Westmark brusný kámen (10152270)

Produkt Westmark brusný kámen (10152270) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Westmark brusný kámen (10152270) upraviť a produkt hľadať znova.

WESTMARK Brusný kámen (10152270)

WESTMARK Brusný kámen (10152270)
Detail

Brousek na nože na opravu poškozeného ostří a naostření nože, brusný kámen opatřen protiskluzovou pryžovou podložkou pro bezpečnější použití, složen ze dvou různých vrstev o zrnitosti 400 (červená vrstva) a 1000 (modrá vrstva), hrubší část slouží pro opravné broušení, jemnější část pro konečné naostření čepele, brusný materiál korund Kvalitní brousek značky WESTMARK je skvělou volbou, pokud hledáte brusný kámen na opravu poškozeného ostří a naostření nože. Brusný kámen je opatřen protiskluzovou pryžovou podložkou, která zajistí bezpečné použití. Brousek je složen ze dvou různých vrstev, které jsou zrnitosti 400 (červená vrstva) a 1000 (modrá vrstva). Hrubší část brousku slouží pro opravné broušení, jemnější část poté zajistí konečné naostření čepele. Klíčové vlastnosti brousku WESTMARKBrusný kámen WESTMARK na opravu poškozeného ostří a naostření nožeBrusný materiál korundProtiskluzová pryžová podložka pro bezpečnější použitíDvě různé vrstvy... (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Brusný kámen (10152270) , Samura brusný kámen, zrnitost 400 (snbk4)

Westmark Brusný kámen

Detail

Brusný kámen sloužící k opravení poškozeného ostří nože či k jeho naostření. Firma Westmark jej navrhla tak, aby každá jeho strana měla jinou funkci. Pro bezpečnější použití je podložen bezpečností pryžovou podložkou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Brusný kámen , Matté brusný kámen 1000/4000 (matbk1040)

Brusný kámen WMF

Brusný kámen WMF
Detail

Hlavní výhody: 2 textury - na broušení a leštění plastové pouzdro k bezpečné manipulaci Doplňující informace: výška: 2,5 cm šířka: 20 cm délka: 5 cm pouze ruční mytí vhodný pro nože s rovným ostřím (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Brusný kámen WMF , Samura brusný kámen, zrnitost 2000 (snbk20)

Brusný kámen WMF

Brusný kámen WMF
Detail

Hlavní výhody: 2 textury - na broušení a leštění plastové pouzdro k bezpečné manipulaci Doplňující informace: výška: 2,5 cm šířka: 20 cm délka: 5 cm pouze ruční mytí vhodný pro nože s rovným ostřím (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Brusný kámen WMF , Tescoma keramický brusný kámen azza (8595028408812)

Brusný kámen WMF

Brusný kámen WMF
Detail

Hlavní výhody: 2 textury - na broušení a leštění plastové pouzdro k bezpečné manipulaci Doplňující informace: výška: 2,5 cm šířka: 20 cm délka: 5 cm pouze ruční mytí vhodný pro nože s rovným ostřím (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Brusný kámen WMF , Samura brusný kámen, zrnitost 5000 (snbk50)

Brusný kámen J80 Wüsthof

Brusný kámen J80 Wüsthof
Detail

Tento brousič se používá ke zdrsnění nebo přebroušení brusného kamene. Specifikace: Brousič na brusný kámen Ke zdrsnění nebo přebroušení Zrnitost: J80 Rozměry: 10 x 3 x 5 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Brusný kámen J80 Wüsthof , Matté brusný kámen 400/1000 (matbk0410)

MIYABI Brusný kámen #5000

MIYABI Brusný kámen #5000
Detail

POPIS Brusný kámen na nože Zwilling Miyabi má hrubost 5000. Jedná se o syntetický keramický kámen, který byl vyroben ve vyhlášené japonské továrně Naniwa, která vyrábí brousící příslušenství špičkové kvality již více než 60 let. Brusné kameny Naniwa jsou oblíbené a celosvětově uznávané. Brusný kámen můžete použít samostatně nebo je možné ho vložit do speciální základny pro plynulejší, hladší a rychlejší práci. Brusný kámen má rozměr 21 x 7 x 2,5 cm a slouží pro efektivní broušení nožů a pro jejich pravidelnou údržbu. I ten nejkvalitnější nůž se časem ztupí. Brusným kamenem mu navrátíte původní ostrost. Výsledkem broušení je extrémní ostrost nože. Tento kámen má dlouhou životnost a při broušení vzniká minimální opotřebení. Brusný kámen Miyabi je speciálně navržen pro nože Zwilling Miyabi, ale můžete ho samozřejmě použít i na údržbu nožů jiných značek z různých typů oceli. Není však možné ho použít na keramické nože! Výrobek je dostupný POUZE NA OBJEDNÁVKU! Pro informace o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshop.cz nebo na tel. +420 604 187 028. K dodání zhruba za 4 - 6 týdnů od objednání. Děkujeme za pochopení. SPECIFIKACE Délka: 21 cm Šířka: 7 cm Výška: 2,5 cm Materiál: syntetický keramický materiál Barva: šedá VÝHODY A NEVÝHODY Brusný kámen má hrubost 5000. Ideální pro efektivní broušení nožů. Navrátí nožům původní ostrost. Minimální opotřebení, dlouhá životnost, rychlé a snadné broušení. Není možné použít brusný kámen na keramické nože. BROUŠENÍ NOŽŮ BRUSNÝM KAMENEM Brusný kámen na nože má povrch s určitou hrubostí. Existuje i brusný kámen dvouzrnný s jedno stranou hrubou a druhou stranou jemnou. Brusný kámen se používá na obnovu původní ostrosti nožů. Pro pravidelnou údržbu před krájením pak postačí ocílka na nože. Brusný kámen se musí před použitím navlhčit a ostří nožů k němu musíte položit ve správném úhlu (zhruba 12 - 15 °). Ostří nože položte na jeden konec kamene a rovnoměrně nožem táhněte mírně doprava proti ostří. Nůž otočte a táhněte stejným způsobem ale opačným směrem. Přejeďte vždy po celé délce ostří. Dejte však pozor, abyste nezavadili ostřím o hranu brusného kamene. Táhněte nožem, jako kdybyste chtěli nožem z brousku odříznout tenký plátek. Na nůž příliš netlačte. Nejprve bruste na hrubším povrchu a pak až na jemnějším, kde ostří vyhladíte a odstraníte otřepy. ZRNITOST BRUSNÉHO KAMENE Zrnitost brusného kamene volte podle použití nože. Ostří vybroušené na brusném kamenu s větší hrubostí je ideální pro krájení měkkých a vláknitých ingrediencí jako je… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako MIYABI Brusný kámen #5000 , Samura brusný kámen, zrnitost 8000 (snbk80)

Brusný kámen J80 Wüsthof

Brusný kámen J80 Wüsthof
Detail

Tento brousič se používá ke zdrsnění nebo přebroušení brusného kamene. Specifikace: Brousič na brusný kámen Ke zdrsnění nebo přebroušení Zrnitost: J80 Rozměry: 10 x 3 x 5 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Brusný kámen J80 Wüsthof , F. dick obtahovací brousek/brusný kámen (7136000)

Brusný kámen J80 Wüsthof

Brusný kámen J80 Wüsthof
Detail

Tento brousič se používá ke zdrsnění nebo přebroušení brusného kamene. Specifikace: Brousič na brusný kámen Ke zdrsnění nebo přebroušení Zrnitost: J80 Rozměry: 10 x 3 x 5 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Brusný kámen J80 Wüsthof , Samura brusný kámen kombinovaný, zrnitost 3000/8000 (snbkk30)

MIYABI Brusný kámen #400

MIYABI Brusný kámen #400
Detail

Brusný kámen #400 MIYABI je syntetický keramický kámen původem z japonské vyhlášené továrny Naniwa, která vyrábí brousící příslušenství té nejvyšší kvality již více než 60 let. Brusné kameny Naniwa jsou celosvětově uznávané a používá je řada významných šéfkuchařů. Kámen můžete použít samostatně, ale ideální je vložit kámen do dřevěné základny Basic Kit Miyabi – ostření bude mít hladší, plynulejší a rychlejší průběh. Kámen o rozměrech 21 x 7 x 2,5 cm dokáže efektivně nabrousit ostří až na extrémní ostrost. Opotřebení je minimální a kámen vám vydrží dlouhé roky. Ačkoliv je kámen vyroben pro japonské nože MIYABI, je možno ho použít na nože vyrobené z jakéhokoliv druhu oceli. Dlouhá životnost – extrémně nízké opotřebení Efektivní dosažení optimální ostrosti nože Ultra rychlý brusný efekt Zrnitost 400 Ideální pro použití se základnou Vhodné pro všechny typy nožů, s výjimkou keramických Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nutné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a brusných kamenů či brousků MIYABI bude tento úkol snadný. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako MIYABI Brusný kámen #400 , Samura brusný kámen kombinovaný, zrnitost 240/800 (snbkk24)

Tescoma keramický brusný kámen AZZA

Tescoma keramický brusný kámen AZZA
Detail

Pro pravidelné broušení kovových nožů s hladkým ostřím.   V čem Keramický brusný kámen AZZA vyniká?   Má 2 brusné povrchy pro hrubé (J600) i jemné (J2000) broušení kovových nožů s hladkým ostřím. Na povrchu kamene AZZA s hrubší zrnitostí snadno obnovíte ztupená ostří čepelí kuchyňských nožů a na povrchu s jemnější zrnitostí docílíte dokonale ostrého břitu. Pro trvalé udržování vysoké ostrosti kovových nožů s hladkou čepelí postačí pravidelné přebroušení na jemnějším povrchu. Keramický brusný kámen AZZA je pro bezpečné použití vložen v plastovém stojánku s protiskluzovou úpravou. Pro ty, kdo s broušením nožů na keramickém brusném kameni nemají předchozí zkušenost, je součástí soupravy úhlové vodítko s keramickými válečky, které během broušení udržuje optimální úhel čepele. Keramický brusný kámen AZZA je výrobek, se kterým vrátíte kuchyňským nožům s hladkým kovovým ostřím dokonalou ostrost a budete je moci udržovat v perfektní kondici po celý jejich životní cyklus.   Materiál: Keramický kámen. Čištění: Čistěte pod tekoucí vodou. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramický brusný kámen AZZA , Samura brusný kámen kombinovaný, zrnitost 2000/5000 (snbkk20)

Miyabi brusný kámen hrubost 1000

Miyabi brusný kámen hrubost 1000
Detail

Brusný kámen #1000 MIYABI je syntetický keramický kámen původem z japonské vyhlášené továrny Naniwa, která vyrábí brousící příslušenství té nejvyšší kvality již více než 60 let. Brusné kameny Naniwa jsou celosvětově uznávané a používá je řada významných šéfkuchařů. Kámen můžete použít samostatně, ale ideální je vložit kámen do dřevěné základny Basic Kit Miyabi – ostření bude mít hladší, plynulejší a rychlejší průběh. Kámen o rozměrech 21 x 7 x 2,5 cm dokáže efektivně nabrousit ostří až na extrémní ostrost. Opotřebení je minimální a kámen vám vydrží dlouhé roky. Ačkoliv je kámen vyroben pro japonské nože MIYABI, je možno ho použít na nože vyrobené z jakéhokoliv druhu oceli. Dlouhá životnost – extrémně nízké opotřebení Efektivní dosažení optimální ostrosti nože Ultra rychlý brusný efekt Zrnitost 1000 Ideální pro použití se základnou Vhodné pro všechny typy nožů s výjimkou keramických Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nutné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a brusných kamenů či brousků MIYABI bude tento úkol snadný. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Miyabi brusný kámen hrubost 1000 , G21 damascus premium v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen (6002298)

Kombinovaný brusný kámen Dellinger 2000/5000

Kombinovaný brusný kámen Dellinger 2000/5000
Detail

Brusný kámen japonského typu RISAM vdechne vašim nožům nový život! Za přijatelnou cenu získají vaše kuchyňské, kuchařské a lovecké nože ostrost, o které jste vždy jen snili. Budou mnohem ostřejší než v okamžiku, kdy jste je koupili. Dokonce i ten nejlepší nůž z nejlepších materiálů ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nutné nože čas od času brousit a udržovat je. S použitím správné techniky a brusných kamenů či brousků od Dellinger bude tento úkol snadný. Brusné kameny RISAM jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na nožích, ale můžete nabrousit i nůžky, sekery, břitvy, dláta, kapesní a lovecké nože. Hlavní výhody: kvalitní vodní brusný kámen RISAM dlouhá životnost – extrémně nízké opotřebení velmi rychlý brusný a leštící efekt dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou lze jej použít s vodou nebo olejem brusný kámen stačí před použitím polít vodou - lepší je však namočit celý kámen na několik minut do vody (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia) vhodný k broušení ostří s výjimkou keramických nožů je možné ostřit nářadí na opracování dřeva a zahradnické vybavení Specifikace: zrnitost JIS: 2000/5000 rozměr: 180 x 60 x 28 mm materiál: syntetický korund (oxid hlinitý) (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kombinovaný brusný kámen Dellinger 2000/5000 , Sada nožů g21 gourmet damascus v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen (g-dmsset3)

Kombinovaný brusný kámen Dellinger 2000/5000

Kombinovaný brusný kámen Dellinger 2000/5000
Detail

Brusný kámen japonského typu RISAM vdechne vašim nožům nový život! Za přijatelnou cenu získají vaše kuchyňské, kuchařské a lovecké nože ostrost, o které jste vždy jen snili. Budou mnohem ostřejší než v okamžiku, kdy jste je koupili. Dokonce i ten nejlepší nůž z nejlepších materiálů ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nutné nože čas od času brousit a udržovat je. S použitím správné techniky a brusných kamenů či brousků od Dellinger bude tento úkol snadný. Brusné kameny RISAM jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na nožích, ale můžete nabrousit i nůžky, sekery, břitvy, dláta, kapesní a lovecké nože. Hlavní výhody: kvalitní vodní brusný kámen RISAM dlouhá životnost – extrémně nízké opotřebení velmi rychlý brusný a leštící efekt dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou lze jej použít s vodou nebo olejem brusný kámen stačí před použitím polít vodou - lepší je však namočit celý kámen na několik minut do vody (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia) vhodný k broušení ostří s výjimkou keramických nožů je možné ostřit nářadí na opracování dřeva a zahradnické vybavení Specifikace: zrnitost JIS: 2000/5000 rozměr: 180 x 60 x 28 mm materiál: syntetický korund (oxid hlinitý) (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kombinovaný brusný kámen Dellinger 2000/5000 , Sodastream výrobník perlivé vody jet temný kámen (jet temný kámen)

Kombinovaný brusný kámen Dellinger 2000/5000

Kombinovaný brusný kámen Dellinger 2000/5000
Detail

Brusný kámen japonského typu RISAM vdechne vašim nožům nový život! Za přijatelnou cenu získají vaše kuchyňské, kuchařské a lovecké nože ostrost, o které jste vždy jen snili. Budou mnohem ostřejší než v okamžiku, kdy jste je koupili. Dokonce i ten nejlepší nůž z nejlepších materiálů ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nutné nože čas od času brousit a udržovat je. S použitím správné techniky a brusných kamenů či brousků od Dellinger bude tento úkol snadný. Brusné kameny RISAM jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na nožích, ale můžete nabrousit i nůžky, sekery, břitvy, dláta, kapesní a lovecké nože. Hlavní výhody: kvalitní vodní brusný kámen RISAM dlouhá životnost – extrémně nízké opotřebení velmi rychlý brusný a leštící efekt dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou lze jej použít s vodou nebo olejem brusný kámen stačí před použitím polít vodou - lepší je však namočit celý kámen na několik minut do vody (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia) vhodný k broušení ostří s výjimkou keramických nožů je možné ostřit nářadí na opracování dřeva a zahradnické vybavení Specifikace: zrnitost JIS: 2000/5000 rozměr: 180 x 60 x 28 mm materiál: syntetický korund (oxid hlinitý) (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kombinovaný brusný kámen Dellinger 2000/5000 , Westmark dávkovač sladidel (65172260)

Matté Brusný kámen 400/1000 (MATBK0410)

Matté Brusný kámen 400/1000 (MATBK0410)
Detail

Brousek na nože , kombinovaný vodní brusný kámen, slouží k rychlému naostření nožů, nůžek, břitev apod. a k opravě poškozeného ostří, nejhrubší zrnitost kamene 400/1000, ideální pro prvotní broušení mírně ztupených nožů, protiskluzová silikonová podložka, je složen ze dvou různých vrstev, hrubší část slouží pro opravné broušení, jemnější část pro konečné doostření Brusný kámen Matté umožní rychlé a snadné naostření ocelových nástrojů. Můžete ho tak použít k ostření nožů, nůžek, břitev i k opravě poškozeného ostří. Nabízí dvojí zrnitost 400/1000, díky čemuž je vhodný pro klasické broušení a prvotní broušení mírně ztupených nožů. Opatřený je také silikonovou podložkou, která napomáhá k jeho pohodlnému používání. Před broušením je ideální kámen ponořit do vlažné vody a v případě delšího broušení namáčet ve vodě i průběžně. Pomocí brusného kamene Matté jednoduše naostříte nejen nože. Klíčové vlastnosti brusného kamene Matté 400/1000Kombinovaný... (alza.cz)

Podobné produkty ako Matté Brusný kámen 400/1000 (MATBK0410) , Westmark dekantační nálevka (44202280)

Matté Brusný kámen 1000/4000 (MATBK1040)

Matté Brusný kámen 1000/4000 (MATBK1040)
Detail

Brousek na nože , kombinovaný vodní brusný kámen, k rychlému naostření nožů, nůžek, břitev apod. a k opravě poškozeného ostří, zrnitost kamene 1000/4000, vhodný pro jemné přebroušení a finální vyleštění Brusný kámen Matté umožní rychlé a snadné naostření ocelových nástrojů. Můžete ho tak použít k ostření nožů, nůžek, břitev i k opravě poškozeného ostří. Nabízí dvojí zrnitost 1000/4000, díky čemuž je vhodný pro jemné přebroušení a finální vyleštění. Opatřený je také silikonovou podložkou, která napomáhá k jeho pohodlnému používání. Před broušením je ideální kámen ponořit do vlažné vody a v případě delšího broušení namáčet ve vodě i průběžně. Pomocí brusného kamene Matté jednoduše naostříte nejen nože. Klíčové vlastnosti brusného kamene Matté 1000/4000Kombinovaný brusný kámenUmožní rychlé a snadné naostření ocelových nástrojůUrčený k ostření nožů, nůžek, břitev i k opravě poškozeného ostříBrusný kámen Matté je vhodný pro jemné přebroušení a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Matté Brusný kámen 1000/4000 (MATBK1040) , Westmark dekorační třepačka (62842260)

Samura Brusný kámen, zrnitost 8000 (SNBK80)

Samura Brusný kámen, zrnitost 8000 (SNBK80)
Detail

Brousek na nože Tento jednovrstvý brousek s nejmenší velikostí abrazivních frakcí je ideální pro nejjemnější ostření. Samura brusný kámen se zrnitostí 8000 využijete především na samém konci brusného procesu po opracování čepele hrubšími brusnými kameny. S brouskem na nože Samura se zrnitostí 8000 dosáhnete vysokého lesku bez nutnosti použití plstěných nebo leštících prostředků. Samura brusný kámen se dodává ve značkové krabičce, ve které najdete navíc také pryžovou podložku pro lepší stabilitu nástroje při práci. Klíčové vlastnosti brusného kamene Samura, zrnitost 8000Brousek je ideální pro nejjemnější ostřeníSamura brusný kámen se zrnitostí 8000 se používá na konci brusného procesuS brouskem dosáhnete vysokého leskuBez nutnosti použití plstěných nebo leštících prostředkůS pryžovou podložkou, která usnadňuje práciBrousek Samura je balený ve značkové krabičceVýška:19 cmŠířka:7 cmHmotnost:353 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura Brusný kámen, zrnitost 8000 (SNBK80) , Westmark hmoždíř gourmet (69592260)

TESCOMA Keramický brusný kámen AZZA (8595028408812)

TESCOMA Keramický brusný kámen AZZA (8595028408812)
Detail

Brousek na nože , brusný kámen se 2 brusnými povrchy, pro hrubé i jemné broušení kovových nožů s hladkým ostřím, stabilní a bezpečné použití díky plastovému protiskluzovému stojánku, s úhlovým vodítkem pro správný sklon čepele při broušení Pro pohodlné vaření jsou nutností perfektně ostré nože. S jejich skvělou kondicí vám pomůže keramický brusný kámen TESCOMA AZZA. Dva brusné povrchy si bez obtíží poradí s hrubým i jemným broušením kovových nožů s hladkým ostřím. Ideální postup je nejdříve naostřit kamenem hrubším, poté nabrousit a vyčistit jemnějším kamenem. Kombinace dvou zrnitostí (600 a 2000) umožňuje brousit i leštit, případně také odstranit trhliny nebo jiné vady, které se na noži objeví. Keramický brusný kámen TESCOMA AZZA je pro větší stabilitu a bezpečí vybaven plastovým stojánkem s protiskluzovou úpravou a úhlovým vodítkem pro správný sklon čepele při broušení. Klíčové vlastnosti keramického brusného kamene TESCOMA... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Keramický brusný kámen AZZA (8595028408812) , Westmark tvořítko na hamburgery (62332260)

Samura Brusný kámen, zrnitost 400 (SNBK4)

Samura Brusný kámen, zrnitost 400 (SNBK4)
Detail

Brousek na nože Tento jednovrstvý brousek je ideální k opravě nožů. Samura brusný kámen se zrnitostí 400 skvěle odstraní kus kovu, obnoví geometrii nebo změní tloušťku čepele. S brouskem na nože Samura se velmi snadno pracuje a výsledek je rychlý a kvalitní. Klíčové vlastnosti brusného kamene Samura, zrnitost 400Brousek je ideální k opravě čepelíSamura brusný kámen se zrnitostí 400 odstraní kus kovu nebo obnoví geometriiZmění tloušťku čepeleS brouskem na nože Samura se velmi snadno pracuje a výsledek je rychlýVýška:19 cmŠířka:7 cmHmotnost:374 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura Brusný kámen, zrnitost 400 (SNBK4) , Westmark kráječ universální kompakt (97012260)

Samura Brusný kámen, zrnitost 5000 (SNBK50)

Samura Brusný kámen, zrnitost 5000 (SNBK50)
Detail

Brousek na nože Tento jednovrstvý brousek je vhodný zejména pro jemné doostření a nabroušení. Samura brusný kámen se zrnitostí 5000 disponuje brusnými zrny spojenými speciální směsí, která se broušením opotřebovává a odhaluje stále nová zrna. V balení najdete gumovou podložku, která usnadňuje používání. Klíčové vlastnosti brusného kamene Samura, zrnitost 5000Jednovrstvý brousek vhodný zejména pro jemné doostření a nabroušeníBrusná zrna jsou spojená speciální směsí, jež se opotřebovává, čímž odhaluje stále nová zrnaSamura Brusný kámen se zrnitostí 5000 zajišťuje maximální kvalitu ostřeníSoučástí balení je gumová podložka, která usnadňuje použití Výška:19 cmŠířka:7 cmHmotnost:274 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura Brusný kámen, zrnitost 5000 (SNBK50) , Westmark lžička na čaj (15372270)

Matté Brusný kámen 3000/8000 (MATBK3080)

Matté Brusný kámen 3000/8000 (MATBK3080)
Detail

Brousek na nože , kombinovaný vodní brusný kámen, slouží k rychlému naostření nožů, nůžek, břitev apod. a k opravě poškozeného ostří, zrnitost kamene 3000/8000 je nejjemnější, vhodný k obtahování a finálnímu leštění, protiskluzová silikonová podložka, je složen ze dvou různých vrstev, hrubší část slouží pro opravné broušení, jemnější část pro konečné doostření Brusný kámen Matté umožní rychlé a snadné naostření ocelových nástrojů. Můžete ho tak použít k ostření nožů, nůžek, břitev i k opravě poškozeného ostří. Nabízí dvojí zrnitost 3000/8000, díky čemuž je vhodný na obtahování a leštění. Opatřený je také silikonovou podložkou, která napomáhá k jeho pohodlnému používání. Před broušením je ideální kámen ponořit do vlažné vody a v případě delšího broušení namáčet ve vodě i průběžně. Pomocí brusného kamene Matté jednoduše naostříte nejen nože. Klíčové vlastnosti brusného kamene Matté 3000/8000Kombinovaný brusný kámenUmožní rychlé a snadné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Matté Brusný kámen 3000/8000 (MATBK3080) , Westmark jehla na marinování (61422280)

Samura Brusný kámen, zrnitost 2000 (SNBK20)

Samura Brusný kámen, zrnitost 2000 (SNBK20)
Detail

Brousek na nože Tento brousek je ideální k hrubému opracování. Samura brusný kámen se zrnitostí 2000 skvěle odstraní hrubé vady a nahrubo naostří ocelové nože. Své uplatnění najde především při úpravě čepelí z velmi tvrdé oceli, 58 HRC a více. S brouskem na nože Samura se velmi snadno pracuje a výsledek je rychlý a kvalitní. Klíčové vlastnosti brusného kamene Samura, zrnitost 2000Brousek je ideální k hrubému opracováníSamura brusný kámen se zrnitostí 2000 odstraní vady a nahrubo naostří Skvělý při úpravě čepelí z velmi tvrdé oceli, 58 HRC a víceS brouskem na nože Samura se velmi snadno pracuje a výsledek je rychlýVýška:19 cmŠířka:7 cmHmotnost:294 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura Brusný kámen, zrnitost 2000 (SNBK20) , Westmark vajíčko na čaj (15362280)

Brusný kámen hrubost 1000/3000 J WÜSTHOF

Brusný kámen hrubost 1000/3000 J WÜSTHOF
Detail

Brusný kámen WÜSTHOF vám umožní restaurovat ostří vašeho nože. Broušení za pomoci brusných kamenů je velmi jemné. Kameny jsou vyráběny o různých hrubostech. Brousit začínáme na hrubé straně, leštíme na straně jemnější. Hnědá strana kamene má jemnou zrnitost 1000 J určenou pro odstranění malých škrábanců a broušení tupých nožů. Modrá strana se zrnitostí 3000 J pak slouží pro běžnou údržbu ostří. Použití: Před použitím namočte brusný kámen do vody a ponechte ponořený po dobu cca 5 až 10 minut. Pokud se při hýbání s kamenem již neobjevují bublinky vzduchu, kámen již absorboval optimální množství vody a můžete jej z vody vyjmout. Položte kámen na neklouzavý povrch. Udržujte jej dostatečně mokrý po celou dobu broušení. Jednou rukou pevně uchopte rukojeť nože, ostřím směrem k tělu. V této poloze přiložte čepel na brusný kámen pod úhlem 15–20°. Volnou ruku umístěte na čepel nože, nad hranu ostří. Táhněte nožem stejnoměrnou rychlostí nahoru a dolů, při zachování úhlu. Používejte mírný tlak. Pro broušení druhé strany otočte nůž do takové pozice, kdy ostří směřuje od těla. Opět udržujte úhel 15–20°. Strany nože je při broušení pravidelně po cca pěti až deseti pohybech střídat, aby docházelo k rovnoměrnému úbytku materiálu. Pro odstranění "jehly" (tenoučkého kousku oceli vzniklého při rovnoměrném ubírání materiálu z obou stran ostří) nakreslete nožem oblouk vycházející z levého horního kraje brousku k jeho pravému dolnímu kraji. Posléze podržte nůž pod tekoucí vodou, která dočistí ostří. Pečlivě osušte. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Brusný kámen hrubost 1000/3000 J WÜSTHOF , Westmark dekorační zdobící šablony (62862260)

Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro ZWILLING

Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro ZWILLING
Detail

Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro od německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je vyroben ze syntetického materiálu s dlouhou životností. Je určen pro dosažení profesionální ostrosti, kdy je ostří hladké jako sklo. Brusný kámen TWIN Stone Pro ve stručnosti: Brousí bez nutnosti "přednamáčení" kamene, postačí vodou potřít před použitím Umělohmotná skořepina s gumovými nožičkami pro větší stabilitu při broušení Jemná zrnitost 3000 a extra jemná zrnitost 8000 Dlouhá životnost Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro ZWILLING , Westmark krájecí kolébka "uno" (12932270)

Brusný kámen hrubost 1000/3000 J WÜSTHOF

Brusný kámen hrubost 1000/3000 J WÜSTHOF
Detail

Brusný kámen WÜSTHOF vám umožní restaurovat ostří vašeho nože. Broušení za pomoci brusných kamenů je velmi jemné. Kameny jsou vyráběny o různých hrubostech. Brousit začínáme na hrubé straně, leštíme na straně jemnější. Hnědá strana kamene má jemnou zrnitost 1000 J určenou pro odstranění malých škrábanců a broušení tupých nožů. Modrá strana se zrnitostí 3000 J pak slouží pro běžnou údržbu ostří. Použití: Před použitím namočte brusný kámen do vody a ponechte ponořený po dobu cca 5 až 10 minut. Pokud se při hýbání s kamenem již neobjevují bublinky vzduchu, kámen již absorboval optimální množství vody a můžete jej z vody vyjmout. Položte kámen na neklouzavý povrch. Udržujte jej dostatečně mokrý po celou dobu broušení. Jednou rukou pevně uchopte rukojeť nože, ostřím směrem k tělu. V této poloze přiložte čepel na brusný kámen pod úhlem 15–20°. Volnou ruku umístěte na čepel nože, nad hranu ostří. Táhněte nožem stejnoměrnou rychlostí nahoru a dolů, při zachování úhlu. Používejte mírný tlak. Pro broušení druhé strany otočte nůž do takové pozice, kdy ostří směřuje od těla. Opět udržujte úhel 15–20°. Strany nože je při broušení pravidelně po cca pěti až deseti pohybech střídat, aby docházelo k rovnoměrnému úbytku materiálu. Pro odstranění "jehly" (tenoučkého kousku oceli vzniklého při rovnoměrném ubírání materiálu z obou stran ostří) nakreslete nožem oblouk vycházející z levého horního kraje brousku k jeho pravému dolnímu kraji. Posléze podržte nůž pod tekoucí vodou, která dočistí ostří. Pečlivě osušte. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Brusný kámen hrubost 1000/3000 J WÜSTHOF , Westmark mlýnek na mandle (97152260)

Brusný kámen hrubost 1000/3000 J WÜSTHOF

Brusný kámen hrubost 1000/3000 J WÜSTHOF
Detail

Brusný kámen WÜSTHOF vám umožní restaurovat ostří vašeho nože. Broušení za pomoci brusných kamenů je velmi jemné. Kameny jsou vyráběny o různých hrubostech. Brousit začínáme na hrubé straně, leštíme na straně jemnější. Hnědá strana kamene má jemnou zrnitost 1000 J určenou pro odstranění malých škrábanců a broušení tupých nožů. Modrá strana se zrnitostí 3000 J pak slouží pro běžnou údržbu ostří. Použití: Před použitím namočte brusný kámen do vody a ponechte ponořený po dobu cca 5 až 10 minut. Pokud se při hýbání s kamenem již neobjevují bublinky vzduchu, kámen již absorboval optimální množství vody a můžete jej z vody vyjmout. Položte kámen na neklouzavý povrch. Udržujte jej dostatečně mokrý po celou dobu broušení. Jednou rukou pevně uchopte rukojeť nože, ostřím směrem k tělu. V této poloze přiložte čepel na brusný kámen pod úhlem 15–20°. Volnou ruku umístěte na čepel nože, nad hranu ostří. Táhněte nožem stejnoměrnou rychlostí nahoru a dolů, při zachování úhlu. Používejte mírný tlak. Pro broušení druhé strany otočte nůž do takové pozice, kdy ostří směřuje od těla. Opět udržujte úhel 15–20°. Strany nože je při broušení pravidelně po cca pěti až deseti pohybech střídat, aby docházelo k rovnoměrnému úbytku materiálu. Pro odstranění "jehly" (tenoučkého kousku oceli vzniklého při rovnoměrném ubírání materiálu z obou stran ostří) nakreslete nožem oblouk vycházející z levého horního kraje brousku k jeho pravému dolnímu kraji. Posléze podržte nůž pod tekoucí vodou, která dočistí ostří. Pečlivě osušte. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Brusný kámen hrubost 1000/3000 J WÜSTHOF , Westmark nůžky na drůbež (13722280)

Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro ZWILLING

Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro ZWILLING
Detail

Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro od německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je vyroben ze syntetického materiálu s dlouhou životností. Je určen pro dosažení profesionální ostrosti, kdy je ostří hladké jako sklo. Brusný kámen TWIN Stone Pro ve stručnosti: Brousí bez nutnosti "přednamáčení" kamene, postačí vodou potřít před použitím Umělohmotná skořepina s gumovými nožičkami pro větší stabilitu při broušení Jemná zrnitost 3000 a extra jemná zrnitost 8000 Dlouhá životnost Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro ZWILLING , Westmark teploměr na pečení (12692270)

Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro ZWILLING

Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro ZWILLING
Detail

Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro od německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je vyroben ze syntetického materiálu s dlouhou životností. Je určen pro dosažení profesionální ostrosti, kdy je ostří hladké jako sklo. Brusný kámen TWIN Stone Pro ve stručnosti: Brousí bez nutnosti "přednamáčení" kamene, postačí vodou potřít před použitím Umělohmotná skořepina s gumovými nožičkami pro větší stabilitu při broušení Jemná zrnitost 3000 a extra jemná zrnitost 8000 Dlouhá životnost Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Brusný kámen TWIN Finishing Stone Pro ZWILLING , Westmark dávkovač na těsto (30122260)

F. Dick Obtahovací brousek/brusný kámen (7136000)

F. Dick Obtahovací brousek/brusný kámen (7136000)
Detail

Ocílka , obtahovací brousek s rozdílnou zrnitostí na každé straně 360/1000, součástí je protiskluzová gumová podložka, optimální úhel ostření je 15°, udržet tento úhel pomáhá protiskluzová podložka a vodítko pro snadné ostření, vodítko se používá velice jednoduše, snadno se nasadí na hřbet nože Obtahovací brousek s rozdílnou zrnitostí na každé straně 360/1000. Součástí je protiskluzová gumová podložka. Optimální úhel ostření je 15°. Udržet tento úhel pomáhá protiskluzová podložka a vodítko pro snadné ostření. Vodítko se používá velice jednoduše, snadno se nasadí na hřbet nože. (alza.cz)

Podobné produkty ako F. Dick Obtahovací brousek/brusný kámen (7136000) , Westmark hamburger maker uno (62312260)

Brusný kámen s vodítkem G21 zrnitost 1000/6000

Brusný kámen s vodítkem G21 zrnitost 1000/6000
Detail

NakupteBrusný kámen s vodítkem G21 zrnitost 1000/6000z kategorieBílá technika > Kuchyň > Nože, příbory > Brousky na nožeza999.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Brusný kámen s vodítkem G21 zrnitost 1000/6000

Brusný kámen G21 zrnitost 1000/3000 (G-21BRSN1030)

Brusný kámen G21 zrnitost 1000/3000 (G-21BRSN1030)
Detail

Bruska na nože Pro všechny kuchyňské nože, včetně damaškových. Cementové jádro, povrch - karborundum, diamant. Zrnitost 1000/3000, vhodný pro broušení s vodou. Součástí pogumovaná podložka Brusný kámen G21 je určen pro všechny kuchyňské nože, spolehlivě nabrousí i nože damaškové. Může se pochlubit zrnitostí 1 000 / 3 000 a jádro je z extra tvrdého cementu. Povrch je pak ošetřen diamantovou a karborundovou vrstvou. Brousek je dlouhý 18 cm a disponuje také pogumovanou podložkou, která zabraňuje podklouznutí. Klíčové vlastnosti brusky na nože G21Je určena pro účinné broušení kuchyňských nožůBruska na nože G21 v oboustranném provedení a zrnitostí 1 000 / 3 000Povrch ošetřen diamantovou a karborundovou vrstvou pro maximální tvrdostCementové jádroMožnost použití také na damaškové nožePogumovaná podložka pro větší bezpečí při práci Rozměry:18 × 6 × 3 cmHmotnost:650 gZrnitost:oboustranné provedení, 1 000 / 3 000 (alza.cz)

Podobné produkty ako Brusný kámen G21 zrnitost 1000/3000 (G-21BRSN1030)

Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost 240/800 (SNBKK24)

Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost  240/800 (SNBKK24)
Detail

Brousek na nože Tento dvoubarevný víceúčelový brousek disponuje stranou s větší hrubostí zrn, která řeznou hranu vyrovná a naostří, a druhou stranou s menší zrnitostí, které dovede stav ostří k dokonalosti. Samura brusný kámen kombinovaný se zrnitostí 240/800 nabrousí všechny druhy kuchyňských nožů. Díky kombinaci různých zrnitostí umožňuje broušení i leštění, obnoví geometrii čepele, úhel ostří, řezné hrany, odstraní trhliny, oděrky a jiné defekty, které vznikly používáním, a pokud je nůž velmi opotřebovaný, změní tloušťku čepele. Pro správnou funkčnost namočte brousek na nože Samura před použitím na pár minut do vody. Klíčové vlastnosti brusného kamene Samura, zrnitost 240/800Dvoubarevný brousek má dvě vrstvy brusného kamene s různou zrnitostíSamura brusný kámen se zrnitostí 240/800 je víceúčelovýStrana s větší hrubostí řeznou hranu vyrovná a naostří Jemnější vrstva dovede stav ostří k dokonalostiBrousek na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost 240/800 (SNBKK24)

Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost 2000/5000 (SNBKK20)

Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost  2000/5000 (SNBKK20)
Detail

Brousek na nože Tento kombinovaný dvoubarevný víceúčelový brousek disponuje stranou s větší hrubostí zrn, která řeznou hranu vyrovná a naostří, a druhou stranou s menší zrnitostí, která dovede stav ostří k dokonalosti. Samura brusný kámen kombinovaný se zrnitostí 2000/5000 má v balení navíc gumovou podložku pro lepší stabilitu. Klíčové vlastnosti brusného kamene Samura, zrnitost 2000/5000Dvoubarevný brousek má dvě vrstvy brusného kamene s různou zrnitostíSamura brusný kámen se zrnitostí 2000/5000 je víceúčelovýStrana s větší hrubostí řeznou hranu vyrovná a naostří Jemnější vrstva dovede stav ostří k dokonalostiBrousek na nože Samura má v balení navíc gumovou podložku pro lepší stabilituVýška:18 cmŠířka:11,2 cmHmotnost:1050 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost 2000/5000 (SNBKK20)

Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost 3000/8000 (SNBKK30)

Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost  3000/8000 (SNBKK30)
Detail

Brousek na nože Tento dvoubarevný víceúčelový brousek pomůže obnovit úhel ostření, geometrii ostří a ostří samotné. Samura brusný kámen kombinovaný se zrnitostí 3000/8000 je určen pro broušení všech kvalitních kuchyňských nožů i těch dlouhých nebo malých skládacích. Díky kombinaci různých zrnitostí umožňuje broušení i leštění, odstraní trhliny, třísky a jiné defekty, které vznikly používáním, a pokud je nůž velmi opotřebovaný, změní tloušťku čepele. Pro správnou funkčnost namočte brousek na nože Samura před použitím na pár minut do vody. Klíčové vlastnosti brusného kamene Samura, zrnitost 3000/8000Dvoubarevný brousek má dvě vrstvy brusného kamene s různou zrnitostíSamura brusný kámen se zrnitostí 3000/8000 je víceúčelovýStrana s větší hrubostí řeznou hranu vyrovná a naostří Jemnější vrstva dovede stav ostří k dokonalostiBrousek na nože Samura umožňuje broušení i leštění, odstraní trhliny, třísky a jiné defektyVýška: (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost 3000/8000 (SNBKK30)

G21 Gourmet Damascus v bambusovém bloku 5 ks + brusný kámen

G21 Gourmet Damascus v bambusovém bloku 5 ks + brusný kámen
Detail

Nože z damaškové oceli v kuchyni? Ano, je to skvělá volba. Damascénská ocel má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Sada pěti vysoce kvalitních nožů G21 Gourmet Damascus z damascénské oceli s vámi bude krájet, ořezávat i porcovat. Z běžného vaření vytvoří zábavu, kterou ocení každý správný kuchař i nenasytný strávník. K nožům získáte také stylový blok G21 Gourmet Damascus z bambusového dřeva, který je spolehlivě ochrání a dodá vaší kuchyni správný šmrnc. Damaškové čepele Čepele nožů G21 Gourmet Damascus jsou vyrobeny z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli VG-10, která je velice odolná, má vysokou stabilitu a neuvěřitelně dlouhou životnost ostří. Vrstvená damascénská ocel se používala i k výrobě zbraní nebo mečů pro svou vysokou tvrdost a stálost. Damašková ocel je složena ze dvou či více různých ocelí, které jsou spojeny v jeden celek. Výsledkem je materiál odolný proti opotřebení a zároveň proti přelomení. Díky použitému materiálu jsou čepele nožů G21 Gourmet Damascus ostré, odolné, pevné a při správné péči vám budou sloužit i desítky let. Speciální technologie výroby Kuchyňské nože G21 s čepelí z damaškové oceli jsou vyráběny technologií práškové metalurgie, kdy se na základní kov (v tomto případě ocel VG-10) nanáší vrstvy, které jsou postupně spékány dohromady. Různé složení těchto vrstev způsobuje jejich odlišné zabarvení. Pevné rukojeti ve špičkové kvalitě Rukojeti jsou vyrobeny z extra pevného a odolného laminátového materiálu, nazývaného Micarta. Micartu tvoří plátno nebo skelná tkanina s termosetickou pryskyřicí. Výsledkem jsou pevné, houževnaté rukojeti, které nepodléhají zkáze času. Hladké, rovné, čisté linie těchto nožů se stanou ozdobou každé kuchyně. Ve stojánku a v bezpečí Designový stojánek G21 Gourmet Damascus je vyroben z ekologického bambusového dřeva. Dřevo je nejlepším materiálem pro uskladnění nožů. Ostří nožů se při klouzání po dřevě neztupí tak, jako je tomu u jiných tvrdších materiálů. Ve stojánku má každý z nožů své bezpečné místo. V bloku je 5 otvorů pro nože. Otvory jsou velikostí uzpůsobeny pro sadu damaškových nožů G21 Gourmet Damascus. Brusný kámen G21 zdarma Věděli jste, že se nejčastěji při vaření pořežete tupým nožem? Dokonale ostrý nůž je v kuchyni polovina úspěchu. Proto jsme vám k sadě jako dárek přibalili oboustranný brusný kámen G21 se zrnitostí 1 000 / 3 000, který vám umožní dokonale nabrousit všechny druhy kuchyňských nožů, včetně damaškových.Brusný kámen G21 je určený pro broušení s vodou. Prodloužená záruka na nože 2 + 2 roky Za kvalitu nožů ručíme 4 roky. Ke standardní záruční lhůtě 2 roky získáte registrací na webu http://g21-warranty.com prodloužení záruky na nože o další 2 roky. Využijte tuto možnost a po koupi se zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí! Specifikace Nože Damascus Materiál: damašková 67vrstvá ocel VG-10 Zkouška tvrdosti podle Rockwella: 60 HRC Materiál rukojetí: Micarta Záruka: 2 + 2 roky Délka čepele Nůž šéfkuchaře: délka čepele 21 cm Univerzální nůž: délka čepele 13 cm Krájecí nůž: délka čepele 9 cm Nůž santoku: délka čepele 17 cm Krájecí nůž: délka čepele 18 cm Rozměry / hmotnost balení: Sada 3 nožů v dřevěném pouzdře: 28,5 x 5 x 19 cm / 1,15 kg Nůž santoku v papírové krabičce: 9 x 37,5 x 3,5 cm / 0,45 kg Krájecí nůž 18 cm v papírové krabičce: 9 x 37,5 x 3,5 cm / 0,45 kg Blok na nože Materiál: bambusové dřevo Počet otvorů pro nože: 5 Rozměry otvorů pro nože: 2 x otvor 48 x 3 x 220 mm, 1x otvor 32 x 3 x 220 mm, 2x otvor 23 x 3 x 220 mm Barva: hnědá přírodní Rozměry: 15 x 22 x 9 cm Rozměry balení: 16,5 x 24 x 10,5 cm Hmotnost balení: 1,7 kg Brusný kámen Materiál jádra: cement Materiál povrchu: karborundum, diamant Zrnitost: 1 000 / 3 000 (oboustranné provedení) Rozměry: 18 x 6 x 3 cm Rozměry balení: 19,5 x 4 x 7,5 cm Hmotnost: 0,65 kg Obsah balení Sada 3 nožů G21 Gourmet Damascus v dřevěném pouzdře Krájecí nůž 18 cm v papírové krabičce Santoku nůž 17 cm v papírové krabičce Bambusový blok na nože G21 Gourmet Damascus Brusný kámen G21 (patro.cz)

Podobné produkty ako G21 Gourmet Damascus v bambusovém bloku 5 ks + brusný kámen

G21 Brusný kámen, zrnitost 1000/6000 s vodítkem (G-21BRSN1060SV)

G21 Brusný kámen, zrnitost 1000/6000 s vodítkem (G-21BRSN1060SV)
Detail

Bruska na nože , vysoce kvalitní korundový oboustranný brousek s tvrdostí 1000 a 6000, brusný kámen je v bambusovém bloku, v balení je i vodítko pro přesný úhel a hladítko pro srovnání povrchu a balonek pro dávkování tekutiny Brusný kámen je určen k ručnímu broušení nožů, nůžek, dlát, řezbářských nebo zahradních nástrojů, konečnému jemnému dobroušení a přeleštění. Bruska na nože G21 nabízí dvě brusné strany se zrnitostí 1000 a 6000, je vyrobena ze syntetického korundu s tvrdostí 9 a uložena v bambusovém bloku s přesným výřezem. Vysoce odolný a kvalitní korundový brusný kámen G21 1000/6000 disponuje protiskluzovou podložkou ze silicagelu pro snadnější práci. Spolu s brouskem najdete v balení keramické hladítko pro srovnání a zahlazení povrchu kamene po broušení, vodítko s nastaveným úhlem broušení a balonek pro dávkování vody nebo oleje k broušení. Klíčové vlastnosti brusného kamene G21 o zrnitosti 1000/6000, s... (alza.cz)

Podobné produkty ako G21 Brusný kámen, zrnitost 1000/6000 s vodítkem (G-21BRSN1060SV)

G21 Damascus Premium v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen (6002298)

G21 Damascus Premium v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen (6002298)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž a nakrajovací nůž, materiál rukojeti micarta, materiál čepele damascénská ocel, stojan na nože součástí balení, 5 kusů v sadě Ocenili byste sadu nožů, kterou využijete na každý druh krájení? Pak vám udělá radost sada nožů G21, která by měla být ve výbavě každé kuchyně. Součástí sady je kuchařský nůž a nakrajovací nůž. Kuchyňský nůž se dá použít pro kuchaře pracující se všemi typy potravin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. S nakrajovacím nožem zvládnete krájet nejen ovoce a zeleninu, ale i tvrdší suroviny. S těmito čepelemi se můžete pustit do krájení prakticky čehokoliv, neboť jsou vytvořené z tvrdé damascénské oceli. K jejich charakteristickým vlastnostem patří vnitřní struktura z více druhů oceli a typická kresba. Pro rukojeť je příznačná Micarta, která představuje laminát ve více vrstvách složený z více druhů materiálů zatvrdlých v pryskyřici. S touto sadou dostanete navíc i stojan na nože. Tento 5dílný set G21 zapadne do... (alza.cz)

Podobné produkty ako G21 Damascus Premium v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen (6002298)

G21 Sada nožů Gourmet Damascus v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen

G21 Sada nožů Gourmet Damascus v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen
Detail

Nože z damaškové oceli v kuchyni? Ano, je to skvělá volba. Damascénská ocel má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Sada tří vysoce kvalitních nožů G21 Gourmet Damascus z damascénské oceli s vámi bude krájet, ořezávat i porcovat. Z běžného vaření vytvoří zábavu, kterou ocení každý správný kuchař i nenasytný strávník. K nožům získáte také stylový blok G21 Gourmet Damascus z bambusového dřeva, který je spolehlivě ochrání a dodá vaší kuchyni správný šmrnc. Damaškové čepele Čepele nožů G21 Gourmet Damascus jsou vyrobeny z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli VG-10, která je velice odolná, má vysokou stabilitu a neuvěřitelně dlouhou životnost ostří. Vrstvená damascénská ocel se používala i k výrobě zbraní nebo mečů pro svou vysokou tvrdost a stálost. Damašková ocel je složena ze dvou či více různých ocelí, které jsou spojeny v jeden celek. Výsledkem je materiál odolný proti opotřebení a zároveň proti přelomení. Díky použitému materiálu jsou čepele nožů G21 Gourmet Damascus ostré, odolné, pevné a při správné péči vám budou sloužit i desítky let. Speciální technologie výroby Kuchyňské nože G21 s čepelí z damaškové oceli jsou vyráběny technologií práškové metalurgie, kdy se na základní kov (v tomto případě ocel VG-10) nanáší vrstvy, které jsou postupně spékány dohromady. Různé složení těchto vrstev způsobuje jejich odlišné zabarvení. Pevné rukojeti ve špičkové kvalitě Rukojeti jsou vyrobeny z extra pevného a odolného laminátového materiálu, nazývaného Micarta. Micartu tvoří plátno nebo skelná tkanina s termosetickou pryskyřicí. Výsledkem jsou pevné, houževnaté rukojeti, které nepodléhají zkáze času. Hladké, rovné, čisté linie těchto nožů se stanou ozdobou každé kuchyně. Ve stojánku a v bezpečí Designový stojánek G21 Gourmet Damascus je vyroben z ekologického bambusového dřeva. Dřevo je nejlepším materiálem pro uskladnění nožů. Ostří nožů se při klouzání po dřevě neztupí tak, jako je tomu u jiných tvrdších materiálů. Ve stojánku má každý z nožů své bezpečné místo. V bloku je 5 otvorů pro nože. Otvory jsou velikostí uzpůsobeny pro sadu damaškových nožů G21 Gourmet Damascus. Brusný kámen G21 zdarma Věděli jste, že se nejčastěji při vaření pořežete tupým nožem? Dokonale ostrý nůž je v kuchyni polovina úspěchu. Proto jsme vám k sadě jako dárek přibalili oboustranný brusný kámen G21 se zrnitostí 1 000 / 3 000, který vám umožní dokonale nabrousit všechny druhy kuchyňských nožů, včetně damaškových. Brusný kámen G21 je určený pro broušení s vodou. Prodloužená záruka na nože 2 + 2 roky Za kvalitu nožů ručíme 4 roky. Ke standardní záruční lhůtě 2 roky získáte registrací na webu http://g21-warranty.com prodloužení záruky na nože o další 2 roky. Využijte tuto možnost a po koupi se zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí! Specifikace Nože Damascus Materiál: damašková 67vrstvá ocel VG-10 Zkouška tvrdosti podle Rockwella: 60 HRC Materiál rukojetí: Micarta Prodloužená záruka 2 + 2 roky Rozměry Nůž šéfkuchaře: délka čepele 21 cm Univerzální nůž: délka čepele 13 cm Krájecí nůž: délka čepele 9 cm Rozměry balení: 28,5 x 5 x 19 cm Hmotnost balení: 1,15 kg Blok na nože Materiál: bambusové dřevo Počet otvorů pro nože: 5 Rozměry otvorů pro nože: 2 x otvor 48 x 3 x 220 mm, 1x otvor 32 x 3 x 220 mm, 2x otvor 23 x 3 x 220 mm Barva: hnědá přírodní Rozměry: 15 x 22 x 9 cm Rozměry balení: 16,5 x 24 x 10,5 cm Hmotnost balení: 1,7 kg Brusný kámen Materiál jádra: cement Materiál povrchu: karborundum, diamant Zrnitost: 1 000 / 3 000 (oboustranné provedení) Rozměry: 18 x 6 x 3 cm Rozměry balení: 19,5 x 4 x 7,5 cm Hmotnost: 0,65 kg Obsah balení Sada 3 nožů G21 Gourmet Damascus v dřevěném pouzdře Blok na nože G21 Gourmet Damascus Brusný kámen G21 (patro.cz)

Podobné produkty ako G21 Sada nožů Gourmet Damascus v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen

Sada nožů G21 Gourmet Damascus v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen (G-DMSSET3)

Sada nožů G21 Gourmet Damascus v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen (G-DMSSET3)
Detail

Sada nožů - univerzální nůž, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, 3 kusy v sadě V sadě nožů G21 Gourmet Damascus se snoubí elegantní design, luxusní provedení a vynikající řezné vlastnosti. Čepele nožů jsou tvořené japonskou damaškovou ocelí, která vyniká vyšší tvrdostí, odolností a dlouhou životností. Díky tomu jsou nože pevné a ostré a umožní velmi snadné krájení, ořezávání i porcování. Vyrobené jsou přitom technologií práškové metalurgie, kdy se na základní kov nanáší další vrstvy, které jsou následně spékány, což způsobí jejich odlišné zabarvení. Zcela komfortní používání nožů zajistí rukojeti z odolného laminátového materiálu Micarta, který jim zaručí pevnost a houževnatost. Klíčové vlastnosti sady nožů G21 Gourmet Damascus v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámenSada 3 ks vysoce kvalitních nožůČepele nožů tvořené japonskou damaškovou ocelíVyrobené technologií práškové metalurgieRukojeti z extra pevného a odolného... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada nožů G21 Gourmet Damascus v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen (G-DMSSET3)

Westmark Mlýnek na mandle

Detail

Mlýnek na mandle pro jemné strouhání mandlí, ořechů, čokolády, tvrdých sýrů. Mlýnek od značky Westmark je opatřen přísavkou pro připevnění k hladké ploše. Struhadlo je vyrobeno z nerezové oceli, vyráběné speciální technologií pro zvlášť ostré a trvanlivé čepele. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na mandle

Westmark Dávkovač na těsto

Detail

Dávkovač na těsto WESTMARK z kvalitního plastu se stane vaší pravou rukou při pečení. Ať už se pustíte do muffinů, cupcake nebo palačinek, už se vám nestane, že suroviny špatně odměříte. Těsto nadávkujete stisknutím a přidržením rukojeti. Pro přesnější dávkování je dávkovač opatřen stupnicí v mililitrech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Dávkovač na těsto

Westmark Dávkovač sladidel (65172260)

Westmark Dávkovač sladidel (65172260)
Detail

Menážka pro snadné a hygienické dávkování, jedna tableta sladidla, jedním stisknutím tlačítka Velice elegantní dávkovač na umělé sladidlo z matné nerezové oceli Westmark se neztratí v žádné kuchyni ani na konferenčním stolku. Stačí jedno stlačení dávkovače a vypadne jedna tableta, kterou si můžete přisladit oblíbený nápoj. Prostřednictvím velkého víčka dávkovač Westmark kdykoliv umělým sladidlem doplníte. Klíčové vlastnosti dávkovače sladidel WestmarkElegantní dávkovač na umělé sladidlo WestmarkZ matné nerezové oceliVhodný do kuchyně i na konferenční stolekJedno stlačení dávkovače pro vypadnutí jedné tabletyPřes velké víčko lze dávkovač Westmark kdykoliv doplnitRozměry:5 × 5 × 8,6 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Dávkovač sladidel (65172260)

Westmark Dekorační třepačka (62842260)

Westmark Dekorační třepačka (62842260)
Detail

Menážka , dekorační třepačka pro zdobení cappuccina, kakaa a dalších nápojů se čtyřmi různými výměnnými šablonami Dekorační třepačka Westmark pomocí 4 vyměnitelných šablon vytvoří různé motivy na povrchu kávy či dezertu. Funguje na principu otočného mechanismu, kdy stačí jednou otočit a obrazec je vytvořen. Všechny šablony jsou umístěné v nerezovém víčku, takže jsou vždy po ruce. Třepačka Westmark je vyrobena z kombinace plastu a nerezu. Klíčové vlastnosti dekorační třepačky Westmark Dekorační třepačka Westmark se 4 vyměnitelnými šablonamiVytváří různé motivy na povrchu kávy či dezertuFunguje na principu otočného mechanismuVšechny šablony jsou umístěné v nerezovém víčkuTřepačka Westmark je vyrobena z kombinace plastu a nerezuPoužití:Odstraňte víko z nerezové oceli, přidržte rozpěrku přímo nad šálkem a jednou otočte černým rozdělovacím kroužkem. Motiv je připraven.Rozměry:7,5 × 7,5 × 10,7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Dekorační třepačka (62842260)

WESTMARK Hmoždíř Gourmet (69592260)

WESTMARK Hmoždíř Gourmet (69592260)
Detail

Hmoždíř průměr 10 cm, vhodný do myčky, barva bílá Hmoždíř WESTMARK Gourmet je praktickou pomůckou k drcení koření, výrobě kořeněných past i bylinkových marinád. Je vyrobený z ušlechtilého mramoru a vyniká svojí masivní konstrukcí. O samotné drcení se postará podlouhlá palička, která je jeho součástí. Pomocí hmoždíře WESTMARK Gourmet velmi snadno rozdrtíte bylinky i koření a budete si tak moci připravit chutné pasty, marinády i pesta. Klíčové vlastnosti hmoždíře WESTMARK GourmetMasivní hmoždířUrčený k drcení koření a rozmělňování bylinekVyrobený z ušlechtilého mramoruWESTMARK Gourmet s podlouhlou paličkouBarevné provedení: šedo-bílé Rozměry:10 × 7,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Hmoždíř Gourmet (69592260)

Westmark Dekantační nálevka (44202280)

Westmark Dekantační nálevka (44202280)
Detail

Trychtýř , dekantační nálevka, s uzavíracím víčkem, rozměry: 58 x 38 x 76 mm, designová Speciální nálevka-dekantér, ideální k nalévání vína, vyrobená z prvotřídního plastu. Těsnící klapka zabraňuje přístupu vzduchu a prachu, takže láhev můžete dobře skladovat. Vhodné do myčky nádobí nádobí. Záruka 5 let.Rozměry:58 × 38 × 76 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Dekantační nálevka (44202280)

WESTMARK Sekáček 7'' (13582280)

WESTMARK Sekáček 7'' (13582280)
Detail

Elektrický sekáček na maso, délka čepele 178mm, nerezová ocel s plastovou rukojetí, rozměry 300x77x18mm, není vhodný do myčky, záruka 5 let Sekáček WESTMARK vám dokonale usnadní opracovávání i porcování všech druhů masa. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a rukojeť z odolného plastu. Její ergonomické tvarování umožní zcela komfortní používání, rukojeť padne skvěle do ruky a snadno tak naporcujete i větší či nevykostěné kusy masa. Sekáček WESTMARK se stane nepostradatelným pomocníkem při každodenním vaření a přípravě pokrmů. Klíčové vlastnosti sekáčku WESTMARK 7"Sekáček pro porcování a opracování všech druhů masaSnadno si poradí i s většími kusy masaČepel vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceliErgonomicky tvarovaná rukojeť z odolného plastuSekáček WESTMARK skvěle padne do rukyBarevné provedení: černo-nerezové Rozměry:30 × 7,7 × 1,8 cm Délka čepele:17,8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Sekáček 7'' (13582280)

Westmark Mlýnek na mandle - zánovní

Detail

Mlýnek na mandle pro jemné strouhání mandlí, ořechů, čokolády, tvrdých sýrů. Mlýnek od značky Westmark je opatřen přísavkou pro připevnění k hladké ploše. Struhadlo je vyrobeno z nerezové oceli, vyráběné speciální technologií pro zvlášť ostré a trvanlivé čepele. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na mandle - zánovní

Westmark Lis na těsto - nerezový

Detail

Lis na těsto z prvotřídní oceli v kombinaci s kvalitním plastem od značky Westmark vykouzlí nádherné cukroví. Pomocí zdobičky s 8 nerezovými nástavci a 8 tvarovacími tryskami vytvoříte originální vzory během pár vteřin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Lis na těsto - nerezový

Westmark Lis na citrusy Juicy

Detail

Pákový lis na citrusy WESTMARK z hliníku v originální červené barvě. I doma si můžete vyrobit čerstvou ovocnou šťávu bez pecek a zbytků ovoce. Postup je jednoduchý. Rozkrojenou limetku nebo citron stačí vložit do lisu, zmáčknout a šťáva začne téct. Díky své bytelné konstrukci vám bude sloužit dlouhá léta. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Lis na citrusy Juicy
Samura Brusný kámen, zrnitost 400 (SNBK4), Matté Brusný kámen 1000/4000 (MATBK1040), Samura Brusný kámen, zrnitost 2000 (SNBK20), TESCOMA Keramický brusný kámen AZZA (8595028408812), Samura Brusný kámen, zrnitost 5000 (SNBK50), Matté Brusný kámen 400/1000 (MATBK0410), Samura Brusný kámen, zrnitost 8000 (SNBK80), F. Dick Obtahovací brousek/brusný kámen (7136000), Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost 3000/8000 (SNBKK30), Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost 240/800 (SNBKK24), Samura Brusný kámen kombinovaný, zrnitost 2000/5000 (SNBKK20), G21 Damascus Premium v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen (6002298), Sada nožů G21 Gourmet Damascus v bambusovém bloku 3 ks + brusný kámen (G-DMSSET3), SodaStream výrobník perlivé vody JET Temný kámen (JET Temný kámen), Westmark Dávkovač sladidel (65172260), Westmark Dekantační nálevka (44202280), Westmark Dekorační třepačka (62842260), WESTMARK Hmoždíř Gourmet (69592260), WESTMARK Tvořítko na hamburgery (62332260), Westmark Kráječ universální KOMPAKT (97012260), Westmark Lžička na čaj (15372270), WESTMARK Jehla na marinování (61422280), Westmark Vajíčko na čaj (15362280), Westmark Dekorační zdobící šablony (62862260), WESTMARK Krájecí kolébka "Uno" (12932270), Westmark Mlýnek na mandle (97152260), WESTMARK Nůžky na drůbež (13722280), WESTMARK Teploměr na pečení (12692270), Westmark Dávkovač na těsto (30122260), WESTMARK Hamburger Maker Uno (62312260)