Orion samolepky kořenky prázdné 23 (842262)

Produkt Orion samolepky kořenky prázdné 23 (842262) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion samolepky kořenky prázdné 23 (842262) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Samolepky kořenky prázdné 23 (842262)

ORION Samolepky kořenky prázdné 23 (842262)
Detail

Samolepky na koření prázdné. Obdélníkový tvar. 23 samolepek. Rozměry: 1 samolepka 4,8x2,5 cm. Rádi připravujete domácí výrobky a nevíte, jak kořenky a dózy označit? Se samolepkami od firmy Orion pozvednete vaše produkty na vyšší úroveň. Na samolepku Orion můžete napsat jméno produktu či krátký vzkaz a produkt pak využít jako dárek. V této sadě najdete 23 obdélníkových samolepek s rozměry 4,8 × 2,5 cm. Klíčové vlastnosti korkových samolepek Orion - označení na kořenky obdélníkObdélníkové samolepky Orion mají rozměr 4,8 × 2,5 cmNa samolepky lze napsat krátký textV sadě naleznete 23 samolepek od firmy Orion vhodných jako označení na kořenky či dózyDíky těmto samolepkám pozvednete vaše výrobky na vyšší úroveň (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Samolepky kořenky prázdné 23 (842262) , Orion samolepky korek na kořenky 12 (842254)

ORION Samolepky na koření obdélník CZ 23 (842235)

ORION Samolepky na koření obdélník CZ 23 (842235)
Detail

Samolepky na koření. Obdélníkový tvar. 21 samolepek s popisem, 2 prázdné. Rozměry: 1 samolepka 4,7x2,4 cm, rozměr archu 14,3x21 cm. Nekažte si chuť zkoušením, co obsahuje neoznačená nádobka, a neztrácejte při vaření čas hledáním potřebného koření. Každou vaši kořenku, skleničku nebo jakoukoliv jinou nádobku s kořením si nyní můžete jasně a viditelně označit díky samolepkám od Orionu. Na archu se nachází 21 již připravených samolepek s popisek, k tomu pak navíc dvě prázdné pro označení vašich domácích specialit. Orion samolepky na koření mají obdélníkový tvar a najdete mezi nimi všechny běžně používané druhy. Klíčové vlastnosti Orion samolepek na kořeníPraktický pomocník do každé kuchyněOrion samolepky na koření mají obdélníkový tvarNa archu je 21 nálepek s popisem a dvě prázdné Rozměr samolepky:4,7 × 2,4 cmRozměr archu:14,3 × 21 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Samolepky na koření obdélník CZ 23 (842235) , Orion samolepky na dózy obdelník prázdné 12 (842272)

Prázdne duše - MICHELIN

Prázdne duše - MICHELIN
Detail

Dve sestry a temné detstvo, ktoré ovplyvní celý ich nasledujúci život. Budú schopné zabudnúť na démonov z minulosti a skutočne milovať? Keď sa maloleté sestry Anna a Lucia spolu s otcom nasťahujú do nového domu, aj napriek neprítomnosti schizofrenickej matky, ktorá ich vraj opustila, veria, že už budú šťastné. Lenže do domu prichádza aj tajomný strýko Johny s kufrom nehanebných saténových košieľok. A navždy poznačuje duše dvoch malých dievčatiek. Prečo a kto ich pred ním ochráni? Ak chcú sestry prežiť, musia vziať pomstu do vlastných rúk... A začať žiť odznova niekde ďaleko. Po rokoch Anna spoznáva záhadného Michala a opúšťa sestru, ktorá naivne verila, že zostanú navždy spolu. Čo ak ale Lucia nie je pripravená na život bez svojej staršej sestry a démonov z detstva? Dokáže nový muž zaplniť prázdne miesto v jej duši? Ibaže... Temno je späť. Ktosi neznámy ho znovu votrel do života sestier. Môže za to ich otec? Nezvestná matka? Či choroba, ktorej sa len ťažko vyhnúť. No je tu aj neznámy muž, ktorý vie o všetkom, čo vtedy pred rokmi Anna s Luciou urobili. Mrazivé spomienky na minulosť sa vracajú a vypýtajú si svoju daň... (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdne duše - MICHELIN , Orion samolepky na dárky srdíčka obdélník prázdné 10 ks

Prázdne duše - Ivana Ondriová

Prázdne duše - Ivana Ondriová
Detail

Dve sestry a temné detstvo, ktoré ovplyvní celý ich nasledujúci život. Budú schopné zabudnúť na démonov z minulosti a skutočne milovať?Keď sa maloleté sestry Anna a Lucia spolu s otcom nasťahujú do nového domu, aj napriek neprítomnosti schizofrenickej matky, ktorá ich vraj opustila, veria, že už budú šťastné. Lenže do domu prichádza aj tajomný strýko Johny s kufrom nehanebných saténových košieľok. A navždy poznačuje duše dvoch malých dievčatiek.Prečo a kto ich pred ním ochráni?Ak chcú sestry prežiť, musia vziať pomstu do vlastných rúk... A začať žiť odznova niekde ďaleko.Po rokoch Anna spoznáva záhadného Michala a opúšťa sestru, ktorá naivne verila, že zostanú navždy spolu. Čo ak ale Lucia nie je pripravená na život bez svojej staršej sestry a démonov z detstva? Dokáže nový muž zaplniť prázdne miesto v jej duši?Ibaže... Temno je späť. Ktosi neznámy ho znovu votrel do života sestier. Môže za to ich otec? Nezvestná matka? Či choroba, ktorej sa len ťažko vyhnúť.No je tu aj neznámy muž, ktorý vie o všetkom, čo vtedy pred rokmi Anna s Luciou urobili.Mrazivé spomienky na minulosť sa vracajú a vypýtajú si svoju daň... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Prázdne duše - Ivana Ondriová , Orion samolepky na koření obdélník cz 23 (842235)

Prázdne duše (978-80-8164-225-8)

Prázdne duše (978-80-8164-225-8)
Detail

Kniha - autor Ivana Ondriová, 312 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Dve sestry a temné detstvo, ktoré ovplyvní celý ich nasledujúci život. Budú schopné zabudnúť na démonov z minulosti a skutočne milovať? Keď sa maloleté sestry Anna a Lucia spolu s otcom nasťahujú do nového domu, aj napriek neprítomnosti schizofrenickej matky, ktorá ich vraj opustila, veria, že už budú šťastné. Lenže do domu prichádza aj tajomný strýko Johny s kufrom nehanebných saténových košieľok. A navždy poznačuje duše dvoch malých dievčatiek. Prečo a kto ich pred ním ochráni? Ak chcú sestry prežiť, musia vziať pomstu do vlastných rúk... A začať žiť odznova niekde ďaleko. Po rokoch Anna spoznáva záhadného Michala a opúšťa sestru, ktorá naivne verila, že zostanú navždy spolu. Čo ak ale Lucia nie je pripravená na život bez svojej staršej sestry a démonov z detstva? Dokáže nový muž zaplniť prázdne miesto v jej duši? Ibaže... Temno je späť. Ktosi neznámy ho znovu votrel do života... (alza.cz)

Podobné produkty ako Prázdne duše (978-80-8164-225-8) , Orion košík na kořenky závěsný radka

ORION Samolepky na dózy CZ 11 (842269)

ORION Samolepky na dózy CZ 11 (842269)
Detail

Samolepky na dózy s potravinami. S popisem. Oválný tvar štítků. Materiál: papír. Rozměry: 1 štítek 7x3 cm. Rádi připravujete domácí výrobky a nevíte, jak kořenky a dózy označit? Se samolepkami od firmy Orion pozvednete vaše produkty na vyšší úroveň. Na samolepku Orion můžete napsat jméno produktu či krátký vzkaz a produkt pak využít jako dárek. V této sadě najdete 11 oválných samolepek s rozměry 7 × 3 cm. Klíčové vlastnosti korkových samolepek Orion - označení na kořenky oválOválné samolepky Orion mají rozměr 7 × 3 cmNa samolepky lze napsat krátký textV sadě naleznete 11 samolepek od firmy Orion vhodných jako označení na kořenky či dózyDíky těmto samolepkám pozvednete vaše výrobky na vyšší úroveň (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Samolepky na dózy CZ 11 (842269) , Samolepky na dozy 11 orion

ORION Samolepky korek na kořenky 12 (842254)

ORION Samolepky korek na kořenky 12 (842254)
Detail

Samolepky na označení kořenek nebo potravinových dóz. Materiál: korek. Rozměry: 5,8x4 cm. Rádi připravujete domácí výrobky a nevíte, jak kořenky a dózy označit? S korkovými samolepkami od firmy Orion pozvednete vaše produkty na vyšší úroveň. Na samolepku Orion můžete napsat jméno produktu či krátký vzkaz a produkt pak využít jako dárek. V této sadě najdete 12 samolepek s rozměry 5,8 × 4 cm. Klíčové vlastnosti korkových samolepek Orion - označení na kořenkyKorkové samolepky Orion mají rozměr 5,8 × 4 cmNa samolepky lze napsat krátký textV sadě naleznete 12 samolepek od firmy Orion vhodných jako označení na kořenky či dózyDíky těmto samolepkám pozvednete vaše výrobky na vyšší úroveň (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Samolepky korek na kořenky 12 (842254) , Orion stojan dřevo na kořenky a dochucovadla (540580)

Orion Samolepky na dózy Ovál, 14 ks

Orion Samolepky na dózy Ovál, 14 ks
Detail

Černé oválné samolepky na dvou listech můžete využít na označení dóz pro uložení potravin, ale i úložných boxů, krabic, kořenek, kompotů, marmelád nebo dárků hand made výroby. Perfektně se hodí k bílým dózám whiteline.Archy obsahují 14 ks samolepek ve dvou velikostech (8 větších + 6 menších). Dále je součástí balení křída, kterou můžete samolepky popisovat. Nabízí opakované použití, křídový nápis po čase jednoduše smažete a použijete samolepku znovu. Můžete použít také permanentní bílý lihový fix na trvalé označení, ten ale není součástí balení.Černé oválné papírové samolepky ve dvou velikostech, 7 x 4,6 cm a 5,5 x 3,9 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Samolepky na dózy Ovál, 14 ks , Prázdné křeslo ()

ORION Samolepky na dózy oválné prázdné 11 (842270)

ORION Samolepky na dózy oválné prázdné 11 (842270)
Detail

Samolepky na dózy s potravinami. Prázdné. Oválný tvar štítků. Materiál: papír. Rozměry: 1 štítek 7x3 cm. Arch samolepek na dózy s potravinami, zavařeniny, kompoty nebo kořenky obsahuje 11 štítků. Papírové Orion Samolepky oválného tvaru a bez popisu se snadnou nalepují i sloupávají. Mají příjemný dekor a můžete je doplňovat popisy dle libosti. Klíčové vlastnosti samolepek Orion na dózy oválné prázdné, 11 ksArch samolepek na dózy s potravinami nebo kořenky obsahuje 11 štítkůOrion Samolepky mají příjemný ozdobný dekorŠtítky jsou oválného tvaru a bez popisuSamolepky Orion na dózy oválné můžete doplňovat popisyMateriál:papírRozměry štítku:7 × 3 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Samolepky na dózy oválné prázdné 11 (842270) , Prázdné ulice ()

ORION Samolepky na dózy obdelník prázdné 12 (842272)

ORION Samolepky na dózy obdelník prázdné 12 (842272)
Detail

Samolepky 12 ks. Rozměry: 7,3x3,5 cm. Pokud máte doma hodně skleněných dóz z potravinami nebo jinými potřebami, mohly by vám přijít vhod samolepky Orion. Samolepky Orion jsou umístěny na archu, je jich celkem 12 ve čtyřech různých barvách. Samolepky nejsou předepsané, lze je tedy využít na cokoliv. Klíčové vlastnosti samolepek OrionPro popis dóz využijte samolepky OrionJsou umístěny na archuNajdete jich celkem 12 ve čtyřech barváchSamolepky Orion se dodávají nepředepsané (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Samolepky na dózy obdelník prázdné 12 (842272) , Orion samolepky na dózy cz 11 (842269)

ORION Samolepky korek HOME MADE 10 ks (842280)

ORION Samolepky korek HOME MADE 10 ks (842280)
Detail

Samolepky budou skvělým doplněním vašich domácích výrobků. Třešničkou na dortu/dárku pro vaše blízké. Možnost označení jménem nebo krátkým vzkazem. Kulatý tvar, sada 10 ks. Materiál: korek. Rozměry: pr. 4 cm, tl. 1 mm. Rádi připravujete domácí výrobky a nevíte, jak je označit? S korkovými samolepkami HOME MADE od firmy Orion pozvednete vaše produkty na vyšší úroveň. Na samolepku Orion HOME MADE můžete napsat jméno produktu či krátký vzkaz a produkt pak využít jako dárek. V této sadě najdete 10 kulatých samolepek HOME MADE s průměrem 4 cm a tloušťkou 1 mm. Klíčové vlastnosti korkových samolepek Orion - HOME MADEKorkové samolepky Orion jsou kulaté s průměrem 4 cm a tloušťkou 1 mmNa samolepky HOME MADE lze napsat krátký textV sadě naleznete 10 samolepek HOME MADE od firmy OrionDíky těmto samolepkám pozvednete vaše výrobky na vyšší úroveň (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Samolepky korek HOME MADE 10 ks (842280) , Orion samolepky na dózy ovál, 14 ks

Samolepky na kořenky ORION

Samolepky na kořenky ORION
Detail

Samolepky na kořenky ORION korek 12ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Samolepky na kořenky ORION , Orion samolepky na dózy s křídou obdélník, 16 ks

Samolepky ZAVAŘENINA 11 - ORION

Samolepky ZAVAŘENINA 11 - ORION
Detail

Samolepky na domácí zavařeninu. Obdélníkový tvar. 11 samolepek. Samolepky na domácí zavařeninu. Obdélníkový tvar. 11 samolepek. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Samolepky ZAVAŘENINA 11 - ORION , Orion miska sklo crystal pr. 23 cm

Orion Forma silikon KÁVOVÁ ZRNA 23

Detail

Forma na přípravu kávových zrn značky Orion. Příprava je velmi snadná a výsledek vynikající. Můžete připravit nepečené cukrovinky z různých druhů těst nebo použít formu klasicky k pečení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma silikon KÁVOVÁ ZRNA 23 , Orion pařáček nerez skládací 23 cm (152220)

Forma silikon KÁVOVÁ ZRNA 23 - ORION

Forma silikon KÁVOVÁ ZRNA 23 - ORION
Detail

Forma na přípravu kávových zrn. Příprava je velmi snadná, výsledek vynikající. Můžete připravit nepečené cukrovinky z různých druhů těst nebo použít formu klasicky k pečení. Materiál: silikon - snáší teplotu -40°C až + 220°C. Snadná údržba. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: 16,5x32,5x2 cm, velikost zrna 4x3 cm. Forma na přípravu kávových zrn. Příprava je velmi snadná, výsledek vynikající. Můžete připravit nepečené cukrovinky z různých druhů těst nebo použít formu klasicky k pečení. Materiál: silikon - snáší teplotu -40°C až + 220°C. Snadná údržba. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: 16,5x32,5x2 cm, velikost zrna 4x3 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma silikon KÁVOVÁ ZRNA 23 - ORION , Orion forma pocínovaná bábovka pr. 23 cm (151771)

Orion Samolepky na dárky SRDÍČKA obdélník prázdné 10 ks

Orion Samolepky na dárky SRDÍČKA obdélník prázdné 10 ks
Detail

Set 23 samolepek, kterými můžete označit nejen zabalené dárky, ale také sáčky, dárkové koše, sklenice a dózy s hand made dárky pro vaše blízké. Nejen při narozeninách, ale i výročí, svátku matek, dni žen nebo sv. Valentýnu. Jsou vyrobené z papíru a zdobené originálními motivy drobných srdíček. Tak dotáhněte své dárky nebo drobnou pozornost do poslední tečky a užijte si nadšení obdarovaných při rozbalování. Sada obsahuje 10 archů. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Samolepky na dárky SRDÍČKA obdélník prázdné 10 ks , Orion pařáček nerez skládací 23 cm teta (152216)

Orion Samolepky na dózy s křídou Obdélník, 16 ks

Orion Samolepky na dózy s křídou Obdélník, 16 ks
Detail

Černé obdélníkové samolepky na dvou listech můžete využít na označení dóz pro uložení potravin, ale i úložných boxů, krabic, kořenek, kompotů, marmelád nebo dárků hand made výroby. Perfektně se hodí k bílým dózám Whiteline.Archy obsahují 16 ks samolepek ve dvou velikostech (8 větších + 8 menších). Dále je součástí balení křída, kterou můžete samolepky popisovat. Nabízí opakované použití, křídový nápis po čase jednoduše smažete a použijete samolepku znovu. Můžete použít také permanentní bílý lihový fix na trvalé označení, ten ale není součástí balení.Černé hranaté papírové samolepky ve dvou velikostech, 7 x 4,7 cm a 5,5 x 2,3 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Samolepky na dózy s křídou Obdélník, 16 ks , Orion miska sklo pr. 23 cm ema (124778)

Samolepky na láhev ORION Slivovice

Samolepky na láhev ORION Slivovice
Detail

Samolepky na láhve ORION Slivovice 8ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Samolepky na láhev ORION Slivovice , Malování podle čísel - prázdné městečko (hramal00219nad)

Samolepky na láhev ORION Srdíčka

Samolepky na láhev ORION Srdíčka
Detail

NakupteSamolepky na láhev ORION Srdíčkaz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza25.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Samolepky na láhev ORION Srdíčka , Orion váza ker. srdíčka pr. 7,5 cm, v. 23 cm

Samolepky KRTEK prázdné 12 - ORION

Samolepky KRTEK prázdné 12 - ORION
Detail

Samolepky s Krtkem využijete při přípravě ovocných, zeleninových i masových svačinek pro ty nejmenší. Můžete si tak popsat z čeho jste svačinky připravili nebo pro koho v případě, že chcete někoho obdarovat. Veselé obrázky Krtka a jeho kamarádů děti potěší. Mohou si je nalepit i kamkoli jinam. Sada 12 ks s různými motivy. Samolepky s Krtkem využijete při přípravě ovocných, zeleninových i masových svačinek pro ty nejmenší. Můžete si tak popsat z čeho jste svačinky připravili nebo pro koho v případě, že chcete někoho obdarovat. Veselé obrázky Krtka a jeho kamarádů děti potěší. Mohou si je nalepit i kamkoli jinam. Sada 12 ks s různými motivy. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Samolepky KRTEK prázdné 12 - ORION , Spojovačky farma: + samolepky

Orion Forma na bábovku - pocínovaná 23 cm

Orion Forma na bábovku - pocínovaná 23 cm
Detail

Forma na bábovku - pocínovaná 23 cm Formy na bábovky patří k nejoblíbenějším formám a určitě nesmí chybět v kuchyni. Je vhodná k pečení koláčů i tradičních bábovek. rozměr: 23 cm není vhodná do myčky nádobí (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma na bábovku - pocínovaná 23 cm , Magické samolepky (8590228051837)

ORION Forma silikon KÁVOVÁ ZRNA 23 (120034)

ORION Forma silikon KÁVOVÁ ZRNA 23 (120034)
Detail

Pečicí forma na cukroví, silikonová, 2 × 16,5 × 32,5 cm (vך×d), vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 220 °C, 23 ks forem v balení Rádi si pečete pro své blízké? Potom se vám bude určitě hodit pečicí forma ORION. Tento typ je vhodný na cukroví. S touto pečicí formou upečete až 23 kusů cukroví. Materiálem pečicí formy je silikon a proto nabízí nízkou hmotnost. Věříme, že oceníte možnost umýt pečicí formu v myčce na nádobí. Nejvyšší teplota při které lze použít pečící formu ORION je 220 °C. Nejdůležitější parametry produktu ORION Forma silikon KÁVOVÁ ZRNA 23 Pečicí forma, díky níž vykouzlíte váš oblíbený dezert Materiálem pečicí formy je silikon Dá vložit do myčky na nádobí Maximální teplota vhodná k použití: 220 °C Určení pečící formy ORION: na cukroví (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma silikon KÁVOVÁ ZRNA 23 (120034) , Fortnite - samolepky (8018190097719)

ORION Pařáček nerez skládací 23 cm (152220)

ORION Pařáček nerez skládací 23 cm (152220)
Detail

Pařák skládací je vhodný k napařování knedlíků i vaření zeleniny a jiných pokrmů v páře - zachováte minerály a vitamíny. Materiál: nerez. Skládací nožky i středová tyčka. Rozměry: pr. 14/23 cm. Při vaření v páře váš pokrm nejen nepřipálíte, ale navíc bude připraven zdravě se zachováním maxima vitamínů a dalších nutričně významných látek. Skládací nerez pařáček ORION využijete jak k vaření zeleniny v páře, tak i k napařování knedlíků. Je opatřen skládacími nožkami a praktickou teleskopickou středovou tyčkou, která významně usnadní manipulaci. Pařák postavíte do hrnce s vodou, přiklopíte poklicí a vodu uvedete do varu. Vzniká pára, ve které lze připravit zeleninu, ovoce, maso nebo ryby. Dno pařáčku ORION je o průměru 14 cm, rozložené pak 23 cm, díky čemuž se vejde do hrnců různých rozměrů. Klíčové vlastnosti nerez pařáčku ORION, 14/23 cmNejjednodušší způsob přípravy pokrmů v pářeSkládací pařáček ORION je vyrobený z kvalitního nerezuVýborná... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Pařáček nerez skládací 23 cm (152220) , Velké pěnové samolepky kočka: veľké penové samolepky mačka (9789464226577)

Orion Pařáček nerez skládací 23 cm TETA

Detail

Skládací pařáček napařování knedlíků i vaření zeleniny a jiných pokrmů v páře. Možné použít do hrnců různých průměrů. Orion Pařáček nerez skládací 23 cm TETA najde využití v každé kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Pařáček nerez skládací 23 cm TETA , Velké pěnové samolepky hroch: veľké penové samolepky hroch (9789464226560)

Orion Samolepky na dózy WHITELINE čtverec bílá 2 x 12 ks

Orion Samolepky na dózy WHITELINE čtverec bílá 2 x 12 ks
Detail

Bílé čtvercové samolepky s černým rámečkem jsou vhodné k označení dóz, láhví, kořenek a potravinových boxů, které slouží k uložení nejrůznějších surovin v domácnosti. Papírová samolepka s laminací má velikost 4,7 x 4,7 cm. Balení: 2 archy, 12 samolepek/arch.Hodí se např. k označení plechových dóz Whiteline.Nejenže tak rozlišíte dózy s hladkou či polohrubou moukou, cukrem, těstovinami apod., ale také můžete popsat sklenice s domácími kompoty, nakládanými dobrotami i láhve s pálenkou či sirupem, které budou i pěkným hand made dárkem.K popisu lze ideálně použít permanentní tmavý lihový fix, ten ale není součástí balení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Samolepky na dózy WHITELINE čtverec bílá 2 x 12 ks , Velké samolepky s mláďaty: veľké samolepky s mláďatami (9789464543483)

Orion Samolepky na dózy BLACK čtverec černá 2 x 12 ks

Orion Samolepky na dózy BLACK čtverec černá 2 x 12 ks
Detail

Černé čtvercové samolepky s bílým rámečkem jsou vhodné k označení dóz, láhví, kořenek a potravinových boxů, které slouží k uložení nejrůznějších surovin v domácnosti. Papírová samolepka s laminací má velikost 4,7 x 4,7 cm. Balení: 2 archy, 12 samolepek/arch.Hodí se např. k označení plechových dóz Whiteline nebo kořenek Black.Nejenže tak rozlišíte dózy s hladkou či polohrubou moukou, rýží, těstovinami apod., ale také můžete snadno popsat sklenice s domácími kompoty, nakládanými dobrotami i láhve s pálenkou či sirupem, které budou i pěkným hand made dárkem.K popisu lze ideálně použít permanentní bílý lihový fix, ten ale není součástí balení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Samolepky na dózy BLACK čtverec černá 2 x 12 ks , Velké pěnové samolepky medvídek: veľké penové samolepky medvedík (9789464226546)

Samolepky na láhev ORION Domácí pálenka

Samolepky na láhev ORION Domácí pálenka
Detail

Samolepky na láhve ORION Domácí pálenka 8ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Samolepky na láhev ORION Domácí pálenka , Velké pěnové samolepky myšák: veľké penové samolepky myška (9789464226553)

Samolepky na dózy ORION Black 47ks

Detail

NakupteSamolepky na dózy ORION Black 47ksz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza89.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Samolepky na dózy ORION Black 47ks , Prázdné sliby (978-80-7661-325-6)

Samolepky na koření - 21 ks - ORION

Samolepky na koření - 21 ks - ORION
Detail

Etikety s názvy nejpoužívanějšího koření. Samolepky na koření. Oválný tvar. 21 samolepek s popisem, 2 prázdné. Rozměry: 1 samolepka 4,3x2,2 cm, rozměr archu 14,3x21 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Samolepky na koření - 21 ks - ORION , Prázdné domy (978-80-247-3328-9)

Samolepky na dózy CZ 11 - ORION

Samolepky na dózy CZ 11 - ORION
Detail

Samolepící štítky na dózy s potravinami. S popisem. Oválný tvar štítků. Materiál: papír. Rozměry: 1 štítek 7x3 cm. Samolepící štítky na dózy s potravinami. S popisem. Oválný tvar štítků. Materiál: papír. Rozměry: 1 štítek 7x3 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Samolepky na dózy CZ 11 - ORION , Prázdné místo (978-80-259-0155-7)

ORION Pařáček nerez skládací 23 cm TETA (152216)

ORION Pařáček nerez skládací 23 cm TETA (152216)
Detail

Pařák skládací je vhodný k napařování knedlíků i vaření zeleniny a jiných pokrmů v páře - zachováte minerály a vitamíny. Je možné jej použít do hrnců různých průměrů. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 14-23 cm. Při vaření v páře váš pokrm nejen nepřipálíte, ale navíc bude připraven zdravě se zachováním maxima vitamínů a dalších nutričně významných látek. Skládací nerez ORION pařáček TETA využijete jak k vaření zeleniny v páře, tak i k napařování knedlíků. Je opatřen nožkami a praktickou středovou tyčkou s očkem, která významně usnadní manipulaci. Pařák postavíte do hrnce s vodou, přiklopíte poklicí a vodu uvedete do varu. Vzniká pára, ve které lze připravit zeleninu, ovoce, maso nebo ryby. Dno pařáčku ORION je o průměru 14 cm, rozložené pak 23 cm, díky čemuž se vejde do hrnců různých rozměrů. Klíčové vlastnosti nerez pařáčku TETA ORION, 14/23 cmNejjednodušší způsob přípravy pokrmů v pářeSkládací ORION pařáček TETA je vyrobený z kvalitního... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Pařáček nerez skládací 23 cm TETA (152216)

ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778)

ORION Miska sklo pr. 23 cm  EMA (124778)
Detail

Miska - materiál sklo, objem 2,3 l, balení obsahuje jednu misku, průhledná barva, moderní motiv Klíčové vlastnosti misky ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA Miska ORION je určená k přípravě jídla i jeho servírování Na stole se bude vyjímat třeba plná ovoce, zeleniny nebo salátu Oceníte ji také na kompoty Její objem se hodí také k servírování polévky Jednoduchý a nadčasový design ze skla Miska ORION je určena i pro myčku na nádobí Na první pohled vás zaujme moderní design Průměr misky ORION: 230 mm O objemu 2,3 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778)

ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771)

ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771)
Detail

Pečicí forma na bábovku a na pudink, z pocínovaného plechu, maximální teplota 230 °C Rádi byste si upekli některý z oblíbených pokrmů? Pak zvažte koupi pečicí formy ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm. Tento typ je určený na bábovku a na pudink. Pečicí forma je vytvořena z pocínovaného plechu, díky čemuž je mimořádně odolná. Nejvyšší teplota při které lze použít pečící formu ORION je 230 °C. Hlavní přednosti pečicí formy ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm Pečicí forma, která vám pomůže upéct oblíbené dobroty Materiálem pečicí formy je pocínovaný plech Pečicí forma vydrží maximální teplotu: 230 °C Určení pečící formy ORION: na bábovku a na pudink (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771)

Orion Váleček silikon d. 23/47 cm oranžová

Orion Váleček silikon d. 23/47 cm oranžová
Detail

I taková základní věc při pečení oblíbených dobrot, jako je váleček, může být z moderního materiálu se zajímavými vlastnostmi.Pevný a přitom lehký váleček se silikonovým povrchem a oranžovými rukojeťmi je nepřilnavý, takže se na něho těsto téměř nelepí a výborně se s ním pracuje. Nebudete potřebovat tolik mouky při vyvalování těsta. Délka silikonové plochy je 23 cm. Silikon je odolný vůči teplotám -40 °C až +220 °C. Sušenky, cukroví i fondán tak snadno vyválíte na potřebnou tloušťku a ať už chcete péct cokoliv, silikonový váleček nesmí v kuchyňské zásuvce chybět.I jeho údržba je jednoduchá. Stačí jej omýt běžným způsobem, teplou vodou se saponátem, osušit a uložit. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Váleček silikon d. 23/47 cm oranžová

Orion Korek samolepky na pepřenky 12 ks

Orion Korek samolepky na pepřenky 12 ks
Detail

Korek samolepky na pepřenky Samolepky pro označení potravinových dóz a kořenek. Už budete mít všechny ingredience přehledně seřazené. obsah: 12 ks rozměr: 5,8 x 4 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Korek samolepky na pepřenky 12 ks

Samolepky na dózy s křídou ORION 16ks

Samolepky na dózy s křídou ORION 16ks
Detail

NakupteSamolepky na dózy s křídou ORION 16ksz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza39.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Samolepky na dózy s křídou ORION 16ks

Samolepky na dózy s křídou ORION 14ks

Samolepky na dózy s křídou ORION 14ks
Detail

NakupteSamolepky na dózy s křídou ORION 14ksz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza39.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Samolepky na dózy s křídou ORION 14ks

Samolepky na dózy oválné prázdné 11 - ORION

Samolepky na dózy oválné prázdné 11 - ORION
Detail

Samolepící štítky na dózy s potravinami. Prázdné. Oválný tvar štítků. Materiál: papír. Rozměry: 1 štítek 7x3 cm. Samolepící štítky na dózy s potravinami. Prázdné. Oválný tvar štítků. Materiál: papír. Rozměry: 1 štítek 7x3 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Samolepky na dózy oválné prázdné 11 - ORION

Orion Skleněný pekáč s víkem kulatý pr. 23 cm

Orion Skleněný pekáč s víkem kulatý pr. 23 cm
Detail

Pekáč o objemu 2,35 l s poklopem o objemu 0,75 l je vyroben z odolného borosilikátového skla, které je určeno pro přípravu oblíbených pečených, zapékaných, restovaných i dušených pokrmů v troubě. Hodí se k pečení různých druhů masa, šunkofleků, gratinovaných brambor, nádivek, ale i plněných paprik nebo brokolice se sýrem. A pokud máte v oblibě žemlovku nebo rýžový nákyp, není nic jednoduššího. Navíc skrz masivní sklo můžete sledovat, zda je pokrm vypečený dozlatova i z boku a spodní části.Zvládne teploty od -20 °C až do +300 °C, samozřejmě s ohledem na postupné ohřívání a ochlazování. Vhodný i k servírování a uložení pokrmů v lednici.Skleněné víko lze použít zvlášť jako další pečicí nádobu nebo jím pokrm v pekáči přiklopit a urychlit tak pečení. Průměr pekáče je 23 cm, šírka i s uchy 26,5 cm a výška spodní části 8 cm.Výhody skleněného nádobí: dlouhá životnost a hygienická nezávadnost díky hladkému, neporéznímu materiálu lze jej využít pro pečení v elektrické, horkovzdušné, plynové i mikrovlnné troubě odolné varné sklo umožňuje vizuální kontrolu stavu pečení lze používat i kovové kuchyňské náčiní možnost mytí v myčce na nádobíDoporučujeme: použití kuchyňských chňapek a po vyjmutí z trouby pekáč položte na sporák nebo prkénko, ne na studenou či vlhkou plochu kuchyňské linky. Pokud je třeba pokrm podlévat, nepoužívejte studenou vodu, ale raději vlažnou nebo teplou, aby nedošlo k teplotnímu šoku. Sklo je po vyjmutí z trouby horké, pozor při manipulaci a blízkost dětí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Skleněný pekáč s víkem kulatý pr. 23 cm

Orion Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm

Orion Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm
Detail

Elegantní keramická váza dekorována jemnou linkou a srdíčkem, naplněná čerstvými řezanými květinami nebo suchou vazbou, bude krásným doplňkem při stolování. Dovedete tak odpolední posezení s rodinou nebo přáteli k dokonalosti. Lze ji umývat v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm

Anděl Samolepky Halloween dýně 23 x 18 cm

Anděl Samolepky Halloween dýně 23 x 18 cm
Detail

Halloween dýně v různé podobě se staly námětem pro elektrostaticky přilnavou folii na okno. Tuto folii je možné aplikovat také na zrcadla či jinou hladkou plochu. Postup při aplikaci: sejmutí samolepky z pokladového papíru umístnění na zvolené suché a čisté ploše vyhlazení od středu ke krajům dojde k elektrostatickému přilnutí Upozornění: nedoporučuje se umístnění v blízkosti tepelných zdrojů Vyberte dětem okenní fólii! Vhodné pro děti od 3 let Rozměr balení: 23 x 18 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Anděl Samolepky Halloween dýně 23 x 18 cm

ORION Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172)

ORION Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172)
Detail

Váza vysoká z materiálu: keramika, tvar: válcový, typ: stolní, vhodná do myčky, počet kusů v balení: 1 ks, výška: 230 mm, průměr: 75 mm, barva: bílá, černá a červená Vysoká váza ORION určitě vyhoví vašemu oblíbenému stylu, a ještě se stane oporou pro vaše květiny, ať už jde o řezané, umělé či květinová aranžmá. Dostanete ji v tradičním a oblíbeném válcovém tvaru, který umožňuje podepření celé kytice a není v žádném případě nestabilní. Zvolený materiál, v tomto případě keramika, je věčnou stálicí a udělá velkou parádu v novějším i tradičnějším interiéru. Pokud se jedná o úpravu, ta je krásně hladká. Tou pravou pro vás bude, jestliže se vám domů hodí bílá, černá a červená barva. Výška vázy ORION má celkem 230 mm, v průměru pak narostla do 75 mm. Pokud se zanese či ušpiní, nebudete s ní mít velkou práci, myčka na nádobí ji nepoškodí. Stěžejní parametry ORION Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm Klasická stolní váza, kterou je možné postavit na jídelní stůl či... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172)

Orion Stojan na nože River, 10,5 x 11 x 23 cm

Orion Stojan na nože River, 10,5 x 11 x 23 cm
Detail

Jedinečná kolekce RIVER spojuje nádherné akáciové dřevo se specifickou, výraznou kresbou a moderní pryskyřici (resin). Ta se vine, rozlévá jako průhledná řeka v jemném šedém odstínu.Kdo má slabost pro originální, stylové kousky, ten rád sáhne i po stojanu na nože. Kovové nože, nůžky, ocílka apod. budou uloženy mezi plastovými štětinami. Na rozdíl od uložení v zásuvce, kde se může třením a posunem v příbornících ostří tupit, budou nejpoužívanější nože bezpečně uloženy v bloku. Stačí je jen vzít a začít krájet. Ze spodní strany má pěnové podložky, které zabraňují posunu po stole a jeho poškození. V případě potřeby stojan umyjte běžným způsobem, v teplé vodě se saponátem, i štětiny lze jednoduše vyjmout, vyklepat je nebo umýt. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože River, 10,5 x 11 x 23 cm

Orion Stojan na papírové utěrky River, pr. 15 x 23 cm

Orion Stojan na papírové utěrky River, pr. 15 x 23 cm
Detail

Jedinečná kolekce RIVER spojuje nádherné akáciové dřevo se specifickou, výraznou kresbou a moderní pryskyřici (resin). Ta se vine, rozlévá jako průhledná řeka v jemném šedém odstínu.Kdo má slabost pro originální, stylové kousky, ten rád sáhne i po zajímavém stojanu k uložení utěrek. Kovová část je tak trochu v industriálním stylu, v případě, že jej momentálně nepotřebujete, stačí jej odšroubovat a uložit v zásuvce.Ze spodní strany jsou pěnové podložky, které zabraňují posunu po stole a jeho poškození. V případě potřeby stojan umyjte běžným způsobem, v teplé vodě se saponátem. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na papírové utěrky River, pr. 15 x 23 cm

Anděl Samolepky svítící ve tmě dýně 23 x 18 cm

Anděl Samolepky svítící ve tmě dýně 23 x 18 cm
Detail

Halloween dýně v různé podobě se staly námětem pro elektrostaticky přilnavou folii na okno. Tuto folii je možné aplikovat také na zcadla či jinou hladkou plochu. Postup při aplikaci: sejmutí samolepky z pokladového papíru umístnění na zvolené suché a čisté ploše vyhlazení od středu ke krajům dojde k elektrostatickému přilnutí Upozornění: nedoporučuje se umístnění v blízkosti tepelných zdrojů Vyberte dětem okenní fólii! Vhodné pro děti od 3 let Rozměr balení: 23 x 18 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Anděl Samolepky svítící ve tmě dýně 23 x 18 cm

Orion Mlýnek UH/AL elektr. na koření s LED osv. v. 23 cm

Detail

Elektrický mlýnek na pepř nebo sůl od značky Orion s nastavením hrubosti mletí. Je vhodný na dochucování nejen při vaření, ale také na již hotová jídla u stolu. Keramický mlecí mechanismus. Mlýnek disponuje LED světlem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlýnek UH/AL elektr. na koření s LED osv. v. 23 cm

IMPAR Samolepka na zeď Letící drak (Velikost: 60 x 23 cm)

IMPAR Samolepka na zeď Letící drak (Velikost: 60 x 23 cm)
Detail

(fotodeky.cz)

Podobné produkty ako IMPAR Samolepka na zeď Letící drak (Velikost: 60 x 23 cm)

Plstěné hrátky Jednorožci + 23 plstěných samolepek a 5 scén ke hraní

Detail

V téhle knížce si nejen můžeš číst, ale můžeš si s ní také hrát! Kromě povídání totiž obsahuje barevné scénky ze života jednorožců, do kterých můžeš umisťovat různé hrací dílky a příběh si tak ilustrovat pěkně po svém.Měkké plstěné dílky, mezi nimiž jsou nejen jednorožci a víly, ale také třeba ohňostroj nebo dobroty na piknik, na stránkách dobře drží a použít se dají opakovaně, takže své obrázky můžeš různě obměňovat. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Plstěné hrátky Jednorožci + 23 plstěných samolepek a 5 scén ke hraní

Samolepky kořenky 23 prázdné - ORION

Samolepky kořenky 23 prázdné - ORION
Detail

Samolepky na koření prázdné. Obdélníkový tvar. 23 samolepek. Samolepky na koření prázdné. Obdélníkový tvar. 23 samolepek. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Samolepky kořenky 23 prázdné - ORION

Chladič Fischer Elektronik ICK BGA 23 x 23, 23 x 23 x 6 mm, 22 kW

Chladič Fischer Elektronik ICK BGA 23 x 23, 23 x 23 x 6 mm, 22 kW
Detail

Obzvláště vhodný pro Ball Grid Arrays. Rozměry chladiče vhodné pro současný BGA-typ. Lze přímo přilepit na BGA-stavební díl. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Chladič Fischer Elektronik ICK BGA 23 x 23, 23 x 23 x 6 mm, 22 kW
ORION Samolepky korek na kořenky 12 (842254), ORION Samolepky na dózy obdelník prázdné 12 (842272), Orion Samolepky na dárky SRDÍČKA obdélník prázdné 10 ks, ORION Samolepky na koření obdélník CZ 23 (842235), Orion Košík na kořenky závěsný RADKA , samolepky na dozy 11 orion, ORION Stojan dřevo na kořenky a dochucovadla (540580), Prázdné křeslo (), Prázdné ulice (), ORION Samolepky na dózy CZ 11 (842269), Orion Samolepky na dózy Ovál, 14 ks, Orion Samolepky na dózy s křídou Obdélník, 16 ks, Orion Miska sklo CRYSTAL pr. 23 cm , ORION Pařáček nerez skládací 23 cm (152220), ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771), ORION Pařáček nerez skládací 23 cm TETA (152216), ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778), Malování podle čísel - Prázdné městečko (HRAmal00219nad), Orion Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm , Spojovačky Farma: + samolepky, Magické samolepky (8590228051837), Fortnite - Samolepky (8018190097719), Velké pěnové samolepky Kočka: Veľké penové samolepky Mačka (9789464226577), Velké pěnové samolepky Hroch: Veľké penové samolepky Hroch (9789464226560), Velké samolepky s mláďaty: Veľké samolepky s mláďatami (9789464543483), Velké pěnové samolepky Medvídek: Veľké penové samolepky Medvedík (9789464226546), Velké pěnové samolepky Myšák: Veľké penové samolepky Myška (9789464226553), Prázdné sliby (978-80-7661-325-6), Prázdné domy (978-80-247-3328-9), Prázdné místo (978-80-259-0155-7)