Plisovaná roleta bílá m04/304 (131310)

Produkt Plisovaná roleta bílá m04/304 (131310) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Plisovaná roleta bílá m04/304 (131310) upraviť a produkt hľadať znova.

Plisovaná roleta bílá M04/304 (131310)

Plisovaná roleta bílá M04/304 (131310)
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: bílá Plisé látkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak přizpůsobit množství procházejícího svitu a udržet v domě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled zajisté zaujme design a bílá barva. Disponují snadným a spolehlivým manuálním ovládáním. Rolovat pouhým potažením rukou vám poté umožní vystavěný stahovacímu mechanismu. Co se montáže týče, můžete je instalovat přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE přidělat do střešních oken. Zásadní vlastnosti rolet Plisovaná roleta bílá M04/304 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jde o plisé látkové rolety Rolety tvoří bílá barva Manuální ovládání Stahovací mechanismus dovedete ovládat pouhým tahem ruky Vhodné k instalaci přímo na okno Rolety SHUMEE můžete nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá M04/304 (131310) , Plisovaná roleta bílá m04/304 (131310)

Plisovaná roleta krémová M04\304

Plisovaná roleta krémová M04\304
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: krémová Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak nastavovat množství slunečního svitu a udržet své soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled zajisté zaujme design a krémová barva. Disponují snadným a spolehlivým manuálním ovládáním. Rolovat pouhým potažením rukou vám poté umožní vystavěný stahovacímu mechanismu. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE umístit do střešních oken. Zásadní vlastnosti rolet Plisovaná roleta krémová M04\304 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jde o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety podtrhuje krémová barva Ovládají se manuálně Stahovací mechanismus dovedete ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE můžete nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová M04\304 , Plisovaná roleta krémová m04\304

Zatemňovací roleta bílá M04/304 pro okna VELUX (131282)

Zatemňovací roleta bílá M04/304 pro okna VELUX (131282)
Detail

Roleta vnitřní, zatemňovací, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: bílá Zatemňovací látkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak regulovat kvantum procházejícího svitu a udržet své soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled zajisté zaujme design a bílá barva. Disponují snadným a spolehlivým manuálním ovládáním. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat pouhým potažením ruky. Co se montáže týče, rolety je možné nainstalovat přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE zabudovat do střešních oken. Významné vlastnosti rolet Zatemňovací roleta bílá M04/304 pro okna VELUX Roleta SHUMEE zvýší soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jde o zatemňovací látkové rolety Rolety zdobí bílá barva Ovládají se manuálně Stahovací mechanismus umožní rolovat potáhnutím rukou Vhodné k montáži přímo na okno Rolety SHUMEE můžete namontovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Zatemňovací roleta bílá M04/304 pro okna VELUX (131282) , Zatemňovací roleta bílá m04/304 pro okna velux (131282)

Zatemňovací roleta béžová M04/304 pro okna VELUX (131254)

Zatemňovací roleta béžová M04/304 pro okna VELUX (131254)
Detail

Roleta vnitřní, zatemňovací, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: béžová Zatemňovací látkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak přizpůsobit kvantum slunečního svitu a udržet v domě soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled upoutá vzhled a béžová barva. Disponují snadným a spolehlivým manuálním ovládáním. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat pouhým potažením ruky. Co se montáže týče, jsou určeny pro instalaci přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE přidělat do střešních oken. Zásadní přednosti rolet Zatemňovací roleta béžová M04/304 pro okna VELUX Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jde o zatemňovací látkové rolety Rolety podtrhuje béžová barva Manuální ovládání Stahovací mechanismus dovedete ovládat pouhým tahem ruky Vhodné k montáži přímo na okno Rolety SHUMEE lze namontovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Zatemňovací roleta béžová M04/304 pro okna VELUX (131254)

Zatemňovací roleta šedá M04/304 pro okna VELUX (131268)

Zatemňovací roleta šedá M04/304 pro okna VELUX (131268)
Detail

Roleta vnitřní, zatemňovací, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: šedá Zatemňovací látkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak přizpůsobit kvantum slunečního svitu a udržet si doma soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled ihned zaujme nadčasový design a šedá barva. Disponují jednoduchým a bezpečným manuálním ovládáním. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat prostým potažením ruky. Co se montáže týče, jsou určeny pro instalaci přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE umístit do střešních oken. Klíčové znaky rolet Zatemňovací roleta šedá M04/304 pro okna VELUX Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jedná se o zatemňovací látkové rolety Rolety podtrhuje šedá barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety lze ovládat pouhým tahem ruky Vhodné k montáži přímo na okno Rolety SHUMEE můžete namontovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Zatemňovací roleta šedá M04/304 pro okna VELUX (131268)

Zatemňovací roleta černá M04/304 pro okna VELUX (131296)

Zatemňovací roleta černá M04/304 pro okna VELUX (131296)
Detail

Roleta vnitřní, zatemňovací, materiál: látkové, manuální ovládání, barva: černá Zatemňovací látkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak korigovat sluneční paprsky a udržet v domě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled zajisté zaujme design a černá barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi jednoduché a bezpečné. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE umístit do střešních oken. Zásadní vlastnosti rolet Zatemňovací roleta černá M04/304 pro okna VELUX Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jde o zatemňovací látkové rolety Rolety tvoří černá barva Ovládají se manuálně Rolety SHUMEE jsou uzpůsobeny k instalaci do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Zatemňovací roleta černá M04/304 pro okna VELUX (131296)

Plisovaná roleta bílá MK04

Plisovaná roleta bílá MK04
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak regulovat kvantum procházejícího svitu a udržet své soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled jistě zaujme nadčasový design a bílá barva. Mají snadné a spolehlivé manuální ovládání. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat pouhým potažením ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE namontovat do střešních oken. Klíčové parametry rolet Plisovaná roleta bílá MK04 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jedná se o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety zdobí bílá barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou Rolety SHUMEE lze nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá MK04

Plisovaná roleta bílá SK08

Plisovaná roleta bílá SK08
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují jednoduchý způsob, jak odstínit sluneční svit a udržet v domě soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled zajisté zaujme design a bílá barva. Disponují jednoduchým a bezpečným manuálním ovládáním. Rolovat prostým potažením rukou vám poté dovolí stahovací mechanismus. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE umístit do střešních oken. Hlavní přednosti rolet Plisovaná roleta bílá SK08 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jde o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety tvoří bílá barva Manuální ovládání Stahovací mechanismus umožní rolovat potáhnutím rukou Rolety SHUMEE jsou uzpůsobeny k instalaci do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá SK08

Plisovaná roleta bílá F06

Plisovaná roleta bílá F06
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak regulovat množství procházejícího svitu a udržet v domě soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled jistě zaujme nadčasový design a bílá barva. Mají snadné a spolehlivé manuální ovládání. Stahovací mechanismus vám poté dovolí rolovat prostým potažením ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE přidělat do střešních oken. Rozhodující funkce rolet Plisovaná roleta bílá F06 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jde o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety doplňuje bílá barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety lze ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE lze přidělat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá F06

Plisovaná roleta bílá CK02

Plisovaná roleta bílá CK02
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak nastavovat množství slunečního svitu a udržet v bytě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled jistě zaujme nadčasový design a bílá barva. Mají snadné a bezpečné manuální ovládání. Rolovat prostým potažením rukou vám poté dovolí stahovací mechanismus. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE zabudovat do střešních oken. Klíčové přednosti rolet Plisovaná roleta bílá CK02 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jedná se o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety doplňuje bílá barva Ovládají se manuálně Stahovací mechanismus dovedete ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE můžete nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá CK02

Plisovaná roleta bílá C02

Plisovaná roleta bílá C02
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak upravovat kvantum slunečních paprsků a udržet své soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled upoutá vzhled a bílá barva. Mají snadné a bezpečné manuální ovládání. Disponuje také stahovacím mechanismem, který vám umožní rolovat pouhým potaženám ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE instalovat do střešních oken. Zajímavé funkce rolet Plisovaná roleta bílá C02 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jedná se o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety tvoří bílá barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety lze ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE lze umístit do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá C02

Plisovaná roleta bílá MK08

Plisovaná roleta bílá MK08
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak regulovat kvantum procházejícího svitu a udržet v domě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled ihned zaujme nadčasový design a bílá barva. Mají snadné a bezpečné manuální ovládání. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat pouhým potažením ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE instalovat do střešních oken. Nejdůležitější parametry rolet Plisovaná roleta bílá MK08 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jde o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety zdobí bílá barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou Rolety SHUMEE můžete namontovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá MK08

Plisovaná roleta bílá 206

Plisovaná roleta bílá 206
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak regulovat množství procházejícího svitu a udržet v bytě soukromí. U nabízeného produktu vás určitě zaujme jeho design a bílá barva. Disponují jednoduchým a bezpečným manuálním ovládáním. Rolovat prostým potažením rukou vám poté dovolí stahovací mechanismus. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE zabudovat do střešních oken. Podstatné parametry rolet Plisovaná roleta bílá 206 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jedná se o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety tvoří bílá barva Manuální ovládání Stahovací mechanismus umožní rolovat potáhnutím rukou Rolety SHUMEE můžete nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá 206 , Zatemňovací roleta béžová m04/304 pro okna velux (131254)

Plisovaná roleta bílá PK06

Plisovaná roleta bílá PK06
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují efektní způsob, jak odstínit sluneční paprsky a udržet v domě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled ihned zaujme nadčasový design a bílá barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi snadné na ovládání. Rolovat prostým potažením rukou vám poté dovolí stahovací mechanismus. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE přidělat do střešních oken. Nejdůležitější parametry rolet Plisovaná roleta bílá PK06 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jde o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety tvoří bílá barva Manuální ovládání Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou Rolety SHUMEE jsou uzpůsobeny k instalaci do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá PK06 , Zatemňovací roleta šedá m04/304 pro okna velux (131268)

Plisovaná roleta bílá C04

Plisovaná roleta bílá C04
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují efektní způsob, jak regulovat kvantum procházejícího svitu a udržet v bytě soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled jistě zaujme nadčasový design a bílá barva. Mají snadné a bezpečné manuální ovládání. Disponuje také stahovacím mechanismem, který vám umožní rolovat pouhým potaženám ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE instalovat do střešních oken. Zásadní funkce rolet Plisovaná roleta bílá C04 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jedná se o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety doplňuje bílá barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou Rolety SHUMEE lze přidělat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá C04 , Plisovaná roleta bílá p06\406

Plisovaná roleta bílá CK04

Plisovaná roleta bílá CK04
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují jednoduchý způsob, jak regulovat kvantum procházejícího svitu a udržet v domě soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled jistě upoutá design a bílá barva. Mají snadné a spolehlivé manuální ovládání. Disponuje také stahovacím mechanismem, který vám umožní rolovat pouhým potaženám ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE namontovat do střešních oken. Klíčové přednosti rolet Plisovaná roleta bílá CK04 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jedná se o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety doplňuje bílá barva Manuální ovládání Stahovací mechanismus umožní rolovat potáhnutím rukou Rolety SHUMEE lze nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá CK04 , Plisovaná roleta bílá s08\608

Plisovaná roleta bílá SK06

Plisovaná roleta bílá SK06
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak regulovat kvantum procházejícího svitu a udržet v domě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled upoutá vzhled a bílá barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi snadné na ovládání. Disponuje také stahovacím mechanismem, který vám umožní rolovat pouhým potaženám ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE přidělat do střešních oken. Klíčové funkce rolet Plisovaná roleta bílá SK06 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jde o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety zdobí bílá barva Ovládají se manuálně Stahovací mechanismus umožní rolovat potáhnutím rukou Rolety SHUMEE lze umístit do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá SK06 , Plisovaná roleta bílá m06/306 (131311)

Plisovaná roleta bílá S08\608

Plisovaná roleta bílá S08\608
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak odstínit sluneční paprsky a udržet v domě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled zajisté zaujme design a bílá barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi jednoduché a bezpečné. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat prostým potažením ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE instalovat do střešních oken. Zajímavé funkce rolet Plisovaná roleta bílá S08\608 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jde o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety doplňuje bílá barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou Rolety SHUMEE lze umístit do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá S08\608

Plisovaná roleta bílá P06\406

Plisovaná roleta bílá P06\406
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: bílá Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak přizpůsobit množství procházejícího svitu a udržet v bytě soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled jistě zaujme nadčasový design a bílá barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi snadné na ovládání. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat prostým potažením ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE instalovat do střešních oken. Podstatné vlastnosti rolet Plisovaná roleta bílá P06\406 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jedná se o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety zdobí bílá barva Ovládají se manuálně Stahovací mechanismus umožní rolovat potáhnutím rukou Rolety SHUMEE lze umístit do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá P06\406

Plisovaná roleta bílá M06/306 (131311)

Plisovaná roleta bílá M06/306 (131311)
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: bílá Plisé látkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak odstínit sluneční paprsky a udržet v bytě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled zajisté zaujme design a bílá barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi jednoduché a spolehlivé. Disponuje také stahovacím mechanismem, který vám umožní rolovat pouhým potaženám ruky. Co se montáže týče, můžete je instalovat přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE instalovat do střešních oken. Zajímavé parametry rolet Plisovaná roleta bílá M06/306 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jde o plisé látkové rolety Rolety doplňuje bílá barva Manuální ovládání Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou K instalaci přímo na okno Rolety SHUMEE lze nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá M06/306 (131311)

Plisovaná roleta bílá S06/606 (131315)

Plisovaná roleta bílá S06/606 (131315)
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: bílá Plisé látkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak odstínit sluneční svit a udržet v bytě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled upoutá vzhled a bílá barva. Disponují snadným a spolehlivým manuálním ovládáním. Disponuje také stahovacím mechanismem, který vám umožní rolovat pouhým potaženám ruky. Co se týče montáže, rolety je možné nainstalovat přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE přidělat do střešních oken. Rozhodující přednosti rolet Plisovaná roleta bílá S06/606 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jedná se o plisé látkové rolety Rolety zdobí bílá barva Manuální ovládání Stahovací rolety lze ovládat pouhým tahem ruky Vhodné k instalaci přímo na okno Rolety SHUMEE lze namontovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta bílá S06/606 (131315)

Plisovaná roleta krémová MK06

Plisovaná roleta krémová MK06
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: krémová Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak upravovat kvantum slunečních paprsků a udržet v bytě soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled ihned zaujme nadčasový design a krémová barva. Mají snadné a bezpečné manuální ovládání. Rolovat pouhým potažením rukou vám poté umožní vystavěný stahovacímu mechanismu. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE umístit do střešních oken. Rozhodující funkce rolet Plisovaná roleta krémová MK06 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jde o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety zdobí krémová barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety lze ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE lze přidělat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová MK06 , Plisovaná roleta šedá s08\608

Plisovaná roleta krémová 102

Plisovaná roleta krémová 102
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: krémová Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak přizpůsobit kvantum slunečního svitu a udržet své soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled zajisté zaujme design a krémová barva. Mají snadné a bezpečné manuální ovládání. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat pouhým potažením ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE přidělat do střešních oken. Důležité vlastnosti rolet Plisovaná roleta krémová 102 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jedná se o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety podtrhuje krémová barva Manuální ovládání Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou Rolety SHUMEE můžete nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová 102 , Plisovaná roleta krémová mk08 (133541)

Plisovaná roleta krémová CK02

Plisovaná roleta krémová CK02
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: krémová Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak přizpůsobit množství slunečního svitu a udržet své soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled jistě upoutá design a krémová barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi jednoduché a spolehlivé. Stahovací mechanismus vám poté dovolí rolovat prostým potažením ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE umístit do střešních oken. Klíčové znaky rolet Plisovaná roleta krémová CK02 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jedná se o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety doplňuje krémová barva Ovládají se manuálně Stahovací mechanismus dovedete ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE lze umístit do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová CK02 , Plisovaná roleta šedá p08\408

Plisovaná roleta krémová CK04

Plisovaná roleta krémová CK04
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: krémová Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují efektní způsob, jak nastavovat množství slunečního svitu a udržet své soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled ihned zaujme nadčasový design a krémová barva. Disponují jednoduchým a bezpečným manuálním ovládáním. Stahovací mechanismus vám poté dovolí rolovat prostým potažením ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE zabudovat do střešních oken. Důležité vlastnosti rolet Plisovaná roleta krémová CK04 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jedná se o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety doplňuje krémová barva Manuální ovládání Stahovací mechanismus dovedete ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE lze přidělat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová CK04 , Plisovaná roleta krémová p06\406

Plisovaná roleta krémová C04

Plisovaná roleta krémová C04
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: krémová Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují efektní způsob, jak přizpůsobit kvantum slunečního svitu a ochránit vaše soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled jistě upoutá design a krémová barva. Mají snadné a bezpečné manuální ovládání. Rolovat pouhým potažením rukou vám poté umožní vystavěný stahovacímu mechanismu. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE namontovat do střešních oken. Základní funkce rolet Plisovaná roleta krémová C04 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jedná se o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety zdobí krémová barva Manuální ovládání Stahovací rolety lze ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE můžete nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová C04 , Plisovaná roleta krémová 104 (131319)

Plisovaná roleta krémová FK06

Plisovaná roleta krémová FK06
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: krémová Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují efektní způsob, jak přizpůsobit množství slunečního svitu a udržet své soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled upoutá vzhled a krémová barva. Disponují jednoduchým a bezpečným manuálním ovládáním. Rolovat prostým potažením rukou vám poté dovolí stahovací mechanismus. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE namontovat do střešních oken. Zajímavé funkce rolet Plisovaná roleta krémová FK06 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jde o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety zdobí krémová barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety lze ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE můžete nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová FK06 , Plisovaná roleta krémová sk06 (133544)

Plisovaná roleta krémová SK08

Plisovaná roleta krémová SK08
Detail

Roleta vnitřní, plisé, zatemňovací, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: krémová Plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak přizpůsobit množství slunečního svitu a udržet své soukromí. U nabízeného typu vás určitě zaujme jeho design a krémová barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi snadné na ovládání. Rolovat pouhým potažením rukou vám poté umožní vystavěný stahovacímu mechanismu. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE namontovat do střešních oken. Rozhodující funkce rolet Plisovaná roleta krémová SK08 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nežádoucí sluneční svit Jde o plisé a zatemňovací látkové a hliníkové rolety Rolety doplňuje krémová barva Ovládají se manuálně Stahovací mechanismus umožní rolovat potáhnutím rukou Rolety SHUMEE můžete namontovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová SK08 , Plisovaná roleta krémová u08/808 (131331)

Plisovaná roleta krémová SK06 (133544)

Plisovaná roleta krémová SK06 (133544)
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: krémová Plisé látkové rolety SHUMEE představují efektní způsob, jak korigovat sluneční paprsky a ochránit vaše soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled ihned zaujme nadčasový design a krémová barva. Mají snadné a bezpečné manuální ovládání. Disponuje také stahovacím mechanismem, který vám umožní rolovat pouhým potaženám ruky. Co se týče montáže, jsou vyrobeny pro instalaci přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE instalovat do střešních oken. Podstatné funkce rolet Plisovaná roleta krémová SK06 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jde o plisé látkové rolety Rolety tvoří krémová barva Manuální ovládání Stahovací rolety lze ovládat pouhým tahem ruky Vhodné k montáži přímo na okno Rolety SHUMEE můžete nainstalovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová SK06 (133544) , Sprchová roleta 120 × 240 cm bílá

Plisovaná roleta krémová 104 (131319)

Plisovaná roleta krémová 104 (131319)
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: krémová Plisé látkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak regulovat kvantum procházejícího svitu a udržet své soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled jistě upoutá design a krémová barva. Disponují jednoduchým a bezpečným manuálním ovládáním. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat pouhým potažením ruky. Co se montáže týče, rolety je možné nainstalovat přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE přidělat do střešních oken. Rozhodující přednosti rolet Plisovaná roleta krémová 104 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jde o plisé látkové rolety Rolety zdobí krémová barva Manuální ovládání Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou K instalaci přímo na okno Rolety SHUMEE lze umístit do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová 104 (131319) , Egibi roleta den a noc bílá

Plisovaná roleta šedá P08\408

Plisovaná roleta šedá P08\408
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: šedá Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují efektní způsob, jak regulovat množství procházejícího svitu a ochránit vaše soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled jistě zaujme nadčasový design a šedá barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi snadné na ovládání. Rolovat pouhým potažením rukou vám poté umožní vystavěný stahovacímu mechanismu. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE zabudovat do střešních oken. Důležité parametry rolet Plisovaná roleta šedá P08\408 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jedná se o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety zdobí šedá barva Manuální ovládání Stahovací rolety lze ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE lze namontovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta šedá P08\408

Plisovaná roleta šedá S08\608

Plisovaná roleta šedá S08\608
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: šedá Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak regulovat kvantum procházejícího svitu a udržet v bytě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled jistě zaujme nadčasový design a šedá barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi jednoduché a spolehlivé. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat pouhým potažením ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE zabudovat do střešních oken. Zajímavé přednosti rolet Plisovaná roleta šedá S08\608 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jedná se o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety zdobí šedá barva Manuální ovládání Stahovací rolety lze ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE lze umístit do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta šedá S08\608

Plisovaná roleta krémová P06\406

Plisovaná roleta krémová P06\406
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové a hliníkové, manuální ovládání, barva: krémová Plisé látkové a hliníkové rolety SHUMEE představují efektní způsob, jak upravovat kvantum slunečních paprsků a udržet si doma soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled zajisté zaujme design a krémová barva. Jsou vybaveny manuálním ovládáním, které je velmi jednoduché a bezpečné. Disponuje také stahovacím mechanismem, který vám umožní rolovat pouhým potaženám ruky. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE namontovat do střešních oken. Zajímavé parametry rolet Plisovaná roleta krémová P06\406 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jedná se o plisé látkové a hliníkové rolety Rolety tvoří krémová barva Ovládají se manuálně Stahovací mechanismus dovedete ovládat pouhým tahem ruky Rolety SHUMEE lze namontovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová P06\406

Plisovaná roleta krémová MK08 (133541)

Plisovaná roleta krémová MK08 (133541)
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: krémová Plisé látkové rolety SHUMEE představují lehký způsob, jak regulovat množství procházejícího svitu a udržet si doma soukromí. U nabízeného typu vás na první pohled upoutá vzhled a krémová barva. Mají snadné a bezpečné manuální ovládání. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat pouhým potažením ruky. Co se týče montáže, můžete je instalovat přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE zabudovat do střešních oken. Podstatné funkce rolet Plisovaná roleta krémová MK08 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jedná se o plisé látkové rolety Rolety podtrhuje krémová barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou K instalaci přímo na okno Rolety SHUMEE lze namontovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová MK08 (133541)

Plisovaná roleta krémová U08/808 (131331)

Plisovaná roleta krémová U08/808 (131331)
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: krémová Plisé látkové rolety SHUMEE představují snadný způsob, jak odstínit sluneční paprsky a udržet své soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled upoutá vzhled a krémová barva. Mají snadné a spolehlivé manuální ovládání. Stahovací mechanismus vám poté dovolí rolovat prostým potažením ruky. Co se týče montáže, můžete je instalovat přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE přidělat do střešních oken. Nejdůležitější vlastnosti rolet Plisovaná roleta krémová U08/808 Roleta SHUMEE zvýší soukromí a odstíní nepříjemný sluneční svit Jde o plisé látkové rolety Rolety podtrhuje krémová barva Ovládají se manuálně Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou Určeny k instalaci přímo na okno Rolety SHUMEE lze namontovat do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová U08/808 (131331)

Plisovaná roleta krémová M06/306 (131325)

Plisovaná roleta krémová M06/306 (131325)
Detail

Roleta vnitřní, plisé, materiál: látkové, manuální ovládání, montáž: na okno, barva: krémová Plisé látkové rolety SHUMEE představují efektní způsob, jak přizpůsobit množství procházejícího svitu a udržet v bytě soukromí. U nabízeného produktu vás na první pohled jistě upoutá design a krémová barva. Mají jednoduché a spolehlivé manuální ovládání. Stahovací mechanismus vám poté umožní rolovat prostým potažením ruky. Co se montáže týče, můžete je instalovat přímo na okno. Vzhledem k specifickým vlastnostem můžete vnitřní rolety SHUMEE zabudovat do střešních oken. Významné parametry rolet Plisovaná roleta krémová M06/306 Roleta SHUMEE ochrání vaše soukromí a zabrání průchodu slunečních paprsků Jedná se o plisé látkové rolety Rolety zdobí krémová barva Manuální ovládání Stahovací rolety můžete rolovat pouhým potáhnutím rukou Určeny k instalaci přímo na okno Rolety SHUMEE lze umístit do střešních oken (alza.cz)

Podobné produkty ako Plisovaná roleta krémová M06/306 (131325)

Fiskars Rýč teleskopický rovný (131310) + záruka 5 let

Detail

Naostřený teleskopický rovný rýč Fiskars pro snadné rytí a zarovnávání trávníků. Prohnutí násady je 13 stupňů. Délku rýče lze jednoduše měnit dle požadavku uživatele. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Rýč teleskopický rovný (131310) + záruka 5 let

Kancelářská židle KA-M04 Autronic Modrá

Kancelářská židle KA-M04 Autronic Modrá
Detail

Praktická a multifunkční kancelářská židle s nejlepšími vlastnostmi. Sedák ze studené pěny je ergonomicky tvarovaný, příjemně tuhý a má možnost posunu dopředu, či dozadu, pomocí malé aretační páčky pod sedákem Opěrka hlavy je horizontálně i vertikálně nastavitelná. Opěrák je prodyšný, rozdělen na dvě části, přičemž ta spodní plní funkci pasivní bederní opěrky, která zajistí maximální pohodlí pro Vaše záda. Další velkou výhodou opěráku je, možnost nastavení výšky opěráku. Područky umožňují nastavit výšku i posouvat měkčené opěrky vpřed a vzad. Synchronní mechanismus lze aretovat v několika polohách. Kříž je kovový, černý matný a kolečka univerzální. Barva: modrá / černábílá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / kov / plastRozměry: šířka: 66 cm hloubka: 64 cm výška: 118 - 126 cm šířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 50 cm výška sedu: 48- 56 cm Nosnost: 130 kg Hmotnost: 21 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářská židle KA-M04 Autronic Modrá

Kancelářská židle KA-M04 Autronic Modrá

Kancelářská židle KA-M04 Autronic Modrá
Detail

Praktická a multifunkční kancelářská židle s nejlepšími vlastnostmi. Sedák ze studené pěny je ergonomicky tvarovaný, příjemně tuhý a má možnost posunu dopředu, či dozadu, pomocí malé aretační páčky pod sedákem Opěrka hlavy je horizontálně i vertikálně nastavitelná. Opěrák je prodyšný, rozdělen na dvě části, přičemž ta spodní plní funkci pasivní bederní opěrky, která zajistí maximální pohodlí pro Vaše záda. Další velkou výhodou opěráku je, možnost nastavení výšky opěráku. Područky umožňují nastavit výšku i posouvat měkčené opěrky vpřed a vzad. Synchronní mechanismus lze aretovat v několika polohách. Kříž je kovový, černý matný a kolečka univerzální. Barva: modrá / černábílá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / kov / plastRozměry: šířka: 66 cm hloubka: 64 cm výška: 118 - 126 cm šířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 50 cm výška sedu: 48- 56 cm Nosnost: 130 kg Hmotnost: 21 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářská židle KA-M04 Autronic Modrá

Guzzanti GZ 304 (GZ 304)

Guzzanti GZ 304 (GZ 304)
Detail

Vakuovačka - na potraviny, svářečka folií, tloušťka sváru 2,5 mm, maximální šířka sváru 30 cm, výkon 100 W, sací tlak 0,7 bar, sací výkon 0,15 l/m, hlučnost 51 dB, integrovaný držák fólie, 1 folie v balení, rozměry 8,4 × 37,6 × 14,7 cm (V׊×H), hmotnost 130 g Potřebujete uchovat potraviny v maximální kvalitě po delší dobu? Guzzanti GZ 304 se postará o jejich nadprůměrnou trvanlivost a uspoří místo ve vašem mrazáku. Vakuovačka GUZZANTI se svářečkou najde využití i ve vaší kuchyni. Suroviny ve speciálním sáčku vsunete do přístroje a jediným tlačítkem odsajete veškerý vzduch. Ihned po zavauování snadno spustíte svaření materiálu a vaše potraviny zůstanou stlačené v sáčku. Udělá sváry s maximální šířkou až 30 cm. Přístroj má výkon 100 W. V balení taktéž naleznete 1 ks fólií. Stěžejní vlastnosti vakuovačky Guzzanti GZ 304 Díky vakuovačce zůstanou potraviny kvalitní a trvanlivé Disponuje funkcí automatického sváření sáčků a fólií Největší možná šířka sváru: 30 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Guzzanti GZ 304 (GZ 304)

Orico XC-304 (XC-304-SV-BP)

Orico XC-304 (XC-304-SV-BP)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, další konektory: 1Cinch (RCA) video/VGA (RGB) , 1 ksRJ-45 , 1 ksUSB-C , 1 ksSD , 2 ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 ksHDMI , power delivery 60 W Multifunkčnídokovací staniceRozšiřte počet portů s dokovací stanicí ORICO, která vám nabídne rozhraní pro USB, RJ45, SD, HDMI, VGA a audio. Umožní vám připojit například flash disk, větrák, SD kartu, klávesnice, pevný disk nebo třeba myš. ROZHRANÍUSB, RJ45, SD, HDMI, VGA, audio MATERIÁLhliník NAPÁJENÍ15cm integrovaný kabel Kombinujte VGA & HDMIVGA rozhraní podporuje video, HDMI podporuje audio i video. Díky duálním video portům sledujte velkoplošné HD video, přenášejte mobilní hry na velkou obrazovku nebo prezentujte své projekty. Přes 3,5 mm zvukové rozhraní připojte zesilovač zvuku. Hliníkové provedeníDokovací stanice ORICO je vyrobena z kvalitního... (alza.cz)

Podobné produkty ako Orico XC-304 (XC-304-SV-BP)

Fractal Design Node 304 FD-CA-NODE-304-WH, FD-CA-NODE-304-WH

Fractal Design Node 304 FD-CA-NODE-304-WH, FD-CA-NODE-304-WH
Detail

Vlastnosti: *kompaktní, modulární interiér *minimalistický design s elegantním hliníkovým čelním panelem *unikátní nový modulární montážní systém, který pojme až 6 pevných disků *pojme CPU chladiče a samostatný chladící systém *filtrovaný vzduch zajistí bezprašné prostředí pro vnitřní komponenty *součástí jsou tři hydraulická ložiska Silent Series R2 *vynikající chlazení pro všechny komponenty *pojme ATX zdroje *součástí je regulátor pro všechny ventilátory *USB 3.0 pro rychlý přenos souborů Specifikace: *kompatibilní s miniITX a DTX deskou *2 rozšiřující sloty *podporuje buď 3,5" nebo 2,5" HDD / SSD *ATX PSU až do délky 160 mm *grafické karta až do délky 310 mm *Tower CPU chladiče do výšky 165mm *rozměry skříně: 250 x 210 x 374 mm *objem skříně: 19,5 litrů *čistá hmotnost: 4,9 kg Chladící systém: *2 přední 92mm Silent Series R2 hydraulická ložiska kompatibilní s 80mm ventilátory (1300 otáček) *1 zadní 140mm Silent Series R2 hydraulické ložisko kompatibilní se 120mm ventilátory (1000 otáček) *odnímatelné vzduchové filtry pro přední ventilátory a napájecí zdroj *filtr ventilátoru pro grafické karty *regulátor pro všechny tři ventilátory Přední rozhraní: *2x USB 3.0 *1x zvukový vstup do 3,5mm (mikrofon) *1x audio výstup do 3,5mm (sluchátka) *tlačítko Power s LED *HDD LED Obsah balení: *počítačová skříň Node 304 bílá *uživatelská příručka *box s příslušenstvím (patro.cz)

Podobné produkty ako Fractal Design Node 304 FD-CA-NODE-304-WH, FD-CA-NODE-304-WH

INVENA Sprchový set MINI PATRAS černá AU-31-M04-G

INVENA Sprchový set MINI PATRAS černá AU-31-M04-G
Detail

Nástěnný set MINI PATRAS - nastavitelný jednobodový držák ruční sprchy s 1-funkční ruční sprchou, se systémem proti usazování vodního kamene ANTI-CALC a plastovou hadicí délky 150 cm. EAN: 5907798713363 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako INVENA Sprchový set MINI PATRAS černá AU-31-M04-G

RETLUX RLL 304 GU10 žárovka 9W CW (RLL 304)

RETLUX RLL 304 GU10 žárovka 9W CW (RLL 304)
Detail

LED žárovka - patice GU10, příkon 9 W, 230 V, světelný tok 600 lm, neutrální světlo (4000 K), průměr 50 mm, životnost 25000 h, energetický štítek F, 1 kus v balení LED žárovka Retlux se hodí pro všechna svítidla s označením patice GU10 a napájecím napětím o hodnotě 230 V. Jistě vás potěší, že tato žárovka disponuje energetickou spotřebou třídy F, která pomůže snížit náklady oproti klasickým typům žárovek. A nezapomeňme ani na její příkon 9 W a životnost skvělých 25000 h, vydrží vám tedy dost dlouho. V neposlední řadě s tím souvisí světelný tok 600 lm. Podstatné funkce LED žárovky RETLUX RLL 304 GU10 žárovka 9W CW Tvar LED žárovky Retlux: bodová (spot) Označení patice GU10 Třída spotřeby F Životnost 25000 h Její příkon činí 9 W Pracuje se vstupním napětím 230 V Rozměry LED žárovky (průměr × délka): 50 × 55 mm Počet kusů v balení: 1 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako RETLUX RLL 304 GU10 žárovka 9W CW (RLL 304)

Fractal Design Node 304 White (FD-CA-NODE-304-WH)

Fractal Design Node 304 White (FD-CA-NODE-304-WH)
Detail

Počítačová skříň - mITX (Mini ITX) a mDTX (Mini DTX), 6× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), sluchátka a mikrofon, 1x140mm a 2x92mm, max. výška chladiče 165 mm, max. délka grafické karty 310 mm, bez zdroje, bočnice ocelová Série NODE nabízí stylový způsob, jak začlenit počítač do vašeho domova. Díky flexibilitě slouží jako HTPC, souborový server, nebo knihovna médií a herní stanice. Série Node přináší nekonečné možnosti, jak kombinovat design a zábavu. Node 304 nabízí jedinečný modulární interiér pro vynikající konfigurovatelnost. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Fractal Design Node 304 Série NODE nabízí stylový způsob, jak začlenit počítač do vašeho domova. Díky flexibilitě slouží jako HTPC, souborový server, nebo knihovna médií a herní stanice. Série Node přináší nekonečné možnosti, jak... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fractal Design Node 304 White (FD-CA-NODE-304-WH)

304 zajímavých zapojení

304 zajímavých zapojení
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako 304 zajímavých zapojení

Zoom 304 sedlovka

Zoom 304 sedlovka
Detail

Jednoduchá a lehká sedlovka Zoom 304 z hliníkové slitiny 6061 s nalisovaným upevňovacím zámkem. Sedlovka má délku 350 mm a průměr 30,4 mm. Upevnění jedním středovým šroubem, nastavitelný sklon sedla. Sedlovka je vhodná pro většinu typů kol. Sedlovku Zoom 304 snadno a rychle namontujete na jakýkoli typ sedla. Parametry: - materiál: hliníková slitina 6061 - průměr sedlové trubky: 30,4 mm - délka: 350 mm - hmotnost: 0,36 kgParametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:87149500 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zoom 304 sedlovka

AMS 304 (4037445140325)

AMS 304 (4037445140325)
Detail

Nástěnné hodiny - analogové, napájení mechanické, rozměry 25 × 14 × 11 cm (V׊×H) Stříbrné nástěnné kyvadlové hodiny AMS 304 pocházejí z dílny jedné z předních německých značek, která se stala synonymem pro kvalitu a estetiku. Vynikají klasickým designem, kterému dodává punc jedinečnosti otevřený pohled na ozubená kola kvalitního mechanického strojku. Jednou za týden je strojek nutné ručně natáhnout pomocí řetízku se závažím. Pendlovky jsou vyrobené z mosazného patinovaného kovu a uplynutí celé hodiny času vám oznámí jemným cinknutím zvonku. Kulatý, bílý analogový ciferník je vybavený výraznými ručičkami a velkými, římskými číslicemi na místě indexů. Stříbrně luxusní kyvadlové hodiny s mechanickým pohonem se stanou chloubou každého interiéru. Klíčové vlastnosti nástěnných kyvadlových hodin AMS 304Nástěnné kyvadlové hodiny z dílny přední německé značky AMSKyvadlové analogové hodiny AMS 304 s klasickým, tradičním... (alza.cz)

Podobné produkty ako AMS 304 (4037445140325)

…bít či nebít… - Jan Michalec

…bít či nebít… - Jan Michalec
Detail

Autor viděl a zažil události kolem převratu 1989 a zejména dění po něm velice zblízka a - jak se říká na vlastní kůži, a neponechává si nic pro sebe. Jeho knihu lze nazvat dějinami rozkradení státu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako …bít či nebít… - Jan Michalec

…bít či nebít… - Michalec Jan

…bít či nebít… - Michalec Jan
Detail

Autor viděl a zažil události kolem převratu 1989 a zejména dění po něm velice zblízka a - jak se říká na vlastní kůži, a neponechává si nic pro sebe. Jeho knihu lze nazvat dějinami rozkradení státu. (patro.cz)

Podobné produkty ako …bít či nebít… - Michalec Jan
Plisovaná roleta bílá M04/304 (131310), Plisovaná roleta krémová M04\304, Zatemňovací roleta bílá M04/304 pro okna VELUX (131282), Zatemňovací roleta béžová M04/304 pro okna VELUX (131254), Zatemňovací roleta šedá M04/304 pro okna VELUX (131268), Plisovaná roleta bílá P06\406, Plisovaná roleta bílá S08\608, Plisovaná roleta bílá M06/306 (131311), Plisovaná roleta šedá S08\608, Plisovaná roleta krémová MK08 (133541), Plisovaná roleta šedá P08\408, Plisovaná roleta krémová P06\406, Plisovaná roleta krémová 104 (131319), Plisovaná roleta krémová SK06 (133544), Plisovaná roleta krémová U08/808 (131331), Sprchová roleta 120 × 240 cm bílá, Egibi Roleta DEN a NOC bílá