Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Podívejte se také silikonova forma na rohlicky
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Podívejte se také de Buyer Forma NON-STICK 4766.26 (4766.26)
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Podívejte se také panev na palacinky de buyer 20 cm
Podívejte se také
- lamart silikonova forma na kolac silik lt 3015 42000304
- de longhi dem 8 5 odvlhcovac
- canele
- HOMEPOINT Forma na panáky 13 × 5 cm (8595599104595)
- banquet forma na cukrovi silikonova culinaria red 31 x 21 x 1 cm
- de Buyer 4715.24 (4715.24)
- de Buyer 4237.20 (4237.20)
- de Buyer 4706.28 (4706.28)
- de Buyer 4706.32 (4706.32)
- de Buyer 3122.36 (3122.36)
- de Buyer 3240.24 (3240.24)
- de Buyer 4844.26 (4844.26)
- de Buyer 4239.35 (4239.35)
- de Buyer 4605.21 (4605.21)
- de Buyer 4112.24 (4112.24)
- de Buyer 4111.24 (4111.24)
- de Buyer 4788.24N (4788.24N)
- de Buyer 4716.25 (4716.25)
- De Buyer 3437.16N (3437.16N)
- de Buyer 4344.08N (4344.08N)
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Měděná forma na canelé de Buyer 3,5 cm
Hlavní výhody: pocínované měděné rýhované formy speciálně navržené pro výrobu Canelé, slavných báboviček v Bordeaux čistě tradiční tvar a materiály lze použít i na výrobu originálních designových košíčků lze použít pro tváření za studena perfektní vedení tepla a karamelizace díky mědi vynikající výsledky vaření pro autentické Canelé silná vrstva cínu pro profesionální použití Dodatečné informace: průměr: 3,8 cm výška: 3,5 cm objem: 0,03 l materiál: vnitřní povrch pocínovaný, vnější povrch měď teplota: do +230 °C nezahřívejte nad 230 °C (bod tání cínu) nevhodné do mikrovlnné trouby a do myčky nádobí pravidelně přecínujte vnitřní povrch - ruční mytí neabrazivní houbičkou vnější povrch - očistěte speciálním leštidlem na měď
Objev podobné jako Měděná forma na canelé de Buyer 3,5 cm
Měděná forma na canelé de Buyer 5,5 cm
Hlavní výhody: pocínované měděné rýhované formy speciálně navržené pro výrobu Canelé, slavných báboviček v Bordeaux čistě tradiční tvar a materiály lze použít i na výrobu originálních designových košíčků lze použít pro tváření za studena perfektní vedení tepla a karamelizace díky mědi vynikající výsledky vaření pro autentické Canelé silná vrstva cínu pro profesionální použití Dodatečné informace: průměr: 5,4 cm výška: 5,1 cm objem: 0,1 l materiál: vnitřní povrch pocínovaný, vnější povrch měď teplota: do +230 °C nezahřívejte nad 230 °C (bod tání cínu) nevhodné do mikrovlnné trouby a do myčky nádobí pravidelně přecínujte vnitřní povrch - ruční mytí neabrazivní houbičkou vnější povrch - očistěte speciálním leštidlem na měď
Objev podobné jako Měděná forma na canelé de Buyer 5,5 cm
Měděná forma na canelé de Buyer 3,5 cm
Hlavní výhody: pocínované měděné rýhované formy speciálně navržené pro výrobu Canelé, slavných báboviček v Bordeaux čistě tradiční tvar a materiály lze použít i na výrobu originálních designových košíčků lze použít pro tváření za studena perfektní vedení tepla a karamelizace díky mědi vynikající výsledky vaření pro autentické Canelé silná vrstva cínu pro profesionální použití Dodatečné informace: průměr: 3,8 cm výška: 3,5 cm objem: 0,03 l materiál: vnitřní povrch pocínovaný, vnější povrch měď teplota: do +230 °C nezahřívejte nad 230 °C (bod tání cínu) nevhodné do mikrovlnné trouby a do myčky nádobí pravidelně přecínujte vnitřní povrch - ruční mytí neabrazivní houbičkou vnější povrch - očistěte speciálním leštidlem na měď
Objev podobné jako Měděná forma na canelé de Buyer 3,5 cm
Měděná forma na canelé de Buyer 4,5 cm
Hlavní výhody: pocínované měděné rýhované formy speciálně navržené pro výrobu Canelé, slavných báboviček v Bordeaux čistě tradiční tvar a materiály lze použít i na výrobu originálních designových košíčků lze použít pro tváření za studena perfektní vedení tepla a karamelizace díky mědi vynikající výsledky vaření pro autentické Canelé silná vrstva cínu pro profesionální použití Dodatečné informace: průměr: 4,9 cm výška: 4,5 cm objem: 0,06 l materiál: vnitřní povrch pocínovaný, vnější povrch měď teplota: do +230 °C nezahřívejte nad 230 °C (bod tání cínu) nevhodné do mikrovlnné trouby a do myčky nádobí pravidelně přecínujte vnitřní povrch - ruční mytí neabrazivní houbičkou vnější povrch - očistěte speciálním leštidlem na měď
Objev podobné jako Měděná forma na canelé de Buyer 4,5 cm
Měděná forma na canelé de Buyer 4,5 cm
Hlavní výhody: pocínované měděné rýhované formy speciálně navržené pro výrobu Canelé, slavných báboviček v Bordeaux čistě tradiční tvar a materiály lze použít i na výrobu originálních designových košíčků lze použít pro tváření za studena perfektní vedení tepla a karamelizace díky mědi vynikající výsledky vaření pro autentické Canelé silná vrstva cínu pro profesionální použití Dodatečné informace: průměr: 4,9 cm výška: 4,5 cm objem: 0,06 l materiál: vnitřní povrch pocínovaný, vnější povrch měď teplota: do +230 °C nezahřívejte nad 230 °C (bod tání cínu) nevhodné do mikrovlnné trouby a do myčky nádobí pravidelně přecínujte vnitřní povrch - ruční mytí neabrazivní houbičkou vnější povrch - očistěte speciálním leštidlem na měď
Objev podobné jako Měděná forma na canelé de Buyer 4,5 cm
Měděná forma na canelé de Buyer 5,5 cm
Hlavní výhody: pocínované měděné rýhované formy speciálně navržené pro výrobu Canelé, slavných báboviček v Bordeaux čistě tradiční tvar a materiály lze použít i na výrobu originálních designových košíčků lze použít pro tváření za studena perfektní vedení tepla a karamelizace díky mědi vynikající výsledky vaření pro autentické Canelé silná vrstva cínu pro profesionální použití Dodatečné informace: průměr: 5,4 cm výška: 5,1 cm objem: 0,1 l materiál: vnitřní povrch pocínovaný, vnější povrch měď teplota: do +230 °C nezahřívejte nad 230 °C (bod tání cínu) nevhodné do mikrovlnné trouby a do myčky nádobí pravidelně přecínujte vnitřní povrch - ruční mytí neabrazivní houbičkou vnější povrch - očistěte speciálním leštidlem na měď
Objev podobné jako Měděná forma na canelé de Buyer 5,5 cm
Měděná forma na canelé de Buyer 5,5 cm
Hlavní výhody: pocínované měděné rýhované formy speciálně navržené pro výrobu Canelé, slavných báboviček v Bordeaux čistě tradiční tvar a materiály lze použít i na výrobu originálních designových košíčků lze použít pro tváření za studena perfektní vedení tepla a karamelizace díky mědi vynikající výsledky vaření pro autentické Canelé silná vrstva cínu pro profesionální použití Dodatečné informace: průměr: 5,4 cm výška: 5,1 cm objem: 0,1 l materiál: vnitřní povrch pocínovaný, vnější povrch měď teplota: do +230 °C nezahřívejte nad 230 °C (bod tání cínu) nevhodné do mikrovlnné trouby a do myčky nádobí pravidelně přecínujte vnitřní povrch - ruční mytí neabrazivní houbičkou vnější povrch - očistěte speciálním leštidlem na měď
Objev podobné jako Měděná forma na canelé de Buyer 5,5 cm
Měděná forma na canelé de Buyer 4,5 cm
Hlavní výhody: pocínované měděné rýhované formy speciálně navržené pro výrobu Canelé, slavných báboviček v Bordeaux čistě tradiční tvar a materiály lze použít i na výrobu originálních designových košíčků lze použít pro tváření za studena perfektní vedení tepla a karamelizace díky mědi vynikající výsledky vaření pro autentické Canelé silná vrstva cínu pro profesionální použití Dodatečné informace: průměr: 4,9 cm výška: 4,5 cm objem: 0,06 l materiál: vnitřní povrch pocínovaný, vnější povrch měď teplota: do +230 °C nezahřívejte nad 230 °C (bod tání cínu) nevhodné do mikrovlnné trouby a do myčky nádobí pravidelně přecínujte vnitřní povrch - ruční mytí neabrazivní houbičkou vnější povrch - očistěte speciálním leštidlem na měď
Objev podobné jako Měděná forma na canelé de Buyer 4,5 cm
Měděná forma na canelé de Buyer 3,5 cm
Hlavní výhody: pocínované měděné rýhované formy speciálně navržené pro výrobu Canelé, slavných báboviček v Bordeaux čistě tradiční tvar a materiály lze použít i na výrobu originálních designových košíčků lze použít pro tváření za studena perfektní vedení tepla a karamelizace díky mědi vynikající výsledky vaření pro autentické Canelé silná vrstva cínu pro profesionální použití Dodatečné informace: průměr: 3,8 cm výška: 3,5 cm objem: 0,03 l materiál: vnitřní povrch pocínovaný, vnější povrch měď teplota: do +230 °C nezahřívejte nad 230 °C (bod tání cínu) nevhodné do mikrovlnné trouby a do myčky nádobí pravidelně přecínujte vnitřní povrch - ruční mytí neabrazivní houbičkou vnější povrch - očistěte speciálním leštidlem na měď
Objev podobné jako Měděná forma na canelé de Buyer 3,5 cm
Cakesupplies Silikonová forma - polokoule Ø 5 cm
Připravte si moderní dezert zvaný semifreddo a okouzlete hosty na svatbě, oslavách a dalších společenských událostech. Silikonovou formu lze však použít i na zmrzlinu, pěnové dezerty, bavorské koláče a další cukroví. Tato forma je vhodná do trouby, chladničky a myček nádobí. Forma je vhodná pro teploty od -60°C do +230°C. Objem: 240 ml Rozměr: průměr 5 cm, x 2,5 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma - polokoule Ø 5 cm
Haushalt international Silikonová forma na 8 bagetek
Pečení s kvalitní silikonovou formou je radost. Rozhodněte se sami, zda 8 jednotlivých formiček využijete k pečení bílých bagetek, chlebových bochánků nebo například buchet. Je to na vás. Silikonová forma má na bocích 2 praktická držadla pro snadnější manipulaci. Lze mýt v myčce nádobí.
Objev podobné jako Haushalt international Silikonová forma na 8 bagetek
Cakesupplies Silikonová forma na Canelé
Připravte si tradiční francouzský dezert Canelé a okouzlete hosty na svatbě, oslavách a dalších společenských událostech. Silikonovou formu lze však použít i na led, zmrzlinu, pěnové dezerty a další cukroví. Tato forma je vhodná do trouby, chladničky a myček nádobí. Forma je vhodná pro teploty od -60°C do +230°C. Objem: 736 ml
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma na Canelé
Forma na koláč de Buyer 11 cm
Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 11 cm
Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Forma na koláč de Buyer 11 cm
Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 11 cm
Forma na savarin de Buyer 24 cm
Robustní ocelová forma na savarin a další dorty nabízí rovnoměrné rozložení tepla a karamelizaci šťáv. Disponuje nepřilnavým povrchem bez obsahu PFOA. Hlavní výhody: Ideální pro savarin Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na savarin de Buyer 24 cm
Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 26 x 10 x 6,3 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 26 x 10 x 6,3 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Forma na savarin de Buyer 24 cm
Robustní ocelová forma na savarin a další dorty nabízí rovnoměrné rozložení tepla a karamelizaci šťáv. Disponuje nepřilnavým povrchem bez obsahu PFOA. Hlavní výhody: Ideální pro savarin Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na savarin de Buyer 24 cm
Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 24 x 13 x 6,1 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Forma na koláč de Buyer 14 cm
Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 14 cm
Forma na koláč de Buyer 14 cm
Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 14 cm
Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 24 x 13 x 6,1 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Forma na koláč de Buyer 11 cm
Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 11 cm
Forma na dorty de Buyer 26 cm
Tato forma de Buyer se dvěma výměnnými dny je ideální pro pečení bábovky, koláče, dortu nebo dezertů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelná boční část umožňují snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku, koláč či dort 2 výměnná dna Odnímatelná boční část Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 26 cm Výška: 7 cm
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26 cm
Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Forma na dorty de Buyer 26 cm
Tato forma de Buyer se dvěma výměnnými dny je ideální pro pečení bábovky, koláče, dortu nebo dezertů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelná boční část umožňují snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku, koláč či dort 2 výměnná dna Odnímatelná boční část Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 26 cm Výška: 7 cm
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26 cm
Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení bábovky v klasickém tvaru. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 22 cm
Objev podobné jako Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení bábovky v klasickém tvaru. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 22 cm
Objev podobné jako Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení bábovky v klasickém tvaru. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 22 cm
Objev podobné jako Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Forma na dorty de Buyer 26 cm
Tato forma de Buyer se dvěma výměnnými dny je ideální pro pečení bábovky, koláče, dortu nebo dezertů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelná boční část umožňují snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku, koláč či dort 2 výměnná dna Odnímatelná boční část Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 26 cm Výška: 7 cm
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26 cm
Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 24 x 13 x 6,1 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Forma na savarin de Buyer 24 cm
Robustní ocelová forma na savarin a další dorty nabízí rovnoměrné rozložení tepla a karamelizaci šťáv. Disponuje nepřilnavým povrchem bez obsahu PFOA. Hlavní výhody: Ideální pro savarin Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na savarin de Buyer 24 cm
Forma na koláč de Buyer 14 cm
Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 14 cm
Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 26 x 10 x 6,3 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm
Forma na torty de Buyer obdélníková 36x10 cm
Obdélníková forma de Buyer je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelné dno umožňují snazší vyjmutí korpusu. Teflonová vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Teflonová vrstva Snadné čištění Odnímatelné dno Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel, teflon Rozměry: 35,6 x 10,2 cm
Objev podobné jako Forma na torty de Buyer obdélníková 36x10 cm
Forma na koláč de Buyer kruhová 24 cm
Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Teflonová vrstva chrání ocel proti oxidaci a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Teflonová vrstva Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel, teflon Průměr: 24 cm
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer kruhová 24 cm
Forma na torty de Buyer rozkládací 24 cm
Kulatá forma de Buyer je ideální pro přípravu koláče, dortu nebo quiche. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelný obvod formy umožňují snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Rozkládací obvod formy Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 24 cm
Objev podobné jako Forma na torty de Buyer rozkládací 24 cm
Podívejte se také
- de Buyer 4685.00 (4685.00)
- de Buyer 3358.02 (3358.02)
- de Buyer 4111.32 (4111.32)
- de Buyer 3459.28 (3459.28)
- de Buyer 3091.14N (3091.14N)
- de Buyer 3122.00 (3122.00)
- de Buyer 3091.20N (3091.20N)
- de Buyer 4238.30 (4238.30)
- de Buyer 1831.01D (1831.01D)
- de Buyer 4111.20 (4111.20)
- de Buyer 4715.15 (4715.15)
- de Buyer 4705.28 (4705.28)
- de Buyer 4112.32 (4112.32)
- de Buyer 4200.11N (4200.11N)
- de Buyer 3232.28 (3232.28)
- de Buyer 4937.60 (4937.60)
- de Buyer 4859.46 (4859.46)
- de Buyer 4344.02 (4344.02)
- de Buyer 4238.15 (4238.15)
- de Buyer 3356.00 (3356.00)
- de Buyer 4715.26 (4715.26)
- de Buyer 4712.24 (4712.24)