Shumee 1/2 klasická kytara pro začátečníky a děti (70122)

Produkt Shumee 1/2 klasická kytara pro začátečníky a děti (70122) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Shumee 1/2 klasická kytara pro začátečníky a děti (70122) upraviť a produkt hľadať znova.

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70122)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70122)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Přeje si vaše dítko hrát na hudební nástroj a hledá pro sebe ten pravý? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, přičemž dlouhou životnost zajišťuje jejich nylonové provedení. Tělo kytary bude vyhovovat zejména hudebníkům, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Hlavní přednosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti Velikost 1/2 pasuje dětským hráčům Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara disponuje lesklou povrchovou úpravou Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Kytara má oblíbený výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara je ideální pro ty hráče, kteří mají rádi klasický vzhled. K výrobě krku posloužil kvalitní materiál,... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70122) , Shumee 1/2 klasická kytara pro začátečníky a děti (70122)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70126)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70126)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Přeje si vaše dítko hrát na hudební nástroj a hledá pro sebe ten pravý? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tvar kytary se bude zamlouvat zvláště hudebníkům, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Zásadní přednosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti Díky velikosti 1/2 pasuje dětským hráčům Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny byly vybrány nylonové Tělo má praktický výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický vzhled. K výrobě krku posloužil kvalitní materiál, jako je... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70126) , Shumee 1/2 klasická kytara pro začátečníky a děti (70126)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70124)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70124)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Pátráte po hudebním nástroji, na který by se vaše dítko naučilo hrát? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělý zvuk a okouzlující tóny dokáže rozdávat prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tělo kytary bude vyhovovat zejména hudebníkům, kteří dávají přednost typům s výřezem. Zásadní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti Velikost 1/2 je skvělá pro nejmenší hráče Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické Výrobním materiálem přední desky je lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Aby tóny hezky zněly, je osazena 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Tělo kytary disponuje výřezem Design klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický vzhled. K... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70124) , Shumee 1/2 klasická kytara pro začátečníky a děti (70128)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70128)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70128)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Poohlížíte se po vhodném nástroji pro vaše dítko? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tvar těla kytary ocení především hudebníci, kteří mají rádi praktický výřez. Klíčové vlastnosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti Velikost 1/2 pasuje dětským hráčům Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Pro intenzivnější hraní je přidán praktický výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil kvalitní materiál, jako je lípa. Hmatník... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70128) , Shumee 3/4 klasická kytara pro začátečníky a děti (70114)

SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70114)

SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70114)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Jste v rodině hudebně založeni a rádi byste svému dítku pořídili nový nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být tou pravou. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, přičemž dlouhou životnost zajišťuje jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar ocení především hudebníci, kteří dávají přednost typům s výřezem. Hlavní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky a děti Díky velikosti 3/4 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla řadíme mezi typy klasické Výrobním materiálem přední desky je lípa Kytara disponuje lesklým povrchem Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Kytara má oblíbený výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický vzhled. K výrobě krku posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70114) , Shumee 1/2 set klasická kytara pro začátečníky (70129)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70129)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70129)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Jste v rodině hudebně založeni a rádi byste svému dítku pořídili nový nástroj? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tvar kytary ocení především hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Zásadní přednosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky Díky velikosti 1/2 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické Na přední desku byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Tělo kytary disponuje výřezem Design klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70129) , Shumee 1/2 set klasická kytara pro začátečníky (70123)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70127)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70127)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Rádi byste svému dítku pořídili nový hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta pravá volba. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tvar těla kytary si zamilují zejména hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Zásadní přednosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 1/2 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla řadíme mezi typy klasické Výrobním materiálem přední desky je lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny byly vybrány nylonové Kytara má oblíbený výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara je ideální pro ty hráče, kteří mají rádi klasický vzhled. K výrobě krku posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70127) , Shumee 1/2 set klasická kytara pro začátečníky (70125)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70123)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70123)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Chce se vaše dítko naučit hrát na nějaký hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar se bude hodit zejména hudebníkům, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Zásadní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 1/2 je perfektní pro dětské hráče Tvar těla řadíme mezi typy klasické Materiálem přední desky je lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Kytara má oblíbený výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si najde své oblíbence díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70123) , Shumee 3/4 set klasická kytara pro děti a začátečníky (70119)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70125)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70125)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Hledáte pro vaše dítko vhodný hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost zajišťuje jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar ocení především hudebníci, kteří mají rádi praktický výřez. Zásadní přednosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky Díky velikosti 1/2 pasuje dětským hráčům Tvar těla řadíme mezi typy klasické Na přední desku byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně lípa Kytara disponuje lesklou povrchovou úpravou Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny byly vybrány nylonové Kytara má oblíbený výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si najde své oblíbence díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70125) , Shumee 4/4 klasická kytara pro začátečníky (70110)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70108)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky      (70108)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Hrajete, nebo teprve chcete začít a hledáte nejvhodnější nástroj? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar bude vyhovovat zejména hudebníkům, kterým se hraje lépe s typem s výřezem. Klíčové přednosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je skvělá pro dospělé hráče nebo starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara má lesklý povrch Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Tělo kytary disponuje výřezem Design klasické kytary SHUMEE Kytara si najde své oblíbence díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně lípa.... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70108) , Shumee 4/4 klasická kytara pro začátečníky (70106)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70112)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky      (70112)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Hledáte pro sebe vhodný hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, přičemž dlouhou životnost zajišťuje jejich nylonové provedení. Tvar kytary se bude hodit zejména hudebníkům, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Hlavní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je skvělá pro dospělé hráče nebo starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara má lesklý povrch Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Tělo má praktický výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně lípa. Hmatník kytary SHUMEE tvoří lípa. Celkový... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70112) , Shumee 4/4 klasická kytara pro začátečníky (70108)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70106)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky      (70106)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Jste hudebně založeni a rádi byste si pořídili nový hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tělo kytary ocení především hudebníci, kteří dávají přednost typům s výřezem. Klíčové přednosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je určená pro dospělé hráče a starší děti Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny byly vybrány nylonové Kytara má oblíbený výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si najde své oblíbence díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil kvalitní materiál, konkrétně lípa.... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70106) , Shumee 4/4 klasická kytara pro začátečníky (70112)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70110)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky      (70110)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Udělal by vám radost zbrusu nový hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být tou pravou. Znělý zvuk a okouzlující tóny dokáže rozdávat prostřednictvím 6 strun, přičemž o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tvar kytary ocení především hudebníci, kteří dávají přednost typům s výřezem. Klíčové vlastnosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je určená pro dospělé hráče a starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara disponuje lesklou povrchovou úpravou Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Pro intenzivnější hraní je přidán praktický výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický vzhled. K výrobě krku posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70110) , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70111)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70111)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70111)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Hledáte pro sebe vhodný hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tvar těla kytary bude vyhovovat zejména hudebníkům, kterým se hraje lépe s typem s výřezem. Hlavní přednosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je perfektní pro dospělé hráče či starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické Výrobním materiálem přední desky je lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Kytara má oblíbený výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70111) , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70107)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70109)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70109)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Toužíte po hudebním nástroji, na který budete umět hrát? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar si zamilují zejména hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy bez výřezu. Zásadní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je skvělá pro dospělé hráče nebo starší děti Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické Výrobním materiálem přední desky je lípa Kytara má lesklý povrch Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Design klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil kvalitní materiál, jako je... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70109) , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70113)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70107)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70107)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Sháníte pro sebe nejvhodnější hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tvar těla kytary ocení především hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Hlavní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je perfektní pro dospělé hráče či starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické Na přední desku byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně lípa Kytara má lesklý povrch Aby tóny hezky zněly, je osazena 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Pro intenzivnější hraní je přidán praktický výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70107) , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70109)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70113)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70113)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Sháníte pro sebe nejvhodnější hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být tou pravou. Perfektní a skvěle znějící zvuk vykouzlí prostřednictvím 6 strun, přičemž o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tělo kytary si zamilují zejména hudebníci, kteří dávají přednost typům s výřezem. Hlavní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je perfektní pro dospělé hráče či starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické Na přední desku byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně lípa Kytara disponuje lesklým povrchem Aby tóny hezky zněly, je osazena 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Pro intenzivnější hraní je přidán praktický výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70113) , Klasická kytara: krok za krokem (9790260109360)

SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky s obalem (3055887)

SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky s obalem (3055887)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal Touží vaše dítko po hudebním nástroji, na který se naučí hrát? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Perfektní a skvěle znějící zvuk vykouzlí prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tělo kytary si zamilují zejména hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Hlavní přednosti klasické kytary SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky s obalem Velikost 3/4 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Aby tóny hezky zněly, je osazena 6 strunami Struny byly vybrány nylonové Tělo má praktický výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický vzhled. K výrobě krku... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky s obalem (3055887) , Irská hudba - klasická kytara (+online audio) (999-00-033-5846-2)

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70121)

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70121)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Jste muzikantská rodina, ale vašemu dítku chybí ke hře nový hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, přičemž dlouhou životnost zajišťuje jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar se bude zamlouvat zvláště hudebníkům, kterým se hraje lépe s typem s výřezem. Zásadní přednosti klasické kytary SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky Díky velikosti 3/4 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Kytara má oblíbený výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70121) , Tgi tg441 ladící mechanika klasická kytara nikl (bmtg441)

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70117)

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70117)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Přeje si vaše dítko hrát na hudební nástroj a hledá pro sebe ten pravý? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, přičemž o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tělo kytary se bude hodit zejména hudebníkům, kteří preferují praktický výřez. Zásadní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky Díky velikosti 3/4 je skvělá pro nejmenší hráče Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara disponuje lesklým povrchem Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Kytara má oblíbený výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku byl zvolen... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70117) , Moje kytara i: základy kytarové hry pro děti (9790260001398)

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70119)

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70119)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Přeje si vaše dítko hrát na hudební nástroj a hledá pro sebe ten pravý? Klasická kytara SHUMEE by mohla být tou pravou. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tvar kytary ocení především hudebníci, kterým se hraje lépe s typem s výřezem. Hlavní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky Velikost 3/4 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla řadíme mezi typy klasické Materiálem přední desky je lípa Kytara disponuje lesklým povrchem Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Tělo má praktický výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si najde své oblíbence díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku byl zvolen kvalitní materiál,... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70119) , Shumee folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70136)

Arrow Calma 1/2 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Arrow Calma 1/2 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Klasická 1/2 kytara ze série Calma je ideální pro začátečníky. Země původu: Čína Počet strun: 6 Typ: Klasická kytara Úroveň dovedností: Začátečník Velikost: 1/2 Krk: Okoume Zadní deska a luby: Mahagon Sapeli Barva: Natural Povrchová úprava: Matné Kobylka/tremolo: Richlite Preferovaná ruka: Pravá ruka Hmatník: Richlite Barva podle výrobce: Natural Přední deska: Smrk (muziker.cz)

Podobné produkty ako Arrow Calma 1/2 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě , Shumee folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70140)

Arrow Calma 1/2 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Arrow Calma 1/2 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Kytara Arrow Calma je skvělou volbou pro začátečníky i mírně pokročilé kytaristů. Přední deska: Smrk Velikost: 1/2 Počet strun: 6 Úroveň dovedností: Začátečník Země původu: Čína Typ: Klasická kytara Barva podle výrobce: Natural Hmatník: Richlite Kobylka/tremolo: Richlite Zadní deska a luby: Mahagon Sapeli Barva: Natural Povrchová úprava: Polished Krk: Okoume Preferovaná ruka: Pravá ruka (muziker.cz)

Podobné produkty ako Arrow Calma 1/2 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě , Shumee folková akustická cutaway kytara (70131)

Pasadena SC041 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Detail

Klasická kytara s vrchní deskou z laminované lípy a zadní stranou a boky z lipového dřeva. Nastavitelný krk z nato dřeva má kompozitní hmatník a kobylka a nultý pražec jsou z plastu. Pochromované ladící mechaniky zajišťují stabilitu ladění. Hmatník: Ebonizovaný javor Kobylka/tremolo: Ebonizovaný javor Typ: Klasická kytara Barva: Natural Konstrukce: Vrstvená Struny: Nylon Krk: Nato Barva podle výrobce: Natural Země původu: Čína Pouzdro/kufr v ceně: Ne Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Výřez (cutaway): Ne Velikost: 1/2 Nultý pražec: ABS Počet pražců: 18 Úroveň dovedností: Začátečník Počet strun: 6 Přední deska: Lípa americká Zadní deska a luby: Lípa americká Preferovaná ruka: Pravá ruka (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pasadena SC041 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě , Anglická slovíčka - úroveň 1 pro začátečníky

Pasadena SC041 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Klasická kytara s vrchní deskou z laminované lípy a zadní stranou a boky z lipového dřeva. Nastavitelný krk z nato dřeva má kompozitní hmatník a kobylka a nultý pražec jsou z plastu. Pochromované ladící mechaniky zajišťují stabilitu ladění. Preferovaná ruka: Pravá ruka Povrchová úprava: Gloss Kobylka/tremolo: Ebonizovaný javor Hmatník: Ebonizovaný javor Výřez (cutaway): Ne Typ: Klasická kytara Krk: Nato Barva: Černá Země původu: Čína Pouzdro/kufr v ceně: Ne Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Zadní deska a luby: Lípa americká Barva podle výrobce: Černá;Black Počet strun: 6 Nultý pražec: ABS Velikost: 1/2 Přední deska: Lípa americká Úroveň dovedností: Začátečník (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pasadena SC041 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě , Širel a děti z jeruzaléma (978-80-907737-2-1)

Pasadena SC041 1/2 Blue Poloviční klasická kytara pro dítě

Detail

Klasická kytara Pasadena SC041 má tělo vyrobeno z lípy. Krk je vyhotoven z dřeviny zvané mora. Pro výrobu hmatníku je použit ebonizovaný javor. Velikost kytary: 1/2. Je osazena nylonovými strunami. Přední deska: Lípa americká Počet strun: 6 Počet pražců: 18 Úroveň dovedností: Začátečník Nultý pražec: ABS Barva podle výrobce: Blue Velikost: 1/2 Zadní deska a luby: Lípa americká Preferovaná ruka: Pravá ruka Povrchová úprava krku: Satin Pouzdro/kufr v ceně: Ne Kobylka/tremolo: Ebonizovaný javor Konstrukce: Vrstvená Hmatník: Ebonizovaný javor Výřez (cutaway): Ne Krk: Nato Barva: Modrá Typ: Klasická kytara Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Země původu: Čína Struny: Nylon (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pasadena SC041 1/2 Blue Poloviční klasická kytara pro dítě , Shumee folková akustická kytara s výřezem (70132)

Valencia VC102 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC102 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Klasická kytara velikosti 1/2 určená především pro začátečníky a děti do 12 let. Vrchní deska nástroje je vyrobena z lípy, luby a zadní deska ze stejné dřeviny jako rezonanční deska. Javorový krk s menzurou 560mm, je osazen ebonizovaným hmatníkem s 19 mosaznými pražci. O ladění a intonaci se stará ebonizovaná kobylka s plastovým struníkem, plastový nultý pražec a standardní poniklovaná mechanika. Tělo i krk nástroje jsou potaženy černým lemováním a vyhotovené v lesklém laku. Barevné provedení: Natural Výřez (cutaway): Ne Počet strun: 6 Kobylka/tremolo: Eben Velikost: 1/2 Země původu: Čína Počet pražců: 19 Povrchová úprava: Polished Úroveň dovedností: Začátečník Šířka nultého pražce (mm): 45.0 Zadní deska a luby: Lípa americká Typ: Klasická kytara Barva podle výrobce: Natural Krk: Javor Barva: Natural Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Preferovaná ruka: Pravá ruka (muziker.cz)

Podobné produkty ako Valencia VC102 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě , Shumee folková akustická kytara s výřezem (70134)

Valencia VC102 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC102 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Klasická kytara velikosti 1/2 určená především pro začátečníky a děti do 12 let. Vrchní deska nástroje je vyrobena z lípy, luby a zadní deska ze stejné dřeviny jako rezonanční deska. Javorový krk s menzurou 560mm, je osazen ebonizovaným hmatníkem s 19 mosaznými pražci. O ladění a intonaci se stará ebonizovaná kobylka s plastovým struníkem, plastový nultý pražec a standardní poniklovaná mechanika. Tělo i krk nástroje jsou potaženy černým lemováním a vyhotovené v lesklém laku. Barevné provedení: Black Počet strun: 6 Preferovaná ruka: Pravá ruka Typ: Klasická kytara Velikost: 1/2 Barva: Černá Barva podle výrobce: Černá;Black Počet pražců: 19 Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Úroveň dovedností: Začátečník Země původu: Čína Zadní deska a luby: Lípa americká Kobylka/tremolo: Eben Výřez (cutaway): Ne Povrchová úprava: Polished Šířka nultého pražce (mm): 45.0 Krk: Javor (muziker.cz)

Podobné produkty ako Valencia VC102 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě , Shumee folková akustická kytara s výřezem (70130)

Valencia VC102 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC102 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Set obsahující klasickou kytaru, klipové ladičku a nylonové pouzdro. Klasická kytara velikosti 1/2 určená především pro začátečníky a děti do 12 let. Vrchní deska nástroje je vyrobena z lípy, luby a zadní deska ze stejné dřeviny jako rezonanční deska. Javorový krk s menzurou 560mm, je osazen ebonizovaným hmatníkem s 19 mosaznými pražci. O ladění a intonaci se stará ebonizovaná kobylka s plastovým struníkem, plastový nultý pražec a standardní poniklovaná mechanika. Tělo i krk nástroje jsou potaženy černým lemováním a vyhotovené v lesklém laku. Barevné provedení: Natural Barva podle výrobce: Natural Počet strun: 6 Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Typ: Klasická kytara Preferovaná ruka: Pravá ruka Země původu: Čína Počet pražců: 19 Velikost: 1/2 Úroveň dovedností: Začátečník Kobylka/tremolo: Eben Výřez (cutaway): Ne Šířka nultého pražce (mm): 45.0 Zadní deska a luby: Lípa americká Krk: Javor Barva: Natural Povrchová úprava: Polished Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro (muziker.cz)

Podobné produkty ako Valencia VC102 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě , Klasická kytara se 6 kovovými strunami 70 x 22,5 x 8 cm (047663240947)

Ortega RST5 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Ortega RST5 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Klasická nylonová kytara. Nabízí vrchní desku ze smrku, zadní desku/boky z Catalpa, krk z mahagonu, hmatník z indického palisandru (Madagaskar, východní india, Rio, Santos Rosewood). Délka menzury: 56 cm, šířka nultého pražce: 43,5 mm, kobylka: indický palisandr (Madagaskar, Východoindické, Rio, Santos Rosewood), Ladící mechanika: klasické kytarové tunery, nikl / černá ABS. Včetně gigbagu. Rozměry: 1/2. V přirozené povrchové úpravě s vysokým leskem. Úroveň dovedností: Začátečník Menzura (mm): 560.0 Šířka nultého pražce (mm): 43.5 Počet pražců: 18 Typ: Klasická kytara Země původu: Čína Struny: Ortega Povrchová úprava: Polished Nultý pražec: ABS Integrovaná ladička: Ne Barva: Natural Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Velikost: 1/2 Konstrukce: Vrstvená Počet strun: 6 Ladící mechanika: Ortega Výřez (cutaway): Ne Preferovaná ruka: Pravá ruka Hardware: Chróm Zadní deska a luby: Catalpa Krk: Mahogany Barva podle výrobce: Natural Přední deska: Smrk Hmatník: Sonokelin Kobylka/tremolo: Walnut (muziker.cz)

Podobné produkty ako Ortega RST5 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě , Italština pro samouky a věčné začátečníky (978-80-266-0108-1)

Ortega R121 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Ortega R121 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Klasická kytara velikosti 1/2. Tělo kytary má zadní desku a luby vyrobené z mahagonu, přední deska je zhotovena ze smrku. Lepený mahagonový krk s matným lakováním a s menzurou délky 560 mm je osazen hmatníkem z palisandru s 18 pražci bez intarzie. O ladění a intonaci se stará sada klasických pochromovaných mechanik, palisandrová kobylka a nultý pražec se šířkou 43,5 mm. Hloubka těla nástroje je 85 mm. Barevné provedení: Natural. Přední deska: Smrk Hmatník: Sonokelin Velikost: 1/2 Povrchová úprava: Satin Povrchová úprava krku: Satin Ladící mechanika: Ortega Úroveň dovedností: Začátečník Hardware: Chróm Barva: Natural Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Barva podle výrobce: Natural Šířka nultého pražce (mm): 43.5 Menzura (mm): 560.0 Typ: Klasická kytara Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Kobylka/tremolo: Ortega 12 Hole Integrovaná ladička: Ne Krk: Mahogany Zadní deska a luby: Mahogany Počet strun: 6 Počet pražců: 18 Výřez (cutaway): Ne Konstrukce: Vrstvená (muziker.cz)

Podobné produkty ako Ortega R121 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Encore ENC12OFT 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Detail

Encore Junior Size Classic Guitar Pack obsahuje vše potřebné pro začínající mladé hráče na klasickou kytaru, včetně juniorské velikosti 30" klasické kytary. Toto balení obsahuje také obal kytaru, popruh, ladičku, náhradní sadu strun a trsátka. Encore se také spojil s Your Guitar Academy, aby poskytoval bezplatné online výukové lekce, kurzy pro začátečníky a rady a tipy, jak se naučit hrát na kytaře Encore Classic (QR kód).Pokud jde o kytaru samotnou, Encore se opět podíval na důležité faktory, které nabízejí nylonové struny, akustické kytary klasického stylu, které vyhovují malým rukám, mezi něž patří tvary krku, šířka hmatníku a délka menzury.Tento ctižádostivý model, založený na tradičních designech těla z 19. století, zachycuje image španělské klasické kytary a nezaměnitelné zvukové charakteristiky.Balení obsahuje:Tašku na 30" klasickou kytaru pro junioryPopruh na kytaruLadičkuNáhradní sada strunTrsátkaBezplatné online lekce (QR kód) Balení obsahuje: Kytarový řemen;Pitch Pipe;Trsátka;Free Online Lessons;Přenosné pouzdro;Struny Typ: Klasická kytara Barva: Natural Barva podle výrobce: Natural Země původu: Čína Počet strun: 6 Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Výřez (cutaway): Ne Nabízená konfigurace: Set Preferovaná ruka: Pravá ruka Šířka nultého pražce (mm): 45.0 Krk: Javor Velikost: 1/2 Úroveň dovedností: Začátečník (muziker.cz)

Podobné produkty ako Encore ENC12OFT 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 BK SET 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 BK SET 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační. Kobylka/tremolo: Ebonizovaný javor Balení obsahuje: Klipová ladička;Protiprachový kryt;Stojan;Music rest Typ: Klasická kytara Přední deska: Lípa americká Zadní deska a luby: Lípa americká Barva podle výrobce: Černá;Black Úroveň dovedností: Začátečník Země původu: Čína Počet strun: 6 Velikost: 1/2 Nultý pražec: ABS Hmatník: Ebonizovaný javor Barva: Černá Set: Ano Krk: Nato Výřez (cutaway): Ne Nabízená konfigurace: Set Preferovaná ruka: Pravá ruka Povrchová úprava: Gloss (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pasadena SC041 1/2 BK SET 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 NA SET 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 NA SET 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační. Set: Ano Krk: Nato Balení obsahuje: Music rest;Stojan;Klipová ladička;Protiprachový kryt Barva: Natural Výřez (cutaway): Ne Barva podle výrobce: Natural Povrchová úprava: Gloss Nabízená konfigurace: Set Preferovaná ruka: Pravá ruka Země původu: Čína Úroveň dovedností: Začátečník Kobylka/tremolo: Ebonizovaný javor Hmatník: Ebonizovaný javor Typ: Klasická kytara Přední deska: Lípa americká Nultý pražec: ABS Zadní deska a luby: Lípa americká Velikost: 1/2 Počet strun: 6 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pasadena SC041 1/2 NA SET 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 BL SET 1/2 Blue Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 BL SET 1/2 Blue Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační. Barva: Modrá Balení obsahuje: Music rest;Stojan;Protiprachový kryt;Klipová ladička Nabízená konfigurace: Set Preferovaná ruka: Pravá ruka Výřez (cutaway): Ne Krk: Nato Povrchová úprava: Gloss Počet strun: 6 Kobylka/tremolo: Ebonizovaný javor Barva podle výrobce: Blue;Modrá Nultý pražec: ABS Úroveň dovedností: Začátečník Typ: Klasická kytara Zadní deska a luby: Lípa americká Země původu: Čína Přední deska: Lípa americká Hmatník: Ebonizovaný javor Velikost: 1/2 Set: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pasadena SC041 1/2 BL SET 1/2 Blue Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC102K SET 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC102K SET 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační. Set: Ano Preferovaná ruka: Pravá ruka Výřez (cutaway): Ne Balení obsahuje: Přenosné pouzdro;Stojan;Music rest;Protiprachový kryt;Klipová ladička Povrchová úprava: Polished Krk: Javor Barva podle výrobce: Natural Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Nabízená konfigurace: Set Barva: Natural Šířka nultého pražce (mm): 45.0 Kobylka/tremolo: Eben Typ: Klasická kytara Velikost: 1/2 Zadní deska a luby: Lípa americká Země původu: Čína Počet pražců: 19 Úroveň dovedností: Začátečník Počet strun: 6 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Valencia VC102K SET 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC102 SET 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC102 SET 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační. Balení obsahuje: Stojan;Music rest;Protiprachový kryt;Klipová ladička Povrchová úprava: Polished Výřez (cutaway): Ne Barva podle výrobce: Natural Krk: Javor Barva: Natural Nabízená konfigurace: Set Preferovaná ruka: Pravá ruka Kobylka/tremolo: Eben Počet strun: 6 Počet pražců: 19 Zadní deska a luby: Lípa americká Země původu: Čína Úroveň dovedností: Začátečník Šířka nultého pražce (mm): 45.0 Typ: Klasická kytara Velikost: 1/2 Set: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Valencia VC102 SET 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC102 SET 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC102 SET 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační. Počet pražců: 19 Počet strun: 6 Zadní deska a luby: Lípa americká Typ: Klasická kytara Barva podle výrobce: Black;Černá Země původu: Čína Velikost: 1/2 Barva: Černá Šířka nultého pražce (mm): 45.0 Balení obsahuje: Protiprachový kryt;Klipová ladička;Stojan;Music rest Úroveň dovedností: Začátečník Kobylka/tremolo: Eben Set: Ano Nabízená konfigurace: Set Výřez (cutaway): Ne Preferovaná ruka: Pravá ruka Povrchová úprava: Polished Krk: Javor (muziker.cz)

Podobné produkty ako Valencia VC102 SET 1/2 Black Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 Red Burst Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 Red Burst Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Klasická kytara Pasadena SC041 má tělo vyrobeno z lípy. Krk je vyhotoven z dřeviny zvané mora. Pro výrobu hmatníku je použit ebonizovaný javor. Velikost kytary: 1/2. Je osazena nylonovými strunami. Barva: Burst Země původu: Čína Výřez (cutaway): Ne Povrchová úprava: Gloss Typ: Klasická kytara Pouzdro/kufr v ceně: Ne Krk: Nato Barva podle výrobce: Red Burst Hmatník: Ebonizovaný javor Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Kobylka/tremolo: Ebonizovaný javor Přední deska: Lípa americká Počet strun: 6 Nultý pražec: ABS Úroveň dovedností: Začátečník Zadní deska a luby: Lípa americká Velikost: 1/2 Preferovaná ruka: Pravá ruka (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pasadena SC041 1/2 Red Burst Poloviční klasická kytara pro dítě

Stagg C410 M 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Stagg C410 M 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Klasická kytara velikosti 1/2 určená pro 6-8 leté děti. Tělo nástroje je vyrobeno z lipového dřeva, hmatník a kobylka z dřeva Catalpa. Kytara je osazena 18 pražců. Barevné provedení: přírodní, povrchová úprava matný lak. Úroveň dovedností: Začátečník Počet pražců: 18 Šířka nultého pražce (mm): 42.0 Menzura (mm): 558.0 Preferovaná ruka: Pravá ruka Výřez (cutaway): Ne Počet strun: 6 Barva: Natural Typ: Klasická kytara Země původu: Čína Barva podle výrobce: Natural Velikost: 1/2 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg C410 M 1/2 Natural Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 RB SET 1/2 Red Burst Poloviční klasická kytara pro dítě

Pasadena SC041 1/2 RB SET 1/2 Red Burst Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační. Set: Ano Preferovaná ruka: Pravá ruka Nabízená konfigurace: Set Balení obsahuje: Music rest;Stojan;Klipová ladička;Protiprachový kryt Barva podle výrobce: Red Burst Výřez (cutaway): Ne Povrchová úprava: Gloss Krk: Nato Hmatník: Ebonizovaný javor Úroveň dovedností: Začátečník Zadní deska a luby: Lípa americká Země původu: Čína Barva: Burst Kobylka/tremolo: Ebonizovaný javor Počet strun: 6 Přední deska: Lípa americká Typ: Klasická kytara Velikost: 1/2 Nultý pražec: ABS (muziker.cz)

Podobné produkty ako Pasadena SC041 1/2 RB SET 1/2 Red Burst Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC202 1/2 Transparent Wine Red Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC202 1/2 Transparent Wine Red Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Klasická kytara v 1/2 velikosti ze série 200, která je vyrobena podle přísných standardů společnosti Valencia v její vlastní továrně v Indonésii a nabízí vrchní desku ze dřeva smrku Sitka, tělo ze dřeva nato a krk z jabonu pro vyvážený tón. Výrazná, průhledná saténová povrchová úprava krásně ukazuje strukturu použitých dřevin, zatímco ebonizovaný mahagonový hmatník a kobylka s plastovým struníkem dotvářejí elegantní vzhled. Krk i vrchní deska jsou k tělu připojeny černou ABS vazbou. Krk nabízí 19 mosazných pražců a boční bodovou interziu. Délka menzury je 530 mm, šířka nultého pražce je 52 mm. Kytara kromě toho nabízí rozetu s motivem Valencia "Bat" a poniklovanou ladící mechaniku s krémovými knoflíky. Barevné provedení Transparent Wine Red. Úroveň dovedností: Začátečník Počet pražců: 19 Hmatník: Mahogany Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Barva: Červená Velikost: 1/2 Šířka nultého pražce (mm): 52.0 Krk: Jabon Počet strun: 6 Výřez (cutaway): Ne Menzura (mm): 530.0 Země původu: Indonésie Typ: Klasická kytara Preferovaná ruka: Pravá ruka Barva podle výrobce: Transparent Wine Red (muziker.cz)

Podobné produkty ako Valencia VC202 1/2 Transparent Wine Red Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC202 SET 1/2 Transparent Wine Red Poloviční klasická kytara pro dítě

Valencia VC202 SET 1/2 Transparent Wine Red Poloviční klasická kytara pro dítě
Detail

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační. Set: Ano Balení obsahuje: Music rest;Stojan;Protiprachový kryt;Klipová ladička Preferovaná ruka: Pravá ruka Barva podle výrobce: Transparent Wine Red Země původu: Indonésie Hmatník: Mahogany Krk: Jabon Výřez (cutaway): Ne Nabízená konfigurace: Set Typ: Klasická kytara Počet strun: 6 Barva: Červená Menzura (mm): 530.0 Šířka nultého pražce (mm): 52.0 Velikost: 1/2 Počet pražců: 19 Úroveň dovedností: Začátečník (muziker.cz)

Podobné produkty ako Valencia VC202 SET 1/2 Transparent Wine Red Poloviční klasická kytara pro dítě

Breviář: pro začátečníky a mírně pokročilé (978-80-7566-169-2)

Breviář: pro začátečníky a mírně pokročilé (978-80-7566-169-2)
Detail

Kniha - autor Radek Tichý, 80 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Breviář - jinak také denní modlitba církve nebo liturgie hodin - je krásnou mozaikou, jejíž jednotlivé kamínky tvoří žalmy, písně, biblická čtení, orace, texty církevních otců, antifony a prosby. Vše je harmonicky uspořádáno podle denní doby, svátku a církevního období. Pro mnohé je ale breviář nepronikutelný rébus ..... (alza.cz)

Podobné produkty ako Breviář: pro začátečníky a mírně pokročilé (978-80-7566-169-2)

Čeština pro rusky mluvící: pro začátečníky a samouky (978-80-906881-6-2)

Čeština pro rusky mluvící: pro začátečníky a samouky (978-80-906881-6-2)
Detail

Kniha - autor Štěpánka Pařízková, 500 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Potřebujete si přečíst inzerát, dojít si na úřad vyřídit povolení k pobytu, do agentury a vyplnit tam formulář? Nebo si chcete popovídat se spolupracovníky a rozumět nadřízenému? Na tyto situace cizince, který se chce učit češtinu, připravíme a vybavíme potřebnou slovní zásobou a gramatikou. Učebnice češtiny pro rusky mluvící dovede studenta češtiny v gramatice až na úroveň A2. Naučí ho konverzační témata důležitá pro cizince, kteří začínají bydlet v České republice. Učebnice poskytuje široký pomocný aparát. Skládá se z učebnice, cvičebnice, doplňků, přehledu gramatiky, poslechu a rozsáhlého souboru interaktivních cvičení. Všechny tyto materiály student získá při koupi kompletu učebnice a cvičebnice. Koupí tedy dvě a získá další čtyři. (alza.cz)

Podobné produkty ako Čeština pro rusky mluvící: pro začátečníky a samouky (978-80-906881-6-2)

Čeština pro ukrajinsky mluvící: Pro začátečníky a samouky (978-80-906881-3-1)

Čeština pro ukrajinsky mluvící: Pro začátečníky a samouky (978-80-906881-3-1)
Detail

Kniha - autor Štěpánka Pařízková, 500 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Potřebujete si přečíst inzerát, dojít si na úřad vyřídit povolení k pobytu, do agentury a vyplnit tam formulář? Nebo si chcete popovídat se spolupracovníky a rozumět nadřízenému? Na tyto situace cizince, který se chce učit češtinu, připravíme a vybavíme potřebnou slovní zásobou a gramatikou. Učebnice češtiny pro ukrajinsky mluvící dovede studenta češtiny v gramatice až na úroveň A2. Naučí ho konverzační témata důležitá pro cizince, kteří začínají bydlet v České republice. Učebnice poskytuje široký pomocný aparát. Skládá se z učebnice, cvičebnice, doplňků, přehledu gramatiky, poslechu a rozsáhlého souboru interaktivních cvičení. Všechny tyto materiály student získá při koupi kompletu učebnice a cvičebnice. Koupí tedy dvě a získá další čtyři. (alza.cz)

Podobné produkty ako Čeština pro ukrajinsky mluvící: Pro začátečníky a samouky (978-80-906881-3-1)

Ruština pro začátečníky a samouky - Pařízková Štěpánka

Ruština pro začátečníky a samouky - Pařízková Štěpánka
Detail

Tato klasická učebnice ruštiny, která studenty dovede přibližně na úroveň B1, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti. V této knížce se seznámíte jak s veškerou základní gramatikou (včetně toho, že se naučíte a procvičíte si azbuku), tak slovní zásobou a s nejčastějšími konverzačními tématy (seznámení, nákupy, jídlo, u lékaře, cestování, ...). Součástí této publikace jsou i nahrávky namluvené rodilými mluvčími (v délce 183 minut) ke stažení zdarma, dále získáváte přístup k 120 interaktivním cvičením na procvičování slovní zásoby (přibližně 1 800 slovíček) a gramatických jevů na počítači. Dalších více než 90 interaktivních cvičení je optimalizováno i pro tablety a mobilní telefony. V zadní části učebnice naleznete slovníček a klíč. (patro.cz)

Podobné produkty ako Ruština pro začátečníky a samouky - Pařízková Štěpánka

Angličtina pro začátečníky a samouky - Pařízková Štěpánka

Angličtina pro začátečníky a samouky - Pařízková Štěpánka
Detail

Tato učebnice, která studenty dovede přibližně na úroveň B2, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti. Všichni víme, že naučit se jazyk není jednoduché. Musíte si osvojit mnoho slovíček, naučit se řadu frází, ale také gramatických pravidel. Avšak ani to všechno nestačí. Rozumění mluvené řeči a vyjadřování se jsou dvě rozdílné věci, obě ale stejně důležité. Proto jsou součástí učebnice nahrávky textů, cvičení a slovíček (přibližně 2 300 ) namluvené rodilými mluvčími (v délce 280 minut) ke stažení zdarma a mnoho zábavných interaktivních cvičení pro použití na počítači včetně procvičování slovní zásoby a nepravidelných sloves on-line (optimalizováno i pro tablety a mobilní telefony), která Vám napomohou zvládnout tento úkol. (patro.cz)

Podobné produkty ako Angličtina pro začátečníky a samouky - Pařízková Štěpánka

Němčina pro začátečníky a samouky - Pařízková Štěpánka

Němčina pro začátečníky a samouky - Pařízková Štěpánka
Detail

Tato učebnice němčiny s velmi pozvolným tempem výuky vhodná pro studenty s jiným než jazykovým nadáním, Vás dovede přibližně na úroveň B1. Seznámíte se v ní jak s veškerou základní gramatikou, tak slovní zásobou a s nejčastějšími konverzačními tématy. Součástí této publikace jsou i nahrávky textů, cvičení a slovíček namluvené rodilými mluvčími (v délce 226 minut) ke stažení zdarma, dále získáváte přístup k 250 interaktivním cvičením na procvičování slovní zásoby (přibližně 1 800 slovíček) a gramatických jevů na počítači. Dalších více než 140 on-line cvičení na procvičování slovní zásoby je optimalizováno i pro tablety a mobilní telefony. V zadní části učebnice naleznete slovníček a klíč. (patro.cz)

Podobné produkty ako Němčina pro začátečníky a samouky - Pařízková Štěpánka

Ruština - pro začátečníky a samouky - Štěpánka Pařízková

Ruština - pro začátečníky a samouky - Štěpánka Pařízková
Detail

Tato klasická učebnice ruštiny, která studenty dovede přibližně na úroveň B1, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti. V této knížce se seznámíte jak s veškerou základní gramatikou (včetně toho, že se naučíte a procvičíte si azbuku), tak slovní zásobou a s nejčastějšími konverzačními tématy (seznámení, nákupy, jídlo, u lékaře, cestování, ...). Součástí této publikace jsou i nahrávky namluvené rodilými mluvčími (v délce 183 minut) ke stažení zdarma, dále získáváte přístup k 120 interaktivním cvičením na procvičování slovní zásoby (přibližně 1 800 slovíček) a gramatických jevů na počítači. Dalších více než 90 interaktivních cvičení je optimalizováno i pro tablety a mobilní telefony. V zadní části učebnice naleznete slovníček a klíč. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ruština - pro začátečníky a samouky - Štěpánka Pařízková
SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70122), SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70126), SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70128), SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70114), SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70129), SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70123), SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70125), SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70119), SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70110), SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70106), SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70108), SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70112), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70111), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70107), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70113), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70109), Klasická kytara: krok za krokem (9790260109360), Irská hudba - Klasická kytara (+online audio) (999-00-033-5846-2), TGI TG441 ladící mechanika klasická kytara nikl (BMTG441), Moje kytara I: Základy kytarové hry pro děti (9790260001398), SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70136), SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70140), SHUMEE Folková akustická cutaway kytara (70131), Anglická slovíčka - úroveň 1 pro začátečníky, Širel a děti z Jeruzaléma (978-80-907737-2-1), SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70132), SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70134), SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70130), Klasická kytara se 6 kovovými strunami 70 x 22,5 x 8 cm (047663240947), Italština pro samouky a věčné začátečníky (978-80-266-0108-1)