Orion váza ker. srdíčka pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172)

Produkt Orion váza ker. srdíčka pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion váza ker. srdíčka pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172)

ORION Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172)
Detail

Váza vysoká z materiálu: keramika, tvar: válcový, typ: stolní, vhodná do myčky, počet kusů v balení: 1 ks, výška: 230 mm, průměr: 75 mm, barva: bílá, černá a červená Vysoká váza ORION určitě vyhoví vašemu oblíbenému stylu, a ještě se stane oporou pro vaše květiny, ať už jde o řezané, umělé či květinová aranžmá. Dostanete ji v tradičním a oblíbeném válcovém tvaru, který umožňuje podepření celé kytice a není v žádném případě nestabilní. Zvolený materiál, v tomto případě keramika, je věčnou stálicí a udělá velkou parádu v novějším i tradičnějším interiéru. Pokud se jedná o úpravu, ta je krásně hladká. Tou pravou pro vás bude, jestliže se vám domů hodí bílá, černá a červená barva. Výška vázy ORION má celkem 230 mm, v průměru pak narostla do 75 mm. Pokud se zanese či ušpiní, nebudete s ní mít velkou práci, myčka na nádobí ji nepoškodí. Stěžejní parametry ORION Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm Klasická stolní váza, kterou je možné postavit na jídelní stůl či... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172) , Orion váza ker. srdíčka pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172)

Orion Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm

Orion Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm
Detail

Elegantní keramická váza dekorována jemnou linkou a srdíčkem, naplněná čerstvými řezanými květinami nebo suchou vazbou, bude krásným doplňkem při stolování. Dovedete tak odpolední posezení s rodinou nebo přáteli k dokonalosti. Lze ji umývat v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm , Orion váza ker. srdíčka pr. 7,5 cm, v. 23 cm

Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm

Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm
Detail

Elegantní, bílá keramická cukřenka s víčkem a lžičkou se hodí do klasické, moderní i rustikální kuchyně. Společně s bílými šálky a podšálky podtrhne tato cukřenka příjemný dojem ze stolování. Cukřenka s jemným dekorem srdíček usnadní podávání krystalového cukru nebo kostek, protože není nic lepšího, než si osladit trochu život. Má praktické víčko s výřezem. Navíc ji lze mýt v myčce nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm , Orion cukřenka ker.+lžička srdíčka pr. 9,5 cm

Orion Mlýnek UH/AL elektr. na koření s LED osv. v. 23 cm

Detail

Elektrický mlýnek na pepř nebo sůl od značky Orion s nastavením hrubosti mletí. Je vhodný na dochucování nejen při vaření, ale také na již hotová jídla u stolu. Keramický mlecí mechanismus. Mlýnek disponuje LED světlem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlýnek UH/AL elektr. na koření s LED osv. v. 23 cm , Orion miska ker. srdíčka kulatá pr. 12 cm (128393)

ORION Miska ker. SRDÍČKA kulatá pr. 12 cm (128393)

ORION Miska ker. SRDÍČKA kulatá pr. 12 cm (128393)
Detail

Miska - materiál keramika, objem 0,47 l, vhodná do mikrovlnné trouby, průměr 12 cm, balení obsahuje jednu misku, bílá, černá a červená barva, se vzorem, zamilovaný motiv Zásadní přednosti misky ORION Miska ker. SRDÍČKA kulatá pr. 12 cm Miska ORION by neměla chybět v žádné domácnosti k servírování jídla Poslouží vám na ovoce, zeleninu či rovnou na salát Je přímo stvořena na kompoty Zaujme svým keramickým provedením Miska ORION nemá problém s mytím v myčce Bez obav použitelná v mikrovlnné troubě Má zamilovaný design Průměr misky ORION: 120 mm Objem misky činí 0,47 l Pozornost upoutá bílá, černá a červená barva (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska ker. SRDÍČKA kulatá pr. 12 cm (128393) , Orion máslenka ker. srdíčka 16x12 cm

ORION Miska ker. pr. 14 cm JULIET (111544)

ORION Miska ker.  pr. 14 cm JULIET (111544)
Detail

Miska - materiál keramika, objem 0,65 l, vhodná do mikrovlnné trouby, balení obsahuje jednu misku, bílá barva, moderní motiv Zásadní vlastnosti misky ORION Miska ker. pr. 14 cm JULIET Miska ORION je určená k přípravě jídla i jeho servírování Poslouží vám na ovoce, zeleninu či rovnou na salát Nepostradatelná k hlavnímu jídlu na kompot Do misky se vám vejde i porce polévky Oslní tradiční keramikou Miska ORION je určena i pro myčku na nádobí Lze ji vkládat do mikrovlnné trouby Jistě vám padne do oka její moderní design Průměr misky ORION: 140 mm Objem misky činí 0,65 l Pozornost upoutá bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska ker. pr. 14 cm JULIET (111544) , Orion čajítko nerezové pr. 7,5 cm

Orion Miska ker. polévková ALFA pr. 14 cm hnědá

Orion Miska ker. polévková ALFA pr. 14 cm hnědá
Detail

Neutrální hnědá barva a minimalistický vzhled. Keramická miska ALFA zapadne do interiéru každé kuchyně. Hodí se nejen na polévku, ale i na zeleninový či ovocný salát, mléko s cereáliemi či nejrůznější snídaňové kaše. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Miska ker. polévková ALFA pr. 14 cm hnědá , Orion čajítko nerez pr. 7,5 cm (124439)

Květináč Charlie s nízkými nohami, barva starošedá, více velikostí - PotteryPots Velikost: L - v. 23 cm, ⌀ 23 cm / v. 34.5 cm, ⌀ 29.5 cm

Květináč Charlie s nízkými nohami, barva starošedá, více velikostí - PotteryPots Velikost: L - v. 23 cm, ⌀ 23 cm / v. 34.5 cm, ⌀ 29.5 cm
Detail

Květináč Charlie od nizozemské značky Pottery Pots je tím pravým pro vaše rostliny. Designový květináč je vyráběn ručně z materiálu Fiberclay a je dodáván společně s dřevěným podstavcem. Je k dostání v několika barevných provedeních a velikostech. Hodí se pro použití v interiéru. Květináč Charlie je k dostání také na vysokém podstavci či bez podstavce. Vynikne dobře samostatně i ve skupině. Tak se nebojte vybírat a kombinovat. inovativní materiál Fiberclay ruční výroba několik barev a velikostí klasický kulatý tvar Odkazy: O značce Pottery Pots ZDE. Produkty Pottery Pots ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Květináč Charlie s nízkými nohami, barva starošedá, více velikostí - PotteryPots Velikost: L - v. 23 cm, ⌀ 23 cm / v. 34.5 cm, ⌀ 29.5 cm , Orion nůž kuchyňský ker./uh cermaster 7,5 cm (831135)

Květináč Charlie s vysokými nohami, barva starošedá, více velikostí - PotteryPots Velikost: L - v. 23 cm, ⌀ 23 cm / v. 51.5 cm, ⌀ 32 cm

Květináč Charlie s vysokými nohami, barva starošedá, více velikostí - PotteryPots Velikost: L - v. 23 cm, ⌀ 23 cm / v. 51.5 cm, ⌀ 32 cm
Detail

Květináč Charlie od nizozemské značky Pottery Pots je tím pravým pro vaše rostliny. Designový květináč je vyráběn ručně z materiálu Fiberclay a je dodáván společně s dřevěným podstavcem. Je k dostání v několika barevných provedeních a velikostech. Hodí se pro použití v interiéru. Díky vysokým dřevěným nohám je vhodný i pro převislé rostliny. Květináč Charlie je k dostání také na nízkém podstavci či bez podstavce. Vynikne dobře samostatně i ve skupině. Tak se nebojte vybírat a kombinovat. inovativní materiál Fiberclay ruční výroba několik barev a velikostí klasický kulatý tvar Odkazy: O značce Pottery Pots ZDE. Produkty Pottery Pots ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Květináč Charlie s vysokými nohami, barva starošedá, více velikostí - PotteryPots Velikost: L - v. 23 cm, ⌀ 23 cm / v. 51.5 cm, ⌀ 32 cm , Orion miska ker. pr. 14 cm juliet (111544)

Orion Talíř ker. hluboký ALFA kulatý pr. 20,5 cm hnědá

Orion Talíř ker. hluboký ALFA kulatý pr. 20,5 cm hnědá
Detail

Keramické talíře ALFA pozvednou servírování vašich pokrmů na vyšší úroveň. Tento hluboký talíř má průměr 20,5 cm a hodí se na podávání polévky, salátu či těstovin. Díky své hnědé barvě zapadne do interiéru každé kuchyně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Talíř ker. hluboký ALFA kulatý pr. 20,5 cm hnědá , Orion hrnek ker. srdíčka 0,5 l+sáček 12x15 cm

Orion Talíř ker. dezertní ALFA kulatý pr. 21 cm hnědá

Orion Talíř ker. dezertní ALFA kulatý pr. 21 cm hnědá
Detail

Keramické talíře ALFA pozvednou servírování vašich pokrmů na vyšší úroveň. Tento dezertní talíř má průměr 21 cm a hodí se na moučníky, slané koláče, ovoce a další občerstvení. Hnědá barva působí velmi elegantně a hodí se do každé moderní kuchyně s prvky minimalismu, severského stylu bydlení i do klasického interiéru. Lze jej použít v mikrovlnné troubě a umývat jednoduše v teplé vodě se saponátem. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Talíř ker. dezertní ALFA kulatý pr. 21 cm hnědá , Orion teploměr nerez na zavařování pr. 7,5 cm

Orion Talíř ker. mělký ALFA kulatý pr. 27 cm hnědá

Orion Talíř ker. mělký ALFA kulatý pr. 27 cm hnědá
Detail

Keramické talíře ALFA pozvednou servírování vašich pokrmů na vyšší úroveň. Tento mělký talíř má průměr 27 cm a hodí se k podávání hlavního chodu. Díky své hnědé barvě zapadne do interiéru každé kuchyně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Talíř ker. mělký ALFA kulatý pr. 27 cm hnědá , Orion miska ker. polévková alfa pr. 14 cm hnědá

ORION Talíř ker. mělký ALFA pr. 27 cm KRÉMOVÁ (128438)

ORION Talíř ker. mělký ALFA pr. 27 cm KRÉMOVÁ (128438)
Detail

Talíř - mělký, materiál keramika, kulatý, bez dekoru, vhodný do mikrovlnné trouby, průměr 270 mm, béžová barva Klíčové vlastnosti produktu Orion Talíř ker. mělký ALFA pr. 27 cm KRÉMOVÁ Talíř ORION je oblíbenou součástí nádobí doma i v restauracích Tento mělký talíř je vhodnou variantou pro hlavní jídla Jeho materiálem je keramika Kulatý talíř ORION patří ke stálicím klasického stolování Byl navržený s průměrem 270 mm Jeho barva je béžová Gurmáni talíř ORION využijí pro evropské pokrmy (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Talíř ker. mělký ALFA pr. 27 cm KRÉMOVÁ (128438) , Orion miska sklo crystal pr. 23 cm

Cedník nerez pr. 7 cm - ORION

Cedník nerez pr. 7 cm - ORION
Detail

Cedník nerez pr. 7 cm Cedník jemný s rukojetí a očkem dobře drží na hrnečku. Materiál: kvalitní nerez! Takže lze mýt cedník v myčce na nádobí! Možnost zavěšení. Rozměry: pr. 7 cm, d. 20 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cedník nerez pr. 7 cm - ORION , Orion talíř ker. mělký alfa pr. 27 cm krémová (128438)

ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778)

ORION Miska sklo pr. 23 cm  EMA (124778)
Detail

Miska - materiál sklo, objem 2,3 l, balení obsahuje jednu misku, průhledná barva, moderní motiv Klíčové vlastnosti misky ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA Miska ORION je určená k přípravě jídla i jeho servírování Na stole se bude vyjímat třeba plná ovoce, zeleniny nebo salátu Oceníte ji také na kompoty Její objem se hodí také k servírování polévky Jednoduchý a nadčasový design ze skla Miska ORION je určena i pro myčku na nádobí Na první pohled vás zaujme moderní design Průměr misky ORION: 230 mm O objemu 2,3 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778) , Orion talíř ker. mělký alfa kulatý pr. 27 cm hnědá

ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771)

ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771)
Detail

Pečicí forma na bábovku a na pudink, z pocínovaného plechu, maximální teplota 230 °C Rádi byste si upekli některý z oblíbených pokrmů? Pak zvažte koupi pečicí formy ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm. Tento typ je určený na bábovku a na pudink. Pečicí forma je vytvořena z pocínovaného plechu, díky čemuž je mimořádně odolná. Nejvyšší teplota při které lze použít pečící formu ORION je 230 °C. Hlavní přednosti pečicí formy ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm Pečicí forma, která vám pomůže upéct oblíbené dobroty Materiálem pečicí formy je pocínovaný plech Pečicí forma vydrží maximální teplotu: 230 °C Určení pečící formy ORION: na bábovku a na pudink (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771) , Orion talíř ker. dezertní alfa kulatý pr. 21 cm hnědá

Orion Cukřenka nerez sítko pr. 7 cm

Detail

Cukřenka se sítkem a víčkem. Jemné sítko se hodí například na moučkový cukr. Kvalitní materiál z nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukřenka nerez sítko pr. 7 cm , Orion talíř ker. hluboký alfa kulatý pr. 20,5 cm krémová

ORION Cedník nerez pr. 7 cm (124429)

ORION Cedník nerez pr. 7 cm (124429)
Detail

Síto - nerez, možnost zavěšení, lze mýt v myčce, průměr 7 cm, délka 20 cm Jemný cedník z kvalitní nerezové oceli je nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Síto od Orionu díky rukojeti a očku dobře drží na hrnečku nebo sklenici, lze ho mýt v myčce nádobí a snadno se skladuje nejen v zásuvce, ale i zavěšením. Klíčové vlastnosti nerez cedníku, 7 cmJemné sítko z nerez oceli o průměru 7 cmCedník Orion je vhodný na skleničky a hrníčkyDíky rukojeti a očku dobře držíLze mýt v myčce nádobíOčko i rukojeť jsou vhodné k zavěšeníMateriál:nerez ocelDélka:20 cmPrůměr:7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník nerez pr. 7 cm (124429) , Orion talíř ker. hluboký alfa kulatý pr. 20,5 cm hnědá

ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712)

ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712)
Detail

Menážka na cukr, materiál: sklo, plast, rozměry: pr. 7 cm, v. 14,5 cm. Při podávání kávy návštěvě vám zajisté přijde vhod cukřenka Orion. Tato menážka docílí toho, aby si každý z hostů nenabíral cukr lžičkou, ale hygienicky si nasypal nastavené množství. Cukr se dávkuje otočením cukřenky tam a zpět. Cukřenka Orion je vhodná pro krystalový i krupicový cukr. Je vyrobena z kvalitního čirého skla, které se hodí jak pro každodenní ranní kávu, tak pro slavnostní návštěvy. Klíčové vlastnosti cukřenky OrionCukřenka Orion představuje hygienické dávkování cukruJe vhodná pro krystalový i krupicový cukrMenážka je vyrobena z čirého sklaRozměry:14,5 × 7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712) , Orion forma pocínovaná bábovka pr. 23 cm (151771)

Orion Máslenka ker. SRDÍČKA 16x12 cm

Detail

Máslenka na uložení másla je vhodná pro ponechání v lednici i na servírování při snídani. Je zhotovená z keramiky se zamilovaným motivem. Lze ji mýt v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Máslenka ker. SRDÍČKA 16x12 cm , Orion miska sklo pr. 23 cm ema (124778)

Orion Máslenka ker. SRDÍČKA 16x12 cm

Orion Máslenka ker. SRDÍČKA 16x12 cm
Detail

Nepraktické umaštěné originální obaly od másla, které se navíc při krájení často proříznou, nahradí praktická bílá porcelánová máslenka.Máslenka SRDÍČKA vyřeší uložení másla v chladničce bez neustálého rozbalování původního obalu, ale máslo pomůže vkusně servírovat při snídani, svačině. Zůstane uzavřené a zachová si kvalitu a chuť i při delším skladování. Lze ji využít i na servírování aromatických sýrů.Na spodní části můžete máslo krájet, víčko má praktický úchyt pro pohodlné odklopení. Lze ji mýt i v myčce nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Máslenka ker. SRDÍČKA 16x12 cm , Váza skleněná poury 23 cm

ORION Cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518)

ORION Cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518)
Detail

Menážka na cukr s dávkovačem. Materiál: sklo. Rozměry: pr. 7 cm, v. 13,5 cm. Praktická a hygienická skleněná cukřenka ORION s kovovým dávkovačem se hodí pro krystalový či krupicový cukr. Může stát na stole během podávání snídaně nebo odpolední kávy a čaje, či být součástí slavnostně prostřené tabule. Elegantní cukřenku stačí otočit a nasypat do hrnku s nápojem požadované množství cukru. Při jednom otočení se uvolní dávka, která odpovídá přibližně jedné lžičce cukru. Skleněné tělo cukřenky ORION je dekorativně žebrované, díky tomu se lépe drží a jen tak z ruky nevyklouzne. Není vhodná pro mytí v myčce, myjte pouze ručně. Klíčové vlastnosti cukřenky s dávkovačem ORIONPraktická a hygienická skleněná cukřenkaPro dávkování krystalového či krupicového cukruCukřenka ORION s kovovým dávkovačemJedna dávka odpovídá jedné lžičce cukruDekorativně žebrované skleněné tělo pro snazší manipulaciCukřenka ORION není vhodná pro mytí v myčce nádobíRozměry:Výška:... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518) , Váza skleněná lisetta 23 cm

ORION Cedník nerez sítko dvojité pr. 7 cm (124474)

ORION Cedník nerez sítko dvojité pr. 7 cm (124474)
Detail

Cedník dvojitý, nerezový, s rukojetí a očkem, možnost zavěšení, materiál: kvalitní nerez, rozměry: pr. 7 cm, d. 20,5 cm, lze mýt v myčce na nádobí Cedník ORION najde své uplatnění v každé kuchyni. S jeho pomocí snadno připravíte čistý zelený či černý čaj i nálev z bylinek. Dobře drží na hrnečku i konvičce a vyrobený je z velmi kvalitního nerezu. Pohodlné používání umožní rukojeť, zatímco díky očku ho můžete zavěsit. Cedník je možné umývat v myčce na nádobí. Cedník ORION lze využít také na umývání drobného ovoce. Klíčové vlastnosti cedníku ORION nerez sítko dvojité pr. 7 cmPraktický cedník vhodný pro přípravu čaje či nálevu z bylinekLze využít také na umývání drobného ovoceDobře drží na hrnečku či konvičceCedník ORION je vyrobený z velmi kvalitního nerezuPohodlné používání umožní rukojeťBarevné provedení: stříbrné Rozměry:20,5 × 7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník nerez sítko dvojité pr. 7 cm (124474) , Orion teploměr nerez do udírny pr. 7,5 cm s clipem (152861)

Vykrajovačka nerez KOLEČKO pr. 5 cm - ORION

Vykrajovačka nerez KOLEČKO pr. 5 cm - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru kolečka. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 5 cm. Vykrajovačka ve tvaru kolečka. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez KOLEČKO pr. 5 cm - ORION , Orion hrnek ker. srdíčka 0,23 l 2 ks (128864)

Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION

Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION
Detail

Koláčová forma - sada 6 ks. Vytvoříte košíčky z různých druhů těsta a připravíte z nich slané i sladké zákusky. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Rozměry: pr. 7 cm, v. 2 cm. Max 200 °C. Není vhodná do myčky na nádobí. Koláčová forma - sada 6 ks. Vytvoříte košíčky z různých druhů těsta a připravíte z nich slané i sladké zákusky. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Rozměry: pr. 7 cm, v. 2 cm. Max 200 °C. Není vhodná do myčky na nádobí. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION , Orion hrnek ker. srdíčka linky 0,23 l 2 ks (128863)

Orion Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm

Orion Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm
Detail

Naběračka na zmrzlinu pomůže při servírování zmrzliny, rýže, bramborové kaše. Možnost zavěšení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm , Cedník nerez/uh basic pr. 23 cm

Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm - ORION

Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm - ORION
Detail

Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm Naběračka na zmrzlinu pomůže při servírování zmrzliny, rýže, bramborové kaše,... Materiál: nerez. Možnost zavěšení. Rozměry: d. 22 cm, pr. 5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm - ORION , Umělý věnec lístky zelená, pr. 23 cm

ORION Čajítko nerez závěsné pr. 5 cm (143842)

ORION Čajítko nerez závěsné pr. 5 cm (143842)
Detail

Sítko na čaj - nerezové, na sypané čaje a bylinkové směsi, s klipem a závěsem pro snadné uchycení k okraji hrnečku, lze mýt v myčce, průměr 5 cm, výška 5,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajítko nerez závěsné pr. 5 cm (143842) , Váza z kolekce drop midnight sky, 23 cm (vb_1173021023)

ORION Vykrajovačka nerez Kolečko pr. 5 cm (124960)

ORION Vykrajovačka nerez Kolečko pr. 5 cm (124960)
Detail

Vykrajovač , vykrajovačka ve tvaru kolečka. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 5 cm. Vykrajovačka Orion vám umožní vytvořit si báječné vánoční cukroví či sušenky. S její pomocí si budete moci upéct perníčky, linecké, jiné druhy cukroví i různé sušenky. Vyrobená je z velmi kvalitní nerezové oceli a její ostrá hrana umožní precizní vykrojení těsta. Vykrajovačka Orion je skvělým doplňkem do každé kuchyně. Klíčové vlastnosti nerezové vykrajovačky Orion Kolečko průměr 5 cmVykrajovačka ve tvaru kolečkaUmožní upéct perníčky, linecké, jiné druhy cukroví i různé sušenkyOstrá hrana zajistí precizní vykrojení těstaVykrajovačka Orion je vyrobená z nerezové oceliBarevné provedení: stříbrné Průměr:5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovačka nerez Kolečko pr. 5 cm (124960) , Váza z kolekce drop arctic breeze, 23 cm (vb_1173021022)

ORION Čajítko nerez KONVICE pr. 5 cm (143840)

ORION Čajítko nerez KONVICE pr. 5 cm (143840)
Detail

Sítko na čaj - nerezové, jemné, na sypaný čaj v hrníčku i v konvici, držátka pro bezproblémové uchycení, průměr 5 cm, výška 5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajítko nerez KONVICE pr. 5 cm (143840) , Orion nerezové rádýlko, pr. 3,8 cm

ORION Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)

ORION Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)
Detail

Naběračka na zmrzlinu pomůže při servírování zmrzliny, rýže, bramborové kaše apod., materiál: nerez, možnost zavěšení, rozměry: d. 22 cm, pr. 5 cm Každá správná kuchyň musí být zcela jistě vybavena řadou náčiní, které vám usnadní servírování. Mezi takové nástroje patří i nerezová naběračka na zmrzlinu značky ORION. Využít ji lze i na nabírání rýže či bramborové kaše. Naběračka na zmrzlinu ORION má širokou rukojeť, která vám zajistí pohodlný úchyt. Mytí si usnadníte myčkou nádobí. Naběračku na zmrzlinu ORION pohodlně zavěsíte, abyste ji měli vždy po ruce. Klíčové vlastnosti naběračky na zmrzlinu ORION nerez pr. 5 cmPraktický kuchyňský pomocníkNerezová naběračka na zmrzlinu značky ORIONVyužít ji lze také na nabírání rýže či bramborové kašeNaběračka na zmrzlinu ORION má širokou rukojeť pro pohodlný úchytJe možno ji pohodlně zavěsitVhodná k mytí v myčce nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)

Orion Hrnek ker. SRDÍČKA 0,5 l+sáček 12x15 cm

Orion Hrnek ker. SRDÍČKA 0,5 l+sáček 12x15 cm
Detail

Klasické vařáky používaly už naše babičky. Půllitrový keramický hrnek, zvaný "vařák", je určen na pořádný čaj, kakao, ale i pro přípravu polévky do hrnečku. Navíc díky rovnému dnu bez glazury může být použit i k přihřívání nápoje na elektrickém sporáku nebo kamnech. Je zdoben dekorem jemných linek a srdíček, uvnitř je vložen bavlněný sáček stažený šňůrkou, vhodný na sypaný čaj nebo sušené bylinky, takže se může stát krásným dárkem pro kamarádku, maminku nebo dobrého známého. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnek ker. SRDÍČKA 0,5 l+sáček 12x15 cm

Orion Košík cukrářský papír pr. 5 cm, v. 3 cm/60 ks mix (123235)

Orion Košík cukrářský papír pr. 5 cm, v. 3 cm/60 ks mix  (123235)
Detail

Formičky , košík cukrářský na muffiny a jiné sladké dobroty, materiál: papír. 60 ks, assort vzorů, rozměry: horní pr. 7 cm, dolní 5 cm, v. 3 cm Pečete rádi sladké i slané dobroty? Tak to vám nesmí chybět cukrářské košíčky ORION s moderním potiskem. Jsou vyrobené z pečicího papíru, který snese teploty do 220 °C. Jsou vhodné nejen na přípravu muffinů, ale i pro pečení a servírování dalších pečených či nepečených dobrot, kdy vašim pokrmům dodají na atraktivitě. Balení obsahuje 60 kusů papírových košíčků ORION o průměru dna 5 cm ve dvou typech designu. Nemusíte se zabývat zdlouhavým umýváním, po použití je jednoduše vyhodíte. Klíčové vlastnosti cukrářských košíčků ORION, pr. 5 cm/60 ks Pomocník při pečení sladkých a slaných dobrot Cukrářské košíčky ORION z pečicího papíru ve dvou typech designuVhodné také na servírování pečených i nepečených pochoutekPapírové košíčky ORION lze používat do 220 °CV balení naleznete 60 kusů... (alza.cz)

Podobné produkty ako Orion Košík cukrářský papír pr. 5 cm, v. 3 cm/60 ks mix (123235)

Orion Pánev na 7 lívanců Grande pr. 27 cm

Orion Pánev na 7 lívanců Grande pr. 27 cm
Detail

Spojení jednoduchého, ale účelného designu s kvalitou nepřilnavého povrchu dělá z této pánve základní kousek do každé domácnosti. Korpus této odlévané pánve je tvořen slitinou hliníku, která zajistí tvarovou stabilitu pánve, a je potažen kvalitním antiadhezním povrchem PFLUON GRANIT. Rukojeť je izolovaná, příjemně se drží a usnadňuje manipulaci. Ať už jste milovníky nadýchaných lívanečků, křupavých bramboráčků nebo volských ok, nepřilnavá pánev se sedmi sekcemi bude základem úspěchu. Průměr jedné sekce je 8 cm, tak akorát na rozklepnutí vajíčka nebo přípravu jemných lívanců s minimem přidaného tuku, které mohou být skvělou snídaní pro vás a vaše blízké.Přednosti pánví GRANDE: kvalitní antiadhezní povrch PFLUON GRANIT zabraňující připékání pokrmů pevná, ergonomická rukojeť zajistí bezpečnou manipulaci kompatibilní se všemi druhy varných desek včetně indukce nevyžaduje tak vysoké teploty rozpálení jako nerez a litina silné sendvičové dno šetří energii možnost zavěšení snadné čištění, lze umývat v myčce, avšak vlivem agresivních čisticích prostředků může dojít k nepatrné oxidaci (tento stav nemá vliv na proces vaření, není zdravotně závadný a nemůže být důvodem reklamace)Doporučujeme: Používejte velikost plotýnky úměrnou průměru dna a dřevěné, silikonové nebo nylonové náčiní. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Pánev na 7 lívanců Grande pr. 27 cm

Orion Zátka silikon pr. 3,5 cm 5 ks hnědá

Orion Zátka silikon pr. 3,5 cm 5 ks hnědá
Detail

Zátka na láhev s běžnou velikostí hrdla, např. od vína, moštu nebo minerálky Tento pružný špunt v hnědém provedení dostatečně utěsní vylévací otvor tak, aby nedošlo k nechtěnému vylití na stole, kuchyňské lince nebo při uložení rozdělaných láhví se sirupem, moštem, domácí šťávou v ledničce. Dolní průměr určený pro utěsnění hrdla je 2 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Zátka silikon pr. 3,5 cm 5 ks hnědá

ORION Košík cukrářský papír pr. 5 cm/80 ks ASS (120056)

ORION Košík cukrářský papír pr. 5 cm/80 ks ASS (120056)
Detail

Formička - Košík cukrářský papír pr. 5 cm/80 ks ASS Pečete rádi sladké i slané dobroty? Tak to vám nesmí chybět cukrářské košíčky. Tyto jsou z pečicího papíru a zdobí je barevný a veselý potisk. Jsou vhodné nejen na pečení, ale i servírování, kdy vašim pokrmům přidají na atraktivitě. Balení obsahuje 80 kusů těchto krásných košíčků. Klíčové vlastnosti košíků - cukrářský papír pr. 5 cm/80 ks ASSPomocník při pečení sladkých a slaných dobrot Košíčky z pečicího papíru Zdobené veselým a barevným potiskem Vhodné i na servírování Košíčky lze používat do 220 °CRozměry: průměr: 5 cm výška: 3 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Košík cukrářský papír pr. 5 cm/80 ks ASS (120056)

HANAMI Váza 23 cm

HANAMI Váza 23 cm
Detail

S pastelově zelenou vázou HANAMI 23 cm získá Váš domov čerstvý vzhled a Vaše květinové dekorace skvěle vyniknou. K dostání další produkty série HANAMI. (butlers.cz)

Podobné produkty ako HANAMI Váza 23 cm

Box svačinový ORION Srdička

Box svačinový ORION Srdička
Detail

NakupteBox svačinový ORION Srdičkaz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Dózy na potravinyza49.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Box svačinový ORION Srdička

Náhradní víčko kovové ke sklenici Straw - pr. 5 cm - 1 ks - ORION

Náhradní víčko kovové ke sklenici  Straw - pr. 5 cm - 1 ks - ORION
Detail

Víčko ke sklenicím STRAW Orion 125617 - 1 ks. Náhradní víčko ke sklenicím se hodí, pokud je původní poškozené nebo prostě chcete jen změnit styl:-) Posíláme náhdoně, dle skladové dostupnosti. Materiál: kov Rozměry: pr. 5 cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Náhradní víčko kovové ke sklenici Straw - pr. 5 cm - 1 ks - ORION

Váza skleněná LISETTA 23 cm

Váza skleněná LISETTA 23 cm
Detail

Milujete květiny ať už čerstvě utržené nebo ty věčné, které jsou k nerozeznání od živých? Skleněná váza Lisetta v čirém provedení je krásně doplní. Její elegantní a minimalistické provedení rozzáří a ozvláštní každou místnost vašeho domova. Váza je určena pro použití v interiéru.Rozměry vázy: výška 23 cm, dolní průměr 7 cm, horní průměr 8,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Váza skleněná LISETTA 23 cm

Váza Embrace – ∅ 21 × 23 cm

Váza Embrace – ∅ 21 × 23 cm
Detail

Váza Embrace je designový výrobek, který představuje spojení dvou jednotlivých kusů skla. Výsledkem je, že jeden kus skla objímá druhý - to je jednoduché. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Váza Embrace – ∅ 21 × 23 cm

TUBE Váza rýhovaná 23 cm

TUBE Váza rýhovaná 23 cm
Detail

Bílá keramická váza TUBE s moderním zakřiveným tvarem ukazuje odvahu zanechat mezery. Speciální design dodává váze lehkost a zároveň z ní dělá dekorativní poutač. (butlers.cz)

Podobné produkty ako TUBE Váza rýhovaná 23 cm

Váza FLOAT Philippi 23 cm šedá

Váza FLOAT Philippi 23 cm šedá
Detail

Hlavní výhody: moderní, překvapivý design váza visí v kovovém rámu keramickou vázu lze snadno vyjmout a naaranžovat květiny nebo ji naplnit vodou skvělý poutač k umístění na stůl, na komodu nebo na recepci hotelu, SPA Dodatečné informace: rozměr: 10 x 8 x 23 cm materiály: porcelán, ocel, práškově lakováno Form# 2018 Award design: Andreas Ostwald (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Váza FLOAT Philippi 23 cm šedá

Váza ANAIS Philippi 23 cm stříbrné

Váza ANAIS Philippi 23 cm stříbrné
Detail

Hlavní výhody: krásný tvar stojí pevně díky těžké základně skvělé pro těžké kytice Dodatečné informace: hmotnost: 2 kg průměr: 20 cm výška: 23 cm Designér: Andreas Ostwald materiálová směs hliník-nikl (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Váza ANAIS Philippi 23 cm stříbrné

Váza FLOAT Philippi 23 cm šedá

Váza FLOAT Philippi 23 cm šedá
Detail

Hlavní výhody: moderní, překvapivý design váza visí v kovovém rámu keramickou vázu lze snadno vyjmout a naaranžovat květiny nebo ji naplnit vodou skvělý poutač k umístění na stůl, na komodu nebo na recepci hotelu, SPA Dodatečné informace: rozměr: 10 x 8 x 23 cm materiály: porcelán, ocel, práškově lakováno Form# 2018 Award design: Andreas Ostwald (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Váza FLOAT Philippi 23 cm šedá

Váza FLOAT Philippi 23 cm šedá

Váza FLOAT Philippi 23 cm šedá
Detail

Hlavní výhody: moderní, překvapivý design váza visí v kovovém rámu keramickou vázu lze snadno vyjmout a naaranžovat květiny nebo ji naplnit vodou skvělý poutač k umístění na stůl, na komodu nebo na recepci hotelu, SPA Dodatečné informace: rozměr: 10 x 8 x 23 cm materiály: porcelán, ocel, práškově lakováno Form# 2018 Award design: Andreas Ostwald (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Váza FLOAT Philippi 23 cm šedá

Váza ANAIS Philippi 23 cm stříbrné

Váza ANAIS Philippi 23 cm stříbrné
Detail

Hlavní výhody: krásný tvar stojí pevně díky těžké základně skvělé pro těžké kytice Dodatečné informace: hmotnost: 2 kg průměr: 20 cm výška: 23 cm Designér: Andreas Ostwald materiálová směs hliník-nikl (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Váza ANAIS Philippi 23 cm stříbrné

Váza ANAIS Philippi 23 cm stříbrné

Váza ANAIS Philippi 23 cm stříbrné
Detail

Hlavní výhody: krásný tvar stojí pevně díky těžké základně skvělé pro těžké kytice Dodatečné informace: hmotnost: 2 kg průměr: 20 cm výška: 23 cm Designér: Andreas Ostwald materiálová směs hliník-nikl (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Váza ANAIS Philippi 23 cm stříbrné

ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 7,5 cm (831135)

ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 7,5 cm (831135)
Detail

Kuchyňský nůž - keramika, délka čepele 7,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Výjimečný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od firmy ORION se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Délka této čepele je plných 7,5 cm. Lehká rukojeť z rezistního plastu je bezchybně vyvážená a také ideálně padne do dlaně. Základní přednosti kuchyňského nože ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 7,5 cm ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 7,5 cm má délku čepele 7,5 cm Rukojeť z odolného plastu Nůž typu: kuchařský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 7,5 cm (831135)

ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 12,5 cm (831137)

ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 12,5 cm (831137)
Detail

Kuchyňský nůž - keramika, délka čepele 12,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Praktický kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od firmy ORION se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, od porcování masa po krájení zeleniny. Její délka je plných 12,5 cm. Lehká rukojeť z tuhého plastu je vhodně vyvážená a rovněž ideálně padne do ruky. Zásadní funkce kuchyňského nože ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 12,5 cm ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 12,5 cm má délku čepele 12,5 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Typ nože: kuchařský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 12,5 cm (831137)
ORION Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm (820172), Orion Váza ker. SRDÍČKA pr. 7,5 cm, v. 23 cm , Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm , ORION Miska ker. SRDÍČKA kulatá pr. 12 cm (128393), Orion Máslenka ker. SRDÍČKA 16x12 cm , Orion Čajítko nerezové pr. 7,5 cm, ORION Čajítko nerez pr. 7,5 cm (124439), ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 7,5 cm (831135), ORION Miska ker. pr. 14 cm JULIET (111544), Orion Hrnek ker. SRDÍČKA 0,5 l+sáček 12x15 cm , Orion Teploměr nerez na zavařování pr. 7,5 cm , Orion Miska ker. polévková ALFA pr. 14 cm hnědá , Orion Miska sklo CRYSTAL pr. 23 cm , ORION Talíř ker. mělký ALFA pr. 27 cm KRÉMOVÁ (128438), Orion Talíř ker. mělký ALFA kulatý pr. 27 cm hnědá , Orion Talíř ker. dezertní ALFA kulatý pr. 21 cm hnědá , Orion Talíř ker. hluboký ALFA kulatý pr. 20,5 cm krémová , Orion Talíř ker. hluboký ALFA kulatý pr. 20,5 cm hnědá , ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771), ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778), Váza skleněná POURY 23 cm, Váza skleněná LISETTA 23 cm, ORION Teploměr nerez do udírny pr. 7,5 cm s clipem (152861), ORION Hrnek ker. SRDÍČKA 0,23 l 2 ks (128864), ORION Hrnek ker. SRDÍČKA linky 0,23 l 2 ks (128863), Cedník nerez/UH BASIC pr. 23 cm , Umělý věnec Lístky zelená, pr. 23 cm, Váza z kolekce DROP midnight sky, 23 cm (VB_1173021023), Váza z kolekce DROP arctic breeze, 23 cm (VB_1173021022), Orion Nerezové rádýlko, pr. 3,8 cm