Sniper elite 4 - pc digital (1386805)

Produkt Sniper elite 4 - pc digital (1386805) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sniper elite 4 - pc digital (1386805) upraviť a produkt hľadať znova.

Sniper Elite 4 - PC DIGITAL (1386805)

Sniper Elite 4 - PC DIGITAL (1386805)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, Vžijte se do elitního odstřelovače v taktické TPS Sniper Elite 4 PC. Díky funkci X-ray si detailně vychutnáte každý vykonaný mord. Nebojte se na střechy Lezte, šplhejte, plazte se a využijte tak při boji s nepřátelskými jednotkami plně možnosti perfektně navržených úrovní. Prozkoumávejte rozsáhlé úrovně v Sniper Elite 4 PCV kůži elitního odstřelovače Karla Fairburna se vydejte napříč vojáky okupovanými místy a pomozte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Elite 4 - PC DIGITAL (1386805) , Sniper elite 4 cz titulky

Sniper Elite 4 - PC DIGITAL (433532)

Sniper Elite 4 - PC DIGITAL (433532)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, 78% Jeho stealth a akční mechanika jsou sice zjednodušující, ale funkční a opravdu zábavné. A mapy - s působivým měřítkem, otevřenými cíli a chytrým designem úrovní - spojují tyto různorodé systémy do kreativního a naplňujícího celku. (GameSpot) Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vžijte se do elitního odstřelovače v taktické TPS Sniper Elite 4. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Díky funkci X-ray si detailně vychutnáte každý vykonaný mord. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nebojte se na střechy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Elite 4 - PC DIGITAL (433532) , Sniper elite 4 - nintendo switch (5056208808615)

Sniper Elite 4 - Season Pass - PC DIGITAL (801124)

Sniper Elite 4 - Season Pass - PC DIGITAL (801124)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Sniper Elite 4 - Season Pass PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Umožní vám přístup ke všem 12 DLC balíčkům. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nové kampaňové mise Získáte čtyři nové mise pro 1 až 2 hráče včetně Target: Führer. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Elite 4 - Season Pass - PC DIGITAL (801124) , Sniper elite 5 - ps5 (5056208813817)

SWITCH Sniper Elite 4

SWITCH Sniper Elite 4
Detail

Sniper Elite 4 je taktickou střílečkou z pohledu třetí osoby zasazenou do období druhé světové války, ve které se vydáte na různá místa nádherně zpracovaného Apeninského poloostrova – od sluncem zalitých pobřežních měst Středozemního moře přes obrovité nacistické megastavby až po strašidelné lesy a závratě vzbuzující horské kláštery ve stylu Monte Cassina. Tajný agent a elitní ostrostřelec Karl Fairburne musí ve Sniper Elite 4 bojovat po boku statečných mužů a žen z italského odboje, aby jim pomohl osvobodit jejich zemi zpod útlaku fašismu a zároveň porazil děsivou novou hrozbu schopnou zastavit spojenecký protiútok v Evropě dřív, než vůbec začne. Pokud na své misi selže, nebude žádná Operace Overlord, žádná vylodění během Dne D ani žádné vítězství v Evropě. • Zasazení do nádherného, rozmanitého prostředí Itálie roku 1943. • Nejrozsáhlejší kampaň v historii série Sniper Elite. • Obrovské úrovně překypující taktickými možnostmi. • Bezkonkurenční svoboda v odstřelování s pokročilými a věrně zpracovanými zákony balistiky. • Dechberoucí střelba na velkou vzdálenost a drcení kostí pod rentgenovou kamerou. • Nové brutální rentgenové záběry při zabití zblízka nebo šrapnelem. • Klasické zbraně z druhé světové – odstřelovací pušky, pistole, samopaly, pasti nebo granáty. • Průběžně vylepšujte a postupně upravujte svoje dovednosti i zbraně. • Spojte se s druhým hráčem nebo poměřte své schopnosti v lokální i online hře více hráčů. Nové vlastnosti verze pro Nintendo Switch: • Míření s využitím pohybového ovládání. • S podporou funkce HD rumble ucítíte tlukot vlastního srdce i zásah každého výstřelu. • Podpora ovladače Pro Controller povýší vaši přesnost na novou úroveň. • Lokální bezdrátová kooperativní i kompetitivní hra více hráčů. (patro.cz)

Podobné produkty ako SWITCH Sniper Elite 4 , Sniper elite v2 remastered - nintendo switch (5056208803597)

Switch hra Sniper Elite 4

Switch hra Sniper Elite 4
Detail

Sniper Elite 4 je taktickou střílečkou z pohledu třetí osoby zasazenou do období druhé světové války, ve které se vydáte na různá místa nádherně zpracovaného Apeninského poloostrova – od sluncem zalitých pobřežních měst Středozemního moře přes obrovité nacistické megastavby až po strašidelné lesy a závratě vzbuzující horské kláštery ve stylu Monte Cassina. Tajný agent a elitní ostrostřelec Karl Fairburne musí ve Sniper Elite 4 bojovat po boku statečných mužů a žen z italského odboje, aby jim pomohl osvobodit jejich zemi zpod útlaku fašismu a zároveň porazil děsivou novou hrozbu schopnou zastavit spojenecký protiútok v Evropě dřív, než vůbec začne. Pokud na své misi selže, nebude žádná Operace Overlord, žádná vylodění během Dne D ani žádné vítězství v Evropě. • Zasazení do nádherného, rozmanitého prostředí Itálie roku 1943. • Nejrozsáhlejší kampaň v historii série Sniper Elite. • Obrovské úrovně překypující taktickými možnostmi. • Bezkonkurenční svoboda v odstřelování s pokročilými a věrně zpracovanými zákony balistiky. • Dechberoucí střelba na velkou vzdálenost a drcení kostí pod rentgenovou kamerou. • Nové brutální rentgenové záběry při zabití zblízka nebo šrapnelem. • Klasické zbraně z druhé světové – odstřelovací pušky, pistole, samopaly, pasti nebo granáty. • Průběžně vylepšujte a postupně upravujte svoje dovednosti i zbraně. • Spojte se s druhým hráčem nebo poměřte své schopnosti v lokální i online hře více hráčů. Nové vlastnosti verze pro Nintendo Switch: • Míření s využitím pohybového ovládání. • S podporou funkce HD rumble ucítíte tlukot vlastního srdce i zásah každého výstřelu. • Podpora ovladače Pro Controller povýší vaši přesnost na novou úroveň. • Lokální bezdrátová kooperativní i kompetitivní hra více hráčů. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Switch hra Sniper Elite 4 , Sniper ghost warrior contracts - xbox digital (g3q-00707)

Sniper Elite 4 - PS4 (5060236966100)

Sniper Elite 4 - PS4 (5060236966100)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - Čtvrtý díl odstřelovačské série přímo navazuje na předchůdce a zavede nás do prosluněné Itálie. V této relativně málo prozkoumané válečné oblasti budete pomáhat italskému odboji se svržením fašistické vlády. Více než kdy jindy bude důležitý propracovaný plán sabotáží a kradmý postup i se šplhem. Vžijte se do elitního odstřelovače v taktické TPS Sniper Elite 4 PS4. Díky funkci X-ray si detailně vychutnáte každý vykonaný mord. Nebojte se na střechy Lezte, šplhejte, plazte se a využijte tak při boji s nepřátelskými... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Elite 4 - PS4 (5060236966100) , Sniper: ghost warrior contracts 2 - elite edition - ps5 (5906961190734)

Sniper Elite 4 - Nintendo Switch (5056208808615)

Sniper Elite 4 - Nintendo Switch (5056208808615)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční, Čtvrtý díl odstřelovačské série přímo navazuje na předchůdce a zavede nás do prosluněné Itálie. V této relativně málo prozkoumané válečné oblasti budete pomáhat italskému odboji se svržením fašistické vlády. Více než kdy jindy bude důležitý propracovaný plán sabotáží a kradmý postup i se šplhem. 79% Pokud jste fanouškem franšízy Sniper Elite, Sniper Elite 4 na Nintendo Switch rozhodně stojí za vyzkoušení. Vžijte se do elitního odstřelovače v taktické TPS Sniper Elite 4. Díky funkci X-ray si detailně vychutnáte každý vykonaný mord. Nebojte se na střechy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Elite 4 - Nintendo Switch (5056208808615) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Sniper Ghost Warrior Contracts - PC DIGITAL (867832)

Sniper Ghost Warrior Contracts - PC DIGITAL (867832)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Sniper: Ghost Warrior Contracts PC je odstřelovačská FPS. Odklízejte z cesty nepřátele bezpočtem možných způsobů. Pracujte s prostředím Připravte se na propracované úrovně, které dají zabrat vašemu taktickému myšlení. Staňte se lovcem ve Sniper: Ghost Warrior Contracts PCProměňte se v odstřelovače operujícího s pokročilou technologií a zabíjejte cíle na dálné Sibiři, kam ruce zákona nedosáhnou. Hrajte i v online týmovém režimu Death... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Ghost Warrior Contracts - PC DIGITAL (867832) , Sniper: ghost warrior contracts 2 - xbox digital (g3q-01075)

Sniper Ghost Warrior 3 (PC) DIGITAL (769438)

Sniper Ghost Warrior 3 (PC) DIGITAL (769438)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Tekken je jednou z nejznámějších a nejpopulárnějších bojových her posledního desetiletí. Sedmé pokračování ti přinese spoustu nového a hlavně atraktivního obsahu. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 59% Kromě obyčejných vojáků existují také odstřelovači. Chceš být jeden z nich? Pořiď si základní verzi hry Sniper Ghost Warrior 3. Otevřený svět skýtá autentický zážitek. Na pomoc dostanete i pokročilé vybavení v podobě drona. Realistické pojetí hry Když koukáte skrz... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Ghost Warrior 3 (PC) DIGITAL (769438) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass (PC) DIGITAL (769519)

Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass (PC) DIGITAL (769519)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra 59% Kromě obyčejných vojáků existují také odstřelovači. Chceš být jeden z nich? Otevřený svět skýtá autentický zážitek. Na pomoc dostaneš i pokročilé vybavení v podobě drona. Realistické pojetí hry Když koukáš skrz zaměřovač, tak velkou roli hraje nejen vzdálenost k cíli, ale také tvá pozice i síla větru. Nelineární postup je klíčem k úspěchuNazuješ kanady amerického... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass (PC) DIGITAL (769519) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition (PC) DIGITAL (769447)

Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition (PC) DIGITAL (769447)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Tekken je jednou z nejznámějších a nejpopulárnějších bojových her posledního desetiletí. Sedmé pokračování ti přinese spoustu nového a hlavně atraktivního obsahu. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 59% Kromě obyčejných vojáků existují také odstřelovači. Chceš být jeden z nich? Season Pass Edition obsahuje hru + všechny DLC. Otevřený svět skýtá autentický zážitek. Na pomoc dostanete i pokročilé vybavení v podobě drona. Realistické pojetí hry Když koukáte skrz... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition (PC) DIGITAL (769447) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Elite Dangerous - PC DIGITAL (696862)

Elite Dangerous - PC DIGITAL (696862)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG, strategie, simulátor a dobrodružná, 80% Elite Dangerous vám umožní cestovat otevřeným světem ve své vlastní hvězdné lodi a prožít originální dobrodružství. Začnete s malou lodí a několika málo kredity. Vývoj máte ve svých rukou. Získejte nové dovednosti, znalosti bohatství i sílu. Toto vše budete potřebovat k přežití v kosmické galaxii. Nekonečná svoboda Elite Dangerous obsahuje 400 miliard hvězdných systémů Mléčné dráhy. Navštívíte skutečné hvězdy, planety, měsíce. Budete se vyhýbat asteroidům i černým dírám. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Elite Dangerous - PC DIGITAL (696862) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Dying Light - Rais Elite Bundle - PC DIGITAL (891697)

Dying Light - Rais Elite Bundle - PC DIGITAL (891697)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Dying Light - Rais Elite Bundle PC přináší:Nový vzhled postavy ve žluté barvěNový vzhled pro buginu Savage BeastSmrtící nůž LupusÚtočnou pušku AlphaPistoli Pup DLC Dying Light - Rais Elite Bundle PCHerní doplněk Dying Light - Rais Elite Bundle PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Dying Light: The Following. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 (64 bit)ProcesorIntel Core i5-4670K 3.4 GHz / AMD FX-8350 4.0 GHzGrafikaNVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290 (2 GB VRAM)DirectX11.0RAM8 GBHDD40 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 (64 bit)ProcesorIntel Core i5-2500 3.3 GHz / AMD FX-8320 3.5 GHzGrafikaNVIDIA GeForce GTX 560 / AMD... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dying Light - Rais Elite Bundle - PC DIGITAL (891697) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Hunting Simulator 2: Elite Edition - PC DIGITAL (1604386)

Hunting Simulator 2: Elite Edition - PC DIGITAL (1604386)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie, sportovní, simulátor a dobrodružná, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Váš psí parťák bude velkou pomocí pro chycení kořisti. Na výběr máte z několika ras s unikátními loveckými vlastnostmi. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nechte se uchvátit dechberoucím vizuálem při procházce v detailně zpracovaném prostředí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Působivý arzenál V úspěšném lovu vám pomůže až 160 zbraní a nejrůznější příslušenství, včetně lovecké výstroje od renomovaných značek.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hunting Simulator 2: Elite Edition - PC DIGITAL (1604386) , Americký sniper

Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)

Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a střílečky, Zažijte skutečný lovAbsolvujte autentický lovecký zážitek. Vytvořte si v Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL svého loveckého avatara a vydejte se s ním na lov zvířat v otevřeném světě. Vychutnávejte si herní příběh, nebo se prostě jen dejte do prostého střílení zvěře. Optimalizujte v Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL svou výbavuLovte jako profesionál díky pestré škále vybavení. Naučte se pracovat se svou zbraní. Nastavte si jí podle potřeby a následně eliminujte ta nejvzácnější zvířata USA a Evropy. Získávejte z nich trofeje a následně si je vystavte ve své síni slávy. Kooperujte s přáteliV Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL nemusíte být na lov zvířat sami. Přítomná je tu také kooperace, v jejímž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Tropico 4 - PC DIGITAL (711151)

Tropico 4 - PC DIGITAL (711151)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve hře Tropico 4 PC si zahrajete za vůdce ostrova El Presidente a budete čelit nelehkým výzvám. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Získejte podporu svých lidí a vytvářejte budoucnost vašeho národa. Tím se také bude plnit váš bankovní účet. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Politické přírůstky Ve hře Tropico 4 PC se setkáte se zahraničními velmocemi, se kterými se budete muset naučit vyjednávat. Zvolte si vhodné ministry, aby vám pomohli prosadit vaše... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4 - PC DIGITAL (711151) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Battlefield 4 (PC) DIGITAL (420366)

Battlefield 4 (PC) DIGITAL (420366)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: akční a střílečky, Battlefield 4 přichází na PC, poháněný silou pokročilého enginu Frostbite 3 přímo z dílny studia DICE. Battlefield 4 setře hranici mezi hrou a válečnou slávou. V dynamickém prostředí, které podléhá destrukci, s rozsáhlým arzenálem vojenské techniky a uprostřed válečného chaosu až se 64 hráči Battlefield 4 na PC nabídne zcela nesrovnatelný herní zážitek. Základní informaceBattlefield 4 přichází na PC, poháněný silou pokročilého enginu Frostbite 3 přímo z dílny studia DICE. Battlefield 4 setře hranici mezi hrou a válečnou slávou. V dynamickém prostředí, které podléhá destrukci, s rozsáhlým arzenálem vojenské techniky a uprostřed válečného chaosu až se 64 hráči Battlefield 4 na PC nabídne zcela nesrovnatelný herní zážitek.. Minimální požadavky pro jednotlivá zařízení Specifikace pro desktop Operační systém: Windows Vista SP2 Typ procesoru: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz... (alza.cz)

Podobné produkty ako Battlefield 4 (PC) DIGITAL (420366) , Americký sniper - dvd (w01753)

HyperSonic 4 (PC) DIGITAL (7158)

HyperSonic 4 (PC) DIGITAL (7158)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, HyperSonic 4 je vysokorychlostní akční střílečka. Je to trysková hra se spoustou raket, explozí a akce. Hráč se stane pilotem stíhačky v kampani s napínavým příběhem. Hra vás napumpuje adrenalinem. HyperSonic obsahuje singleplayerovou kampaň a týmové multiplayerové bitvy. (alza.cz)

Podobné produkty ako HyperSonic 4 (PC) DIGITAL (7158) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

RIDE 4 - PC DIGITAL (1673191)

RIDE 4 - PC DIGITAL (1673191)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a závodní, - hra nabízí bohatější kariéru, dynamické počasí, nový vytrvalostní režim a spoustu dalších novinek Ride 4 je pokračování oblíbené série motocyklových závodů od studia Milestone. Autoři se ještě více zaměřili na co nejrealističtější zážitek ze závodu. Osedlejte skutečné motorky na reálných tratích Vozový park nabídne více než 170 reálných motorek, se kterými se budete moci prohánět vysokou rychlostí na třicítce skutečných závodních okruhů.... (alza.cz)

Podobné produkty ako RIDE 4 - PC DIGITAL (1673191) , Winmau šipky sniper - 18g (220580)

PS5 hra Sniper Elite 5

PS5 hra Sniper Elite 5
Detail

Sniper Elite 5, nejnovější pokračování cenami ověnčené série, přináší bezkonkurenční odstřelování, intenzivní taktické souboje z pohledu třetí osoby a vylepšenou rentgenovou kameru. Probojujte si cestu dosud nejrealističtějšími mapami, představujícími řadu skutečných míst zrekonstruovaných s ohromujícím důrazem na detail, a využívejte možností vylepšeného systému pohybu napříč mapami, díky kterému z nich budete moct prozkoumat víc než kdykoliv předtím. Francie, 1944. V rámci tajné operace amerických rangerů mající za cíl oslabit Atlantický val podél bretaňského pobřeží naváže elitní ostrostřelec Karl Fairburne kontakt s francouzským odbojem. Krátce nato společně odhalí tajný nacistický projekt, který by mohl ukončit válku ještě dřív, než Spojenci vůbec vstoupí na evropskou půdu – Operaci Kraken. Rozsáhlá kampaň: Řada skutečných míst byla zrekonstruována s pomocí fotogrammetrie s cílem vytvořit živoucí, realistická prostředí. Větší počet infiltračních a extrakčních bodů, jakož i položek na seznamu cílů poté umožňuje přistupovat ke každé misi různými způsoby. Udělejte nacistům čáru přes rozpočet sami nebo společně s partnerem díky vylepšeným kooperačním mechanismům umožňujícím vám sdílet munici i předměty, rozdávat rozkazy a léčit se navzájem. Pokročilý fyzikální model zbraní a rozšířené možnosti pohybu: Sjeďte po laně, sklouzněte se po svahu a šplhejte po římsách ve snaze nalézt ideální postavení nebo proklouznout kolem ostražité hlídky. Při pohledu na cíl skrz puškohled vezměte v úvahu možnosti, které vám poskytuje aktuální pažba i hlaveň vaší zbraně, a pochopitelně také gravitaci, sílu větru a rychlost srdečního tepu. Úpravy vysokého kalibru: Na pracovních stolech upravujte a vylepšujte téměř jakoukoliv stránku svých zbraní – měňte puškohledy, pažby, hlavně, zásobníky a nejenom to. Obrovskou spoustu možností nabízí nejen pušky, ale také sekundární zbraně a pistole. Kromě toho si navíc můžete vybrat munici odpovídající vašemu cíli, od průrazné až po nesmrtící. Režim „Invaze“ jako součást kampaně: Vnikněte do kampaně jiného hráče jako odstřelovač Osy, rozehrajte smrtící hru na kočku a myš, stopujte svou kořist a rozšiřte příběhovou kampaň o zcela novou dimenzi. Režim „Invaze“ je k dispozici v sólo i kooperativní hře a třebaže Karlův spojenec představuje dodatečnou výzvu, zvyšuje se tím zároveň i vaše potenciální odměna v podobě nově odemčených zbraní, předmětů a skinů. Napínavá hra pro více hráčů: Upravte si svou postavu i výstroj a získávejte zkušenosti, medaile a stužky v nemilosrdně kompetitivních bitvách až šestnácti hráčů, které beze zbytku otestují vaše ostrostřelecké dovednosti. Jestli vám vyhovuje spíš kooperace, spojte se až s třemi dalšími hráči proti vlnám nepřátel v režimu „Přežití“. Vylepšená rentgenová kamera: Proslulá rentgenová kamera, realističtější a nahánějící větší hrůzu než kdy dřív, se vrací a věrně zprostředkovává skutečnou destruktivní sílu každého zásahu. Kosti teď nepředvídatelně odrážejí projektily, které si pak hledají vlastní cestu těly nepřátel. Rentgenová kamera se navíc může aktivovat i při střelbě ze samopalů nebo pistolí a nabídnout tak úchvatný pohled na několik střel letících společně v dramatickém zpomaleném záběru. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS5 hra Sniper Elite 5 , Americký sniper - blu-ray (w01787)

Sniper Elite 5 - PS4 (5056208813633)

Sniper Elite 5 - PS4 (5056208813633)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, - Francie, 1944. V rámci tajné operace amerických rangerů mající za cíl oslabit Atlantický val podél bretaňského pobřeží naváže elitní ostrostřelec Karl Fairburne kontakt s francouzským odbojem. Nacisté čekají!Těm z vás, kterým chybělo řádné ostřelovačské dobrodružství, nabízí v Sniper Elite 5 PS4 lovec nacistů Karl Fairburne příležitost, si v jeho kůži zastřílet na cíle z řad armády Třetí říše. Pracujte v Sniper Elite 5 PS4 s možnostmi světaPohybujte se po rozsáhlých mapách plných možností jak eliminovat vaše cíle. Pracujte s terénem. Hledejte odstřelovačská hnízda, nebo se prostě dejte do zabíjení vašich nepřátel s pomocí samopalu. Jak se s cíli vypořádáte, je jen na vás.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Elite 5 - PS4 (5056208813633) , Sniper: ghost warrior contracts - ps4 (5906961199621)

Sniper Elite 5 - PS5 (5056208813817)

Sniper Elite 5 - PS5 (5056208813817)
Detail

Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - Francie, 1944. V rámci tajné operace amerických rangerů mající za cíl oslabit Atlantický val podél bretaňského pobřeží naváže elitní ostrostřelec Karl Fairburne kontakt s francouzským odbojem. Nacisté čekají!Těm z vás, kterým chybělo řádné ostřelovačské dobrodružství, nabízí v Sniper Elite 5 PS5 lovec nacistů Karl Fairburne příležitost, si v jeho kůži zastřílet na cíle z řad armády Třetí říše. Pracujte v Sniper Elite 5 PS5 s možnostmi světaPohybujte se po rozsáhlých mapách plných možností jak eliminovat vaše cíle. Pracujte s terénem. Hledejte odstřelovačská hnízda, nebo se prostě dejte do zabíjení vašich nepřátel s pomocí samopalu. Jak se s cíli vypořádáte, je jen na vás. Poznejte, co dokáže váš výstřelSniper Elite 5 PS5 vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Elite 5 - PS5 (5056208813817) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Dead Rising 4 (PC) DIGITAL (403023)

Dead Rising 4 (PC) DIGITAL (403023)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 74% V městečku Willamette v americkém Coloradu je právě období dovolených, když tu najednou Willamette Memorial Megaplex Mall a okolí zaplaví smrtelně nebezpeční vetřelci. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hledej způsoby, jak přežít co nejdéle. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Do tvé výbavy nové patří EXO Suit. Díky tomu získáš krátkodobě neuvěřitelnou palebnou sílu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zbraní může být cokoli Hra obsahuje řadu zbrusu nových zbraní a vozidel, hráči si na likvidaci... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Rising 4 (PC) DIGITAL (403023) , Asus mini pc chromebox 4 (g5007un) (90ms0252-m00970)

Sniper Elite V2 Remastered - Nintendo Switch (5056208803597)

Sniper Elite V2 Remastered  - Nintendo Switch (5056208803597)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a střílečky, - obsahuje všechny DLC vydané k původní hře. Sledujte svůj cíl, připravte si výstřel a využijte své dovednosti, trpělivosti a vynalézavosti k dokončení mise. 62% Sniper Elite V2 Remastered přináší spoustu nových prvků, moderní grafiku a kompletní obsah zahrnující všechna vydaná DLC. Nacházíte se v Berlíně, kde právě končí 2. světová válka. Zahrajete si za elitního odstřelovač Karla Fairburneho, který se vrací na frontu. Berlín Vojáci v Berlíně se ze všech sil snaží bránit. Sniper Elite V2 Remastered začíná.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Elite V2 Remastered - Nintendo Switch (5056208803597) , Ea pc the sims 4 psi a kocky

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 - PC DIGITAL (930556)

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 - PC DIGITAL (930556)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 76% Ve hře One Piece: Pirate Warriors 4 se setkáte jak s populární anime ONE PIECE sérií, tak s napínavou akcí ze série WARRIORS. One Piece: Pirate Warriors 4 přináší novou grafiku, propracovaná bitevní pole a vířící oblaka prachu. Nechte se plně pohltit světem One Piece. Vylepšení ve všech směrech Čeká vás explozivnější příběh, rozmanitější lokace a ještě šílenější útoky. Vydejte se přes různorodé ostrovy za nalezením proslulého pokladu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 - PC DIGITAL (930556) , Sniper: ghost warrior contracts 2 - ps4 (5906961190192)

Tekken 7 Season Pass 4 - PC DIGITAL (1241278)

Tekken 7 Season Pass 4 - PC DIGITAL (1241278)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC Tekken 7 připravte se do bojového postavení a vrhněte se na velkolepé rozuzlení krvavého dvacetiletého sporu rodiny Mishima a odhalte důvody nekonečného boje. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tekken 7 Season Pass 4 PCDLC Tekken 7 Season Pass 4 PC je herní doplněk, který vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Tekken 7. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tekken 7 Season Pass 4 PC obsahuje:DLC16: hratelná postava Kunimitsu - mladá zlodějka s bleskurychlými chvaty a čepelemi s rudými a modrými plamenyDLC17: Nová aréna Vermilion Gates s japonským motivem s prvky z Land of the Rising Sun + zničitelný balkón a rozsáhlé změny arényDLC18: hratelná postava Lidia Sobieska - polská premiérka užívající... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tekken 7 Season Pass 4 - PC DIGITAL (1241278) , Americký sniper (978-80-264-3677-5)

Sniper Elite 3: Ultimate Edition - Nintendo Switch (5056208803658)

Sniper Elite 3: Ultimate Edition - Nintendo Switch (5056208803658)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční, obsahuje původní hru a všechna vydaná DLC rozšíření 73% Změňte historii jediným výstřelem ve hře z pohledu třetí osoby z období druhé světové války. Vžijte se do role odstřelovače v taktické střílečce v obrovském otevřeném světě. Poznejte města severní Afriky a pokuste se sabotovat nacistický program. Taktické plánování Najděte nejlepší možnou volbu pro vaši misi. Někdy je úspěšná střelba z dálky, jindy výbušné pasti a někdy boj z blízka.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sniper Elite 3: Ultimate Edition - Nintendo Switch (5056208803658) , Elite screens, roleta 84"(4:3) (m84nwv)

Tropico 4: Propaganda! - PC DIGITAL (840481)

Tropico 4: Propaganda! - PC DIGITAL (840481)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní doplněk Tropico 4: Propaganda! PC je DLC, které vyžaduje ke hraní základní hru. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Staňte se součástí mezinárodní soutěže komunistické propagandy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Slogany Probuďte absurdní propagandistické slogany a konvertujte občany na svou stranu. Není vyplněn... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Propaganda! - PC DIGITAL (840481) , Elite screens, roleta 100"(4:3) (m100nwv1)

Back 4 Blood - PC DIGITAL (1803697)

Back 4 Blood - PC DIGITAL (1803697)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, Back 4 Blood PC vám nepřinese klidBack 4 Blood PC je vzrušující kooperativní střílečka z pohledu první osoby od tvůrců známé herní série Left 4 Dead. Zažijte intenzivní kampaň pro 4 hráče, multiplayer jako člověk nebo „Ridden“ a frenetickou akci, která vás udrží přikované k židli. Den potéOcitáte se uprostřed války proti tzv. Ridden. Tito lidští hostitelé se smrtícím parazitem se změnili v děsivá stvoření, která se snaží pohltit zbytky civilizace. Vyhynutí lidstva je na spadnutí a je jen na vás a vašich přátelích pustit se do boje s nepřítelem, vymýtit Ridden a obnovit pořádek v Back 4 Blood PC. Vysoká znovuhratelnostNový karetní „rogue-lite“ systém zabudovaný ve hře Back 4 Blood PC vytváří pokaždé odlišný zážitek. Sestavte si „deck“ který vám dávají... (alza.cz)

Podobné produkty ako Back 4 Blood - PC DIGITAL (1803697) , Elite screens, roleta 150"(4:3) (m150xwv2)

The Sims 4 Upíři (PC) DIGITAL (421137)

The Sims 4 Upíři (PC) DIGITAL (421137)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Simulátor života, radostí a strastí roztomilých panáčků The Sims 4 před nedávnem oslavil dvouleté výročí od svého vydání, a slavit můžou začít i samotní Simíci. Může za to chystaný datadisk Život ve městě. % Díky tomuto novému hernímu balíčku ke hře The Sims 4 se mohou vaši Simíci proměnit v nesmrtelné bytosti s neuvěřitelnými schopnostmi. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Otevřete Simíkům nové nadpřirozené schopnosti. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Schovejte se do Forgotten Hollow, postavte si tam doupě a objevujte další nesmrtelné bytosti.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 Upíři (PC) DIGITAL (421137) , Elite screens, roleta 120"(4:3) (m120xwv2)

The Sims 4 Moschino - PC DIGITAL (847246)

The Sims 4 Moschino  - PC DIGITAL (847246)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! The Sims 4 Moschino PC s kreativním režisérem Jeremy Scottem slaví zahájení poslední módní kolekce. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Oblékněte své Simíky do oděvů z ikonických sbírek Moschino. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kariéra fotografa Zvolte si správný objekt pro fotografování, důležité jsou také úhly pohledu. Staňte se fotografem na volné noze a vybudujte si svou vysněnou kariéru.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 Moschino - PC DIGITAL (847246)

Tropico 4: Modern Times - PC DIGITAL (711160)

Tropico 4: Modern Times - PC DIGITAL (711160)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní doplněk Tropico 4: Modern Times PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Váš ostrov Tropico se neustále vyvíjí. Přidejte výdobytky moderní doby, ke kterým patří internet, ale také teroristé. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nové výzvy Nezalekněte se moderních věcí, bez kterých se dnešní společnost neobejde. Podporujte globální finanční trhy i průzkum vesmíru.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Modern Times - PC DIGITAL (711160)

The Sims 4: Rodičovství - PC DIGITAL (447884)

The Sims 4: Rodičovství - PC DIGITAL (447884)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra The Sims 4: Rodičovství PC vám pomůže rozvinout rodičovské dovednosti vašich Simíků. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Začněte utvářet jejich budoucí životy, rozhodněte se, jak budete děti vychovávat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Životní hodnoty Zvolíte přísnou nebo benevolentní výchovu dětí? Jak jim vštípíte životní hodnoty? Záleží jen na vás, jakou budoucnost jim připravíte.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4: Rodičovství - PC DIGITAL (447884)

Tropico 4 Collector's Bundle (PC) DIGITAL (419322)

Tropico 4 Collector's Bundle (PC) DIGITAL (419322)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 78% Svět se mění a El Presidente, tyranský (nebo benevolentní) diktátor ostrovního ráje Tropico se musí vypořádat s novými výzvami při budování ostrovního ráje. Chcete-li pokořit nepřátele, musíte získat co nejvíce podpory od vašich lidí. Vaše rozhodnutí bude formovat budoucnost obyvatel ostrova. Na scéně se objeví noví politčtí konkurenti, se kterými budete vyjednávat. Nezapomeňte obsadit mocenské pozice vašimi přáteli. Nově propojení na Facebook Nové požadavky, nové výzvy v měnícím se světě. Jak se s nimi ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4 Collector's Bundle (PC) DIGITAL (419322)

Tropico 4: Voodoo DLC - PC DIGITAL (711163)

Tropico 4: Voodoo DLC - PC DIGITAL (711163)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní doplněk Tropico 4: Voodoo PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Poslední kněz voodoo na ostrově Tropico zemřel díky špatné lékařské péči. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nebezpečí od čarodějnice Nyní ostrovu hrozí nová hrozba od zlé čarodějnice Vanya, která se chystá přijet na ostrov ze sovětského Ruska. Jejím cílem je proklít El Presidenta a jeho režim.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Voodoo DLC - PC DIGITAL (711163)

The Sims 4 Batolata (PC) DIGITAL (417951)

The Sims 4 Batolata (PC) DIGITAL (417951)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Simulátor života, radostí a strastí roztomilých panáčků The Sims 4 před nedávnem oslavil dvouleté výročí od svého vydání, a slavit můžou začít i samotní Simíci. Může za to chystaný datadisk Život ve městě. % Kolekce objektů, která výrazně rozšíří šatníky a herní možnosti pro vaše batolata ve hře The Sims 4. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klouzejte se na klouzačce, prolézejte tunely nebo se pusťte do míčkových bitev. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postavte dětem hřiště a uspořádejte hrací schůzky. Není... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 Batolata (PC) DIGITAL (417951)

Battlefield 4 Second Assault (PC) DIGITAL (421551)

Battlefield 4 Second Assault (PC) DIGITAL (421551)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra 77% Rozšíření Battlefield 4 Second Assault obsahuje čtyři z nejoblíbenějších map BF3 přepracovaných v enginu Frostbite 3: Operace Metro, Kaspická hranice, Ománský záliv a Operace Firestorm. Zničte komunikační věž v nové grafické úpravě Kaspické hranice v podzimním provedení. V Ománském zálivu se zkuste vyhnout písečné bouři ve které budete pilotovat v opravdu extrémních podmínkách. Nové DLC k základní hře Battlefield 4 V Operaci Metro zničte stropy zatopený... (alza.cz)

Podobné produkty ako Battlefield 4 Second Assault (PC) DIGITAL (421551)

The Sims 4 StrangerVille - PC DIGITAL (788707)

The Sims 4 StrangerVille - PC DIGITAL (788707)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Prozkoumejte co se zde děje, zda se nejedná o nějaké spiknutí. Taky dejte pozor, aby tato zvláštní okolnost neměla vliv také na vaše Simíky. Tajná laboratoř Ve hře The Sims 4 StrangerVille PC odhalte tajemné rostliny a záhadné přístroje. Odlišný svět v The Sims 4 StrangerVille PCMěstečko StrangerVille je rustikální pouštní místo, které je plné... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 StrangerVille - PC DIGITAL (788707)

Tropico 4: Plantador DLC - PC DIGITAL (840469)

Tropico 4: Plantador DLC - PC DIGITAL (840469)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Herní doplněk Tropico 4: Plantador PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Je čas pustit se do podnikání na plantážích na vašem ostrově Tropico. Plantador Postavte nové plantáže, zaměstnejte více pracovníků a obhospodařujte větší pole. Charakterový rys Plantador vám přinese lepší zemědělskou produkci i exportní ceny. Vybavte ostrovS doplňkem Tropico 4:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Plantador DLC - PC DIGITAL (840469)

Tropico 4: Megalopolis DLC - PC DIGITAL (832963)

Tropico 4: Megalopolis DLC - PC DIGITAL (832963)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní doplněk Tropico 4: Megalopolis PC je DLC, které vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postavte největší město v Karibiku na vašem ostrově, kam budou neustále přicházet noví obyvatelé. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Řešte problémy Velké město se rovná velkým problémům. Zaměřte se s přílivem migrantů na nezaměstnanost, pozor na přelidněnost a hlavně se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Megalopolis DLC - PC DIGITAL (832963)

The Sims 4 Pereme (PC) DIGITAL (418032)

The Sims 4 Pereme (PC) DIGITAL (418032)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Simulátor života, radostí a strastí roztomilých panáčků The Sims 4 před nedávnem oslavil dvouleté výročí od svého vydání, a slavit můžou začít i samotní Simíci. Může za to chystaný datadisk Život ve městě. % Kolekce The Sims 4: Pereme byla vyvinuta ve spolupráci s báječnou komunitou hráčů The Sims. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vyperte si prádlo v pračce a osušte v sušičce nebo na šňůře. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kupte si kompletní výbavu k praní prádla. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 Pereme (PC) DIGITAL (418032)

The Sims 4: Upíři - PC DIGITAL (2103013)

The Sims 4: Upíři - PC DIGITAL (2103013)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Party, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Sims 4: Upíři PC DIGITAL / DLC obsahuje:Noční dobrodružství volají. Vytvořte si v The Sims 4: Upíři PC DIGITAL / DLC svého vlastního upíra a následně si vychutnejte vše, co k tomu náleží.K hraní tohoto balíčku potřebujete vlastnit základní hru The Sims 4 (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4: Upíři - PC DIGITAL (2103013)

Resident Evil 4 (2023) - PC DIGITAL (2104069)

Resident Evil 4 (2023) - PC DIGITAL (2104069)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Agent jménem Leon S. Kennedy se pouští do vyšetřování únosu prezidentovy dcery, který má na svědomí mysteriózní kult známý jako Los Illuminados. Leona zavede jeho pátrání na venkovskou vesnici v Evropě, kde se setká s hrůzami, o kterých se mu ani v nejhorších nočních můrách nesnilo, a kterým se musí postavit, aby zjistil, kdo nebo co za tím vším stojí. Jeden z přeživšíchOd děsivé katastrofy, která představovala zkázu Racoon City, uplynulo už šest let. Leon S. Kennedy jeden z hlavních hrdinů série Resident Evil se z této události nikdy zcela nevzpamatoval. Nyní se v jeho kůži musíte v rámci příběhu remaku kultovního Resident Evil 4 PC DIGITAL opět vydat do akce. Zamiřte s Resident Evil 4 PC DIGITAL do EvropyTentokrát je cílem vaší mise záchrana... (alza.cz)

Podobné produkty ako Resident Evil 4 (2023) - PC DIGITAL (2104069)

The Sims 4: Vlkodlaci - PC DIGITAL (2103061)

The Sims 4: Vlkodlaci - PC DIGITAL (2103061)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Party, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Sims 4: Vlkodlaci PC DIGITAL / DLC obsahuje:Úplněk se blíží, a tak nastal čas nahodit srst. Díky The Sims 4: Vlkodlaci PC DIGITAL / DLC se máte možnost proměnit ve vlčího muže, v jehož kůži se můžete pustit do prozkoumávání herního světa.K hraní tohoto balíčku potřebujete vlastnit základní hru The Sims 4 (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4: Vlkodlaci - PC DIGITAL (2103061)

The Sims 4: StrangerVille - PC DIGITAL (2103031)

The Sims 4: StrangerVille - PC DIGITAL (2103031)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Party, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Sims 4: StrangerVille PC DIGITAL / DLC obsahuje:Pouštní městečko StrangerVille potřebuje vaši pomoc. Zamiřte mu v The Sims 4: StrangerVille PC DIGITAL / DLC vstříc a objevte všechna jeho tajemství.K hraní tohoto balíčku potřebujete vlastnit základní hru The Sims 4 (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4: StrangerVille - PC DIGITAL (2103031)

POSTAL 4: No Regerts - PC DIGITAL (949348)

POSTAL 4: No Regerts - PC DIGITAL (949348)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, POSTAL 4: No Regerts PC je zpětPOSTAL Dude a jeho společník Champ projíždějí Arizonou a hledají nový domov. Po cestě jsou však okradeni i o to málo, co jim zbylo. Naštěstí spatří město, ve kterém se rozhodnou najít útočiště. Otevřený svět na vás čekáPOSTAL 4: No Regerts PC se řadí mezi satirickou a komediální střílečku z pohledu první osoby v otevřeném světě, který vám umožní naprosto nelineární pohyb. Plňte hlavní úkoly nebo si dělejte, co chcete, a ve volných chvílích se věnujte vedlejším questům. Jste pacifista nebo agresor?POSTAL 4: No Regerts PC nabízí obojí. Možné je mírumilovné vyjednávání, ovšem pro agresivní boj je zde připraven bohatý arsenál zbraní. Můžete je mezi sebou libovolně kombinovat a vytvářet absurdní zbraně. Klidně zkombinujte... (alza.cz)

Podobné produkty ako POSTAL 4: No Regerts - PC DIGITAL (949348)

Far Cry 4 Season Pass (PC) DIGITAL (414342)

Far Cry 4 Season Pass (PC) DIGITAL (414342)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Uplay, české titulky, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra 80% Far Cry 4 navlékla na starou známou kostru množství nových prvků, kterých si sice nemusíte všimnout hned, ale po bližším zkoumání zjistíte, že vývojáři odvedli kus opravdu poctivé práce. – Games.cz Vykukovat na vás budou dech beroucí scenérie. Užijete si spoustu explozivní akce. Skutečný grafický zážitek Far Cry 4 přináší úchvatné zpracování, které díky ostrým texturám, pokročilému nasvícení scény, uvěřitelné fyzice a především novým efektům působí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Far Cry 4 Season Pass (PC) DIGITAL (414342)

Far Cry 4 Gold Edition - PC DIGITAL (450078)

Far Cry 4 Gold Edition - PC DIGITAL (450078)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, české titulky, žánr: akční a dobrodružná, 80% Far Cry 4 navlékla na starou známou kostru množství nových prvků, kterých si sice nemusíte všimnout hned, ale po bližším zkoumání zjistíte, že vývojáři odvedli kus opravdu poctivé práce. – Games.cz Vykukovat na vás budou dech beroucí scenérie. Užijete si spoustu explozivní akce. Skutečný grafický zážitek Far Cry 4 přináší úchvatné zpracování, které díky ostrým texturám, pokročilému nasvícení scény, uvěřitelné fyzice a především novým efektům působí neuvěřitelně přesvědčivě.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Far Cry 4 Gold Edition - PC DIGITAL (450078)

V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (450186)

V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (450186)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, % Extrémní zážitek v náročné simulaci. Zažijete rallye, rallycross, drifty, bugin i jízdy do kopce. Prozkoumáte všechny kontinenty při náročném dobrodružství. V Rallye Crossu zažijete napínavé závody pro 8 jezdců v terénu i na asfaltu. Rychlost, adrenalin a rychlé reflexy Dokážete při zvýšeném adrenalinu zlepšit své reflexy? Zdolávejte nejtěžší trasy v co nejvyšší rychlosti. Užijte si legendární offroadové vozidla a nádherné prostředí. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (450186)

Tropico 4: Junta Military DLC - PC DIGITAL (832957)

Tropico 4: Junta Military DLC - PC DIGITAL (832957)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Herní doplněk Tropico 4: Junta Military PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Je čas založit si svou vlastní armádu a tím také vládu nad ostrovem Tropico. Veteran Postavte si nový bunkr s charakterovým rysem Veterán. Oblečte svému zocelenému vojevůdci vhodnou uniformu. Vybavte ostrovS doplňkem Tropico 4: Junta Military PC přichází také nové strážní budky,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Junta Military DLC - PC DIGITAL (832957)
sniper elite 4 cz titulky, Sniper Elite 4 - Nintendo Switch (5056208808615), Sniper Elite 5 - PS5 (5056208813817), Sniper Elite V2 Remastered - Nintendo Switch (5056208803597), Sniper Ghost Warrior Contracts - Xbox Digital (G3Q-00707), Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - Elite Edition - PS5 (5906961190734), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - Xbox Digital (G3Q-01075), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Americký sniper, Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Americký sniper - DVD (W01753), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Winmau Šipky Sniper - 18g (220580), Americký sniper - Blu-ray (W01787), Sniper: Ghost Warrior Contracts - PS4 (5906961199621), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), Asus Mini PC Chromebox 4 (G5007UN) (90MS0252-M00970), ea pc the sims 4 psi a kocky, Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - PS4 (5906961190192), Americký sniper (978-80-264-3677-5), ELITE SCREENS, roleta 84"(4:3) (M84NWV), ELITE SCREENS, roleta 100"(4:3) (M100NWV1), ELITE SCREENS, roleta 150"(4:3) (M150XWV2), ELITE SCREENS, roleta 120"(4:3) (M120XWV2)