Playtive parkovací dům 391462

Produkt Playtive parkovací dům 391462 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Playtive parkovací dům 391462 upraviť a produkt hľadať znova.

Playtive Parkovací dům 391462

Playtive Parkovací dům 391462
Detail

Pravé dřevo a plastové části Podporuje kreativitu, fantazii a jemnou motoriku Velká zábava ve 4 poschodích Stabilní dřevěná konstrukce s velkými plochami na hraní a spirálový sjezd z kvalitní umělé hmoty Mnoho detailů jako přistávací plocha pro vrtulník, natištěné parkoviště, automat na lístky a svodidla jízdní dráhy Věž výtahu s plně funkčním výtahem pro vozidla 2 kvalitní vozidla z odlitku zinku Kombinovatelná s dalšími sadami vozidel Playtive a světem Playtive Racers Kompatibilní s komerčně dostupnými zinkovými odlitky vozidel, dřevěnými kolejemi a dřevěnými silničními sadami Snadná montáž Doporučený věk: od 3 let Materiál MDF deska, překližka, borovice, plast, polyester Rozměry cca 59,5 x 46,5 x 66 cm Hmotnost cca 4,5 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Parkovací dům 391462 , In parco automaticka parkovací zábrana (553023)

Playtive Dřevěná kuchyňka

Playtive Dřevěná kuchyňka
Detail

Velká radost ze hry po malé kuchaře a kuchařky Hravým způsobem podporuje při hře fantazii a kreativitu Stabilní konstrukce z pravého dřeva, 3násobně nastavitelná na výšku (cca 97/101/103 cm) 2 plotýnky napájené baterií s LED kontrolkami a zvuky imitujícími vaření a pečení Otočný regulátor teploty se zvukem Digestoř se světlem a zvukem Vestavěná mikrovlnná trouba Chladnička se strojkem na ledové kostky včetně 3 ledových kostek a plastového pohárku Trouba na pečení se světlem a plechem na pečení Dřez s otočným vodovodním kohoutkem Posuvné dveře s tabulí a 1 křídou Hodiny s pohyblivými ručičkami na zadní stěně 6 háčků, velká pracovní plocha a 1 půlkruhová úložná police Rozsáhlé příslušenství: Pánev, hrnec s kompatibilním víkem pro i pro pánev, vidlička na maso, obracečka a metla na šlehání Zástěra, utěrka a kuchyňská rukavice Kombinovatelná s dalšími sadami od Playtive Včetně montážního materiálu, návodu a alkalických baterií s dlouhou životností Doporučený věk: pro děti od 3 let Materiál Dřevo, ocel, plast, polyester Rozměry cca 77 x 97 x 30 cm (Š x V x H) Hmotnost cca 10,5 kg Upozornění Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců – dlouhá šňůrka/dlouhý řetěz. Nebezpečí uškrcení. Chraňte před otevřeným ohněm. Obsahuje knoflíkovou baterii. Při spolknutí hrozí nebezpečí ohrožení zdraví. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Dřevěná kuchyňka , Melissa & doug - stohovací parkovací garáž (000772151825)

Playtive Dřevěná železnice Přístav

Playtive Dřevěná železnice Přístav
Detail

Z evropského bukového dřeva Rozvíjí kreativitu, fantazii a jemnou motoriku 3 láskyplně navržené stanice: velký kontejnerový přístav s terminálem, velkým mostem a majákem Včetně samostatně jezdícího vlaku na baterie s funkcí jízdy vpřed a vzad, funkcí zastavení a technologií SMART Kontejnerová loď se světelnými a zvukovými efekty Výklopná zadní strana kontejnerové lodi pro přepravu jednoho vozidla Maják se světelnými efekty Všechna vozidla a vlaky s magnetickými spojkami Rozsáhlé příslušenství nabízí mnoho kreativních variant Kombinovatelná s dalšími železničními sadami a vozidly od Playtive Kompatibilní s běžnými sadami dřevěných kolejnic a drah Včetně baterií a Li-Po akumulátoru s nabíjecím USB kabelem Doporučený věk: pro děti od 3 let 63dílná sada Technologie SMART Technologie SMART automaticky spouští předdefinované funkce ve vlaku pomocí livovolně umístitelných barevných štítků na kolejnicích Rozměry Max. délka dráhy: cca 3,84 m Upozornění Hračka vytváří světelné záblesky, které mohou u citlivých osob vyvolat epileptický záchvat. Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Nebezpečí udušení v důsledku vdechnutí nebo spolknutí malých dílů. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Dřevěná železnice Přístav , Zarážka parkovací na podlahu, šedá (148453)

Playtive Dřevěná železnice Policie

Playtive Dřevěná železnice Policie
Detail

Z evropského bukového dřeva Rozvíjí kreativitu, fantazii a jemnou motoriku Hra přispívá k dalšímu rozvoji sociálního cítění a k sociální interakci Kombinovatelná s dalšími železničními sadami a vozidly od Playtive Kompatibilní s běžnými sadami dřevěných kolejnic a vozovek Velká policejní stanice s celou Policejní autobus s magnetickými spojkami Včetně policejního autobusu se světelnými a zvukovými efekty a čtyřkolky 20dílná sada Doporučený věk: pro děti od 3 let Rozměry Policajní stanice: max. délka tratě: cca 1,8 m Upozornění Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Nebezpečí udušení v důsledku vdechnutí nebo spolknutí malých dílů. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Dřevěná železnice Policie , Compass parkovací zábrana typ i zamykací (xc-80014)

Playtive Dřevěná železnice Překladiště

Playtive Dřevěná železnice Překladiště
Detail

Z evropského bukového dřeva Rozvíjí kreativitu, fantazii a jemnou motoriku Hra přispívá k dalšímu rozvoji sociálního cítění a k sociální interakci Kombinovatelná s dalšími železničními sadami a vozidly od Playtive Kompatibilní s běžnými sadami dřevěných kolejnic a vozovek Magnetický jeřáb s otočným ramenem na nakládání kontejnerů 3 kontejnery lze libovolně nakládat a vykládat z nákladních vozidel nebo přívěsů Včetně elektrické lokomotivy s vagónem a nákladním autem Všechna vozidla jsou s magnetickými spojkami 26dílná sada Doporučený věk: pro děti od 3 let Rozměry Překladište: max. délka tratě: cca 1,9 m Upozornění Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Nebezpečí udušení v důsledku vdechnutí nebo spolknutí malých dílů. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Dřevěná železnice Překladiště , Parkovací hodiny myclock 1 ks průměr 98 mm (8595596316854)

Playtive Dřevěná železnice Džungle

Playtive Dřevěná železnice Džungle
Detail

Kolejnice z evropského bukového dřeva Rozvíjí kreativitu, fantazii a jemnou motoriku Všechna vozidla jsou s magnetickými spojkami Rozsáhlé příslušenství nabízí mnoho kreativních variant Kombinovatelné s dalšími železničními a vozidlovými soupravami od Playtive Kompatibilní s běžnými sadami dřevěných kolejnic a vozovek Doporučený věk: pro děti od 3 let Láskyplně navržené stanice: vodopád se skrytou jeskyní a vyhlídkovou věží Samočinně jezdící terénní vůz s funkcí jízdy dopředu a dozadu Včetně 3 figurek a 3 zvířátek Včetně baterií 35dílná sada Rozměry Max. délka dráhy: cca 2,8 m Hmotnost cca 1,4 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Dřevěná železnice Džungle , Labutí dům ()

Playtive železnice Vesmírná stanice

Playtive železnice Vesmírná stanice
Detail

Kolejnice z evropského bukového dřeva Rozvíjí kreativitu, fantazii a jemnou motoriku 2 pečlivě navržené stanice: vesmírná stanice a startovací rampa vesmírné lodi Včetně samohybného vlaku na baterii s funkcí jízdy vpřed a vzad a technologií SMART Vesmírná loď se zvukem a magnetickým jeřábem Výzkumné vozidlo s oddělitelným dronem a světlem Stanice s magnetickým jeřábem Všechna vozidla a vlaky s magnetickými spojkami Rozsáhlé příslušenství nabízí mnoho kreativních variant Kombinovatelná s dalšími železničními sadami a vozidly od Playtive Kompatibilní s běžnými sadami dřevěných kolejnic a vozovek Včetně baterií a Li-Po akumulátoru s nabíjecím USB kabelem Doporučený věk: pro děti od 3 let 67dílná sada Technologie SMART Technologie SMART automaticky spouští předdefinované funkce ve vlaku pomocí livovolně umístitelných barevných štítků na kolejnicích Rozměry Max. délka dráhy: cca 3,3 m Hmotnost cca 2,7 kg Upozornění Nevhodné pro děti do 3 let. Hrozí nebezpečí udušení nebo spolknutí malých částí. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive železnice Vesmírná stanice , Dům duchů

Ostrov Duma Key - Stephen King

Ostrov Duma Key - Stephen King
Detail

Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka. V hluboké depresi a s myšlenkami na sebevraždu uposlechne rady svého terapeuta dr. Kamena, aby "změnil prostředí". Odstěhuje se tedy z Minnesoty na Duma Key, maličký, téměř pustý ostrůvek u floridského pobřeží. Lékař ho pobízel: "Nenajdete ve svém životě kromě stavařiny ještě něco jiného, co by ty deprese oslabilo?" A Edgar Freemantle si vzpomene, že kdysi kreslil. Zjistí, že je velmi nadaný malíř, a začne na ostrově malovat. Jenže s obrazy se začnou dít zvláštní věci. Cokoli namaluje, objeví se i ve skutečnosti, a pokud to vymaže, zmizí to. Ostrov má podivnou moc zesilovat a umocňovat jeho talent, protože tam přebývá cosi zlého... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ostrov Duma Key - Stephen King , Zlatý dům

Ostrov Duma Key - King Stephen

Ostrov Duma Key - King Stephen
Detail

Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka. V hluboké depresi a s myšlenkami na sebevraždu uposlechne rady svého terapeuta dr. Kamena, aby "změnil prostředí". Odstěhuje se tedy z Minnesoty na Duma Key, maličký, téměř pustý ostrůvek u floridského pobřeží. Lékař ho pobízel: "Nenajdete ve svém životě kromě stavařiny ještě něco jiného, co by ty deprese oslabilo?" A Edgar Freemantle si vzpomene, že kdysi kreslil. Zjistí, že je velmi nadaný malíř, a začne na ostrově malovat. Jenže s obrazy se začnou dít zvláštní věci. Cokoli namaluje, objeví se i ve skutečnosti, a pokud to vymaže, zmizí to. Ostrov má podivnou moc zesilovat a umocňovat jeho talent, protože tam přebývá cosi zlého... (patro.cz)

Podobné produkty ako Ostrov Duma Key - King Stephen , Xtech xrcahd ahd parkovací a couvací pro gps navigace (xrcahd)

Hot Wheels City centrum města parkovací dům

Hot Wheels City centrum města parkovací dům
Detail

Parkovací dům nabízí fanouškům Hot Wheels™ nové zážitky při parkování jejich vozidel. Tento prvek mohou děti využít samostatně k zábavnému parkování připraveného vozidla nebo ho také zapojit k dalším setům Hot Wheels a zpestřit si tak dosavadní program na stávajících drahách. K parkování vozidla ve všech čtyřech patrech mají k dispozici výtah. Výjezd z parkoviště je opatřen pohyblivou závorou. Přednosti: podporuje kreativní myšlení a rozvíjí fantazii dětí kompatibilní s dalšími sety Hot Wheels Kupte dětem parkovací dům Hot Wheels! Vhodné pro děti od 4 let Materiál: plast Rozměr: 17,5 x 17,5 x 20 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Hot Wheels City centrum města parkovací dům , Parkovací garáž 5 úrovní elektrický výtah + rohož + 8 aut (ikonka_kx5530)

Playtive Dřevěná Vláčkodráha město 67 dílů

Playtive Dřevěná Vláčkodráha město 67 dílů
Detail

Kolejnice z evropského bukového dřeva Podporuje kreativitu, fantazii a jemnou motoriku Všechna vozidla jsou s magnetickými spojkami Rozsáhlé příslušenství pro mnoho kreativních variant sestavení Kombinovatelné s dalšími železničními a vozidlovými soupravami od Playtive i jiných výrobců Kompatibilní s běžnými sadami dutých kolejnic a dřevěných drah Doporučený věk: od 3 let Všechny budovy, auta, dopravní značky, stromy a figurky jsou vyrobené z kvalitního dřeva Včetně 3dílného rychlíku a 3 pohotovostních vozidel (policejní auto, hasičské auto a sanitka) 57dílná sada Rozměry: Max. délka dráhy: cca 2,7 m (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Dřevěná Vláčkodráha město 67 dílů , M-style parkovací ahd kamera s 7" monitorem (4019-ms-198115)

Playtive Dřevěný domeček pro panenky modrá

Playtive Dřevěný domeček pro panenky modrá
Detail

Rozvíjí fantazii a schopnost osvojit si nové role hravou formou Stabilní dřevěná konstrukce s velkými plochami na hraní Velká radost ze hry na třech podlažích 2 schodiště a vchodové otevírací dveře Přední strana se skládá ze dvou výklopných dveří s magnetickou úchytkou Pěkný potisk interiéru s rozdělením prostoru Jednoduchá montáž díky nástrčnému systému Snímatelné střešní desky Kombinovatelný s dalšími sadami od značky Playtive Doporučený věk: pro děti od 3 let Materiál MDF, plast, překližka Rozměry cca 55,5 x 34,2 x 66 cm Hmotnost cca 7 kg Upozornění Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Nebezpečí udušení, malé díly je možné vdechnout nebo spolknout! (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Dřevěný domeček pro panenky modrá , Dům bez zrcadel ()

Playtive Dřevěná železnice Statek 43 dílů

Playtive Dřevěná železnice Statek 43 dílů
Detail

Kolejnice z evropského bukového dřeva Rozvíjí kreativitu, fantazii a jemnou motoriku Všechna vozidla a vlaky s magnetickými spojkami Rozsáhlé příslušenství nabízí mnoho kreativních variant Kombinovatelná s dalšími železničními sadami a vozidly od Playtive Kompatibilní s běžnými sadami dřevěných kolejnic a vozovek Doporučený věk: pro děti od 3 let Statek Láskyplně navržené stanice: velký větrný mlýn, železniční přejezd, mostní prvky, stáj pro koně s plotovými prvky Včetně kombajnu a traktoru Samohybný traktor jezdící vpřed Včetně baterií 43dílná sada Rozměry Statek: max. délka dráhy: cca 2,8 m Hmotnost cca 1,5 kg Upozornění Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Nebezpečí udušení v důsledku vdechnutí nebo spolknutí malých dílů. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Dřevěná železnice Statek 43 dílů , Dům doktora fišera ()

Playtive Dřevěná Vláčkodráha Statek 56 dílů

Playtive Dřevěná Vláčkodráha Statek 56 dílů
Detail

Kolejnice z evropského bukového dřeva Podporuje kreativitu, fantazii a jemnou motoriku Všechna vozidla jsou s magnetickými spojkami Rozsáhlé příslušenství pro mnoho kreativních variant sestavení Kombinovatelné s dalšími železničními a vozidlovými soupravami od Playtive Kompatibilní s běžnými sadami dutých kolejnic a dřevěných drah Doporučený věk: od 3 let Láskyplně vytvořené stanice: kurník se zvukovou kolejnicí, větrný mlýn, železniční přejezd a mostní prvek Kravín a stáj pro koně s prvky plotu Včetně mlátičky, traktoru a přívěsu s nákladem Samojízdný traktor s funkcí jízdy vpřed 56dílná sada Rozměry: max. délka dráhy: cca 3,1 m (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Dřevěná Vláčkodráha Statek 56 dílů , Tichý dům (9788025713723)

Ostrov Duma Key - Stephen King - e-kniha

Ostrov Duma Key - Stephen King - e-kniha
Detail

eBook:,Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá tak silným záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka. V hluboké depresi a s myšlenkami na sebevraždu uposlechne rady svého terapeuta dr. Kamena, aby „změnil prostředí“. Odstěhuje se tedy z Minnesoty na Duma Key, maličký, téměř pustý ostrůvek u floridského pobřeží. A hledá něco, co by dalo jeho životu nový smysl. Začne malovat. A zjistí, že je velmi nadaný malíř. Jenže s jeho obrazy se začnou dít zvláštní věci. Cokoli namaluje, objeví se i ve skutečnosti, a pokud to vymaže, zmizí to. Ostrov má podivnou moc zesilovat a umocňovat jeho talent, protože tam přebývá cosi zlého... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ostrov Duma Key - Stephen King - e-kniha , Dům pod náměstím ()

Playtive 391455 Garáž s výtahem a příslušenstvím

Playtive 391455 Garáž s výtahem a příslušenstvím
Detail

Z pravého dřeva a kvalitního plastu Podporuje kreativitu, fantazii a jemnou motoriku Skvělá zábava na 5 patrech Stabilní dřevěná konstrukce s plochami na hraní a spirálovým sjezdem S mnoha zajímavými detaily, jako je skokanský můstek, startovací rampa, čerpací stanice, myčka aut a spirálový sjezd Věž výtahu s plně funkčním výtahem pro vozidla Včetně tří vysoce kvalitních zinkových odlitků vozidel Lze kombinovat s dalšími sadami vozidel Playtive a světem Playtive Racers Kompatibilní s běžnými vozidly z litého zinku, dřevěnými kolejnicemi i dřevěnými silničními sadami Doporučený věk: pro děti od 3 let Rozměry cca 58 x 54 x 76 cm (Š x V x H) (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive 391455 Garáž s výtahem a příslušenstvím , Rozpůlený dům (9788025738986)

Playtive Dřevěný domeček pro panenky světle růžová

Playtive Dřevěný domeček pro panenky světle růžová
Detail

Rozvíjí fantazii a schopnost osvojit si nové role hravou formou Stabilní dřevěná konstrukce s velkými plochami na hraní Velká radost ze hry na třech podlažích 2 schodiště a vchodové otevírací dveře Přední strana se skládá ze dvou výklopných dveří s magnetickou úchytkou Pěkný potisk interiéru s rozdělením prostoru Jednoduchá montáž díky nástrčnému systému Snímatelné střešní desky Kombinovatelný s dalšími sadami od značky Playtive Doporučený věk: pro děti od 3 let Materiál MDF, plast, překližka Rozměry cca 55,5 x 34,2 x 66 cm Hmotnost cca 7 kg Upozornění Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Nebezpečí udušení, malé díly je možné vdechnout nebo spolknout! (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Dřevěný domeček pro panenky světle růžová , Panský dům (9788025733028)

Dumy samotářského chodce - Jean-Jacques Rousseau - e-kniha

Dumy samotářského chodce - Jean-Jacques Rousseau - e-kniha
Detail

eBook:,Ve svém Vyznání, předcházející Dumám, píše na úvod Jean-Jacques Rousseua: „Odhalil jsem své nitro, jak pouze tys je viděl, Věčná Bytosti! Shromáždi kolem mne nespočetný zástup mých bližních: nechť naslouchají mému vyznání, nechť hořekují nad mými nízkostmi, nechť se rdí nad mými ubohostmi. Nechť však každý odhalí též svoje srdce u stupňů tvého trůnu stejně upřímně a potom nechť jediný odváží se mi říci: Byl sem lepší onoho muže.“ Ve svých protivenstvích nalézá Rousseau v Dumách, obklopen již jen přírodou, svůj konečný klid – podroben „jhu nutnosti“, zachován svému srdci, ztotožněn s řádem, jemuž byl zaslíben. Vypořádává se se vším, co musí zpracovat citlivé srdce, nechce-li být pokořeno, ba spíše zmařeno, vědom si, že účel života přesahuje pletichy a zlo těch, kteří jsou podrobeni svým slepým tužbám a zlobě, jichž neváhají, s potěchou jim vlastní, vůči člověku kdykoli použít. Kniha je dokladem, věčným dramatem a kontrapunktem mezi Člověkem a společností (Královstvím božím a královstvím z tohoto světa), pochopením života v nitru člověka, je-li po něm současně bytostně voláno. Je věčným zápasem Východu Slunce; rozporem, který navždy upomíná, že skutečná vznešenost je pronásledována temnotou lůzy, jejíž duch na sebe bere jen jiná těla a podoby, nenávidějící však stále vše přímé a vpravdě vznešené, co nabývá skutečného květu života. Chce-li kdo pochybovat, nechť učiní onu mez v dějinách, kdy se lži vykázalo místo, jíž jí přísluší, a pravda povznesla se v základ společenského pořádku! Nechť rozváže tak kdo kolo, cítí-li se, a učiní z něj přímku, kde vymezí onen bod! – Či raději nechť mlčí, nechce-li být směšný, kdo je unášen na křídlech Molocha, na drobtech pomíjivého prospěchářství, za nějž je placen – jemuž je zaprodán na křídlech servilnosti vůči zlu! Ačkoli lze dočasně bránit Světlu, aby zářilo (a zakrývat jej pouhou jeho nápodobou, čemuž říkáme veřejný pořádek a morálka), nelze zadržet jeho konečného vítězství, jeho paprsků, razící si cestu ranními červánky. Obě entity mají nárok na své bytí; nelze vytrhnout hloží, aniž bychom tím nevytrhli i pšenice. Nechť se naplní a dokoná osud spravedlivých i nespravedlivých! Ovšem jen ve světle nabývá člověk své hodnoty a své sebeúcty. Jen ve světle nebude nakonec požrán služebníky, kteří se domáhají zadusit všeho života; stejně jako jejich bůžkem, kterému slouží a jemuž jsou sami vydáni za potravu. Toto je lidské drama ve svém cyklu, v božském dramatu, který se píše a opakuje od počátku věků. Vydaná kniha uchovává, až na výjimky, pravopis doby a je zároveň revizí a opravou místy nepřesných překladů prvního českého vydání z roku 1913. Toto vydání si neklade za cíl vystavět monument onomu velkému muži, jímž je Jean-Jacques Rousseau – takové pomníky nebývají pravdivé, a proto ani trvalé – nýbrž je pouhým jeho uznáním. Toto uznání však více než v řeči může nabývat významu u každého Jedince až ve skutku a myšlení: oprostí-li se od lži, postaví-li se sám nejen za sebe, ale za každého člověka, trpě společně s ním, který se nalézá či nalézal v poutech; v člověku, který se sám zbaví krve – má-li ji na rukou společně s celou generací lidí, sloužící Molochu; a přijme-li tím následně neméně důsledně jako Rousseau: své „jho nutnosti“. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dumy samotářského chodce - Jean-Jacques Rousseau - e-kniha , Dům ztracených duší ()

Ostrov Duma Key (978-80-759-3129-0)

Ostrov Duma Key (978-80-759-3129-0)
Detail

Elektronická kniha - autor Stephen King, 720 stran, česky Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá tak silným záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka. V hluboké depresi a s myšlenkami na sebevraždu uposlechne rady svého terapeuta dr. Kamena, aby „změnil prostředí“. Odstěhuje se tedy z Minnesoty na Duma Key, maličký, téměř pustý ostrůvek u floridského pobřeží. A hledá něco, co by dalo jeho životu nový smysl. Začne malovat. A zjistí, že je velmi nadaný malíř. Jenže s jeho obrazy se začnou dít zvláštní věci. Cokoli namaluje, objeví se i ve skutečnosti, a pokud to vymaže, zmizí to. Ostrov má podivnou moc zesilovat a umocňovat jeho talent, protože tam přebývá cosi zlého... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ostrov Duma Key (978-80-759-3129-0) , Malý dům (9788025740262)

Dumy samotářského chodce (999-00-018-3620-7)

Dumy samotářského chodce (999-00-018-3620-7)
Detail

Elektronická kniha - autor Jean Jacques Rousseau, 113 stran Ve svém Vyznání, předcházející Dumám, píše na úvod Jean-Jacques Rousseua: „Odhalil jsem své nitro, jak pouze tys je viděl, Věčná Bytosti! Shromáždi kolem mne nespočetný zástup mých bližních: nechť naslouchají mému vyznání, nechť hořekují nad mými nízkostmi, nechť se rdí nad mými ubohostmi. Nechť však každý odhalí též svoje srdce u stupňů tvého trůnu stejně upřímně a potom nechť jediný odváží se mi říci: Byl sem lepší onoho muže.“ Ve svých protivenstvích nalézá Rousseau v Dumách, obklopen již jen přírodou, svůj konečný klid – podroben „jhu nutnosti“, zachován svému srdci, ztotožněn s řádem, jemuž byl zaslíben. Vypořádává se se vším, co musí zpracovat citlivé srdce, nechce-li být pokořeno, ba spíše zmařeno, vědom si, že účel života přesahuje pletichy a zlo těch, kteří jsou podrobeni svým slepým tužbám a zlobě, jichž neváhají, s potěchou jim vlastní, vůči člověku kdykoli použít. Kniha je dokladem,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dumy samotářského chodce (999-00-018-3620-7) , Kouzelný dům - dvd (9769)

Ostrov Duma Key (978-80-7593-129-0)

Ostrov Duma Key (978-80-7593-129-0)
Detail

Kniha - autor Stephen King, 720 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka. V hluboké depresi a s myšlenkami na sebevraždu uposlechne rady svého terapeuta dr. Kamena, aby "změnil prostředí". Odstěhuje se tedy z Minnesoty na Duma Key, maličký, téměř pustý ostrůvek u floridského pobřeží. Lékař ho pobízel: "Nenajdete ve svém životě kromě stavařiny ještě něco jiného, co by ty deprese oslabilo?" A Edgar Freemantle si vzpomene, že kdysi kreslil. Zjistí, že je velmi nadaný malíř, a začne na ostrově malovat. Jenže s obrazy se začnou dít zvláštní věci. Cokoli namaluje, objeví se i ve skutečnosti, a pokud to vymaže, zmizí to. Ostrov má podivnou moc zesilovat a umocňovat jeho talent, protože tam přebývá cosi zlého... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ostrov Duma Key (978-80-7593-129-0) , Playmobil kapičkový dům (4008789708045)

Playtive Bike Nr.1 Dřevěné dětské odrážedlo modré

Playtive Bike Nr.1 Dřevěné dětské odrážedlo modré
Detail

Z pravého dřeva a odolné umělé hmoty Doporučený věk: od 1 roku Podporuje hrou smysl pro rovnováhu, motorické dovednosti a podporuje učení chůze Lehký chod kol a robustní rukojeti pro větší bezpečnost Rozměry Odrážedlo: cca 55 x 33 x 36,5 cm (D x Š x V) Hmotnost Odrážedlo: cca 2,8 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive Bike Nr.1 Dřevěné dětské odrážedlo modré , Vilac dřevěné puzzle dům

Playtive dětská klinika a veterinář 2 v 1

Playtive dětská klinika a veterinář 2 v 1
Detail

Klinika 2 v 1 – dětský lékař a zvěrolékař v jednom Rozvíjí fantazii, kreativitu a možnost osvojit si nové dovednosti hravou formou Multifunkční hrací centrum z pravého dřeva pro malé lékaře Vyšetřovací a ošetřovací stůl s bohatým příslušenstvím: stetoskopem, teploměrem, injekční stříkačkou, reflexním kladívkem, mastí na ošetření ran a odpovídajícím podnosem Prostor na ošetření se skládá z dětské sedačky, umyvadla s výsuvnou sprchou, dětské postýlky včetně jednoho polštáře a prostoru na ošetření 2 plyšových zvířátek Skříňka na léky a další úložný prostor Měřicí lať s roztomilým motivem žirafy Rentgenový snímek a oční test k zavěšení Kombinovatelná s dalšími sadami od značky Playtive Výrobek obsahuje také plastové díly Doporučený věk: pro děti od 3 let 10dílná sada Materiál MDF, překližka, polyester, papír, lepenka Rozměry cca 77 x 32,5 x 85 cm (Š x H x V) Hmotnost cca 8,7 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Playtive dětská klinika a veterinář 2 v 1 , Dům pod jasany (9788025739358)

Plantoys Parkovací garáž

Plantoys Parkovací garáž
Detail

Tříposchoďová garáž nabízí malým řidičům a řidičkám parkovací stání. Taky možnost pro přistávání vrtulníku. Přednosti: rozvíjí koordinaci a představivost trénuje jemnou motoriku Obsah balení: 3 patra s vyznačenými parkovacími místy pracovní výtahová věž, přistávací plocha pro vrtulník 2 autíčka a elektrická nabíjecí stanice Kupte dětem parkovací garáž! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, plast Rozměr balení: 38 x 56 x 9 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Plantoys Parkovací garáž , Standa a dům hrůzy

Funko POP! Disney Alice 70th– 2PK Tweedle Dee & Dum (889698557382)

Funko POP! Disney Alice 70th– 2PK Tweedle Dee & Dum (889698557382)
Detail

Figurka - figurka, Soška, sběratelská, výška 9 cm, materiál Vinyl, nepohyblivá Zásadní vlastnosti figurky Funko POP! Disney Alice 70th– 2PK Tweedle Dee & Dum Figurka Funko potěší každého sběratele Použitým materiálem je vinyl Funko POP! Disney Alice 70th– 2PK Tweedle Dee & Dum představuje dekorativní sošku V balení naleznete jednu figurku Figurka Funko měří 9 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Funko POP! Disney Alice 70th– 2PK Tweedle Dee & Dum (889698557382) , Náš dům xxxvii projektový dům 2021/2022 (978-80-907154-3-1)

Kamera parkovací LTC LXA14

Kamera parkovací LTC LXA14
Detail

Kamera parkovací LTC LXA14 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací LTC LXA14 , Dům na předměstí - dvd (9768)

Parkovací senzory COMPASS 33605

Parkovací senzory COMPASS 33605
Detail

Parkovací senzory COMPASS 33605 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací senzory COMPASS 33605 , Dům u jezera - dvd (w00127)

Parkovací senzory COMPASS 33600

Parkovací senzory COMPASS 33600
Detail

NakupteParkovací senzory COMPASS 33600z kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autoelektronika > Parkovací systémy a senzory > Parkovací senzoryza355.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací senzory COMPASS 33600 , Playmobil 70129 rodinný dům (4008789701299)

Parkovací senzory PEIYING PY0104W

Parkovací senzory PEIYING PY0104W
Detail

Parkovací senzory PEIYING PY0104W (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací senzory PEIYING PY0104W , Dům s vkládacími tvary (062243350915)

Parkovací senzory COMPASS 33602

Parkovací senzory COMPASS 33602
Detail

Parkovací senzory COMPASS 33602 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací senzory COMPASS 33602 , Playmobil moderní obytný dům (4008789092663)

Parkovací senzory COMPASS 33601

Parkovací senzory COMPASS 33601
Detail

Parkovací senzory COMPASS 33601 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací senzory COMPASS 33601

Parkovací systém COMPASS 33604

Parkovací systém COMPASS 33604
Detail

Parkovací systém COMPASS 33604 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací systém COMPASS 33604

Parkovací senzory COMPASS 33603

Parkovací senzory COMPASS 33603
Detail

Parkovací senzory COMPASS 33603 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací senzory COMPASS 33603

Kamera parkovací PEIYING PY0105N

Kamera parkovací PEIYING PY0105N
Detail

Kamera parkovací PEIYING PY0105N (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací PEIYING PY0105N

Parkovací senzory MNC 54992B

Parkovací senzory MNC 54992B
Detail

NakupteParkovací senzory MNC 54992Bz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autoelektronika > Parkovací systémy a senzory > Parkovací senzoryza705.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací senzory MNC 54992B

Parkovací senzory PEIYING PY0104R

Parkovací senzory PEIYING PY0104R
Detail

Parkovací senzory PEIYING PY0104R (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací senzory PEIYING PY0104R

Kamera parkovací PEIYING PY0101P

Kamera parkovací PEIYING PY0101P
Detail

Kamera parkovací PEYIYNG PY0101P (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací PEIYING PY0101P

Parkovací senzory PEIYING PY0104B

Parkovací senzory PEIYING PY0104B
Detail

Parkovací senzory PEIYING PY0104B (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací senzory PEIYING PY0104B

Kamera parkovací PEIYING PY0101

Kamera parkovací PEIYING PY0101
Detail

Kamera parkovací PEIYING PY0101 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací PEIYING PY0101

Green Toys Parkovací garáž

Detail

Tato plně vybavená garáž je připravena k hraní z jakéhokoli úhlu a je vybavena průjezdnou servisní stanicí na jednom konci a rampou na druhém. Nechybí ani výtah a heliport. (mall.cz)

Podobné produkty ako Green Toys Parkovací garáž

Compass Zamykací parkovací zábrana - typ I

Compass Zamykací parkovací zábrana - typ I
Detail

Parkovací zábrana pro efektivní a jednoduché hlídání parkovacího místa. Zábrana je tvořena robustní konstrukcí s povrchovou úpravou vhodnou do venkovních prostor. Zamykání je řešeno zámkem ve vrchní části zábrany. Technické údaje: určeno pro hlídání parkovacího místa zamykání vestavěný zámek materiál: kov rozměry: 6 x 65 x 6 cm (š x v x d) montáž do pevného podkladu rozměry základny: 15 x 13 cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Zamykací parkovací zábrana - typ I

SENCOR SCA PARK200 PARKOVACÍ SENZORY

SENCOR SCA PARK200 PARKOVACÍ SENZORY
Detail

Parkovací sensory Systém 4 parkovacích senzorů Zobrazení vzdálenosti od překážky na displeji Automatická aktivace při zařazení zpátečky Bezdrátové propojení mezi displejem a řídící jednotkou Zvukový / hlasový varovný signál (pozor / varování / stop) Detekce překážky od 0,3 do 2 m od nárazníku Extra široký detekční úhel zabraňující nárazu ze strany Použití za každého počasí (od -40°C do + 80°C) Vhodné pro všechny typy aut Balení obsahuje: 1 řídící modul, 4 ultrazvukové senzory (leskle černé), 1 akustický indikátor . bezdrátový LCD displej, 1 napájecí kabel, 1 vrták, 1 sada příslušenství, 1 návod k použití (patro.cz)

Podobné produkty ako SENCOR SCA PARK200 PARKOVACÍ SENZORY

Kamera parkovací COMPASS 33592 Insert

Kamera parkovací COMPASS 33592 Insert
Detail

Kamera parkovací COMPASS 33592 INSERT (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací COMPASS 33592 Insert

Kamera parkovací COMPASS 33593 Angle

Kamera parkovací COMPASS 33593 Angle
Detail

Kamera parkovací COMPASS 33593 ANGLE (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací COMPASS 33593 Angle

Kamera parkovací BLOW BVS-548

Kamera parkovací BLOW BVS-548
Detail

Kamera parkovací BLOW BVS-548 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací BLOW BVS-548

Parkovací senzory SENCOR SCA PARK200

Parkovací senzory SENCOR SCA PARK200
Detail

Parkovací senzory SENCOR SCA PARK200 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parkovací senzory SENCOR SCA PARK200

Kamera parkovací BLOW BVS-542

Kamera parkovací BLOW BVS-542
Detail

Kamera parkovací BLOW BVS-542 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací BLOW BVS-542

Kamera parkovací BLOW BVS-549

Kamera parkovací BLOW BVS-549
Detail

Kamera parkovací BLOW BVS-549 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací BLOW BVS-549

Kamera parkovací BLOW BVS-546

Kamera parkovací BLOW BVS-546
Detail

Kamera parkovací BLOW BVS-546 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací BLOW BVS-546

Kamera parkovací BLOW BVS-547

Kamera parkovací BLOW BVS-547
Detail

Kamera parkovací BLOW BVS-547 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kamera parkovací BLOW BVS-547
IN PARCO Automaticka parkovací zábrana (553023), Melissa & Doug - Stohovací parkovací garáž (000772151825), Zarážka parkovací na podlahu, šedá (148453), COMPASS Parkovací zábrana typ I zamykací (XC-80014), Parkovací hodiny myclock 1 ks průměr 98 mm (8595596316854), Labutí dům (), Dům duchů, Zlatý dům, Xtech XRCAHD AHD parkovací a couvací pro GPS navigace (xrcahd), Parkovací garáž 5 úrovní elektrický výtah + rohož + 8 aut (ikonka_KX5530), M-Style Parkovací AHD kamera s 7" monitorem (4019-MS-198115), Dům bez zrcadel (), Dům doktora Fišera (), Tichý dům (9788025713723), Dům pod náměstím (), Rozpůlený dům (9788025738986), Panský dům (9788025733028), Dům ztracených duší (), Malý dům (9788025740262), Kouzelný dům - DVD (9769), Playmobil Kapičkový dům (4008789708045), Vilac Dřevěné puzzle Dům, Dům Pod jasany (9788025739358), Standa a dům hrůzy, Náš dům XXXVII Projektový dům 2021/2022 (978-80-907154-3-1), Dům na předměstí - DVD (9768), Dům u jezera - DVD (W00127), Playmobil 70129 Rodinný dům (4008789701299), Dům s vkládacími tvary (062243350915), Playmobil Moderní obytný dům (4008789092663)