Terezia freeangin sprej na bolest v krku 25 ml (3715662)

Produkt Terezia freeangin sprej na bolest v krku 25 ml (3715662) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Terezia freeangin sprej na bolest v krku 25 ml (3715662) upraviť a produkt hľadať znova.

TEREZIA freeANGIN sprej na bolest v krku 25 ml (3715662)

TEREZIA freeANGIN sprej na bolest v krku 25 ml (3715662)
Detail

Zdravotnický prostředek unikátní kombinace rakytníkového oleje a extraktů ze 4 bylin, pro rychlou úlevu od při bolestech a škrábání v krku, 100% přírodní složení FreeANGIN sprej byl vyvinut pro rychlou úlevu při bolestech a škrábání v krku. Obsahuje unikátní kombinaci rakytníkového oleje a extraktů ze 4 bylin. SloženíRostlinný olej, rakytníkový olej, extrakt z listů šalvěje lékařské, extrakt z květů měsíčku lékařského, extrakt z heřmánku pravého, extrakt z listů máty peprné. Dávkování a upozorněníUžívejte 3x denně 2-3 vstřiky do krku až do odeznění onemocnění. Vhodné pro děti od 2 let. Děti do 6 let musí užívat přípravek pod dohledem dospělých. (alza.cz)

Podobné produkty ako TEREZIA freeANGIN sprej na bolest v krku 25 ml (3715662) , Leky na bolest v krku hlavu a krk

Terezia FreeAngin spray na bolest v krku 25 ml

Terezia FreeAngin spray na bolest v krku 25 ml
Detail

Terezia FreeAngin spray na bolest v krku 25 ml FreeANGIN sprej byl vyvinut pro rychlou úlevu při bolestech a škrábání v krku. Tvoří jej silná kombinace rakytníkového oleje, extraktů ze šalvěje, měsíčku, heřmánku a máty peprné a lze ho využít pro zmírnění podráždění sliznice ústní dutiny a hltanu po chirurgických zákrocích, nebo jako konejšivou spršku na podrážděné hlasivky (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Terezia FreeAngin spray na bolest v krku 25 ml , Puressentiel sprej do krku 15ml

Dr.Weiss StopKašel ANGIN-EX sprej na bolest v krku 30 ml

Dr.Weiss StopKašel ANGIN-EX sprej na bolest v krku 30 ml
Detail

Dr.Weiss StopKašel ANGIN-EX sprej na bolest v krku 30 ml Vhodný pro těhotné a kojicí ženy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Dr.Weiss StopKašel ANGIN-EX sprej na bolest v krku 30 ml , Halset sprej do krku 30ml

You&Oil KI Throat masážní olej pro úlevu od bolesti v krku 5 ml

You&Oil KI Throat masážní olej pro úlevu od bolesti v krku 5 ml
Detail

You&Oil KI Throat, 5 ml, Masážní oleje unisex, Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako You&Oil KI Throat masážní olej pro úlevu od bolesti v krku 5 ml , Terezia company terezia zily cevy 60 tablet

You&Oil Kids Throat masážní olej pro úlevu od bolesti v krku pro děti 10 ml

You&Oil Kids Throat masážní olej pro úlevu od bolesti v krku pro děti 10 ml
Detail

You&Oil Kids Throat, 10 ml, Dětská tělová péče pro děti, Přípravek You&Oil Kids Throat je určen pro speciální péči o dětskou pokožku nebo pleť. Vlastnosti: napomáhá snadnějšímu dýchání Jak používat: Přípravek jemně vmasírujte v oblasti dětských prsou a nechte vstřebat do kůže. (notino.cz)

Podobné produkty ako You&Oil Kids Throat masážní olej pro úlevu od bolesti v krku pro děti 10 ml , Ještě to nebalím, vzkazuje babička: 75 na krku, 25 v hlavě (978-80-7359-571-5)

Golden Zlaté pastilky - při bolestech v krku, problémech s hlasivkami a kašli 12 pastilek

Golden Zlaté pastilky - při bolestech v krku, problémech s hlasivkami a kašli 12 pastilek
Detail

Golden Zlaté pastilky - při bolestech v krku, problémech s hlasivkami a kašli 12 pastilek Doplněk stravy-bylinkový. Pro zdravé hrdlo a svěží dech. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Golden Zlaté pastilky - při bolestech v krku, problémech s hlasivkami a kašli 12 pastilek , Terezia nekašli 100% přírodní bylinný sirup na kašel 150 ml (3769776)

Přírodní léky na bolest - Borrel Marie

Přírodní léky na bolest - Borrel Marie
Detail

Bolest je součástí naší každodenní zkušenosti – od mírné bolesti hlavy po zdrcující artritidu. Průvodce při ulevování od bolesti přírodní cestou Nemusíte ovšem hned sahat po lécích. Tato kniha je novým nepostradatelným průvodcem při ulevování od bolesti přírodní cestou pomocí široké škály metod například dýchání a relaxačních technik, diet, jógy, masáží, bylinných obkladů, balzámů, čajů a zábalů. Věděli jste, že ananas umí bojovat se zánětem? A máta může ulevit od bolestí hlavy? Nebo že bolesti kloubů můžete snížit díky masážím určitých bodů na zápěstí? Vědecky osvědčené techniky, které vám pomohou se zbavit bolesti Kniha obsahuje klíčové poznatky o porozumění bolesti, proč ji cítíme, a k tomu vědecky osvědčené techniky, které vám pomohou se jí zbavit. Tato základní příručka patří do vašeho arzenálu pro boj s celou řadou běžných onemocnění. Učiňte nákupy v lékárně věcí minulosti! (patro.cz)

Podobné produkty ako Přírodní léky na bolest - Borrel Marie , Leky na bolest zad

Hry na bolest - Petra Neomillnerová - e-kniha

Hry na bolest - Petra Neomillnerová - e-kniha
Detail

eBook:,Zapomeňte na šedou jakéhokoli odstínu. Chcete si přečíst o hrách, které bolí, straší, mrazí, rozkošné bolesti, nebo bolestivé rozkoši? Nakouknout do mučíren i budoárů, projít špínou, zoufalstvím, luxusem i dekadencí? Hrát si na tulačku, lapku, kurtizánu i upíra? Hry na bolest jsou fantazijním nevěstincem, kde každý pokoj nabízí jiné vášně a kulisy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hry na bolest - Petra Neomillnerová - e-kniha , Pantene pro-v intensive repair sprej na normální vlasy 150 ml (8001841914282)

Přírodní léky na bolest - ROUGIER Yann, BORREL Marie

Přírodní léky na bolest - ROUGIER Yann, BORREL Marie
Detail

Bolest je součástí naší každodenní zkušenosti - od mírné bolesti hlavy po zdrcující artritidu. Průvodce při ulevování od bolesti přírodní cestou Nemusíte ovšem hned sahat po lécích. Tato kniha je novým nepostradatelným průvodcem při ulevování od bolesti přírodní cestou pomocí široké škály metod například dýchání a relaxačních technik, diet, jógy, masáží, bylinných obkladů, balzámů, čajů a zábalů. Věděli jste, že ananas umí bojovat se zánětem? A máta může ulevit od bolestí hlavy? Nebo že bolesti kloubů můžete snížit díky masážím určitých bodů na zápěstí? Vědecky osvědčené techniky, které vám pomohou se zbavit bolesti Kniha obsahuje klíčové poznatky o porozumění bolesti, proč ji cítíme, a k tomu vědecky osvědčené techniky, které vám pomohou se jí zbavit. Tato základní příručka patří do vašeho arzenálu pro boj s celou řadou běžných onemocnění. Učiňte nákupy v lékárně věcí minulosti! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Přírodní léky na bolest - ROUGIER Yann, BORREL Marie , Hg každodenní hygienický sprej na příslušenství v okolí toalety 500 ml (8711577102715)

Hry na bolest (978-80-870-4410-0)

Hry na bolest (978-80-870-4410-0)
Detail

Elektronická kniha - autor Petra Neomillnerová, 126 stran Zapomeňte na šedou jakéhokoli odstínu. Chcete si přečíst o hrách, které bolí, straší, mrazí, rozkošné bolesti, nebo bolestivé rozkoši? Nakouknout do mučíren i budoárů, projít špínou, zoufalstvím, luxusem i dekadencí? Hrát si na tulačku, lapku, kurtizánu i upíra? Hry na bolest jsou fantazijním nevěstincem, kde každý pokoj nabízí jiné vášně a kulisy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hry na bolest (978-80-870-4410-0) , Leky na bolest pro psa

100+1 přírodních rad na bolest hlavy - Jarmila Mandžuková

100+1 přírodních rad na bolest hlavy - Jarmila Mandžuková
Detail

Nová ediční řada 100 + 1 přírodních rad vás seznámí s možnostmi domácí léčby a dá vám přímou a jasnou odpověď na vše, co se týká nejběžnějších chorob a zdravotních potíží. V tomto stručném, ale výstižném průvodci naleznete 100 + 1 přírodních rad, jak porozumět bolestem hlavy a migréně, ale hlavně jak je léčit pomocí širokého spektra alternativních metod léčby. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 100+1 přírodních rad na bolest hlavy - Jarmila Mandžuková , Leky na bolest u psa

Čaj Knedlík v krku 27 g BIO SONNENTOR

Čaj Knedlík v krku 27 g BIO SONNENTOR
Detail

Bylinný čaj z od Sonnentoru z řady Zase dobře! Z produkce kontrolovaného ekologického zemědělství, v nálevových sáčcích v přebalu. Příjemná čajová směs z květu lípy, černého bezu, šípku, jitrocele a slézu. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Čaj Knedlík v krku 27 g BIO SONNENTOR , Hg sprej na kůži 300 ml (8711577215361)

Aromatica Kosmín při bolestech hlavy 25 ml

Aromatica Kosmín při bolestech hlavy 25 ml
Detail

Bylinný emulgel s vysokým obsahem silic určený k masáži spánků a ztuhlých šíjových svalů. Máta a eukalypt poskytují příjemný chladivý účinek. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Aromatica Kosmín při bolestech hlavy 25 ml , Černý sprej na tělo - 75 ml (8434077171240)

Přírodní léky na bolest: Zbavte se bolesti pomocí přírodních léků a cvičení (978-80-7554-236-6)

Přírodní léky na bolest: Zbavte se bolesti pomocí přírodních léků a cvičení (978-80-7554-236-6)
Detail

Kniha - autor Yann Rougier; Marie Borrel, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Bolest je součástí naší každodenní zkušenosti – od mírné bolesti hlavy po zdrcující artritidu. Průvodce při ulevování od bolesti přírodní cestou Nemusíte ovšem hned sahat po lécích. Tato kniha je novým nepostradatelným průvodcem při ulevování od bolesti přírodní cestou pomocí široké škály metod například dýchání a relaxačních technik, diet, jógy, masáží, bylinných obkladů, balzámů, čajů a zábalů. Věděli jste, že ananas umí bojovat se zánětem? A máta může ulevit od bolestí hlavy? Nebo že bolesti kloubů můžete snížit díky masážím určitých bodů na zápěstí? Vědecky osvědčené techniky, které vám pomohou se zbavit bolesti Kniha obsahuje klíčové poznatky o porozumění bolesti, proč ji cítíme, a k tomu vědecky osvědčené techniky, které vám pomohou se jí zbavit. Tato základní příručka patří do vašeho arzenálu pro boj s celou řadou běžných onemocnění. Učiňte nákupy v lékárně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Přírodní léky na bolest: Zbavte se bolesti pomocí přírodních léků a cvičení (978-80-7554-236-6) , Alfasilver sprej 125 ml

Knedlík v krku čaj bio (bylinná směs, porcovaná, 27g)

Knedlík v krku čaj bio (bylinná směs, porcovaná, 27g)
Detail

Tento čaj obsahuje bylinky, které uleví vašemu krku a pomůže vám zase zpívat jako slavík. Balení obsahuje 18 nálevových sáčků. Složení tohoto skvělého čaje: Lípa květ bio Černý bez květ bio Šípek oplodí bio Jitrocel bio Sléz nať bio Vhodné pro vegetariány a vegany. Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Knedlík v krku čaj bio (bylinná směs, porcovaná, 27g) , Bolest v psychiatrii (978-80-7492-378-4)

Sonnentor Bio Knedlík v krku - bylinný porc.čaj dvoukomorový 27g

Sonnentor Bio Knedlík v krku - bylinný porc.čaj dvoukomorový 27g
Detail

Knedlík v krku - bylinný čaj. Tato příjemná čajová směs uvolní vášemu krku a pomůže vám zase zpívat jako slavík. Složení: lípa květ bio, černý bez květ bio, šípek bio, jitrocel bio, sléz bio Obsah: 27gNávod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250ml), přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat. Skladovat v suchu a chladu. Doplněk stravy. Není náhradou pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Doporučené dávkování 1-2 šálky za den. Nepřekračujte uvedené denní dávkování.Ukládejte mimo dosah dětí. (patro.cz)

Podobné produkty ako Sonnentor Bio Knedlík v krku - bylinný porc.čaj dvoukomorový 27g , Titania hygienický sprej na nohy 200 ml (4008576053334)

DOLORgit med ušní sprej proti bolesti 20 ml

DOLORgit med ušní sprej proti bolesti 20 ml
Detail

DOLORgit med ušní sprej proti bolesti je určený k fyzikální léčbě akutního zánětu zevního zvukovodu. Zmírňuje bolest, zklidňuje zarudnutí a svědění. (drmax.cz)

Podobné produkty ako DOLORgit med ušní sprej proti bolesti 20 ml , Antiviral dezinfekce na ruce 500 ml sprej (8595628600180)

COSMOS hřejivá náplast na bolest zad jemná s kapsaicinem 12,5 × 15 cm (4049500194891)

COSMOS hřejivá náplast na bolest zad jemná s kapsaicinem 12,5 × 15 cm (4049500194891)
Detail

Náplast bez specifických vlastností, balená v celku (ke stříhání) Každý někdy potřebuje ošetřit menší ranku či jakékoliv jiné zranění. K takovému ošetření nejlépe poslouží náplast. Tato náplast COSMOS patří ke klasickým typům. V balení je připravený jeden souvislý pás náplasti, který můžete nastříhat podle potřeby. Důležité vlastnosti náplasti COSMOS hřejivá náplast na bolest zad jemná s kapsaicinem 12,5 × 15 cm Na každou drobnou ranku můžete použít náplast Klasická náplast Je dodávána v celku Motiv: bez motivu (alza.cz)

Podobné produkty ako COSMOS hřejivá náplast na bolest zad jemná s kapsaicinem 12,5 × 15 cm (4049500194891) , Terezia rakytníkový olej tob.30 (3291847)

COSMOS Hřejivá na bolest zad, jemná s kapsaicinem 20 ks 12,5 x 15 cm (4049500194907)

COSMOS Hřejivá na bolest zad, jemná s kapsaicinem 20 ks 12,5 x 15 cm (4049500194907)
Detail

Náplast bez specifických vlastností, balená po jednotlivých kusech Taky někdy nevíte, kde se vzala drobná krvácející oděrka, kterou je třeba ošetřit? K takovému ošetření nejlépe poslouží náplast. Tato náplast COSMOS spadá mezi klasické typy, které zná každý. Součástí balení jsou jednotlivé kusy náplastí. Důležité vlastnosti náplasti COSMOS Hřejivá na bolest zad, jemná s kapsaicinem 20 ks 12,5 x 15 cm Náplast k ošetření menších řezných ran a oděrek Náplast klasického typu V balení po jednotlivých kusech Motiv: bez motivu (alza.cz)

Podobné produkty ako COSMOS Hřejivá na bolest zad, jemná s kapsaicinem 20 ks 12,5 x 15 cm (4049500194907) , 3dlac sprej 400 ml (00001)

Tebodont Ústní sprej 25 ml

Tebodont Ústní sprej 25 ml
Detail

Ústní sprej s obsahem čajovníkového oleje je vhodný k péči o dásně při zánětu a parodontóze. Zklidňuje podrážděné dásně. Osvěží dech. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Tebodont Ústní sprej 25 ml , Padesátka na krku (80-7391-003-9)

Tebodont ústní sprej, 25 ml

Tebodont ústní sprej, 25 ml
Detail

Sprej s čajovníkovým olejem pro léčbu chronického zánětu dásní a parodontózy. Zklidňuje, regeneruje, pečuje o dásně a zanechává v ústech dlouhotrvající svěží pocit.Ústní sprej Tebodontje unikátní přírodní alternativou léčby v případě chronické gingivitidy a parodontózyobsahuje 2,5 % přírodního čajovníkového oleje (Melaleuca Alternifolia), který má podobný antimikrobiální, antibakteriální, antivirový a antimykotický účinek jako chemický chlorhexidinzklidňuje, regeneruje a pečuje o dásněmá pH 7,5nezabarvuje zubymá typickou chuť čajovníku, která zajistí dlouhotrvající svěží dechneovlivňuje chuť v ústechneobsahuje alkohol ani konzervační látkyzatímco chlorhexidin slouží ke krátkodobé a akutní léčbě, Tebodont je přípravkem pro dlouhodobou péči. Je také vhodným doplňkem k léčbě přípravky, které obsahují chlorhexidinvyrobeno ve ŠvýcarskuObsah: 25 ml Použití: Používejte při podrážení dásní a ústní sliznice. Aplikujte 1-2 vstřiky 4-6x denně, nevyplivujte, nevyplachujte. (profimed.cz)

Podobné produkty ako Tebodont ústní sprej, 25 ml , Čtyřicítka na krku (80-7391-002-0)

Tebodont Ústní sprej 25 ml

Tebodont Ústní sprej 25 ml
Detail

Tebodont Ústní sprej 25 ml Sprej s čajovníkovým olejem pro léčbu chronického zánětu dásní a parodontózy. Zklidňuje, regeneruje, pečuje o dásně a zanechává v ústech dlouhotrvající svěží pocit. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Tebodont Ústní sprej 25 ml , Antiviral dezinfekce na ruce skořice 50 ml sprej (8595628602610)

Vincentka Nosní sprej STANDARD hypotonický 25 ml

Vincentka Nosní sprej STANDARD hypotonický 25 ml
Detail

Vincentka Nosní sprej STANDARD hypotonický pomáhá udržovat fyziologickou čistící schopnost nosní sliznice. Používá se pro zvlhčení sliznice celé nosní dutiny a nosohltanu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Vincentka Nosní sprej STANDARD hypotonický 25 ml , Menforsan sprej na ochranu hárajících fen 125 ml (8414580002453)

Green idea Salviagreen ústní sprej 25 ml

Green idea Salviagreen ústní sprej 25 ml
Detail

Bylinný sprej Green idea Salviagreen je určený k péči o podrážděnou sliznici krku a úst. Zklidňuje, osvěžuje a zvlhčuje. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Salviagreen ústní sprej 25 ml , Erdal sprej na ochranu proti vlhkosti 400 ml (4009175163486)

Vincentka Nosní sprej Junior hypotonický 25 ml

Vincentka Nosní sprej Junior hypotonický 25 ml
Detail

Vincentka Nosní sprej Junior hypotonický 25 ml Prostředek pro ošetření sliznice nosohltanu, který pomáhá udržovat fyziologickou čistící schopnost nosní sliznice, umožňuje optimální fungování tzv. slizniční imunity jako primární obrany před infekcí. Pro novorozence a malé děti. 100% přírodní produkt – naplněno minerální vodou Vincentka z přírodního léčivého zdroje. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vincentka Nosní sprej Junior hypotonický 25 ml , Econeptun hygienický sprej (na ruce) levandule, 50 ml (8594211590211)

Vincentka Nosní sprej STANDARD hypotonický 25 ml

Vincentka Nosní sprej STANDARD hypotonický 25 ml
Detail

Vincentka Nosní sprej STANDARD hypotonický 25 ml Zdravotnický prostředek. Hypotonický nosní sprej pro prevenci onemocnění nosní sliznice a hygienu nosních dutin. Chrání proti nachlazení, chřipce a alergické rýmě. Posiluje obranyschopnost. Zvlhčuje a čistí nosní sliznici. Odstraňuje hleny. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vincentka Nosní sprej STANDARD hypotonický 25 ml , Antiviral dezinfekce na ruce tymián 30 ml sprej (8595628601767)

Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání 25 ml

Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání 25 ml
Detail

Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání je přípravek z 5 bylin, které působí na měkké části horních cest dýchacích, jejichž rozechvěním vzniká chrápání. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání 25 ml , Econeptun hygienický sprej (na ruce) natural, 50 ml (8594211590198)

Pssst! FORTE Ústní sprej proti chrápání 25 ml

Pssst! FORTE Ústní sprej proti chrápání 25 ml
Detail

Pssst! FORTE Ústní sprej proti chrápání 25 ml Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání je zdravotnický prostředek proti chápání posílený o bazalku a kadidlovník pilovitý, obsahuje také kombinaci rostlinných extraktů světlíku lékařského, ostropestřce mariánského, chmele otáčivého, panthenolu, šalvějové a eukalyptové silice a mentolu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Pssst! FORTE Ústní sprej proti chrápání 25 ml , Econeptun hygienický sprej (na ruce) mandarinka, 50 ml (8594211590235)

GREEN IDEA Salviagreen - ústní sprej 25 ml (60324)

GREEN IDEA Salviagreen - ústní sprej 25 ml (60324)
Detail

Ústní sprej Přípravek obsahuje výtažky z bylin a účinné látky, které slouží k péči o podrážděnou a překrvenou sliznici krku a úst. Šalvěj je známá jako účinné kloktadlo při pálení v krku, celkově zklidňuje. (alza.cz)

Podobné produkty ako GREEN IDEA Salviagreen - ústní sprej 25 ml (60324) , Econeptun hygienický sprej (na ruce) citron, 100 ml (8594211590303)

Vieste Koloidní stříbro 25 sprej 150 ml

Vieste Koloidní stříbro 25 sprej 150 ml
Detail

Stříbrné pleťové tonikum díky obsahu nejjakostnějšího stříbra dokonale čistí a regeneruje pleť. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Vieste Koloidní stříbro 25 sprej 150 ml , Antiviral dezinfekce na ruce citron 50 ml sprej (8595628601804)

Kokosový olej ve spreji 25 x 200 ml - GymBeam

Kokosový olej ve spreji 25 x 200 ml - GymBeam
Detail

Kokosový olej ve spreji je 100% kokosový olej. Poslouží k přípravě chutných a zdravých jídel, je vhodný na pečení, grilování a do salátů. V jedné dávce neobsahuje téměř žádné kalorie, tuk a ani cholesterol. Kokosový olej ve spreji nemá vliv na chuť nebo vůni jídel. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Kokosový olej ve spreji 25 x 200 ml - GymBeam

Terezia Konopný olej 10 ml

Terezia Konopný olej 10 ml
Detail

Terezia Konopný olej ze semen a zelených částí vybrané odrůdy konopí setého. Obsahuje přibližně 3 % cenných kanabinoidů CBD a CBG. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Terezia Konopný olej 10 ml

Ještě to nebalím, vzkazuje babička - 75 na krku, 25 v hlavě... - Judy Leigh

Ještě to nebalím, vzkazuje babička - 75 na krku, 25 v hlavě... - Judy Leigh
Detail

Humorný román o útěku z domova důchodců a nekončící chuti žít potěší zejména fanoušky a fanynky románů Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel nebo Tajný deník Hendrika Groena, 83 1/4 roku. Hlavní hrdinkou je Evie Gallagherová, která nedávno ovdověla a přestěhovala se do domova důchodců. Rozhodně se ale necítí na umření – ba naopak! Jednoho rána se proto rozhodne z domova odejít a vydává se na dobrodružnou cestu napříč Evropou v obytné dodávce. Ne každý si však myslí, že velké dobrodružství je pro ženu jejího věku vhodné. Nejméně ze všech Eviein syn Brendan a jeho žena Maura, kteří se ji snaží podle nejasných SMS zpráv a indicií vystopovat a dopravit zpět domů. Když se nakonec všichni sejdou, o překvapení není nouze – Brendan sice možná rezignoval na svůj plnohodnotný život a lásku, ale Evie očividně ne. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ještě to nebalím, vzkazuje babička - 75 na krku, 25 v hlavě... - Judy Leigh

Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck & Chest zpevňující krém na krk a dekolt SPF 25 59 ml

Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck & Chest zpevňující krém na krk a dekolt SPF 25 59 ml
Detail

Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck & Chest, 59 ml, Péče o dekolt a poprsí pro ženy, Přípravek Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck & Chest poskytne vaší pleti tu správnou péči. Vlastnosti: hloubkově vyživuje redukuje vrásky a předchází jejich vzniku navrací pleti pevnost a zanechává ji vypnutou navrací pleti mladistvý vzhled Jak používat: Naneste na očištěnou pleť a vmasírujte krouživými pohyby. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. (notino.cz)

Podobné produkty ako Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck & Chest zpevňující krém na krk a dekolt SPF 25 59 ml

Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck & Chest zpevňující krém na krk a dekolt SPF 25 30 ml

Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck & Chest zpevňující krém na krk a dekolt SPF 25 30 ml
Detail

Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck & Chest, 30 ml, Péče o dekolt a poprsí pro ženy, Přípravek Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck & Chest poskytne vaší pleti tu správnou péči. Vlastnosti: hloubkově vyživuje redukuje vrásky a předchází jejich vzniku navrací pleti pevnost a zanechává ji vypnutou navrací pleti mladistvý vzhled Jak používat: Naneste na očištěnou pleť a vmasírujte krouživými pohyby. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. (notino.cz)

Podobné produkty ako Perricone MD Cold Plasma Plus+ Neck & Chest zpevňující krém na krk a dekolt SPF 25 30 ml

Vsepropejska Rony obojek pro psa s šátkem | 19 – 45 cm Obvod krku: 25 - 43 cm

Vsepropejska Rony obojek pro psa s šátkem | 19 – 45 cm Obvod krku: 25 - 43 cm
Detail

Obojek a šátek v jednom? Proč ne! Šátek lze kdykoliv odejmout a naopak případně pohotově zase nasadit. Můžete tak během chvíle vykouzlit z Vašeho kamaráda stylového psa. Materiál Obojek je vyroben z kvalitního nylonu, šátek z bavlny. Zapínání Obojek se kolem krku jednoduše zacvakne za pomocí plastové karabiny. Funkčnost Barevný obojek pro psa se šátkem sestává z praktického obojku zhotoveného z nylonu, a bavlněného šátku s moderním vzorem. Šátek je velmi příjemný a jeho střih nebrání pejskovi v pohybu. Navíc zahřeje a ochrání čtyřnohého mazlíčka ušpiněním. Obojek má jednoduché zapínání na karabinu. Ideálně padne malým a středním plemenům s obvodem 19–45 cm kolem krku. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Rony obojek pro psa s šátkem | 19 – 45 cm Obvod krku: 25 - 43 cm

Voltaren Actigo Extra 25 mg obalené tablety úleva od bolesti 20 tablet

Voltaren Actigo Extra 25 mg obalené tablety úleva od bolesti 20 tablet
Detail

Voltaren Actigo Extra 25 mg obalené tablety úleva od bolesti 20 tablet Ulevuje od bolesti a zmenšuje zánět (otoky). Je určen na léčbu následujících stavů: vyvrtnutí kloubů, natažení svalů nebo jiné poúrazové stavy; bolestivá menstruace; bolest zubů; bolest hlavy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Voltaren Actigo Extra 25 mg obalené tablety úleva od bolesti 20 tablet

Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 10 ml

Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 10 ml
Detail

Terezia 100% rakytníkový olej je lisovaný za studena z plodů rakytníku řešetlákového bez dalších příměsí. Je bohatým zdrojem vitaminů, organických kyselin, esenciálních omega-mastných kyselin a karotenoidů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 10 ml

Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 30 ml

Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 30 ml
Detail

Terezia 100% rakytníkový olej je lisovaný za studena z plodů rakytníku řešetlákového bez dalších příměsí. Je bohatým zdrojem vitaminů, organických kyselin, esenciálních omega-mastných kyselin a karotenoidů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 30 ml

Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 30 ml

Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 30 ml
Detail

Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 30 ml Tím nejcennějším, co nám může rakytník poskytnout, je jeho zlatorudý olej. Díky lisování za studena jsou v něm uchovány všechny bioaktivní látky, které mají blahodárné účinky na náš organizmus. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 30 ml

Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 10 ml

Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 10 ml
Detail

Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 10 ml Tím nejcennějším, co nám může rakytník poskytnout, je jeho zlatorudý olej. Díky lisování za studena jsou v něm uchovány všechny bioaktivní látky, které mají blahodárné účinky na náš organizmus. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Terezia Rakytníkový olej 100% kapky 10 ml

Zacvičte s bolestí - 66 praktických cviků pro oblast hlavy, šíje, krku, hrudníku, páteře, končetin a pánevní oblasti - Palasová Alena

Zacvičte s bolestí - 66 praktických cviků pro oblast hlavy, šíje, krku, hrudníku, páteře, končetin a pánevní oblasti - Palasová Alena
Detail

Trápí vás bolesti šíje, zad, beder nebo jiných částí těla, které nechcete ignorovat, ale ani zahánět léky? Kniha Zacvičte s bolestí je určena těm, kteří se rozhodnou aktivně přistupovat ke svému tělu a zvolí cvičení jako řešení současných, ale i možných budoucích problémů.Základním principem všech cviků je malý pohyb, pomalé provedení a velká účinnost. Není důležité, jestli jste začátečníci, nebo pokročilí. Přehledně zpracované pokyny včetně fotografií vás provedou každým cvikem tak, abyste mohli kontrolovat, že cvičíte správně.V knize najdete také informace o fungování těla a příčinách bolesti, o masážích, pohybových doporučeních pro každý den nebo o cvičení v těhotenství a po porodu. Součástí knihy jsou rovněž tabulky s přehledem doporučených sestav cviků při bolestech v různých částech těla.Sady cviků se zaměřují na:1. oblast hlavy, šíje a krku2. oblast ramen, lopatek a hrudníku3. oblast páteře v celé její délce4. oblast bederní páteře a pánev5. oblast kyčlí6. dolní končetiny7. horní končetiny8. posílení břišních svalů9. posílení oblasti pánevního dnaV každém oddíle je k dispozici 8 cviků k procvičení problematické oblasti těla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zacvičte s bolestí - 66 praktických cviků pro oblast hlavy, šíje, krku, hrudníku, páteře, končetin a pánevní oblasti - Palasová Alena

Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Černá, Obvod krku: 25 - 39 cm

Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Černá, Obvod krku: 25 - 39 cm
Detail

Reflexní obojek pro psa je velice praktickou pomůckou. Pejska tak zdobí stylový doplněk, díky kterému máme pejska neustále na očích. Materiál Obojek pro psa je vyrobený z nylonu. Zapínání Obojek pro psa disponuje zapínáním na přezku. Funkčnost Reflexní obojek pro psa je vhodný pro menší i středně větší psí plemena. Obojek je dostatečně silný, tudíž pejska neškrtí. Celkovou délku obojku je možné regulovat dle potřeby. Obojek dále disponuje očkem pro připnutí vodítka a reflexními prvky. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Černá, Obvod krku: 25 - 39 cm

Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Zelená, Obvod krku: 25 - 39 cm

Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Zelená, Obvod krku: 25 - 39 cm
Detail

Reflexní obojek pro psa je velice praktickou pomůckou. Pejska tak zdobí stylový doplněk, díky kterému máme pejska neustále na očích. Materiál Obojek pro psa je vyrobený z nylonu. Zapínání Obojek pro psa disponuje zapínáním na přezku. Funkčnost Reflexní obojek pro psa je vhodný pro menší i středně větší psí plemena. Obojek je dostatečně silný, tudíž pejska neškrtí. Celkovou délku obojku je možné regulovat dle potřeby. Obojek dále disponuje očkem pro připnutí vodítka a reflexními prvky. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Zelená, Obvod krku: 25 - 39 cm

Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Růžová, Obvod krku: 25 - 39 cm

Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Růžová, Obvod krku: 25 - 39 cm
Detail

Reflexní obojek pro psa je velice praktickou pomůckou. Pejska tak zdobí stylový doplněk, díky kterému máme pejska neustále na očích. Materiál Obojek pro psa je vyrobený z nylonu. Zapínání Obojek pro psa disponuje zapínáním na přezku. Funkčnost Reflexní obojek pro psa je vhodný pro menší i středně větší psí plemena. Obojek je dostatečně silný, tudíž pejska neškrtí. Celkovou délku obojku je možné regulovat dle potřeby. Obojek dále disponuje očkem pro připnutí vodítka a reflexními prvky. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Růžová, Obvod krku: 25 - 39 cm

Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Šedá, Obvod krku: 25 - 39 cm

Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Šedá, Obvod krku: 25 - 39 cm
Detail

Reflexní obojek pro psa je velice praktickou pomůckou. Pejska tak zdobí stylový doplněk, díky kterému máme pejska neustále na očích. Materiál Obojek pro psa je vyrobený z nylonu. Zapínání Obojek pro psa disponuje zapínáním na přezku. Funkčnost Reflexní obojek pro psa je vhodný pro menší i středně větší psí plemena. Obojek je dostatečně silný, tudíž pejska neškrtí. Celkovou délku obojku je možné regulovat dle potřeby. Obojek dále disponuje očkem pro připnutí vodítka a reflexními prvky. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Pied reflexní obojek pro psa | 20 - 68 cm Barva: Šedá, Obvod krku: 25 - 39 cm

Ještě to nebalím, vzkazuje babička: 75 na krku, 25 v hlavě (978-80-7359-571-5)

Ještě to nebalím, vzkazuje babička: 75 na krku, 25 v hlavě (978-80-7359-571-5)
Detail

Kniha - autor Judy Leigh, 296 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Humorný bestseller o útěku z domova důchodců a nekončící chuti žít potěší zejména fanoušky Stoletého staříkaHlavní hrdinkou je Evie Gallagherová, která nedávno ovdověla a přestěhovala se do domova důchodců. Rozhodně se ale necítí na umření – ba naopak! Jednoho rána se proto rozhodne z domova odejít a vydává se na dobrodružnou cestu napříč Evropou v obytné dodávce.Ne každý si však myslí, že velké dobrodružství je pro ženu jejího věku vhodné. Nejméně ze všech Eviein syn Brendan a jeho žena Maura, kteří se ji snaží podle nejasných SMS zpráv a indicií vystopovat a dopravit zpět domů.Když se nakonec všichni sejdou, o překvapení není nouze – Brendan sice možná rezignoval na svůj plnohodnotný život a lásku, ale Evie očividně ne.Napsali o knize Ještě to nebalím, vzkazuje babička„Moc pěkné… Knížka, která člověka ujistí, že život zdaleka nekončí v sedmdesáti.“britská spisovatelka Cathy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ještě to nebalím, vzkazuje babička: 75 na krku, 25 v hlavě (978-80-7359-571-5)

Dětský modrý šátek na krk - 38*25 cm MLSCC0004BL

Dětský modrý šátek na krk - 38*25 cm MLSCC0004BL
Detail

Dětský modrý šátek na krk - 38*25 cm Barva: modráMateriál: Polyester (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dětský modrý šátek na krk - 38*25 cm MLSCC0004BL

Terezia NEKAŠLI 100% přírodní bylinný sirup 150 ml

Terezia NEKAŠLI 100% přírodní bylinný sirup 150 ml
Detail

Bylinkové pohlazení pro podrážděný krk v období nachlazení. Terezia NEKAŠLI má neodolatelnou chuť, kterou si zamilují děti i nároční dospělí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Terezia NEKAŠLI 100% přírodní bylinný sirup 150 ml

Terezia NEKAŠLI 100% přírodní bylinný sirup 150 ml

Terezia NEKAŠLI 100% přírodní bylinný sirup 150 ml
Detail

Terezia NEKAŠLI 100% přírodní bylinný sirup 150 ml Sirup je bylinkovým pohlazením pro podrážděný krk. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Terezia NEKAŠLI 100% přírodní bylinný sirup 150 ml
leky na bolest v krku hlavu a krk, puressentiel sprej do krku 15ml, halset sprej do krku 30ml, terezia company terezia zily cevy 60 tablet, Ještě to nebalím, vzkazuje babička: 75 na krku, 25 v hlavě (978-80-7359-571-5), TEREZIA NEKAŠLI 100% přírodní bylinný sirup na kašel 150 ml (3769776), leky na bolest zad, PANTENE Pro-V Intensive Repair Sprej na normální vlasy 150 ml (8001841914282), HG Každodenní hygienický sprej na příslušenství v okolí toalety 500 ml (8711577102715), leky na bolest pro psa, leky na bolest u psa, HG sprej na kůži 300 ml (8711577215361), Černý Sprej Na Tělo - 75 ml (8434077171240), alfasilver sprej 125 ml, Bolest v psychiatrii (978-80-7492-378-4), TITANIA Hygienický sprej na nohy 200 ml (4008576053334), ANTIVIRAL dezinfekce na ruce 500 ml sprej (8595628600180), TEREZIA Rakytníkový olej tob.30 (3291847), 3DLAC sprej 400 ml (00001), Padesátka na krku (80-7391-003-9), Čtyřicítka na krku (80-7391-002-0), ANTIVIRAL dezinfekce na ruce Skořice 50 ml sprej (8595628602610), Menforsan Sprej na ochranu hárajících fen 125 ml (8414580002453), ERDAL Sprej na ochranu proti vlhkosti 400 ml (4009175163486), EcoNeptun hygienický sprej (na ruce) levandule, 50 ml (8594211590211), ANTIVIRAL dezinfekce na ruce Tymián 30 ml sprej (8595628601767), EcoNeptun hygienický sprej (na ruce) natural, 50 ml (8594211590198), EcoNeptun hygienický sprej (na ruce) mandarinka, 50 ml (8594211590235), EcoNeptun hygienický sprej (na ruce) citron, 100 ml (8594211590303), ANTIVIRAL dezinfekce na ruce Citron 50 ml sprej (8595628601804)