Matné médium pro akrylové barvy schmincke 250ml - 50558

Produkt Matné médium pro akrylové barvy schmincke 250ml - 50558 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Matné médium pro akrylové barvy schmincke 250ml - 50558 upraviť a produkt hľadať znova.

Matné médium pro akrylové barvy Schmincke 250ml - 50558

Detail

Husté pastózní médium pro ředění akrylových barev za účelem dosažení matného vzhledu. Zvyšuje transparentnost barvy a prodlužuje dobu schnutí, médium by nemělo příliš měnit konzistenci barvy (díky vysoké hustotě). Používejte v maximálním poměru 1:1, doporučujeme však používat v menším množství, přibližně 1:10 až 1:2, aby tón barvy zůstal dostatečně intenzivní. Můžete ředit vodou. Míchá se přímo do barvy. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matné médium pro akrylové barvy Schmincke 250ml - 50558 , Vilac akrylové barvy lev

Medium pro akrylové barvy Rosa – 250ml

Detail

Ředící medium pro akrylové barvy na vodní bázi. Upravuje hustotu a tón odstínu méně než voda, zároveň zabraňuje žloutnutí barvy po zaschnutí. Při rovnoměrném používání také sjednotí povrch (některé odstíny barev mohou být více lesklé či matné - díky médiu bude povrch jednotnější). Přimíchejte přímo do barvy v menším množství, dle požadované hustoty. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akrylové barvy Rosa – 250ml , Vilac akrylové barvy duha

Medium pro akrylové barvy 250ml - 50550

Detail

Medium pro akrylové barvy od německého výrobce Schmincke. Jemné ředítko, které zvyšuje lesk a průhlednost; optimalizuje přilnavost barev. Ideální pro malování vrstev. Téměř nesnižuje kvalitu barev a jejich konzistenci - na rozdíl od ředění barev vodou. Medium je připraveno k použití, není třeba dále míchat, v případě potřeby však můžete ředit dále vodou. zvyšuje lesk a průhlednost vhodné pro akrylové barvy vodou ředitené dostupné v balení 60 a 250 ml (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akrylové barvy 250ml - 50550 , Artmagico akrylové barvy 12ml × 24 ks (194)

Médium pro akrylové barvy W&N Flow Improver 250ml

Detail

Médium zvyšuje tekutost akrylových barev, umožňuje aplikaci plochých, rovnoměrných ploch bez změny intenzity barevnosti. Prodlužuje životnost barvy a zpomaluje schnutí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Médium pro akrylové barvy W&N Flow Improver 250ml , Smt creatoys barvy akrylové na keramiku a sklo 6ks (4895007220492)

Gel pro akrylové barvy Schmincke special 300ml - 50560

Detail

Gel / medium pro akrylové barvy. Dodává jemný krémový efekt, zpomaluje schnutí, zvyšuje lesk a transparentnost. Celkově zvyšuje "flow" (jemnost barvy, to jak se mezi sebou mísí) a barvy po přidání média připomínají svým chováním více olejové barvy. Přímíchejte přímo do akrylové barvy, v maximálním poměru 1:1. Je na bázi akrylové disperze, můžete ředit vodou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Gel pro akrylové barvy Schmincke special 300ml - 50560 , Smt creatoys akrylové barvy se štětcem na keramiku a sklo (4895007220478)

Medium pro akrylové barvy Rosa – 125ml

Detail

Médium určené k ředění akrylových barev, umožňuje aplikaci většího množství barvy bez změny intenzity barevnosti. Časem nežloutne a nezmění tón barvy. Po uschnutí se stává průhledným a dodává barvám lehký lesk. Před použitím dobře promíchejte. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akrylové barvy Rosa – 125ml , Smt creatoys barvy akrylové 12ml 12ks se štětci 2ks s blokem s doplňky (8595146111625)

Medium pro akrylové barvy 60ml - 50550

Detail

Medium pro akrylové barvy od německého výrobce Schmincke. Jemné ředítko, které zvyšuje lesk a průhlednost; optimalizuje přilnavost barev. Ideální pro malování vrstev. Téměř nesnižuje kvalitu barev a jejich konzistenci - na rozdíl od ředění barev vodou. Medium je připraveno k použití, není třeba dále míchat, v případě potřeby však můžete ředit dále vodou. zvyšuje lesk a průhlednost vhodné pro akrylové barvy vodou ředitené dostupné v balení 60 a 250 ml Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akrylové barvy 60ml - 50550 , Médium (978-80-242-6608-4)

Retardér pro akrylové barvy 250ml - 50556

Detail

Retardér pro akrylové barvy od německého výrobce Schmincke v balení 60ml či 250ml. Upravuje vlastnosti akrylové barvy tím, že zpomaluje dobu jejich schnutí. Můžete tak s barvou pracovat výrazně déle aniž by zatvrdla. Do barvy přidávejte v poměru 5-30%, přidání 20% například prodlužuje dobu schnutí barvy o cca 50%. Retardér má konzistenci jako želé, nepoužívejte samotné v čisté formě. Retardér téměř nemění výraznost odstínů a vlastnosti barvy po zaschnutí. zpomaluje dobu schnutí barev vhodný pro akrylové barvy vodou ředitený nepoužívat v čisté formě! nepoužívejte prosím při teplotách nižších než 10° C 60ml a 250ml (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akrylové barvy 250ml - 50556 , Smyslové akrylové bloky (5060138825635)

Lak pro akrylové barvy WN 250ml matný

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Vytváří matný povrch. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 250ml matný , Médium michaela (978-80-87426-35-7)

Lak pro akrylové barvy WN 250ml saténový

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Vytváří saténový (pololesklý) povrch. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 250ml saténový , Teddies akrylové fixy fluorescentní 6ks (8592190857325)

Lak pro akrylové barvy WN 250ml lesklý

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Vytváří lesklý povrch. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 250ml lesklý , Debriecasan aquagel 250ml

Médium pro akrylové barvy W&N Flow Improver 125ml

Detail

Médium zvyšuje tekutost akrylových barev, umožňuje aplikaci plochých, rovnoměrných ploch bez změny intenzity barevnosti. Prodlužuje životnost barvy a zpomaluje schnutí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Médium pro akrylové barvy W&N Flow Improver 125ml , Tymianova mast 250ml

Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy matný 300 ml - 50584

Detail

Závěrečný lak pro fixaci akrylových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí akrylových maleb před nanešením laku je 3-30 dní v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy matný 300 ml - 50584 , Barvy loučení ()

Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy saténový 300 ml - 50582

Detail

Závěrečný lak pro fixaci akrylových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí akrylových maleb před nanešením laku je 3-30 dní v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy saténový 300 ml - 50582 , Colorista barvy

Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy lesklý 300 ml - 50580

Detail

Závěrečný lak pro fixaci akrylových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí akrylových maleb před nanešením laku je 3-30 dní v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy lesklý 300 ml - 50580 , Štítna žľaza: medicínske médium (978-80-222-0929-8)

Matné médium pro akryl WN Galeria 250ml

Detail

Médium určené pro míchání s akrylovými barvami. Ponechává barvám jejich zářivost a zároveň zvyšuje průhlednost, přilnavost a odolnost. Vytváří matný povrch. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matné médium pro akryl WN Galeria 250ml , Autošampon nanomagic shampoo 5 kg i pro matné (4206005)

Báze pro akrylové barvy 2500ml

Detail

Bezbarvá báze pro namíchání vlastní akrylové barvy. Jednoduché použití kdy stačí smíchat pouze již tuto připravenou bázi spolu s pigmentem (doporučujeme použití jemných uměleckých pigmentů, které následně můžete ještě nadrtit pomocí skleněného třecího běžce). Nabízíme ve velikostech 1000ml a 2500ml. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Báze pro akrylové barvy 2500ml , Metabond universal pro 2t motory 250ml (5999882074726)

Báze pro akrylové barvy 1000ml

Detail

Bezbarvá báze pro namíchání vlastní akrylové barvy. Jednoduché použití kdy stačí smíchat pouze již tuto připravenou bázi spolu s pigmentem (doporučujeme použití jemných uměleckých pigmentů, které následně můžete ještě nadrtit pomocí skleněného třecího běžce). Nabízíme ve velikostech 1000ml a 2500ml. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Báze pro akrylové barvy 1000ml , Pohár sinfonie akrylové sklo kela kl-18495

Blok pro akrylové barvy Basics 40x50cm

Detail

Blok vhodný pro malbu akrylovými barvami. Má silné papíry s vyšší gramáží, které si poradí i s větším nánosem barvy. Povrch papíru z jedné strany připomíná strukturou šepsované plátno, z druhé strany je hladší. Vyrábí oblíbená značka Winsor & Newton. gramáž 300g/m2 formát 40x50 cm 12 listů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro akrylové barvy Basics 40x50cm , Kroužky látkové stříbrné, matné 10 ks

Retardér pro akrylové barvy 60ml - 50556

Detail

Retardér pro akrylové barvy od německého výrobce Schmincke v balení 60ml či 250ml. Upravuje vlastnosti akrylové barvy tím, že zpomaluje dobu jejich schnutí. Můžete tak s barvou pracovat výrazně déle aniž by zatvrdla. Do barvy přidávejte v poměru 5-30%, přidání 20% například prodlužuje dobu schnutí barvy o cca 50%. Retardér má konzistenci jako želé, nepoužívejte samotné v čisté formě. Retardér téměř nemění výraznost odstínů a vlastnosti barvy po zaschnutí. zpomaluje dobu schnutí barev vhodný pro akrylové barvy vodou ředitený nepoužívat v čisté formě! nepoužívejte prosím při teplotách nižších než 10° C 60ml a 250ml Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akrylové barvy 60ml - 50556 , Lněný olej 250ml (196)

Odstraňovač laku pro akrylové barvy 125ml

Detail

Šetrný odstraňovač akrylového laku. Vhodný pokud se nepovede lak nanést rovnoměrně nebo při požadované změně tónu malby (například z matného na lesklý). Po odstranění původního laku je možné malbu znovu zalakovat. Před použitím protřepejte a nezanechávejte ve větším množství na malbě po delší dobu. Doporučujeme před ostrou aplikací vyzkoušet. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Odstraňovač laku pro akrylové barvy 125ml , Vitalbaits dip 250ml (ryb940032nad)

Lak pro akrylové barvy WN 75ml lesklý

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 75ml lesklý , Hrnek sklo princess 250ml

Lak pro akrylové barvy WN 75ml saténový

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 75ml saténový , Master flétna 250ml (9345)

Lak pro akrylové barvy WN 75ml matný

Detail

Závěrečný lak vhodný pro fixaci a ochranu akrylových barev. Vysoká kvalita, typická pro značku Winsor & Newton. Malbu chrání před UV zářením, světlem, prachem a dalšími vlivy. Je nežloutnoucí a rychle zasychá. Aplikujte až na zcela zaschnutou malbu (u akrylových barev dle vrstvy, apod. cca 1-10 týdnů), před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem, co nejvíce rovnoměrně. Aplikovat můžete ve více vrstvách - ty mezi sebou nechte proschnout minimálně 24 hodin. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akrylové barvy WN 75ml matný , Olivový olej 250ml (200)

Matný gel pro akrylové barvy Sennelier 200ml

Detail

Bezbarvý gel sloužící jako příměs do akrylových barev za účelem zvýšení hustoty a transparence barvy. Vyrábí francouzská značka Sennelier. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matný gel pro akrylové barvy Sennelier 200ml , Pupalkový olej 250ml (199)

Super retardér pro akrylové barvy 60ml - 50559

Detail

Super retardér pro akrylové barvy od německého výrobce Schmincke v balení 60ml či 250ml. Upravuje vlastnosti akrylové barvy tím, že výrazně zpomaluje dobu jejich schnutí. Můžete tak s barvou pracovat výrazně déle aniž by zatvrdla. Do barvy přidávejte v poměru 5-50%, přidání 20% například prodlužuje dobu schnutí barvy o cca 75%. Retardér má konzistenci jako želé, nepoužívejte samotné v čisté formě. Retardér téměr nemění výraznost odstínů a vlastnosti barvy po zaschnutí. zpomaluje dobu schnutí barev vhodný pro akrylové barvy vodou ředitený nepoužívat v čisté formě! nepoužívejte prosím při teplotách nižších než 10° C 60ml a 250ml Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Super retardér pro akrylové barvy 60ml - 50559 , Radox relaxace sprchový gel pro ženy 250ml (8710522406489)

Matný thick gel pro akrylové barvy Sennelier 200ml

Detail

Bezbarvý gel sloužící jako příměs do akrylových barev za účelem zvýšení hustoty a transparence barvy. Vyrábí francouzská značka Sennelier. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matný thick gel pro akrylové barvy Sennelier 200ml , Radox relaxace sprchový gel pro muže 250ml (8710522406601)

Retardér pro akrylové barvy Liquitex Slow dri Blending 237ml

Detail

Medium Slow-dri je určené pro prodloužení schnutí akrylových barev a zvýšení jejich transparentnosti (ředění). Podle poměru prodlužuje schnutí až o 40%. vodou ředitelné zvyšuje transparentnost saténový nádech vyrábí značka Liquitex V balení 237 ml. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akrylové barvy Liquitex Slow dri Blending 237ml , Radox sport sprchový gel pro ženy 250ml (8710522406519)

Retardér pro akrylové barvy Liquitex Slow dri Blending 118ml

Detail

Medium Slow-dri je určené pro prodloužení schnutí akrylových barev a zvýšení jejich transparentnosti (ředění). Podle poměru prodlužuje schnutí až o 40%. vodou ředitelné zvyšuje transparentnost saténový nádech vyrábí značka Liquitex V balení 118 ml. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retardér pro akrylové barvy Liquitex Slow dri Blending 118ml , Radox osvěžení sprchový gel pro muže 250ml (8710522406526)

Matné médium pro olej Lefranc 75ml

Detail

Malířské médium pro olejomalbu mění konzistenci barev a umožňuje provádění impasto techniky. Propůjčuje malbě saténově matný až matný vzhled, aniž by ovlivňovalo průhlednost nebo krycí schopnost barev. Urychluje schnutí malby. Může být použité čisté nebo naředěné terpentýnovým olejem nebo náhražkou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matné médium pro olej Lefranc 75ml , Beaphar sampon pro stenata s makadamovym olejem 250ml

Podkladové medium pro akvarel 250ml Schmincke - 50702

Detail

Přípravek, který funguje jako podkladový "šeps" pro malbu akvarelovými barvami. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Doporučujeme například při požadované kombinované technice akvarel+akryl či olej (můžete akvarel nanést díky tomu na plátno) či malování na specifické materiály. Podklad je bílý, světlostálý a nestárnoucí. Nanášejte v rovnoměrných nátěrech, doporučujeme alespoň 3 vrstvy (vždy počkejte na zaschnutí té předchozí - řádově několik hodin, dle tloušťky). Můžete ředit vodou. Vytváří jemný povrch, podobný například papírům vyráběným technikou "hot-pressed". Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel 250ml Schmincke - 50702

Podkladové medium pro akvarel transparentní 250ml Schmincke - 50704

Detail

Podkladové medium pro akvarel transparentní Schmincke můžete Aplikovat na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Funguje jako podkladový "šeps" pro malbu akvarelovými barvami. Doporučujeme například při požadované kombinované technice akvarel+akryl (můžete akvarel nanést díky tomu na plátno) či malování na specifické materiály. Podklad je transparentní, světlostálý a nestárnoucí. Pokyny ke zpracování: Před použitím krátce protřepejte nebo promíchejte. AQUA-Grund, transparent je připraven k použití a měl by být nanášen co nejrovnoměrněji na povrch štětcem. Pokud nanášíte více než jednu vrstvu, měla by se předchozí vrstva vždy nechat úplně zaschnout před nanesením další; doba schnutí závisí na tloušťce vrstvy a klimatu v místnosti. Jakmile je suchý, může být přímo přetřen akvarely. V případě potřeby lze produkt před zpracováním tónovat akvarelovou barvou nebo akrylovou barvou. (Produkt se v žádném případě nesmí dostat do vodových barev! Nezapomeňte je míchat samostatně na paletě!) Produkt je mísitelný s vodou, ale vysychá, aby byl nerozpustný ve vodě. Ihned po použití očistěte nářadí vodou nebo vodou a mýdlem. Produkt by neměl být používán při teplotě pod 10 ° C a při pokojové teplotě. Ihned po použití nádobu uzavřete. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před mrazem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel transparentní 250ml Schmincke - 50704

Čisticí medium pro barvy Schmincke Aerocolor 125ml - 50606

Detail

Ředící čistič pro odstranění zaschlých barev Schmincke Aerocolor z airbrush pistole, pomůcek, podkladů, apod. Je poměrně silný a účinný, přesto je biologicky rozložitelný. Ponechte nějakou dobu působit. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čisticí medium pro barvy Schmincke Aerocolor 125ml - 50606

Maskovací kapalina Schmincke 250ml modrá - 50303

Detail

Maskovací medium pro použití u akvarelových barev. Medium nanesete před malbou na papír a necháte zaschnout. Poté můžete na papír běžně akvarelovými barvami malovat - vůbec nevadí, když se barva dostane i přes místa, kde je zaschnutá kapalina. Tu následně po zaschnutí barev z papíru seškrábnete a na papíře Vám díky tomu zůstanou prázdná místa. Medium je tónováno do modré barvy, takže je na první pohled dobře viditelné. Vysoká kvalita, dobře snímatelné, neponičí papír. Obsah 250ml. Je vodou ředitelné, nanášejte štětcem. Vyrábí německá značka Schmincke. Ukázka použití (již je sejmuté medium z papíru), kdy maskovací guma zabránila vniku barev na místa, která měla zůstat prázdná. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Maskovací kapalina Schmincke 250ml modrá - 50303

Třpytkové medium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50608

Detail

Třpytkové médium pro metalický efekt u akrylových inkoustů Schmincke Aerocolor. Přimíchává se přímo do barvy, kde vytváří jemné třpytivé vločky. Efekt je viditelný hlavně u transparentnějších odstínů. Je vodou ředitelné. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Třpytkové medium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50608

Textilní médium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50603

Detail

Médium pro akrylové inkousty Schmincke Aerocolor. Míchá se přímo do barvy v poměru cca 1:1, barvy je následně možné nanést na textil či látku. Po zaschnutí barvy přežehlete po rubové straně (bavlnu cca 2 min., hedvábí či vlnu cca 5 min. a syntetická vlákna cca 8 min.). Po zažehlení můžete prát do teploty 30°C. Je ředitelné vodou. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Textilní médium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50603

Krycí opaque medium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50609

Detail

Krycí médium pro akrylové inkousty Schmincke Aerocolor. Je vodou ředitelné, přimíchávejte přímo do barvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krycí opaque medium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50609

Koncentrované medium pro barvy Dupont 250ml

Detail

Koncentrované medium Dupont do barev na hedvábí o objemu 250 ml. Zajišťuje rovnoměrné rozložení barvy na hedvábí tím, že zpomaluje její schnutí. Umožňuje tak vytvářet čisté plochy a barevné přechody. Při použití přidejte 40 ml ředidla do 1 litru demineralizované vody. Pomalu míchejte ředidlo s vodou. Poté směs přidejte do barev na hedvábí H Dupont. Ředidlo je kompatibilní pouze s těmito barvami. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Koncentrované medium pro barvy Dupont 250ml

Medium pro olejové barvy Old Holland 250ml

Detail

Tekuté médium střední viskozity vhodné pro ředění olejových barev. Ve svém složení kombinuje lněný olej, terpentýn a petrolej. Upravuje konzistenci barvy, aniž by výrazně měnilo dobu jejího schnutí. Snižuje lesk. Neovlivňuje viditelnost tahů štětce. Neobsahuje pryskyřice. Nabízíme ve velikostech 250ml a 1000ml. Vyrábí nizozemská značka Old Holland. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro olejové barvy Old Holland 250ml

Schmincke Aerocolor 250ml – 702 black

Detail

Akrylový inkoust Schmincke Aerocolor - brilantní barvy s vysokou světlostálostí, vyvinuté speciálně pro airbrush. Stejně dobře jsou však použitelné pro tušová plnicí pera, vytahovací pera a štětce. Vykazují velmi dobrou přilnavost ke všem druhům papíru a kartonu i k většině běžných nesavých povrchů, jako jsou folie, tvrdé umělé hmoty a po příslušném předchozím ošetření také kovy. Výborně se maskují, zasychají do sametového matu a jsou velmi dobře reprodukovatelné.Barvy obsahují velmi jemně mleté pigmenty a lze je použít v airbrushových pistolích bez ředění. V případě potřeby jsou ředitelné vodou. Při uložení získají barvy po krátké době vyšší skladovací viskozitu a je nutné je před použitím protřepat, aby se obnovila pracovní viskozita. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke Aerocolor 250ml – 702 black

Schmincke Aerocolor 250ml – 100 transparent white

Detail

Akrylový inkoust Schmincke Aerocolor - brilantní barvy s vysokou světlostálostí, vyvinuté speciálně pro airbrush. Stejně dobře jsou však použitelné pro tušová plnicí pera, vytahovací pera a štětce. Vykazují velmi dobrou přilnavost ke všem druhům papíru a kartonu i k většině běžných nesavých povrchů, jako jsou folie, tvrdé umělé hmoty a po příslušném předchozím ošetření také kovy. Výborně se maskují, zasychají do sametového matu a jsou velmi dobře reprodukovatelné.Barvy obsahují velmi jemně mleté pigmenty a lze je použít v airbrushových pistolích bez ředění. V případě potřeby jsou ředitelné vodou. Při uložení získají barvy po krátké době vyšší skladovací viskozitu a je nutné je před použitím protřepat, aby se obnovila pracovní viskozita. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke Aerocolor 250ml – 100 transparent white

Schmincke Aerocolor 250ml – 101 supra-white opaque

Detail

Akrylový inkoust Schmincke Aerocolor - brilantní barvy s vysokou světlostálostí, vyvinuté speciálně pro airbrush. Stejně dobře jsou však použitelné pro tušová plnicí pera, vytahovací pera a štětce. Vykazují velmi dobrou přilnavost ke všem druhům papíru a kartonu i k většině běžných nesavých povrchů, jako jsou folie, tvrdé umělé hmoty a po příslušném předchozím ošetření také kovy. Výborně se maskují, zasychají do sametového matu a jsou velmi dobře reprodukovatelné.Barvy obsahují velmi jemně mleté pigmenty a lze je použít v airbrushových pistolích bez ředění. V případě potřeby jsou ředitelné vodou. Při uložení získají barvy po krátké době vyšší skladovací viskozitu a je nutné je před použitím protřepat, aby se obnovila pracovní viskozita. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke Aerocolor 250ml – 101 supra-white opaque

Šelaková tuš Schmincke indian ink 1912 250ml

Detail

Tradiční šelaková tuš na základě receptu z roku 1912. Je vysoce světlostálá, voděodolná a opravdu výrazně černá. Archivační kvalita, vhodná pro dokumenty. Doporučujeme jak pro běžnou kresbu a psaní, tak také použití do malby - například pro jemné detaily. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Šelaková tuš Schmincke indian ink 1912 250ml

Čisticí medium ve spreji pro barvy Schmincke Aerocolor 100 ml - 50606

Detail

Ředící čistič pro odstranění zaschlých barev Schmincke Aerocolor z airbrush pistole, pomůcek, podkladů, apod. Je poměrně silný a účinný, přesto je biologicky rozložitelný. Ponechte nějakou dobu působit. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čisticí medium ve spreji pro barvy Schmincke Aerocolor 100 ml - 50606

Podkladové medium pro akvarel 500ml Schmincke - 50702

Detail

Přípravek, který funguje jako podkladový "šeps" pro malbu akvarelovými barvami. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Doporučujeme například při požadované kombinované technice akvarel+akryl či olej (můžete akvarel nanést díky tomu na plátno) či malování na specifické materiály. Podklad je bílý, světlostálý a nestárnoucí. Nanášejte v rovnoměrných nátěrech, doporučujeme alespoň 3 vrstvy (vždy počkejte na zaschnutí té předchozí - řádově několik hodin, dle tloušťky). Můžete ředit vodou. Vytváří jemný povrch, podobný například papírům vyráběným technikou "hot-pressed". Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel 500ml Schmincke - 50702

Podkladové medium pro pastel 500ml Schmincke - 50503

Detail

Přípravek, který funguje jako podkladový "šeps" pro kresbu pastelem. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Doporučujeme například při požadované kombinované technice pastel+akryl či akvarel (můžete díky tomu nanést pastel na plátno) či kresbě na specifické materiály. Podklad je průhledný, světlostálý a nestárnoucí. Nanášejte v rovnoměrném nátěru, můžete ve více vrstvách (vždy počkejte na zaschnutí té předchozí - řádově několik hodin, dle tloušťky). Je ředitelný vodou. Vytváří jemný povrch, je možné následně nanést více vrstev pastelu. Nepoužívejte při teplotách nižších než 10°C. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro pastel 500ml Schmincke - 50503

Akrylová barva PrimAcryl 250ml – 320 cadmium red medium

Detail

Akrylové barvy PRIMAcryl® nejvyšší kvality, oblíbené mezi umělci po celém světě. Vyrábí se tradičními metodami v Německu firmou Schmincke za použití těch nejlepších surovin. Hlavní charakteristikou těchto barev je, že prakticky nedochází ke změně barvy mezi mokrým a suchým stavem, což ocení nejen profesionální umělci. Barvy mají vysokou světlostálost, výrazné odstíny a ideální konzistenci. Vřele doporučujeme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva PrimAcryl 250ml – 320 cadmium red medium

Podkladové medium pro akvarel transparentní 500ml Schmincke - 50704

Detail

Podkladové medium pro akvarel transparentní Schmincke můžete Aplikovat na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Funguje jako podkladový "šeps" pro malbu akvarelovými barvami. Doporučujeme například při požadované kombinované technice akvarel+akryl (můžete akvarel nanést díky tomu na plátno) či malování na specifické materiály. Podklad je transparentní, světlostálý a nestárnoucí. Pokyny ke zpracování: Před použitím krátce protřepejte nebo promíchejte. AQUA-Grund, transparent je připraven k použití a měl by být nanášen co nejrovnoměrněji na povrch štětcem. Pokud nanášíte více než jednu vrstvu, měla by se předchozí vrstva vždy nechat úplně zaschnout před nanesením další; doba schnutí závisí na tloušťce vrstvy a klimatu v místnosti. Jakmile je suchý, může být přímo přetřen akvarely. V případě potřeby lze produkt před zpracováním tónovat akvarelovou barvou nebo akrylovou barvou. (Produkt se v žádném případě nesmí dostat do vodových barev! Nezapomeňte je míchat samostatně na paletě!) Produkt je mísitelný s vodou, ale vysychá, aby byl nerozpustný ve vodě. Ihned po použití očistěte nářadí vodou nebo vodou a mýdlem. Produkt by neměl být používán při teplotě pod 10 ° C a při pokojové teplotě. Ihned po použití nádobu uzavřete. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před mrazem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel transparentní 500ml Schmincke - 50704

Podkladové medium pro akvarel hrubé 500ml Schmincke - 50703

Detail

Podkladové medium pro akvarel hrubé 500ml Schmincke - Hrubě strukturovaný podklad pro pro malbu akvarelovými barvami. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Podklad je bílý, světlostálý a nestárnoucí. Po nanesení můžete malovat akvarelem podobně jako na papír. Pokyny ke zpracování: V případě potřeby před použitím krátce promíchejte. AQUA-Grund, hrubý, je připravený k okamžitému použití a nanáší se čistý na podklad. Jakmile je suchý, může být přímo přetřen akvarely. (Proces sušení závisí na tloušťce vrstvy a trvá několik minut až několik hodin!) Neusušený produkt lze v případě potřeby tónovat akvarelovou barvou nebo akrylovou barvou. (Produkt se nikdy nesmí dostat do vodových barev! Nezapomeňte jej promíchat samostatně na paletě!) Produkt je mísitelný s vodou, ale vysychá, aby byl nerozpustný ve vodě. Ihned po použití očistěte nářadí vodou nebo vodou a mýdlem. Produkt by neměl být používán při teplotě pod 10 ° C a při pokojové teplotě. Ihned po použití nádobu uzavřete. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před mrazem Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel hrubé 500ml Schmincke - 50703

Medium pro akvarel Schmincke Aqua Fix 60ml - 50701

Detail

Médium pro zvýšení voděodolnosti akvarelových barev. Používá se zejména při nanášení více vrstev malby v kratší době po sobě - u dalších vrstev může docházet k opětovnému rozpuštění předchozí vrstvy akvarelu. Pro zamezení tohoto jevu je možné do spodních vrstev přidat právě Aqua Fix médium, které barvu dělá odolnější proti opětovnému rozmytí vodou. Barvu ředí podobně jako voda, můžete jej tedy použít místo vody při malbě. Můžete ředit vodou. Míchá se přímo do barvy. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akvarel Schmincke Aqua Fix 60ml - 50701
Vilac Akrylové barvy Lev, Vilac Akrylové barvy Duha, Artmagico Akrylové barvy 12ml × 24 ks (194), SMT Creatoys Barvy akrylové na keramiku a sklo 6ks (4895007220492), SMT Creatoys Akrylové barvy se štětcem na keramiku a sklo (4895007220478), SMT Creatoys Barvy akrylové 12ml 12ks se štětci 2ks s blokem s doplňky (8595146111625), Médium (978-80-242-6608-4), Smyslové akrylové bloky (5060138825635), Médium Michaela (978-80-87426-35-7), Teddies Akrylové fixy fluorescentní 6ks (8592190857325), debriecasan aquagel 250ml, tymianova mast 250ml, Barvy loučení (), colorista barvy, Štítna žľaza: Medicínske médium (978-80-222-0929-8), Autošampon Nanomagic shampoo 5 kg i pro matné (4206005), METABOND UNIVERSAL pro 2T motory 250ml (5999882074726), Pohár SINFONIE akrylové sklo KELA KL-18495, Kroužky látkové stříbrné, matné 10 ks, Lněný olej 250ml (196), Vitalbaits Dip 250ml (RYB940032nad), hrnek sklo princess 250ml, Master Flétna 250ml (9345), Olivový olej 250ml (200), Pupalkový olej 250ml (199), Radox Relaxace sprchový gel pro ženy 250ml (8710522406489), Radox Relaxace sprchový gel pro muže 250ml (8710522406601), Radox Sport sprchový gel pro ženy 250ml (8710522406519), Radox Osvěžení sprchový gel pro muže 250ml (8710522406526), beaphar sampon pro stenata s makadamovym olejem 250ml