Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm
Podívejte se také de Buyer Forma NON-STICK 4766.26 (4766.26)
Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm
Podívejte se také panev na palacinky de buyer 20 cm
Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm
Podívejte se také Plovoucí skleněná police 30x10 cm 8 mm
Podívejte se také
- de Buyer 4715.24 (4715.24)
- de Buyer 4237.20 (4237.20)
- de Buyer 4706.28 (4706.28)
- de Buyer 4706.32 (4706.32)
- de Buyer 3122.36 (3122.36)
- de Buyer 3240.24 (3240.24)
- de Buyer 4844.26 (4844.26)
- de Buyer 4239.35 (4239.35)
- de Buyer 4605.21 (4605.21)
- de Buyer 4112.24 (4112.24)
- de Buyer 4111.24 (4111.24)
- de Buyer 4788.24N (4788.24N)
- de Buyer 4716.25 (4716.25)
- De Buyer 3437.16N (3437.16N)
- de Buyer 4344.08N (4344.08N)
- de Buyer 4685.00 (4685.00)
- de Buyer 3358.02 (3358.02)
- de Buyer 4111.32 (4111.32)
- de Buyer 3459.28 (3459.28)
- de Buyer 3091.14N (3091.14N)
Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Nůž na chléb FK2 Chef de Buyer 21 cm
Všestranný kuchařský nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení masa, zeleniny, ovoce i bylinek. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Všestranný kuchařský nůž Na maso, zeleninu, ovoce i bylinky Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 36 cm Délka čepele: 21 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Nůž na chléb FK2 Chef de Buyer 21 cm
Nůž na chléb FK2 Chef de Buyer 21 cm
Všestranný kuchařský nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení masa, zeleniny, ovoce i bylinek. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Všestranný kuchařský nůž Na maso, zeleninu, ovoce i bylinky Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 36 cm Délka čepele: 21 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Nůž na chléb FK2 Chef de Buyer 21 cm
Nůž na chléb Fibre Karbon 2 De Buyer 26 cm
POPIS Nůž na chléb a pečivo z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má vroubkovanou dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je díky pilovému ostří ideální na krájení chleba a jiných druhů pečiva. Poradí si i s tvrdou kůrkou a úhledné krajíce s ním nakrájíte bez porušení nadýchané střídky. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. SPECIFIKACE Délka nože: 40,5 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská nocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť) VÝHODY A NEVÝHODY Nůž na chléb má vroubkované ostří a je ideální na krájení chleba a dalších druhů pečiva. Ostří je extrémně ostré. Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli. Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře. Záštita chrání prsty. Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí. Ergonomická rukojeť přináší bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy. Nůž je vhodný i pro profesionální použití. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: NE Nůž myjte vždy pouze ve studené vodě, zajistíte tak jeho dlouhodobější ostrost. ROZDÍL MEZI OCÍLKOU, BROUSKEM NA NOŽE A BRUSNÝM KAMENEM Ocílku na nože použijete při pravidelné údržbě - klidně před každým použitím nože. Brousek na nože nebo brusný kámen však jen jednou za čas pro obnovení původní ostrosti nože, tedy když už je nůž opravdu tupý. OCÍLKA NA NOŽE Ocílka na nože slouží pro pravidelnou údržbu nožů. Pomocí ocílky na nože snadno a rychle obnovíte původní ostrost vašich nožů. Ocílku používejte k udržování ostří. Na již tupém noži není snadné ocílkou ostří vytvořit - v tomto případě zvolte brousek na nože nebo brusný kámen. Ocílka má rukojeť a brusná část může mít jemnější nebo hrubší povrch. Ocílka není praktická pro údržbu příliš velkých nožů. Brusná část ocílky může být vyrobena z různých materiálů - diamantová, keramická, ze speciální nožířské oceli atd. Délku brusné části volte podle délek ostří nožů, které budete ocílkou brousit. Máme pro vás ocílky s brusnou částí od 20 cm, až po 31,5 cm - speciální řeznická ocílka pro broušení velkých nožů. Broušení nože ocílkou Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte. BROUSEK NA NOŽE Brousek na nože slouží pro obnovení původní ostrosti nože. Na rozdíl od ocílky na nože si poradí i již s tupým nožem. Brousek na nože obsahuje brusné kotouče z různých…
Objev podobné jako Nůž na chléb Fibre Karbon 2 De Buyer 26 cm
Nůž na chléb Fibre Karbon 2 De Buyer 26 cm
POPIS Nůž na chléb a pečivo z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má vroubkovanou dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je díky pilovému ostří ideální na krájení chleba a jiných druhů pečiva. Poradí si i s tvrdou kůrkou a úhledné krajíce s ním nakrájíte bez porušení nadýchané střídky. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. SPECIFIKACE Délka nože: 40,5 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská nocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť) VÝHODY A NEVÝHODY Nůž na chléb má vroubkované ostří a je ideální na krájení chleba a dalších druhů pečiva. Ostří je extrémně ostré. Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli. Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře. Záštita chrání prsty. Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí. Ergonomická rukojeť přináší bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy. Nůž je vhodný i pro profesionální použití. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: NE Nůž myjte vždy pouze ve studené vodě, zajistíte tak jeho dlouhodobější ostrost. ROZDÍL MEZI OCÍLKOU, BROUSKEM NA NOŽE A BRUSNÝM KAMENEM Ocílku na nože použijete při pravidelné údržbě - klidně před každým použitím nože. Brousek na nože nebo brusný kámen však jen jednou za čas pro obnovení původní ostrosti nože, tedy když už je nůž opravdu tupý. OCÍLKA NA NOŽE Ocílka na nože slouží pro pravidelnou údržbu nožů. Pomocí ocílky na nože snadno a rychle obnovíte původní ostrost vašich nožů. Ocílku používejte k udržování ostří. Na již tupém noži není snadné ocílkou ostří vytvořit - v tomto případě zvolte brousek na nože nebo brusný kámen. Ocílka má rukojeť a brusná část může mít jemnější nebo hrubší povrch. Ocílka není praktická pro údržbu příliš velkých nožů. Brusná část ocílky může být vyrobena z různých materiálů - diamantová, keramická, ze speciální nožířské oceli atd. Délku brusné části volte podle délek ostří nožů, které budete ocílkou brousit. Máme pro vás ocílky s brusnou částí od 20 cm, až po 31,5 cm - speciální řeznická ocílka pro broušení velkých nožů. Broušení nože ocílkou Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte. BROUSEK NA NOŽE Brousek na nože slouží pro obnovení původní ostrosti nože. Na rozdíl od ocílky na nože si poradí i již s tupým nožem. Brousek na nože obsahuje brusné kotouče z různých…
Objev podobné jako Nůž na chléb Fibre Karbon 2 De Buyer 26 cm
Cakesupplies Forma na chléb 30 cm
Vynikající praktická forma na pečení domácího sladkého nebo slaného chlebu. Forma na biskupský chlebíček najde využití v každé domácnosti, která preferuje domácí výrobu pečiva. Rozměr: 30 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Forma na chléb 30 cm
Keramická forma na chléb 33x16 cm - ORION
Keramická forma na chléb s vnitřní glazurou je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Keramická forma na chléb s vnitřní glazurou je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Keramika výborně vede teplo a proto je pečení v keramice velmi ekonomické. Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení vám vydrží několik let. Je nutné dodržovat určité zásady manipulace s nádobím. Výrobek má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Horkou formu po vyjmutí z trouby nikdy nepokládejte na kov, kámen, dlaždice - vždy jen na dřevěnou podložku. Rozehřátou formu nechte postupně přirozeně vychladnout — nikdy nezchlazujte! Během pečení nelijte (nepřidávejte) do formy studenou vodu. Pokud chcete přidat vodu - vždy pouze alespoň vlažnou nebo nejlépe teplou, aby nedošlo k tepelnému šoku! V průběhu času se mohou vytvořit prasklinky na povrchu keramiky. Tento jev je běžný a není na závadu, resp. není předmětem reklamace. Během použití a mytí, kdy forma zvlhne a nasákne vodu, čímž se změní jeho barva a ztmavne — toto je v pořádku. Jakmile pekáč dokonale vyschne opět se mu navrátí původní barva. Tento jev je zcela přirozený pro keramiku z přírodního materiálu. Pozor: Pekáč je během pečení rozehřátý na velmi vysokou teplotu a mohlo by dojít k popálení — vždy používejte k manipulaci řádné ochranné pomůcky. Forma není vhodná do myčky nádobí, lze ji použít v plynové, elektrické i horkovzdušné troubě. Rozměry: 27/33x16 cm, v. 9,5 cm, objem 2,7 l. Údržba: Formu čistíme snadno kartáčkem a horkou vodou, solí nebo octem při větším zašpinění, chemické prostředky nepoužíváme. UPOZORNĚNÍ K VRACENÍ VÝROBKU: Jedná se o keramiku a tedy velmi křehké zboží citlivé na přepravu. Pokud by se stalo, že budete pekáč zasílat zpět, napřík
Objev podobné jako Keramická forma na chléb 33x16 cm - ORION
ORION Keramická forma na chléb 33x16 cm (123297)
Pečicí forma na chléb, keramická, 9,5 × 16 × 33 cm (vך×d) S keramickou pečící formou ORION o délce 33 cm a objemu 2,7 l je příprava oblíbených jídel velmi snadná. Vyrobena je z keramiky a můžete v ní například péct či zapékat. Forma je opatřena vnitřní glazurou a je vhodná k použití v horkovzdušné, plynové či elektrické troubě. Nádobí ORION je ideálním řešením pro zdravý způsob přípravy pokrmů a nápojů. Šířka této formy je 16 cm. Klíčové vlastnosti keramické pečící formy ORION, délka 33 cmPečící forma ORION z keramiky o délce 33 cmLíbivé přírodní provedení s vnitřní glazurouIdeální pro pečení a zapékáníVhodné použití v horkovzdušné, elektrické i plynové trouběObjem 2,7 l Rozměry:27/33 × 16 × 9,5 cm
Objev podobné jako ORION Keramická forma na chléb 33x16 cm (123297)
Cakesupplies Forma na chléb nastavitelná 20 - 35 cm
Vynikající praktická forma na pečení domácího sladkého nebo slaného chlebu. Forma na biskupský chlebíček najde využití v každé domácnosti, která preferuje domácí výrobu pečiva. Forma je nastavitelná od 20 - 35 cm díky tomu je praktickým pomocníkem při pečení chlebu. Rozměr: 20-35 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Forma na chléb nastavitelná 20 - 35 cm
Emile Henry forma na chléb granátová 28,5 cm
Teplý kyprý chléb s křupavou kůrkou, nadýchané pařížské bagety a lehké tousty. Nikdy byste nevěřili, kolik upřímné radosti lze vykouzlit snídaní s domácím pečivem. I když je třeba této tradiční přípravě věnovat nějaký ten čas, odměnou za to vám bude nadšení z křupavého pečiva upečeného s láskou a péči. Pokud přidáte domácí marmeládu a čerstvé máslo brzy se stane snídaně u vás doma tím nejoblíbenějším a nejočekávanějším jídlem. Znovuobjevování domácího pečení je návrat k tradicím, kdy domov voněl čerstvě upečeným chlebem. Keramická forma na pečení chleba je výsledkem dvouletého výzkumu. Tajemství dokonalého chleba totiž spočívá v pečení. Zaoblený tvar formy je identický s klasickými keramickými troubami na pečení chleba. Efektivně rozložená konstantní teplota a vlhkost uvnitř vypouklé formy vytvoří profesionální podmínky i u vás doma, v jakékoliv troubě. Forma je vhodná i na pečení pizzy či mazance. Chléb je možné ve formě přímo i porcovat, speciální keramika vydrží i zásahy ostrým kuchyňským nožem. Balení obsahuje pekařskou stěrku, která je vhodná na nakrojení bochníku před pečením. Vytvoří se tak krásný "popraskaný" efekt a originální podpis pekaře. Každý kus Emile Henry je originál: vyráběn z čistě přírodního materiálu a ručně tak, abyste si i Vy mohli vychutnat autentické potěšení z francouzské kuchyně a umění užívat života. Kvalitní burgundská hlína je společně s glazurou vypálena při 1100°C. Nádobí Emile Henry je proto odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Všechno nádobí od Emile Henry je stálobarevné a samozřejmě lze mýt v myčce.
Objev podobné jako Emile Henry forma na chléb granátová 28,5 cm
Emile Henry forma na chléb granátová 28,5 cm
Teplý kyprý chléb s křupavou kůrkou, nadýchané pařížské bagety a lehké tousty. Nikdy byste nevěřili, kolik upřímné radosti lze vykouzlit snídaní s domácím pečivem. I když je třeba této tradiční přípravě věnovat nějaký ten čas, odměnou za to vám bude nadšení z křupavého pečiva upečeného s láskou a péči. Pokud přidáte domácí marmeládu a čerstvé máslo brzy se stane snídaně u vás doma tím nejoblíbenějším a nejočekávanějším jídlem. Znovuobjevování domácího pečení je návrat k tradicím, kdy domov voněl čerstvě upečeným chlebem. Keramická forma na pečení chleba je výsledkem dvouletého výzkumu. Tajemství dokonalého chleba totiž spočívá v pečení. Zaoblený tvar formy je identický s klasickými keramickými troubami na pečení chleba. Efektivně rozložená konstantní teplota a vlhkost uvnitř vypouklé formy vytvoří profesionální podmínky i u vás doma, v jakékoliv troubě. Forma je vhodná i na pečení pizzy či mazance. Chléb je možné ve formě přímo i porcovat, speciální keramika vydrží i zásahy ostrým kuchyňským nožem. Balení obsahuje pekařskou stěrku, která je vhodná na nakrojení bochníku před pečením. Vytvoří se tak krásný "popraskaný" efekt a originální podpis pekaře. Každý kus Emile Henry je originál: vyráběn z čistě přírodního materiálu a ručně tak, abyste si i Vy mohli vychutnat autentické potěšení z francouzské kuchyně a umění užívat života. Kvalitní burgundská hlína je společně s glazurou vypálena při 1100°C. Nádobí Emile Henry je proto odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Všechno nádobí od Emile Henry je stálobarevné a samozřejmě lze mýt v myčce.
Objev podobné jako Emile Henry forma na chléb granátová 28,5 cm
Emile Henry forma na chléb granátová 28,5 cm
Teplý kyprý chléb s křupavou kůrkou, nadýchané pařížské bagety a lehké tousty. Nikdy byste nevěřili, kolik upřímné radosti lze vykouzlit snídaní s domácím pečivem. I když je třeba této tradiční přípravě věnovat nějaký ten čas, odměnou za to vám bude nadšení z křupavého pečiva upečeného s láskou a péči. Pokud přidáte domácí marmeládu a čerstvé máslo brzy se stane snídaně u vás doma tím nejoblíbenějším a nejočekávanějším jídlem. Znovuobjevování domácího pečení je návrat k tradicím, kdy domov voněl čerstvě upečeným chlebem. Keramická forma na pečení chleba je výsledkem dvouletého výzkumu. Tajemství dokonalého chleba totiž spočívá v pečení. Zaoblený tvar formy je identický s klasickými keramickými troubami na pečení chleba. Efektivně rozložená konstantní teplota a vlhkost uvnitř vypouklé formy vytvoří profesionální podmínky i u vás doma, v jakékoliv troubě. Forma je vhodná i na pečení pizzy či mazance. Chléb je možné ve formě přímo i porcovat, speciální keramika vydrží i zásahy ostrým kuchyňským nožem. Balení obsahuje pekařskou stěrku, která je vhodná na nakrojení bochníku před pečením. Vytvoří se tak krásný "popraskaný" efekt a originální podpis pekaře. Každý kus Emile Henry je originál: vyráběn z čistě přírodního materiálu a ručně tak, abyste si i Vy mohli vychutnat autentické potěšení z francouzské kuchyně a umění užívat života. Kvalitní burgundská hlína je společně s glazurou vypálena při 1100°C. Nádobí Emile Henry je proto odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Všechno nádobí od Emile Henry je stálobarevné a samozřejmě lze mýt v myčce.
Objev podobné jako Emile Henry forma na chléb granátová 28,5 cm
Forma na chléb 21 cm - nerezová - Kovovýroba Jeníkov
Forma na chleba a biskupský chlebíček nebo buchtu - délka 21 cm Upečte si doma chutný křupavý chléb. A k vykynutí můžete použít některou z ošatek na kynutí chleba. Forma je vyrobena z nerezového plechu plechu o síle 0,6 mm, hladké dno. Délka 21 cm/18 cm Šířka 12 cm/8 cm Hloubka 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb 21 cm - nerezová - Kovovýroba Jeníkov
Zenker Forma na chléb Black 30 × 16 cm (225566050)
Pečicí forma na chléb, z nepřilnavého materiálu, 10 × 16 × 30 cm (vך×d), maximální teplota 230 °C Rádi byste svým blízkým upekli nějakou dobrotu? Pak byste si měli pořídit pečicí formu ZENKER. Tento typ je určený na chléb. Jestliže často pečete, díky nepřilnavému materiálu pečicí formy se nemusíte bát možnému připálení surovin. Maximální teplota, při které lze použít pečící formu ZENKER je 230 °C. Rozhodující funkce produktu Zenker Forma na chléb Black 30 × 16 cm Díky této pečicí formě připravíte své oblíbené pokrmy Materiál pečící formy: nepřilnavý Maximální stupně v troubě: 230 °C Určení pečící formy ZENKER: na chléb
Objev podobné jako Zenker Forma na chléb Black 30 × 16 cm (225566050)
Zenker Forma na chléb 28-40 × 16 cm, nastavitelná (225567105)
Pečicí forma na chléb, z nepřilnavého materiálu, 10 × 16 × 40 cm (vך×d), maximální teplota 230 °C Rádi byste svým blízkým upekli nějakou dobrotu? Pak určitě najdete využití pro pečicí formu ZENKER. Tento typ je vhodný na chléb. Přestože budete opakovaně péct, jakékoliv obavy z připálení jsou naprosto zbytečné díky nepřilnavému povrchu. Nejvyšší možná teplota pro použití pečící formy ZENKER je 230 °C. Významné funkce produktu Zenker Forma na chléb 28-40 × 16 cm, nastavitelná Tato pečicí forma vám pomůže s přípravou oblíbených dobrot Materiál pečící formy: nepřilnavý Při použití může být v maximální teplotě: 230 °C Určení pečící formy ZENKER: na chléb
Objev podobné jako Zenker Forma na chléb 28-40 × 16 cm, nastavitelná (225567105)
LAVA METAL Litinová forma na chléb 24x27 cm - červená (LVPEK2427R)
Pečicí forma na chléb, litinová Rádi pečete různé pokrmy pro vás či rodinu? Klíčové přednosti pečicí formy LAVA METAL Litinová forma na chléb 24x27 cm - červená Vaše oblíbené dobroty připravíte právě díky této pečicí formě Rozměry: 260 × 330 × 120 mm
Objev podobné jako LAVA METAL Litinová forma na chléb 24x27 cm - červená (LVPEK2427R)
Lamart LT3070 forma na chléb Base, 25 x 13 cm
Forma na chléb - praktický doplněk pro pečení. Usnadňuje práci při pečení - jednoduchá manipulace. Vyrobeno z velmi odolné uhlíkové oceli, vhodné pro styk s potravinami. Odolnost vůči vysokým teplotním rozdílům: od -60 °C až 230 °C beze změn vlastností. Použití v pečící nebo horkovzdušné troubě a také v chladničce nebo mrazničce. Výrobky zaručují snadné a rychlé odlepení těsta od povrchu. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Lamart LT3070 forma na chléb Base, 25 x 13 cm
Altom Forma na chléb, 31 x 11,5 x 7,5 cm
Forma na chléb nebo biskupský chlebíček s nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Upečený chléb z formy snadno vyklopíte. Snadná údržba. Lze mýt v myčce nádobí.
Objev podobné jako Altom Forma na chléb, 31 x 11,5 x 7,5 cm
Lamart LT3090 forma na chléb Copper, 25 x 13 cm
Praktický doplněk pečení, velmi lehký výrobek z velmi odolné uhlíkové oceli, vhodné pro styk s potravinami. Odolnost vůči vysokým teplotním rozdílům: -60 °C až 230 °C beze změn vlastností. Použití v pečící nebo horkovzdušné troubě a také v chladničce nebo mrazícím pultu. Výrobky zaručují snadné a rychlé odlepení těsta od povrchu. Lze mýt v myčce na nádobí. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Lamart LT3090 forma na chléb Copper, 25 x 13 cm
Cakesupplies Forma rozkládací na chléb 30 cm
Rozkládací forma na chléb je nezbytností v kuchyni každého cukráře i kuchaře, který se chce pustit do pečení chleba. Forma je opatřena přezkou pro snadné vyjímání a servírování. Využijete ji při přípravě sladkých i slaných verzí chleba ale i nepečených dortů a zákusků. Doplňte svou kuchyni účelným zařízením díky kterému bude vaření i pečení jednoduché a rychlé. Rozměr: 30 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Forma rozkládací na chléb 30 cm
Orion Forma na chléb Grande 27,5 x 15 x 7 cm
Forma na chléb nebo biskupský chlebíček s nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Upečený chléb z formy snadno vyklopíte. Snadná údržba. Lze mýt v myčce nádobí. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem Xynflon bez obsahu PFOA.
Objev podobné jako Orion Forma na chléb Grande 27,5 x 15 x 7 cm
Forma na chléb s nepřilnavým povrchem GRANDE 27,5 x 15 cm
Forma na chléb s kvalitním nepřilnavým povrchem je určena k pečení s použitím minimálního množství tuku. Forma v granitovém dekoru je vhodná do myčky nádobí. Materiál: hliník s nepřilnavým povrchem Rozměry: 27, 5 x 15 x 7 cm Vhodné do myčky nádobí: ano
Objev podobné jako Forma na chléb s nepřilnavým povrchem GRANDE 27,5 x 15 cm
Altom Forma na chléb Marble 27 x 14 x 7 cm
Forma na chléb nebo biskupský chlebíček s nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Upečený chléb z formy snadno vyklopíte. Snadná údržba. Nevystavujte formu rychlým změnám teploty.
Objev podobné jako Altom Forma na chléb Marble 27 x 14 x 7 cm
Zenker Forma na chléb oválná 26,5x16,5x9,5cm (6520)
Pečicí forma na chléb, z nepřilnavého materiálu, maximální teplota 230 °C Rádi svým blízkým děláte radost pečenými dobrotami? Pak byste si měli pořídit pečicí formu ZENKER. Tento typ je určený na chléb. Jestliže často pečete, nemusíte mít obavy z připálení díky nepřilnavému povrchu pečicí formy. Nejvyšší teplota, při které můžete použít pečící formu ZENKER je 230 °C. Nejdůležitější přednosti produktu Zenker Forma na chléb oválná 26,5x16,5x9,5cm Pečicí forma, díky níž vykouzlíte váš oblíbený dezert Materiál pečící formy: nepřilnavý Při použití může být v maximální teplotě: 230 °C Určení pečící formy ZENKER: na chléb
Objev podobné jako Zenker Forma na chléb oválná 26,5x16,5x9,5cm (6520)
Zenker Forma na chléb oválná 26,5x16,5x9,5cm (7312)
Pečicí forma na chléb, smaltovaná, 9,5 × 16,5 × 26,5 cm (vך×d), vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 400 °C Rádi doplňujete oslavy a sešlosti pečenými dobrotami? Pak vás jistě nadchne pečicí forma ZENKER. Tento typ je vhodný na chléb. Pečicí forma je vyrobena ze smaltované oceli, je tedy odolná a její údržba není náročná. Věříme, že oceníte možnost umýt pečicí formu v myčce na nádobí. Nejvyšší teplota, při které můžete použít pečící formu ZENKER je 400 °C. Nejdůležitější parametry produktu Zenker Forma na chléb oválná 26,5x16,5x9,5cm Díky této pečicí formě připravíte své oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je smalt Hodí se k vložení do myčky Při použití může být v maximální teplotě: 400 °C Určení pečící formy ZENKER: na chléb
Objev podobné jako Zenker Forma na chléb oválná 26,5x16,5x9,5cm (7312)
Tescoma Keramická forma na chléb kulatá DELÍCIA
Kulatá keramická forma DELÍCIA nadchne všechny, kdo milují poctivé domácí pečení. Ve formě připravíte nejen voňavý chléb, ale i nejrůznější moučníky a slaná jídla. Velkým přínosem je možnost oboustranného použití. Stačí formu otočit a rázem se promění na hluboký pekáč s poklopem, ve kterém upečete skvělé kuře se zeleninou nebo například balkánskou musaku. Silnostěnná keramika výborně kumuluje teplo a proto ve formě DELÍCIA připravíte dokonale propečený kulatý chléb s křupavou kůrkou.Forma je multifunkční, slouží jako forma s vysokým poklopem nejen pro domácí chléb, ale i pro kulaté moučníky. V obrácené pozici, tedy s poklopem dole, je vynikající i jako hluboký pekáč s nízkým poklopem pro pečení sladkých i slaných pokrmů.Součástí balení jsou původní recepty na domácí kulatý chléb, velikonoční mazanec a makový věnec. Materiál: silnostěnná keramika s odolnou dvoubarevnou glazurou. Tepelná odolnost od -18 do 250 ˚C. Vhodná do myčky na nádobí. Záruka: 3 roky.
Objev podobné jako Tescoma Keramická forma na chléb kulatá DELÍCIA
Skleněné forma na chléb, biskubský chlebíček a srnčí hřbet 27x14x7 cm - ORION
Forma sklo SRNČÍ HŘBET 27x14x7 cm. Forma na srnčí hřbetvám pomůže vytvořit klasický moučník, ale také různé paštiky, tlačenku, aspik, domácí chléb... Můžete v ní potraviny připravit, chladit v lednici, servírovat. Vhodná do všech typů trub. Vhodná do myčky na nádobí. Materiál: borosilikátové sklo. Snáší teplotu od - 20 °C do + 300 °C. Rozměry: 27x14x7 cm.
Objev podobné jako Skleněné forma na chléb, biskubský chlebíček a srnčí hřbet 27x14x7 cm - ORION
KINGHOFF Silikonová forma na chléb Kh-4648 (5908287246485)
Forma - silikonová forma na chléb / dortová forma, vyrobena z nejkvalitnějšího silikonu odolného vůči teplotám od -40 do 260*C, měkký silikon usnadňuje vyjmutí upečeného výrobku z formy, lze je používat v mrazničce, mikrovlnné troubě a troubě, nepřilnavý povrch, nepohlcuje pachy ani tekutiny, snadno se čistí, lze jej mýt v myčce nádobí, velikost: 27,5 × 14,5 × 6,5 cm, dostupné barvy: zelená, oranžová, dodávány smíšené barvy (vzory), u objednávek dropshippingu uveďte barvu (vzor) do poznámky k objednávce
Objev podobné jako KINGHOFF Silikonová forma na chléb Kh-4648 (5908287246485)
KINGHOFF Silikonová forma na chléb Kinghoff Kh-1626 (5908287216266)
Forma - forma na pečení chleba, koláčů a dortů, vyrobeno ze 100% potravinářského silikonu, stabilnější a odolnější, úsporné - umožňuje lepší cirkulaci tepla a chladu, až o 20 % kratší doba pečení, materiál zajišťuje rovnoměrné pečení, snadné uvolňování pečeného výrobku ze stěn praktické - není nutné mazání, snadné skladování, odolnost vůči zabarvení, nepohlcuje pachy, snadné čištění a údržba, lze mýt v myčce nádobí, odolné - nedeformuje se, po vystavení teplotě se vrací do původního tvaru, teplota použití od -40 °C do 250 °C bezpečné - certifikováno zdravotním inspektorem , neutrální pro potraviny lze použít v troubě, mikrovlnné troubě, ledničce, mrazničce a myčce nádobí Rozměry: 27,5 x 14 x 6,5 cm
Objev podobné jako KINGHOFF Silikonová forma na chléb Kinghoff Kh-1626 (5908287216266)
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Banquet Forma na chléb s nepřilnavým povrchem Culinaria, 30,5 x 15,5 x 7,5 cm
Pekáče a pečící formy s nepřilnavým povrchem jsou nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Forma na chleba s nepřilnavým povrchem Culinaria značky Banquet pro snadnou přípravu chleba různych chutí. Tloušťka dna a stěny 0,4 mm. Nepřilnavý povrch XYNFLON je vyroben na bázi PTFE (polytetrafluorethylen), je vysoce odolný, má prvotřídní antiadhézní vlastnosti a snadno se udržuje. Odolné do 230 °C.
Objev podobné jako Banquet Forma na chléb s nepřilnavým povrchem Culinaria, 30,5 x 15,5 x 7,5 cm
Forma na koláč de Buyer 11 cm
Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 11 cm
Forma na koláč de Buyer 11 cm
Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 11 cm
Forma na savarin de Buyer 24 cm
Robustní ocelová forma na savarin a další dorty nabízí rovnoměrné rozložení tepla a karamelizaci šťáv. Disponuje nepřilnavým povrchem bez obsahu PFOA. Hlavní výhody: Ideální pro savarin Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na savarin de Buyer 24 cm
Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 26 x 10 x 6,3 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 26 x 10 x 6,3 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Forma na savarin de Buyer 24 cm
Robustní ocelová forma na savarin a další dorty nabízí rovnoměrné rozložení tepla a karamelizaci šťáv. Disponuje nepřilnavým povrchem bez obsahu PFOA. Hlavní výhody: Ideální pro savarin Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na savarin de Buyer 24 cm
Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 24 x 13 x 6,1 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Forma na koláč de Buyer 14 cm
Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 14 cm
Forma na koláč de Buyer 14 cm
Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 14 cm
Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 24 x 13 x 6,1 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Forma na koláč de Buyer 11 cm
Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 11 cm
Forma na dorty de Buyer 26 cm
Tato forma de Buyer se dvěma výměnnými dny je ideální pro pečení bábovky, koláče, dortu nebo dezertů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelná boční část umožňují snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku, koláč či dort 2 výměnná dna Odnímatelná boční část Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 26 cm Výška: 7 cm
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26 cm
Forma na dorty de Buyer 26 cm
Tato forma de Buyer se dvěma výměnnými dny je ideální pro pečení bábovky, koláče, dortu nebo dezertů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelná boční část umožňují snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku, koláč či dort 2 výměnná dna Odnímatelná boční část Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 26 cm Výška: 7 cm
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26 cm
Podívejte se také
- de Buyer 3122.00 (3122.00)
- de Buyer 3091.20N (3091.20N)
- de Buyer 4238.30 (4238.30)
- de Buyer 1831.01D (1831.01D)
- de Buyer 4111.20 (4111.20)
- de Buyer 4715.15 (4715.15)
- de Buyer 4705.28 (4705.28)
- de Buyer 4112.32 (4112.32)
- de Buyer 4200.11N (4200.11N)
- de Buyer 3232.28 (3232.28)
- de Buyer 4937.60 (4937.60)
- de Buyer 4859.46 (4859.46)
- de Buyer 4344.02 (4344.02)
- de Buyer 4238.15 (4238.15)
- de Buyer 3356.00 (3356.00)
- de Buyer 4715.26 (4715.26)
- de Buyer 4712.24 (4712.24)
- de Buyer 4230.15 FKOfficium 15 cm (4230.15)
- de Buyer 2610.40 GÖMA 40 cm (2610.40)
- de Buyer 4285.14 FK2 14 cm (4285.14)
- de Buyer 2610.20 GÖMA 20 cm (2610.20)
- de Buyer 4231.12 FKOfficium 12 cm (4231.12)