Vápník - aquamin (60292)

Produkt Vápník - aquamin (60292) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Vápník - aquamin (60292) upraviť a produkt hľadať znova.

Vápník - Aquamin (60292)

Vápník - Aquamin (60292)
Detail

Doplněk stravy Aquamin obsahuje vysoký podíl vápníku, hořčíku, selenu, zinku a dalších 70 minerálních látek. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vápník - Aquamin (60292) , Sanct bernhard vápník + d3 prášek - 60 sáčků (10825)

Green Idea Vápník - Aquamin, 60 tobolek

Green Idea Vápník - Aquamin, 60 tobolek
Detail

Aquamin je multiminerální složka pocházející ze zvápenatělých mořských řas. Tato červená řasa se získává v čistých vodách severního Atlantiku. Aquamin obsahuje vysoký podíl vápníku, hořčíku, selenu, zinku a dalších 70 minerálních látek. Vzájemná interakce mezi těmito látkami spolu s vysokou biologickou dostupností vytváří z Aquaminu unikátní „bioaktivní komplex“. Tento komplex je vhodný při osteoporóze, k udržení normální kvality kostí a zubů, k normální činnosti svalů a pro podporu funkce trávicího aparátu. Jedná se o vhodný doplněk pro aktivní sportovce, ale i pro děti v obdobích rychlého růstu.Vzhledem k jeho rostlinnému původu je vhodný i pro vegetariány, vegany, makrobiotiky i zastánce BIO-potravin. Obsah tobolky je možné vysypat a vmíchat do jídla či nápoje.Složení: Aquamin z mořské řasy Lithothamnion sp. (přírodní zdroj vápníku – uhličitan vápenatý, přírodní zdroj hořčíku – hydroxid hořečnatý), vegetariánská kapsle Upozornění: nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Skladování: uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu. Doporučené dávkování: 1 – 2 tobolky 1 - 2 x denně. Při preventivním užívání doporučujeme 1 tobolku denně, při terapeutickém užívání až 4 tobolky denně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Vápník - Aquamin, 60 tobolek , Tiande zubní gel tekutý vápník 120 g (6921570931294)

Topvet Biologicky aktivní vápník Aquamin 120 tobolek

Topvet Biologicky aktivní vápník Aquamin 120 tobolek
Detail

Topvet Biologicky aktivní vápník Aquamin 120 tobolek Pro zdravé a pevné kosti a zuby, podpora srdeční činnosti, vhodné i pro štěňata v období intenzivního růstu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Topvet Biologicky aktivní vápník Aquamin 120 tobolek , Tiande funkční komplex citrokalcevit - vápník pro krásu zevnitř 60 tablet (4607078690292)

Topvet For Pets Biologicky aktivní vápník Aquamin pro psy 120 tobolek

Topvet For Pets Biologicky aktivní vápník Aquamin pro psy 120 tobolek
Detail

Topvet For Pets Biologicky aktivní vápník Aquamin pro psy obsahuje přírodní zdroj vápníku a hořčíku. Vápník a hořčík jsou důležité pro dobrý stav kostí a zubů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Topvet For Pets Biologicky aktivní vápník Aquamin pro psy 120 tobolek , Now foods vápník hořčík citrát plus vitamin d3, prášek, 227 g (736)

LEGO® City 60292 Centrum města

LEGO® City 60292 Centrum města
Detail

Centrum města s budovami, pizzerií, recyklačním centrem, automyčkou, nabíjecí stanicí pro elektromobil, dojo prostorem pro bojová umění a parkem s dětskou atrakcí, si mohou děti sestavit ze 790 dílků. Poté si mohou přehrát příběh s minifigurkami obyvatel města, kterým mohou pomoci využít všechny prostory města, a to jak pracovních prostor, služeb, tak míst pro volnočasové aktivity. Ke stavebnici je také připravena ke stažení zdarma aplikace Instructions Plus do chytrého telefonu či tabletu. Děti s ní získají interaktivní návod s nástroji pro přibližování a otáčení. Přednosti: rozvíjí kreativitu, trpělivost a jemnou motoriku precizně tvarované, do sebe zapadající dílky Obsah balení: celkem 790 dílků jednoduchý návod v tištěné podobě minifigurky obyvatel města minifigurka Kupte dětem kvalitní stavebnici Lego City! Vhodné pro děti od 6 let Počet dílků: 790 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO® City 60292 Centrum města

Hořčík - Aquamin (60555)

Hořčík - Aquamin (60555)
Detail

Doplněk stravy Nedostatek hořčíku způsobuje křeče, únavu, vyčerpání, nepohodu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hořčík - Aquamin (60555)

Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí

Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí
Detail

Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí Veganské kapsle s obsahem biologicky aktivního hořčíku ve formě Aquaminu, který je získáván z moře. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí

Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí

Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí
Detail

Vitar Hořčík Aquamin EKO jsou veganské kapsle s obsahem biologicky aktivního hořčíku ve formě Aquaminu získávaného z moře. Doplněno vitaminem B6. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí

Green Idea Hořčík - Aquamin, 60 tobolek

Green Idea Hořčík - Aquamin, 60 tobolek
Detail

Hořčík Aquamin se získává z čistých vod Irského moře. Je to nejúčinnější a optimálně absorbovatelná forma hořčíku (hydroxidová a citrátová forma). Jedná se o přírodní, biologicky aktivní hořčík organického původu. Vedle hořčíku Aquamin Mg obsahuje dalších 70 makro, mikro a stopových prvků. Hořčík se v těle podílí na více než 300 metabolických procesech. Nedostatek hořčíku způsobuje křeče, únavu, vyčerpání, nervové vyčerpání. Hořčík přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy, normální činnosti svalů, normální psychické činnosti, k udržení normálního stavu kostí a zubů.Hořčík neboli magnézium je vhodný doplněk pro aktivní sportovce, zvyšuje výkon a sílu. Vhodný je pro všechny, kteří jsou vystaveni účinkům stresu (krátko i dlouhodobému). Hořčík zlepšuje paměť a schopnost učit se. Hořčík napomáhá k dosažení kvalitního a plnohodnotného spánku.Vzhledem k jeho rostlinnému původu je vhodný i pro vegetariány, vegany, makrobiotiky i zastánce BIO-potravin. Obsah tobolky je možné vysypat a vmíchat do jídla či nápoje.Složení: Hydroxid hořečnatý, vegetariánská kapsle Upozornění: nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.Skladování: uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Doporučené dávkování: 1 tobolka 1 - 3 x denně. Při preventivním užívání doporučujeme 1 tobolku denně, při terapeutickém užívání 2 - 3 tobolky denně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Hořčík - Aquamin, 60 tobolek

Aquamin od Muscle Mode 250 g Neutrál

Aquamin od Muscle Mode 250 g Neutrál
Detail

Minerálny matrix, ktorý poskytuje výnimočnú biologickú dostupnosť, bioaktivitu a optimalizuje hladinu minerálov v tele. (protein.cz)

Podobné produkty ako Aquamin od Muscle Mode 250 g Neutrál

Aquamin od Muscle Mode 500 g Neutrál

Aquamin od Muscle Mode 500 g Neutrál
Detail

Minerálny matrix, ktorý poskytuje výnimočnú biologickú dostupnosť, bioaktivitu a optimalizuje hladinu minerálov v tele. (protein.cz)

Podobné produkty ako Aquamin od Muscle Mode 500 g Neutrál

GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 60 kapslí

Detail

GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 obsahuje přírodní zdroj vápníku, který podporuje zdraví kostí a zubů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 60 kapslí

Green idea Aquamin Mg biologicky aktivní hořčík 60 tobolek

Green idea Aquamin Mg biologicky aktivní hořčík 60 tobolek
Detail

Green idea Aquamin Mg obsahuje biologicky aktivní hořčík organického původu získávaný z čistých vod Irského moře. Hořčík pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Aquamin Mg biologicky aktivní hořčík 60 tobolek

Vápník 120 tab. - GymBeam

Vápník 120 tab. - GymBeam
Detail

Vápník je jednou z nejdůležitějších minerálních látek pro náš organismus. Je ve formě tablet a v jedné dávce obsahuje 400 mg vápníku. Díky tomu vám může výrazně pomoci naplnit jeho denní příjem. Vápník má pozitivní vliv na několik biologických procesů. Nejvíce je však známý podporou kostí a zdraví zubů. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Vápník 120 tab. - GymBeam

Hnojivo AGRO Kapalný vápník 0,5l

Detail

NakupteHnojivo AGRO Kapalný vápník 0,5lz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Tekutá hnojivaza139.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo AGRO Kapalný vápník 0,5l

Colacal Vápník + D3 60 tobolek

Colacal Vápník + D3 60 tobolek
Detail

Colacal Vápník + D3 60 tobolek Vápník z vaječných skořápek pro udržení normálního stavu kostí a kloubů. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Colacal Vápník + D3 60 tobolek

Vápník magnésium komplex 120 tab. - Bodylab24

Vápník magnésium komplex 120 tab. - Bodylab24
Detail

Vápník magnésium komplex jsou snadno polykatelné tablety, které v jedné dávce obsahují funkční směs vápníku a hořčíku. Jedná se o důležité minerální látky s vlivem na mnoho biologických procesů v našem těle. Společně totiž přispívají k normálnímu fungování svalů, zdraví kostí i zubů. Ocení je tak každý, kdo chce podpořit celkovou vitalitu svého organismu. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Vápník magnésium komplex 120 tab. - Bodylab24

Horský vápník D3 - Evalar - 80 kapslí

Horský vápník D3 - Evalar - 80 kapslí
Detail

Přípravek Horský vápník D3 obsahuje vápník, vitamnín K, vitamin D a mumio. Vápník Vitamin K a vit. D napomáhají zlepšení pevnosti kostí (ale i nehtů a zubů), snižují tím riziko výskytu zlomenin či rozvoje osteoporózy. Vitamín D zase pomáhá vstřebávání a využití vápníku. Mumio obsahuje komplex minerálů, vitamínů a dalších aktivních látek. Vitamin D přispívá ke správnému fungování imunitního systému. Upozornění: Obsahuje umělé sladidlo sorbit. Pokud máte jakékoliv dotazy, poraďte se se svým lékárníkem. Způsob použití: Dospělí 2 tablety 2 krát denně při jídle. Tablety se zapíjejí malým množstvím vody. Doba užívání: výživový doplněk se doporučuje užívat alespoň 1 měsíc. Obsah jednotlivých aktivních složek v denní dávce (4 tbl) a % doporučené denní spotřeby Vápník minimálně 1000mg 100% Mumio 148 mg 1 - Vitamín K2 18 µg 1 10 – 15% Vitamín D3 10 – 15 µg 200 – 300% 2 1 V souladu s TU 10.89.19-049-21428156-2019 2 Nepřesahuje horní povolenou hranici denní spotřeby Legenda: µg – mikrogramy; Upozornění: nevhodné pro lidi s nesnášenlivostí některé ze složek. upozornění o nevhodnosti pro děti do 3 let upozornění o nevhodnosti pro těhotné ženy upozornění o nevhodnosti pro kojící ženy upozornění, že stanovená doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout upozornění, že výživové doplňky se nesmějí používat jako náhrada pestré stravy upozornění, že výživové doplňky se uskladní mimo dosah malých dětí v případě jakýchkoliv dotazů se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem! Upozornění podle nařízení komise EU: Tento produkt je registrován jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Datum spotřeby vyznačené na obalu. Složení jedné tablety: uhličitan vápenatý 625 mg, mumio 44,33 mg, vitamin D3 1,25 mg; plnidla: škrob, mikrokrystalická celulóza, stearan vápenatý; leštidlo: aerosol; sladidlo: maltodextrin. Skladování: Mimo dosah dětí a při teplotě do 25°C. Balení: 80 kapslí Země původu: Rusko (herbatica.cz)

Podobné produkty ako Horský vápník D3 - Evalar - 80 kapslí

Korálový vápník 250 kaps. - NOW Foods

Korálový vápník 250 kaps. - NOW Foods
Detail

Korálový vápník je zdrojem přírodního vápníku, který se podílí na správném fungování organismu. Podporuje totiž normální stav kostí i zubů. Kromě toho přispívá k optimální činnosti svalů a podporuje správnou srážlivost krve. V tomto produktu ho vhodně doplňují také vitamín D a hořčík, které rovněž podporují zdravé kosti. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Korálový vápník 250 kaps. - NOW Foods

Vápník + vitamín D3 120 kaps. - GymBeam

Vápník + vitamín D3 120 kaps. - GymBeam
Detail

Vápník + vitamín D3 je kombinací dvou látek, které jsou nezbytné pro fungování organismu. Je ve formě kapslí a v jedné dávce obsahuje až 320 mg vápníku a 25 μg vitamínu D3. Vápník má pozitivní vliv na podporu kostí a zdraví zubů. Vitamín D3 přispívá k jeho správné vstřebatelnosti. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Vápník + vitamín D3 120 kaps. - GymBeam

GS Vápník, hořčík, zinek 130 tablet

Detail

GS Vápník, hořčík, zinek obsahuje vyvážený komplex minerálů a vitaminů, které jsou důležité pro zdravé kosti, zuby, vlasy, nehty a pokožku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako GS Vápník, hořčík, zinek 130 tablet

Ampule s kyselinou hyaluronovou a vápníkem

Ampule s kyselinou hyaluronovou a vápníkem
Detail

Silný koncentrát sedmi ampulí kyseliny hyaluronové a vápníku intenzivně ošetřuje a hydratuje pleť. (dixo.cz)

Podobné produkty ako Ampule s kyselinou hyaluronovou a vápníkem

GS Vápník, hořčík, zinek 30 tablet

Detail

GS Vápník, hořčík, zinek obsahuje vyvážený komplex minerálů a vitaminů, které jsou důležité pro zdravé kosti, zuby, vlasy, nehty a pokožku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako GS Vápník, hořčík, zinek 30 tablet

Jamieson Vápník Hořčík Zinek 200 tablet

Jamieson Vápník Hořčík Zinek 200 tablet
Detail

Jamieson Vápník Hořčík Zinek 200 tablet Jamieson Vápník, Hořčík, Zinek je doplněk stravy obsahující kombinaci tří nejdůležitějších minerálů vápníku, hořčíku a zinku pro podporu zdravých zubů, kostí a normální činnosti svalů. Nyní nové menší tablety pro snažší spolkutí. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Jamieson Vápník Hořčík Zinek 200 tablet

Jamieson Vápník Hořčík Zinek 120 tablet

Jamieson Vápník Hořčík Zinek 120 tablet
Detail

Jamieson Vápník, hořčík se zinkem obsahuje minerály vápník a hořčík, které napomáhají k udržení normálního stavu kostí a zubů a zinek, který je důležitý pro vlasy, nehty a pokožku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Jamieson Vápník Hořčík Zinek 120 tablet

Jamieson Vápník Hořčík Zinek 200 tablet

Jamieson Vápník Hořčík Zinek 200 tablet
Detail

Jamieson Vápník, hořčík se zinkem obsahuje minerály vápník a hořčík, které napomáhají k udržení normálního stavu kostí a zubů a zinek, který je důležitý pro vlasy, nehty a pokožku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Jamieson Vápník Hořčík Zinek 200 tablet

Medpharma Vápník Hořčík Zinek 107 tablet

Medpharma Vápník Hořčík Zinek 107 tablet
Detail

Doplněk stravy MedPharma obsahuje vápník obohacený o hořčík a zinek, které společně přispívají k udržení normálního stavu kostí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Medpharma Vápník Hořčík Zinek 107 tablet

Medpharma Vápník Hořčík Zinek 37 tablet

Medpharma Vápník Hořčík Zinek 37 tablet
Detail

Doplněk stravy MedPharma obsahuje vápník obohacený o hořčík a zinek, které společně přispívají k udržení normálního stavu kostí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Medpharma Vápník Hořčík Zinek 37 tablet

Naturvita Vápník + vitamin D 50 tablet

Naturvita Vápník + vitamin D 50 tablet
Detail

Doplněk stravy Naturvita obsahuje vápník s vitaminem D. Vápník přispívá k normální činnosti svalů, normálnímu stavu zubů a kostí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Naturvita Vápník + vitamin D 50 tablet

Dr.Max Vápník Hořčík Zinek 100 tablet

Dr.Max Vápník Hořčík Zinek 100 tablet
Detail

Přípravek Dr.Max Vápník-Hořčík-Zinek obsahuje kombinaci minerálů vápníku, hořčíku a zinku. Pro zdravé kosti, svaly a zuby. Pro krásnou pleť, nehty a vlasy. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr.Max Vápník Hořčík Zinek 100 tablet

ReptiEye Vápník pro plazy 300g (61)

ReptiEye Vápník pro plazy 300g (61)
Detail

Teraristické potřeby zroj čistého vápníku pro plazy, hmotnost 300g, hrubost: velmi jemný, Calcium carbonicum min. 98,50 % (alza.cz)

Podobné produkty ako ReptiEye Vápník pro plazy 300g (61)

GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 podpora normálního stavu kostí a zubů 60 cps

GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 podpora normálního stavu kostí a zubů 60 cps
Detail

GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3, 60 cps, Kosti pro muže (notino.cz)

Podobné produkty ako GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 podpora normálního stavu kostí a zubů 60 cps

Amix Vitamin D3 2500 I.U. s vápníkem

Amix Vitamin D3 2500 I.U. s vápníkem
Detail

Vitamin D3 2500 I.U. s vápníkem Doplněk stravy. Čisté množství: 120 kapslí. Vitamin D3 – 2500 I.U. s vápníkem je esenciální, v tucích rozpustný vitamín, který je velmi často nazýván jako sluneční vitamín. Vitamín D přispívá k normální absorpci/využití vápníku a fosforu, dále k normální funkci imunitního systému a pomáhá udržovat normální stav kostí, zubů a svalů. Vápník přispívá k normálnímu srážení krve, k normálnímu energetickému metabolismu, k normální funkci svalů, k normální funkci trávících enzymů a je přínosem pro udržování normálního stavu kostí a zubů. Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku a korýšů. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a lidé, kteří mají nějaký zdravotní problém, by se měli vždy před použitím doplňku stravy poradit s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Číslo šarže a minimální trvanlivost do konce: uvedeno na obalu. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Amix Vitamin D3 2500 I.U. s vápníkem

Akinu Piškoty s vápníkem 120 g (8595184945022)

Akinu Piškoty s vápníkem 120 g (8595184945022)
Detail

Psí piškoty vhodné pro plemena všech velikostí, hmotnost balení: 0,12 kg Přemýšlíte, jaký pamlsek zvolit pro svého psího mazlíčka, aby si pochutnal a zároveň přijal zdroj vápníku? Pak jsou tím pravým piškoty od výrobce Akinu. Tento pamlsek ve formě piškotů je velmi oblíbenou pochoutkou pro psy, hlodavce i ptáky. Vaše zvíře se nejen zabaví, ale dostane do sebe také přirozený zdroj vápníku a proteinů. Piškoty obsahují mleté sušené skořápky, které napomáhají optimálnímu růstu kostí. Klíčové vlastnosti piškotů s vápníkem Akinu 120 gVýborný pamlsek Akinu ve formě piškotůPřirozený doplněk obsahující proteiny i vápníkIdeální pro psy, hlodavce i různé druhy ptákůVápník z mletých sušených skořápek pro správný růst kostíSložení:Obiloviny, vejce, cukry, mleté sušené vaječné skořápky.Analytické složky: Hrubý protein 9,5%, hrubé oleje a tuky 4,5%, hrubý popel 0,9%, hrubá vláknina 0,3%, vlhkost 8%.Krmný návod:Podávejte jako pochoutku za odměnu vedle běžné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Akinu Piškoty s vápníkem 120 g (8595184945022)

Natrue Ovesný nápoj s vápníkem 1 l

Natrue Ovesný nápoj s vápníkem 1 l
Detail

Ovesný nápoj s vápníkem od značky Natrue představuje 100% rostlinnou alternativu mléka. Obohatí vaše smoothie i snídaňové cereálie. Lahodná chuť bez přidaného cukru. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Natrue Ovesný nápoj s vápníkem 1 l

GS Vápník Hořčík Zinek PREMIUM 30 tablet

GS Vápník Hořčík Zinek PREMIUM 30 tablet
Detail

GS Vápník Hořčík Zinek PREMIUM obsahuje vyvážený komplex minerálů a vitaminů, které jsou důležité pro zdravé kosti, zuby, vlasy, nehty a pokožku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako GS Vápník Hořčík Zinek PREMIUM 30 tablet

Sójový nápoj s vápníkem 1000 ml - Joya

Sójový nápoj s vápníkem 1000 ml - Joya
Detail

Sójový nápoj s vápníkem je rostlinná alternativa kravského mléka, kterou ocení nejen vegani. Má lahodnou chuť, vysoký obsah bílkovin a všestranné využití. Je obohacen o vápník a vitamín D, které jsou klíčové pro zdraví kostí, zubů a fungování svalů. Kromě toho obsahuje důležitý vitamín B12, který podporuje imunitu. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Sójový nápoj s vápníkem 1000 ml - Joya

Mandlový nápoj s vápníkem 1000 ml - Joya

Mandlový nápoj s vápníkem 1000 ml - Joya
Detail

Mandlový nápoj s vápníkem je rostlinná alternativa mléka, kterou si zamilují nejen vegani. Je bez přidaného cukru, přesto má díky mandlím lahodnou, lehce oříškovou chuť. Složení je navíc obohaceno o vápník, který je důležitý pro zdraví kostí, zubů a fungování svalů. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Mandlový nápoj s vápníkem 1000 ml - Joya

Rýžový nápoj s vápníkem 1000 ml - Joya

Rýžový nápoj s vápníkem 1000 ml - Joya
Detail

Rýžový nápoj s vápníkem je lahodný jemný drink vhodný jako alternativa kravského mléka. Jeho chuť si zamilujete také díky tomu, že neobsahuje žádný cukr ani jiná sladidla. Přesto si zachovává svou znamenitou chuť, typickou pro rýžové nápoje. Navíc obsahuje vápník potřebný pro zdravé kosti a vitamín D či B12. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Rýžový nápoj s vápníkem 1000 ml - Joya

Walmark Vápník Hořčík Zinek Osteo 90 tablet

Walmark Vápník Hořčík Zinek Osteo 90 tablet
Detail

Walmark Vápník Hořčík Zinek Osteo 90 tablet Unikátní multifunkční kombinace minerálních látek a vitamínů nezbytných pro podporu zdravých kostí a dalších funkcí v lidském těle. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Walmark Vápník Hořčík Zinek Osteo 90 tablet

Doplněk stravy s vápníkem Beaphar Drucal 250g

Doplněk stravy s vápníkem Beaphar Drucal 250g
Detail

Drucal je doplňek stravy pro psy a kočky bohatý na minerály, dextrózu a mořské řasy. Vápník a další minerály pomáhají posílit svaly, klouby, kosti a zuby Dextróza urychluje metabolismus a zlepšuje krvetvorbu Mořské řasy podporují kondici kůže a srsti, zvýrazňuji přirozené zbarvení Návod k použití: Přidávejte k denní krmné dávce. Pokud svého mazlíčka krmíte granulemi, navlhčete je před použitím doplňku Drucal vodou, konzervou, lososovým či rostlinným olejem. Zajistěte přístup k čerstvé pitné vodě. Dávkování: Psi malých plemen, kočky а kožešinová zvířata – 1 čajová lžička Psi středních plemen – 2 čajové lžičky Psi velkých plemen – 3 čajové lžičky Dodržujte doporučené dávkovaní. Zdvojnásobte dávku zvířatům s ochablým svalstvem, poruchou zažívaní, březím a kojícím samičkám. Složení: cukry (dextróza 48 %), minerální látky, mléko a mléčné výrobky, vedlejší produkty rostlinného původu, semena (kakaový prášek 3,4 %), kvasnice, řasy Analytické složky:... (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Doplněk stravy s vápníkem Beaphar Drucal 250g

CEDRO sole Vápník pro nehty 14 ml

CEDRO  sole Vápník pro nehty 14 ml
Detail

Vápník pro nehty 14 ml Calcium FOUR SEASONS® obsahuje pantothenát vápníku (vitamín B 5 + soli vápníku), který dodá ihned Vašim nehtům vápník potřebný pro stavbu nehtů a podporuje jejich růst. Přípravek se používá k léčení křehkých a lámajících se nehtů. Doporučená aplikace je dvakrát týdně jako podkladový lak. Obsahuje UV stabilizátor. (rajnehtu.cz)

Podobné produkty ako CEDRO sole Vápník pro nehty 14 ml

Aporosa Prémiový Vápník + Hořčík + Zinek 120 tablet

Aporosa Prémiový Vápník + Hořčík + Zinek 120 tablet
Detail

Aporosa Prémiový Vápník + Hořčík + Zinek 120 tablet Prémiový doplněk stravy od české značky s kombinací minerálních látek. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Aporosa Prémiový Vápník + Hořčík + Zinek 120 tablet

Revital Vápník+Hořčík+Vitaminy 20 šumivých tablet

Revital Vápník+Hořčík+Vitaminy 20 šumivých tablet
Detail

Revital Vápník+Hořčík+Vitaminy 20 šumivých tablet Obsažené aktivní látky se významně podílejí na růstu kostí v období dospívání, jsou velmi vhodné při rekonvalescenci po úrazech se zlomeninami, osobám ohroženým řídnutím kostní hmoty a současně i lidem s vyšší fyzickou zátěží. Unikátní kombinace minerálních látek a vitaminů může být prospěšná i v období menopauzy, kdy dochází k úbytku kostní hmoty. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Revital Vápník+Hořčík+Vitaminy 20 šumivých tablet

Solgar Vápník Hořčík plus Bór 250 tablet

Solgar Vápník Hořčík plus Bór 250 tablet
Detail

Solgar Vápník Hořčík plus Bór 250 tablet Doplněk stravy. Minerály vápník, hořčík jsou důležité pro zdravé kosti a nervy. Pohodlný způsob, jak doplnit tyto klíčové živiny, pro zdravé kosti, zuby, svaly a imunitní podporu. Podporuje funkci svalů a nervového systému, uvolňování energie a snižuje únavu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Solgar Vápník Hořčík plus Bór 250 tablet

Solgar Vápník Hořčík Plus Bór 100 tablet

Solgar Vápník Hořčík Plus Bór 100 tablet
Detail

Solgar Vápník Hořčík Plus Bór 100 tablet Doplněk stravy. Minerály vápník, hořčík jsou důležité pro zdravé kosti a nervy. Pohodlný způsob, jak doplnit tyto klíčové živiny, pro zdravé kosti, zuby, svaly a imunitní podporu. Podporuje funkci svalů a nervového systému, uvolňování energie a snižuje únavu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Solgar Vápník Hořčík Plus Bór 100 tablet

Four Seasons Vápník na nehty 14 ml

Four Seasons Vápník na nehty 14 ml
Detail

Four Seasons Vápník na nehty 14 ml Léčivý lak na nehty s vápníkem. Slouží k léčbě křehkých a lámajících se nehtů. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Four Seasons Vápník na nehty 14 ml

Four Seasons Vápník na nehty 14 ml

Four Seasons Vápník na nehty 14 ml
Detail

Máte křehké, třepící a lámající se nehty? Four Seasons dodá Vašim nehtům vápník pro zpevnění. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Four Seasons Vápník na nehty 14 ml

GS Vápník Hořčík Zinek Premium 130 tablet

GS Vápník Hořčík Zinek Premium 130 tablet
Detail

GS Vápník Hořčík Zinek Premium 130 tablet Přípravek obsahuje vyvážený komplex minerálů a vitaminů, které jsou důležité pro lidské zdraví, zdravé kosti, vlasy a nehty. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako GS Vápník Hořčík Zinek Premium 130 tablet

Walmark Vápník Hořčík Zinek Osteo 90 tablet

Walmark Vápník Hořčík Zinek Osteo 90 tablet
Detail

Tablety s obsahem minerálů vápníku, hořčíku, zinku, mědi a manganu doplněné o vitaminy B6 a D pro udržení zdravých kostí. Pro dospělé a děti od 3 let. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Walmark Vápník Hořčík Zinek Osteo 90 tablet
Sanct Bernhard Vápník + D3 prášek - 60 sáčků (10825), TIANDE zubní gel tekutý vápník 120 g (6921570931294), TIANDE Funkční komplex Citrokalcevit - Vápník pro krásu zevnitř 60 tablet (4607078690292), NOW Foods Vápník Hořčík citrát plus Vitamin D3, prášek, 227 g (736)