Shumee housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70143)

Produkt Shumee housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70143) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Shumee housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70143) upraviť a produkt hľadať znova.

SHUMEE Housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70143)

SHUMEE Housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70143)
Detail

Housle - akustické, velikost 4/4, kalafuna, obal a podbradek součástí balení Rádi byste si koupili housle, díky nimž si budete hru užívat? Ať už jste zkušený hudebník nebo se teprve chystáte začít, nepochybně vás ohromí housle SHUMEE. Nabízené akustické housle budou skvělé při hraní v klidu domova i na veřejnosti. Klíčovou vlastnost při výběru představuje také velikost. U nabízeného modelu jde o velikost 4/4, a proto se hodí především pro děti od 12 let a všechny dospělé. V balení je kromě houslí také kalafuna, obal a podbradek. Na houslích SHUMEE vás oslní rovněž jejich černá barva. Klíčové vlastnosti houslí SHUMEE Housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 S houslemi SHUMEE si hraní užijete jako nikdy předtím Tyto akustické housle se hodí pro začátečníky i pokročilé Svou velikostí patří do kategorie 4/4 Budou se hodit všem dětem od 12 let a dospělým Společně s houslemi SHUMEE je součástí balení také kalafuna, obal a podbradek Dominuje jim černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70143) , Shumee housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70143)

SHUMEE Housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70142)

SHUMEE Housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70142)
Detail

Housle - akustické, velikost 4/4, kalafuna, obal a podbradek součástí balení Chcete si pořídit housle, s nimiž bude hraní jedna radost? Ať už hrajete na tento nástroj roky nebo teprve začínáte, rozhodně vás zaujmou housle SHUMEE. Nabízené akustické housle vás nezradí při nácviku doma ani na koncertech pro vaše blízké nebo veřejnost. Znalci dbají při výběru na jejich správnou velikost. Ta je v tomto případě 4/4, bude tak vhodná především pro děti od 12 let a všechny dospělé muzikanty. V balení se nachází nejen housle, ale také kalafuna, obal a podbradek. Na houslích SHUMEE vás zaujme rovněž jejich hnědá barva. Zásadní vlastnosti houslí SHUMEE Housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 S houslemi SHUMEE se vám bude hrát jedna radost Tyto akustické housle jsou vhodné pro začátečníky i zkušené muzikanty Velikostně se řadí do kategorie 4/4 Předně jsou určeny muzikantům od 12 let a dospělým Zároveň s houslemi SHUMEE je obsahem balení také kalafuna, obal a podbradek... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70142) , Shumee housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70142)

Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle

Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle
Detail

Sada elektrických houslí, která obsahuje elektrické housle 4/4 ve tvaru Stagg S v kovovém provedení, měkké pouzdro na přenášení s řemínky, stereofonními sluchátky a dalším příslušenstvím. Housle mají masivní javorové tělo s lakovaným povrchem. Elektronický systém obsahuje 3-pásmový ekvalizér s ovládáním hlasitosti, basů a výšek, 3,5 mm vstup mini jack pro CD a MP3 přehrávač, 3,5 mm vstup mini jack pro sluchátka a výstup 6,3 mm jack. Délka houslí je 325 mm, celková délka je 590 mm. Součástí balení je také smyčec, kalafuna a 9V baterie. Země původu: Čína Velikost: 4/4 Balení obsahuje: Baterie Tělo: Javor Vstupy: Line IN 3,5 mm Jack Výstupy: Jack 6,3 mm TS Výstupy: Sluchátkový jack 3,5 mm TRS Varianta: Metallic Black Balení obsahuje: Smyčec Balení obsahuje: Sluchátka Balení obsahuje: Kalafuna Balení obsahuje: Kufr (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle , Elektricke housle stagg evn 4 4 bk cerne

Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle

Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle
Detail

Elektrické 4/4 housle s jednodílným pevným tělem vyrobené z lakovaného javoru s vnitřním předzesilovačem pro sluchátka, jakož i 2-pásmovým ovládáním EQ a Volume. Poskytuje standardní 6,3mm výstupní konektor plus 3,5 mm sluchátkový mini výstup a 4 ladící kolíky. Délka menzura je 325 mm, celková délka je 590 mm. Přístroj je dodáván s měkkým pouzdrem s řemínky, smyčcem, kalafunou, stereofonními sluchátky a 9 V baterií pro předzesilovač. Černá barva. Země původu: Čína Velikost: 4/4 Balení obsahuje: Baterie Tělo: Javor Vstupy: Line IN 3,5 mm Jack Výstupy: Jack 6,3 mm TS Výstupy: Sluchátkový jack 3,5 mm TRS Varianta: Černá Balení obsahuje: Smyčec Balení obsahuje: Sluchátka Balení obsahuje: Kalafuna Balení obsahuje: Kufr : Al/Mn (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle , Veles-x red brown 4/4, elektroakustické housle s pouzdrem (avp44)

Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle

Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle
Detail

4/4 elektrické housle. Sada obsahuje elektrické housle (tělo masivní javor, zabudovaný předzesilovač pro sluchátka, aktivní snímač s 2-pásmovým ekvalizérem), smyčec a kalafunu, sluchátka a 9V baterii, vše v pevném pouzdře. Barva červená metalíza. Země původu: Čína Velikost: 4/4 Balení obsahuje: Baterie Tělo: Javor Vstupy: Line IN 3,5 mm Jack Výstupy: Jack 6,3 mm TS Výstupy: Sluchátkový jack 3,5 mm TRS Varianta: Metallic Red Balení obsahuje: Smyčec Balení obsahuje: Sluchátka Balení obsahuje: Kalafuna Balení obsahuje: Kufr (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle , Shumee se 4 zásuvkami z regenerovaného teaku (241710)

Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle

Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle
Detail

Elektrické housle s velikostí 4/4. Tělo je vyrobeno z masivního javoru. Housle jsou vybaveny aktivním snímačem. Součástí balení jsou sluchátka, smyčec, kalafuna, 9V baterie a pouzdro. Barva: modrá metalíza Země původu: Čína Velikost: 4/4 Balení obsahuje: Baterie Tělo: Javor Vstupy: Line IN 3,5 mm Jack Výstupy: Jack 6,3 mm TS Výstupy: Sluchátkový jack 3,5 mm TRS Varianta: Metallic Blue Balení obsahuje: Smyčec Balení obsahuje: Sluchátka Balení obsahuje: Kalafuna Balení obsahuje: Kufr (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg EVN4/4 4/4 Elektrické housle , Topq kryt vivo y20s silikon růžové růžičky 70143 (sun-70143)

GEWA Allegro 4/4 Akustické housle

GEWA Allegro 4/4 Akustické housle
Detail

4/4 housle ze série Gewa Allegro VL1 s pevným tvarovaným pouzdrem. Housle jsou vyrobeny z Evropských masivních dřevin. Set obsahuje smyčec Massaranduba, pevné pouzdro se šroubovaným krytem a ramenní popruhy. Velikost: 4/4 Země původu: Čína Balení obsahuje: Smyčec;Přenosné pouzdro Varianta: VL1 4/4 Typ: Housle Set: Ano Přední deska: Smrk masiv (Solid Spruce) Barva: Natural Zadní deska a luby: Javor Hmatník: Eben Preferovaná ruka: Pravá ruka Krk: Javor (muziker.cz)

Podobné produkty ako GEWA Allegro 4/4 Akustické housle , Škola hry na housle i (979-0-2601-0053-4)

Stentor Graduate 4/4 Akustické housle

Stentor Graduate 4/4 Akustické housle
Detail

Housle ze série Graduate I s kufrem a smyčcem. Housle značky Stentor, která je jedním z největších světových výrobců klasických nástrojů, jsou určeny především pro pokročilé hráče, kterým nabízejí vše, co na další kvalitní výuku hry na housle potřebují. Kromě samotných houslí obsahuje balení i tvrdý kufr s jemnou výstelkou, která chrání housle před mechanickým poškozením či poškrábáním, jakož i smyčcem, ze dřeva a koňských vlasců. Housle jsou vyrobeny z masivního javoru s přední deskou z masivního smrku. Javorový krk nástroje je osazen kvalitním ebenovým hmatníkem. Barevné provedení: Natural. Velikost: 4/4. Balení obsahuje: Kalafuna;Smyčec;Oblong Case Krk: Javor Zadní deska a luby: Javor Velikost: 4/4 Země původu: Čína Barva: Natural Preferovaná ruka: Pravá ruka Hmatník: Eben Set: Ano Přední deska: Smrk Typ: Housle (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stentor Graduate 4/4 Akustické housle , Shumee se 4 dvířky 90×35×200 cm masivní dub a sklo, 289180 (289180)

Yamaha V3SKA 4/4 Akustické housle

Yamaha V3SKA 4/4 Akustické housle
Detail

Akustické housle s tvarem těla Guarneri del Gesu ve velikosti 4/4 vhodné pro začínající houslisty. Vrchní deska je ručně vyrobena ze smrku, luby, zadní deska a krk jsou z javorového dřeva. Hmatník je vyroben z ebenového dřeva. Jsou osazeny kobylkou Yamaha Original, ebenovou opěrkou brady, ebenovými kolíky, struníkem se zabudovaným jemným laděním a strunami D'Addario Prelude. Nástroj poskytuje hráči uspokojivý tón a vynikající odolnost. Součástí balení je dřevěný smyčec, pevný obal a mazadlo Mini-Rosin. Barevné provedení: Natural. Velikost: 4/4 Balení obsahuje: Kufr;Smyčec;Kalafuna Krk: Javor Zadní deska a luby: Javor Typ: Guarneri del Gesu;Housle Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Hmatník: Eben Barva: Natural Přední deska: Smrk Set: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha V3SKA 4/4 Akustické housle , Shumee policový se 4 policemi černý a dub 80×40×130 cm, 336344 (336344)

Cascha Set 4/4 Akustické housle

Cascha Set 4/4 Akustické housle
Detail

Houslový set s velikostí 4/4, ideální pro začátečníky. Disponují skvělým zvukem, kvalitním zpracováním a povrchovou úpravou. Tělo nástroje je vyrobeno z javorového dřeva a vrchní deska z masivního smrkového dřeva. Hmatník, opěrka na rameno a ladící kolíky jsou zhotoveny z ebenu. Set dále obsahuje kvalitní smyčec s ebenovou žabkou a perleťovou vložkou, náhradní struny, ramenní opěrku, kalafunu a tvarované pouzdro se zesílenou rukojetí a popruhy. Pouzdro je vybaveno vnitřním polstrováním, vnitřním prostorem pro příslušenství a vnější kapsou. Balení obsahuje: Struny;Ramenní opěrka;Kalafuna;Smyčec;Přenosné pouzdro Preferovaná ruka: Pravá ruka Barva: Natural Hmatník: Eben Krk: Javor Zadní deska a luby: Javor Přední deska: Smrk Velikost: 4/4 Země původu: Čína Set: Ano Typ: Housle (muziker.cz)

Podobné produkty ako Cascha Set 4/4 Akustické housle , Shumee policový se 4 policemi bílý a dub 80×40×130 cm, 336346 (336346)

Valencia VE300 4/4 Elektrické housle

Valencia VE300 4/4 Elektrické housle
Detail

Elektrické housle velikosti 4/4 s javorovým tělem a vrchní deskou ze smrku. Ladící kolíky, opěrka na bradu a hmatník jsou vyhotoveny z tmavého javoru. Struník Metal Fine Tune. Součástí balení je pevný polstrovaný kufr. Výstupy: Jack 6,3 mm TS;Sluchátkový jack 3,5 mm TRS Barva: Černá Hmatník: Javor Tělo: Javor;Smrk Velikost: 4/4 Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Valencia VE300 4/4 Elektrické housle , Shumee se 4 dvířky 80×35×180 cm masivní dub a sklo, 289181 (289181)

Gewa smyčec pro housle velikost 4/4

Gewa smyčec pro housle velikost 4/4
Detail

smyčec pro housle, ebenové dřevo, přírodní žíně, různé velikosti (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Gewa smyčec pro housle velikost 4/4 , Shumee konferenční stolek se 4 zásuvkami regenerovaný teak, 241708 (241708)

Kubíček opěrka pro housle velikost 4/4

Kubíček opěrka pro housle velikost 4/4
Detail

ramenní opěrka (pavouk) pro housle, kov s pryží, výškově nastavitelný, barvy černá a bordová (posíláme dle aktuální skladové dostupnosti) (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Kubíček opěrka pro housle velikost 4/4 , Shumee 4/4 klasická kytara pro začátečníky (70110)

Pasadena SGV 015 4/4 Akustické housle

Pasadena SGV 015 4/4 Akustické housle
Detail

Celojavorové housle určené pro začátečníky. Hmatník a ladící kolíky jsou vyrobeny z ebenu. Kovová koncovka se čtyřmi dolaďovači zajistí stabilitu ladění. Dodává se v pevném pouzdře se smyčcem z brazilského dřeva a kalafunou. Balení obsahuje: Smyčec;Kalafuna;Přenosné pouzdro Velikost: 4/4 Preferovaná ruka: Pravá ruka Set: Ano Typ: Housle Krk: Javor Hmatník: Eben Přední deska: Laminated Maple Barva: Natural Zadní deska a luby: Laminated Maple Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pasadena SGV 015 4/4 Akustické housle , Shumee 4/4 klasická kytara pro začátečníky (70106)

Petz SPG40VNV-M3 4/4 Akustické housle

Petz SPG40VNV-M3 4/4 Akustické housle
Detail

Speciální cenový set Petz housle G40VNV je souprava houslí připravená k hraní. Obsahuje:Housle: Petz housle G40VNVStruny: Struny ThomastikKobylka: Kobylka WittnerMost: Most AubertTato souprava je navržena tak, aby poskytovala kvalitní zážitek z hraní hned po vybalení. Balení obsahuje: Smyčec;Přenosné pouzdro;Kalafuna Velikost: 4/4 Hmatník: Eben Krk: Javor Přední deska: Smrk masiv (Solid Spruce) Nabízená konfigurace: Set Preferovaná ruka: Pravá ruka Zadní deska a luby: Javor Typ: Housle Barva: Natural Set: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Petz SPG40VNV-M3 4/4 Akustické housle , Shumee 4/4 klasická kytara pro začátečníky (70108)

Stentor Student Standard 4/4 Akustické housle

Stentor Student Standard 4/4 Akustické housle
Detail

Housle ze série Standard Series s kufrem a smyčcem. Housle značky Stentor, která je jedním z největších světových výrobců klasických nástrojů pro začátečníky, jsou určeny především pro žáky, kterým nabízejí všechno to, co na začátek potřebují. Kromě samotných houslí obsahuje balení i tvrdý kufr s jemnou výstelkou, která chrání housle před mechanickým poškozením či poškrábáním, jakož i smyčcem, ze dřeva a koňských vlasců. Housle jsou vyrobeny z javoru s přední deskou ze smrku. Krk nástroje je osazen hmatníkem z dřeviny hardwood. Barevné provedení: Natural. Velikost: 4/4. Nástroj je vhodný pro hráče ve věku 12 a více let. Set: Ano Typ: Housle Krk: Javor Barva: Natural Balení obsahuje: Přenosné pouzdro;Smyčec Zadní deska a luby: Javor Hmatník: Tvrdé dřevo Velikost: 4/4 Preferovaná ruka: Pravá ruka Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stentor Student Standard 4/4 Akustické housle , Shumee 4/4 klasická kytara pro začátečníky (70112)

Stentor Conservatoire I 4/4 Akustické housle

Stentor Conservatoire I 4/4 Akustické housle
Detail

Housle ze série Conservatoire I s deluxe kufrem a smyčcem. Housle značky Stentor, která je jedním z největších světových výrobců klasických nástrojů, jsou určeny především pro pokročilé hráče, kterým nabízejí vše, co na další kvalitní výuku hry na housle potřebují samozřejmě v kvalitě, na jakou je pokročilý hráč zvyklý. Kromě samotných houslí obsahuje balení i deluxe tvrdý kufr s jemnou výstelkou, která chrání housle před mechanickým poškozením či poškrábáním, jakož i smyčcem, ze dřeva a koňských vlasců. Housle jsou vyrobeny z masivního žíhaného javoru s přední deskou z masivního smrku. Javorový krk nástroje je osazen kvalitním ebenovým hmatníkem. Housle jsou lakované šelakovým lakem. Barevné provedení: Natural. Velikost: 4/4. Nabízená konfigurace: Pouze výrobek Balení obsahuje: Kalafuna;Přenosné pouzdro;Smyčec Krk: Javor Barva: Natural Preferovaná ruka: Pravá ruka Hmatník: Eben Země původu: Čína Zadní deska a luby: Javor Velikost: 4/4 Typ: Housle Přední deska: Smrk masiv (Solid Spruce) Set: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stentor Conservatoire I 4/4 Akustické housle , Capital sports timer 4, sportovní digitální hodiny se stopkami a 4 číslicemi

Yamaha YSV104 4/4 Brown Elektrické housle

Yamaha YSV104 4/4 Brown Elektrické housle
Detail

Elektrické housle s masivním tělem a technologií SRT Powered, který velmi věrohodně napodobuje i ty nejjemnější nuance hry. Hra na housle tak zní přirozeně i bez standardního těla. Masivní tělo houslí je vyrobeno ze smrku, krk je vyhotoven z javoru a osazen palisandrovým hmatníkem. O ladění se stará javorová kobylka a mechaniky s ebenovými ladícími klíči. Zvuk má na starosti Piezo snímač a systém SRT Powered, který dokonale simuluje ozvěny v těle akustických houslí. Rozměry: 206 x 583 x 111 mm. Hmotnost: 490 g. Barevné provedení: Brown Výstupy: Jack 3,5 mm TRS Země původu: Čína Velikost: 4/4 Hmatník: Palisandr Varianta: Hnědá Barva podle výrobce: Brown Barva: Natural Vstupy: AUX IN Tělo: Smrk (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha YSV104 4/4 Brown Elektrické housle , Schleich ledový griffin 70143 (4055744029998)

Stentor Student I 4/4 Akustické housle

Stentor Student I 4/4 Akustické housle
Detail

Housle ze série Student I s kufrem a smyčcem. Housle značky Stentor, která je jedním z největších světových výrobců klasických nástrojů pro začátečníky, jsou určeny především pro žáky, kterým nabízejí všechno to, co na začátek potřebují. Kromě samotných houslí obsahuje balení i tvrdý kufr s jemnou výstelkou, která chrání housle před mechanickým poškozením či poškrábáním, jakož i smyčcem, ze dřeva a koňských vlasců. Housle jsou vyrobeny z masivního javoru s přední deskou z masivního smrku. Javorový krk nástroje je osazen hmatníkem z palisandru. Barevné provedení: Natural. Velikost: 4/4. Preferovaná ruka: Pravá ruka Barva: Natural Hmatník: Ebonized Wood Země původu: Čína Balení obsahuje: Přenosné pouzdro;Smyčec Krk: Javor Zadní deska a luby: Javor Velikost: 4/4 Přední deska: Smrk Set: Ano Typ: Housle (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stentor Student I 4/4 Akustické housle , Shumee 4 ks bílá a dub sonoma, 3080074 (3080074)

Stentor Student II 4/4 Akustické housle

Stentor Student II 4/4 Akustické housle
Detail

Housle ze série Student II s kufrem a smyčcem. Housle značky Stentor, která je jedním z největších světových výrobců klasických nástrojů pro začátečníky, jsou určeny především pro začátečníky, ale i pokročilé hráče, kterým nabízejí vše, co na kvalitní výuku hry na housle potřebují. Kromě samotných houslí obsahuje balení i tvrdý kufr s jemnou výstelkou, která chrání housle před mechanickým poškozením či poškrábáním, jakož i smyčcem, ze dřeva a koňských vlasců. Housle jsou vyrobeny z masivního javoru s přední deskou z masivního smrku. Javorový krk nástroje je osazen ebenovým hmatníkem, struník je také ebenový. Barevné provedení: Natural. Velikost: 4/4. Varianta: Gloss Země původu: Čína Velikost: 4/4 Barva: Natural Hmatník: Eben Balení obsahuje: Smyčec;Přenosné pouzdro Preferovaná ruka: Pravá ruka Krk: Javor Zadní deska a luby: Javor Přední deska: Smrk Typ: Housle Set: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stentor Student II 4/4 Akustické housle , Shumee 4 ks bílá a dub sonoma, 3079813 (3079813)

Yamaha V5-SA 4/4 Akustické housle

Yamaha V5-SA 4/4 Akustické housle
Detail

Houslový set obsahující vše, co začínající nebo mírně pokročilý houslisté potřebují. Set sestává z kvalitních houslí velikosti 4/4, které mají tělo vyrobeno z javoru a přední desku ze smrku. Krk nástroje je také vyroben z javoru a osazen je hmatníkem z ebenu. Celé housle jsou lakovány speciálním olejovým, ručně leštěným lakem. Kolíky a struník jsou vyrobeny z ebenu. o dokonalé ladění se stará kvalitní kobylka Yamaha Original a sada kvalitních dolaďovací. Nástroj je osazen strunami Prelude. Součástí balení je kromě houslí i kvalitní smyčec z brazilského dřeva, kalafuna Super Sensitive Mini Rosin a tvarovaný tvrdý kufr pro maximální ochranu nástroje při přenosu. Barevné provedení: Natural. Země původu: Čína Velikost: 4/4 Zadní deska a luby: Javor Barva: Natural Krk: Javor Balení obsahuje: Smyčec;Kalafuna;Kufr;Opěrka Preferovaná ruka: Pravá ruka Hmatník: Eben Přední deska: Smrk Typ: Stradivarius;Housle Set: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha V5-SA 4/4 Akustické housle , Shumee 4 ks bílá a dub sonoma, 3079822 (3079822)

Pierre Marin AV44 4/4 Akustické housle

Pierre Marin AV44 4/4 Akustické housle
Detail

4/4 houslový set vhodný zejména pro začínajícího studenta základní umělecké školy obsahující housle s masivní přední deskou vyrobenou ze smrkového dřeva, zadní stranou a luby z masivního javoru, garniturou houslí z ebenu, v setu se nachází pouzdro, houslový smyčec a kalafuna. Velikost: 4/4 Země původu: Čína Barva: Natural (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pierre Marin AV44 4/4 Akustické housle , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70111)

Stagg VN 4/4 Sunburst Akustické housle

Stagg VN 4/4 Sunburst Akustické housle
Detail

4/4 housle. Vrchní deska masiv smrk, spodní deska a luby masiv javor, krk a kobylka javor, kovový závěs se 4 mechanikami pro jemné doladění, hmatník, podpěra brady a ladící kolíky ebonizované tvrdé dřevo. Včetně vyztuženého nylonového pouzdra, smyčce a kalafuny. Barva sunburst. Hmatník: Tvrdé dřevo Velikost: 4/4 Balení obsahuje: Kalafuna;Přenosné pouzdro;Smyčec Barva: Burst Země původu: Indonésie Barva podle výrobce: Sunburst Preferovaná ruka: Pravá ruka Zadní deska a luby: Javor Přední deska: Smrk masiv (Solid Spruce) Set: Ano Typ: Housle (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg VN 4/4 Sunburst Akustické housle , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70107)

Pearl River PR-V01 4/4 Akustické housle

Pearl River PR-V01 4/4 Akustické housle
Detail

Pearl River představili novou řadu smyčcových nástrojů, které navazují na staletou tradici slavné Cremona School of Construction, přičemž jako hlavní výrobní šablona byly použity ikonické Stradivariho housle. Řemeslníci z Pearl River spoléhají na své zkušenosti s tradičním italským řemeslným zpracováním při výrobě nástrojů, které nabízejí krásné tvary a linie spolu s hlubokými, zářivými povrchy.Důkladná pozornost se věnuje hustotě a struktuře dřeva použitého v každém Pearl River strunném nástroji, aby se zajistila výjimečná tonalita a celková kvalita. Střední modely jsou vyrobeny z přirozeně vzduchem vysušeného dřeva, které zrálo pět let, zatímco prémiové ručně vybírané dřevo, které má více než 20 let, je součástí produktů nejvyšší řady.Všechny strunné nástroje Pearl River obsahují dřevo z evropských zdrojů, italské starodávné povrchové úpravy, struny od světoznámých dodavatelů a kobylky, které jsou ručně vyráběny v přísném souladu s tradičními metodami. S každým ručně vyrobeným nástrojem, který vyžaduje šest měsíců nebo dokonce déle na dokončení, jsou nástroje Pearl River skutečně hodnotnou investicí. Zadní deska a luby: Javor Barva: Natural Hmatník: Eben Preferovaná ruka: Pravá ruka Přední deska: Javor Krk: Javor Velikost: 4/4 Země původu: Čína Balení obsahuje: Smyčec;Kufr Typ: Stradivari (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pearl River PR-V01 4/4 Akustické housle , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70113)

Gewa pouzdro pro housle Aspirante velikost 4/4

Gewa pouzdro pro housle Aspirante velikost 4/4
Detail

odlehčený kufr pro housle, voděodolný šroubovaný potah, aplikace karbonu, kapsa pro noty, reflektorové proužky, magnetické knoflíky, GEWA otočné držáky pro smyčce, ochranná dečka, 2 odnimatelné popruhy zad, přihrátka pro adresové štítky, vyrobeno ze styrofómu, hmotnost 1.7 kg, různé velikosti (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Gewa pouzdro pro housle Aspirante velikost 4/4 , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70109)

Stentor HARLEQUIN 4/4 Raspberry Pink Akustické housle

Stentor HARLEQUIN 4/4 Raspberry Pink Akustické housle
Detail

Barevné housle ze série Harlequin s kufrem a smyčcem. Housle značky Stentor, která je jedním z největších světových výrobců klasických nástrojů pro začátečníky, jsou určeny především pro žáky, kterým nabízejí všechno to, co na začátek potřebují. Kromě samotných houslí obsahuje balení i tvrdý kufr s jemnou výstelkou, která chrání housle před mechanickým poškozením či poškrábáním, jakož i smyčcem, ze dřeva a koňských vlasců. Housle jsou vyrobeny z masivních zněl dřevin. Krk nástroje je osazen hmatníkem z palisandru. Barevné provedení: Raspberry Pink. Velikost: 4/4. Země původu: Čína Barva: Růžová Balení obsahuje: Smyčec;Přenosné pouzdro Varianta: Raspberry Pink Barva podle výrobce: Raspberry Pink Hmatník: Tvrdé dřevo Preferovaná ruka: Pravá ruka Krk: Javor Velikost: 4/4 Set: Ano Přední deska: Tonewood Zadní deska a luby: Tonewood Typ: Housle (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stentor HARLEQUIN 4/4 Raspberry Pink Akustické housle , Romance: pro housle a klavír (9790260109629)

Stentor HARLEQUIN 4/4 Deep Purple Akustické housle

Stentor HARLEQUIN 4/4 Deep Purple Akustické housle
Detail

Barevné housle ze série Harlequin s kufrem a smyčcem. Housle značky Stentor, která je jedním z největších světových výrobců klasických nástrojů pro začátečníky, jsou určeny především pro žáky, kterým nabízejí všechno to, co na začátek potřebují. Kromě samotných houslí obsahuje balení i tvrdý kufr s jemnou výstelkou, která chrání housle před mechanickým poškozením či poškrábáním, jakož i smyčcem, ze dřeva a koňských vlasců. Housle jsou vyrobeny z masivních zněl dřevin. Krk nástroje je osazen hmatníkem z palisandru. Barevné provedení: Deep Purple. Velikost: 4/4. Balení obsahuje: Přenosné pouzdro;Smyčec Hmatník: Tvrdé dřevo Země původu: Čína Varianta: Deep Purple Barva podle výrobce: Deep Purple Velikost: 4/4 Barva: Fialová Preferovaná ruka: Pravá ruka Krk: Javor Typ: Housle Zadní deska a luby: Tonewood Přední deska: Tonewood Set: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stentor HARLEQUIN 4/4 Deep Purple Akustické housle , Shumee nástěnné loggia 4 ks dub a bílé 60×15×4 cm mdf, 330222 (330222)

Stagg EVN X 4/4 Black Elektrické housle

Stagg EVN X 4/4 Black Elektrické housle
Detail

Houslový set obsahuje 4/4 elektrické housle, pouzdro a sluchátka. Housle disponují tělem vyrobeným z masivního javorového dřeva s lakovanou povrchovou úpravou. Menzura: 325 mm. Celková délka houslí: 590 mm. Housle obsahují 4 dolaďovače pro jemné ladění strun. Elektronika přináší ovládací prvky pro Volume a Tone, vypínač, vstup pro mikrofon s 3,5 mm jack konektorem, výstup pro sluchátka s 3,5 mm jack konektorem a 3,5 mm jack konektor pro linkový výstup. Balení obsahuje: pouzdro s popruhy, smyčec, kalafunu, sluchátka a 9 V baterii. Barva: Black Výstupy: 3,5 mm Jack Vstupy: Line IN 3,5 mm Jack Balení obsahuje: Kufr;Smyčec;Baterie;Sluchátka;Kalafuna Velikost: 4/4 Tělo: Javor Barva podle výrobce: Black Varianta: Černá Barva: Černá Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg EVN X 4/4 Black Elektrické housle , Shumee nástěnné loggia 4 ks dub a bílé 80×15×4 cm mdf, 330236 (330236)

Stagg EVN X 4/4 White Elektrické housle

Stagg EVN X 4/4 White Elektrické housle
Detail

Elektrické housle za dostupnou cenu. Jsou ideální pro domácí cvičení a živá vystoupení. Nabízejí tělo ve tvaru X, vyrobené z masivního javorového dřeva, zabudovaný předzesilovač, vypínač on/off a ovládání pro Tone a Volume. Délka menzury je 325 mm a celková délka 590 mm. Housle jsou navíc vybaveny 3,5 mm mini jack vstupem pro mikrofon, 3,5 mm mini jack vstupem pro sluchátka a 3,5 mm mini jack výstupem. Součástí balení je pevné pouzdro s polstrovaným vnitřkem a popruhy, smyčec, kalafuna, stereo sluchátka a 9V baterie. Housle jsou vyhotoveny s bílým lakovaným povrchem. Varianta: Bílá Barva podle výrobce: White Velikost: 4/4 Barva: Bílá Tělo: Javor Balení obsahuje: Smyčec;Sluchátka;Kufr;Baterie;Kalafuna Země původu: Čína Vstupy: Line IN 3,5 mm Jack Výstupy: 3,5 mm Jack (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg EVN X 4/4 White Elektrické housle , Botník se 4 policemi kov a plast, černý (245626)

Yamaha SV-250 Silent 4/4 Elektrické housle

Yamaha SV-250 Silent 4/4 Elektrické housle
Detail

Elektrické housle SV-250 Silent Violin velikosti 4/4. Snímač stereo piezo (2 ks), jemné dolaďovače pro každou strunu. Vstupy In / Out 1/4" jack, 1/8" jack pro sluchátka, XLR jack bilance . Hmotnost houslí SV-250 je 500g. Země původu: Japonsko Velikost: 4/4 Tělo: Smrk Hmatník: Eben Vstupy: AUX IN Výstupy: Balanced XLR Výstupy: Line OUT (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha SV-250 Silent 4/4 Elektrické housle , Stropní světlo se 4 bodovkami, e14, černá a měď

GEWA Space Bag Titanium 4/4-3/4 Obal na housle

GEWA Space Bag Titanium 4/4-3/4 Obal na housle
Detail

Toto pouzdro je vysoce odolné díky polykarbonátové konstrukci a vnitřnímu polstrovanému závěsnému systému, který mu dodává lehkost a ochranu pro vaše housle v každé situaci.Odnímatelné popruhy a ergonomická zádová opěrka nabízejí vysoký stupeň pohodlí, stejně jako zadní kapsa pro uložení všech druhů dokumentů.Vlastnosti:• Ultra kompaktní pouzdro na housle vhodné pro každodenní použití• Vhodné pro cestování v kabině letadla• Polykarbonátový vnější kryt• Moderní a jednoduchý design• Samostatné pouzdro na smyčce odnímatelné z boku• Velká přihrádka na příslušenství• Polstrované odpružení• Prostor na nástroj je vyroben z vysoce kvalitní polyuretanové pěny• Ergonomické opěradlo s kapsou na příslušenství na cestovní doklady• Odnímatelné, polstrované popruhy batohu• Rukojeť do metra• Boční síťované kapsyRozměry: 33 x 67 x 19 cm Kompatibilní s: Housle Nepromokavé: Ano Rukojeť: Ano Výška (mm): 670.0 Šířka (mm): 330.0 Země původu: Čína Hmotnost: 2,7 kg Délka (mm): 190.0 Varianta: 4/4 Materiál: Polykarbonát Typ: Ochranný obal (muziker.cz)

Podobné produkty ako GEWA Space Bag Titanium 4/4-3/4 Obal na housle

Veles-X Acoustic 4/4 Red Brown Akustické housle

Veles-X Acoustic 4/4 Red Brown Akustické housle
Detail

Akustické housle vybaveny snímačem. Jsou určeny především pro začátečníky, ale i pokročilé hráče a díky snímači můžete své vystoupení kvalitně nazvučit či nahrát na PC. Kromě samotných houslí obsahuje balení i tvrdý kufr s jemnou výstelkou, která chrání housle před mechanickým poškozením či poškrábáním při přepravě na koncert nebo do školy, jakož i dřevěný smytec vybaven kvalinými koňskými vlasci a kalafunu. Barevné provedení: Natural. Velikost: 4/4. Typ: Housle Barva podle výrobce: Red Brown Balení obsahuje: Tvrdé pouzdro;Kalafuna;Smyčec Preferovaná ruka: Pravá ruka Barva: Natural Krk: Překližka Přední deska: Kompozitní materiál Hmatník: Kompozitní materiál Země původu: Čína Velikost: 4/4 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Veles-X Acoustic 4/4 Red Brown Akustické housle

Stagg ABS-V4 kufr pro housle 4/4 (25011208)

Stagg ABS-V4 kufr pro housle 4/4 (25011208)
Detail

Pouzdro na housle - pro housle, materiál: abs, vnitřní délka 765mm, vnitřní šířka 215mm, vnitřní hloubka 60mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg ABS-V4 kufr pro housle 4/4 (25011208)

Yamaha YEV 104 NT 02 4/4 Natural Elektrické housle

Yamaha YEV 104 NT 02 4/4 Natural Elektrické housle
Detail

Elektrické housle disponující nízkou hmotností, vysokou kvalitou a inovativním Yamaha zvukem, díky čemuž se stávají výkonným a spolehlivým společníkem pro živá vystoupení. Byly vyrobeny ze šesti různých druhů dřeva: javor, palisandr, smrk, mahagon, ořech a ebenové dřevo. Jednoduché napájení bez potřeby baterii, sluchátek, nebo předzesilovačů - stačí zapojit housle do zesilovače a nástroj je připraven k hraní. Jsou vybaveny 1/4'' jack konektorem, snímačem Yamaha Dual Piezo a tlačítkem Circuit Breaker, které slouží k Mute nástroje. Barevné provedení: Natural. Pouzdro, ramenní opěrka a smyčce nejsou součástí balení. Velikost: 4/4 Výstupy: Jack 6,3 mm TS Barva podle výrobce: Natural Barva: Natural Počet strun: 4 Hmatník: Kompozitní materiál Země původu: Čína Tělo: Mahogany;Javor;Smrk Krk: Javor Pouzdro/kufr v ceně: Ne (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha YEV 104 NT 02 4/4 Natural Elektrické housle

Yamaha YEV 105 B 02 4/4 Black Elektrické housle

Yamaha YEV 105 B 02 4/4 Black Elektrické housle
Detail

Pětistrunné elektrické housle disponující nízkou hmotností, vysokou kvalitou a inovativním Yamaha zvukem, díky čemuž se stávají výkonným a spolehlivým společníkem pro živá vystoupení. Byly vyrobeny ze šesti různých druhů dřeva: javor, palisandr, smrk, mahagon, ořech a ebenové dřevo. Jednoduché napájení bez potřeby baterii, sluchátek, nebo předzesilovačů - stačí zapojit housle do zesilovače a nástroj je připraven k hraní. Jsou vybaveny 1/4'' jack konektorem, snímačem Yamaha Dual Piezo a tlačítkem Circuit Breaker, které slouží k Mute nástroje. Barevné provedení: Black Barva podle výrobce: Black Barva: Černá Velikost: 4/4 Země původu: Čína Tělo: Mahogany;Javor;Smrk Výstupy: Jack 6,3 mm TS Hmatník: Eben (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha YEV 105 B 02 4/4 Black Elektrické housle

Yamaha YEV 105 NT 02 4/4 Natural Elektrické housle

Yamaha YEV 105 NT 02 4/4 Natural Elektrické housle
Detail

Pětistrunné elektrické housle disponující nízkou hmotností, vysokou kvalitou a inovativním Yamaha zvukem, díky čemuž se stávají výkonným a spolehlivým společníkem pro živá vystoupení. Byly vyrobeny ze šesti různých druhů dřeva: javor, palisandr, smrk, mahagon, ořech a ebenové dřevo. Jednoduché napájení bez potřeby baterii, sluchátek, nebo předzesilovačů - stačí zapojit housle do zesilovače a nástroj je připraven k hraní. Jsou vybaveny 1/4'' jack konektorem, snímačem Yamaha Dual Piezo a tlačítkem Circuit Breaker, které slouží k Mute nástroje. Barevné provedení: Natural Hmatník: Eben Výstupy: Jack 6,3 mm TS Tělo: Javor;Mahogany;Smrk Barva podle výrobce: Natural Barva: Natural Země původu: Čína Velikost: 4/4 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha YEV 105 NT 02 4/4 Natural Elektrické housle

Yamaha YEV 104 B 02 4/4 Black Elektrické housle

Yamaha YEV 104 B 02 4/4 Black Elektrické housle
Detail

Elektrické housle disponující nízkou hmotností, vysokou kvalitou a inovativním Yamaha zvukem, díky čemuž se stávají výkonným a spolehlivým společníkem pro živá vystoupení. Byly vyrobeny ze šesti různých druhů dřeva: javor, palisandr, smrk, mahagon, ořech a ebenové dřevo. Jednoduché napájení bez potřeby baterii, sluchátek, nebo předzesilovačů - stačí zapojit housle do zesilovače a nástroj je připraven k hraní. Jsou vybaveny 1/4'' jack konektorem, snímačem Yamaha Dual Piezo a tlačítkem Circuit Breaker, které slouží k Mute nástroje. Barevné provedení: Black. Pouzdro, ramenní opěrka a smyčce nejsou součástí balení. Tělo: Smrk;Mahogany;Javor Výstupy: Jack 6,3 mm TS Krk: Javor Pouzdro/kufr v ceně: Ne Hmatník: Kompozitní materiál Počet strun: 4 Barva: Černá Země původu: Čína Barva podle výrobce: Black Velikost: 4/4 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha YEV 104 B 02 4/4 Black Elektrické housle

Veles-X Red Brown 4/4, elektroakustické housle s pouzdrem (AVP44)

Veles-X Red Brown 4/4, elektroakustické housle s pouzdrem (AVP44)
Detail

Housle - akustické, velikost 4/4, přední deska kompozit, zadní deska překližka, hmatník kompozit, garnitura kompozit, kalafuna, kufr a smyčec součástí balení Máte zájem o koupi houslí, díky nimž si budete hru užívat? Ať už jste začínající hráč nebo zkušený hudebník, určitě se vám zalíbí housle Veles-X. Nabízené akustické housle vás nezradí při nácviku doma ani na koncertech pro vaše blízké nebo veřejnost. Mezi důležité prvky při výběru patří velikost. Ta je v tomto případě 4/4, bude tak vhodná především pro děti od 12 let a všechny dospělé hráče. K výrobě přední desky slouží kompozit. Abyste k nástroji mohli připojit počítač či jiné příslušenství, můžete využít výstup pro 6,3 mm Jack. Díky přidanému ekvalizéru si výsledné tóny upravíte přesně podle sebe. Součástí balení je kromě houslí ještě kalafuna, kufr a smyčec. Na houslích Veles-X vás uchvátí rovněž jejich hnědá barva. Zásadní vlastnosti houslí Veles-X Red Brown 4/4, elektroakustické housle s pouzdrem S... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veles-X Red Brown 4/4, elektroakustické housle s pouzdrem (AVP44)

Stentor HARLEQUIN 1/4 Akustické housle

Stentor HARLEQUIN 1/4 Akustické housle
Detail

Barevné housle ze série Harlequin s kufrem a smyčcem. Housle značky Stentor, která je jedním z největších světových výrobců klasických nástrojů pro začátečníky, jsou určeny především pro žáky, kterým nabízejí všechno to, co na začátek potřebují. Kromě samotných houslí obsahuje balení i tvrdý kufr s jemnou výstelkou, která chrání housle před mechanickým poškozením či poškrábáním, jakož i smyčcem, ze dřeva a koňských vlasců. Housle jsou vyrobeny z masivních zněl dřevin. Krk nástroje je osazen hmatníkem z palisandru. Barevné provedení: Deep Purple. Velikost: 1/4. Zadní deska a luby: Tonewood Přední deska: Tonewood Set: Ano Typ: Housle Varianta: Deep Purple Země původu: Čína Balení obsahuje: Přenosné pouzdro;Smyčec Preferovaná ruka: Pravá ruka Velikost: 1/4 Krk: Javor Hmatník: Tvrdé dřevo (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stentor HARLEQUIN 1/4 Akustické housle

Yamaha V3SKA 3/4 Akustické housle

Yamaha V3SKA 3/4 Akustické housle
Detail

Akustické housle s tvarem těla Guarneri del Gesu ve velikosti 3/4 vhodné pro začínající houslisty. Vrchní deska je ručně vyrobena ze smrku, luby, zadní deska a krk jsou z javorového dřeva. Hmatník je vyroben z ebenového dřeva. Jsou osazeny kobylkou Yamaha Original, ebenovou opěrkou brady, ebenovými kolíky, struníkem se zabudovaným jemným laděním a strunami D'Addario Prelude. Nástroj poskytuje hráči uspokojivý tón a vynikající odolnost. Součástí balení je dřevěný smyčec, pevný obal a mazadlo Mini-Rosin. Barevné provedení: Natural. Balení obsahuje: Kufr;Kalafuna;Smyčec Typ: Guarneri del Gesu;Housle Krk: Javor Země původu: Čína Barva: Natural Zadní deska a luby: Javor Velikost: 3/4 Preferovaná ruka: Pravá ruka Hmatník: Eben Přední deska: Smrk Set: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha V3SKA 3/4 Akustické housle

Valencia V400 1/4 Akustické housle

Valencia V400 1/4 Akustické housle
Detail

Houslový set pro začátečníka ze série V400. Obsahuje housle ve velikosti 1/4, které jsou vhodné pro účely vyučování hry na housle v uměleckých školách a hudebních kroužcích. Vrchní deska nástroje je vyrobena z masivního smrku, zadní deska a boky jsou z masivního tygrovaného javoru. Krk z tygrovaného javoru je osazen ebenovým hmatníkem. Kolíčky a nultý pražec jsou z ebenového dřeva. Kobylka z javoru. Opěrka z javoru černé barvy, End Pin z ebenového dřeva. Barevné provedení Natural s matnou povrchovou úpravou. Součástí balení je i pevný kufr, smyčec a kalafuna. Země původu: Čína Balení obsahuje: Houslový podbradník;Kalafuna;Smyčec;Přenosné pouzdro Barva: Natural Nabízená konfigurace: Pouze výrobek Zadní deska a luby: Javor Preferovaná ruka: Pravá ruka Krk: Javor Velikost: 1/4 Hmatník: Ebonizovaný javor Přední deska: Smrk Typ: Housle Set: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Valencia V400 1/4 Akustické housle

Gewa smyčec pro housle velikost 3/4

Gewa smyčec pro housle velikost 3/4
Detail

smyčec pro housle, ebenové dřevo, přírodní žíně, různé velikosti (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Gewa smyčec pro housle velikost 3/4

Gewa smyčec pro housle velikost 1/4

Gewa smyčec pro housle velikost 1/4
Detail

smyčec pro housle, ebenové dřevo, přírodní žíně, různé velikosti (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Gewa smyčec pro housle velikost 1/4

Pasadena SGV 015 3/4 Akustické housle

Pasadena SGV 015 3/4 Akustické housle
Detail

Celojavorové housle určené pro začátečníky. Hmatník a ladící kolíky jsou vyrobeny z ebenu. Kovová koncovka se čtyřmi dolaďovači zajistí stabilitu ladění. Dodává se v pevném pouzdře se smyčcem z brazilského dřeva a kalafunou. Barva: Natural Hmatník: Eben Přední deska: Laminated Maple Balení obsahuje: Přenosné pouzdro;Smyčec;Kalafuna Zadní deska a luby: Laminated Maple Krk: Javor Země původu: Čína Velikost: 3/4 Typ: Housle Set: Ano Preferovaná ruka: Pravá ruka (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pasadena SGV 015 3/4 Akustické housle

Thomastik TH135-1/4 Struny pro housle

Thomastik TH135-1/4 Struny pro housle
Detail

Struny na housle 1/4, série: Dominant, sada 130, 131, 132, 133 Země původu: Rakousko Velikost: 1/4 Kompatibilní s: Housle (muziker.cz)

Podobné produkty ako Thomastik TH135-1/4 Struny pro housle

Yamaha V5 SC 3/4 Akustické housle

Yamaha V5 SC 3/4 Akustické housle
Detail

Houslový komplet typu Stradivarius o velikosti 3/4. Vrchní deska je vyrobena ze smrku, hmatník je z ebenu, luby, záď a krk jsou z javoru. Housle jsou vybaveny struníkem Wittner Ultra, ladícími kolíky z palisandru. Balení obsahuje príslušenství: smyčec z brazilského dřeva , pevné pouzdro a kalafunu. Set: Ano Typ: Housle;Stradivarius Balení obsahuje: Smyčec;Kalafuna;Kufr Preferovaná ruka: Pravá ruka Krk: Javor Barva: Natural Velikost: 3/4 Země původu: Čína Hmatník: Eben Zadní deska a luby: Javor Přední deska: Smrk (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha V5 SC 3/4 Akustické housle

Thomastik TH135B-3/4 Struny pro housle

Thomastik TH135B-3/4 Struny pro housle
Detail

Struny na housle 3/4, série: Dominant, sada 129, 131, 132, 133 Kompatibilní s: Housle Velikost: 3/4 Země původu: Rakousko (muziker.cz)

Podobné produkty ako Thomastik TH135B-3/4 Struny pro housle

Thomastik THVI100-1/4 Struny pro housle

Thomastik THVI100-1/4 Struny pro housle
Detail

Sada strun pro housle velikosti 1/4. Struny jsou vyráběny z velmi kvalitních materiálů v Rakousku, díky čemuž nabízejí skvělý zvuk, intonaci, dynamiku a plný a hřejivý tón. Sada obsahuje 4 struny pro housle velikosti 1/4. Země původu: Rakousko Velikost: 1/4 Kompatibilní s: Housle (muziker.cz)

Podobné produkty ako Thomastik THVI100-1/4 Struny pro housle

Cascha HH 2133 Set 3/4 Akustické housle

Cascha HH 2133 Set 3/4 Akustické housle
Detail

Houslový set pro začátečníky společnosti Cascha. Sada obsahuje 3/4 housle, pouzdro, smyčec, kalafunu. Balení obsahuje: Struny;Ramenní opěrka;Smyčec;Přenosné pouzdro;Kalafuna Typ: Housle Set: Ano Přední deska: Smrk Země původu: Čína Velikost: 3/4 Krk: Javor Preferovaná ruka: Pravá ruka Barva: Natural Zadní deska a luby: Javor Hmatník: Eben (muziker.cz)

Podobné produkty ako Cascha HH 2133 Set 3/4 Akustické housle

Cascha HH 2135 Set 1/4 Akustické housle

Cascha HH 2135 Set 1/4 Akustické housle
Detail

Houslový set pro začátečníky společnosti Cascha. Sada obsahuje 1/4 housle, pouzdro, smyčec, kalafunu. Krk: Javor Balení obsahuje: Kalafuna;Přenosné pouzdro;Ramenní opěrka;Struny;Smyčec Barva: Natural Preferovaná ruka: Pravá ruka Hmatník: Eben Zadní deska a luby: Javor Typ: Housle Set: Ano Přední deska: Smrk Země původu: Čína Velikost: 1/4 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Cascha HH 2135 Set 1/4 Akustické housle
SHUMEE Housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70143), SHUMEE Housle se smyčcem a podbradníkem 4/4 (70142), elektricke housle stagg evn 4 4 bk cerne, Veles-X Red Brown 4/4, elektroakustické housle s pouzdrem (AVP44), SHUMEE se 4 zásuvkami z regenerovaného teaku (241710), TopQ Kryt Vivo Y20s silikon Růžové růžičky 70143 (Sun-70143), Škola hry na housle I (979-0-2601-0053-4), Shumee se 4 dvířky 90×35×200 cm masivní dub a sklo, 289180 (289180), Shumee policový se 4 policemi černý a dub 80×40×130 cm, 336344 (336344), Shumee policový se 4 policemi bílý a dub 80×40×130 cm, 336346 (336346), Shumee se 4 dvířky 80×35×180 cm masivní dub a sklo, 289181 (289181), SHUMEE Konferenční stolek se 4 zásuvkami regenerovaný teak, 241708 (241708), SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70110), SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70106), SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70108), SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70112), Capital Sports Timer 4, sportovní digitální hodiny se stopkami a 4 číslicemi, Schleich Ledový griffin 70143 (4055744029998), SHUMEE 4 ks bílá a dub sonoma, 3080074 (3080074), SHUMEE 4 ks bílá a dub sonoma, 3079813 (3079813), SHUMEE 4 ks bílá a dub sonoma, 3079822 (3079822), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70111), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70107), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70113), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70109), Romance: pro housle a klavír (9790260109629), Shumee Nástěnné Loggia 4 ks dub a bílé 60×15×4 cm MDF, 330222 (330222), Shumee Nástěnné Loggia 4 ks dub a bílé 80×15×4 cm MDF, 330236 (330236), Botník se 4 policemi kov a plast, černý (245626), Stropní světlo se 4 bodovkami, E14, černá a měď