Roncato butterfly s černá (41818301)

Produkt Roncato butterfly s černá (41818301) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Roncato butterfly s černá (41818301) upraviť a produkt hľadať znova.

Roncato Butterfly S černá (41818301)

Roncato Butterfly S černá (41818301)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, malý, skořepinový, objem 47 l, rozměry 55 × 40 × 25 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické a horní madlo, černá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 2,3 kg Potřebujete cestovní kufr, který bude plnit nároky na kvalitu, vzhled i funkčnost? Roncato Butterfly S černá bude pro vás trefa do černého. Tento cestovní kufr vyniká unikátním designem a zároveň dokáže uspokojit všechny nároky na kvalitní zavazadlo. Výrobce pro jeho zhotovení zvolil kvalitní materiál, jakým je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato přináší vysokou odolnost a nepromokavý povrch. Můžete s ním tak převážet i křehčí předměty. Jeho hmotnost je 2,3 kg. Nabízí objem 47 l pro uložení všech nezbytných věcí. Na kratší vzdálenosti je nejlepší jeho velikost S, takže vám u mnoha leteckých společností poslouží jako příruční zavazadlo. Je vhodný nejen jako kufr do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly S černá (41818301) , Roncato butterfly černá (sptronc016nad)

Roncato Butterfly S modrá (41818323)

Roncato Butterfly S modrá (41818323)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, malý, skořepinový, objem 47 l, rozměry 55 × 40 × 25 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické a horní madlo, tmavě modrá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 2,3 kg Hledáte cestovní kufr, který bude dokonalou kombinací praktičnosti a stylu? Roncato Butterfly S modrá si určitě oblíbíte. Tento cestovní kufr nabízí unikátní design a zároveň splňuje všechny nároky, které jsou na zavazadlo kladeny. K jeho zhotovení posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Skořepinový kufr Roncato je velmi odolný a nepromokavý. Je tak perfektní variantou i pro křehčí věci. Jeho hmotnost se rovná 2,3 kg. Nabízí objem 47 l, díky kterému do něj můžete uložit všechny důležité věci. Pro krátké výlety je ideální jeho velikost S, která u mnoha leteckých společností splňuje parametry příručního zavazadla. Je praktický nejen jako kufr do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly S modrá (41818323) , Roncato butterfly modrá (sptronc019nad)

Roncato Butterfly purpurová (SPTronc020nad)

Roncato Butterfly purpurová (SPTronc020nad)
Detail

Cestovní kufr skořepinový Kufr s elegantním designem Roncato Butterfly purpurová oceníte při objevování všech krás světa. Nezáleží na tom, co máte v plánu, cestovní kufr Roncato vám bude vždy při ruce a jednoznačně ohromí svým nápaditým zpracováním i důrazem na funkčnost a ergonomii. Cestovní kufr Roncato vám při cestování rád podá pomocnou ruku (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly purpurová (SPTronc020nad) , Roncato butterfly purpurová (sptronc020nad)

Roncato Butterfly černá (SPTronc016nad)

Roncato Butterfly černá (SPTronc016nad)
Detail

Cestovní kufr skořepinový Zachovejte si svůj osobitý styl i na cestách. Kufr Roncato Butterfly černá vám poskytne vše, co od kvalitního a komfortního zavazadla požadujete. Ať už vaše cesty vedou kamkoli, cestovní kufr Roncato vám bude nejvěrnějším druhem, který již na první pohled zaujme krásným a promyšleným vyhotovením a množstvím funkcí. Cestovní kufr Roncato vám zpříjemní cestování (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly černá (SPTronc016nad) , Roncato butterfly antracitová (sptronc018nad)

Roncato Butterfly modrá (SPTronc019nad)

Roncato Butterfly modrá (SPTronc019nad)
Detail

Cestovní kufr skořepinový Designově velmi originální kufr Roncato Butterfly modrá oceníte jako neobyčejně praktické zavazadlo pro všechny příležitosti. Ať se vydáte kamkoli, cestovní kufr Roncato bude společníkem, na kterého je spolehnutí a navíc na první dobrou udiví dokonalým zpracováním a funkčními prvky. Cestovní kufr Roncato vám usnadní cestování (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly modrá (SPTronc019nad) , Roncato wave s černá (41972301)

Roncato Butterfly antracitová (SPTronc018nad)

Roncato Butterfly antracitová (SPTronc018nad)
Detail

Cestovní kufr skořepinový Slaďte se svým stylem i cestovní doplňky. Kufr Roncato Butterfly antracitová se vám bude hodit kdykoli přijde nutnost nebo touha cestovat. Kamkoli se vydáte, cestovní kufr Roncato bude věrným pomocníkem, který od začátku udiví neotřelým designem a množstvím funkcí. Cestovní kufr Roncato vám při cestování rád podá pomocnou ruku (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly antracitová (SPTronc018nad) , Roncato crosslite černá (sptron052nad)

Roncato Butterfly červená (SPTronc017nad)

Roncato Butterfly červená (SPTronc017nad)
Detail

Cestovní kufr skořepinový Kufr s mimořádně povedeným designem Roncato Butterfly červená má všechno, co má správný parťák cestovatele mít. Kamkoli máte namířeno, cestovní kufr Roncato bude věrným pomocníkem, který stoprocentně potěší neotřelým vzhledem a také velkým důrazem na celkovou funkčnost. Cestovní kufr Roncato vám při cestování rád podá pomocnou ruku (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly červená (SPTronc017nad) , Roncato sidetrack černá (sptrct164nad)

Roncato Butterfly růžová (SPTrnct003nad)

Roncato Butterfly růžová (SPTrnct003nad)
Detail

Cestovní kufr (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly růžová (SPTrnct003nad) , Roncato stellar černá (sptrct310nad)

Roncato Butterfly M červená (41818209)

Roncato Butterfly M červená (41818209)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 87 l, rozměry 68 × 44 × 31 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, červená barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,2 kg Potřebujete cestovní kufr, který bude spojovat praktičnost a vkusný design? Roncato Butterfly M červená pro vás bude perfektní. S tímto velmi povedeným designovým kufrem budete mít všechno, co potřebujete od dokonalého cestovního zavazadla. Pro jeho zhotovení zvolil výrobce kvalitní materiál, jakým je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato je odolný a má nepromokavý povrch. Křehké věci v něm budou v bezpečí. Jeho hmotnost činí 3,2 kg. Nabízí objem 87 l, díky kterému do něj můžete uložit všechny důležité věci. Jeho velikost M se obvykle hodí jako osobní zavazadlo pro týdenní pobyt v letním období. Při vybírání vám mohou pomoci rozměry, které činí 68 × 44 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly M červená (41818209) , Roncato joy černá (sptrct123nad)

Roncato Butterfly M modrá (41818223)

Roncato Butterfly M modrá (41818223)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 87 l, rozměry 68 × 44 × 31 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, tmavě modrá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,2 kg Sháníte cestovní kufr, který bude jak praktický, tak designový? Roncato Butterfly M modrá zajisté oceníte. Tento cestovní kufr vyniká unikátním designem a zároveň dokáže uspokojit všechny nároky na kvalitní zavazadlo. K jeho zhotovení posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Skořepinový kufr Roncato přináší vysokou odolnost a nepromokavý povrch. Je vhodný i pro převážení křehkých věcí. Jeho hmotnost dosahuje 3,2 kg. Nabízí objem 87 l pro uložení všech důležitých věcí. Jeho velikost M se nejčastěji používá pro osobní zavazadlo na týdenní letní pobyty. Když budete zvažovat, jakou velikost si pořídit, mohou vám pomoci jeho rozměry, které jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly M modrá (41818223) , Roncato ypsilon černá (sptron147nad)

Roncato Butterfly L modrá (41818123)

Roncato Butterfly L modrá (41818123)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, velký, skořepinový, objem 129 l, rozměry 78 × 50 × 35 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, tmavě modrá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,7 kg Potřebujete cestovní kufr, který bude spojovat praktičnost a vkusný design? Roncato Butterfly L modrá bude pro vás trefa do černého. Tento cestovní kufr se může pochlubit unikátním designem a zároveň plně vyhovuje všem požadavkům na zavazadlo. Materiálem použitým k jeho výrobě je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato je odolný a má nepromokavý povrch. Je vhodný i pro převážení křehkých věcí. Jeho hmotnost činí 3,7 kg. Disponuje objemem 129 l, který vám umožní pohodlně uložit všechny důležité věci. Velikost L je ideální pro zimní i letní cesty a poskytuje dostatečný prostor pro pobyty a služební cesty trvající déle než sedm dní. Při rozhodování o správné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly L modrá (41818123) , Roncato skyline černá (sptrct150nad)

Roncato Butterfly L červená (41818109)

Roncato Butterfly L červená (41818109)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, velký, skořepinový, objem 129 l, rozměry 78 × 50 × 35 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, červená barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,7 kg Chcete cestovní kufr, který bude nejen funkční, ale také stylový? Roncato Butterfly L červená bude pro vás trefa do černého. Tento kufr s působivým designem vám poskytne vše, co potřebujete od kvalitního zavazadla. Materiálem použitým k jeho výrobě je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato se vyznačuje svou odolností a nepromokavostí. Je vhodný i pro převážení křehkých věcí. Má hmotnost 3,7 kg. Při rozhodování, jakou velikost pořídit, vám mohou pomoci rozměry, které činí 78 × 50 × 35 cm (vך×h) a objem, díky kterému do něj můžete uložit všechny důležité věci je 129 l. Díky své velikosti L je tento kufr vhodný pro pobyty a služební cesty trvající více než... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly L červená (41818109) , Roncato wave l černá (41972101)

Roncato Butterfly L černá (41818101)

Roncato Butterfly L černá (41818101)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, velký, skořepinový, objem 129 l, rozměry 78 × 50 × 35 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, černá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,7 kg Chcete cestovní kufr, který bude nejen funkční, ale také stylový? Roncato Butterfly L černá zajisté oceníte. Tento kufr pro cestování disponuje unikátním designem a zároveň splňuje všechny požadavky na kvalitní zavazadlo. Pro jeho výrobu byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Skořepinový kufr Roncato se vyznačuje odolností a nepromokavostí. Je vhodný i pro převážení křehkých věcí. Váží 3,7 kg. Při vybírání vám mohou pomoci rozměry, které činí 78 × 50 × 35 cm (vך×h) a objem pro uložení všech nezbytných věcí je 129 l. Díky své velikosti L, která je vhodná na pobyty a služební cesty delší než sedm dní, je tento kufr ideální jak v zimním období,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly L černá (41818101) , Roncato ironik 2.0 černá (sptronc001nad)

Roncato Wave S černá (41972301)

Roncato  Wave S černá  (41972301)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, malý, skořepinový, objem 40 l, rozměry 55 × 40 × 20 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické a horní madlo, černá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 2,6 kg Z funkčního i estetického hlediska velmi povedený kufr Roncato Wave S černá si zamilujete a možná vás donutí cestovat ještě častěji. Jeho hmotnost se zastavila na 2,6 kg. Celkový objem kufru 40 l se hodí pro ty nejdůležitější cestovní propriety. Směs plastu a hliníku tvoří skořepinu, která je praktickým řešením pro svou zvýšenou odolnost proti poškození. Proto si nemusíte dělat starosti z roztržení kufru a následnému poškození věcí. O stupeň větší praktičnost dodá vašemu kufru přítomnost vnitřní látkové dělicí kapsy. Ta vám pomůže při organizaci věcí na dovolenou či na pracovní cestu. Pro přemisťování jsou zde instalovány celkem 4 kolečka. Bez ohledu na to, jaké cesty máte v plánu, cestovní kufr Roncato splní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Wave S černá (41972301) , Roncato we are černá (sptrct321nad)

Modo by Roncato Sirio S černá (42363301)

Modo by Roncato Sirio S černá (42363301)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, malý, textilní, objem 42 l, rozměry 55 × 40 × 20 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, černá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 1,9 kg Chcete cestovní kufr, který bude nejen funkční, ale také stylový? Modo by Roncato Sirio S černá se vám bude zamlouvat. S tímto velmi stylovým a funkčním kufrem budete mít vše, co potřebujete pro pohodlné cestování. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Textilní kufr Roncato vyniká elegancí, odolností a lehkostí. Jeho hmotnost je 1,9 kg. Disponuje objemem 42 l pro uložení všech důležitých věcí. Pro kratší cesty přijde vhod jeho velikost S, kterou mnohé letecké společnosti uznávají pro příruční zavazadlo. Osvědčí se nejen jako kufr do letadla, ale také na jiné výlety nebo pracovní cesty. Jde o společnost Travelservice a Smartwings. Když budete zvažovat, jakou velikost si pořídit,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Sirio S černá (42363301) , Modo by roncato houston černá (sptrct49nad)

Kalhotky Ewana 060 S Černá

Kalhotky Ewana 060 S Černá
Detail

Komfortní červené kalhotky s krajkou značky Ewana. Kalhotky jsou vyrobeny z jemného mikrovlákna v kombinaci s jemnou elastickou kraječkou. Kalhotky dokonale přilnou k tělu a dodávají vám pocit komfortu a pohodlí. Kalhotky jsou baleny v pevné papírové krabičce. Materiálové složení: 85% polyamid, 15% elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Ewana 060 S Černá , Roncato wave m (exp.) černá (41972201)

Kalhotky Sielei 2505 S Černá

Kalhotky Sielei 2505 S Černá
Detail

Elegantní dámské kalhotky Sielei z nové kolekce Flower 2015. Kalhotky jsou kombinovány z hladkého elastického materiálu a průsvitného proužkového tylu s květinovým vzorem. Kalhotky s podprsenkou 2506 vytvoří krásnou soupravu. Materiálové složení: 85% PA, 15% EL (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Sielei 2505 S Černá , Roncato crosslite 2 kolečka černá (sptron048nad)

Kalhotky Babell 030 S Černá

Kalhotky Babell 030 S Černá
Detail

Elegantní dámské kalhotky klasického střihu od značky Babell. Kalhotky jsou vyrobeny z jemného mikrovlákna s kombinací příjemné krajky. Na přední straně kalhotek je drobná mašlička. Materiálové složení: 80% PA, 20% EL (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Babell 030 S Černá , Roncato joy 2 kolečka černá (sptrct113nad)

Kalhotky Leilieve 4665 S Černá

Kalhotky Leilieve 4665 S Černá
Detail

Dámské mírně stahovací kalhotky značky Leilieve série Sculp. Tyto laserem řezané vyšší kalhotky se řadí mezi takzvaně "neviditelné" - pod oblečením se nerýsují a přitom Vám pomůžou jemně doladit Vaše ženské křivky. Mírně vyšší kalhotky klasického střihu jsou v přední části zcela hladké a její zadní část je kombinovaná hladkou elastickou látkou a jemně pružným elastickým tylem, který dodá tomuto modelu na atraktivitě. Vnitřní obvod kalhotek je lemován silikonovým proužkem, který zajistí, aby kalhotky perfektně sedly a nesjížděly v pase. V přední části obvodu je logo značky Leilieve. Zadní část kalhotek je mírně nařesena, aby dokonale padnula na Váš zadeček. Do vnitřní části je umístěn bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 59% polyamid, 41% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Leilieve 4665 S Černá , Roncato kosmetický kufřík wave černá (41972801)

Kalhotky Leilieve 4685 S Černá

Kalhotky Leilieve 4685 S Černá
Detail

Dámské mírně stahovací vysoké kalhotky značky Lelieve série Sculp. Tyto laserem řezané kalhotky se řadí mezi takzvaně "neviditelné" - pod oblečením se nerýsují a přitom Vám pomůžou jemně doladit Vaše ženské křivky. Vysoké kalhotky klasického střihu jsou v přední části zcela hladké a její zadní část je kombinovaná hladkou elastickou látkou a jemně pružným elastickým tylem, který dodá tomuto modelu na atraktivitě. Vnitřní obvod kalhotek je lemován silikonovým proužkem, který zajistí, aby kalhotky perfektně sedly a nesjížděly v pase. V přední části obvodu je logo značky Leilieve. Zadní část kalhotek je mírně nařesena, aby dokonale padnula na Váš zadeček. Do vnitřní části je umístěn bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 59% polyamid, 41% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Leilieve 4685 S Černá , Modo by roncato sirio m černá (42363201)

Kalhotky 8158 Cotonella S Černá

Kalhotky 8158 Cotonella S Černá
Detail

Dámské kalhotky známé italské firmy Cotonella. Kalhotky jsou klasického střihu s vyšším pasem. Jsou hladké, jemné a díky laserové technice řezu jsou idelální pod přilnavé prádlo - nikde se nezařezávají a nejsou pod oblečením vidět. Spodní vnitřní část kalhotek je tvořena ze speciálního antibakteriálního materiálu. Tyto kalhotky jsou velice příjemné na nošení a v nabídce jsou ve třech barvách - bílá, tělová a černá. Materiálové složení: 78% polyamid, 22% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky 8158 Cotonella S Černá , Roncato joy batoh 2 kolečka černá (sptron042nad)

Kalhotky Babell 058 S Černá

Kalhotky Babell 058 S Černá
Detail

Elegantní dámské kalhotky vyššího střihu od značky Babell. Kalhotky jsou vyrobeny z jemného mikrovlákna s kombinací velice jemného tylu. Uvnitř kalhotek je vsazený bavlněný klínek pro pohodlné nošení po celý den. Materiálové složení: 80% polyamid, 20% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Babell 058 S Černá , Herman miller mirra s opěrkou butterfly, pro tvrdé podlahy - černá

Kalhotky 8142 Cotonella S Černá

Kalhotky 8142 Cotonella S Černá
Detail

Dámské kalhotky od známé italské firmy Cotonella. Kalhotky jsou vyrobené z jemného elastického mikrovlákna. Kalhotky jsou střiženy leaserem a díky tomu se stávají pod oblečením neviditelnými. Spodní vnitřní část kalhotek je tvořena ze speciálního antibakteriálního materiálu. Materiálové složení: 78% polyamid, 22% elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky 8142 Cotonella S Černá , Herman miller mirra s opěrkou butterfly, pro měkké podlahy - černá

Kalhotky Mousse Lormar S Černá

Kalhotky Mousse Lormar S Černá
Detail

Dámské kalhotky od značky Lormar se sníženým pasem. Dámské kalhotky od značky Lormar se sníženým pasem. Kalhotky jsou vyrobeny z příjemného elastického mikrovlákna, přední část je z dvojité látky. Zadní díl kalhotek je bezešvý, proto nejsou vidět pod oblečením a mají uprostřed šev, pro komfortnější nošení. Materiálové složení: 80% polyamid, 15% elastan, 5% speciální vlákno (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Mousse Lormar S Černá , Hamaka butterfly modrý (bfy-s)

Kalhotky Leilieve 7783 S Černá

Kalhotky Leilieve 7783 S Černá
Detail

Luxusní dámské kalhotky značky Leilieve. Kalhotky jsou vytvořeny v kombinaci jemného tylu a velmi jemné, nerušivé přitom elegantní luxusní krajky, která se díky svému zpracování výjmečně jemná a neškrabavá. Zadní část kalhotek je tvořena jemnou krajkou. Materiálové složení: 82% polyamid, 18% elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Leilieve 7783 S Černá , Modo by roncato shine s tyrkysová (42362368)

Kalhotky Sielei 2507 S Černá

Kalhotky Sielei 2507 S Černá
Detail

Elegantní dámské brazilkové kalhotky Sielei z nové kolekce Flower 2015. Kalhotky jsou kombinovány z hladkého elastického materiálu a průsvitného proužkového tylu s květinovým vzorem. Kalhotky s podprsenkou 2506 vytvoří krásnou soupravu. Můžete si vybrat ze 3 barev- bílé, černé a oříšku. Materiálové složení: 85% PA, 15% EL (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Sielei 2507 S Černá , Modo by roncato sirio s modrá (42363303)

Kalhotky Lovelygirl 1985 S Černá

Kalhotky Lovelygirl 1985 S Černá
Detail

Dámské kalhotky vyššího střihu od značky Lovelygirl. Kalhotky jsou vyrobeny z bavlny a ze 100% celulózového vlákna modal. Díky tomuto složení kalhotky zaručují barevnou a tvarovou stálost a jsou velice příjemné na nošení. Přední část je kombinována s elastickou krajkou s jemným květinovým vzorem. Materiálové složení: 45% bavlna, 45% modal, 10% elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Lovelygirl 1985 S Černá , Modo by roncato sirio s tyrkysová (42363367)

Kalhotky Spuma Lormar S Černá

Kalhotky Spuma Lormar S Černá
Detail

Dámské mírně stahovací kalhotky značky Lormar. Dokonale hladké a jemné stahovací kalhotky s vyšším pasem. Přední část kalhotek je zcela hladká, dvojitě šitá, přičemž vnitřní část kalhotek je z velkého podílu bavlny pro pohodlné a příjemné nošení po celý den. Zadní hladká část je uprostřed prostřižena, aby dokonale padla na Váš zadeček a jemně ho obepnula. Zadní obvod nohaviček je řezán laserem, a proto se kalhotky nebudou zařezávat - hodí se pod přilnavé oblečení. Na horním obvodu a obvodu nohaviček v přední části je skrytě všitá gumička. Kalhoty mají mírně stahovací efekt a pomůžou zakrýt drobné nedostatky tak, abyste se cítila sebejistě. Materiálové složení: Přední část - 88% polyamid, 12% elastan; Zadní část - 70% polyamid, 30% elastan; Vnitřní část - 94% bavlna, 6% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky Spuma Lormar S Černá , Modo by roncato shine s zelená (42362367)

Dámské kalhotky Fantasy 15530 S Černá

Dámské kalhotky Fantasy 15530 S Černá
Detail

Dámské kalhotky značky Fantasy. Kalhotky klasického střihu jsou z jemného mikrovlákna, vzadu lemované jemnou pružnou krajkou. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro komfortní nošení. Materiálové složení: 75% polyamid, 10% bavlna, 15% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky Fantasy 15530 S Černá , Modo by roncato shine s žlutá (42362306)

Dámské plavky Lingadore 6109TSB S Černá

Dámské plavky Lingadore 6109TSB S Černá
Detail

Dámské plavky z nové letní kolekce SS21 od značky Lingadore - spodní díl. Kalhotky mají klasický střih, na bocích ozdobné šňůrky s možností utažení. Materiálové složení: 90% polyamid, 10% elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské plavky Lingadore 6109TSB S Černá , Křeslo butterfly s potiskem plátno (283769)

Dámské kalhotky Ysabelmora 19671 S Černá

Dámské kalhotky Ysabelmora 19671 S Černá
Detail

Dámské laserově řezané kalhotky španělské značky Ysabela Mora klasického vyššího střihu. V přední části jsou zcela hladké a v zadní části jsou průsvitné, krajkové. Obvod i okraje nohaviček jsou laserově střiženy a nebudou se nevzhledně zařezávat a rýsovat pod přilehlým oblečením. Do vnitřního dílu je zpracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 90% polyamid, 10% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky Ysabelmora 19671 S Černá

Dámské kalhotky Ysabelmora 19670 S Černá

Dámské kalhotky Ysabelmora 19670 S Černá
Detail

Dámské laserově řezané kalhotky španělské značky Ysabela Mora klasického střihu. V přední části jsou zcela hladké a v zadní části jsou průsvitné, krajkové. Obvod i okraje nohaviček jsou laserově střiženy a nebudou se nevzhledně zařezávat a rýsovat pod přilehlým oblečením. Do vnitřního dílu je zpracován bavlněný klínek pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 90% polyamid, 10% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky Ysabelmora 19670 S Černá

Boxerky Calvin Klein NB1298 S Černá

Boxerky Calvin Klein NB1298 S Černá
Detail

Pánské luxusní boxerky značky Calvin Klein. Boxerky jsou vyrobeny z kvalitní bavlny s příměsí elastanu. Boxerky jsou opatřeny širší pasovou gumou s nápisem Calvin Klein na přední části. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Boxerky Calvin Klein NB1298 S Černá

Dámské brazilky Leilieve C8500 S Černá

Dámské brazilky Leilieve C8500 S Černá
Detail

Dámské luxusní kalhotky brazilkového střihu značky Leilieve v něžné šampáň barvě nebo elegantní černé. Kalhotky jsou kombinované jemným, průsvitným vzorovaným tylem na předním dílu a hladkou, dvojitě šitou látkou na zadním dílu. V zadní části jsou kalhotky prostřiženy a okraje nohaviček volně ukončeny, aby dokonale padly na zadeček. Horní obvod lemuje skrytě všitá, užší gumička. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro komfortní nošení. Materiálové složení: 90% polyamid, 10% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské brazilky Leilieve C8500 S Černá

Dámské kalhotky Parfait PP303 S Černá

Dámské kalhotky Parfait PP303 S Černá
Detail

Dámské kalhotky klasického střihu značky Parfait kombinované hladkou látkou s květinovou krajkou. Celý obvod pasu tvoří elastická přizpůsobivá krajka. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek pro komfortní nošení. Materiálové složení: 85% polyamid, 15% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky Parfait PP303 S Černá

Dámské kalhotky Cotonella 8122 S Černá

Dámské kalhotky Cotonella 8122 S Černá
Detail

Dámské kalhotky klasického střihu značky Cotonella. Kalhotky jsou zcela hladké a díky vysokému podílu bavlny a modalu velmi příjemné na dotek. V horním obvodu vzadu je vsazena aplikace s logem Cotonella. Do vnitřního dílu je zapracován bavlněný klínek z BIO bavlny pro komfortní nošení. Materiálové složení: 50% modal, 40% bavlna, 10% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky Cotonella 8122 S Černá

Dámské brazilky Guess O77E03 S Černá

Dámské brazilky Guess O77E03 S Černá
Detail

Kalhotky brazilkového střihu od americké značky GUESS. Jsou z pružné krajky a dílů ložených tak, že tvoří jak krásný tvar, tak jemný přechod v oblasti zadeček - stehno. Krajka je romanticky vznosná s luxusním odleskem a stříbrným medailonkem s krystalem a logem GUESS uprostřed pasové části. Materiálové složení: 90% Polyamid 10% Spandex (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské brazilky Guess O77E03 S Černá

Noční košilka Donna Megan S Černá

Noční košilka Donna Megan S Černá
Detail

Elegantní dámská noční košilka od značky Donna v luxusní kombinaci černé a růžové barvy. Košilka je ušita v elegantním střihu z viskózového materiálu v kombinaci jemně pružné květinové krajky ve výstřihu. V přední části je košilka do Véčka a pod prsy prostřižena, tím dokonale padne na jakoukoliv velikost poprsí. Spodní část košilky je jemně nařasená a sahá do půlky stehen. Košilka je dodávána v dárkové krabičce. Materiálové složení: 90% viskoza, 5% elastan, 5% polyamid. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Noční košilka Donna Megan S Černá

Dámské body Eldar Soraya S Černá

Dámské body Eldar Soraya S Černá
Detail

Dámské body s rolákem a dlouhým rukávem od značky Eldar. Body je vyrobeno z viskózy příjemné na dotyk. V rozkroku je pohodlné zapínání na háčky. Materiálové složení: 95 % viskóza, 5 % elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské body Eldar Soraya S Černá

Dámské kalhotky Gabidar 017 S Černá

Dámské kalhotky Gabidar 017 S Černá
Detail

Dámské kalhotky bokového střihu od značky Gabidar. Kalhotky jsou vyrobeny z velice příjemné bavlny a díky tomu jsou kalhotky velice pohodlné. Přední část je kombinovaná jemnou krajkou s květinovým vzorem a je ozdobena otvůrkem s mašličkou. Zadní část je celá hladká. Materiálové složení: 95% CO, 5% EL (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky Gabidar 017 S Černá

Dámské kalhotky Ewana 070 S Černá

Dámské kalhotky Ewana 070 S Černá
Detail

Dámské kalhotky klasického střihu značky Ewana. Elastické kalhotky kombinované hladkou černou látkou s nádherně dekorovanou květinovou krajkou. Na předním obvodu je drobná saténová mašlička. Zadní část je zcela hladká. Uvnitř kalhotek je vsazený balvněný klínek pro pohodlné nošení. Tyto velmi příjemné kalhotky dokonale přilnou k tělu a dodávají Vám pocit komfortu a pohodlí. Materiálové složení: 85% polyamid, 15% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky Ewana 070 S Černá

Dámské kalhotky Julimex Angel S Černá

Dámské kalhotky Julimex Angel S Černá
Detail

Dámské brazilky značky Julimex. Laserem střižené kalhotky - brazilky v bílé, černé nebo tělové barvě. Kalhotky jsou kombinací hladké látky a jemné krajky na bocích. Kalhotky se řadí mezi "neviditelné kalhotky", které jsou vhodné na každodenní nošení při každé příležitosti a přitom nebudou vidět pod Vaším oblečením. Brazilky jsou velmi příjemné na dotek. Zadní část je prostřižena tak, aby dokonale padla na Váš zadeček. Uvnitř kalhotek je vsazen bavlněný klínek pro pohodlnější nošení. Kalhotky jsou vyráběny ve velikosti S-XL, jsou dodávány v krabičce se saténovou mašličkou a jistě budou i skvělým dárkem, který potěší. Materiálové složení: 89% polyamid, 10% elastan, 1% bavlna. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky Julimex Angel S Černá

Kalhotky bavlněné Lovelygirl 6393 S Černá

Kalhotky bavlněné Lovelygirl 6393 S Černá
Detail

Dámské kalhotky oblíbeného střihu s širší lemem v pase od značky Lovelygirl. Kalhotky jsou vyrobeny z velice příjemné bavlny. Jejich prodyšnost oceníte nejen při sportu. Na přední části je vytvořený nápis lovelygirl ozdobnými kamínky. Kalhotky patří mezi nejprodávanější tip z bavlněných kalhotek. Materiálové složení: 90% bavlna, 10% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky bavlněné Lovelygirl 6393 S Černá

Stahovací košilka Maríemeili Genevieve S Černá

Stahovací košilka Maríemeili Genevieve S Černá
Detail

Formující a stahovací prádlo? Ano je to velký trend hlavně pro společenské události, které nás celoročně obklopují. Stahovacího prádla jsou na trhu spousty, ale ne každé dokonale plní svou funkci, je pohodlné a ještě k tomu skvěle vypadá. Představujeme vám stahovací košilku Genevieve značky MarieMeili, která dokáže uspokojit vaše potřeby. Aby prádlo perfektně sedlo a plnilo dokonale svou funkci, musíte si v první řadě vybrat správnou velikost a tu si ke svému tělu dále přizpůsobit. Košilka Genevieve má délkově nastavitelná ramínka, které toto umožňují. Po oblečení si je utáhněte dle své potřeby dokud nebudete cítit, že tvar košilky dokonale přilnul k vašemu tělu. Tuto košilku v oblasti trupu spojuje šest podélných švů a to právě proto, aby formující materiál spolupracoval a byl schopen dokonale zatáhnout a zcela nenápadně kopírovat přirozené ženské křivky. Výsledkem je to, že po oblečení vašeho oblíbeného svrchního oděvu zmizí nežádoucí faldíky a spodní stahovací košilku nikdo z venčí neodhalí. Košilka je v oblasti ňader dozdobena podšitou krajkou, která může formovat vaše poprsí do dekoltu. Pod košilku můžete použít i vaši oblíbenou a dobře padnoucí podprsenku. K formování zadečku můžete využít některé z našich stahovacích kalhotek, které naleznete v níže uvedených doporučených produktech. Materiálové složení: 80% PA, 20% EL (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Stahovací košilka Maríemeili Genevieve S Černá

Bavlněné kalhotky Lovelygirl 1990 S Černá

Bavlněné kalhotky Lovelygirl 1990 S Černá
Detail

Dámské bavlněné kalhotky značky Lovelygirl. Klasické kalhotky nižšího střihu v bílé nebo černé barvě jsou vyrobeny z bavlny a ze 100% celulozového vlákna modal (přírodní vlákno v základu vyráběné z bukového dřeva), které dodává látce dokonalou pružnost, jemnost a hedvábný lesk. Tato látka má dokonalou nasákavost a schopnost rychle odvádět pot od povrchu těla, což oceníte při celodenním nošení. Přední část je vyrážena plastickým květinovým vzorem. Uvnitř kalhotek je vsazený bavlněný klínek. Tento model kalhotek je dokonale jemný a velmi příjemný na dotek. Materiálové složení: 45% bavlna, 45% modal, 10% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bavlněné kalhotky Lovelygirl 1990 S Černá

Bavlněné kalhotky Lovelygirl 1994 S Černá

Bavlněné kalhotky Lovelygirl 1994 S Černá
Detail

Dámské bavlněné kalhotky od značky Lovelygirl s příměsí modalu a elastanu. Příjemné dámské kalhotky italského výrobce. Materiálové složení: 45% bavlna, 45% modal, 10% elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bavlněné kalhotky Lovelygirl 1994 S Černá

Bavlněné kalhotky Lovelygirl 3885 S Černá

Bavlněné kalhotky Lovelygirl 3885 S Černá
Detail

Dámské kalhotky brazilkového střihu značky Lovelygirl. Tyto dámské kalhotky jsou vyrobeny z jemně zpracovaného materiálu. Kalhotky jsou z přední strany lemovány jemnou elastickou krajkou. Materiálové složení: 45% bavlna, 45% modal, 10% elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bavlněné kalhotky Lovelygirl 3885 S Černá

Krajkové kalhotky Lovelygirl 4727 S Černá

Krajkové kalhotky Lovelygirl 4727 S Černá
Detail

Dámské kalhotky italské značky Lovelygirl. Vrchní část předního i zadního dílu tvoří jemná elastická krajka. Materiálové složení: 45% bavlna, 45% modal, 10% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Krajkové kalhotky Lovelygirl 4727 S Černá

Bavlněné šortky Lovelygirl 5717 S Černá

Bavlněné šortky Lovelygirl 5717 S Černá
Detail

Dámské bavlněné šortky od značky Lovelygirl. Šortky jsou hladké, velmi pohodlného střihu i materiálu. Materiálové složení: 90% bavlna, 10% elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bavlněné šortky Lovelygirl 5717 S Černá

Kalhotky bavlněné 3884 Lovelygirl S Černá

Kalhotky bavlněné 3884 Lovelygirl S Černá
Detail

Dámská tanga od značky Lovelygirl. Tanga jsou vyrobeny z bavlny a ze 100% celulozového vlákna modal. Díky tomuto složení tanga zaručují barevnou a tvarovou stálost a jsou velice příjemné na nošení. Na přední části je lemováni z elastické a velmi příjemné krajky. Materiálové složení: 45% bavlna, 45% modal, 10% elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Kalhotky bavlněné 3884 Lovelygirl S Černá
Roncato Butterfly černá (SPTronc016nad), Roncato Butterfly modrá (SPTronc019nad), Roncato Butterfly purpurová (SPTronc020nad), Roncato Butterfly antracitová (SPTronc018nad), Roncato Wave S černá (41972301), Roncato CROSSLITE černá (SPTron052nad), Roncato SIDETRACK černá (SPTrct164nad), Roncato STELLAR černá (SPTrct310nad), Roncato JOY černá (SPTrct123nad), Roncato YPSILON černá (SPTron147nad), Roncato SKYLINE černá (SPTrct150nad), Roncato Wave L černá (41972101), Roncato Ironik 2.0 černá (SPTronc001nad), Roncato WE ARE černá (SPTrct321nad), Modo by Roncato HOUSTON černá (SPTrct49nad), Roncato Wave M (EXP.) černá (41972201), Roncato CROSSLITE 2 kolečka černá (SPTron048nad), Roncato JOY 2 kolečka černá (SPTrct113nad), Roncato kosmetický kufřík Wave černá (41972801), Modo by Roncato Sirio M černá (42363201), Roncato JOY batoh 2 kolečka černá (SPTron042nad), HERMAN MILLER Mirra s opěrkou Butterfly, pro tvrdé podlahy - černá, HERMAN MILLER Mirra s opěrkou Butterfly, pro měkké podlahy - černá, HAMAKA BUTTERFLY modrý (BFY-S), Modo by Roncato Shine S tyrkysová (42362368), Modo by Roncato Sirio S modrá (42363303), Modo by Roncato Sirio S tyrkysová (42363367), Modo by Roncato Shine S zelená (42362367), Modo by Roncato Shine S žlutá (42362306), Křeslo Butterfly s potiskem plátno (283769)