Hořčík - aquamin (60555)

Produkt Hořčík - aquamin (60555) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hořčík - aquamin (60555) upraviť a produkt hľadať znova.

Hořčík - Aquamin (60555)

Hořčík - Aquamin (60555)
Detail

Doplněk stravy Nedostatek hořčíku způsobuje křeče, únavu, vyčerpání, nepohodu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hořčík - Aquamin (60555) , Topq samsung a22 5g silikon pink mandala 60555 (sun-60555)

Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí

Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí
Detail

Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí Veganské kapsle s obsahem biologicky aktivního hořčíku ve formě Aquaminu, který je získáván z moře. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí , Now foods magnesium bisglycinate (hořčík bisglycinát) 227 g (416)

Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí

Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí
Detail

Vitar Hořčík Aquamin EKO jsou veganské kapsle s obsahem biologicky aktivního hořčíku ve formě Aquaminu získávaného z moře. Doplněno vitaminem B6. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Vitar Hořčík Aquamin EKO 60 kapslí , Now foods vápník hořčík citrát plus vitamin d3, prášek, 227 g (736)

Green Idea Hořčík - Aquamin, 60 tobolek

Green Idea Hořčík - Aquamin, 60 tobolek
Detail

Hořčík Aquamin se získává z čistých vod Irského moře. Je to nejúčinnější a optimálně absorbovatelná forma hořčíku (hydroxidová a citrátová forma). Jedná se o přírodní, biologicky aktivní hořčík organického původu. Vedle hořčíku Aquamin Mg obsahuje dalších 70 makro, mikro a stopových prvků. Hořčík se v těle podílí na více než 300 metabolických procesech. Nedostatek hořčíku způsobuje křeče, únavu, vyčerpání, nervové vyčerpání. Hořčík přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy, normální činnosti svalů, normální psychické činnosti, k udržení normálního stavu kostí a zubů.Hořčík neboli magnézium je vhodný doplněk pro aktivní sportovce, zvyšuje výkon a sílu. Vhodný je pro všechny, kteří jsou vystaveni účinkům stresu (krátko i dlouhodobému). Hořčík zlepšuje paměť a schopnost učit se. Hořčík napomáhá k dosažení kvalitního a plnohodnotného spánku.Vzhledem k jeho rostlinnému původu je vhodný i pro vegetariány, vegany, makrobiotiky i zastánce BIO-potravin. Obsah tobolky je možné vysypat a vmíchat do jídla či nápoje.Složení: Hydroxid hořečnatý, vegetariánská kapsle Upozornění: nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.Skladování: uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Doporučené dávkování: 1 tobolka 1 - 3 x denně. Při preventivním užívání doporučujeme 1 tobolku denně, při terapeutickém užívání 2 - 3 tobolky denně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Hořčík - Aquamin, 60 tobolek

Green idea Aquamin Mg biologicky aktivní hořčík 60 tobolek

Green idea Aquamin Mg biologicky aktivní hořčík 60 tobolek
Detail

Green idea Aquamin Mg obsahuje biologicky aktivní hořčík organického původu získávaný z čistých vod Irského moře. Hořčík pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Aquamin Mg biologicky aktivní hořčík 60 tobolek

TopQ Samsung A22 5G silikon Pink Mandala 60555 (Sun-60555)

TopQ Samsung A22 5G silikon Pink Mandala 60555 (Sun-60555)
Detail

Kryt na mobil - pro Samsung Galaxy A22 5G, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte váš mobilní telefon před poškozením s pomocí ochranného krytu TopQ Samsung A22 5G silikon Pink Mandala 60555. Jde o zadní ochranný kryt, který je svým precizním provedením zárukou velice dobré odolnosti. Materiál krytu je příjemný a nevyklouzne vám z rukou. Samozřejmé je, že u tohoto krytu na mobil TopQ bude zachován přístup k nabíjecímu portu a tlačítkům potřebným pro klidné užívání vašeho telefonu. Kryt je měkký a proto je jeho nandání velmi jednoduché. Kryt na mobil pro Samsung Galaxy A22 5G zaručí vašemu telefonu ochranu. Hlavní parametry ochranného krytu na mobil TopQ Samsung A22 5G silikon Pink Mandala 60555 Odolná ochrana telefonu Samsung Galaxy A22 5G Pružnost zaručuje velmi jednoduchou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ obsahuje otvory pro ovládací prvky a konektory Materiál krytu: TPU Jeho barva je průhledná a růžová (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Samsung A22 5G silikon Pink Mandala 60555 (Sun-60555)

Vápník - Aquamin (60292)

Vápník - Aquamin (60292)
Detail

Doplněk stravy Aquamin obsahuje vysoký podíl vápníku, hořčíku, selenu, zinku a dalších 70 minerálních látek. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vápník - Aquamin (60292)

Green Idea Vápník - Aquamin, 60 tobolek

Green Idea Vápník - Aquamin, 60 tobolek
Detail

Aquamin je multiminerální složka pocházející ze zvápenatělých mořských řas. Tato červená řasa se získává v čistých vodách severního Atlantiku. Aquamin obsahuje vysoký podíl vápníku, hořčíku, selenu, zinku a dalších 70 minerálních látek. Vzájemná interakce mezi těmito látkami spolu s vysokou biologickou dostupností vytváří z Aquaminu unikátní „bioaktivní komplex“. Tento komplex je vhodný při osteoporóze, k udržení normální kvality kostí a zubů, k normální činnosti svalů a pro podporu funkce trávicího aparátu. Jedná se o vhodný doplněk pro aktivní sportovce, ale i pro děti v obdobích rychlého růstu.Vzhledem k jeho rostlinnému původu je vhodný i pro vegetariány, vegany, makrobiotiky i zastánce BIO-potravin. Obsah tobolky je možné vysypat a vmíchat do jídla či nápoje.Složení: Aquamin z mořské řasy Lithothamnion sp. (přírodní zdroj vápníku – uhličitan vápenatý, přírodní zdroj hořčíku – hydroxid hořečnatý), vegetariánská kapsle Upozornění: nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Skladování: uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu. Doporučené dávkování: 1 – 2 tobolky 1 - 2 x denně. Při preventivním užívání doporučujeme 1 tobolku denně, při terapeutickém užívání až 4 tobolky denně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Vápník - Aquamin, 60 tobolek

Aquamin od Muscle Mode 250 g Neutrál

Aquamin od Muscle Mode 250 g Neutrál
Detail

Minerálny matrix, ktorý poskytuje výnimočnú biologickú dostupnosť, bioaktivitu a optimalizuje hladinu minerálov v tele. (protein.cz)

Podobné produkty ako Aquamin od Muscle Mode 250 g Neutrál

Aquamin od Muscle Mode 500 g Neutrál

Aquamin od Muscle Mode 500 g Neutrál
Detail

Minerálny matrix, ktorý poskytuje výnimočnú biologickú dostupnosť, bioaktivitu a optimalizuje hladinu minerálov v tele. (protein.cz)

Podobné produkty ako Aquamin od Muscle Mode 500 g Neutrál

Topvet Biologicky aktivní vápník Aquamin 120 tobolek

Topvet Biologicky aktivní vápník Aquamin 120 tobolek
Detail

Topvet Biologicky aktivní vápník Aquamin 120 tobolek Pro zdravé a pevné kosti a zuby, podpora srdeční činnosti, vhodné i pro štěňata v období intenzivního růstu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Topvet Biologicky aktivní vápník Aquamin 120 tobolek

GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 60 kapslí

Detail

GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 obsahuje přírodní zdroj vápníku, který podporuje zdraví kostí a zubů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 60 kapslí

Topvet For Pets Biologicky aktivní vápník Aquamin pro psy 120 tobolek

Topvet For Pets Biologicky aktivní vápník Aquamin pro psy 120 tobolek
Detail

Topvet For Pets Biologicky aktivní vápník Aquamin pro psy obsahuje přírodní zdroj vápníku a hořčíku. Vápník a hořčík jsou důležité pro dobrý stav kostí a zubů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Topvet For Pets Biologicky aktivní vápník Aquamin pro psy 120 tobolek

The Organic Pharmacy Antistresové minerály s hořčíkem/Anti-stress komplex s hořčíkem 60 kapslí

The Organic Pharmacy Antistresové minerály s hořčíkem/Anti-stress komplex s hořčíkem 60 kapslí
Detail

The Organic Pharmacy Antistresové minerály s hořčíkem/Anti-stress komplex s hořčíkem 60 kapslí Minerály s hořčíkem / Anti-stress komplex s hořčíkem. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Organic Pharmacy Antistresové minerály s hořčíkem/Anti-stress komplex s hořčíkem 60 kapslí

Triple Magnesium 90g (Hořčík)

Triple Magnesium 90g (Hořčík)
Detail

TRIPLE MAGNESIUM POWDER (Tripla Magnesiumjauhe) (Hořčík) Doplněk stravy. Organicky/chelátově vázaný hořčík ve třech formách: malát, glycinát a taurát Forma prášku Špičková využitelnost tělem Šetrný k zažívání Holistické (celostní) složení produktu Vynikající biodostupnost Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel Tripple Magnesium obsahuje tři chelátově vázané formy hořčíku ve formě prášku - malát hořečnatý, bisglycinát hořečnatý a taurát hořečnatý. Hořčík je v těchto formách vázaný s druhou látkou (kyselinou jablečnou, L-glycinem nebo L-taurinem stejným druhem vazby, která se přirozeně vyskytuje v přírodě = chelátová (organická vazba). Díky tomu je pro tělo velmi dobře využitelný, řádově o desítky procent více než u anorganických vazeb (oxidy,…).Hlavním benefitem doplňku Tripple Magnesium je však použití hned tří forem hořčíku. To je zdaleka nejefektivnější cesta z hlediska využitelnosti tělem – zatímco jedné látky se do těla vstřebá určité procento, u tří rozdílných látek se tato hodnota násobí. Kombinace chelátových vazeb + tří forem hořčíku tak dávají dohromady skutečně ultimátní přírodní zdroj hořčíku.Primárním cílem doplňku je samozřejmě doplnění hořčíku. Tento minerál je zřejmě nejdůležitějším prvkem pro sportovce i všechny jedince podstupující zvýšenou zátěž. Jeho vlastnosti souvisí s energetickým metabolismem, nervovou soustavou, funkcí svalů, stavem kostí, psychickou kondicí a mnoha dalšími oblastmi. Použití hned tří forem tohoto minerálu, z nichž všechny jsou chelátově vázané, je obrovským benefitem zejména pro sportující populaci.Sekundární výhodou doplňku jsou vlastnosti látek, s nimiž je hořčík spojen chelátovou vazbu:Malát hořečnatý = hořčík + kyselina jablečná, která se v těle zúčastní tzv. Krebsova cyklu = přeměně živin na energii. V rámci tohoto cyklu se kyselina jablečná přeměňuje na pyruvát, který je zdrojem energie pro svaly = zvýšení výkonu, potlačení únavy + posílení vstřebávání ostatních doplňků stravy.Bisglycinát hořečnatý = hořčík + L-glycin = L-glycin je po L-glutaminu druhou nejvíce zastoupenou aminokyselinou v těle, přičemž se o něm téměř vůbec neví, že je nezbytný pro proteosyntézu a tvorbu kolagenu ve svalech. Spolu s argininem a methioninem se také podílí na přirozené tvorbě kolagenu ve svalech, který je využíván pro obnovu buněčné energie ATP. Jeho další funkcí je, že funguje jako relaxant – zklidňuje nervozitu a napětí, při tréninku však neuspává, naopak pomáhá lépe se soustředit. = posílení tréninkových výsledků, regenerace a soustředění.Taurát hořečnatý = hořčík + L-taurin = L-taurin má vlastnosti související s produkcí oxidu dusnatého (zásobování svalů kyslíkem) a funkcí endotelu - buněk tvořících vnitřní povrch cév a srdce. Produkt neobsahuje laktózu, mléko a lepek. Produkt neobsahuje želatinu ani přísady živočišného původu. Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku. Země původu suroviny USA. Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené. Balení: 90 g Dávkování: berte 1 odměrku (0,8 g/ 1 ml) – 3 odměrky (2,4 g/ 3 ml) denně. 1 odměrka odpovídá 0,8 g, balení obsahuje dle zvoleného dávkování 37 - 112 denních dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Chraňte před světlem. Obsahuje kulatý absorbent pro redukci případné vlhkosti, nekonzumovat! Výživové údaje: Aktivní látky: 1 odměrka (% RHP*) 3 odměrky (% RHP*) Hořčík 150 mg (40 %*) 450 mg (120 %*) RHP – referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek. Složení: jablečnan hořečnatý (malát hořečnatý), bisglycinát hořečnatý, taurát hořečnatý. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Triple Magnesium 90g (Hořčík)

Instant Magnesium 150g (Hořčík)

Instant Magnesium 150g (Hořčík)
Detail

INSTANT MAGNESIUM Doplněk stravy s obsahem biologicky aktivního hořčíku.. - PRO EFEKTIVNÍ DOPLNĚNÍ ORGANICKY VÁZANÉHO HOŘČÍKU A CELKOVOU REGENERACI- Špičková kvalita a čistota / Made in Sweden (GMO free)- Organicky vázaný hořčík (chelátová vazba) ve třech biologicky dostupných formách- Bisglycinát hořečnatý (83 %), jablečnan hořečnatý (malát) (10 %) a laktát hořečnatý (7 %)- Forma prášku, příchuť citrón- Vysoká biologická dostupnost- Šetrnost k zažívacímu traktu- Certifikát I'm Vegan organizace Djurens Rätt (Animal Rights)- Produkt neobsahuje živočišné složky, pojiva a nežádoucí balastní složky- NORDBO = kvalita a klinicky prověřené zdroje + udržitelnost a etická odpovědnost Nordbo Instant Magnesium obsahuje tři organické (chelátová vazba), biologicky vysoce dostupné formy hořčíku. Bysglicinát hořečnatý obsahuje hořčík vázaný na aminokyselinu glycin, jablečnan hořečnatý (malát) obsahuje hořčík vázaný na kyselinu jablečnou a laktát hořečnatý obsahuje hořčík s laktátem. Všechny tři nosiče hořčíku jsou organické a pro tělo velmi důležité: glycin pro celkovou regeneraci, malát pro tvorbu buněčné energie a laktát pro normální činnost srdce. Hořčík obsažený v doplňku se proto velmi rychle vstřebává, je šetrný k zažívacímu traktu a má vysokou biologickou využitelnost. Doplněk se hodí pro podporu aktivního životního stylu - vlastnosti hořčíku souvisí s činností svalů, s činností nervového systému, s prevencí křečí a s odplavováním kyseliny mléčné po námaze. Vlastnosti hořčíku rovněž souvisí se správným spánkovým cyklem a s aktivací vitamínu D (bez hořčíku tělo nedokáže vitamín D využít). Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na: - Efektivní doplnění hořčíku- Podporu aktivního životního stylu- Podporu spánkového cyklu Certifikace I'm Vegan Certifikát I'm Vegan uděluje švédská organizace Djurens Rätt (Animal Rights), která garantuje, že produkt je 100% rostlinného původu a při jeho výrobě nebyly použity žádné živočišné složky. Certifikát se uděluje potravinám, doplňkům stravy, hygienickým produktům a kosmetice. I'm Vegan představuje jednoduchou cestu, jak si spotřebitel může být jistý, že značka nebo produkt splňuje standarty organizace Djurens Rätt. O certifikátu 1.Djurens Rätt vznikla v roce 1882 a nyní je švédskou vedoucí organizací v oblasti ochrany zvířat. Jde o politicky nezávislou organizaci, která se zaměřuje na zvýšení ochrany zvířat v domácím i mezinárodním měřítku. 2.Produkty s označením I'm Vegan musí být 100% rostlinné. Je u nich zakázáno testování na zvířatech a nesmí být použity žádné živočišné složky nebo živočišné deriváty. 3.Značka musí pro udělení certifikátu doložit veškerou dokumentaci, aby byl 100% prověřen původ produktu. O značce Nordbo NORDBO je švédská značka, jejíž filozofie je založena na dvou pilířích: kvalita a klinická dokumentace + udržitelnost a etická odpovědnost. Značka spojuje severskou tradici a kvalitu, se smysluplnou inovací a čistotou použitých složek = inovativní vývoj klasických doplňků, lepšími způsoby. Skvělým příkladem je nativní rybí tuk Nordbo, který pochází z lokální skandinávské produkce a je vyroben ze 100% udržitelných zdrojů. S produkty Nordbo máte 100% jistotu, že při jejich výrobě bylo vždy myšleno na maximální možnou funkčnost, kvalitu zdrojových surovin a zároveň na ohleduplnost k životnímu prostředí. Všechny produkty Nordbo za sebou mají buď certifikáty ASC (Aqua Stewardship Council) nebo I'm Vegan. Všechny jsou navíc vyrobené podle standardů GMP (Good Manufacturing Practices). Pro papírové obaly je použitý recyklovaný papír FSC (Forest Stewardship Council). NORDBO = švédské doplňky stravy založené na dvou pilířích: 1. Kvalita a klinicky prověřené zdroje2. Udržitelnost a etická odpovědnost Produkty Nordbo jsou vyrobené s maximálním možným ohledem na životní prostředí. Při jejich výrobě je dbáno na udržitelnou produkci, co nejmenší stopu CO2 a na užití recyklovatelných materiálů - produkty jsou zabalené v krabičkách z recyklovaného papíru. Nordbo se zároveň snaží užívat co nejméně plastu a různých nadbytečných reklamních předmětů. Naopak se snaží o minimalismus a střídmost. Na prvním místě je 100% kvalita produktu, ne agresivní marketing. Balení: 150 g Dávkování: Berte 1-2 odměrky denně, rozmíchejte ve studeném nápoji. Užívejte nejlépe večer. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 75-150 denních dávek. Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu a suchu, mimo přímé sluneční záření. Vhodné pro vegany. Aktivní látka: 1 g (1 odměrka) (*% RHP) Hořčík 175 mg (47 %*) *% RHP - Referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek. Složení: bisglycinát hořečnatý (83 %), jablečnan hořečnatý (malát) (10 %), laktát hořečnatý (7 %), přírodní citrónové aroma. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Instant Magnesium 150g (Hořčík)

GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 podpora normálního stavu kostí a zubů 60 cps

GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 podpora normálního stavu kostí a zubů 60 cps
Detail

GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3, 60 cps, Kosti pro muže (notino.cz)

Podobné produkty ako GreenFood Nutrition Aquamin Calcium + Vitamin D3 podpora normálního stavu kostí a zubů 60 cps

Pangamin Forte hořčík 90 tablet

Pangamin Forte hořčík 90 tablet
Detail

Přípravek obsahuje pivovarské kvasnice a Aquamin Mg, přírodní zdroj biologicky dostupného hořčíku z mořské vody. Bez vedlejších projímavých účinků. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Pangamin Forte hořčík 90 tablet

Allnature Hořčík + D3 30 tablet

Allnature Hořčík + D3 30 tablet
Detail

Doplněk stravy Allnature Hořčík + D3 obsahuje vitamin D a hořčík, které podporují dobrý stav našich kostí i činnost svalů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Hořčík + D3 30 tablet

Serafin Hořčík + B6 90 kapslí

Serafin Hořčík + B6 90 kapslí
Detail

Serafin Hořčík + B6 90 kapslí Základní, dobře vrstřebatelný minerál vyráběný pod ochrannou známkou Serafin. Vhodný při únavě, vyčerpání, na svaly, klouby a kosti. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Serafin Hořčík + B6 90 kapslí

Zázrak jménem hořčík - Carolyn Deanová

Detail

Hořčík je nepostradatelná živina, životně důležitá pro vaše zdraví a pocit pohody. Začleníte-li tento minerál do své stravy, bude vás chránit před takovými hrozbami, jako jsou srdeční onemocnění, mrtvice, osteoporóza, cukrovka, deprese, artritida i astma, nebo vám pomůže zmírnit jejich projevy. Avšak i přes jeho značný zdravotní přínos většina západního světa stále vykazuje jeho nebezpečně velký nedostatek. Tento úžasný průvodce světem hořčíku, aktualizovaný a doplněný o nejnovější poznatky vědeckého výzkumu, vám umožní pochopit, jak nesmírně důležitou roli hořčík hraje ve vašem těle a životě. V knize se dozvíte o nově dostupných hořčíkových doplňcích, které se účinněji vstřebávají, informace o souvislosti mezi hořčíkem a obezitou, a najdete zde také stravovací plán bohatý na hořčík. Dozvíte se nové poznatky o tom, jak může vápník zvyšovat riziko srdečních onemocnění - a jak je hořčík naopak dokáže snížit, jaké vitaminy a minerály s hořčíkem spolupracují při léčbě konkrétních nemocí a mnoho dalšího. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zázrak jménem hořčík - Carolyn Deanová

Pangamin forte hořčík 90 tablet

Detail

Pangamin forte hořčík obsahuje pivovarské kvasnice obohacené přírodním hořčíkem (Aquamin Mg) získávaným z mořské vody. Bez vedlejších projímavých účinků. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Pangamin forte hořčík 90 tablet

Pangamin Forte hořčík 90 tablet

Pangamin Forte hořčík 90 tablet
Detail

Pangamin Forte hořčík 90 tablet Pivovarské kvasnice s hořčíkem. 3 tablety obsahují 100% RHP hořčíku s biologickou dostupností až 90%. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Pangamin Forte hořčík 90 tablet

Naturvita Hořčík + B6 60 tablet

Naturvita Hořčík + B6 60 tablet
Detail

Tablety obsahují část hořčíku (Mg) v rychle působící formě citrátu a část hořčíku je přítomna jako pomaleji působící uhličitan. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a napomáhá normální funkci svalů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Naturvita Hořčík + B6 60 tablet

Naturvita Draslík + hořčík 60 tablet

Naturvita Draslík + hořčík 60 tablet
Detail

Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální činnosti svalů. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normálnímu energetickému metabolismu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Naturvita Draslík + hořčík 60 tablet

Biotter Hořčík + Draslík 60 tablet

Biotter Hořčík + Draslík 60 tablet
Detail

Přípravek Biotter Hořčík + Draslík pomáhá doplnit každodenní stravu o hořčík, vitamin B6 a draslík. Hořčík a draslík přispívají k normálnímu fungování svalů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Biotter Hořčík + Draslík 60 tablet

COLFARM Hořčík + B6 30 kapslí

COLFARM Hořčík + B6 30 kapslí
Detail

COLFARM Hořčík+B6 je doplněk stravy s obsahem hořčíku v kombinaci s vitaminem B6 s rychlou vstřebatelností. Hořčík a vitamin B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. (drmax.cz)

Podobné produkty ako COLFARM Hořčík + B6 30 kapslí

Biotter Hořčík + Draslík 60 tablet

Biotter Hořčík + Draslík 60 tablet
Detail

Biotter Hořčík + Draslík 60 tablet Draslík, hořčík a vitamín B6 ve formě tablet. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Biotter Hořčík + Draslík 60 tablet

Profimass Hořčík Bisglycinát 120 tobolek

Profimass Hořčík Bisglycinát 120 tobolek
Detail

Profimass Hořčík Bisglycinát 120 tobolek Hořčík v chelátové formě s nejlepší vstřebatelností na trhu. Přispívá k psychické pohodě a ke snížení míry únavy a vyčerpání. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Profimass Hořčík Bisglycinát 120 tobolek

Pure Magnesium 90 kapslí (Hořčík)

Pure Magnesium 90 kapslí (Hořčík)
Detail

PURE MAGNESIUM Doplněk stravy s obsahem biologicky aktivního hořčíku. - PRO EFEKTIVNÍ DOPLNĚNÍ ORGANICKY VÁZANÉHO HOŘČÍKU A CELKOVOU REGENERACI- Špičková kvalita a čistota / Made in Sweden (GMO free)- Organicky vázaný hořčík (chelátová vazba) v biologicky dostupné formě - Bisglycinát hořečnatý - 750 mg v 1 kapsli- Vysoká biologická dostupnost- Šetrnost k zažívacímu traktu- Certifikát I'm Vegan organizace Djurens Rätt (Animal Rights)- Produkt neobsahuje živočišné složky, pojiva a nežádoucí balastní složky- NORDBO = kvalita a klinicky prověřené zdroje + udržitelnost a etická odpovědnost Nordbo Instant Magnesium obsahuje bisglycinát hořečnatý = organickou (chelátovou) vazbu biologicky vysoce dostupné formy hořčíku. Bisglycinát hořečnatý obsahuje hořčík vázaný na aminokyselinu glycin, který je organický a pro tělo velmi důležité - pomáhá celkové regeneraci. Hořčík obsažený v doplňku se velmi rychle vstřebává, je šetrný k zažívacímu traktu a má vysokou biologickou využitelnost. Doplněk se hodí pro podporu aktivního životního stylu - vlastnosti hořčíku souvisí s činností svalů, s činností nervového systému, s prevencí křečí a s odplavováním kyseliny mléčné po námaze. Vlastnosti hořčíku rovněž souvisí se správným spánkovým cyklem a s aktivací vitamínu D (bez hořčíku tělo nedokáže vitamín D využít). Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na: - Efektivní doplnění hořčíku- Podporu aktivního životního stylu- Podporu spánkového cyklu Certifikace I'm Vegan Certifikát I'm Vegan uděluje švédská organizace Djurens Rätt (Animal Rights), která garantuje, že produkt je 100% rostlinného původu a při jeho výrobě nebyly použity žádné živočišné složky. Certifikát se uděluje potravinám, doplňkům stravy, hygienickým produktům a kosmetice. I'm Vegan představuje jednoduchou cestu, jak si spotřebitel může být jistý, že značka nebo produkt splňuje standarty organizace Djurens Rätt. O certifikátu 1.Djurens Rätt vznikla v roce 1882 a nyní je švédskou vedoucí organizací v oblasti ochrany zvířat. Jde o politicky nezávislou organizaci, která se zaměřuje na zvýšení ochrany zvířat v domácím i mezinárodním měřítku. 2.Produkty s označením I'm Vegan musí být 100% rostlinné. Je u nich zakázáno testování na zvířatech a nesmí být použity žádné živočišné složky nebo živočišné deriváty. 3.Značka musí pro udělení certifikátu doložit veškerou dokumentaci, aby byl 100% prověřen původ produktu. O značce Nordbo NORDBO je švédská značka, jejíž filozofie je založena na dvou pilířích: kvalita a klinická dokumentace + udržitelnost a etická odpovědnost. Značka spojuje severskou tradici a kvalitu, se smysluplnou inovací a čistotou použitých složek = inovativní vývoj klasických doplňků, lepšími způsoby. Skvělým příkladem je nativní rybí tuk Nordbo, který pochází z lokální skandinávské produkce a je vyroben ze 100% udržitelných zdrojů. S produkty Nordbo máte 100% jistotu, že při jejich výrobě bylo vždy myšleno na maximální možnou funkčnost, kvalitu zdrojových surovin a zároveň na ohleduplnost k životnímu prostředí. Všechny produkty Nordbo za sebou mají buď certifikáty ASC (Aqua Stewardship Council) nebo I'm Vegan. Všechny jsou navíc vyrobené podle standardů GMP (Good Manufacturing Practices). Pro papírové obaly je použitý recyklovaný papír FSC (Forest Stewardship Council). NORDBO = švédské doplňky stravy založené na dvou pilířích: 1. Kvalita a klinicky prověřené zdroje2. Udržitelnost a etická odpovědnost Produkty Nordbo jsou vyrobené s maximálním možným ohledem na životní prostředí. Při jejich výrobě je dbáno na udržitelnou produkci, co nejmenší stopu CO2 a na užití recyklovatelných materiálů - produkty jsou zabalené v krabičkách z recyklovaného papíru. Nordbo se zároveň snaží užívat co nejméně plastu a různých nadbytečných reklamních předmětů. Naopak se snaží o minimalismus a střídmost. Na prvním místě je 100% kvalita produktu, ne agresivní marketing. Balení: 90 kapslí (79,6 g) Dávkování: Berte 1-2 kapsle denně, nejlépe večer nebo po fyzické aktivitě. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 45-90 denních dávek. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Vhodné pro vegany. Aktivní látka: v 1 kapsli (% RHP*) Hořčík 150 mg (40 %) *% RHP - Referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek. Složení v 1 veganské kapsli: bisglycinát hořečnatý, protispékavá látka rýžový extrakt, rostlinná kapsle (hypromelóza). (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pure Magnesium 90 kapslí (Hořčík)

Night Magnesium 120 kapslí (Hořčík)

Night Magnesium 120 kapslí (Hořčík)
Detail

NIGHT MAGNESIUM (Ilta Magnesium) (Hořčík) Doplněk stravy. Účinná podpora kvality spánku a optimální regenerace Hořčík ve formě bisglycinátu hořečnatého L-theanin Extrakt z mučenky L-tryptophan Holistické (celostní) složení produktu Vynikající biodostupnost Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel Night Magnesium je výjimečný doplněk určený pro podporu spánku. Obsahuje celkem čtyři účinné složky se synergním působením zaměřeným na oblast kvality spánku, potlačení stresu a uvolnění napětí. Užití takového počtu podobně zaměřených látek je v doplňku stravy unikátem. Hořčík ve formě bisglycinátu obsahuje samotný hořčík, nezbytný pro nervovou soustavu a tedy i kvalitní spánek, a také L-glycin, aminokyselinu s uklidňujícími účinky. Bisglycinát hořečnatý je organická – chelátová forma hořčíku s vynikající vstřebatelností a využitelností pro tělo. L-theanin je aminokyselina působící přímo v mozku, jejíž vlastnosti souvisejí s navozením celkové relaxace a pocitů pohody. Extrakt z mučenky se užívá po staletí jako tonikum - pro své účinky související s uklidněním nervové soustavy. L-tryptophan je prekurzorem melatoninu, má tedy účinky související s pocitem klidu, pohody a kvalitním spánkem. Produkt neobsahuje laktózu, mléko a lepek. Produkt neobsahuje želatinu ani přísady živočišného původu. Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku. Země původu surovin Indie. Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené. Balení: 120 kapslí (104 g) Dávkování: berte 1-4 kapsle denně, cca 1 hodinu před spaním. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 30-120 denních dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Děti, těhotné a kojící ženy konzultujte užívání s lékařem. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Chraňte před světlem. Neužívejte současně s prášky na spaní nebo při léčbě antidepresivy. Výživové údaje: Počet dávek v balení: 30-120 1 kapsle (% RHP*) 4 kapsle (% RHP*) Hořčík 125 mg (33 %) 500 mg (133 %) L-theanin 25 mg 100 mg L-tryptophan 50 mg 200 mg Extrakt z mučenky 50 mg 200 mg RHP – referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek. Složení: bisglycinát hořečnatý, extrakt z mučenky, L-tryptophan, L-theanin, kapsle (hydroxy-propylmethylcelulóza). (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Night Magnesium 120 kapslí (Hořčík)

Klas Hořčík Plus 100 tablet

Klas Hořčík Plus 100 tablet
Detail

Hořčík Plus s vitaminem B 6 je vhodný zejména pro osoby vystavené zvýšené fyzické nebo psychické zátěži (snižují míru únavy a vyčerpání a podporují správnou psychickou činnost). Hořčík použitý v přípravku je vázán chelátovou vazbou na aminokyselinu Glycin, což zajištuje jeho maximální vstřebatelnost do organismu a snižuje jeho možné projímavé účinky. Vitamin B 6 přispívá k zachovávání normální funkci imunitního systému. (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Klas Hořčík Plus 100 tablet

Triple Magnesium 120 kapslí (Hořčík)

Triple Magnesium 120 kapslí (Hořčík)
Detail

TRIPLE MAGNESIUM (Tripla Magnesium) (Hořčík) Doplněk stravy. Organicky/chelátově vázaný hořčík ve třech formách: malát, glycinát a taurát Špičková využitelnost tělem Šetrný k zažívání Holistické (celostní) složení produktu Vynikající biodostupnost Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel Tripple Magnesium obsahuje tři chelátově vázané formy hořčíku - malát hořečnatý, bisglycinát hořečnatý a taurát hořečnatý. Hořčík je v těchto formách vázaný s druhou látkou (kyselinou jablečnou, L-glycinem nebo L-taurinem stejným druhem vazby, která se přirozeně vyskytuje v přírodě = chelátová (organická vazba). Díky tomu je pro tělo velmi dobře využitelný, řádově o desítky procent více než u anorganických vazeb (oxidy,…). Hlavním benefitem doplňku Tripple Magnesium je však použití hned tří forem hořčíku. To je zdaleka nejefektivnější cesta z hlediska využitelnosti tělem – zatímco jedné látky se do těla vstřebá určité procento, u tří rozdílných látek se tato hodnota násobí. Kombinace chelátových vazeb + tří forem hořčíku tak dávají dohromady skutečně ultimátní přírodní zdroj hořčíku. Primárním cílem doplňku je samozřejmě doplnění hořčíku. Tento minerál je zřejmě nejdůležitějším prvkem pro sportovce i všechny jedince podstupující zvýšenou zátěž. Jeho vlastnosti souvisí s energetickým metabolismem, nervovou soustavou, funkcí svalů, stavem kostí, psychickou kondicí a mnoha dalšími oblastmi. Použití hned tří forem tohoto minerálu, z nichž všechny jsou chelátově vázané, je obrovským benefitem zejména pro sportující populaci. Sekundární výhodou doplňku jsou vlastnosti látek, s nimiž je hořčík spojen chelátovou vazbu: Malát hořečnatý = hořčík + kyselina jablečná, která se v těle zúčastní tzv. Krebsova cyklu = přeměně živin na energii. V rámci tohoto cyklu se kyselina jablečná přeměňuje na pyruvát, který je zdrojem energie pro svaly = zvýšení výkonu, potlačení únavy + posílení vstřebávání ostatních doplňků stravy. Bisglycinát hořečnatý = hořčík + L-glycin = L-glycin je po L-glutaminu druhou nejvíce zastoupenou aminokyselinou v těle, přičemž se o něm téměř vůbec neví, že je nezbytný pro proteosyntézu a tvorbu kolagenu ve svalech. Spolu s argininem a methioninem se také podílí na přirozené tvorbě kolagenu ve svalech, který je využíván pro obnovu buněčné energie ATP. Jeho další funkcí je, že funguje jako relaxant – zklidňuje nervozitu a napětí, při tréninku však neuspává, naopak pomáhá lépe se soustředit. = posílení tréninkových výsledků, regenerace a soustředění. Taurát hořečnatý = hořčík + L-taurin = L-taurin má vlastnosti související s produkcí oxidu dusnatého (zásobování svalů kyslíkem) a funkcí endotelu - buněk tvořících vnitřní povrch cév a srdce. Produkt neobsahuje laktózu, mléko a lepek. Produkt neobsahuje želatinu ani přísady živočišného původu. Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku. Země původu suroviny EU. Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené. Balení: 120 kapslí (94 g) Dávkování: berte 1-4 kapsle denně. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 30-120 denních dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Chraňte před světlem. Obsahuje kulatý absorbent pro redukci případné vlhkosti, nekonzumovat! Výživové údaje: Počet dávek v balení: 30-120 1 kapsle (% RHP*) 4 kapsle (% RHP*) Hořčík 94 mg (25 %) 375 mg (100 %) RHP – referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek. Složení: jablečnan hořečnatý, bisglycinát hořečnatý, taurát hořečnatý, kapsle (celulóza, voda). (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Triple Magnesium 120 kapslí (Hořčík)

Night Magnesium 60 kapslí (Hořčík)

Night Magnesium 60 kapslí (Hořčík)
Detail

NIGHT MAGNESIUM (Ilta Magnesium) (Hořčík) Doplněk stravy. Účinná podpora kvality spánku a optimální regenerace Hořčík ve formě bisglycinátu hořečnatého L-theanin Extrakt z mučenky L-tryptophan Holistické (celostní) složení produktu Vynikající biodostupnost Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel Night Magnesium je výjimečný doplněk určený pro podporu spánku. Obsahuje celkem čtyři účinné složky se synergním působením zaměřeným na oblast kvality spánku, potlačení stresu a uvolnění napětí. Užití takového počtu podobně zaměřených látek je v doplňku stravy unikátem. Hořčík ve formě bisglycinátu obsahuje samotný hořčík, nezbytný pro nervovou soustavu a tedy i kvalitní spánek, a také L-glycin, aminokyselinu s uklidňujícími účinky. Bisglycinát hořečnatý je organická – chelátová forma hořčíku s vynikající vstřebatelností a využitelností pro tělo. L-theanin je aminokyselina působící přímo v mozku, jejíž vlastnosti souvisejí s navozením celkové relaxace a pocitů pohody. Extrakt z mučenky se užívá po staletí jako tonikum - pro své účinky související s uklidněním nervové soustavy. L-tryptophan je prekurzorem melatoninu, má tedy účinky související s pocitem klidu, pohody a kvalitním spánkem. Produkt neobsahuje laktózu, mléko a lepek. Produkt neobsahuje želatinu ani přísady živočišného původu. Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku. Země původu surovin Indie. Balení: 60 kapslí (50 g) Dávkování: berte 1-4 kapsle denně, cca 1 hodinu před spaním. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 15-60 denních dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Děti, těhotné a kojící ženy konzultujte užívání s lékařem. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Chraňte před světlem. Neužívejte současně s prášky na spaní nebo při léčbě antidepresivy. Výživové údaje: Počet dávek v balení: 15-60 1 kapsle (% RHP*) 4 kapsle (% RHP*) Hořčík 125 mg (33 %) 500 mg (133 %) L-theanin 25 mg 100 mg L-tryptofan 50 mg 200 mg Extrakt z mučenky 50 mg 200 mg RHP – referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek. Složení: bisglycinát hořečnatý, extrakt z mučenky, L-tryptophan, přírodní L-theanin, kapsle (hydroxy-propylmethylcelulóza). (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Night Magnesium 60 kapslí (Hořčík)

Triple Magnesium 60 kapslí (Hořčík)

Triple Magnesium 60 kapslí (Hořčík)
Detail

TRIPLE MAGNESIUM (Tripla Magnesium) (Hořčík) Doplněk stravy. Organicky/chelátově vázaný hořčík ve třech formách: malát, glycinát a taurát Špičková využitelnost tělem Šetrný k zažívání Holistické (celostní) složení produktu Vynikající biodostupnost Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel Tripple Magnesium obsahuje tři chelátově vázané formy hořčíku - malát hořečnatý, bisglycinát hořečnatý a taurát hořečnatý. Hořčík je v těchto formách vázaný s druhou látkou (kyselinou jablečnou, L-glycinem nebo L-taurinem stejným druhem vazby, která se přirozeně vyskytuje v přírodě = chelátová (organická vazba). Díky tomu je pro tělo velmi dobře využitelný, řádově o desítky procent více než u anorganických vazeb (oxidy,…).Hlavním benefitem doplňku Tripple Magnesium je však použití hned tří forem hořčíku. To je zdaleka nejefektivnější cesta z hlediska využitelnosti tělem – zatímco jedné látky se do těla vstřebá určité procento, u tří rozdílných látek se tato hodnota násobí. Kombinace chelátových vazeb + tří forem hořčíku tak dávají dohromady skutečně ultimátní přírodní zdroj hořčíku.Primárním cílem doplňku je samozřejmě doplnění hořčíku. Tento minerál je zřejmě nejdůležitějším prvkem pro sportovce i všechny jedince podstupující zvýšenou zátěž. Jeho vlastnosti souvisí s energetickým metabolismem, nervovou soustavou, funkcí svalů, stavem kostí, psychickou kondicí a mnoha dalšími oblastmi. Použití hned tří forem tohoto minerálu, z nichž všechny jsou chelátově vázané, je obrovským benefitem zejména pro sportující populaci.Sekundární výhodou doplňku jsou vlastnosti látek, s nimiž je hořčík spojen chelátovou vazbu:Malát hořečnatý = hořčík + kyselina jablečná, která se v těle zúčastní tzv. Krebsova cyklu = přeměně živin na energii. V rámci tohoto cyklu se kyselina jablečná přeměňuje na pyruvát, který je zdrojem energie pro svaly = zvýšení výkonu, potlačení únavy + posílení vstřebávání ostatních doplňků stravy.Bisglycinát hořečnatý = hořčík + L-glycin = L-glycin je po L-glutaminu druhou nejvíce zastoupenou aminokyselinou v těle, přičemž se o něm téměř vůbec neví, že je nezbytný pro proteosyntézu a tvorbu kolagenu ve svalech. Spolu s argininem a methioninem se také podílí na přirozené tvorbě kolagenu ve svalech, který je využíván pro obnovu buněčné energie ATP. Jeho další funkcí je, že funguje jako relaxant – zklidňuje nervozitu a napětí, při tréninku však neuspává, naopak pomáhá lépe se soustředit. = posílení tréninkových výsledků, regenerace a soustředění.Taurát hořečnatý = hořčík + L-taurin = L-taurin má vlastnosti související s produkcí oxidu dusnatého (zásobování svalů kyslíkem) a funkcí endotelu - buněk tvořících vnitřní povrch cév a srdce. Produkt neobsahuje laktózu, mléko a lepek. Produkt neobsahuje želatinu ani přísady živočišného původu. Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku. Země původu suroviny USA. Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené. Balení: 60 kapslí (30g) Dávkování: berte 1-4 kapsle denně. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 15-60 denních dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Chraňte před světlem. Obsahuje kulatý absorbent pro redukci případné vlhkosti, nekonzumovat! Výživové údaje: Počet dávek v balení: 15-60 1 kapsle (% RHP*) 4 kapsle (% RHP*) Hořčík 94 mg (25 %) 375 mg (100 %) RHP – referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek. Složení: jablečnan hořečnatý, bisglycinát hořečnatý, taurát hořečnatý, kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza). (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Triple Magnesium 60 kapslí (Hořčík)

Serafin Hořčík + B6 90 kapslí

Serafin Hořčík + B6 90 kapslí
Detail

Doplněk stravy Serafin Hořčík + B6 90 kapslí Doplněk stravy od české firmy Serafin má unikátní složení obsahující Hořčík + Vitamín B6. Věděli jste, že vitamín B6 podporuje efektivní vstřebávání Hořčíku v těle? Tímto se společně podílejí na zvyšování energie a redukci fyzického i psychického vyčerpání a stresu. Hořčík napomáhá k elektrolytické rovnováze, snižuje míru únavy a vyčerpání, přispívá k činnosti nervové soustavy a činnosti svalů, přispívá k energetickému metabolismu a psychické činnosti. Vitamín B6 napomáhá činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, reguluje hormonální aktivity. Má pozitivní vliv na tvorbu červených krvinek a činnost nervové soustavy. Potřebujete podpořit váš imunitní systém? Vyzkoušejte také sílu čínských hub Reishi/Cordyceps. Chcete svému tělu dopřát energii a potřebnou vitalitu? V naší nabídce naleznete macu peruánskou, která je označována jako superpotravina a přírodní zdroj fytoestrogenu. LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky mají jednotlivé složky v kaplích Hořčík + B6? * povolené účinky dle platné legislativy Hořčík - napomáhá k elektrolytické rovnováze, snižuje míru únavy a vyčerpání, přispívá k činnosti nervové soustavy a činnosti svalů, přispívá k energetickému metabolismu a psychické činnosti, udržuje normální stav kostí a zubů Vitamín B6 - napomáhá činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, reguluje hormonální aktivity. Podporuje normální syntézu cysteinu. Má pozitivní vliv na tvorbu červených krvinek a činnost nervové soustavy Dávkování a způsob užití Složení: Obsah 1 kapsle Bisglycinát hořečnatý chelát, Pyridoxin (Vitamín B6), Stearan hořečnatý, obal- celulózová kapsle Dávkování *DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých Užívejte 1 - 3 kapsle před jídlem Nepřekračujte doporučené denní dávkování Upozornění Kapsle Hořčík + B6 jsou potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Důležité informace Balení: 90 celulózových kapslí. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem. Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (5-23 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost: Datum trvanlivosti je vyznačeno na obalu. Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.cz (otehotnet.cz)

Podobné produkty ako Serafin Hořčík + B6 90 kapslí

Zdrovit Hořčík citron 20 šumivých tablet

Zdrovit Hořčík citron 20 šumivých tablet
Detail

Šumivé tablety Zdrovit Hořčík citron obsahují hořčík, který je důležitý pro zdravé kosti a zuby, normální funkci svalů a pomáhá snížit únavu a vyčerpání. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Zdrovit Hořčík citron 20 šumivých tablet

Hořčík chelát (bisglycinát) 180 kaps. - GymBeam

Hořčík chelát (bisglycinát) 180 kaps. - GymBeam
Detail

Hořčík chelát (bisglycinát) jsou kapsle, které vynikají vysokým obsahem hořčíku. Ten je zde v jedné z nejlépe vstřebatelných forem v chelátové vazbě, což napomáhá k tomu, abyste z něj vytěžili maximum. V těle má mnoho důležitých funkcí. Například přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, správnému fungování nervového systému a také svalů. Je vyhledávaný zejména lidmi, které trápí křeče a únava. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Hořčík chelát (bisglycinát) 180 kaps. - GymBeam

Hořčík chelát (bisglycinát) 90 kaps. - GymBeam

Hořčík chelát (bisglycinát) 90 kaps. - GymBeam
Detail

Hořčík chelát (bisglycinát) jsou kapsle, které vynikají vysokým obsahem hořčíku. Ten je zde v jedné z nejlépe vstřebatelných forem v chelátové vazbě, což napomáhá k tomu, abyste z něj vytěžili maximum. V těle má mnoho důležitých funkcí. Například přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, správnému fungování nervového systému a také svalů. Je vyhledávaný zejména lidmi, které trápí křeče a únava. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Hořčík chelát (bisglycinát) 90 kaps. - GymBeam

Zdrovit Hořčík+B6 60 šumivých tablet

Zdrovit Hořčík+B6 60 šumivých tablet
Detail

Zdrovit Hořčík+B6 60 šumivých tablet Zdrovit Maxi Mag + B6 jsou šumivé tablety s příchutí citronu a pomeranče. Hořčík přispívá ke zmírnění únavy a vyčerpání, elektrolytické rovnováze, normální psychické funkci. Vitamin B6 přispívá k normální funkci imunitního systému. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Zdrovit Hořčík+B6 60 šumivých tablet

Zdrovit Hořčík citron 20 šumivých tablet

Zdrovit Hořčík citron 20 šumivých tablet
Detail

Zdrovit Hořčík citron 20 šumivých tablet Doplněk stravy, minerálový přípravek s přírodním sladidlem a sladidly. Hořčík přispívá k: - zmírnění únavy a vyčerpání - elektrolytické rovnováze - normální funkci nervového systému a svalů - normální psychické funkci - udržení normálních kostí a zubů. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Zdrovit Hořčík citron 20 šumivých tablet

Solgar Hořčík plus B6 100 tablet

Solgar Hořčík plus B6 100 tablet
Detail

Solgar Hořčík plus B6 100 tablet Hořčík a vitamín B6 jsou nezbytné pro funkci buněk, podporují svalovou aktivitu, zklidňují nervový systém. Doplněk stravy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Solgar Hořčík plus B6 100 tablet

Magnesium Dr. Formulated - Hořčík - pomerančový 197,4g

Magnesium Dr. Formulated - Hořčík - pomerančový 197,4g
Detail

Magnesium Dr. Formulated - Hořčík - pomerančový 197,4g - chelatovaný hořčík prášek Otázky a odpovědi o produktu a hořčíku: zde Rychlý přehled: Whole food hořčík - (z celých rostlinných potravin). Chelatovaný hořčík z organickou hnědou rýží proteinem (geneticky nemodifikovaný) 350 mg horčíku v chelatované formě v jedné dávce. Obsahuje živá probiotika - 1 miliarda CFU. Šumivý nápoj před spaním. Proč používat minerály v chelatované fromě?Náš hořčík je v chelatované formě. Chelatované minerály mají vstřebatelnost 45 až 50%. Naproti tomu anorganické minerály nejsou v podstatě nic jiného, než rozdrcená skála, vstřebatelnost pro tělo je cca 5 % až 10 % a po 35 roce klesá na cca 3 % až 5 %. Chelatovaný minerál je přirozeně navázán na aminokyselinu nebo enzym. Tím, že minerály jsou navázány na látku, jež je tělu vlastní, vzrostla tak vstřebatelnost až na cca 45 - 50%. Proč užívat Hořčík Dr. Formulated Magnesium - pomerančovýVětšina lidí nepřijme během dne ve stravě potřebné množství hořčíku pro organismus. Hořčík patří mezi nejdůležitější stopové prvky v lidské stravě, neboť hraje ústřední roli v podpoře funkcí u více než 300 významných enzymů. Tyto enzymy pak pomáhají s usnadňováním každodenních metabolických funkcí, mají rovněž důležité úlohy při tvorbě DNA a bílkovin, a závisí na nich schopnost buněk přijímat energii z potravy, kterou jim poskytujeme. Takže není divu, že nízká hladina hořčíku je ve vzájemném vztahu s mnoha zdravotními problémy. Příznaky nedostatku hořčíku zahrnují všechny důležité systémy těla a podílí se na: úzkostech, letargiích, únavě, problémech s pamětí, anorexií, ztrátou chuti k jídlu, záchvatech, svalové slabosti, svalových křečích, třesu, závratích, potížích při polykání, a na nepravidelném nebo zrychleném srdečním tepu.Pokud se tedy cítíte unaveni, chcete zlepšit funkci nervové soustavy, či máte problémy se spaním, nebo je stres každodenní náplní vašeho života, nastal čas na Dr. Formulated whole food hořčík, jenž je vynikajícím šumivým nápojem v prášku, který Vám pomůže zrelaxovat a dostat se do pohody. Díky němu také podpoříte kvalitnější spánek, při obnovování optimální hladiny hořčíku ve vašem těle.Představuje vůbec první whole food hořčík na trhu. Je vyrobený chelatací z organickou hnědou rýží proteinem. Stejně tak obsahuje živá probiotika - 1 miliardu CFU - na podporu zdravého trávení a pravidelnost vylučování. Hořčík podporuje a příspívá: ke snížení míry únavy a vyčerpání k elektrolytické rovnováze k normálnímu energetickému metabolismu k normální činnosti nervové soustavy, spánek, relaxace ke správné činnosti svalů k normální syntéze bílkovin ke správné psychické činnosti k udržení normálního stavu kostí a zubů podílí na procesu dělení buněk Výhody Hořčíku Dr. Formulated Magnesium - pomerančový pomůže vám jednoduše obnovit optimální hladinu hořčíku v těle je dobře snášen - žádné vedlejší účinky obsahuje probiotika Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus a Lactobacillus acidophilus - 1 miliardu CFU - na podporu přirozeného trávení a zužitkování živin v těle skvělý pro relaxaci a regeneraci a pohodu Dávkování: Smíchejte 1 čajovou lžičku (4,9g) hořčíku s 0,24l vody. Nechte vyšumět, dobře promíchejte a vychutnejte si. 40 dávek v balení. Složení: VÝŽIVOVÉ HODNOTY 1dávka5g %RHP* Energetická hodnota 33Kj/8kcal Tuky 0g Nasyvené mastné 0g Sacharidy 2g Cukry 0g Bíloviny 0g Sůl 0,3g Magnesium** 350mg 93% Dr. Formulated probiotická směs (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus a Lactobacillus acidophilus) 1 miliarda CFU 3,5mg + Ostatní složky: Iontová magnesiová šumivá směs (Non GMO kyselina citronová, uhličitan hořečnatý, hydrogenuhličitan sodný-jedlá soda), Organic hnědá rýže protein Magnesium chelatované, Organic pomerančová krémová příchuť, Organic stevia:steviol glykosid, Označení: * Referenční hodnota příjmu, ** Chelatované magnesium s organickou hnědou rýží proteinem (vyrobeno z celých potravin), + referenční hodnota příjmu není stanovena, Neobsahuje: ořechy, sóju, přidaný cukr, plniva, umělá barviva, příchutě, sladidla a konzervanty Upozornění: Doplněk stravy. Skladujte na chladném a suchém místě. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti. Minimální trvanlivost do konce: uvedeno na obalu. Vyrobeno v zařízení, které také zpracovává vajíčka, mléko, sóju, pšenici a ořechy.Hmotnost:197,4g. Výrobce Garden of Life (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Magnesium Dr. Formulated - Hořčík - pomerančový 197,4g

Magnesium Dr. Formulated - Hořčík - pomerančový 419,5g

Magnesium Dr. Formulated - Hořčík - pomerančový 419,5g
Detail

Magnesium Dr. Formulated - Hořčík - pomerančový 419,5g - chelatovaný hořčík prášek Otázky a odpovědi o produktu a hořčíku: zde Rychlý přehled: Whole food hořčík - (z celých rostlinných potravin). Chelatovaný hořčík z organickou hnědou rýží proteinem (geneticky nemodifikovaný) 350 mg horčíku v chelatované formě v jedné dávce. Obsahuje živá probiotika - 1 miliarda CFU. Šumivý nápoj před spaním. Proč používat minerály v chelatované fromě?Náš hořčík je v chelatované formě. Chelatované minerály mají vstřebatelnost 45 až 50%. Naproti tomu anorganické minerály nejsou v podstatě nic jiného, než rozdrcená skála, vstřebatelnost pro tělo je cca 5 % až 10 % a po 35 roce klesá na cca 3 % až 5 %. Chelatovaný minerál je přirozeně navázán na aminokyselinu nebo enzym. Tím, že minerály jsou navázány na látku, jež je tělu vlastní, vzrostla tak vstřebatelnost až na cca 45 - 50%. Proč užívat Hořčík Dr. Formulated Magnesium - pomerančovýVětšina lidí nepřijme během dne ve stravě potřebné množství hořčíku pro organismus. Hořčík patří mezi nejdůležitější stopové prvky v lidské stravě, neboť hraje ústřední roli v podpoře funkcí u více než 300 významných enzymů. Tyto enzymy pak pomáhají s usnadňováním každodenních metabolických funkcí, mají rovněž důležité úlohy při tvorbě DNA a bílkovin, a závisí na nich schopnost buněk přijímat energii z potravy, kterou jim poskytujeme. Takže není divu, že nízká hladina hořčíku je ve vzájemném vztahu s mnoha zdravotními problémy. Příznaky nedostatku hořčíku zahrnují všechny důležité systémy těla a podílí se na: úzkostech, letargiích, únavě, problémech s pamětí, anorexií, ztrátou chuti k jídlu, záchvatech, svalové slabosti, svalových křečích, třesu, závratích, potížích při polykání, a na nepravidelném nebo zrychleném srdečním tepu.Pokud se tedy cítíte unaveni, chcete zlepšit funkci nervové soustavy, či máte problémy se spaním, nebo je stres každodenní náplní vašeho života, nastal čas na Dr. Formulated whole food hořčík, jenž je vynikajícím šumivým nápojem v prášku, který Vám pomůže zrelaxovat a dostat se do pohody. Díky němu také podpoříte kvalitnější spánek, při obnovování optimální hladiny hořčíku ve vašem těle.Představuje vůbec první whole food hořčík na trhu. Je vyrobený chelatací z organickou hnědou rýží proteinem. Stejně tak obsahuje živá probiotika - 1 miliardu CFU - na podporu zdravého trávení a pravidelnost vylučování. Hořčík podporuje a příspívá: ke snížení míry únavy a vyčerpání k elektrolytické rovnováze k normálnímu energetickému metabolismu k normální činnosti nervové soustavy, spánek, relaxace ke správné činnosti svalů k normální syntéze bílkovin ke správné psychické činnosti k udržení normálního stavu kostí a zubů podílí na procesu dělení buněk Výhody Hořčíku Dr. Formulated Magnesium - pomerančový pomůže vám jednoduše obnovit optimální hladinu hořčíku v těle je dobře snášen - žádné vedlejší účinky obsahuje probiotika Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus a Lactobacillus acidophilus - 1 miliardu CFU - na podporu přirozeného trávení a zužitkování živin v těle skvělý pro relaxaci a regeneraci a pohodu Dávkování: Smíchejte 1 čajovou lžičku (4,9g) hořčíku s 0,24l vody. Nechte vyšumět, dobře promíchejte a vychutnejte si. 85 dávek v balení. Složení: VÝŽIVOVÉ HODNOTY 1dávka5g %RHP* Energetická hodnota 33Kj/8kcal Tuky 0g Nasyvené mastné 0g Sacharidy 2g Cukry 0g Bíloviny 0g Sůl 0,3g Magnesium** 350mg 93% Dr. Formulated probiotická směs (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus a Lactobacillus acidophilus) 1 miliarda CFU 3,5mg + Ostatní složky: Iontová magnesiová šumivá směs (Non GMO kyselina citronová, uhličitan hořečnatý, hydrogenuhličitan sodný-jedlá soda), Organic hnědá rýže protein Magnesium chelatované, Organic pomerančová krémová příchuť, Organic stevia:steviol glykosid, Označení: * Referenční hodnota příjmu, ** Chelatované magnesium s organickou hnědou rýží proteinem (vyrobeno z celých potravin), + referenční hodnota příjmu není stanovena, Neobsahuje: ořechy, sóju, přidaný cukr, plniva, umělá barviva, příchutě, sladidla a konzervanty Upozornění: Doplněk stravy. Skladujte na chladném a suchém místě. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti. Minimální trvanlivost do konce: uvedeno na obalu. Vyrobeno v zařízení, které také zpracovává vajíčka, mléko, sóju, pšenici a ořechy.Hmotnost:419,5g. Výrobce Garden of Life (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Magnesium Dr. Formulated - Hořčík - pomerančový 419,5g

VitaHarmony Hořčík 300 mg 120 tablet

VitaHarmony Hořčík 300 mg 120 tablet
Detail

VitaHarmony Hořčík 300 mg 120 tablet Tablety k orálnímu užití obsahující hořčík určený pro snížení míry únavy a vyčerpání, také pro kosti, zuby a svaly. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako VitaHarmony Hořčík 300 mg 120 tablet

Revital Hořčík + B6 20 šumivých tablet

Revital Hořčík + B6 20 šumivých tablet
Detail

Revital Hořčík + B6 20 šumivých tablet Obsahuje aktivní látky, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální činnosti svalů a nervové soustavy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Revital Hořčík + B6 20 šumivých tablet

Ekomedica Hořčík + Vitamín B6 90 kapslí

Detail

Přípravek Ekomedica Hořčík + Vitamín B6 obsahuje látky, které podporují energetický metabolismus a pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Ekomedica Hořčík + Vitamín B6 90 kapslí

Maxivita Hořčík + Vitamin B6 20 tablet

Detail

Šumivé tablety s příchutí grepu a maliny Maxivita Hořčík + Vitamin B6 vám pomohou vám doplnit hořčík, jehož nedostatek se může projevovat zvýšenou únavou. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Maxivita Hořčík + Vitamin B6 20 tablet

GS Vápník, hořčík, zinek 130 tablet

Detail

GS Vápník, hořčík, zinek obsahuje vyvážený komplex minerálů a vitaminů, které jsou důležité pro zdravé kosti, zuby, vlasy, nehty a pokožku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako GS Vápník, hořčík, zinek 130 tablet

Glo Tbl. Hořčík + B6 100 tablet

Glo Tbl. Hořčík + B6 100 tablet
Detail

Glo Tbl. Hořčík + B6 100 tablet Jedná se o tablety s obsahem hořčíku (k doplnění hladiny hořčíku) ve formě mléčnanu hořečnatého a vitamínu B6 (pyridoxinu), který ulehčuje využití hořčíku organismem. Obsahuje 51mg hořčíku a 4,11mg B6. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Glo Tbl. Hořčík + B6 100 tablet
TopQ Samsung A22 5G silikon Pink Mandala 60555 (Sun-60555), NOW Foods Magnesium bisglycinate (Hořčík bisglycinát) 227 g (416), NOW Foods Vápník Hořčík citrát plus Vitamin D3, prášek, 227 g (736)