Plachta zakrývací standard, 8 x 12 m, modro - stříbrná, enpro (125096)

Produkt Plachta zakrývací standard, 8 x 12 m, modro - stříbrná, enpro (125096) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Plachta zakrývací standard, 8 x 12 m, modro - stříbrná, enpro (125096) upraviť a produkt hľadať znova.

Plachta zakrývací STANDARD, 8 x 12 m, modro - stříbrná, ENPRO (125096)

Plachta zakrývací STANDARD, 8 x 12 m, modro - stříbrná, ENPRO (125096)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 8 × 12 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:8 × 12 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 8 x 12 m, modro - stříbrná, ENPRO (125096) , Magg zakrývací plachta standard 2x8m (25195)

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125040)

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125040)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 5 × 8 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:5 × 8 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125040) , Plachta zakrývací (9849_ccr)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125048)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125048)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 6 × 8 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:6 × 8 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125048) , Geko nepromokavá krycí plachta s oky standard modrá, 12 x 15 m

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 2 m, modro - stříbrná, ENPRO (125155)

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 2 m, modro - stříbrná, ENPRO (125155)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 2 × 2 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:2 × 2 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 2 m, modro - stříbrná, ENPRO (125155) , M.a.t. plachta zakrývací s oky 100g/m² 2x3m zelená

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125024)

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125024)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 4 × 6 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:4 × 6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125024) , M.a.t. plachta zakrývací s oky 100g/m² 4x6m zelená

Plachta zakrývací STANDARD, 15 x 20 m, modro - stříbrná, ENPRO (125153)

Plachta zakrývací STANDARD, 15 x 20 m, modro - stříbrná, ENPRO (125153)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 15 × 20 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:15 × 20 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 15 x 20 m, modro - stříbrná, ENPRO (125153) , Geko plachta pe nepromokavá, 2x4 m, standard (g70306)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, modro - stříbrná, ENPRO (125060)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, modro - stříbrná, ENPRO (125060)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 6 × 10 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:6 × 10 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, modro - stříbrná, ENPRO (125060) , Geko plachta pe nepromokavá, 4x5 m, standard (g70321)

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, modro - stříbrná, ENPRO (125012)

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, modro - stříbrná, ENPRO (125012)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 3 × 4 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:3 × 4 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, modro - stříbrná, ENPRO (125012) , Geko plachta pe nepromokavá, 3x5 m, standard (g70312)

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125030)

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125030)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 5 × 6 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:5 × 6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125030) , Geko plachta pe nepromokavá, 8x12 m, standard (g70354)

Plachta zakrývací STANDARD, 10 x 15 m, modro - stříbrná, ENPRO (125150)

Plachta zakrývací STANDARD, 10 x 15 m, modro - stříbrná, ENPRO (125150)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 10 × 15 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:10 × 15 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 10 x 15 m, modro - stříbrná, ENPRO (125150) , Geko plachta pe nepromokavá, 2x3 m, standard (g70305)

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125025)

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125025)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 5 × 5 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:5 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125025) , Geko nepromokavá krycí plachta s oky standard modrá, 5 x 6 m

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125015)

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125015)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 3 × 5 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:3 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125015) , Geko nepromokavá krycí plachta s oky standard modrá, 4 x 6 m

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, modro - stříbrná, ENPRO (125006)

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, modro - stříbrná, ENPRO (125006)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 2 × 3 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:2 × 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, modro - stříbrná, ENPRO (125006) , Geko nepromokavá krycí plachta s oky standard modrá, 3 x 5 m

Plachta zakrývací EKONOMIK, 8 x 12 m, modrá (125379)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 8 x 12 m, modrá (125379)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 12 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 8 × 12 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:8 × 12 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 8 x 12 m, modrá (125379) , Geko plachta pe nepromokavá silná, 5x8 m, standard (g70534)

Plachta zakrývací PROFI, 8 x 12 m, 200g/m2, zelená (125169)

Plachta zakrývací PROFI, 8 x 12 m, 200g/m2, zelená (125169)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v zelené barvě o délce 12 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI zelené, 8 × 12 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:8 × 12 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 8 x 12 m, 200g/m2, zelená (125169) , Geko plachta pe nepromokavá silná, 6x12 m, standard (g70546)

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, zelená (125184)

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, zelená (125184)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu STANDARD v zelené barvě o délce 6 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty STANDARD zelené, 4 × 6 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta STANDARD je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:4 × 6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, zelená (125184) , Geko plachta pe nepromokavá silná, 3x3 m, standard (g70510)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, zelená (125188)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, zelená (125188)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu STANDARD v zelené barvě o délce 10 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty STANDARD zelené, 6 × 10 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta STANDARD je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:6 × 10 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, zelená (125188) , Geko nepromokavá krycí plachta pe standard 3 x 5 m, 80 g/m2

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, zelená (125181)

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, zelená (125181)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu STANDARD v zelené barvě o délce 4 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty STANDARD zelené, 3 × 4 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta STANDARD je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:3 × 4 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, zelená (125181) , Sekera standard 1000 g, juco, enpro (119319)

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, zelená (125180)

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, zelená (125180)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu STANDARD v zelené barvě o délce 3 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty STANDARD zelené, 2 × 3 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta STANDARD je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:2 × 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, zelená (125180) , Sekera standard 2000 g, juco, enpro (119323)

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 5 m, zelená (125183)

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 5 m, zelená (125183)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu STANDARD v zelené barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty STANDARD zelené, 4 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta STANDARD je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:4 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 5 m, zelená (125183) , Sekera standard 600 g, juco, enpro (119317)

Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, modro - stříbrná (125215)

Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, modro - stříbrná (125215)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v modro-stříbrné barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 140 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI modro-stříbrné, 3 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 140 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:3 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, modro - stříbrná (125215) , Sekera standard 1500 g, juco, enpro (119321)

Plachta zakrývací PROFI, 2 x 3 m, modro - stříbrná (125206)

Plachta zakrývací PROFI, 2 x 3 m, modro - stříbrná (125206)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v modro-stříbrné barvě o délce 3 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 140 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI modro-stříbrné, 2 × 3 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 140 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:2 × 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 2 x 3 m, modro - stříbrná (125206) , Sekera standard 1250 g, juco, enpro (119320)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 5 x 8 m, modrá (125376)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 5 x 8 m, modrá (125376)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 8 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 5 × 8 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:5 × 8 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 5 x 8 m, modrá (125376) , Sekera standard 800 g, juco, enpro (119318)

MAGG Zakrývací plachta standard 2x8m (25195)

MAGG Zakrývací plachta standard 2x8m (25195)
Detail

Zakrývací plachta rozměr 2x8m, gramáž 70 gramů/m (alza.cz)

Podobné produkty ako MAGG Zakrývací plachta standard 2x8m (25195) , Lano průmyslové 8 mm x 25 m, nosnost 908 kg, 32 pramenů, enpro (150920)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 10 x 15 m, modrá (125380)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 10 x 15 m, modrá (125380)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 15 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 10 × 15 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:10 × 15 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 10 x 15 m, modrá (125380) , Geko plachta nepromokavá standard modrá, 4x6m, (g01934)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 6 m, modrá (125374)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 6 m, modrá (125374)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 6 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 4 × 6 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:4 × 6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 6 m, modrá (125374) , Geko plachta nepromokavá standard modrá, 5x6m, (g01940)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 5 m, modrá (125373)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 5 m, modrá (125373)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 4 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:4 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 5 m, modrá (125373) , Kryci plachta 5x6 m

Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 4 m, modrá (125371)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 4 m, modrá (125371)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 4 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 3 × 4 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:3 × 4 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 4 m, modrá (125371) , Victoria 8 x 32 x 26 cm, modro-bílá (24778)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 2 x 3 m, modrá (125370)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 2 x 3 m, modrá (125370)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 3 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 2 × 3 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:2 × 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 2 x 3 m, modrá (125370) , Geko plachta nepromokavá standard modrá, 10x15m, geko (g01938)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 5 m, modrá (125372)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 5 m, modrá (125372)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 3 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:3 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 5 m, modrá (125372) , Geko plachta nepromokavá standard modrá, 3x4m, geko (g01931)

Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, 200g/m2, zelená (125162)

Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, 200g/m2, zelená (125162)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v zelené barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI zelené, 3 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:3 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, 200g/m2, zelená (125162)

Plachta zakrývací PROFI, 4 x 5 m, 200g/m2, zelená (125163)

Plachta zakrývací PROFI, 4 x 5 m, 200g/m2, zelená (125163)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v zelené barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI zelené, 4 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:4 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 4 x 5 m, 200g/m2, zelená (125163)

Plachta zakrývací PROFI, 4 x 6 m, 200g/m2, zelená (125164)

Plachta zakrývací PROFI, 4 x 6 m, 200g/m2, zelená (125164)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v zelené barvě o délce 6 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI zelené, 4 × 6 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:4 × 6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 4 x 6 m, 200g/m2, zelená (125164)

FESTA Zakrývací PE plachta s oky 140g/m² 4 x 5 m

FESTA Zakrývací PE plachta s oky 140g/m² 4 x 5 m
Detail

Plachta s oky o rozměrech 6 x 5 m a gramáží 70 g / m2 je vyrobená z nepromokavé PE plachtoviny, která najde využití v každé domácnosti. Univerzální plachta má zdvojený lem po obvodu a je opatřena oky pro uchycení. Lze ji využít jako ochrannou vrstvu pro zakrytí předmětů na vaší zahradě (dříví, bazén, auto). Také zastíní ploty, vytvoří podložku pod stan nebo nouzový přístřešek. Vlastnosti: UV stabilní Nepromokavost Snadná omyvatelnost Trvanlivost Specifikace: Barva: modrá Gramáž: 70 g / m2 Rozměry: 6 x 5 m (patro.cz)

Podobné produkty ako FESTA Zakrývací PE plachta s oky 140g/m² 4 x 5 m

Plachta zakrývací s oky 100g/m² 3x5m zelená

Plachta zakrývací s oky 100g/m² 3x5m zelená
Detail

Plachta s oky o rozměrech 3 x 5 m a gramáží 100 g / m2 je vyrobená z nepromokavé PE plachtoviny, která najde využití v každé domácnosti. Univerzální plachta má zdvojený lem po obvodu a je opatřena oky pro uchycení. Lze ji využít jako ochrannou vrstvu pro zakrytí předmětů na vaší zahradě (dříví, bazén, auto). Také zastíní ploty, vytvoří podložku pod stan nebo nouzový přístřešek. Vlastnosti: UV stabilní Nepromokavost Snadná omyvatelnost Trvanlivost Specifikace: Barva: zelená Gramáž: 100 g / m2 Rozměry: 3 x 5 m (patro.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací s oky 100g/m² 3x5m zelená

M.A.T. Plachta zakrývací s oky 100g/m² 4x6m zelená

M.A.T. Plachta zakrývací s oky 100g/m² 4x6m zelená
Detail

Plachta je ideální pro efektivní zakrytí různých druhů strojů, materiálů i nářadí a na zahradě pro zakrytí dřeva nebo shrabaného listí. Využít ji můžete i k zakrytí bazénů proti nečistotám. Pomocí plachty je možné vytvořit lehké přístřešky při campingu. Specifikace: odolná proti povětrnostním vlivům, propíchnutí a protržení vodě nepropustná lehce omyvatelná zdvojené svařené lemy s kovovými oky vždy po jednom metru délky na uchycení (4home.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Plachta zakrývací s oky 100g/m² 4x6m zelená

M.A.T. Plachta zakrývací s oky 100g/m² 2x3m zelená

M.A.T. Plachta zakrývací s oky 100g/m² 2x3m zelená
Detail

Plachta je ideální pro efektivní zakrytí různých druhů strojů, materiálů i nářadí a na zahradě pro zakrytí dřeva nebo shrabaného listí. Využít ji můžete i k zakrytí bazénů proti nečistotám. Pomocí plachty je možné vytvořit lehké přístřešky při campingu. Specifikace: odolná proti povětrnostním vlivům, propíchnutí a protržení vodě nepropustná lehce omyvatelná zdvojené svařené lemy s kovovými oky vždy po jednom metru délky na uchycení (4home.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Plachta zakrývací s oky 100g/m² 2x3m zelená

GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 12 x 15 m

GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 12 x 15 m
Detail

Tato plachta je ideální pro efektivní zakrytí různých druhů strojů, materiálů i nářadí a na zahradě pro zakrytí dřeva nebo shrabaného listí. Využít ji můžete i k zakrytí bazénů proti nečistotám. Pomocí plachty je možné vytvořit lehké přístřešky při campingu. Je odolná vůči plísním a snadno omyvatelná. Odchylka od udávaného rozměru je +/- 5 %. Materiál: polypropylen (PP) + polyethylen (PE). Gramáž: 75 g/m2. (4home.cz)

Podobné produkty ako GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 12 x 15 m

Plachta zakrývací (9849_CCR)

Plachta zakrývací (9849_CCR)
Detail

Krycí plachta do bazénu Vlastníte bazén a chcete ho ochránit před nečistotami? Krycí plachta je tou správnou volbou. Zakrývací plachta o průměru 305 cm je vyrobena ze silného vinylu a je určena pro bazény s nafukovacím límcem. Plachta je opatřena odtokovými otvory pro odvod dešťové vody. Součásti plachty je obvodová šňůra pro snadné upevnění. Tato praktická zakrývací plachta udrží váš bazén i vodu v čistotě po celou sezónu. Klíčové vlastnosti krycí plachty, 305 cmKrycí plachta pro ochranu před nečistotami o průměru 305 cmUrčena pro bazény s nafukovacím límcemIntegrované odtoky vodySilná vinylová fólieObvodová šňůra pro snadné upevnění Rozměry:průměr - 305 cmtloušťka - 0,18 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací (9849_CCR)

Hawaj Párty stan Premium 6 x 12 m modro-bílý

Hawaj Párty stan Premium 6 x 12 m modro-bílý
Detail

Párty stan Premium 6 x 12 m modro-bílý Párty stan pro každou příležitost. Pokud pořádáte městské slavnosti, svatby, pivní slavnosti, rodinné oslavy nebo jiné kulturní akce, zjistíte, že s takto obrovským party stanem jsou vaše možnosti obrovské. Rozdíly mezi stany řady Economy a Premium: Stany řady Premium mají u země obvodový kovový rám pro větší stabilitu stanu Stany řady Premium mají výztuhy střechy Stany řady Premium mají silnější trubky jak konstrukce, tak spojnic - viz. popis Hlavní přednosti párty stanu Velmi stabilní kovová plně pozinkovaná trubková konstrukce o průměru 38 mm a tloušťce stěny cca 1,2 mm Rohové části z kovových trubek o průměru 42 mm a tloušťce stěny cca 1,4 mm Výztuhy střechy zajišťující více stability Možnost ukotvení k podlaze Obvodový kovový rám u země PVC materiál odolný vůči korozi a počasí Svařené švy Z těchto údajů je jasné, že se u našeho modelu jedná o opravdu top kvalitu. Zaručujeme dlouhou životnost a hodně zábavy. Je ovšem nutné stan skládat před silným větrem nebo při zátěži sněhu. Pokud by se někdy porušila plachta stanu, lze ji bez problémů opravit. Doporučujeme dokoupit bouřkovou ukotvující sadu pro větší jistotu při nepříznivém počasí ve variantě do betonu nebo do země. Rozměry a technické údaje Material party stanu: PVC (stejný jako se používá na plachty u nákladních vozidel) s gramáží 500 g/m2 Barva: Modro-bílá (fota mohou zkreslovat) Plocha stanu: 72 m2 Váha: 320 kg Výška ke hřebenu střechy: 3,03 m Výška po okraj ("okap") střechy: 2 m Rozměr oken: 1,42 m x 1,27 m Vstupní vchod: 4,60 m široký / 2,00 m vysoký Zadní vchod: 1,20 m široký / 2,00 m vysoký 6 odnímatelných oken na každé straně z průhledného PVC Stan je dodáván bez podlahy Rozměry balení (D x Š x V) Dodáváno v 9 krabicích o celkové hmotnosti cca 320 kg, které se vejdou do každého většího vozu Kombi nebo Vanu se sklopenými zadními sedačkami. 1. 58 x 68 x 27 cm 2. 58 x 67 x 20 cm 3. 57 x 65 x 32 cm 4. 150 x 27 x 13 cm 5. 153 x 22 x 13 cm 6. 196 x 21 x 13 cm 7. 196 x 23 x 13 cm 8. 194 x 19 x 13 cm 9. 196 x 26 x 13 cm (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Hawaj Párty stan Premium 6 x 12 m modro-bílý

Univerzální plachta, 8 x 6 m

Univerzální plachta, 8 x 6 m
Detail

Pomocí této plachty ochráníte svůj náklad před deštěm a špínou. Sestává z pevné PE-fólie, která je zesílená textilním vláknem. Extrémní ochrana před deštěm a špínou·Se stabilními kovovými oky (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální plachta, 8 x 6 m

SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m 311922 (Shumee_311922)

SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m  311922 (Shumee_311922)
Detail

Markýza - obdélníková, polyesterová plachta Chtěli byste minimalizovat sluneční záření na své terase? Rozhodněte se pro moderní markýzu SHUMEE, která zakryje požadovanou část vašeho domu. Obsahuje plachtu, jejíž tvar představuje obdélník. Materiálem plachty je polyester, který splňuje veškerá kritéria, jež u stínicího zařízení vyžadujete. Pro tuto látka je charakteristická UV ochrana a vysoká světelná nepropustnost. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 5 × 3,5 m (š×d). Díky markýze SHUMEE si budete moct vychutnat pohodu a relaxaci venku na čerstvém vzduchu. Zásadní vlastnosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m 311922 Markýza SHUMEE zamezí přímému slunečnímu záření na terase Její tvar je obdélník Pro výrobu plachty byl zvolen kvalitní materiál, jímž je polyester Rozměry markýzy činí 5 × 3,5 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m 311922 (Shumee_311922)

Talamex Tarpaulin 150g/m2 10 x 12 m Krycí plachta na loď

Talamex Tarpaulin 150g/m2 10 x 12 m Krycí plachta na loď
Detail

Robustní odolná nepromokavá plachta z materiálu nejlepší průmyslové kvality 100% PE s velmi pevnou PP-linkou na upevnění. Má nerezové oka vzdálené 100 cm. Je dobrou ochranou proti povětrnostním vlivům, nezvětrává a je odolná vůči chemikáliím, omyvatelná, s oboustrannou povrchovou úpravou. Kvůli vyšší pevnosti je dvojitě prošívaná. Barva - bílá. Hmotnost - 150 g / m². Rozměry - 10 x 12 m. Šířka: 12 m Délka: 10 m Velikost: 10 x 12 m Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Talamex Tarpaulin 150g/m2 10 x 12 m Krycí plachta na loď

Talamex Tarpaulin 100g/m2 10 x 12 m Krycí plachta na loď

Talamex Tarpaulin 100g/m2 10 x 12 m Krycí plachta na loď
Detail

Robustní odolná nepromokavá plachta z materiálu nejlepší průmyslové kvality 100% PE s velmi pevnou PP-linkou na upevnění. Má nerezové oka vzdálené 100 cm. Je dobrou ochranou proti povětrnostním vlivům, nezvětrává a je odolná vůči chemikáliím, omyvatelná, s oboustrannou povrchovou úpravou. Kvůli vyšší pevnosti je dvojitě prošívaná. Barva - bílá. Hmotnost - 100 g / m². Rozměry - 10 x 12 m. Velikost: 10 x 12 m Šířka: 12 m Země původu: Čína Délka: 10 m (muziker.cz)

Podobné produkty ako Talamex Tarpaulin 100g/m2 10 x 12 m Krycí plachta na loď

Fólie zakrývací DISTYK Standard 4x5m

Detail

NakupteFólie zakrývací DISTYK Standard 4x5mz kategorieDílna > Stavební nářadí > Malířské potřebyza17.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Fólie zakrývací DISTYK Standard 4x5m

ACRA 305 cm Zakrývací plachta CAA26/1

ACRA 305 cm Zakrývací plachta CAA26/1
Detail

Krycí plachta na trampolínu 305 cm ACRA SPORT byla vyvinuta pro potřeby uživatelů, kteří své trampolíny umisťují do venkovních prostor a kde jsou vystavovány každodenním vlivům počasí. Plachta je vyrobena z vysoce kvalitního a pevného materiálu, který chrání plochu trampolíny před všemi přírodními vlivy jako je déšť, sluneční záření, ale i před mechanickým poškozením cizími tělesy v době, kdy není trampolína aktivně využívána. Plachta je opatřena jednoduchým systémem upnutí a manipulace s ní je tak velice snadná. Použitím této plachty dopřejete trampolíně vyšší stupeň ochrany a tím zvyšujete její životnost. Upínání plachty na trampolínu je plastovými háčky rozmístěnými po obvodu plachty na rám trampolíny. Technický popis plachta z vysoce kvalitního a odolného materiálu ochrana proti nepříznivým vlivům počasí i mechanickému poškození snadná manipulace prokazatelně prodlužuje životnost trampolíny určeno pro trampolínu o průměru 305 cm vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu ilustrační foto (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA 305 cm Zakrývací plachta CAA26/1

SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 4 x 3 m(bez rámu) (141011)

SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 4 x 3 m(bez rámu) (141011)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, polyesterová plachta, bílá a modrá barva Přemýšlíte o instalaci ochrany před sluncem u svého domu? Vhodným výběrem je praktická markýza SHUMEE, která vám poskytne potřebný stín. Má plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný uchycení přináší jistotu snadné montáže a poskytne účinnou ochranu před sluncem. Materiálem plachty je polyester, který naplňuje všechny nároky, jež u stínicího zařízení vyžadujete. Látka prvotřídní kvality nabízí UV ochranu před paprsky a zabraňuje průchodu světla. K designovému ztvárnění přispívá bílá a modrá barva. Rozměry markýzy SHUMEE činí 4 × 3 m (š×d). S markýzou SHUMEE si budete moct vychutnat pohodu a relaxaci venku na čerstvém vzduchu. Zásadní přednosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 4 x 3 m(bez rámu) Markýza SHUMEE ochrání terasu před slunečním svitem Její tvar představuje obdélník Závěsný princip kotvení Ke zhotovení plachty byl použitý kvalitní materiál, jakým je polyester... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 4 x 3 m(bez rámu) (141011)

Lano průmyslové 8 mm x 25 m, nosnost 908 kg, 32 pramenů, ENPRO (150920)

GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 5 x 6 m

GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 5 x 6 m
Detail

Tato plachta je ideální pro efektivní zakrytí různých druhů strojů, materiálů i nářadí a na zahradě pro zakrytí dřeva nebo shrabaného listí. Využít ji můžete i k zakrytí bazénů proti nečistotám. Pomocí plachty je možné vytvořit lehké přístřešky při campingu. Je odolná vůči plísním a snadno omyvatelná. Odchylka od udávaného rozměru je +/- 5 %. Plachta je vyrobena z polypropylenu, pokrytá z obou stran vrstvou polyethylenu. Zesílené lemy. Hliníková oka v intervalech 1 m. Gramáž: 75 g/m2 (4home.cz)

Podobné produkty ako GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 5 x 6 m

GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 3 x 5 m

GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 3 x 5 m
Detail

Tato plachta je ideální pro efektivní zakrytí různých druhů strojů, materiálů i nářadí a na zahradě pro zakrytí dřeva nebo shrabaného listí. Využít ji můžete i k zakrytí bazénů proti nečistotám. Pomocí plachty je možné vytvořit lehké přístřešky při campingu. Je odolná vůči plísním a snadno omyvatelná. Odchylka od udávaného rozměru je +/- 5 %. Materiál: polypropylen (PP) + polyethylen (PE). Gramáž: 75 g/m2 (4home.cz)

Podobné produkty ako GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 3 x 5 m
MAGG Zakrývací plachta standard 2x8m (25195), Plachta zakrývací (9849_CCR), GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 12 x 15 m, M.A.T. Plachta zakrývací s oky 100g/m² 2x3m zelená, M.A.T. Plachta zakrývací s oky 100g/m² 4x6m zelená, GEKO Plachta PE nepromokavá, 2x4 m, STANDARD (G70306), GEKO Plachta PE nepromokavá, 4x5 m, STANDARD (G70321), GEKO Plachta PE nepromokavá, 3x5 m, STANDARD (G70312), GEKO Plachta PE nepromokavá, 8x12 m, STANDARD (G70354), GEKO Plachta PE nepromokavá, 2x3 m, STANDARD (G70305), GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 5 x 6 m, GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 4 x 6 m, GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 3 x 5 m, GEKO Plachta PE nepromokavá silná, 5x8 m, STANDARD (G70534), GEKO Plachta PE nepromokavá silná, 6x12 m, STANDARD (G70546), GEKO Plachta PE nepromokavá silná, 3x3 m, STANDARD (G70510), GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2, Sekera standard 1000 g, JUCO, ENPRO (119319), Sekera standard 2000 g, JUCO, ENPRO (119323), Sekera standard 600 g, JUCO, ENPRO (119317), Sekera standard 1500 g, JUCO, ENPRO (119321), Sekera standard 1250 g, JUCO, ENPRO (119320), Sekera standard 800 g, JUCO, ENPRO (119318), Lano průmyslové 8 mm x 25 m, nosnost 908 kg, 32 pramenů, ENPRO (150920), GEKO Plachta nepromokavá STANDARD modrá, 4x6m, (G01934), GEKO Plachta nepromokavá STANDARD modrá, 5x6m, (G01940), kryci plachta 5x6 m, VICTORIA 8 x 32 x 26 cm, modro-bílá (24778), GEKO Plachta nepromokavá STANDARD modrá, 10x15m, GEKO (G01938), GEKO Plachta nepromokavá STANDARD modrá, 3x4m, GEKO (G01931)