Schleich® penguin family fun 42661

Produkt Schleich® penguin family fun 42661 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Schleich® penguin family fun 42661 upraviť a produkt hľadať znova.

schleich® Penguin family fun 42661

schleich® Penguin family fun 42661
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Tématický svět: Divoký život Pěkně divoké, tučňáčí děti Větší tučňák se nemůže nabažit ledové skluzavky Sviští po kluzkém kluzišti znovu a znovu. A šplouch - přistane ve vodě Rychle plave zpátky k ledové kře se skluzavkou. Co je to za praskající zvuk? Aha, malé tučňáčí mládě se líhne z vajíčka! A hned se chce připojit k tučňáčí rodinné zábavě. Trochu neohrabaně se motá kolem a leze na ledovou houpačku. Hravě objevujte svět s autentickými a detailně zpracovanými figurkami od schleich®. Vypadají tak živě, jako by se chystali utéct Výrobky schleich® podněcují představivost a zaručují výchovně hodnotné hraní plné dobrodružství. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 24,5 x 8,3 x 18,7 cm Součástí dodávky je: Součástí balení je: 1 x tučňák císařský 1 x mládě tučňáka císařského 1 x mládě tučňáka císařského 1 x vejce 2 x ryba 1 x tučňáčí kopec se skluzavkou, houpačkou, jeskyněmi a kolotočem Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které mohou být spolknuty. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako schleich® Penguin family fun 42661 , Topq samsung a7 silikon shield 42661 (sun-42661)

Sylvanian Families ® Penguin Family Waddle

Sylvanian Families ® Penguin Family Waddle
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Sada figurek obsahuje matku, otce, dítě a malý stánek se zmrzlinou. Hlava, ruce a nohy velkých figurek jsou pohyblivé. Jejich oblečení se může oblékat a svlékat Sametově hebké figurky z rodiny tučňáků Sylvanian Families jsou vysoké 4 až 8 cm. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 20 x 5,5 x 15 cm Hmotnost: 0,14 kg Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Obsahuje malé části, které lze spolknout. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Sylvanian Families ® Penguin Family Waddle , Penguin bloom: the odd little bird who saved a family (1782119795)

Schleich Wild Life Penguin 14841

Schleich Wild Life Penguin 14841
Detail

Tučňák z schleich ® WILD LIFE je tučňák císařský. Ze všech tučňáků je největší a nejtěžší. Je to také jediný druh, který žije tak daleko na jihu Antarktidy. Tučňáci císařští si nestaví hnízdo, ale hnízdí přímo na ledě. Zatímco samice se po nakladení vejce vydává do moře, aby se tam potápěla pro ryby, vejce líhne samec. Položí si ji na nohy a přikryje si ji břišním záhybem, aby se zahřála. Podrobnosti o produktu: Tématický svět: DIVOKÝ ŽIVOT rozměry (délka x šířka x hloubka): 3,3 x 3,1 x 5,1 cm Věk: od 3 let Pozor Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které lze spolknout. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Schleich Wild Life Penguin 14841 , Gogo penguin: gogo penguin - (2x lp) - lp (0878915)

PLAYMOBIL® Family Fun 70092 Minigolf

PLAYMOBIL® Family Fun 70092 Minigolf
Detail

Zábava na minigolfu. Podaří se Vám zahrát míček do jamky? u herní dráhy je možné vyměnit překážky balení obsahuje tři figurky a množství doplňků Vhodné pro děti od 4 let. Téma: PLAYMOBIL® Family Fun (patro.cz)

Podobné produkty ako PLAYMOBIL® Family Fun 70092 Minigolf , Alecto bc-11 penguin (4abc11p)

TopQ Samsung A7 silikon Shield 42661 (Sun-42661)

TopQ Samsung A7 silikon Shield 42661 (Sun-42661)
Detail

Kryt na mobil - pro Samsung Galaxy A7, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte svůj mobilní telefon před poškozením pomocí ochranného krytu TopQ Samsung A7 silikon Shield 42661. Jedná se o zadní kryt, který je kvalitním zpracováním pojistkou velmi vysoké odolnosti. Materiál krytu je příjemný a drží se dobře v ruce. Samozřejmé je, že u tohoto krytu na mobil TopQ nebude zakryt přístup k nabíjecímu portu i k dalším tlačítkům nutným pro pohodlné používání vašeho telefonu. Kryt je měkký, díky čemuž je jeho nandání velmi jednoduché. Kryt na mobil pro Samsung Galaxy A7 zaručeně ochrání váš telefon před poškozením. Klíčové znaky ochranného krytu na mobil TopQ Samsung A7 silikon Shield 42661 Praktická ochrana telefonu Samsung Galaxy A7 Pružné tělo zaručuje jednoduchou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ má otvory pro potřebné konektory a ovládací prvky Materiál ochranného krytu: TPU Barva: bílá (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Samsung A7 silikon Shield 42661 (Sun-42661) , Bwt penguin 2.7l modrá (9022001901316)

Fun Home: A Family Tragicomic (0618871713)

Fun Home: A Family Tragicomic (0618871713)
Detail

Kniha - autor Alison Bechdel, 232 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná Through narrative that is alternately heartbreaking and funny, readers are drawn into a daughters complex yearning for her father. Apart from assigned stints dusting caskets at the family-owned "fun home," the relationship achieves its most intimate expression through the shared code of books. (alza.cz)

Podobné produkty ako Fun Home: A Family Tragicomic (0618871713) , Gold baby dětský deštník penguin (722777604921)

Rohnson klimatizace R-892 Emperor Penguin

Detail

Mobilní klimatizace 3 v 1 s průtokem vzduchu 550 m3/h vhodná pro místnosti do 55 m2. Rohnson R-892 Emperor Penguin nabízí funkci klimatizace, odvlhčovače a ventilátoru. LED displej, časovač a dálkové ovládání. Součástí balení je i hadice pro odvod horkého vzduchu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rohnson klimatizace R-892 Emperor Penguin , Naturehike p400 penguin 1850g - šedý (6927595774694)

Penguin Bloom: The Odd Little Bird Who Saved a Family (1782119795)

Penguin Bloom: The Odd Little Bird Who Saved a Family (1782119795)
Detail

Kniha - autor Cameron Bloom; Bradley Trevor Greive, 208 stran, anglicky, pevná bez přebalu lesklá The life-affirming story, accompanied by beautiful photographs, of how an abandoned magpie chick helped one family overcome tragedy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Penguin Bloom: The Odd Little Bird Who Saved a Family (1782119795) , Yankee candle party penguin svícen (5038580087116)

Rohnson klimatizace R-892 Emperor Penguin - zánovní

Detail

Mobilní klimatizace 3 v 1 s průtokem vzduchu 550 m3/h vhodná pro místnosti do 55 m2. Rohnson R-892 Emperor Penguin nabízí funkci klimatizace, odvlhčovače a ventilátoru. LED displej, časovač a dálkové ovládání. Součástí balení je i hadice pro odvod horkého vzduchu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rohnson klimatizace R-892 Emperor Penguin - zánovní , Sodastream penguin/crystal skleněná 0,7l (40018490)

Penguin Bloom: The Odd Little Bird Who Saved a Family - Cameron Bloom

Penguin Bloom: The Odd Little Bird Who Saved a Family - Cameron Bloom
Detail

Cameron Bloom, his wife Sam and their three boys were a normal, happy family - until a near-fatal fall left Sam paralysed and she sank into a deep depression. But in the darkest days of Sam's struggle a new and unexpected member of the family came into their lives: an injured magpie chick abandoned after she fell from her nest, who became known as Penguin Bloom. The Blooms rescued Penguin, and in return she saved them in ways they could not have imagined. As her damaged little chick grew into a strong and beautiful bird, Sam found a joy and strength of her own. Penguin Bloom is a story of how compassion, friendship and family can come from unexpected places. This plucky little magpie reminds us all that, no matter how lost, fragile or damaged we feel, accepting the love of others and loving them in return will help to make us whole. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Penguin Bloom: The Odd Little Bird Who Saved a Family - Cameron Bloom , Gogo penguin: ggp/rmx - cd (3565289)

schleich ® Horse Klub Mini Shetty Family

schleich ® Horse Klub Mini Shetty Family
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Tématický svět: Horse Club Je tu nový mini Shetland! Novorozené hříbě má díky své neohrabanosti smích ve stáji na své straně. Děj schleich ® HORSE CLUB se odehrává v městečku Lakeside, kde je v centru pozornosti přátelství, rodina a koně. Hannah, Sofia, Lisa a Sarah zažívají společně se svými krásnými koňmi nespočet dobrodružství. Součástí dodávky je: Součástí balení je: 1 x minihřebec, 1 x minihřebec, 1 minihříbě, 1 x krabice s krmivem, 1 x zelené jablko, 1 x červené jablko, 1 x sáček s pamlsky, 1 x modrý kbelík. Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které mohou být spolknuty. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako schleich ® Horse Klub Mini Shetty Family , Sodastream víčko penguin šedé 2ks (40024595)

BabyOno Have Fun Ostrich McKnox Family plyšová hračka 2 ks

BabyOno Have Fun Ostrich McKnox Family plyšová hračka 2 ks
Detail

BabyOno Have Fun Ostrich McKnox Family, 2 ks, Drobné hračky pro děti, Hračky představují ideální způsob, jak zaujmout ty nejmenší. Hračka BabyOno Have Fun _Ostrich McKnox Family vaše dítko navíc nejen zabaví, ale také pomůže v rozvoji jeho smyslového vnímání a dalších dovedností. Vlastnosti: různé textury materiálů stimulují hmat dítěte šustění materiálů upoutává dětskou pozornost senzorické barvy stimulují rozvoj smyslů dítěte obsahuje pískací elementy hodí se jako dekorace do dětského pokoje rozvíjí schopnost miminka soustředit pozornost stimuluje rozvoj zraku a hmatu hračka vhodná pro mazlení lehká a praktická, ideální na cesty hračka vhodná od narození (notino.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Have Fun Ostrich McKnox Family plyšová hračka 2 ks , Clippasafe batůžek s vodítkem "penguin" (5015876022433)

The Thorogood Family - R. M. Ballantyne - e-kniha

Detail

eBook: This short story follows the lives of Mr. and Mrs. Thorogood as they navigate raising their six children. They end up moving to the Rocky Mountains, and with every twist and turn that their lives take, Ballantyne reveals his ideals regarding religion, family values, and work ethic. Fast-paced and inspiring, this is perfect for those looking for a shorter introduction to Ballantyne's works. Robert Michael Ballantyne (1825 - 1894) was a Scottish author. Born into a family of famous printers and publishers, his expertise was juvenile fiction, and he wrote over 100 hugely successful books in this genre. The most notable of these include ‘The Coral Island’, ‘The Eagle Cliff’, and ‘The Gorilla Hunters’. Famed for his tendency to fully immerse himself into the environment of whichever story he was working on, his lively prose is unmissable for those who enjoyed Matt Haig’s ‘The Midnight Library’. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Thorogood Family - R. M. Ballantyne - e-kniha , Bwt penguin 2,7l bílá + 3ks filtru (9022001901712)

GoGo Penguin: GoGo Penguin - (2x LP) - LP (0878915)

GoGo Penguin: GoGo Penguin - (2x LP) - LP (0878915)
Detail

LP vinyl - GoGo Penguin je jazzová hudební skupina z Manchesteru. Jejími členy jsou klavírista Chris Illingworth, basista Nick Blacka a bubeník Rob Turner. GoGo Penguin je jazzová hudební skupina z Manchesteru. Jejími členy jsou klavírista Chris Illingworth, basista Nick Blacka a bubeník Rob Turner. Obsah: LP 1 1_# Atomised Signal In the Noise Open F Maj Pixie LP 2 Embers To the Nth Don't Go (alza.cz)

Podobné produkty ako GoGo Penguin: GoGo Penguin - (2x LP) - LP (0878915)

Profilite PENGUIN KEY REFLEX PENGUIN KEY REFLEX, reflexní neon, velikost UNI

Profilite PENGUIN KEY REFLEX PENGUIN KEY REFLEX, reflexní neon, velikost UNI
Detail

Přívěsek Profilite PENGUIN KEY REFLEX ve tvaru tučňáka zvýší vaši bezpočnost. Přívěsky jsou výborným společníkem nejen dětí, ale i dospělých. Disponují karabinou na zavěšení. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Profilite PENGUIN KEY REFLEX PENGUIN KEY REFLEX, reflexní neon, velikost UNI , Walther fun (1642_0204)

GoGo Penguin - From the North - GoGo Penguin Live in Manchester (LP)

GoGo Penguin - From the North - GoGo Penguin Live in Manchester (LP)
Detail

Interpret / Téma: GoGo Penguin Subžánr: Nu Jazz;Experimental Typ: Live;Album;LP deska Žánr: Jazz Země původu: Německo Balení obsahuje: LP Varianta: From the North - GoGo Penguin Live in Manchester (LP) Rychlost: 33 1/3 RPM Dekáda interpreta: 2010 - 2019;2020 - 2029 Složení setu: 1 ks Barva: Černá Barva podle výrobce: Black Rok vydání: 2024.0 Datum vydání: 2024-05-04 Země interpreta: Spojené království Vydavatelství: XXIM Records (muziker.cz)

Podobné produkty ako GoGo Penguin - From the North - GoGo Penguin Live in Manchester (LP) , Myphone fun 9 černá (smartfon myphone fun 9 czarny)

Plastkon Penguin (8595042700299)

Plastkon Penguin (8595042700299)
Detail

Sáňky pro děti, materiál: plast, nosnost: 60 kg, hmotnost: 4 kg Vzpomínáte si, jak jste v mládí jezdili na zasněžených kopcích na saních? Dopřejte svému dítěte stejnou zábavu s plastovými sáněmi Acra ALFA v modré barvě. Sáňky jsou vhodné pro menší děti, čemuž odpovídá i jejich nosnost 40 kg.Vzpomínáte si, jak jste v mládí jezdili na zasněžených kopcích na saních? Dopřejte svému dítěte stejnou zábavu s plastovými sáněmi Acra ALFA v modré barvě. Sáňky jsou vhodné pro menší děti, čemuž odpovídá i jejich nosnost 40 kg.V přední části jsou praktické prolisy pro držení při jízdě. Délka sáněk je 88 cm. Pro tažení je k dispozici pevný černý popruh. Plast použitý na sáňky je velmi odolný a přitom lehký. To určitě oceníte hlavně při tahání vašeho dítěte do svahu.Hlavní přednostiZ pevného a odolného plastuUrčeny pro menší děti do 40 kgBezpečné madla i široké stupátkaStabilní konstrukce (alza.cz)

Podobné produkty ako Plastkon Penguin (8595042700299) , Buddyphones pop fun, modrá (bt-bp-pop-fun-bl)

EverEarth hra Penguin Balancing

EverEarth hra Penguin Balancing
Detail

Skládejte bloky dřeva, aby je tučňák mohl vyrovnat! S touto vynikající hračkou můžete zlepšit jemnou motoriku a rovnováhu svých dětí. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 20 x 5,2 x 14,6 cm Materiál: 100% dřevo FSC Věk: od 24 měsíců (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EverEarth hra Penguin Balancing , Oogi family (7640153431509)

Kluzák nafukovací SPOKEY PENGUIN

Kluzák nafukovací SPOKEY PENGUIN
Detail

NakupteKluzák nafukovací SPOKEY PENGUINz kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Zimní sporty > Boby a sáněza389.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kluzák nafukovací SPOKEY PENGUIN , Goba family (2008034)

InnoGIO Lampička PENGUIN Midi

InnoGIO Lampička PENGUIN Midi
Detail

InnoGIO Lampička PENGUIN Midi Silikonová LED lampička s projekcí hvězdiček, která doprovází děťátko do říše snů. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako InnoGIO Lampička PENGUIN Midi , Ziaja family shampoo

InnoGIO Lampička PENGUIN Midi

Detail

Silikonová LED lampička s projekcí hvězdiček, která doprovází děťátko do říše snů. Svítí v 6 různých režimech a 3 barvách, ze kterých si vyberete pomocí tlačítka ve spodní části. (mall.cz)

Podobné produkty ako InnoGIO Lampička PENGUIN Midi , Schleich hracky

Gretsch Penguin Strap Gray/Black

Gretsch Penguin Strap Gray/Black
Detail

Kytarový popruh Kvalitní polyesterový popruh s originální grafikou tučňáků odkazuje ke kytarám značky Gretsch z řady Penguin. Samozřejmostí je nastavitelná délka a kožená zakončení s embosovaným logem značky. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Gretsch Penguin Strap Gray/Black , Schleich hroch

CoolPets Cooling Ice Penguin (8716759591912)

CoolPets Cooling Ice Penguin (8716759591912)
Detail

Hračka pro psy - pro plemena všech velikostí, plovoucí a chladící, materiál plast, modrá barva Chtěli byste svému psovi dopřát hračku, která ho zabaví na několik hodin? Hračka pro psy CoolPets je bezvadnou volbou pro všechny pejsky od nejmenších po velká plemena. Nápaditou hračku ve tvaru zvířátka si přímo zamiluje a bude ji zbožňovat. Zásadní parametry hračky pro psy CoolPets Cooling Ice Penguin CoolPets Cooling Ice Penguin se skvěle hodí pro menší i větší pejsky Materiál hračky CoolPets: plast Tvar zvířátka si mazlíček zamiluje (alza.cz)

Podobné produkty ako CoolPets Cooling Ice Penguin (8716759591912) , Jednorozec schleich

Alecto BC-11 PENGUIN (4abc11p)

Alecto BC-11 PENGUIN (4abc11p)
Detail

Dětský teploměr kontaktní, měří i pokojovou teplotu Je to jeden z nejlepších okamžiků dne, Vaše dítě se koupe. Cákání a šplouchání. Tolik radosti! Jak si ale můžete být jisti, že teplota vody je správná? To Vám prozradí bříško tohoto roztomilého tučňáčka. BC-11 je koupelový teploměr, který velmi přesně měří teplotu vody. K tomu mu stačí, že si jen tak plave na hladině ve vaně. Velký displej Vám přesně sdělí, jak horká voda je, a pokud překročí 39 stupňů, teploměr spustí alarm. Pro úsporu energie baterie se BC-11 po hodině sám vypne. BC-11 je více než jen koupelový teploměr. Můžete jej umístit i do dětského pokoje. Na rozdíl od většiny koupelových teploměrů tento vtipný tučňák měří i teplotu vzduchu. Má rozsah 0 až 50 stupňů a je tedy určen pro vnitřní použití. Klíčové vlastnosti a vybavení Dětského teploměru Alecto BC-11 PENGUINPřesné měření teploty vody ve vaně a pokojové teplotyAlarm horké vody (>39°C)Vodotěsný plovoucí teploměr do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Alecto BC-11 PENGUIN (4abc11p) , Schleich 42370

Modrozelené vzorované ponožky Dona Penguin

Modrozelené vzorované ponožky Dona Penguin
Detail

Modrozelené vzorované ponožky Dona Penguin z kategorie Dámské ponožky značky Thought, velikost 37/40, barva vícebarevná. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Modrozelené vzorované ponožky Dona Penguin , Schleich delfin

Gretsch Penguin Strap Gold/Black

Gretsch Penguin Strap Gold/Black
Detail

Kytarový popruh Kvalitní polyesterový popruh s originální grafikou tučňáků odkazuje ke kytarám značky Gretsch z řady Penguin. Samozřejmostí je nastavitelná délka a kožená zakončení s embosovaným logem značky. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Gretsch Penguin Strap Gold/Black , Schleich los

BWT PENGUIN 2,7L FILTR.KONV.BÍLÁ 3XFILTR

BWT PENGUIN 2,7L FILTR.KONV.BÍLÁ 3XFILTR
Detail

Elektronický indikátor výměny filtru (Easy control) Objem 2,7l Barva:bílá Typ filtru: BWT longlife Mg2+ (3ks součást balení) Možno umývat v myčce nádobí (kromě víčka a filtru) Vejde se do dvěří všech běžných chladniček (Easy Fit) Snadné plnění vodou (Easy Fill) Vyrobeno: konvice v Německu/filtr v Rakousku Filtrovaná voda mineralizovaná hořčíkem. Moderní skandinávský design, úžasné barvy vhodné pro každou kuchyň. Hořčíkový mineralizér - Vitalita - Čerstvost - Lahodná chuť Díky speciálním filtrům BWT je filtrovaná voda mineralizovaná hořčíkem. (patro.cz)

Podobné produkty ako BWT PENGUIN 2,7L FILTR.KONV.BÍLÁ 3XFILTR , Schleich prase

Penguin´s Egg - Anna Kemp

Detail

On a frozen sea, where the snow falls fast, and the whirlwinds rage and storm,A rockhopper egg, in a stony nest, was lying safe and warm. Dad watched and waited, waited, watched, the night grew inky black, Then he fell into a sleep so deep, he didn't hear the . .. CRACKDaddy Penguin finds himself adrift in an unfamiliar world, and he must get home for his egg!From train to helicopter, hot-air balloon to limousine, Daddy Penguin hitches lifts with kindly folk - but will he be home in time?A race against time for Daddy Penguin in this rhyming delight (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Penguin´s Egg - Anna Kemp , Schleich klisna

Penguin Highway (Defekt) - Tomihiko Morimi

Detail

I may be a fourth grader, but I know more than some adults. After all, Itake notes every day, and I read all kinds of books. But now, there'spenguins in my town! I know it has something to do with that girl at the dentistand her weird powers, so I'm gonna get to the bottom of it... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Penguin Highway (Defekt) - Tomihiko Morimi , Walther fun modré (1642_sk110l)

BWT Penguin 2.7l modrá (9022001901316)

BWT Penguin 2.7l modrá (9022001901316)
Detail

Filtrační konvice celkový objem 2,7 l, objem přefiltrované vody 2,7 l, vhodné do myčky, počet filtračních patron v balení Jedinečná filtrační konvice BWT Penguin nabízí velmi účinnou cestu, jak získat křišťálově čistou vodu. Samotná konvice vás hned na první pohled zaujme svým atraktivním skandinávským designem kombinovaným s praktičností. Celková kapacita této konvice je 2,7 litru, které tak bohatě postačí k uhašení žízně vaší rodiny.Filtrace vody probíhá pomocí filtru Mg2+, který je součástí balení. Výhodou je elektronický indikátor výměny filtru, který vás vždy ve správný čas upozorní. Vy tak nemusíte myslet na to, kdy jste filtr naposledy měnili. Filtr je součástí balení. Plnění vodou je velice snadné a zvládne jej opravdu každý.Konvice se vejde do všech dveří běžných chladniček, a tak budete mít příjemně chladnou vodu, kdykoliv si vzpomenete. Konvici, kromě víčka a filtru je možno mýt v myčce na nádobí.Pitná voda je tou nejdůležitější a... (alza.cz)

Podobné produkty ako BWT Penguin 2.7l modrá (9022001901316) , Wowme kids fun black

Noční světlo GOOBAY 61648 Penguin

Detail

NakupteNoční světlo GOOBAY 61648 Penguinz kategorieDům a zahrada > Světlo > Noční světlaza399.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Noční světlo GOOBAY 61648 Penguin

Cat's Cradle: Penguin Essentials (0241951607)

Cat's Cradle: Penguin Essentials (0241951607)
Detail

Kniha - autor Kurt Vonnegut, 192 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Cat's Cradle: Penguin Essentials (0241951607)

PENGUIN 2,7L FILTR.KONV.BÍLÁ 3XFILTR BWT

PENGUIN 2,7L FILTR.KONV.BÍLÁ 3XFILTR BWT
Detail

PENGUIN 2,7L FILTR.KONV.BÍLÁ 3XFILTR BWT Elektronický indikátor výměny filtru: Snadné sledování stavu filtru s Easy control. Specifikace Objem: 2,7l Barva: Bílá Typ filtru: BWT longlife Mg2+ Počet filtrů v balení: 3 Myčka: Možno umývat v myčce nádobí (kromě víčka a filtru) Chladnička: Vejde se do dvěří všech běžných chladniček (Easy Fit) Plnění vodou: Snadné plnění vodou (Easy Fill) Výroba: Konvice vyrobena v Německu, filtr v Rakousku Design a kvalita Moderní skandinávský design: Úžasné barvy vhodné pro každou kuchyň. Hořčíkový mineralizér: Filtrovaná voda mineralizovaná hořčíkem pro vitalitu a čerstvost. Lahodná chuť Díky speciálním filtrům BWT je filtrovaná voda mineralizovaná hořčíkem pro lepší chuť. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PENGUIN 2,7L FILTR.KONV.BÍLÁ 3XFILTR BWT

šplhací hračky - Slide Penguin Pia

šplhací hračky - Slide Penguin Pia
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 10 měsíců Jedná se o vnitřní skluzavku Je to skvělý doplněk k našim houpacím hračkám a trojúhelníkům, aby bylo lezení ještě zábavnější a všestrannější Je ideální pro děti různého věku Pomáhá rozvíjet pohybové dovednosti, svalovou sílu a rovnováhu dětí Dodává se ve smontovaném stavu Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 91 x 38 x 1,2 cm Maximální hmotnostní limit: 50 kg Materiál a péče: Materiál: 12 mm překližka z baltské břízy s certifikátem FSC Pokyny pro péči: Přírodní dřevo by se nemělo olejovat! Pokud se na prolézačkách objeví nepříjemné skvrny, lze je snadno obrousit dodaným smirkovým papírem. Za tímto účelem jemně přejeďte jemnozrnným papírem po postiženém místě nebo po celé příčce. A nebojte se, lezení bude ještě dlouho zábavné! Součástí dodávky je: 1 x sklíčko Penguin Pia Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Při používání tohoto výrobku musí rodiče na své děti dohlížet. Nenechávejte děti bez dozoru. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako šplhací hračky - Slide Penguin Pia

Pánské boxerky 007/66 Penguin

Pánské boxerky 007/66 Penguin
Detail

Pánské boxerky 007/66 Penguin Cornette jsou vyrobené z bavlny ozdobené barevným potiskem boxerky mají gumu sešitou plochým švem guma je obšitá bavlnou lem nohaviček netlačí do stehen, proto jsou boxerky při nošení pohodlné a komfortní (amiatex.cz)

Podobné produkty ako Pánské boxerky 007/66 Penguin

Be Brave Little Penguin (1408338386)

Be Brave Little Penguin (1408338386)
Detail

Kniha - autor Giles Andreae, 32 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná Little Penguin Pip-Pip is scared of the water, so while his friends swim happily in the ocean, he has to play all alone. Will Pip-Pip manage to overcome his fear and finally take the plunge?This irresistable story shows that sometimes all it takes is a little bit of encouragement - and a whole lot of heart - to finally make that leap! (alza.cz)

Podobné produkty ako Be Brave Little Penguin (1408338386)

Gretsch Double Penguin Strap Orange/White

Gretsch Double Penguin Strap Orange/White
Detail

Kytarový popruh Kvalitní polyesterový popruh s originální grafikou tučňáků odkazuje ke kytarám značky Gretsch z řady Penguin. Samozřejmostí je nastavitelná délka a kožená zakončení s embosovaným logem značky. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Gretsch Double Penguin Strap Orange/White

Persuasion (Penguin Classics Deluxe) - Jane Austenová

Persuasion (Penguin Classics Deluxe) - Jane Austenová
Detail

Jane Austen's debut in our award-winning graphic-cover series. Written during Jane Austen's race against failing health, Persuasion tells the story of Anne Elliot, a woman who-at twenty-seven-is no longer young and has few romantic prospects. Eight years ago, she was persuaded by her friend Lady Russell to break off her engagement to Frederick Wentworth, a handsome naval captain with neither fortune nor rank. When Anne and Frederick meet again, he has acquired both, but still feels the sting of her rejection. A brilliant satire of vanity and pretension, Austen's last completed novel is also a movingly told love story tinged with the heartache of missed opportunities. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Persuasion (Penguin Classics Deluxe) - Jane Austenová

Clippasafe Batůžek s vodítkem "Penguin" (5015876022433)

Clippasafe Batůžek s vodítkem "Penguin" (5015876022433)
Detail

Batůžek pro holky i kluky, hmotnost 0,1 kg, rozměry 25×24×4 cm, výbava: jmenovka a vodítko Dětský batoh Clippasafe s vodítkem Penguin se stane nepostradatelnou výbavou vašich dětí. Do batůžku lze uložit svačinu, pláštěnku, přezůvky nebo hračky a jiné drobné předměty. Díky praktickému rodičovskému vodítku budete mít svoji malou ratolest vždy v dosahu, vodítko lze odejmout. Uvnitř batůžku je všitá cedulka s adresou, takto označený jej nezaměníte za jiný a vaše dítě se neztratí. Batoh Clippasafe je příjemný na dotek a nápaditý svým designem, děti si jej ihned zamilují! Vlastnosti dětského batohu Clippasafe s vodítkem PenguinBatůžek je svými rozměry přizpůsoben dětské postavěSoučástí je odnímatelné rodičovské vodítkoUvnitř batůžku je všitá cedulka s adresouClippasafe je lehký, nezatěžuje záda dětíPopruhy na ramena jsou polstrované Batoh se uzavírá na zipMotiv veselého tučňákaRozměry:24 × 25 × 4 cmHmotnost:0,10 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Clippasafe Batůžek s vodítkem "Penguin" (5015876022433)

Tepelné čerpadlo Planet Pool Penguin 5kW

Tepelné čerpadlo Planet Pool Penguin 5kW
Detail

Tepelné čerpadlo Planet Pool Penguin 5kW První designové a chytré tepelné čerpadlo pro ohřev vody v bazénu. Vizuálně neotřelé a technicky dokonalé. S tepelným čerpadlem Penguin si prodloužíte bazénovou sezónu a koupat se budete i za letních dnů, kdy sluníčko nevykoukne. Tepelné čerpadlo Penguin 5kW je vhodné pro bazény s objemem vody až 25 m³ (např. 6x3 m). Tepelné čerpadlo vyniká svou nízkou hlučností a kvůli použití plynu R32 i svou ekologičností. Zároveň má výborný výkon a koeficient účinnosti COP 5 (za 1 kW spotřebované energie vyrobí 5 kW na ohřev vody). Díky ovládání aplikací přes připojení Bluetooth si můžete kdykoli pomocí chytrého telefonu nebo tabletu nastavit komfortní teplotu a regulovat teplotu vody jak nahoru, tak dolů. Instalace tepelného čerpadla je velmi jednoduchá, a to i již na postavené bazény. Jednoduchý instalační postup „plug&play“ je bezpečný a pohodlný. Tepelné čerpadlo jednoduše zapojíte do zásuvky 230V a připojíte ho na filtrační okruh. Pro optimální bezpečnost je tepelné čerpadlo vybaveno integrovaným FI spínačem (RDC) na zástrčce a také ochranou proti přehřátí a přetlaku. Součástí balení jsou 2 adaptéry 32/38 mm a 2 hadicové spony. Tepelné čerpadlo má kompaktní rozměry 53 x 53 x 60 cm (DxŠxV) a je připraveno k použití při teplotě vzduchu mezi +10°C a +43°C a teplotě vody mezi +5°C a +35°C. Parametry: Vhodné do objemu bazénu 25 m3 Bezpečnostní systém FI jistič integrovaný v zástrčce Tepelný výkon kW (vzduch 26°, voda 26°) 5kW COP (vzduch 26 °C, voda 26 °C) 5 Ovládání LED displej / Bluetooth Napájecí napětí 220/240V / 50Hz Vnitřní monitorování průtoku ano Doporučený průtok vody 4 m3/h Integrovaná zástrčka ano Připojení bazénových hadic 32 / 38mm Oblast použití vody (°C) +5° až +35° Oblast použití vzduchu (°C) +10° až +43° Chladivo plyn R32 Vysoce kvalitní a korozi odolný materiál ano Úspora energie díky plynu R32 ano Rozměry 53 x 53 x 60 cm Hmotnost 30 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Tepelné čerpadlo Planet Pool Penguin 5kW

Tepelné čerpadlo Planet Pool Penguin 4kW

Tepelné čerpadlo Planet Pool Penguin 4kW
Detail

Tepelné čerpadlo Planet Pool Penguin 4kW První designové a chytré tepelné čerpadlo pro ohřev vody v bazénu. Vizuálně neotřelé a technicky dokonalé. S tepelným čerpadlem Penguin si prodloužíte bazénovou sezónu a koupat se budete i za letních dnů, kdy sluníčko nevykoukne. Tepelné čerpadlo Penguin 4kW je vhodné pro bazény s objemem vody až 20 m³ (např. 5,5x3 m). Tepelné čerpadlo vyniká svou nízkou hlučností a kvůli použití plynu R32 i svou ekologičností. Zároveň má výborný výkon a koeficient účinnosti COP 5 (za 1 kW spotřebované energie vyrobí 5 kW na ohřev vody). Díky ovládání aplikací přes připojení Bluetooth si můžete kdykoli pomocí chytrého telefonu nebo tabletu nastavit komfortní teplotu a regulovat teplotu vody jak nahoru, tak dolů. Instalace tepelného čerpadla je velmi jednoduchá, a to i již na postavené bazény. Jednoduchý instalační postup „plug&play“ je bezpečný a pohodlný. Tepelné čerpadlo jednoduše zapojíte do zásuvky 230V a připojíte ho na filtrační okruh. Pro optimální bezpečnost je tepelné čerpadlo vybaveno integrovaným FI spínačem (RDC) na zástrčce a také ochranou proti přehřátí a přetlaku. Součástí balení jsou 2 adaptéry 32/38 mm a 2 hadicové spony. Tepelné čerpadlo má kompaktní rozměry 53 x 53 x 60 cm (DxŠxV) a je připraveno k použití při teplotě vzduchu mezi +10°C a +43°C a teplotě vody mezi +5°C a +35°C. Parametry: Vhodné do objemu bazénu 20 m3 Bezpečnostní systém FI jistič integrovaný v zástrčce Tepelný výkon kW (vzduch 26°, voda 26°) 4kW COP (vzduch 26 °C, voda 26 °C) 5 Ovládání LED displej / Bluetooth Napájecí napětí 220/240V / 50Hz Vnitřní monitorování průtoku ano Doporučený průtok vody 4 m3/h Integrovaná zástrčka ano Připojení bazénových hadic 32 / 38mm Oblast použití vody (°C) +5° až +35° Oblast použití vzduchu (°C) +10° až +43° Chladivo plyn R32 Vysoce kvalitní a korozi odolný materiál ano Úspora energie díky plynu R32 ano Rozměry 53 x 53 x 60 cm Hmotnost 30 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Tepelné čerpadlo Planet Pool Penguin 4kW

Lahev 0,7l skleněná Penguin/Crystal SODA

Lahev 0,7l skleněná Penguin/Crystal SODA
Detail

SodaStream Skleněná lahev typu Crystal pro výrobníky perlivé vody. + Nápojová lahev pro výrobníky perlivé vody SodaStream* + Elegantní skleněná karafa s uzávěrem + Objem lahve 0,7 litrů + Obsah balení 1 ks Atraktivní skleněná karafa potěší na jídelním stole rodinu i hosty. Domácí perlivá voda místo tahání nepraktických plastových lahví. Použití Lahev typu Crystal lze použít pouze s modely výrobníku perlivé vody SodaStream: Crystal a Penguin NIKDY nepoužívejte lahev, která je jakkoliv poškozená Lahev nedávejte do mrazáku Používejte pouze k přípravě čisté perlivé vody. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Lahev 0,7l skleněná Penguin/Crystal SODA

Roxa Penguin vel. 15,5 Velikost: 15,5

Roxa Penguin vel. 15,5 Velikost: 15,5
Detail

Výhody nákupu u nás: • 1 rok plná záruka jako u nového zboží • seřízení lyží na zakoupenou botu i váhu v ceně 49,- ZDARMA* * při nákupu samotných bot, je možné provést pouze na prodejně Dětské 1 – přezkové lyžařské boty. Boty jsou vhodné pro úplné začátečníky. · Počet přesek: 1 · Flexe: N/A · Pohodlná vnitřní botička (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako Roxa Penguin vel. 15,5 Velikost: 15,5

Penguin Readers Level 3: Climate Change

Penguin Readers Level 3: Climate Change
Detail

Why is the Earth's climate changing? And how will this change our lives? HRH The Prince of Wales is worried about climate change. In this book, he explains why it is so important for us to stop climate change now, and he shows how we can do it.Penguin Readers is a series of popular classics, exciting contemporary fiction, and thought-provoking non-fiction written for learners of English as a foreign language. Beautifully illustrated and carefully adapted, the series introduces language learners around the world to the bestselling authors and most compelling content from Penguin Random House. The eight levels of Penguin Readers follow the Common European Framework and include language activities that help readers to develop key skills.Climate Change, a Level 3 Reader, is A2 in the CEFR framework. The text is made up of sentences with up to three clauses, introducing first conditional, past continuous and present perfect simple for general experience. It is well supported by illustrations, which appear on most pages. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Penguin Readers Level 3: Climate Change

Penguin Readers Level 1: Taylor Swift

Detail

Penguin Readers is an ELT graded reader series for learners of English as a foreign language. With carefully adapted text, new illustrations and language learning exercises, the print edition also includes instructions to access supporting material online. Titles include popular classics, exciting contemporary fiction, and thought-provoking non-fiction, introducing language learners to bestselling authors and compelling content. The eight levels of Penguin Readers follow the Common European Framework of Reference for language learning (CEFR). Exercises at the back of each Reader help language learners to practise grammar, vocabulary, and key exam skills. Before, during and after-reading questions test readers' story comprehension and develop vocabulary. Visit the Penguin Readers website Exclusively with the print edition, readers can unlock online resources including a digital book, audio edition, lesson plans and answer keys. Taylor Swift started singing and writing songs at a very young age. Now she is a very famous singer - and lots more! How did she get there? This book tells the story of her life. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Penguin Readers Level 1: Taylor Swift

Naturehike P400 Penguin 1850g - šedý (6927595774694)

Naturehike P400 Penguin 1850g - šedý (6927595774694)
Detail

Spací pytel - mumie, třísezonní, unisex, výplň bavlna, komfortní teplota 1 °C, maximální výška postavy 190 cm, rozměry zabaleného spacáku 38 × 28 cm (Š × V), šedá barva, hmotnost 1850 g Rádi byste vyjeli kempovat a hodila by se vám nová výbava? Pak vám udělá radost spací pytel Naturehike P400 Penguin 1850g - šedý, jenž disponuje nevšedním komfortem. Jedná se o spací pytel vhodný pro muže i ženy. Třísezónní spacák se postará o ten nejvyšší komfort, protože s ním můžete kamkoliv od jara až do podzimu. Komfortní teplota je u spacáku Naturehike 1 °C. Může v něm spát člověk o maximální výšce až 190 cm. Mumiový spací pytel nepropustí ven žádné teplo, jelikož se dokáže přizpůsobit tvaru vaší postavy. Zajímavé funkce spacího pytle Naturehike P400 Penguin 1850g - šedý Naturehike P400 Penguin 1850g - šedý je vyrobený pro muže i ženy Výplň spacáku zajišťuje bavlna Tvar spacího pytle Naturehike: mumie Tento model můžeme zařadit mezi třísezonní spacáky Maximální výška... (alza.cz)

Podobné produkty ako Naturehike P400 Penguin 1850g - šedý (6927595774694)

SodaStream Penguin/Crystal skleněná 0,7l (40018490)

SodaStream Penguin/Crystal skleněná 0,7l (40018490)
Detail

Náhradní láhev - skleněná, objem 0,7 l Lahev SodaStream je speciálně určená pro výrobníky perlivé vody SodaStream Crystal (dříve Penguin). Díky svému elegantnímu designu ji můžete postavit na jídelní stůl, na kterém se stane stylovým doplňkem. Lahev je vyrobená z vysoce kvalitního skla a opatřená praktickým uzávěrem. Disponuje přitom objemem 0,7 l. Lahev SodaStream představuje nepostradatelné příslušenství k výrobníku perlivé vody. Klíčové vlastnosti skleněné lahve SodaStream Penguin/Crystal 0,7 lLahev určená pro výrobníky perlivé vody SodaStream Crystal (dříve Penguin)Vyrobená z vysoce kvalitního sklaOpatřená praktickým uzávěremLahev SodaStream nabízí elegantní designBarevné provedení: černo-průhledné Objem:700 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SodaStream Penguin/Crystal skleněná 0,7l (40018490)

Slánka Spring Copenhagen The Salt Penguin

Slánka Spring Copenhagen The Salt Penguin
Detail

Slánka z kolekce Spring Copenhagen. Model vyroben z dřeva. (answear.cz)

Podobné produkty ako Slánka Spring Copenhagen The Salt Penguin

YANKEE CANDLE Party Penguin svícen (5038580087116)

YANKEE CANDLE Party Penguin svícen  (5038580087116)
Detail

Svícen na čajové svíčky,, umístění: interiérové, barva: bílá a šedá Designový svícen YANKEE CANDLE bude dobrým doplňkem do každého prostoru. Je vhodný pro jednu čajovou svíčku. Jeho design oceníte v případě, že se vám líbí bílá a šedá barva. Jedná se o interiérovou dekoraci, která se nehodí pro venkovní použití. Hlavní parametry produktu YANKEE CANDLE Party Penguin svícen Se zapálenými svíčkami vytvoří příjemnou atmosféru Určený pro čajové svíčky Dokáže pojmout jednu svíčku Svícen poslouží spíše do interiéru Jeho povrch zkrášluje bílá a šedá Napájení poskytuje na svíčky (alza.cz)

Podobné produkty ako YANKEE CANDLE Party Penguin svícen (5038580087116)

GOLD BABY dětský deštník Penguin (722777604921)

GOLD BABY dětský deštník Penguin (722777604921)
Detail

Dětský deštník holový, manuální, průměr: 70cm Deštník s veselým motivem Gold Baby Penguin vykouzlí vašim dětem na tváři úsměv i za špatného počasí. Ergonomická neklouzavá rukojeť se snadno drží. Deštník je vyroben z kvalitního polyesteru, otevírá se manuálně. Potěší krásné obrázky veselých tučňáků, osmina deštníku Gold Baby je průhledná. Díky deštníku Gold Baby už vás déšť nerozhází. Klíčové vlastnosti dětského deštníku Gold Baby PenguinDětský deštník Gold Baby Penguin pro kluky i holkyMotiv veselých tučňáků, jedna osmina deštníku průhlednáErgonomická neklouzavá rukojeť se snadno drží, manuální otevírání Deštník Gold Baby je vyroben z kvalitního polyesteruPro lepší náladu i za špatného počasí (alza.cz)

Podobné produkty ako GOLD BABY dětský deštník Penguin (722777604921)
TopQ Samsung A7 silikon Shield 42661 (Sun-42661), Penguin Bloom: The Odd Little Bird Who Saved a Family (1782119795), GoGo Penguin: GoGo Penguin - (2x LP) - LP (0878915), Alecto BC-11 PENGUIN (4abc11p), BWT Penguin 2.7l modrá (9022001901316), GOLD BABY dětský deštník Penguin (722777604921), Naturehike P400 Penguin 1850g - šedý (6927595774694), YANKEE CANDLE Party Penguin svícen (5038580087116), SodaStream Penguin/Crystal skleněná 0,7l (40018490), GoGo Penguin: Ggp/rmx - CD (3565289), SodaStream Víčko Penguin šedé 2ks (40024595), Clippasafe Batůžek s vodítkem "Penguin" (5015876022433), BWT Penguin 2,7l bílá + 3ks filtru (9022001901712), WALTHER Fun (1642_0204), myPhone Fun 9 černá (SMARTFON myPhone FUN 9 czarny), BuddyPhones POP Fun, modrá (BT-BP-POP-FUN-BL), OOGI Family (7640153431509), GOBA Family (2008034), ziaja family shampoo, schleich hracky, schleich hroch, jednorozec schleich, schleich 42370, schleich delfin, schleich los, schleich prase, schleich klisna, WALTHER Fun modré (1642_SK110L), WowME Kids Fun Black