Stagg sa35 ds-n natural (25024398)

Produkt Stagg sa35 ds-n natural (25024398) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stagg sa35 ds-n natural (25024398) upraviť a produkt hľadať znova.

Stagg SA35 DS-N natural (25024398)

Stagg SA35 DS-N natural (25024398)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, 20 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník syntetické dřevo Rádi byste hráli na hudební nástroj a hledáte pro sebe ten pravý? Akustická kytara Stagg by mohla být tou pravou. Tuto kytaru zařadíme mezi typy Dreadnought s jedinečnou akustikou. Akustická kytara se prezentuje rovnými 20 pražci, se kterými si na nástroj opravdu rychle zvyknete. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, uchyceny jsou kovové. Svou konstrukcí je akustická kytara Stagg SA35 DS-N natural vhodná pro praváky. Tělo kytary oceníte především, jestliže jste si zvykli na typy bez výřezu. Podstatné vlastnosti akustické kytary Stagg SA35 DS-N natural Svým tvarem se hodí pro praváky Tvarem těla patří k typům, kterým se říká Dreadnought Materiál přední desky: lípa Lesklá úprava povrchu kytary Stagg SA35 DS-N natural je šestistrunná akustická kytara Do vínku dostala struny, které... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 DS-N natural (25024398) , Stagg sa35 a-n natural (25024403)

Stagg SA35 A-N natural (25024403)

Stagg SA35 A-N natural (25024403)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, 20 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník syntetické dřevo Poohlížíte se po novém nástroji? Akustická kytara Stagg vás zajisté nadchne. Tato kytara má tvar Dreadnought s okouzlujícím zvukem. Akustická kytara se pyšní celkem 20 pražci, se kterými zažijete opravdu pohodové hraní. Své posluchače okouzlíte skvěle znějícími tóny prostřednictvím 6 strun, přičemž uchycené struny jsou kovové. Svým konstrukčním řešením je akustická kytara Stagg SA35 A-N natural vyrobená pro praváky. Tvar těla kytary vám bude maximálně vyhovovat, pokud máte rádi modely bez výřezu. Zásadní funkce akustické kytary Stagg SA35 A-N natural Tvar nástroje se ideálně hodí pro praváky Tvar těla můžeme zařadit mezi typy Dreadnought Materiál přední desky: lípa Obdivujte lesklou povrchovou úpravu kytary Stagg SA35 A-N natural je šestistrunná akustická kytara K dispozici jsou struny kovové (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 A-N natural (25024403) , Stagg sa35 ds lh sunburst (sa35 ds-vs lh)

Stagg SA35 DS LH sunburst (SA35 DS-VS LH)

Stagg SA35 DS LH sunburst (SA35 DS-VS LH)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník speciální plast Sháníte pro sebe nejvhodnější hudební nástroj? Akustická kytara Stagg čeká jen na vás. Tato kytara disponuje tvarem Dreadnought s nezapomenutelným zvukem. Umístěním jednotlivých částí je akustická kytara Stagg SA35 DS LH sunburst vyrobená pro leváky. Základní parametry akustické kytary Stagg SA35 DS LH sunburst Tvar nástroje je ideální pro leváky Výrobce jí daroval tvar těla, kterému se říká Dreadnought Materiál přední desky: lípa Působivá a na pohled příjemná lesklá povrchová úprava Stagg SA35 DS LH sunburst je šestistrunná akustická kytara Vzhled kytary Stagg Ke zhotovení krku zvolil výrobce materiál, jenž je catalpa. Hmatník akustické kytary Stagg tvoří speciální plast. Stačí letmý pohled a hned vás na tomto modelu zaujme lesklá povrchová úprava. Pokud jde o barvu, akustická kytara Stagg SA35 DS LH... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 DS LH sunburst (SA35 DS-VS LH) , Stagg sa35 dsce-n (sa35 dsce-n)

Stagg SA35 DS-VS sunburst (25024400)

Stagg SA35 DS-VS sunburst (25024400)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, 20 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník syntetické dřevo Poohlížíte se po novém nástroji? Akustická kytara Stagg vás zajisté nadchne. V tomto případě jde o kytaru s tvarem Dreadnought s velmi lahodným zvukem. Akustická kytara se prezentuje rovnými 20 pražci, díky kterým nebudete chtít nástroj dát ani na chvilku z ruky. Znělý a podmanivý zvuk vyčarujete prostřednictvím 6 strun, nasazeny jsou kovové. Postavením jednotlivých částí je akustická kytara Stagg SA35 DS-VS sunburst vyrobená pro praváky. Tělo kytary vám bude vyhovovat, jestliže jste si zvykli na typy bez výřezu. Nejdůležitější přednosti akustické kytary Stagg SA35 DS-VS sunburst Svým tvarem je ideální pro praváky Tvar jejího těla je tzv. Dreadnought Materiál přední desky: lípa Kytara disponuje lesklou povrchovou úpravou Stagg SA35 DS-VS sunburst je šestistrunná akustická kytara Struny byly... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 DS-VS sunburst (25024400) , Stagg sa35 ds-tr červená (25024401)

Stagg SA35 DS-BK černá (25024399)

Stagg SA35 DS-BK černá (25024399)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník syntetické dřevo Sháníte pro sebe nejvhodnější hudební nástroj? Akustická kytara Stagg se vám určitě zalíbí. Tato kytara byla vyrobena s tvarem Dreadnought s velmi lahodným zvukem. Znělý zvuk a okouzlující tóny dokážete rozdávat prostřednictvím 6 strun, přičemž natažené struny jsou kovové. Svou konstrukcí je akustická kytara Stagg SA35 DS-BK černá zhotovená pro praváky. Klíčové parametry akustické kytary Stagg SA35 DS-BK černá Její tvar bude nejlépe vhodný pro praváky Tvar jejího těla je tzv. Dreadnought Materiál přední desky: lípa Povrchová úprava kytary získala lesk Stagg SA35 DS-BK černá je šestistrunná akustická kytara Obdržela struny, které jsou kovové Vzhled kytary Stagg Při výrobě krku zvolil výrobce materiál, jenž je catalpa. Hmatník akustické kytary Stagg tvoří syntetické dřevo. Na tomto modelu na první... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 DS-BK černá (25024399) , Stagg sa35 ds-vs sunburst (25024400)

Stagg SA35 DS-TR červená (25024401)

Stagg SA35 DS-TR červená (25024401)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, 20 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník syntetické dřevo Hrajete, nebo teprve chcete začít a hledáte nejvhodnější nástroj? Akustická kytara Stagg bude pro vás ta pravá. Tato kytara nabízí tvar Dreadnought s velmi lahodným zvukem. Akustická kytara se může pochlubit rovnými 20 pražci, se kterými se vám bude opravdu dobře hrát. Znělé a podmanivé tóny rozezníte prostřednictvím 6 strun, přičemž nasazené struny jsou kovové. Postavením jednotlivých částí je akustická kytara Stagg SA35 DS-TR červená vyrobená pro praváky. Tvar kytary oceníte především, pokud jste si zvykli na typy bez výřezu. Významné přednosti akustické kytary Stagg SA35 DS-TR červená Svým tvarem je vhodná pro praváky Výrobce jí dodal tvar těla, který se nazývá Dreadnought Materiál přední desky: lípa Povrch kytary se sympaticky leskne Stagg SA35 DS-TR červená je šestistrunná akustická... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 DS-TR červená (25024401) , Stagg sa35 ds-bk černá (25024399)

Stagg SA35 DSCE-N (SA35 DSCE-N)

Stagg SA35 DSCE-N (SA35 DSCE-N)
Detail

Elektroakustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, 20 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník speciální plast, se snímačem a zabudovanou ladičkou Toužíte po hudebním nástroji, na který budete umět hrát? Elektroakustická kytara Stagg by mohla být tou pravou. Elektroakustická kytara Stagg se chlubí 20 pražci, které zajišťují opravdu pohodové hraní. Znělý zvuk a okouzlující tóny dokáže rozdávat prostřednictvím 6 strun. V kytaře je umístěný zabudovaný snímač zhotovený přímo výrobcem, není nutné tedy tento díl pořizovat zvlášť. Svou celkovou dispozicí je elektroakustická kytara Stagg přizpůsobená pro praváky. Tvar těla kytary se bude zamlouvat zvláště hudebníkům, kteří dávají přednost typům s výřezem. Zásadní vlastnosti elektroakustické kytary Stagg SA35 DSCE-N Elektroakustická kytara Stagg je svým tvarem ideální pro praváky Tvar jejího těla je tzv. Dreadnought Materiálem přední desky je lípa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 DSCE-N (SA35 DSCE-N) , Stagg sa35 ace-vs (sa35 ace-vs)

Stagg SA35 ACE-VS (SA35 ACE-VS)

Stagg SA35 ACE-VS (SA35 ACE-VS)
Detail

Elektroakustická kytara - 6 strun, tělo Grand Auditorium, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník speciální plast, se snímačem a zabudovanou ladičkou Hledáte pro sebe vhodný hudební nástroj? Elektroakustická kytara Stagg by mohla být tou pravou. Je řazena mezi univerzální kytary, které v sobě kombinují dreadnoughty a klasické koncertní kytary. Znělý zvuk a okouzlující tóny dokáže rozdávat prostřednictvím 6 strun. V kytaře je umístěný zabudovaný snímač připravený již od výrobce, není potřeba jej tedy shánět samostatně. Svým konstrukčním řešením je elektroakustická kytara Stagg vhodná pro praváky. Tvar kytary bude vyhovovat zejména hudebníkům, kteří dávají přednost typům s výřezem. Zásadní přednosti elektroakustické kytary Stagg SA35 ACE-VS Elektroakustická kytara Stagg se svým tvarem hodí pro praváky Zhotovená je ve tvaru Grand Auditorium Nabízená elektroakustická kytara získala od... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 ACE-VS (SA35 ACE-VS) , Stagg sa35 ace-vs lh (sa35 ace-vs lh)

Stagg SA35 A LH sunburst (SA35 A-VS LH)

Stagg SA35 A LH sunburst (SA35 A-VS LH)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Grand Auditorium, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník speciální plast Hrajete, nebo teprve chcete začít a hledáte nejvhodnější nástroj? Akustická kytara Stagg je pro vás jako dělaná. Tato kytara disponuje tvarem Grand Auditorium a její zvuk vás přímo nadchne. Svou celkovou dispozicí je akustická kytara Stagg SA35 A LH sunburst určena pro leváky. Podstatné parametry akustické kytary Stagg SA35 A LH sunburst Ideální tvar pro leváky Dostala tvar těla, kterému se říká Grand Auditorium Materiál přední desky: lípa Povrch kytary byl upraven do lesku Stagg SA35 A LH sunburst je šestistrunná akustická kytara Design kytary Stagg K výrobě krku vybral výrobce materiál, jenž je catalpa. Hmatník akustické kytary Stagg tvoří speciální plast. Na první pohled vás na tomto modelu zaujme lesklá povrchová úprava. Co se barvy týká, akustická kytara Stagg SA35 A LH sunburst je zdobena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 A LH sunburst (SA35 A-VS LH) , Stagg sa35 a lh sunburst (sa35 a-vs lh)

Stagg SA35 DSCE-VS LH (SA35 DSCE-VS LH)

Stagg SA35 DSCE-VS LH (SA35 DSCE-VS LH)
Detail

Elektroakustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, 20 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník speciální plast, se snímačem a zabudovanou ladičkou Máte v sobě hudební nadání a chcete si pořídit nový nástroj? Elektroakustická kytara Stagg by mohla být ta správná volba. Elektroakustická kytara Stagg je tvořena 20 pražci, se kterými se bude opravdu dobře hrát. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun. V kytaře je umístěný zabudovaný snímač připravený již od výrobce, není tak třeba pořizovat tento díl zvlášť. Celkovým řešením je elektroakustická kytara Stagg vhodná pro leváky. Tělo kytary si zamilují zejména hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Hlavní přednosti elektroakustické kytary Stagg SA35 DSCE-VS LH Elektroakustická kytara Stagg je svým tvarem vhodná pro leváky Tvar těla můžeme zařadit mezi typy Dreadnought Výrobním materiálem přední desky je lípa Kytara disponuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 DSCE-VS LH (SA35 DSCE-VS LH) , Stagg sa35 dsce-vs lh (sa35 dsce-vs lh)

Stagg SA35 ACE-VS LH (SA35 ACE-VS LH)

Stagg SA35 ACE-VS LH (SA35 ACE-VS LH)
Detail

Elektroakustická kytara - 6 strun, tělo Grand Auditorium, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk catalpa, hmatník speciální plast, se snímačem a zabudovanou ladičkou Jste hudebně založeni a rádi byste si pořídili nový hudební nástroj? Elektroakustická kytara Stagg by mohla být ta správná volba. Řadí se k univerzálním kytarám, které v sobě kombinují výhody dreadnoughtů a klasických koncertních kytar. Znělý zvuk a okouzlující tóny dokáže rozdávat prostřednictvím 6 strun. Má v sobě zabudovaný snímač nachystaný přímo z výroby, není tak třeba pořizovat tento díl zvlášť. Postavením jednotlivých částí je elektroakustická kytara Stagg vhodná pro leváky. Tělo kytary a jeho tvar se bude hodit zejména hudebníkům, kteří dávají přednost typům s výřezem. Zásadní vlastnosti elektroakustické kytary Stagg SA35 ACE-VS LH Elektroakustická kytara Stagg je svým tvarem ideální pro leváky Tvar těla patří k typům Grand... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA35 ACE-VS LH (SA35 ACE-VS LH) , Stagg cas-n (cas-n)

Stagg CAS-N (CAS-N)

Stagg CAS-N (CAS-N)
Detail

Perkuse - kastaněty s rukojetí Kastaněty Stagg CAS-N představují doprovodný hudební nástroj, který vyniká svým jedinečným zvukem. Vyrobené jsou z velmi kvalitního dřeva a balení obsahuje jeden pár trojitých kastanět Stagg CAS-N. Disponují tvarem vařečky s rukojetí. Kastaněty jsou typické především ve španělském folklóru a latinsko-americké hudbě. Klíčové vlastnosti kastanět Stagg CAS-N s rukojetíKastaněty Stagg CAS-N vynikají jedinečným zvukemJsou vyrobeny z velmi kvalitního dřevaBalení obsahuje jeden pár trojitých kastanět Stagg CAS-NMají tvar vařečky s rukojetí (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg CAS-N (CAS-N) , Stagg scl60 4/4 natural (25025567)

Stagg CAJ-KID N (CAJ-KID N)

Stagg CAJ-KID N (CAJ-KID N)
Detail

Perkuse - dětský cajon přírodní se zádovou opěrkou Cajon Stagg CAJ-KID N je speciálně určený pro děti. Přední i zadní deska a tělo jsou vyrobené z lipové překližky. Cajon disponuje laditelným struněním se dvěma páry strun ve tvar "V" a ergonomicky tvarovanými hranami. Opatřený je také opěrkou s otvorem, což umožní jeho velmi snadné přenášení a manipulaci, a protiskluzovými pryžovými nohami. Součástí balení dětského cajonu je ladicí klíček. Stagg CAJ-KID N je ideálním nástrojem pro všechny malé hudebníky. Klíčové vlastnosti dětského cajonu Stagg CAJ-KID NPřední i zadní deska a tělo vyrobené z lipové překližkyStagg CAJ-KID N disponuje laditelným struněnímDětský cajon s ergonomicky tvarovanými hranamiOpěrka s otvorem pro snadné přenášení a manipulaciProtiskluzové pryžové nohy zamezí posouváníSoučástí balení dětského cajonu Stagg CAJ-KID N je ladicí klíčekBarevné provedení: přírodní Rozměry:33 × 31 × 29 cm Hmotnost:3,4 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg CAJ-KID N (CAJ-KID N) , Stagg scl50 4/4 natural (25025657)

Stagg KALI-KID10-N (KALI-KID10-N)

Stagg KALI-KID10-N (KALI-KID10-N)
Detail

Perkuse - dětská kalimba, 10 tónů, přírodní Kalimba Stagg KALI-KID10-N je speciálně určená pro malé hudebníky. Její tělo je vyrobeno z vysoce kvalitního lipového dřeva, zatímco jazýčky z oceli. Deset lamel je naladěno do diatonické stupnice v rozsahu C4 až E5. Aby byl hudební zážitek maximální a hra ještě více efektní, je tělo nástroje ozvučeno otvorem na vrchní desce. Hra na kalimbu Stagg KALI-KID10-N bude děti jistě bavit. Klíčové vlastnosti kalimby Stagg KALI-KID10-NKalimba určená pro dětiTělo vyrobeno z vysoce kvalitního lipového dřeva, zatímco jazýčky z oceliDeset lamel je naladěno do diatonické stupnice v rozsahu C4 až E5Kalimba Stagg KALI-KID10-N je ozvučená otvorem na vrchní desceBarevné provedení: stříbrno-přírodní Rozměry:17 × 12 × 9,5 × 3 cm Hmotnost:225 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg KALI-KID10-N (KALI-KID10-N) , Stagg caj-kid n (caj-kid n)

Stagg CAJ-BONGO-N (CAJ-BONGO-N)

Stagg CAJ-BONGO-N (CAJ-BONGO-N)
Detail

Perkuse - cajon s bongo efektem Cajon Stagg CAJ-BONGO-N představuje perkusní nástroj latinskoamerického původu. Přední i zadní deska a tělo jsou vyrobené z břízové překližky. Cajon disponuje bočními plochami k imitaci zvuku bong a ergonomicky tvarovanými bočními a čelními hranami. Stagg CAJ-BONGO-N je vhodný pro amatérské i profesionální hudebníky. Klíčové vlastnosti cajonu Stagg CAJ-BONGO-NCajon vhodný pro amatérské i profesionální hudebníkyPřední i zadní deska a tělo vyrobené z břízové překližkyStagg CAJ-BONGO-N disponuje bočními plochami k imitaci zvuku bongS ergonomicky tvarovanými bočními a čelními hranamiBarevné provedení: černo-hnědé Rozměry:48 × 33 × 30 cm Hmotnost:5,15 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg CAJ-BONGO-N (CAJ-BONGO-N) , Stagg kali-kid10-n (kali-kid10-n)

Stagg US10 Sopránové ukulele Natural

Stagg US10 Sopránové ukulele Natural
Detail

Tradiční sopránové ukulele s designem imitujícím tetování. Tělo nástroje je vyrobeno z lipového dřeva, přední deska je ze dřeva stromu nato, stejně jako i hmatník, hlava či kobylka. Krk je vyroben z exotického stromu sepetir. Délka menzury je 349 mm, celková délka 540 mm. Ukulele je vybaveno ladícími kolíky s plastovými koncovkami. Součástí balení je také černé nylonové měkké pouzdro. Barevné provedení: Červená. Barva: Natural Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Barva podle výrobce: Natural Typ: Sopranové ukulele Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Výřez (cutaway): Ne Velikost: Soprano Počet strun: 4 Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Zadní deska a luby: Lípa americká Kobylka/tremolo: Nato Povrchová úprava: Matné Hmatník: Nato Počet pražců: 12 Hardware: Nikl Krk: Sepetir Menzura (mm): 349.0 Nultý pražec: ABS Přední deska: Nato Ladící mechanika: Open Gear (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg US10 Sopránové ukulele Natural , Stagg caj-bongo-n (caj-bongo-n)

Stagg VN 1/4 Natural

Stagg VN 1/4 Natural
Detail

1/4 housle. Vrchní deska masiv smrk, spodní deska a luby masiv javor, krk a kobylka javor, kovový závěs se 4 mechanikami pro jemné doladění, hmatník, podpěra brady a ladící kolíčky ebonizované tvrdé dřevo. Včetně vyztuženého nylonového pouzdra, smyčce a kalafuny. Velikost: 1/4 Země původu: Čína Zadní deska a luby: Javor Preferovaná ruka: Pravá ruka Hmatník: Tvrdé dřevo Set: Ano Balení obsahuje: Smyčec Přední deska: Smrk masiv (Solid Spruce) Typ: Housle Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Balení obsahuje: Kalafuna Barva podle výrobce: Natural (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg VN 1/4 Natural , Stagg scl60 4/4 levoruká natural (25025592)

Stagg VN 3/4 Natural

Stagg VN 3/4 Natural
Detail

3/4 housle. Vrchní deska masiv smrk, spodní deska a luby masiv javor, krk a kobylka javor, kovový závěs se 4 mechanikami pro jemné doladění, hmatník, podpěra brady a ladící kolíčky ebonizované tvrdé dřevo. Včetně vyztuženého nylonového pouzdra, smyčce a kalafuny. Velikost: 3/4 Země původu: Čína Zadní deska a luby: Javor Preferovaná ruka: Pravá ruka Hmatník: Tvrdé dřevo Set: Ano Balení obsahuje: Smyčec Přední deska: Smrk masiv (Solid Spruce) Typ: Housle Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Balení obsahuje: Kalafuna Barva podle výrobce: Natural (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg VN 3/4 Natural , Optoma ds 9092pwc ds 9092pwc

Moto G71 5G 6+128GB DS N. Green MOTOROLA

Moto G71 5G 6+128GB DS N. Green MOTOROLA
Detail

Model (celé označení dle výrobce) Motorola Moto G71 5G 6+128GB DS GSM tel. Neptune Green Model 2 (pokud výrobce má) PAS20021PL Operační systém Android 11 Procesor (přesné označní dle výrobce) Snapdragon® 695 Taktovací frekvence procesoru (maximální) 2,2 GHz Počet jader procesoru 8 Paměť uživatelská v GB 128 Paměť RAM v GB 6 Paměťová karta bez slotu na MicroSD kartu Uhlopříčka displeje 6,4" Rozlišení displeje v pix 1080*2400 Tvar výřezu v displeji průstřel Typ panelu AMOLED Jemnost displeje v PPI 411 Zadní fotoaparát 1 (rozlišení v Mpix) 50 Zadní fotoaparát 2 (rozlišení v Mpix) 8 Zadní fotoaparát 3 (rozlišení v Mpix) 2 Přední fotoaparát 1 (rozlišení v Mpix) 16 LTE 5G WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz a 5GHz Bluetooth 5.0 GPS Konektor USB - C Rychlé nabíjení Čtečka otisku prstu Kapacita baterie (mAh) 5000 Rozměry v mm 161.2 x 73.9 x 8.5 Hmotnost v g 179 Obsah balení Telefon, Datový kabel, cestovní adaptér, SIM ejection pin, Manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Moto G71 5G 6+128GB DS N. Green MOTOROLA , Hikvision ds-u12 (ds-u12)

Stagg US20 Sopránové ukulele Natural Flower

Stagg US20 Sopránové ukulele Natural Flower
Detail

Sopránové ukulele. Vrchní deska mahagon, spodní deska, luby a krk mahagon, hmatník a kobylka palisandr, bezpřevodová ladicí mechanika s bílými knoflíky. Tělo s lemováním. Barva přírodní, matný lak. Barva: Hnědá Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Typ: Sopranové ukulele Výřez (cutaway): Ne Velikost: Soprano Počet strun: 4 Zadní deska a luby: Nato Kobylka/tremolo: Ebonizovaný javor Povrchová úprava: Satin Hmatník: Ebonizovaný javor Počet pražců: 12 Hardware: Nikl Krk: Sepetir Menzura (mm): 349.0 Nultý pražec: ABS Přední deska: Nato Ladící mechanika: Open Gear Barva podle výrobce: Natural Flower (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg US20 Sopránové ukulele Natural Flower , Stagg scl50 3/4n pack s pouzdrem a ladičkou natural (25025687)

Stagg US40-S Sopránové ukulele Natural

Stagg US40-S Sopránové ukulele Natural
Detail

Sopránové ukulele určeno zejména pro začátečníky, dodávané spolu s měkkým černým nylonovým pouzdrem. Tělo nástroje včetně masivní vrchní desky je kompletně vyrobeno z mahagonového dřeva, stejně jako krk, který je ukončen hlavou z dřeviny nato a osazen hmatníkem z palisandrového dřeva s 12 pražci. Vrchní a zadní deska jsou vázány třívrstvou vazbou (bílá/černá/bílá). Ukulele je dále vybaveno kobylkou z palisandrového dřeva a ladící mechanikou s plastovými kolíky v starožitném bílém provedení. Délka menzury je 349 mm. Barevné provedení Natural. Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Krk: Mahagon Typ: Sopranové ukulele Barva: Natural Barva podle výrobce: Natural Počet pražců: 12 Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Výřez (cutaway): Ne Velikost: Soprano Počet strun: 4 Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Zadní deska a luby: Mahagon Kobylka/tremolo: Palisandr Povrchová úprava: Satin Hmatník: Palisandr Hardware: Nikl Menzura (mm): 349.0 Nultý pražec: ABS Přední deska: Mahagón masív Ladící mechanika: Open Gear (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg US40-S Sopránové ukulele Natural , Ds laboratories spectral dnc-n anti-hair loss treatment 60 ml (816378020492)

Stagg SCL60 3/4 natural (25025569)

Stagg SCL60 3/4 natural (25025569)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, 18 pražců, menzura 590 mm, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska smrk, zadní deska catalpa, luby catalpa, krk nato, hmatník ořech, kovové a nylonové struny Má v sobě vaše dítko hudební nadání a vy byste mu rádi pořídili nový nástroj? Klasická kytara Stagg by mohla být tou pravou. Je vybavena menzurou o délce 590 mm. Kytara Stagg je tvořena celkem 18 pražci, se kterými si na nástroj každý rychle zvykne. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost zajišťuje jejich kovové a nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar ocení především hudebníci, kteří mají rádi modely bez výřezu. Klíčové přednosti klasické kytary Stagg SCL60 3/4 natural Kytara Stagg je svým tvarem ideální pro praváky Díky velikosti 3/4 je skvělá pro nejmenší hráče Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické Nabízená kytara má od výrobce vrstvený korpus Výrobním materiálem přední desky je smrk... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SCL60 3/4 natural (25025569) , Stagg scl50 nat pack 4/4 s pouzdrem a ladičkou natural (25025685)

Stagg C430 PACK M natural (25022769)

Stagg C430 PACK M natural (25022769)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, 19 pražců, vrstvený korpus, matná povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník ořech, kovové a nylonové struny, balení obsahuje ladičku a obal Rádi byste svému dítku pořídili hudební nástroj, na který se naučí hrát? Klasická kytara Stagg by mohla být tou pravou. Kytara Stagg se pyšní celkem 19 pražci, díky kterým se nástroj snadno obsluhuje. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich kovové a nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar ocení především hudebníci, kteří jsou zvyklí hrát na model bez výřezu. Klíčové vlastnosti klasické kytary Stagg C430 PACK M natural Kytara Stagg je svým tvarem vhodná pro praváky Díky velikosti 3/4 pasuje dětským hráčům Tvar těla řadíme mezi typy klasické Nabízená kytara má vrstvený korpus Na přední desku byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně lípa Kytara disponuje matným povrchem Pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg C430 PACK M natural (25022769) , Bioderma node ds

Stagg SCL50 4/4 natural (25025657)

Stagg SCL50 4/4 natural (25025657)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, 19 pražců, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník pau ferro, kovové a nylonové struny Sháníte pro sebe nejvhodnější hudební nástroj? Klasická kytara Stagg by se mohla stát tou správnou volbou. Kytara Stagg se prezentuje rovnými 19 pražci, se kterými si na nástroj každý rychle zvykne. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich kovové a nylonové provedení. Tělo kytary bude vyhovovat zejména hudebníkům, kteří upřednostňují modely bez výřezu. Hlavní přednosti klasické kytary Stagg SCL50 4/4 natural Kytara Stagg se svým tvarem hodí pro praváky Velikost 4/4 je skvělá pro dospělé hráče nebo starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické Nabízená kytara dostala od výrobce vrstvený korpus Výrobním materiálem přední desky je lípa Kytara disponuje lesklým povrchem Aby tóny hezky zněly, je osazena 6... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SCL50 4/4 natural (25025657) , K&n bd-6500 pro honda trx 450 er, bombardier ds 650 x (bd-6500)

Stagg SCL60 4/4 natural (25025567)

Stagg SCL60 4/4 natural (25025567)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, 19 pražců, menzura 646 mm, šířka nultého pražce 52 mm, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska smrk, zadní deska okoumé, luby okoumé, krk nato, hmatník ořech, kovové a nylonové struny Máte v sobě hudební nadání a chcete si pořídit nový nástroj? Klasická kytara Stagg by se mohla stát tou správnou volbou. Nabídne menzuru o délce 646 mm a šířku nultého pražce 52 mm. Kytara Stagg se prezentuje rovnými 19 pražci, díky kterým se nástroj snadno obsluhuje. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich kovové a nylonové provedení. Tvar kytary ocení především hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy bez výřezu. Klíčové přednosti klasické kytary Stagg SCL60 4/4 natural Kytara Stagg je svým tvarem vhodná pro praváky Velikost 4/4 je určená pro dospělé hráče a starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické Nabízená kytara obdržela od výrobce vrstvený korpus Na přední desku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SCL60 4/4 natural (25025567) , Nokia 6 ds blue

Stagg SCL60 4/4 levoruká natural (25025592)

Stagg SCL60 4/4 levoruká natural (25025592)
Detail

Klasická kytara - pro leváky, velikost 4/4, 6 strun, 19 pražců, menzura 646 mm, šířka nultého pražce 52 mm, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska smrk, zadní deska okoumé, luby okoumé, krk nato, hmatník ořech, kovové a nylonové struny Toužíte po hudebním nástroji, na který budete umět hrát? Klasická kytara Stagg by mohla být ta pravá volba. Disponuje menzurou o délce 646 mm a nultým pražcem, jenž má na šířku 52 mm. Kytara Stagg se chlubí 19 pražci, díky kterým se nástroj snadno obsluhuje. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, přičemž o dlouhou životnost se postará jejich kovové a nylonové provedení. Tvar kytary ocení především hudebníci, kteří dávají přednost typům bez výřezu. Klíčové přednosti klasické kytary Stagg SCL60 4/4 levoruká natural Kytara Stagg je svým tvarem vhodná pro leváky Velikost 4/4 je skvělá pro dospělé hráče nebo starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické Nabízená kytara obdržela vrstvený korpus... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SCL60 4/4 levoruká natural (25025592) , Candy cmxg 22 ds

Dětský cajon STAGG CAJ-KID N, přírodní se zádovou opěrkou

Dětský cajon STAGG CAJ-KID N, přírodní se zádovou opěrkou
Detail

Dětský cajon STAGG CAJ-KID N, přírodní se zádovou opěrkou (tipa.eu)

Podobné produkty ako Dětský cajon STAGG CAJ-KID N, přírodní se zádovou opěrkou , Ds regulating soothing emulsion

Magnum Natural hřeben z hruškového dřeva DS-004 18,5 cm

Magnum Natural hřeben z hruškového dřeva DS-004 18,5 cm
Detail

Magnum Natural, 18,5 cm, Hřebeny pro ženy, Hřeben na vlasy Magnum Natural je nepostradatelným pomocníkem při každodenní úpravě účeu i složitějším stylingu. Vlastnosti: pevný materiál hřeben je antistatický Jak používat: Jemnými tahy pročesejte vlasy. Od kořínků po konečky. (notino.cz)

Podobné produkty ako Magnum Natural hřeben z hruškového dřeva DS-004 18,5 cm , Epson workforce ds-70 (b11b252402)

Stagg SCL50 3/4N PACK s pouzdrem a ladičkou natural (25025687)

Stagg SCL50 3/4N PACK s pouzdrem a ladičkou natural (25025687)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, 19 pražců, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník pau ferro, kovové a nylonové struny, balení obsahuje ladičku a obal Udělá vašemu dítku radost zbrusu nový hudební nástroj? Klasická kytara Stagg by mohla být tou pravou. Kytara Stagg se pyšní celkem 19 pražci, se kterými se bude opravdu dobře hrát. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich kovové a nylonové provedení. Tělo kytary se bude zamlouvat zvláště hudebníkům, kteří mají rádi modely bez výřezu. Klíčové přednosti klasické kytary Stagg SCL50 3/4N PACK s pouzdrem a ladičkou natural Kytara Stagg je svým tvarem ideální pro praváky Velikost 3/4 pasuje dětským hráčům Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické Nabízená kytara získala vrstvený korpus Na přední desku byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně lípa Kytara disponuje lesklým... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SCL50 3/4N PACK s pouzdrem a ladičkou natural (25025687) , Epson workforce ds-770ii (b11b262401)

DVI rozbočovač Digitus DS-41211, N/A, 2 porty, černá

DVI rozbočovač Digitus DS-41211, N/A, 2 porty, černá
Detail

S DVI video/audio rozdělovačem je signál DVI video signálu přehráván na více monitorech a několika reproduktorech současně. 2 Port DVI video/audio splitter, 2portový·Podporuje max. rozlišení 1920x1200 pixelů a Full HD 1080p·Automatická technologie Power Save, pokud se ztratí video signál·Obraz ostrý jako žiletka Video rozdělovač·Síťový zdroj s EU, UK a US redukcí·Příručka na CD·Gumové podložky·Rychlý průvodce instalací QIG (Quick Installation Guide). (conrad.cz)

Podobné produkty ako DVI rozbočovač Digitus DS-41211, N/A, 2 porty, černá , Epson workforce ds-1660w (b11b244401)

Hauck Snuggle N Dream Leo Natural

Detail

Dětská deka Snuggle 'n Dream značky Hauck je skvělou volbou pro jaro, podzim i chladnější léto. Příjemný bavlněný materiál je prodyšný a závoveň vaše děti zahřeje. Kapuce s oušky ochrání hlavičku před větrem. Otvory v dece vám umožní použití 3bodového i 5bodového pásu v kočárku, autosedačce i lehátku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Snuggle N Dream Leo Natural

Stagg SCL50 NAT PACK 4/4 s pouzdrem a ladičkou natural (25025685)

Stagg SCL50 NAT PACK 4/4 s pouzdrem a ladičkou natural (25025685)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, 19 pražců, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník pau ferro, kovové a nylonové struny, balení obsahuje ladičku a obal Pátráte po hudebním nástroji, na který byste se naučili hrát? Klasická kytara Stagg by mohla být ta správná volba. Kytara Stagg je tvořena 19 pražci, které zajišťují opravdu pohodové hraní. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, přičemž dlouhou životnost zajišťuje jejich kovové a nylonové provedení. Tvar kytary si zamilují zejména hudebníci, kteří dávají přednost typům bez výřezu. Klíčové vlastnosti klasické kytary Stagg SCL50 NAT PACK 4/4 s pouzdrem a ladičkou natural Kytara Stagg je svým tvarem vhodná pro praváky Velikost 4/4 je určená pro dospělé hráče a starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické Nabízená kytara získala vrstvený korpus K výrobě přední desky slouží lípa Kytara disponuje lesklým povrchem Pro krásné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SCL50 NAT PACK 4/4 s pouzdrem a ladičkou natural (25025685)

DS Laboratories Spectral DNC-N sérum proti vypadávání vlasů 60 ml

DS Laboratories Spectral DNC-N sérum proti vypadávání vlasů 60 ml
Detail

Vysoce účinné sérum s 5% Nanoxidilem zlepšuje kvalitu vlasů a zároveň působí blahodárně na pokožku hlavy. Molekuly nanoxidilu pronikají až k vlasovému kořínku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako DS Laboratories Spectral DNC-N sérum proti vypadávání vlasů 60 ml

DS Laboratories SPECTRAL DNC N sérum proti vypadávání vlasů 60 ml

DS Laboratories SPECTRAL DNC N sérum proti vypadávání vlasů 60 ml
Detail

Nejsilnější sérum proti vypadávání vlasů s Nanoxidilem 5% na trhu.SPECTRAL.DNC-N je nejkoncentrovanější sérum proti padání vlasů dostupné bez lékařského předpisu a je účinnější než minoxidil. První komerčně dostupný produkt s obsahem Nanoxidilu na světě účinně nastartuje růst nových vlasů, vousů nebo obočí. Působí blahodárně na pokožku hlavy a zároveň léčí její záněty. Použití:Doporučené použití - Před použitím protřepejte. Aplikujte 6 vstřiků na místa, kde vám nejvíce vypadávají vlasy. Rovnoměrně vmasírujte a neoplachujte. Pro optimální výsledky používejte 2x denně. Po aplikaci si umyjte ruce mýdlem a vodou. Doporučujeme používat nejméně 3 měsíce. Spectral DNC-N je určen jak pro vrcholek hlavy (tzv. vertex) tak i kouty a celou horní část hlavy. Stačí trocha trpělivosti a uvidíte výsledky Čím déle budete aktivátor používat, tím viditelnější budou výsledky. Léčebnou kúru rozhodně nepřerušujte. Po 2–3 měsících pravidelného aplikování uvidíte výraznou změnu.. Účinné látky :Nanoxidil - průlom v biotechnologiiPrvní sérum na světě s obsahem účinného 5% Nanoxidilu.Účinnější než minoxidil a narozdíl od něj nedráždí a působí déleNemá žádné vedlejší účinky (minoxidil často způsobuje zarudnutí pokožky, lupy, malátnost, dýchací potíže...)Díky lehkým molekulám otevírá pottasiové kanálky ve vlasovém folikulu a rozšiřuje prostor pro vstřebávání účinných látek.Klinicky prokázané výsledky silné podpory růstu zdravých vlasů.Předchází vypadávání vlasů, podporuje jejich zdravý a rychlý růst. Pro koho je sérum SPECTRAL DNC-N vhodné?Pro muže i ženy, kterým padají vlasy.Vhodné pro pokročilé fáze ztráty vlasů.Pokud máte řídké vlasy.Prevence při prvních známkách vypadávání vlasů.Účinný doplněk léčby po transplantaci vlasů. (fann.cz)

Podobné produkty ako DS Laboratories SPECTRAL DNC N sérum proti vypadávání vlasů 60 ml

DS Laboratories SPECTRAL DNC N koncentrované sérum proti vypadávání vlasů 60 ml

DS Laboratories SPECTRAL DNC N koncentrované sérum proti vypadávání vlasů 60 ml
Detail

DS Laboratories SPECTRAL DNC N, 60 ml, Séra na vlasy unisex, Vlasová péče DS Laboratories SPECTRAL DNC N účinně stimuluje růst nových vlasů, posiluje je a zároveň reguluje vypadávání těch stávajících. Radujte se opět z krásných a hustých vlasů. Vlastnosti: zastavuje vypadávání vlasů prodlužuje životní cyklus vlasových vláken efektivně podporuje růst nových vlasů zvyšuje hustotu a sílu vlasů Složení: kofein Jak používat: Aplikujte po umytí vlasů. Nanášejte přímo na pokožku hlavy. Pokožku hlavy jemně promasírujte. Neoplachujte. Pro maximální účinek kombinujte s ostatními vlasovými produkty ze stejné řady. (notino.cz)

Podobné produkty ako DS Laboratories SPECTRAL DNC N koncentrované sérum proti vypadávání vlasů 60 ml

DS LABORATORIES Spectral DNC-N Anti-hair Loss Treatment 60 ml (816378020492)

DS LABORATORIES Spectral DNC-N Anti-hair Loss Treatment 60 ml (816378020492)
Detail

Sérum na vlasy pro barvené, všechny typy vlasů, jemné a slabé a řídnoucí, ideální pro muže, účinek: proti vypadávání vlasů, podpora růstu vlasů a výživa, složení: bez parabenů, bez silikonů a bez sulfátů DS Laboratories představuje nejkoncentrovanější sérum proti padání vlasů dostupné bez lékařského předpisu. Spectral DNC-N Anti-hair Loss Treatment je první komerčně dostupný produkt s obsahem Nanoxidilu na světě. Je speciálně vyvinutý pro ženy i muže, které trápí řídké vlasy a jejich padání, a je vhodný i pro pokročilé fáze ztráty vlasů. Sérum účinně nastartuje růst nových vlasů, vousů nebo obočí a působí preventivně proti vypadávání stávajících vlasů. Nanoxidil představuje průlom v biotechnologii, na rozdíl od minoxidilu je dobře snášen a nemá vedlejší účinky, navíc působí déle a je účinnější. Jeho účinnost potvrzují provedené klinické testy. Sérum Spectral DNC-N Anti-hair Loss Treatment od DS LABORATORIES je šetrné... (alza.cz)

Podobné produkty ako DS LABORATORIES Spectral DNC-N Anti-hair Loss Treatment 60 ml (816378020492)

Jack N’ Jill Natural dárková sada Monkey pro děti

Jack N’ Jill Natural dárková sada Monkey pro děti
Detail

Jack N’ Jill Natural, , Dětské zubní pasty pro děti, Usnadněte a zpříjemněte péči o malé děťátko sobě, nebo čerstvé mamince ve svém okolí. Sada pro miminko Jack N’ Jill Natural je plná nezbytností, kterou ocení každá starostlivá máma. S praktickým setem nikdy neuděláte chybu. Vlastnosti: skvěle se hodí jako dárek krásné dárkové balení hravý design pro děti Sada obsahuje: Bubblegum přírodní pasta zubní kartáček pro děti čisticí gel na ruce omalovánka pastelky jojo (notino.cz)

Podobné produkty ako Jack N’ Jill Natural dárková sada Monkey pro děti

Jack N’ Jill Natural sada zubní péče (pro děti)

Jack N’ Jill Natural sada zubní péče (pro děti)
Detail

Jack N’ Jill Natural, 1 ks, Sady pro děti pro děti, Usnadněte a zpříjemněte péči o malé děťátko sobě, nebo čerstvé mamince ve svém okolí. Sada pro miminko Jack N’ Jill Natural je plná nezbytností, kterou ocení každá starostlivá máma. S praktickým setem nikdy neuděláte chybu. Vlastnosti: hravý design pro děti jemně a spolehlivě čistí zuby pohodlně se drží v ruce šetrně pečuje o dásně Sada obsahuje: zubní pasta 50 g zubní kartáček pro děti 1 ks (notino.cz)

Podobné produkty ako Jack N’ Jill Natural sada zubní péče (pro děti)

Jack N’ Jill Natural dárková sada Unicorn pro děti

Jack N’ Jill Natural dárková sada Unicorn pro děti
Detail

Jack N’ Jill Natural, , Dětské zubní pasty pro děti, Usnadněte a zpříjemněte péči o malé děťátko sobě, nebo čerstvé mamince ve svém okolí. Sada pro miminko Jack N’ Jill Natural je plná nezbytností, kterou ocení každá starostlivá máma. S praktickým setem nikdy neuděláte chybu. Vlastnosti: skvěle se hodí jako dárek krásné dárkové balení hravý design pro děti Sada obsahuje: Berries & Cream přírodní pasta pro děti zubní kartáček pro děti čisticí gel na ruce pro děti omalovánka pastelky jojo (notino.cz)

Podobné produkty ako Jack N’ Jill Natural dárková sada Unicorn pro děti

Loréal Paris True Match odstín 3-5.N Natural Beige oční krém v korektoru 2 ml

Loréal Paris True Match odstín 3-5.N Natural Beige oční krém v korektoru 2 ml
Detail

Loréal Paris True Match odstín 3-5.N Natural Beige oční krém v korektoru rozjasňuje hydratuje a vyživuje oční okolí a efektivně kryje tmavé kruhy pod očima. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Loréal Paris True Match odstín 3-5.N Natural Beige oční krém v korektoru 2 ml

Opalovací krém Tanny Maxx Super Brown Nourishing Natural Dark + N

Opalovací krém Tanny Maxx Super Brown Nourishing Natural Dark + N
Detail

Kvalitní krém pro vnitřní i venkovní opalování s přídavkem přírodního bronzeru. Obsah přírodních složek a vitamínů, dodají vaší pokožce sametovou hebkost.. Opalovací krém Tanny Maxx Super Brown Nourishing Natural Dark + Natural Bronzer 250ml používá k dosažení okamžitého velmi hlubokého a dlouhotrvajícího opálení přírodní samoopalovací složku. Díky kombinaci přírodních ingrediencí a komplexních tyrosinů se vaše pokožka bude opalovat rychleji a zároveň důkladněji. Čistý mandlový olej a aloe vera udržují vaši pokožku sametově hebkou. Opojná mandlová vůně poskytuje komplexní péči o vaše smysly. Krém je určen jak pro vnitřní, tak i venkovní opalování. Všechny opalovací krémy od značky Tanny Maxx jsou: VEGANSKÉ - vyrobeny pouze z přírodních složek CRUELTY FREE - netestovány na zvířatech BEZPEČNÉ - testovány na fototoxické reakce Jak používat opalovací krémy do solárií: nanášejte před opalováním a to nejdéle 30 minut před opalováním rozetřete rovnoměrně na čistou pokožku pro dosažení nejlepších výsledků roztírejte pomalu a důkladně (insportline.cz)

Podobné produkty ako Opalovací krém Tanny Maxx Super Brown Nourishing Natural Dark + N

ĽORÉAL PARIS True Match Eye-Cream In a Concealer 3-5.N Natural Beige 2 ml (3600523919284)

ĽORÉAL PARIS True Match Eye-Cream In a Concealer 3-5.N Natural Beige 2 ml (3600523919284)
Detail

Korektor krycí, v odstínu Light, dlouhotrvající, krémová konzistence, pro všechny typy pleti, s dermatologickým účinkem, vydrží až 12 hodin, objem 2 ml, účinek: rozjasňujicí Oblíbený korektor ĽORÉAL PARIS má velmi lehkou texturu a hladkou krémovou konzistenci. Jednoduše v jedné vrstvě zamaskuje všechny nedokonalosti vaší pleti. Poradí si se začervenáním, tmavými kruhy pod očima i s pigmentovými skvrnami. Navíc neplní vrásky, takže je vhodný i na projasnění očního okolí. Jeho velký, měkký aplikátor umožňuje přesné a plynulé nanášení, a to i na citlivou pokožku kolem očí. Vyberte si z řady nových odstínů ten pravý, zakryjte vše, co je třeba a dodejte své pleti dokonalý a bezchybný vzhled. Klíčové vlastnosti korektoru ĽORÉAL PARIS True Match Eye-Cream In a Concealer 3-5.N Natural Beige 2 mlOblíbený pleťový korektor od ĽORÉAL PARISKorektor s lehkou texturou a s hladkou, krémovou konzistencíDlouhotrvající výdrž a vysoké... (alza.cz)

Podobné produkty ako ĽORÉAL PARIS True Match Eye-Cream In a Concealer 3-5.N Natural Beige 2 ml (3600523919284)

K&N BD-6500 pro Honda TRX 450 ER, Bombardier DS 650 X (BD-6500)

K&N BD-6500 pro Honda TRX 450 ER, Bombardier DS 650 X (BD-6500)
Detail

Vzduchový filtr univerzální Technické parametry:Vyska ( v mm ): 165Sirka v mm: 89Délka (v mm): 117Specifikace: UniqueTyp filtru: filtr s dlouholetou zárukou (alza.cz)

Podobné produkty ako K&N BD-6500 pro Honda TRX 450 ER, Bombardier DS 650 X (BD-6500)

L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 2 ml korektor pro ženy 3-5.N Natural Beige

L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 2 ml korektor pro ženy 3-5.N Natural Beige
Detail

L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer Korektor pro ženy 2 ml Odstín 3-5.N Natural Beige (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 2 ml korektor pro ženy 3-5.N Natural Beige

L’Oréal Paris True Match Eye-cream In A Concealer rozjasňující korektor odstín 3-5.N Natural Beige 2 ml

L’Oréal Paris True Match Eye-cream In A Concealer rozjasňující korektor odstín 3-5.N Natural Beige 2 ml
Detail

L’Oréal Paris True Match Eye-cream In A Concealer, 2 ml, Korektory pro ženy, Korektor L’Oréal Paris True Match Eye-cream In A Concealer zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky rozjasňuje pleť zabraňuje vysoušení pleti redukuje nedokonalosti pleti Jak používat: Nanášejte prstem nebo praktickým aplikátorem na různé nedostatky své pleti. (notino.cz)

Podobné produkty ako L’Oréal Paris True Match Eye-cream In A Concealer rozjasňující korektor odstín 3-5.N Natural Beige 2 ml

LAMEL The Natural Dream paletka očních stínů odstín N 403 6x1,7 g

LAMEL The Natural Dream paletka očních stínů odstín N 403 6x1,7 g
Detail

LAMEL The Natural Dream, 6x1,7 g, Paletky očních stínů pro ženy, Paletka pro líčení očí LAMEL The Natural Dream vám otevře možnosti vytváření těch nejúžasnějších variací očního make-upu. Vlastnosti: vytvoří přirozené líčení očí neslévá se v záhybech víčka dlouhotrvající výdrž pro denní i večerní líčení Složení: aplikátor Jak používat: Nanášejte stíny na oční víčka štětečkem, pěnovým aplikátorem nebo bříšky prstů. (notino.cz)

Podobné produkty ako LAMEL The Natural Dream paletka očních stínů odstín N 403 6x1,7 g

L´Oréal Paris Korektor v tužce (Eyes Cream In A Concealer) 2 ml 3N, 2ml, 3-5.N, Natural, Beige

Jack N’ Jill Natural vlhčené ubrousky pro ochranu zubů a dásní 25 ks

Jack N’ Jill Natural vlhčené ubrousky pro ochranu zubů a dásní 25 ks
Detail

Jack N’ Jill Natural, 25 ks, Dětské zubní kartáčky pro děti, Vlastnosti: šetrně pečuje o dásně (notino.cz)

Podobné produkty ako Jack N’ Jill Natural vlhčené ubrousky pro ochranu zubů a dásní 25 ks

Jack N’ Jill Natural přírodní zubní pasta pro děti příchuť Blackcurrant 50 g

Jack N’ Jill Natural přírodní zubní pasta pro děti příchuť Blackcurrant 50 g
Detail

Jack N’ Jill Natural, 50 g, Dětské zubní pasty pro děti, Složení: bez fluoridu (notino.cz)

Podobné produkty ako Jack N’ Jill Natural přírodní zubní pasta pro děti příchuť Blackcurrant 50 g

Jack N’ Jill Natural přírodní zubní pasta pro děti příchuť Banana 50 g

Jack N’ Jill Natural přírodní zubní pasta pro děti příchuť Banana 50 g
Detail

Jack N’ Jill Natural, 50 g, Dětské zubní pasty pro děti, Složení: bez fluoridu (notino.cz)

Podobné produkty ako Jack N’ Jill Natural přírodní zubní pasta pro děti příchuť Banana 50 g
Stagg SA35 A-N natural (25024403), Stagg SA35 DS LH sunburst (SA35 DS-VS LH), Stagg SA35 DSCE-N (SA35 DSCE-N), Stagg SA35 DS-TR červená (25024401), Stagg SA35 DS-VS sunburst (25024400), Stagg SA35 DS-BK černá (25024399), Stagg SA35 ACE-VS (SA35 ACE-VS), Stagg SA35 ACE-VS LH (SA35 ACE-VS LH), Stagg SA35 A LH sunburst (SA35 A-VS LH), Stagg SA35 DSCE-VS LH (SA35 DSCE-VS LH), Stagg CAS-N (CAS-N), Stagg SCL60 4/4 natural (25025567), Stagg SCL50 4/4 natural (25025657), Stagg CAJ-KID N (CAJ-KID N), Stagg KALI-KID10-N (KALI-KID10-N), Stagg CAJ-BONGO-N (CAJ-BONGO-N), Stagg SCL60 4/4 levoruká natural (25025592), optoma ds 9092pwc ds 9092pwc, HikVision DS-U12 (DS-U12), Stagg SCL50 3/4N PACK s pouzdrem a ladičkou natural (25025687), DS LABORATORIES Spectral DNC-N Anti-hair Loss Treatment 60 ml (816378020492), Stagg SCL50 NAT PACK 4/4 s pouzdrem a ladičkou natural (25025685), bioderma node ds, K&N BD-6500 pro Honda TRX 450 ER, Bombardier DS 650 X (BD-6500), nokia 6 ds blue, candy cmxg 22 ds, ds regulating soothing emulsion, Epson Workforce DS-70 (B11B252402), EPSON WorkForce DS-770II (B11B262401), Epson WorkForce DS-1660W (B11B244401)