Pítko k láhvi 124568

Produkt Pítko k láhvi 124568 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pítko k láhvi 124568 upraviť a produkt hľadať znova.

Pítko k láhvi 124568

Pítko k láhvi 124568
Detail

Náhradní plastové pítko velikosti 2x3 cm, vhodné k lahvím 124568. Díky němu dojde k uzavření nebo otevření šroubovacího víčka lahve, což se hodí při jejich použití ve škole, na výletě i na kolech. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pítko k láhvi 124568 , Vzkaz v láhvi

Náhradní Víčko k lahvi BOTANELA 600 ml

Náhradní Víčko k lahvi BOTANELA 600 ml
Detail

Náhradní víčko k láhvi Botanela s objemem 600 ml. Láhve Botanela jsou výsledkem kombinace kvalitních materiálů, praktických vlastností a originálního designu. (outdoorovybazar.cz)

Podobné produkty ako Náhradní Víčko k lahvi BOTANELA 600 ml , Vzkaz v láhvi - dvd (w01342)

Medela Savička k láhvi náhradní vel.S 2 ks

Medela Savička k láhvi náhradní vel.S 2 ks
Detail

Medela Savička k láhvi náhradní vel.S 2 ks Dudlíky - savičky k lahvičce, jsou vyrobeny z velmi jemného odolného silikonu a určeny k podávání mléka. Jsou kompatibilní se všemi lahvičkami Medela. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Medela Savička k láhvi náhradní vel.S 2 ks , Lovi pítko/slámka (5901691838420)

Medela Náhradní dudlík k láhvi vel.S 2 ks

Medela Náhradní dudlík k láhvi vel.S 2 ks
Detail

Medela Dudlík k láhvi náhradní je vyroben z velmi jemného odolného silikonu. Je kompatibilní se všemi lahvičkami Medela. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Medela Náhradní dudlík k láhvi vel.S 2 ks , Markslöjd 108102 - přisazený lustr avery 3xe27/60w/230v (124568)

Náhradní Víčko k lahvi BOTANELA 1 000 ml

Náhradní Víčko k lahvi BOTANELA 1 000 ml
Detail

Náhradní víčko k láhvi Botanela s objemem 1 000 ml. Láhve Botanela jsou výsledkem kombinace kvalitních materiálů, praktických vlastností a originálního designu. (outdoorovybazar.cz)

Podobné produkty ako Náhradní Víčko k lahvi BOTANELA 1 000 ml , Vzkaz v láhvi (978-80-729-4690-7)

Medela Savička k láhvi náhradní vel. M 2 ks

Medela Savička k láhvi náhradní vel. M 2 ks
Detail

Medela Savička k láhvi náhradní vel. M 2 ks Medela nabízí běžné savičky k Medela lahvím. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Medela Savička k láhvi náhradní vel. M 2 ks , Plastia pítko pro ptáky finch, olivová

Medela Náhradní dudlík k láhvi vel. M 2 ks

Medela Náhradní dudlík k láhvi vel. M 2 ks
Detail

Medela Dudlík k láhvi náhradní je vyroben z velmi jemného odolného silikonu. Je kompatibilní se všemi lahvičkami Medela. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Medela Náhradní dudlík k láhvi vel. M 2 ks , Plastia pítko pro ptáky finch, šedá

LOVI Náhradní silikonové pítko k nevylévacím hrníčkům

Detail

Náhradní silikonové pítko LOVI k nevylévacím hrníčkům (mall.cz)

Podobné produkty ako LOVI Náhradní silikonové pítko k nevylévacím hrníčkům , Nuk push-pull náhradní pítko (4008600207320)

Šport, futbal a právo - Ján Svák, Lukáš Pitek

Šport, futbal a právo - Ján Svák, Lukáš Pitek
Detail

Slovenský futbalový zväz je nielen najväčším občianskym združením, ale aj lídrom medzi národnými športovými zväzmi v našej krajine. Pri takom veľkom počte členov je potrebné vytvoriť jasné pravidlá v rámci jeho fungovania. Nastavením takýchto pravidiel sa sleduje pri rozhodovaní jeho orgánov ich zákonnosť a zabezpečenie právnej istoty pre jeho členov. Práve dodržiavanie pravidiel predvída určitú udržateľnosť vo vnútri športového hnutia.Odvolacia komisia Slovenského futbalového zväzu vytvára také rozhodnutia, ktoré uplatňujú princípy, ktoré sú v stanovách Slovenského futbalového zväzu, a odôvodnenia Odvolacej komisie Slovenského futbalového zväzu sa stali inšpiratívne aj pre jeho iné orgány v rámci združenia, ako aj pre regionálne a oblastné futbalové zväzy.Publikácia má za cieľ priblížiť čitateľom rozsiahlu analýzu rozhodovacieho procesu pred Odvolacou komisiou Slovenského futbalového zväzu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Šport, futbal a právo - Ján Svák, Lukáš Pitek , Plastia pítko pro ptáky finch, slonová kost

Šport, futbal a právo - Ján Svák - Pitek Lukáš

Šport, futbal a právo - Ján Svák - Pitek Lukáš
Detail

Slovenský futbalový zväz je nielen najväčším občianskym združením, ale aj lídrom medzi národnými športovými zväzmi v našej krajine. Pri takom veľkom počte členov je potrebné vytvoriť jasné pravidlá v rámci jeho fungovania. Nastavením takýchto pravidiel sa sleduje pri rozhodovaní jeho orgánov ich zákonnosť a zabezpečenie právnej istoty pre jeho členov. Práve dodržiavanie pravidiel predvída určitú udržateľnosť vo vnútri športového hnutia. Odvolacia komisia Slovenského futbalového zväzu vytvára také rozhodnutia, ktoré uplatňujú princípy, ktoré sú v stanovách Slovenského futbalového zväzu, a odôvodnenia Odvolacej komisie Slovenského futbalového zväzu sa stali inšpiratívne aj pre jeho iné orgány v rámci združenia, ako aj pre regionálne a oblastné futbalové zväzy. Publikácia má za cieľ priblížiť čitateľom rozsiahlu analýzu rozhodovacieho procesu pred Odvolacou komisiou Slovenského futbalového zväzu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Šport, futbal a právo - Ján Svák - Pitek Lukáš , Zahradní pítko pro ptáčky bronzové plast (48223)

Markslöjd 108102 - Přisazený lustr AVERY 3xE27/60W/230V (124568)

Markslöjd 108102 - Přisazený lustr AVERY 3xE27/60W/230V (124568)
Detail

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 34 cm, šířka 42 cm, materiál: kov, IP20 Milujete prosvětlené interiéry? Vsaďte na vhodné osvětlení. Lustr Markslöjd se svým vytříbeným vzhledem hodí do téměř jakéhokoliv bytu nebo komerčních prostor. Potěší vás použitý materiál, kterým je kov. Má certifikaci IP 20, což znamená ochranu zařízení před vniknutím drobných částic, ale nezaručuje bezpečnost při kontaktu s vodou. Namontujete do něj žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60 W. Jelikož zdroj osvětlení není součástí balení, oplatí se vám si dokoupit 3 žárovky. Při výběru by vás mohla zajímat jeho výška, která činí 34 cm. Napájení probíhá prostřednictvím elektřiny z klasické zásuvky. Hlavní parametry produktu Markslöjd 108102 - Přisazený lustr AVERY 3xE27/60W/230V Spolehlivé svítidlo ideální pro každý interiér Jednoduchá údržba svítidla Materiál použitý k výrobě: kov Bezpečnost svítidla potvrzuje certifikát krytí IP20 Velikost: 34 × 42 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Markslöjd 108102 - Přisazený lustr AVERY 3xE27/60W/230V (124568) , Koralína v láhvi od rumu (999-00-032-7589-9)

Zdravá lahev Zdravá lahev Kostičky 0,5l

Detail

Zdobí ji suprózní kostičky a skvěle se z ní pije jakýkoliv nápoj – Zdravá lahev Kostičky 0,5l je zhotovená z medicínského polypropylenu a neobsahuje ftaláty ani jiné škodliviny. Plnit ji můžete i horkými, ledovými nebo sycenými nápoji a pro umytí využít myčku na nádobí. V této lahvi se netvoří plísně a nepojímá pachy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Zdravá lahev Zdravá lahev Kostičky 0,5l , Nuk nature sense - náhradní pítko 2 ks (4008600306412)

Zdravá lahev Zdravá lahev Game 0,7l

Detail

Zdobí ji cool nápis a skvěle se z ní pije jakýkoliv nápoj – Zdravá lahev Game 0,7l je zhotovená z medicínského polypropylenu a neobsahuje ftaláty ani jiné škodliviny. Plnit ji můžete i horkými, ledovými nebo sycenými nápoji a pro umytí využít myčku na nádobí. V této lahvi se netvoří plísně a nepojímá pachy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Zdravá lahev Zdravá lahev Game 0,7l , Litinové závěsné pítko, 15 x 35 x 15 cm

Zdravá lahev Zdravá lahev Botanical 1,0l

Detail

Láhev české značky Zdravá láhev je ideální volbou nejen na ven, ale i na kolo či do školy. Lahev s unikátním designem je vyrobená z medicínského materiálu, který je nezávadný. Lahvička má dlouhou životnost díky možnosti výměny jednotlivých komponentů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Zdravá lahev Zdravá lahev Botanical 1,0l , Keramické pítko anděl, 14,2 x 37,2 x 11,6 cm

Zdravá lahev Kapsička na Zdravou lahev

Detail

Kapsička s termofunkcí na 0,5 litrovou lahev nebo na cokoliv, co potřebujete mít stále po ruce, od značky Zdravá lahev. Díky variabilnímu všitému prodloužení lze použít i pro lahev o objemu 0,7 l. Snadno ji připnete na řídítka kola, madlo kočárku, batoh nebo batůžek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Zdravá lahev Kapsička na Zdravou lahev , Orion hrnek uh dětský+pítko rubby-kočka 0,3 l (112278)

24 Láhev Clima Láhev 330 Smoking Černá

24 Láhev Clima Láhev 330 Smoking Černá
Detail

24 Láhev Clima Láhev 330 Smoking Černá24bottles je italská značka, která nabízí designové lahve z nerezové oceli. Hlavním posláním společnosti je péče o životní prostředí a snížení spotřeby jednorázových plastových PET lahví. Díky svému neobvyklému designu a robustnímu minimalistickému provedení se produkty 24bottles hodí do nejnovějších trendů, které kombinují tvar a funkčnost. Každá láhev Clima je opakovaně použitelná a udržuje teplotu teplých nápojů až do 12 hodin a studené až 24 hodin. 24Bottles jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou zdobeny zajímavým designem. Výrobce: 24Bottles Model: Klima Číslo dílu: Clima 330 Smoking Černá Material: nerezová ocel Nádoba: 330 ml Informace: termální láhevudržuje teplo až do 12 h, chlad až do 24 hnevylučuje vlhkost, nekondenzujevhodné pro všechny druhy nápojů, včetně: kyselé a sycenéširoký náustek umožňuje pohodlné pití a přidání kostek ledu dovnitřkryt z nerezové oceli se silikonovým těsněním (BPA FREE) - 100% těsnostpohodlná velikost s relativně nízkou hmotnostísnadné čištěnívysoce kvalitní materiály bez BPA (bisfenol A-škodlivá chemická sloučenina obsažená v plastech)lahve přispívají ke snížení uhlíkové stopy kvůli nulovým emisím CO2originální italský designvýška: 15 cmhmotnost: 202 gZpůsob čištění: opláchněte horkou vodou po každém použití, zejména pokud se láhev používá k ukládání kapaliny, s výjimkou vody. Použijte horkou vodu a měkkou kapalinu nebo směs horké vody, octa a čajové lžičky sódy na pečení. Po umytí nechte vyschnout vzhůru nohama a bez víka. (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako 24 Láhev Clima Láhev 330 Smoking Černá , Orion hrnek uh dětský+pítko rubby-pejsek 0,3 l (112276)

Zdravá Lahev Zdravá sváča Dinosauři svačinový box a lahev

Zdravá Lahev Zdravá sváča Dinosauři svačinový box a lahev
Detail

Výhodný SET Zdravá lahev a Zdravá sváča obsahuje: Zdravou lahev s náhradní zátkou Svačinový box Zdravá sváča Krytku Floppy na Zdravou lahev PopisKrytka FLOPPY® chrání zátku ZDRAVÉ LAHVE® před mechanickými nečistotami. Před prvním a po každém dalším použitím krytku umyjte teplou pitnou vodou.Balení1x zdravá láhev 0,5 l + 1x zdravá sváča + krytka FLOPPY (patro.cz)

Podobné produkty ako Zdravá Lahev Zdravá sváča Dinosauři svačinový box a lahev , Litinové pítko na zeď, 17 x 20 x 9 cm

Runto SHAPES DOT LÁHEV 750ML Sportovní láhev, , velikost UNI

Runto SHAPES DOT LÁHEV 750ML Sportovní láhev, , velikost UNI
Detail

Sportovní láhev Runto SHAPES DOT zaujme na první pohled nejen svou průhledností, ale i velkým objemem 750 ml. Láhev je vhodná pro aktivní sportovce, kteří chtějí dodržovat správný pitný režim i během dlouhodobého tréninku. Sportovní láhev Runto SHAPES DOT se skvěle drží, je lehká a disponuje šroubovacím vrškem, který se dá jednoduše vyčistit. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Runto SHAPES DOT LÁHEV 750ML Sportovní láhev, , velikost UNI , Dekorativní pítko pro ptáčky se solárními led světly plast (48221)

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, přestože obsahuje půl litru tekutiny. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan , Ptačí pítko s fontánou zelené 50 x 91 cm plast (48232)

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, přestože obsahuje půl litru tekutiny. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan , Ptačí pítko s fontánou bronzové 50 x 91 cm plast (48233)

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, přestože obsahuje půl litru tekutiny. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan , Stagg k-60 (k-60)

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, přestože obsahuje půl litru tekutiny. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan , Liebherr k 230 (k 230)

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, přestože obsahuje půl litru tekutiny. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan , K hříchu i k modlitbě (9788024635415)

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, a díky svému kompaktnímu tvaru se vejde i do tašky na tělesnou výchovu. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan , Shure mv7 k černý (s mv7-k)

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, a díky svému kompaktnímu tvaru se vejde i do tašky na tělesnou výchovu. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan , Panasonic dvd-s700ep-k (dvd-s700ep-k)

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, a díky svému kompaktnímu tvaru se vejde i do tašky na tělesnou výchovu. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan , Panasonic rp-htf295e-k (rp-htf295e-k)

Stojan na víno na 20 lahví lahví černá / šedá Dekorhome

Stojan na víno na 20 lahví lahví černá / šedá Dekorhome
Detail

Tento držák na víno je skvělý nejen k ukládání a vystavování vašich vín, ale zapůsobí také jako půvabná dekorace interiéru. Stojan na víno pojme až 20 lahví vína. Jeho jednoduchý a úhledný design vnese do vaší domácnosti rustikální kouzlo. Výborně se také hodí jako dárek pro přátele či známé, kteří milují víno. Jelikož je vyrobený z pozinkované oceli a masivního borového dřeva, je mimořádně stabilní a odolný. Upozornění: Lahve s vínem nejsou součástí balení. Barva:černá Materiál:masivní borové dřevo / pozinkovaná ocelRozměry:šířka: 42,5 cm hloubka: 22,5 cm výška: 42,5 cm Hmotnost: 3,2 kg Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stojan na víno na 20 lahví lahví černá / šedá Dekorhome , Panasonic sc-hc200eg-k (sc-hc200eg-k)

Medela Láhev pro kojené děti Calma - Calma systém bez láhve

Medela Láhev pro kojené děti Calma - Calma systém bez láhve
Detail

Medela Láhev pro kojené děti Calma - Calma systém bez láhve Náhradní sosák na lahvičku Calma. Lahvička Calma byla navržena především pro podávání mateřského mléka kojeným dětem. Speciální průtokový systém Calmy umožňuje dítěti pít svým vlastním přirozeným způsobem. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Medela Láhev pro kojené děti Calma - Calma systém bez láhve , Růžová koule apolux sph251-k (sph251-k)

Stojan na víno na 20 lahví lahví černá / šedá Dekorhome

Stojan na víno na 20 lahví lahví černá / šedá Dekorhome
Detail

Tento držák na víno je skvělý nejen k ukládání a vystavování vašich vín, ale zapůsobí také jako půvabná dekorace interiéru. Stojan na víno pojme až 20 lahví vína. Jeho jednoduchý a úhledný design vnese do vaší domácnosti rustikální kouzlo. Výborně se také hodí jako dárek pro přátele či známé, kteří milují víno. Jelikož je vyrobený z pozinkované oceli a masivního borového dřeva, je mimořádně stabilní a odolný. Upozornění: Lahve s vínem nejsou součástí balení. Barva:černá Materiál:masivní borové dřevo / pozinkovaná ocelRozměry:šířka: 42,5 cm hloubka: 22,5 cm výška: 42,5 cm Hmotnost: 3,2 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stojan na víno na 20 lahví lahví černá / šedá Dekorhome , Panasonic sc-ua30e-k (sc-ua30e-k)

Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml

Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml
Detail

Skleněná lahev waterdrop® v designu CLEAN od ilustrátorky Marushy Belle s bambusovým víčkem. Lahev je z borosilikátového skla s termoobalem a dárkovým pouzdrem. Waterdrop® skleněné lahve o objemu 600 ml ti pomohou pít více vody na cestách a snížit CO2 stopu. Vylepšené, super těsnící víčko z bambusu a snadno omyvatelné díky širšímu hrdlu. Lahev na pití, která se neokouká. Včetně ochranného neoprenového obalu, který udrží teplotu nápoje delší dobu** Neoprenové pouzdro má na dně malý otvor, který vám umožní nasunout lahev ještě snadněji do ochranného pouzdra - čistá fyzika. Může se lahev dávat do myčky?Pro dlouhodobě stálé barvy a odolnost doporučujeme lahev mýt ručně. Tablety s kyselinami a chemií do myčky mohou poškodit tisk. Je možné do lahve dávat horkou vodu?Ano, lahve jsou také vhodné pro horkou vodu. Borosilikátové sklo je kouzelný materiál. Je obzvláště robustní, odolný proti poškrábání a ohřevu. (fann.cz)

Podobné produkty ako Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml , Panasonic rx-d550e-k (rx-d550e-k)

Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml

Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml
Detail

Skleněná lahev waterdrop® v designu CLEAN od ilustrátorky Marushy Belle s bambusovým víčkem. Lahev je z borosilikátového skla s termoobalem a dárkovým pouzdrem. Waterdrop® skleněné lahve o objemu 600 ml ti pomohou pít více vody na cestách a snížit CO2 stopu. Vylepšené, super těsnící víčko z bambusu a snadno omyvatelné díky širšímu hrdlu. Lahev na pití, která se neokouká. Včetně ochranného neoprenového obalu, který udrží teplotu nápoje delší dobu** Neoprenové pouzdro má na dně malý otvor, který vám umožní nasunout lahev ještě snadněji do ochranného pouzdra - čistá fyzika. Může se lahev dávat do myčky?Pro dlouhodobě stálé barvy a odolnost doporučujeme lahev mýt ručně. Tablety s kyselinami a chemií do myčky mohou poškodit tisk. Je možné do lahve dávat horkou vodu?Ano, lahve jsou také vhodné pro horkou vodu. Borosilikátové sklo je kouzelný materiál. Je obzvláště robustní, odolný proti poškrábání a ohřevu. (fann.cz)

Podobné produkty ako Waterdrop Waterdrop® skleněná lahev design CLEAN láhev 600 ml

Runto VECTRA BIG LÁHEV 810ML Sportovní láhev, růžová, velikost UNI

Runto VECTRA BIG LÁHEV 810ML Sportovní láhev, růžová, velikost UNI
Detail

Sportovní láhev Runto VECTRA BIG zaujme na první pohled nejen svou růžovou barvou, ale i velkým objemem 810 ml. Láhev je vhodná pro aktivní ženy, které chtějí dodržovat správný pitný režim i během dlouhodobého cvičení. Sportovní láhev Runto VECTRA BIG se skvěle drží, je lehoučká a disponuje šroubovacím vrškem, který se dá jednoduše vyčistit. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Runto VECTRA BIG LÁHEV 810ML Sportovní láhev, růžová, velikost UNI

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, přestože obsahuje půl litru tekutiny. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, přestože obsahuje půl litru tekutiny. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, přestože obsahuje půl litru tekutiny. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, přestože obsahuje půl litru tekutiny. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, přestože obsahuje půl litru tekutiny. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 500ml, 24cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, a díky svému kompaktnímu tvaru se vejde i do tašky na tělesnou výchovu. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, a díky svému kompaktnímu tvaru se vejde i do tašky na tělesnou výchovu. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan

Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan
Detail

Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je perfektní společník na každý den. Malý nebo velký: vždy budeš mít po ruce svůj oblíbený nápoj. A přitom budeš mít stále lehká zavazadla. Díky plastovému materiálu není láhev na pití žádnou další zátěží navíc, a díky svému kompaktnímu tvaru se vejde i do tašky na tělesnou výchovu. Ve školní tašce, v batohu nebo v držáku na kole: nic nevyteče, protože tato praktická láhev na pití má velmi dobře těsnící uzávěr.Láhev na pití Klarstein schmatzfatz je výjimečná svým sportovním vzhledem. Při pití zažiješ jedinečné pohodlí, protože díky zavírání "one click" můžeš otevřít láhev i jednou rukou. Na boku je kromě toho šňůrka na přenášení, kterou si můžeš dát například při sportu prostě kolem zápěstí. Svůj nápoj budeš mít tedy okamžitě po ruce.Díky výrobě z Tritanu bez přítomnosti BPA je tato láhev na pití dokonalá jako láhev na vodu, protože její materiál je chuťově neutrální. Něco speciální: pomocí nástavce na ovoce si můžeš vodu osladit lahodnými ovocnými plody. Ovocná dužina zůstává při pití v láhvi a ve vodě rozvíjí jemné aroma.Ve škole, školce, při sportu nebo na cestách: láhev na pití Klarstein schmatzfatz ti nabízí mnoho výhod v každodenních situacích. Přesvědčí přitom svým sportovním designem ve výrazné barvě s roztomilým logem. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein schmatzfatz, láhev na pití, sportovní lahev, 350ml, 18cm, Tritan

Nutrend LÁHEV BIDON 2012 0,5L Sportovní láhev, bílá, velikost UNI

Nutrend LÁHEV BIDON 2012 0,5L Sportovní láhev, bílá, velikost UNI
Detail

Sportovní láhev Nutrend BIDON s odměrkou oceníte při jakékoliv sportovní aktivitě. Láhev má šroubovací uzávěr. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Nutrend LÁHEV BIDON 2012 0,5L Sportovní láhev, bílá, velikost UNI

Camelbak - Láhev

Camelbak - Láhev
Detail

Láhev z kolekce Camelbak. Model vyroben z odolného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Camelbak - Láhev

Puma Láhev

Puma Láhev
Detail

Láhev na vodu z kolekce Puma. (answear.cz)

Podobné produkty ako Puma Láhev

Superdry - Láhev

Superdry - Láhev
Detail

Láhev z kolekce Superdry. (answear.cz)

Podobné produkty ako Superdry - Láhev

Superdry - Láhev

Superdry - Láhev
Detail

Láhev z kolekce Superdry. (answear.cz)

Podobné produkty ako Superdry - Láhev

Superdry - Láhev

Superdry - Láhev
Detail

Láhev z kolekce Superdry. (answear.cz)

Podobné produkty ako Superdry - Láhev

Superdry - Láhev

Superdry - Láhev
Detail

Láhev z kolekce Superdry. (answear.cz)

Podobné produkty ako Superdry - Láhev

Superdry - Láhev

Superdry - Láhev
Detail

Láhev z kolekce Superdry. (answear.cz)

Podobné produkty ako Superdry - Láhev

Superdry - Láhev

Superdry - Láhev
Detail

Láhev z kolekce Superdry. (answear.cz)

Podobné produkty ako Superdry - Láhev

Láhev Al

Láhev Al
Detail

> produkt čistěte ručně > produkt není vhodný pro horké nápoje (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Láhev Al
Vzkaz v láhvi, Vzkaz v láhvi - DVD (W01342), LOVI Pítko/slámka (5901691838420), Markslöjd 108102 - Přisazený lustr AVERY 3xE27/60W/230V (124568), Vzkaz v láhvi (978-80-729-4690-7), Plastia Pítko pro ptáky Finch, olivová, Plastia Pítko pro ptáky Finch, šedá, NUK Push-pull Náhradní pítko (4008600207320), Plastia Pítko pro ptáky Finch, slonová kost, Zahradní pítko pro ptáčky bronzové plast (48223), Koralína v láhvi od rumu (999-00-032-7589-9), NUK Nature Sense - náhradní pítko 2 ks (4008600306412), Litinové závěsné pítko, 15 x 35 x 15 cm, Keramické pítko Anděl, 14,2 x 37,2 x 11,6 cm, ORION Hrnek UH dětský+pítko RUBBY-KOČKA 0,3 l (112278), ORION Hrnek UH dětský+pítko RUBBY-PEJSEK 0,3 l (112276), Litinové pítko na zeď, 17 x 20 x 9 cm, Dekorativní pítko pro ptáčky se solárními LED světly plast (48221), Ptačí pítko s fontánou zelené 50 x 91 cm plast (48232), Ptačí pítko s fontánou bronzové 50 x 91 cm plast (48233), Stagg K-60 (K-60), LIEBHERR K 230 (K 230), K hříchu i k modlitbě (9788024635415), Shure MV7 K černý (S MV7-K), Panasonic DVD-S700EP-K (DVD-S700EP-K), Panasonic RP-HTF295E-K (RP-HTF295E-K), Panasonic SC-HC200EG-K (SC-HC200EG-K), Růžová koule APOLUX SPH251-K (SPH251-K), Panasonic SC-UA30E-K (SC-UA30E-K), Panasonic RX-D550E-K (RX-D550E-K)