Xiaomi commuter backpack (light blue) 31384

Produkt Xiaomi commuter backpack (light blue) 31384 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xiaomi commuter backpack (light blue) 31384 upraviť a produkt hľadať znova.

Xiaomi Commuter Backpack (Light Blue) 31384

Detail

Batoh Commuter Backpack (Light Blue) 31384 od značky Xiaomi. Kapsa na notebook do velikosti až do 15,6". Přihrádka pro dokumenty velikosti A4. Úložný prostor pro drobnosti na zip. Prodyšný zádový materiál. Voděodolná tkanina. Velkokapacitní hlavní přihrádka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Commuter Backpack (Light Blue) 31384 , Xiaomi commuter backpack light grey (31383)

Xiaomi Commuter Backpack (Light Blue)

Xiaomi Commuter Backpack (Light Blue)
Detail

Xiaomi Commuter BackpackÚzký tvar I Velká kapacita I Extrémně lehký Moderní estetika pro moderní profesionályBatoh Xiaomi Commuter nové generace poskytuje praktické využití pod módním designem. Vhodné pro každodenní dojíždění a krátké služební cesty. Prodyšná zádaRozlučte se s trapnými skvrnami od potu a pozdravte pohodlnější uživatelské prostředí. Perforovaný design účinně usnadňuje proudění vzduchu a umožňuje únik přebytečného tepla. Voděodolnost a přihrádka na notebookXiaomi Commuter Backpack je vyroben z voděodolné tkaniny 600D. Jde o polyesterovou vřesovou tkaninu s voděodolnými prvky, odolná a snadno se čistí. Vynikající použitelnost a ochrana, ať už prší nebo svítí. Batoh obsahuje polstrovanou přihrádku, vhodnou pro 15,6“ notebook. Přihrádka proti krádežiZadní panel je vybaven přihrádkou na zip, do které můžete ukládat mobil a jiné cennosti. Kapsa je šikovně skrytá proti krádeži. Elastické boční kapsyObě boční kapsy byly prošité elastickým popruhem, ideální pro láhev nebo deštník. Pásek na zadním paneluZadní panel má popruh pro upevnění na kufr. Nemusíte tak těžký batoh nosit na ramenou. Technická specifikaceRozměry: 32 x 16 x 44 cmBarva: Světle modráObjem: 21lMateriál: Látka - Polyesterové vlákno, Podšívka -Polyesterové vláknoČistá hmotnost: 500gCelková hmotnost: 600g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Commuter Backpack (Light Blue) , Alienware horizon commuter backpack (aw423p) 17" (460-bdih)

Xiaomi Commuter Backpack Light Grey (31383)

Xiaomi Commuter Backpack Light Grey (31383)
Detail

Batoh na notebook s maximální uhlopříčkou do 15,6", materiál polyester, objem 21 l, vnější rozměry (vך×h) 440 cm × 320 cm × 160 cm, hmotnost 0,5 kg, barva šedá Křižujete denodenně městem s notebookem a chcete jej střežit jako oko v hlavě? Xiaomi Commuter Backpack Light Grey představuje batoh předurčený k neustálému přenášení vašeho laptopu v bezpečné kapse o rozměrech do 15,6". Ohromí jeho působivý design, batoh na notebook Xiaomi tedy spolehlivě ochrání všechny vaše věci. Zajímavé vlastnosti batohu na notebook Xiaomi Commuter Backpack Light Grey Batoh na notebook vhodný pro uhlopříčku maximálně 15,6" Provedení batohu je konstruováno tak, aby unesl nejen počítač, ale i nabíječku a spoustu dalšího Efektivní protekce vnitřku batohu vůči vnějším vlivům Volné ruce při přenášení vašeho PC využijete ať už se potřebujete držet v tramvaji nebo tlačit košík s nákupem (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Commuter Backpack Light Grey (31383) , Kingsons city commuter laptop backpack 15.6" šedý (ks3203w_grey)

Targus® 15.6" Sagano Commuter Backpack Grey

Targus® 15.6" Sagano Commuter Backpack Grey
Detail

Funkční a ekologický batoh Targus Sagano™ EcoSmart Commuter byl navržen tak, aby pojal 15,6–16palcové notebooky. Je vybaven polstrovanou přihrádkou na notebook a velkou přední kapsou na zip pro snadný přístup k obsahu. Uvnitř si můžete prakticky zorganizovat a uložit propisku, doklad totožnosti a klíče, zatímco na vnější straně jsou dvě praktické boční kapsy pro opakovaně použitelné láhve na vodu. Vzadu je kapsa na zip, která ochrání váš telefon či peněženku. Ať už míříte do kanceláře, nebo si jen balíte věci do nejbližší kavárny s venkovní terasou, tento batoh byl vědomě navržen tak, aby ochránil vaše nezbytnosti a zároveň šetřil životní prostředí. Blíží se mraky? Žádný problém. Tento batoh má skrytou kapsu s vestavěným obalem proti dešti. Batoh Sagano EcoSmart Commuter vám pomůže stylově a pohodlně přenést vaše vybavení. Má tvarované ramenní popruhy a síťované zadní polstrování pro snadné proudění vzduchu, který vás ochladí. Je vyroben z tkaniny z recyklovaných PET lahví a dodáván v různých barvách, aby si vybral každý. Budete v něm vypadat a cítit se dobře. Díky čistému a modernímu stylu budete tento batoh používat dlouhé roky. • Trendy, dvoubarevný, minimalistický design • Polstrovaná přihrádka na notebook • Velká přední kapsa na zip • Praktická přihrádka se smyčkou na pero, držákem vizitek a kapsou na zip. • Nastavitelné komfortní popruhy na ramena • Polstrovaná zadní strana s prodyšnou síťovinou umožňující proudění vzduchu • Dvě kapsy na láhev na vodu • Vyrobeno z 8 recyklovaných PET lahví (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Targus® 15.6" Sagano Commuter Backpack Grey , Hifuture colorbuds light blue (colorbuds-light blue)

Alienware Horizon Commuter Backpack (AW423P) 17" (460-BDIH)

Alienware Horizon Commuter Backpack (AW423P) 17" (460-BDIH)
Detail

Batoh na notebook s maximální uhlopříčkou do 17", materiál eva, reflexní prvky, vyztužená záda a voděodolná úprava, objem 24 l, vnější rozměry (vך×h) 47,5 cm × 32 cm × 17 cm, hmotnost 0,93 kg, barva černá Nosíte notebook všude s sebou a chcete jej chránit před poškrábáním a vlhkostí? Alienware Horizon Commuter Backpack (AW423P) 17" je batoh tak akorát k pohodlnému přenášení vašeho notebooku v měkčené kapse o velikosti až 17". Zaujme jeho pocitvé provedení, batoh na notebook Dell se totiž hodí takřka na cokoli. Čím se může batoh nejvíc pochlubit, to je použitý voděodolný materiál. Což znamená, že vaše věci a ani váš miláček nenavlhnou. Ani v nočních hodinách se nemusíte starat o to, že byste např. při cestě podél silnice nebyli vidět. Odrazkové prvky batohu vás jedoucím autům na pospas nenechají. Podstatné vlastnosti batohu na notebook Alienware Horizon Commuter Backpack (AW423P) 17" Batoh na notebook vhodný pro uhlopříčku maximálně 17" Alienware Horizon... (alza.cz)

Podobné produkty ako Alienware Horizon Commuter Backpack (AW423P) 17" (460-BDIH) , Meshine light blue (sptmes001)

Xiaomi Commuter Backpack (Light Grey) 31383

Detail

Batoh Commuter Backpack (Light Grey) 31383 od značky Xiaomi. Kapsa na notebook do velikosti až do 15,6". Přihrádka pro dokumenty velikosti A4. Úložný prostor pro drobnosti na zip. Prodyšný zádový materiál. Voděodolná tkanina. Velkokapacitní hlavní přihrádka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Commuter Backpack (Light Grey) 31383 , Samsonite mysight lpt. backpack 15.6" blue (kf9*01004)

Kingsons City Commuter Laptop Backpack 15.6" šedý (KS3203W_grey)

Kingsons City Commuter Laptop Backpack 15.6" šedý (KS3203W_grey)
Detail

Batoh na notebook s maximální uhlopříčkou do 15,6", materiál polyester, objem 19 l, vnější rozměry (vך×h) 48 cm × 16 cm × 28 cm, hmotnost 0,94 kg, barva šedá Elegantní batohpro 15,6" notebook Chraňte svůj laptop během cestování pomocí odolného batohu. Kingsons City Commuter Laptop Backpack v šedém provedení je vyroben z odolného materiálu a zajišťuje tak maximální ochranu vašeho notebooku před poškozením. ROZMĚRY8 × 16 × 28 cm PRO NOTEBOOK15,6" HMOTNOST940 gramů Velmi prostornýKromě přihrádky na notebook nabízí tento batoh také také dostatek místa pro osobní věci a příslušenství. Díky objemu 19 litrů do něj bez problémů dáte kabely, nabíječky či dokumenty. Klíčové vlastnostiKingsons City CommuterPro 15,6" notebook a tabletOdolný materiálVodoodpudivý batohObjem 19 litrůDostatek přihrádek a kapesPolstrovaná záda (alza.cz)

Podobné produkty ako Kingsons City Commuter Laptop Backpack 15.6" šedý (KS3203W_grey) , Samsonite hull backpack sleeve 15.6" blue (cs8*01001)

Xiaomi City Backpack 2 6934177715853 Blue, 26400

Xiaomi City Backpack 2 6934177715853 Blue, 26400
Detail

Vyzkoušejte nový stylový čtvercový design Xiaomi City Backpack 2! Batoh je dostatečně velký, aby se do něj pohodlně vešel notebook do 15.6" a oproti předchozí verzi má vylepšenou konstrukci přihrádek, lehký design a také popruhy batohu. Taktéž je odolný vůči vodě a poškrábání, takže ani déšť vás při cestování po městě nezaskočí. Technické specifikace Materiál: Polyester Objem: 17L Hmotnost: 0,77kg Rozměry: 305 x 140 x 400mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi City Backpack 2 6934177715853 Blue, 26400 , Camp rockstar light blue (8005436113524)

GSI Outdoors Commuter Javapress 444ml blue

GSI Outdoors Commuter Javapress 444ml blue
Detail

Neuvěřitelně chytrý a jednoduchý pressovač na kávu i čaj. Pohyblivý vnitřní "píst" se sítkem nahrazuje klasický "tyčový" systém uchycení sítka u klasických French Pressů a navíc vytváří i druhou stěnu izolace. Další izolační vrstvu tvoří pěnový obal, který se vyrábí v základních GSI barvách. Spodek Commuter Javapressu je vybaven gumou proti skluzu. Vnitřní část je vyrobena z čirého kopolyesteru, který neobsahuje zdraví škodlivé látky jako je např. Bisfenol (BPA free). Vlastnosti: Pressovač pro kávu i čaj Izolační obal z EVA pěny Jednoduchá obsluha Vyklápěcí pítko v uzávěru Snadné mytí Hmotnost: 272g Rozměr: 97x76x198mm Materiál: Kopolyester (BPA Free) EVA pěna Ballistic nylon Silikon Polypropylen Nerezová ocel (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Commuter Javapress 444ml blue , Oclean f1 light blue (e.aa00129)

Travelite Basics Safety Backpack Light grey

Travelite Basics Safety Backpack Light grey
Detail

Travelite Basics Safety Backpack je funkční batoh s nenápadným vzhledem, jehož design s výklopným přístupem přes záda odradí zloděje a zaručí maximální bezpečí vašich věcí při cestování, toulkách městem i přepravě v MHD. Hlavní komora s integrovanou přihrádkou na 15,4" notebook pojme i tablet, knihu či složky a dokumenty formátu A4. Řada vnitřních a vnějších kapes se postará o přehledné uložení všech nezbytností. Pro ještě větší klid a pohodu na cestách za prací i zážitky se postará skrytá kapsa v zádovém panelu, do níž se vejde mobil, peněženka i cestovní doklady, a také popruh, díky kterému můžete batoh dle potřeby snadno navléknout a vézt na madle kufru. - příjemné polstrované a délkově nastavitelné ramenní popruhy - polstrovaná záda - polstrovaná přihrádka na 15,4" notebook i větší tablet - hlavní komora s přístupem přes záda skrz látkou krytý zip - integrovaný organizér se 2 přihrádkami a kapsou na zip - odnímatelná karabina na klíče - polstrované ucho pro snadné nošení v ruce - skrytá kapsa v zádovém panelu vhodná na cennosti, mobil i peněženku - nastavitelný hrudní popruh - popruh pro nasunutí na madlo kufru (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Basics Safety Backpack Light grey , Samsonite openroad 2.0 laptop backpack 14.1" cool blue (kg2*01002)

Travelite Basics Backpack Melange Light grey

Travelite Basics Backpack Melange Light grey
Detail

Ať už máte namířeno do práce, školy či na výlet, dvoukomorový batoh Backpack Melange z řady Basics s vámi udrží tempo po celý den! Komfortní zádový panel a nastavitelný hrudní popruh zaručí pohodlné nošení, zatímco integrovaná přihrádka na notebook s jistícím popruhem ochrání elektroniku před nárazy a otřesy. Praktické vnitřní členění vám zase umožní přehledně si uspořádat nejen dokumenty a složky, ale i příslušenství či psací potřeby. Batoh rovněž splňuje normy pro palubní zavazadla většiny aerolinií, můžete jej tedy bez obav použít i jako příruční zavazadlo. - pojme složky i sešity formátu A4 - polstrovaný zádový panel - polstrované a délkově nastavitelné ramenní popruhy - vypolstrovaná přihrádka na notebook o velikosti 15,6" - nastavitelný hrudní popruh - přední kapsička na zip na drobnosti - kapsa s integrovaným organizérem - popruh pro nasunutí na madlo kufru - polstrované ucho pro pohodlné nošení v ruce - boční síťované kapsy na láhev i na drobnosti (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Basics Backpack Melange Light grey , Samsonite network 4 laptop backpack 17.3" space blue (142311-1820)

Travelite Skaii Backpack Blue

Travelite Skaii Backpack Blue
Detail

Superlehký batoh z udržitelného materiálu se postará o váš bezstarostný každodenní život na cestách i čistější životní prostředí. Recyklovaný polyester vyrobený z vláken recyklovaných PET lahví (rPET) pomáhá šetřit suroviny a snižovat množství nevyužitého plastového odpadu. Ideální velikost batohu společně s praktickou funkční výbavou v podobě několika kapes a přihrádky na notebook s přehledem zaštítí váš pracovní den i volnočasové aktivity včetně sportování a výletů. příjemně polstrované ramenní popruhy s nastavitelnou délkou polstrovaný zádový panel samostatná přihrádka na notebook až do 15,6" kapsa na zip vhodná na cennosti všitá v zádové části přední kapsa s karabinou na klíče vnitřní síťovaná kapsa na zip popruh pro nasunutí na madlo kufru textilní ucho na zavěšení nebo pohodlné nesení v ruce (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Skaii Backpack Blue , Tacx - ciro, matt light blue (8714895052519)

HiFuture ColorBuds Light Blue (ColorBuds-Light Blue)

HiFuture ColorBuds Light Blue (ColorBuds-Light Blue)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, pecky, polouzavřená konstrukce, Bluetooth 5.0, podpora SBC, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX5, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 3 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 10 mm, výdrž baterie až 8 h Bezdrátová sluchátka HiFuture ColorBuds Light Blues extra basyNajít ideální bezdrátová sluchátka není vůbec jednoduché. Nicméně s HiFuture ColorBuds budete mít velkou šanci, že jste našli ideálního kandidáta pro parádní hudební zážitky. True Wireless sluchátka HiFure ColorBuds vás zaujmou dlouhou výdrží, rychlým párováním a celkově povedeným zpracováním. BLUETOOTH5.0 VÝDRŽ8+20 hodin VODĚODOLNOSTIPX5 Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Dokonalé spojení s Bluetooth 5.0Výrobce použil pro stabilní bezdrátové propojení Bluetooth ve verzi 5.0. Toto rozhraní společně se standardy AAC i... (alza.cz)

Podobné produkty ako HiFuture ColorBuds Light Blue (ColorBuds-Light Blue) , Dolce & gabbana light blue intense edp

Travelite Skaii Weekender/backpack Blue

Travelite Skaii Weekender/backpack Blue
Detail

Superlehká cestovní taška Travelite Skaii z udržitelného materiálu se postará o váš bezstarostný život na cestách i čistější životní prostředí. Recyklovaný polyester vyrobený z vláken recyklovaných PET lahví (rPET) pomáhá šetřit suroviny a snižovat množství nevyužitého plastového odpadu. Materiál je navíc odolný, dobře se čistí a odpuzuje vodu. Díky flexibilnímu designu si můžete kdykoli vybrat, zda se vám na prodloužený víkend hodí víc taška nebo batoh. Pak už stačí jen odejmout popruh na rameno nebo uschovat ramenní popruhy batohu. S uložením věcí pomůže prostorná hlavní komora se dvěma přihrádkami, díky nimž si můžete přehledně rozdělit výbavu potřebnou na cesty od věcí na volný čas. Cestovní doklady, mobil a další drobnosti pojmou přední kapsy na zip. 2 různě velké vnější kapsy na zip prostorná komora se zapínáním na dvoucestný zip 2 ucha lze sepnout k sobě polstrovanou výstelkou síťovaná vnitřní kapsa na zip 2 vnitřní přihrádky polstrované a délkově nastavitelné ramenní popruhy skryté v kapse na zádech odnímatelný ramenní popruh s nastavitelnou délkou a výstelkou proti otlakům popruh pro nasunutí na výsuvné madlo cestovního kufru vnitřní podšívka a svrchní látka z recyklovaného polyesteru (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Skaii Weekender/backpack Blue , Nip green line kalíšek blue/light blue 2 ks (4000821415645)

lodní vak AQUA MARINA 10l LIGHT BLUE - LIGHT BLUE

Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt LIGHT BLUE S

Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt LIGHT BLUE S
Detail

Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt - elegantní košile z organické bavlny od barcelonského sustainable brandu. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt LIGHT BLUE S , Pantone - light blue 550, 375 ml (101030550)

Apis Přírodní ze sojového vosku Good Life 220 g (31384)

Apis Přírodní ze sojového vosku Good Life 220 g (31384)
Detail

Svíčka - vonná, válcovitý tvar, květinová a sladká vůně, materiál sójový vosk, černá barva, doba hoření 2 h Zásadní vlastnosti svíčky Apis Přírodní ze sojového vosku Good Life 220 g Svíčka Apis navodí příjemnou atmosféru v každém domově Vonná svíčka Apis vytvoří příjemnou atmosféru v každém interiéru Jedná se o svíčku malé velikosti Na výrobu byl použit sójový vosk Tvar válce se hodí pro použití do svícnů i adventních věnců Její provedení má rustikální design Uchvátí vás její květinová a sladká vůně Tvoří ji pouze přírodní složky Obsahuje standardní bavlněný knot U svíčky Apis převládá černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Apis Přírodní ze sojového vosku Good Life 220 g (31384) , Dooky universal hook light blue stars (5038278003183)

Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt LIGHT BLUE XL

Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt LIGHT BLUE XL
Detail

Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt - elegantní košile z organické bavlny od barcelonského sustainable brandu. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt LIGHT BLUE XL , Cooper talent light blue vel. 5 (sptcoo03)

Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt LIGHT BLUE M

Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt LIGHT BLUE M
Detail

Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt - elegantní košile z organické bavlny od barcelonského sustainable brandu. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Thinking MU Sol Light Blue Ant Shirt LIGHT BLUE M , Interkontakt dámský saunový kilt light blue (5296)

Reisenthel Backpack Kids Abc friends blue

Reisenthel Backpack Kids Abc friends blue
Detail

Dětský batoh Reisenthel skvěle poslouží pro nezbytnosti do volnočasových kroužků nebo na dobrodružné výlety. Kromě pohodlného nošení je opatřen mnoha dalšími prvky, které dětem usnadní život. - prostorná hlavní kapsa - vnější kapsa na láhev s vodou - ergonomické a nastavitelné ramenní popruhy - polstrování zad poslouží také jako sedací podložka - reflexní prvky - jmenovka a karabina na klíče uvnitř - roztomilé vzory (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Reisenthel Backpack Kids Abc friends blue , Mäser 18dílná jídlení souprava diwali light blue

Nikon Coolpix W150 Blue Backpack Kit

Detail

Odolný outdoorový fotoaparát je vodotěsný až do hloubky 10 m. Nikon Coolpix W150 točí videa ve Full HD kvalitě, zajišťuje vynikající snímky i ve špatných světelných podmínkách a k dostání je ve šťavnatých barevných provedeních. Nechybí funkce Wi-Fi a Bluetooth. Součástí balení je stylový batůžek pro malé fotografy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Nikon Coolpix W150 Blue Backpack Kit , Interkontakt osuška 06 light blue 90x150cm (5298)

CANVAS light blue

CANVAS light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Certifikace: OKO-TEX Standard 100 class II., Barva: modrá, Gramáž: 230 g/m2, Motív: Jednobarevné, Šířka: 140 cm, Složení: 100%CO, Ošetrování: 7 (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako CANVAS light blue , Interkontakt pánský saunový kilt light blue (5297)

Kočárkovina light blue

Kočárkovina light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Gramáž: 215 g/m2, Motív: Jednobarevné, Šířka: 147 cm, Složení: 100% PL, Ošetrování: 13 (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Kočárkovina light blue , Interkontakt pánský saunový ručník light blue (21168)

Fleece light blue

Fleece light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Gramáž: 140 g/m2, Motív: Jednobarevné, Šířka: 155 cm, Složení: 100%PES, Ošetrování: 8 (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Fleece light blue , Apis přírodní ze sojového vosku good life 220 g (31384)

Microfleece light blue

Microfleece light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Gramáž: 290 g/m2, Motív: Jednobarevné, Šířka: 145 cm, Složení: 100%PES, Ošetrování: 8 (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Microfleece light blue , Babyjogger city sights 4wm commuter (47406185078)

Satén light blue

Satén light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Gramáž: 90 g/m2, Motív: Jednobarevné, Šířka: 145 cm, Složení: 100%PES, Ošetrování: (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Satén light blue , Babyjogger city elite 2 commuter (47406183364)

Xiaomi Mi City Backpack, Dark Grey, ZJB4067GL

Detail

Kvalitní bytelný batoh na notebook do uhlopříčky 14" od společnosti Xiaomi (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi City Backpack, Dark Grey, ZJB4067GL , Babyjogger korba city sights - commuter (47406185054)

Spiral Lite-Up Blue Backpack Bag - UNI

Spiral Lite-Up Blue Backpack Bag - UNI
Detail

Hard wearing premium Polyester fabricReinforced and adjustable back strapsAdditional back paddingSpacious front pocketMedia portGrab handleCustom Spiral labelingLarge, 18L capacityHidden zip pouchInner laptop / book divider Dimensions - 29 x 14 x 44 cm (gangstagroup.cz)

Podobné produkty ako Spiral Lite-Up Blue Backpack Bag - UNI , Peak design everyday backpack 30l v2 - midnight blue (bedb-30-mn-2)

Batoh Spiral Seabed Backpack Bag Blue - UNI

Batoh Spiral Seabed Backpack Bag Blue - UNI
Detail

Hard wearing premium Polyester fabricReinforced and adjustable back strapsAdditional back paddingSpacious front pocketMedia portGrab handleCustom Spiral labelingLarge, 18L capacityHidden zip pouchInner laptop / book dividerDimensions - 29 x 14 x 44 cm Dimensions - 29 x 14 x 44 cm (gangstagroup.cz)

Podobné produkty ako Batoh Spiral Seabed Backpack Bag Blue - UNI , Peak design everyday backpack 20l v2 - midnight blue (bedb-20-mn-2)

Mi-Pac Classic Backpack Royal Blue - UNI

Mi-Pac Classic Backpack Royal Blue - UNI
Detail

The Mi-Pac Classic Backpack in Black combines both fashion and function. A tough and durable canvas backpack with a faux suede bottom. It features adjustable padded shoulder straps to the back and a top carry handle for versatile wear. It has a zipped front pocket and a large main compartment with an internal padded lap-top sleeve, perfect for all of your school school or work needs. (gangstagroup.cz)

Podobné produkty ako Mi-Pac Classic Backpack Royal Blue - UNI , Amulet 29 erival 4.0 deep blue/light blue 17/m 2022 (p517809)

Chiemsee Riga backpack Blue saphire/Olive night

Chiemsee Riga backpack Blue saphire/Olive night
Detail

Originální retro batoh z roku 1982 v moderním provedení. S vnitřní polstrovanou kapsou na laptop budete moci být online i na svých cestách za dobrodružstvím. - na přední straně kapsa na zip - polstrovaná kapsa na notebook 15" - délkově nastavitelné ramenní popruhy - uzavírání na dvě přezky - vnitřní organizér - uvnitř kapsa na suchý zip (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Chiemsee Riga backpack Blue saphire/Olive night

Samsonite MYSIGHT laptop backpack 14, 1" Blue

Samsonite MYSIGHT laptop backpack 14, 1" Blue
Detail

Farba:Modrá; Typ:Batoh; Uhlopriečka displeja:14,1"; Materiál:Nylon. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Samsonite MYSIGHT laptop backpack 14, 1" Blue

Samsonite Securipak Backpack 15, 6" Eclipse blue

Samsonite Securipak Backpack 15, 6" Eclipse blue
Detail

Farba:Modrá; Typ:Batoh; Uhlopriečka displeja:15,6"; Materiál:Nylon. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Samsonite Securipak Backpack 15, 6" Eclipse blue

Samsonite Securipak Backpack 15, 6" True blue

Samsonite Securipak Backpack 15, 6" True blue
Detail

Farba:Modrá; Typ:Batoh; Uhlopriečka displeja:15,6"; Materiál:Nylon. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Samsonite Securipak Backpack 15, 6" True blue

Samsonite MYSIGHT laptop backpack 17, 3" Blue

Samsonite MYSIGHT laptop backpack 17, 3" Blue
Detail

Farba:Modrá; Typ:Batoh; Uhlopriečka displeja:17,3"; Materiál:Nylon. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Samsonite MYSIGHT laptop backpack 17, 3" Blue

Bagmaster Digital 20 C Blue/red/light blue

Bagmaster Digital 20 C Blue/red/light blue
Detail

Tříkomorový studentský batoh Digital 20 s polstrovanými zády, moderním vzorem a nízkou hmotností bude nejlepším pomocníkem studentů SŠ i VŠ. Obě velké komory bez problému pojmou složky, knihy a sešity formátu A4. Součástí hlavní komory je také polstrovaná kapsa na notebook vybavená fixačním popruhem na suchý zip. V přední komoře najdete praktický organizér, díky kterému budou psací potřeby, mobil či další drobnosti ihned při ruce. V zádové části batohu je navíc umístěna tajná kapsa na MP3 přehrávač s vývodem na sluchátka a kapsičkou. pojme učebnice, sešity formátu A4 i školní desky polstrovaný oddíl s fixačním popruhem na 15“ notebook vnitřní síťovaná kapsa o rozměrech 25 x 14,5 cm dvě boční elastické kapsy organizér s řadou kapsiček, oddílem na psací potřeby a karabinkou na klíče skrytá přihrádka na MP3 přehrávač (12 x 14 x 2 cm) s vývodem na sluchátka polstrované držadlo poutko na zavěšení na lavici zpevněné dno polstrovaná zádová část anatomicky tvarované, měkce polstrované a délkově nastavitelné ramenní popruhy nastavitelný hrudní popruh prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Bagmaster Digital 20 C Blue/red/light blue

Stuha Pirate light blue

Stuha Pirate light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Motív: Lebky, Šířka: 1.6 cm, Složení: 100%PES (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Stuha Pirate light blue

Stuha Monster light blue

Stuha Monster light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Motív: Příšerky a ufoni, Šířka: 1.6 cm, Složení: 100%PES (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Stuha Monster light blue

Paspulka úplet light blue

Paspulka úplet light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Motív: Jednobarevné (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Paspulka úplet light blue

Froté elastické light blue

Froté elastické light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Certifikace: OKO-TEX Standard 100 class I., Barva: modrá, Gramáž: 240 g/m2, Motív: Jednobarevné, Šířka: 150 cm, Složení: 80%CO + 20%PES, Ošetrování: (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Froté elastické light blue

Krajka Blossom light blue

Krajka Blossom light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Motív: Jednobarevné, Šířka: 9 cm (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Krajka Blossom light blue

Bavlněný popelín light blue

Bavlněný popelín light blue
Detail

Výrobce: , Certifikace: OKO-TEX Standard 100 class I., Barva: modrá, Gramáž: 130 g/m2, Motív: Jednobarevné, Šířka: 150 cm, Složení: 100%CO, Ošetrování: 7 (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Bavlněný popelín light blue

Oil skin light blue

Oil skin light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Gramáž: 230 g/m2, Motív: Jednobarevné, Šířka: 145 cm, Složení: 100%CO, Ošetrování: 21 (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Oil skin light blue

Stuha Train light blue

Stuha Train light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Motív: Dopravní prostředky, Šířka: 1.6 cm, Složení: 100%PES (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Stuha Train light blue

Krajka Heart light blue

Krajka Heart light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: modrá, Šířka: 5 cm, Složení: 100%CO (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Krajka Heart light blue

Len předepraný light blue

Len předepraný light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Certifikace: OKO-TEX Standard 100 class I., Barva: modrá, Gramáž: 230 g/m2, Motív: Jednobarevné, Šířka: 140 cm, Složení: 100%LI, Ošetrování: 20 (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Len předepraný light blue

Teplákovina prošev light blue

Teplákovina prošev light blue
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Certifikace: OKO-TEX Standard 100 class I., Barva: modrá, Gramáž: 240 g/m2, Motív: Jednobarevné, Šířka: 145 cm, Složení: 80%CO + 20%PES, Ošetrování: 2 (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Teplákovina prošev light blue

Kinderkraft UNIMO Light Blue

Detail

UNIMO je produkt pro moderní rodiče – nabízí 5 funkcí v jednom: dětská postýlka, kolébka, houpátko, lehátko a židle. Vaše dítě se bude cítit pohodlně bez ohledu na aktivitu. UNIMO lze nastavit ve třech různých úhlech. V závislosti na vašich potřebách můžete také houpat nebo nastavit stabilní pozici. Díky pohodlné matraci se bude vaše dítko cítit naprosto komfortně – a jeho bezpečnost je zajištěna tříbodovými bezpečnostními pásy. UNIMO je vybaven hrazdičkou s interaktivními hračkami, který stimuluje jeho smysly. Vhodné pro děti od 0–18 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kinderkraft UNIMO Light Blue

FirstBIKE Street Light Blue

Detail

First Bike Street je velmi lehké odrážedlo pro děti od dvou let v moderním designu. Díky odrážedlu se rychle naučí držet rovnováhu a snadno pak přecházejí na dětské kolo již bez postranních koleček. (mall.cz)

Podobné produkty ako FirstBIKE Street Light Blue

Meshine Light Blue (SPTmes001)

Meshine Light Blue (SPTmes001)
Detail

Penny board s rozměry desky 56,5 × 15 cm, ložiska ABEC 7, tvrdost koleček 80A Penny board Meshine Penny board Meshine se svou velikostí řadí mezi nejběžnější a nejpoužívanější penny boardy. Je malý a přitom velmi rychlý. Penny board Meshine je vybaven kvalitními kolečky s kovovými ložisky, které jsou tímto předurčeny k dlouhé životnosti. Ocení jej zejména jezdci, kteří preferují rychlou jízdu. Jejich měkké provedení je vhodné na hrubé povrchy. Velká kolečka pro velkou rychlostPenny board Meshine je vybaven kolečky o průměru 60 mm a umožní vám dosáhnout vysoké rychlosti. Nerovnost terénu je nijak nerozhází a ani vám drobné kamínky na cestě nebudou dělat problémy. Měkká kolečka pro hrubé povrchyPenny board Meshine se může pochlubit tvrdostí koleček 80A, která patří k měkkým kolečkům. Jízdu s penny boardem Meshine si užijete především na hrubších površích. Kolečka je vhodné časem mezi sebou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Meshine Light Blue (SPTmes001)
Xiaomi Commuter Backpack Light Grey (31383), Alienware Horizon Commuter Backpack (AW423P) 17" (460-BDIH), Kingsons City Commuter Laptop Backpack 15.6" šedý (KS3203W_grey), HiFuture ColorBuds Light Blue (ColorBuds-Light Blue), Meshine Light Blue (SPTmes001), Samsonite MYSIGHT LPT. BACKPACK 15.6" Blue (KF9*01004), Samsonite Hull Backpack Sleeve 15.6" Blue (CS8*01001), Camp Rockstar light blue (8005436113524), Oclean F1 Light Blue (E.AA00129), Samsonite OPENROAD 2.0 LAPTOP BACKPACK 14.1" Cool Blue (KG2*01002), Samsonite NETWORK 4 Laptop backpack 17.3" Space Blue (142311-1820), Tacx - Ciro, matt light Blue (8714895052519), DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP, NIP Green Line kalíšek Blue/Light blue 2 ks (4000821415645), Samsonite Zalia 2.0 Backpack W/Flap 14.1" Midnight Blue (KA8*11005), PANTONE - Light Blue 550, 375 ml (101030550), Dooky Universal Hook Light Blue Stars (5038278003183), COOPER Talent LIGHT BLUE vel. 5 (SPTcoo03), Interkontakt Dámský saunový kilt Light Blue (5296), Mäser 18dílná jídlení souprava Diwali Light Blue, Interkontakt Osuška 06 Light Blue 90x150cm (5298), Interkontakt Pánský saunový kilt Light Blue (5297), Interkontakt Pánský saunový ručník Light Blue (21168), Apis Přírodní ze sojového vosku Good Life 220 g (31384), BabyJogger CITY SIGHTS 4WM Commuter (47406185078), BabyJogger CITY ELITE 2 Commuter (47406183364), BabyJogger Korba CITY SIGHTS - COMMUTER (47406185054), Peak Design Everyday Backpack 30L v2 - Midnight Blue (BEDB-30-MN-2), Peak Design Everyday Backpack 20L v2 - Midnight Blue (BEDB-20-MN-2), Amulet 29 eRival 4.0 deep blue/light blue 17/M 2022 (P517809)