Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Výborný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Japonský nůž značky Samura se skvěle hodí pro pestrou paletu úkonů, včetně krájení a zvládá i sekání nebo drcení. Její délka má celkem 18 cm. Příjemně lehká rukojeť z odolného plastu je úžasně vyvážená a rovněž ideálně padne do ruky. Základní parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) má délku čepele 18 cm Plastová rukojeť náležité kvality Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) (SNMVSWNS18) , Samura mo-v stonewash kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (sm-0040b) (snmvswkns)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 14 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Výtečný kuchyňský nůž bude praktickou ozdobou vaší kuchařské výbavy. Japonský nůž značky Samura se skvěle hodí pro mnoho úkonů od krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Délka čepele dosahuje celých 14 cm. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 14 cm (SM-0093B) Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 14 cm (SM-0093B) nabízí čepel o délce 14 cm Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 14 cm (SM-0093B) (SNMVSWNS14) , Samura mo-v stonewash univerzální nůž 13 cm (sm-0021b) (snmvswun)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Jedinečný kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí kuchyňské výbavy. Japonský nůž od značky Samura se skvěle hodí pro mnoho úkonů jak pro krájení, tak pro drcení či sekání. Délka čepele dosahuje plných 17 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž Nakiri 17 cm (SM-0043B) Samura MO-V Stonewash Nůž Nakiri 17 cm (SM-0043B) nabízí čepel o délce 17 cm Typ nože: japonský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Nůž Nakiri 17 cm (SM-0043B) (SNMVSWNN) , Samura mo-v stonewash nůž nakiri 17 cm (sm-0043b) (snmvswnn)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, sekáček, materiál rukojeti laminát Výborný sekáček bude nepostradatelným komponentem každé domácnosti. Sekáček značky Samura se skvěle hodí na rychlou obsluhu surovin, od sekání ovoce a zeleniny až po náročnější úkony. Délka čepele má v celku 18 cm. Hlavní vlastnosti sekáčku Samura MO-V Stonewash Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SM-0040B) Samura MO-V Stonewash Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SM-0040B) má čepel o délce 18 cm Typ nože: sekáček (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SM-0040B) (SNMVSWKNS) , Samura mo-v stonewash univerzální nůž 15 cm (sm-0023b) (snmvswun15)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Ideální kuchyňský nůž bude praktickou součástí každé kuchyně. Její délka je v celku 12 cm. Významné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) vlastní čepel dlouhou 12 cm Nůž typu: steakový nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) (SNMVSWNS) , Samura mo-v stonewash plátkovací nůž 23 cm (sm-0045b) (snmvswpn23)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Výjimečný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí vašeho kuchyňského koutu. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od společnosti Samura se skvěle hodí na precizní porcování zeleniny. Velikost čepele má celých 12 cm. Nejdůležitější parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž na rajčata 12 cm (SM-0071B) Samura MO-V Stonewash Nůž na rajčata 12 cm (SM-0071B) vlastní čepel dlouhou 12 cm Nůž typu: nůž na ovoce a nůž na zeleninu (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Nůž na rajčata 12 cm (SM-0071B) (SNMVSWNR) , Samura mo-v stonewash vykosťovací nůž 15 cm (sm-0063b) (snmvswvn)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti laminát Výjimečný kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí kuchařské výbavy. Nůž na pečivo od společnosti Samura se skvěle hodí na krájení pečiva bez zbytečných drobků, vhodný ale bude i při rozdělování jemného těsta. Délka čepele má plných 23 cm. Zásadní přednosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž na chleba 23 cm (SM-0055B) Samura MO-V Stonewash Nůž na chleba 23 cm (SM-0055B) má čepel o celkové délce 23 cm Nůž typu: nůž na pečivo (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Nůž na chleba 23 cm (SM-0055B) (SNMVSWNCH) , Samura mo-v stonewash šéfkuchařský nůž grand 24 cm (sm-0087b) (snmvswsgn)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti laminát Výtečný kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem každé kuchařské výbavy. Plátkovací nůž od značky Samura se skvěle hodí pro nakrájení precizních plátků. Její délka je celých 23 cm. Zásadní vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B) Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B) má čepel o celkové délce 23 cm Typ nože: plátkovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B) (SNMVSWPN23) , Samura mo-v stonewash nůž na rajčata 12 cm (sm-0071b) (snmvswnr)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Bezchybný kuchyňský nůž bude praktickou ozdobou vaší kuchyňské výbavy. Vykosťovací nůž od firmy Samura se skvěle hodí na pomoc při vykosťování masa. Délka čepele je celých 15 cm. Významné přednosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) nabízí čepel o délce 15 cm Typ nože: vykosťovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) (SNMVSWVN) , Samura mo-v stonewash nůž na steaky 12 cm (sm-0031b) (snmvswns)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Nevšední kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou každé domácnosti. Univerzální nůž od výrobce Samura se skvěle hodí pro každou kuchařku či kuchaře. Délka této čepele dosahuje plných 13 cm. Významné vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 13 cm (SM-0021B) Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 13 cm (SM-0021B) vlastní čepel dlouhou 13 cm Univerzální kuchyňský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 13 cm (SM-0021B) (SNMVSWUN) , Samura kaiju nůž santoku 18 cm (snkns)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Ideální kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyně. Univerzální nůž od značky Samura se skvěle hodí na krájení všech typů potravin. Velikost čepele má celkem 15 cm. Významné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 15 cm (SM-0023B) Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 15 cm (SM-0023B) má délku čepele 15 cm Univerzální kuchyňský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 15 cm (SM-0023B) (SNMVSWUN15) , Samura mo-v kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (snmvkns)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Jedinečný kuchyňský nůž se stane praktickou součástí kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od značky Samura se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od náročného dělení masa na plátky po krájení sýrů. Délka této čepele je celkem 20 cm. Základní vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž 20 cm (SM-0085B) Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž 20 cm (SM-0085B) má čepel o délce 20 cm Nůž typu: kuchařský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž 20 cm (SM-0085B) (SNMVSWSN) , Samura mo-v filetovací nůž 22 cm (snmvfn)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž Výjimečný kuchyňský nůž bude nepostradatelným komponentem vašeho kuchyňského koutu. Japonský nůž od společnosti Samura se skvěle hodí pro široké spektrum úkonů, od krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Její délka má celých 18 cm. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) má čepel o délce 18 cm Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) (SNMVNS18) , Samura mo-v univerzální nůž 13 cm (snmvun)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Vynikající kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od společnosti Samura se skvěle hodí na každé krájení v kuchyni, od porcování masa po krájení zeleniny. Délka čepele má celkem 24 cm. Významné funkce kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SM-0087B) Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SM-0087B) má čepel o celkové délce 24 cm Nůž typu: kuchařský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SM-0087B) (SNMVSWSGN) , Samura mo-v nůž na rajčata 12 cm (snmvnr)Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento nůž Samura Santoku vyniká tradiční japonskou geometrií - páteř sestupuje ke špičce. Tento tvar nože dohromady s dopředu posunutým těžištěm je ideální pro sekání, drcení a řadu dalších činností. Zvlněné zářezy nad ostřím zabraňují ulpívání potravin na čepeli při práci. Kovová podložka, která plynule přechází do pohodlné rukojeti, zabraňuje kontaktu ruky s jídlem. Japonci toho vědí o pohodlném vaření opravdu hodně a tento nůž je toho zářným příkladem. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 31,8 cm Délka čepele: 18 cm Hmotnost: 219 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž Santoku MO-V Samura 18 cm , Samura shadow nůž santoku 17,5 cm (snshns)Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento nůž Samura Santoku vyniká tradiční japonskou geometrií - páteř sestupuje ke špičce. Tento tvar nože dohromady s dopředu posunutým těžištěm je ideální pro sekání, drcení a řadu dalších činností. Zvlněné zářezy nad ostřím zabraňují ulpívání potravin na čepeli při práci. Kovová podložka, která plynule přechází do pohodlné rukojeti, zabraňuje kontaktu ruky s jídlem. Japonci toho vědí o pohodlném vaření opravdu hodně a tento nůž je toho zářným příkladem. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 31,8 cm Délka čepele: 18 cm Hmotnost: 219 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž Santoku MO-V Samura 18 cm , Samura okinawa nůž santoku 17,5 cm (snons)Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento nůž Samura Santoku vyniká tradiční japonskou geometrií - páteř sestupuje ke špičce. Tento tvar nože dohromady s dopředu posunutým těžištěm je ideální pro sekání, drcení a řadu dalších činností. Zvlněné zářezy nad ostřím zabraňují ulpívání potravin na čepeli při práci. Kovová podložka, která plynule přechází do pohodlné rukojeti, zabraňuje kontaktu ruky s jídlem. Japonci toho vědí o pohodlném vaření opravdu hodně a tento nůž je toho zářným příkladem. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 31,8 cm Délka čepele: 18 cm Hmotnost: 219 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž Santoku MO-V Samura 18 cm , Samura bamboo nůž santoku 16 cm (snbnsu)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Vynikající kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem kuchyňské výbavy. Univerzální nůž od výrobce Samura se skvěle hodí pro každou kuchařku či kuchaře. Délka čepele dosahuje plných 18 cm. Lehká rukojeť ze solidního plastu je dobře vyvážená a kromě toho dobře padne do vaší ruky. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Samura GOLF Nůž Santoku 18 cm Samura GOLF Nůž Santoku 18 cm nabízí čepel o délce 18 cm Rukojeť z vysoce odolného plastu Univerzální kuchyňský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura GOLF Nůž Santoku 18 cm (SNGNS) , Samura damascus nůž santoku 15 cm (sndns15)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti dřevo Neobyčejný kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem vaší kuchyně. Kuchařský nůž od značky Samura se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Velikost čepele má v celku 18 cm. Rukojeť ze dřeva příjemná do ruky je úžasně vyvážená a také náramně padne do dlaně. Zajímavé vlastnosti kuchyňského nože Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm má čepel o celkové délce 18 cm Pevná a příjemná dřevěná rukojeť Typ nože: kuchařský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm (SNKNS) , Samura bamboo santoku nůž 14 cm (snbnsu4)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, sekáček Vynikající sekáček bude praktickou okrasou vaší kuchyňské výbavy. Sekáček od firmy Samura se skvěle hodí na rychlé nasekání potravin, krájení či sekání mu zkrátka nezpůsobuje žádné potíže. Délka čepele dosahuje celých 18 cm. Zajímavé funkce sekáčku Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm vlastní čepel dlouhou 18 cm Nůž typu: sekáček (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SNMVKNS) , Samura bamboo kuchařský nůž - sekáček 18 cm (snbkns)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 22 cm, filetovací nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí každé kuchařské výbavy. Velikost čepele dosahuje plných 22 cm. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Filetovací nůž 22 cm Samura MO-V Filetovací nůž 22 cm má čepel o celkové délce 22 cm Typ nože: filetovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Filetovací nůž 22 cm (SNMVFN) , Tefal ice force nerezový nůž santoku 18 cm (k2320614)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Vynikající kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem vašeho kuchyňského koutu. Univerzální nůž od značky Samura se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje menší výbavu s vyšší univerzálností. Délka čepele dosahuje celých 13 cm. Rozhodující funkce kuchyňského nože Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm vlastní čepel dlouhou 13 cm Univerzální kuchyňský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm (SNMVUN) , Nirosta nůž santoku nirosta mega 18/30cm (43392)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Kvalitní kuchyňský nůž bude nepostradatelným doplňkem každé kuchařské výbavy. Univerzální nůž od firmy Samura se skvěle hodí na všechny očekávané kuchyňské činnosti s nožem. Délka této čepele dosahuje celkem 15 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Univerzální nůž 15 cm Samura MO-V Univerzální nůž 15 cm má čepel o celkové délce 15 cm Univerzální kuchyňský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Univerzální nůž 15 cm (SNMVUN15) , Füri nůž santoku 13 cm (687147)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Výborný kuchyňský nůž bude praktickou součástí každé kuchyně. Kuchařský nůž od značky Samura se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Délka čepele je celkem 20 cm. Významné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Šéfkuchařský nůž 20 cm Samura MO-V Šéfkuchařský nůž 20 cm má čepel o délce 20 cm Typ nože: kuchařský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNMVSN) , Tescoma nůž santoku sonic 16 cmKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, plátkovací nůž Kvalitní kuchyňský nůž bude praktickou okrasou vaší kuchyňské výbavy. Plátkovací nůž od firmy Samura se skvěle hodí pro tvorbu precizních plátků. Její délka dosahuje plných 23 cm. Důležité funkce kuchyňského nože Samura MO-V Plátkovací nůž 23 cm Samura MO-V Plátkovací nůž 23 cm má čepel o délce 23 cm Typ nože: plátkovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Plátkovací nůž 23 cm (SNMVPN23) , Tescoma nůž santoku feelwood, 17 cmKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Znamenitý kuchyňský nůž se stane praktickou součástí vaší kuchyňské výbavy. Vykosťovací nůž od výrobce Samura se skvěle hodí na pomoc při vykosťování masa. Délka této čepele dosahuje plných 15 cm. Hlavní přednosti kuchyňského nože Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm má čepel o celkové délce 15 cm Nůž typu: vykosťovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm (SNMVVN) , Füri nůž santoku 17 cm (687124)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, nůž na pečivo Kvalitní kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem vaší kuchařské výbavy. Nůž na pečivo od značky Samura se skvěle hodí na hladké krájení bez drobení, vhodný ale bude i při rozdělování jemného těsta. Velikost čepele je plných 23 cm. Podstatné funkce kuchyňského nože Samura MO-V Nůž na chleba 23 cm Samura MO-V Nůž na chleba 23 cm má čepel o délce 23 cm Typ nože: nůž na pečivo (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Nůž na chleba 23 cm (SNMVNCH) , Hendi nůž santoku 844274 (844274)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem každé kuchařské výbavy. Délka této čepele má v celku 12 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm vlastní čepel dlouhou 12 cm Typ nože: steakový nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm (SNMVNS) , Hendi nůž santoku 845035 (845035)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Jedinečný kuchyňský nůž bude hvězdou každé kuchyně. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od firmy Samura se skvěle hodí na precizní porcování zeleniny. Délka čepele dosahuje plných 12 cm. Nejdůležitější funkce kuchyňského nože Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm má délku čepele 12 cm Typ nože: nůž na ovoce a nůž na zeleninu (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm (SNMVNR) , Samura damascus plátkovací nůž 20 cm (sndpn)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Ideální kuchyňský nůž bude nepostradatelným komponentem vaší kuchařské výbavy. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od společnosti Samura se skvěle hodí na práci se zeleninou. Velikost čepele dosahuje celých 9 cm. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm Samura MO-V Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm má čepel o celkové délce 9 cm Nůž typu: nůž na ovoce a nůž na zeleninu (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura MO-V Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNMVNOZ) , Samura okinawa nůž nakiri 17 cm (snonn17)- materiál: nerezová ocel - ergonomická proti skluzová rukojeť - délka: 18 cm - série: Herne (patro.cz)
Podobné produkty ako Nůž santoku 18 cm HERNENože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Profesionální kuchyňský sekáček má optimální hmotnost pro práci s pevnými potravinami. Úhel ostření - 40 ° umožňuje, aby ostří zůstalo nabroušené po dlouhou dobu. Sekáček lze zavěsit na háček skrz otvor vytvořený v čepeli. Speciální ergonomická geometrie sekáčku a optimální vyvážení čepele a rukojeti velmi usnadňují práci. Sekáček je vyroben z praktické japonské nerezové impregnované molybden-vanadiem oceli AUS 8. Jeho ergonomická rukojeť G-10 se neotvírá, nemění barvu a perfektně sedne do ruky. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 31,5 cm Délka čepele: 18 cm Hmotnost: 376 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Sekáček MO-V Samura 18 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Profesionální kuchyňský sekáček má optimální hmotnost pro práci s pevnými potravinami. Úhel ostření - 40 ° umožňuje, aby ostří zůstalo nabroušené po dlouhou dobu. Sekáček lze zavěsit na háček skrz otvor vytvořený v čepeli. Speciální ergonomická geometrie sekáčku a optimální vyvážení čepele a rukojeti velmi usnadňují práci. Sekáček je vyroben z praktické japonské nerezové impregnované molybden-vanadiem oceli AUS 8. Jeho ergonomická rukojeť G-10 se neotvírá, nemění barvu a perfektně sedne do ruky. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 31,5 cm Délka čepele: 18 cm Hmotnost: 376 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Sekáček MO-V Samura 18 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Profesionální kuchyňský sekáček má optimální hmotnost pro práci s pevnými potravinami. Úhel ostření - 40 ° umožňuje, aby ostří zůstalo nabroušené po dlouhou dobu. Sekáček lze zavěsit na háček skrz otvor vytvořený v čepeli. Speciální ergonomická geometrie sekáčku a optimální vyvážení čepele a rukojeti velmi usnadňují práci. Sekáček je vyroben z praktické japonské nerezové impregnované molybden-vanadiem oceli AUS 8. Jeho ergonomická rukojeť G-10 se neotvírá, nemění barvu a perfektně sedne do ruky. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 31,5 cm Délka čepele: 18 cm Hmotnost: 376 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Sekáček MO-V Samura 18 cmNůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm ProNůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm ProNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento univerzální nůž je nejčastěji používaným nožem v kuchyni a je naprostou nezbytností pro každou hospodyňku. Je schopen provádět celou řadu kuchyňských prací (v případě, že nemáte specializované nože) - od krájení chleba a pečiva, uzenin a sýrů až po zpracování zeleniny a ovoce. Jednodílná čepel z vysoce kvalitní oceli s vysokým obsahem molybdenu a vanadu je odolná vůči korozi, pevná a nenáročná na údržbu. Laminátová rukojeť G-10 umožňuje, aby práce v kuchyni byla pod absolutní kontrolou. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 24,5 cm Délka čepele: 13 cm Hmotnost: 88 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Univerzální nůž MO-V Samura 13 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento profesionální japonský kuchyňský nůž je právem označován za univerzální, protože je prakticky jeden z nejvšestrannějších nožů vůbec. Pokud v kuchyni nemáte žádné vysoce specializované typy nožů, tento nůž je hravě zastoupí. Používá se na krájení a čištění zeleniny a ovoce, přípravu dušeného masa nebo salátů a na zpracování masa. Je pravda, že pro práci s univerzálním nožem je lepší zpracovávat potraviny postupně po menších kouscích (porcích): tak bude moci maximalizovat své výhody. Čepel tohoto nože z jednovrstvé nerezavějící oceli hladce přechází do masivní rukojeti. Nejvhodnější řešení pro profesionální práci. Rukojeť je vyrobena z odolného laminátu a na jejím konci je kovová zátka. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 27 cm Délka čepele: 15 cm Hmotnost: 99 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Univerzální nůž MO-V Samura 15 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento vykosťovací nůž s velmi tenkou dlouhou čepelí je zvláště účinný pro řezání kostí ze všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, oddělování kůže, chrupavek, svalové tkáně nebo šlach. Ostrá čepel umožňuje hluboké filigránové řezy a je schopna okrájet maso tak účinně, že nezbude ani gram kosti. Speciální tvar a flexibilita čepele umožňuje vykosťovacímu noži snadno obejít i velmi velké klouby. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 36 cm Délka čepele: 15 cm Hmotnost: 176 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vykosťovací nůž MO-V Samura 15 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Velký kuchyňský nůž - Šéfkuchařský evropský nůž - je nezbytným a klíčovým prvkem v každé kuchyni. Tento multifunkční nůž s dlouhou a širokou čepelí a černou nepřilnavou ochrannou vrstvou zajišťuje optimální výkon při práci, přičemž jeho geometrie je navržena pro tři typy kuchyňské práce: krájení, sekání a drcení. Čepel profesionálního nože MO-V z jednovrstvé oceli proniká rukojetí po celé její délce, tím je zajištěna spolehlivost a pevnost tohoto nože. Přítomnost podpěry zabraňuje pronikání bakterií a jiných mikroorganismů do otvorů a zajišťuje nezbytnou hygienu pracovních nástrojů. Nejen z tohoto důvodu je produktová řada MO-V doporučena pro profesionální účely v HoReCa. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 34,5 cm Délka čepele: 20 cm Hmotnost: 221 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž MO-V Samura 20 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento vykosťovací nůž s velmi tenkou dlouhou čepelí je zvláště účinný pro řezání kostí ze všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, oddělování kůže, chrupavek, svalové tkáně nebo šlach. Ostrá čepel umožňuje hluboké filigránové řezy a je schopna okrájet maso tak účinně, že nezbude ani gram kosti. Speciální tvar a flexibilita čepele umožňuje vykosťovacímu noži snadno obejít i velmi velké klouby. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 36 cm Délka čepele: 15 cm Hmotnost: 176 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vykosťovací nůž MO-V Samura 15 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Velký kuchyňský nůž - Šéfkuchařský evropský nůž - je nezbytným a klíčovým prvkem v každé kuchyni. Tento multifunkční nůž s dlouhou a širokou čepelí a černou nepřilnavou ochrannou vrstvou zajišťuje optimální výkon při práci, přičemž jeho geometrie je navržena pro tři typy kuchyňské práce: krájení, sekání a drcení. Čepel profesionálního nože MO-V z jednovrstvé oceli proniká rukojetí po celé její délce, tím je zajištěna spolehlivost a pevnost tohoto nože. Přítomnost podpěry zabraňuje pronikání bakterií a jiných mikroorganismů do otvorů a zajišťuje nezbytnou hygienu pracovních nástrojů. Nejen z tohoto důvodu je produktová řada MO-V doporučena pro profesionální účely v HoReCa. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 34,5 cm Délka čepele: 20 cm Hmotnost: 221 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž MO-V Samura 20 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento univerzální nůž je nejčastěji používaným nožem v kuchyni a je naprostou nezbytností pro každou hospodyňku. Je schopen provádět celou řadu kuchyňských prací (v případě, že nemáte specializované nože) - od krájení chleba a pečiva, uzenin a sýrů až po zpracování zeleniny a ovoce. Jednodílná čepel z vysoce kvalitní oceli s vysokým obsahem molybdenu a vanadu je odolná vůči korozi, pevná a nenáročná na údržbu. Laminátová rukojeť G-10 umožňuje, aby práce v kuchyni byla pod absolutní kontrolou. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 24,5 cm Délka čepele: 13 cm Hmotnost: 88 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Univerzální nůž MO-V Samura 13 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento profesionální japonský kuchyňský nůž je právem označován za univerzální, protože je prakticky jeden z nejvšestrannějších nožů vůbec. Pokud v kuchyni nemáte žádné vysoce specializované typy nožů, tento nůž je hravě zastoupí. Používá se na krájení a čištění zeleniny a ovoce, přípravu dušeného masa nebo salátů a na zpracování masa. Je pravda, že pro práci s univerzálním nožem je lepší zpracovávat potraviny postupně po menších kouscích (porcích): tak bude moci maximalizovat své výhody. Čepel tohoto nože z jednovrstvé nerezavějící oceli hladce přechází do masivní rukojeti. Nejvhodnější řešení pro profesionální práci. Rukojeť je vyrobena z odolného laminátu a na jejím konci je kovová zátka. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 27 cm Délka čepele: 15 cm Hmotnost: 99 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Univerzální nůž MO-V Samura 15 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento profesionální japonský kuchyňský nůž je právem označován za univerzální, protože je prakticky jeden z nejvšestrannějších nožů vůbec. Pokud v kuchyni nemáte žádné vysoce specializované typy nožů, tento nůž je hravě zastoupí. Používá se na krájení a čištění zeleniny a ovoce, přípravu dušeného masa nebo salátů a na zpracování masa. Je pravda, že pro práci s univerzálním nožem je lepší zpracovávat potraviny postupně po menších kouscích (porcích): tak bude moci maximalizovat své výhody. Čepel tohoto nože z jednovrstvé nerezavějící oceli hladce přechází do masivní rukojeti. Nejvhodnější řešení pro profesionální práci. Rukojeť je vyrobena z odolného laminátu a na jejím konci je kovová zátka. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 27 cm Délka čepele: 15 cm Hmotnost: 99 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Univerzální nůž MO-V Samura 15 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento vykosťovací nůž s velmi tenkou dlouhou čepelí je zvláště účinný pro řezání kostí ze všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, oddělování kůže, chrupavek, svalové tkáně nebo šlach. Ostrá čepel umožňuje hluboké filigránové řezy a je schopna okrájet maso tak účinně, že nezbude ani gram kosti. Speciální tvar a flexibilita čepele umožňuje vykosťovacímu noži snadno obejít i velmi velké klouby. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 36 cm Délka čepele: 15 cm Hmotnost: 176 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vykosťovací nůž MO-V Samura 15 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento univerzální nůž je nejčastěji používaným nožem v kuchyni a je naprostou nezbytností pro každou hospodyňku. Je schopen provádět celou řadu kuchyňských prací (v případě, že nemáte specializované nože) - od krájení chleba a pečiva, uzenin a sýrů až po zpracování zeleniny a ovoce. Jednodílná čepel z vysoce kvalitní oceli s vysokým obsahem molybdenu a vanadu je odolná vůči korozi, pevná a nenáročná na údržbu. Laminátová rukojeť G-10 umožňuje, aby práce v kuchyni byla pod absolutní kontrolou. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 24,5 cm Délka čepele: 13 cm Hmotnost: 88 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Univerzální nůž MO-V Samura 13 cmNůžSantoku s výbrusem TWIN® Cuisine patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky - výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série TWIN® Cuisine Revoluční design, ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Inovativní technologie výroby - exkluzivní plná horizontální střenka bez nýtů Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Precizní honování, ruční broušení – nože jsou ostré a dlouho ostré zůstávají Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: Red Dot Design Award a GOOD DESIGN Nože série TWIN® Cuisine německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels jsou dokonalou syntézou moderního pojetí nože s odolnou plastovou rukojetí a osvědčené plné střenky – avšak v novém pojetí. Revoluční horizontální stopka těchto nožů představuje nekompromisně dokonalé konstrukční řešení, nerezová aplikace s logem značky na patě rukojeti nožům navíc dodává viditelný punc exkluzivity a spolehlivosti. Nože TWIN® Cuisine se svým inovativním designem splňují nejvyšší nároky na komfort používání a přesné ovládání nože. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Revoluční, ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám, lze mýt v myčce nádobí. Horizontální přichycení střenek ke stopce vytváří výjimečný design, který upoutá na první pohled. Na patě rukojeti je také nerezová aplikace s logem značky ZWILLING. Nůž tak získává viditelné označení exkluzivity a spolehlivosti. Promyšlenost designu nožů TWIN® Cuisine oceníte nejlépe ve chvíli, kdy zjistíte, že aplikace také pomáhá dokonalému vyvážení nože. Horizontální stopka je vyráběna pomocí nové technologie kování od ZWILLING J. A. Henckels, umožňuje vznik nože s harmonicky rozloženou hmotností. Dokonalé slícování jednotlivých částí navíc brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Zwilling Japonský nůž Santoku 18 cm TWIN CuisineNůžSantoku s výbrusem TWIN® Cuisine patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky - výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série TWIN® Cuisine Revoluční design, ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Inovativní technologie výroby - exkluzivní plná horizontální střenka bez nýtů Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Precizní honování, ruční broušení – nože jsou ostré a dlouho ostré zůstávají Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: Red Dot Design Award a GOOD DESIGN Nože série TWIN® Cuisine německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels jsou dokonalou syntézou moderního pojetí nože s odolnou plastovou rukojetí a osvědčené plné střenky – avšak v novém pojetí. Revoluční horizontální stopka těchto nožů představuje nekompromisně dokonalé konstrukční řešení, nerezová aplikace s logem značky na patě rukojeti nožům navíc dodává viditelný punc exkluzivity a spolehlivosti. Nože TWIN® Cuisine se svým inovativním designem splňují nejvyšší nároky na komfort používání a přesné ovládání nože. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Revoluční, ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám, lze mýt v myčce nádobí. Horizontální přichycení střenek ke stopce vytváří výjimečný design, který upoutá na první pohled. Na patě rukojeti je také nerezová aplikace s logem značky ZWILLING. Nůž tak získává viditelné označení exkluzivity a spolehlivosti. Promyšlenost designu nožů TWIN® Cuisine oceníte nejlépe ve chvíli, kdy zjistíte, že aplikace také pomáhá dokonalému vyvážení nože. Horizontální stopka je vyráběna pomocí nové technologie kování od ZWILLING J. A. Henckels, umožňuje vznik nože s harmonicky rozloženou hmotností. Dokonalé slícování jednotlivých částí navíc brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Zwilling Japonský nůž Santoku 18 cm TWIN CuisineNůžSantoku s výbrusem TWIN® Cuisine patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky - výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série TWIN® Cuisine Revoluční design, ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Inovativní technologie výroby - exkluzivní plná horizontální střenka bez nýtů Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Precizní honování, ruční broušení – nože jsou ostré a dlouho ostré zůstávají Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: Red Dot Design Award a GOOD DESIGN Nože série TWIN® Cuisine německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels jsou dokonalou syntézou moderního pojetí nože s odolnou plastovou rukojetí a osvědčené plné střenky – avšak v novém pojetí. Revoluční horizontální stopka těchto nožů představuje nekompromisně dokonalé konstrukční řešení, nerezová aplikace s logem značky na patě rukojeti nožům navíc dodává viditelný punc exkluzivity a spolehlivosti. Nože TWIN® Cuisine se svým inovativním designem splňují nejvyšší nároky na komfort používání a přesné ovládání nože. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Revoluční, ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám, lze mýt v myčce nádobí. Horizontální přichycení střenek ke stopce vytváří výjimečný design, který upoutá na první pohled. Na patě rukojeti je také nerezová aplikace s logem značky ZWILLING. Nůž tak získává viditelné označení exkluzivity a spolehlivosti. Promyšlenost designu nožů TWIN® Cuisine oceníte nejlépe ve chvíli, kdy zjistíte, že aplikace také pomáhá dokonalému vyvážení nože. Horizontální stopka je vyráběna pomocí nové technologie kování od ZWILLING J. A. Henckels, umožňuje vznik nože s harmonicky rozloženou hmotností. Dokonalé slícování jednotlivých částí navíc brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Zwilling Japonský nůž Santoku 18 cm TWIN Cuisine