Orion úchyt silikon na hrnec 2 ks grande (152186)

Produkt Orion úchyt silikon na hrnec 2 ks grande (152186) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion úchyt silikon na hrnec 2 ks grande (152186) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE (152186)

ORION Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE (152186)
Detail

Chňapka na ucha hrnců a kastrolů GRANDE, zabrání popálení při vaření. Materiál: silikon. Sada 2 ks. Jsou pružná, takže je využijete na více velikostí hrnců. Na větších velikostech přesně sedí, na těch menších plní funkci mini chňapky. Rozměry: vnitřní šířka 8,3 cm, 9x3,5x1,7 cm. Máte doma hrnce GRANDE a vadí vám, že ucha při vaření pálí? Díky chňapce Orion silikonové úchyty na hrnec už vás pálit nebudou. V sadě naleznete 2 úchyty s vnitřní šířkou 8,3 cm, které stačí nasadit na horká ucha a hrnec můžete pohodlně přenést, aniž byste se spálili. Silikonové úchyty GRANDE jsou pružné, takže je lze použít na hrnce různých velikostí. Pokud zrovna nebudou silikonové úchyty Orion přesně sedět, poslouží jako chňapky. Klíčové vlastnosti chňapky Orion - silikonový úchyt na hrnec GRANDE 2 ksSe silikonovým úchytem na hrnec GRANDE už se nespálíte o rozpálená ucha hrncůV sadě chňapky Orion se nachází 2 silikonové úchyty kompatibilní s hrnci... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE (152186) , Orion poklice skleněná grande k 112969 nerez úchyt (126316)

Orion Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE

Detail

Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE od značky Orion zabrání popálení při vaření. Stačí jednoduše nasadit úchyty na ucha hrnce a hrnec je možné pohodlně přenést. Pružný materiál využijete na více velikostí hrnců. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE , Orion hrnec grande pr. 32 cm skleněná poklice

Úchyt na poklice - 2 ks - ORION

Úchyt na poklice - 2 ks - ORION
Detail

Náhradní úchyt k poklici - sada 2 ks. Materiál: nerez/plast. Rozměry: pr. 6 cm. Náhradní úchyt k poklici - sada 2 ks. Materiál: nerez/plast. Rozměry: pr. 6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Úchyt na poklice - 2 ks - ORION , Orion hrnec se skleněnou poklicí grande, pr. 20 cm

Sada hrnců ORION Grande 9ks

Sada hrnců ORION Grande 9ks
Detail

Sada hrnců ORION Grande 9ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada hrnců ORION Grande 9ks , Orion grande hrnec pr. 32 cm skleněná poklice (113155)

Sada hrnců ORION Grande 7ks

Sada hrnců ORION Grande 7ks
Detail

Sada hrnců ORION Grande 7ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada hrnců ORION Grande 7ks , Orion hrnec grande pr. 28 cm skleněná poklice (113125)

ORION ND úchyt nerez na poklici 2 ks (180643)

ORION ND úchyt nerez na poklici 2 ks (180643)
Detail

úchyt náhradní, k poklici - sada 2 ks. Materiál: nerez. Vhodný pro poklice pr. 14 - 30 cm. Rozměry: pr. 6 cm. Rozbil se vám úchyt na vaší oblíbené poklici? Nemusíte kupovat novou, Orion nerezový úchyt na poklice vaše trápení vyřeší. Sada obsahuje 2 náhradní nerezové úchyty, které jsou vhodné pro poklice s průměrem 14 - 30 cm. Klíčové vlastnosti Orion ND nerezový úchyt na poklici náhradníSada obsahuje 2 kusyOrion ND nerez úchyt na poklici je vhodný na poklice o průměru 14 - 30 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION ND úchyt nerez na poklici 2 ks (180643) , Orion forma na 12 donuts grande

Hrnec s poklicí ORION Grande 7l

Hrnec s poklicí ORION Grande 7l
Detail

Hrnec ORION Grande s poklicí 28 cm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí ORION Grande 7l , Silikon tesneni slehackova lahev 2 ks orion

Hrnec s poklicí ORION Grande 2,3l

Hrnec s poklicí ORION Grande 2,3l
Detail

Hrnec ORION Grande s poklicí 20 cm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí ORION Grande 2,3l , Orion forma na bábovku grande 24,5 cm

Hrnec s poklicí ORION Grande 4l

Hrnec s poklicí ORION Grande 4l
Detail

Hrnec ORION Grande s poklicí 24 cm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí ORION Grande 4l , Orion pánev grande na lívance 7 (112974)

Hrnec s poklicí ORION Grande 9,7l

Hrnec s poklicí ORION Grande 9,7l
Detail

Hrnec ORION GRANDE 9,7l s poklicí (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí ORION Grande 9,7l , Orion mašlovačka silikon 20 cm 2 ks mix

ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt (126316)

ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt (126316)
Detail

Poklice skleněná hranatá, s nerezovým úchytem a otvorem pro únik přebytečné páry. Využijete ji na grilovací pánev GRANDE 112969. Materiál: sklo, nerez. Lze použít do teploty 160 °C. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: 27x27 cm. ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt na hrnec či pánev o průměru 26 cm bude základní výbavou pro každou kuchyni. Poklice ORION je vytvořená z elegantního skla, které perfektně funguje. Poklice je vybavena praktickou rukojetí, která zajistí bezpečné zacházení. Poklice se dá bez starostí používat v troubě a mýt v myčce na nádobí. Zajímavé vlastnosti poklice ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt Průměr poklice: 26 cm Vkusná a funkční poklice z odolného skla Poklice ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt se chlubí praktickou rukojetí pro jednodušší uchopení Může se vložit do myčky na nádobí Poklici je možné používat v troubě, vysokých teplot se nemusíte obávat Snese teplotu až 160 °C (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt (126316) , Banquet tlakový hrnec grande red, 5 l

Westmark Struhadlo na noky na hrnec, se stěrkou

Detail

Struhadlo na noky WESTMARK z vysoce kvalitní nerezové oceli. Struhadlo lze umístit přímo na hrnec, díky čemuž nebudete mít těsto kolem hrnce, ale v přímo v hrnci. K lepšímu výsledku vám také dopomůže plastová stěrka, která je součástí balení. Lze umístit na hrnce o průměru 24 – 28 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Struhadlo na noky na hrnec, se stěrkou , Orion pánev palačinková grande 27cm

Orion Hrnec GRANDE pr. 32 cm skleněná poklice

Orion Hrnec GRANDE pr. 32 cm skleněná poklice
Detail

Masivní hrnec s poklicí s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT. Můžete v něm vařit, smažit, dusit, opékat a zapékat s minimální spotřebou tuku. Připravovaný pokrm se nepřipéká. Poklice s otvorem pro únik přebytečné páry. Vhodný na všechny typy spotřebičů včetně indukce i trouby. Doporučujeme použití kuchyňské chňapky. U plynových sporáků volte správnou velikost plamene, u elektrických, sklokeramických a indukčních vařičů je nutné zvolit odpovídající velikost ploténky. Připravovaný pokrm lze na sporáku připravit a pak jej vložit do trouby. Připravené jídlo můžete pohodlně skladovat v hrncích také v chladničce. Při použití v troubě poklice max. do 200 °C. Lze mýt v myčce na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec GRANDE pr. 32 cm skleněná poklice , Orion grande pánev na lívance 7 smajlík (112934)

Orion Hrnec se skleněnou poklicí Grande, 20 cm

Detail

Hrnec Grande s poklicí má velmi kvalitní nepřilnavý porch, ve kterém můžete vařit, smažit, dusit opékat, nebo zapékat v troubě s minimem tuku. Vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce. Objem hrnce je 2,3 litru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec se skleněnou poklicí Grande, 20 cm , Orion pánev na 4 volská oka grande 112935

Orion Hrnec se skleněnou poklicí Grande, 24 cm

Detail

Hrnec Grande s poklicí má velmi kvalitní nepřilnavý porch, ve kterém můžete vařit, smažit, dusit opékat, nebo zapékat v troubě s minimem tuku. Vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce. Objem hrnce je 4 litru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec se skleněnou poklicí Grande, 24 cm , Orion forma na koláč grande pr. 28,5 cm

Orion Hrnec GRANDE pr. 32 cm skleněná poklice

Detail

Hrnec s poklicí od značky Orion se hodí do každé domácnosti. Můžete v něm vařit, dusit, smažit, opékat a zapékat a to vše s minimální spotřebou tuku díky nepřilnavému povrchu Pfluon granit. Lze jej použít v troubě i na všech sporácích včetně indukce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec GRANDE pr. 32 cm skleněná poklice , Orion micek na prani 2 ks

Orion Hrnec PASTA GRANDE 5,5 l skleněná poklice

Detail

Masivní hrnec se skleněnou poklicí ideální na vaření těstovin i na smažení. Speciálně řešené úchyty udrží poklici při cezení na svém místě. Objem hrnce je 5,5 litru. a je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec PASTA GRANDE 5,5 l skleněná poklice , Orion hrnec na nakládání kyseláč 2,5 l

Orion Hrnec GRANDE pr. 28 cm, skleněná poklice

Detail

Hrnec s nepřilnavou povrchovou úpravou PFLUON GRANIT a profilovaným dnem. Vlivem těchto vlastností docílíte minimální spotřeby tuku a pokrmy se vám nebudou připékat. Poklici lze v troubě použít maximálně do teploty 200 °C. Lze použít na všechny typy spotřebičů, včetně indukčních varných desek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec GRANDE pr. 28 cm, skleněná poklice , Orion hrnec na nakládání zeleniny 1,3 l

Orion Hrnec se skleněnou poklicí Grande, pr. 20 cm

Orion Hrnec se skleněnou poklicí Grande, pr. 20 cm
Detail

Masivní hrnec s poklicí s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem Pfluon Granit. Můžete v něm vařit, smažit, dusit, opékat a zapékat s minimální potřebou tuku. Připravovaný pokrm se nepřipéká. Hrnec je dodáván s poklicí s otvorem pro únik přebytečné páry. Vhodný na všechny typy spotřebičů včetně indukce. V troubě používejte bez poklice. Materiál: hliník s vynikajícím nepřilnavým povrchem a s profilovaným dnem. Výška bez poklice 8,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec se skleněnou poklicí Grande, pr. 20 cm , Orion pánev na 7 lívanců grande pr. 27 cm

ORION Hrnec GRANDE pr. 28 cm skleněná poklice (113125)

ORION Hrnec GRANDE pr. 28 cm skleněná poklice (113125)
Detail

Hrnec - průměr 28 cm, objem 7 l, vnější povrch nepřilnavý , vnitřní povrch nepřilnavý, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou, do maximální teploty 200 °C Hrnec ORION GRANDE S hrncem ORION GRANDE o průměru 28 cm a objemu 7 l je příprava pokrmů velmi snadná. Hrnec je vyroben z masivního hliníku a doplněn o velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT. V nádobí můžete vařit, smažit, dusit, opékat i zapékat, a to s minimální potřebou tuku, aniž by se připravovaný pokrm připékal. Hrnec je opatřen masivní skleněnou poklicí s otvorem pro únik přebytečné páry a profilovaným dnem. Nádobí je přitom vhodné pro použití na všech typech ohřevů a lze používat rovněž v troubě, a to při teplotě do 200 °C. Připravený pokrm můžete pohodlně skladovat v hrncích také v chladničce a samozřejmostí je možnost umývání v... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Hrnec GRANDE pr. 28 cm skleněná poklice (113125) , Orion forma na dort s víkem grande 26 cm

ORION GRANDE Hrnec pr. 32 cm skleněná poklice (113155)

ORION GRANDE Hrnec pr. 32 cm skleněná poklice (113155)
Detail

Hrnec - průměr 32 cm, objem 9,7 l, vnější povrch nepřilnavý , vnitřní povrch nepřilnavý, rukojeť litý hliník, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou, do maximální teploty 200 °C Preferujete domácí přípravu jídla? Hrnec ORION vám k tomu poslouží. Praktický hrnec s objemem 9,7 l zaujme ve vaší kuchyni důležité místo. Přestože si budete opakovaně dělat polévky, omáčky či přílohy, jakékoliv obavy z připálení jsou naprosto zbytečné díky nepřilnavému povrchu. Tento hrnec je vhodný i na vaření, kdy se používá neostré kovové náčiní. Materiál těla hrnce: hliník Materiál vnitřní strany hrnce: nepřilnavý Průměr nádoby: 32 cm Tento hrnec je funkční i do trouby Hrnec lze umýt i v myčce na nádobí S tímto hrncem můžete používat i neostré kovové náčiní Typ ohřevu: plynová, elektrická, indukční a sklokeramická Příslušenství k hrnci ORION: poklice Poklička zvládne i teploty v troubě (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION GRANDE Hrnec pr. 32 cm skleněná poklice (113155) , Orion grande pánev 28 cm (112990)

ORION GRANDE Hrnec pr. 24 cm skleněná poklice (113100)

ORION GRANDE Hrnec pr. 24 cm skleněná poklice (113100)
Detail

Hrnec - průměr 24 cm, objem 4 l, vnější povrch nepřilnavý , vnitřní povrch nepřilnavý, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou, do maximální teploty 200 °C S hrncem ORION GRANDE o průměru 24 cm a objemu 4 l je příprava pokrmů velmi snadná. Hrnec je vyroben z masivního hliníku a doplněn o velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT. V nádobí můžete vařit, smažit, dusit, opékat i zapékat, a to s minimální potřebou tuku, aniž by se připravovaný pokrm připékal. Hrnec je opatřen masivní skleněnou poklicí s otvorem pro únik přebytečné páry a profilovaným dnem. Nádobí je přitom vhodné pro použití na všech typech ohřevů a lze používat rovněž v troubě, a to při teplotě do 200 °C. Připravený pokrm můžete pohodlně skladovat v hrncích také v chladničce a samozřejmostí je možnost umývání v myčce na nádobí. Nádobí ORION GRANDE je ideálním řešením pro zdravější způsob přípravy pokrmů. Klíčové vlastnosti hrnce... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION GRANDE Hrnec pr. 24 cm skleněná poklice (113100) , Orion sada nádobí grande 7ks (113126)

Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou (61112240)

Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou (61112240)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na halušky, nerezové, se stěrkou, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky, nerezová barva Praktické struhadlo Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou vám poslouží při přípravě strouhaných surovin. S pomocí struhadla Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou se stane příprava halušek či špeclí hračkou. Struhadlo s jedním výměnným nástavcem umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Je navržené tak, aby sneslo mytí v myčce, nemusíte se tak zdržovat ručním mytím. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která mu propůjčuje odolnost proti korozi a také se snadno udržuje. Podstatné vlastnosti struhadla Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou Praktické ruční struhadlo vám usnadní nastrouhání surovin pro vaření Struhadlo pro přípravu halušek, noků a špeclí Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Jde umývat v myčce Barva: nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou (61112240) , Orion pánev steaková grande 27 cm

Orion Hrnec pom. vaření GRANDE nízkotlakový pr. 26 + skleněná poklice

Detail

Nízkotlakový hrnec Grande od značky Orion šetří energii a výrazně zkracuje dobu přípravy potravin.** Bezpečnostní ventil** zabraňuje přetlaku. Lze použít na všech typech varných desek, nepoužívejte v troubě. Lze mýt v myčce bez poklice. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec pom. vaření GRANDE nízkotlakový pr. 26 + skleněná poklice , Orion sada nádobí grande 9ks (113127)

Orion Hrnec pom. vaření GRANDE nízkotlakový pr. 26 + skleněná poklice - zánovní

Detail

Nízkotlakový hrnec Grande od značky Orion šetří energii a výrazně zkracuje dobu přípravy potravin.** Bezpečnostní ventil** zabraňuje přetlaku. Lze použít na všech typech varných desek, nepoužívejte v troubě. Lze mýt v myčce bez poklice. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec pom. vaření GRANDE nízkotlakový pr. 26 + skleněná poklice - zánovní , Orion deska grilovací grande 34x26,5 cm

Hrnec na pomalé vaření s poklicí ORION Grande 5,5l - rozbaleno - bez originálního obalu

Hrnec na pomalé vaření s poklicí ORION Grande 5,5l - rozbaleno - bez originálního obalu
Detail

NakupteHrnec na pomalé vaření s poklicí ORION Grande 5,5l - rozbaleno - bez originálního obaluz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Tlakové hrnceza999.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec na pomalé vaření s poklicí ORION Grande 5,5l - rozbaleno - bez originálního obalu , Orion pánev grande pr. 18 cm

Orion Forma na muffiny - nepřilnavá Grande 12 ks

Orion Forma na muffiny - nepřilnavá Grande 12 ks
Detail

Forma na muffiny - nepřilnavá Grande Vysoce kvalitní hliníkovou formu ocení každý milovník pečení muffinů. Najednou v ní můžete upéct 12 košíčků tohoto sladkého pokrmu. Rychlý dezert, při kterém neušpiníte spoustu nádobí a zvládnou ho i děti. Do formy jednoduše vložte košíčky podle preference naplňte těstem a dejte zapéct. Forma má nepřilnavý povrch. Obsah: 12 otvorů Materiál: hliníková ocel s kvalitním nepřilnavým povrchem Xynflon GRANDE Rozměr: průměr 5 cm 35 x 26,5 x 3 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma na muffiny - nepřilnavá Grande 12 ks , Orion poklice ke grilovací pánvi grande

ZOPA zámek na úchyty skříněk 2 ks (8595114443192)

ZOPA zámek na úchyty skříněk 2 ks (8595114443192)
Detail

Dětská pojistka - zábrana proti otevření skříněk, nasazovací, materiál plast, výška 15 cm, 2 kusy v balení Být neustále ve střehu a hlídat každý krok dítěte je náročné, dá se říct, že nemožné. Ochranné prvky od ZOPY vám pomohou, aby se dítku, které začalo objevovat svět a prozkoumávat každý roh vaší domácnosti, nestal žádný vážný úraz. Tento zámek zabrání, aby se dítě dostalo k obsahu skříněk a ublížilo sobě nebo poničilo věc vám drahou. Zámek se snadno ovládá pomocí dvou tlačítek, která dítě nedokáže zmáčknout, pro dospělého je ale odemknutí velmi snadné. Instalace zámku je velmi jednoduchá. V balení naleznete dva kusy zámků ZOPA. Klíčové vlastnosti zámku na úchytky skříněk ZOPA 2 ks Ochranné prvky od ZOPY pro maximální bezpečí vašeho dítěte Kvalitní provedení i materiál Zámek zabraňuje, aby se dítě dostalo k obsahu skříněk Otevírání pomocí dvou tlačítek Snadná instalace Pro dospělého je uvolnění... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZOPA zámek na úchyty skříněk 2 ks (8595114443192) , Orion pánev grande wooden, 28 cm

Napínací úchyty na prostěradla extra dlouhé, sada 2 ks

Napínací úchyty na prostěradla extra dlouhé, sada 2 ks
Detail

jednoduchá aplikace pro všechny typy prostěradel vhodné pro jednolůžko Napínací úchyty na prostěradla zabrání jejich shrnování na lůžku. Prostěradlo bude nádherně vypnuté a vždy na svém místě. Zcela jednoduchá aplikace a to na všechny typy prostěradel. Extra dlouhé úchyty jsou vhodné pro prostěradla na jednolůžko. Dodáváme jako sadu 2 ks, jeden úchyt na šířku matrace a druhý na délku. Materiál: kov, guma Rozměry: d. 62 a 102 cm, š. 2,5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Napínací úchyty na prostěradla extra dlouhé, sada 2 ks , Orion poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt (122575)

LAVA METAL Silikonové úchyty oranžové - sada 2 ks (LVST101O)

LAVA METAL Silikonové úchyty oranžové - sada 2 ks (LVST101O)
Detail

Chňapka silikonových úchytů, oranžové - sada 2 ks Pro bezpečnou manipulaci s litinovým nádobím Při běžné manipulaci s litinovým nádobím zcela jistě oceníte chňapky Lava Metal. Silikonové úchyty zabrání nechtěnému popálení od horkého hrnce. Oranžové úchyty stačí snadno nasadit na ucha hrnce, kde již samy drží. Silikonové kryty bezpečně izolují teplo, jsou praktické, elegantní a ze zdravotně nezávadného materiálu. V balení obdržíte 2 ks úchytu Lava Metal v oranžové barvě. Klíčové vlastnosti silikonových úchytů Lava Metal - oranžové 2 ksSilikonové chňapky značky Lava Metal určené na ucha hrnců Spolehlivě izolují teplo a tím zabraňují popáleníSada obsahuje 2 ks oranžových úchytůUrčené pro bezpečnou manipulaci s litinovým nádobímJednoduché nasazení i údržbaPraktické, elegantní a ze zdravotně nezávadného materiáluBalení:2 ks oranžových silikonových úchytů (alza.cz)

Podobné produkty ako LAVA METAL Silikonové úchyty oranžové - sada 2 ks (LVST101O) , Orion poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt (122579)

LAVA METAL Silikonové úchyty červené - sada 2 ks (LVST101R)

LAVA METAL Silikonové úchyty červené - sada 2 ks (LVST101R)
Detail

Chňapka silikonových úchytů, červené - sada 2 ks Pro bezpečnou manipulaci s litinovým nádobím Máte doma litinové nádobí? Právě pro vás jsou tu LAVA METAL silikonové úchyty. Slouží pro bezpečnou manipulaci s litinovým nádobím. Nasazením úchytů na rozpálená ucha hrnce či plotýnky zabráníte popálení. Úchyty jsou vyrobeny ze silikonu, který je odolný vůči vysokým teplotám. Chňapky LAVA METAL jednoduše vyčistíte pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Úchyty jsou dodávány v sadě 2 kusů. Jejich červená barva dodá vaší kuchyni styl. Pořiďte si tento doplněk k litinovému nádobí a už se nemusíte manipulace s rozpálenými hrnci bát. Klíčové vlastnosti silikonových úchytů LAVA METALÚchyty LAVA METAL slouží pro bezpečnou manipulaci s horkým litinovým nádobímJsou vyrobeny ze silikonu odolného vůči vysokým teplotámChňapky LAVA METAL vyčistíte jednoduše pod tekoucí vodou či v myčce na nádobíJsou dodávány ve stylové červené barvěKaždá sada obsahuje 2 kusy (alza.cz)

Podobné produkty ako LAVA METAL Silikonové úchyty červené - sada 2 ks (LVST101R)

Koktejlová lžička - 2 ks - ORION

Koktejlová lžička - 2 ks - ORION
Detail

Lžička koktejlová. Materiál: kvalitní nerez. Leštěná. Sada 2 ks. Rozměry: d. 21 cm, š. 2,8 cm. Lžička koktejlová. Materiál: kvalitní nerez. Leštěná. Sada 2 ks. Rozměry: d. 21 cm, š. 2,8 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Koktejlová lžička - 2 ks - ORION

Lapač nečistot, 2 ks - ORION

Lapač nečistot, 2 ks - ORION
Detail

Lapač nečistot zabrání ucpávání odpadů a ušetří Vám jejich časté čištění. Sada 2 kusů. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 6,5 cm, pr. sítka 3 cm, v. 1 cm. Lapač nečistot zabrání ucpávání odpadů a ušetří Vám jejich časté čištění. Sada 2 kusů. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 6,5 cm, pr. sítka 3 cm, v. 1 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Lapač nečistot, 2 ks - ORION

Hrnec ORION 3,2l

Hrnec ORION 3,2l
Detail

Šunkovar ORION 3.2l (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec ORION 3,2l

ORION GRANDE Deska grilovací GRANDE 42x27 cm (112940)

ORION GRANDE Deska grilovací GRANDE 42x27 cm (112940)
Detail

Grilovací deska - nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT, vroubkovaný povrch, profilované dno, výlevka pro vylévání tuku, vhodná na všechny typy spotřebičů včetně indukce, lze mýt v myčce na nádobí, grilovací plocha 33 × 26 cm, rozměry 42 × 27 × 5,5 cm Grilovací deska Grande s uchy po stranách kombinuje výhody plechu a grilovací pánve. Díky jejímu univerzálnímu provedení je vhodná pro použití nejen na grilu a v troubě, ale i pro všechny typy sporáků včetně indukce. Deska je vyrobena z hliníku potaženého nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT, což jí předurčuje dlouhou životnost. Zároveň je ideální k přípravě steaků, u kterých stačí minimální množství tuku. Samozřejmostí je vroubkovaný profil, který vytvoří na grilované surovině typickou mřížku a zabraňuje připalování. Grilovací deska Grande je navíc na jedné straně vybavena kanálkem, pomocí něhož odteče přebytečný tuk a lze ji mýt v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti grilovací desky GRANDE 42... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION GRANDE Deska grilovací GRANDE 42x27 cm (112940)

Petite&Mars Úchyty Hang k zavěšení tašky na kočárek - 2 ks

Detail

Praktické úchyty od značky Petite & Mars k připevnění přebalovací tašky na kočárek. Konec s karabinou jednoduše protáhněte okem obtočeným okolo konstrukce kočárku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Petite&Mars Úchyty Hang k zavěšení tašky na kočárek - 2 ks

Orion Zátka silikon pr. 3,5 cm 5 ks hnědá

Orion Zátka silikon pr. 3,5 cm 5 ks hnědá
Detail

Zátka na láhev s běžnou velikostí hrdla, např. od vína, moštu nebo minerálky Tento pružný špunt v hnědém provedení dostatečně utěsní vylévací otvor tak, aby nedošlo k nechtěnému vylití na stole, kuchyňské lince nebo při uložení rozdělaných láhví se sirupem, moštem, domácí šťávou v ledničce. Dolní průměr určený pro utěsnění hrdla je 2 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Zátka silikon pr. 3,5 cm 5 ks hnědá

Orion Razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks VELIKONOCE

Detail

Velikonoční razítka od značky Orion pro pečení sušenek, cukroví a podobných sladkostí. Na vykrojeném kolečku z těsta snadno vytvoříte požadovaný motiv. 4 varianty velikonočních dekorů na snímatelných silikonových nástavcích na dřevěném základu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks VELIKONOCE

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks hnědá (151740)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks hnědá (151740)
Detail

Formička silikonová, odolná teplotám od -40 °C do +220 °C, lze mýt v myčce, skladné, 6 ks, hnědá, rozměry: pr. 6,5 cm, v. 3 cm Rádi byste si připravili výtečné muffiny? Se silikonovými formičkami na muffiny od firmy Orion vám to půjde snadno. V balení najdete 6 kusů formiček v hnědé barvě. Košíčky jsou vyrobeny ze žáruvzdorného silikonu, takže vydrží teploty od -40 do 220 °C. Navíc díky tomuto materiálu formičky nepřejímají chutě ani vůně z použitých potravin a tak je můžete využívat jak na sladké, tak na slané muffiny. Jistě oceníte, že košíčky lze mýt v myčce nádobí. Formičky mají průměr 6,5 cm a jsou vysoké 3 cm. Klíčové vlastnosti formiček na muffiny Orion - 6 ks v hnědé barvěBalení obsahuje 6 hnědých formičekFormičky jsou vyrobeny z žáruvzdorného silikonuKošíčky vydrží teploty -40 do 220 °CFormičky od značky Orion nepřejímají chutěKošíčky lze mýt v myčce nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks hnědá (151740)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 12 ks oranžová (151758)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 12 ks oranžová (151758)
Detail

Formička na muffiny, sada 12 kusů, snáší vysoké teploty (od -40 °C do +220 °C), nepřejímá chutě ani vůně z použitých potravin, vhodná do myčky na nádobí, rozměry: pr. 5,5 cm, výška 2,5 cm Rádi byste si připravili výtečné muffiny? Se silikonovými formičkami na muffiny od firmy Orion vám to půjde snadno. V balení najdete 12 kusů formiček v oranžové barvě. Košíčky jsou vyrobeny ze žáruvzdorného silikonu, takže vydrží teploty od -40 do 220 °C. Navíc díky tomuto materiálu formičky nepřejímají chutě ani vůně z použitých potravin a tak je můžete využívat jak na sladké, tak na slané muffiny. Jistě oceníte, že košíčky lze mýt v myčce nádobí. Formičky mají průměr 5,5 cm a jsou vysoké 2,5 cm. Klíčové vlastnosti formiček na muffiny Orion - 12 ks v oranžové barvěBalení obsahuje 12 oranžových formičekFormičky na muffiny jsou vyrobeny ze žáruvzdorného silikonuKošíčky vydrží teploty -40 do 220 °CFormičky na muffiny od značky Orion nepřejímají... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička silikon košíček Muffiny 12 ks oranžová (151758)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741)
Detail

Formička silikonová, odolná teplotám od -40 °C do +220 °C, lze mýt v myčce, skladné, 6 ks, oranžová, rozměry: pr. 6,5 cm, v. 3 cm Rádi byste si připravili výtečné muffiny? Se silikonovými formičkami na muffiny od firmy Orion vám to půjde snadno. V balení najdete 6 kusů formiček v oranžové barvě. Košíčky jsou vyrobeny ze žáruvzdorného silikonu, takže vydrží teploty od -40 do 220 °C. Navíc díky tomuto materiálu formičky nepřejímají chutě ani vůně z použitých potravin a tak je můžete využívat jak na sladké, tak na slané muffiny. Jistě oceníte, že košíčky lze mýt v myčce nádobí. Formičky mají průměr 6,5 cm a jsou vysoké 3 cm. Klíčové vlastnosti formiček na muffiny Orion - 6 ks v oranžové barvěBalení obsahuje 6 oranžových formičekFormičky jsou vyrobeny z žáruvzdorného silikonuKošíčky vydrží teploty -40 do 220 °CFormičky od značky Orion nepřejímají chutěKošíčky lze mýt v myčce nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741)

ORION Forma silikon košíček Muffiny 12 ks hnědá (151757)

ORION Forma silikon košíček Muffiny 12 ks hnědá (151757)
Detail

Pečicí forma na muffiny, silikonová, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 220 °C Rádi si pečete pro své blízké? Pak určitě najdete využití pro pečicí formu ORION Forma silikon košíček Muffiny 12 ks hnědá. Tento typ se hodí na muffiny. S touto pečicí formou zvládnete vytvořit 1 ks muffin. Materiálem pečicí formy je silikon a proto nabízí nízkou hmotnost. Radost vám určitě udělá i možnost umýt pečicí formu v myčce. Nejvyšší teplota vhodná k použití pečící formy ORION je 220 °C. Důležité parametry pečicí formy ORION Forma silikon košíček Muffiny 12 ks hnědá Tato pečicí forma vám pomůže s přípravou oblíbených dobrot Materiál pečící formy: silikon ORION Forma silikon košíček Muffiny 12 ks hnědá se hodí k vložení do myčky Maximální teplota, při které můžete použít: 220 °C Určení pečící formy ORION: na muffiny (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma silikon košíček Muffiny 12 ks hnědá (151757)

Sada tlakových hrnců PERFECT PLUS WMF 2 ks

Sada tlakových hrnců PERFECT PLUS WMF 2 ks
Detail

Hlavní výhody: pro přípravu zdravých a chutných jídel jídlo uvaří v krátkém čase a uspoří energii na všechny typy varných desek bezpečná a odolná odnímatelná rukojeť kvalitní dno pro rovnoměrný rozvod tepla V sadě: 1x tlakový hrnec s objemem 4,5 l 1x tlakový hrnec s objemem 3 l Doplňující informace: včetně odnímatelné rukojeti a 1 ks poklice průměr hrnců: 22 cm rozměry: 42,3 cm x 25,7 cm x 22 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada tlakových hrnců PERFECT PLUS WMF 2 ks

Sada tlakových hrnců PERFECT PLUS WMF 2 ks

Sada tlakových hrnců PERFECT PLUS WMF 2 ks
Detail

Hlavní výhody: pro přípravu zdravých a chutných jídel jídlo uvaří v krátkém čase a uspoří energii na všechny typy varných desek bezpečná a odolná odnímatelná rukojeť kvalitní dno pro rovnoměrný rozvod tepla V sadě: 1x tlakový hrnec s objemem 4,5 l 1x tlakový hrnec s objemem 3 l Doplňující informace: včetně odnímatelné rukojeti a 1 ks poklice průměr hrnců: 22 cm rozměry: 42,3 cm x 25,7 cm x 22 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada tlakových hrnců PERFECT PLUS WMF 2 ks

Hrnec tlakový BANQUET Grande Red 5l

Hrnec tlakový BANQUET Grande Red 5l
Detail

NakupteHrnec tlakový BANQUET Grande Red 5lz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Tlakové hrnceza899.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec tlakový BANQUET Grande Red 5l

Pánev ORION Grande 20cm

Pánev ORION Grande 20cm
Detail

Pánev ORION Grande 20 cm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pánev ORION Grande 20cm

Pánev ORION Grande 28cm

Pánev ORION Grande 28cm
Detail

Pánev ORION Grande 28 cm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pánev ORION Grande 28cm

Džezva ORION Grande 0,5l

Džezva ORION Grande 0,5l
Detail

Džezva ORION Grande 0.5l (tipa.eu)

Podobné produkty ako Džezva ORION Grande 0,5l

Pánev ORION Grande 26cm

Pánev ORION Grande 26cm
Detail

Pánev ORION Grande 26 cm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pánev ORION Grande 26cm

Pánev ORION Grande 26x26cm

Pánev ORION Grande 26x26cm
Detail

Pánev ORION Grande 26 x 26 cm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pánev ORION Grande 26x26cm
ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt (126316), Orion Hrnec GRANDE pr. 32 cm skleněná poklice , Orion Hrnec se skleněnou poklicí Grande, pr. 20 cm, ORION GRANDE Hrnec pr. 32 cm skleněná poklice (113155), ORION Hrnec GRANDE pr. 28 cm skleněná poklice (113125), Orion Forma na 12 donuts Grande, silikon tesneni slehackova lahev 2 ks orion, Orion Forma na bábovku Grande 24,5 cm, ORION Pánev GRANDE na lívance 7 (112974), Orion Mašlovačka silikon 20 cm 2 ks mix , Banquet Tlakový hrnec Grande Red, 5 l, Orion Pánev palačinková GRANDE 27cm, ORION GRANDE Pánev na lívance 7 SMAJLÍK (112934), Orion pánev na 4 volská oka Grande 112935, Orion Forma na koláč GRANDE pr. 28,5 cm , orion micek na prani 2 ks, Orion Hrnec na nakládání Kyseláč 2,5 l, Orion Hrnec na nakládání zeleniny 1,3 l, Orion Pánev na 7 lívanců Grande pr. 27 cm, Orion Forma na dort s víkem Grande 26 cm, ORION GRANDE Pánev 28 cm (112990), ORION Sada nádobí GRANDE 7ks (113126), Orion Pánev steaková GRANDE 27 cm, ORION Sada nádobí GRANDE 9ks (113127), Orion Deska grilovací GRANDE 34x26,5 cm , Orion Pánev GRANDE pr. 18 cm , Orion Poklice ke grilovací pánvi Grande, Orion Pánev GRANDE WOODEN, 28 cm , ORION Poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt (122575), ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt (122579)