Sapho repair kit opravná sada keramika, smalt a akryl, bílá ca-16080

Produkt Sapho repair kit opravná sada keramika, smalt a akryl, bílá ca-16080 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sapho repair kit opravná sada keramika, smalt a akryl, bílá ca-16080 upraviť a produkt hľadať znova.

SAPHO REPAIR KIT opravná sada keramika, smalt a akryl, bílá CA-16080

SAPHO REPAIR KIT opravná sada keramika, smalt a akryl, bílá CA-16080
Detail

Profesionální oprava drobných škod a vad v kuchyni a koupelně Jistě to každý zažil: klíč Vám při montáži spadne přímo do vany. To otráví nejen Vás jako zákazníka, taková příhoda stojí čas i peníze Vašeho instalatéra. Škoda se dá snadno napravit použitím vhodného opravného tmelu. Použitím nekvalitního výrobku riskujete, že postižené místo nebude následně dostatečně odolné proti působení vody. To může mít za následek tvorbu rzi a netěsnost v povrchu vany. Použitím opravné sady eliminujete veškerá uvedená rizika. Každý instalatér se tak může postarat o to, aby řešením nemusela být časově i finančně náročná výměna celé vany. POVRCHY Keramika, smalt, akrylátVÝHODY Jednoduchá manipulace s perfektním výsledkem Kompletní balíček šetří peníze POUŽITÍ Příprava povrchu: řádně očistit pomocí smirkového papíru, hlubší poškození vyplnit tmelem, protřepat nádobu a nabarvit poškozenou částINFORMACEPro cca 7 možných oprav. Nepoužívejte na vlasové trhliny. Skladování při +5 až 30 °C, minimální trvanlivost 2 roky. OBSAH = dvousložkový tmel 30 g a tužidlo 8 g, aerosolová bílá barva 50 ml (alpin white), špachtle, smirkový papír (hnědý pro smalt, šedý pro akryl). NÁVODPříprava: Nejdříve odstraňte rez. Pro dosažení optimálního výsledku musí být daný povrch čistý, suchý a odmaštěný. Aplikace: Smíchejte tmel a tvrdidlo, dávejte přitom pozor na jejich správný poměr. Naberte si dostatečné množství opravné hmoty pro dané poškozené místo, přebytečná hmota půjde následně bez problému obrousit. Broušení: Nechte hmotu 30 minut zaschnout a poté opravenou plochu přiloženým brusným papírem obruste dohladka tak, aby nikde nezůstaly přechody nebo slabá místa. Odstraňte prach vzniklý broušením. Dokonalý povrch - pro zvláště dobrý výsledek použijte šablonu papíru s vystřiženým otvorem o velikosti daného poškozeného místa. Přidržte šablonu ve výšce cca 2 cm nad poškozeným místem, nástřik provádějte rovnoměrně ve výšce cca 15-20 cm nad šablonou. V případě potřeby nástřik po jedné minutě opakujte. Dokonalá oprava namísto výměny, která ušetří čas i peníze. Original Cramer - a koupelna zůstane déle krásná. EAN: 4027316160804 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO REPAIR KIT opravná sada keramika, smalt a akryl, bílá CA-16080 , Slime opravná sada knotem s co2 – tyre repair kit (20382)

Trakker opravná sada revite shelter repair kit

Trakker opravná sada revite shelter repair kit
Detail

Sada obsahuje 1× záplata 225×75mm 1× záplata 35×35mm 1× záplata 22×22mm 1× čistící hadřík 1× zesilující proužek Vlastnosti produktu oprava děr a trhlin Typ A Vhodné pro použití na tkaniny, kůže, gumu, ocel, plast a mnoho dalšího. (parys.cz)

Podobné produkty ako Trakker opravná sada revite shelter repair kit , Therm-a-rest instant field repair kit (040818035887)

Slime Automatická opravná sada Flat Tyre Repair Kit (50129)

Slime Automatická opravná sada Flat Tyre Repair Kit (50129)
Detail

Opravná sada pneu - oprava průpichů do 6 mm, bezpečný pro použití s TPMS senzory, výkonný kompresor, jednoduché použití, malé rozměry – skladné a lehce přenosné, univerzální pro všechny typy aut, neničí pneumatiky, doporučená rychlost po opravě je max. 80 km/h Set na opravu pneumatik SLIME slouží k rychlé opravě plochých pneumatik. Opravuje průrazy a pomocí této automatické sady můžete opravu provést během 10 minut. V balení je praktický kufřík, který obsahuje odlehčovací ventil, konektor pro zapojení do 12V zásuvky a tmel o objemu 450 ml. Sada se jednoduše používá a dokáže opravit defekty do 6 mm. Klíčové vlastnosti automatické opravné sady SLIME Flat Tyre Repair KitKompletní automatický set SLIME pro rychlou opravu plochých pneumatikOdlehčovací ventil, konektor pro zapojení do 12V zásuvky a tmel na opravu defektů o objemu 450 mlPraktický číselník pro měření tlaku v pneumatikáchJednoduché používáníFlat Tyre Repair Kit opravuje defekty až... (alza.cz)

Podobné produkty ako Slime Automatická opravná sada Flat Tyre Repair Kit (50129) , Therm-a-rest permanent home repair kit (040818084908)

Slime Opravná sada knotem s CO2 – Tyre Repair Kit (20382)

Slime Opravná sada knotem s CO2 – Tyre Repair Kit (20382)
Detail

Opravná sada pneu - opravuje průrazy, obsahuje 3 CO2 bombičky s adaptérem, inflátor Microflate, 5 opravných knotů, průtažník a nástroj pro škrábání, vhodné pro automobily, motorky, čtyřkolky Set na opravu pneumatik Slime Tyre Repair Kit je určen k rychlé a precizní opravě pneumatik doma i na cestách. S jeho pomocí během krátké chvíle spolehlivě zacelíte způsobené průrazy. Součástí balení setu na opravu pneumatik Slime Tyre Repair Kit jsou 3 bombičky s obsahem CO2, stejně jako 5 opravných knotů. K dispozici je rovněž prodlužovací dofukovací hadička, průtažník knotu, průrazník a hlavička na bombičku. Při opravě pneumatik můžete využít také praktický nožík a černý pytlík, který zajistí bezpečné uskladnění. Klíčové vlastnosti opravné sady Slime Tyre Repair Kit5 opravných knotů, průrazník a průtažník knotu pro snadné zaplnění poškozeného místaProdlužovací dofukovací hadička zajistí pohodlné použitíSada Slime Tyre Repair Kit obsahuje 3 bombičky s CO2 pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Slime Opravná sada knotem s CO2 – Tyre Repair Kit (20382) , Opravná sada na bezdušové pneu (09419)

SAPHO REPAIR SPRAY barva pro opravu keramiky, smaltu a akrylu 50ml, bílá CA-17080

SAPHO REPAIR SPRAY barva pro opravu keramiky, smaltu a akrylu 50ml, bílá CA-17080
Detail

OPRAVNÝ SPREJ jednosložkový lak pro kuchyň a koupelnuS opravným sprejem Cramer můžete rychle a levně odstranit drobné škody v kuchyni nebo koupelně. Tento sprej se obzvláště dobře hodí pro opravu skvrn ve vaně, umyvadlu, sprchové vaničce, nebo dřezu. Můžete ho ale také použit pro pračky, ledničky nebo jiné zařízení v domě.JE VHODNÝna opravu drobných škod, škrábanců a skvrn v kuchyni a koupelněPOVRCHY smalt, keramika, akryl, kov, práškované a lakované povrchyVÝHODYnákladově efektivní a rychlá opravaPOUŽITÍ příprava povrchu (očistit a odmastit) a následný postřik lakemINFORMACEPro hlubší poškození doporučujeme použít raději opravnou sadu CA-16080 viz související zboží. Na opravené oblasti nepoužívejte koncentrované nebo abrazivní čisticí prostředky. Žádné dezinfekční nebo organická rozpouštědla, nepoužívejte na kuchyňské náčiní. Tepelná odolnost do 60 ° C. Skladování při teplotě + 5 °C až 30 °C, Minimální trvanlivost 3 roky. OBSAH = Aerosol, výkoný jednosložkový lak (50 ml) v bílé sanitární barvě. EAN: 4027316117082 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO REPAIR SPRAY barva pro opravu keramiky, smaltu a akrylu 50ml, bílá CA-17080 , Kappa opravná sada defektu pneu (ks450)

Automatická opravná sada Slime Smart Repair

Automatická opravná sada Slime Smart Repair
Detail

Slime je chytrý způsob, jak se vypořádat s propíchnutou pneumatikou. Defekt dokáže opravit do 7 minut! Rozdíl proti poloautomatické opravné sadě Slime Smart Repair je, že není přeba láhev ručně nalít do pneu. Postačí jen připojit kompresor do zapalovače a hadici na ventilek pneu. Systém vžene do pneu vzduch i s materiálem Slime. Slime je nejbezpečnější a nejúčinnější těsnící hmota na pneumatiky, která je k dostání na našem trhu. Díky nízkému bodu mrznutí (-37° C) a vysokému bodu oddělení (82° C) účinkuje těsnící hmota i za extrémních teplot. Hmota Slime je netoxická, nehořlavá a dá se snadno odstranit pomocí vody. Je specielně navržena tak, aby neměla korozivní účinky – je tedy bezpečná pro pneumatiky i ráfky. Opravnou sadu lze používat i jako samostatný kompresor. V případě defektu a opravy pneu je samozřejmě možné do sady zakupit náhradní náplň.Jak se pneumatika opravená pomocí těsnící hmoty Slime otáčí, odstředivá síla tlačí těsnící hmotu do běhounu pneumatiky, kde vytváří ochrannou vrstvu a působí na defekt. Spotřeba hmoty - bezdušové/dušové pneu Cyklo: 89 ml / 118 ml. Motorky, skůtry: 237 až 473 ml / 237 ml. Dirtbike, MTB: 237 ml. Auto: 473 ml / 237 ml. Dodávky, SUV: 592 ml. Čtyřkolky: 710 až 946 ml. Připojte hadici kompresoru na ventilek a kabel do autozapalovače. Nafoukněte pneumatiku na požadovaný tlak za současného vhánění těsnící hmoty do pneumatiky. Pozvolna se rozjeďte nebo zatočte pneumatikou, aby se hmota dostala až k defektu. 1 x vzduchový kompresor 12V s tlakoměrem + nádoba s těsnící hmotou 1 x sada adaptérů (na pneumatiky, míče, vzduchové matrace a další nafukovací předměty) 1 x návod na použití Upozornění: Před použitím si prosím pozorně přečtěte návod na použití! Těsnící hmota Slime není určena k ošetření pneumatik, u kterých uniká tlak z postranních defektů, pomalých defektů, poškozených ráfků nebo špatných ventilů. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Automatická opravná sada Slime Smart Repair , Oxford opravná sada lanek (m003-25)

Poloautomatická opravná sada Slime Moto Repair

Poloautomatická opravná sada Slime Moto Repair
Detail

Slime je chytrý způsob, jak se vypořádat s propíchnutou pneumatikou. Defekt dokáže opravit do 15 minut! Stačí vpravit těsnící hmotu do propíchlé duše, nafouknout pneumatiku a můžete jet. Slime je nejbezpečnější a nejúčinnější těsnící hmota na pneumatiky, která je k dostání na našem trhu. Díky nízkému bodu mrznutí (-37° C) a vysokému bodu oddělení (82° C) účinkuje těsnící hmota i za extrémních teplot. Hmota Slime je netoxická, nehořlavá a dá se snadno odstranit pomocí vody. Je specielně navržena tak, aby neměla korozivní účinky – je tedy bezpečná pro pneumatiky i ráfky.Jak se pneumatika opravená pomocí těsnící hmoty Slime otáčí, odstředivá síla tlačí těsnící hmotu do běhounu pneumatiky, kde vytváří ochrannou vrstvu a působí na defekt. Spotřeba hmoty - bezdušové/dušové pneu Cyklo: 89 ml / 118 ml. Motorky, skůtry: 237 až 473 ml / 237 ml. Dirtbike, MTB: 237 ml. Auto: 473 ml / 237 ml. Dodávky, SUV: 592 ml. Čtyřkolky: 710 až 946 ml. Černá čepička na láhvi se použije k vložky ventilku. Odšroubujte tento nástavec z láhve a použijte ho k vyjmutí vložky z ventilu pneumatiky. Připojte hadičku, která je součástí balení, k láhvi i k ventilku. Vmáčkněte dovnitř požadované množství těsnící hmoty. Našroubujte vložku ventilu zpět. Připojte hadici kompresoru na ventilek a kabely na baterii. Nafoukněte pneumatiku na požadovaný tlak. Pozvolna se rozjeďte, aby se hmota dostala až k defektu. 1 x těsnící hmota Slime (237 ml) 1 x vzduchový kompresor 12V pro použití do zásuvky iautozapalovače nebo pro přímé napojení na baterii 1x kabel na připojení k baterii (svorky) 1x kabel na připojení k baterii (očka) 1x kabel do zdířky autozapalovače 1 x nástavec na vyjmutí vložky ventilku 1 x návod na použití Upozornění: Před použitím si prosím pozorně přečtěte návod na použití! Těsnící hmota Slime není určena k ošetření pneumatik, u kterých uniká tlak z postranních defektů, pomalých defektů, poškozených ráfků nebo špatných ventilů. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Poloautomatická opravná sada Slime Moto Repair , Opravna sada na smalt

Poloautomatická opravná sada Slime Smart Repair

Poloautomatická opravná sada Slime Smart Repair
Detail

Slime je chytrý způsob, jak se vypořádat s propíchnutou pneumatikou. Defekt dokáže opravit do 10 minut! Stačí vpravit těsnící hmotu do propíchlé duše, nafouknout pneumatiku a můžete jet. Sadu lze jednoduše uložit pod sedadlo nebo do kufru. Slime je nejbezpečnější a nejúčinnější těsnící hmota na pneumatiky, která je k dostání na našem trhu. Díky nízkému bodu mrznutí (-37° C) a vysokému bodu oddělení (82° C) účinkuje těsnící hmota i za extrémních teplot. Hmota Slime je netoxická, nehořlavá a dá se snadno odstranit pomocí vody. Je specielně navržena tak, aby neměla korozivní účinky – je tedy bezpečná pro pneumatiky i ráfky.Jak se pneumatika opravená pomocí těsnící hmoty Slime otáčí, odstředivá síla tlačí těsnící hmotu do běhounu pneumatiky, kde vytváří ochrannou vrstvu a působí na defekt. Spotřeba hmoty - bezdušové/dušové pneu Cyklo: 89 ml / 118 ml. Motorky, skůtry: 237 až 473 ml / 237 ml. Dirtbike, MTB: 237 ml. Auto: 473 ml / 237 ml. Dodávky, SUV: 592 ml. Čtyřkolky: 710 až 946 ml. Černá čepička na láhvi se použije k vložky ventilku. Odšroubujte tento nástavec z láhve a použijte ho k vyjmutí vložky z ventilu pneumatiky. Připojte hadičku, která je součástí balení, k láhvi i k ventilku. Vmáčkněte dovnitř požadované množství těsnící hmoty. Našroubujte vložku ventilu zpět. Připojte hadici kompresoru na ventilek a kabel do autozapalovače. Nafoukněte pneumatiku na požadovaný tlak. Pozvolna se rozjeďte nebo zatočte pneumatikou, aby se hmota dostala až k defektu. 1 x těsnící hmota Slime (473 ml) 1 x vzduchový kompresor 12V s tlakoměrem, pro použití do autozapalovače 1 x vzduchová hadička 1 x nástavec na vyjmutí vložky ventilku a hadička na plnění pneumatiky hmotou Slime 1 x sada adaptérů (na pneumatiky, míče, vzduchové matrace a další nafukovací předměty) 1 x návod na použití Upozornění: Před použitím si prosím pozorně přečtěte návod na použití! Těsnící hmota Slime není určena k ošetření pneumatik, u kterých uniká tlak z postranních defektů, pomalých defektů, poškozených ráfků nebo špatných ventilů. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Poloautomatická opravná sada Slime Smart Repair , Blackburn plugger tubeless tire repair kit (768686065712)

Lezyne LEVER KIT Opravná sada, červená, velikost UNI

Lezyne LEVER KIT Opravná sada, červená, velikost UNI
Detail

Opravná sada Lezyne LEVER KIT. Kombinuje integrovanou sadu náplastí a montpák na pneumatiky. Hliníkové pouzdro pojme patch kit, montpáky slouží jako nalisované koncovky. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Lezyne LEVER KIT Opravná sada, červená, velikost UNI , Sapho 1309-32 sylvia mýdlenka na postavení, keramika

Lezyne METAL KIT Opravná sada, modrá, velikost UNI

Lezyne METAL KIT Opravná sada, modrá, velikost UNI
Detail

Sada cyklistických náplastí Lezyne METAL KIT s voděodolným hliníkovým pouzdrem s pryžovými koncovkami. Sada obsahuje šest záplat a zdrsňovač z nerezové oceli. Náplasti jsou vysoce ohebné a potažené na zakázku vyvinutým super agresivním lepidlem. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Lezyne METAL KIT Opravná sada, modrá, velikost UNI , Sapho sylvia mýdlenka na postavení, keramika (1309-32)

Lezyne LEVER KIT Opravná sada, stříbrná, velikost UNI

Lezyne LEVER KIT Opravná sada, stříbrná, velikost UNI
Detail

Opravná sada Lezyne LEVER KIT. Kombinuje integrovanou sadu náplastí a montpák na pneumatiky. Hliníkové pouzdro pojme patch kit, montpáky slouží jako nalisované koncovky. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Lezyne LEVER KIT Opravná sada, stříbrná, velikost UNI , Sapho sylvia sklenka na postavení, keramika (1309-33)

Opravná sada V-Seal Kit VK-02

Opravná sada V-Seal Kit VK-02
Detail

V-Seal je trvalá opravná jednotka složená z nylonového vlákna a kvalitní gumy. V-Seal je určen pro rychlé a kompletní opravy všech druhů bezdušových pneumatik. Součást balení 5 ks opravných tyčinek - průměr 10 mm 2 ks vulkanizační lepidla Super Valkarn G 8cc (vulkanizační cement 8 ml) 1 ks čistící jehla 1 ks provlékací vidlice 1) Najděte místo, kde je pneumatika propíchnutá a odstraňte předmět, který způsobil porušení (pokud je ještě v pneumatice) 2) Do otvoru zasuňte průtažník (šídlo / vrták), a následně ho protahujte směrem nahoru a dolu - do doby než bude snadno procházet otvorem - tímto je otvor vyčištěn a připraven 3) Knot zbavený ochranné fólie provlékněte otvorem vidlice a naneste na něj lepidlo 4) Zastrčte vidlici s nasazeným knotem do otvoru tak, aby jeho polovina zůstala z vnější strany pneu, poté otočte vidlicí o 1/4 a pomalu ji vytáhněte 5) Odřízněte zbytek knotu co nejblíže k pneumatice (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Opravná sada V-Seal Kit VK-02 , Sekureco opravná sada přední nápravy fabia i (6q0407000)

Aqua opravná sada elastic kit 6 ks

Aqua opravná sada elastic kit 6 ks
Detail

Aqua Opravná sada Elastic Kit 6 ks (parys.cz)

Podobné produkty ako Aqua opravná sada elastic kit 6 ks , Opravná sada moto/resq scout vt 100ml (4897034570960)

Lezyne Opravná sada pneu kol LEVER KIT BLACK

Detail

Opravná sada pneumatik jízdních kol LEZYNE LEVER KIT BLACK. Sada v hliníkovém pouzdře obsahuje 6 samolepicích záplat a smirek pro očištění z nerezové oceli. Záplaty jsou vysoce přilnavé a lehce jimi zalepíte poškozená místa na pneumatikách vašeho kola. Montpáčky v černé barvě jsou odolné a snadno se používají. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lezyne Opravná sada pneu kol LEVER KIT BLACK , Sekureco opravná sada přední nápravy octavia i (1j0407000)

Piercing do pupíku, chirurgická ocel a akryl - Disco Ball - Barva piercing: Čirá

Piercing do pupíku, chirurgická ocel a akryl - Disco Ball - Barva piercing: Čirá
Detail

Piercing do pupíku v podobě barevné disko koule z akrylu. (sperky-eshop.cz)

Podobné produkty ako Piercing do pupíku, chirurgická ocel a akryl - Disco Ball - Barva piercing: Čirá , Lezyne repair kit black (1-c2-repairkit-v104)

Piercing do pupíku, chirurgická ocel a akryl - Disco Ball - Barva piercing: Fialová

Piercing do pupíku, chirurgická ocel a akryl - Disco Ball - Barva piercing: Fialová
Detail

Piercing do pupíku v podobě barevné disko koule z akrylu. (sperky-eshop.cz)

Podobné produkty ako Piercing do pupíku, chirurgická ocel a akryl - Disco Ball - Barva piercing: Fialová , Inebrya shecare repair kit set 750 ml (8008277262796)

Piercing do pupíku, chirurgická ocel a akryl - Disco Ball - Barva piercing: Aqua

Piercing do pupíku, chirurgická ocel a akryl - Disco Ball - Barva piercing: Aqua
Detail

Piercing do pupíku v podobě barevné disko koule z akrylu. (sperky-eshop.cz)

Podobné produkty ako Piercing do pupíku, chirurgická ocel a akryl - Disco Ball - Barva piercing: Aqua , Sapho 1308-33 justy sklenka na postavení, keramika/nerez

Leatherman bit kit sada 2

Leatherman bit kit sada 2
Detail

Vhodné pro: Charge®+ TTi Charge + G10 MUT® EOD MUT® Removable Bit Driver Skeletool® Skeletool® CX Skeletool® RX Surge® Wave®+ Signal® Charge®+ (parys.cz)

Podobné produkty ako Leatherman bit kit sada 2 , Sapho justy dóza na postavení, keramika/nerez (1308-34)

Leatherman bit kit sada 1

Leatherman bit kit sada 1
Detail

Vhodné pro: Charge®+ TTi Charge + G10 MUT® EOD MUT® Removable Bit Driver Skeletool® Skeletool® CX Skeletool® RX Surge® Wave®+ Signal® Charge®+ (parys.cz)

Podobné produkty ako Leatherman bit kit sada 1 , Sapho justy sklenka na postavení, keramika/nerez (1308-33)

Berkley Sada na opravu Black Rod Tip Repair Kit

Berkley Sada na opravu Black Rod Tip Repair Kit
Detail

Berkley Black Rod Tip Repair Kit – opravte si to sami pomocí této sady na opravu prutu. Berkley Black Rod Tip Repair Kit – opravte si to sami pomocí této sady na opravu prutu. Sada obsahuje: Tři náhradní koncová očka Rychleschnoucí lepidlo Montážní návod Barva: Černá Velikosti oček: Malý - 6/64 palce / 2,4 mm Střední - 7/64 palce / 2,8 mm Velký - 8/64 palce / 3,2 mm (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Berkley Sada na opravu Black Rod Tip Repair Kit , Slime náhradní náplň pro flat tyre repair kit (10180)

Mario Badescu Acne Repair Kit dárková kazeta dárková sada

Mario Badescu Acne Repair Kit dárková kazeta dárková sada
Detail

Mario Badescu Acne Repair Kit Dárková kazeta pro ženy lokální vysušující krém Drying Cream 14 g + lokální vysušující mléko Drying Lotion 29 ml + pleťové mléko Buffering Lotion 29 ml (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Mario Badescu Acne Repair Kit dárková kazeta dárková sada , Akai ca-2din7135s (ca-2din7135s)

Sada na opravu bezdušových plášťů Kellys Tubeless Tire Repair Kit

Sada na opravu bezdušových plášťů Kellys Tubeless Tire Repair Kit
Detail

Kompaktní plastová krabička obsahující vše potřebné na opravu bezdušového pláště.. Kellys Tubeless Tire Repair Kit je sada určená na opravu horských i silničních bezdušových plášťů. Vhodná k utěsnění větších defektů, které tmel zcela nescelí. Balení obsahuje nástroj se smirkem na pročištění díry, nástroj na zanesení opravného knotu a nožík k odstranění nadbytečného materiálu.Technický popis: kompaktní plastová krabička obsahující vše potřebné na opravu pláště dvě velikosti opravných knotů součástí balení: 5 x 10 cm opravných knotů s průměrem 3,5 mm 5 x 5 cm opravných knotů s průměrem 1,5 mm nástroj se smirkem nástroj na zanesení knotů malý nožík 5 ml balení vulkanizační směsi návod na použití (insportline.cz)

Podobné produkty ako Sada na opravu bezdušových plášťů Kellys Tubeless Tire Repair Kit , Oxford opravná sada se záplatami pro cyklo pneu, mopedy a malé motocykly (m011-569)

Sada na opravu disků kol z lehkých slitin Wheel Repair Kit

Sada na opravu disků kol z lehkých slitin Wheel Repair Kit
Detail

Sada Quixx Wheel Repair Kit obnovuje lehké až střední škrábance na poškozených litých kolech. Vhodné na opravu kol poškozených výmoly, bočními obrubníky nebo jinými předměty včetně brzdového prachu. Výplň má dlouhou životnost a snadno se s ní pracuje. Harmonicky se váže na hliníkový materiál kol. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sada na opravu disků kol z lehkých slitin Wheel Repair Kit , Sapho sylvia wc štětka na postavení, keramika/chrom (1309-28)

Prologic Sada hlásičů SNZ Bite Alarm Kit 3+1

Prologic Sada hlásičů SNZ Bite Alarm Kit 3+1
Detail

Naše nové hlásiče SNZ jsou následovníky našich slavných hlásičů Senora. Nový design a nové vnitřní komponenty podporují spolehlivost za všech okolností. Naše nové hlásiče SNZ jsou následovníky našich slavných hlásičů Senora. Nový design a nové vnitřní komponenty podporují spolehlivost za všech okolností. Disponují všemi funkcemi, které jsou pro moderní lov kaprů důležité: nastavení tónu, hlasitosti a citlivosti a decentní noční osvětlení s třemi různými režimy. Jsou dodávány s plastovým ochranným pouzdrem a dostupné jak samostatně, tak i jako sada s příposlechem. Příposlech má vestavěné světlo, které může být zapínáno a vypínáno manuálně. Vlastnosti: Hlásič: Zcela voděodolné Pracuje na jednu 9V baterii (není součástí balení) Nastavení tónu pomocí ciferníkového kolečka Nastavení hlasitosti pomocí ciferníkového kolečka Tichý režim 7 úrovní citlivosti Noční světlo Kvalitní reproduktor Včetně ochranného pouzdra Detekce slabé baterie Příposlech: Zcela voděodolné Dosah 150m Pracuje na 9V baterii (není součástí balení) Tichý a vibrační režim Včetně ochranného pouzdra Vestavěné noční světlo Včetně šňůrky s karabinkou (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Prologic Sada hlásičů SNZ Bite Alarm Kit 3+1 , Sapho 1308-31 justy dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez

Coghlan´s sada na hadí uštknutí Snake Bite Kit

Coghlan´s sada na hadí uštknutí Snake Bite Kit
Detail

-kompaktní souprava na ošetřenízranění po hadím uštknutímetodou odsátí jedu z rány -podrobné pokyny v anglickém jazyce-3 odsávací přísavky (dvěvelké a jedna malá) -škrtidlo-sterilní skalpel z uhlíkové oceli-antiseptický tampón proošetření rány s obsahem jódu (patro.cz)

Podobné produkty ako Coghlan´s sada na hadí uštknutí Snake Bite Kit , Sapho 1309-31 sylvia dávkovač mýdla na postavení, keramika/chrom

Olaplex Hair Repair Treatment Kit dárková kazeta dárková sada

Olaplex Hair Repair Treatment Kit dárková kazeta dárková sada
Detail

Olaplex Hair Repair Treatment Kit Dárková kazeta pro ženy sérum na vlasy Intensive Bond Building Hair Treatment No.0 155 ml + balzám na vlasy Hair Perfector No.3 100 ml + šampon Bond Maintenance Shampoo No. 4 100 ml + kondicionér Bond Maintenance Conditioner No. 5 100 ml (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Olaplex Hair Repair Treatment Kit dárková kazeta dárková sada , Sapho 1309-28 sylvia wc štětka na postavení, keramika/chrom

Grown Alchemist Age-Repair Prescription Kit dárková sada (pro omlazení pleti)

Grown Alchemist Age-Repair Prescription Kit dárková sada (pro omlazení pleti)
Detail

Grown Alchemist Age-Repair Prescription Kit, , Čištění pleti pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada Grown Alchemist Age-Repair Prescription Kit udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Age-Repair hydratační protivráskový krém 60 ml Age-Repair vyhlazující oční krém 15 ml Age-Repair noční maska pro obnovu pleti 12 ml Age-Repair vyživující balzám na rty 3.8 g Hydra-Restore odličovací a čisticí krém 20 ml Vlastnosti: kompletní rutina pro každodenní péči pro redukci vrásek pro obnovu pevnosti pleti pro rozjasnění a revitalizaci pleti skvěle se hodí jako dárek Složení: veganský produkt Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Grown Alchemist Age-Repair Prescription Kit dárková sada (pro omlazení pleti) , Sapho 1308-28 justy wc štětka na postavení, keramika/nerez

BLACKBURN Plugger Tubeless Tire Repair Kit

Detail

Sada na opravu bezdušových plášťů se velmi snadno a rychle používá. Disponuje rukojetí s 10 náhradními knoty. BLACKBURN Plugger Tubeless Tire Repair Kit využije každý cyklista. (mall.cz)

Podobné produkty ako BLACKBURN Plugger Tubeless Tire Repair Kit , Sapho justy wc štětka na postavení, keramika/nerez (1308-28)

BLACKBURN Pro Plugger Tire Repair Kit

Detail

CNC obráběný nástroj na opravu bezdušového pláště disponuje 3 knoty. BLACKBURN Pro Plugger Tire Repair Kit je opatřen pomůckou na vyšroubování galuskového ventilku. (mall.cz)

Podobné produkty ako BLACKBURN Pro Plugger Tire Repair Kit , Slime polo-automatická opravná sada slime smart spair (crk305-in)

Hauck Pushchair Repair Kit 3 W

Detail

Univerzální sada na opravu pro 16 palcová a 12 palcová kola kočárku. Sada obsahuje 3 kusy: 2 o průměru 16 palců pro zadní kola a 1 o průměru 12 palců pro přední kolo . Tato sada je vhodná pro opravy dětských kočárků. Díky tomuto praktickému doplňku můžete opravit až 3 pneumatiky a být na cestách opět v bezpečí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Pushchair Repair Kit 3 W , Thumbs up opravná sada pneu pro moto včetně bombiček (m011-644)

Opravná sada blatníku GEKO

Opravná sada blatníku GEKO
Detail

Opravná sada blatníku Sada se používá k opravě podběhu kola. Nezbytné pro narovnání blatníků po nehodě nebo příprava podběhu kol pro širší pneumatiky před nasazením. Technické parametry: nastavení sklonu válečku 2 úrovně náklonu v náboji univerzální kolečko, upevnění šroubem 4/5 zajištěné konce tyčí výsuvné rameno zařízení (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Opravná sada blatníku GEKO

Kärcher - Opravná sada NW40␍

Kärcher - Opravná sada NW40␍
Detail

Opravná sada ID 40 pro nový systém klipů. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Opravná sada NW40␍

Leatherman BIT KIT

Leatherman BIT KIT
Detail

Sada bitů Sada bitů vhodná pro multitooly SKELETOOL, SKELETOOL CX, WAWE, WAVE BLACK, SURGE, SURGE BLACK, CHARGE ALX BLACK, CHARGE TTi, MUT, MUT EOD, MUT BLACK, SIGNAL. Nástroje: • Hex 1.5mm and 2mm • Hex 2.5mm and 3mm • Hex 4mm and 5mm • Hex 6mm and 1/4" • Hex 7/32" and 3/16" • Hex 5/32" and 9/64" • Hex 1/8" and 7/64" • Hex 3/32" and 5/64" • Hex 1/16" and 0.050" • Čtyřhran #3 and #2 • Čtyřhran #1 and Pozi • Pozi #2 and #1 • Torx #10 and #15 • Torx #20 and #25 • Torx #27 and #30 • Phillips #0 and #3 • Phillips #1 and #2 • Slotted 3/32" and 1/8" • Slotted 5/32" and 3/16" • Slotted 7/32" and 1/4" • Křížový a plochý šroubovák na brýle (kytary.cz)

Podobné produkty ako Leatherman BIT KIT

Zoya Naked Manicure - Rescue and Repair Kit

Zoya Naked Manicure - Rescue and Repair Kit
Detail

Zoya Naked Manicure - Rescue and Repair Kit Součástí sady je následující: Naked Manicure Rescue Serum 15ml, Naked Manicure Repair Base Coat 15ml, Růžová kosmetická taštička, 3-stranný pilník, Pomerančové dřívko. Vůbec první mikronizované ošetření nehtů pro silné a zdravě vypadající nehty vyrobené z přírodních olejů, vláken a výplní a kondicionérů pH, které se vtírají přímo do nehtů a uzavírají čirým lakem na nehty. Napodobuje přirozený maz na nehtu a posiluje tak pevnost a pružnost keratinových vláken nehtů, takže můžete využívat výhody až do další změny manikúry. Ideální pokud potřebujete řešení pro nehty, které jsou poškozené, lámou se, loupají se nebo se po letech gelů nebo akrylu potřebují zotavit. Nehty mohou být vysušené z mnoha důvodů. Někdy je to poškození způsobené neustálým nanášením, škrábáním a odstraňováním gelů nebo akrylu, nebo někdy proto, že vaše prostředí, aktivity a klima mohou zničit keratin, který dodává vašim nehtům jejich sílu a pružnost. Bez ohledu na důvod Vám může pomoci tento jednoduchý a patentovaný systém. Použití: Krok 1: Příprava nehtu Pomocí pilníku na nehty vytvarujte nehty, zpilujte a začistěte také volný okraj nehtu tak, abyste odstranili nečistoty zespodu a nehet vyhladili. Odstraňte veškerý prach. Vyčistěte nehty pomocí Zoya Remove (není součástí sady). Krok 2: Rescue sérum Naneste na špičku prstu množství Rescue séra o velikosti hrášku, polovinu použijte na nehty levé ruky a druhou na nehty pravé ruky. Rovnoměrně rozdělte mezi nehty a vmasírujte, dokud se nevstřebá. Třete do sucha, neumývejte. Krok 3: Repair Base Naneste tenkou vrstvu Repair Base přímo na Rescue Serum. (rajnehtu.cz)

Podobné produkty ako Zoya Naked Manicure - Rescue and Repair Kit

Blackburn Plugger Tubeless Tire Repair Kit (768686065712)

Blackburn Plugger Tubeless Tire Repair Kit (768686065712)
Detail

Sada nářadí na opravu bezdušových plášťů. Rukojeť nástroje pojme 10 náhradních knotů. Překvapilo vás prázdné kolo při vaší cyklovyjížďce? Nenechte si jí tím zkazit a pořiďte si tuto praktickou sadu na lepení bezdušových plášťů. Velkou výhodou je opravdu rychlé a velice jednoduché použití. Během pár krátkých okamžiků je po problému a vy můžete pokračovat v cestě. V kompaktní sadě naleznete vše potřebné a dle video návodu lze nastudovat způsob lepení. Do rukojeti nástroje lze umístit 10 náhradních knotů, jež vám vystačí na mnoho bezstarostných jízd. S Blackburn Plugger Tubeless Tire Repair Kit opravíte defekt jako zkušení profíci. Klíčové vlastnosti sady nářadí Blackburn Plugger Tubeless Tire Repair KitDůležitá výbava každého cyklistyUrčeno pro opravu bezdušových plášťůRychlé a jednoduché použití Do rukojeti nástroje lze umístit 10 náhradních knotůKompaktní rozměry (alza.cz)

Podobné produkty ako Blackburn Plugger Tubeless Tire Repair Kit (768686065712)

Kärcher - Opravná sada, C 35

Kärcher - Opravná sada, C 35
Detail

Opravná sada (C35) obsahuje šroubovací propojovací objímky (bez připojovací bajonetové objímky) pro komerční NT vysavače se svorkovým připojovacím systémem. Svorkovou připojovací objímku pro připojení příslušenství a/nebo objímku hadice (na straně zařízení) vadné sací hadice vyměníte odříznutím starého dílu. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Opravná sada, C 35

Kärcher - Opravná sada, DN 61

Kärcher - Opravná sada, DN 61
Detail

Sada na opravu sacích hadic. Volitelně pro všechny NT 65/2 a 72/2, NT 993 I, NT 802 I. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Opravná sada, DN 61

Kärcher - Opravná sada DN 35

Kärcher - Opravná sada DN 35
Detail

DN 35 pro nový systém klipů. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Opravná sada DN 35

Therm-A-Rest Permanent Home Repair Kit (040818084908)

Therm-A-Rest Permanent Home Repair Kit (040818084908)
Detail

Lepení karimatek Therm-A-Rest se 4-hodinovým vytvrzovacím cyklem, obsahuje lepidlo a textilní záplaty Opravná sada Therm-A-Rest Permanent Home Repair Kit je skvělá sada na opravu poškozených karimatek. S touto sadou opravíte snadno vaši poškozenou karimatku a za čtyři hodiny bude jako nová. Sada na opravy karimatek Therm-A-Rest obsahuje čtyři barevné a dvě průhledné záplaty, lepidlo, špachtli a polštářky na odmaštění. Lepidlo má vytvrzovací cyklus čtyři hodiny, takže karimatku můžete použít téměř ihned. Klíčové vlastnosti opravné sady Therm-A-Rest na karimatkyVytvrzovací cyklus lepidla je čtyři hodinyObsahuje celkem čtyři barevné a dvě průhledné záplatyPraktická sada na rychlou opravu karimatek Therm-A-Rest (alza.cz)

Podobné produkty ako Therm-A-Rest Permanent Home Repair Kit (040818084908)

Lezyne Repair Kit Black (1-C2-REPAIRKIT-V104)

Lezyne Repair Kit Black (1-C2-REPAIRKIT-V104)
Detail

Nářadí na kolo Sada pro opravu bezdušových plášťů Defekt na plášti? S Lezyne Repair Kit Black se ho nemusíte vůbec obávat! Tato sada slouží k opravování bezdušových plášťů kol. Naleznete v ní 2 16g CO2 bombičky, ventil Twin Speed Drive, veškeré potřebné lepení, zdrsňovač a montpáky. Výhodou této sady jsou malé rozměry jednotlivých částí, a tudíž ji s sebou můžete vzít kamkoliv. Klíčové vlastnosti sady Lezyne Repair Kit BlackSada Lezyne Repair Kit Black slouží k opravě bezdušových plášťůObsahuje 2 16g CO2 bombičky, ventil Twin Speed Drive, veškeré potřebné lepení, zdrsňovač a montpákySada je velmi malá a vejde se takřka kamkolivUmožní vám rychlou opravu i na cestě (alza.cz)

Podobné produkty ako Lezyne Repair Kit Black (1-C2-REPAIRKIT-V104)

Therm-A-Rest Instant Field Repair Kit (040818035887)

Therm-A-Rest Instant Field Repair Kit (040818035887)
Detail

Lepení karimatek Therm-A-Rest, obsahuje samolepící záplaty pro rychlou a trvalou opravu v terénu i doma Praktická sada pro opravu samonafukovacích karimatek vám pomůže v případě nehody, kterou se může stát například náhodné či neopatrné položení karimatky na ostrý podklad. Díky této sadě potom velice snadno defekt opravíte a budete si moci nadále dopřávat komfortu, na který jste zvyklí. Určitě si tuto sadu nezapomeňte přibalit na cesty, protože propíchnutá karimatka uprostřed lesa či hor určitě nepotěší. Oprava defektu je velice snadná a v principu stejná jako oprava defektu na duši jízdního kola. Klíčové vlastnosti opravné sady Therm-A-Rest Instant FieldSnadné a rychlé použití Určena pro samonafukovací karimatkyVhodná k opravám doma i v terénuSada s optimálním počtem záplat Obsah opravné sady6 gelových lepících kaněk3 samolepící průhledné záplaty3 alkoholové polštářky (alza.cz)

Podobné produkty ako Therm-A-Rest Instant Field Repair Kit (040818035887)

INEBRYA Shecare Repair Kit Set 750 ml (8008277262796)

INEBRYA Shecare Repair Kit Set 750 ml (8008277262796)
Detail

Sada vlasové kosmetiky obsahuje: 300 ml + 250 ml + 200 ml Sada přípravků INEBRYA Shecare Repair Kit Set je určena pro velmi zničené a chemicky ošetřované vlasy. Set obsahuje šampon, masku a magický sprej. Přípravky jsou obohaceny o aloe vera, bambucké máslo a keratin. Kadeře znovu získají vitalitu, objem a pevnost. Kosmetický balíček INEBRYA se ukrývá v růžovém dárkovém balení. Klíčové vlastnosti kosmetické sady INEBRYA Shecare Repair Kit Set 750 mlUrčeno pro ošetření velmi zničených vlasů Sada Shecare Repair ukrývá šampon, masku a magický sprej Přípravky navrací objem a sílu S obsahem aloe vera, bambuckého másla a keratinu Se setem Shecare Repair Kit INEBRYA dosáhnete krásných vlasů Krásné růžové balení VeganObsah: Inebrya Shecare Repair Shampoo 300 mlInebrya Shecare Repair Mask 250 mlInebrya Shecare Repair Magic Spray 200 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako INEBRYA Shecare Repair Kit Set 750 ml (8008277262796)

Ozobot BIT Construction Kit

Ozobot BIT Construction Kit
Detail

Interaktivní stavebnice využitelná s tabletem, pro řešení logických úkolů a hru s kamarády. Robot má schopnost komunikovat tzv. barevným jazykem, který stojí na variacích barvy modré, červené a zelené, ze kterých se vytváří ozokód. Je kompatibilní se systémy iOS a Android Ozoboty používají při výuce informatiky přední české školy Gymnázium Jana Keplera a Unicorn College. Úkolem řešitelů bude logisticky zpracovat pohyb vysokozdvižného vozíku převážejícího dřevěné bedny. Kromě toho také zajistit bezpečnost nákladu při případném kontaktu TNT výbušnin, které se mohou na trati vyskytnout. Construction Kit nabízí k řešní tohoto úkolu potřebné příslušenství, jako jsou skiny, nálepky i rozšíření Ozobota. Další je připraveno na webu výrobce. Přednosti: nabízí více výukových možností rozvíjí kreativitu a logické myšlení vede děti k programování a robotice Obsah balení: 4 x papírové oblečky a rozšíření pro OZOBOT BIT 2 x silikonové návleky, 6 x plastové bloky 2 x sada nálepek, sada doplňků Kupte dětem Ozobota a programujte s nimi! Vhodné pro děti od 8 let Počet dílků: 15 ks (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Ozobot BIT Construction Kit

Ozobot BIT Construction Kit

Ozobot BIT Construction Kit
Detail

OZOBOT BIT Construction Kit Posuňte výuku programování a robotiky s OZOBOT BIT na novou úroveň. Stačí jen použít stavebnici OZOBOT BIT Construction Kit, která promění vašeho Ozobota na osobní postavu s příběhem. Vaším úkolem bude v roli vysokozdvižného vozíku převážet dřevěné bedny do určitého prostoru. Po cestě však často narazíte na TNT výbušniny, kterým je potřeba se vyhnout či je odvézt na bezpečné místo. K tomu všemu vám postačí jen Construction Kit, ve kterém naleznete všechny potřebný skiny, nálepky a rozšíření pro vašeho Ozobota. Jednotlivé mapy s příběhem si stáhněte a vytiskněte z webu výrobce. Příslušenství Construction Kit je kompatibilní a určené pouze pro OZOBOT BIT. Vlastnosti: Interaktivní a výuková stavebnice pro OZOBOT BITVýuka programování a robotikyPodporuje technické a kreativní dovednostiMožnost přizpůsobení a úpravy dle uživateleVhodné do škol a hobby kroužků Obsah balení: 4x papírové oblečky a rozšíření pro OZOBOT BIT2x silikonové návleky6x plastové bloky2x sada nálepek1x sada doplňků (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Ozobot BIT Construction Kit

Gumová vana do kufru Rigum Škoda Yeti 2009-2017 (opravna sada, s rezervou)

Gumová vana do kufru Rigum Škoda Yeti 2009-2017 (opravna sada, s rezervou)
Detail

Gumová vana má přesný tvar pro vůz Škoda Yeti. Díky přesnému střihu vyplní zavazadlový prostor a dokonale ochrání kufr před znečištěním nebo před poškozením původního koberce. Gumové vany do kufru od výrobce Rigum mají na svém povrchu vyobrazený konkrétní model vozu, do kterého pasují viz. fotografie produktu. Okraj vany má okraj vysoký 2cm, který v případě vylitého nákladu nebo roztátého sněhu bezpečně udrží tekutinu a ochrání interiér vozu. Povrch gumové vany již z podstaty materiálu zabraňuje klouzání a samovolné posouvání nákladu v zatáčkách nebo při brzdění. Vanu lze z kufru kdykoliv velmi jednoduše vyjmout a čištění i údržba jsou pak velice snadné. Gumové vany značky Rigum jsou 100% český výrobek!Pokud si nejste jisti s výběrem vany do kufru a potřebujete poradit, čím se právě Rezaw-Plast liší od jiných výrobců, připravili jsme přehledné srovnání různých značek. Vpravo naleznete odkaz na článek, kde Vám podrobně přiblížíme, jaké typy gumových nebo plastových van můžete pro své auto pořídit. Dále popisujeme hlavní výhody i nevýhody jednotlivých typů, které jsou na konci článku shrnuty v přehledné tabulce. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Gumová vana do kufru Rigum Škoda Yeti 2009-2017 (opravna sada, s rezervou)

Coghlan´s souprava na opravu stanů Tent Repair Kit

Coghlan´s souprava na opravu stanů Tent Repair Kit
Detail

-souprava pro snadnou opravu všech poškození stanů-podrobný návod v každém baleníobsah:2x voděodolná tkanina (20 x 20 cm)1x nylonové okénko (20 x 20 cm)1x jehla1x nit1x tuba lepidla Coghlan´s na plátno (patro.cz)

Podobné produkty ako Coghlan´s souprava na opravu stanů Tent Repair Kit

Slime Náhradní náplň pro Flat Tyre Repair Kit (10180)

Slime Náhradní náplň pro Flat Tyre Repair Kit (10180)
Detail

Opravná sada pneu - bezdušová náplň, utěsňovač a prevence průpichů, po instalaci zůstává stále kapalný, neztvrdne, nevyschne, opravuje průrazy až do hloubky 6 mm, doporučená rychlost po opravě je max. 80 km/h, Tato náhradní náplň je určena pro doplnění opravné sady Flat Tire Repair Kit. Přípravek spolehlivě zaceluje průrazy do maximální hloubky 6 mm. Skvěle se hodí pro opravu pneumatik jízdních kol, vozíků, přívěsů, motocyklů nebo čtyřkolek. Náhradní náplň pro doplnění opravné sady Flat Tire Repair Kit je netoxická a rozpustná ve vodě, takže je její použití maximálně bezpečné. Navíc si zachovává kapalnou konzistenci a je nehořlavá. Maximální doporučená rychlost vozidla po použití přípravku je 80 km/h. Toto balení náhradní náplně pro doplnění opravné sady Flat Tire Repair Kit má objem 450 mililitrů. Klíčové vlastnosti náhradní náplně pro opravnou sadu Flat Tire Repair KitNehořlavý a netoxický přípravekNáhradní náplň pro opravnou sadu Flat Tire... (alza.cz)

Podobné produkty ako Slime Náhradní náplň pro Flat Tyre Repair Kit (10180)

Náhradní náplň pro opravnou sadu Petex

Náhradní náplň pro opravnou sadu Petex
Detail

Náhradní náplň pro opravnou sadu Petex. Součástí balení je i hadička, která slouží ke snadné aplikaci tmelu do pneumatiky. Hmota utěsní průrazy až do velikosti 6mm. Objem: 450ml (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Náhradní náplň pro opravnou sadu Petex

KAPPA Opravná sada defektu pneu (KS450)

KAPPA Opravná sada defektu pneu (KS450)
Detail

Opravná sada pneu v ochraném pouzdře, 3x bombička s CO2, 1x konektor s ventilem, 1x spojovací hadička, 5x těsnicí knot, 1x řezací nůž, 2x pomocné nářadí, 1x lepidlo Kdykoliv vyrazíte se svým vozidlem na silinici, vyplatí se mít při ruce opravnou sadu Kappa KS450. Díky ní si totiž i amatér poradí s odstraněním menšího defektu na pneumatice. Celá sada je zabalená v uzavíratelné pouzdře a kromě těsnících knotů obsahuje např. bombičky s CO2, kompletní konektor s ventilem anebo flexibilní spojovací hadičku. Klíčové vlastnosti opravné sady KappaPomůže s odstraněním defektu na pneumaticeVariabilní škála příslušenstvíBaleno v ochranném pouzdřeSada obsahuje:3× bombičku s CO21× konektor s ventilem1× flexibilní spojovací hadičku1× řezací nůž5× těsnicí knot2× pomocné nářadí1× lepidlo (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA Opravná sada defektu pneu (KS450)

Opravná sada na bezdušové pneu (09419)

Opravná sada na bezdušové pneu (09419)
Detail

Opravná sada pneu pro nouzovou opravu běžných průpichů běhounu pneumatiky, čistící jehla, provlékací vidlička, 3ks opravných knotů, lepidlo na bázi cementu Sadu lepení pro bezdušové pneumatiky, umožňující opravit defekt, na který už zacelovací tmel nestačí. Použijete opravný knot, který se provlékne do otvoru po defektu a díru zalepí. Výhodou je možnost opravy z vnější strany pláště. V sadě najdete 3 kusy opravných knotů, jehlu, vrták a roztok na bázi cementu. Díky malým a kompaktním rozměrům by lepení nemělo chybět v žádném autě. S touto sadou budete mít vždy jistotu, že dojedete. Klíčové vlastnosti opravné sady na bezdušové pneuSada pro opravu bezdušových pneumatikUrčena pro větší defektyMalé skladné baleníMožnost opravy z vnější strany pláště3 opravné knoty a potřebné vybavení (alza.cz)

Podobné produkty ako Opravná sada na bezdušové pneu (09419)
Slime Opravná sada knotem s CO2 – Tyre Repair Kit (20382), Therm-A-Rest Instant Field Repair Kit (040818035887), Therm-A-Rest Permanent Home Repair Kit (040818084908), Opravná sada na bezdušové pneu (09419), KAPPA Opravná sada defektu pneu (KS450), OXFORD opravná sada lanek (M003-25), opravna sada na smalt, Blackburn Plugger Tubeless Tire Repair Kit (768686065712), SAPHO 1309-32 Sylvia mýdlenka na postavení, keramika, SAPHO SYLVIA mýdlenka na postavení, keramika (1309-32), SAPHO SYLVIA sklenka na postavení, keramika (1309-33), SEKURECO Opravná sada přední nápravy Fabia I (6Q0407000), Opravná sada MOTO/ResQ Scout VT 100ml (4897034570960), SEKURECO Opravná sada přední nápravy Octavia I (1J0407000), Lezyne Repair Kit Black (1-C2-REPAIRKIT-V104), INEBRYA Shecare Repair Kit Set 750 ml (8008277262796), SAPHO 1308-33 Justy sklenka na postavení, keramika/nerez, SAPHO JUSTY dóza na postavení, keramika/nerez (1308-34), SAPHO JUSTY sklenka na postavení, keramika/nerez (1308-33), Slime Náhradní náplň pro Flat Tyre Repair Kit (10180), AKAI CA-2DIN7135S (CA-2DIN7135S), OXFORD opravná sada se záplatami pro cyklo pneu, mopedy a malé motocykly (M011-569), SAPHO SYLVIA WC štětka na postavení, keramika/chrom (1309-28), SAPHO 1308-31 Justy dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez, SAPHO 1309-31 Sylvia dávkovač mýdla na postavení, keramika/chrom , SAPHO 1309-28 Sylvia WC štětka na postavení, keramika/chrom, SAPHO 1308-28 Justy WC štětka na postavení, keramika/nerez, SAPHO JUSTY WC štětka na postavení, keramika/nerez (1308-28), Slime Polo-automatická opravná sada Slime Smart Spair (CRK305-IN), THUMBS UP opravná sada pneu pro moto včetně bombiček (M011-644)