Roncato butterfly m červená (41818209)

Produkt Roncato butterfly m červená (41818209) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Roncato butterfly m červená (41818209) upraviť a produkt hľadať znova.

Roncato Butterfly M červená (41818209)

Roncato Butterfly M červená (41818209)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 87 l, rozměry 68 × 44 × 31 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, červená barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,2 kg Potřebujete cestovní kufr, který bude spojovat praktičnost a vkusný design? Roncato Butterfly M červená pro vás bude perfektní. S tímto velmi povedeným designovým kufrem budete mít všechno, co potřebujete od dokonalého cestovního zavazadla. Pro jeho zhotovení zvolil výrobce kvalitní materiál, jakým je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato je odolný a má nepromokavý povrch. Křehké věci v něm budou v bezpečí. Jeho hmotnost činí 3,2 kg. Nabízí objem 87 l, díky kterému do něj můžete uložit všechny důležité věci. Jeho velikost M se obvykle hodí jako osobní zavazadlo pro týdenní pobyt v letním období. Při vybírání vám mohou pomoci rozměry, které činí 68 × 44 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly M červená (41818209) , Roncato butterfly černá (sptronc016nad)

Roncato Butterfly M modrá (41818223)

Roncato Butterfly M modrá (41818223)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 87 l, rozměry 68 × 44 × 31 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, tmavě modrá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,2 kg Sháníte cestovní kufr, který bude jak praktický, tak designový? Roncato Butterfly M modrá zajisté oceníte. Tento cestovní kufr vyniká unikátním designem a zároveň dokáže uspokojit všechny nároky na kvalitní zavazadlo. K jeho zhotovení posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Skořepinový kufr Roncato přináší vysokou odolnost a nepromokavý povrch. Je vhodný i pro převážení křehkých věcí. Jeho hmotnost dosahuje 3,2 kg. Nabízí objem 87 l pro uložení všech důležitých věcí. Jeho velikost M se nejčastěji používá pro osobní zavazadlo na týdenní letní pobyty. Když budete zvažovat, jakou velikost si pořídit, mohou vám pomoci jeho rozměry, které jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly M modrá (41818223) , Roncato butterfly modrá (sptronc019nad)

Roncato Butterfly purpurová (SPTronc020nad)

Roncato Butterfly purpurová (SPTronc020nad)
Detail

Cestovní kufr skořepinový Kufr s elegantním designem Roncato Butterfly purpurová oceníte při objevování všech krás světa. Nezáleží na tom, co máte v plánu, cestovní kufr Roncato vám bude vždy při ruce a jednoznačně ohromí svým nápaditým zpracováním i důrazem na funkčnost a ergonomii. Cestovní kufr Roncato vám při cestování rád podá pomocnou ruku (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly purpurová (SPTronc020nad) , Roncato butterfly purpurová (sptronc020nad)

Roncato Butterfly černá (SPTronc016nad)

Roncato Butterfly černá (SPTronc016nad)
Detail

Cestovní kufr skořepinový Zachovejte si svůj osobitý styl i na cestách. Kufr Roncato Butterfly černá vám poskytne vše, co od kvalitního a komfortního zavazadla požadujete. Ať už vaše cesty vedou kamkoli, cestovní kufr Roncato vám bude nejvěrnějším druhem, který již na první pohled zaujme krásným a promyšleným vyhotovením a množstvím funkcí. Cestovní kufr Roncato vám zpříjemní cestování (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly černá (SPTronc016nad) , Roncato butterfly antracitová (sptronc018nad)

Roncato Butterfly modrá (SPTronc019nad)

Roncato Butterfly modrá (SPTronc019nad)
Detail

Cestovní kufr skořepinový Designově velmi originální kufr Roncato Butterfly modrá oceníte jako neobyčejně praktické zavazadlo pro všechny příležitosti. Ať se vydáte kamkoli, cestovní kufr Roncato bude společníkem, na kterého je spolehnutí a navíc na první dobrou udiví dokonalým zpracováním a funkčními prvky. Cestovní kufr Roncato vám usnadní cestování (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly modrá (SPTronc019nad) , Roncato unica červená (sptrct169nad)

Roncato Butterfly antracitová (SPTronc018nad)

Roncato Butterfly antracitová (SPTronc018nad)
Detail

Cestovní kufr skořepinový Slaďte se svým stylem i cestovní doplňky. Kufr Roncato Butterfly antracitová se vám bude hodit kdykoli přijde nutnost nebo touha cestovat. Kamkoli se vydáte, cestovní kufr Roncato bude věrným pomocníkem, který od začátku udiví neotřelým designem a množstvím funkcí. Cestovní kufr Roncato vám při cestování rád podá pomocnou ruku (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly antracitová (SPTronc018nad) , Roncato ypsilon červená (sptron151nad)

Roncato Butterfly červená (SPTronc017nad)

Roncato Butterfly červená (SPTronc017nad)
Detail

Cestovní kufr skořepinový Kufr s mimořádně povedeným designem Roncato Butterfly červená má všechno, co má správný parťák cestovatele mít. Kamkoli máte namířeno, cestovní kufr Roncato bude věrným pomocníkem, který stoprocentně potěší neotřelým vzhledem a také velkým důrazem na celkovou funkčnost. Cestovní kufr Roncato vám při cestování rád podá pomocnou ruku (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly červená (SPTronc017nad) , Roncato light červená (sptron016nad)

Roncato Butterfly růžová (SPTrnct003nad)

Roncato Butterfly růžová (SPTrnct003nad)
Detail

Cestovní kufr (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly růžová (SPTrnct003nad) , Roncato ironik 2.0 červená (sptronc002nad)

Roncato Butterfly S černá (41818301)

Roncato Butterfly S černá (41818301)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, malý, skořepinový, objem 47 l, rozměry 55 × 40 × 25 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické a horní madlo, černá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 2,3 kg Potřebujete cestovní kufr, který bude plnit nároky na kvalitu, vzhled i funkčnost? Roncato Butterfly S černá bude pro vás trefa do černého. Tento cestovní kufr vyniká unikátním designem a zároveň dokáže uspokojit všechny nároky na kvalitní zavazadlo. Výrobce pro jeho zhotovení zvolil kvalitní materiál, jakým je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato přináší vysokou odolnost a nepromokavý povrch. Můžete s ním tak převážet i křehčí předměty. Jeho hmotnost je 2,3 kg. Nabízí objem 47 l pro uložení všech nezbytných věcí. Na kratší vzdálenosti je nejlepší jeho velikost S, takže vám u mnoha leteckých společností poslouží jako příruční zavazadlo. Je vhodný nejen jako kufr do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly S černá (41818301) , Roncato wave l červená (41972189)

Roncato Butterfly L modrá (41818123)

Roncato Butterfly L modrá (41818123)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, velký, skořepinový, objem 129 l, rozměry 78 × 50 × 35 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, tmavě modrá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,7 kg Potřebujete cestovní kufr, který bude spojovat praktičnost a vkusný design? Roncato Butterfly L modrá bude pro vás trefa do černého. Tento cestovní kufr se může pochlubit unikátním designem a zároveň plně vyhovuje všem požadavkům na zavazadlo. Materiálem použitým k jeho výrobě je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato je odolný a má nepromokavý povrch. Je vhodný i pro převážení křehkých věcí. Jeho hmotnost činí 3,7 kg. Disponuje objemem 129 l, který vám umožní pohodlně uložit všechny důležité věci. Velikost L je ideální pro zimní i letní cesty a poskytuje dostatečný prostor pro pobyty a služební cesty trvající déle než sedm dní. Při rozhodování o správné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly L modrá (41818123) , Roncato box 4.0 červená (sptron160nad)

Roncato Butterfly L červená (41818109)

Roncato Butterfly L červená (41818109)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, velký, skořepinový, objem 129 l, rozměry 78 × 50 × 35 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, červená barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,7 kg Chcete cestovní kufr, který bude nejen funkční, ale také stylový? Roncato Butterfly L červená bude pro vás trefa do černého. Tento kufr s působivým designem vám poskytne vše, co potřebujete od kvalitního zavazadla. Materiálem použitým k jeho výrobě je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato se vyznačuje svou odolností a nepromokavostí. Je vhodný i pro převážení křehkých věcí. Má hmotnost 3,7 kg. Při rozhodování, jakou velikost pořídit, vám mohou pomoci rozměry, které činí 78 × 50 × 35 cm (vך×h) a objem, díky kterému do něj můžete uložit všechny důležité věci je 129 l. Díky své velikosti L je tento kufr vhodný pro pobyty a služební cesty trvající více než... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly L červená (41818109) , Roncato kosmetický kufřík wave červená (41972889)

Roncato Butterfly L černá (41818101)

Roncato Butterfly L černá (41818101)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, velký, skořepinový, objem 129 l, rozměry 78 × 50 × 35 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, černá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,7 kg Chcete cestovní kufr, který bude nejen funkční, ale také stylový? Roncato Butterfly L černá zajisté oceníte. Tento kufr pro cestování disponuje unikátním designem a zároveň splňuje všechny požadavky na kvalitní zavazadlo. Pro jeho výrobu byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Skořepinový kufr Roncato se vyznačuje odolností a nepromokavostí. Je vhodný i pro převážení křehkých věcí. Váží 3,7 kg. Při vybírání vám mohou pomoci rozměry, které činí 78 × 50 × 35 cm (vך×h) a objem pro uložení všech nezbytných věcí je 129 l. Díky své velikosti L, která je vhodná na pobyty a služební cesty delší než sedm dní, je tento kufr ideální jak v zimním období,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly L černá (41818101) , Roncato joy 2 kolečka červená (sptrct115nad)

Roncato Butterfly S modrá (41818323)

Roncato Butterfly S modrá (41818323)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, malý, skořepinový, objem 47 l, rozměry 55 × 40 × 25 cm (V׊×H), expander, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické a horní madlo, tmavě modrá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 2,3 kg Hledáte cestovní kufr, který bude dokonalou kombinací praktičnosti a stylu? Roncato Butterfly S modrá si určitě oblíbíte. Tento cestovní kufr nabízí unikátní design a zároveň splňuje všechny nároky, které jsou na zavazadlo kladeny. K jeho zhotovení posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Skořepinový kufr Roncato je velmi odolný a nepromokavý. Je tak perfektní variantou i pro křehčí věci. Jeho hmotnost se rovná 2,3 kg. Nabízí objem 47 l, díky kterému do něj můžete uložit všechny důležité věci. Pro krátké výlety je ideální jeho velikost S, která u mnoha leteckých společností splňuje parametry příručního zavazadla. Je praktický nejen jako kufr do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Butterfly S modrá (41818323) , Roncato wave m (exp.) modrá (41972288)

Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / M DOR3S030

Detail

Stahující a tvarující plavky Dorina krásně padnou každé postavě, a díky zvolenému střihu pomohou s problematickými partiemi a pozvednou poprsí. Plavky jsou vyztužené bez kostic. Ať už do bazénu nebo na pláž, vždy se v nich budete cítit sebejistě a žensky.Speciálně navrženy pro plné tvary. Nově také v eko variantě. (triola.cz)

Podobné produkty ako Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / M DOR3S030 , Roncato wave m (exp.) černá (41972201)

Roncato JOY M, modrá (8008957514573)

Roncato JOY M, modrá (8008957514573)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, textilní, objem 78 l, vnitřní dělící přepážka, se 4 kolečky, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, modrá barva, hmotnost 2,9 kg Sháníte cestovní kufr, který bude jak praktický, tak moderní? Roncato JOY M, modrá zajisté oceníte. Výrobce pro jeho zhotovení zvolil kvalitní materiál, jakým je polyester. Textilní kufr Roncato je sympatický pro svou lehkost, odolnost a elegantní vzhled. Má hmotnost 2,9 kg. Disponuje objemem 78 l, díky kterému do něj můžete uložit všechny důležité věci. Vzhledem k jeho velikosti M se tento kufr obvykle hodí jako osobní zavazadlo pro týdenní pobyt v letním období. Jeho barva je modrá. Klíčové vlastnosti cestovního kufru Roncato JOY M, modrá Výrobce pro jeho zhotovení vybral kvalitní materiál, jakým je polyester Jde o textilní kufr Velikost kufru odpovídá M Jeho hmotnost činí 2,9 kg Nabízí objem 78 l Jeho barva je modrá Díky vnitřní dělicí přepážce bude mít kufr větší variabilitu při... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato JOY M, modrá (8008957514573) , Roncato wave m (exp.) šampaň (41972226)

Thinking MU Small Butterfly Camelia Dress SMALL BUTTERFLY M

Thinking MU Small Butterfly Camelia Dress SMALL BUTTERFLY M
Detail

Thinking MU Small Butterfly Camelia Dress – dámské lehké vzorované šaty z ECOVERO™ viskózy. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Thinking MU Small Butterfly Camelia Dress SMALL BUTTERFLY M , Modo by roncato shine m žlutá (42362206)

Roncato Wave M (EXP.) černá (41972201)

Roncato  Wave M (EXP.) černá  (41972201)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 77 l, rozměry 65 × 43 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, černá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,8 kg I zavazadla mohou spojovat eleganci s účelností. Kufr Roncato Wave M (EXP.) černá posouvá balení na novou úroveň. Hmotnost tohoto kufru se zastavila na 3,8 kg. Objem 77 l je tak akorát i když nechcete nechat nic náhodě a zabalit se pořádně. Tvrdá skořepina je vhodným řešením především kvůli velmi vysoké odolnosti. Tím pádem udrží vaše věci v pořádku téměř za všech okolností. Cestovní kufr disponuje praktickou vnitřní látkovou dělicí kapsou. Ta vám vypomůže s organizací věcí na dovolenou či na pracovní cestu. Pro přemisťování jsou zde nainstalovány dohromady 4 kolečka. Kdykoli někam pojedete, cestovní kufr Roncato je trefou do černého, stoprocentně každého nadchne neotřelým vzhledem i smyslem pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Wave M (EXP.) černá (41972201) , Modo by roncato sirio m černá (42363201)

Roncato Wave M (EXP.) šampaň (41972226)

Roncato  Wave M (EXP.) šampaň  (41972226)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 77 l, rozměry 65 × 43 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, v barvě champagne, jednobarevný motiv, hmotnost 3,8 kg Vyrazte na cesty stylově a s elegancí. Kufr Roncato Wave M (EXP.) šampaň se vám osvědčí na cestách za novými zážitky. Jeho hmotnost dosahuje hodnoty 3,8 kg. Celkový objem kufru 77 l se tak akorát hodí pro cesty na víc dní, na které musíte brát hodně věcí. Skořepina kufru z hliníku a plastu je mimořádně vhodným řešením pro svou zvýšenou odolnost proti poškození. Vzhledem k tomu zvládne odolat nejen nárazům, ale i dešti. O stupeň větší praktičnost dodá vašemu kufru vnitřní látková dělicí kapsa. Hezky si tak můžete své věci zorganizovat. Pro pohodlné přemisťování jsou zde nainstalovány celkem 4 kolečka. Ať už vyrazíte kamkoli, cestovní kufr Roncato zastane úlohu efektivního pomocníka a hned na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Wave M (EXP.) šampaň (41972226) , Modo by roncato sirio m modrá (42363203)

Roncato Wave M (EXP.) modrá (41972288)

Roncato  Wave M (EXP.) modrá  (41972288)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 77 l, rozměry 65 × 43 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, modrá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,8 kg Slaďte se svým stylem i cestovní doplňky. Kufr Roncato Wave M (EXP.) modrá vám poskytne vše, co od kvalitního a komfortního zavazadla požadujete. Jeho hmotnost dosahuje hodnoty 3,8 kg. Celkový vnitřní objem 77 l je úplně dostačující i pro dlouhodobé cestování. Skořepina, kterou je kufr tvořen, je vhodným řešením pro odolnost větší, než jaké je možné dosáhnou u textilních materiálu. Proto je parádní i pro přenášení křehkých věcí. Cestovní kufr disponuje praktickou vnitřní látkovou dělicí kapsou. Hezky si tak můžete své věci zorganizovat. Pro přemisťování jsou zde nainstalovány dohromady 4 kolečka. Ať už je cílem vaší cesty cokoli, cestovní kufr Roncato bude společníkem, na kterého je spolehnutí a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Roncato Wave M (EXP.) modrá (41972288) , Modo by roncato shine m anracitová (42362222)

First Bike Helma Smiley 2 Butterfly M

First Bike Helma Smiley 2 Butterfly M
Detail

Kvalitní dětská helma nabízí nejmenším účastníkům silničního provozu ochranu hlavy. Přednosti: vyrobená s In Mold technologií dokonalé spojením tuhé vnější skořepiny s vnitřní hmotou absorbující nárazy EPS tím zabráňuje rozlomení přilby i při tvrdším nárazu pasivní bezpečnost zabezpečují reflexní odrazky Skladba a funkčnost: hloubka skeletu chrání zátylek přední část s integrovaným štítkem navyšuje deformační zóny helmy v případě čelního nárazu vylepšená ventilace se 2 vstupy a 12 výstupy, ochranná síťka proti hmyzu výstelky pokrývající celou čelní partii až k oblasti spánků přesné nastavení vnitřního obvody helmy se Zoom systémem stahovací systém na zátylku a bajonetové zapínání pod bradou je vybaveno ochranným polstrováním Zajistěte dětem ochrannou přilbu First Bike! Vhodné pro děti od 3 let Velikost M: 50 – 55 cm, 210 g (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako First Bike Helma Smiley 2 Butterfly M , Modo by roncato shine m šedá (42362202)

ABUS Smiley 3.0 pink butterfly M (4003318672583)

ABUS Smiley 3.0 pink butterfly M (4003318672583)
Detail

Helma na kolo - městská, dětská, na upínaní slouží otočné kolečko, in-mold, vnitřní polstrování, reflexní proužky, vhodná pro inline, hmotnost 240 g, růžová barva Ať se vydáte s dětmi na kole do terénu nebo na klidnou vyjížďku, neměla by jim chybět helma na kolo. Máme pro vaše děti nachystanou kvalitní přilbu ABUS. Výrobce ji řadí mezi městská. Dětská helma na kolo ABUS odpovídá certifikaci EN 1078:2012+A1:2012. Nechybí ani vnitřní polstrování. Pro větší bezpečí je helma vybavena reflexními prvky, aby děti za šera nesplynuli s okolím a bylo je vidět. Pro omezení pocení hlavy má dětská helma ABUS 8 ventilačních otvorů. Hlavní přednosti helmy na kolo ABUS Smiley 3.0 pink butterfly M Helma na kolo ABUS zajistí bezpečnou jízdu Je vhodná pro děti Městská přilba na kolo je důležitou součástí výbavy na cesty Zárukou kvality je certifikace EN 1078:2012+A1:2012 Konstrukce: in-mold Vnitřní vložka: basic vycpávky Upínání tvoří otočné kolečko O odvětrávání se stará 8... (alza.cz)

Podobné produkty ako ABUS Smiley 3.0 pink butterfly M (4003318672583) , Modo by roncato shine m zelená (42362267)

Modo by Roncato Shine M zelená (42362267)

Modo by Roncato Shine M zelená (42362267)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 72 l, rozměry 68 × 46 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, otočná kolečka, se 4 kolečky, zapínání dvoucestným zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, zelená barva, hmotnost 3,3 kg Kamkoli vyrážíte, může vám dělat elegantní společnost. Kufr Modo by Roncato Shine M zelená oceníte na cestách na dovolenou i za prací. Hmotnost kufru činí 3,3 kg. Objem 72 l je úplně dostačující i když nechcete nechat nic náhodě a zabalit se pořádně. Kufr je chráněn skořepinou, která je praktickým řešením díky větší odolnosti, která předčí textilní materiály. Tím pádem se nemusíte bát o uložené věci. O stupeň větší praktičnost dodá vašemu kufru přítomnost vnitřní látkové dělicí kapsy. Snadno si tak oddělíte malé drobnosti od těch větších. Pro přemisťování jsou zde instalovány celkem 4 kolečka. Nezáleží na tom, co máte v plánu, cestovní kufr Roncato bude neocenitelným pomocníkem, který automaticky každého... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Shine M zelená (42362267) , Modo by roncato shine m tyrkysová (42362268)

Modo by Roncato Sirio M modrá (42363203)

Modo by Roncato Sirio M modrá (42363203)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, textilní, objem 73 l, rozměry 65 × 44 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, modrá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 2,8 kg Elegantní kufr s vypiplanými detaily Modo by Roncato Sirio M modrá vám poskytne vše, co u osobního zavazadla vyžadujete. Jeho hmotnost se zastavila na 2,8 kg. Celkový vnitřní objem 73 l se výjimečně hodí i pro delší cesty. Kufr vyrobený z textilie je praktickým řešením pro cestovatele, kteří hledí víc na pohodlí s lehčím zavazadlem. Díky zipům, které lze povolit, je možné objem kufru krapet zvětšit. Cestovní kufr disponuje praktickou vnitřní látkovou dělicí kapsou. Snadno si tak oddělíte malé drobnosti od těch větších. Pro přemisťování jsou zde instalovány celkem 4 kolečka. Ať se vydáte kamkoli, cestovní kufr Roncato se stane nepostradatelnou výbavou a již od začátku zaujme svým neobvyklým vzhledem a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Sirio M modrá (42363203) , Barry m wildlife eyeshadow palette butterfly 12,6 g (5019301051265)

Modo by Roncato Shine M šedá (42362202)

Modo by Roncato Shine M šedá (42362202)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 72 l, rozměry 68 × 46 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, šedá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,3 kg I zavazadla mohou spojovat eleganci s účelností. Kufr Modo by Roncato Shine M šedá potěší každého, kdo má aspoň kousek cestovatelské duše. Jeho hmotnost dosahuje hodnoty 3,3 kg. Vnitřní objem 72 l se výjimečně hodí i pro cesty s větším množstvím věcí. Směs hliníku a plastu, ze které je skořepina kufru, je dobrou volbou pro svou obdivuhodnou odolnost. Takže udrží vaše věci v pořádku téměř za všech okolností. O stupeň větší praktičnost dodá vašemu kufru přítomnost vnitřní látkové dělicí kapsy. Hezky si tak můžete své věci zorganizovat. Pro pohodlné přemisťování jsou zde nainstalovány celkem 4 kolečka. Ať už odjíždíte na okamžik nebo na dlouhou dobu, cestovní kufr Roncato zastane úlohu efektivního... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Shine M šedá (42362202) , Rapture respawn m červená (rpt-mpm32nnr)

RONCATO SKYLINE M Kufr, černá, velikost UNI

RONCATO SKYLINE M Kufr, černá, velikost UNI
Detail

Kufr Roncato SKYLINE M s elegantním designem si zamilujete a možná vás donutí cestovat ještě častěji. Objem kufru až 93 litrů je opravdu dostatečně prostorný a umožní vám si zabalit spousty věcí. Směs plastu a hliníku tvoří skořepinu kufru, která je mimořádně vhodným řešením pro svou obdivuhodnou odolnost. Vzhledem k tomu zajistí vašim věcem patřičné bezpečí. Kamkoli máte namířeno, cestovní kufr Skyline se stane vaší nepostradatelnou výbavou a jednoznačně vás udiví stylovým vzhledem a ergonomií. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako RONCATO SKYLINE M Kufr, černá, velikost UNI , Swix norway červená m/l (7045952126012)

RONCATO FLUX M Kufr, černá, velikost UNI

RONCATO FLUX M Kufr, černá, velikost UNI
Detail

Tento elegantní kufr Roncato FLUX M si zamilujete a možná vás donutí cestovat ještě častěji. Objem kufru 72 litrů je opravdu dostatečně prostorný a umožní vám si zabalit spousty věcí. Směs plastu a hliníku tvoří skořepinu kufru, která je mimořádně vhodným řešením pro svou obdivuhodnou odolnost. Vzhledem k tomu zajistí vašim věcem patřičné bezpečí. Kamkoli máte namířeno, stane se vaší nepostradatelnou výbavou a jednoznačně vás udiví stylovým vzhledem a ergonomií. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako RONCATO FLUX M Kufr, černá, velikost UNI , Solight prodlužovací kabel červená, 20 m

RONCATO FLUX M Kufr, vínová, velikost UNI

RONCATO FLUX M Kufr, vínová, velikost UNI
Detail

Tento elegantní kufr Roncato FLUX M si zamilujete a možná vás donutí cestovat ještě častěji. Objem kufru 72 litrů je opravdu dostatečně prostorný a umožní vám si zabalit spousty věcí. Směs plastu a hliníku tvoří skořepinu kufru, která je mimořádně vhodným řešením pro svou obdivuhodnou odolnost. Vzhledem k tomu zajistí vašim věcem patřičné bezpečí. Kamkoli máte namířeno, stane se vaší nepostradatelnou výbavou a jednoznačně vás udiví stylovým vzhledem a ergonomií. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako RONCATO FLUX M Kufr, vínová, velikost UNI , Swix norway červená s/m (7045952126005)

Modo by Roncato Shine M anracitová (42362222)

Modo by Roncato Shine M anracitová (42362222)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 72 l, rozměry 65 × 44 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, antracitová barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,3 kg Elegantní může být i zavazadlo. Kufr Modo by Roncato Shine M anracitová přináší vše, co vám u vašeho starého zavazadla chybí. Hmotnost kufru činí 3,3 kg. Celkový vnitřní objem 72 l se skvěle hodí i pokud s sebou potřebujete opravdu hodně věcí. Skořepina kufru z hliníku a plastu je mimořádně vhodným řešením pro svou obdivuhodnou odolnost. Vzhledem k tomu se nemusíte bát poškození uložených věcí. O stupeň praktičtější se váš cestovní kufr stane s vnitřní látkovou dělicí kapsou. Snadno si tak oddělíte malé drobnosti od těch větších. Pro přemisťování jsou zde instalovány celkem 4 kolečka. Bez ohledu na to, jaké cesty máte v plánu, cestovní kufr Roncato bude neocenitelným pomocníkem, který již při... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Shine M anracitová (42362222) , Roncato crosslite černá (sptron052nad)

Modo by Roncato Shine M žlutá (42362206)

Modo by Roncato Shine M žlutá (42362206)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 72 l, rozměry 68 × 46 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, otočná kolečka, se 4 kolečky, zapínání dvoucestným zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, žlutá barva, hmotnost 3,3 kg Chcete převléct své cestování do elegance a praktičnosti? Kufr Modo by Roncato Shine M žlutá posouvá balení na novou úroveň. Hmotnost tohoto modelu se zastavila na 3,3 kg. Celkový objem kufru 72 l se tak akorát hodí i ve chvíli, kdy nemůžete cestovat zrovna nalehko. Skořepina kufru ze směsi plastu a hliníku je praktickou volbou díky větší odolnosti, která předčí textilní materiály. Takže se nemusíte bát poškození uložených věcí. Cestovní kufr disponuje praktickou vnitřní látkovou dělicí kapsou. Ta vám pomůže při organizaci věcí na dovolenou či na pracovní cestu. Pro přemisťování jsou zde instalovány celkem 4 kolečka. Ať už v něm chcete přenášet cokoli, cestovní kufr Roncato dokonale uchová vaše věci a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Shine M žlutá (42362206) , Roncato sidetrack černá (sptrct164nad)

Modo by Roncato Shine M tyrkysová (42362268)

Modo by Roncato Shine M tyrkysová (42362268)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 72 l, rozměry 68 × 46 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, otočná kolečka, se 4 kolečky, zapínání dvoucestným zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, tyrkysová barva, hmotnost 3,3 kg Chcete cestovat stylově? Kufr Modo by Roncato Shine M tyrkysová posouvá balení na novou úroveň. Hmotnost tohoto modelu činí 3,3 kg. Celkový objem kufru 72 l se skvěle hodí i pro dlouhodobé cestování. Poctivá skořepina z plastu a hliníku je tou správnou volbou pro výrazně vyšší odolnost, než bývá běžná u textilních materiálů. Tím pádem udrží vaše věci v pořádku téměř za všech okolností. O stupeň větší praktičnost dodá vašemu kufru vnitřní látková dělicí kapsa. Hezky si tak můžete své věci zorganizovat. Pro pohodlné přemisťování jsou zde nainstalovány celkem 4 kolečka. Ať už vaše cesty vedou kamkoli, cestovní kufr Roncato bude neocenitelným pomocníkem, který jednoznačně oslní dokonalým zpracováním i důrazem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Shine M tyrkysová (42362268) , Roncato speed modrá (sptrct39nad)

Modo by Roncato Sirio M černá (42363201)

Modo by Roncato Sirio M černá (42363201)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, textilní, objem 73 l, rozměry 65 × 44 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, černá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 2,8 kg Vzhledově povedený a elegantní kufr Modo by Roncato Sirio M černá má všechno, co cestovatel potřebuje. Hmotnost tohoto kufru se zastavila na 2,8 kg. Objem vnitřního prostoru 73 l je dostačující i pro cesty s dětmi, které potřebují hodně věcí. Textilie na povrchu kufru je ideální volbou pro ty, kterým vyhovují spíš lehčí zavazadla. Díky určité roztažnosti textilie je možné objem kufru lehce uzpůsobit baleným věcem. O stupeň větší praktičnost dodá vašemu kufru přítomnost vnitřní látkové dělicí kapsy. Hezky si tak můžete své věci zorganizovat. Pro přemisťování jsou zde instalovány celkem 4 kolečka. Bez ohledu na to, jaké cesty máte v plánu, cestovní kufr Roncato bude společníkem, na kterého je spolehnutí a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Sirio M černá (42363201)

Modo by Roncato Galaxy M růžový (42342211)

Modo by Roncato Galaxy M růžový (42342211)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 65 l, rozměry 45 × 66 × 30 cm (V׊×H), křížové upínání a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání dvoucestným zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, růžová barva, hmotnost 3,3 kg Sháníte cestovní kufr, který bude jak praktický, tak designový? Modo by Roncato Galaxy M růžový pro vás bude perfektní. S tímto výjimečně navrženým kufrem budete mít vše, co potřebujete pro snadné a pohodlné cestování. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato vyniká odolností a nepromokavostí. Křehké věci v něm budou v bezpečí. Váží 3,3 kg. Když budete zvažovat, jakou velikost si pořídit, mohou vám pomoci jeho rozměry, které dosahují 45 × 66 × 30 cm (vך×h) a celkový objem pro uložení všech potřebných věcí je 65 l. Díky své velikosti M je tento kufr často vhodný jako osobní zavazadlo na týdenní letní pobyty. Hlavní vlastnosti cestovního... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Galaxy M růžový (42342211)

Modo by Roncato Shine M modrá (42362203)

Modo by Roncato Shine M modrá (42362203)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 72 l, rozměry 68 × 46 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, modrá barva, jednobarevný motiv, hmotnost 3,3 kg Sháníte cestovní kufr, který bude jak praktický, tak designový? Modo by Roncato Shine M modrá bude pro vás tím pravým. Tento designově velmi povedený kufr poskytne vše, co je od zavazadla vyžadováno. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně ABS a polykarbonát. Skořepinový kufr Roncato se vyznačuje svou odolností a nepromokavostí. Je vhodný i pro převážení křehkých věcí. Váží 3,3 kg. Užitečným faktorem při výběru vhodné velikosti mohou být jeho rozměry, které činí 68 × 46 × 27 cm (vך×h) a objem, který vám umožní pohodlně uložit všechny důležité věci je 72 l. Vzhledem k jeho velikosti M se tento kufr nejčastěji používá jako osobní zavazadlo na týdenní letní pobyty. Jeho barva je modrá,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Shine M modrá (42362203)

Modo by Roncato Galaxy M oranžový (42342212)

Modo by Roncato Galaxy M oranžový (42342212)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 65 l, rozměry 45 × 66 × 30 cm (V׊×H), křížové upínání a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání dvoucestným zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, oranžová barva, hmotnost 3,3 kg Chcete cestovní kufr, který bude nejen funkční, ale také stylový? Modo by Roncato Galaxy M oranžový zajisté oceníte. Tento cestovní kufr nabízí unikátní design a zároveň splňuje všechny nároky, které jsou na zavazadlo kladeny. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato vás zaujme svou odolností a nepromokavostí. Můžete s ním tak převážet i křehčí předměty. Váží 3,3 kg. Užitečným faktorem při výběru vhodné velikosti mohou být jeho rozměry, které činí 45 × 66 × 30 cm (vך×h) a objem, který vám umožní pohodlně uložit všechny důležité věci je 65 l. Vzhledem k jeho velikosti M se tento kufr obvykle hodí jako osobní zavazadlo pro týdenní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Galaxy M oranžový (42342212)

Modo by Roncato Sirio M tyrkysová (42363267)

Modo by Roncato Sirio M tyrkysová (42363267)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, textilní, objem 73 l, rozměry 65 × 44 × 27 cm (V׊×H), vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, tyrkysová barva, jednobarevný motiv, hmotnost 2,8 kg Hledáte cestovní kufr, který bude dokonalou kombinací praktičnosti a stylu? Modo by Roncato Sirio M tyrkysová se vám bude zamlouvat. Tento kufr s výjimečným designem splní všechny nároky, které jsou na kvalitní cestovní zavazadlo kladeny. Materiálem použitým k jeho výrobě je polyester. Textilní kufr Roncato je elegantní, odolný a lehký. Jeho hmotnost se rovná 2,8 kg. Disponuje objemem 73 l, díky kterému do něj můžete uložit všechny důležité věci. Velikost M je ideální pro osobní zavazadlo na týdenní letní pobyty. Při rozhodování o správné velikosti kufru vám mohou být nápomocny jeho rozměry, které jsou 65 × 44 × 27 cm (vך×h). Jeho barva je tyrkysová, doplňuje jej jednobarevný motiv. Hlavní přednosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Sirio M tyrkysová (42363267)

Modo by Roncato Galaxy M žlutý (42342216)

Modo by Roncato Galaxy M žlutý (42342216)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 65 l, rozměry 45 × 66 × 30 cm (V׊×H), křížové upínání a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání dvoucestným zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, žlutá barva, hmotnost 3,3 kg Sháníte cestovní kufr, který bude jak praktický, tak moderní? Modo by Roncato Galaxy M žlutý bude tou správnou volbou. Tento designově povedený kufr splní všechny nároky na kvalitní cestovní zavazadlo. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Skořepinový kufr Roncato je velmi odolný a vyniká svou nepromokavostí. Je ideální i pro převážení křehkých věcí. Má hmotnost 3,3 kg. Při rozhodování o správné velikosti kufru vám mohou být nápomocny jeho rozměry, které činí 45 × 66 × 30 cm (vך×h) a objem pro uložení všech nezbytných věcí je 65 l. Díky své velikosti M je tento kufr vhodný jako osobní zavazadlo pro letní týdenní pobyty. Klíčové přednosti cestovního kufru Modo by... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Galaxy M žlutý (42342216)

Modo by Roncato Galaxy M tyrkysový (42342268)

Modo by Roncato Galaxy M tyrkysový (42342268)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 65 l, rozměry 45 × 66 × 30 cm (V׊×H), křížové upínání a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání dvoucestným zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, tyrkysová barva, hmotnost 3,3 kg Potřebujete cestovní kufr, který bude nejen praktický, ale zároveň stylový? Modo by Roncato Galaxy M tyrkysový bude pro vás trefa do černého. Tento kufr má unikátní design a zároveň splňuje všechny požadavky na cestovní zavazadlo. Jeho výrobním materiálem je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato je velmi odolný a nepromokavý. Je tak perfektní variantou i pro křehčí věci. Váží 3,3 kg. Při rozhodování, jakou velikost pořídit, vám mohou pomoci rozměry, které činí 45 × 66 × 30 cm (vך×h) a objem, který vám umožní pohodlně uložit všechny důležité věci je 65 l. Díky své velikosti M je tento kufr často vhodný jako osobní zavazadlo na týdenní letní pobyty. Zásadní přednosti cestovního kufru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Galaxy M tyrkysový (42342268)

Modo by Roncato Galaxy M červený (42342289)

Modo by Roncato Galaxy M červený (42342289)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 65 l, rozměry 45 × 66 × 30 cm (V׊×H), křížové upínání a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání dvoucestným zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, červená barva, hmotnost 3,3 kg Potřebujete cestovní kufr, který bude plnit nároky na kvalitu, vzhled i funkčnost? Modo by Roncato Galaxy M červený bude ideální volbou. Tento kufr s velmi povedeným designem splní všechny požadavky, které jsou na zavazadlo kladeny. Jeho výrobním materiálem je polypropylen. Skořepinový kufr Roncato je odolný a má nepromokavý povrch. Můžete s ním tak převážet i křehčí předměty. Má hmotnost 3,3 kg. Užitečným faktorem při výběru vhodné velikosti mohou být jeho rozměry, které činí 45 × 66 × 30 cm (vך×h) a objem pro uložení všech nezbytných věcí je 65 l. Díky své velikosti M je tento kufr často vhodný jako osobní zavazadlo na týdenní letní pobyty. Zásadní přednosti cestovního kufru Modo by... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Galaxy M červený (42342289)

Modo by Roncato Galaxy M černý (42342201)

Modo by Roncato Galaxy M černý (42342201)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, střední, skořepinový, objem 65 l, rozměry 45 × 66 × 30 cm (V׊×H), křížové upínání a vnitřní dělící přepážka, zdvojená kolečka, se 4 kolečky, zapínání dvoucestným zipem, TSA zámek, teleskopické, boční a horní madlo, černá barva, hmotnost 3,3 kg Potřebujete cestovní kufr, který bude plnit nároky na kvalitu, vzhled i funkčnost? Modo by Roncato Galaxy M černý zajisté oceníte. Tento cestovní kufr vyniká unikátním designem a zároveň dokáže uspokojit všechny nároky na kvalitní zavazadlo. K jeho zhotovení posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Skořepinový kufr Roncato je odolný a má nepromokavý povrch. Můžete s ním tak převážet i křehčí předměty. Má hmotnost 3,3 kg. Při rozhodování, jakou velikost pořídit, vám mohou pomoci rozměry, které činí 45 × 66 × 30 cm (vך×h) a objem pro uložení všech důležitých věcí je 65 l. Vzhledem k jeho velikosti M se tento kufr obvykle hodí jako osobní zavazadlo pro týdenní pobyt v letním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Modo by Roncato Galaxy M černý (42342201)

Dámský Crop top MEMÉME Butterfly M Dle obrázku

Dámský Crop top MEMÉME Butterfly M Dle obrázku
Detail

Nové Crop topy firmy MEMÉME zaujmou nápaditým a mladistvým potiskem a jsou určeny pro každou ženu, nebo dívku, kterou baví móda a design. Top má sportovní střih, široká ramínka a pod hrudníkem širší pás, pro pohodlné nošení. Materiálové složení: 83% polyester, 17% elastan. (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Dámský Crop top MEMÉME Butterfly M Dle obrázku

RONCATO FLUX M Kufr, tmavě modrá, velikost UNI

RONCATO FLUX M Kufr, tmavě modrá, velikost UNI
Detail

Tento elegantní kufr Roncato FLUX M si zamilujete a možná vás donutí cestovat ještě častěji. Objem kufru 72 litrů je opravdu dostatečně prostorný a umožní vám si zabalit spousty věcí. Směs plastu a hliníku tvoří skořepinu kufru, která je mimořádně vhodným řešením pro svou obdivuhodnou odolnost. Vzhledem k tomu zajistí vašim věcem patřičné bezpečí. Kamkoli máte namířeno, stane se vaší nepostradatelnou výbavou a jednoznačně vás udiví stylovým vzhledem a ergonomií. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako RONCATO FLUX M Kufr, tmavě modrá, velikost UNI

766472R Zvys. patice IP65, cervena, 766472R

766472R Zvys. patice IP65, cervena, 766472R
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako 766472R Zvys. patice IP65, cervena, 766472R

Červena karkulka Zvuková kniha s pohádkou

Detail

Červená karkulka cestou za babičkou narazí na mazaného, hladového vlka, kterému se v hlavě zrodil lstivý plán! A co bylo dál? To se děti dozví v této úchvatně ilustrované zvukové knize s klasickou a velmi oblíbenou pohádku o Karkulce doplněnou nápaditými zvuky. Zapojte děti do četby, mačkejte tlačítka a vyprávějte si spolu tento nesmrtelný příběh znovu a znovu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Červena karkulka Zvuková kniha s pohádkou

Dekorační perly - 300 ks Barva: červena

Detail

Dekorační perly - 300 ks Dejte své oslavě ten správný lesk a šarm. S těmito dekorativními perlami, které jsou všestranné a snadno přizpůsobitelné, můžete vytvořit své vlastní unikátní aranžmá, která budou vyjadřovat Vaši osobnost a styl. Nechte jejich záblesky zaujmout Vaše hosty a vytvořte atmosféru, která zůstane v jejich paměti ještě dlouho po skončení události. počet: 1 bal. / 300 ks rozměr: Ø 7 mm materiál: polypropylen (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Dekorační perly - 300 ks Barva: červena

SOFTdent Butterfly M mezizubní kartáček 0,6 mm 6 ks

SOFTdent Butterfly M mezizubní kartáček 0,6 mm 6 ks
Detail

SOFTdent Butterfly M, 6 ks, Mezizubní kartáčky unisex, Mezizubní kartáček SOFTdent Butterfly M je nedílnou součástí dentální hygieny. Dostane se i do těžce přístupných míst a předchází tak tvorbě zubního kazu. Vlastnosti: postará se o perfektní vyčištění mezizubního prostoru zajišťuje prevenci proti paradontóze snižuje riziko vzniku zubních kazů čistí špatně dostupná místa v ústech dokonale odstraňuje nečistoty z mezizubních prostor zaručuje snadnou manipulaci a použití nedráždí a nepoškozuje zuby ani dásně Jak používat: Vložte kartáček do mezizubních prostor a vyčistěte pohybem vpřed a vzad. (notino.cz)

Podobné produkty ako SOFTdent Butterfly M mezizubní kartáček 0,6 mm 6 ks

RONCATO SPEED MS M Kufr, tmavě modrá, velikost UNI

RONCATO SPEED MS M Kufr, tmavě modrá, velikost UNI
Detail

Tento lehký cestovní kufr Roncato SPEED MS M si díky jednoduché manipulaci pomocí čtyř otočných koleček a dostatečně velkému objemu oblíbíte. Má výsuvné madlo a TSA bezpečnostní numerický zámek. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako RONCATO SPEED MS M Kufr, tmavě modrá, velikost UNI

MODO BY RONCATO GALAXY M Cestovní kufr, růžová, velikost

MODO BY RONCATO GALAXY M Cestovní kufr, růžová, velikost
Detail

Cestovní kufr Modo by Roncato GALAXY M zaujme nejen odolností materiálu. Čtyři 360° otočná kolečka a výsuvné madlo s nastavitelnou výškou umožňují pohodlnou manipulaci a trojkombinovaný TSA zámek zajišťuje bezpečnost. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako MODO BY RONCATO GALAXY M Cestovní kufr, růžová, velikost

MODO BY RONCATO MD1 M Cestovní kufr, modrá, velikost

MODO BY RONCATO MD1 M Cestovní kufr, modrá, velikost
Detail

Cestovní kufr Modo By Roncato MD1 M vás zaujme unikátním designem. Kufr je velmi lehký a je vyroben z flexibilního a odolného materiálu. Stane se ideálním pomocníkem pro vaší dovolenou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako MODO BY RONCATO MD1 M Cestovní kufr, modrá, velikost

MODO BY RONCATO MD1 M Cestovní kufr, červená, velikost

MODO BY RONCATO MD1 M Cestovní kufr, červená, velikost
Detail

Cestovní kufr Modo By Roncato MD1 M vás zaujme unikátním designem. Kufr je velmi lehký a je vyroben z flexibilního a odolného materiálu. Stane se ideálním pomocníkem pro vaší dovolenou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako MODO BY RONCATO MD1 M Cestovní kufr, červená, velikost

MODO BY RONCATO GALAXY M Cestovní kufr, černá, velikost

MODO BY RONCATO GALAXY M Cestovní kufr, černá, velikost
Detail

Cestovní kufr Modo by Roncato GALAXY M zaujme nejen odolností materiálu. Čtyři 360° otočná kolečka a výsuvné madlo s nastavitelnou výškou umožňují pohodlnou manipulaci a trojkombinovaný TSA zámek zajišťuje bezpečnost. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako MODO BY RONCATO GALAXY M Cestovní kufr, černá, velikost
Roncato Butterfly černá (SPTronc016nad), Roncato Butterfly modrá (SPTronc019nad), Roncato Butterfly purpurová (SPTronc020nad), Roncato Butterfly antracitová (SPTronc018nad), Roncato UNICA červená (SPTrct169nad), Roncato YPSILON červená (SPTron151nad), Roncato LIGHT červená (SPTron016nad), Roncato Ironik 2.0 červená (SPTronc002nad), Roncato Wave L červená (41972189), Roncato BOX 4.0 červená (SPTron160nad), Roncato kosmetický kufřík Wave červená (41972889), Roncato JOY 2 kolečka červená (SPTrct115nad), Roncato Wave M (EXP.) modrá (41972288), Roncato Wave M (EXP.) černá (41972201), Roncato Wave M (EXP.) šampaň (41972226), Modo by Roncato Shine M žlutá (42362206), Modo by Roncato Sirio M černá (42363201), Modo by Roncato Sirio M modrá (42363203), Modo by Roncato Shine M anracitová (42362222), Modo by Roncato Shine M šedá (42362202), Modo by Roncato Shine M zelená (42362267), Modo by Roncato Shine M tyrkysová (42362268), BARRY M Wildlife Eyeshadow Palette Butterfly 12,6 g (5019301051265), Rapture RESPAWN M červená (RPT-MPM32NNR), Swix Norway Červená M/L (7045952126012), Solight prodlužovací kabel červená, 20 m, Swix Norway Červená S/M (7045952126005), Roncato CROSSLITE černá (SPTron052nad), Roncato SIDETRACK černá (SPTrct164nad), Roncato SPEED modrá (SPTrct39nad)