Xiaomi city backpack 2 6934177715853 blue, 26400

Produkt Xiaomi city backpack 2 6934177715853 blue, 26400 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xiaomi city backpack 2 6934177715853 blue, 26400 upraviť a produkt hľadať znova.

Xiaomi City Backpack 2 6934177715853 Blue, 26400

Xiaomi City Backpack 2 6934177715853 Blue, 26400
Detail

Vyzkoušejte nový stylový čtvercový design Xiaomi City Backpack 2! Batoh je dostatečně velký, aby se do něj pohodlně vešel notebook do 15.6" a oproti předchozí verzi má vylepšenou konstrukci přihrádek, lehký design a také popruhy batohu. Taktéž je odolný vůči vodě a poškrábání, takže ani déšť vás při cestování po městě nezaskočí. Technické specifikace Materiál: Polyester Objem: 17L Hmotnost: 0,77kg Rozměry: 305 x 140 x 400mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi City Backpack 2 6934177715853 Blue, 26400 , Verk 19110 zelená (26400)

Oilily Helena Paisley City Backpack dámský městský batoh 6,3 l Adriac Blue

Oilily Helena Paisley City Backpack dámský městský batoh 6,3 l Adriac Blue
Detail

Městský batoh Oilily z kolekce Helena Paisley pro sezónu podzim/zima 2021-2022. Vybavení: Batoh s nastavitelnými ramenními popruhy z umělé kůže Velký hlavní prostor na zip obsahuje kapsu na zip a otevřenou kapsu Klopa se zapínáním na zip Přední kapsa na zip Zadní kapsa na zip (zarro.cz)

Podobné produkty ako Oilily Helena Paisley City Backpack dámský městský batoh 6,3 l Adriac Blue , Kingsons city commuter laptop backpack 15.6" šedý (ks3203w_grey)

Xiaomi Commuter Backpack (Light Blue)

Xiaomi Commuter Backpack (Light Blue)
Detail

Xiaomi Commuter BackpackÚzký tvar I Velká kapacita I Extrémně lehký Moderní estetika pro moderní profesionályBatoh Xiaomi Commuter nové generace poskytuje praktické využití pod módním designem. Vhodné pro každodenní dojíždění a krátké služební cesty. Prodyšná zádaRozlučte se s trapnými skvrnami od potu a pozdravte pohodlnější uživatelské prostředí. Perforovaný design účinně usnadňuje proudění vzduchu a umožňuje únik přebytečného tepla. Voděodolnost a přihrádka na notebookXiaomi Commuter Backpack je vyroben z voděodolné tkaniny 600D. Jde o polyesterovou vřesovou tkaninu s voděodolnými prvky, odolná a snadno se čistí. Vynikající použitelnost a ochrana, ať už prší nebo svítí. Batoh obsahuje polstrovanou přihrádku, vhodnou pro 15,6“ notebook. Přihrádka proti krádežiZadní panel je vybaven přihrádkou na zip, do které můžete ukládat mobil a jiné cennosti. Kapsa je šikovně skrytá proti krádeži. Elastické boční kapsyObě boční kapsy byly prošité elastickým popruhem, ideální pro láhev nebo deštník. Pásek na zadním paneluZadní panel má popruh pro upevnění na kufr. Nemusíte tak těžký batoh nosit na ramenou. Technická specifikaceRozměry: 32 x 16 x 44 cmBarva: Světle modráObjem: 21lMateriál: Látka - Polyesterové vlákno, Podšívka -Polyesterové vláknoČistá hmotnost: 500gCelková hmotnost: 600g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Commuter Backpack (Light Blue) , Peak design everyday backpack 30l v2 - midnight blue (bedb-30-mn-2)

Wilson Junior Backpack 2 Blue/Orange Tenisová taška

Wilson Junior Backpack 2 Blue/Orange Tenisová taška
Detail

Ideální kompaktní taška, do které se vejde vše, co potřebují juniorští hráči. Má dvě hlavní přihrádky: jednu, do které lze uložit až 2 tenisové rakety plné velikosti, a druhou, která pojme všechno ostatní. Polstrované ramenní popruhy poskytují dodatečné pohodlí na cestě na kurty a poutko usnadňuje zavěšení tašky. Highlighty Kapacita: 2 rakety Přihrádka na rakety: Pojme 2 rakety plné velikosti Hlavní přihrádka: Obsahuje vnitřní síťované kapsy pro uložení osobních věcí, jako jsou oblečení, míčky a další vybavení Polstrované nastavitelné popruhy Popruhové poutko na zavěšení Prostor pro rakety Přihrádka plně pokryje rakety, větší výstroj a další vybavení. Velká kapsa na příslušenství Kapsa poskytuje další prostor pro vybavení a osobní věci. Popruhy na nošení přes rameno Popruhy poskytují možnost nosit tašku přes rameno nebo s horní rukojetí. Uzamykací zipy Zipy se do sebe zamykají, aby obsah kapsy zůstal suchý. Kapacita počtu tenisových raket: 2 Rozměry: 67,5 x 30,5 x 10 cm Délka: 67,5 cm Typ Produktu: Batoh Barva podle výrobce: Blue/Orange Země původu: Čína Materiál: Polyester Barva: Modrá Věková skupina: Junior Pohlaví: Unisex (muziker.cz)

Podobné produkty ako Wilson Junior Backpack 2 Blue/Orange Tenisová taška , Peak design everyday backpack 20l v2 - midnight blue (bedb-20-mn-2)

Wilson Lifestyle Foldover Backpack 2 Grey Blue Tenisová taška

Wilson Lifestyle Foldover Backpack 2 Grey Blue Tenisová taška
Detail

Tento tenisový batoh je perfektní společník na víkendové zápasy a je dostatečně všestranný na to, aby fungoval dobře i jako každodenní taška. Raketu nebo dvě si schovejte dozadu, láhev s vodou posuňte stranou a do boční kapsy na zip zasuňte malé věci, které musíte mít po ruce. Hlavní přihrádka je vybavena pouzdrem na notebook a odnímatelnou kapsou na boty, navíc je v ní vše snadno dostupné pomocí zipů na bočních stranách. A když skončíte na kurtu, propocené oblečení můžete vložit do větrané kapsy, takže se cestou domů proschne. Highlighty Kapacita: 2 rakety Odnímatelný obal na boty: Noste během cestování s sebou další pár bot. Pouzdro na notebook: Pouzdro, které chrání notebook, tablet nebo jiné zařízení. Částečná přihrádka na rakety: Zajišťuje rakety v částečné přihrádce, která má uzamykací zipy. Vnější kapsa na láhev s vodou Velká kapsa na příslušenství: Dodatečný prostor pro vybavení, výstroj a osobní věci. Malá kapsa na příslušenství: Pojme menší osobní předměty a cennosti. Popruhy batohu: Polstrované popruhy batohu, které lze nastavit pro pohodlí a přizpůsobení. Věková skupina: Dospělý Kapacita počtu tenisových raket: 2 Délka: 60 cm Země původu: Čína Rozměry: 60 x 33 x 18 cm Typ Produktu: Batoh Barva podle výrobce: Grey Blue Materiál: Polyester Barva: Šedá Pohlaví: Unisex (muziker.cz)

Podobné produkty ako Wilson Lifestyle Foldover Backpack 2 Grey Blue Tenisová taška , Samsonite mysight lpt. backpack 15.6" blue (kf9*01004)

Puma CITY BACKPACK Batoh, černá, velikost UNI

Puma CITY BACKPACK Batoh, černá, velikost UNI
Detail

Krásný, sportovní batoh Puma CITY BACKPACK s velkou prostornou hlavní kapsou, menší kapsou vepředu, nastavitelné ramenní popruhy, vepředu zdobený 3D vyšitým kočičím logem PUMA. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma CITY BACKPACK Batoh, černá, velikost UNI , Samsonite hull backpack sleeve 15.6" blue (cs8*01001)

Verk 19110 zelená (26400)

Verk 19110 zelená (26400)
Detail

Miska pro psy - objem 400 ml, materiál plast, výška 5,5 cm, průměr 19 cm, žlutá barva, na vodu, na krmivo Hlavní přednosti misky pro psy Verk Miska pro psy Verk, jež nesmí chybět ani vašemu mazlíčkovi K její výrobě slouží plast Barva misky: žlutá O průměru 19 cm Výška misky dosahuje 5,5 cm Objem misky pro psy Verk: 400 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Verk 19110 zelená (26400) , Peak design everyday backpack 20l zip v2 - midnight blue (bedbz-20-mn-2)

Batoh Herschel City Backpack černá barva, velký, hladký

Batoh Herschel City Backpack černá barva, velký, hladký
Detail

Batoh z kolekce Herschel. Model vyroben z odolného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Batoh Herschel City Backpack černá barva, velký, hladký , Xiaomi commuter backpack light grey (31383)

Batoh Herschel City Backpack zelená barva, velký, hladký

Batoh Herschel City Backpack zelená barva, velký, hladký
Detail

Batoh z kolekce Herschel. Model vyroben z odolného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Batoh Herschel City Backpack zelená barva, velký, hladký , Samsonite openroad 2.0 laptop backpack 14.1" cool blue (kg2*01002)

Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě modrý batoh COOL CITY BACKPACK

Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě modrý batoh COOL CITY BACKPACK
Detail

Kategorie: muži Materiál: 100% polyester Rozměry 32 x 13 x 32 cm Barva: tmavě modrá Počet rukojetí: 2 Zapínání: zip Pánský tmavě modrý batoh Tommy Jeans. Stylový batoh má 2 libovolně nastavitelné ramenní popruhy, jednu velkou a jednu menší kapsu obě uzavíratelné na zip. Batoh zdobí v přední části logo Tommy Jeans. (sixty.cz)

Podobné produkty ako Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě modrý batoh COOL CITY BACKPACK , Samsonite network 4 laptop backpack 17.3" space blue (142311-1820)

Tommy Hilfiger Tommy Jeans dámský růžový batoh COOL CITY BACKPACK

Tommy Hilfiger Tommy Jeans dámský růžový batoh COOL CITY BACKPACK
Detail

Kategorie: ženy Materiál: 100% polyester Rozměry 44 x 40 x 10 cm Barva: růžová Zapínání: zip Počet rukojetí: 2 Dámský růžový batoh Tommy Jeans. Batoh má jednu velkou kapsu uzavíratelnou na zip a jednu menší v přední části. V přední části batoh zdobí logo Tommy Jeans. (sixty.cz)

Podobné produkty ako Tommy Hilfiger Tommy Jeans dámský růžový batoh COOL CITY BACKPACK , Xiaomi redmi watch 2 lite blue (35916)

Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě zelený batoh COOL CITY BACKPACK

Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě zelený batoh COOL CITY BACKPACK
Detail

Kategorie: muži Materiál: 100% polyester Rozměry 38 x 45 x 15 cm Barva: tmavě zelená Počet rukojetí: 2 Zapínání: zip Pánský tmavě zelený batoh Tommy Jeans. Stylový batoh má 2 libovolně nastavitelné ramenní popruhy, jednu velkou a jednu menší kapsu obě uzavíratelné na zip. V přední části batoh zdobí logo Tommy Jeans. (sixty.cz)

Podobné produkty ako Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě zelený batoh COOL CITY BACKPACK , Samsonite zalia 2.0 backpack w/flap 14.1" midnight blue (ka8*11005)

Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě modrý batoh COOL CITY BACKPACK

Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě modrý batoh COOL CITY BACKPACK
Detail

Barva: tmavě modrá Materiál: ekologická kůže Zapínání: zip Rozměry: 26 x 38 x 12 cm Počet rukojetí: 2 Tommy Jeans velký tmavě modrý batoh. Batoh je tvořen jednou velkou komorou a jednou menší kapsou na zip v přední části. Batoh má libovolně nastavitelné polstrované ramenní popruhy, polstrovaná záda a je ozdoben logem Tommy Jeans. (sixty.cz)

Podobné produkty ako Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě modrý batoh COOL CITY BACKPACK , Movino city comfort+, černá - blue edition (h-125-mo)

Oilily Helena Paisley City Backpack dámský městský batoh 6,3 l Cypres

Oilily Helena Paisley City Backpack dámský městský batoh 6,3 l Cypres
Detail

Městský batoh Oilily z kolekce Helena Paisley pro sezónu podzim/zima 2021-2022. Vybavení: Batoh s nastavitelnými ramenními popruhy z umělé kůže Velký hlavní prostor na zip obsahuje kapsu na zip a otevřenou kapsu Klopa se zapínáním na zip Přední kapsa na zip Zadní kapsa na zip (zarro.cz)

Podobné produkty ako Oilily Helena Paisley City Backpack dámský městský batoh 6,3 l Cypres , Rapala urban backpack

Oilily Helena Paisley City Backpack dámský městský batoh 6,3 l Port

Oilily Helena Paisley City Backpack dámský městský batoh 6,3 l Port
Detail

Městský batoh Oilily z kolekce Helena Paisley pro sezónu podzim/zima 2021-2022. Vybavení: Batoh s nastavitelnými ramenními popruhy z umělé kůže Velký hlavní prostor na zip obsahuje kapsu na zip a otevřenou kapsu Klopa se zapínáním na zip Přední kapsa na zip Zadní kapsa na zip (zarro.cz)

Podobné produkty ako Oilily Helena Paisley City Backpack dámský městský batoh 6,3 l Port , Disneyband: touha city - cd (mam314-2)

Batoh Herschel 11376-00007-OS City Backpack tmavomodrá barva, velký, hladký

Batoh Herschel 11376-00007-OS City Backpack tmavomodrá barva, velký, hladký
Detail

Batoh z kolekce Herschel. Model vyroben z textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Batoh Herschel 11376-00007-OS City Backpack tmavomodrá barva, velký, hladký , Babyjogger city elite 2 commuter (47406183364)

Batoh Herschel 11376-00001-OS City Backpack černá barva, velký, hladký

Batoh Herschel 11376-00001-OS City Backpack černá barva, velký, hladký
Detail

Batoh z kolekce Herschel. Model vyroben z textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Batoh Herschel 11376-00001-OS City Backpack černá barva, velký, hladký , 58g: city park - cd (669285-2)

Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě modrý batoh s nápisy COOL CITY BACKPACK

Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě modrý batoh s nápisy COOL CITY BACKPACK
Detail

Kategorie: muži Materiál: 100% polyester Rozměry 38 x 45 x 15 cm Barva: tmavě modrá, bílá, červená Počet rukojetí: 2 Zapínání: zip Pánský tmavě modrý batoh s nápisy Tommy Jeans. Stylový batoh má 2 libovolně nastavitelné ramenní popruhy, jednu velkou a jednu menší kapsu obě uzavíratelné na zip. (sixty.cz)

Podobné produkty ako Tommy Hilfiger Tommy Jeans tmavě modrý batoh s nápisy COOL CITY BACKPACK , Babyjogger madlo city tour 2 (047406161768)

MAMAS & PAPAS Armadillo City 2 2018 Duck Egg Blue

MAMAS & PAPAS Armadillo City 2 2018 Duck Egg Blue
Detail

Armadillo City 2 Kočárek Mamas & Papas Armadillo City 2 je lehký, subtilní kočárek, který vám zjednodušší a zpříjemní každodenní procházky s dítětem ve městě. Díky svým rozměrům i nízké hmotnosti je kočárek ideální pro manérování na rušných ulicích i cestování hromadnou dopravou. Pohodlný sedák je zárukou pohodlí pro vaše dítě. Vlastnosti a funkce: Prostorný sedák polohovatelný až do lehu umožňuje dětem spát v přirozené a zdravé poloze. Sedák umístěný po směru jízdy umožňuje dítěti objevovat svět kolem sebe. Velká nastavitelná stříška s anti-UV ochranou 50+ chrání dítě před sluncem a přispívá k pocitu bezpečí a soukromí. Velký síťovaný panel na stříšce umožňuje větrání během teplých letních dní. Otočná přední kola s možností uzamčení otáčení usnadňují manipulaci s kočárkem. Prostorný nákupní košík pojme vše potřebné na procházky s dítětem i menší nákup. Kočárek snadno složíte do kompaktního tvaru. Rozměry a hmotnost: Rozměry: 99 × 50 × 79 cm Rozměry složeného: 73 × 55 × 33 cm Hmotnost: 7,4 kg Sedák vnitřní rozměry (šířka x délka zad x celková délka): 32 × 47 × 86 cm Součástí kočárku: podvozek sedák 5bodové bezpečnostní pásy nákupní košík držák nápojů pláštěnka Kočárek je vhodný pro děti od narození do 15 kg. (feedo.cz)

Podobné produkty ako MAMAS & PAPAS Armadillo City 2 2018 Duck Egg Blue , Babyjogger pláštěnka city tour 2 (047406166121)

Kingsons City Commuter Laptop Backpack 15.6" šedý (KS3203W_grey)

Kingsons City Commuter Laptop Backpack 15.6" šedý (KS3203W_grey)
Detail

Batoh na notebook s maximální uhlopříčkou do 15,6", materiál polyester, objem 19 l, vnější rozměry (vך×h) 48 cm × 16 cm × 28 cm, hmotnost 0,94 kg, barva šedá Elegantní batohpro 15,6" notebook Chraňte svůj laptop během cestování pomocí odolného batohu. Kingsons City Commuter Laptop Backpack v šedém provedení je vyroben z odolného materiálu a zajišťuje tak maximální ochranu vašeho notebooku před poškozením. ROZMĚRY8 × 16 × 28 cm PRO NOTEBOOK15,6" HMOTNOST940 gramů Velmi prostornýKromě přihrádky na notebook nabízí tento batoh také také dostatek místa pro osobní věci a příslušenství. Díky objemu 19 litrů do něj bez problémů dáte kabely, nabíječky či dokumenty. Klíčové vlastnostiKingsons City CommuterPro 15,6" notebook a tabletOdolný materiálVodoodpudivý batohObjem 19 litrůDostatek přihrádek a kapesPolstrovaná záda (alza.cz)

Podobné produkty ako Kingsons City Commuter Laptop Backpack 15.6" šedý (KS3203W_grey) , Acer business backpack (gp.bag11.02l)

Peak Design Everyday Backpack 20L v2 - Midnight Blue (BEDB-20-MN-2)

Peak Design Everyday Backpack 20L v2 - Midnight Blue (BEDB-20-MN-2)
Detail

Fotobatoh odolnost vůči dešti, držák na stativ, pouzdro na láhev, malé kapsy na baterie a paměťové karty a přihrádka pro notebook/tablet 13-15", jednokomorový, 20 l, vnitřní rozměry 55 × 28,5 × 16 cm Modrošedý fotobatoh Peak Design Everyday Backpack 20L v2 - Midnight Blue představuje druhou, vylepšenou generaci oblíbených batohů od osvědčeného amerického výrobce. Batoh s voděodolným povrchem pohodlně pojme všechny vaše věci i foto výbavu. Vyznačuje se inteligentním vnitřním uspořádáním díky 3 konfigurovatelným přepážkám Flex-Fold, malým vnitřním elastickým kapsám a prostorné kapse pro notebook. Jednoduše a rychle můžete zkontrolovat veškerý obsah batohu díky rychlému přístupu svrchu pomocí vylepšeného zavíracího systému MagLatch a odolných zipů po stranách. Batoh má rozměry kabinového zavazadla a vejde se i pod sedadlo. Klíčové vlastnosti fotobatohu Peak Design Everyday Backpack 20L v2 - Midnight BlueModrošedý fotobatoh... (alza.cz)

Podobné produkty ako Peak Design Everyday Backpack 20L v2 - Midnight Blue (BEDB-20-MN-2) , Bestie: grimm city 2 (978-80-257-3221-2)

Peak Design Everyday Backpack 30L v2 - Midnight Blue (BEDB-30-MN-2)

Peak Design Everyday Backpack 30L v2 - Midnight Blue (BEDB-30-MN-2)
Detail

Fotobatoh odolnost vůči dešti, držák na stativ, pouzdro na láhev, malé kapsy na baterie a paměťové karty a přihrádka pro notebook/tablet 15-17", jednokomorový, 30 l, vnitřní rozměry 60 × 31 × 17 cm Modrošedý fotobatoh Peak Design Everyday Backpack 30L v2 - Midnight Blue představuje druhou, vylepšenou generaci oblíbených batohů od osvědčeného amerického výrobce. Batoh s voděodolným povrchem pohodlně pojme všechny vaše věci i foto výbavu. Vyznačuje se inteligentním vnitřním uspořádáním díky 3 konfigurovatelným přepážkám Flex-Fold, malým vnitřním elastickým kapsám a prostorné kapse pro notebook. Jednoduše a rychle můžete zkontrolovat veškerý obsah batohu díky rychlému přístupu svrchu pomocí vylepšeného zavíracího systému MagLatch a odolných zipů po stranách. Batoh má rozměry kabinového zavazadla a vejde se i pod sedadlo. Klíčové vlastnosti fotobatohu Peak Design Everyday Backpack 30L v2 - Midnight BlueModrošedý fotobatoh... (alza.cz)

Podobné produkty ako Peak Design Everyday Backpack 30L v2 - Midnight Blue (BEDB-30-MN-2) , Babyjogger city elite 2 opulent black (47406178414)

Peak Design Everyday Backpack 20L Zip v2 - Midnight Blue (BEDBZ-20-MN-2)

Peak Design Everyday Backpack 20L Zip v2 - Midnight Blue (BEDBZ-20-MN-2)
Detail

Fotobatoh odolnost vůči dešti, pouzdro na láhev, malé kapsy na baterie a paměťové karty a přihrádka pro notebook/tablet 13-15", jednokomorový, 20 l, vnitřní rozměry 45 × 28,5 × 20 cm Tmavě modrý fotobatoh Peak Design Everyday Backpack 20L Zip v2 - Midnight Blue představuje funkčně jednodušší verzi oblíbeného batohu Everyday Backpack. Batoh s voděodolným povrchem pohodlně pojme lehčí sestavu věcí nebo foto výbavu. Vyznačuje se inteligentním vnitřním uspořádáním díky 2 konfigurovatelným přepážkám Flex-Fold, malým vnitřním elastickým kapsám a prostorné kapse pro notebook. Jednoduše a rychle můžete zkontrolovat veškerý obsah batohu díky rychlému přístupu svrchu a z bočních stran pomocí jednoho 270° 8mm odolného zipu. Batoh má rozměry kabinového zavazadla a vejde se i pod sedadlo. Díky absenci zavírací přezky MagLatch působí kompaktnějším dojmem. Klíčové vlastnosti fotobatohu Peak Design Everyday Backpack 20L Zip v2 -... (alza.cz)

Podobné produkty ako Peak Design Everyday Backpack 20L Zip v2 - Midnight Blue (BEDBZ-20-MN-2) , Babyjogger city elite 2 briar green (47406180721)

Peak Design Everyday Backpack 15L Zip v2 - Midnight Blue (BEDBZ-15-MN-2)

Peak Design Everyday Backpack 15L Zip v2 - Midnight Blue (BEDBZ-15-MN-2)
Detail

Fotobatoh odolnost vůči dešti, pouzdro na láhev, malé kapsy na baterie a paměťové karty a přihrádka pro notebook/tablet 11-13", jednokomorový, 15 l, vnitřní rozměry 42 × 23 × 16 cm Modrošedý fotobatoh Peak Design Everyday Backpack 15L Zip v2 - Midnight Blue představuje funkčně jednodušší verzi oblíbeného batohu Everyday Backpack. Batoh s voděodolným povrchem pohodlně pojme lehčí sestavu věcí nebo foto výbavu. Vyznačuje se inteligentním vnitřním uspořádáním díky 2 konfigurovatelným přepážkám Flex-Fold, malým vnitřním elastickým kapsám a prostorné kapse pro notebook. Jednoduše a rychle můžete zkontrolovat veškerý obsah batohu díky rychlému přístupu svrchu a z bočních stran pomocí jednoho 270° 8mm odolného zipu. Batoh má rozměry kabinového zavazadla a vejde se i pod sedadlo. Díky absenci zavírací přezky MagLatch působí kompaktnějším dojmem. Klíčové vlastnosti fotobatohu Peak Design Everyday Backpack 15L Zip v2 - Midnight... (alza.cz)

Podobné produkty ako Peak Design Everyday Backpack 15L Zip v2 - Midnight Blue (BEDBZ-15-MN-2) , Probuzené city (978-83-276-4613-2)

SKECHERS PASADENA CITY MINI BACKPACK S1034-06 Velikost: ONE SIZE

SKECHERS PASADENA CITY MINI BACKPACK S1034-06 Velikost: ONE SIZE
Detail

dámský sportovní batoh od značky Skechers na přední straně má kapsu na zip hlavní komora má zapínání na zip ramenní popruhy jsou délkově nastavitelné zádová část je měkká a polstrovaná Materiál: Polyamid (londonclub.cz)

Podobné produkty ako SKECHERS PASADENA CITY MINI BACKPACK S1034-06 Velikost: ONE SIZE , Babyjogger city tour 2 - shadow grey (047406178063)

SKECHERS PASADENA CITY MINI BACKPACK S1034-66 Velikost: ONE SIZE

SKECHERS PASADENA CITY MINI BACKPACK S1034-66 Velikost: ONE SIZE
Detail

dámský sportovní batoh od značky Skechers na přední straně má kapsu na zip hlavní komora má zapínání na zip ramenní popruhy jsou délkově nastavitelné zádová část je měkká a polstrovaná Materiál: Polyamid (londonclub.cz)

Podobné produkty ako SKECHERS PASADENA CITY MINI BACKPACK S1034-66 Velikost: ONE SIZE , Babyjogger city tour 2 - pitch black (047406177660)

SKECHERS PASADENA CITY MINI BACKPACK S1034-33 Velikost: ONE SIZE

SKECHERS PASADENA CITY MINI BACKPACK S1034-33 Velikost: ONE SIZE
Detail

dámský sportovní batoh od značky Skechers na přední straně má kapsu na zip hlavní komora má zapínání na zip ramenní popruhy jsou délkově nastavitelné zádová část je měkká a polstrovaná Materiál: Polyamid (londonclub.cz)

Podobné produkty ako SKECHERS PASADENA CITY MINI BACKPACK S1034-33 Velikost: ONE SIZE , Babyjogger city tour 2 - everett green (047406178094)

AMERICAN TOURISTER UG16 BACKPACK CITY Dámský batoh, žlutá, velikost UNI

AMERICAN TOURISTER UG16 BACKPACK CITY Dámský batoh, žlutá, velikost UNI
Detail

Dámský městský batůžek American Tourister UG16 BACKPACK CITY se skvěle hodí pro každodenní nošení do práce či města. Je vyroben v jednoduchém, ale poutavém designu. Nabízí dostatečné množství kapes, abyste měla všechno krásně zorganizované. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako AMERICAN TOURISTER UG16 BACKPACK CITY Dámský batoh, žlutá, velikost UNI , Resident evil 2: raccoon city - puzzle (5908305238164)

AMERICAN TOURISTER UG16 BACKPACK CITY Dámský batoh, černá, velikost UNI

AMERICAN TOURISTER UG16 BACKPACK CITY Dámský batoh, černá, velikost UNI
Detail

Dámský městský batůžek American Tourister UG16 BACKPACK CITY se skvěle hodí pro každodenní nošení do práce či města. Je vyroben v jednoduchém, ale poutavém designu. Nabízí dostatečné množství kapes, abyste měla všechno krásně zorganizované. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako AMERICAN TOURISTER UG16 BACKPACK CITY Dámský batoh, černá, velikost UNI , Peak design everyday backpack 30l v2 - black (bedb-30-bk-2)

AMERICAN TOURISTER UG16 BACKPACK CITY Dámský batoh, fialová, velikost UNI

AMERICAN TOURISTER UG16 BACKPACK CITY Dámský batoh, fialová, velikost UNI
Detail

Dámský městský batůžek American Tourister UG16 BACKPACK CITY se skvěle hodí pro každodenní nošení do práce či města. Je vyroben v jednoduchém, ale poutavém designu. Nabízí dostatečné množství kapes, abyste měla všechno krásně zorganizované. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako AMERICAN TOURISTER UG16 BACKPACK CITY Dámský batoh, fialová, velikost UNI , Peak design everyday backpack 20l v2 - black (bedb-20-bk-2)

Rains Backpack 1220 BLUE

Rains Backpack 1220 BLUE
Detail

Rains Backpack 1220 BLUE (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Rains Backpack 1220 BLUE

Travelite Skaii Backpack Blue

Travelite Skaii Backpack Blue
Detail

Superlehký batoh z udržitelného materiálu se postará o váš bezstarostný každodenní život na cestách i čistější životní prostředí. Recyklovaný polyester vyrobený z vláken recyklovaných PET lahví (rPET) pomáhá šetřit suroviny a snižovat množství nevyužitého plastového odpadu. Ideální velikost batohu společně s praktickou funkční výbavou v podobě několika kapes a přihrádky na notebook s přehledem zaštítí váš pracovní den i volnočasové aktivity včetně sportování a výletů. příjemně polstrované ramenní popruhy s nastavitelnou délkou polstrovaný zádový panel samostatná přihrádka na notebook až do 15,6" kapsa na zip vhodná na cennosti všitá v zádové části přední kapsa s karabinou na klíče vnitřní síťovaná kapsa na zip popruh pro nasunutí na madlo kufru textilní ucho na zavěšení nebo pohodlné nesení v ruce (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Skaii Backpack Blue

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite, Blue

Detail

Chytré hodinky vhodné pro sport i každodenní aktivity. Xiaomi Redmi Watch 2 Lite mají velký 1,55" barevný TFT LCD displej s rozlišením 360×320 px, přijímají signál GPS, Glonass, Galileo a BDS, jsou vodotěsné až do 50 metrů s certifikací 5ATM. Vydrží až 10 dní na jedno nabití při běžném užívání, měří 24h v kuse srdeční tep, monitorují spánek a nabízí 100+ sportovních režimů. Zobrazují notifikace, zprávy i příchozí hovory z telefonu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Watch 2 Lite, Blue

Heys Basic Backpack Stone Blue

Detail

Všestranný batůžek vhodný pro každodenní aktivity s minimem věcí vám poskytne potřebné zázemí a doladí váš outfit. Hlavní komora se zapínáním na dvoucestný zip společně s přední a zadní kapsou zajistí dostatek místa na všechny základní věci, které je nezbytné mít u sebe nejen při cestě do práce, ale i na procházce ve městě. Ani během návštěvy kina, koncertu či výstavy tak rozhodně nebudete postrádat svůj smartphone, peněženku, klíče, láhev s vodou anebo sluneční brýle. O pohodlné nošení se postarají nastavitelné ramenní popruhy. kompaktní velikost ramenní popruhy s nastavitelnou délkou 44 až 80 cm menší přední kapsa na zip skrytá zadní kapsa na zip vnitřní kapsička na zip integrovaná karabinka na klíče odolný materiál nenáročný na údržbu (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Heys Basic Backpack Stone Blue

Enrico Benetti Kate Backpack Blue

Detail

Stylový batůžek Enrico Benetti Kate jde naproti všem moderním ženám, které potřebují elegantní módní doplněk a zavazadlo v jednom. Jednoduchý aktovkový střih spolu s umělou kůží tvoří prostý elegantní design, jako stvořený na procházky, návštěvu kina nebo galerie. nastavitelné ramenní popruhy klopa s přezkou zavírání hlavní komory na zip kapsa na tablet zadní kapsa na zip vrchní madlo pro přenos v ruce či zavěšení (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Enrico Benetti Kate Backpack Blue

Travelite Skaii Weekender/backpack Blue

Travelite Skaii Weekender/backpack Blue
Detail

Superlehká cestovní taška Travelite Skaii z udržitelného materiálu se postará o váš bezstarostný život na cestách i čistější životní prostředí. Recyklovaný polyester vyrobený z vláken recyklovaných PET lahví (rPET) pomáhá šetřit suroviny a snižovat množství nevyužitého plastového odpadu. Materiál je navíc odolný, dobře se čistí a odpuzuje vodu. Díky flexibilnímu designu si můžete kdykoli vybrat, zda se vám na prodloužený víkend hodí víc taška nebo batoh. Pak už stačí jen odejmout popruh na rameno nebo uschovat ramenní popruhy batohu. S uložením věcí pomůže prostorná hlavní komora se dvěma přihrádkami, díky nimž si můžete přehledně rozdělit výbavu potřebnou na cesty od věcí na volný čas. Cestovní doklady, mobil a další drobnosti pojmou přední kapsy na zip. 2 různě velké vnější kapsy na zip prostorná komora se zapínáním na dvoucestný zip 2 ucha lze sepnout k sobě polstrovanou výstelkou síťovaná vnitřní kapsa na zip 2 vnitřní přihrádky polstrované a délkově nastavitelné ramenní popruhy skryté v kapse na zádech odnímatelný ramenní popruh s nastavitelnou délkou a výstelkou proti otlakům popruh pro nasunutí na výsuvné madlo cestovního kufru vnitřní podšívka a svrchní látka z recyklovaného polyesteru (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Skaii Weekender/backpack Blue

Force Grade Backpack Blue Batoh

Force Grade Backpack Blue Batoh
Detail

Pohodlný batoh s bederním popruhem a kapsou na zip. Velikost batohu: 22 l, bez rezervoáru Do hlavní kapsy lze vložit 3 l rezervoár Hlavní kapsa na zip, další dvě menší kapsy v přední části batohu Vnitřní kapsa na mobil Výškově nastavitelný hrudní popruh Držák na sluneční brýle Kovové výztuhy poskytují dostatek prostoru mezi síťovinou a batohem pro lepší cirkulaci vzduchu Barva: Modrá Materiál: Polyester Hmotnost: 840 g Hmotnost (g): 840.0 Barva podle výrobce: Blue Objem: 22 L;21 - 30 L Země původu: Čína Věková skupina: Dospělý Typ aktivity: Cyklistika Typ Produktu: Batoh Rozměry: 47 x 28 x 11 cm Pohlaví: Unisex (muziker.cz)

Podobné produkty ako Force Grade Backpack Blue Batoh

HP Campus Blue Backpack - Batoh

Detail

HP Campus Blue Backpack - Batoh EAN: 197192487624 Prostor pro vše HP Campus Blue je velký a přehledný batoh s dostatkem prostoru pro vše potřebné. Hlavní přihrádka Velká přihrádka nabízí dostatek místa pro knihy a další věci. Polstrovaná přihrádka na notebook Bezpečně uskladněte svůj notebook s úhlopříčkou až 39,6 cm (15,6"). Rychle přístupné kapsy Dvě rychle přístupné kapsy pro příslušenství. Vnitřní kapsa na pera Přehledně uspořádaná vnitřní kapsa pro pera. Postranní kapsy Dvě postranní kapsy pro lahve s vodou. Kapacita 17 litrů S místem pro vše, co potřebujete. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP Campus Blue Backpack - Batoh

Beagles Murcia Backpack 2 l Black

Detail

S batohem Beagles Murcia si vychutnáte každou procházku naplno. S volnýma rukama a s trendy batohem na zádech vás nic nezastaví. Elegantní umělá kůže a jednoduchý design doplní každý outfit. Praktické vnitřní uspořádání a externí kapsy se postarají o přehledné uložení všech nezbytností. nastavitelné ramenní popruhy vrchní madlo na zavěšení nebo držení v ruce celkové zavírání hlavní komory na zip dvě přední kapsy na zip zadní kapsa na zip (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Beagles Murcia Backpack 2 l Black

Beagles Murcia Backpack 2 l Taupe

Detail

S batohem Beagles Murcia si vychutnáte každou procházku naplno. S volnýma rukama a s trendy batohem na zádech vás nic nezastaví. Elegantní umělá kůže a jednoduchý design doplní každý outfit. Praktické vnitřní uspořádání a externí kapsy se postarají o přehledné uložení všech nezbytností. nastavitelné ramenní popruhy vrchní madlo na zavěšení nebo držení v ruce celkové zavírání hlavní komory na zip dvě přední kapsy na zip zadní kapsa na zip (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Beagles Murcia Backpack 2 l Taupe

Xiaomi Mi City Backpack, Dark Blue

Detail

Kvalitní bytelný batoh na notebook od společnosti Xiaomi (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi City Backpack, Dark Blue

Nothing But Thieves - Dead Club City (Blue Marbled Coloured) (Deluxe Edition) (2 LP)

Nothing But Thieves - Dead Club City (Blue Marbled Coloured) (Deluxe Edition) (2 LP)
Detail

Země původu: Německo Vydavatelství: RCA Balení obsahuje: LP Typ: Luxusní edice;Barevná;LP deska Varianta: Dead Club City (Blue Marbled Coloured) (Deluxe Edition) (2 LP) Interpret / Téma: Nothing But Thieves Barva: Modrá Subžánr: Hard Rock;Indie Rock;Alternative Rock;Rock Rok vydání: 2024.0 Dekáda interpreta: 2010 - 2019;2020 - 2029 Datum vydání: 2024-03-01 Barva podle výrobce: Blue Marbled Složení setu: 2 ks Rychlost: 33 1/3 RPM Země interpreta: Spojené království Žánr: Rock (muziker.cz)

Podobné produkty ako Nothing But Thieves - Dead Club City (Blue Marbled Coloured) (Deluxe Edition) (2 LP)

Yedoo City RunRun blue (12610-blue)

Yedoo City RunRun blue (12610-blue)
Detail

Koloběžka s nosností 120 kg, velikost kol 16"/12", max. výška řídítek 102 cm, materiál rámu: ocel, čelisťové brzdy, hmotnost 9,1 kg Yedoo City RunRun blue je koloběžka určená pro dospělé. Yedoo City RunRun blue je koloběžka stavěná pro děti od 12 let. Hmotnost jezdce by neměla překročit 120 kg. Tento typ se řadí mezi městské koloběžky. Rám koloběžky je vyroben z oceli, ta vám nabídne vysokou pevnost. Materiálem koleček je pak pneu. Při jízdě se můžete spolehnout na kvalitní ložiska typu Průmyslová. Jestliže nebudete zrovna jezdit, lze ji postavit na stojánek. Základní funkce koloběžky Yedoo City RunRun blue Koloběžka Yedoo s nosností 120 kg Řídítka se dají nastavit Brzdný systém: čelisťové brzdy Vhodné od 12 let Madla koloběžky: tpr Maximální výška řídítek je 102 cm, ale dají se snížit až na 92 cm Délka koloběžky: 128 cm Barva: modrá Hlavové složení: závitové Pro lidi o minimálním vzrůstu 140 cm Yedoo City RunRun blue je modelově městská koloběžka Osvětlení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Yedoo City RunRun blue (12610-blue)

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Blue (35916)

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Blue (35916)
Detail

Chytré hodinky - pro muže i ženy, s ovládáním v češtině, TFT displej, dotykový displej, GPS, měření tepu, monitoring spánku, krokoměr, oxymetr, hledání telefonu, ovládání přehrávače hudby v mobilu, předpověď počasí, režim spánku/nerušit, vlastní ciferníky a navigace, vhodné na běh, cyklistiku, jógu, max. výdrž baterie 240 h, materiál pouzdra plast Elegantní chytré hodinky s plně dotykovým 1,55palcovým TFT displejemPřipravte se na nové chytré hodinky od Xiaomi s obdélníkovým a lehce zaobleným displejem, jehož poměr obrazovky k tělu narostl ještě o celých 10 % — oproti svému předchůdci. Dotykový displej hodinek vyniká 1,55" úhlopříčkou s rozlišením 360 × 320. Procházení menu, čtení zpráv a mnoho dalšího tak bude svižné a pohodlné. Ciferník hodinek Xiaomi Redmi Watch 2 Lite si můžete upravit zvolením si z více než 100 různých motivů. Hodinky byly navrženy s ohledem na pohodlí uživatele — lehké provedení a dobře sedící pásek zpříjemní nošení, zatímco díky až... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Blue (35916)

Nikon Coolpix W150 Blue Backpack Kit

Detail

Odolný outdoorový fotoaparát je vodotěsný až do hloubky 10 m. Nikon Coolpix W150 točí videa ve Full HD kvalitě, zajišťuje vynikající snímky i ve špatných světelných podmínkách a k dostání je ve šťavnatých barevných provedeních. Nechybí funkce Wi-Fi a Bluetooth. Součástí balení je stylový batůžek pro malé fotografy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Nikon Coolpix W150 Blue Backpack Kit

VUCH Dammit Flowers Blue backpack Uni

Detail

Dammit Flowers je batoh pro všechny milovníky flóry. Navíc Ti zaručí maximální pohodlí díky díky vyztuženým zádům a vypolstrovaným ramenním popruhům. Nechybí tu nespočet kapes pro všechny Tvé věci. Zkrátka je to stylovka, co upoutá. Praktické řešení kapesVyztužená zádaVypolstrované ramenní popruhyVnitřní karabina pro uchycení klíčů (d-sport.cz)

Podobné produkty ako VUCH Dammit Flowers Blue backpack Uni

Reisenthel Rolltop Backpack Herringbone Dark Blue

Detail

Stylový batoh Reisenthel Rolltop se bude skvěle hodit pro každou příležitost. Radost vám udělá svými praktickými vychytávkami a kvalitním provedením. Polstrovaný zádový panel a ramenní popruhy se postarají o vaše pohodlí, zatímco do prostorné vypolstrované přihrádky uložíte notebook. Při větším nákladu lze nechat roll-top rozbalený a navýšit tak objem batohu. Budete si tedy moci z práce nebo ze školy skočit třeba na nákup. Přehlednou organizaci a uložení maličkostí pomohou vyřešit externí kapsy. nastavitelné a polstrované ramenní popruhy polstrovaný zádový panel vyhovuje předepsaným rozměrům na příruční zavazadlo většiny leteckých společností hlavní oddíl na zip s roll-topem a kovovou přezkou expandér rozbaleným roll-topem – rozměry batohu 53 x 43 x 17 cm přihrádka na až 15,6" notebook vnitřní kapsa na zip dvě úzké boční kapsy přední kapsa na zip madlo pro zavěšení či přenos v ruce odolný, voduodpuzující materiál (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Reisenthel Rolltop Backpack Herringbone Dark Blue

Reisenthel Allday Backpack M Twist Blue

Detail

Univerzální batoh s jednoduchým designem Reisenthel Allday M se pokusí usnadnit každé cestování. Ať už letíte na dovolenou nebo míříte na schůzku s přáteli v kavárně, batoh Reisenthel Allday vám bude krýt záda a nenechá vás ve štychu. Praktická kapsa na notebook ochrání váš elektronický přístroj např. na cestách do práce i do školy a široká škála vzorů a barev vám umožní vybrat si batoh přesně na míru. Díky pohodlným madlům lze batoh nosit jako brašnu v ruce a jeho rozměry se hravě vejdou do předepsaných norem pro příruční zavazadla většiny leteckých společností. nastavitelné a polstrované ramenní popruhy vyhovuje předepsaným rozměrům na příruční zavazadlo většiny leteckých společností hlavní oddíl se zavíráním na dvoucestný zip kapsa na až 15,6" notebook s rychlým přístupem vnitřní kapsa na zip dvě externí kapsy na zip dvě madla s možností sepnutí pro pohodlné nošení v ruce odolný, udržitelný materiál z PET recyklátu voduodpuzující materiál (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Reisenthel Allday Backpack M Twist Blue

Travelite Basics Boxy backpack Royal blue

Detail

Městský batoh Travelite Basics Boxy v praktické velikosti je vhodný na cesty do práce, na výlety i na aktivní odpočinek za každého počasí. Propracovaný retro design s nepromokavou látkou na povrchu a prostornou komorou a organizérem uvnitř zajistí místo na uložení složek a dokumentů A4. Dovnitř se vejde například i náhradní sportovní oblečení, sportovní obuv, malá svačina a díky samostatnému oddílu také notebook. Batoh lze nasunout na výsuvné madlo kufru a při cestě letadlem jej díky praktickým rozměrům snadno využijete i jako palubní batoh. polstrované ramenní popruhy s nastavitelnou délkou polstrovaný zádový panel s prodyšnou síťovinou hlavní komora s integrovanou přihrádkou na 15,6" notebook vnitřní přihrádka na diář/doklady přední kapsa na zip 2 boční kapsy na láhev či deštník skrytá kapsa na zip v zádovém panelu popruh pro nasunutí na madlo kufru pevné ucho pro snadnou manipulaci nepromokavý materiál s podšitými nepromokavými zipy reflexní prvky pro lepší viditelnost v šeru a za zhoršených povětrnostních podmínek unisex design vhodný pro muže i ženy (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Basics Boxy backpack Royal blue

Travelite Basics Canvas Backpack Light blue

Detail

Jednokomorový mini batoh v lehce sportovním retro stylu se skvěle hodí na cesty do práce i procházky městem. Na svou velikost je překvapivě prostorný, a díky kapsám také přehledný. Bez problému pojme všechny každodenní nezbytnosti – složky s dokumenty do formátu A4, diář, psací potřeby, klíče, mobil, peněženku, svačinu, láhev s vodou a deštník. Nosit ho můžete podle příležitosti či nálady buď klasicky na zádech nebo za dvě ucha v ruce jako tašku. Radost vám udělá i vodoodpudivý materiál, který ochrání uložené věci před deštěm, a barva, která bude skvěle ladit s vaším šatníkem. polstrovaná záda nastavitelné ramenní popruhy hlavní komora s oddílem na dokumenty a kapsou na zip přední kapsa na zip 2 boční kapsy na láhev s pitím a deštník 2 praktická ucha do ruky lze sepnout k sobě spojkou s cvočkem vodoodpudivý materiál (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Basics Canvas Backpack Light blue
Verk 19110 zelená (26400), Kingsons City Commuter Laptop Backpack 15.6" šedý (KS3203W_grey), Peak Design Everyday Backpack 30L v2 - Midnight Blue (BEDB-30-MN-2), Peak Design Everyday Backpack 20L v2 - Midnight Blue (BEDB-20-MN-2), Samsonite MYSIGHT LPT. BACKPACK 15.6" Blue (KF9*01004), Samsonite Hull Backpack Sleeve 15.6" Blue (CS8*01001), Peak Design Everyday Backpack 20L Zip v2 - Midnight Blue (BEDBZ-20-MN-2), Xiaomi Commuter Backpack Light Grey (31383), Samsonite OPENROAD 2.0 LAPTOP BACKPACK 14.1" Cool Blue (KG2*01002), Samsonite NETWORK 4 Laptop backpack 17.3" Space Blue (142311-1820), Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Blue (35916), Samsonite Zalia 2.0 Backpack W/Flap 14.1" Midnight Blue (KA8*11005), Movino City Comfort+, černá - Blue Edition (H-125-MO), rapala urban backpack, Disneyband: Touha City - CD (MAM314-2), BabyJogger CITY ELITE 2 Commuter (47406183364), 58G: City Park - CD (669285-2), BabyJogger Madlo CITY TOUR 2 (047406161768), BabyJogger Pláštěnka CITY TOUR 2 (047406166121), Acer Business backpack (GP.BAG11.02L), Bestie: Grimm City 2 (978-80-257-3221-2), BabyJogger CITY ELITE 2 Opulent black (47406178414), BabyJogger CITY ELITE 2 Briar green (47406180721), Probuzené city (978-83-276-4613-2), BabyJogger CITY TOUR 2 - Shadow grey (047406178063), BabyJogger CITY TOUR 2 - Pitch black (047406177660), BabyJogger CITY TOUR 2 - Everett green (047406178094), Resident Evil 2: Raccoon City - Puzzle (5908305238164), Peak Design Everyday Backpack 30L v2 - Black (BEDB-30-BK-2), Peak Design Everyday Backpack 20L v2 - Black (BEDB-20-BK-2)