Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Samura MO-V Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNMVSN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Výborný kuchyňský nůž bude praktickou součástí každé kuchyně. Kuchařský nůž od značky Samura se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Délka čepele je celkem 20 cm. Významné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Šéfkuchařský nůž 20 cm Samura MO-V Šéfkuchařský nůž 20 cm má čepel o délce 20 cm Typ nože: kuchařský nůž
Podívejte se také Samura MO-V Filetovací nůž 22 cm (SNMVFN)
Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž 20 cm (SM-0085B) (SNMVSWSN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Jedinečný kuchyňský nůž se stane praktickou součástí kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od značky Samura se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od náročného dělení masa na plátky po krájení sýrů. Délka této čepele je celkem 20 cm. Základní vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž 20 cm (SM-0085B) Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž 20 cm (SM-0085B) má čepel o délce 20 cm Nůž typu: kuchařský nůž
Podívejte se také Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm (SNMVUN)
Samura MO-V Filetovací nůž 22 cm (SNMVFN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 22 cm, filetovací nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí každé kuchařské výbavy. Velikost čepele dosahuje plných 22 cm. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Filetovací nůž 22 cm Samura MO-V Filetovací nůž 22 cm má čepel o celkové délce 22 cm Typ nože: filetovací nůž
Podívejte se také Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm (SNMVNR)
Podívejte se také
- Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SNMVKNS)
- Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) (SNMVSWVN)
- Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B) (SNMVSWPN23)
- Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 15 cm (SM-0023B) (SNMVSWUN15)
- Samura MO-V Stonewash Nůž Nakiri 17 cm (SM-0043B) (SNMVSWNN)
- Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) (SNMVSWNS)
- Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SM-0087B) (SNMVSWSGN)
- Samura MO-V Stonewash Nůž na rajčata 12 cm (SM-0071B) (SNMVSWNR)
- Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNDSN)
- Samura BAMBOO Nůž na chleba 20 cm (SNBNCH)
- polystyren nuz
- nuz santoku
- odizolovaci nuz
- pavane nuz
- Samura PRO-S Plátkovací nůž 20 cm (SP-0045) (SNPSPN)
- nuz kuchynsky univerzalni
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- Siguro MO-B150B Cook (SGR-MO-B150B)
- Siguro MO-B130B Element (SGR-MO-B130B)
- Umělý List orchideje, v. 20 cm
Samura MO-V Univerzální nůž 15 cm (SNMVUN15)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Kvalitní kuchyňský nůž bude nepostradatelným doplňkem každé kuchařské výbavy. Univerzální nůž od firmy Samura se skvěle hodí na všechny očekávané kuchyňské činnosti s nožem. Délka této čepele dosahuje celkem 15 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Univerzální nůž 15 cm Samura MO-V Univerzální nůž 15 cm má čepel o celkové délce 15 cm Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Univerzální nůž 15 cm (SNMVUN15)
Samura MO-V Plátkovací nůž 23 cm (SNMVPN23)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, plátkovací nůž Kvalitní kuchyňský nůž bude praktickou okrasou vaší kuchyňské výbavy. Plátkovací nůž od firmy Samura se skvěle hodí pro tvorbu precizních plátků. Její délka dosahuje plných 23 cm. Důležité funkce kuchyňského nože Samura MO-V Plátkovací nůž 23 cm Samura MO-V Plátkovací nůž 23 cm má čepel o délce 23 cm Typ nože: plátkovací nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Plátkovací nůž 23 cm (SNMVPN23)
Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm (SNMVUN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Vynikající kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem vašeho kuchyňského koutu. Univerzální nůž od značky Samura se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje menší výbavu s vyšší univerzálností. Délka čepele dosahuje celých 13 cm. Rozhodující funkce kuchyňského nože Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm vlastní čepel dlouhou 13 cm Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm (SNMVUN)
Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm (SNMVVN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Znamenitý kuchyňský nůž se stane praktickou součástí vaší kuchyňské výbavy. Vykosťovací nůž od výrobce Samura se skvěle hodí na pomoc při vykosťování masa. Délka této čepele dosahuje plných 15 cm. Hlavní přednosti kuchyňského nože Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm má čepel o celkové délce 15 cm Nůž typu: vykosťovací nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm (SNMVVN)
Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento kuchařský nůž má těžkou rukojeť, širokou a dlouhou čepel se středovou špičkou. Snadno s ním nasekáte zelí, nakrájíte zeleninu a bylinky, a stejně tak snadno s ním můžete nakrájet maso, ryby a drůbež. Tento kuchařský nůž je nezbytnou součástí výbavy každého kuchaře. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 33 cm Délka čepele: 20,8 cm Hmotnost: 195 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí
Objev podobné jako Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento kuchařský nůž má těžkou rukojeť, širokou a dlouhou čepel se středovou špičkou. Snadno s ním nasekáte zelí, nakrájíte zeleninu a bylinky, a stejně tak snadno s ním můžete nakrájet maso, ryby a drůbež. Tento kuchařský nůž je nezbytnou součástí výbavy každého kuchaře. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 33 cm Délka čepele: 20,8 cm Hmotnost: 195 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí
Objev podobné jako Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm (SNMVNR)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Jedinečný kuchyňský nůž bude hvězdou každé kuchyně. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od firmy Samura se skvěle hodí na precizní porcování zeleniny. Délka čepele dosahuje plných 12 cm. Nejdůležitější funkce kuchyňského nože Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm má délku čepele 12 cm Typ nože: nůž na ovoce a nůž na zeleninu
Objev podobné jako Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm (SNMVNR)
Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm (SNMVNS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem každé kuchařské výbavy. Délka této čepele má v celku 12 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm vlastní čepel dlouhou 12 cm Typ nože: steakový nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm (SNMVNS)
Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SNMVKNS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, sekáček Vynikající sekáček bude praktickou okrasou vaší kuchyňské výbavy. Sekáček od firmy Samura se skvěle hodí na rychlé nasekání potravin, krájení či sekání mu zkrátka nezpůsobuje žádné potíže. Délka čepele dosahuje celých 18 cm. Zajímavé funkce sekáčku Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm vlastní čepel dlouhou 18 cm Nůž typu: sekáček
Objev podobné jako Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SNMVKNS)
Samura MO-V Nůž na chleba 23 cm (SNMVNCH)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, nůž na pečivo Kvalitní kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem vaší kuchařské výbavy. Nůž na pečivo od značky Samura se skvěle hodí na hladké krájení bez drobení, vhodný ale bude i při rozdělování jemného těsta. Velikost čepele je plných 23 cm. Podstatné funkce kuchyňského nože Samura MO-V Nůž na chleba 23 cm Samura MO-V Nůž na chleba 23 cm má čepel o délce 23 cm Typ nože: nůž na pečivo
Objev podobné jako Samura MO-V Nůž na chleba 23 cm (SNMVNCH)
Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SNBKNS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, sekáček, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Vynikající sekáček bude praktickou součástí každé domácnosti. Sekáček značky Samura se skvěle hodí na rychlé nasekání potravin, od sekání ovoce a zeleniny až po náročnější úkony. Délka této čepele má plných 18 cm. Pevná ocelová rukojeť je skvěle vyvážená a k tomu náramně padne do ruky. Stěžejní vlastnosti sekáčku Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm má čepel o délce 18 cm Rukojeť z pevné oceli pro snadný úchop Typ nože: sekáček
Objev podobné jako Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SNBKNS)
Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) (SNMVNS18)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž Výjimečný kuchyňský nůž bude nepostradatelným komponentem vašeho kuchyňského koutu. Japonský nůž od společnosti Samura se skvěle hodí pro široké spektrum úkonů, od krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Její délka má celých 18 cm. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) má čepel o délce 18 cm Nůž typu: japonský nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) (SNMVNS18)
Samura MO-V Stonewash Nůž Nakiri 17 cm (SM-0043B) (SNMVSWNN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Jedinečný kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí kuchyňské výbavy. Japonský nůž od značky Samura se skvěle hodí pro mnoho úkonů jak pro krájení, tak pro drcení či sekání. Délka čepele dosahuje plných 17 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž Nakiri 17 cm (SM-0043B) Samura MO-V Stonewash Nůž Nakiri 17 cm (SM-0043B) nabízí čepel o délce 17 cm Typ nože: japonský nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Nůž Nakiri 17 cm (SM-0043B) (SNMVSWNN)
Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B) (SNMVSWPN23)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti laminát Výtečný kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem každé kuchařské výbavy. Plátkovací nůž od značky Samura se skvěle hodí pro nakrájení precizních plátků. Její délka je celých 23 cm. Zásadní vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B) Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B) má čepel o celkové délce 23 cm Typ nože: plátkovací nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B) (SNMVSWPN23)
Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) (SNMVSWVN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Bezchybný kuchyňský nůž bude praktickou ozdobou vaší kuchyňské výbavy. Vykosťovací nůž od firmy Samura se skvěle hodí na pomoc při vykosťování masa. Délka čepele je celých 15 cm. Významné přednosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) nabízí čepel o délce 15 cm Typ nože: vykosťovací nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) (SNMVSWVN)
Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 15 cm (SM-0023B) (SNMVSWUN15)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Ideální kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyně. Univerzální nůž od značky Samura se skvěle hodí na krájení všech typů potravin. Velikost čepele má celkem 15 cm. Významné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 15 cm (SM-0023B) Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 15 cm (SM-0023B) má délku čepele 15 cm Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 15 cm (SM-0023B) (SNMVSWUN15)
Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 14 cm (SM-0093B) (SNMVSWNS14)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 14 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Výtečný kuchyňský nůž bude praktickou ozdobou vaší kuchařské výbavy. Japonský nůž značky Samura se skvěle hodí pro mnoho úkonů od krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Délka čepele dosahuje celých 14 cm. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 14 cm (SM-0093B) Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 14 cm (SM-0093B) nabízí čepel o délce 14 cm Nůž typu: japonský nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 14 cm (SM-0093B) (SNMVSWNS14)
Samura MO-V Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNMVNOZ)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Ideální kuchyňský nůž bude nepostradatelným komponentem vaší kuchařské výbavy. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od společnosti Samura se skvěle hodí na práci se zeleninou. Velikost čepele dosahuje celých 9 cm. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm Samura MO-V Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm má čepel o celkové délce 9 cm Nůž typu: nůž na ovoce a nůž na zeleninu
Objev podobné jako Samura MO-V Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNMVNOZ)
Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 13 cm (SM-0021B) (SNMVSWUN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Nevšední kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou každé domácnosti. Univerzální nůž od výrobce Samura se skvěle hodí pro každou kuchařku či kuchaře. Délka této čepele dosahuje plných 13 cm. Významné vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 13 cm (SM-0021B) Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 13 cm (SM-0021B) vlastní čepel dlouhou 13 cm Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Univerzální nůž 13 cm (SM-0021B) (SNMVSWUN)
Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) (SNMVSWNS18)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Výborný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Japonský nůž značky Samura se skvěle hodí pro pestrou paletu úkonů, včetně krájení a zvládá i sekání nebo drcení. Její délka má celkem 18 cm. Příjemně lehká rukojeť z odolného plastu je úžasně vyvážená a rovněž ideálně padne do ruky. Základní parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) má délku čepele 18 cm Plastová rukojeť náležité kvality Nůž typu: japonský nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) (SNMVSWNS18)
Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) (SNMVSWNS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Ideální kuchyňský nůž bude praktickou součástí každé kuchyně. Její délka je v celku 12 cm. Významné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) vlastní čepel dlouhou 12 cm Nůž typu: steakový nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) (SNMVSWNS)
Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SM-0087B) (SNMVSWSGN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Vynikající kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od společnosti Samura se skvěle hodí na každé krájení v kuchyni, od porcování masa po krájení zeleniny. Délka čepele má celkem 24 cm. Významné funkce kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SM-0087B) Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SM-0087B) má čepel o celkové délce 24 cm Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SM-0087B) (SNMVSWSGN)
Samura MO-V Stonewash Nůž na chleba 23 cm (SM-0055B) (SNMVSWNCH)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti laminát Výjimečný kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí kuchařské výbavy. Nůž na pečivo od společnosti Samura se skvěle hodí na krájení pečiva bez zbytečných drobků, vhodný ale bude i při rozdělování jemného těsta. Délka čepele má plných 23 cm. Zásadní přednosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž na chleba 23 cm (SM-0055B) Samura MO-V Stonewash Nůž na chleba 23 cm (SM-0055B) má čepel o celkové délce 23 cm Nůž typu: nůž na pečivo
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Nůž na chleba 23 cm (SM-0055B) (SNMVSWNCH)
Samura MO-V Stonewash Nůž na rajčata 12 cm (SM-0071B) (SNMVSWNR)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Výjimečný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí vašeho kuchyňského koutu. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od společnosti Samura se skvěle hodí na precizní porcování zeleniny. Velikost čepele má celých 12 cm. Nejdůležitější parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž na rajčata 12 cm (SM-0071B) Samura MO-V Stonewash Nůž na rajčata 12 cm (SM-0071B) vlastní čepel dlouhou 12 cm Nůž typu: nůž na ovoce a nůž na zeleninu
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Nůž na rajčata 12 cm (SM-0071B) (SNMVSWNR)
Samura MO-V Stonewash Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SM-0040B) (SNMVSWKNS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, sekáček, materiál rukojeti laminát Výborný sekáček bude nepostradatelným komponentem každé domácnosti. Sekáček značky Samura se skvěle hodí na rychlou obsluhu surovin, od sekání ovoce a zeleniny až po náročnější úkony. Délka čepele má v celku 18 cm. Hlavní vlastnosti sekáčku Samura MO-V Stonewash Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SM-0040B) Samura MO-V Stonewash Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SM-0040B) má čepel o délce 18 cm Typ nože: sekáček
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SM-0040B) (SNMVSWKNS)
Samura Mad Bull Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SMB-0040) (SNMBS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, kuchařský nůž a sekáček, materiál rukojeti laminát Prvotřídní sekáček bude praktickou okrasou každé kuchařské výbavy. Kuchařský nůž a Sekáček od společnosti Samura se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, od tuhého masa až po měkké sýry. Velikost čepele má celých 18 cm. Klíčové parametry sekáčku Samura Mad Bull Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SMB-0040) Samura Mad Bull Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SMB-0040) nabízí čepel o délce 18 cm Nůž typu: kuchařský nůž a sekáček
Objev podobné jako Samura Mad Bull Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SMB-0040) (SNMBS)
Kuchařský nůž 20 cm Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž Classic je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…
Objev podobné jako Kuchařský nůž 20 cm Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž Kineo WMF 20 cm
Bez základního kuchařského nože se kuchař neobejde v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 20 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Univerzální nůž do každé kuchyně 20 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Kuchařský nůž Kineo WMF 20 cm
Kuchařský nůž Kineo WMF 20 cm
Bez základního kuchařského nože se kuchař neobejde v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 20 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Univerzální nůž do každé kuchyně 20 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Kuchařský nůž Kineo WMF 20 cm
Kuchařský nůž Victorinox dřevo 20 cm
Kuchařský všestranný nůž s 20 cm dlouhou čepelí a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní kuchařský nůž Víceúčelový Perfektně ostrá čepel Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Délka čepele: 20 cm
Objev podobné jako Kuchařský nůž Victorinox dřevo 20 cm
Kuchařský nůž Victorinox dřevo 20 cm
Kuchařský všestranný nůž s 20 cm dlouhou čepelí a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní kuchařský nůž Víceúčelový Perfektně ostrá čepel Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Délka čepele: 20 cm
Objev podobné jako Kuchařský nůž Victorinox dřevo 20 cm
Kuchařský nůž Gourmet Zwilling 20 cm
Základní kuchařský nůž ZWILLING® Gourmet pro všestranné využití v kuchyni, s délkou čepele 20 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 20 cm
Objev podobné jako Kuchařský nůž Gourmet Zwilling 20 cm
Kuchařský nůž Amici Wüsthof 20 cm
Kuchařský nůž Wüsthof Amici vzdává hold skutečným hodnotám, tradicím a hlubokým rodinným vazbám italského venkova, kde se snoubí spojení s přírodou, láska k dobrému jídlu a upřímná náklonnost ke všem, které pozveme ke stolu. V kolekci Amici se promítá půvab středomořského životního stylu se starosvětským řemeslným uměním, které vás v tom nejlepším slova smyslu donutí vážit si vzácných životních okamžiků. Přednosti nožů Amici Wüsthof: Tvarovaná kovaná čepel je spojena s unikátně probarvenou rukojetí z olivového dřeva, díky které je každý nůž originál Ukováno z vysoce kvalitní nerezové oceli Specifický tvar hlavy chrání prsty před ostrou čepelí a poskytuje větší kontrolu při krájení Tvar rukojeti je přizpůsoben přirozenému pohybu ruky Kompletně vyrobeno v německém městě Solingen Specifikace: Délka čepele: 20 cm Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: olivové dřevo z Kalábrie Není vhodné do myčky nádobí
Objev podobné jako Kuchařský nůž Amici Wüsthof 20 cm
Kuchařský nůž Amici Wüsthof 20 cm
Kuchařský nůž Wüsthof Amici vzdává hold skutečným hodnotám, tradicím a hlubokým rodinným vazbám italského venkova, kde se snoubí spojení s přírodou, láska k dobrému jídlu a upřímná náklonnost ke všem, které pozveme ke stolu. V kolekci Amici se promítá půvab středomořského životního stylu se starosvětským řemeslným uměním, které vás v tom nejlepším slova smyslu donutí vážit si vzácných životních okamžiků. Přednosti nožů Amici Wüsthof: Tvarovaná kovaná čepel je spojena s unikátně probarvenou rukojetí z olivového dřeva, díky které je každý nůž originál Ukováno z vysoce kvalitní nerezové oceli Specifický tvar hlavy chrání prsty před ostrou čepelí a poskytuje větší kontrolu při krájení Tvar rukojeti je přizpůsoben přirozenému pohybu ruky Kompletně vyrobeno v německém městě Solingen Specifikace: Délka čepele: 20 cm Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: olivové dřevo z Kalábrie Není vhodné do myčky nádobí
Objev podobné jako Kuchařský nůž Amici Wüsthof 20 cm
Kuchařský nůž Performer Wüsthof 20 cm
Všestranný nástroj do kuchyně: nejdůležitější kus základního vybavení pro každého hobby i profesionálního kuchaře. Kuchařský nůž je vhodný pro většinu úkolů v kuchyni, pro nejrůznější techniky krájení a úchopu. Z přípravy jídla dělá skutečné potěšení. S kuchařským nožem můžete krájet maso, ovoce, zeleninu i bylinky či mělnit česnek. Široká čepel umožňuje rychlý přesun nakrájených surovin do hrnce. Čepel s diamond-like carbon povrchem pro extrémní výkon Čepel s diamond-like carbon (DLC) povrchem, která je extrémně tvrdá a odolná, je nejvyšší kvalitou na trhu. Černý, téměř magický povrch čepele zvyšuje povrchovou tvrdost oceli WÜSTHOF z 58 na jedinečnou 104 Rockwell. Pro znalce to znamená pozoruhodnou výhodu ve výkonu: extrémní robustnost nůž činí prakticky imunním vůči nepříznivým vnějším vlivům a povrch jako diamant je také extrémně odolný vůči teplu. DLC bylo původně vyvinuto pro extrémní podmínky ve vesmírném cestování a motoristických sportech; WÜSTHOF je prvním výrobcem nožů na světě, který tuto technologii používá u plně kovaného nože s hlavou. Lotosový efekt: Částečky jednoduše sklouznou po povrchu pryč Nože Performer proklouznou potravinami téměř bez tření: bez ztráty hybnosti. Díky obzvláště nízkému tření a nepřilnavosti diamond-like povrchu a lotosovému efektu černého povrchu částečky jednoduše sklouznou po povrchu čepele pryč. Čerstvě nakrájené kousky jídla, jako jsou plátky šťavnaté cibule, prostě sklouznou: ideální situace, kdy je v době intenzivní činnosti v kuchyni vyžadována rychlost a přesnost. Díky hydrofobnímu účinku všechny tekutiny jednoduše stékají, včetně kyselin z citrusových plodů, stejně jako tuků nebo škrobů, jako jsou brambory. Čepel jednoduše po každém použití otřete a podmanivá čepel bude zářit jako nová. Hexagon Power Grip - vždy plná kontrola Vysoce výkonnou technologii DLC zdokonaluje inovativní protiskluzový Hexagon Power Grip. Díky své protiskluzové offsetové struktuře plástve medu poskytuje optimální úchop v každé situaci a zajišťuje vynikající kontrolu. Bonus pro uživatele: i za hektických, mokrých nebo jiných obtížných pracovních podmínek máte nůž pevně sevřený, což vám umožní vždy používat čepel bezpečně a přesně. Rukojeť z polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny je snadno udržovatelná a ani myčka ji nezničí: vhodná pro každodenní použití. Celkově Hexagon Power Grip důsledně doplňuje příslib výkonu DLC čepele. Hlavní výhody: Jediný kovaný nůž s DLC (diamond-like carbon) povrchem na trhu Extrémně odolný proti poškrábání: DLC povrch zvyšuje povrchovou tvrdost oceli WÜSTHOF z 58 na jedinečných 104 Rockwell Obzvláště nízké tření díky efektu lotosového listu DLC povrchu; tekutiny jsou jednoduše odpuzovány z povrchu Silná odolnost kyselinám a škrobu, například těm, které obsahují citrony nebo brambory Protiskluzový Hexagon Power Grip perfektně padne do ruky a zaručuje optimální kontrolu za náročných pracovních podmínek Rukojeť se skládá z 15% polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny, díky své mimořádné odolnosti je materiál trvanlivý a vhodný do myčky Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV 15) Povrch: potaženo DLC Tvrdost povrchu: 104 Rockwell Tvrdost čepele: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Brusný úhel 28° Rukojeť: Materiál: skleněnými vlákny vyztužený polyamid Hexagon Power Grip Barva: černá Parametry: Délka čepele: 20 cm Výška čepele: 4,7 cm Délka rukojeti: 14,2 cm Celková délka: 34,2 cm Váha: 268 g
Objev podobné jako Kuchařský nůž Performer Wüsthof 20 cm
Kuchařský nůž Performer Wüsthof 20 cm
Všestranný nástroj do kuchyně: nejdůležitější kus základního vybavení pro každého hobby i profesionálního kuchaře. Kuchařský nůž je vhodný pro většinu úkolů v kuchyni, pro nejrůznější techniky krájení a úchopu. Z přípravy jídla dělá skutečné potěšení. S kuchařským nožem můžete krájet maso, ovoce, zeleninu i bylinky či mělnit česnek. Široká čepel umožňuje rychlý přesun nakrájených surovin do hrnce. Čepel s diamond-like carbon povrchem pro extrémní výkon Čepel s diamond-like carbon (DLC) povrchem, která je extrémně tvrdá a odolná, je nejvyšší kvalitou na trhu. Černý, téměř magický povrch čepele zvyšuje povrchovou tvrdost oceli WÜSTHOF z 58 na jedinečnou 104 Rockwell. Pro znalce to znamená pozoruhodnou výhodu ve výkonu: extrémní robustnost nůž činí prakticky imunním vůči nepříznivým vnějším vlivům a povrch jako diamant je také extrémně odolný vůči teplu. DLC bylo původně vyvinuto pro extrémní podmínky ve vesmírném cestování a motoristických sportech; WÜSTHOF je prvním výrobcem nožů na světě, který tuto technologii používá u plně kovaného nože s hlavou. Lotosový efekt: Částečky jednoduše sklouznou po povrchu pryč Nože Performer proklouznou potravinami téměř bez tření: bez ztráty hybnosti. Díky obzvláště nízkému tření a nepřilnavosti diamond-like povrchu a lotosovému efektu černého povrchu částečky jednoduše sklouznou po povrchu čepele pryč. Čerstvě nakrájené kousky jídla, jako jsou plátky šťavnaté cibule, prostě sklouznou: ideální situace, kdy je v době intenzivní činnosti v kuchyni vyžadována rychlost a přesnost. Díky hydrofobnímu účinku všechny tekutiny jednoduše stékají, včetně kyselin z citrusových plodů, stejně jako tuků nebo škrobů, jako jsou brambory. Čepel jednoduše po každém použití otřete a podmanivá čepel bude zářit jako nová. Hexagon Power Grip - vždy plná kontrola Vysoce výkonnou technologii DLC zdokonaluje inovativní protiskluzový Hexagon Power Grip. Díky své protiskluzové offsetové struktuře plástve medu poskytuje optimální úchop v každé situaci a zajišťuje vynikající kontrolu. Bonus pro uživatele: i za hektických, mokrých nebo jiných obtížných pracovních podmínek máte nůž pevně sevřený, což vám umožní vždy používat čepel bezpečně a přesně. Rukojeť z polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny je snadno udržovatelná a ani myčka ji nezničí: vhodná pro každodenní použití. Celkově Hexagon Power Grip důsledně doplňuje příslib výkonu DLC čepele. Hlavní výhody: Jediný kovaný nůž s DLC (diamond-like carbon) povrchem na trhu Extrémně odolný proti poškrábání: DLC povrch zvyšuje povrchovou tvrdost oceli WÜSTHOF z 58 na jedinečných 104 Rockwell Obzvláště nízké tření díky efektu lotosového listu DLC povrchu; tekutiny jsou jednoduše odpuzovány z povrchu Silná odolnost kyselinám a škrobu, například těm, které obsahují citrony nebo brambory Protiskluzový Hexagon Power Grip perfektně padne do ruky a zaručuje optimální kontrolu za náročných pracovních podmínek Rukojeť se skládá z 15% polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny, díky své mimořádné odolnosti je materiál trvanlivý a vhodný do myčky Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV 15) Povrch: potaženo DLC Tvrdost povrchu: 104 Rockwell Tvrdost čepele: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Brusný úhel 28° Rukojeť: Materiál: skleněnými vlákny vyztužený polyamid Hexagon Power Grip Barva: černá Parametry: Délka čepele: 20 cm Výška čepele: 4,7 cm Délka rukojeti: 14,2 cm Celková délka: 34,2 cm Váha: 268 g
Objev podobné jako Kuchařský nůž Performer Wüsthof 20 cm
Kuchařský nůž Gourmet Zwilling 20 cm
Základní kuchařský nůž ZWILLING® Gourmet pro všestranné využití v kuchyni, s délkou čepele 20 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 20 cm
Objev podobné jako Kuchařský nůž Gourmet Zwilling 20 cm
Kuchařský nůž Victorinox dřevo 20 cm
Kuchařský všestranný nůž s 20 cm dlouhou čepelí a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní kuchařský nůž Víceúčelový Perfektně ostrá čepel Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Délka čepele: 20 cm
Objev podobné jako Kuchařský nůž Victorinox dřevo 20 cm
Kuchařský nůž Victorinox dřevo 20 cm
Kuchařský všestranný nůž s 20 cm dlouhou čepelí a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní kuchařský nůž Víceúčelový Perfektně ostrá čepel Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Délka čepele: 20 cm
Objev podobné jako Kuchařský nůž Victorinox dřevo 20 cm
ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm Pure
Kuchařský nůž ZWILLING® Pure je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série ZWILLING® Pure Puristický a nadčasový design, elegantní linie, špičkový výkon Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu Bezespárá rukojeť ze syntetiky Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Laserem kontrolované ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme však ruční mytí Sérii nožů ZWILLING® Pure v puristickém, nadčasovém designu si díky elegantním liniím, dynamickému řezu a komfortnímu úchopu oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o kvalitní, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci s milánským architektem a designérem Matteo Thunem. Série ZWILLING® Pure představuje technickou dokonalost, estetický vzhled bez kompromisů. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Průběžná stopka je plně skryta. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pure doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm Pure
ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm Pure
Kuchařský nůž ZWILLING® Pure je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série ZWILLING® Pure Puristický a nadčasový design, elegantní linie, špičkový výkon Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu Bezespárá rukojeť ze syntetiky Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Laserem kontrolované ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme však ruční mytí Sérii nožů ZWILLING® Pure v puristickém, nadčasovém designu si díky elegantním liniím, dynamickému řezu a komfortnímu úchopu oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o kvalitní, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci s milánským architektem a designérem Matteo Thunem. Série ZWILLING® Pure představuje technickou dokonalost, estetický vzhled bez kompromisů. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Průběžná stopka je plně skryta. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pure doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm Pure
Kuchařský nůž 20 cm Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž Classic je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…
Objev podobné jako Kuchařský nůž 20 cm Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž Classic Line 20 cm WMF
V případě kuchařského nože Classic Line 20 cm jsou hřbet nože a břit lehce prohnuté a zužují se do špičky, díky tomu lze kuchařský nůž využít skutečně všestranně. Kuchařský nůž má širokou, silnou čepel pro krájení masa, ryb a zeleniny. Je vhodný také k nasekání a kolébkovému krájení bylinek, zeleniny nebo ořechů. Špička nože přitom zůstává pevně na pracovní ploše a ostřím pohybujete nahoru a dolů. Kuchařský nůž má jednu širší stranu, pomocí které lze rovnoměrně filetovat kusy ryb. Classic Line je moderní série nožů s klasickým tvarem. Čepele nožů, vyráběné ze speciální nožířské oceli, jsou ručně ostřené. To zaručuje nožům dlouhotrvající ostrost po celé délce. Rukojeť snýtovaná beze spár je z kvalitní umělé hmoty a zcela hygienická. Ideální série nožů pro kuchařské začátky!
Objev podobné jako Kuchařský nůž Classic Line 20 cm WMF
Kuchařský nůž Classic Line 20 cm WMF
V případě kuchařského nože Classic Line 20 cm jsou hřbet nože a břit lehce prohnuté a zužují se do špičky, díky tomu lze kuchařský nůž využít skutečně všestranně. Kuchařský nůž má širokou, silnou čepel pro krájení masa, ryb a zeleniny. Je vhodný také k nasekání a kolébkovému krájení bylinek, zeleniny nebo ořechů. Špička nože přitom zůstává pevně na pracovní ploše a ostřím pohybujete nahoru a dolů. Kuchařský nůž má jednu širší stranu, pomocí které lze rovnoměrně filetovat kusy ryb. Classic Line je moderní série nožů s klasickým tvarem. Čepele nožů, vyráběné ze speciální nožířské oceli, jsou ručně ostřené. To zaručuje nožům dlouhotrvající ostrost po celé délce. Rukojeť snýtovaná beze spár je z kvalitní umělé hmoty a zcela hygienická. Ideální série nožů pro kuchařské začátky!
Objev podobné jako Kuchařský nůž Classic Line 20 cm WMF
Kuchařský nůž Twin Pollux Zwilling 20 cm
Série kuchyňských nožů Twin Pollux značky Zwilling byla navržena a vyrobena v německém Solingenu jako spojení precizní řemeslné a materiálové kvality, spolu s požadavky moderního designu a vysokého komfortu používání. Zatímco ocelové srdce nože je vyrobeno z jednoho kusu prvotřídní nožířské oceli, syntetická střenka se stará především o dokonalý ergonomický úchop. Spojení materiálů je tak těsné, že vyhovuje přísným hygienickým požadavkům - žádná spára, kde by se držely bakterie. V sérii Twin Pollux najdete i tento všestranný kuchařský nůž. Důvodem, proč je tato řada nožů Twin Pollux od J.A.Henckels Zwilling tolik vyhledávána, je nejen perfektní a dlouhotrvající ostrost, ale i kvalitní a důkladné zpracování. Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a záštita poskytuje nejen oporu prstů pro precizní a přesné krájení, ale slouží i k efektivní ochraně prstů. Tyto nože jsou oblíbené hlavně pro jejich nadčasový design a velmi ostré krájení. Nože jsou vyrobeny z té nejkvalitnější nerezové oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku, což zaručuje jen ty nejlepší vlastnosti. Čepel je ukována z jednoho kusu oceli a nože jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Nože se tak stávají tvrdší a odolnější, a více odolávají korozi. Specifikace: Tato řada je určena nejen profesionálům Perfektní a dlouhotrvající ostrost, kvalitní a důkladné zpracování Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky Speciální směs té nejkvalitnější oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti Nože jsou tvrzeny patentovanou technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem Nože se tak stávají tvrdší a odolnější, více odolávají korozi Rukojeť klasického designu se 3 nýty Tvrdost čepele cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Doživotní záruka na výrobní vady čepele Délka čepele: 20 cm
Objev podobné jako Kuchařský nůž Twin Pollux Zwilling 20 cm
Kuchařský nůž Twin Pollux Zwilling 20 cm
Série kuchyňských nožů Twin Pollux značky Zwilling byla navržena a vyrobena v německém Solingenu jako spojení precizní řemeslné a materiálové kvality, spolu s požadavky moderního designu a vysokého komfortu používání. Zatímco ocelové srdce nože je vyrobeno z jednoho kusu prvotřídní nožířské oceli, syntetická střenka se stará především o dokonalý ergonomický úchop. Spojení materiálů je tak těsné, že vyhovuje přísným hygienickým požadavkům - žádná spára, kde by se držely bakterie. V sérii Twin Pollux najdete i tento všestranný kuchařský nůž. Důvodem, proč je tato řada nožů Twin Pollux od J.A.Henckels Zwilling tolik vyhledávána, je nejen perfektní a dlouhotrvající ostrost, ale i kvalitní a důkladné zpracování. Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a záštita poskytuje nejen oporu prstů pro precizní a přesné krájení, ale slouží i k efektivní ochraně prstů. Tyto nože jsou oblíbené hlavně pro jejich nadčasový design a velmi ostré krájení. Nože jsou vyrobeny z té nejkvalitnější nerezové oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku, což zaručuje jen ty nejlepší vlastnosti. Čepel je ukována z jednoho kusu oceli a nože jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Nože se tak stávají tvrdší a odolnější, a více odolávají korozi. Specifikace: Tato řada je určena nejen profesionálům Perfektní a dlouhotrvající ostrost, kvalitní a důkladné zpracování Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky Speciální směs té nejkvalitnější oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti Nože jsou tvrzeny patentovanou technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem Nože se tak stávají tvrdší a odolnější, více odolávají korozi Rukojeť klasického designu se 3 nýty Tvrdost čepele cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Doživotní záruka na výrobní vady čepele Délka čepele: 20 cm
Objev podobné jako Kuchařský nůž Twin Pollux Zwilling 20 cm
ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm TWIN Cuisine
Kuchařský nůž TWIN® Cuisine je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série TWIN® Cuisine Revoluční design, ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Inovativní technologie výroby - exkluzivní plná horizontální střenka bez nýtů Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Precizní honování, ruční broušení – nože jsou ostré a dlouho ostré zůstávají Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: Red Dot Design Award a GOOD DESIGN Nože série TWIN® Cuisine německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels jsou dokonalou syntézou moderního pojetí nože s odolnou plastovou rukojetí a osvědčené plné střenky – avšak v novém pojetí. Revoluční horizontální stopka těchto nožů představuje nekompromisně dokonalé konstrukční řešení, nerezová aplikace s logem značky na patě rukojeti nožům navíc dodává viditelný punc exkluzivity a spolehlivosti. Nože TWIN® Cuisine se svým inovativním designem splňují nejvyšší nároky na komfort používání a přesné ovládání nože. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Revoluční, ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám, lze mýt v myčce nádobí. Horizontální přichycení střenek ke stopce vytváří výjimečný design, který upoutá na první pohled. Na patě rukojeti je také nerezová aplikace s logem značky ZWILLING. Nůž tak získává viditelné označení exkluzivity a spolehlivosti. Promyšlenost designu nožů TWIN® Cuisine oceníte nejlépe ve chvíli, kdy zjistíte, že aplikace také pomáhá dokonalému vyvážení nože. Horizontální stopka je vyráběna pomocí nové technologie kování od ZWILLING J. A. Henckels, umožňuje vznik nože s harmonicky rozloženou hmotností. Dokonalé slícování jednotlivých částí navíc brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů…
Objev podobné jako ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm TWIN Cuisine
ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm TWIN Cuisine
Kuchařský nůž TWIN® Cuisine je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série TWIN® Cuisine Revoluční design, ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Inovativní technologie výroby - exkluzivní plná horizontální střenka bez nýtů Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Precizní honování, ruční broušení – nože jsou ostré a dlouho ostré zůstávají Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: Red Dot Design Award a GOOD DESIGN Nože série TWIN® Cuisine německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels jsou dokonalou syntézou moderního pojetí nože s odolnou plastovou rukojetí a osvědčené plné střenky – avšak v novém pojetí. Revoluční horizontální stopka těchto nožů představuje nekompromisně dokonalé konstrukční řešení, nerezová aplikace s logem značky na patě rukojeti nožům navíc dodává viditelný punc exkluzivity a spolehlivosti. Nože TWIN® Cuisine se svým inovativním designem splňují nejvyšší nároky na komfort používání a přesné ovládání nože. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Revoluční, ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám, lze mýt v myčce nádobí. Horizontální přichycení střenek ke stopce vytváří výjimečný design, který upoutá na první pohled. Na patě rukojeti je také nerezová aplikace s logem značky ZWILLING. Nůž tak získává viditelné označení exkluzivity a spolehlivosti. Promyšlenost designu nožů TWIN® Cuisine oceníte nejlépe ve chvíli, kdy zjistíte, že aplikace také pomáhá dokonalému vyvážení nože. Horizontální stopka je vyráběna pomocí nové technologie kování od ZWILLING J. A. Henckels, umožňuje vznik nože s harmonicky rozloženou hmotností. Dokonalé slícování jednotlivých částí navíc brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů…
Objev podobné jako ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm TWIN Cuisine
Podívejte se také
- Samura SHADOW Univerzální nůž 15 cm (SNSHUN15)
- Samura BAMBOO Santoku nůž 14 cm (SNBNSU4)
- Samura SHADOW Plátkovací nůž 19,6 cm (SNSHPN)
- Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN)
- Samura Keramická brusná tyč 25 cm (SNKBT)
- Samura SHADOW Nůž Nakiri 17 cm (SNSHNN)
- Samura BLACKSMITH Nůž Nakiri 17 cm (SNBLNN)
- Samura KAIJU Nůž Nakiri 17 cm (SNKNNI)
- Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
- Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN)
- Samura BAMBOO Nůž Santoku 16 cm (SNBNSU)
- Samura GOLF Plátkovací nůž 25 cm (SNGPN)
- Samura SHADOW Univerzální nůž 12 cm (SNSHUN)
- Samura SHADOW Šéfkuchařský nůž 28 cm (SNSHSN)
- Samura GOLF Univerzální nůž 16 cm (SNGUN)
- Samura OKINAWA Nůž Santoku 17,5 cm (SNONS)
- Samura BAMBOO Univerzální nůž 12,5 cm (SNBUN)
- Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15)
- Samura OKINAWA Nůž Gyuto 17 cm (SNONG)
- Samura KAIJU Univerzální nůž 15 cm (SNKUN)
- Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm (SNKNS)
- Samura BLACKSMITH Univerzální nůž 16 cm (SNBLUB)