Sapho repair spray barva pro opravu keramiky, smaltu a akrylu 50ml, bílá ca-17080

Produkt Sapho repair spray barva pro opravu keramiky, smaltu a akrylu 50ml, bílá ca-17080 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sapho repair spray barva pro opravu keramiky, smaltu a akrylu 50ml, bílá ca-17080 upraviť a produkt hľadať znova.

SAPHO REPAIR SPRAY barva pro opravu keramiky, smaltu a akrylu 50ml, bílá CA-17080

SAPHO REPAIR SPRAY barva pro opravu keramiky, smaltu a akrylu 50ml, bílá CA-17080
Detail

OPRAVNÝ SPREJ jednosložkový lak pro kuchyň a koupelnuS opravným sprejem Cramer můžete rychle a levně odstranit drobné škody v kuchyni nebo koupelně. Tento sprej se obzvláště dobře hodí pro opravu skvrn ve vaně, umyvadlu, sprchové vaničce, nebo dřezu. Můžete ho ale také použit pro pračky, ledničky nebo jiné zařízení v domě.JE VHODNÝna opravu drobných škod, škrábanců a skvrn v kuchyni a koupelněPOVRCHY smalt, keramika, akryl, kov, práškované a lakované povrchyVÝHODYnákladově efektivní a rychlá opravaPOUŽITÍ příprava povrchu (očistit a odmastit) a následný postřik lakemINFORMACEPro hlubší poškození doporučujeme použít raději opravnou sadu CA-16080 viz související zboží. Na opravené oblasti nepoužívejte koncentrované nebo abrazivní čisticí prostředky. Žádné dezinfekční nebo organická rozpouštědla, nepoužívejte na kuchyňské náčiní. Tepelná odolnost do 60 ° C. Skladování při teplotě + 5 °C až 30 °C, Minimální trvanlivost 3 roky. OBSAH = Aerosol, výkoný jednosložkový lak (50 ml) v bílé sanitární barvě. EAN: 4027316117082 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO REPAIR SPRAY barva pro opravu keramiky, smaltu a akrylu 50ml, bílá CA-17080 , Megasize spray pro zpevnění erekce 50ml (74)

SAPHO REPAIR KIT opravná sada keramika, smalt a akryl, bílá CA-16080

SAPHO REPAIR KIT opravná sada keramika, smalt a akryl, bílá CA-16080
Detail

Profesionální oprava drobných škod a vad v kuchyni a koupelně Jistě to každý zažil: klíč Vám při montáži spadne přímo do vany. To otráví nejen Vás jako zákazníka, taková příhoda stojí čas i peníze Vašeho instalatéra. Škoda se dá snadno napravit použitím vhodného opravného tmelu. Použitím nekvalitního výrobku riskujete, že postižené místo nebude následně dostatečně odolné proti působení vody. To může mít za následek tvorbu rzi a netěsnost v povrchu vany. Použitím opravné sady eliminujete veškerá uvedená rizika. Každý instalatér se tak může postarat o to, aby řešením nemusela být časově i finančně náročná výměna celé vany. POVRCHY Keramika, smalt, akrylátVÝHODY Jednoduchá manipulace s perfektním výsledkem Kompletní balíček šetří peníze POUŽITÍ Příprava povrchu: řádně očistit pomocí smirkového papíru, hlubší poškození vyplnit tmelem, protřepat nádobu a nabarvit poškozenou částINFORMACEPro cca 7 možných oprav. Nepoužívejte na vlasové trhliny. Skladování při +5 až 30 °C, minimální trvanlivost 2 roky. OBSAH = dvousložkový tmel 30 g a tužidlo 8 g, aerosolová bílá barva 50 ml (alpin white), špachtle, smirkový papír (hnědý pro smalt, šedý pro akryl). NÁVODPříprava: Nejdříve odstraňte rez. Pro dosažení optimálního výsledku musí být daný povrch čistý, suchý a odmaštěný. Aplikace: Smíchejte tmel a tvrdidlo, dávejte přitom pozor na jejich správný poměr. Naberte si dostatečné množství opravné hmoty pro dané poškozené místo, přebytečná hmota půjde následně bez problému obrousit. Broušení: Nechte hmotu 30 minut zaschnout a poté opravenou plochu přiloženým brusným papírem obruste dohladka tak, aby nikde nezůstaly přechody nebo slabá místa. Odstraňte prach vzniklý broušením. Dokonalý povrch - pro zvláště dobrý výsledek použijte šablonu papíru s vystřiženým otvorem o velikosti daného poškozeného místa. Přidržte šablonu ve výšce cca 2 cm nad poškozeným místem, nástřik provádějte rovnoměrně ve výšce cca 15-20 cm nad šablonou. V případě potřeby nástřik po jedné minutě opakujte. Dokonalá oprava namísto výměny, která ušetří čas i peníze. Original Cramer - a koupelna zůstane déle krásná. EAN: 4027316160804 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO REPAIR KIT opravná sada keramika, smalt a akryl, bílá CA-16080 , Beaphar no love spray 50ml pro harajici feny

ISO 1904 pro opravu hodinek (1950)

ISO 1904 pro opravu hodinek (1950)
Detail

Sada nářadí pro opravu hodinek Sada nářadí ISO 1904 vám umožní pohodlnou a snadnou opravu hodinek. S její pomocí zvládnete otevřít zadní kryt hodinek, vyměnit řemínek, baterii či těsnění. Obsahuje pinzetu, otvírač pouzdra hodinek, zkracovač ocelového tahu, svěráček na upevnění hodinek, hodinářské šroubováky i zdvihátka. Všechny nástroje jsou uložené v praktickém pouzdru, které je uzavíratelné zipem. Sada nářadí ISO 1904 je vhodná pro domácí opravy i pro použití v profesionálních dílnách. Klíčové vlastnosti sady nářadí pro opravu hodinek ISO 1904Sada vhodná pro domácí i profesionální použitíZaručí pohodlnou a snadnou opravu hodinekUmožní otevřít zadní kryt hodinek, vyměnit řemínek, baterii či těsněníSada nářadí ISO 1904 obsahuje pinzetu, otvírač pouzdra hodinek, zkracovač, svěráček a další nářadíVšechny nástroje jsou uložené v praktickém pouzdru Obsah sady:1× pinzeta1× otvírač pouzdra hodinek1× plastový držák pro upínání hodinek1×... (alza.cz)

Podobné produkty ako ISO 1904 pro opravu hodinek (1950) , Eurolite uv razitkovaci barva modra 50ml

Torx pro opravu mobilů 4ks (5902062053190)

Torx pro opravu mobilů 4ks (5902062053190)
Detail

Sada šroubováků magnetické šroubováky, servisní sroubovák, Torx T5, T6, T8, měkká rukojeť, chrom-vanadová ocel pro vyšší odolnost, Torx (T/TX), celková délka 190 mm Sada Torx šroubováků Topex je speciálně určená pro opravu mobilních telefonů. Její součástí jsou 4 magnetické šroubováky, a to servisní šroubovák, Torx T5, T6 a T8. Vyrobené jsou z velmi kvalitní chrom-vanadové oceli, která zajistí vysokou odolnost. Měkká rukojeť naproti tomu umožní jejich pohodlné používání. Pomocí šroubováků Torx Topex snadno opravíte mobilní telefony. Klíčové vlastnosti sady šroubováků Torx pro opravu mobilů 4 ksSada šroubováků určená pro opravu mobilních telefonůJejí součástí jsou 4 magnetické šroubováky, a to servisní šroubovák, Torx T5, T6 a T8Vyrobené z velmi kvalitní chrom-vanadové oceliMěkká rukojeť umožní jejich pohodlné používáníBarevné provedení: černo-stříbrno-modré Obsah sady:1× servisní šroubovák1× Torx T51× Torx T61× Torx T8 (alza.cz)

Podobné produkty ako Torx pro opravu mobilů 4ks (5902062053190) , Eurolite uv razitkovaci barva zluta 50ml

Piercing do jazyka z chirurgické oceli a akrylu - srdíčko a kulička - Barva piercing: Modrá

Piercing do jazyka z chirurgické oceli a akrylu - srdíčko a kulička - Barva piercing: Modrá
Detail

Piercing do jazyka - rovná činka z oceli ukončená akrylovou kuličkou a symetrickým srdcem, různé barvy. (sperky-eshop.cz)

Podobné produkty ako Piercing do jazyka z chirurgické oceli a akrylu - srdíčko a kulička - Barva piercing: Modrá , John frieda detox & repair spray 150 ml (5037156257298)

Piercing do jazyka z chirurgické oceli a akrylu - srdíčko a kulička - Barva piercing: Černá

Piercing do jazyka z chirurgické oceli a akrylu - srdíčko a kulička - Barva piercing: Černá
Detail

Piercing do jazyka - rovná činka z oceli ukončená akrylovou kuličkou a symetrickým srdcem, různé barvy. (sperky-eshop.cz)

Podobné produkty ako Piercing do jazyka z chirurgické oceli a akrylu - srdíčko a kulička - Barva piercing: Černá , Foliatec barva na interiér - interior color spray 400ml, barva béžová matná (2004)

Sada nářadí Mannesmann 11760 pro opravu hodinek

Sada nářadí Mannesmann 11760 pro opravu hodinek
Detail

Sada nářadí Mannesmann 11760 pro opravu hodinek (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada nářadí Mannesmann 11760 pro opravu hodinek , Foliatec barva na interiér - interior color spray 400ml, barva koňaková matná (2005)

Gardena sada pro opravu vodičů 4059-60

Detail

Sada pro opravu i přizpůsobení žací oblasti u robotických sekaček Gardena. Součástí balení je ohraničující vodič o délce 5 m, který pomáhá v určování přesného směru a výčtu prostoru k zahradní kultivaci vašeho trávníku. Celkem 10 háků pro lepší stabilitu vodiče. Propojovací konektory po 6 kusech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena sada pro opravu vodičů 4059-60 , Wella wellaflex hair spray volume repair ultra strong 250 ml (8699568540428)

Pájecí pero ZD-8905C sada pro opravu plastů

Pájecí pero ZD-8905C sada pro opravu plastů
Detail

Pájecí pero ZD-8905C sada pro opravu plastů (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pájecí pero ZD-8905C sada pro opravu plastů , Akai ca-2din7135s (ca-2din7135s)

LIQUI MOLY Bandáž pro opravu výfuku 1m (LM3344)

LIQUI MOLY Bandáž pro opravu výfuku 1m (LM3344)
Detail

Přípravek pro utěsnění větších děr výfukového systému Pro opravy větších děr a či vážnějších prasklin u výfukových systémů. Pro opravy větších děr a či vážnějších prasklin u výfukových systémů. Bandáž je absolutně těsná vůči průchodu výfukových plynů, odolná proti teplotám a jednoduchá na montáž. Délka 1 metr. Klíčové vlastnostiOchranné rukavice pro manipulaci jsou součástí baleníUrčeno pro všechny tlumiče výfukových systémůVhodné pro větší poškození, na drobné prasklinky vhodnější Pasta na opravu výfuků od stejné firmy (alza.cz)

Podobné produkty ako LIQUI MOLY Bandáž pro opravu výfuku 1m (LM3344) , Foliatec interior color spray - bílá (2001)

LIQUI MOLY Pasta pro opravu výfuku 200g (LM3340)

LIQUI MOLY Pasta pro opravu výfuku 200g (LM3340)
Detail

Přípravek utěsňuje drobné díry na výfukovém systému Pasta pro zaplnění děr ve výfukových systémech vozidel. Vhodná pro opravy drobných děr a prasklinek ve výfuku. Neobsahuje azbest. Pasta pro zaplnění děr ve výfukových systémech vozidel. Vhodná pro opravy drobných děr a prasklinek ve výfuku. Neobsahuje azbest. Klíčové vlastnostiZcela odolná proti teplotámPři průchodu výfukových plynů dokonale těsní (alza.cz)

Podobné produkty ako LIQUI MOLY Pasta pro opravu výfuku 200g (LM3340) , Torx pro opravu mobilů 4ks (5902062053190)

Matis Paris Hyaluperf-Serum sérum pro opravu vrásek 50 ml

Matis Paris Hyaluperf-Serum sérum pro opravu vrásek 50 ml
Detail

Matis HYALUPERF-SERUM - Korektivní, inspirovaný estetickými metodamiSérum pro opravu vrásek kombinuje vysokou efektivitu vyhlášených aktivních ingrediencí: kyseliny hyaluronové, kyseliny glykolové a aktivních látek s uvolňujícím efektem na pokožku.VÝSLEDEK: pokožka je vyhlazená a bez vrásek. Účinné látky:AH komplex (kombinace 3 typů kyseliny hyaluronové) – má výrazný vyhlazující a hydratační účinek, pokožka je dokonale připravená pro další péči.Kyselina glykolová – proslulá svými exfoliačními a hydratačními schopnostmi, mimoto navrací pleti přirozený tonus a odstín. Účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky, stimuluje regeneraci pokožky a redukuje vrásky i pigmentové nedostatky. Použití:APLIKACE: naneste vždy ráno a večer a pokračujte v ošetření svým denním či nočním krémem z linie RÉPONSE CORRECTIVE. (fann.cz)

Podobné produkty ako Matis Paris Hyaluperf-Serum sérum pro opravu vrásek 50 ml , Iso 1904 pro opravu hodinek (1950)

Lezyne LEVER KIT Sada pro opravu defektu, žlutá, velikost UNI

Lezyne LEVER KIT Sada pro opravu defektu, žlutá, velikost UNI
Detail

Hliníkové pouzdro obsahující sadu samolepících záplat na plášť a duše uzavřené kompozitními montpákami. To je set pro opravu defektu Lezyne LEVER KIT. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Lezyne LEVER KIT Sada pro opravu defektu, žlutá, velikost UNI , Kesper látkové, barva bílá (77486)

Neo Tools pro opravu mobilů, pro smartphony 45 ks (5907558431926)

Neo Tools pro opravu mobilů, pro smartphony 45 ks (5907558431926)
Detail

Sada šroubováků obsahuje bity Torx: T3, T4, T5, T6, T7, T8, T9, T10, T15, T20, Hex: H1,3, H1,5, H2,0, H3,0, H4,0, H5,0, SL: 1,5, 2,0, 2,5, 3,0, 3,5, PH: 1,0, 1,5, 2,0, 2,5, 3,5, Triangle 2.0, U U2.6, Y-Y2.0, Star 1.2 Pro opraváře mobilních telefonů zde máme připravenou sadu šroubováků Neo Tools. Skládá se celkem ze 45 kousků, mezi kterými najdete 34 přesných hrotů pro nejběžnější modely chytrých telefonů včetně 6 mikro přípojek. Součástí je také magnetizér a demagnetizér, které využijete při každé práci s elektronikou. Sada Neo Tools je dále vybavena praktickým kufrem se 4 velkými nádobami, které jsou vybaveny západkami. Zde uschováte drobné předměty nebo třeba šroubky. Pro snadnou manipulaci je přibalen dvousložkový držák šroubováku s otočným hrotem Klíčové vlastnosti sady šroubováků Neo Tools - 45 ksSada šroubováků Neo Tools je určená pro opraváře mobilůObsahuje celkem 45 částíVše je uskladněno v přenosném boxuNa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Neo Tools pro opravu mobilů, pro smartphony 45 ks (5907558431926) , Fc laserceutical serum denni 50ml nocni 50ml

ApaCare Repair Korekční zubní gel - opravy 30 ml

ApaCare Repair Korekční zubní gel - opravy 30 ml
Detail

ApaCare Repair Korekční zubní gel - opravy 30 ml Mineralizační gel s 10 krát vyšším obsahem nanoHydroxyapatitu, než-li je u zubní pasty ApaCare. Gel doporučujeme používat jednou nebo dvakrát denně po normální běžném denním čištění zubů. Tekutá sklovina pokryje zuby mikrojemnou ochrannou vrstvou. Zuby budou jasnější a získají lesklý povrch odpuzující bakterie a plak. Výrazně se snižuje citlivost zubů, opravují se počínající kazy, póry a nerovnosti se zacelují. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ApaCare Repair Korekční zubní gel - opravy 30 ml , Roztok pro vyplach oci 50ml

JOHN FRIEDA Detox & Repair Spray 150 ml (5037156257298)

JOHN FRIEDA Detox & Repair Spray 150 ml (5037156257298)
Detail

Sprej na vlasy - ochranný, pro muže a ženy, pro poškozené a suché vlasy, bez fixace, hydratační, uhlazující účinek, pro snadné rozčesávání, termoochrana, pro větší lesk, chrání vlasy před roztřepením konečků a lámáním, objem 150 ml Sháníte produkt na vlasy s množství benefitů, díky kterým je péče o ně posunuta ještě na vyšší úroveň? Sprej na vlasy John Frieda s objemem 150 ml bude tím pravým. Dokonalou vlasovou péči poskytne jak ženám, tak mužům. Kromě toho však také zajišťuje snadné rozčesávání vlasů, čímž nedochází k jejich zacuchávání. Po aplikaci spreje John Frieda se budou vaše vlasy krásně lesknout. Základní vlastnosti spreje na vlasy JOHN FRIEDA Detox & Repair Spray 150 ml Sprej na vlasy John Frieda dopřeje vašim vlasům dokonalou péči Chlubí se objemem 150 ml Vyroben hlavně pro ženy a unisex Chrání vaše vlasy před vysokými teplotami při jejich úpravě Vlasy se necuchají a snadno rozčesávají Sprej na vlasy John Frieda jim dodá oslnivý lesk (alza.cz)

Podobné produkty ako JOHN FRIEDA Detox & Repair Spray 150 ml (5037156257298) , Sprej na opravu pneumatik

Berkley Sada na opravu Black Rod Tip Repair Kit

Berkley Sada na opravu Black Rod Tip Repair Kit
Detail

Berkley Black Rod Tip Repair Kit – opravte si to sami pomocí této sady na opravu prutu. Berkley Black Rod Tip Repair Kit – opravte si to sami pomocí této sady na opravu prutu. Sada obsahuje: Tři náhradní koncová očka Rychleschnoucí lepidlo Montážní návod Barva: Černá Velikosti oček: Malý - 6/64 palce / 2,4 mm Střední - 7/64 palce / 2,8 mm Velký - 8/64 palce / 3,2 mm (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Berkley Sada na opravu Black Rod Tip Repair Kit , Foliatec - barva na brzdy - bílá (2168)

Coghlan´s souprava na opravu stanů Tent Repair Kit

Coghlan´s souprava na opravu stanů Tent Repair Kit
Detail

-souprava pro snadnou opravu všech poškození stanů-podrobný návod v každém baleníobsah:2x voděodolná tkanina (20 x 20 cm)1x nylonové okénko (20 x 20 cm)1x jehla1x nit1x tuba lepidla Coghlan´s na plátno (patro.cz)

Podobné produkty ako Coghlan´s souprava na opravu stanů Tent Repair Kit , Stud delay spray 15ml znecitlivující spray pro muže

Sada na opravu bezdušových plášťů Kellys Tubeless Tire Repair Kit

Sada na opravu bezdušových plášťů Kellys Tubeless Tire Repair Kit
Detail

Kompaktní plastová krabička obsahující vše potřebné na opravu bezdušového pláště.. Kellys Tubeless Tire Repair Kit je sada určená na opravu horských i silničních bezdušových plášťů. Vhodná k utěsnění větších defektů, které tmel zcela nescelí. Balení obsahuje nástroj se smirkem na pročištění díry, nástroj na zanesení opravného knotu a nožík k odstranění nadbytečného materiálu.Technický popis: kompaktní plastová krabička obsahující vše potřebné na opravu pláště dvě velikosti opravných knotů součástí balení: 5 x 10 cm opravných knotů s průměrem 3,5 mm 5 x 5 cm opravných knotů s průměrem 1,5 mm nástroj se smirkem nástroj na zanesení knotů malý nožík 5 ml balení vulkanizační směsi návod na použití (insportline.cz)

Podobné produkty ako Sada na opravu bezdušových plášťů Kellys Tubeless Tire Repair Kit , Difú flame-1 aroma difuzér a zvlhčovač vzduchu, barva: bílá (1013_bil)

Arcore REPAIR STAND Stojan na opravu kola, tmavě šedá, velikost UNI

Arcore REPAIR STAND Stojan na opravu kola, tmavě šedá, velikost UNI
Detail

Stojan na opravu kola Arcore REPAIR STAND snadno a rychle rozložíte i složíte jen za pomoci imbusu. Podložka s magnetickým proužkem poskytuje odkládací prostor na šroubky a nářadí. Využití najde u kohokoliv, kdo potřebuje kolo vyčistit, opravit nebo něco vyměnit. Jednoduše se s ním manipuluje, usnadní práci a zároveň je velice skladný. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Arcore REPAIR STAND Stojan na opravu kola, tmavě šedá, velikost UNI , Canon ca ps300

Sada na opravu disků kol z lehkých slitin Wheel Repair Kit

Sada na opravu disků kol z lehkých slitin Wheel Repair Kit
Detail

Sada Quixx Wheel Repair Kit obnovuje lehké až střední škrábance na poškozených litých kolech. Vhodné na opravu kol poškozených výmoly, bočními obrubníky nebo jinými předměty včetně brzdového prachu. Výplň má dlouhou životnost a snadno se s ní pracuje. Harmonicky se váže na hliníkový materiál kol. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sada na opravu disků kol z lehkých slitin Wheel Repair Kit , Sennheiser ca 2

CC Moore Spray Booster Pacific Tuna 50ml

CC Moore Spray Booster Pacific Tuna 50ml
Detail

Pacific Tuna je úspěšná řada na bázi mořských produktů. CC Moore se podařilo skvěle zkombinovat Tuňákový protein a extrakt s dalšími surovinami a vznikla tak perfektní směs. Pacific Tuna je úspěšná řada na bázi mořských produktů. CC Moore se podařilo skvěle zkombinovat Tuňákový protein a extrakt s dalšími surovinami a vznikla tak perfektní směs. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako CC Moore Spray Booster Pacific Tuna 50ml , Softshellova bunda ca

CC Moore Spray Booster Odyssey XXX 50ml

CC Moore Spray Booster Odyssey XXX 50ml
Detail

Odyssey XXX se během pouhých dvou sezón na našich a slovenských vodách stala pojmem. Mnozí rybáři, kteří chtějí kvalitu přímo z Anglie, volí právě tuto směs. Čím je tak výjimečná? Obsahuje 100 g GLM extraktu v 1 kg směsi! Odyssey XXX se během pouhých dvou sezón na našich a slovenských vodách stala pojmem. Mnozí rybáři, kteří chtějí kvalitu přímo z Anglie, volí právě tuto směs. Čím je tak výjimečná? Obsahuje 100 g GLM extraktu v 1 kg směsi! (chytapust.cz)

Podobné produkty ako CC Moore Spray Booster Odyssey XXX 50ml , Pioneer ca-an-dab.001 (ca-an-dab.001)

MEGASIZE SPRAY PRO ZPEVNĚNÍ EREKCE 50ML (74)

MEGASIZE SPRAY PRO ZPEVNĚNÍ EREKCE 50ML (74)
Detail

Lubrikační gel na vodní bázi Pro dokonalé prokrvení mužských pohlavních orgánů zde máme připravený lubrikační gel MEGASIZE. Je vyroben na vodní bázi a určen speciálně pro muže. Gel je obohacen o rostlinné výtažky, které posilují mužskou výdrž a prodlužují pohlavní styk. MEGASIZE nezanechává žádné skvrny ani lepivé pocity. Oceníte jeho jemnou konzistenci a možnost používat jej společně s kondomem i dalšími erotickými hračkami. Lubrikační gel MEGASIZE je vhodný pro udržení přirozeného pH vaginálního prostředí. Užijete jej také pro anální hrátky. Klíčové vlastnosti lubrikačního gelu MEGASIZE Lubrikační gel MEGASIZE je určen speciálně pro mužeJe vyrobený na vodní báziRostlinné výtažky posilují mužskou výdrž a prodlužují pohlavní stykGel MEGASIZE nezanechává skvrny ani lepivý pocitMá jemnou konzistenciLze jej používat s kondomem i dalšími erotickými hračkamiJe vhodný také pro anální hrátky (alza.cz)

Podobné produkty ako MEGASIZE SPRAY PRO ZPEVNĚNÍ EREKCE 50ML (74) , Liqui moly pasta pro opravu výfuku 200g (lm3340)

Pharma Activ Koloidní stříbro Ag100 (50ppm) 50ml SPRAY

Pharma Activ Koloidní stříbro Ag100 (50ppm) 50ml SPRAY
Detail

Koloidní stříbro je přírodní kosmetický přípravek, který dokonale čistí a regeneruje pleť. Snižuje vylučování mazu a příznivě působí na akné, rozšířené póry, kožní plísně, zápaly a pod. Uklidňuje podrážděnou, případně začervenalou pokožku. Při pravidelném užívání regeneruje pleť a má příznivé účinky. Velikost částic u koncentrací 10 až 20 ppm se pohybuje v rozmezí 3 do 38 nm. Čím jsou částice menší tím je produkt stabilnější a částice účinnější. Velikost částic u koncentrací 25 až 50 ppm se pohybuje v rozmezí 3 do 72 nm. (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Pharma Activ Koloidní stříbro Ag100 (50ppm) 50ml SPRAY , Sada na opravu defektu pneumatiky

Olej a sérum na vlasy Wella - SP Repair , 50ml

Olej a sérum na vlasy Wella - SP Repair , 50ml
Detail

HlavaSrdceZáklad (patro.cz)

Podobné produkty ako Olej a sérum na vlasy Wella - SP Repair , 50ml , Tužka na opravu laku (am50255)

Parfémovaná voda Chanel - Coco Mademoiselle Twist and Spray , 50ml

Parfémovaná voda Chanel - Coco Mademoiselle Twist and Spray , 50ml
Detail

Podstatu odvážné a svobodné dámy dokonale a s noblesou vystihla parfémovaná voda pro ženy Chanel Coco Mademoiselle. Díky této ikonické vůni ji v sobě můžete objevovat znovu a znovu každý den. Překvapte sebe sama dvojitou osobností a nalezněte temperament, smyslnost a lehkou provokativnost se stylovou francouzskou vůní. chypre květinová vůně pro všechny rafinované ženy, které chtějí být šik vhodná na denní i speciální příležitosti Složení vůně Jako první vaše smysly probudí jiskřivá kombinace sladkých pomerančových květů s bergamotem a šťavnatou mandarinkou. Po chvíli začnete rozpoznávat také aroma omamné růže, svěžího jasmínu a exotických květů ylang-ylang. Nejdéle zůstane vonět základ vůně Chanel Coco Mademoiselle, který odhalí vlídné tóny bílého pižma, orientální vanilky a vetiveru. (patro.cz)

Podobné produkty ako Parfémovaná voda Chanel - Coco Mademoiselle Twist and Spray , 50ml , Radioxar krem 50ml

Toaletní voda Chanel - Chance Eau Tendre Twist and Spray , 50ml

Toaletní voda Chanel - Chance Eau Tendre Twist and Spray , 50ml
Detail

Chance Eau Tendre je dalším přírůstkem do rodiny parfémů Chanel. Jedná se o jemnou a zároveň zářivou vůni s květinově-ovocnými prvky. Staňte se majitelkou této vůně a nechte ji zcela rozvinout ve své kráse. Flakon bude na vaší poličce s parfémy nepřehlédnutelný. Na trh byla uvedena v roce 2010. (patro.cz)

Podobné produkty ako Toaletní voda Chanel - Chance Eau Tendre Twist and Spray , 50ml , Balonix med 50ml

SAPHO 1309-32 Sylvia mýdlenka na postavení, keramika

SAPHO 1309-32 Sylvia mýdlenka na postavení, keramika
Detail

Nádherná nadčasová a elegantní mýdlenka se bude hodit jak do klasické, tak moderní koupelny. Jednoduše jí postavíte na umyvadlo či vanu a budete mít mýdlo stále po ruce. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO 1309-32 Sylvia mýdlenka na postavení, keramika , Flamigel gel 50ml

SAPHO SYLVIA sklenka na postavení, keramika (1309-33)

SAPHO SYLVIA sklenka na postavení, keramika                                                          (1309-33)
Detail

Držák na kartáčky - volně stojící, rozměry 65 × 120 × 65 mm (Š×V×H), materiál keramika, bílá barva Držák na kartáčky SAPHO se stane praktickým pomocníkem při odkládání vašich zubních kartáčků. Vnese tak do vašich dentálních potřeb řád a budete je mít vždy po ruce. Jeho základna má čtvercový tvar, jenž bude vypadat stylově v každé koupelně. Držák je vyroben z keramiky, což přináší jeho vysokou stabilitu. Působí nadčasovým stylem a nikdy nevyjde z módy. Tento volně stojící držák si můžete postavit na poličku, umyvadlo i pračku. Jeho barva je bílá. Rozměry držáku na kartáčky SAPHO činí 120 × 65 × 65 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu SAPHO SYLVIA sklenka na postavení, keramika Držák na kartáčky SAPHO perfektně poslouží jako držák pro vaše zubní kartáčky Zabraňuje povalování dentálních pomůcek na umyvadle Základna nabízí čtvercový tvar Držák je zhotovený z kvalitního materiálu, jakým je keramika Volně... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO SYLVIA sklenka na postavení, keramika (1309-33) , Dior dune 50ml

SAPHO SYLVIA mýdlenka na postavení, keramika (1309-32)

SAPHO SYLVIA mýdlenka na postavení, keramika                                                         (1309-32)
Detail

Mýdlenka - volně stojící, rozměry 100 × 60 × 100 mm (š × v × h), materiál keramika, bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO SYLVIA mýdlenka na postavení, keramika (1309-32)

SAPHO SYLVIA dóza na postavení, keramika (1309-34)

SAPHO SYLVIA dóza na postavení, keramika                                                             (1309-34)
Detail

Kelímek na kartáčky - volně stojící, rozměry 100 × 79 × 100 mm (Š×V×H), materiál keramika, bílá barva Kelímek na kartáčky SAPHO využijete k umístění svých zubních kartáčků. Zajistí, že se nikde nebudou povalovat, stačí po nich sáhnout a ihned používat. Jeho základna má čtvercový tvar, jenž se bude skvěle vyjímat v každé koupelně. Kelímek je vyroben z keramiky, takže je díky své hmotnosti mimořádně stabilní. Působí nadčasovým stylem a nikdy nevyjde z módy. Tento volně stojící kelímek si můžete postavit na poličku, umyvadlo i pračku. Jeho barva je bílá. Rozměry kelímku na kartáčky SAPHO činí 79 × 100 × 100 mm (vך×h). Zásadní přednosti kelímku na kartáčky SAPHO SYLVIA dóza na postavení, keramika Kelímek na kartáčky SAPHO poskytuje hygienické místo pro uložení zubních kartáčků Vaše dentální pomůcky se tak nebudou povalovat po umyvadle Základna nabízí čtvercový tvar Výrobním materiálem tohoto kelímku na... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO SYLVIA dóza na postavení, keramika (1309-34)

WELLA Wellaflex Hair Spray Volume Repair Ultra Strong 250 ml (8699568540428)

WELLA Wellaflex Hair Spray Volume Repair Ultra Strong 250 ml (8699568540428)
Detail

Lak na vlasy - pro muže a ženy, pro všechny typy vlasů, chrání vlasy před UV zářením, objem 250 ml Je pro vás nutné, aby vám účes vydržel celý den? Pak sáhněte po laku na vlasy Wella. Je oblíbený zejména u žen při konečném stylingu vlasů. Poslouží ke konečnému stylingu vlasů. Dodává vlasům potřebný objem a výborně je zafixuje. Slouží též k pokrytí vašich vlasů vrstvou, která má na starosti zamezit průniku UV paprsků. V balení máte k dispozici 250 ml laku na vlasy Wella. Nejdůležitější parametry laku na vlasy WELLA Wellaflex Hair Spray Volume Repair Ultra Strong 250 ml Lak na vlasy se postará o závěrečný styling vašeho účesu Ocení ho především ženy Potěší ženy i muže Lak na vlasy Wella je vhodný pro všechny typy vlasů Zajišťuje vlasům nejen dokonalý objem, ale i krásný lesk Zajišťuje vlasům ochranu před UV zářením Objem dělá 250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako WELLA Wellaflex Hair Spray Volume Repair Ultra Strong 250 ml (8699568540428)

SAPHO 1308-33 Justy sklenka na postavení, keramika/nerez

SAPHO 1308-33 Justy sklenka na postavení, keramika/nerez
Detail

Praktická sklenička v minimalistickém stylu nemůže chybět v žádné koupelně. Kombinace keramiky a nerezu jí dodá eleganci. Můžete jí využít na kartáčky i kosmetické štětce. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO 1308-33 Justy sklenka na postavení, keramika/nerez

SAPHO JUSTY dóza na postavení, keramika/nerez (1308-34)

SAPHO JUSTY dóza na postavení, keramika/nerez                                                        (1308-34)
Detail

Kelímek na kartáčky - volně stojící, rozměry 118 × 127 × 118 mm (Š×V×H), materiál keramika, bílá barva Kelímek na kartáčky SAPHO se stane oblíbeným pomocníkem při organizaci vašich zubních kartáčků. Ukončí tak neustálé povalování vašich dentálních potřeb po umyvadle a budete je mít na dosah ruky. Jeho základna má kulatý tvar, jenž bude vypadat stylově v každé koupelně. Kelímek je vyroben z keramiky, takže bude vzhledem ke své vyšší hmotnosti úžasně stabilní. Jeho nadčasový design nikdy nevyjde z módy. Oblíbený volně stojící kelímek umístíte prakticky kamkoliv. Jeho barva je bílá. Rozměry kelímku na kartáčky SAPHO dělají 127 × 118 × 118 mm (vך×h). Zásadní vlastnosti kelímku na kartáčky SAPHO JUSTY dóza na postavení, keramika/nerez Kelímek na kartáčky SAPHO využijete jako odkládací prostor pro své zubní kartáčky Zabraňuje povalování dentálních pomůcek na umyvadle Základna nabízí kulatý tvar Kelímek je... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO JUSTY dóza na postavení, keramika/nerez (1308-34)

SAPHO JUSTY sklenka na postavení, keramika/nerez (1308-33)

SAPHO JUSTY sklenka na postavení, keramika/nerez                                                     (1308-33)
Detail

Držák na kartáčky - volně stojící, rozměry 76 × 115 × 76 mm (Š×V×H), materiál keramika, bílá barva Držák na kartáčky SAPHO se stane praktickým pomocníkem při odkládání vašich zubních kartáčků. Zajistí, že se nikde nebudou povalovat a budete je mít vždy po ruce. Základnu tvoří kulatý tvar, jenž bude skvěle vypadat v jakkoliv zařízené koupelně. Držák je vyroben z keramiky, takže vás potěší jeho vysoká stabilita. Jeho nadčasový design nikdy nevyjde z módy. Tento volně stojící držák si můžete postavit na poličku, umyvadlo i pračku. Jeho barva je bílá. Rozměry držáku na kartáčky SAPHO dosahují 115 × 76 × 76 mm (vך×h). Hlavní vlastnosti produktu SAPHO JUSTY sklenka na postavení, keramika/nerez Držák na kartáčky SAPHO je atraktivním doplňkem k umístění zubních kartáčků Vaše dentální pomůcky tak budou přehledně uspořádané Základna má kulatý tvar K výrobě tohoto držáku na kartáčky slouží keramika Držák lze postavit na... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO JUSTY sklenka na postavení, keramika/nerez (1308-33)

Inebrya Shecare Repair Magic Spray sprej pro velmi poškozené vlasy 200 ml

Inebrya Shecare Repair Magic Spray sprej pro velmi poškozené vlasy 200 ml
Detail

Inebrya Shecare Repair Magic Spray, 200 ml, Spreje na vlasy pro ženy, Bezoplachová péče Inebrya Shecare dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Vlastnosti: kvalitativně zlepšuje strukturu vlasů má regenerační účinky eliminuje lámání vlasů poskytuje vlasům hydrataci a výživu příjemně provoní vlasy Jak používat: Naneste na ručníkem vysušené vlasy. Neoplachujte. (notino.cz)

Podobné produkty ako Inebrya Shecare Repair Magic Spray sprej pro velmi poškozené vlasy 200 ml

Swissdent Regenerační zubní krém s bělicím efektem Crystal (Repair & Whitening Toothcream) 50 ml, 50ml

Swissdent Regenerační zubní krém s bělicím efektem Crystal (Repair & Whitening Toothcream) 50 ml, 50ml
Detail

Zubní krém zpevňuje strukturu skloviny a působí jako noční regenerační kúra. Zesvětluje zubní sklovinu bez použití peroxidu. PopisAktivní látky: biominerály - pomocí biomimetické mineralizace zpevňují krystalickou strukturu skloviny, dlouhodobě tak přispívají ke snížení citlivosti zubů, enzym z papáji, papain - napomáhají lépe odstranit zubní plak, xylitol - přírodní antibakteriální složka, redukuje tvorbu zubního plaku, fluoridy - chrání před vznikem zubního kazu. Vlastnosti: patentovaná formule je obzvláště vhodná pro citlivé nebo často bělené zuby, neobsahuje peroxidy a SLS, obsahuje monofluorfosforečnan sodný 1200 ppmF, vhodné pro děti od 6 let a dospělé, velmi nízká abrazivita. Náš tipVyzkoušejte i další produkty značky Swissdent!Jak používatPoužívejte zubní krém k večernímu čištění zubů. Pro nejlepší výsledky krém již z úst nevyplachujte pro prodloužené působení účinných látek. (patro.cz)

Podobné produkty ako Swissdent Regenerační zubní krém s bělicím efektem Crystal (Repair & Whitening Toothcream) 50 ml, 50ml

SAPHO 1308-28 Justy WC štětka na postavení, keramika/nerez

SAPHO 1308-28 Justy WC štětka na postavení, keramika/nerez
Detail

Minimalistický WC set bude skvělým doplňkem koupelny nebo toalety. Jednoduchá kombinace kovu a bílé keramiky se hodí do každého interiéru. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO 1308-28 Justy WC štětka na postavení, keramika/nerez

SAPHO 1309-28 Sylvia WC štětka na postavení, keramika/chrom

SAPHO 1309-28 Sylvia WC štětka na postavení, keramika/chrom
Detail

Minimalistický WC set bude skvělým doplňkem koupelny nebo toalety. Jednoduchá kombinace kovu a bílé keramiky se hodí do každého interiéru. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO 1309-28 Sylvia WC štětka na postavení, keramika/chrom

SAPHO 1308-31 Justy dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez

SAPHO 1308-31 Justy dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez
Detail

Mějte v koupelně mýdlo vždy po ruce. Elegantní dávkovač v kombinaci keramiky a nerezu bude ozdobou každé koupelny. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO 1308-31 Justy dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez

SAPHO 1309-31 Sylvia dávkovač mýdla na postavení, keramika/chrom

SAPHO 1309-31 Sylvia dávkovač mýdla na postavení, keramika/chrom
Detail

Mějte v koupelně mýdlo vždy po ruce. Elegantní keramický dávkovač s chromovanou pumpičkou bude ozdobou každé koupelny. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO 1309-31 Sylvia dávkovač mýdla na postavení, keramika/chrom

SAPHO JUSTY WC štětka na postavení, keramika/nerez (1308-28)

SAPHO JUSTY WC štětka na postavení, keramika/nerez                                                   (1308-28)
Detail

WC štětka s kruhovým tvarem základny, rozměry 118×353×118 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO JUSTY WC štětka na postavení, keramika/nerez (1308-28)

SAPHO SYLVIA WC štětka na postavení, keramika/chrom (1309-28)

SAPHO SYLVIA WC štětka na postavení, keramika/chrom                                                  (1309-28)
Detail

WC štětka s čtvercovým tvarem základny, rozměry 106×400×106 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO SYLVIA WC štětka na postavení, keramika/chrom (1309-28)

CHANEL Gabrielle chanel Eau de parfum spray - EAU DE PARFUM 50ML 50 ml

CHANEL Gabrielle chanel Eau de parfum spray - EAU DE PARFUM 50ML 50 ml
Detail

Nová dámská vůně značky CHANEL je zářivou kompozicí. Olivier Polge vytvořil ve spolupráci s vývojovou laboratoří firmy CHANEL imaginární sluneční květinu. Je inspirována samotnou Gabrielle Chanel a její základ tvoří čtveřice bílých květů.Ve čtvercovém flakónu, jehož stěny jsou vyrobeny z ultratenkého skla, jako by se vznášela ve stavu beztíže. Čtveřice průhledných čelních plošek ustupuje do pozadí, aby nechala zářit tekutinu barvy slunce. Etiketa i uzávěr mají stejný tvar a stejnou nedefinovatelnou stříbro-zlatou barvu s efektem lamé, zatímco vnitřek obalu je prohřátý ušlechtilejším zlatem. Flakón je chráněn speciálně tvarovaným vnitřním pouzdrem, které nechává tušit jeho siluetu.GABRIELLE CHANEL je vůní ženy, která září jako slunce. Použití Vůně GABRIELLE CHANEL se nosí okázale. Intenzivně.Aplikujte spontánně a velkoryse na pokožku i na podšívku svého oblečení. Obnovujte, kdykoli pocítíte potřebu. (fann.cz)

Podobné produkty ako CHANEL Gabrielle chanel Eau de parfum spray - EAU DE PARFUM 50ML 50 ml

CHANEL Chance eau tendre Eau de parfum spray - EAU DE PARFUM 50ML 50 ml

CHANEL Chance eau tendre Eau de parfum spray - EAU DE PARFUM 50ML 50 ml
Detail

Ještě jemnější interpretace CHANCE. Jemná přítomnost, intenzivně ženská a zahalující stopa. Nová šance k uchopení. Použití Parfemovaná voda přichází ve spreji pro ještě více štědřejší užití, s jednoduchou a plynulou aplikací na pleť nebo oblečení. (fann.cz)

Podobné produkty ako CHANEL Chance eau tendre Eau de parfum spray - EAU DE PARFUM 50ML 50 ml

CHANEL Gabrielle chanel Essence eau de parfum spray - EAU DE PARFUM 50ML 50 ml

CHANEL Gabrielle chanel Essence eau de parfum spray - EAU DE PARFUM 50ML 50 ml
Detail

Květinová, prosluněná a smyslná interpretace, kterou vytvořil Olivier Polge, parfumér pro módní dům CHANEL.Vůně GABRIELLE CHANEL ESSENCE inspirovaná Gabrielle Chanel je vůně ženy, která naslouchá svým potřebám a říká to, co si myslí. Je to žena, která skutečně září, jelikož dokáže zcela projevit svou osobnost. Při pohledu na flakón vyrobený z ultra tenkého skla máte dojem, jakoby se v něm vůně vznášela. Plaketka a víčko ve zlatém provedení korespondují s intenzivní a bohatou kvalitou vůně. Použití Vůní GABRIELLE CHANEL ESSENCE na sebe upozorníte. Má upoutávat. Je k dispozici ve flakónu s pumpičkou pro štědrou aplikaci na kůži nebo na oblečení.Použitím výrobků do koupele a pro péči o tělo s touto vůní můžete její dojem ještě zesílit. (fann.cz)

Podobné produkty ako CHANEL Gabrielle chanel Essence eau de parfum spray - EAU DE PARFUM 50ML 50 ml

SAPHO JUSTY dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez 1308-31 (1308-31)

SAPHO JUSTY dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez 1308-31 (1308-31)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, kruhový tvar základny, volně stojící, rozměry 176 × 74 × 83 mm (V׊×H), objem 300 ml, bílá barva Zásadní vlastnosti dávkovače mýdla SAPHO Jde o manuální dávkovač mýdla SAPHO Dávkovač mýdla nabízí objem 300 ml Rozměry: 74 × 83 × 176 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO JUSTY dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez 1308-31 (1308-31)

SAPHO SYLVIA dávkovač mýdla na postavení, keramika/chrom 1309-31 (1309-31)

SAPHO SYLVIA dávkovač mýdla na postavení, keramika/chrom 1309-31 (1309-31)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 165 × 65 mm (V׊), objem 350 ml Hlavní přednosti dávkovače mýdla SAPHO Jedná se o manuální dávkovač mýdla SAPHO Objem dávkovače mýdla činí 350 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO SYLVIA dávkovač mýdla na postavení, keramika/chrom 1309-31 (1309-31)

Fake expander z UV akrylu - Barva piercing: Bílá

Fake expander z UV akrylu - Barva piercing: Bílá
Detail

Fake expander vyrobený z UV akrylu, 2 gumičky. (sperky-eshop.cz)

Podobné produkty ako Fake expander z UV akrylu - Barva piercing: Bílá
MEGASIZE SPRAY PRO ZPEVNĚNÍ EREKCE 50ML (74), beaphar no love spray 50ml pro harajici feny, eurolite uv razitkovaci barva modra 50ml, eurolite uv razitkovaci barva zluta 50ml, JOHN FRIEDA Detox & Repair Spray 150 ml (5037156257298), FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva béžová matná (2004), FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva koňaková matná (2005), WELLA Wellaflex Hair Spray Volume Repair Ultra Strong 250 ml (8699568540428), AKAI CA-2DIN7135S (CA-2DIN7135S), FOLIATEC Interior Color Spray - bílá (2001), Torx pro opravu mobilů 4ks (5902062053190), ISO 1904 pro opravu hodinek (1950), Kesper Látkové, barva bílá (77486), fc laserceutical serum denni 50ml nocni 50ml, roztok pro vyplach oci 50ml, sprej na opravu pneumatik, FOLIATEC - barva na brzdy - bílá (2168), Stud Delay Spray 15ml znecitlivující spray pro muže, DIFÚ Flame-1 aroma difuzér a zvlhčovač vzduchu, Barva: Bílá (1013_BIL), canon ca ps300, sennheiser ca 2, softshellova bunda ca, Pioneer CA-AN-DAB.001 (CA-AN-DAB.001), LIQUI MOLY Pasta pro opravu výfuku 200g (LM3340), sada na opravu defektu pneumatiky, Tužka na opravu laku (am50255), radioxar krem 50ml, balonix med 50ml, flamigel gel 50ml, dior dune 50ml