Plachta zakrývací standard, 5 x 5 m, modro - stříbrná, enpro (125025)

Produkt Plachta zakrývací standard, 5 x 5 m, modro - stříbrná, enpro (125025) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Plachta zakrývací standard, 5 x 5 m, modro - stříbrná, enpro (125025) upraviť a produkt hľadať znova.

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125025)

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125025)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 5 × 5 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:5 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125025) , Magg zakrývací plachta standard 2x8m (25195)

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125040)

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125040)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 5 × 8 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:5 × 8 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125040) , Geko nepromokavá krycí plachta s oky standard modrá, 5 x 6 m

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125030)

Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125030)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 5 × 6 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:5 × 6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 5 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125030) , Geko nepromokavá krycí plachta s oky standard modrá, 3 x 5 m

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125015)

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125015)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 3 × 5 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:3 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 5 m, modro - stříbrná, ENPRO (125015) , Plachta zakrývací (9849_ccr)

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 2 m, modro - stříbrná, ENPRO (125155)

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 2 m, modro - stříbrná, ENPRO (125155)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 2 × 2 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:2 × 2 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 2 m, modro - stříbrná, ENPRO (125155) , Geko nepromokavá krycí plachta pe standard 3 x 5 m, 80 g/m2

Plachta zakrývací STANDARD, 8 x 12 m, modro - stříbrná, ENPRO (125096)

Plachta zakrývací STANDARD, 8 x 12 m, modro - stříbrná, ENPRO (125096)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 8 × 12 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:8 × 12 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 8 x 12 m, modro - stříbrná, ENPRO (125096) , M.a.t. plachta zakrývací s oky 100g/m² 2x3m zelená

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125024)

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125024)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 4 × 6 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:4 × 6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, modro - stříbrná, ENPRO (125024) , M.a.t. plachta zakrývací s oky 100g/m² 4x6m zelená

Plachta zakrývací STANDARD, 15 x 20 m, modro - stříbrná, ENPRO (125153)

Plachta zakrývací STANDARD, 15 x 20 m, modro - stříbrná, ENPRO (125153)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 15 × 20 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:15 × 20 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 15 x 20 m, modro - stříbrná, ENPRO (125153) , Geko plachta pe nepromokavá, 2x4 m, standard (g70306)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, modro - stříbrná, ENPRO (125060)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, modro - stříbrná, ENPRO (125060)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 6 × 10 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:6 × 10 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, modro - stříbrná, ENPRO (125060) , Geko plachta pe nepromokavá, 4x5 m, standard (g70321)

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, modro - stříbrná, ENPRO (125012)

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, modro - stříbrná, ENPRO (125012)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 3 × 4 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:3 × 4 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, modro - stříbrná, ENPRO (125012) , Geko plachta pe nepromokavá, 3x5 m, standard (g70312)

Plachta zakrývací STANDARD, 10 x 15 m, modro - stříbrná, ENPRO (125150)

Plachta zakrývací STANDARD, 10 x 15 m, modro - stříbrná, ENPRO (125150)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 10 × 15 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:10 × 15 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 10 x 15 m, modro - stříbrná, ENPRO (125150) , Geko plachta pe nepromokavá, 8x12 m, standard (g70354)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125048)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125048)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 6 × 8 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:6 × 8 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 8 m, modro - stříbrná, ENPRO (125048) , Geko plachta pe nepromokavá, 2x3 m, standard (g70305)

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, modro - stříbrná, ENPRO (125006)

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, modro - stříbrná, ENPRO (125006)
Detail

Zakrývací plachta Kvalitní ochranná plachta ENPRO STANDARD je vyrobena z PE vláken s vysokou hustotou. Je nepromokavá a může se použít například pro zakrytí auta, motorky, lodě, zahradního nábytku či stavby. Tato plachta je odolná vůči UV záření, má zdvojený okraj a je oboustranně laminovaná. Jistě oceníte také nerezavějící oka, která jsou rozmístěná ve vzdálenosti 1 m. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty modro-stříbrné ENPRO STANDARD, 2 × 3 m Plachta ENPRO STANDARD na zakrytí auta, motorky, lodě či zahradního nábytkuOdolná vůči UV záření a nerezavějící okaJe laminovaná z obou stran a disponuje zdvojeným okrajemNepromokavá ochranná plachta je vyrobena z PE vlákenBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:2 × 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, modro - stříbrná, ENPRO (125006) , Geko nepromokavá krycí plachta s oky standard modrá, 4 x 6 m

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 5 m, zelená (125183)

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 5 m, zelená (125183)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu STANDARD v zelené barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty STANDARD zelené, 4 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta STANDARD je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:4 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 5 m, zelená (125183) , Geko nepromokavá krycí plachta s oky standard modrá, 12 x 15 m

Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, modro - stříbrná (125215)

Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, modro - stříbrná (125215)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v modro-stříbrné barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 140 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI modro-stříbrné, 3 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 140 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:3 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, modro - stříbrná (125215) , Geko plachta pe nepromokavá silná, 5x8 m, standard (g70534)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 5 m, modrá (125373)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 5 m, modrá (125373)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 4 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:4 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 5 m, modrá (125373) , Geko plachta pe nepromokavá silná, 6x12 m, standard (g70546)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 5 m, modrá (125372)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 5 m, modrá (125372)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 3 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:3 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 5 m, modrá (125372) , Geko plachta pe nepromokavá silná, 3x3 m, standard (g70510)

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, zelená (125184)

Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, zelená (125184)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu STANDARD v zelené barvě o délce 6 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty STANDARD zelené, 4 × 6 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta STANDARD je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:4 × 6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 4 x 6 m, zelená (125184) , Pattex power tape stříbrná, 5 cm × 10 m (9000100773416)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, zelená (125188)

Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, zelená (125188)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu STANDARD v zelené barvě o délce 10 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty STANDARD zelené, 6 × 10 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta STANDARD je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:6 × 10 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 6 x 10 m, zelená (125188) , Pattex power tape stříbrná, 5 cm × 25 m (9000100773430)

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, zelená (125181)

Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, zelená (125181)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu STANDARD v zelené barvě o délce 4 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty STANDARD zelené, 3 × 4 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta STANDARD je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:3 × 4 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 3 x 4 m, zelená (125181) , Sapho xr213 x-round věšáček 5 cm, stříbrná

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, zelená (125180)

Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, zelená (125180)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu STANDARD v zelené barvě o délce 3 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty STANDARD zelené, 2 × 3 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 70 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta STANDARD je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:2 × 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací STANDARD, 2 x 3 m, zelená (125180) , Sekera standard 1000 g, juco, enpro (119319)

Plachta zakrývací PROFI, 2 x 3 m, modro - stříbrná (125206)

Plachta zakrývací PROFI, 2 x 3 m, modro - stříbrná (125206)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v modro-stříbrné barvě o délce 3 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 140 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI modro-stříbrné, 2 × 3 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 140 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modro-stříbrnéRozměry:2 × 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 2 x 3 m, modro - stříbrná (125206) , Sekera standard 2000 g, juco, enpro (119323)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 5 x 8 m, modrá (125376)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 5 x 8 m, modrá (125376)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 8 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 5 × 8 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:5 × 8 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 5 x 8 m, modrá (125376) , Sekera standard 600 g, juco, enpro (119317)

Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, 200g/m2, zelená (125162)

Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, 200g/m2, zelená (125162)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v zelené barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI zelené, 3 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:3 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 3 x 5 m, 200g/m2, zelená (125162) , Sekera standard 1500 g, juco, enpro (119321)

Plachta zakrývací PROFI, 4 x 5 m, 200g/m2, zelená (125163)

Plachta zakrývací PROFI, 4 x 5 m, 200g/m2, zelená (125163)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v zelené barvě o délce 5 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI zelené, 4 × 5 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:4 × 5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 4 x 5 m, 200g/m2, zelená (125163) , Sekera standard 1250 g, juco, enpro (119320)

FESTA Zakrývací PE plachta s oky 140g/m² 4 x 5 m

FESTA Zakrývací PE plachta s oky 140g/m² 4 x 5 m
Detail

Plachta s oky o rozměrech 6 x 5 m a gramáží 70 g / m2 je vyrobená z nepromokavé PE plachtoviny, která najde využití v každé domácnosti. Univerzální plachta má zdvojený lem po obvodu a je opatřena oky pro uchycení. Lze ji využít jako ochrannou vrstvu pro zakrytí předmětů na vaší zahradě (dříví, bazén, auto). Také zastíní ploty, vytvoří podložku pod stan nebo nouzový přístřešek. Vlastnosti: UV stabilní Nepromokavost Snadná omyvatelnost Trvanlivost Specifikace: Barva: modrá Gramáž: 70 g / m2 Rozměry: 6 x 5 m (patro.cz)

Podobné produkty ako FESTA Zakrývací PE plachta s oky 140g/m² 4 x 5 m , Sekera standard 800 g, juco, enpro (119318)

GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 3 x 5 m

GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 3 x 5 m
Detail

Tato plachta je ideální pro efektivní zakrytí různých druhů strojů, materiálů i nářadí a na zahradě pro zakrytí dřeva nebo shrabaného listí. Využít ji můžete i k zakrytí bazénů proti nečistotám. Pomocí plachty je možné vytvořit lehké přístřešky při campingu. Je odolná vůči plísním a snadno omyvatelná. Odchylka od udávaného rozměru je +/- 5 %. Materiál: polypropylen (PP) + polyethylen (PE). Gramáž: 75 g/m2 (4home.cz)

Podobné produkty ako GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 3 x 5 m , Rosetka glitter 5 cm stříbrná 5 ks (7206305)

SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m 311922 (Shumee_311922)

SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m  311922 (Shumee_311922)
Detail

Markýza - obdélníková, polyesterová plachta Chtěli byste minimalizovat sluneční záření na své terase? Rozhodněte se pro moderní markýzu SHUMEE, která zakryje požadovanou část vašeho domu. Obsahuje plachtu, jejíž tvar představuje obdélník. Materiálem plachty je polyester, který splňuje veškerá kritéria, jež u stínicího zařízení vyžadujete. Pro tuto látka je charakteristická UV ochrana a vysoká světelná nepropustnost. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 5 × 3,5 m (š×d). Díky markýze SHUMEE si budete moct vychutnat pohodu a relaxaci venku na čerstvém vzduchu. Zásadní vlastnosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m 311922 Markýza SHUMEE zamezí přímému slunečnímu záření na terase Její tvar je obdélník Pro výrobu plachty byl zvolen kvalitní materiál, jímž je polyester Rozměry markýzy činí 5 × 3,5 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m 311922 (Shumee_311922) , Milan 4,2 mm x 5 m (mi1302912)

GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2

GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2
Detail

Tato plachta je ideální pro efektivní zakrytí různých druhů strojů, materiálů i nářadí a na zahradě pro zakrytí dřeva nebo shrabaného listí. Využít ji můžete i k zakrytí bazénů proti nečistotám. Pomocí plachty je možné vytvořit lehké přístřešky při campingu. Je vyrobena z polypropylenu, pokrytá po obou stranách vrstvou polyethylenu. Má zesílené lanové ráfky a hliníková očka ve vzdálenosti 1 m. Je snadno omyvatelná. (4home.cz)

Podobné produkty ako GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2 , Geko plachta nepromokavá standard modrá, 4x6m, (g01934)

GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 5 x 6 m

GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 5 x 6 m
Detail

Tato plachta je ideální pro efektivní zakrytí různých druhů strojů, materiálů i nářadí a na zahradě pro zakrytí dřeva nebo shrabaného listí. Využít ji můžete i k zakrytí bazénů proti nečistotám. Pomocí plachty je možné vytvořit lehké přístřešky při campingu. Je odolná vůči plísním a snadno omyvatelná. Odchylka od udávaného rozměru je +/- 5 %. Plachta je vyrobena z polypropylenu, pokrytá z obou stran vrstvou polyethylenu. Zesílené lemy. Hliníková oka v intervalech 1 m. Gramáž: 75 g/m2 (4home.cz)

Podobné produkty ako GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 5 x 6 m , Geko plachta nepromokavá standard modrá, 5x6m, (g01940)

Stínící plachta 5 x 5 m, béžová

Stínící plachta 5 x 5 m, béžová
Detail

Tato pětimetrová sluneční plachta vám poskytne dostatečnou ochranu před sluncem a UV paprsky na zahradě mezi stromy, na terase u bazénu nebo při kempování. V letních měsících můžete clonu dokonce využít pro parkování auta. Kvalitní zpracování a materiál odolný proti protržení. zachytí až 90 % UV záření vhodné pro všechny povětrnostní podmínky s několika prošitými nerezovými oky pro bezpečné uchycení (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta 5 x 5 m, béžová

MAGG Zakrývací plachta standard 2x8m (25195)

MAGG Zakrývací plachta standard 2x8m (25195)
Detail

Zakrývací plachta rozměr 2x8m, gramáž 70 gramů/m (alza.cz)

Podobné produkty ako MAGG Zakrývací plachta standard 2x8m (25195)

FixAtape Tejp.páska SPORT Standard 5 cm x 5 m

FixAtape Tejp.páska SPORT Standard 5 cm x 5 m
Detail

FixAtape Tejp.páska SPORT Standard 5 cm x 5 m Elastická tejpovací textilní páska pro zpevnění svalů, kloubů a šlach při zvýšené pohybové aktivitě, zejména u výkonostních druhů sportu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako FixAtape Tejp.páska SPORT Standard 5 cm x 5 m

Plachta zakrývací EKONOMIK, 10 x 15 m, modrá (125380)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 10 x 15 m, modrá (125380)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 15 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 10 × 15 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:10 × 15 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 10 x 15 m, modrá (125380)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 6 m, modrá (125374)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 6 m, modrá (125374)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 6 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 4 × 6 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:4 × 6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 4 x 6 m, modrá (125374)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 4 m, modrá (125371)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 4 m, modrá (125371)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 4 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 3 × 4 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:3 × 4 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 3 x 4 m, modrá (125371)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 8 x 12 m, modrá (125379)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 8 x 12 m, modrá (125379)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 12 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 8 × 12 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:8 × 12 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 8 x 12 m, modrá (125379)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 2 x 3 m, modrá (125370)

Plachta zakrývací EKONOMIK, 2 x 3 m, modrá (125370)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu EKONOMIK v modré barvě o délce 3 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s vysokou hustotou a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty EKONOMIK modré, 2 × 3 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s vysokou hustotouNerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta EKONOMIK je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: modréRozměry:2 × 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací EKONOMIK, 2 x 3 m, modrá (125370)

Stínící plachta trojúhelníková 5 x 5 x 5 m oxfordská látka Dekorhome

Stínící plachta trojúhelníková 5 x 5 x 5 m oxfordská látka Dekorhome
Detail

Chraňte se před sluncem a deštěm pod naší vysoce kvalitní stínící plachtou, kterou můžete umístit naprosto kamkoliv. Tuto perfektní stínící plachtu můžete používat v celé řadě venkovních prostorů, jako je vaše zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Tato plachta proti slunci, vyrobená z oxfordské látky, potažené vrstvou PU, vás ochrání před přímým slunečním světlem a deštěm. Látka je speciálně ošetřena, takže je odolná vůči plísni a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Součástí balení jsou 3 PE lana sdélkou 1,5 m. Upozorňujeme, že pokud bude tato plachta vystavena silným dešťům, pak ji doporučujeme ošetřit impregnací. Barva:krémováMateriál:oxfordská látka potažená vrstvou PU / ocel / 100% polyester Rozměry:šířka: 5 mdélka: 5 mvýška: 5 mdélka PE lana: 1,5 m (3x v balení)Hmotnost:1,6 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta trojúhelníková 5 x 5 x 5 m oxfordská látka Dekorhome

Stínící plachta trojúhelníková 5 x 5 x 5 m oxfordská látka Dekorhome

Stínící plachta trojúhelníková 5 x 5 x 5 m oxfordská látka Dekorhome
Detail

Chraňte se před sluncem a deštěm pod naší vysoce kvalitní stínící plachtou, kterou můžete umístit naprosto kamkoliv. Tuto perfektní stínící plachtu můžete používat v celé řadě venkovních prostorů, jako je vaše zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Tato plachta proti slunci, vyrobená z oxfordské látky, potažené vrstvou PU, vás ochrání před přímým slunečním světlem a deštěm. Látka je speciálně ošetřena, takže je odolná vůči plísni a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Součástí balení jsou 3 PE lana sdélkou 1,5 m. Upozorňujeme, že pokud bude tato plachta vystavena silným dešťům, pak ji doporučujeme ošetřit impregnací. Barva:krémováMateriál:oxfordská látka potažená vrstvou PU / ocel / 100% polyester Rozměry:šířka: 5 mdélka: 5 mvýška: 5 mdélka PE lana: 1,5 m (3x v balení)Hmotnost:1,6 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta trojúhelníková 5 x 5 x 5 m oxfordská látka Dekorhome

Haushalt international Stínící voděodolná plachta trojúhelník, 5 x 5 x 5 m, antracit

Haushalt international Stínící voděodolná plachta trojúhelník, 5 x 5 x 5 m, antracit
Detail

Kvalitní sluneční plachta je ideálním zdrojem stínu na terasu, balkon, zahradu, bazén, kemp, festivaly nebo akce. Díky své 90% UV ochraně je sluneční plachta odolná proti povětrnostním vlivům zvláště vhodná pro dětská hřiště (pískoviště, houpačka, prolézačka atd.). Tato odolná sluneční clona nabízí téměř neomezené možnosti - lze ji snadno připevnit na stromy, zdi domu nebo sloupy. Popis: ✔Sluneční clona na balkón, terasu nebo kempování. ✔ Poskytuje ideální ochranu před sluncem a jeho UV zářením. ✔Vyrobeno z pevného 160 g/㎡ polyesteru s PA nátěrem odpuzujícím vodu a nečistoty. ✔ Plachta je prodyšná a voděodolná. ✔S oky na rozích z nerezové oceli pro upevnění. ✔Včetně upevňovacích lan z robustního nylonu pro bezpečné uchycení. ✔Snadná přeprava díky nízké hmotnosti a přiložené PVC tašce. ✔Snadná montáž. Technické specifikace: ✔ materiál: 160 g/㎡ polyester, nerezová ocel, ✔ celkové rozměry: trojúhelník 5 x 5 x 5 m. Tip: Abyste si ze zakoupené zboží užili dlouhou dobu, upozorňujeme, že při silném větru a bouřce je vhodné plachtu sundávat. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Haushalt international Stínící voděodolná plachta trojúhelník, 5 x 5 x 5 m, antracit

FIXAtape SPORT Standard 5 cm x 5 m tejpovací páska modrá

FIXAtape SPORT Standard 5 cm x 5 m tejpovací páska modrá
Detail

Tejpovací páska FIXAtape SPORT Standart je určená pro zpevnění svalů, kloubů a šlach při zvýšené pohybové aktivitě. (drmax.cz)

Podobné produkty ako FIXAtape SPORT Standard 5 cm x 5 m tejpovací páska modrá

Plachta zakrývací PROFI, 8 x 12 m, 200g/m2, zelená (125169)

Plachta zakrývací PROFI, 8 x 12 m, 200g/m2, zelená (125169)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v zelené barvě o délce 12 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI zelené, 8 × 12 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:8 × 12 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 8 x 12 m, 200g/m2, zelená (125169)

Plachta zakrývací PROFI, 4 x 6 m, 200g/m2, zelená (125164)

Plachta zakrývací PROFI, 4 x 6 m, 200g/m2, zelená (125164)
Detail

Zakrývací plachta Sháníte nepromokavou plachtu na ochranu předmětů před vnějšími vlivy? Pak vyzkoušejte zakrývací plachtu PROFI v zelené barvě o délce 6 m. Je vyrobena z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2 a k dispozici jsou také nerezavějící oka. Klíčové vlastnosti zakrývací plachty PROFI zelené, 4 × 6 mOchranná plachta do exteriérůVyrobená z odolného polyetylenu s gramáží 200 g/m2Nerezavějící oka ve vzdálenosti 1 m a zdvojený okrajIdeální na zakrytí nábytku a dalších předmětůPlachta PROFI je odolná vůči plísním, UV záření i kyselinámBarevné provedení: zelenéRozměry:4 × 6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací PROFI, 4 x 6 m, 200g/m2, zelená (125164)

Univerzální plachta, 5 x 4 m

Univerzální plachta, 5 x 4 m
Detail

Pomocí této plachty ochráníte svůj náklad před deštěm a špínou. Sestává z pevné PE-fólie, která je zesílená textilním vláknem. Extrémní ochrana před deštěm a špínou·Se stabilními kovovými oky (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální plachta, 5 x 4 m

Cartrend Ochranná plachta na střechy 5 x 3 m. (d x š) 5 m x 3 m

Cartrend Ochranná plachta na střechy 5 x 3 m. (d x š) 5 m x 3 m
Detail

Pro obytné vozy a karavany·Použití venku i v budovách·Vhodná pro vozidla o 3M·Odolná vůči UV záření·Včetně pouzdra (conrad.cz)

Podobné produkty ako Cartrend Ochranná plachta na střechy 5 x 3 m. (d x š) 5 m x 3 m

FixAtape Tejpovací páska Kinesio Standard tělová 5 cm x 5 m

FixAtape Tejpovací páska Kinesio Standard tělová 5 cm x 5 m
Detail

FixAtape Tejpovací páska Kinesio Standard tělová 5 cm x 5 m Elastická tejpovací textilní páska pro zpevnění svalů, kloubů a šlach při zvýšené pohybové aktivitě, zejména u výkonnostních druhů sportu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako FixAtape Tejpovací páska Kinesio Standard tělová 5 cm x 5 m

Berger & Schröter Textilní plachta (d x š) 6 m x 5 m

Berger & Schröter Textilní plachta (d x š) 6 m x 5 m
Detail

Berger & Schröter Textilní plachta (d x š) 6 m x 5 m od výrobce Berger & Schröter v kategorii Zajištění nákladu za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Textilní plachta (d x š) 6 m x 5 m

Plachta zakrývací s oky 100g/m² 3x5m zelená

Plachta zakrývací s oky 100g/m² 3x5m zelená
Detail

Plachta s oky o rozměrech 3 x 5 m a gramáží 100 g / m2 je vyrobená z nepromokavé PE plachtoviny, která najde využití v každé domácnosti. Univerzální plachta má zdvojený lem po obvodu a je opatřena oky pro uchycení. Lze ji využít jako ochrannou vrstvu pro zakrytí předmětů na vaší zahradě (dříví, bazén, auto). Také zastíní ploty, vytvoří podložku pod stan nebo nouzový přístřešek. Vlastnosti: UV stabilní Nepromokavost Snadná omyvatelnost Trvanlivost Specifikace: Barva: zelená Gramáž: 100 g / m2 Rozměry: 3 x 5 m (patro.cz)

Podobné produkty ako Plachta zakrývací s oky 100g/m² 3x5m zelená

Stínící plachta obdélníková 2,5 x 5 m oxfordská látka Dekorhome

Stínící plachta obdélníková 2,5 x 5 m oxfordská látka Dekorhome
Detail

Chraňte se před sluníčkem i před deštěm všude, kde potřebujete, s touto stínící plachtou. Je to ideální způsob, jak zastínit nejrůznější venkovní prostory, například zahradu, terasu, hřiště nebo balkon. Tato plachta proti slunci, vyrobená z oxfordské látky a potažená vrstvou PU, vás ochrání před přímým slunečním světlem a deštěm. Látka je speciálně ošetřena, takže je odolná vůči plísni a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Barva:béžováMateriál:oxfordská látka potažená vrstvou PU / kovRozměry:šířka: 2,5 mdélka: 5 m délka PE lana: 1,5 m (4x v balení) Hmotnost:2,2 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková 2,5 x 5 m oxfordská látka Dekorhome
MAGG Zakrývací plachta standard 2x8m (25195), GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 5 x 6 m, GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 3 x 5 m, Plachta zakrývací (9849_CCR), GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2, M.A.T. Plachta zakrývací s oky 100g/m² 2x3m zelená, M.A.T. Plachta zakrývací s oky 100g/m² 4x6m zelená, GEKO Plachta PE nepromokavá, 2x4 m, STANDARD (G70306), GEKO Plachta PE nepromokavá, 4x5 m, STANDARD (G70321), GEKO Plachta PE nepromokavá, 3x5 m, STANDARD (G70312), GEKO Plachta PE nepromokavá, 8x12 m, STANDARD (G70354), GEKO Plachta PE nepromokavá, 2x3 m, STANDARD (G70305), GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 4 x 6 m, GEKO Nepromokavá krycí plachta s oky Standard modrá, 12 x 15 m, GEKO Plachta PE nepromokavá silná, 5x8 m, STANDARD (G70534), GEKO Plachta PE nepromokavá silná, 6x12 m, STANDARD (G70546), GEKO Plachta PE nepromokavá silná, 3x3 m, STANDARD (G70510), PATTEX Power Tape stříbrná, 5 cm × 10 m (9000100773416), PATTEX Power Tape stříbrná, 5 cm × 25 m (9000100773430), SAPHO XR213 X-Round věšáček 5 cm, stříbrná, Sekera standard 1000 g, JUCO, ENPRO (119319), Sekera standard 2000 g, JUCO, ENPRO (119323), Sekera standard 600 g, JUCO, ENPRO (119317), Sekera standard 1500 g, JUCO, ENPRO (119321), Sekera standard 1250 g, JUCO, ENPRO (119320), Sekera standard 800 g, JUCO, ENPRO (119318), Rosetka Glitter 5 cm stříbrná 5 ks (7206305), MILAN 4,2 mm x 5 m (MI1302912), GEKO Plachta nepromokavá STANDARD modrá, 4x6m, (G01934), GEKO Plachta nepromokavá STANDARD modrá, 5x6m, (G01940)