Green idea salviagreen - ústní sprej 25 ml (60324)

Produkt Green idea salviagreen - ústní sprej 25 ml (60324) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Green idea salviagreen - ústní sprej 25 ml (60324) upraviť a produkt hľadať znova.

GREEN IDEA Salviagreen - ústní sprej 25 ml (60324)

GREEN IDEA Salviagreen - ústní sprej 25 ml (60324)
Detail

Ústní sprej Přípravek obsahuje výtažky z bylin a účinné látky, které slouží k péči o podrážděnou a překrvenou sliznici krku a úst. Šalvěj je známá jako účinné kloktadlo při pálení v krku, celkově zklidňuje. (alza.cz)

Podobné produkty ako GREEN IDEA Salviagreen - ústní sprej 25 ml (60324) , Green idea ostropestřec třtinový sirup, 250 ml

Green idea Salviagreen ústní sprej 25 ml

Green idea Salviagreen ústní sprej 25 ml
Detail

Bylinný sprej Green idea Salviagreen je určený k péči o podrážděnou sliznici krku a úst. Zklidňuje, osvěžuje a zvlhčuje. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Salviagreen ústní sprej 25 ml , Dologel ústní masážní gel 25 ml (3518646058844)

Green Idea Salviagreen - Ústní sprej, 25 ml

Green Idea Salviagreen - Ústní sprej, 25 ml
Detail

Ústní sprej k péči o sliznici krku a úst. Přípravek obsahuje výtažky z bylin a účinné látky, které slouží k péči o podrážděnou a překrvenou sliznici krku a úst. Šalvěj je známá jako účinné kloktadlo při pálení v krku, celkově zklidňuje. Panthenol přirozeným způsobem stimuluje regeneraci sliznice, potlačuje svědění a zklidňuje podráždění. Eukalyptová a mátová silice se tradičně používají pro příjemný pocit v ústech a lehký dech, mentol chladí a tlumí podráždění. Přípravek dále obsahuje beta-glukan a extrakt z lišejníku. Spray také omezuje zápach z úst. 100% vegan.Použití: Roztok nastříkejte do dutiny ústní a krku 3 – 5x denně do zklidnění sliznice úst. Po aplikaci alespoň 20 minut nejezte a nepijte.Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Originální receptura. Neužívejte vnitřně. Jemná usazenina není závadou přípravku. Před upotřebením protřepat. (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Salviagreen - Ústní sprej, 25 ml , Green idea cbd olej 10 % 10 ml (60869)

Tebodont ústní sprej, 25 ml

Tebodont ústní sprej, 25 ml
Detail

Sprej s čajovníkovým olejem pro léčbu chronického zánětu dásní a parodontózy. Zklidňuje, regeneruje, pečuje o dásně a zanechává v ústech dlouhotrvající svěží pocit.Ústní sprej Tebodontje unikátní přírodní alternativou léčby v případě chronické gingivitidy a parodontózyobsahuje 2,5 % přírodního čajovníkového oleje (Melaleuca Alternifolia), který má podobný antimikrobiální, antibakteriální, antivirový a antimykotický účinek jako chemický chlorhexidinzklidňuje, regeneruje a pečuje o dásněmá pH 7,5nezabarvuje zubymá typickou chuť čajovníku, která zajistí dlouhotrvající svěží dechneovlivňuje chuť v ústechneobsahuje alkohol ani konzervační látkyzatímco chlorhexidin slouží ke krátkodobé a akutní léčbě, Tebodont je přípravkem pro dlouhodobou péči. Je také vhodným doplňkem k léčbě přípravky, které obsahují chlorhexidinvyrobeno ve ŠvýcarskuObsah: 25 ml Použití: Používejte při podrážení dásní a ústní sliznice. Aplikujte 1-2 vstřiky 4-6x denně, nevyplivujte, nevyplachujte. (profimed.cz)

Podobné produkty ako Tebodont ústní sprej, 25 ml , Green idea ratanové vonné tyčinky santal dřevo 100 ml (60973)

Tebodont Ústní sprej 25 ml

Tebodont Ústní sprej 25 ml
Detail

Ústní sprej s obsahem čajovníkového oleje je vhodný k péči o dásně při zánětu a parodontóze. Zklidňuje podrážděné dásně. Osvěží dech. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Tebodont Ústní sprej 25 ml , Menforsan ústní sprej proti nepříjemnému dechu pro psy a kočky 125 ml (8414580001982)

Tebodont Ústní sprej 25 ml

Tebodont Ústní sprej 25 ml
Detail

Tebodont Ústní sprej 25 ml Sprej s čajovníkovým olejem pro léčbu chronického zánětu dásní a parodontózy. Zklidňuje, regeneruje, pečuje o dásně a zanechává v ústech dlouhotrvající svěží pocit. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Tebodont Ústní sprej 25 ml , Green-idea jedle - 100% silice 10ml (259)

Les Troi Chénes Vagaline ústní sprej 25 ml

Detail

Les Troi Chénes Vagaline je bylinný ústní sprej s Bachovými esencemi, meduňkou pro relaxaci a duševní pohodu a zázvorem pro podporu trávení a zdraví během cestování. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Les Troi Chénes Vagaline ústní sprej 25 ml , Green-idea hřebíček - 100% silice 10ml (263)

Pssst! FORTE Ústní sprej proti chrápání 25 ml

Pssst! FORTE Ústní sprej proti chrápání 25 ml
Detail

Pssst! FORTE Ústní sprej proti chrápání 25 ml Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání je zdravotnický prostředek proti chápání posílený o bazalku a kadidlovník pilovitý, obsahuje také kombinaci rostlinných extraktů světlíku lékařského, ostropestřce mariánského, chmele otáčivého, panthenolu, šalvějové a eukalyptové silice a mentolu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Pssst! FORTE Ústní sprej proti chrápání 25 ml , Green-idea rozmarýn - 100% silice 10ml (258)

Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání 25 ml

Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání 25 ml
Detail

Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání je přípravek z 5 bylin, které působí na měkké části horních cest dýchacích, jejichž rozechvěním vzniká chrápání. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání 25 ml , Green-idea grapefruit - 100% silice 10ml (252)

Green idea Dračí krev 25 ml

Detail

Green idea Dračí krev neboli Sangre de Drago je čistá přírodní pryskyřice stromu Croton lechleri, která obsahuje řadu biologicky aktivních látek. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Dračí krev 25 ml , Green-idea přírodní osvěžovač vzduchu - eukalyptus (60509)

Green Idea Arganový olej arganový olej 25 ml

Green Idea Arganový olej arganový olej 25 ml
Detail

Green Idea Arganový olej, 25 ml, Pleťové oleje pro ženy, Pleťový olej Green Idea Arganový olej představuje skvělou péči pro vaši tvář i tělo. Vlastnosti: příznivě ovlivňuje ekzémy a problematickou pleť pečuje o pleť, pokožku i vlasy regeneruje a hydratuje revitalizuje a zpomaluje proces stárnutí pleti zanechává pleť sametově hebkou Složení: veganský produkt Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. Používejte kdykoliv během dne dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Arganový olej arganový olej 25 ml , Green-idea jalovec - 100% silice 10ml (266)

Green idea Tea Tree Oil 100% 25 ml

Detail

Green idea Tea Tree Oil 100% je silice z australského čajovníku vhodná pro aromaterapii, ke stimulační masáži, relaxační koupeli či k aplikaci na pokožku po bodnutí hmyzem. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Tea Tree Oil 100% 25 ml , Green-idea levandule - 100% silice 10ml (251)

Green Idea Tea Tree Oil 100% silice 25 ml

Green Idea Tea Tree Oil 100% silice 25 ml
Detail

Green Idea Tea Tree Oil, 25 ml, Speciální péče o pokožku unisex, Lokální péče se postará o problematická místa pleti. Zároveň zklidňuje podráždění a podporuje přirozenou regeneraci. Vlastnosti: má antibakteriální účinky lokálně ošetřuje projevy problematické pleti ošetřuje rány a odřeniny Složení: obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu veganský produkt Jak používat: Naneste v přiměřeném množství na problematická místa a nechte působit. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Tea Tree Oil 100% silice 25 ml , Green-idea bergamot - 100% silice 10ml (253)

Green idea Hyaluronové sérum s hadím jedem 25 ml

Green idea Hyaluronové sérum s hadím jedem 25 ml
Detail

Green idea Hyaluronové sérum s hadím jedem je účinná péče o zralou pleť s vysokým liftingovým účinkem. Výsledkem je osvěžení a vypnutí pleti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Hyaluronové sérum s hadím jedem 25 ml , Green idea ratanové vonné tyčinky zelený čaj s opuncií 100 ml (60971)

Green Idea Hyaluronové sérum s hadím jedem, 25 ml

Green Idea Hyaluronové sérum s hadím jedem, 25 ml
Detail

Intenzivní pleťové sérum je vyvinuté na základě nejnovějších poznatků z oblasti fytofarmacie, dermatologie a kosmetické péče a nabízí účinnou a efektivní pomoc v péči o zralou pokožku obličeje a dekoltu s vysokým liftingovým účinkem. Kombinuje dvě molekuly kyseliny hyaluronové, syntetický hadí jed a další aktivní látky. Malé molekuly HA pronikají hluboko do podkoží, kde oddalují tvorbu vrásek, naopak velké molekuly působí na povrchu pokožky a napomáhají jejímu vyhlazení. Hadí jed v malých dávkách zabraňuje ochabování pleti, uvolňuje obličejové svaly, a tak efektivně vyhlazuje vrásky jako šetrná alternativa botox injekcí. Výtažky ze Smilu italského přispívají k regeneraci pokožky a syntéze kolagenu. Allantoin pokožku účinně zklidňuje a výtažek z Aloe Vera dodává potřebnou hydrataci. Výsledkem je regenerovaná, pružná a svěží pleť.Bez parabenůBez alkoholuBez syntetické parfemaceBez silikonůBez syntetických barvivVyráběno šetrnou metodou za studena.Ingredients (INCI): Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Biosaccharide Gum-1, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Helichrysum Italicum Extract, Allantoin, Butylene Glycol, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic AcidPoužití: na čistou pleť obličeje a dekoltu naneste malé množství séra a jemně vmasírujte.Skladování: uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!Všeobecná upozornění: nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí a vyhněte se kontaktu se sliznicemi. Dermatologicky testované. Originální receptura. (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Hyaluronové sérum s hadím jedem, 25 ml , Green idea dárková sada pro lepší spánek (61227)

Green Idea Rostlinná silice Tea tree 100%, 25 ml

Green Idea Rostlinná silice Tea tree 100%, 25 ml
Detail

Čajový strom Melaleuca Alternifolia je původem z východní Austrálie. Australští domorodci velmi dobře vědí, že silice čajového stromu má obrovské spektrum neobyčejně silných účinků. TTO běžně užívají na drobná poranění, popáleniny, bodnutí hmyzem. Silice je vhodná i do relaxačních koupelí a ke stimulačním masážím.V literatuře se uvádí, že vůně v nás spouští celou řadu emocionálních reakcí. Otisk vůní se ukládá do paměti pevněji než tvar nebo název rostliny. Využití silic v aromaterapii slouží ke zmírnění potíží, ne však k léčbě závažných chorob. Olej je možno používat do koupele, jako součást masážní směsi a do aromalampy. Použití:K masáži na kůži použijte v ředění 1:100 (odpovídá 24 kapkám na 100 ml oleje). Pro osvěžení pokožky přidejte do koupele 10–15 kapek. Nikdy olej nepoužívejte v nezředěné podobě přímo na pokožku. Nepoužívejte před následným opalováním.Skladování:Nevystavujte přímému slunci. Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Chraňte před mrazem.Všeobecná upozornění:Výrobek není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Není vhodné pro děti. Nepoužívejte neředěné! Používejte pouze v určeném účelu uvedeným postupem. Pokud jste měl/a dříve alergie, před použitím směs otestujte na předloktí. Jen pro zevní použití. Neaplikujte na sliznice! Neužívejte vnitřně! (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Rostlinná silice Tea tree 100%, 25 ml , Green-idea přírodní osvěžovač vzduchu - ylang ylang (60511)

Green Idea Avokádový olej BIO bio avokádový olej 25 ml

Green Idea Avokádový olej BIO bio avokádový olej 25 ml
Detail

Green Idea Avokádový olej BIO, 25 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťový olej Green Idea Avokádový olej BIO skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleti dodá extra dávku výživy a postará se také o její zjemnění. Vlastnosti: revitalizuje a zpomaluje proces stárnutí pleti hloubkově vyživuje účinně hydratuje a zjemňuje obnovuje pružnost pleti Složení: veganský produkt Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Avokádový olej BIO bio avokádový olej 25 ml , Green-idea tea tree oil - 100% silice 10ml (255)

Green Idea Hyaluronové sérum vyživující péče s aloe vera 25 ml

Green Idea Hyaluronové sérum vyživující péče s aloe vera 25 ml
Detail

Green Idea Hyaluronové sérum, 25 ml, Pleťová séra pro ženy, Pleťové sérum představuje přípravek s vysokým obsahem účinných látek. Díky tomu poskytuje vaší pleti tu nejluxusnější péči. Vlastnosti: zjemňuje regeneruje pleť a předchází jejímu podráždění pomáhá odstraňovat příznaky stárnutí pleti účinně hydratuje a vyživuje navrací pleti svěžest a mladistvou krásu Složení: bez parfemace Jak používat: Přiměřené množství séra jemně vklepejte konečky prstů do čisté pleti. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Hyaluronové sérum vyživující péče s aloe vera 25 ml , Green idea dárková sada pro krásu a pohodu (61228)

Green Idea Squalane BIO pleťový olej pro problematickou pleť 25 ml

Green Idea Squalane BIO pleťový olej pro problematickou pleť 25 ml
Detail

Green Idea Squalane BIO, 25 ml, Pleťové oleje unisex, Pleťový olej Green Idea Squalane BIO představuje skvělou péči pro vaši tvář, dodá jí potřebné vyživení i hydrataci. Vlastnosti: regeneruje a hydratuje rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty příznivě ovlivňuje ekzémy a problematickou pleť Složení: veganský produkt Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. Používejte kdykoliv během dne dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Squalane BIO pleťový olej pro problematickou pleť 25 ml , Green-idea sprchový olej - zelený čaj s opuncií (60981)

Green Idea Švestkový olej BIO švestkový olej lisovaný za studena 25 ml

Green Idea Švestkový olej BIO švestkový olej lisovaný za studena 25 ml
Detail

Green Idea Švestkový olej BIO, 25 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťový olej Green Idea Švestkový olej BIO skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleti dodá extra dávku výživy a postará se také o její zjemnění. Vlastnosti: hloubkově vyživuje obnovuje pružnost pleti pečuje o pleť, pokožku i vlasy Složení: veganský produkt Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Švestkový olej BIO švestkový olej lisovaný za studena 25 ml , Dove go fresh cucumber & green tea antiperspirant sprej 150 ml (5000228023411)

Green Idea Tea Tree Oil Dental bylinný přípravek na dásně a pokožku dutiny ústní 10 ml

Green Idea Tea Tree Oil Dental bylinný přípravek na dásně a pokožku dutiny ústní 10 ml
Detail

Green Idea Tea Tree Oil Dental, 10 ml, Gely na zuby a dásně unisex, Speciální péče Green Idea Tea Tree Oil skvěle doplní vaši běžnou rutinu dentální hygieny. Vlastnosti: pečuje o citlivé zuby zklidňuje dásně Jak používat: Používejte dle přiloženého návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Tea Tree Oil Dental bylinný přípravek na dásně a pokožku dutiny ústní 10 ml , Axe wild green mojito & cedarwood deodorant sprej pro muže 150 ml (8720181027697)

Pleva ústní sprej s propolisem 25 g

Pleva ústní sprej s propolisem 25 g
Detail

(nazuby.cz)

Podobné produkty ako Pleva ústní sprej s propolisem 25 g , Alfasilver sprej 125 ml

Green Idea Jojobový olej BIO bio jojobový olej lisovaný za studena 25 ml

Green Idea Jojobový olej BIO bio jojobový olej lisovaný za studena 25 ml
Detail

Green Idea Jojobový olej BIO, 25 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťový olej Green Idea Jojobový olej BIO skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleti dodá extra dávku výživy a postará se také o její zjemnění. Vlastnosti: vyživuje a pečuje o pokožku regeneruje a hydratuje pro použití na tělo i obličej Složení: veganský produkt Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Jojobový olej BIO bio jojobový olej lisovaný za studena 25 ml , Lego® city 60324 pojízdný jeřáb (5702017117607)

Apicold ústní sprej 20 ml

Apicold ústní sprej 20 ml
Detail

Apicold ústní sprej vytváří na sliznici ústní dutiny ochranný film, který zklidňuje zánět v krku a zmírňuje podráždění při nachlazení, chřipce či jiné virové infekci. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Apicold ústní sprej 20 ml , Idea corona

Apicold Ústní sprej 20 ml

Apicold Ústní sprej 20 ml
Detail

Apicold Ústní sprej 20 ml Doplněk stravy ve formě ústního spreje s esenciálním olejem z máty peprné a propolisem. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Apicold Ústní sprej 20 ml , Alpa alpadent ústní dezodor 30 ml (8594001772650)

ViroStop Ústní sprej 30 ml

ViroStop Ústní sprej 30 ml
Detail

ViroStop Ústní sprej 30 ml ViroStop sprej má jedinečnou kombinaci přírodních složek, jejichž vlastnosti ho dělají účinným v předcházení i v ochraně před viry a bakteriemi. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ViroStop Ústní sprej 30 ml , 3dlac sprej 400 ml (00001)

OTORIG Ústní sprej 20 ml

Detail

OTORIG Ústní sprej pomáhá při onemocnění sliznice úst, dásní a hrdla projevujících se podrážděním, zánětem, otokem, pálením a potížemi s polykáním. Používá se při kašli a chrapotu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako OTORIG Ústní sprej 20 ml , Lindr pygmy 25 green line (kch01589)

Virostop ústní sprej 30 ml

Virostop ústní sprej 30 ml
Detail

Virostop ústní sprej vytváří ochranný film na sliznici, brání průniku bakterií a virů do organismu včetně koronaviru SARS-CoV-2. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Virostop ústní sprej 30 ml , Made in japan ramen mísa dk green 25 cm 900 ml (mijc3783)

Swissdent Extreme ústní sprej 9 ml

Swissdent Extreme ústní sprej 9 ml
Detail

Swissdent Extreme, 9 ml, Ústní spreje pro muže (notino.cz)

Podobné produkty ako Swissdent Extreme ústní sprej 9 ml , Fresh air ústní voda mouthwash anti plaque 500 ml

Curasept EcoBio ústní sprej 20 ml

BioXtra gelový ústní sprej 50 ml

BioXtra gelový ústní sprej 50 ml
Detail

(nazuby.cz)

Podobné produkty ako BioXtra gelový ústní sprej 50 ml

bioXtra Gelový ústní sprej 50 ml

bioXtra Gelový ústní sprej 50 ml
Detail

bioXtra Gelový ústní sprej je zdravotnický prostředek, který zvlhčuje, zklidňuje a zmírňuje příznaky a následky pocitu sucha v ústech. Podporuje tvorbu přirozených slin. (drmax.cz)

Podobné produkty ako bioXtra Gelový ústní sprej 50 ml

BioXtra Ústní sprej gelový 50 ml

BioXtra Ústní sprej gelový 50 ml
Detail

BioXtra Ústní sprej gelový 50 ml BioXtra ústní sprej gelový přináší rychlou úlevu při suchých, podrážděných a citlivých ústech. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako BioXtra Ústní sprej gelový 50 ml

Tepe Hydrating ústní sprej 50 ml

Tepe Hydrating ústní sprej 50 ml
Detail

(nazuby.cz)

Podobné produkty ako Tepe Hydrating ústní sprej 50 ml

ActiMaris Oropharynx ústní sprej 50 ml

ActiMaris Oropharynx ústní sprej 50 ml
Detail

(nazuby.cz)

Podobné produkty ako ActiMaris Oropharynx ústní sprej 50 ml

Miradent halitosis ústní sprej 15 ml

Miradent halitosis ústní sprej 15 ml
Detail

(nazuby.cz)

Podobné produkty ako Miradent halitosis ústní sprej 15 ml

Green Idea Topvet Premium Hyaluronové sérum s hadím jedem pleťové sérum pro zralou pleť 25 ml

Green Idea Topvet Premium Hyaluronové sérum s hadím jedem pleťové sérum pro zralou pleť 25 ml
Detail

Green Idea Topvet Premium Hyaluronové sérum s hadím jedem, 25 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Pleťové sérum Green Idea Topvet Premium představuje přípravek s vysokým obsahem účinných látek. Díky tomu poskytuje vaší pleti tu nejluxusnější péči. Vlastnosti: pomáhá vyhladit vrásky a jemné linky obnovuje pružnost pleti odstraňuje známky únavy navrací pleti svěžest a mladistvou krásu účinně hydratuje a vyživuje pomáhá odstraňovat příznaky stárnutí pleti Jak používat: Přiměřené množství séra jemně vklepejte konečky prstů do čisté pleti. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. Používejte denně. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Topvet Premium Hyaluronové sérum s hadím jedem pleťové sérum pro zralou pleť 25 ml

Sanicor D3 Imuno ústní sprej 10 ml

Sanicor D3 Imuno ústní sprej 10 ml
Detail

Sanicor D3 Imuno ústní sprej obsahuje vitamin D z přírodních zdrojů, který přispívá ke správné funkci imunitního systému a je důležitý pro ukládání vápníku do kostí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Sanicor D3 Imuno ústní sprej 10 ml

Softdent Fresh mint ústní sprej 20 ml

Softdent Fresh mint ústní sprej 20 ml
Detail

(nazuby.cz)

Podobné produkty ako Softdent Fresh mint ústní sprej 20 ml

Curasept ADS 050 ústní sprej 30 ml

Curasept ADS 050 ústní sprej 30 ml
Detail

(nazuby.cz)

Podobné produkty ako Curasept ADS 050 ústní sprej 30 ml

Altermed Salvena forte ústní sprej 20 ml

Altermed Salvena forte ústní sprej 20 ml
Detail

Ústní sprej Altermed Salvena potlačuje nepříjemný zápach z úst, osvěžuje dech a pomáhá udržet zdravé prostředí v dutině ústní. Sprej obsahuje výtažek z šalvěje, máty a mentholu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Altermed Salvena forte ústní sprej 20 ml

Anginal Ústní sprej se šalvějí 30 ml

Anginal Ústní sprej se šalvějí 30 ml
Detail

Anginal Ústní sprej se šalvějí ulevuje při zánětlivých procesech v krku a dutině ústní. Pomáhá při škrábání a bolesti v krku, chrapotu a podrážděných hlasivkách. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Anginal Ústní sprej se šalvějí 30 ml

Nicorette ústní sprej 150 dávek 13.2 ml

Nicorette ústní sprej 150 dávek 13.2 ml
Detail

Nicorette ústní sprej 150 dávek 13.2 ml Léčivý přípravek Nicorette Spray Vám pomůže ukončit kouření, když chcete přestat kouřit. Jedná se o způsob léčby nazývané nikotinová náhradní léčba (NRT). (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Nicorette ústní sprej 150 dávek 13.2 ml

AnOxident balance ústní sprej pro diabetiky, 50 ml

AnOxident balance ústní sprej pro diabetiky, 50 ml
Detail

Patentované složení s klinicky prověřeným bariérovým systémem DUOX proti nadměrnému množství glukózy ve slinách.AnOxident balance ústní sprejPři pravidelném používání během dne vytváří ústní sprej bariéru proti nadměrné koncentraci glukózy ve slinách. Složení bohaté na minerály napomáhá obnovovat rovnováhu vlhkosti v ústech, podporuje orální zdraví a přináší a udržuje příjemný pocit vlhkosti v ústech. Doporučujeme zejména pro prevenci parodontitid (zánětlivá onemocnění parodontu) způsobených zvýšenou hladinou glukózy v krvi a ve slinách u diabetiků. Návod k použití: Natříkejte volně na zuby a jazyk tak často, jak v průběhu den potřebujete. Pro více informací o provázanosti diabetu a orálního zdraví zde najdete přehlednou brožuru. Obsah: 50 ml (profimed.cz)

Podobné produkty ako AnOxident balance ústní sprej pro diabetiky, 50 ml

Salvia Paradise Dračí krev ústní sprej 20 ml

Salvia Paradise Dračí krev ústní sprej 20 ml
Detail

Salvia Paradise Dračí krev ústní sprej 20 ml Sangre de Drago (Dračí krev) je čistý kapalný latex z peruánského stromu Croton lechleri, který používájí domorodci v Peru a jiných částech Jižní Ameriky. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Salvia Paradise Dračí krev ústní sprej 20 ml

Sleep Faster Ústní sprej s melatoninem 24 ml

Detail

Sleep Faster Ústní sprej s melatoninem je doplněk stravy, který obsahuje takzvaný spánkový hormon melatonin. Přípravek se pohodlně dávkuje stříknutím pod jazyk. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Sleep Faster Ústní sprej s melatoninem 24 ml

HAAN Apple a Day ústní sprej 20 ml

Detail

Ústní sprej Apple a Day od značky HAAN osvěžuje dech a zanechává příjemný pocit v ústech po dlouhou dobu. Zvedne vám náladu a zvýší sebevědomí v každé situaci. (drmax.cz)

Podobné produkty ako HAAN Apple a Day ústní sprej 20 ml

HAAN Good on Ya ústní sprej 20 ml

Detail

Ústní sprej Good on Ya od značky HAAN osvěžuje dech a zanechává příjemný pocit v ústech po dlouhou dobu. Zvedne vám náladu a zvýší sebevědomí v každé situaci. (drmax.cz)

Podobné produkty ako HAAN Good on Ya ústní sprej 20 ml

HAAN Lifes a Beach ústní sprej 20 ml

Detail

Ústní sprej Lifes a Beach od značky HAAN osvěžuje dech a zanechává příjemný pocit v ústech po dlouhou dobu. Zvedne vám náladu a zvýší sebevědomí v každé situaci. (drmax.cz)

Podobné produkty ako HAAN Lifes a Beach ústní sprej 20 ml

BIO BIONE Dentamint Mentol ústní sprej 27 ml

Detail

Ústní sprej Dentamint s mentolem od BIO BIONE snižuje množství zubního plaku v ústech a osvěžuje dech. Zajišťuje dlouhotrvající pocit čistoty a svěžesti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako BIO BIONE Dentamint Mentol ústní sprej 27 ml
Green Idea Ostropestřec třtinový sirup, 250 ml, DOLOGEL ústní masážní gel 25 ml (3518646058844), GREEN IDEA CBD olej 10 % 10 ml (60869), Green Idea ratanové vonné tyčinky Santal dřevo 100 ml (60973), Menforsan Ústní sprej proti nepříjemnému dechu pro psy a kočky 125 ml (8414580001982), GREEN-IDEA Jedle - 100% silice 10ml (259), GREEN-IDEA Hřebíček - 100% silice 10ml (263), GREEN-IDEA Rozmarýn - 100% silice 10ml (258), GREEN-IDEA Grapefruit - 100% silice 10ml (252), GREEN-IDEA Přírodní osvěžovač vzduchu - Eukalyptus (60509), GREEN-IDEA Jalovec - 100% silice 10ml (266), GREEN-IDEA Levandule - 100% silice 10ml (251), GREEN-IDEA Bergamot - 100% silice 10ml (253), Green Idea ratanové vonné tyčinky Zelený čaj s opuncií 100 ml (60971), Green Idea Dárková sada Pro lepší spánek (61227), GREEN-IDEA Přírodní osvěžovač vzduchu - Ylang ylang (60511), GREEN-IDEA Tea tree oil - 100% silice 10ml (255), Green Idea Dárková sada Pro krásu a pohodu (61228), GREEN-IDEA Sprchový olej - Zelený čaj s opuncií (60981), DOVE Go Fresh Cucumber & Green Tea antiperspirant sprej 150 ml (5000228023411), Axe Wild Green Mojito & Cedarwood deodorant sprej pro muže 150 ml (8720181027697), alfasilver sprej 125 ml, LEGO® City 60324 Pojízdný jeřáb (5702017117607), idea corona, ALPA Alpadent ústní dezodor 30 ml (8594001772650), 3DLAC sprej 400 ml (00001), LINDR PYGMY 25 Green Line (KCH01589), Made In Japan Ramen mísa Dk Green 25 cm 900 ml (MIJC3783), Fresh Air ústní voda Mouthwash Anti Plaque 500 ml, TIANDE Dr. Taiga Fyto ústní voda 250 ml (4607075003217)