, 24 ks
- Opuštěná společnost: Česká cesta od Masaryka po Babiše
- Banquet 24dílná sada příborů Apetit Daphne
- APETIT 19FP126S 28 cm, PK (19FP126S)
- Od zrníčka po koláček (978-80-7496-217-2)
- Od venuše po atomy (978-80-264-4255-4)
- Od patchworku po artquilt (978-80-247-5765-0)
- 690 otázek v angličtině - Od začátečníků po středně pokročilé
- APETIT DESTINI Sada příborů 24ks A11562 (A11562)
- Láska od A po Zet (978-80-819-7079-5)
- Cyklistika: od A po Z (978-80-7639-008-9)
- Láska od A po Zet (978-80-8197-079-5)
- Team: Od A po Zet (3x CD) - CD (912888-2)
- ORION Talíř porc. GREEN hran. dezert (128254)
- dejiny literatury od staroveku do pocatku 19 stoleti aneb od mezopotanie po nase narodni obrozeni 8595637000094
- Aromaterapie od těhotenství po kojení: Původní prověřené receptury od oblíbené autorky (978-80-86356-67-9)
Můj zápisník receptů (Edice Apetit)
Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i spoustu užitečných rad, jež se vám budou při vaření hodit, a řadu nejhledanějších receptů z Apetitonline.cz, které tak konečně budete mít pořád po ruce. Zapište si recept na nejúžasnější vánoční cukroví, maminčinu neodolatelnou sekanou, vláčnou bábovku od tetičky nebo nezapomenutelné těstoviny od kamarádky z Itálie! Poznamenejte si, proč je právě tenhle recept nejlepší, od koho jste ho vyprosili, čím je pro vás výjimečný nebo jak a čím jste ho vylepšili. Nakonec můžete do zápisníku nalepit fotku uvařeného jídla, ale třeba i vystřiženou předlohu z časopisu, obrázek babičky, od níž máte recept, nebo snímek přátel, s nimiž či pro něž jste jídlo uvařili. Vytvořte si svou domácí kuchařku, kroniku těch nejlepších jídel a společných zážitků, které si chcete pamatovat už navždycky!
Objev podobné jako Můj zápisník receptů (Edice Apetit)
Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo!
Objev podobné jako Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)
Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)
Sepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a podrobné postupy na vývary. To všechno dohromady tvoří skládačku, podle níž uvaříte jakoukoli polévku, na kterou si vzpomenete. Kuchařka Polévka je grunt je rozdělena do šesti kapitol: • Od vývarů po krutonky • Klasika • Světové • 100+ 1 nápad • Vydatné • Studené
Objev podobné jako Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)
Brambory (978-80-904675-8-3)
Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni.
Objev podobné jako Brambory (978-80-904675-8-3)
Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)
Nová kuchařka z edice Apetit sezona přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepší, co máte ve spíži a co nabízejí zimní trhy i supermarkety! Ve čtvrtém dílu sezonní řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na mrazivé měsíce prosinec, leden a únor. Napečte a navařte si s námi na svátky, zahřejte se sytými polévkami, pokrmy z luštěnin a obilnin i teplými saláty ze zimní zeleniny. Nezapomněli jsme ani na to, že zima je sezona vepřových hodů. Díky našim receptům vám bude ZIMA za kamny i na lyžích pěkně ubíhat! V kuchařce Zima najdete tyto kapitoly: Prosinec – prosincové svátky Leden – lednové střízlivění Únor – únorové radosti
Objev podobné jako Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)
Rainbow High Sběratelská panenka – sváteční edice Roxie Grand (0035051582687)
Panenka - plastová, sběratelská, s ohebnými klouby, výška 28 cm, blond barva vlasů, boty, doplňky do vlasů a šperky součástí balení, vhodná pro děti od 5 let Výjimečná panenka Rainbow High okamžitě okouzlí svou osobností všechny malé i velké rebely a rebelky. Patří mezi módní kreativce, kteří vytvářejí své vlastní módní příběhy a nebojí se ukázat svou originalitu. Patří mezi sběratelské kousky a rozšíří tak vaši sbírku. V budoucnu jí pak můžete pořídit sestřičku ze stejné řady. Povedené provedení doplňuje také blonďatá barva vlasů. K jejímu zhotovení posloužil kvalitní materiál, konkrétně PVC. Panenka Rainbow High je vysoká 28 cm. Panenka udělá radost dětem od 5 let. Klíčové přednosti produktu Rainbow High Sběratelská panenka – sváteční edice Roxie Grand Panenka Rainbow High je připravena zahnat nudu Patří mezi sběratelské kousky Přirozenou hrou se děti naučí důležité a nové věci Barva vlasů panenky je blond Materiálem panenky je PVC Panenka umí ohýbat ruce i...
Objev podobné jako Rainbow High Sběratelská panenka – sváteční edice Roxie Grand (0035051582687)
Rychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (Edice Apetit)
S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktické tipy na rychlé obědy, které zvládnete uvařit během hektického pracovního týdne i zábavou nabitého víkendu. V knize najdete rychlovky uvařené do třiceti minut, syté saláty i nápady do krabičky s sebou do práce. Poradíme vám, co připravit do mrazáku a jak to v případě nouze bleskově použít i jak chutně zužitkovat všechno, co zbylo z vaření z předchozího dne. Všechny recepty jsme vyzkoušeli a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit!
Objev podobné jako Rychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (Edice Apetit)
Bleskové dezerty (Edice Apetit)
Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů čas? Nebo jednoduše nechcete v kuchyni trávit dlouhé hodiny? Připravili jsme pro vás kuchařku obsahující více než 100 bleskových dezertů pro každou příležitost, která vám vytrhne trn z paty i v té největší časové tísni. Bude vám neocenitelným pomocníkem nejen v situacích, kdy vás překvapí nečekaná návštěva, ale i ve chvílích, kdy vás přepadne neodolatelná chuť na něco dobrého. Díky receptům vyzkoušeným a vyladěným v redakční kuchyni časopisu Apetit zvládnete vytvořit jednoduchý dezert během několika chvil. Bleskové dezerty vám ovšem pomohou oslnit třeba i slavnostním dortem nebo domácí zmrzlinou. Oslaďte si život! V kuchařce Bleskové dezerty najdete tyto kapitoly: Na plech a ve formě Sladké maličkosti Není čas na hrdinství Pro slavnostní chvíle Sólo pro lžičku Někdo to rád horké Ledové království Servis
Objev podobné jako Bleskové dezerty (Edice Apetit)
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, pracovat s fondánem, slavnostně - kytkami či ovocem - ozdobit dort, udělat čokoládové hobliny, pracovat se želatinou a jak na božské poháry a domácí zmrzlinu.
Objev podobné jako Dorty a dezerty (Edice Apetit)
Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)
V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí.*****Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.*****V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i míchaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní.*****Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky.*****V kuchařce Slavná vejce najdete tyto kapitoly:* Věhlasná vejce* Malá vejce* Velká vejce* Mazaná vejce* Sladká vejce* Servis
Objev podobné jako Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)
Klarstein Lucia Rossa (10006254)
Kuchyňský robot Klarstein Lucia - planetární hnětení, příkon 1200 W, plastové vnitřní převody, plastový plášť, objem mísy 5 l, 6 rychlostí, součástí nástavec na plnění uzenářských produktů, hnětací hák, průhledný kryt mísy, k metla, balónová metla, mixér a mlýnek na maso, hmotnost 11 kg, rozměry 38 × 23 × 35 cm (V׊×H), červená barva V moderním, designově velmi povedeném červeném těle multifunkčního kuchyňského robotu Klarstein Lucia Rossa se ukrývá výkonná síla 1 200 W, která je zárukou bezproblémového a velmi snadného zpracování rozličných druhů potravin. Spolehlivý motor Klarstein Lucia Rossa je přitom až neuvěřitelně tichý. Kromě standardního vybavení jako je hnětací hák, šlehací metla nebo hák na těsto, má Lucia Rossa Klarstein také mixér a mlýnek na maso. Bez problémů tak zpracuje velké množství různých surovin a s trochou nadsázky lze říci, že s ním připravíte celé menu od polévky, přes hlavních chod až po dezert či mléčný koktejl....
Objev podobné jako Klarstein Lucia Rossa (10006254)
Sýry (978-80-87575-12-3)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Sýr v hlavní roli - Polévky - Téměř bez masa - Hlavní chod - Saláty & chuťovky
Objev podobné jako Sýry (978-80-87575-12-3)
Mrkev, dýně, cuketa (978-80-88409-68-7)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Co spojuje mrkev, dýni a cuketu? Jsou to snadno dostupné druhy zeleniny, ze kterých připravíte všechny typy pokrmů od polévky po skvělý dezert. Sepsali jsme z nich pro vás více než 130 receptů. Při psaní jsme mysleli na vegetariány i milovníky masa. Nechybí klasika jako cuketová nádivka či vepřové v mrkvi ani neotřelé nápady, jako je například dýňové tiramisu. Vše jsme pro vás vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Díky nové kuchařce si hravě poradíte se štědrou úrodou ze zahrádky i s úlovky z trhu či obchodu. Poradíme vám, jak zeleninu zpracovat takřka beze zbytku i jak ji uskladnit, aby vám co nejdéle vydržela. V kuchařce Mrkev, dýně, cuketa najdete tyto kapitoly: Servis Polévky pro tělo i duši K zakousnutí Velká jídla Hlavně nenápadně Sladké mámení Do zásoby
Objev podobné jako Mrkev, dýně, cuketa (978-80-88409-68-7)
Sváteční vražda - Ada Moncrieffová
Je prosinec 1938 a na anglické šlechtické sídlo Westbury Manor se sjíždí hosté na vánoční svátky. Místo očekávaných společenských her, vybraných pokrmů a vánočních dárků jim však Štědrý večer nadělí překvapení v podobě mrtvoly jednoho z hostí. Ukázkově nedovtipný konstábl Jones označí jako příčinu úmrtí sebevraždu, jenže jednomu z hostů, amatérskému detektivovi Hughi Gavestonovi, se celá věc nezdá. Tajně se pustí do vyšetřování, aby nalezl vraha ještě předtím, než se všichni zase rozjedou do svých domovů.
Objev podobné jako Sváteční vražda - Ada Moncrieffová
Banquet APETIT 10ks
10dílnou sadu nádobí Apetit využijete při každodenním vaření. Sada nádobí je vyrobena z nerezu s průhlednou skleněnou poklicí s otvorem pro odvod páry a černými úchyty. Nerezové nádobí je vhodné pro mytí v myčce na nádobí, nicméně časté mytí za použití dlouhých programů a agresivních mycích prostředků může způsobit neodstranitelné změny na povrchu. Nádobí není vhodné na indukci.Sada obsahuje: rendlík 13,5 x 7cm s poklicí hrnec 15 x 8 cm s poklicí hrnec 17 x 9,5 cm s poklicí hrnec 21 x 11,5 cm s poklicí pánev 21 x 6 cm s poklicí
Objev podobné jako Banquet APETIT 10ks
Kolatch Tuba Dezert Mandlový dezert se skořicí Vegan 45 g
Lahodný krém Kolatch obsahuje 74 % mandlí doladěných skořicí. Dobrota bez umělých barviv, bez lepku, veganská, ideální na mlsání, do kaší i na cesty.
Objev podobné jako Kolatch Tuba Dezert Mandlový dezert se skořicí Vegan 45 g
Dobrá záložka 121 - Sváteční pečení
Ani letošní Vánoce se neobejdou bez nových Dobrých záložek! Tři sváteční kouzelné a zvířecí záložkové radosti pro vás připravila skvělá knižní ilustrátorka Adéla Stopka.Více o DOBRÝCH ZÁLOŽKÁCH:Knižní závisláci z KNIHY DOBROVSKÝ hlásí konec dob účtenek, jízdenek a útržků toaletního papíru! Rozlučte se se zohýbanými rohy a přivítejte nejlepšího společníka do své trojky (vás a knihy, vy sprosťáci), DOBROU ZÁLOŽKU!DOBRÁ ZÁLOŽKA vás bude nyní provázet cestou do fantastických světů, misí k seberozvoji nebo okoření váš nejnovější žhavý literární románek. A samozřejmě vás nikdy nenechá zapomenout, kde jste ve čtení (jistě nedobrovolně) skončili.Každá DOBRÁ ZÁLOŽKA má své číslo, nápad a styl. A každá je limitkou, které se tiskne omezené množství. Proto si můžete každý měsíc udělat radost novou záložkou, a konečně sbírat něco smysluplného, co ukojí vaši sběratelskou touhu. (Už jste si snad někdy založili knihu známkou z roku 1919?)Dlouho tedy neváhejte, a k novému čtení si přihoďte i barevnou a užitečnou radost, DOBROU ZÁLOŽKU!
Objev podobné jako Dobrá záložka 121 - Sváteční pečení
Moje sváteční pečení - Josef Maršálek
Přemýšlíte, jak dodat svátečnímu pečení jiskru? Zkuste tentokrát rozvonět svou kuchyni trochu jinak! V šedesáti unikátních receptech inspirovaných dětstvím, zážitky z cest i aktuálními světovými trendy vám ukážu, jak z klasického cukroví udělat něco výjimečného. Podělím se s vámi také o své tajné tipy, takže společně zvládneme cukrařinu špičkové úrovně přímo u vás doma. Pojďme se do toho pustit – sladce, s láskou a společně!
Objev podobné jako Moje sváteční pečení - Josef Maršálek
Sada svátečních dekorací 6-pack
Sada svátečních dekorací z kolekce home & lifestyle.
Objev podobné jako Sada svátečních dekorací 6-pack
Moje sváteční pečení - Josef Maršálek -
Stylové recepty, krásné fotografie a neobvyklé chutě vás čekají s jedním z nejoblíbenějších českých cukrářů! Chcete letos dodat svátečnímu pečení novou jiskru? Vydejte se s Josefem Maršálkem na cestu plnou vůní a chutí, které promění vaši kuchyni v cukrářské království. V šedesáti jedinečných receptech, inspirovaných mými vzpomínkami na dětství, cestami po světě i aktuálními trendy, vám ukážu, jak povýšit tradiční cukroví na skutečné umělecké dílo. Podělím se také o své nejosvědčenější tipy a společně zvládneme připravit dezerty špičkové úrovně přímo u vás doma. Pojďme na to – sladce, s láskou a hlavně společně! Kniha **"Mistr cukrář"** od Josefa Maršálka nabízí šedesát jedinečných receptů, které vnesou do vašeho svátečního pečení úplně novou jiskru. Autor čerpá inspiraci ze svého dětství, cest po světě i současných trendů, aby ukázal, jak povýšit klasické cukroví na něco skutečně výjimečného. Recepty doprovází nádherné fotografie Marie Bartošové, které vás vtáhnou do sladkého světa plného vůní a chutí. "Pojďme spolu vytvořit dezerty, které potěší nejen chuťové pohárky, ale také oko. Sdílím s vámi své tajné tipy a osvědčené postupy, díky kterým zvládnete cukrařinu na špičkové úrovni přímo ve své kuchyni. Sladce, s láskou a společně!" říká Josef Maršálek o své nové knize. Rozměry: 200x230 mm Vazba: Vázaná s laminovaným potahem Počet stran: 240 Datum vydání: 26.09.2024 EAN: 9788076835771 Ukázka: zde Pusťte se do přípravy sušenek s polevou z pomerančové vody, fíkového salámu s rumem a pistáciemi, makových tyček s meruňkovou marmeládou, kakaových dortíčků s medovou pláství, perníkového řezu s želé ze svařeného vína nebo smažených tvarohových vloček. S touto kuchařkou se z pečení stane radost a vaše sváteční stůl získá novou úroveň. Josef Maršálek Josef Maršálek, mistr cukrářského řemesla, začal svou kariéru v devatenácti letech, kdy se rozhodl jít za svým snem. Namísto učitelské dráhy se stal členem prestižního kulinárního týmu v Evropě, kde sedm let tvořil delikatesy, mimo jiné i pro britskou královnu. Jeho cukrářské umění ho zavedlo do nejlepších evropských cukráren a také do Indie, kde působil v renomované patisserii. Po návratu do České republiky založil vlastní firmu a vytvořil nejúspěšnější českou show o pečení. Kromě toho pořádá kurzy a konzultace pro cukrář
Objev podobné jako Moje sváteční pečení - Josef Maršálek -
Megaslizoun - sada třpytek - sváteční (5901087032746)
Výroba slizu - třpytky součástí balení, vhodné od 6 let, 3 ks v balení Milovníci slizu si už nyní mohou vyrobit sliz podle vlastní fantazie. Třpytky na výrobu slizu Megaslizoun jsou zdravotně nezávadné a netoxické. Pracovat s nimi mohou děti už od 3 let. Samozřejmostí je fakt, že splňují normu EU na bezpečnost hraček. Na výrobu slizu budete potřebovat také lepidlo či aktivátor. Vše můžete dobarvit barvami. Klíčové vlastnosti kreativní sady Megaslizoun - sada třpytek svátečníKreativní sada Megaslizoun na výrobu slizuSada třpytekJsou zdravotně nezávadnéVhodné pro děti od 3 let
Objev podobné jako Megaslizoun - sada třpytek - sváteční (5901087032746)
Talíř Blomus Bon Apetit
Talíř z kolekce Blomus. Model vyroben z porcelánu.
Objev podobné jako Talíř Blomus Bon Apetit
Helenčino pečení / Sváteční cukroví - Helena Vybíralová
Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak! Padesát sedm receptů na linecké květinky, žloutkové dortíčky, čokoládová srdíčka, rohlíčky s mandlovým krémem, medové kornoutky, kávové pusinky nebo mandlové slzičky i řadu cenných rad najdete v její nové knížce. Věřte, že Sváteční cukroví z řady kuchařek Helenčino pečení přinese do Vaší kuchyně pořádnou dávku voňavé a sladké atmosféry. Proto, pečte, tvořte a hlavně se náramně bavte!
Objev podobné jako Helenčino pečení / Sváteční cukroví - Helena Vybíralová
Sváteční Griotka, Klasická – bez jména obdarovaného
Tmavě červené višně dávají Sváteční griotce dokonale vyvážený poměr sladké a svěží chuti. Tato griotka udělá ze všedních dnů sváteční a ze svátečních dnů nezapomenutelné. Užijte si společně strávený čas se svými blízkými při sklence tohoto tradičního nápoje a připijte si na zdraví a dlouhý život. Ideální dárek k narozeninám, Vánocům nebo na velká rodinná setkání. Dárková krabice pozvedne darovaný alkohol na luxusní dárek, který obdarovaný jistě ocení a vy si nemusíte lámat hlavu s balením dárku Naše sváteční griotka nejen potěší, ale i zahřeje. DÁREK S VĚNOVÁNÍM Na Griotku si můžete nechat natisknout věnování a povýšit tak dárek na osobní vzkaz od srdce. Stačí zvolit variantu "Osobní" a vepsat pro koho je Griotka určená.
Objev podobné jako Sváteční Griotka, Klasická – bez jména obdarovaného
Sváteční Griotka, Osobní – se jménem obdarovaného
Tmavě červené višně dávají Sváteční griotce dokonale vyvážený poměr sladké a svěží chuti. Tato griotka udělá ze všedních dnů sváteční a ze svátečních dnů nezapomenutelné. Užijte si společně strávený čas se svými blízkými při sklence tohoto tradičního nápoje a připijte si na zdraví a dlouhý život. Ideální dárek k narozeninám, Vánocům nebo na velká rodinná setkání. Dárková krabice pozvedne darovaný alkohol na luxusní dárek, který obdarovaný jistě ocení a vy si nemusíte lámat hlavu s balením dárku Naše sváteční griotka nejen potěší, ale i zahřeje. DÁREK S VĚNOVÁNÍM Na Griotku si můžete nechat natisknout věnování a povýšit tak dárek na osobní vzkaz od srdce. Stačí zvolit variantu "Osobní" a vepsat pro koho je Griotka určená.
Objev podobné jako Sváteční Griotka, Osobní – se jménem obdarovaného
Sváteční čajová kolekce v plechové kazetě
Studené zimní večery můžete svým rodičům nebo prarodičům zpříjemnit vánoční kolekcí prémiových kořeněných čajů. Šálek kteréhokoliv z těchto čajů vám navodí kouzelnou zimní atmosféru. Darujte tuto kolekci svým blízkým a přispějte tak k pohodě jejich svátečních dnů. Určitě si na vás nad šálkem čaje vzpomenou.
Objev podobné jako Sváteční čajová kolekce v plechové kazetě
Dekorační šablony na nehty - motiv sváteční
Dekorační šablony na nehty - motiv sváteční Nové jednoduché dekorační zdobení na nehty, velmi snadná aplikace. Šablony se používají na nalakované přírodní nehty, nebo na upravené nehty gelovou i akrylovou metodou. Zdobení nehtů je možné lakem na nehty nebo za pomocí gelu a barevných glitrů - (při nanášení samolepky na nalakovaný nehet se ujistětě, že lak je zcela suchý! ) Postup zdobení pomocí laku na nehty: sejměte jednu samolepku s motivem a naneste na nehet přelakujte vybranou barvou laku opatrně samolepku odstraňte a lak nechte zaschnout Postup zdobení pomocí gelu a glitrů: sejměte jednu samolepku s motivem a naneste na nehet přetřete slabou vrstvou gelu nasypte na gel vybrané barevné glitry opatrně samolepku odstraňte nehet zapečte v UV lampě naneste tenkou vrstvu gelu a znova zapečte
Objev podobné jako Dekorační šablony na nehty - motiv sváteční
Sváteční Griotka, Klasická – bez jména obdarovaného
Tmavě červené višně dávají Sváteční griotce dokonale vyvážený poměr sladké a svěží chuti. Tato griotka udělá ze všedních dnů sváteční a ze svátečních dnů nezapomenutelné. Udělejte radost svým blízkým touto jedinečnou Sváteční griotkou a užijte si společně strávený čas. Originální dárek nejen k Vánocům a narozeninám vyrábí Hana Jenčíková v rodinné likérce s tradicí sahající do roku 1878. Díky dárkové krabici už nebudete muset řešit, jak griotku obdarovanému předat. A hlavně, sváteční griotka nejen potěší, ale i zahřeje. DÁREK S VĚNOVÁNÍM Na Griotku si můžete nechat natisknout věnování a povýšit tak dárek na osobní vzkaz od srdce. Stačí zvolit variantu "Osobní" a vepsat pro koho je Griotka určená.
Objev podobné jako Sváteční Griotka, Klasická – bez jména obdarovaného
Sváteční Griotka, Osobní – se jménem obdarovaného
Tmavě červené višně dávají Sváteční griotce dokonale vyvážený poměr sladké a svěží chuti. Tato griotka udělá ze všedních dnů sváteční a ze svátečních dnů nezapomenutelné. Udělejte radost svým blízkým touto jedinečnou Sváteční griotkou a užijte si společně strávený čas. Originální dárek nejen k Vánocům a narozeninám vyrábí Hana Jenčíková v rodinné likérce s tradicí sahající do roku 1878. Díky dárkové krabici už nebudete muset řešit, jak griotku obdarovanému předat. A hlavně, sváteční griotka nejen potěší, ale i zahřeje. DÁREK S VĚNOVÁNÍM Na Griotku si můžete nechat natisknout věnování a povýšit tak dárek na osobní vzkaz od srdce. Stačí zvolit variantu "Osobní" a vepsat pro koho je Griotka určená.
Objev podobné jako Sváteční Griotka, Osobní – se jménem obdarovaného
Sváteční čajová kolekce v plechové kazetě
S touto vánoční kolekcí prémiových kořeněných čajů nemůžete šlápnout vedle. Čaje krásně provoní domov a navodí příjemnou vánoční atmosféru. V sadě se nachází 36 čajů s šesti různými netradičními příchutěmi. Elegantní plechová kazeta navíc poslouží jako pěkná a praktická dekorace. Dopřejte svým nejmilejším lahodný a voňavý dárek, který zahřeje na těle i na duši.
Objev podobné jako Sváteční čajová kolekce v plechové kazetě
Sada hrnců BANQUET Apetit 10ks
NakupteSada hrnců BANQUET Apetit 10ksz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Sady hrncůza979.00Kč
Objev podobné jako Sada hrnců BANQUET Apetit 10ks
Pánev BANQUET Apetit Wok 28cm
NakuptePánev BANQUET Apetit Wok 28cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Pánveza289.00Kč
Objev podobné jako Pánev BANQUET Apetit Wok 28cm
Pampelišky k jídlu (978-80-907055-1-7)
Kniha - autor Jana Vlková, 96 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie. Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství, básně, písně, historky… prostě vše o pampelišce. Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až o tři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve.
Objev podobné jako Pampelišky k jídlu (978-80-907055-1-7)
Vánoce (Edice Apetit)
Desátá kuchařka Vánoce z Edice Apetit nabízí přes 125 receptů. Vánoční kuchařka je jediná kniha, kterou od teď budete na Vánoce potřebovat. Recepty můžete připravovat od Adventu až po Štěpána. Pečte s námi cukroví, míchejte horké nápoje a likéry pro předvánoční čas, vyrábějte jedlé dárky nebo slavnostní menu pro Štědrý den a svátky vánoční.
Objev podobné jako Vánoce (Edice Apetit)
Těstoviny (Edice Apetit)
Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této deváté kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat úplné pilíře italské kuchyně jako je omáčka bolognese, janovské pesto, špagety carbonara, aglio e olio, ale také zapékat různé druhy těstovin, vařit s nimi polévky, připravovat z nich saláty, dobře ochutit kuskus a získáte spoustu nápadů, jak během pár minut udělat jídlo, na kterém si pochutná celá rodina.
Objev podobné jako Těstoviny (Edice Apetit)
Luštěniny (Edice Apetit)
Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na špičku žebříčku vašich oblíbených surovin. Sepsali jsme pro vás 130 receptů s mnoha druhy luštěnin z domova, z Evropy i z nejrůznějších koutů zeměkoule. Připravili jsme je a k dokonalosti vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V téhle kuchařce najdete pokrmy tradiční i moderní, slané, pikantní, ale také sladké. Vaříme v nich ze starých známých – čočky, hrachu a fazolí – i z novinek posledních let a znovuobjevených druhů, jako jsou cizrna, mungo, azuki, boby a další. S námi si na luštěninách opravdu pochutnáte! V kuchařce Luštěniny najdete tyto kapitoly: - Čočka - Hrách & cizrna - Fazole - Vigna - Ostatní - Servis
Objev podobné jako Luštěniny (Edice Apetit)
Saláty (Edice Apetit)
Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit Saláty vám nabídne 150 receptů. Vyzkoušejte skvělé kombinace s ovocem, sýrem, masem, luštěninami nebo těstovinami. Kuchařka Saláty vám servíruje saláty lehké letní, zimní teplé, i vydatné a přitom zdravé. Staňte se mistrem salátové kuchyně! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Slavné, Zeleninové, Bramborové, Z těstovin a rýže, S luštěninami a obilninami, S masem a rybami, Se sýrem a vejci, S ovocem, Zálivky a krutony.
Objev podobné jako Saláty (Edice Apetit)
Polévky (Edice Apetit)
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní Z celého světa Krémové & zeleninové Husté & poctivé Čiré & lehké Studené & osvěžující Vývary & zavářky V kapitole Jedinečné & zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.
Objev podobné jako Polévky (Edice Apetit)
Brambory (Edice Apetit)
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni.
Objev podobné jako Brambory (Edice Apetit)
Koláče (Edice Apetit)
První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořechové koláče, Letní ovocné koláče, Podzimní ovocné koláče, Čokoládové koláče, České koláče, Světové koláče, Zdravé koláče. Vyberte si koláč podle své chuti!
Objev podobné jako Koláče (Edice Apetit)
Rýže (Edice Apetit)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: Polévky Přílohy & saláty Rýže v hlavní roli Rizota Podávejte s… rýží Chuťovky Rýžové nudle a rýžový papír Dezerty + servis Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle… Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...
Objev podobné jako Rýže (Edice Apetit)
Jahody (Edice Apetit)
Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc existuje tolik možností, jak si jahody užít! Naše kuchařka vás snadno přesvědčí, že jejich potenciál je téměř nevyčerpatelný. Jahody jednoduše milujeme! Jejich chuť nás vrátí do dětství i přenese do exkluzivních cukráren. Přestože dnes jsou k dostání po celý rok, nejlepší jsou uzrálé pod domácím sluncem. Jak nastane sezona, chceme si je užít naplno. Sestavili jsme proto kuchařku, v níž najdete 130 receptů a tipů, jak na ně. Poradíme, s čím si vychutnat jahody začerstva a jaká sladká jídla uvařit. Vybrali jsme nejlepší koláče, dezerty i dorty. Nezapomněli jsme ani na zavařování. Snadno vás přesvědčíme, že jahody jsou skvělé i naslano! Víme to naprosto jistě: všechny recepty jsme totiž uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Jahody najdete tyto kapitoly: •Začerstva •Zatepla •Právě upečeno •Domácí cukrárna •Nové obzory •Na později •Servis
Objev podobné jako Jahody (Edice Apetit)
Čokoláda (Edice Apetit)
24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné…
Objev podobné jako Čokoláda (Edice Apetit)
Koření (Edice Apetit)
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem) - Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty, kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr - Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš, tofu na pepři, kořeněná ryba s čerstvou salsou nebo těstoviny s brokolicí a šafránem - Láska na kari - nejrůznější kari z celého světa - Ostré jako čert - pálivá jídla s čerstvými i sušenými chilli papričkami (kuře se zelenou harissou, jehněčí s červenou harissou nebo nejlepší chilli con carne - Koření & dochucovadla - domácí chilli omáčka, pikantní čatní, neobvyklé směsi koření - Dezerty - moučníky a horké nápoje vonící skořicí, hřebíčkem, vanilkou i kardamomem (perníkový koláč s hruškami, skořicoví šneci, pečené kořeněné banány nebo ananas) - Servis
Objev podobné jako Koření (Edice Apetit)
Bylinky (Edice Apetit)
Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete! Kniha je rozdělena do 8 kapitol: Polévky (kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, mrkvová s koriandrem…) Na malý hlad (nakládaný hermelín s libečkem, tabouleh, tvarohová pomazánka, sýrová krém s pažitkou…) Maso (jehněčí, koprová omáčka, kyjevský řízek s bylinkami) Ryby a plody moře (mušle s petrželkou, losos v balíčku, halibut s koprovým pestem) Těstoviny a noky Voňavá dochucovadla (bylinkový olej, bylinkový ocet, domácí pesto…) Z louky a lesa Sladké mámení (pavlova, levandulová bábovka, ananasové frappé s mátou, tymiánová sodovka)
Objev podobné jako Bylinky (Edice Apetit)
Grilování (Edice Apetit)
Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu! 160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol: Předkrmy Hovězí, telecí a jehněčí maso Vepřové maso Drůbeží maso Mleté maso Ryby a plody moře Bez masa Přílohy a dipy Sladké osvěžení Servis
Objev podobné jako Grilování (Edice Apetit)
Sýry (Edice Apetit)
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Sýr v hlavní roli - Polévky - Téměř bez masa - Hlavní chod - Saláty & chuťovky - Na malý hlad - Dezerty - Servis
Objev podobné jako Sýry (Edice Apetit)
Drůbež (Edice Apetit)
Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků. Všechny recepty jsou vyzkoušené a ověřené redakcí časopisu Apetit i jeho čtenáři.
Objev podobné jako Drůbež (Edice Apetit)
Podívejte se také
- Literatura 19. a počátku 20. století: (od romantiků po buřiče) (8595637000117)
- Dejiny sveta od praveku po súčasnosť (978-80-8204-035-0)
- Časopédia: Od dinosaurov po umelú inteligenciu (978-80-556-4291-8)
- Drobné pečivo od A po Z (978-80-89637-29-4)
- Obilovinová kuchařka: od polévek po dezerty (978-80-88244-23-3)
- Vánoční Tradinář: od Dušiček po Hromnice (978-80-88244-24-0)
- Dětství slavných od Mozarta po Einsteina (978-80-00-05927-3)
- Genetika: aneb Od hrášku po genom (978-80-210-9904-3)
- Časopedie: Od dinosaurů po umělou inteligenci (978-80-7529-743-3)
- Pracovní sešit Od abecedy po souhlásky (978-80-88368-59-5)
- Apetit Pánev s nepřilnavým povrchem Patina, 20 cm
- Apetit Pánev s nepřilnavým povrchem Patina, 24 cm
- APETIT Sada nerezových příborů DAPHNE 24ks A11561 (A11561)
- Encyklopédia vojen: od najstarších čias po súčasnosť (978-80-551-5611-8)
- Od Slavkova po Waterloo: Pobočník maršála Neye (978-80-87057-37-7)
- Sťahovanie ľudstva od praveku až po súčasnosť (978-80-551-7483-9)
- Od Sněhurky po Kafku: Psychoterapie všedního dne (978-80-7345-578-1)
- Emoce v obraze: od středověku po současnost (978-80-7485-229-9)
- Tajemná židovská komunita od baroka po šoa (999-00-031-4516-1)
- Svoboda projevu: Od Sokrata po sociální sítě (978-80-907820-2-0)
- KETO Grilování: Od burgeru po "bramborový" salát (978-80-88472-03-2)
- gamebox limitovane edice