Kds souprava pro hotelové školy (2815.00)

Produkt Kds souprava pro hotelové školy (2815.00) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kds souprava pro hotelové školy (2815.00) upraviť a produkt hľadať znova.

KDS Souprava pro hotelové školy (2815.00)

KDS Souprava pro hotelové školy (2815.00)
Detail

Sada nožů - loupací nůž, nůž na zeleninu a univerzální nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele nerezová ocel, škrabka a vidlička součástí balení, 5 kusů v sadě Svinovačka obsahující 3 kuchyňské nože z řady Optima Line, kuchyňskou vidlici a škrabku na brambory. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava pro hotelové školy (2815.00) , Kds souprava pro hotelové školy (2815.00)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2) , Kds souprava alena (2746.00)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6) , Kds souprava duo (2734.00)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0) , Kds souprava kuchařská (2690.00)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1) , Kds souprava adéla (2711.00)

KDS Souprava ALENA (2746.00)

KDS Souprava ALENA (2746.00)
Detail

Sada nožů kuchařský nůž a vidlička, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, škrabka, vhodné do myčky, počet kusů v sadě 8 Souprava obsahující 4 kuchyňské nože z řady Optima Line, kuchyňskou vidlici,škrabku, vývrtku a otvírač. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava ALENA (2746.00) , Kds souprava řeznická pětidílná (2685.00)

KDS Souprava kuchařská (2690.00)

KDS Souprava kuchařská    (2690.00)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, porcovací nůž a vykosťovací nůž, materiál čepele nerezová ocel, ocílka součástí balení, 6 kusů v sadě Souprava obsahující 3 řeznické nože z řady Profi Line, kuchyňskou vidlici, ocílku a číšnický otvírač. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava kuchařská (2690.00) , Kds souprava hotelová royal (2817.00)

KDS Souprava ADÉLA (2711.00)

KDS Souprava ADÉLA (2711.00)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele nerezová ocel, vidlička, vývrtka a jehly na závitky součástí balení, vhodné do myčky, 6 kusů v sadě Souprava obsahující 3 kuchyňské nože z řady Optima Line, předkládací vidlici, jehly na závitky a vývrtku. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava ADÉLA (2711.00) , Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost (80-7168-926-2)

KDS Souprava DUO (2734.00)

KDS Souprava DUO (2734.00)
Detail

Sada nožů - plátkovací nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele nerezová ocel, vidlička součástí balení, vhodné do myčky, 2 kusy v sadě Souprava obsahující plátkovací nůž a kuchyňskou vidlici z řady Trend. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava DUO (2734.00) , Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-060-4)

KDS Souprava OPTIMA stojan magnet

Detail

Kvalitní ocelové nože v kuchyni ocení hospodyňka i zkušený kuchař. Sada 5 nožů spolu s dřevěným stojanem s magnety perfektně zapadne do jakékoliv kuchyně. KDS Souprava OPTIMA stojan magnet má rukojeti vyrobené z hygienicky nezávadného a nárazuvzdorného pevného plastu. (mall.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava OPTIMA stojan magnet , Marketing a management pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-061-1)

KDS Souprava hotelová ROYAL (2817.00)

KDS Souprava hotelová ROYAL (2817.00)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele nerezová ocel, škrabka, vidlička a otvírák součástí balení, vhodné do myčky, 6 kusů v sadě Svinovačka obsahující 3 kuchyňské nože z řady Trend Royal, kuchyňskou vidlici, číšnický otvírač a škrabku na brambory. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava hotelová ROYAL (2817.00) , Kds souprava variant trend - univerzální (2825.00)

KDS Souprava řeznická pětidílná (2685.00)

KDS Souprava řeznická pětidílná (2685.00)
Detail

Sada nožů - řeznický nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, ocílka součástí balení, vhodné do myčky, 5 kusů v sadě Souprava obsahující 4 řeznické nože z řady Profi Line a ocílku. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava řeznická pětidílná (2685.00) , Kds souprava řeznická top 5 (2680.00)

KDS Souprava řeznická TOP 5 (2680.00)

KDS Souprava řeznická TOP 5 (2680.00)
Detail

Sada nožů - řeznický nůž a vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, 5 kusů v sadě Souprava obsahující 5 nejoblíbenějších nožů z řady Profi Line. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava řeznická TOP 5 (2680.00) , Makroekonomie a hospodářská politika: pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-062-8)

KDS Souprava Variant TREND - univerzální (2825.00)

KDS Souprava Variant TREND - univerzální (2825.00)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, nůž na pečivo, plátkovací nůž a univerzální nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele nerezová ocel, vidlička součástí balení, 4 kusy v sadě Souprava obsahující 3 kuchyňské nože a vidlici z řady Trend. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava Variant TREND - univerzální (2825.00) , Technologie přípravy pokrmů 1: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

KDS Souprava nožů 5ks PROFI stojan magnet (2662.00)

KDS Souprava nožů 5ks PROFI stojan magnet (2662.00)
Detail

Sada nožů - řeznický nůž a vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, 5 kusů v sadě Sada nožů Profi line tradičního českého výrobce KDS nabízí vysoce kvalitní pomocníky pro profesionály. Sada obsahuje magnetický stojan z kvalitního bukového dřeva a pět řeznických nožů různé délky a typu ostří. Magnety zabudované uvnitř stojanu nenarušují jeho vzhled, a proto se snadno používá a udržuje. V sadě najdete tři vykosťovací nože různých délek, středošpičatý a špalkový nůž. Ostří nožů je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní rukojeti z pevného plastu dobře padnou do ruky a bez námahy se s nimi pracuje. Nože řady Profi line se snadno udržují a lze je mýt v myčce nádobí.Klíčové vlastnosti sady nožů KDS Profi line Sada pěti řeznických nožů Profi line s magnetickým stojanem od českého... (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava nožů 5ks PROFI stojan magnet (2662.00) , Kds 2736 souprava trend royal 4díl. (8594861273601)

KDS Souprava Bubinga stojan magnet 5 nožů (2663.00)

KDS Souprava Bubinga stojan magnet 5 nožů (2663.00)
Detail

Stojan na nože - obsahuje: magnetický stojan na 5 nožů - úzký 2553 Nůž řeznický vykosťovací 5" Bubinga 2563 Nůž řeznický 6" Bubinga 2575 Nůž řeznický středošpičatý 7" Bubinga 2579 Nůž řeznický vykosťovací 7" Bubinga 2588 Nůž řeznický špalkový 8" Bubinga Díky magnetům zabudovaným uvnitř stojanu, nic neruší jeho vzhled ani nekomplikuje užívání a stojan se zároveň velmi snadno čistí a udržuje. Rozměry: 22,7 × 34,2 × 19,6 cm (š × v × h) Klíčové vlastnosti soupravy Bubinga Řeznické nože Bubinga mají čepele z vysoce kvalitní nerezové oceli s přísadu molybdenu a vanadu, která prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54 – 56 HRc)Rukojeť těchto nožů je vyrobena z tvrdého a houževnatého exotického dřeva Bubinga (africký palisandr)Jsou určeny pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použitíŽivotnost nože prodloužíte, pokud ho nebudete mýt v myčce na nádobí – dřevěná rukojeť k tomu není uzpůsobenáÚdržba... (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava Bubinga stojan magnet 5 nožů (2663.00) , Technologie přípravy pokrmů 4: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

KDS Souprava nožů 5ks ROYAL stojan magnet (2661.00)

KDS Souprava nožů 5ks ROYAL stojan magnet (2661.00)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž a nůž na pečivo, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, 5 kusů v sadě Sada nožů Trend Royal tradičního českého výrobce KDS nabízí vysoce kvalitní pomocníky do vaší kuchyně. Sada obsahuje magnetický stojan z kvalitního bukového dřeva a pět nerezových nožů různé délky a typu ostří. Magnety zabudované uvnitř stojanu nenarušují jeho vzhled, a proto se snadno používá a udržuje. V sadě najdete tři kuchyňské nože různých délek, nůž na chléb a špalkový nůž. Ostří nožů je vyrobeno z kvalitní francouzské nerezové oceli s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení tvrdosti 52-54 HRc. Moderní rukojeti z pevného plastu dobře padnou do ruky a bez námahy se s nimi pracuje.Klíčové vlastnosti sady nožů KDS Trend RoyalSada pěti kuchyňských nožů Trend Royal s magnetickým stojanem od českého výrobce KDSMagnetický stojan z kvalitního bukového dřevaNože z kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Souprava nožů 5ks ROYAL stojan magnet (2661.00) , Technologie přípravy pokrmů 3: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

KDS Řeznická souprava Profi Line TOP 5

Detail

Tahle parádní sada obsahuje pět nejoblíbenějších profesionálních nožů řady Profi Line od českého výrobce KDS. Nože jsou navrženy a testovány pro náročné profesionální použití, zvládnou i průmyslovou výrobu. (mall.cz)

Podobné produkty ako KDS Řeznická souprava Profi Line TOP 5 , Technologie přípravy pokrmů 5: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

KDS 2736 souprava TREND ROYAL 4díl. (8594861273601)

KDS 2736 souprava TREND ROYAL 4díl. (8594861273601)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, nůž na maso a univerzální nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, vhodné do myčky, 4 kusy v sadě Souprava obsahující 4 kuchyňské nože z řady Trend Royal. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS 2736 souprava TREND ROYAL 4díl. (8594861273601) , Podnikání v hotelnictví a gastronomii + cd: pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-054-3)

KDS - KDS l 1670 Nůž řeznický 17,5cm

KDS - KDS l 1670 Nůž řeznický 17,5cm
Detail

KDS, délka čepele 17,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako KDS - KDS l 1670 Nůž řeznický 17,5cm , Kds souprava nožů 5ks royal stojan magnet (2661.00)

Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy - Irena Králová

Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy - Irena Králová
Detail

Tento díl ucelené řady učebnic vysvětluje podstatu a význam finančního řízení hotelového provozu. Objasňuje zdroje financování podnikových činností a s tím související podnikatelský záměr, zakladatelský rozpočet a hodnocení efektivnosti investic. Dále seznamuje s finanční analýzou, zejména s výpočty poměrových ukazatelů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy - Irena Králová , Kds souprava bubinga stojan magnet 5 nožů (2663.00)

Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy - Králová Irena

Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy - Králová Irena
Detail

Tento díl ucelené řady učebnic vysvětluje podstatu a význam finančního řízení hotelového provozu. Objasňuje zdroje financování podnikových činností a s tím související podnikatelský záměr, zakladatelský rozpočet a hodnocení efektivnosti investic. Dále seznamuje s finanční analýzou, zejména s výpočty poměrových ukazatelů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy - Králová Irena , Kds nůž rybářský (8187.00)

Stolničení - Gustav Salač

Stolničení - Gustav Salač
Detail

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Stolničení - Gustav Salač , Kds vidlice trend (1010.00)

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková , Kds 4313 holičské 17 (205100)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková , Kds 3227 ocílka 380x10mm (205349)

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana
Detail

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana , Kds vidlička kompotová (3034.tc)

Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost - Libuše Kuderová

Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost - Libuše Kuderová
Detail

Jde o učebnici pro předmět nauka o výživě na středních hotelových školách. Lze ji využít i při teoretické přípravě na SOU obor kuchař-číšník. Může však posloužit i široké veřejnosti. Podává základní informace o podstatě výživy, přeměn látek a energií a vyúsťuje do všeobecných zásad správné výživy člověka v různých věkových kategoriích, a to zdravých i nemocných. Vychází přitom z biologických základů člověka. Učebnice má schvalovací doložku MŠMT. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost - Libuše Kuderová , Kds ocílka - plochá 30cm (3229)

Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost - Kuderová Libuše

Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost - Kuderová Libuše
Detail

Jde o učebnici pro předmět nauka o výživě na středních hotelových školách. Lze ji využít i při teoretické přípravě na středních odborných učilištích obor kuchař-číšník. Může však posloužit i široké veřejnosti. Podává základní informace o podstatě výživy, přeměn látek a energií a vyúsťuje do všeobecných zásad správné výživy člověka v různých věkových kategoriích, a to zdravých i nemocných (patro.cz)

Podobné produkty ako Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost - Kuderová Libuše , Kds vidlička předkládací (3024.tc)

Marketing a management pro střední a vyšší hotelové školy - Karásková Eva

Marketing a management pro střední a vyšší hotelové školy - Karásková Eva
Detail

Učebnice seznamuje žáky se základy marketingu a managementu a s jejich významem v oblasti poskytování služeb v hotelnictví a cestovním ruchu. Žáci poznají prostředí marketingu, typické pro výše uvedený obor, naučí se používat jednotlivé nástroje marketingového mixu, analyzovat silné a slabé stránky hotelu, jeho příležitosti, ale i ohrožení v konkurenci. Pochopí vývoj managementu a osvojí si jeho základy, poznají jednotlivé manažerské funkce. Analyzují prostředí managementu, charakterizují osobnost manažera a styly vedení. Zorientují se v systému organizace managementu v hotelnictví. Seznámí se také s významem hotelových řetězců. (patro.cz)

Podobné produkty ako Marketing a management pro střední a vyšší hotelové školy - Karásková Eva , Svinovací ? metr pro měření průměru, kds - f10-02dm (f10-02dm)

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Detail

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal , Kds nůž trend 5 hornošpičatý (1004.00)

Stolničení: Jak podávat pokrmy a nápoje ... (80-7168-752-9)

Stolničení: Jak podávat pokrmy a nápoje ... (80-7168-752-9)
Detail

Kniha - autor Gustav Salač, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. Jak podávat pokrmy a nápoje Jak vybírat nápoje k pokrmům Jak upravovat jídelní stoly Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolničení: Jak podávat pokrmy a nápoje ... (80-7168-752-9)

Stolničení - Salač Gustav

Stolničení - Salač Gustav
Detail

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. Jak podávat pokrmy a nápoje Jak vybírat nápoje k pokrmům Jak upravovat jídelní stoly Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party (patro.cz)

Podobné produkty ako Stolničení - Salač Gustav

Škrabka kuchyňská KDS

Škrabka kuchyňská KDS
Detail

Škrabka na brambory, ovoce a zeleninu české výroby najde ve vaší kuchyni široké uplatnění. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli a na rukojeť je použita zdravotně nezávadná plastická hmota. Je odolná proti nárazu a tepelně odolná do 100 °C. Možnost zavěšení díky očku v rukojeti. Při správném broušení ocílkou nebo brouskem je zaručena funkce výrobku min. 10 let. Materiál: kvalitní nerezavějící ocel, plast Rozměry: d. čepele 7,5 cm, š. čepele 1,5 cm, celková délka škrabky 18 cm Tepelná odolnost: do 100 °C Vhodné do myčky nádobí: ano (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Škrabka kuchyňská KDS

KDS Profesionální ocílka

Detail

Ocílka je hladká, bez drážkování a je určena pro jemný obtah profesionálních nožů řezníků a kuchařů. Je galvanicky povlakovaná vrstvou chromu a diamantu, která je nerezová (mall.cz)

Podobné produkty ako KDS Profesionální ocílka

KDS - Otvírák korunkový

KDS - Otvírák korunkový
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako KDS - Otvírák korunkový

KDS - Vývrtka T

KDS - Vývrtka T
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako KDS - Vývrtka T

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Detail

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Detail

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Marketing a management pro střední a vyšší hotelové školy - Eva Karasová, Kynclová Jaroslava

Marketing a management pro střední a vyšší hotelové školy - Eva Karasová, Kynclová Jaroslava
Detail

Učebnice seznamuje žáky se základy marketingu a managementu a s jejich významem v oblasti poskytování služeb v hotelnictví a cestovním ruchu. Žáci poznají prostředí marketingu, typické pro výše uvedený obor, naučí se používat jednotlivé nástroje marketingového mixu, analyzovat silné a slabé stránky hotelu, jeho příležitosti, ale i ohrožení v konkurenci. Pochopí vývoj managementu a osvojí si jeho základy, poznají jednotlivé manažerské funkce. Analyzují prostředí managementu, charakterizují osobnost manažera a styly vedení. Zorientují se v systému organizace managementu v hotelnictví. Seznámí se také s významem hotelových řetězců. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Marketing a management pro střední a vyšší hotelové školy - Eva Karasová, Kynclová Jaroslava

Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy - Smetana František

Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy - Smetana František
Detail

Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze na CD vloženém do knihy. Součástí CD jsou také různé přílohy připravené k tisku (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy - Smetana František

Makroekonomie a hospodářská politika státu pro střední a vyšší hotelové školy - Irena Králová

Makroekonomie a hospodářská politika státu pro střední a vyšší hotelové školy - Irena Králová
Detail

Učebnice podává výklad makroekonomických pojmů. Vede k pochopení významu hospodářské politiky státu, seznamuje s fungováním jednotlivých nástrojů hospodářské politiky. Učí studenty posuzovat dopady inflace a nezaměstnanosti a hodnotit výkonnost ekonomiky. Řeší také vztahy se zahraničím, globalizační procesy a činnost nadnárodních institucí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Makroekonomie a hospodářská politika státu pro střední a vyšší hotelové školy - Irena Králová

Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost (80-7168-926-2)

Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost (80-7168-926-2)
Detail

Kniha - autor Libuše Kuderová, 184 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jde o učebnici pro předmět nauka o výživě na středních hotelových školách. Lze ji využít i při teoretické přípravě na středních odborných učilištích obor kuchař-číšník. Může však posloužit i široké veřejnosti. Podává základní informace o podstatě výživy, přeměn látek a energií a vyúsťuje do všeobecných zásad správné výživy člověka v různých věkových kategoriích, a to zdravých i nemocných (alza.cz)

Podobné produkty ako Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost (80-7168-926-2)

Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-060-4)

Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-060-4)
Detail

Kniha - autor Irena Králová, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Tento díl ucelené řady učebnic vysvětluje podstatu a význam finančního řízení hotelového provozu. Objasňuje zdroje financování podnikových činností a s tím související podnikatelský záměr, zakladatelský rozpočet a hodnocení efektivnosti investic. Dále seznamuje s finanční analýzou, zejména s výpočty poměrových ukazatelů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-060-4)

Otvírák na konzervy KDS

Otvírák na konzervy KDS
Detail

Tradiční otvírák na konzervy české výroby najde ve vaší kuchyni široké uplatnění. Je vyroben z kvalitní nerezavějící oceli a na rukojeť je použita zdravotně nezávadná plastická hmota. Je odolný proti nárazu a teplotám do 100 °C. Možnost zavěšení díky očku v rukojeti. Při správném zacházení je zaručena funkce výrobku min. 10 let. Materiál: kvalitní nerezavějící ocel, plast Délka: 15,5 cm Vhodný do myčky nádobí: ano (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Otvírák na konzervy KDS

Nůž řeznický KDS PROFI

Nůž řeznický KDS PROFI
Detail

Profesionální řeznický nůž české výroby najde široké uplatnění i ve vaší kuchyni. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli a na rukojeť je použita zdravotně nezávadná plastická hmota. Je odolný proti nárazu a tepelně odolný do 100 °C. Možnost zavěšení díky očku v rukojeti. Při správném broušení ocílkou nebo brouskem je zaručena funkce výrobku min. 10 let. Materiál: kvalitní nerezavějící ocel, plast Tepelná odolnost: do 100 °C Vhodný do myčky nádobí: ano (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Nůž řeznický KDS PROFI

KDS Ocílka 25 cm

Detail

Kvalitní ocelová ocílka pro broušení všech druhů nožů má čepel dlouhou 25 cm. Ergonomická rukojeť s chráničem prstů zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. (mall.cz)

Podobné produkty ako KDS Ocílka 25 cm

KDS Sada nožů UNIVERSAL

Detail

Sada univerzálních nožů 3 různých velikostí. Nejmenší z nožů KSD UNIVERSAL oceníte při loupání, střední velikost na špikování a krájení všeho druhu, největší pak na maso a pečivo. Čepele nože jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli, a tak vám nože poslouží dlouhá léta. (mall.cz)

Podobné produkty ako KDS Sada nožů UNIVERSAL

KDS - Nůžky efilační 16cm

KDS - Nůžky efilační 16cm
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako KDS - Nůžky efilační 16cm

KDS - Nůžky kadeřnické 15,5

KDS - Nůžky kadeřnické 15,5
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako KDS - Nůžky kadeřnické 15,5

KDS - Nůž kuchyňský 4,5

KDS - Nůž kuchyňský 4,5
Detail

Délka čepele 11cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako KDS - Nůž kuchyňský 4,5
KDS Souprava pro hotelové školy (2815.00), KDS Souprava ALENA (2746.00), KDS Souprava DUO (2734.00), KDS Souprava kuchařská (2690.00), KDS Souprava ADÉLA (2711.00), KDS Souprava řeznická pětidílná (2685.00), KDS Souprava hotelová ROYAL (2817.00), Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost (80-7168-926-2), Finanční analýza pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-060-4), Marketing a management pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-061-1), KDS Souprava Variant TREND - univerzální (2825.00), KDS Souprava řeznická TOP 5 (2680.00), Makroekonomie a hospodářská politika: pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-062-8), Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2), KDS 2736 souprava TREND ROYAL 4díl. (8594861273601), Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6), Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1), Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0), Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD: Pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-054-3), KDS Souprava nožů 5ks ROYAL stojan magnet (2661.00), KDS Souprava Bubinga stojan magnet 5 nožů (2663.00), KDS Nůž rybářský (8187.00), KDS Vidlice TREND (1010.00), KDS 4313 holičské 17 (205100), KDS 3227 ocílka 380x10mm (205349), KDS Vidlička kompotová (3034.TC), KDS Ocílka - plochá 30cm (3229), KDS Vidlička předkládací (3024.TC), Svinovací ? metr pro měření průměru, KDS - F10-02DM (F10-02DM), KDS Nůž TREND 5 hornošpičatý (1004.00)