Orion cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518)

Produkt Orion cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518)

ORION Cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518)
Detail

Menážka na cukr s dávkovačem. Materiál: sklo. Rozměry: pr. 7 cm, v. 13,5 cm. Praktická a hygienická skleněná cukřenka ORION s kovovým dávkovačem se hodí pro krystalový či krupicový cukr. Může stát na stole během podávání snídaně nebo odpolední kávy a čaje, či být součástí slavnostně prostřené tabule. Elegantní cukřenku stačí otočit a nasypat do hrnku s nápojem požadované množství cukru. Při jednom otočení se uvolní dávka, která odpovídá přibližně jedné lžičce cukru. Skleněné tělo cukřenky ORION je dekorativně žebrované, díky tomu se lépe drží a jen tak z ruky nevyklouzne. Není vhodná pro mytí v myčce, myjte pouze ručně. Klíčové vlastnosti cukřenky s dávkovačem ORIONPraktická a hygienická skleněná cukřenkaPro dávkování krystalového či krupicového cukruCukřenka ORION s kovovým dávkovačemJedna dávka odpovídá jedné lžičce cukruDekorativně žebrované skleněné tělo pro snazší manipulaciCukřenka ORION není vhodná pro mytí v myčce nádobíRozměry:Výška:... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518) , Orion cukřenka sklo/uh, pr. 7 cm (126712)

ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712)

ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712)
Detail

Menážka na cukr, materiál: sklo, plast, rozměry: pr. 7 cm, v. 14,5 cm. Při podávání kávy návštěvě vám zajisté přijde vhod cukřenka Orion. Tato menážka docílí toho, aby si každý z hostů nenabíral cukr lžičkou, ale hygienicky si nasypal nastavené množství. Cukr se dávkuje otočením cukřenky tam a zpět. Cukřenka Orion je vhodná pro krystalový i krupicový cukr. Je vyrobena z kvalitního čirého skla, které se hodí jak pro každodenní ranní kávu, tak pro slavnostní návštěvy. Klíčové vlastnosti cukřenky OrionCukřenka Orion představuje hygienické dávkování cukruJe vhodná pro krystalový i krupicový cukrMenážka je vyrobena z čirého sklaRozměry:14,5 × 7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712) , Orion cukřenka ker.+lžička srdíčka pr. 9,5 cm

Orion Cukřenka nerez sítko pr. 7 cm

Detail

Cukřenka se sítkem a víčkem. Jemné sítko se hodí například na moučkový cukr. Kvalitní materiál z nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukřenka nerez sítko pr. 7 cm , Orion cukřenka porc./dřevo+lžička whiteline pr. 9 cm

Cukřenka sklo/UH s dávkovačem - ORION

Cukřenka sklo/UH s dávkovačem - ORION
Detail

Cukřenka s dávkovačem. Materiál: sklo, plast. Rozměry: pr. 7 cm, v. 14,5 cm. Cukřenka s dávkovačem. Materiál: sklo, plast. Rozměry: pr. 7 cm, v. 14,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cukřenka sklo/UH s dávkovačem - ORION , Orion miska sklo crystal pr. 23 cm

Cukřenka s dávkovačem - ORION

Cukřenka s dávkovačem - ORION
Detail

Cukřenka s dávkovačem. Materiál: sklo. Rozměry: pr. 7 cm, v. 13,5 cm. Cukřenka s dávkovačem. Materiál: sklo. Rozměry: pr. 7 cm, v. 13,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cukřenka s dávkovačem - ORION

Cukřenka se lžičkou LUNA pr. 7 cm

Cukřenka se lžičkou LUNA pr. 7 cm
Detail

Elegantní, bílá cukřenka s víčkem a lžičkou se hodí do klasické, moderní i rustikální kuchyně. A pokud servírujete na bílém porcelánu kávu a moučník, podtrhne tato decentní cukřenka celkový příjemný dojem ze stolování. Má praktické víčko s výřezem na umístění lžičky. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cukřenka se lžičkou LUNA pr. 7 cm , Orion forma sklo bábovka pr. 21 cm (123289)

Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm

Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm
Detail

Elegantní, bílá keramická cukřenka s víčkem a lžičkou se hodí do klasické, moderní i rustikální kuchyně. Společně s bílými šálky a podšálky podtrhne tato cukřenka příjemný dojem ze stolování. Cukřenka s jemným dekorem srdíček usnadní podávání krystalového cukru nebo kostek, protože není nic lepšího, než si osladit trochu život. Má praktické víčko s výřezem. Navíc ji lze mýt v myčce nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm , Orion miska sklo salátová chefs pr. 26 cm

Orion Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9 cm

Detail

Cukřenka z kolekce WHITELINE od značky Orion doplní stůl či tác při servírování čaje nebo kávy. Cukr je chráněný víčkem a k jeho nabírání máte k dispozici i ladící lžičku. Zhotoveno z porcelánu a bambusového dřeva. Cukřenku bez víčka je možné mýt v myčce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9 cm , Orion mísa sklo pr. 21 cm vira (124011)

Orion Cukřenka porc./dřevo + lžička WHITELINE pr. 9,5 cm

Detail

Je libo trošku osladit? S touto elegantní cukřenkou porc./dřevo se lžičkou WHITELINE o průměru 9,5 cm od výrobce Orion se již každý sám obslouží. Cukřenka je vyrobena z kombinace porcelánu a bambusového dřeva. Navíc je součástí i praktická malá lžička. Tak copak si dnes dáte dobrého? (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukřenka porc./dřevo + lžička WHITELINE pr. 9,5 cm , Orion miska sklo pr. 23 cm ema (124778)

ORION Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714)

ORION Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714)
Detail

Dóza materiál porcelán, vhodné do myčky, 1 ks Hledáte způsob jak uskladnit nebo udržet potraviny déle čerstvé? Potom byste měli zvážit koupi dózy ORION. Vybraným materiálem je porcelán. Porcelánové dózy budou skvělým doplňkem ve vaší kuchyni. Nemusíte ji ručně mýt, neboť se může umývat i v myčce. Nejdůležitější parametry ORION Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9,5 cm Dóza od výrobce ORION se postará o delší životnost vašich pokrmů Materiál: porcelán Rozměry: 8 × 9,5 × 9,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714) , Orion porcelánová cukřenka whiteline

Cedník nerez pr. 7 cm - ORION

Cedník nerez pr. 7 cm - ORION
Detail

Cedník nerez pr. 7 cm Cedník jemný s rukojetí a očkem dobře drží na hrnečku. Materiál: kvalitní nerez! Takže lze mýt cedník v myčce na nádobí! Možnost zavěšení. Rozměry: pr. 7 cm, d. 20 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cedník nerez pr. 7 cm - ORION , Orion naběračka nerez pr. 7 x 29 cm

ORION Cedník nerez pr. 7 cm (124429)

ORION Cedník nerez pr. 7 cm (124429)
Detail

Síto - nerez, možnost zavěšení, lze mýt v myčce, průměr 7 cm, délka 20 cm Jemný cedník z kvalitní nerezové oceli je nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Síto od Orionu díky rukojeti a očku dobře drží na hrnečku nebo sklenici, lze ho mýt v myčce nádobí a snadno se skladuje nejen v zásuvce, ale i zavěšením. Klíčové vlastnosti nerez cedníku, 7 cmJemné sítko z nerez oceli o průměru 7 cmCedník Orion je vhodný na skleničky a hrníčkyDíky rukojeti a očku dobře držíLze mýt v myčce nádobíOčko i rukojeť jsou vhodné k zavěšeníMateriál:nerez ocelDélka:20 cmPrůměr:7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník nerez pr. 7 cm (124429) , Orion pánev na 7 lívanců grande pr. 27 cm

ORION Cedník nerez sítko dvojité pr. 7 cm (124474)

ORION Cedník nerez sítko dvojité pr. 7 cm (124474)
Detail

Cedník dvojitý, nerezový, s rukojetí a očkem, možnost zavěšení, materiál: kvalitní nerez, rozměry: pr. 7 cm, d. 20,5 cm, lze mýt v myčce na nádobí Cedník ORION najde své uplatnění v každé kuchyni. S jeho pomocí snadno připravíte čistý zelený či černý čaj i nálev z bylinek. Dobře drží na hrnečku i konvičce a vyrobený je z velmi kvalitního nerezu. Pohodlné používání umožní rukojeť, zatímco díky očku ho můžete zavěsit. Cedník je možné umývat v myčce na nádobí. Cedník ORION lze využít také na umývání drobného ovoce. Klíčové vlastnosti cedníku ORION nerez sítko dvojité pr. 7 cmPraktický cedník vhodný pro přípravu čaje či nálevu z bylinekLze využít také na umývání drobného ovoceDobře drží na hrnečku či konvičceCedník ORION je vyrobený z velmi kvalitního nerezuPohodlné používání umožní rukojeťBarevné provedení: stříbrné Rozměry:20,5 × 7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník nerez sítko dvojité pr. 7 cm (124474) , Orion stojan servír. sklo/nerez na dort otočný pr. 30 cm (122987)

Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION

Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION
Detail

Koláčová forma - sada 6 ks. Vytvoříte košíčky z různých druhů těsta a připravíte z nich slané i sladké zákusky. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Rozměry: pr. 7 cm, v. 2 cm. Max 200 °C. Není vhodná do myčky na nádobí. Koláčová forma - sada 6 ks. Vytvoříte košíčky z různých druhů těsta a připravíte z nich slané i sladké zákusky. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Rozměry: pr. 7 cm, v. 2 cm. Max 200 °C. Není vhodná do myčky na nádobí. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION , Orion cukřenka sweet home 300 ml

Orion Mísa sklo Vira pr. 21 cm

Detail

Praktický pomocník do každé kuchyně, to je miska sklo Vira o průměru 21 cm od výrobce Orion. Je vyrobena ze skla a najde využití v každé domácnosti. Pro přípravu jednotlivých ingrediencí do receptu, na míchání, šlehání, ale i servírování potravin. A mytí nechte na myčce. Tak co dobrého si dnes připravíte? (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mísa sklo Vira pr. 21 cm , Orion naběračka nerez s výlevkou pr. 6x26 cm (140293)

ORION Mísa sklo pr. 21 cm Vira (124011)

ORION Mísa sklo  pr. 21 cm Vira (124011)
Detail

Mísa - objem 1,9 l, materiál sklo, vhodné do mikrovlnné trouby, počet kusů v balení 1, průměr 210 mm, barva průhledná Udělejte si radost novou mísou ORION. Mísa je zhotovena z moderně vyhlížejícího skla a nabízí objem 1,9 l. Měla by bez problémů zvládnout ohřívání v mikrovlnce. Není určena do myčky. Nejdůležitější vlastnosti misky ORION Mísa sklo pr. 21 cm Vira Z materiálu: sklo Miska ORION má obsah 1,9 l Vhodné do mikrovlnné trouby a myčky Průměr mísy: 210 mm Barva: průhledná (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Mísa sklo pr. 21 cm Vira (124011) , Orion mísa nerez s víkem pr. 25,5 cm (120294)

ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289)

ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289)
Detail

Pečicí forma na bábovku, skleněná, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 300 °C Rádi byste svým blízkým upekli nějakou dobrotu? Pak vás jistě zaujme pečicí forma ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm. Tento typ je určený na bábovku. Skleněná pečicí forma je velmi odolná vůči mechanickému opotřebení a nevadí mu ani vysoké pracovní teploty. Potěší vás i možnost umýt pečicí formu v myčce. Nejvyšší teplota, při které můžete použít pečící formu ORION je 300 °C. Zajímavé funkce pečicí formy Orion Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je sklo ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm se dá vložit do myčky na nádobí Maximální teplota při použití: 300 °C Určení pečící formy ORION: na bábovku (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289) , Orion naběračka nerez s výlevkou pr. 9x33 cm (140299)

ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778)

ORION Miska sklo pr. 23 cm  EMA (124778)
Detail

Miska - materiál sklo, objem 2,3 l, balení obsahuje jednu misku, průhledná barva, moderní motiv Klíčové vlastnosti misky ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA Miska ORION je určená k přípravě jídla i jeho servírování Na stole se bude vyjímat třeba plná ovoce, zeleniny nebo salátu Oceníte ji také na kompoty Její objem se hodí také k servírování polévky Jednoduchý a nadčasový design ze skla Miska ORION je určena i pro myčku na nádobí Na první pohled vás zaujme moderní design Průměr misky ORION: 230 mm O objemu 2,3 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778) , Miska sklo ema pr. 12,5 cm

ORION Miska sklo pr. 12,5 cm EMA (124777)

ORION Miska sklo pr. 12,5 cm  EMA (124777)
Detail

Miska - materiál sklo, objem 0,33 l, průměr 5 - 15 cm, balení obsahuje jednu misku, průhledná barva Zásadní vlastnosti misky ORION Miska sklo pr. 12,5 cm EMA Miska ORION by neměla chybět v žádné domácnosti k servírování jídla Na stole se bude vyjímat třeba plná ovoce, zeleniny nebo salátu Pro vychutnání vašeho oblíbeného müsli i kaše Vyrobena z vždy elegantního skla Miska ORION je určena i pro mytí v myčce Průměr misky ORION: 12,5 mm Objem misky činí 0,33 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska sklo pr. 12,5 cm EMA (124777) , Orion nerezové rádýlko, pr. 3,8 cm

Cukřenka pr. 5,5 cm

Cukřenka pr. 5,5 cm
Detail

Cukřenka s uchem a s decentním potiskem slouží k uložení moučkového cukru, který v ní může být trvale, samozřejmě na suchém místě. Ve víčku má drobné otvory, skrze které měkoučký domácí štrůdl, klasické kynuté buchty i vánoční linecké cukroví snadno pocukrujete. Dodávaný dekor závisí na aktuálních skladových zásobách. Požadovaný potisk lze pohodlně vybrat i na nejbližší prodejně. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cukřenka pr. 5,5 cm , Orion čajítko nerezové pr. 7,5 cm

TORO Cukřenka a mlékovka sklo 200 ml 9, 8 x 6, 7 cm

TORO Cukřenka a mlékovka sklo 200 ml 9, 8 x 6, 7 cm
Detail

TORO Cukřenka a mlékovka, sklo, nerez, kategorie: JÍDELNA | STOLOVÁNÍ | DOCHUCOVÁNÍ | CUKŘENKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Cukřenka a mlékovka sklo 200 ml 9, 8 x 6, 7 cm , Orion pánev grande pr. 18 cm

Orion Pánev na 7 lívanců Grande pr. 27 cm

Orion Pánev na 7 lívanců Grande pr. 27 cm
Detail

Spojení jednoduchého, ale účelného designu s kvalitou nepřilnavého povrchu dělá z této pánve základní kousek do každé domácnosti. Korpus této odlévané pánve je tvořen slitinou hliníku, která zajistí tvarovou stabilitu pánve, a je potažen kvalitním antiadhezním povrchem PFLUON GRANIT. Rukojeť je izolovaná, příjemně se drží a usnadňuje manipulaci. Ať už jste milovníky nadýchaných lívanečků, křupavých bramboráčků nebo volských ok, nepřilnavá pánev se sedmi sekcemi bude základem úspěchu. Průměr jedné sekce je 8 cm, tak akorát na rozklepnutí vajíčka nebo přípravu jemných lívanců s minimem přidaného tuku, které mohou být skvělou snídaní pro vás a vaše blízké.Přednosti pánví GRANDE: kvalitní antiadhezní povrch PFLUON GRANIT zabraňující připékání pokrmů pevná, ergonomická rukojeť zajistí bezpečnou manipulaci kompatibilní se všemi druhy varných desek včetně indukce nevyžaduje tak vysoké teploty rozpálení jako nerez a litina silné sendvičové dno šetří energii možnost zavěšení snadné čištění, lze umývat v myčce, avšak vlivem agresivních čisticích prostředků může dojít k nepatrné oxidaci (tento stav nemá vliv na proces vaření, není zdravotně závadný a nemůže být důvodem reklamace)Doporučujeme: Používejte velikost plotýnky úměrnou průměru dna a dřevěné, silikonové nebo nylonové náčiní. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Pánev na 7 lívanců Grande pr. 27 cm , Orion plotýnka litina pr. 27,5 cm

Orion Stojan servír. sklo/nerez na dort otočný pr. 30 cm (122987)

Orion Stojan servír. sklo/nerez na dort otočný pr. 30 cm  (122987)
Detail

Podnos - kulatý, skleněný, rozměry 70 × 300 × 300 mm (v × š × h), na noze a otočný Šikovný podnos značky ORION bude neocenitelným pomocníkem v kuchyni i na jídelním stole. Jde o skleněný model, který díky svému vkusnému vzhledu najde perfektní místo i na slavnostní tabuli. Podnos ORION bude měřit přesně 70 × 300 × 300 mm. Klíčové parametry podnosu Orion Stojan servír. sklo/nerez na dort otočný pr. 30 cm Kulatý podnos Orion Stojan servír. sklo/nerez na dort otočný pr. 30 cm je vhodný pro každodenní použití Tvořený vkusným sklem Rozměry podnosu ORION: 70 × 300 × 300 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan servír. sklo/nerez na dort otočný pr. 30 cm (122987) , Orion naběračka nerez pr. 11,5x35 cm

PROHOME - Cukřenka sklo 9x11cm

PROHOME - Cukřenka sklo 9x11cm
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Cukřenka sklo 9x11cm , Misa smalt pr 26 cm orion

Víčko kov Straw pr. 7 cm

Víčko kov Straw pr. 7 cm
Detail

Náhradní víčko ke sklenicím STRAW. Materiál: kov. Rozměry: pr. 7 cm. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Víčko kov Straw pr. 7 cm , Orion smaltovaný hrnec s poklicí tonča, 16 cm, pr. 16 cm

TORO Cukřenka, nerez, průměr 7 cm

TORO Cukřenka, nerez, průměr 7 cm
Detail

TORO Cukřenka, nerez, průměr 7 cm, kategorie: JÍDELNA | STOLOVÁNÍ | DOCHUCOVÁNÍ | CUKŘENKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Cukřenka, nerez, průměr 7 cm , Orion smaltovaný hrnec s poklicí tonča, 18 cm, pr. 18 cm

PROHOME - Cukřenka sklo kulatá broušená

Home Elements Aromalampa Lina, černá, pr. 7 cm

Home Elements Aromalampa Lina, černá, pr. 7 cm
Detail

Krásná aromalampa zajímavého tvaru v decentním barevném provedení se stane hezkým doplňkem vaší ložnice nebo obývacího pokoje. Stačí přidat vodu a pár kapek vonného oleje nebo vonný vosk dle vašich preferencí, zapálit čajovou svíčku a můžete si užít svoji chvilku odpočinku pod dekou a s hrnkem lahodného čaje. (4home.cz)

Podobné produkty ako Home Elements Aromalampa Lina, černá, pr. 7 cm , Orion cedník nerez pr. 8 cm (124430)

Home Elements Aromalampa Lina, šedá, pr. 7 cm

Home Elements Aromalampa Lina, šedá, pr. 7 cm
Detail

Krásná aromalampa zajímavého tvaru v decentním barevném provedení se stane hezkým doplňkem vaší ložnice nebo obývacího pokoje. Stačí přidat vodu a pár kapek vonného oleje nebo vonný vosk dle vašich preferencí, zapálit čajovou svíčku a můžete si užít svoji chvilku odpočinku pod dekou a s hrnkem lahodného čaje. (4home.cz)

Podobné produkty ako Home Elements Aromalampa Lina, šedá, pr. 7 cm , Orion cedník nerez pr. 12 cm (124432)

Home Elements Aromalampa Lina, bílá, pr. 7 cm

Home Elements Aromalampa Lina, bílá, pr. 7 cm
Detail

Krásná aromalampa zajímavého tvaru v decentním barevném provedení se stane hezkým doplňkem vaší ložnice nebo obývacího pokoje. Stačí přidat vodu a pár kapek vonného oleje nebo vonný vosk dle vašich preferencí, zapálit čajovou svíčku a můžete si užít svoji chvilku odpočinku pod dekou a s hrnkem lahodného čaje. (4home.cz)

Podobné produkty ako Home Elements Aromalampa Lina, bílá, pr. 7 cm , Orion rattan kulatý pr. 25 cm (731147)

Cukřenka a mlékovka La Petite Rose - pr 11 cm LPRCRSU

Cukřenka a mlékovka La Petite Rose - pr 11 cm LPRCRSU
Detail

Cukřenka a mlékovka La Petite Rose - pr 11 cm Materiál : keramika Krásná mlékovka s cukřenkou v kolekci La petit rose bude krásným a praktickým pomocníkem na vašem stole. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Cukřenka a mlékovka La Petite Rose - pr 11 cm LPRCRSU

Lahvička s dávkovačem ORION 30ml

Lahvička s dávkovačem ORION 30ml
Detail

NakupteLahvička s dávkovačem ORION 30mlz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Koupelna > Koupelnové doplňkyza39.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lahvička s dávkovačem ORION 30ml

Orion Porcelánová cukřenka WHITELINE

Orion Porcelánová cukřenka WHITELINE
Detail

Elegantní, bílá cukřenka s bambusovým víčkem a porcelánovou lžičkou se hodí do klasické, moderní i rustikální kuchyně. Společně s bílými šálky a podšálky podtrhne tato cukřenka příjemný dojem ze stolování. Má praktické víčko s výřezem. Navíc ji bez víčka lze mýt v myčce nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Porcelánová cukřenka WHITELINE

Kartáč na nádobí s dávkovačem ORION

Kartáč na nádobí s dávkovačem ORION
Detail

Kartáč na nádobí ORION s dávkovačem (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kartáč na nádobí s dávkovačem ORION

Houba na nádobí s dávkovačem - ORION

Houba na nádobí s dávkovačem - ORION
Detail

Houba na nádobí s dávkovačem saponátu. Houba na nádobí s dávkovačem saponátu. Do zásobníku nalijete saponát a stlačením houby k povrchu nádobí ho dávkujete v průběhu mytí. Tvarování houby umožní lepší přístup do rohů pekáčů, forem… Nechcete si při mytí nádobí namáčet ruce ve špinavé vodě? Tato houba s dávkovačem saponátu je praktickou vychytávkou do vaší kuchyně. Zásobník naplníte vaším oblíbeným saponátem a v průběhu mytí si jeho množství dávkujete stlačením houby k povrchu nádobí. Hodí se nejen k mytí nádobí, ale i čištění lesklých povrchů, teflonu či sklokeramické desky. Materiál: polyuretanová pěna, neškrábavý vlies na teflon a sklokeramické desky, plast. Rozměry: houba 6x9x2,5 cm, d. 27 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Houba na nádobí s dávkovačem - ORION

Orion Naběračka nerez pr. 11,5x35 cm

Orion Naběračka nerez pr. 11,5x35 cm
Detail

Servírujte ve velkém stylu s naběračkou značky Orion. Její elegantní design zapadne jako ulitý na jakkoliv prostřený stůl. Využijete ji při sevírování polévek nebo omáček. S háčkem - možnost zavěšení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Naběračka nerez pr. 11,5x35 cm

Orion Plotýnka litina pr. 27,5 cm

Orion Plotýnka litina pr. 27,5 cm
Detail

Plát/plotýnka z litiny vám pomůže při přípravě bramborových placek, bramboráků, tortil, langošů… Doporučujeme používání kuchyňské chňapky. Můžete připravovat pokrmy v troubě, na sporáku i na přímém ohni. Vhodná na indukci. Litina je specifická na údržbu, před a po použití je NUTNÉ povrch plotýnky ošetřit jedlým olejem, tak se zamezí vzniku rzi, což nemůže být předmětem reklamace. Nenechávejte ve vlhku! Rozměry: pr. 27,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Plotýnka litina pr. 27,5 cm

Orion Pánev GRANDE pr. 18 cm

Detail

Pánev od značky Orion s průměrem 18 cm a nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT zhotovená z hliníkové slitiny. Lze na ní smažit, dusit i opékat s minimální spotřebou tuku. Profilované dno a plastové držadlo. Pánev je vhodná na všechny typy varných desek včetně indukce. Lze mýt v myčce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Pánev GRANDE pr. 18 cm

Orion Pánev GRANDE pr. 32 cm

Detail

Pánev od značky Orion s průměrem 32 cm a nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT zhotovená z hliníkové slitiny. Lze na ní smažit, dusit i opékat s minimální spotřebou tuku. Profilované dno a plastové držadlo. Pánev je vhodná na všechny typy varných desek včetně indukce. Lze mýt v myčce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Pánev GRANDE pr. 32 cm

Cedník nerez pr. 20 cm - ORION

Cedník nerez pr. 20 cm - ORION
Detail

Cedník nerez pr. 20 cm Cedník nerezový je opatřen zarážkou a držadlem. Délku uvádíme včetně obou úchútů: d. 37 cm, pr. 20 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cedník nerez pr. 20 cm - ORION

Cedník nerez pr. 20 cm - ORION

Cedník nerez pr. 20 cm - ORION
Detail

Cedník jemný s rukojetí a dvěma očky dobře drží na hrnci. Materiál: kvalitní nerez! Takže lze mýt v myčce na nádobí! Možnost zavěšení. Rozměry: pr. 20 cm, d. 35 cm. Cedník jemný s rukojetí a dvěma očky dobře drží na hrnci. Materiál: kvalitní nerez! Takže lze mýt v myčce na nádobí! Možnost zavěšení. Rozměry: pr. 20 cm, d. 35 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cedník nerez pr. 20 cm - ORION

Cedník nerez pr. 24 cm - ORION

Cedník nerez pr. 24 cm - ORION
Detail

Cedník nerezový je opatřen zarážkou a držadlem. Délku uvádíme včetně obou úchútů: d. 43,5 cm, pr. 24 cm. Cedník nerezový je opatřen zarážkou a držadlem. Délku uvádíme včetně obou úchútů: d. 43,5 cm, pr. 24 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cedník nerez pr. 24 cm - ORION

Hmoždíř granit pr. 10 cm - ORION

Hmoždíř granit pr. 10 cm - ORION
Detail

Hmoždíř na drcení koření, bylinek, přípravu pesta. Materiál: granit. Vnitřní část hmoždíře a spodní strana tloučku není leštěná - pro lepší účinek drcení. Rozměry: vnitřní pr. 7,5 cm, vnější 10 cm, v. 7 cm, délka tloučku 11 cm. Hmoždíř na drcení koření, bylinek, přípravu pesta. Materiál: granit. Vnitřní část hmoždíře a spodní strana tloučku není leštěná - pro lepší účinek drcení. Rozměry: vnitřní pr. 7,5 cm, vnější 10 cm, v. 7 cm, délka tloučku 11 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Hmoždíř granit pr. 10 cm - ORION

Vložka dřezová pr. 31 cm - ORION

Vložka dřezová pr. 31 cm - ORION
Detail

Plastová ochranná vložka do kulatého dřezu. Vložka do dřezu ochrání jeho povrch před poškrábáním a nádobí před poškozením. Zmírní rozstřikování vody a usnadní její odtok do odpadu. Různé barvy. Materiál: plast Rozměry: pr. 31 cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vložka dřezová pr. 31 cm - ORION

Orion Hmoždíř mramor pr. 11,5 cm

Detail

Pro milovníky bylinek a koření v kuchyni je tu praktický hmoždíř o průměru 11,5 cm od výrobce Orion. Vyroben je z mramoru, který bude i ozdobou vaší kuchyně. Provoňte svůj domov vůní bylinek na přípravu třeba domácího pesta, či vůní koření na pořádný kus masa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hmoždíř mramor pr. 11,5 cm

Orion Hmoždíř litina pr. 10,5 cm

Detail

Pro milovníky bylinek a koření v kuchyni je tu praktický hmoždíř o průměru 10,5 cm od výrobce Orion. Vyroben je z litiny, která vyžaduje speciální péči. Provoňte svůj domov vůní bylinek na přípravu třeba domácího pesta, či vůní koření na pořádný kus masa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hmoždíř litina pr. 10,5 cm

Orion Hmoždíř kamenina pr. 9 cm

Detail

Pro milovníky bylinek a koření v kuchyni je tu praktický hmoždíř o průměru 9 cm od výrobce Orion. Vyroben je z kameninya doplněn praktickou výlevkou. Provoňte svůj domov vůní bylinek na přípravu třeba domácího pesta, či vůní koření na pořádný kus masa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hmoždíř kamenina pr. 9 cm

Orion Pánev GRANDE pr. 18 cm

Orion Pánev GRANDE pr. 18 cm
Detail

Spojení jednoduchého, ale účelného designu s kvalitou nepřilnavého povrchu dělá z této pánve průměru 18 cm základní kousek do každé domácnosti.Korpus této odlévané pánve je tvořen slitinou hliníku, která zajistí tvarovou stabilitu pánve, a je potažen kvalitním antiadhezním povrchem PFLUON GRANIT. Rukojeť je izolovaná, příjemně se drží a usnadňuje manipulaci. Tuto pánev oceníte, když chcete připravit menší porce restovaného masa, zeleninu, svítek do polévky, míchaná vajíčka pro dva apod.Ať už preferujete zdravé vaření s minimem tuku, šetrnou přípravu jídla pro děti nebo jste milovníky české klasiky, nepřilnavá pánev je základem úspěchu. Součástí výrobku je ochranná podložka mezi pánve, která zajistí, že při uložení nádobí do sebe se povrch nepoškrábe a nepoškodí - odolná syntetická netkaná textilie.Vlastnosti: kvalitní antiadhezní povrch PFLUON GRANIT zabraňující připékání pokrmů pevná, ergonomická rukojeť zajistí bezpečnou manipulaci kompatibilní se všemi druhy varných desek včetně indukce nevyžaduje tak vysoké teploty rozpálení jako nerez a litina silné sendvičové dno šetří energii možnost zavěšení lze umývat v myčce, avšak vlivem agresivních čisticích prostředků může dojít k nepatrné oxidaci (tento stav nemá vliv na proces vaření, není zdravotně závadný a nemůže být důvodem reklamace)Doporučujeme: Používejte velikost plotýnky úměrnou průměru dna a dřevěné, silikonové nebo nylonové náčiní. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Pánev GRANDE pr. 18 cm

Orion Nerezové rádýlko, pr. 3,8 cm

Orion Nerezové rádýlko, pr. 3,8 cm
Detail

Rádýlko, rádlo nebo chcete-li rádélko, to je malý pomocník, který se hodí při nejrůznějších činnostech při vaření a pečení. Tohle dvojité rádýlko z nerezové oceli 430 S/S se hodí jak ke krájení pizzy, tak i k řezání těsta na slané tyčky z listového těsta. Oceníte jej i při přípravě ovocných knedlíků, buchet a slaného pečiva k vínu. A pokud jste si zamilovali výrobu domácích rohlíků nebo croissantů, snadno s jeho pomocí vykrojíte z vyváleného kynutého těsta dílky, které pak srolujete do tvaru rohlíků.Průměr hladkého i zubatého kolečka je 3,8 cm. Je opatřeno chráničem prstů, lze jej zavěsit za očko na konci oblé rukojeti. Lze jej mýt v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Nerezové rádýlko, pr. 3,8 cm

Orion Čajítko nerezové pr. 7,5 cm

Orion Čajítko nerezové pr. 7,5 cm
Detail

Jemné sítko na čaj vám pomůže v přípravě sypaného čaje v hrníčku i v konvici. Díky držátkům skvěle drží na hrdle nádoby. Možnost zavěšení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajítko nerezové pr. 7,5 cm
ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712), Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm , Orion Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9 cm , Orion Miska sklo CRYSTAL pr. 23 cm , ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289), ORION Miska sklo salátová CHEFS pr. 26 cm, ORION Mísa sklo pr. 21 cm Vira (124011), ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778), Orion Porcelánová cukřenka WHITELINE, Orion Naběračka nerez pr. 7 x 29 cm , Orion Pánev na 7 lívanců Grande pr. 27 cm, Orion Stojan servír. sklo/nerez na dort otočný pr. 30 cm (122987), Orion Cukřenka Sweet Home 300 ml, ORION Naběračka nerez s výlevkou pr. 6x26 cm (140293), ORION Mísa nerez s víkem pr. 25,5 cm (120294), ORION Naběračka nerez s výlevkou pr. 9x33 cm (140299), Miska sklo EMA pr. 12,5 cm , Orion Nerezové rádýlko, pr. 3,8 cm , Orion Čajítko nerezové pr. 7,5 cm, Orion Pánev GRANDE pr. 18 cm , Orion Plotýnka litina pr. 27,5 cm, Orion Naběračka nerez pr. 11,5x35 cm , misa smalt pr 26 cm orion, Orion Smaltovaný hrnec s poklicí Tonča, 16 cm, pr. 16 cm, Orion Smaltovaný hrnec s poklicí Tonča, 18 cm, pr. 18 cm, Orion Smaltovaný hrnec s poklicí Tonča, 20 cm, pr. 20 cm, ORION Cedník nerez pr. 8 cm (124430), ORION Cedník nerez pr. 12 cm (124432), ORION rattan kulatý pr. 25 cm (731147)