Schleich ® axolotl discovery set 42628

Produkt Schleich ® axolotl discovery set 42628 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Schleich ® axolotl discovery set 42628 upraviť a produkt hľadať znova.

schleich ® Axolotl discovery Set 42628

schleich ® Axolotl discovery Set 42628
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 5 let Tři přátelští axolotlové jsou v BAYALA® doma a žijí zde v Meamare. Hned je vidět, že jsou kouzelné - nebo mají normální tvorové na zádech průhlednou ploutev a na těle třpytky? Rozměry a hmotnost: Rozměry balení (délka x šířka x výška): 19 x 6,6 x 11,5 cm Hmotnost: 0,12 kg (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako schleich ® Axolotl discovery Set 42628 , Omorovicza glow discovery set

Schleich 42628 Sada pro objevování axolotlů

Detail

S transparentní ploutví na zádech vypadají všichni tři přátelští axolotlové z Meamare prostě skvěle! Jako malí vodní dráčci zvědavě pozorují, co se kolem nich děje. Když jsou moc nadšení, změní dokonce barvu. Jejich namodralá nebo narůžovělá kůže se zničehonic změní na fialovou. Tuhle úžasnou podívanou si nemůžeš nechat ujít! (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich 42628 Sada pro objevování axolotlů , Lego® icons 10283 nasa raketoplán discovery (5702016914061)

Smoby Flextreme Discovery set

Smoby Flextreme Discovery set
Detail

Sada flexibilních kolejnic nabízí dětem sestavení závodní dráhy v různých variantách. Po variabilních, různě skloněných trasách, mohou děti následovně zažít zábavné jízdy se svými Flextreme vozidly. Budou mít za úkol překonat smyčky, spirály a bláznivé svahy. Obsah balení: celkem 184 dílků kolejnice, tj. 4 x 46 ks ve čtyřech barvách výkonné závodní auto, výměnná nástavba červená a modrá start/end kolejnice Funkčnost: celková délka dráhy je 4,4 m vysoká flexibilita, možnost stavět dráhu přes přes židle, postel nebo stůl odnímatelná karoserie, kombinovatelná se všemi ostatními modely řady Flextreme aktivace auta tlačítkem start / stop na zadní straně funkční přední a zadní světlomety auta umožňují závod v zatemněné místnosti Kupte dětem Flextreme Discovery set! Vhodné pro děti od 4 let Materiál: plast Rozměry autíčka: 10 x 8 cm Délka dráhy: 4,4 m (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Smoby Flextreme Discovery set , Schleich pecovatelsky set pro hribe

Jungle Way Discovery set dárková sada

Jungle Way Discovery set dárková sada
Detail

Jungle Way Discovery set, , Vonné tyčinky Vůně do bytu, Vonné tyčinky Jungle Way Discovery set jsou vhodné k provonění interiéru a také k vytvoření příjemné atmosféry. Působí antistresově, mají pozitivní účinek na lidskou psychiku, uklidňují mysl a působí také dezinfekčně. Sada obsahuje: vonné tyčinky 32 ks Palo Santo Wiracoa Rosemary Wiracoa Myrrh Wiracoa Black Copal Cinnamon Black Copal Myrrh Sandalwood Clove Lemongrass Eucalyptus Seasonal Flowers Orchid Lilac Lavender Mandarin Citron Maracujá Orange Chocolate Coffee Vanilla Coconut Wiracoa Rosemary Pine Chamomile Cypress Almonds Mint Magnolia Bergamot Jak používat: Zapalte špičku vonné tyčinky a sfoukněte plamen. Umístěte tyčinku do držáku. Důsledně zamezte průvanu v místnosti. Držák umístěte na pevný povrch, abyste zabránili jeho pádu. Nenechávejte produkt v dosahu dětí nebo domácích mazlíčků. (notino.cz)

Podobné produkty ako Jungle Way Discovery set dárková sada , Schleich set domácí zvířátka 42385 (4059433570587)

Maison Margiela REPLICA Discovery Set sada unisex

Maison Margiela REPLICA Discovery Set sada unisex
Detail

Maison Margiela REPLICA Discovery Set, , Pánské sady pro muže, Nemůžete se rozhodnout, která vůně vám sedí nejlépe? Pánský parfémový set Maison Margiela REPLICA Discovery Set obsahuje miniaturky několika vůní, díky kterým můžete každý den vonět jinak. Po které sáhnete jako první? Vlastnosti: sada zaujme na první pohled krásným balením obsahuje miniaturky vůní tip na dárek, který zaručeně potěší Sada obsahuje: REPLICA Jazz Club toaletní voda pro muže 10 ml REPLICA By the Fireplace toaletní voda unisex 10 ml REPLICA Coffee Break toaletní voda unisex 10 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Maison Margiela REPLICA Discovery Set sada unisex , Schleich set divoká zvířátka 42387 (4059433572840)

Aveda Nutriplenish™ Deep Discovery Set dárková sada

Aveda Nutriplenish™ Deep Discovery Set dárková sada
Detail

Aveda Nutriplenish™ Deep Discovery Set, , Bezoplachové kondicionéry pro ženy, Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem Aveda Nutriplenish™ Deep Discovery Set. Balíček plný vlasové péče jako dárek vždycky potěší. Sada obsahuje: Nutriplenish Leave-In Treatment uhlazující a vyživující termoochranné mléko 30 ml Nutriplenish Conditioner Deep hloubkově vyživující kondicionér 50 ml Nutriplenish Shampoo Deep intenzivně vyživující šampon 50 ml Vlastnosti: zklidňuje podrážděnou pokožku hlavy pro všechny typy vlasů potěší všechny ženy pro regeneraci a výživu vlasů Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Aveda Nutriplenish™ Deep Discovery Set dárková sada , Squishmallows - fialový axolotl monika 20 cm (734689663897)

Souletto Home Fragrance Discovery Set (Orientalism) dárková sada

Souletto Home Fragrance Discovery Set (Orientalism) dárková sada
Detail

Souletto Home Fragrance Discovery Set (Orientalism), , Dárkové sady Vůně do bytu, Provoňte svůj domov nebo potěšte krásnou vůní do bytu někoho ze svých blízkých. Dárková sada Souletto Home Fragrance Discovery Set (Orientalism) je zárukou úspěchu v obou případech. Vhodně zvolená interiérová vůně snadno navodí pocit klidu a pohody a pomůže vytvořit příjemné a útulné prostředí. Vlastnosti: dřevitá vůně sladké aroma kořenité aroma ideální jako dárek Sada obsahuje: Orientalism vonná svíčka 45 g Orientalism aroma difuzér s náplní 30 ml Orientalism bytový sprej 30 ml vonný střapec (notino.cz)

Podobné produkty ako Souletto Home Fragrance Discovery Set (Orientalism) dárková sada , Schleich set kurnik se zviratky a prislusenstvim

Maison Margiela REPLICA Discovery Set dárková sada unisex

Maison Margiela REPLICA Discovery Set dárková sada unisex
Detail

Maison Margiela REPLICA Discovery Set, , Unisex sady unisex, Nic nepotěší milovníka parfémů tak, jako miniatura jeho oblíbené vůně, kterou může mít stále při sobě. Unisex parfémový set Maison Margiela REPLICA Discovery Set je proto zárukou radosti, ať už vaší nebo vašich nejbližších. Plná verze vůně se bude vyjímat na toaletním stolku a miniatura s vámi bude na cestách. Vlastnosti: unisex – pro muže i pro ženy Sada obsahuje: Lazy Sunday Morning 7 ml Jazz Club 7 ml By the Fireplace 7 ml Matcha Meditation 7 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Maison Margiela REPLICA Discovery Set dárková sada unisex , Schleich farmářská zvířata set 5ks 42386 (4059433572833)

Souletto Orientalism Home Fragrance Discovery Set dárková sada

Souletto Orientalism Home Fragrance Discovery Set dárková sada
Detail

Souletto Orientalism Home Fragrance Discovery Set, , Dárkové sady Vůně do bytu, Provoňte svůj domov nebo potěšte krásnou vůní do bytu někoho ze svých blízkých. Dárková sada Souletto Orientalism Home Fragrance Discovery Set je zárukou úspěchu v obou případech. Vhodně zvolená interiérová vůně snadno navodí pocit klidu a pohody a pomůže vytvořit příjemné a útulné prostředí. Vlastnosti: orientální aroma ideální jako dárek (notino.cz)

Podobné produkty ako Souletto Orientalism Home Fragrance Discovery Set dárková sada , Tropical axolotl sticks 250 ml 135 g (5900469116142)

Maison Margiela REPLICA Discovery Set dárková sada unisex

Maison Margiela REPLICA Discovery Set dárková sada unisex
Detail

Maison Margiela REPLICA Discovery Set, , Unisex sady unisex, Zaručený způsob, jak potěšit vaše blízké představuje unisex parfémový set Maison Margiela REPLICA Discovery Set. Obsahuje jedinečnou vůni, která udělá radost, a zaujme i krásným balením, v němž se ukrývá. Darujte tuto luxusní sadu a poznejte pocit, jaké to je učinit lidi kolem vás šťastné. Vlastnosti: unisex – pro muže i pro ženy ideální pro objevení nových vůní Sada obsahuje: Lazy Sunday Morning 7 ml Bubble Bath 7 ml Beach Walk 7 ml Sailing Day 7 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Maison Margiela REPLICA Discovery Set dárková sada unisex , Schleich mia a set pro vaulting 42443 (4059433574011)

Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger dárková sada

Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger dárková sada
Detail

Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger, , Kosmetické sady pro ženy, Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger. Sada obsahuje: Refreshment sprchový gel 30 ml Feeling Fresh tělový peeling 30 ml Finding Balance Finding Balance tělové mléko 30 ml Mind Your Hands krém na ruce 30 ml Vlastnosti: zanechává pokožku jemnou a vláčnou skvěle se hodí jako dárek (notino.cz)

Podobné produkty ako Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger dárková sada , Invisibobble® sprunchie extra comfy set (4063528030092)

Bahoma London Christmas Collection Discovery set vánoční dárková sada

Bahoma London Christmas Collection Discovery set vánoční dárková sada
Detail

Bahoma London Christmas Collection Discovery set, , Dárkové sady Vůně do bytu, Vonná svíčka Bahoma London Christmas Collection Discovery set provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: ovocná vůně dřevitá vůně kořenité aroma sladké aroma hřejivá vůně vánoční aroma ideální jako dárek Sada obsahuje: Spirit of Christmas vonná svíčka 195 g Cinnamon Spice vonná svíčka 195 g Noel Noel vonná svíčka 195 g Silent Night vonná svíčka 195 g Složení: bavlněný knot Jak používat: Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. (notino.cz)

Podobné produkty ako Bahoma London Christmas Collection Discovery set vánoční dárková sada , Schleich set appalosští koně a tréninkové příslušenstí 42433 (4059433572659)

Hermes Women's Perfumes Discovery Set dárková kazeta dárková sada

Hermes Women's Perfumes Discovery Set dárková kazeta dárková sada
Detail

Hermes Women's Perfumes Discovery Set Dárková kazeta pro ženy parfémovaná voda Twilly d´Hermes 7,5 ml + toaletní voda Un Jardin Sur Le Nil 7,5 ml + kolínská voda Eau De Rhubarbe Écarlate 7,5 ml + toaletní voda Eau Des Merveilles 7,5 ml (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Hermes Women's Perfumes Discovery Set dárková kazeta dárková sada , Schleich svět přírody - pečovatelský set pro hříbě 42367 (4055744013812)

Souletto Hand & Body Care Discovery Set dárková sada (na ruce a tělo)

Souletto Hand & Body Care Discovery Set dárková sada (na ruce a tělo)
Detail

Souletto Hand & Body Care Discovery Set, , Kosmetické sady pro ženy, Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem Souletto Hand & Body Care Discovery Set. Sada obsahuje: Mind Your Hands (Pink pepper & Rice milk) krém na ruce 30 ml pilník na nehty Magnolia & Jasmine tuhé mýdlo 30 g Lily & Musk tuhé mýdlo 30 g Refreshment (Pink pepper & Rice milk) sprchový gel 30 ml Vlastnosti: skvěle se hodí jako dárek mix kosmetických produktů pro každodenní použití (notino.cz)

Podobné produkty ako Souletto Hand & Body Care Discovery Set dárková sada (na ruce a tělo) , Zucchero: discovery - cd (3898376)

Schleich Set divoká zvířátka 42387

Detail

Set ručně malovaných a detailně zpracovaných figurek divokých zvířat vás přenese do světa divokých afrických stepí. S těmito krásnými figurkami si děti mohou nejen hrát, ale i se něco nového naučit. Součástí balení jsou figurky: Zebra stepní, Lev, Šimpanz a mládě Slona afrického. (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set divoká zvířátka 42387 , Gp discovery chr35 (4891199190131)

Squishmallows - Fialový axolotl Monika 20 cm (734689663897)

Squishmallows - Fialový axolotl Monika 20 cm (734689663897)
Detail

Plyšák - vhodný pro děti od narození, s výškou 20 cm, znáte z Squishmallows (alza.cz)

Podobné produkty ako Squishmallows - Fialový axolotl Monika 20 cm (734689663897) , Schleich set hříbě a islandská klisna s lékárničkou 42430 (4059433573656)

Levenhuk Discovery Scope Set 3 + kniha Neprázdná prázdnota

Detail

Sada hvězdářského dalekohledu, biologického mikroskopu a binokulárního dalekohledu je ideální pro začátečnické badatele. Levenhuk Discovery Scope Set 3 + kniha Neprázdná prázdnota zahrnuje rozsáhlé příslušenství ke všem 3 zařízením a je hned připravená k užívání. Vzdělávací publikace „Vesmír. Neprázdná prázdnota“ funguje jako skvělý průvodce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Levenhuk Discovery Scope Set 3 + kniha Neprázdná prázdnota

Levenhuk Discovery Scope Set 2 + kniha Neprázdná prázdnota

Detail

Sada stolního hvězdářského dalekohledu a biologického mikroskopu je ideální pro začátečníky. Levenhuk Discovery Scope Set 2 + kniha Neprázdná prázdnota je určená pro pozorování Měsíce, pozemských objektů a studium průhledných vzorků. Rozsáhlá sada doplňků umožňuje okamžité používání. Publikace „Vesmír. Neprázdná prázdnota“ slouží jako přehledný průvodce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Levenhuk Discovery Scope Set 2 + kniha Neprázdná prázdnota , Invisibobble® rosie fortescue set trendy treasure kit (4063528000699)

Schleich Set poník kobyla a hříbě

Schleich Set poník kobyla a hříbě
Detail

Kobyla poníka s hříbětem jsou ve skutečnosti přívětivá zvířátka, s patřičným temperamentem, která ráda skákají a jsou svázána s dlouhověkostí. Poník je v dospělosti vysoký 127 cm. Přednosti: velmi kvalitní materiál ručně malovaný výrobek splňuje přísné normy a předpisy Vyberte dětem krásné figurky schleich! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: tvrdá guma Rozměr: 8,9 x 5,6 x 13,7 cm Design: Německo (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set poník kobyla a hříbě , Levenhuk discovery range 60 (785104922143)

Schleich Svět přírody Parkurové překážky set

Schleich Svět přírody Parkurové překážky set
Detail

Příslušenství ke koním čeká na holčičky a kluky od 3 let, v podobě detailně překážek pro skákání. Toto vybavení mohou děti využít při jízdách s figurkami jezdeckých koní schleich, se kterými se chystají na turnaje. Přednosti: velmi kvalitní materiál ručně malovaný výrobek splňuje přísné normy a předpisy Obsah balení: překážky pro skákání Vyberte dětem krásné figurky Schleich! Vhodné pro děti od 3 let Rozměr balení: 29 x 8,2 x 11,5 cm Materiál: plast Design: Německo (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Schleich Svět přírody Parkurové překážky set , Levenhuk discovery range 70 (785104922150)

Schleich Mia a set pro vaulting

Schleich Mia a set pro vaulting
Detail

Mia s Tomem mohou s pomocí dětí začít trénovat na závody. Mají k dispozici patřičné příslušenství. Společníkem jim je kočka odpočívající v pelíšku. Přednosti: velmi kvalitní materiál ručně malovaný výrobek splňuje přísné normy a předpisy Obsah balení: dívka, instruktor, turnajový kůň, kočka klenbové sedlo, uzda, 2 martingale bič, deka, úložná lavice, trofej, koš, 4 díly plotu Kupte dětem figurky značky schleich! Vhodné pro děti od 5 let Materiál: plast Rozměr balení: 24,5 x 19 x 6,6 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Schleich Mia a set pro vaulting , Levenhuk discovery atto polar (79103)

Schleich 42386 Farmářská zvířata set 5ks

Schleich 42386 Farmářská zvířata set 5ks
Detail

schleich 42386 Farmářská zvířata set 5ks Farmářská zvířátka ukazují dětem, kdo všechno žije na statku. Tato sada je propracovaná do detailu a rozšiřuje dětem možnost hry s figurkami Schleich. Přednosti: velmi kvalitní materiál ručně malovaný výrobek splňuje přísné normy a předpisy Obsah balení: telátko, kočka, border kolie husa, hříbě Vyberte dětem sadu figurek značky Schleich! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: cca 7 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Schleich 42386 Farmářská zvířata set 5ks , Tpms cub land rover discovery discovery 3 (l319) 2005 - 2009 [a (lr-1)] (0255s720)

Schleich Farmářská zvířata set 5ks 42386

Detail

V sadě naleznete pět nejpopulárnějších zvířátek, co žijí na farmě. Figurky jsou ručně malované a propracované do posledního detailu. Telátko, kočka, pejsek, husa a hříbátko nesmí chybět ve vaší sbírce. Vhodné pro děti od 3 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich Farmářská zvířata set 5ks 42386 , Schleich hracky

Schleich Set domácí zvířátka 42385 (4059433570587)

Schleich Set domácí zvířátka 42385 (4059433570587)
Detail

Figurky - hrací set, zvířátka, na hraní a sběratelské, materiál plast, výška 24,5 cm, nepohyblivé, 4 figurky v balení, vhodné od 3 let, 4 ks v balení Seznamte se se zvířátky ze statku, s nimiž si užijete spoustu legrace. V balení najdete 4 plastové figury kravičky, oslíka, ovečky a kohoutka. Bije vám v hrudi srdce pravého milovníka zvířat? Pak se vám jistě rozbuší při pohledu na jedinečný set zvířátek, se kterými se můžete potkat na statku. Najdete zde 4 plastové figurky roztomilých příslušníku zvířecí říše, které jsou propracované do těch nejmenších detailů. Svým skutečným sourozencům jako by z oka vypadly. Seznamte se s kravičkou, oslíkem, ovečkou a kohoutkem. Stačí rozbalit a začít si hrát. Vhodné pro děti od 3 let. Klíčové vlastnostiZvířátka ze statku pohromaděKravička, oslík, ovečka a kohoutekDetailní hodnověrné zpracováníZ kvalitního plastového materiáluRozměry balení 24,5 × 19 × 8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set domácí zvířátka 42385 (4059433570587) , Schleich hroch

Schleich Set divoká zvířátka 42387 (4059433572840)

Schleich Set divoká zvířátka 42387 (4059433572840)
Detail

Figurky - hrací set, zvířátka, na hraní a sběratelské, materiál plast, nepohyblivé, 4 figurky v balení, vhodné od 3 let, 4 ks v balení Seznamte se se zvířátky ze statku, s nimiž si užijete spoustu legrace. V balení najdete 4 plastové figury opičky, lvíčka, zebry a sloníka. Bije vám v hrudi srdce pravého milovníka zvířat? Pak se vám jistě rozbuší při pohledu na jedinečný set zvířátek, se kterými se můžete potkat v džungli. Najdete zde 4 ručně malované figurky roztomilých příslušníku zvířecí říše, které jsou propracované do těch nejmenších detailů. Svým skutečným sourozencům jako by z oka vypadly. Seznamte se s opičkou, lvíčkem, zebrou a sloníkem. Stačí rozbalit a začít si hrát. Vhodné pro děti od 3 let. Klíčové vlastnostiZvířátka ze statku pohromaděOpička, lvíček, zebra a sloníkDetailní hodnověrné zpracováníZ kvalitního plastového materiáluRozměry balení 24,5 × 19 × 8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set divoká zvířátka 42387 (4059433572840) , Jednorozec schleich

Tropical Axolotl Sticks 250 ml 135 g (5900469116142)

Tropical Axolotl Sticks 250 ml 135 g (5900469116142)
Detail

Krmivo pro akvarijní ryby - základní krmivo, typem krmiva jsou pelety a tyčinky, určeno pro obojživelníky, hmotnost 0,135 kg, objem 0,25 l Při výběru krmiva pro akvarijní ryby je důležité se zaměřit na lehkou stravitelnost a optimální obsah základních živin. Vaše akvarijní rybky si jistě zaslouží zpestření potravy tímto krmivem ve formě pelet a tyčinek. Krmivo pro akvarijní ryby Tropical použijete pro obojživelníky. Obsahuje vitamín E. Hmotnost krmiva pro akvarijní ryby Tropical je 0,135 kg. Balení obsahuje 1 kus akvarijního krmiva. Hlavní přednosti krmiva pro akvarijní ryby Tropical Axolotl Sticks 250 ml 135 g Krmivo pro rybičky Tropical patří mezi základní krmivo Jedná se o pelety a tyčinky Akvarijní krmivo Tropical je určeno pro obojživelníky Krmivo má svém složení vitamín E V balení se nachází 1 kus krmiva do akvária Hmotnost krmiva pro akvarijní ryby Tropical dosahuje 0,135 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropical Axolotl Sticks 250 ml 135 g (5900469116142) , Schleich 42370

Dr. Barbara Sturm Discovery Kit cestovní set 7 ks

Dr. Barbara Sturm Discovery Kit  cestovní set 7 ks
Detail

DISCOVERY KIT DR. BARBARA STURM je dokonalým krokem k poznání klíčových produktů „molekulární péče o pleť" Dr. Barbara Sturm.Tato 7dílná sada produktů cestovní velikosti bude perfektně exfoliovat, hydratovat a opravovat vaši pokožku a dodávat zářivou #SturmGlow.Set obsahuje oblíbené miniatury v cestovní velikosti: Cleanser (50 ml), Face Mask (20 ml), Facial Scrub (20 ml), Hyaluronic Serum (3 ml), Face Cream (20 ml), Eye Cream (5 ml), Anti-Aging Body Cream (50 ml)Produkty jsou vhodné pro všechny typy pleti.Jak používat:CLEANSER - Před použitím důkladně protřepejte, 1-2 pumpičky naneste do dlaní a pak krouživými pohyby masírujte pleť. Poté opláchněte vlažnou vodou.FACE MASK - Aplikujte minimálně dvakrát nebo třikrát týdně po čištěn. Nechte masku působit 10-15 minut a nechte ji úplně vsáknout do pleti. Poté ji omyjte vlažnou vodou.FACIAL SCRUB - aplikujte 1-2x týdně. Použijte na obličej, krk a dekolt, jemně masírujte krouživými pohyby, poté spláchněte. Vyvarujte se okolí očí a úst.HYALURONIC SERUM - Kápněte jednu pipetu séra do dlaně a aplikujte ji na obličej. Jemně poklepejte na kůži. Počkejte, než se sérum vsákne a následně naneste pleťový krém. Skleněnou ampuli udržujte mimo dosah dětí.EYE CREAM - Používejte ráno, aplikujte na kůži 1 cm od oka a na nadočnicový oblouk. Neaplikujte na pohyblivé oční víčko.FACE CREAM - Aplikujte na dobře vyčištěnou pleť na obličeji, krku a dekoltu. Vyvarujte se okolí očí. Krém je vhodný pro denní i noční použití.ANTI-AGING BODY CREAM - Rovnoměrně naneste na celé tělo krouživými pohyby, dokud se krém úplně nevstřebá. (fann.cz)

Podobné produkty ako Dr. Barbara Sturm Discovery Kit cestovní set 7 ks , Schleich delfin

Schleich Set appalosští koně a tréninkové příslušenství

Schleich Set appalosští koně a tréninkové příslušenství
Detail

Hrací sada v podobě detailně propracovaných prvků, seznamuje děti s životem jezdeckých koní a jezdeckou školou. Holčičky a kluci mohou pomoci Lise trénovat s klisnou skoky přes překážky a také s pečlivou péči od hřebelcování, krmení až po výběh a vyjížďky. Lisa není součástí balení. Přednosti: velmi kvalitní materiál figurky jsou ručně malované splňuje přísné normy a předpisy Obsah balení: 2 figurky dospělých koní, 1 figurka hříběte 4 ks ohrady, parkur překážka pohár pro vítěze, krmení, doplňky Vyberte dětem hrací sadu značky schleich! Vhodné pro děti od 5 let Materiál: plast Rozměry balení: 5,1 x 24,2 x 18,9 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set appalosští koně a tréninkové příslušenství , Schleich los

Schleich Mia a set pro vaulting 42443

Detail

Malá holčička Mia, se může dokonale připravit na svou první soutěž se setem pro vaulting. Instruktor jízdy na koni, Tom, uklidňuje koně a jemně švihne bičem, který drží ve své ruce, takže kůň běží rovnoměrně v kruhu uvnitř plotu, který lze sestavit dle potřeby. Mia, sestra Hannah, má pohyblivé paže a dokáže držet velkou zlatou trofej. (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich Mia a set pro vaulting 42443 , Schleich prase

Schleich 42419 set Westernová jezdkyně se zvířátky

Schleich 42419 set Westernová jezdkyně se zvířátky
Detail

schleich 42419 set Westernová jezdkyně se zvířátky Sada detailně zpracovaných figurek, se kterými si děti mohou hrát na život kovbojky s jejím koněm i psy. Materiálem pro tyto figurky je vysoce kvalitní termoplastový kaučuk. Holčičky a kluci si pomocí těchto zvířátek mohou rozvinout svoji hru a pomocí této hry proniknout hlouběji k zájmu o přírodu, zvířátka i westernový život. Jezdkyně a kůň jsou dvě samostatné figurky, stejně jako sedlo. Přednosti: velmi kvalitní materiál ručně malovaný výrobek splňuje přísné normy a předpisy Obsah balení: kovbojka, kůň, telátko, pes, ohlávka, sedlo Vyberte dětem některé z figurek značky Schleich! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry balení: 24,5 x 19 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Schleich 42419 set Westernová jezdkyně se zvířátky , Schleich klisna

Schleich Farmářská zvířata set 5ks 42386 (4059433572833)

Schleich Farmářská zvířata set 5ks 42386 (4059433572833)
Detail

Figurka - herní set, zvířátka, výška 5 cm, materiál Plast, vhodná od 3 let, 5 ks v balení Set Farmářská zvířata schleich 42386 potěší všechny malé i velké milovníky a sběratele zvířecích figurek z dílny této německé značky. Sada si klade za cíl seznámit děti s dalšími zvířaty, která žijí na farmě, a rozšířit tak jejich sbírku o další modely. Nabízí jim pětici figurek, které velice věrně ztvárňují oblíbená hospodářská zvířata. Figurky kočky, hříběte, husy, border kolie a telátka vynikají kvalitou a precizností zpracování, což je pro veškeré produkty značky Schleich charakteristické. Jsou vyrobené z kvalitní tvrdé gumy, ručně malované a propracované do posledního detailu. Děti s touto sadou získají nové možnosti pro hraní a velcí sběratelé další úžasné kousky. Klíčové vlastnosti sady figurek Schleich 42386 - set Farmářská zvířata (5 ks) Sada zvířecích figurek na hraní i do sbírky od německé značky SchleichProdukty... (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Farmářská zvířata set 5ks 42386 (4059433572833)

Schleich 42431 set andaluský kůň a módní doplňky

Schleich 42431 set andaluský kůň a módní doplňky
Detail

Figurka andaluského koně, zajisté potěší holčičky, které si rády hrají se Sofií. O koníka se mohou starat, překrývat ho krásnou dekou nebo mu nasadit ohlávku. Přednosti: velmi kvalitní materiál ručně malovaný výrobek splňuje přísné normy a předpisy Obsah balení: andaluský kůň, nůžky, deka Vyberte dětem figurku značky schleich! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: tvrdá guma Rozměr: 19 x 5,2 x 17,3 cm Design: Německo (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Schleich 42431 set andaluský kůň a módní doplňky

Schleich Set králíkárna se zvířátky a příslušenstvím 42420

Detail

Pokud byste chtěli mít králíka jako domácího mazlíčka nebo ho umístit na svou farmu, potřebujete vědět pár informací: necítíte se dobře sám, takže byste měli mít alespoň malou skupinu králíků. Navíc králíci potřebují spoustu pohybu, takže je pro ně ideální pohyb na trávě, kde mohou hrabat díry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set králíkárna se zvířátky a příslušenstvím 42420

Schleich Set appalosští koně a tréninkové příslušenstí 42433

Detail

Tréninkové příslušenství má nekonečné možnosti rozšíření a může být kombinováno s jezdeckou školou a koňmi. Lisa nejraději trénuje appaloské koně. Když Lisa jednou přišla na trénink, uviděla klisnu, která přeskočila překážky – ačkoli měla být vycvičena na západní jízdu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set appalosští koně a tréninkové příslušenstí 42433

Schleich Set kurník se zvířátky a příslušenstvím 42421

Detail

Set kurníku se zvířátky a příslušenstvím je ideálním doplňkem pro vaši farmu! Chvíli před úsvitem kohout usedá na střechu kurníku, aby zakokrhal. Slepice se také objevují s prvními sluneční paprsky. Malá kuřátka začínají škrábat pípat ze stáje. (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set kurník se zvířátky a příslušenstvím 42421

Schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou

Schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou
Detail

Islandská klisna s hříbátkem čeká až děti pomohou malé Hannah s veterinárním ošetřením. K dispozici mají lékařský boxík s potřebným příslušenstvím. Stetoskopem vyšetří klisnu i hříbátko. Při zranění nohy použijí bandáž. Přednosti: velmi kvalitní materiál ručně malovaný výrobek splňuje přísné normy a předpisy Obsah balení: islandská klisna a hříbě lékárnička, stetoskop, bandáž, jablka Vyberte dětem figurky značky schleich! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: tvrdá guma Rozměr: 19 x 17,3 x 5,2 cm Design: Německo (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou

Schleich Mia a set pro vaulting 42443 (4059433574011)

Schleich Mia a set pro vaulting 42443 (4059433574011)
Detail

Set figurek a příslušenství -, materiál plast, s pohyblivými končetinami, na baterie (jsou součástí balení), od 5 let , 18 ks v balení Pro všechny milovníky koní je určena herní sada schleich 42443 Mia a set pro vaulting, která obsahuje vše, co je potřeba k trénování voltiže. Malá holčička Mia se připravuje na svou první soutěž. Koně ovládá lonžér Tom, který je zkušeným instruktorem. Z útulného pelíšku pozoruje veškeré dění hnědé koťátko. Po tréninku Mia sundá sedlo, uzdu i přikrývku a uloží je na lavici. Všechny figurky jsou ručně malované a propracované do nejmenších detailů, dokonce mají pohyblivé končetiny a umí uchopit různé předměty. Herní set z kolekce Schleich Horse Club obsahuje i spoustu doplňků, díky kterým bude hra veselejší a mnohem zábavnější. Hračka potěší všechny vášnivé koňařky, jimž bylo 5 let a o vlastním koníkovi zatím jen sní. Klíčové vlastnosti herního setu Schleich 42443 Mia a set pro vaultingJezdecký areál k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Mia a set pro vaulting 42443 (4059433574011)

Schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou 42430

Detail

Tato sada je perfektní doplněk pro Hannah při poskytování veterinární péče. Chce se totiž stát veterinářkou jako její maminka. Jakmile je kůň zraněný nebo nemocný, je tu otevírací lékařský box s potřebným příslušenstvím. (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou 42430

Schleich Svět přírody - pečovatelský set pro hříbě 42367 (4055744013812)

Schleich Svět přírody - pečovatelský set pro hříbě 42367 (4055744013812)
Detail

Doplňky k figurkám na hraní, výška figurky: 15 cm, vhodné pro děti od 3 let Figurka schleich 42367 Svět přírody - pečovatelský set pro hříbě bude skvělým dárkem pro kamaráda nebo i vás samotné. Tento model ocení dívky i chlapci. Jedná se o figurku Schleich, která se dětem postará o zábavu. Figurka se zhotovuje z materiálu, jímž je plast a její použití je doporučeno od 3 let. Rozhodující parametry figurky Schleich 42367 Svět přírody - pečovatelský set pro hříbě Určení: pro kohokoliv Je vhodná pro děti od 3 let Figurka má na výšku 1,5 cm Druh: hrací sety Schleich 42367 Svět přírody - pečovatelský set pro hříbě si zamilují děti na hraní Materiál figurky Schleich tvoří plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Svět přírody - pečovatelský set pro hříbě 42367 (4055744013812)

Schleich Set andaluský kůň a módní doplňky 42431 (4059433572581)

Schleich Set andaluský kůň a módní doplňky 42431 (4059433572581)
Detail

Figurka - herní set, zvířátka, na hraní, výška 17,3 cm, materiál Plast, nepohyblivá, vhodná od 3 let Hlavní vlastnosti figurky schleich Set andaluský kůň a módní doplňky 42431 S figurkou Schleich si budou vaše děti hrát od rána do večera Je vhodná pro děti od 3 let Materiálem je plast Schleich Set andaluský kůň a módní doplňky 42431 osloví především milovníky zvířátek Díky figurce vymyslíte s dětmi mnoho nové zábavy V balení naleznete jednu figurku Figurka Schleich měří 17 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set andaluský kůň a módní doplňky 42431 (4059433572581)

Schleich Set appalosští koně a tréninkové příslušenstí 42433 (4059433572659)

Schleich Set appalosští  koně a tréninkové příslušenstí 42433 (4059433572659)
Detail

Set figurek a příslušenství -, materiál plast, od 3 let , 11 ks v balení Figurka schleich 42433 - Set appaloosští koně a tréninkové příslušenství potěší všechny malé i velké milovníky a sběratele koňských figurek z dílny této německé značky. Kolekce Farm World si klade za cíl seznámit děti se zvířaty a životem na farmě. Další model do sbírky velice věrně ztvárňuje tři koně Appaloosa při tréninku skoků přes překážky. Valach, kobyla a hříbě jsou v tréninkovém výběhu, který je vybavený dokonce i košem s jablky, která dostávají za odměnu. Všechny figurky vynikají kvalitou a precizností zpracování, jsou vyrobené z kvalitní tvrdé gumy, ručně malované a propracované do posledního detailu. Děti se sadou získají nové možnosti pro hraní a sběratelé další úžasný kousek. Klíčové vlastnosti figurky Schleich 42433 - Set appaloosští koně a tréninkové příslušenství Figurky 3 koní Appaloosa v tréninkovém výběhu na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set appalosští koně a tréninkové příslušenstí 42433 (4059433572659)

GUERLAIN Abeille Royale Discovery Age-Defying Set sada pro péči o pleť

GUERLAIN Abeille Royale Discovery Age-Defying Set sada pro péči o pleť
Detail

GUERLAIN Abeille Royale Discovery Age-Defying Set, , Pleťová séra pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada GUERLAIN Abeille Royale udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil olejové sérum pro rozjasnění a vyhlazení pleti 15 ml Abeille Royale Fortifying Lotion pleťové tonikum s mateří kašičkou 15 ml Abeille Royale Day Cream denní zpevňující a protivráskový krém 15 ml Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum omlazující regenerační sérum 8x0,6 ml Vlastnosti: obsahuje miniverze produktů mix kosmetických produktů pro každodenní použití skvěle se hodí jako dárek Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako GUERLAIN Abeille Royale Discovery Age-Defying Set sada pro péči o pleť

GUERLAIN Abeille Royale Discovery Age-Defying Set sada pro péči o pleť

GUERLAIN Abeille Royale Discovery Age-Defying Set sada pro péči o pleť
Detail

GUERLAIN Abeille Royale Discovery Age-Defying Set, , Pleťová séra pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada GUERLAIN Abeille Royale Discovery Age-Defying Set udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Abeille Royale Fortifying Lotion pleťové tonikum s mateří kašičkou 15 ml Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil olejové sérum pro rozjasnění a vyhlazení pleti 15 ml Abeille Royale Double R Renew & Repair Advanced Serum omlazující sérum 7 x 0,6 ml Day Cream denní zpevňující a protivráskový krém 15 ml Vlastnosti: mix kosmetických produktů pro každodenní použití obsahuje miniverze produktů kompletní rutina pro každodenní péči produkty pro hloubkovou výživu a hydrataci Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako GUERLAIN Abeille Royale Discovery Age-Defying Set sada pro péči o pleť

Sisley L’Intégral Anti-Age Discovery Program Set dárková sada (pro zralou pleť)

Sisley L’Intégral Anti-Age Discovery Program Set dárková sada (pro zralou pleť)
Detail

Sisley L’Intégral Anti-Age Discovery Program Set, , Oční krémy a gely pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada Sisley L’Intégral Anti-Age Discovery Program Set udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: L'Integral Eye & Lip Contour Cream protivráskový krém na okolí očí a rtů 2 ml Firming Serum intenzivně zpevňující sérum proti vráskám 4 ml L'Integral Anti-Age Cream intenzivní protivráskový krém 50 ml Anti-Wrinkle Serum protivráskové sérum 4 ml Vlastnosti: navrací pleti mladistvý vzhled hloubkově vyživuje intenzivně hydratuje redukuje vrásky a předchází jejich vzniku Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Sisley L’Intégral Anti-Age Discovery Program Set dárková sada (pro zralou pleť)

Schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou 42430 (4059433573656)

Schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou 42430 (4059433573656)
Detail

Figurka - herní set, zvířátka, na hraní, výška 17,3 cm, materiál Guma, nepohyblivá, vhodná od 3 let Zásadní vlastnosti figurky schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou 42430 S figurkou Schleich nebudete o dětech ani vědět Je ideální pro děti od 3 let Materiálem je guma Schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou 42430 se zalíbí milovníkům zvířátek Figurka na hraní bude zdrojem mnoha nových her V sadě najdete 2 figurky Figurka Schleich měří 17 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou 42430 (4059433573656)

THULE Střešní nosiče pro LAND ROVER, Discovery (Mk.V), 5-dr SUV s integrovanými podélnými nosiči, r. (THK9036)

THULE Střešní nosiče pro LAND ROVER, Discovery (Mk.V), 5-dr SUV s integrovanými podélnými nosiči, r. (THK9036)
Detail

Střešní nosiče - délka 127 cm, nosnost 100 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění na integrované hagusy, černá barva Pokud vám nestačí místo v kufru a vozíte rozměrnější náklady, THULE Střešní nosiče pro LAND ROVER, Discovery (Mk.V), 5-dr SUV s integrovanými podélnými nosiči, r. se budou hodit v mnoha situacích. Jedná se o střešní nosiče na integrované hagusy tedy určené k upevnění do podélníků na střeše auta. Jednotlivé tyče mají délku 127 cm a dá se počítat s maximální nosností 100 kg. Vždy je nutné vzít v úvahu i nosnost střechy. Střešní nosiče Thule jsou vyrobeny z hliníku, kromě příjemné hmotnosti nabízejí také dobrou odolnost vůči korozi. Při povrchové úpravě výrobce vsadil na klasickou černou barvu. Zajímavé vlastnosti střešních nosičů THULE Střešní nosiče pro LAND ROVER, Discovery (Mk.V), 5-dr SUV s integrovanými podélnými nosiči, r. Snadno naložíte rozměrnější náklady či sportovní vybavení Střešní nosiče Thule mají nosnost 100 kg Upínají se na... (alza.cz)

Podobné produkty ako THULE Střešní nosiče pro LAND ROVER, Discovery (Mk.V), 5-dr SUV s integrovanými podélnými nosiči, r. (THK9036)

Schleich 42432 Set hříbě a Quarter kůň se štěňátkem a doplňky

Schleich 42432 Set hříbě a Quarter kůň se štěňátkem a doplňky
Detail

Zábava s figurkami schleich tě nikdy neomrzí... Figurky a doplňky z kolekce Horse Club jsou propracovány do posledního detailu a přiblíží ti život ve stáji a kolem ní. Pronikni do světa chovu koní, nasbírej figurky a pořiď si vlastní jezdeckou stáj. Balení obsahuje: figurku koně, hříběte, štěněte a doplňky. Schleich jsou realistické a do detailů propracované figurky, kde se designeři soustředili na filozofii těla, strukturu svalů a celkový výraz postavičky. Děti si tak mohou hrát se zvířátky z celého světa, pravěkými dinosaury, filmovými a pohádkovými postavičkami, které jsou věrnou kopií svých předloh, a kouzelnými elfy a vílami z magického světa Bayala. Vhodné pro děti od 5 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Schleich 42432 Set hříbě a Quarter kůň se štěňátkem a doplňky

Schleich Set hříbě a Quarter kůň se štěňátkem a doplňky 42432

Detail

Někdy se koně v ohradě nemohou postarat o svá čerstvě narozená mláďata. Potom je to chvíle pro Sarah, která miluje zvířecí mláďata a ráda pomáhá s péčí. Když se ve stáji narodí hříbě, Sarah ho krmí lahví. Kobyla dovoluje Sarah hřebelcovat a masírovat hříbě kartáčem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set hříbě a Quarter kůň se štěňátkem a doplňky 42432

Rohnson Set filtrů R-9100HF pro čističku vzduchu R-9100

Rohnson Set filtrů R-9100HF pro čističku vzduchu R-9100
Detail

Rohnson Set filtrů R-9100HF pro čističku vzduchu R-9100 Balení 4 ks náhradních filtrů pro čističku vzduchu do auta Rohnson R-9100 Car Air Purifier. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Rohnson Set filtrů R-9100HF pro čističku vzduchu R-9100

Schleich Set hříbě a Quarter kůň se štěňátkem a doplňky 42432 (4059433572772)

Schleich Set hříbě a Quarter kůň se štěňátkem a doplňky 42432 (4059433572772)
Detail

Set figurek a příslušenství -, materiál guma, od 3 let , 9 ks v balení Zásadní přednosti figurky schleich Set hříbě a Quarter kůň se štěňátkem a doplňky 42432 S figurkou Schleich nebudete o dětech ani vědět Je vhodná pro ratolesti od 3 let Materiálem využitým při výrobě je guma Schleich Set hříbě a Quarter kůň se štěňátkem a doplňky 42432 se bude líbit hlavně milovníkům zvířátek Díky figurce vymyslíte s dětmi mnoho nové zábavy V balení najdete 3 figurky Figurka Schleich měří 19,0 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Set hříbě a Quarter kůň se štěňátkem a doplňky 42432 (4059433572772)
omorovicza glow discovery set, LEGO® Icons 10283 NASA Raketoplán Discovery (5702016914061), schleich pecovatelsky set pro hribe, Schleich Set domácí zvířátka 42385 (4059433570587), Schleich Set divoká zvířátka 42387 (4059433572840), Squishmallows - Fialový axolotl Monika 20 cm (734689663897), schleich set kurnik se zviratky a prislusenstvim, Schleich Farmářská zvířata set 5ks 42386 (4059433572833), Tropical Axolotl Sticks 250 ml 135 g (5900469116142), Schleich Mia a set pro vaulting 42443 (4059433574011), invisibobble® SPRUNCHIE EXTRA COMFY Set (4063528030092), Schleich Set appalosští koně a tréninkové příslušenstí 42433 (4059433572659), Schleich Svět přírody - pečovatelský set pro hříbě 42367 (4055744013812), Zucchero: Discovery - CD (3898376), GP Discovery CHR35 (4891199190131), Schleich Set hříbě a islandská klisna s lékárničkou 42430 (4059433573656), INVISIBOBBLE® Rosie Fortescue Set Trendy Treasure Kit (4063528000699), Levenhuk Discovery Range 60 (785104922143), Levenhuk Discovery Range 70 (785104922150), Levenhuk Discovery Atto Polar (79103), TPMS CUB LAND ROVER DISCOVERY Discovery 3 (L319) 2005 - 2009 [A (LR-1)] (0255S720), schleich hracky, schleich hroch, jednorozec schleich, schleich 42370, schleich delfin, schleich los, schleich prase, schleich klisna