Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Nůž na chléb FK2 Chef de Buyer 21 cm

Všestranný kuchařský nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení masa, zeleniny, ovoce i bylinek. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Všestranný kuchařský nůž Na maso, zeleninu, ovoce i bylinky Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 36 cm Délka čepele: 21 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Podívejte se také de Buyer 4285.21 FK2 21 cm (4285.21)

cena 1502.0 Kč
Detail

Nůž na chléb FK2 Chef de Buyer 21 cm

Všestranný kuchařský nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení masa, zeleniny, ovoce i bylinek. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Všestranný kuchařský nůž Na maso, zeleninu, ovoce i bylinky Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 36 cm Délka čepele: 21 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Podívejte se také de Buyer 4280.15 FK2 ASIAN CHEF, 15 cm (4280.15)

cena 1502.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Fibre Karbon 2 De Buyer 26 cm

POPIS Nůž na chléb a pečivo z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má vroubkovanou dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je díky pilovému ostří ideální na krájení chleba a jiných druhů pečiva. Poradí si i s tvrdou kůrkou a úhledné krajíce s ním nakrájíte bez porušení nadýchané střídky. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. SPECIFIKACE Délka nože: 40,5 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská nocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť) VÝHODY A NEVÝHODY Nůž na chléb má vroubkované ostří a je ideální na krájení chleba a dalších druhů pečiva. Ostří je extrémně ostré. Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli. Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře. Záštita chrání prsty. Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí. Ergonomická rukojeť přináší bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy. Nůž je vhodný i pro profesionální použití. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: NE Nůž myjte vždy pouze ve studené vodě, zajistíte tak jeho dlouhodobější ostrost. ROZDÍL MEZI OCÍLKOU, BROUSKEM NA NOŽE A BRUSNÝM KAMENEM Ocílku na nože použijete při pravidelné údržbě - klidně před každým použitím nože. Brousek na nože nebo brusný kámen však jen jednou za čas pro obnovení původní ostrosti nože, tedy když už je nůž opravdu tupý. OCÍLKA NA NOŽE Ocílka na nože slouží pro pravidelnou údržbu nožů. Pomocí ocílky na nože snadno a rychle obnovíte původní ostrost vašich nožů. Ocílku používejte k udržování ostří. Na již tupém noži není snadné ocílkou ostří vytvořit - v tomto případě zvolte brousek na nože nebo brusný kámen. Ocílka má rukojeť a brusná část může mít jemnější nebo hrubší povrch. Ocílka není praktická pro údržbu příliš velkých nožů. Brusná část ocílky může být vyrobena z různých materiálů - diamantová, keramická, ze speciální nožířské oceli atd. Délku brusné části volte podle délek ostří nožů, které budete ocílkou brousit. Máme pro vás ocílky s brusnou částí od 20 cm, až po 31,5 cm - speciální řeznická ocílka pro broušení velkých nožů. Broušení nože ocílkou Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte. BROUSEK NA NOŽE Brousek na nože slouží pro obnovení původní ostrosti nože. Na rozdíl od ocílky na nože si poradí i již s tupým nožem. Brousek na nože obsahuje brusné kotouče z různých…

Podívejte se také de Buyer 4285.14 FK2 14 cm (4285.14)

cena 1665.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Fibre Karbon 2 De Buyer 26 cm

POPIS Nůž na chléb a pečivo z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má vroubkovanou dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je díky pilovému ostří ideální na krájení chleba a jiných druhů pečiva. Poradí si i s tvrdou kůrkou a úhledné krajíce s ním nakrájíte bez porušení nadýchané střídky. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. SPECIFIKACE Délka nože: 40,5 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská nocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť) VÝHODY A NEVÝHODY Nůž na chléb má vroubkované ostří a je ideální na krájení chleba a dalších druhů pečiva. Ostří je extrémně ostré. Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli. Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře. Záštita chrání prsty. Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí. Ergonomická rukojeť přináší bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy. Nůž je vhodný i pro profesionální použití. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: NE Nůž myjte vždy pouze ve studené vodě, zajistíte tak jeho dlouhodobější ostrost. ROZDÍL MEZI OCÍLKOU, BROUSKEM NA NOŽE A BRUSNÝM KAMENEM Ocílku na nože použijete při pravidelné údržbě - klidně před každým použitím nože. Brousek na nože nebo brusný kámen však jen jednou za čas pro obnovení původní ostrosti nože, tedy když už je nůž opravdu tupý. OCÍLKA NA NOŽE Ocílka na nože slouží pro pravidelnou údržbu nožů. Pomocí ocílky na nože snadno a rychle obnovíte původní ostrost vašich nožů. Ocílku používejte k udržování ostří. Na již tupém noži není snadné ocílkou ostří vytvořit - v tomto případě zvolte brousek na nože nebo brusný kámen. Ocílka má rukojeť a brusná část může mít jemnější nebo hrubší povrch. Ocílka není praktická pro údržbu příliš velkých nožů. Brusná část ocílky může být vyrobena z různých materiálů - diamantová, keramická, ze speciální nožířské oceli atd. Délku brusné části volte podle délek ostří nožů, které budete ocílkou brousit. Máme pro vás ocílky s brusnou částí od 20 cm, až po 31,5 cm - speciální řeznická ocílka pro broušení velkých nožů. Broušení nože ocílkou Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte. BROUSEK NA NOŽE Brousek na nože slouží pro obnovení původní ostrosti nože. Na rozdíl od ocílky na nože si poradí i již s tupým nožem. Brousek na nože obsahuje brusné kotouče z různých…

Objev podobné jako Nůž na chléb Fibre Karbon 2 De Buyer 26 cm

cena 1665.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Victorinox 21 cm

Nůž na krájení chleba je dlouhý (čepel 21cm) a poměrné úzký nůž opatřený vlnovitým řezným ostřím, s jehož pomocí lze krájet těsto, oddělovat koláče od plechu i krájet chléb.

Objev podobné jako Nůž na chléb Victorinox 21 cm

cena 826.0 Kč
Detail

Nůž na chléb F.Dick 21 cm

Hlavní výhody: kvalitní nůž na pečivo s vroubkovanou čepelí o délce 16 cm čepel z nerezové oceli zajišťuje dlouhou životnost a odolnost vůči korozi ergonomická plastová rukojeť zajišťuje pohodlný úchop a bezpečnou manipulaci perfektní pro krájení čerstvého chleba a dalšího pečiva odolný materiál rukojeti umožňuje snadné čištění a hygienické použití lehký a dobře vyvážený pro snadnou práci v kuchyni ideální pro každodenní použití díky vysoké odolnosti Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm materiál: nerezová ocel X55CrMo14, plast

Objev podobné jako Nůž na chléb F.Dick 21 cm

cena 456.0 Kč
Detail

Nůž na chléb F.Dick 21 cm

Hlavní výhody: kvalitní nůž na pečivo s vroubkovanou čepelí o délce 16 cm čepel z nerezové oceli zajišťuje dlouhou životnost a odolnost vůči korozi ergonomická plastová rukojeť zajišťuje pohodlný úchop a bezpečnou manipulaci perfektní pro krájení čerstvého chleba a dalšího pečiva odolný materiál rukojeti umožňuje snadné čištění a hygienické použití lehký a dobře vyvážený pro snadnou práci v kuchyni ideální pro každodenní použití díky vysoké odolnosti Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm materiál: nerezová ocel X55CrMo14, plast

Objev podobné jako Nůž na chléb F.Dick 21 cm

cena 456.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Victorinox 21 cm

Nůž na krájení chleba je dlouhý (čepel 21cm) a poměrné úzký nůž opatřený vlnovitým řezným ostřím, s jehož pomocí lze krájet těsto, oddělovat koláče od plechu i krájet chléb.

Objev podobné jako Nůž na chléb Victorinox 21 cm

cena 744.0 Kč
Detail

Nůž na chléb 1905 F.Dick 21 cm

Tento nůž je ideální na chléb a jemné pečivo, které díky svému vlnitému výbrusu hravě nakrájí a nepomačká. Zároveň je velice šikovným pomocníkem i při krájení ovoce s kůrkou, například melounů. Exkluzivní designová série 1905 spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí. Specifikace: Praktický nůž na chléb a pečivo Vlnitý výbrus Ze série 1905 Nýty nahrazeny masivními spoji Speciální německá ušlechtilá ocel Dynamická ostrá čepel Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 21 cm

Objev podobné jako Nůž na chléb 1905 F.Dick 21 cm

cena 1759.0 Kč
Detail

Nůž na chléb 1905 F.Dick 21 cm

Tento nůž je ideální na chléb a jemné pečivo, které díky svému vlnitému výbrusu hravě nakrájí a nepomačká. Zároveň je velice šikovným pomocníkem i při krájení ovoce s kůrkou, například melounů. Exkluzivní designová série 1905 spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí. Specifikace: Praktický nůž na chléb a pečivo Vlnitý výbrus Ze série 1905 Nýty nahrazeny masivními spoji Speciální německá ušlechtilá ocel Dynamická ostrá čepel Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 21 cm

Objev podobné jako Nůž na chléb 1905 F.Dick 21 cm

cena 1759.0 Kč
Detail

de Buyer 4285.21 FK2 21 cm (4285.21)

Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 21 cm, nůž na maso, materiál rukojeti karbon Osobitý kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou kuchařské výbavy. Velikost čepele dosahuje v celku 21 cm s šířkou 2 mm. Rozhodující přednosti kuchyňského nože de Buyer 4285.21 FK2 21 cm de Buyer 4285.21 FK2 21 cm má délku čepele 21 cm Nůž typu: nůž na maso

Objev podobné jako de Buyer 4285.21 FK2 21 cm (4285.21)

cena 2199.0 Kč
Detail

Tescoma Nůž na chléb Home Profi 21 cm

Nůž Home Profi je tvarován a broušen pro maximální účinek při použití. Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z tvrdého odolného plastu se třemi masivními nýty. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. Rozměry: celková délka 34 cm, délka čepele 21 cm. 5 roků záruka.

Objev podobné jako Tescoma Nůž na chléb Home Profi 21 cm

cena 299.0 Kč
Detail

Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm

Ořezávací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má krátkou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na loupání, krájení, okrajování kazů na ovoci nebo zelenině, dekorování apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Okrajovací nůž na loupání, krájení, vykrajování i dekorování Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 21,7 cm Délka čepele: 9 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm

cena 1017.0 Kč
Detail

Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm

Ořezávací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má krátkou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na loupání, krájení, okrajování kazů na ovoci nebo zelenině, dekorování apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Okrajovací nůž na loupání, krájení, vykrajování i dekorování Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 21,7 cm Délka čepele: 9 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm

cena 1017.0 Kč
Detail

Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm

Ořezávací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má krátkou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na loupání, krájení, okrajování kazů na ovoci nebo zelenině, dekorování apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Okrajovací nůž na loupání, krájení, vykrajování i dekorování Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 21,7 cm Délka čepele: 9 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm

cena 1017.0 Kč
Detail

Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm

Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm

Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm

cena 492.0 Kč
Detail

Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm

Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm

Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm

cena 492.0 Kč
Detail

Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm

Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm

Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm

cena 492.0 Kč
Detail

Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm

Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm

Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm

cena 568.0 Kč
Detail

Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm

Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm

Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm

cena 568.0 Kč
Detail

Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm

Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm

Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm

cena 568.0 Kč
Detail

Filetovací nůž FK2 de Buyer 18 cm

Filetovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má pružnou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na filetování ryb a přesné řezy. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Filetovací nůž ideální na ryby Flexibilní čepel Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 30,6 cm Délka čepele: 18 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Filetovací nůž FK2 de Buyer 18 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm

Porcovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na porcování masa, pečeně apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Porcovací nůž na maso, pečeni... Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 40,6 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm

cena 1561.0 Kč
Detail

Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm

Porcovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na porcování masa, pečeně apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Porcovací nůž na maso, pečeni... Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 40,6 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm

cena 1561.0 Kč
Detail

Filetovací nůž FK2 de Buyer 18 cm

Filetovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má pružnou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na filetování ryb a přesné řezy. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Filetovací nůž ideální na ryby Flexibilní čepel Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 30,6 cm Délka čepele: 18 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Filetovací nůž FK2 de Buyer 18 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Filetovací nůž FK2 de Buyer 18 cm

Filetovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má pružnou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na filetování ryb a přesné řezy. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Filetovací nůž ideální na ryby Flexibilní čepel Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 30,6 cm Délka čepele: 18 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Filetovací nůž FK2 de Buyer 18 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm

Porcovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na porcování masa, pečeně apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Porcovací nůž na maso, pečeni... Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 40,6 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm

cena 1561.0 Kč
Detail

de Buyer 4280.15 FK2 ASIAN CHEF, 15 cm (4280.15)

Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 15,9 cm, japonský nůž, materiál rukojeti karbon Neobyčejný kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž značky de Buyer se skvěle hodí jako univerzální pomocník s mnoha úkony, kromě krájení zvládá i sekání nebo drcení. Délka této čepele má celkem 15,9 cm. Významné parametry kuchyňského nože de Buyer 4280.15 FK2 ASIAN CHEF, 15 cm de Buyer 4280.15 FK2 ASIAN CHEF, 15 cm má délku čepele 15,9 cm Nůž typu: japonský nůž

Objev podobné jako de Buyer 4280.15 FK2 ASIAN CHEF, 15 cm (4280.15)

cena 2099.0 Kč
Detail

Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm

Plátkovací Santoku nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má čepel s výbrusy a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení tenkých plátků slaniny, šunky, lososa, kuřecích prsou a podobně. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Santoku nůž pro krájení tenkých plátků potravin Výbrusy na čepeli proti přilepování potravin Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 28,5 cm Délka čepele: 16,5 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm

cena 1602.0 Kč
Detail

Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm

Plátkovací Santoku nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má čepel s výbrusy a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení tenkých plátků slaniny, šunky, lososa, kuřecích prsou a podobně. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Santoku nůž pro krájení tenkých plátků potravin Výbrusy na čepeli proti přilepování potravin Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 28,5 cm Délka čepele: 16,5 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm

cena 1602.0 Kč
Detail

Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm

Plátkovací Santoku nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má čepel s výbrusy a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení tenkých plátků slaniny, šunky, lososa, kuřecích prsou a podobně. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Santoku nůž pro krájení tenkých plátků potravin Výbrusy na čepeli proti přilepování potravin Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 28,5 cm Délka čepele: 16,5 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)

Objev podobné jako Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm

cena 1602.0 Kč
Detail

ZWILLING Nůž na chléb 20 cm Pro

Nůž na chléb ZWILLING® Pro je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. A vzhledem k tomu, že broušení nožů s vroubkovaným ostřím je specifické, doporučujeme broušení u odborníků. Nabízíme tedy originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu.

Objev podobné jako ZWILLING Nůž na chléb 20 cm Pro

cena 1767.0 Kč
Detail

ZWILLING Nůž na chléb 20 cm Pro

Nůž na chléb ZWILLING® Pro je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. A vzhledem k tomu, že broušení nožů s vroubkovaným ostřím je specifické, doporučujeme broušení u odborníků. Nabízíme tedy originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu.

Objev podobné jako ZWILLING Nůž na chléb 20 cm Pro

cena 1590.0 Kč
Detail

Kesper Nůž na chléb 20 cm (90624)

Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 20 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti plast Jedinečný kuchyňský nůž se stane hvězdou každé domácnosti. Nůž na pečivo od firmy KESPER se skvěle hodí na jednoduché krájení pečiva bez drobení, jeho vlastnosti oceníte ale i při rozdělování měkkého těsta na kousky. Délka této čepele je v celku 20 cm s šířkou 2 mm. Sympaticky lehká rukojeť z tuhého plastu je perfektně vyvážená a rovněž výborně padne do vaší dlaně. Klíčové znaky kuchyňského nože Kesper Nůž na chléb 20 cm Kesper Nůž na chléb 20 cm má čepel o celkové délce 20 cm Plastová rukojeť náležité kvality Nůž typu: nůž na pečivo

Objev podobné jako Kesper Nůž na chléb 20 cm (90624)

cena 449.0 Kč
Detail

ZWILLING Nůž na chléb 20 cm Professional “S“

Nůž na chléb PROFESSIONAL "S" je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. A vzhledem k tomu, že broušení nožů s vroubkovaným ostřím je specifické, doporučujeme broušení u odborníků. Nabízíme tedy originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu.

Objev podobné jako ZWILLING Nůž na chléb 20 cm Professional “S“

cena 1479.0 Kč
Detail

TESCOMA nůž na chléb AZZA 22 cm

Nůž na chléb AZZA se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.

Objev podobné jako TESCOMA nůž na chléb AZZA 22 cm

cena 639.0 Kč
Detail

Provence Nůž na chléb Classic, 20,5 cm

Nůž na chléb Provence Classic opatřen zoubky pro snadné krájení pečiva, délka ostří 20,5 cm. Vyroben z kvalitní nerez oceli 18/8, rukojeť z tvrdého odolného plastu. Vhodný do myčky na nádobí.

Objev podobné jako Provence Nůž na chléb Classic, 20,5 cm

cena 89.0 Kč
Detail

Altom Nůž na chléb, dl. 32 cm

Příprava chutných jídel je opravdové umění, které bezesporu vyžaduje zručnost, zkušenosti a vhodné kuchyňské nářadí. Nože hrají v kuchyni nesmírně důležitou roli, a proto je jejich správný výběr tak důležitý – správně vybrané usnadní a zefektivní loupání a krájení zeleniny a ovoce. Nůž na krájení chleba a pečiva je vyroben z kvalitní nerezové oceli, která zajišťuje jeho dlouhou životnost. Nůž značky Altom Design má černou čepel pokrytou nepřilnavým povlakem, což výrazně usnadňuje krájení - přísady se nelepí na povrch nože. Povlak také chrání čepel před změnou barvy a korozí. Dokonale profilovaná rukojeť pokrytá protiskluzovou vrstvou zajišťuje, že nůž stabilně padne do ruky, což zvyšuje komfort a bezpečnost používání.

Objev podobné jako Altom Nůž na chléb, dl. 32 cm

cena 99.0 Kč
Detail

TESCOMA nůž na chléb PRESTO 20 cm

Nože PRESTO jsou speciálně tvarovány a broušeny pro maximální účinek i bezpečné použití. Nepostradatelný pomocník každé domácnosti. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Snadná údržba. Ukládejte mimo dosah dětí. 3 roky záruka.

Objev podobné jako TESCOMA nůž na chléb PRESTO 20 cm

cena 195.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Amici Wüsthof 23 cm

Nůž na chléb Wüsthof Amici vzdává hold skutečným hodnotám, tradicím a hlubokým rodinným vazbám italského venkova, kde se snoubí spojení s přírodou, láska k dobrému jídlu a upřímná náklonnost ke všem, které pozveme ke stolu. V kolekci Amici se promítá půvab středomořského životního stylu se starosvětským řemeslným uměním, které vás v tom nejlepším slova smyslu donutí vážit si vzácných životních okamžiků. Přednosti nožů Amici Wüsthof: Tvarovaná kovaná čepel je spojena s unikátně probarvenou rukojetí z olivového dřeva, díky které je každý nůž originál Ukováno z vysoce kvalitní nerezové oceli Specifický tvar hlavy chrání prsty před ostrou čepelí a poskytuje větší kontrolu při krájení Tvar rukojeti je přizpůsoben přirozenému pohybu ruky Kompletně vyrobeno v německém městě Solingen Specifikace: Délka čepele: 23 cm Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: olivové dřevo z Kalábrie Není vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Nůž na chléb Amici Wüsthof 23 cm

cena 4536.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Amici Wüsthof 23 cm

Nůž na chléb Wüsthof Amici vzdává hold skutečným hodnotám, tradicím a hlubokým rodinným vazbám italského venkova, kde se snoubí spojení s přírodou, láska k dobrému jídlu a upřímná náklonnost ke všem, které pozveme ke stolu. V kolekci Amici se promítá půvab středomořského životního stylu se starosvětským řemeslným uměním, které vás v tom nejlepším slova smyslu donutí vážit si vzácných životních okamžiků. Přednosti nožů Amici Wüsthof: Tvarovaná kovaná čepel je spojena s unikátně probarvenou rukojetí z olivového dřeva, díky které je každý nůž originál Ukováno z vysoce kvalitní nerezové oceli Specifický tvar hlavy chrání prsty před ostrou čepelí a poskytuje větší kontrolu při krájení Tvar rukojeti je přizpůsoben přirozenému pohybu ruky Kompletně vyrobeno v německém městě Solingen Specifikace: Délka čepele: 23 cm Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: olivové dřevo z Kalábrie Není vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Nůž na chléb Amici Wüsthof 23 cm

cena 4536.0 Kč
Detail

Nůž na chléb 23 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na chléb Classic je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena…

Objev podobné jako Nůž na chléb 23 cm Classic WÜSTHOF

cena 2149.0 Kč
Detail

Nůž na chléb 23 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na chléb Classic je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena…

Objev podobné jako Nůž na chléb 23 cm Classic WÜSTHOF

cena 2149.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Gourmet Zwilling 20 cm

Praktický nůž ZWILLING® Gourmet s vroubky pro snadné krájení chleba a pečiva, s délkou čepele 20 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 20 cm

Objev podobné jako Nůž na chléb Gourmet Zwilling 20 cm

cena 991.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Gourmet Zwilling 20 cm

Praktický nůž ZWILLING® Gourmet s vroubky pro snadné krájení chleba a pečiva, s délkou čepele 20 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 20 cm

Objev podobné jako Nůž na chléb Gourmet Zwilling 20 cm

cena 991.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Gourmet Wüsthof 20 cm

Tento nerezový nůž s vroubkovaným ostřím je vhodný na čerstvé křupavé chleby, pečivo i na krájení dortů. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na chléb a pečivo Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 20 cm

Objev podobné jako Nůž na chléb Gourmet Wüsthof 20 cm

cena 988.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Gourmet Wüsthof 20 cm

Tento nerezový nůž s vroubkovaným ostřím je vhodný na čerstvé křupavé chleby, pečivo i na krájení dortů. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na chléb a pečivo Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 20 cm

Objev podobné jako Nůž na chléb Gourmet Wüsthof 20 cm

cena 988.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Gourmet Wüsthof 23 cm

Nůž na chléb snadno a bez námahy krájí nejen tvrdý i křehký chléb a pečivo, ale třeba i pečeni. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vroubkované ostří Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 23 cm

Objev podobné jako Nůž na chléb Gourmet Wüsthof 23 cm

cena 1673.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Gourmet Wüsthof 23 cm

Nůž na chléb snadno a bez námahy krájí nejen tvrdý i křehký chléb a pečivo, ale třeba i pečeni. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vroubkované ostří Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 23 cm

Objev podobné jako Nůž na chléb Gourmet Wüsthof 23 cm

cena 1673.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Sebra Forged 20,5 cm

V žádné kuchyni se neobejdete bez praktického nože na chleba, kterým pohodlně nakrájíte měkký křupavý chléb, pečivo, dorty i zákusky bez mačkání. Potrpíte si na zajímavý design? Pak při výběru zvolte tento nůž na chléb se zoubkovaným ostřím holandské značky Forged. Nůž na pečivo s délkou čepele 20,5 cm je součástí série Sebra a charakterizuje jej v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojeti. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž se zoubkovaným ostřím Ideální na krájení chleba, pečiva, dortů a zákusků Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 230 g

Objev podobné jako Nůž na chléb Sebra Forged 20,5 cm

cena 1126.0 Kč
Detail

Nůž na chléb Sebra Forged 20,5 cm

V žádné kuchyni se neobejdete bez praktického nože na chleba, kterým pohodlně nakrájíte měkký křupavý chléb, pečivo, dorty i zákusky bez mačkání. Potrpíte si na zajímavý design? Pak při výběru zvolte tento nůž na chléb se zoubkovaným ostřím holandské značky Forged. Nůž na pečivo s délkou čepele 20,5 cm je součástí série Sebra a charakterizuje jej v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojeti. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž se zoubkovaným ostřím Ideální na krájení chleba, pečiva, dortů a zákusků Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 230 g

Objev podobné jako Nůž na chléb Sebra Forged 20,5 cm

cena 1126.0 Kč
Detail

Podívejte se také