Super retardér pro akrylové barvy 60ml - 50559

Produkt Super retardér pro akrylové barvy 60ml - 50559 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Super retardér pro akrylové barvy 60ml - 50559 upraviť a produkt hľadať znova.

Super retardér pro akrylové barvy 60ml - 50559

Detail

Super retardér pro akrylové barvy od německého výrobce Schmincke v balení 60ml či 250ml. Upravuje vlastnosti akrylové barvy tím, že výrazně zpomaluje dobu jejich schnutí. Můžete tak s barvou pracovat výrazně déle aniž by zatvrdla. Do barvy přidávejte v poměru 5-50%, přidání 20% například prodlužuje dobu schnutí barvy o cca 75%. Retardér má konzistenci jako želé, nepoužívejte samotné v čisté formě. Retardér téměr nemění výraznost odstínů a vlastnosti barvy po zaschnutí. zpomaluje dobu schnutí barev vhodný pro akrylové barvy vodou ředitený nepoužívat v čisté formě! nepoužívejte prosím při teplotách nižších než 10° C 60ml a 250ml Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Super retardér pro akrylové barvy 60ml - 50559 , Vilac akrylové barvy lev

Retardér pro akrylové barvy 60ml - 50556

Detail

Retardér pro akrylové barvy od německého výrobce Schmincke v balení 60ml či 250ml. Upravuje vlastnosti akrylové barvy tím, že zpomaluje dobu jejich schnutí. Můžete tak s barvou pracovat výrazně déle aniž by zatvrdla. Do barvy přidávejte v poměru 5-30%, přidání 20% například prodlužuje dobu schnutí barvy o cca 50%. Retardér má konzistenci jako želé, nepoužívejte samotné v čisté formě. Retardér téměř nemění výraznost odstínů a vlastnosti barvy po zaschnutí. zpomaluje dobu schnutí barev vhodný pro akrylové barvy vodou ředitený nepoužívat v čisté formě! nepoužívejte prosím při teplotách nižších než 10° C 60ml a 250ml Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akrylové barvy 60ml - 50556 , Vilac akrylové barvy duha

Retardér pro akrylové barvy 250ml - 50556

Detail

Retardér pro akrylové barvy od německého výrobce Schmincke v balení 60ml či 250ml. Upravuje vlastnosti akrylové barvy tím, že zpomaluje dobu jejich schnutí. Můžete tak s barvou pracovat výrazně déle aniž by zatvrdla. Do barvy přidávejte v poměru 5-30%, přidání 20% například prodlužuje dobu schnutí barvy o cca 50%. Retardér má konzistenci jako želé, nepoužívejte samotné v čisté formě. Retardér téměř nemění výraznost odstínů a vlastnosti barvy po zaschnutí. zpomaluje dobu schnutí barev vhodný pro akrylové barvy vodou ředitený nepoužívat v čisté formě! nepoužívejte prosím při teplotách nižších než 10° C 60ml a 250ml (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akrylové barvy 250ml - 50556 , Artmagico akrylové barvy 12ml × 24 ks (194)

Retardér pro akrylové barvy Liquitex Slow dri Blending 237ml

Detail

Medium Slow-dri je určené pro prodloužení schnutí akrylových barev a zvýšení jejich transparentnosti (ředění). Podle poměru prodlužuje schnutí až o 40%. vodou ředitelné zvyšuje transparentnost saténový nádech vyrábí značka Liquitex V balení 237 ml. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akrylové barvy Liquitex Slow dri Blending 237ml , Smt creatoys barvy akrylové na keramiku a sklo 6ks (4895007220492)

Retardér pro akrylové barvy Liquitex Slow dri Blending 118ml

Detail

Medium Slow-dri je určené pro prodloužení schnutí akrylových barev a zvýšení jejich transparentnosti (ředění). Podle poměru prodlužuje schnutí až o 40%. vodou ředitelné zvyšuje transparentnost saténový nádech vyrábí značka Liquitex V balení 118 ml. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akrylové barvy Liquitex Slow dri Blending 118ml , Smt creatoys akrylové barvy se štětcem na keramiku a sklo (4895007220478)

Medium pro akrylové barvy 60ml - 50550

Detail

Medium pro akrylové barvy od německého výrobce Schmincke. Jemné ředítko, které zvyšuje lesk a průhlednost; optimalizuje přilnavost barev. Ideální pro malování vrstev. Téměř nesnižuje kvalitu barev a jejich konzistenci - na rozdíl od ředění barev vodou. Medium je připraveno k použití, není třeba dále míchat, v případě potřeby však můžete ředit dále vodou. zvyšuje lesk a průhlednost vhodné pro akrylové barvy vodou ředitené dostupné v balení 60 a 250 ml Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akrylové barvy 60ml - 50550 , Smt creatoys barvy akrylové 12ml 12ks se štětci 2ks s blokem s doplňky (8595146111625)

Báze pro akrylové barvy 2500ml

Detail

Bezbarvá báze pro namíchání vlastní akrylové barvy. Jednoduché použití kdy stačí smíchat pouze již tuto připravenou bázi spolu s pigmentem (doporučujeme použití jemných uměleckých pigmentů, které následně můžete ještě nadrtit pomocí skleněného třecího běžce). Nabízíme ve velikostech 1000ml a 2500ml. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Báze pro akrylové barvy 2500ml , Lavazni strikacka 50 60ml

Báze pro akrylové barvy 1000ml

Detail

Bezbarvá báze pro namíchání vlastní akrylové barvy. Jednoduché použití kdy stačí smíchat pouze již tuto připravenou bázi spolu s pigmentem (doporučujeme použití jemných uměleckých pigmentů, které následně můžete ještě nadrtit pomocí skleněného třecího běžce). Nabízíme ve velikostech 1000ml a 2500ml. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Báze pro akrylové barvy 1000ml , Epigen intimo spray 60ml

Blok pro akrylové barvy Basics 40x50cm

Detail

Blok vhodný pro malbu akrylovými barvami. Má silné papíry s vyšší gramáží, které si poradí i s větším nánosem barvy. Povrch papíru z jedné strany připomíná strukturou šepsované plátno, z druhé strany je hladší. Vyrábí oblíbená značka Winsor & Newton. gramáž 300g/m2 formát 40x50 cm 12 listů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro akrylové barvy Basics 40x50cm , Dr max hermankova mast 60ml

Medium pro akrylové barvy Rosa – 250ml

Detail

Ředící medium pro akrylové barvy na vodní bázi. Upravuje hustotu a tón odstínu méně než voda, zároveň zabraňuje žloutnutí barvy po zaschnutí. Při rovnoměrném používání také sjednotí povrch (některé odstíny barev mohou být více lesklé či matné - díky médiu bude povrch jednotnější). Přimíchejte přímo do barvy v menším množství, dle požadované hustoty. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akrylové barvy Rosa – 250ml , 3lab anti aging cream 60ml

Medium pro akrylové barvy Rosa – 125ml

Detail

Médium určené k ředění akrylových barev, umožňuje aplikaci většího množství barvy bez změny intenzity barevnosti. Časem nežloutne a nezmění tón barvy. Po uschnutí se stává průhledným a dodává barvám lehký lesk. Před použitím dobře promíchejte. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akrylové barvy Rosa – 125ml , Smyslové akrylové bloky (5060138825635)

Medium pro akrylové barvy 250ml - 50550

Detail

Medium pro akrylové barvy od německého výrobce Schmincke. Jemné ředítko, které zvyšuje lesk a průhlednost; optimalizuje přilnavost barev. Ideální pro malování vrstev. Téměř nesnižuje kvalitu barev a jejich konzistenci - na rozdíl od ředění barev vodou. Medium je připraveno k použití, není třeba dále míchat, v případě potřeby však můžete ředit dále vodou. zvyšuje lesk a průhlednost vhodné pro akrylové barvy vodou ředitené dostupné v balení 60 a 250 ml (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akrylové barvy 250ml - 50550 , Finish line cross country 2oz/60ml-kapátko (036121163003)

Odstraňovač laku pro akrylové barvy 125ml

Detail

Šetrný odstraňovač akrylového laku. Vhodný pokud se nepovede lak nanést rovnoměrně nebo při požadované změně tónu malby (například z matného na lesklý). Po odstranění původního laku je možné malbu znovu zalakovat. Před použitím protřepejte a nezanechávejte ve větším množství na malbě po delší dobu. Doporučujeme před ostrou aplikací vyzkoušet. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Odstraňovač laku pro akrylové barvy 125ml , Ekokoza b - 60ml sklo s černým víčkem (8596321588843)

Lak pro akrylové barvy WN 250ml matný

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Vytváří matný povrch. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 250ml matný , Beastpink collagen beauty shot 60ml, lesní ovoce (8586022210532)

Lak pro akrylové barvy WN 75ml lesklý

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 75ml lesklý , Teddies akrylové fixy fluorescentní 6ks (8592190857325)

Lak pro akrylové barvy WN 75ml saténový

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 75ml saténový , Barvy loučení ()

Lak pro akrylové barvy WN 75ml matný

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 75ml matný , Colorista barvy

Matný gel pro akrylové barvy Sennelier 200ml

Detail

Bezbarvý gel sloužící jako příměs do akrylových barev za účelem zvýšení hustoty a transparence barvy. Vyrábí francouzská značka Sennelier. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matný gel pro akrylové barvy Sennelier 200ml , Pohár sinfonie akrylové sklo kela kl-18495

Lak pro akrylové barvy WN 250ml saténový

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Vytváří saténový (pololesklý) povrch. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 250ml saténový , Banquet sada salku s podsalky 6ks 60ml alba a02882 a02882

Lak pro akrylové barvy WN 250ml lesklý

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Vytváří lesklý povrch. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 250ml lesklý , De'longhi sada sklenic 2ks espresso skleničky (2 glass espr. 60ml)

Matný thick gel pro akrylové barvy Sennelier 200ml

Detail

Bezbarvý gel sloužící jako příměs do akrylových barev za účelem zvýšení hustoty a transparence barvy. Vyrábí francouzská značka Sennelier. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matný thick gel pro akrylové barvy Sennelier 200ml , Oneconcept konvexní zrcadlo, ø30cm, akrylové sklo, 130°, polykarbonát

Gel pro akrylové barvy Schmincke special 300ml - 50560

Detail

Gel / medium pro akrylové barvy. Dodává jemný krémový efekt, zpomaluje schnutí, zvyšuje lesk a transparentnost. Celkově zvyšuje "flow" (jemnost barvy, to jak se mezi sebou mísí) a barvy po přidání média připomínají svým chováním více olejové barvy. Přímíchejte přímo do akrylové barvy, v maximálním poměru 1:1. Je na bázi akrylové disperze, můžete ředit vodou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Gel pro akrylové barvy Schmincke special 300ml - 50560 , Nástěnné hodiny stříbrné 30 cm akrylové 325169 (625,21)

Matné médium pro akrylové barvy Schmincke 250ml - 50558

Detail

Husté pastózní médium pro ředění akrylových barev za účelem dosažení matného vzhledu. Zvyšuje transparentnost barvy a prodlužuje dobu schnutí, médium by nemělo příliš měnit konzistenci barvy (díky vysoké hustotě). Používejte v maximálním poměru 1:1, doporučujeme však používat v menším množství, přibližně 1:10 až 1:2, aby tón barvy zůstal dostatečně intenzivní. Můžete ředit vodou. Míchá se přímo do barvy. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matné médium pro akrylové barvy Schmincke 250ml - 50558 , Numan pár reproduktorových stojanů, akrylové sklo, sklopné, černé

Médium pro akrylové barvy W&N Flow Improver 250ml

Detail

Médium zvyšuje tekutost akrylových barev, umožňuje aplikaci plochých, rovnoměrných ploch bez změny intenzity barevnosti. Prodlužuje životnost barvy a zpomaluje schnutí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Médium pro akrylové barvy W&N Flow Improver 250ml , Kreull "mucki" sada prstových barev blyštivé barvy, 4 barvy (4000798117283)

Médium pro akrylové barvy W&N Flow Improver 125ml

Detail

Médium zvyšuje tekutost akrylových barev, umožňuje aplikaci plochých, rovnoměrných ploch bez změny intenzity barevnosti. Prodlužuje životnost barvy a zpomaluje schnutí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Médium pro akrylové barvy W&N Flow Improver 125ml , Profod bavlněné povlečení barvy

Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy matný 300 ml - 50584

Detail

Závěrečný lak pro fixaci akrylových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí akrylových maleb před nanešením laku je 3-30 dní v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy matný 300 ml - 50584 , Hix severské barvy (7640153433848)

Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy saténový 300 ml - 50582

Detail

Závěrečný lak pro fixaci akrylových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí akrylových maleb před nanešením laku je 3-30 dní v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy saténový 300 ml - 50582 , 3d učení barvy (9789463786133)

Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy lesklý 300 ml - 50580

Detail

Závěrečný lak pro fixaci akrylových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí akrylových maleb před nanešením laku je 3-30 dní v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy lesklý 300 ml - 50580 , Nekton r vitamíny pro zvýraznění barvy peří 150g (733309203048)

Retardér pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50607

Detail

Retardér pro prodloužení schnutí akrylových inkoustů Schmincke Aerocolor. Přimíchejte přímo do barvy v poměru maximálně 1:1, doporučujeme však méně, jelikož barva při přidání retardéru mírně ztrácí na své intenzitě. Je vodou ředitelný. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50607 , Imaginarium zábavný park, sada předloh pro vodové barvy (8428918081683)

Retardér pro akryl gelový - 110ml

Detail

Zpomalovací gel pro akrylové barvy od značky Renesans v balení 110ml. Gel smíchejte v malém měřítku s barvou a promíchejte, odstín ani hustota barvy se tím nezmění. Gel prodlouží dobu schnutí akrylových barev až na několikanásobně delší dobu, vhodné na zanechání možnosti pro dodatečné úpravy v malbě či na velké formáty. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akryl gelový - 110ml , Nekton r vitamíny pro zvýraznění barvy peří 35g (733309203024)

Retardér pro akryl tekutý Renesans 100ml

Detail

Medium pro zpomalení zasychaní akrylových barev. Vhodné například při požadovaném mísení barev z několika vrstev. Dostupné v lahvičce o objemu 100ml, výrobcem je značka Renesans. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akryl tekutý Renesans 100ml

Retardér pro akryl tekutý Renesans 250ml

Detail

Medium pro zpomalení zasychaní akrylových barev. Vhodné například při požadovaném mísení barev z několika vrstev. Dostupné v lahvičce o objemu 250ml, výrobcem je značka Renesans. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akryl tekutý Renesans 250ml

Dulcop Bublifuk Super Wings 60ml

Dulcop Bublifuk Super Wings 60ml
Detail

Bublifuk Super Wings počet: 1 ks objem: 60 ml (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Dulcop Bublifuk Super Wings 60ml

Tekutý retardér pro akryl WN Galeria 250ml

Detail

Medium prodlužuje dobu schnutí a umožňuje pracovat s barvami déle. Neobsahuje tolik akrylátové pryskyřice, mělo by být tedy aplikováno menší množství, aby se nesnížila intenzita barvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tekutý retardér pro akryl WN Galeria 250ml

Akrylové barvy sada

Detail

Akrylové barvy metalické - sada 6ti barev 75 ml - baleno v krabičce. Sada kvalitních akrylových barev v tubě. Jsou založeny na vodní bázi a k jejich ředění a vymývání štětců potřebujeme jen vodu. Lze je použít k malování na papír, plátno, dřevěné desky, lepenky potažené plátnem. Nepoužívat mastné, příliš hladké či lesklé povrchy. Jde o vodou ředitelné barvy, proto je vhodné pracovat s papírem s vyšší hodnotou gramů, aby se nasátím vodou nezkroutil. Používat zvláštní štětce určené pro malbu akrylovými barvami. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylové barvy sada

Akrylové barvy sada

Detail

Akrylové barvy 26 barev á 12 ml - matné - baleno v krabičce (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylové barvy sada

Akrylové barvy sada 12ks

Akrylové barvy sada 12ks
Detail

Akrylové barvy 12 ks á 12ml (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylové barvy sada 12ks

Akrylové barvy sada 6ks

Akrylové barvy sada 6ks
Detail

Akrylové barvy sada 6 ks á 75 ml (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylové barvy sada 6ks

Akrylové barvy sada 18ks

Detail

Akrylové barvy sada 18 barev á 36 ml - baleno v krabičce (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylové barvy sada 18ks

Vilac Akrylové barvy Lev

Vilac Akrylové barvy Lev
Detail

Velký set vodových barviček s 2 štětci v kovové krabičce. Ilustrováno Ingelou P. Arrhenius. Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, to znamená, že tyto dřevěné hračky jsou vyráběny ekologicky. Šetří životní prostředí, neznečišťují půdu, vodu a vzduch, neplýtvají energiemi. Švédská umělkyně Ingela Peterson Arrhenius se narodila v roce 1967. Umění a design měly vždy místo v jejím životě a než začala její kariéra ilustrátorky, Ingela pracovala jako umělecká vedoucí ve Stockholmu. Poté studovala reklamní a grafický design na umělecké škole také ve Stockholmu. V roce 1992 začala podnikat jako ilustrátorka na volné noze a pracovala mezinárodně napříč reklamou, designem, nakladatelstvím… V minulosti vytvářela tiskové vzory pro tkaniny, tapety, papírnictví, také pracovala na obalech, produktovém designu, bytových doplňcích a hračkách. Její plakáty a designové hračky najdete po celém světě. Má vášeň pro retro styl, což je jasně vidět na jejich dílech a také v jejím nadšení pro typografii a barvy. Nyní žije ve Stockholmu s manželem a dvěma syny. (4home.cz)

Podobné produkty ako Vilac Akrylové barvy Lev

Vilac Akrylové barvy Duha

Vilac Akrylové barvy Duha
Detail

Velký set vodových barviček s 2 štětci v kovové krabičce. Ilustrováno Ingelou P. Arrhenius. Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, to znamená, že tyto dřevěné hračky jsou vyráběny ekologicky. Šetří životní prostředí, neznečišťují půdu, vodu a vzduch, neplýtvají energiemi. Švédská umělkyně Ingela Peterson Arrhenius se narodila v roce 1967. Umění a design měly vždy místo v jejím životě a než začala její kariéra ilustrátorky, Ingela pracovala jako umělecká vedoucí ve Stockholmu. Poté studovala reklamní a grafický design na umělecké škole také ve Stockholmu. V roce 1992 začala podnikat jako ilustrátorka na volné noze a pracovala mezinárodně napříč reklamou, designem, nakladatelstvím… V minulosti vytvářela tiskové vzory pro tkaniny, tapety, papírnictví, také pracovala na obalech, produktovém designu, bytových doplňcích a hračkách. Její plakáty a designové hračky najdete po celém světě. Má vášeň pro retro styl, což je jasně vidět na jejich dílech a také v jejím nadšení pro typografii a barvy. Nyní žije ve Stockholmu s manželem a dvěma syny. (4home.cz)

Podobné produkty ako Vilac Akrylové barvy Duha

Akrylové barvy sada 6ks pastel

Akrylové barvy sada 6ks pastel
Detail

Akrylové barvy pastelové - sada 6ti barev á 75 ml (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylové barvy sada 6ks pastel

Akrylové barvy Reeves, sada 18x10ml

Detail

Sada vodou ředitelných akrylových barev v tubách. Obsahují vysoce kvalitní pigment, barvy jsou světlostálé a zářivé, mají vynikající kryvost. Obsahují kvalitní pryskyřici, což zaručuje skvělou přilnavost a tekutou konzistenci. Barvy nanášejte pomocí štětce nebo špachtle z palety nebo rovnou z tuby. 18 barev po 10 ml ideální pro povrchy jako je plátno a malířské desky Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylové barvy Reeves, sada 18x10ml

Akrylové barvy pastelové 12ks - Centropen

Akrylové barvy pastelové 12ks - Centropen
Detail

Akrylové barvy pastelové 12ks Barvy mají hustou konzistenci a výborné krytí. Je možné je aplikovat na všechny běžné podklady jako je papír, lepenka či plátno. Objem tuby: 12 ml. 10xpaslelová a 2xmetalická barva. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Akrylové barvy pastelové 12ks - Centropen

akrylové barvy umělecká sada 12x12 ml

akrylové barvy umělecká sada 12x12 ml
Detail

Výtvarná sada. Balení obsahuje 12 x 12 ml akrylových barev, 2 x umělecký štětec, tužku, gumu, paletu, ořezávátko a výtvarný blok (12 listů, 200 g/m2, 20 x 25 cm). Rozměry balení 30 x 26 x 1 cm. Výtvarný materiál. Není hračka. (patro.cz)

Podobné produkty ako akrylové barvy umělecká sada 12x12 ml

Lascaux 2040 Retarder 250ml

Detail

Přípravek do akrylových barev, gelů a médií zpomalující jejich schnutí. Zaschlé barvy, u kterých byl použit retardér, je možné do cca. 1 hodiny otevřít příměsí vody nebo čerstvé barvy. Doporučená příměs je 10 až 30 % do čisté barvy nebo v libovolném poměru ředěný vodou (do 1:10). Retardér se odpařuje z barevného filmu pomalu a proto se zpomaluje doba úplného proschnutí malby. Retardér není vhodný pro použití v exteriéru. Není vhodný pro velmi savé podklady. Přípravek neovlivňuje lesk ani barevný odstín. Ředí se vodu. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lascaux 2040 Retarder 250ml

Golden 3580 Retarder 473ml

Detail

Médium vhodné k prodloužení schnutí akrylových barev. Ideální zejména pro barvy Golden heavy body a Fluid, ale použitelné i pro ostatní řady. Doporučujeme nepřekračovat poměr 1:6 vůči barvě (tedy maximálně cca 15 % retardéru), jinak bude docházet k negativním vlivům na kvalitu barvy (konzistence, krycí schopnosti, adheze). Médium pomáhá déle moci zpětně zasáhnout do malby a barvy do sebe promíchávat (tzv. blending). Díky použití již na paletě vám také barva tak rychle nezaschne. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Golden 3580 Retarder 473ml

Golden 3580 Retarder 118ml

Detail

Médium vhodné k prodloužení schnutí akrylových barev. Ideální zejména pro barvy Golden heavy body a Fluid, ale použitelné i pro ostatní řady. Doporučujeme nepřekračovat poměr 1:6 vůči barvě (tedy maximálně cca 15 % retardéru), jinak bude docházet k negativním vlivům na kvalitu barvy (konzistence, krycí schopnosti, adheze). Médium pomáhá déle moci zpětně zasáhnout do malby a barvy do sebe promíchávat (tzv. blending). Díky použití již na paletě vám také barva tak rychle nezaschne. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Golden 3580 Retarder 118ml

Artmagico Akrylové barvy 12ml × 24 ks (194)

Artmagico Akrylové barvy 12ml × 24 ks (194)
Detail

Akrylové barvy s vysokým obsahem pigmentu a výbornou krycí schopností v prémiové kvalitě, syté a zářivé barvy, ředitelné vodou, 24 ks barev po 12 ml v tubách, netoxické Akrylové barvy Artmagico jsou vhodné pro profesionální malíře i na kreativní činnosti dětí. Vynikají vysokým obsahem pigmentu a skvělou krycí schopností. Balení obsahuje 24 barev, které jsou syté a zářivé. Nabízí rovněž příjemnou strukturu a přilnavost, díky čemuž je můžete použít na různé druhy povrchů, jako je papír, plátno, dřevo, látka, kůže i kámen. Barvy je možné ředit vodou, po zaschnutí jsou ovšem voděodolné. Velmi rychle navíc schnou. Pomocí akrylových barev Artmagico namalujete krásné obrazy a obrázky. Klíčové vlastnosti akrylových barev Artmagico 24× 12 mlAkrylové barvy vhodné pro profesionální malíře i na kreativní činnosti dětíVynikají vysokým obsahem pigmentu a skvělou krycí schopnostíBalení obsahuje 24 sytých a zářivých barevAkrylové barvy Artmagico lze použít na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Artmagico Akrylové barvy 12ml × 24 ks (194)

Akrylové barvy EASY CREATIVE 24 barev 12ml

Akrylové barvy EASY CREATIVE 24 barev 12ml
Detail

NakupteAkrylové barvy EASY CREATIVE 24 barev 12mlz kategorieDům a zahrada > Kancelářské a školní potřeby > Školní potřeby > Potřeby pro malování a kresleníza165.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Akrylové barvy EASY CREATIVE 24 barev 12ml
Vilac Akrylové barvy Lev, Vilac Akrylové barvy Duha, Artmagico Akrylové barvy 12ml × 24 ks (194), SMT Creatoys Barvy akrylové na keramiku a sklo 6ks (4895007220492), SMT Creatoys Akrylové barvy se štětcem na keramiku a sklo (4895007220478), SMT Creatoys Barvy akrylové 12ml 12ks se štětci 2ks s blokem s doplňky (8595146111625), lavazni strikacka 50 60ml, epigen intimo spray 60ml, dr max hermankova mast 60ml, 3lab anti aging cream 60ml, Smyslové akrylové bloky (5060138825635), Finish Line Cross Country 2oz/60ml-kapátko (036121163003), EKOKOZA B - 60ml sklo s černým víčkem (8596321588843), BeastPink Collagen Beauty Shot 60ml, lesní ovoce (8586022210532), Teddies Akrylové fixy fluorescentní 6ks (8592190857325), Barvy loučení (), colorista barvy, Pohár SINFONIE akrylové sklo KELA KL-18495, banquet sada salku s podsalky 6ks 60ml alba a02882 a02882, De'Longhi Sada sklenic 2ks Espresso skleničky (2 glass ESPR. 60ML), OneConcept Konvexní zrcadlo, Ø30cm, akrylové sklo, 130°, polykarbonát, Nástěnné hodiny stříbrné 30 cm akrylové 325169 (625,21), Numan Pár reproduktorových stojanů, akrylové sklo, sklopné, černé, KreulL "Mucki" Sada prstových barev blyštivé barvy, 4 barvy (4000798117283), Profod Bavlněné povlečení Barvy, HIX Severské barvy (7640153433848), 3D Učení Barvy (9789463786133), NEKTON R vitamíny pro zvýraznění barvy peří 150g (733309203048), Imaginarium Zábavný park, sada předloh pro vodové barvy (8428918081683), NEKTON R vitamíny pro zvýraznění barvy peří 35g (733309203024)