Orion nd úchyt nerez na poklici 2 ks (180643)

Produkt Orion nd úchyt nerez na poklici 2 ks (180643) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion nd úchyt nerez na poklici 2 ks (180643) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION ND úchyt nerez na poklici 2 ks (180643)

ORION ND úchyt nerez na poklici 2 ks (180643)
Detail

úchyt náhradní, k poklici - sada 2 ks. Materiál: nerez. Vhodný pro poklice pr. 14 - 30 cm. Rozměry: pr. 6 cm. Rozbil se vám úchyt na vaší oblíbené poklici? Nemusíte kupovat novou, Orion nerezový úchyt na poklice vaše trápení vyřeší. Sada obsahuje 2 náhradní nerezové úchyty, které jsou vhodné pro poklice s průměrem 14 - 30 cm. Klíčové vlastnosti Orion ND nerezový úchyt na poklici náhradníSada obsahuje 2 kusyOrion ND nerez úchyt na poklici je vhodný na poklice o průměru 14 - 30 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION ND úchyt nerez na poklici 2 ks (180643) , Orion stojan na vařečku+poklici nerez

Úchyt na poklici Medium ND Staub mosaz

Úchyt na poklici Medium ND Staub mosaz
Detail

Elegantní úchyt o průměru 2,8 cm, který se hodí jako náhrada pro jakoukoli poklici značky Staub. Vyroben z masivní mosazi. Má jedinečný tvar, díky kterému pohodlně padne do ruky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Úchyt na poklici Medium ND Staub mosaz , Orion poklice skleněná grande k 112969 nerez úchyt (126316)

Úchyt na poklici Medium ND Staub mosaz

Úchyt na poklici Medium ND Staub mosaz
Detail

Elegantní úchyt o průměru 2,8 cm, který se hodí jako náhrada pro jakoukoli poklici značky Staub. Vyroben z masivní mosazi. Má jedinečný tvar, díky kterému pohodlně padne do ruky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Úchyt na poklici Medium ND Staub mosaz , Orion poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt (122575)

Úchyt na poklici Medium ND Staub mosaz

Úchyt na poklici Medium ND Staub mosaz
Detail

Elegantní úchyt o průměru 2,8 cm, který se hodí jako náhrada pro jakoukoli poklici značky Staub. Vyroben z masivní mosazi. Má jedinečný tvar, díky kterému pohodlně padne do ruky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Úchyt na poklici Medium ND Staub mosaz , Orion poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt (122579)

Úchyt na poklice - 2 ks - ORION

Úchyt na poklice - 2 ks - ORION
Detail

Náhradní úchyt k poklici - sada 2 ks. Materiál: nerez/plast. Rozměry: pr. 6 cm. Náhradní úchyt k poklici - sada 2 ks. Materiál: nerez/plast. Rozměry: pr. 6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Úchyt na poklice - 2 ks - ORION , Orion poklice skleněná pr. 24 cm nerez úchyt (122580)

Orion Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt

Detail

Poklice značky Orion s kovovým úchytem se stane vaším praktickým pomocníkem v domácnosti. Poklice o průměru 20 cm je vyrobena z kombinace skla a nerezu s otvorem pro bezpečný únik vznikající páry. Navíc odolá teplotám až do 200 °C, tudíž je vhodná i do trouby. Urychlete si přípravu pokrmů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt , Orion poklice skleněná pr. 16 cm nerez úchyt (122576)

Poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt - ORION

Poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt - ORION
Detail

Skleněná poklice s nerezovým úchytem a otvorem pro únik přebytečné páry. Využijete ji na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev. Šetří energii při vaření, zkrátí dobu přípravy pokrmů. Materiál: sklo, nerez. Lze použít do teploty 200 °C. Rozměry: pr. 18 cm. Skleněná poklice s nerezovým úchytem a otvorem pro únik přebytečné páry. Využijete ji na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev. Šetří energii při vaření, zkrátí dobu přípravy pokrmů. Materiál: sklo, nerez. Lze použít do teploty 200 °C. Rozměry: pr. 18 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt - ORION , Orion poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt (122577)

Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt - ORION

Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt - ORION
Detail

Skleněná poklice s nerezovým úchytem a otvorem pro únik přebytečné páry. Využijete ji na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev. Šetří energii při vaření, zkrátí dobu přípravy pokrmů. Materiál: sklo, nerez. Lze použít do teploty 200 °C. Rozměry: pr. 20 cm. Skleněná poklice s nerezovým úchytem a otvorem pro únik přebytečné páry. Využijete ji na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev. Šetří energii při vaření, zkrátí dobu přípravy pokrmů. Materiál: sklo, nerez. Lze použít do teploty 200 °C. Rozměry: pr. 20 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt - ORION , Orion poklice skleněná pr. 26 cm nerez úchyt (122581)

Orion Poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt

Detail

Poklice značky Orion s kovovým úchytem se stane vaším praktickým pomocníkem v domácnosti. Poklice o průměru 14 cm je vyrobena z kombinace skla a nerezu s otvorem pro bezpečný únik vznikající páry. Navíc odolá teplotám až do 200 °C, tudíž je vhodná i do trouby. Urychlete si přípravu pokrmů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt , Orion poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt (122578)

Orion Poklice skleněná pr. 24 cm nerez úchyt

Detail

Poklice značky Orion s kovovým úchytem se stane vaším praktickým pomocníkem v domácnosti. Poklice o průměru 24 cm je vyrobena z kombinace skla a nerezu s otvorem pro bezpečný únik vznikající páry. Navíc odolá teplotám až do 200 °C, tudíž je vhodná i do trouby. Urychlete si přípravu pokrmů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Poklice skleněná pr. 24 cm nerez úchyt , Orion kořenka sklo/nerez 2 ks

Orion Poklice skleněná pr. 30 cm nerez úchyt

Detail

Poklice značky Orion s kovovým úchytem se stane vaším praktickým pomocníkem v domácnosti. Poklice o průměru 30 cm je vyrobena z kombinace skla a nerezu s otvorem pro bezpečný únik vznikající páry. Navíc odolá teplotám až do 220 °C, tudíž je vhodná i do trouby. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Poklice skleněná pr. 30 cm nerez úchyt , Orion háček nerez na dveře 2 ks wide (834723)

Kulatý úchyt na poklici niklovaný velký Staub

Kulatý úchyt na poklici niklovaný velký Staub
Detail

Niklovaný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub větších velikostí. Úchyt vyrobený z kvalitní nerezové oceli je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Kulatý úchyt ? 3,6 cm, výška 2,5 cm Vhodný na poklice o průměru 18 – 41 cm Kvalitní nerezová ocel s niklovaným povrchem Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici niklovaný velký Staub , Orion forma nerez trdelník 2 ks (120024)

Kulatý úchyt na poklici niklovaný střední Staub

Kulatý úchyt na poklici niklovaný střední Staub
Detail

Niklovaný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub středních velikostí. Úchyt vyrobený z kvalitní nerezové oceli je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Kulatý úchyt průměr 2,8 cm, výška 1,8 cm Vhodný na poklice o průměru 12 – 17 cm Kvalitní nerezová ocel s niklovaným povrchem Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici niklovaný střední Staub , Nd brcko uh termoska plechovka 1 ks orion

Kulatý úchyt na poklici niklovaný malý Staub

Kulatý úchyt na poklici niklovaný malý Staub
Detail

Niklovaný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub menších velikostí. Úchyt vyrobený z kvalitní nerezové oceli je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Kulatý úchyt o průměru 2,1 cm Vhodný na poklice malé velikosti Kvalitní nerezová ocel s niklovaným povrchem Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici niklovaný malý Staub , Orion nd sáček do šunkovaru 10 ks (180306)

Kulatý úchyt na poklici mosazný velký Staub

Kulatý úchyt na poklici mosazný velký Staub
Detail

Mosazný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub větších velikostí. Úchyt je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Mosazný kolatý úchyt ? 3,6 cm, výška 2,5 cm Vhodný na poklice o průměru 18 – 41 cm Elegantní vzhled zaujme na první pohled a dodá nádobí nádech luxusu Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici mosazný velký Staub , Orion skřipec nerez 7 cm 2 ks (7323930090)

Kulatý úchyt na poklici niklovaný velký Staub

Kulatý úchyt na poklici niklovaný velký Staub
Detail

Niklovaný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub větších velikostí. Úchyt vyrobený z kvalitní nerezové oceli je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Kulatý úchyt ? 3,6 cm, výška 2,5 cm Vhodný na poklice o průměru 18 – 41 cm Kvalitní nerezová ocel s niklovaným povrchem Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici niklovaný velký Staub , Orion vykrajovačka nerez/střed zvonek 2 ks (121146)

Kulatý úchyt na poklici niklovaný střední Staub

Kulatý úchyt na poklici niklovaný střední Staub
Detail

Niklovaný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub středních velikostí. Úchyt vyrobený z kvalitní nerezové oceli je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Kulatý úchyt průměr 2,8 cm, výška 1,8 cm Vhodný na poklice o průměru 12 – 17 cm Kvalitní nerezová ocel s niklovaným povrchem Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici niklovaný střední Staub , Orion vykrajovačka nerez/střed květ 2 ks (121163)

Kulatý úchyt na poklici mosazný malý Staub

Kulatý úchyt na poklici mosazný malý Staub
Detail

Mosazný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub menších velikostí. Úchyt je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Mosazný kulatý úchyt o průměru 2,1 cm Vhodný na poklice malé velikosti Elegantní vzhled zaujme na první pohled a dodá nádobí nádech luxusu Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici mosazný malý Staub , Orion nd filtr do konvice 3 ks 111968,111990,111991 (180309)

Kulatý úchyt na poklici niklovaný malý Staub

Kulatý úchyt na poklici niklovaný malý Staub
Detail

Niklovaný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub menších velikostí. Úchyt vyrobený z kvalitní nerezové oceli je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Kulatý úchyt o průměru 2,1 cm Vhodný na poklice malé velikosti Kvalitní nerezová ocel s niklovaným povrchem Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici niklovaný malý Staub , Orion nd uzávěr termoplech. 0,4 l 1 ks (180618)

Kulatý úchyt na poklici niklovaný střední Staub

Kulatý úchyt na poklici niklovaný střední Staub
Detail

Niklovaný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub středních velikostí. Úchyt vyrobený z kvalitní nerezové oceli je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Kulatý úchyt průměr 2,8 cm, výška 1,8 cm Vhodný na poklice o průměru 12 – 17 cm Kvalitní nerezová ocel s niklovaným povrchem Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici niklovaný střední Staub , Kastrol orion anett 0 7l s poklici

Kulatý úchyt na poklici niklovaný velký Staub

Kulatý úchyt na poklici niklovaný velký Staub
Detail

Niklovaný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub větších velikostí. Úchyt vyrobený z kvalitní nerezové oceli je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Kulatý úchyt ? 3,6 cm, výška 2,5 cm Vhodný na poklice o průměru 18 – 41 cm Kvalitní nerezová ocel s niklovaným povrchem Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici niklovaný velký Staub , Orion nd skleněné víko 123798

Kulatý úchyt na poklici mosazný velký Staub

Kulatý úchyt na poklici mosazný velký Staub
Detail

Mosazný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub větších velikostí. Úchyt je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Mosazný kolatý úchyt ? 3,6 cm, výška 2,5 cm Vhodný na poklice o průměru 18 – 41 cm Elegantní vzhled zaujme na první pohled a dodá nádobí nádech luxusu Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici mosazný velký Staub , Orion nd náplň do pohlc. vlh. 832336 tableta 2 ks 450 g (832347)

Kulatý úchyt na poklici mosazný malý Staub

Kulatý úchyt na poklici mosazný malý Staub
Detail

Mosazný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub menších velikostí. Úchyt je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Mosazný kulatý úchyt o průměru 2,1 cm Vhodný na poklice malé velikosti Elegantní vzhled zaujme na první pohled a dodá nádobí nádech luxusu Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici mosazný malý Staub , Nalevka uh nerez na lahev 3 ks orion

Kulatý úchyt na poklici mosazný velký Staub

Kulatý úchyt na poklici mosazný velký Staub
Detail

Mosazný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub větších velikostí. Úchyt je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Mosazný kolatý úchyt ? 3,6 cm, výška 2,5 cm Vhodný na poklice o průměru 18 – 41 cm Elegantní vzhled zaujme na první pohled a dodá nádobí nádech luxusu Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici mosazný velký Staub , Orion nálevka uh/nerez na láhev 3 ks

Kulatý úchyt na poklici niklovaný malý Staub

Kulatý úchyt na poklici niklovaný malý Staub
Detail

Niklovaný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub menších velikostí. Úchyt vyrobený z kvalitní nerezové oceli je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Kulatý úchyt o průměru 2,1 cm Vhodný na poklice malé velikosti Kvalitní nerezová ocel s niklovaným povrchem Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici niklovaný malý Staub

Kulatý úchyt na poklici mosazný malý Staub

Kulatý úchyt na poklici mosazný malý Staub
Detail

Mosazný kulatý úchyt na poklici francouzské značky Staub se hodí k poklicím nádobí Staub menších velikostí. Úchyt je nepostradatelným prvkem pro pohodlnou manipulaci, ale také designovou součástí vašeho nádobí. Díky úchytu příjemně padnoucímu do ruky můžete poklice nadzvedávat a odkládat snadno a bezpečně. Pokud chcete oživit vzhled svého nádobí, Staub nabízí celou řadu náhradních úchytů v různém materiálovém provedení a designech. Mosazný kulatý úchyt o průměru 2,1 cm Vhodný na poklice malé velikosti Elegantní vzhled zaujme na první pohled a dodá nádobí nádech luxusu Příjemný a bezpečný úchop poklice i v kuchyňské rukavici Úchyt snadno vyměníte během pár sekund Univerzální vzhled ladí se všemi barvami nádobí Staub Vysoce trvanlivý, odolný proti korozi a opotřebení V nabídce několik velikostí Francouzská značka Staub má původ v regionu Alsasko, který je proslulý svým kulinářským uměním a vynikajícím jídlem připravovaným z kvalitních surovin. Produktové portfolio zahrnuje široké spektrum nádobí určeného pro zapálené amatérské kuchaře i profesionály, kteří vyhledávají autentičnost a osobní, emocionální prožitky během přípravy těch nejchutnějších pokrmů. Mezi nejznámější produkty patří smaltované litinové hrnce s poklicí typu "Cocotte" v pestré paletě barev, velikostí a tvarů, ale i celá řada dalších robustních litinových kousků, od pánví přes pekáče po čajové konvice. V produktech Staub se snoubí tradiční řemeslné zpracování se špičkovými výrobními technologiemi. Vysokou kvalitu produktů oceňují renomovaní restauratéři a šéfkuchaři po celém světě, a tak si můžete být jisti, že s nádobím Staub vykouzlíte i ve vaší kuchyni ty nejchutnější delikatesy. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulatý úchyt na poklici mosazný malý Staub , Orion jehla grilovací nerez 10 ks

ORION Poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt (122577)

ORION Poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt (122577)
Detail

Poklice - sklo, nerez, otvor pro únik přebytečné páry, nerezový úchyt, na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev, lze použít do teploty 200 °C, průměr 18 cm ORION Poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt o celkovém průměru 18 cm dokonale doplní nádobí od výrobce ORION. Poklice ORION je vyrobená ze skla, díky kterému je elegantní a perfektně funguje. Disponuje praktickou rukojetí, která se postará o snadné zacházení. Poklici můžete bez obav mýt v myčce na nádobí, což jistě oceníte jako úsporu práce a času. Důležité přednosti poklice ORION Poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt Průměr: 18 cm Vkusná a praktická poklice z odolného skla Poklice ORION Poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt má rukojeť pro praktičtější zacházení Může se mýt v myčce na nádobí Může se používat při teplotě 200 °C Výrobková řada: Orion (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt (122577) , Orion těžítko na ubrus nerez 4 ks čtyřlístek (832606)

ORION Poklice skleněná pr. 26 cm nerez úchyt (122581)

ORION Poklice skleněná pr. 26 cm nerez úchyt (122581)
Detail

Poklice - sklo, nerez, otvor pro únik přebytečné páry, nerezový úchyt, na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev, lze použít do teploty 200 °C, průměr 26 cm ORION Poklice skleněná pr. 26 cm nerez úchyt o celkovém průměru 26 cm skvěle padne na nádobí od výrobce ORION. Poklice ORION je vytvořená ze skla, které působí vkusně a zároveň splňuje požadovanou funkci. Poklice má originální, pohodlnou rukojeť, díky tomu se s ní snadno manipuluje. Poklici je možné umývat v myčce na nádobí, což vám pomůže s úsporou času. Zajímavé vlastnosti poklice ORION Poklice skleněná pr. 26 cm nerez úchyt Průměr poklice: 26 cm Elegantní poklice vyrobená z elegantního a zároveň odolného skla Poklice ORION Poklice skleněná pr. 26 cm nerez úchyt se chlubí praktickou rukojetí pro snadnější manipulaci Může se vložit do myčky na nádobí Může se používat při teplotě 200 °C Výrobková řada: Orion (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná pr. 26 cm nerez úchyt (122581) , Orion nálevka uh/nerez na láhev 3 ks (120429)

ORION Poklice skleněná pr. 16 cm nerez úchyt (122576)

ORION Poklice skleněná pr. 16 cm nerez úchyt (122576)
Detail

Poklice - sklo, nerez, otvor pro únik přebytečné páry, nerezový úchyt, na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev, lze použít do teploty 200 °C, průměr 16 cm ORION Poklice skleněná pr. 16 cm nerez úchyt o celkovém průměru 16 cm se dá použít na nádobí od výrobce ORION. Poklice ORION je zhotovená ze skla, díky kterému plní svou funkci a její vzhled je vkusný. Poklice má originální, pohodlnou rukojeť, což zaručuje snadné zacházení. Poklice se smí vložit do myčky na nádobí, což vám ušetří práci i čas. Podstatné přednosti poklice ORION Poklice skleněná pr. 16 cm nerez úchyt Průměr: 16 cm Vkusná a praktická poklice v jednom Poklice ORION Poklice skleněná pr. 16 cm nerez úchyt se chlubí praktickou rukojetí pro snadnější manipulaci Lze mýt v myčce na nádobí Smí se používat při teplotě 200 °C Výrobková řada: Orion (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná pr. 16 cm nerez úchyt (122576) , Orion sada na víno nerez/dřevo 5 ks (140877)

ORION Poklice skleněná pr. 28 cm nerez úchyt (122582)

ORION Poklice skleněná pr. 28 cm nerez úchyt (122582)
Detail

Poklice - sklo, nerez, otvor pro únik přebytečné páry, nerezový úchyt, na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev, lze použít do teploty 200 °C, průměr 28 cm ORION Poklice skleněná pr. 28 cm nerez úchyt s průměrem 28 cm bude krásně sedět na nádobí od výrobce ORION. Poklice ORION je zhotovená ze skla, díky kterému plní svou funkci a její vzhled je vkusný. Má ve výbavě užitečnou rukojeť, což zaručuje snadné zacházení. Poklice se smí mýt v myčce na nádobí, díky čemuž budete mít více času na jiné aktivity. Základní vlastnosti poklice ORION Poklice skleněná pr. 28 cm nerez úchyt Průměr poklice: 28 cm Elegantní a zároveň praktická skleněná poklice Poklice ORION Poklice skleněná pr. 28 cm nerez úchyt se chlubí praktickou rukojetí pro snadnější manipulaci Můžete umýt v myčce na nádobí Poradí si s teplotou o 200 °C Výrobková řada: Orion (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná pr. 28 cm nerez úchyt (122582) , Cs solingen hrnec s cedici poklici nerez aron 24 cm

ORION Poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt (122575)

ORION Poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt (122575)
Detail

Poklice - sklo, nerez, otvor pro únik přebytečné páry, nerezový úchyt, na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev, lze použít do teploty 200 °C, průměr 14 cm ORION Poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt o celkovém průměru 14 cm dokonale doplní nádobí od výrobce ORION. Poklice ORION je vyrobená ze skla, které zajistí elegantní vzhled i patřičnou funkčnost. Disponuje praktickou rukojetí, která se postará o bezproblémové zacházení. Poklice se smí vložit do myčky na nádobí, díky tomu si nemusíte lámat hlavu s jejím mytím. Základní parametry poklice ORION Poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt Průměr poklice: 14 cm Elegantní skleněná poklice s praktickým využitím Poklice ORION Poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt je vybavena užitečnou rukojetí pro lepší zacházení Můžete umýt v myčce na nádobí Smí se používat při teplotě 200 °C Výrobková řada: Orion (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt (122575)

ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt (122579)

ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt (122579)
Detail

Poklice - sklo, nerez, otvor pro únik přebytečné páry, nerezový úchyt, na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev, lze použít do teploty 200 °C, průměr 22 cm ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt o průměru 22 cm bude sedět na nádobí od výrobce ORION. Poklice ORION je vyrobená ze skla, které působí vkusně a zároveň splňuje požadovanou funkci. Má praktickou rukojeť, která zajistí bezpečnou manipulaci. Poklici bez obav můžete mýt v myčce na nádobí, díky čemuž budete mít více času na jiné aktivity. Důležité parametry poklice ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt Průměr: 22 cm Vkusná a funkční poklice z odolného skla Poklice ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt má k dispozici praktickou rukojeť pro jednodušší zacházení Je možné mýt v myčce na nádobí Vhodná k použití do teploty 200 °C Výrobková řada: Orion (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt (122579)

ORION Poklice skleněná pr. 30 cm nerez úchyt (122598)

ORION Poklice skleněná pr. 30 cm nerez úchyt (122598)
Detail

Poklice Poklice skleněná s kovovým úchytem a otvorem pro únik přebytečné páry. Materiál: sklo, nerez. Lze použít do teploty 220 °C. Rozměry. pr. 30 cm. ORION Poklice skleněná pr. 30 cm nerez úchyt o průměru 30 cm skvěle doplní nádobí od výrobce ORION. Poklice ORION je zhotovená ze skla, díky kterému působí elegantně a zároveň perfektně funguje. Má praktickou rukojeť, díky níž je i manipulace s vroucí vodou bezpečná a pohodlná. Poklici je možné umývat v myčce na nádobí, díky tomu si můžete být jistí, že se nebudete zdržovat jejím mytím. Stěžejní vlastnosti poklice ORION Poklice skleněná pr. 30 cm nerez úchyt Průměr poklice: 30 cm Vkusná a praktická poklice z odolného skla Poklice ORION Poklice skleněná pr. 30 cm nerez úchyt má k dispozici užitečnou rukojeť pro lepší uchopení Je možné umývat v myčce na nádobí Vydrží teplotu až 220 °C Výrobková řada: Orion (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná pr. 30 cm nerez úchyt (122598)

ORION Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt (122578)

ORION Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt (122578)
Detail

Poklice - sklo, nerez, otvor pro únik přebytečné páry, nerezový úchyt, na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev, lze použít do teploty 200 °C, průměr 20 cm ORION Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt o celkovém průměru 20 cm bude krásně sedět na nádobí od výrobce ORION. Poklice ORION je vyrobená ze skla, které se postará o správnou funkci a zároveň je elegantní. Má ve výbavě praktickou rukojeť, což zaručuje snadné zacházení. Poklice se může vložit do myčky na nádobí, díky tomu si nemusíte lámat hlavu s jejím mytím. Základní přednosti poklice ORION Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt Průměr poklice: 20 cm Elegantní a zároveň praktická skleněná poklice Poklice ORION Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt disponuje praktickou rukojetí pro lepší zacházení Může se vložit do myčky na nádobí Vydrží teplotu až 200 °C Výrobková řada: Orion (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt (122578)

ORION Poklice skleněná pr. 24 cm nerez úchyt (122580)

ORION Poklice skleněná pr. 24 cm nerez úchyt (122580)
Detail

Poklice - sklo, nerez, otvor pro únik přebytečné páry, na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev, lze použít až do teploty 200 °C, průměr 24 cm ORION Poklice skleněná pr. 24 cm nerez úchyt o velikosti 24 cm bude sedět na nádobí od výrobce ORION. Poklice ORION je vyrobená ze skla, které se postará o správnou funkci a zároveň je elegantní. Má k dispozici snadno ovladatelnou rukojeť, která usnadní manipulaci s vroucí vodou. Poklici je možné umývat v myčce na nádobí, díky čemuž vám ušetří práci i čas. Podstatné parametry poklice ORION Poklice skleněná pr. 24 cm nerez úchyt Průměr: 24 cm Elegantní skleněná poklice z odolného skla Poklice ORION Poklice skleněná pr. 24 cm nerez úchyt má ve výbavě užitečnou rukojeť k lepší manipulaci Smí se umývat v myčce na nádobí Může se používat při teplotě 200 °C Výrobková řada: Orion (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná pr. 24 cm nerez úchyt (122580)

ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt (126316)

ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt (126316)
Detail

Poklice skleněná hranatá, s nerezovým úchytem a otvorem pro únik přebytečné páry. Využijete ji na grilovací pánev GRANDE 112969. Materiál: sklo, nerez. Lze použít do teploty 160 °C. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: 27x27 cm. ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt na hrnec či pánev o průměru 26 cm bude základní výbavou pro každou kuchyni. Poklice ORION je vytvořená z elegantního skla, které perfektně funguje. Poklice je vybavena praktickou rukojetí, která zajistí bezpečné zacházení. Poklice se dá bez starostí používat v troubě a mýt v myčce na nádobí. Zajímavé vlastnosti poklice ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt Průměr poklice: 26 cm Vkusná a funkční poklice z odolného skla Poklice ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt se chlubí praktickou rukojetí pro jednodušší uchopení Může se vložit do myčky na nádobí Poklici je možné používat v troubě, vysokých teplot se nemusíte obávat Snese teplotu až 160 °C (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt (126316)

Orion Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE

Detail

Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE od značky Orion zabrání popálení při vaření. Stačí jednoduše nasadit úchyty na ucha hrnce a hrnec je možné pohodlně přenést. Pružný materiál využijete na více velikostí hrnců. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE

ORION ND náplň do pohlc. vlh. 832336 TABLETA 2 ks 450 g (832347)

ORION ND náplň do pohlc. vlh. 832336 TABLETA 2 ks 450 g (832347)
Detail

Náhradní náplň do přípravku - náhradní náplň do odvlhčovače 832336 i do jiných zásobníkových, sada 2 ks tablet, průměr tablety 10 cm, výška 3,8 cm Náplň do pohlcovače vlhkosti ve formě 450g tablety je primárně určena do odvlhčovače Orion 832336, lze ji však použít i do jiných zařízení, která pohlcují vlhkost a následně ji hromadí v zásobníku. Kulaté tablety Orion 832336 se vyměňují podle potřeby, která závisí na koncentraci vody v ovzduší. Využijete je všude tam, kde se hromadí vlhkost: v domácnosti, sklepích, garážích, prostorách, kde se nevětrá a podobně. Vynikající přes zimu na chaty a chalupy! Sada obsahuje 2 ks tablet. Klíčové vlastnosti sady tablet do pohlcovače vlhkosti Orion 832336, 2 × 450 gBalení odvlhčovacích tablet do Orion 832336 obsahuje 2 kapsle o hmotnosti 450 gNáplň do pohlcovače vlhkosti je primárně určena pro odvlhčovač 832336, lze ji však použít i pro jiná běžná zařízeníOdvlhčovací tablety Orion 832336 se vyměňují... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION ND náplň do pohlc. vlh. 832336 TABLETA 2 ks 450 g (832347)

ORION Háček nerez na dveře 2 ks (834706)

ORION Háček nerez na dveře 2 ks (834706)
Detail

Háčky na dveře využijete v koupelně, v předsíni i kdekoli jinde v domácnosti, v dílně... Nemusíte vrtat do zdi. Pouze zavěsíte na dveře nebo dveře od skříně. Materiál: nerez. Rozměry: š. 2,5 cm, v. 7 cm, na max šířku dveří 2 cm. Závěsný nerezový háček na dveře. Vhodný nejen do koupelny, kuchyně, šatny, ale i jinam v domácnosti či zaměstnání. Háček ORION stačí zavěsit na dveře či dvířka skříňky, bez vrtání či lepení. Lze ho využít na dveře s maximální tloušťkou 2 cm. Háček na dveře ORION je široký 2,5 cm a vysoký 7 cm. Klíčové vlastnosti nerezového háčku na dveře ORION 2 ksZávěsný nerezový háček na dveřeVhodný nejen do koupelny, kuchyně, šatny, ale i jinam v domácnosti či zaměstnáníHáček ORION stačí zavěsit na dveře či dvířka skříňky, bez vrtání či lepeníLze využít na dveře s maximální tloušťkou 4 cmHáček na dveře ORION je široký 2,5 cm a vysoký 6 cmV balení 2 kusy (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Háček nerez na dveře 2 ks (834706)

Orion Poklice skleněná s úchytem, 26 cm

Orion Poklice skleněná s úchytem, 26 cm
Detail

Skleněná poklice s nerezovým úchytem a otvorem pro únik přebytečné páry. Využijete ji na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev. Šetří energii při vaření, zkrátí dobu přípravy pokrmů. Lze použít do teploty 200 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Poklice skleněná s úchytem, 26 cm

ORION Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE (152186)

ORION Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE (152186)
Detail

Chňapka na ucha hrnců a kastrolů GRANDE, zabrání popálení při vaření. Materiál: silikon. Sada 2 ks. Jsou pružná, takže je využijete na více velikostí hrnců. Na větších velikostech přesně sedí, na těch menších plní funkci mini chňapky. Rozměry: vnitřní šířka 8,3 cm, 9x3,5x1,7 cm. Máte doma hrnce GRANDE a vadí vám, že ucha při vaření pálí? Díky chňapce Orion silikonové úchyty na hrnec už vás pálit nebudou. V sadě naleznete 2 úchyty s vnitřní šířkou 8,3 cm, které stačí nasadit na horká ucha a hrnec můžete pohodlně přenést, aniž byste se spálili. Silikonové úchyty GRANDE jsou pružné, takže je lze použít na hrnce různých velikostí. Pokud zrovna nebudou silikonové úchyty Orion přesně sedět, poslouží jako chňapky. Klíčové vlastnosti chňapky Orion - silikonový úchyt na hrnec GRANDE 2 ksSe silikonovým úchytem na hrnec GRANDE už se nespálíte o rozpálená ucha hrncůV sadě chňapky Orion se nachází 2 silikonové úchyty kompatibilní s hrnci... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Úchyt silikon na hrnec 2 ks GRANDE (152186)

ORION Háček nerez na dveře 2 ks WIDE (834723)

ORION Háček nerez na dveře 2 ks WIDE (834723)
Detail

Háčky na dveře, dvojitý háček na dveře využijete v kuchyni, v koupelně, v šatně a kdekoli jinde v domácnosti, v práci... Nemusíte vrtat do zdi, stačí zavěsit na dveře nebo dvířka skříně. Materiál: nerez. Sada 2 ks. Rozměry: šířka 3 cm, v. 10 cm, na max. tl. dveří 1,5 cm. Závěsný nerezový dvojitý háček na dveře. Vhodný nejen do koupelny, kuchyně, šatny, ale i jinam v domácnosti či zaměstnání. Háček ORION stačí zavěsit na dveře či dvířka skříňky, bez vrtání či lepení. Lze ho využít na dveře s maximální tloušťkou 1,5 cm. Háček na dveře ORION je široký 3 cm a vysoký 10 cm. Klíčové vlastnosti nerezového háčku na dveře ORION WIDE 2 ksZávěsný nerezový dvojitý háček na dveřeVhodný nejen do koupelny, kuchyně, šatny, ale i jinam v domácnosti či zaměstnáníHáček ORION stačí zavěsit na dveře či dvířka skříňky, bez vrtání či lepeníLze využít na dveře s maximální tloušťkou 1,5 cmHáček na dveře ORION je široký 3 cm a vysoký 10 cmV balení 2... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Háček nerez na dveře 2 ks WIDE (834723)

Orion Kořenka sklo/nerez 2 ks

Orion Kořenka sklo/nerez 2 ks
Detail

Sada 2 kusů skleněných kořenek s nerezovým víčkem je typickým pomocníkem při dochucování pokrmů. Mletý pepř a sůl je základ, nesmí chybět na žádném jídelním stole. Ať už si potřebujete dosolit polévku nebo okořenit hlavní chod, doma, v restauraci, kantýně i v jiném gastronomickém zařízení se bez praktických kořenek neobejdete.Nerezová víčka mají otvory ve tvaru písmene S a P, díky transparentní skleněné části, kterou lze mýt v myčce, se nespletete. Tip: doporučujeme do soli vložit pár zrnek rýže, která vysušuje a zabrání tvrdnutí soli. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/nerez 2 ks

Orion Forma nerez TRDELNÍK 2 ks

Detail

div>Dopřejte si oblíbenou dobrotu s formou z nerezu na trdelník 2 ks od výrobce Orion. Forma je vyrobena z nerezové oceli a má průměr 6 cm. Navíc je doplněna praktickým držadlem pro lepší manipulaci. A teď už se jen pustit do pečení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma nerez TRDELNÍK 2 ks

Orion Kastrol nerez STOCK 21,5 l poklice poklice

Detail

Kastrol nerez STOCK 21,5 l s poklicí od značky Orion z kvalitní vysoce leštěné nerezového oceli 18/10 se sendvičovým dnem s termoakumulačními vlastnostmi se hodí pro každou moderní domácnost. Nádobí lze používat na všechny typy spotřebičů i do trouby. Vhodné i do myčky nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kastrol nerez STOCK 21,5 l poklice poklice

Vykrajovačka nerez/střed RYBA 2 ks - ORION

Vykrajovačka nerez/střed RYBA 2 ks - ORION
Detail

Ryba, d. 4,7 cm.Vykrajovací formička se středem + formička bez středu (protikus).Z pocínovaného plechu, který splňuje zdravotní normy. Ryba, d. 4,7 cm.Vykrajovací formička se středem + formička bez středu (protikus).Z pocínovaného plechu, který splňuje zdravotní normy. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez/střed RYBA 2 ks - ORION

Vykrajovačka nerez/střed KVĚT 2 ks - ORION

Vykrajovačka nerez/střed KVĚT 2 ks - ORION
Detail

Vykrajovačka květ sada 2 kusů - jedna se středem. Materiál: nerez.Rozměry: pr. 4 cm, v. 1,6 cm. Vykrajovačka květ sada 2 kusů - jedna se středem. Materiál: nerez.Rozměry: pr. 4 cm, v. 1,6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez/střed KVĚT 2 ks - ORION

Vykrajovačka nerez/střed STROMEK 2 ks - ORION

Vykrajovačka nerez/střed STROMEK 2 ks - ORION
Detail

Vykrajovačka STROM - sada 2 ks. Jeden díl se středem. Materiál: nerez. Rozměry: 4x4,5 cm. Vykrajovačka STROM - sada 2 ks. Jeden díl se středem. Materiál: nerez. Rozměry: 4x4,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez/střed STROMEK 2 ks - ORION

Vykrajovačka nerez/střed LILIE 2 ks - ORION

Vykrajovačka nerez/střed LILIE 2 ks - ORION
Detail

Vykrajovačka lilie sada 2 kusů - jedna se středem. Materiál: nerez.Rozměry: pr. 4,5 cm, v. 1,6 cm. Vykrajovačka lilie sada 2 kusů - jedna se středem. Materiál: nerez.Rozměry: pr. 4,5 cm, v. 1,6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez/střed LILIE 2 ks - ORION

ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks (120024)

ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks (120024)
Detail

Pečicí forma na trdelník, ocelová, vhodná do myčky na nádobí, 2 ks formy v balení Rádi si pečete pro své blízké? Pak jistě využijete pečicí formu ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks. Tento typ se hodí na trdelník. Pečicí forma je vyrobena z oceli, která zajistí nepřilnavost jejího povrchu. Radost vám určitě udělá i to, že formu nemusíte mýt pouze v ruce, ale jednoduše ji vložíte do myčky. Důležité vlastnosti pečicí formy ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks Díky této pečicí formě upečete své oblíbené dobroty Materiálem pečicí formy je ocel ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks se dá vložit do myčky na nádobí Určení pečící formy ORION: na trdelník (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks (120024)
Orion Stojan na vařečku+poklici nerez , ORION Poklice skleněná GRANDE k 112969 nerez úchyt (126316), ORION Poklice skleněná pr. 14 cm nerez úchyt (122575), ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt (122579), ORION Poklice skleněná pr. 24 cm nerez úchyt (122580), ORION Poklice skleněná pr. 16 cm nerez úchyt (122576), ORION Poklice skleněná pr. 18 cm nerez úchyt (122577), ORION Poklice skleněná pr. 26 cm nerez úchyt (122581), ORION Poklice skleněná pr. 20 cm nerez úchyt (122578), Orion Kořenka sklo/nerez 2 ks , ORION Háček nerez na dveře 2 ks WIDE (834723), ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks (120024), nd brcko uh termoska plechovka 1 ks orion, ORION ND sáček do šunkovaru 10 ks (180306), Orion Skřipec nerez 7 cm 2 ks (7323930090), ORION Vykrajovačka nerez/střed Zvonek 2 ks (121146), ORION Vykrajovačka nerez/střed Květ 2 ks (121163), ORION ND filtr do konvice 3 ks 111968,111990,111991 (180309), ORION ND uzávěr termoplech. 0,4 l 1 ks (180618), kastrol orion anett 0 7l s poklici, Orion ND skleněné víko 123798 , ORION ND náplň do pohlc. vlh. 832336 TABLETA 2 ks 450 g (832347), nalevka uh nerez na lahev 3 ks orion, Orion Nálevka UH/nerez na láhev 3 ks , Orion Jehla grilovací nerez 10 ks , ORION Těžítko na ubrus nerez 4 ks ČTYŘLÍSTEK (832606), ORION Nálevka UH/nerez na láhev 3 ks (120429), ORION Sada na víno nerez/dřevo 5 ks (140877), cs solingen hrnec s cedici poklici nerez aron 24 cm