Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží, na sýry do Alp i do cukrárny na sladkosti (těšte se na crepes Suzette, meringue s levandulí, makronky, creme brulee, třešňový clafoutis, čokoládový fondant, tarte tatin…) Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít francouzské suroviny (od sýrů až po víno) a prozradíme i tipy, jak jíst a žít jako Francouzi.
Podívejte se také Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)
Bon appétit!: aneb Lekce francouzské kuchyně (978-80-87575-09-3)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží,...
Podívejte se také Les Filous Bon Appetit Miska nerezová (CHPmf0358nad)
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).Kapitoly:- Chuť pravé Asie(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)- Hot & cold (saláty a polévky)- Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)- Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)- Wokování (pokrmu z woku)- Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)- Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)
Podívejte se také OPINEL VRI N°125 Bon Appetit Nůž příborový černá 1ks (001593)
Podívejte se také
- Banquet APETIT 10ks
- larrin cistic kuchyne 500ml
- kuchynske nacini do kuchyne
- savo kuchyne sprej 500ml
- Ideal Lux - Lustr na lanku BON BON 8xE14/40W/230V (123655)
- Sada příborů APETIT, 24 ks
- kucharka ze svatojanu zdravi z kuchyne
- Kori Kumi Bon Voyage (5018997412435)
- Banquet 24dílná sada příborů Apetit Daphne
- APETIT 19FP126S 28 cm, PK (19FP126S)
- APETIT DESTINI Sada příborů 24ks A11562 (A11562)
- První lekce na kytaru (9790006571697)
- Apetit Pánev s nepřilnavým povrchem Patina, 20 cm
- Apetit Pánev s nepřilnavým povrchem Patina, 24 cm
- APETIT Sada nerezových příborů DAPHNE 24ks A11561 (A11561)
- tmel pattex koupelny a kuchyne transparentni 50 ml 4015000432283
- BLACK+BLUM Svačinový box Steel Appetit 600ml, modrý (BAMSSS005)
- BLACK+BLUM Svačinový box Steel Appetit 600ml, zelený (BAMSSS010)
- gamebox limitovane edice
- Děkuji, Bon Jovi (978-80-860-3775-2)
eitech® Kuchyně Bon Appetit
Díky této kuchyni mohou děti vařit jako dospělí. S dřezem, 2 plotýnkami a troubou nestojí prvním pokusům nic v cestě. V této troubě se jistě podaří vše od chutného koláče až po slavnostní nedělní jídlo. Součástí je hrnec s pokličkou, pánvička, 3 kuchyňské potřeby, chňapka, solnička, pepřenka, digestoř, hodiny s pohyblivými ručičkami a otočné knoflíky s klikavými zvuky Podrobnosti: Rozměr: 60 x 30 x 78 cm Výška pracovní desky: 46 cm Od 3 let. Pozor Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které by mohly být spolknuty. Nebezpečí udušení!
Objev podobné jako eitech® Kuchyně Bon Appetit
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo... Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd. "Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. PS: Apetit vám doma zařídí pořádnou Itálii! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: - Šupito presto- Bravo, pizza- Pasta, a pasta!- Pod jižním slunce- Horská výprava- Grandiózní hostina- Sladký život
Objev podobné jako Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)
Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin i jak na talíř dostat nové či neotřelé suroviny. V knize najdete nejrůznější snídaňové kaše, svačiny, které vám dodají energii, vyvážená hlavní jídla s masem i bez, nápady na obědy s sebou, superzdravé přílohy a nezapomněli jsme ani na sladkosti s minimem tuku a přidaného cukru. S námi budete žít líp a cítit se brzy fit!
Objev podobné jako Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit.Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný sýr feta), přes jídla se zeleninou (svěží saláty, plněná rajčata jehněčím masem, papriky plněné fetou) anebo pokrmy z jednoho hrnce, masité pokrmy a plody moře až po božské dezerty."Pátrali jsme po know-how na lahodné tzatziki i po návodu na slavnou musaku či gyros. Nasávali jsme vůně a chutě linoucí se z pobřežních taveren, ale i z domácích kuchyní v horských vesnicích. Sami jsme upekli snad metrák lilků, nasekali náruče bylinek, spotřebovali litry olivového oleje… A při tom všem jsme ladili recepty, které vás přenesou do sluncem prozářeného Řecka," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.Mezi recepty nechybí slavný řecký salát, musaka, polévka avgolemono, baklava, frappé, ale ani takové šlágry z taverny, jako je gyros, souvlaki apod.Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít řecké suroviny (olivy, olivový olej, feta, bylinky, řecký jogurt, med...). 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do následujících kapitol:Na uvítanouSluncem malovanéTo je maso!Z pobřežní tavernyHostina pro bohySladký řecký život
Objev podobné jako Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd.Procestovali jsme USA křížem krážem - od východu na západ, bychom pro vás všechny tyhle recepty posbírali a sepsali do jedné knihy.Naučíme vás v ní grilovat na americký způsob, upéct nelepší jablečný páj i newyorský cheesecake, nazdobit cupcaky, prozradíme oblíbené recepty tex-mex kuchyně, jak na humra atd.Všechny recepty jsou vyzkoušeny a vyladěny v redakční kuchyni časopisu Apetit.Kapitoly:Big AppleNa cestěJižanské bluesS rodinou u stoluKouřové signálySladký konec
Objev podobné jako Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály.Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody)Volání divočiny (recepty na zvěřinu)Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby)Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…)Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…)Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…)Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb)
Objev podobné jako Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)
Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů.Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme a které voní dětstvím: na husté polévky, vývar s játrovými knedlíčky, luxusní svíčkovou, kuře na paprice, buřtguláš, ovocné knedlíky jako od babičky, koláče s drobenkou… Všechny jsou vyladěné k dokonalosti v redakční kuchyni Apetitu a doplněny tipy a triky od známých šéfkuchařů.Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky, pomazánky… Nechybí ani hlavní sladká jídla, která nemají v žádné jiné kuchyni obdoby, a moučníky (bublanina, mramorová bábovka, jablečný štrúdl, makový závin…).Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít typicky české suroviny, něco z málo z historie, ze života např. V. Vrabce, M. D. Rettigové, A. Kejřové a dalších gastro velikánů atd.Vychutnejte si s námi to nejlepší z naší kuchyně!
Objev podobné jako Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)
Les Filous Bon Appetit Miska nerezová (CHPmf0358nad)
Miska pro psy - materiál nerez, na vodu, na krmivo Klíčové přednosti misky pro psy LES FILOUS Miska pro psy LES FILOUS, kterou váš mazlíček určitě ocení K její výrobě slouží nerez
Objev podobné jako Les Filous Bon Appetit Miska nerezová (CHPmf0358nad)
OPINEL VRI N°125 Bon Appetit Nůž příborový černá 1ks (001593)
Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 11 cm, celková délka 11 cm Hledáte spolehlivý nůž s pevnou čepelí? OPINEL VRI N°125 Bon Appetit Nůž příborový černá 1ks je standardní typ nože, který vás zaujme kompaktní konstrukcí a ostrou čepelí. Celková délka nože je 11 cm. Nůž Opinel potěší kvalitou zpracování a odolností, která jej zachová dlouho ostrý. Stěžejní parametry nože OPINEL VRI N°125 Bon Appetit Nůž příborový černá 1ks Jde o nůž s pevnou čepelí
Objev podobné jako OPINEL VRI N°125 Bon Appetit Nůž příborový černá 1ks (001593)
Polštář Bon Apetit
. Rozměry 40x40 cm. Krásně měkoučký, s hypoalergenní výplní, 100% polyester. Potah je na zip a pratelný. Pokud si potisk umístíte až ke krajům či zvolíte (namísto bílého) barevný polštář, cena je vyšší z důvodů nákladnější výroby - je nutné polštář ušít v naší vlastní šicí dílně, proto prosíme o trpělivost, výroba trvá přibližně 10 dní. Při navrhování doporučujeme motiv roztáhnout maximálně až po přerušovanou čáru, v opačném případě nemusí být potisk až do švu polštáře.
Objev podobné jako Polštář Bon Apetit
Placka Bon Apetit
. Placky je možno vyrobit ve třech velikostech. Zadní strana odznaku disponuje špendlíkem, díky kterému placka snadno přichytí k jakémukol materiálu. Upozornění: Neumisťujte text nebo části vašeho motivu k samotnému okraji. Počítejte s několika milimetrovou rezervou, která skončí v záhybu placky. Počítejte prosím také s tím, že špendlík je orientován různě, není vždy ve vodorovné poloze.
Objev podobné jako Placka Bon Apetit
Penál Bon Apetit
. ideální na tužky, pastelky, ale i brýle, makeup apod. rozměry: 230x90x70 mm
Objev podobné jako Penál Bon Apetit
Rohožka Bon Apetit
. Velká dekorační rohožka ve dvou možných velikostech. Vhodná pro originální přivítání vašich přátel nebo jako mapa vedoucí k pokladu. Materiál: 100% nylon, spodní část je z černé gumy.
Objev podobné jako Rohožka Bon Apetit
Brambory (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni.
Objev podobné jako Brambory (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Party (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, Party, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění.K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, dipy, chlebíčky, utopence, řízečky, pečená žebra, tataráky, poháry až po drinky a dětské dorty.
Objev podobné jako Party (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Koláče (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčůPrvní z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý!Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořechové koláče, Letní ovocné koláče, Podzimní ovocné koláče, Čokoládové koláče, České koláče, Světové koláče, Zdravé koláče.Vyberte si koláč podle své chuti!
Objev podobné jako Koláče (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Drůbež (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků. Všechny recepty jsou vyzkoušené a ověřené redakcí časopisu Apetit i jeho čtenáři.
Objev podobné jako Drůbež (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Umění francouzské kuchyně - Julia Childová - e-kniha
eBook: Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu. Možná jste se o to i pokoušeli a po prvních úspěších dostali chuť na další dobroty. V tom případě jistě s nadšením uvítáte kuchařku Umění francouzské kuchyně od jedné z největších znalkyň francouzských receptů, americké spisovatelky a známé televizní osobnosti Julie Childové, jejíž život inspiroval tvůrce filmu Julie a Julia, v němž si hlavní roli zahrála jedinečná Meryl Streepová.Umění francouzské kuchyně je úctyhodně objemná, mimořádně podrobně, ale zároveň přehledně zpracovaná příručka nabízející celkem pět set dvacet čtyři receptů, které osobně prověřila sama Childová a s ní několik generací amatérských i profesionálních kuchařek a kuchařů z celého světa – ale zdaleka nejen to. Najdete v ní detailní rady, jak správně používat jednotlivé suroviny a ingredience, jak vybírat a připravovat zeleninu, ovoce, ryby i červené maso, jak jídlo sladit s přílohami a nápoji. Childová ukazuje, jak francouzští mistři kuchařského umění krájí a porcují, jaké používají nádobí, jak doslova kouzlí s vínem.Samotné recepty jsou rozdělené do deseti kapitol, na jejichž počátku vždy najdete stručný úvod do „tématu“. Naučíte se vařit francouzské polévky, předkrmy, hlavní jídla i dezerty. Dozvíte se spoustu zajímavého o francouzských omáčkách, které jsou podle mnohých skutečnou korunou každého dobrého jídla, o jednotlivých druzích masa, drůbeže, ryb a zeleniny. Všechny recepty jsou stručné a srozumitelné, neboť Childová vždy myslela především na amatéry, a samozřejmě nechybí ani přesné údaje o jednotlivých ingrediencích. Umění francouzské kuchyně už více než pět desetiletí slouží jako bohatý zdroj poučení a inspirace gurmánům celého světa a jistě nabídne spoustu skvělých zážitků i vám.
Objev podobné jako Umění francouzské kuchyně - Julia Childová - e-kniha
Samolepky kruh Bon Apetit
. Kvalitní lesklé samolepky s vlastním potiskem v několika rozměrech. V případě, že máte zájem o jiný tvar (např. přesně tvar vámi vybraného potisku), stačí v nákupním košíku přidat službu "odstranit pozadí" a v poznámce upřesnit, jaký tvar chcete a zda vyžadujete bílý okraj (pozor, samolepka není transparentní - není možný tvar např. jednotlivých samostatných písmen). Požadovaný tvar se musí vejít do zvolené velikosti, na základě čehož je vypočtena cena. Samolepky jsou dodány pohromadě. Využijte výrazné množstevní slevy a polepte vše kolem vás! Samolepky tvoří bílý lesklý vinyl a venkovní životnost je až 2 roky.
Objev podobné jako Samolepky kruh Bon Apetit
Dětské tričko Bon Apetit
. Vhodné pro kluky i holky, 100% bavlna, gramáž 150 g/m2. Velice příjemný a pružný materiál, který je dobře pratelný, takže se skvrn nemusíte bát.
Objev podobné jako Dětské tričko Bon Apetit
Plechový hrnek Bon Apetit
. Nostalgický plechový hrnek o průměru 80mm a objemu 300ml, který se hodí na výlety ale i doma na netradiční pojetí kávy, čaje nebo kakaa. Smaltovaný hrnek má povrch téměř nerozbitný a nabízí se se třemi různě barevnými okraji. Jelikož se jedná o smaltovaný hrneček, můžou se na jednotlivých kusech objevit nerovnosti, nebo lehké oděrky. V tomto případě nejedná o vadu produktu, ale o standardní výrobek. Na barevnách variantách se z technologických důvodů tiskne jen v odstínech černé barvy.
Objev podobné jako Plechový hrnek Bon Apetit
Černý hrnek Bon Apetit
. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. Celý je v černé barvě. Oproti běžnému bílému hrnku není možné tisknout až do krajů a celá plocha je menší. Na okraji plochy, kterou je možné potisknout, je při bližším zkoumání vidět nepatrná hrana, tedy je podél celého hrnku z blízka lehce znatelný obdélník, jak je naznačeno na náhledovém obrázku. Pozor - aby byl vybraný potisk vidět přesně při držení v pravé ruce, je nutné ho umístit cca doprostřed pravé třetiny roztažené plochy hrnku (ale zvolit vhodný rozměr, aby nezasahoval mimo naznačenou potiskovou plochu)
Objev podobné jako Černý hrnek Bon Apetit
Magický hrnek Bon Apetit
. Objem 320 ml. Hrnek je tmavý, potisk na první pohled není vidět (ale může lehce prosvítat - při důkladném prohlédnutí lehce vidět je). Po nalití horké tekutiny se postupně začne hrnek měnit a potisk zobrazovat.
Objev podobné jako Magický hrnek Bon Apetit
Hrnek Premium Bon Apetit
. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. U nás v ceně i krásný panoramatický potisk. Ukažte hrnek s potiskem v práci, nebo jen relaxujte doma. Tisk celobarevné hrnky je možné pouze v odstínech šedi.
Objev podobné jako Hrnek Premium Bon Apetit
Samolepky obdelník Bon Apetit
. Kvalitní lesklé samolepky s vlastním potiskem v několika rozměrech. V případě, že máte zájem o jiný tvar (např. přesně tvar vámi vybraného potisku), stačí v nákupním košíku přidat službu "odstranit pozadí" a v poznámce upřesnit, jaký tvar chcete a zda vyžadujete bílý okraj (pozor, samolepka není transparentní - není možný tvar např. jednotlivých samostatných písmen). Požadovaný tvar se musí vejít do zvolené velikosti, na základě čehož je vypočtena cena. Samolepky jsou dodány pohromadě. Využijte výrazné množstevní slevy a polepte vše kolem vás!Samolepky tvoří bílý lesklý vinyl a venkovní životnost je až 2 roky.
Objev podobné jako Samolepky obdelník Bon Apetit
Levandulový polštář Bon Apetit
. 40 × 40 cm polštář, 100% polyester , hypoalergenní výplň s levandulí. Potah na zip, možno prát v pračce (jen potah). Pokud si potisk umístíte až ke krajům nebo zvolíte (namísto bílého) barevný polštář, cena je vyšší z důvodů nákladnější výroby. Polštář je nutné ušít v naší vlastní šicí dílně, proto prosíme o trpělivost, výroba trvá přibližně 10 dní.
Objev podobné jako Levandulový polštář Bon Apetit
Sněhové těžítko Bon Apetit
. Vlož vlastní fotku do tohoto magického sněhového těžítka. Můžeš měnit i své vlastní fotky.
Objev podobné jako Sněhové těžítko Bon Apetit
Hodiny skleněné Bon Apetit
. Hodiny vyrobené z vysoce kvalitního matného skla. Bez ciferníku. Strukturovaný povrch. Průměr malé 18 cm, velké 29 cm.
Objev podobné jako Hodiny skleněné Bon Apetit
Klíčenka ovál Bon Apetit
. Kovový přívěšek na klíče v jednoduchém oválném tvaru. Klíčenka je zabalena v černé dárkové krabičce s černou sametovou vložkou.
Objev podobné jako Klíčenka ovál Bon Apetit
Polštář MAX Bon Apetit
. 50x50 cm polštář, krásně měkoučký, hypoalergenní výplň, 100% polyester. Potah na zip. Možno prát v pračce. Polštář je ručně šitý, proto prosíme o trpělivost, výroba trvá přibližně 7-10 dní.
Objev podobné jako Polštář MAX Bon Apetit
Polštář Srdce Bon Apetit
. 40x33 cm polyesterový polštář, krásně měkkoučký, hypoalergenní výplň. Potah na zip. Možno prát v pračce. S výjimkou bílých polštářů je ručně šitý, proto prosíme o trpělivost, výroba trvá přibližně 7-10 dní. Při navrhování doporučujeme motiv roztáhnout maximálně po přerušovanou čáru, v opačném případě může dojít k zašití části motivu nebo textu.
Objev podobné jako Polštář Srdce Bon Apetit
Hrnek MAX Bon Apetit
. Velký keramický glazovaný hrnek s objemem 450 ml, díky velkému uchu skvěle padne do ruky.
Objev podobné jako Hrnek MAX Bon Apetit
Placka magnet Bon Apetit
. Placka s magnetem. Skvělá např. na ledničku. Výrazné množstevní slevy. Upozornění: Neumisťujte prosím text nebo důležité části vašeho motivu k samotnému okraji placky. Je nutné počítat s několika milimetrovou rezervou, která skončí v záhybu placky.
Objev podobné jako Placka magnet Bon Apetit
Talíř Blomus Bon Apetit
Talíř z kolekce Blomus. Model vyroben z porcelánu.
Objev podobné jako Talíř Blomus Bon Apetit
Umění francouzské kuchyně (978-80-7462-441-4)
Kniha - autor Julia Childová; Louisette Bertholleová; Simone Becková, 896 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.Umění francouzské kuchyně je úctyhodně objemná, mimořádně podrobně, ale zároveň přehledně zpracovaná příručka nabízející celkem pět set dvacet čtyři receptů, které osobně prověřila sama Childová a s ní několik generací amatérských i profesionálních kuchařek a kuchařů z celého světa – ale zdaleka nejen to. Najdete v ní detailní rady, jak správně používat jednotlivé suroviny a ingredience, jak vybírat a připravovat zeleninu, ovoce, ryby i červené maso, jak jídlo sladit s přílohami a nápoji. Childová ukazuje, jak francouzští mistři kuchařského umění krájí a porcují, jaké používají nádobí, jak doslova kouzlí s vínem.Samotné recepty jsou rozdělené do deseti kapitol, na jejichž počátku vždy najdete stručný úvod do „tématu“. Naučíte se vařit francouzské polévky,...
Objev podobné jako Umění francouzské kuchyně (978-80-7462-441-4)
Umění francouzské kuchyně (978-80-746-2441-4)
Elektronická kniha - autor Julia Childová, 896 stran Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.Umění francouzské kuchyně je úctyhodně objemná, mimořádně podrobně, ale zároveň přehledně zpracovaná příručka nabízející celkem pět set dvacet čtyři receptů, které osobně prověřila sama Childová a s ní několik generací amatérských i profesionálních kuchařek a kuchařů z celého světa – ale zdaleka nejen to. Najdete v ní detailní rady, jak správně používat jednotlivé suroviny a ingredience, jak vybírat a připravovat zeleninu, ovoce, ryby i červené maso, jak jídlo sladit s přílohami a nápoji. Childová ukazuje, jak francouzští mistři kuchařského umění krájí a porcují, jaké používají nádobí, jak doslova kouzlí s vínem.Samotné recepty jsou rozdělené do deseti kapitol, na jejichž počátku vždy najdete stručný úvod do „tématu“. Naučíte se vařit francouzské polévky, předkrmy, hlavní jídla i dezerty. Dozvíte se spoustu zajímavého o...
Objev podobné jako Umění francouzské kuchyně (978-80-746-2441-4)
Dorty a dezerty (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, pracovat s fondánem, slavnostně - kytkami či ovocem - ozdobit dort, udělat čokoládové hobliny, pracovat se želatinou a jak na božské poháry a domácí zmrzlinu.
Objev podobné jako Dorty a dezerty (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Čokoláda (Edice Apetit)
24. kuchařka Edice Apetit160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě.Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa,které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi niminápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti prokaždodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné…
Objev podobné jako Čokoláda (Edice Apetit)
Sýry (Edice Apetit)
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali:- Sýr v hlavní roli- Polévky- Téměř bez masa- Hlavní chod- Saláty & chuťovky- Na malý hlad- Dezerty- Servis
Objev podobné jako Sýry (Edice Apetit)
Bylinky (Edice Apetit)
Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezertyi tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete!Kniha je rozdělena do 8 kapitol:Polévky (kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, mrkvová s koriandrem…)Na malý hlad (nakládaný hermelín s libečkem, tabouleh, tvarohová pomazánka, sýrová krém s pažitkou…)Maso (jehněčí, koprová omáčka, kyjevský řízek s bylinkami)Ryby a plody moře (mušle s petrželkou, losos v balíčku, halibut s koprovým pestem)Těstoviny a nokyVoňavá dochucovadla (bylinkový olej, bylinkový ocet, domácí pesto…)Z louky a lesaSladké mámení (pavlova, levandulová bábovka, ananasové frappé s mátou, tymiánová sodovka)
Objev podobné jako Bylinky (Edice Apetit)
Moučníky (Edice Apetit)
Nejnovější přírůstek Edice Apetit kuchařka Moučníky obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den.Kniha o 160 stranách je rozdělená do kapitol: Recepty od babičky, Bábovky & chlebíčky, Buchty na plech, Muffiny & Cupcaky, Ovocné moučníky, Rolády & záviny, kapitolu Zdravé & lákavé a Sladká jídla.Pěkně pohromadě v ní najdete všechny recepty, které potřebujete pro běžné sladké pečení – na nedělní odpoledne, pro nečekanou návštěvu, na snídani nebo dětem ke svačině. Autorky kuchařky zařadily i tradiční recepty jako jsou kynuté buchty, lívance, koblihy, koláče s drobenkou a další stálice české kuchyně s podrobným postupem, takže je zvládne připravit úplně každý. A nechybí ani praktický servis a spousta užitečných rad.
Objev podobné jako Moučníky (Edice Apetit)
Rýže (Edice Apetit)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: PolévkyPřílohy & salátyRýže v hlavní roliRizotaPodávejte s… rýžíChuťovkyRýžové nudle a rýžový papírDezerty + servisNajdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi.Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle…Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...
Objev podobné jako Rýže (Edice Apetit)
Koření (Edice Apetit)
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán.Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali:- Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem)- Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty, kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr- Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš, tofu na pepři, kořeněná ryba s čerstvou salsou nebo těstoviny s brokolicí a šafránem - Láska na kari - nejrůznější kari z celého světa- Ostré jako čert - pálivá jídla s čerstvými i sušenými chilli papričkami (kuře se zelenou harissou, jehněčí s červenou harissou nebo nejlepší chilli con carne- Koření & dochucovadla - domácí chilli omáčka, pikantní čatní, neobvyklé směsi koření- Dezerty - moučníky a horké nápoje vonící skořicí, hřebíčkem, vanilkou i kardamomem (perníkový koláč s hruškami, skořicoví šneci, pečené kořeněné banány nebo ananas)- Servis
Objev podobné jako Koření (Edice Apetit)
Luštěniny (Edice Apetit)
Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na špičku žebříčku vašich oblíbených surovin. Sepsali jsme pro vás 130 receptů s mnoha druhy luštěnin z domova, z Evropy i z nejrůznějších koutů zeměkoule. Připravili jsme je a k dokonalosti vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V téhle kuchařce najdete pokrmy tradiční i moderní, slané, pikantní, ale také sladké. Vaříme v nich ze starých známých – čočky, hrachu a fazolí – i z novinek posledních let a znovuobjevených druhů, jako jsou cizrna, mungo, azuki, boby a další. S námi si na luštěninách opravdu pochutnáte! V kuchařce Luštěniny najdete tyto kapitoly:- Čočka- Hrách & cizrna- Fazole- Vigna- Ostatní- Servis
Objev podobné jako Luštěniny (Edice Apetit)
Těstoviny (Edice Apetit)
Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této deváté kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat úplné pilíře italské kuchyně jako je omáčka bolognese, janovské pesto, špagety carbonara, aglio e olio, ale také zapékat různé druhy těstovin, vařit s nimi polévky, připravovat z nich saláty, dobře ochutit kuskus a získáte spoustu nápadů, jak během pár minut udělat jídlo, na kterém si pochutná celá rodina.
Objev podobné jako Těstoviny (Edice Apetit)
Polévky (Edice Apetit)
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní Z celého světa Krémové & zeleninové Husté & poctivé Čiré & lehké Studené & osvěžující Vývary & zavářky V kapitole Jedinečné & zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.
Objev podobné jako Polévky (Edice Apetit)
Saláty (Edice Apetit)
Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit Saláty vám nabídne 150 receptů.Vyzkoušejte skvělé kombinace s ovocem, sýrem, masem, luštěninami nebo těstovinami.Kuchařka Saláty vám servíruje saláty lehké letní, zimní teplé, i vydatné a přitom zdravé. Staňte se mistrem salátové kuchyně! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Slavné, Zeleninové, Bramborové, Z těstovin a rýže, S luštěninami a obilninami, S masem a rybami, Se sýrem a vejci, S ovocem, Zálivky a krutony.
Objev podobné jako Saláty (Edice Apetit)
Pánské tričko Classic Bon Apetit
. Silnější verze základního pánského trička, 100% česaná bavlna (velmi jemná a příjemná na nošení) melírované odstíny: podíl polyesteru, gramáž 190g/m2. Střih je více na tělo. Maximální kvalita a pratelnost.
Objev podobné jako Pánské tričko Classic Bon Apetit
Podívejte se také
- Lekce chemie (978-80-249-4891-1)
- Alles Gute - veselé lekce z německého jazyka ()
- Francouzská lekce (978-80-7625-230-1)
- BLACK+BLUM Svačinový box LunchPot Appetit 800ml, bílý/oranžový (BP003)
- BLACK+BLUM Svačinový box LunchPot Appetit 800ml, bílý/zelený (BP001)
- BLACK+BLUM Svačinový box LunchBox Appetit 880ml, bílý/olivový (BA010)
- American Tourister Bon Air DLX SPINNER TSA Black (SPTrea61nad)
- American Tourister Bon Air DLX Spinner Bight Lime (SPTamto097nad)
- monopoly narodni edice cz
- Ubongo - druhá edice (8590228058447)
- Nečekaná lekce lásky (978-80-271-3290-4)
- Druhá lekce na kytaru: Melodie Doprovod Bas (9790006571871)
- Lekce: Akademická vyznání (978-80-7476-190-4)
- Tři drsné lekce (978-80-277-0002-8)
- BLACK+BLUM Svačinový box SandwichBox Appetit 900ml, nerez/bambus, zelený (BAMSB010)
- American Tourister Bon Air DLX SPINNER TSA Magma red (SPTvtd109nad)
- American Tourister Bon Air DLX SPINNER TSA Midnight Navy (SPTvtd107nad)
- American Tourister Bon Air DLX SPINNER TSA Seaport Blue (SPTrea66nad)
- Největší lekce dona Quijota (978-80-7227-871-8)
- Railroad Ink - Zelená edice (8590228065155)
- Ubongo Duel - druhá edice (8590228058461)
- Inferno (knižní edice) - DVD (D008178)