Pixel puzzles: undeadz (72947)

Produkt Pixel puzzles: undeadz (72947) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pixel puzzles: undeadz (72947) upraviť a produkt hľadať znova.

Pixel Puzzles: UndeadZ (72947)

Pixel Puzzles: UndeadZ (72947)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Vypnuto Jestliže vás už nudí klasická hra s puzzle stavebnicemi, tak si určitě zahrajte Pixel Puzzles: UndeadZ. Tradiční puzzle s integrovanou střílečkou, která vám má zničit váš den i ničím nerušený zážitek ze skládání. Mrtvé věci se vás při skládání pokouší sníst. A tyhle mrtvé zrůdy právě musíte držet z dosahu pomocí kombinace min, barikád, kulek a granátů.Postavte zábrany Zombucks a držte si nemrtvé dál od těla. Zabarikádujte cesty, zaplňte podlahu minami, udělejte cokoliv, abyste zabránili zástupům nemrtvých dostat se k vám a zničit všechnu vaši práci. Hlavní vlastnostiTradiční skládání puzzle spojené s akční střílečkouIntenzivní akční atmosféra19 stavebnic v rozsahu velikostí od 60 do 350 dílkůNěkolik bonusových stavebnic jako DLC zdarmaÚžasné ručně kreslené obrázkyInteraktivní herní prostředí (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixel Puzzles: UndeadZ (72947) , Niceboy x-fit watch pixel černé (xfit-watch-pixel)

Pixel Puzzles - Japan (74004)

Pixel Puzzles - Japan (74004)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní a logická, Vypnuto Oddychněte si od každodenního stresu v práci, ve škole nebo si jen prostě zahrajte tradiční puzzle. Pixel Puzzles: Japan kombinuje tradiční puzzle s lehkou videoherní interaktivitou. Jak stavíte jednotlivé stavebnice, váš mnich se posouvá na stupnici vědomí, a čím víc vědomí mnich nabude, tím větší puzzle můžete skládat. Všechny jsou ručně kreslené v krásném japonském stylu. Hlavní vlastnostiHra ve stylu tradičních puzzle stavebnicRelaxační japonská atmosféra19 stavebnic v rozsahu od 60 do 350 dílkůRealistické fotky pořízené v JaponskuInteraktivní herní prostředí (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixel Puzzles - Japan (74004) , Google pixel 6a 5g 6gb/128gb bílá (pixel-6a-128w)

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 140x75x26cm, bílá 72947

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 140x75x26cm, bílá 72947
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu Akripol. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. V případě podezdění doporučujeme k vaničce zakoupit nohy (podstavec) V případě instalace s obkladovým panelem doporučujeme k vaničce zakoupit nosnou konstrukci Charakteristika vaniček DEEP Výborně se hodí pro rekonstrukce koupelen v panelových domech Vanička je vybavena přepadovým otvorem, lze ji tedy bezpečně napustit Vaničku lze usadit na nožičky nebo nosnou konstrukci, vhodné typy jsou uvedeny u každé vaničky Vaničku lze klasicky podezdít nebo použít obkladové panely PLAIN Prodloužená záruka Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729081005 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 140x75x26cm, bílá 72947 , Google pixel 6a 5g 6gb/128gb černá (pixel-6a-128b)

Murdle: Even More Killer Puzzles: 100 Cunningly Clever Murder Mystery Logic Puzzles - G. T. Karber

Detail

Deductive Logico is back on the scene to investigate murders most foul in this third installment: Murdle: Even More Killer Puzzles. These fiendishly compulsive mini-mystery puzzles challenge you to find whodunit, how, where and why. Join Logico to uncover the deadly secrets of a mysterious manor, solve the riddles of a suspiciously orderly science institute and explore the eerie corridors of a tech billionaire's island retreat.Follow the clues, interview the witnesses and use the power of deduction to complete the grid and catch the culprit. Together, you'll unearth the dark truth beneath each murder and crack the code that can only be decrypted once you've solved them all!Packed with perplexing puzzles, codes and maps, this is the ultimate casebook for the secret sleuth in everyone. Miss Marple never cracked a case like this.Time to sharpen your wits and solve a MURDLE! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Murdle: Even More Killer Puzzles: 100 Cunningly Clever Murder Mystery Logic Puzzles - G. T. Karber , Fellowes pixel a3 (fellapixel3)

MS 17 mini-puzzles

MS 17 mini-puzzles
Detail

Škola hry na saxofon Technická cvičení na saxofon pro středně pokročilé. (kytary.cz)

Podobné produkty ako MS 17 mini-puzzles , Fellowes pixel a4 (fellapixel4)

Puzzles Okouzlující Paříž 1500 dílků

Kinderkraft Foam mat puzzles LUNO yellow

Detail

Kinderkraft pěnová podložka Luno je skvělou volbou pro bezpečí vašeho dítěte. Tloušťka pěny 1,2 cm zaručuje pohodlí a dokonale izoluje. Podlužku ze 30 puzzlí lze spojovat libovolným způsobem. Vhodné pro děti od 10 měsíců. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kinderkraft Foam mat puzzles LUNO yellow , Google pixel 4 64gb bílá

Little Children´s Halloween Puzzles - Kirsteen Robson

Detail

Packed with pumpkins, bats, witches, wizards and monsters, this puzzle book includes mazes, dot-to-dot, spot the difference, simple logic puzzles and wordsearches that will keep children entertained while helping develop their skills in reading, counting and observation. It is ideal for journeys, holidays and dreary autumn days. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Little Children´s Halloween Puzzles - Kirsteen Robson , Hroty pixel tips 50 ks

Prague - Puzzles, Colouring, Quizzes - Libor Drobný, Ema Potužníková

Prague - Puzzles, Colouring, Quizzes - Libor Drobný, Ema Potužníková
Detail

Tato knížka představuje nejkrásnější místa a zákoutí našeho hlavního města - stověžaté Prahy. Navštívíte zde Karlův most a pokocháte se výhledem na Pražský hrad. Zavítáte na Malostranské náměstí s majestátním chrámem svatého Mikuláše a samozřejmě na nejstarší náměstí Prahy - Staroměstské náměstí se světoznámým a turisty obdivovaným orlojem. Prohlídku města jistě rádi zakončíte oddychem ve Stromovce - největší z pražských zahrad. Na cestě za poznáním vás doprovodí řada komických postaviček i pražských přízraků. Pod barevnými puzzle skládankami objeví děti černobílé obrázky, které jim poslouží jako nápověda při skládání, ale mohou si je také samy vybarvit. A na posledních stránkách čekají malé čtenáře jednoduché kvízové otázky! KNIHA JE V ANGLICKÉM JAZYCE (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Prague - Puzzles, Colouring, Quizzes - Libor Drobný, Ema Potužníková , Avionaut pixel pro 2022 černá (5907603460611)

Prague: Puzzles - Colouring - Quizzes (978-80-88276-55-5)

Prague: Puzzles - Colouring - Quizzes (978-80-88276-55-5)
Detail

Kniha - autor Libor Drobný, 10 stran, anglicky, prostorové pohádky, leporela Tato knížka v angličtině představuje nejkrásnější místa a zákoutí našeho hlavního města – stověžaté Prahy. Navštívíte zde Karlův most a pokocháte se výhledem na Pražský hrad. Zavítáte na Malostranské náměstí s majestátním chrámem svatého Mikuláše a samozřejmě na nejstarší náměstí Prahy – Staroměstské náměstí se světoznámým a turisty obdivovaným orlojem. Prohlídku města jistě rádi zakončíte oddychem ve Stromovce – největší z pražských zahrad. Na cestě za poznáním vás doprovodí řada komických postaviček i pražských přízraků. Pod barevnými puzzle skládankami objeví děti černobílé obrázky, které jim poslouží jako nápověda při skládání, ale mohou si je také samy vybarvit. A na posledních stránkách čekají malé čtenáře jednoduché kvízové otázky! (alza.cz)

Podobné produkty ako Prague: Puzzles - Colouring - Quizzes (978-80-88276-55-5) , Panzerglass google pixel 7 pro (4773)

Lots of Travel Puzzles and Games - Phillip Clarke, Simon Tudhope, Kate Nolan

Detail

With over 100 pages of travel-themed activities, this brightly illustrated book is perfect for children to take on holidays and journeys. There are all kinds of fun puzzles, from wordsearches and mazes, to spot the difference and Sudoku, as well as pencil-and-paper games for one or two players - bingo, boxes, noughts and crosses, and more. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lots of Travel Puzzles and Games - Phillip Clarke, Simon Tudhope, Kate Nolan , Omalovánky pixel art divoká zvířata (8594049241170)

The Dog Lover´s Puzzle Book: Brain-Teasing Puzzles, Games and Trivia - Kate May

Detail

Whether you've already established yourself as an elite pup parent or you simply love canines and their quirks, you're certain to have a ball with this collection of dog-themed puzzles When your hands need a break from giving nose-boops, head-scritches and tummy rubs, or if it's raining cats and dogs outside, why not press "paws" and enjoy a puzzle or two? From classic conundrums and quizzes to cryptic crosswords and sudokus, whether you choose to while away the hours or simply dip a paw in, there is plenty within these pages to keep your mind as strong as a dog's devotion. Inside you will find a variety of puzzles, including:- Find the names of famous dogs hiding within word searches - Spot the differences between snapshots of common dog habits - Solve the maze to reunite the puppy with its bone - Answer tail-wagging trivia to learn about rare dog breeds (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Dog Lover´s Puzzle Book: Brain-Teasing Puzzles, Games and Trivia - Kate May , Google pixel 7 5g 8gb/128gb žlutá

The Cat Lover´s Puzzle Book: Brain-Teasing Puzzles, Games and Trivia - Kate May

Detail

Whether you've established yourself as an elite cat parent or you simply love kitties and their quirks, this collection of cat-themed puzzles is certain to set your mind purring More than just ruling the world, cats rule our hearts and homes. When you deserve a rest from giving head-scritches, or if it's raining cats and dogs outside, why not press "paws" and enjoy a puzzle or two? From classic conundrums and quizzes to cryptic crosswords and sudokus, whether you choose to while away the hours or simply dip a paw in, there is plenty within these pages to keep your mind as agile as your favourite feline. Inside you will find a variety of puzzles, including:- Find the names of famous cats hiding within word searches - Spot the differences between snapshots of common cat habits - Solve the maze to reunite the kitten with its ball of wool - Answer trivia to learn about rare cat breeds (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Cat Lover´s Puzzle Book: Brain-Teasing Puzzles, Games and Trivia - Kate May , Sp connect moto bundle pixel 6 (53948)

Cluedle - The Case of the Dumpleton Diamond: 50 Fiendishly Fun Mystery Puzzles - Browne Hartigan

Detail

Can you work out Cluedunnit? Perfect For mystery fans, Cluedle - The Case of the Dumpleton Diamond is a funny, cosy crime puzzle book for code-cracking families and skilful young super sleuths. Team up with world famous private investigator Hartigan Browne and crack the curious case of the Dumpleton Diamond by solving 50 fun brain-busting puzzles. A funny and intriguing mystery story sets the scene in the village of Dumpleton where detectives need to discover: Who pup-napped Dave the dog? What is important about The Flying Goat? How the Dumpleton Diamond went missing? Why a missing key can unlock this case? Packed full of codes to crack, evidence to evaluate, clues to unravel and maps to navigate, Cluedle - The Case of the Dumpleton Diamond is puzzling fun for the whole family. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cluedle - The Case of the Dumpleton Diamond: 50 Fiendishly Fun Mystery Puzzles - Browne Hartigan , Papírové talíře pixel - minecraft 18cm - 6ks (5902973160598)

Niceboy X-fit Watch Pixel černé (xfit-watch-pixel)

Niceboy X-fit Watch Pixel černé (xfit-watch-pixel)
Detail

Chytré hodinky - pro muže i ženy, s ovládáním v češtině, LCD displej, měření tepu, monitoring spánku, tlakoměr, krokoměr, hledání telefonu a přehrávač hudby v hodinkách, vhodné na běh, cyklistiku, jógu, vodotěsnost IP68, max. výdrž baterie 336 h, materiál pouzdra ostatní kovy Gradient selectoraudiovideosmartgamingkonferenceionChytré hodinkyNiceboy X-fit Watch PixelChytré hodinky Niceboy X-fit Watch Pixel jsou dokonalým společníkem pro každého aktivního člověka. Hodinky detailně monitorují vaše zdraví, spánek, kondici i sportovní výkony. S jejich pomocí snadno a rychle vyřešíte příchozí SMS i další oznámení. K dispozici je praktická aplikace, která dokáže vytvářet přehledné grafy pro dokonalý přehled o vašem fyzickém výkonu. Potěší rovněž dlouhou výdrží až 10 dní na jedno nabití a vysokou odolností. Vybírat můžete hned ze 7 nastavitelných programů pro chůzi, běh, turistiku, jízdu na kole, košíkovou, jógu a cvičení na orbitreku.Není vyplněn Alternativní text... (alza.cz)

Podobné produkty ako Niceboy X-fit Watch Pixel černé (xfit-watch-pixel) , Google pixel 2 xl 64gb cerny bily

Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB zelená (PIXEL-6A-128GR)

Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB zelená (PIXEL-6A-128GR)
Detail

Mobilní telefon - 6,1" OLED 2400 × 1080, procesor Google Tensor 8jádrový, RAM 6 GB, interní paměť 128 GB, zadní fotoaparát 12,2 Mpx (f/1,7) + 12 Mpx (f/2,2), přední fotoaparát 8 Mpx, optická stabilizace, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, čtečka otisků v displeji, voděodolný dle IP67, single SIM + eSIM, rychlé nabíjení 18W, baterie 4410 mAh, Android 12 Upozornění: Přestože telefon Google Pixel 6a 5G disponuje funkcí příjmu sítě 5G, nemusejí být podporovány pro tento telefon českými či slovenskými operátory. O případné podpoře 5G se informujte prosím u svého poskytovatele mobilních služeb.Vlastnosti telefonu152,2 mmNení vyplněn Alternativní text k fotografii!71,8 mmNení vyplněn Alternativní text k fotografii!8,9 mmHmotnost telefonu: 178 g6,1"úhlopříčka displejeAndroid 12typ operačního systému4 410 mAhkapacita baterieNano SIM + eSIMtyp SIM karty71,8 × 152,2 × 8,9 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť12,2 + 12... (alza.cz)

Podobné produkty ako Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB zelená (PIXEL-6A-128GR) , Google pixel 7 5g 8gb/128gb bílá

Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB bílá (PIXEL-6A-128W)

Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB bílá (PIXEL-6A-128W)
Detail

Mobilní telefon - 6,1" OLED 2400 × 1080, procesor Google Tensor 8jádrový, RAM 6 GB, interní paměť 128 GB, zadní fotoaparát 12,2 Mpx (f/1,7) + 12 Mpx (f/2,2), přední fotoaparát 8 Mpx, optická stabilizace, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, čtečka otisků v displeji, voděodolný dle IP67, single SIM + eSIM, rychlé nabíjení 18W, baterie 4410 mAh, Android 12 Upozornění: Přestože telefon Google Pixel 6a 5G disponuje funkcí příjmu sítě 5G, nemusejí být podporovány pro tento telefon českými či slovenskými operátory. O případné podpoře 5G se informujte prosím u svého poskytovatele mobilních služeb.Vlastnosti telefonu152,2 mmNení vyplněn Alternativní text k fotografii!71,8 mmNení vyplněn Alternativní text k fotografii!8,9 mmHmotnost telefonu: 178 g6,1"úhlopříčka displejeAndroid 12typ operačního systému4 410 mAhkapacita baterieNano SIM + eSIMtyp SIM karty71,8 × 152,2 × 8,9 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť12,2 + 12... (alza.cz)

Podobné produkty ako Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB bílá (PIXEL-6A-128W) , Pixel art 4 star wars finn (8007905008454)

Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB černá (PIXEL-6A-128B)

Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB černá (PIXEL-6A-128B)
Detail

Mobilní telefon - 6,1" OLED 2400 × 1080, procesor Google Tensor 8jádrový, RAM 6 GB, interní paměť 128 GB, zadní fotoaparát 12,2 Mpx (f/1,7) + 12 Mpx (f/2,2), přední fotoaparát 8 Mpx, optická stabilizace, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, čtečka otisků v displeji, voděodolný dle IP67, single SIM + eSIM, rychlé nabíjení 18W, baterie 4410 mAh, Android 12 Upozornění: Přestože telefon Google Pixel 6a 5G disponuje funkcí příjmu sítě 5G, nemusejí být podporovány pro tento telefon českými či slovenskými operátory. O případné podpoře 5G se informujte prosím u svého poskytovatele mobilních služeb.Vlastnosti telefonu152,2 mmNení vyplněn Alternativní text k fotografii!71,8 mmNení vyplněn Alternativní text k fotografii!8,9 mmHmotnost telefonu: 178 g6,1"úhlopříčka displejeAndroid 12typ operačního systému4 410 mAhkapacita baterieNano SIM + eSIMtyp SIM karty71,8 × 152,2 × 8,9 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť12,2 + 12... (alza.cz)

Podobné produkty ako Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB černá (PIXEL-6A-128B) , Google pixel 6 pro 5g 12gb/128gb žlutá

Stojan Pixel

Stojan Pixel
Detail

Stojan Pixel Stand představuje snadný způsob, jak rozzářit váš domov, kancelář, chodbu nebo obývací pokoj. Dodá každému pokoji prvek výstřednosti a hravosti - je ideální pro vystavení vašeho nejcennějšího kousku. Podstavec můžete kombinovat s kontrastní vázou nebo výraznou keramickou dekorací a získat tak skutečně exkluzivní vzhled. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Stojan Pixel , Google pixel 7 pro 5g 12gb/256gb černá

Pixel Mandala daisy

Pixel Mandala daisy
Detail

Velká děrovaná hrací deska ve tvaru kopretiny a přihrádky na jednotlivé kolíčky – to je vše, co potřebujete k vytváření nekonečného počtu mnohobarevných mandal. Ve střední části schránky mohou být kolíčky promíchané, přihrádky po obvodu schránky slouží k roztřídění kolíčků podle šesti barev, abyste měli při skládání mandal potřebnou barvu vždy po ruce. Díky šesti přiloženým předlohám a 32 dalším zdarma ke stažení si může každý po dlouhé hodiny krásně hrát při skládání úžasných mandal. Takováto zábava navíc uvolňuje vaši mysl, zlepšuje koncentraci a u dětí stimuluje vnímání barev. Obsah: 1 schránka 1 děrovaná hrací deska ve tvaru kopretiny 1200 kolíčků o průměru 5 mm v šesti barvách 6 předloh + 32 předloh zdarma ke stažení (patro.cz)

Podobné produkty ako Pixel Mandala daisy , Google pixel 7 pro 5g 12gb/128gb bílá

Quercetti Pixel Baby

Detail

Pixel baby je mozaika určená pro nejmladší děti. Transparentní podložka umožňuje stavět dle předlohy nebo vlastní fantazie. Pod podložku lze vsunout i obrázky doma nakreslené a procvičovat tak tvary a barvy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Baby , Sp connect phone case pixel 6 pro (55149)

Quercetti Pixel Junior

Quercetti Pixel Junior
Detail

Quercetti Pixel Junior Vkládací destička má připraveny vlisy pro tvary, které si mohou děti zkoušet vkládat na správná místa podle připravených podkladních barev. Obrázky, které jsou připraveny učí děti správnému rozlišování barev. Obrázky jsou oboustranné. 8 x barevné a z druhé strany 8 x černobílé. Vše je dodáváno v plastovém kufříku. Přednosti: trénují zručnost podporují vímání barev a tvarů Kupte dětem vkládačku Pixel Junior! Vhodné pro děti od 2 let Materiál: plast Počet hracích desek: 1 Počet vzorových oboustranných karet: 8 Počet knoflíků: 48 Rozměry balení: 34 x 6 x 29,5 cm Země původu: Itálie (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Junior , Sagaform termohrnek porcelánový foryou pixel 5015918, 250ml (5015918)

Quercetti Pixel Evo

Quercetti Pixel Evo
Detail

Mozaika ve formě bílé plastové podložky a barevných kolíčků s kloboučky, nabízí dětem možnost skládat obrázky dle přiložených karet. Pokud holčičky a kluci kartu umístní na podložku, potom jim stačí vkládat kolíčky podle předem připraveného schématu. Součástí mozaiky je praktické balení s ouškem na přenášení. Přednosti: rozvíjí kreativitu vyrobeno z velmi kvalitního plastu Obsah balení: základní deska s madlem 1 obrázková karta se 4 obrázky 300 barevných kolíčků Kupte dětem zábavnou mozaiku Pixel Evo! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry základní desky: 29 x 24 cm Rozměry balení: 35,5 x 27,5 x 6 cm Země původu: Itálie (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Evo , Hishell tpu pro google pixel 4a čirý (hisha239)

Quercetti Pixel Junior

Detail

Pixel Junior je mozaika určená pro mladší děti. Transparentní podložka umožňuje stavět dle předlohy nebo vlastní fantazie. Pod podložku lze vsunout i obrázky doma nakreslené a procvičovat tak tvary a barvy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Junior , Spigen rugged armor black google pixel 6 (acs03437)

BOSS Pixel Batoh Modrá

BOSS Pixel Batoh Modrá
Detail

Materiál: 100% polyamid Rozměry: 40x16x29 cm Popruh: nastavitelný Zapínání: na zip Barva: temně modrá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako BOSS Pixel Batoh Modrá , Google pixel 6 pro 5g 12gb/128gb černá

BOSS Pixel Batoh Černá

BOSS Pixel Batoh Černá
Detail

Materiál: 100% polyamid Rozměry: 40x16x29 cm Popruh: nastavitelný Zapínání: na zip Barva: černá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako BOSS Pixel Batoh Černá , Sp connect bike bundle ii pixel 6 (54448)

Quercetti Pixel Baby Basic

Quercetti Pixel Baby Basic
Detail

Vkládací destička má připraveny vlisy pro tvary, které si mohou děti zkoušet vkládat na správná místa. Obrázky, které jsou připraveny pro vkládání se dají měnit, děti tak mají obměnu ve vkládacích tvarech. Přednosti: trénují zručnost podporují vnímání barev a tvarů Kupte dětem vkládačku Pixel Baby! Vhodné pro děti od 18 měsíců Materiál: plast Počet hracích desek: 1 Počet vzorových oboustranných karet: 8 Počet knoflíků: 24 Rozměry balení: 36 x 5,5 x 28,5 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Baby Basic , Google pixel 7 pro 5g 12gb/256gb bílá

MALFINI Tričko Pixel - Bílá | S

MALFINI Tričko Pixel - Bílá | S
Detail

Tričko Pixel - Bílá | S od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Tričko Pixel - Bílá | S , Spigen ultra hybrid clear google pixel 6 (acs03438)

MALFINI Tričko Pixel - Černá | S

MALFINI Tričko Pixel - Černá | S
Detail

Tričko Pixel - Černá | S od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Tričko Pixel - Černá | S , Hishell tpu pro google pixel 3a čirý (hisha211)

MALFINI Tričko Pixel - Tyrkysová | S

MALFINI Tričko Pixel - Tyrkysová | S
Detail

Tričko Pixel - Tyrkysová | S od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Tričko Pixel - Tyrkysová | S , Fixed pro googel pixel 7 čiré (fixtcc-1015)

Fellowes PIXEL A3 (FELLAPIXEL3)

Fellowes PIXEL A3 (FELLAPIXEL3)
Detail

Laminátor - pro formát A3 až A7, pro maximální tloušťku dokumentů 0,4 mm, na dokumenty a fotografie, šířka štěrbiny 318 mm, pro fólie max. 2×125 mikronů, doba ohřevu 3 min, zpětný chod, rychlost 300 mm/min, rozměry 7,5 × 43,5 × 11 cm (V׊×H), hmotnost 1700 g Rádi byste vytvořili laminaci na fotografiích či dokumentech, se kterými chcete zapůsobit? Pomocí přístroje na laminování FELLOWES dosáhnete požadovaného výsledku jak v klidu kanceláře, tak i v pohodlí domova. Laminátor můžete využít na dokumenty a fotografie. Projdou jím papíry o velikosti A3, A4, A5, A6 a A7 a maximální tloušťce 0,4 mm. Přístroj si poradí s teplým i studeným laminováním. Uživatel má na výběr mezi obyčejnou a samolepicí folií. Laminátor FELLOWES bude nahřátý za 3 min. Laminování probíhá za pomoci 2 válců rychlostí 300 mm/min. K laminování využijte fólie tloušťky 125 mikronů a šířky 318 mm. Klíčové přednosti laminátoru Fellowes PIXEL A3 Laminovačka FELLOWES je ideální řešení pro zvýšení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes PIXEL A3 (FELLAPIXEL3)

Fellowes PIXEL A4 (FELLAPIXEL4)

Fellowes PIXEL A4 (FELLAPIXEL4)
Detail

Laminátor - pro formát A4 až A7, pro maximální tloušťku dokumentů 0,4 mm, na dokumenty a fotografie, šířka štěrbiny 240 mm, pro fólie max. 2×125 mikronů, doba ohřevu 3 min, zpětný chod, rychlost 300 mm/min, rozměry 7,5 × 34,2 × 11 cm (V׊×H), hmotnost 1400 g Neobejdete se bez ochranné fólie na dokumentech, u kterých hrozí rychlé poškození? Díky přístroji na laminování FELLOWES dosáhnete perfektního výsledku v kanceláři i v klidu domova. Laminátor můžete využít na dokumenty a fotografie. Je připraven pro papíry o velikosti A4, A5, A6 a A7 a maximální tloušťce 0,4 mm. Zařízení dokáže pracovat s technologií studeného i teplého laminování. Výhodou je možnost výběru mezi klasickou a samolepicí folií. Laminátor FELLOWES potřebuje k přípravě a nahřátí 3 min. Laminování probíhá za pomoci 2 válců rychlostí 300 mm/min. K laminování využijte fólie tloušťky 125 mikronů a šířky 240 mm. Hlavní přednosti laminátoru Fellowes PIXEL A4 Laminovačka FELLOWES je perfektní řešení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes PIXEL A4 (FELLAPIXEL4)

Quercetti Pixel Junior Basic

Quercetti Pixel Junior Basic
Detail

Quercetti Pixel Junior Basic Vkládací destička má připraveny vlisy pro tvary, které si mohou děti zkoušet vkládat na správná místa podle připravených podkladních barev. Obrázky, které jsou připraveny učí děti správnému rozlišování barev. Přednosti: trénují zručnost podporují vímání barev a tvarů Kupte dětem vkládačku Pixel Junior! Vhodné pro děti od 2 let Materiál: plast Počet hracích desek: 1 Počet vzorových oboustranných karet: 8 Počet knoflíků: 40 Rozměry balení: 36 x 5,5 x 28,5 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Junior Basic

Quercetti Pixel Mandala Daisy

Quercetti Pixel Mandala Daisy
Detail

Quercetti Pixel Mandala Daisy Mandala Daisy je krásnou stavebnicí pro všechny šikovné prstíky, které si rády skládají obrázky pomocí kolíčků. Podkladem je jim základní deska ve tvaru kopretiny. Ve středu této desky jsou kolíčky promíchané, boční přihrádky slouží jako úložné boxíky pro roztříděné kolíčky na šest barev. Obsah balení: 1 schránka 1 děrovaná hrací deska ve tvaru kopretiny 1200 kolíčků o průměru 5 mm v šesti barvách 6 předloh + 32 předloh zdarma ke stažení Kupte Vašemu dítku tvůrčí materiál! Vhodné pro děti od 5 let Materiál: plast Počet kolíčků: 1200 Rozměry balení: 29 x 6,5 x 29 cm Země původu: Itálie (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Mandala Daisy

Quercetti Pixel Evo girl

Quercetti Pixel Evo girl
Detail

Quercetti Pixel Evo girl Mozaika Evo girl ve formě bílé plastové podložky a barevných kolíčků s kloboučky nabízí hočičkám možnost skládat holčičí obrázky dle přiložených karet. Pokud holčičky a kluci kartu umístní na podložku, potom jim stačí vkládat kolíčky podle předem připraveného schématu. Součástí mozaiky je praktické balení s ouškem na přenášení. Přednosti: rozvíjí kreativitu vyrobeno z velmi kvalitního plastu Obsah balení: základní deska s madlem 1 obrázková karta se 4 obrázky 300 barevných kolíčků Kupte dětem zábavnou mozaiku Pixel Evo! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry základní desky: 29 x 24 cm Rozměry balení: 35,5 x 27,5 x 6 cm Země původu: Itálie (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Evo girl

Laminátor Fellowes PIXEL A3

Laminátor Fellowes PIXEL A3
Detail

Laminátor PIXEL A3 s atraktivním bílým designem. Umožňuje kvalitní laminaci až do formátu A3 v rozsahu 80 - 125 mic tloušťky laminovacího filmu včetně laminace fotografií. Maximální tloušťka laminovaného dokumentu je 0,4 mm. Je vhodný pro příležitostnou laminaci v kanceláři. Stroj je vybaven systémem HeatGuard Technology™ - zdvojenou tepelnou ochranou laminovacího prostoru, která zajišťuje rychlé vyhřátí stroje do pracovního stavu a zamezuje zbytečnému ohřívání těla krytu laminátoru. Stroj je vybaven unikátním systémem Jam Free, který významně snižuje riziko uvíznutí laminovaného dokumentu uvnitř stroje. Funkce Auto Shut off zajišťuje automatické vypnutí po 30 minutách nečinnosti, šetří energii a předchází přehřátí. Vybaven páčkou pro uvolnění a případné vysunutí laminovaného dokumentu. Laminátor je vybaven LED diodovým displejem pro snazší výběr funkcí. Součástí dodávky je startovní sada 10ti laminovacích folií formátu A4 tloušťky 80 mic. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Laminátor Fellowes PIXEL A3

Laminátor Fellowes PIXEL A4

Laminátor Fellowes PIXEL A4
Detail

Fellowes laminátor PIXEL A4 s atraktivním bílým designem. Umožňuje kvalitní laminaci až do formátu A4 v rozsahu 80-125 mic tloušťky laminovacího filmu včetně laminace fotografií. Je vhodný pro příležitostnou laminaci v kanceláři. Stroj je vybaven systémem HeatGuard Technology™ - zdvojenou tepelnou ochranou laminovacího prostoru, která zajišťuje rychlé vyhřátí stroje do pracovního stavu a zamezuje zbytečnému ohřívání těla krytu laminátoru. Stroj je vybaven unikátním systémem Jam Free, který významně snižuje riziko uvíznutí laminovaného dokumentu uvnitř stroje. Vybaven páčkou pro uvolnění a případné vysunutí laminovaného dokumentu. Laminátor je vybaven LED diodovým displejem pro snazší výběr funkcí. Součástí dodávky je startovní sada 10ti laminovacích folií formátu A4 tloušťky 80 mic. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Laminátor Fellowes PIXEL A4

Quercetti Pixel Junior Basic

Detail

Nádherná mozaika podporující rozvoj jemné motoriky u dětí. Inovovaný design si zamilujete nejsem Vy, ale i Vaši nejmenší. Kompletní sada. Obrázek pandy. Vyrobeno v Itálii. (mall.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Junior Basic

Quercetti Pixel Baby Basic

Detail

Nádherná mozaika pro nejmenší děti podporující jejich rozvoj a motoriku. Inovovaný design si zamilujete nejsem Vy, ale i Vaši nejmenší. Kompletní sada. Obrázek šnečka. Vyrobeno v Itálii. (mall.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Baby Basic

Tenga Spinner 01 Pixel

Tenga Spinner 01 Pixel
Detail

Tenga Spinner 01 Pixel Pánové, masturbátor Tenga Spinner PIXEL si zamilujete pro jeho smyslnou jemnost a realistické pocity. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Tenga Spinner 01 Pixel

Fellowes Laminátor PIXEL A3, FELLAPIXEL3

Fellowes Laminátor PIXEL A3, FELLAPIXEL3
Detail

Laminovací stroj Fellowes Pixel A3 umožňuje teplou i studenou laminaci dokumentů a fotografií až do formátu A3. Mezi jeho přednosti patří jednoduchá obsluha, skladnost a rychlost nahřátí laminátoru. Stroj je totiž vybavený systémem HeatGuard Technology, který přináší zdvojenou tepelnou ochranu laminovacího prostoru. Ta zajistí rychlé vyhřátí stroje do pracovního stavu během necelých 3 minut a zamezí zbytečnému ohřívání těla krytu laminátoru, o který byste se mohli smolně spálit. Přístroj je určený pro použití s fóliemi tloušťky 80 až 125 mic a maximální tloušťka laminovaného dokumentu činí 0,4 mm. Součástí dodávky je pak startovní sada 10 laminovacích folií formátu A4 o tloušťce 80 mic, takže můžete začít s laminací ihned po vybalení přístroje. Unikátní systém Jam Free významně snižuje riziko uvíznutí laminovaného dokumentu mezi dvojicí laminovacích válců. Pokud by se však přeci jenom tiskovina uvnitř zasekla, tak vám stačí použít uvolňovací páčku pro spuštění zpětného chodu, která maximálně usnadní vysunutí laminovaného dokumentu. Funkce Auto Shut off pak zajišťuje automatické vypnutí laminátoru po 30 minutách nečinnosti, šetří energii a předchází přehřátí celého systému. Hlavní přednosti Laminovací stroj Fellowes Pixel A3 vyniká jednoduchou obsluhou, skladností i praktičností Umožňuje teplou i studenou laminaci dokumentů a fotografií až do formátu A3 s maximální tloušťkou až 0,4 mm Přístroj je určený pro použití s fóliemi tloušťky 80 až 125 mic Systém HeatGuard Technology zajistí rychlé vyhřátí stroje do pracovního stavu během necelých 3 minut Tento systém ohřevu zajistí také to, že se zbytečně nezahřívá kryt přístroje, což sníží riziko popálení Unikátní systém Jam Free významně snižuje riziko uvíznutí laminovaného dokumentu uvnitř přístroje Uvolňovací páčka pro spuštění zpětného chodu maximálně usnadní vysunutí laminovaného dokumentu Součástí dodávky je pak startovní sada 10 laminovacích folií formátu A4 o tloušťce 80 mic Funkce Auto Shut off zajistí automatické vypnutí laminátoru po 30 minutách nečinnosti pro zvýšenou úsporu energie Specifikace Značka: Fellowes Model: Pixel A3 Určení: laminovací stroj / laminátor Vhodné pro: dokumenty, fotografie a další Laminace Počet laminovacích válců: 2 Laminace: teplá a studená Nastavitelná teplota laminace: Ano Systém zahřívání: HeatGuard Technology Doba zahřívání: cca 3 min Nastavitelná rychlost laminace: Ne Rychlost laminace (A4): 30 cm/min Kompatibilní fólie: 80 až 125 mikronů Maximální síla fólie: 2x 125 mikronů Pracovní šíře: 318 mm Maximální tloušťka laminovaného dokumentu: 0,4 mm Uvolňovací páčka: Ano Napájení Jmenovité napětí: 220 až 240 V AC Jmenovitý proud: 3,4 A Frekvence: 50 Hz Výkon: 782 W Úsporný režim: Ano Fyzické vlastnosti Barva: bílá Čistá hmotnost: 1,7 kg Rozměry (Š x V x H): 43,5 x 7,5 x 11 cm Hmotnost balení: 1,95 kg Rozměry balení (Š x V x H): 50 x 10 x 20 cm Obsah balení 1x laminovací stroj Fellowes Pixel A3 10x folie A4 o tloušťce 80 mic 1x návod k použití (patro.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Laminátor PIXEL A3, FELLAPIXEL3

Avionaut PIXEL PRO 2021 béžová

Avionaut PIXEL PRO 2021 béžová
Detail

Autosedačka Avionaut Pixel Pro je určena pro děti od narození do 13 kg (sk 0+, 40–86 cm). Autosedačka splňuje nejpřísnější evropskou bezpečnostní normu i-Size a můžete si tak být ji jisti, že vaše dítě maximálně ochrání během cestování autem. Autosedačka Avionaut Pixel Pro je mimořádně lehká, což oceníte především při přenášení. Se svou hmotností 2,5 kg se jedná o nejlehčí autosedačku kategorie 0+ na trhu. Nízké hmotnosti bylo dosaženo použitím kompozitních materiálů a karbonových vláken. Autosedačka je díky nim výjimečně lehká, avšak zároveň velmi pevná a připravená absorbovat nárazy. Vnitřek autosedačky obsahuje materiál EPP (expandovaný pěnový polypropylen), který je lehký, pružný a ohebný. EPP výrazně snižuje otřesy, kterým je dítě vystaveno během cestování autem. Autosedačka Avionaut Pixel Pro je vybavená unikátní vložkou PIXEL vyvinutou ve spolupráci s autoritou v oboru fyzioterapie a vývoji dětí. Vložka zajišťuje bezpečnou a pohodlnější polohu dítěte uvnitř autosedačky. Použití této inovativní technologie výrazně zvyšuje bezpečnost dítěte a zásadně podporuje správnou fyziologii kojence při cestování. Extra velká stříška s UV ochranou chrání dítě před škodlivým slunečním zářením. Pro maximální bezpečí dítěte se autosedačka připevňuje do automobilu s pomocí základny iQ Isofix (základna se prodává samostatně). Instalace autosedačky do auta je mimořádně jednoduchá. Díky systému Click’n’Drive autosedačku rychle a snadno nasadíte na základnu iQ Isofix, zvukový signál vám potvrdí správné nasazení. Autosedačka se vždy instaluje proti směru jízdy. V případě potřeby je autosedačku možné připevnit s pomocí 3-bodových bezpečnostních pásů automobilu. Autosedačky pro děti Avionaut byly navrženy ve spolupráci s projektanty a konstruktéry se zkušenostmi v leteckém odvětví. Cílem bylo vytvořit zcela bezpečné a pohodlné produkty pro děti. Zárukou kvality autosedaček Avionaut je jejich kompletní výroba v Evropě, garantující úplnou kontrolu nad jejich výrobou a použitými materiály. Kromě bezpečnosti a pohodlí je při navrhování autosedaček Avionaut kladen důraz i na funkční design. Materiál i vzhled potahů autosedaček odpovídá současným trendům v oblasti designérství a automobilového průmyslu. Jemná tkanina potahu autosedačky je zárukou komfortního pocitu dítěte při cestování. Snímatelný potah je možné prát v pračce. Potahy všech autsedaček Avionaut splňují normy Oeko-tex standard 100, potvrzující, že potahy neobsahuji zdraví škodlivé látky. Součástí autosedačky je protisluneční clona, výškově nastavitelné 3-bodové bezpečnostní pásy, vložka pro miminko od 40 do 60 cm a ergonomicky tvarované madlo pro snadné přenášení. Hluboké boční opěrky zaručují dodatečnou ochranu v případě bočního nárazu. Autosedačka Pixel Pro vytváří cestovní systém s kočárky předních světových značek. S pomocí adaptérů je možné ji připevnit na podvozek většiny kočárků. Specifikace: Rozměry ŠxVxH: 44 × 58 × 70 cm Hmotnost: 2,5 kg (feedo.cz)

Podobné produkty ako Avionaut PIXEL PRO 2021 béžová

Avionaut PIXEL PRO 2021 modrá

Avionaut PIXEL PRO 2021 modrá
Detail

Autosedačka Avionaut Pixel Pro je určena pro děti od narození do 13 kg (sk 0+, 40–86 cm). Autosedačka splňuje nejpřísnější evropskou bezpečnostní normu i-Size a můžete si tak být ji jisti, že vaše dítě maximálně ochrání během cestování autem. Autosedačka Avionaut Pixel Pro je mimořádně lehká, což oceníte především při přenášení. Se svou hmotností 2,5 kg se jedná o nejlehčí autosedačku kategorie 0+ na trhu. Nízké hmotnosti bylo dosaženo použitím kompozitních materiálů a karbonových vláken. Autosedačka je díky nim výjimečně lehká, avšak zároveň velmi pevná a připravená absorbovat nárazy. Vnitřek autosedačky obsahuje materiál EPP (expandovaný pěnový polypropylen), který je lehký, pružný a ohebný. EPP výrazně snižuje otřesy, kterým je dítě vystaveno během cestování autem. Autosedačka Avionaut Pixel Pro je vybavená unikátní vložkou PIXEL vyvinutou ve spolupráci s autoritou v oboru fyzioterapie a vývoji dětí. Vložka zajišťuje bezpečnou a pohodlnější polohu dítěte uvnitř autosedačky. Použití této inovativní technologie výrazně zvyšuje bezpečnost dítěte a zásadně podporuje správnou fyziologii kojence při cestování. Extra velká stříška s UV ochranou chrání dítě před škodlivým slunečním zářením. Pro maximální bezpečí dítěte se autosedačka připevňuje do automobilu s pomocí základny iQ Isofix (základna se prodává samostatně). Instalace autosedačky do auta je mimořádně jednoduchá. Díky systému Click’n’Drive autosedačku rychle a snadno nasadíte na základnu iQ Isofix, zvukový signál vám potvrdí správné nasazení. Autosedačka se vždy instaluje proti směru jízdy. V případě potřeby je autosedačku možné připevnit s pomocí 3-bodových bezpečnostních pásů automobilu. Autosedačky pro děti Avionaut byly navrženy ve spolupráci s projektanty a konstruktéry se zkušenostmi v leteckém odvětví. Cílem bylo vytvořit zcela bezpečné a pohodlné produkty pro děti. Zárukou kvality autosedaček Avionaut je jejich kompletní výroba v Evropě, garantující úplnou kontrolu nad jejich výrobou a použitými materiály. Kromě bezpečnosti a pohodlí je při navrhování autosedaček Avionaut kladen důraz i na funkční design. Materiál i vzhled potahů autosedaček odpovídá současným trendům v oblasti designérství a automobilového průmyslu. Jemná tkanina potahu autosedačky je zárukou komfortního pocitu dítěte při cestování. Snímatelný potah je možné prát v pračce. Potahy všech autsedaček Avionaut splňují normy Oeko-tex standard 100, potvrzující, že potahy neobsahuji zdraví škodlivé látky. Součástí autosedačky je protisluneční clona, výškově nastavitelné 3-bodové bezpečnostní pásy, vložka pro miminko od 40 do 60 cm a ergonomicky tvarované madlo pro snadné přenášení. Hluboké boční opěrky zaručují dodatečnou ochranu v případě bočního nárazu. Autosedačka Pixel Pro vytváří cestovní systém s kočárky předních světových značek. S pomocí adaptérů je možné ji připevnit na podvozek většiny kočárků. Specifikace: Rozměry ŠxVxH: 44 × 58 × 70 cm Hmotnost: 2,5 kg (feedo.cz)

Podobné produkty ako Avionaut PIXEL PRO 2021 modrá

Fellowes Laminátor PIXEL A4, FELLAPIXEL4

Fellowes Laminátor PIXEL A4, FELLAPIXEL4
Detail

Laminátor Fellowes Pixel A4 s novým atraktivním designem. Umožňuje kvalitní laminaci až do formátu A4 v rozsahu 80-125 mic tloušťky laminovacího filmu včetně laminace fotografií. Maximální tloušťka laminovaného dokumentu je 0,4 mm. Je vhodný pro příležitostnou laminaci v kanceláři. Stroj je vybaven systémem HeatGuard Technology™ - zdvojenou tepelnou ochranou laminovacího prostoru, která zajišťuje rychlé vyhřátí stroje do pracovního stavu a zamezuje zbytečnému ohřívání těla krytu laminátoru. Disponuje také unikátním systémem Jam Free, který významně snižuje riziko uvíznutí laminovaného dokumentu uvnitř stroje. Funkce Auto Shut Off zajišťuje automatické vypnutí po 30 minutách nečinnosti, šetří energii a předchází přehřátí. Vybaven taktéž zpětným chodem pro případné zpětné vysunutí laminovaného dokumentu. Laminátor je vybaven LED diodovým displejem pro snazší výběr funkcí. Součástí dodávky je startovní sada 10ti laminovacích folií formátu A4 tloušťky 80 mic. Laminovací šířka: 240 mm Laminovací rychlost: 30 cm/min. Tloušťka laminovací fólie: 80-125 mic Náběh do pracovního stavu: 3 min Počet laminovacích válců: 2 Zpětný chod : ano Maximální tloušťka dokumentu: 0,4 mm Napájení: 220-240V Rozměry (š x v x h): 342 x 75 x 110 mm Hmotnost : 1,4 kg (patro.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Laminátor PIXEL A4, FELLAPIXEL4

Dekorativní svíčka Candellana Heart Pixel

Dekorativní svíčka Candellana Heart Pixel
Detail

Dekorativní svíčka z kolekce Candellana. Model vyroben z z veganského parafínu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Dekorativní svíčka Candellana Heart Pixel

Quercetti Pixel Junior Basic - zánovní

Detail

Nádherná mozaika podporující rozvoj jemné motoriky u dětí. Inovovaný design si zamilujete nejsem Vy, ale i Vaši nejmenší. Kompletní sada. Obrázek pandy. Vyrobeno v Itálii. (mall.cz)

Podobné produkty ako Quercetti Pixel Junior Basic - zánovní

Pixel Art 4 Kawaii Panda

Pixel Art 4 Kawaii Panda
Detail

Mozaika Pixel Art 4 Kawaii Panda umožňuje dětem od 4 let i dospělým vytvořit obrázek pandy ve stylu kawaii o rozměrech 41 × 33 cm, a to pomocí 4800 kolíčků 7 různých barev, které se zasouvají do podložky, jež vznikne spojením čtyř perforovaných základních desek. Vytváření obrázku zasouváním kolíčků do podložky je výtvarná činnost, která uvolňuje a regeneruje mysl, zbavuje stresu a zároveň posiluje schopnost soustředění. Obsah: 4800 kolíčků v 7 barvách 4 perforované základní desky 1 držák základních desek 1 předloha 1 propichovací hrot 1 předloha (patro.cz)

Podobné produkty ako Pixel Art 4 Kawaii Panda

Pixel Art 4 Kawaii Unicorn

Pixel Art 4 Kawaii Unicorn
Detail

Mozaika Pixel Art 4 Kawaii Unicorn umožňuje dětem od 4 let i dospělým vytvořit obrázek jednorožce ve stylu kawaii o rozměrech 41 × 33 cm, a to pomocí 4800 kolíčků 8 různých barev, které se zasouvají do podložky, jež vznikne spojením čtyř perforovaných základních desek. Vytváření obrázku zasouváním kolíčků do podložky je výtvarná činnost, která uvolňuje a regeneruje mysl, zbavuje stresu a zároveň posiluje schopnost soustředění. Obsah: 4800 kolíčků v 8 barvách 4 perforované základní desky 1 držák základních desek 1 předloha 1 propichovací hrot 1 předloha (patro.cz)

Podobné produkty ako Pixel Art 4 Kawaii Unicorn

Google Pixel 4 64GB bílá

Google Pixel 4 64GB bílá
Detail

Mobilní telefon - 5,7" P-OLED 2280 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 855 8jádrový, RAM 6 GB, interní paměť 64 GB, zadní fotoaparát s optickým zoomem 12,2 Mpx (f/1,7) + 16 Mpx (f/2,4), přední fotoaparát 8 Mpx, optická stabilizace, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, single SIM + eSIM, rychlé nabíjení 18W, bezdrátové nabíjení, baterie 2800 mAh, Android 10 Vlastnosti telefonu147,1 mm68,8 mm8,2 mmHmotnost telefonu: 162 g5,7"úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému2 800 mAhkapacita baterieSIM + eSIMtyp SIM karty68,8 × 147,1 × 8,2 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť12 + 16 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internet–slot na paměťové karty162 ghmotnost telefonuGoogle Pixel 4 s nejlepším dvojitým fotoaparátemSpolečnost Google prezentuje svůj nový telefon Pixel 4 jako skvělý pracovní nástroj v kombinaci s naprosto úžasnou duální kamerou. Oproti předchozí generaci jde až o nečekaně velké vylepšení korunované výkonnějším hardwarem a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Google Pixel 4 64GB bílá

Omalovánky Pixel Art - Webster Joanna

Omalovánky Pixel Art - Webster Joanna
Detail

Každý drobný tvar je označen číslem a u obrázku je barevná paleta, kterou máte, nebo můžete, použít pro vybarvení dané stránky. Vybarvěte krásného lva, složeného z koleček, osvětlené noční město ze čtverečků, skvělou katedrálu z trojúhelníčků či žirafu z šestiúhelníků. Překvapí vás, jak krásné obrázky vytvoříte. Vydejte se na kouzelnou cestu barvami a tvary, hledejte skryté poklady, které čekají jen na to, až je vybarvíte. Stránky knihy jsou perforované, takže svá díla můžete snadno vytrhnout a vystavit. (patro.cz)

Podobné produkty ako Omalovánky Pixel Art - Webster Joanna
Niceboy X-fit Watch Pixel černé (xfit-watch-pixel), Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB bílá (PIXEL-6A-128W), Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB černá (PIXEL-6A-128B), Fellowes PIXEL A3 (FELLAPIXEL3), Fellowes PIXEL A4 (FELLAPIXEL4), PanzerGlass Google Pixel 7 (4772), Google Pixel 4 64GB bílá, hroty pixel tips 50 ks, Avionaut Pixel Pro 2022 Černá (5907603460611), PanzerGlass Google Pixel 7 Pro (4773), Omalovánky Pixel Art Divoká zvířata (8594049241170), Google Pixel 7 5G 8GB/128GB žlutá, SP Connect Moto Bundle Pixel 6 (53948), Papírové talíře pixel - minecraft 18cm - 6ks (5902973160598), google pixel 2 xl 64gb cerny bily, Google Pixel 7 5G 8GB/128GB bílá , Pixel Art 4 Star Wars Finn (8007905008454), Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB žlutá, Google Pixel 7 Pro 5G 12GB/256GB černá, Google Pixel 7 Pro 5G 12GB/128GB bílá, SP Connect Phone Case Pixel 6 Pro (55149), SAGAFORM Termohrnek porcelánový ForYou Pixel 5015918, 250ml (5015918), Hishell TPU pro Google Pixel 4a čirý (HISHa239), Spigen Rugged Armor Black Google Pixel 6 (ACS03437), Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB černá, SP Connect Bike Bundle II Pixel 6 (54448), Google Pixel 7 Pro 5G 12GB/256GB bílá, Spigen Ultra Hybrid Clear Google Pixel 6 (ACS03438), Hishell TPU pro Google Pixel 3a čirý (HISHa211), FIXED pro Googel Pixel 7 čiré (FIXTCC-1015)