Orion cukřenka sklo/uh, pr. 7 cm (126712)

Produkt Orion cukřenka sklo/uh, pr. 7 cm (126712) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion cukřenka sklo/uh, pr. 7 cm (126712) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712)

ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712)
Detail

Menážka na cukr, materiál: sklo, plast, rozměry: pr. 7 cm, v. 14,5 cm. Při podávání kávy návštěvě vám zajisté přijde vhod cukřenka Orion. Tato menážka docílí toho, aby si každý z hostů nenabíral cukr lžičkou, ale hygienicky si nasypal nastavené množství. Cukr se dávkuje otočením cukřenky tam a zpět. Cukřenka Orion je vhodná pro krystalový i krupicový cukr. Je vyrobena z kvalitního čirého skla, které se hodí jak pro každodenní ranní kávu, tak pro slavnostní návštěvy. Klíčové vlastnosti cukřenky OrionCukřenka Orion představuje hygienické dávkování cukruJe vhodná pro krystalový i krupicový cukrMenážka je vyrobena z čirého sklaRozměry:14,5 × 7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712) , Orion cukřenka sklo/uh, pr. 7 cm (126712)

ORION Cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518)

ORION Cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518)
Detail

Menážka na cukr s dávkovačem. Materiál: sklo. Rozměry: pr. 7 cm, v. 13,5 cm. Praktická a hygienická skleněná cukřenka ORION s kovovým dávkovačem se hodí pro krystalový či krupicový cukr. Může stát na stole během podávání snídaně nebo odpolední kávy a čaje, či být součástí slavnostně prostřené tabule. Elegantní cukřenku stačí otočit a nasypat do hrnku s nápojem požadované množství cukru. Při jednom otočení se uvolní dávka, která odpovídá přibližně jedné lžičce cukru. Skleněné tělo cukřenky ORION je dekorativně žebrované, díky tomu se lépe drží a jen tak z ruky nevyklouzne. Není vhodná pro mytí v myčce, myjte pouze ručně. Klíčové vlastnosti cukřenky s dávkovačem ORIONPraktická a hygienická skleněná cukřenkaPro dávkování krystalového či krupicového cukruCukřenka ORION s kovovým dávkovačemJedna dávka odpovídá jedné lžičce cukruDekorativně žebrované skleněné tělo pro snazší manipulaciCukřenka ORION není vhodná pro mytí v myčce nádobíRozměry:Výška:... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cukřenka sklo s dávkovačem pr. 7 cm (153518) , Orion cukřenka ker.+lžička srdíčka pr. 9,5 cm

Orion Cukřenka nerez sítko pr. 7 cm

Detail

Cukřenka se sítkem a víčkem. Jemné sítko se hodí například na moučkový cukr. Kvalitní materiál z nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukřenka nerez sítko pr. 7 cm , Orion cukřenka porc./dřevo+lžička whiteline pr. 9 cm

Cukřenka sklo/UH s dávkovačem - ORION

Cukřenka sklo/UH s dávkovačem - ORION
Detail

Cukřenka s dávkovačem. Materiál: sklo, plast. Rozměry: pr. 7 cm, v. 14,5 cm. Cukřenka s dávkovačem. Materiál: sklo, plast. Rozměry: pr. 7 cm, v. 14,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cukřenka sklo/UH s dávkovačem - ORION , Orion miska sklo crystal pr. 23 cm

Cukřenka se lžičkou LUNA pr. 7 cm

Cukřenka se lžičkou LUNA pr. 7 cm
Detail

Elegantní, bílá cukřenka s víčkem a lžičkou se hodí do klasické, moderní i rustikální kuchyně. A pokud servírujete na bílém porcelánu kávu a moučník, podtrhne tato decentní cukřenka celkový příjemný dojem ze stolování. Má praktické víčko s výřezem na umístění lžičky. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cukřenka se lžičkou LUNA pr. 7 cm

Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm

Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm
Detail

Elegantní, bílá keramická cukřenka s víčkem a lžičkou se hodí do klasické, moderní i rustikální kuchyně. Společně s bílými šálky a podšálky podtrhne tato cukřenka příjemný dojem ze stolování. Cukřenka s jemným dekorem srdíček usnadní podávání krystalového cukru nebo kostek, protože není nic lepšího, než si osladit trochu život. Má praktické víčko s výřezem. Navíc ji lze mýt v myčce nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm , Orion miska zapékací sklo/uh víčko 20x15 cm

Orion Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9 cm

Detail

Cukřenka z kolekce WHITELINE od značky Orion doplní stůl či tác při servírování čaje nebo kávy. Cukr je chráněný víčkem a k jeho nabírání máte k dispozici i ladící lžičku. Zhotoveno z porcelánu a bambusového dřeva. Cukřenku bez víčka je možné mýt v myčce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9 cm

Orion Cukřenka porc./dřevo + lžička WHITELINE pr. 9,5 cm

Detail

Je libo trošku osladit? S touto elegantní cukřenkou porc./dřevo se lžičkou WHITELINE o průměru 9,5 cm od výrobce Orion se již každý sám obslouží. Cukřenka je vyrobena z kombinace porcelánu a bambusového dřeva. Navíc je součástí i praktická malá lžička. Tak copak si dnes dáte dobrého? (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukřenka porc./dřevo + lžička WHITELINE pr. 9,5 cm , Orion cedník uh white jemný pr. 12 cm (124400)

ORION Zrcadlo UH pr. 15 cm stojánek DUO (510145)

ORION Zrcadlo UH pr. 15 cm stojánek DUO (510145)
Detail

Kosmetické zrcátko stolní, materiál plast, zvětšení 2×, průměr 15 cm, oboustranné Stolní kosmetické zrcátko ORION Zrcadlo UH pr. 15 cm stojánek DUO bude každému nepostradatelným pomocníkem. Obraz umí zvětšit až 2×. Kosmetické zrcátko tvoří plast a jeho průměr je 15 cm. Podstatné funkce kosmetického zrcátko ORION Zrcadlo UH pr. 15 cm stojánek DUO Stolní kosmetické zrcátko se hodí každé ženě Zvládne zvětšit obraz až 2× Materiálem zrcátka je plast Průměr zrcátka ORION Zrcadlo UH pr. 15 cm stojánek DUO je 15 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Zrcadlo UH pr. 15 cm stojánek DUO (510145) , Orion prostírání uh kulaté pr. 39 cm zlatá (710835)

ORION Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714)

ORION Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714)
Detail

Dóza materiál porcelán, vhodné do myčky, 1 ks Hledáte způsob jak uskladnit nebo udržet potraviny déle čerstvé? Potom byste měli zvážit koupi dózy ORION. Vybraným materiálem je porcelán. Porcelánové dózy budou skvělým doplňkem ve vaší kuchyni. Nemusíte ji ručně mýt, neboť se může umývat i v myčce. Nejdůležitější parametry ORION Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9,5 cm Dóza od výrobce ORION se postará o delší životnost vašich pokrmů Materiál: porcelán Rozměry: 8 × 9,5 × 9,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714) , Orion cedník uh white jemný pr. 20 cm (124403)

Cedník nerez pr. 7 cm - ORION

Cedník nerez pr. 7 cm - ORION
Detail

Cedník nerez pr. 7 cm Cedník jemný s rukojetí a očkem dobře drží na hrnečku. Materiál: kvalitní nerez! Takže lze mýt cedník v myčce na nádobí! Možnost zavěšení. Rozměry: pr. 7 cm, d. 20 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cedník nerez pr. 7 cm - ORION , Orion cedník uh white jemný pr. 16 cm (124401)

ORION Cedník nerez pr. 7 cm (124429)

ORION Cedník nerez pr. 7 cm (124429)
Detail

Síto - nerez, možnost zavěšení, lze mýt v myčce, průměr 7 cm, délka 20 cm Jemný cedník z kvalitní nerezové oceli je nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Síto od Orionu díky rukojeti a očku dobře drží na hrnečku nebo sklenici, lze ho mýt v myčce nádobí a snadno se skladuje nejen v zásuvce, ale i zavěšením. Klíčové vlastnosti nerez cedníku, 7 cmJemné sítko z nerez oceli o průměru 7 cmCedník Orion je vhodný na skleničky a hrníčkyDíky rukojeti a očku dobře držíLze mýt v myčce nádobíOčko i rukojeť jsou vhodné k zavěšeníMateriál:nerez ocelDélka:20 cmPrůměr:7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník nerez pr. 7 cm (124429) , Orion cedník silikon/uh kemp skládací pr. 25,5 cm

Miska zapékací sklo/UH víčko 20x15 cm - ORION

Miska zapékací sklo/UH víčko 20x15 cm - ORION
Detail

Dózy z žáruvzdorného borosilikátového skla s plastovým víčkem s klipy nabízí mnoho výhod jejich použití. Vzduchotěsné víčko zajišťuje delší uchování čerstvých potravin. Navíc je díky těsnění vodotěsné, takže jsou dózy ideální na přenášení potravin bez obav, že by se tekuté omáčky či polévky vylily. Borosilikátové sklo dózy je odolné vysokým teplotám, můžete v něm potraviny ohřívat, lze v něm zapékat potraviny v klasické troubě, nepřejímá barvu, chuť ani aroma z uložených potravin a ani při dlouhodobém uchování potravin neovlivňuje kvalitu potravin. Pokud zapečete potraviny v menších dózách, každý si pak může pohodlně odnést do práce svoji porci oběda. V dózách můžete připravené jídlo také uchovávat v chladničce i v mrazničce. Jsou stohovatelné. Materiál: borosilikátové sklo (použití od – 20 °C do 220 °C), plast (max 90 °C). Lze je použít v MVT, v klasické troubě – bez víčka, v myčce na nádobí. Rozměry: objem 1 l, 20x15x7 cm. Dózy z žáruvzdorného borosilikátového skla s plastovým víčkem s klipy nabízí mnoho výhod jejich použití. Vzduchotěsné víčko zajišťuje delší uchování čerstvých potravin. Navíc je díky těsnění vodotěsné, takže jsou dózy ideální na přenášení potravin bez obav, že by se tekuté omáčky či polévky vylily. Borosilikátové sklo dózy je odolné vysokým teplotám, můžete v něm potraviny ohřívat, lze v něm zapékat potraviny v klasické troubě, nepřejímá barvu, chuť ani aroma z uložených potravin a ani při dlouhodobém uchování potravin neovlivňuje kvalitu potravin. Pokud zapečete potraviny v menších dózách, každý si pak může pohodlně odnést do práce svoji porci oběda. V dózách můžete připravené jídlo také uchovávat v chladničce i v mrazničce. Jsou stohovatelné. Materiál: borosilikátové sklo (použití od – 20 °C do 220 °C), plast (max 90 °C). Lze je použít v MVT, v klasické troubě – bez víčka, v myčce na nádobí. Rozměry: objem 1 l, 20x15x7 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Miska zapékací sklo/UH víčko 20x15 cm - ORION , Orion mísa uh šlehací+víko grey pr. 21,5 cm

ORION Cedník nerez sítko dvojité pr. 7 cm (124474)

ORION Cedník nerez sítko dvojité pr. 7 cm (124474)
Detail

Cedník dvojitý, nerezový, s rukojetí a očkem, možnost zavěšení, materiál: kvalitní nerez, rozměry: pr. 7 cm, d. 20,5 cm, lze mýt v myčce na nádobí Cedník ORION najde své uplatnění v každé kuchyni. S jeho pomocí snadno připravíte čistý zelený či černý čaj i nálev z bylinek. Dobře drží na hrnečku i konvičce a vyrobený je z velmi kvalitního nerezu. Pohodlné používání umožní rukojeť, zatímco díky očku ho můžete zavěsit. Cedník je možné umývat v myčce na nádobí. Cedník ORION lze využít také na umývání drobného ovoce. Klíčové vlastnosti cedníku ORION nerez sítko dvojité pr. 7 cmPraktický cedník vhodný pro přípravu čaje či nálevu z bylinekLze využít také na umývání drobného ovoceDobře drží na hrnečku či konvičceCedník ORION je vyrobený z velmi kvalitního nerezuPohodlné používání umožní rukojeťBarevné provedení: stříbrné Rozměry:20,5 × 7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník nerez sítko dvojité pr. 7 cm (124474) , Orion cedník silikon/uh kemp skládací pr. 20 cm

ORION Miska zapékací sklo/UH víčko 22x16,5 cm (124761)

ORION Miska zapékací sklo/UH víčko 22x16,5 cm (124761)
Detail

Zapékací mísa - skleněná, hranatá, vhodná do myčky na nádobí i mikrovlnné trouby, maximální teplota do 220 °C, rozměry 7,5 × 16,5 × 22 cm (V׊×D), objem 1,5 l, průhledné provedení Klíčové vlastnosti misky Orion Miska zapékací sklo/UH víčko 22x16,5 cm Miska ORION je druhem nádobí, které využijete při různých příležitostech Skvěle se hodí na ovoce, zeleninu i salát Z misky si zaručeně vychutnáte i třeba teplou polévku Miska ORION je vhodná i do myčky Jistě na vás zapůsobí klasický design Průměr misky ORION: 220 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska zapékací sklo/UH víčko 22x16,5 cm (124761) , Orion cedník uh white jemný pr. 9 cm (120699)

Orion Cedník/miska UH otočný pr. 25 cm bílá

Detail

Miska s otočným cedníkem od značky Orion bude věrným pomocníkem v kuchyni při cezení těstovin, omývání salátu a podobných činností. Při naklonění se vylévá pouze voda, obsah zůstává stále na svém místě. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cedník/miska UH otočný pr. 25 cm bílá , Orion prostírání uh kulaté pr. 39 cm stříbrná (710834)

Orion Cedník/miska UH otočný pr. 25 cm šedá

Detail

Miska s otočným cedníkem od značky Orion bude věrným pomocníkem v kuchyni při cezení těstovin, omývání salátu a podobných činností. Při naklonění se vylévá pouze voda, obsah zůstává stále na svém místě. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cedník/miska UH otočný pr. 25 cm šedá , Orion forma sklo bábovka pr. 21 cm (123289)

Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 25,5 cm

Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 25,5 cm
Detail

Praktický skládací silikonový cedník s praktickou rukojetí z PP plastu, celkové délky 48 cm využijete pro cezení nejrůznějších potravin v kuchyni. Jeho výhodou je tvarovatelná cedicí část, při ukládání ji zamáčknete a při uložení v zásuvce nezabere tolik místa jako běžný cedník.Skvělý pomocník do karavanů, kempů, na chatu i do kuchyně pro každodenní použití, snese teploty až do 100 °C, takže pohodlně přecedíte, na co si vzpomenete, třeba těstoviny nebo vařenou zeleninu. Možnost zavěšení. Vhodný k umývání v myčce na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 25,5 cm , Orion miska sklo salátová chefs pr. 26 cm

Orion Mísa UH šlehací+víko GREY pr. 21,5 cm

Orion Mísa UH šlehací+víko GREY pr. 21,5 cm
Detail

Šlehací mísu GREY s víčkem a výlevkou oceníte při šlehání piškotového těsta, krémů, pomazánek, šlehačky či sněhu. Bude se s ní pracovat mnohem pohodlněji než s běžnými plastovými nádobami, a to díky systému dvojdílného víčka.Při šlehání odklopíte pouze středovou část, uvolní se tak prostor pro šlehací metly, ale po okrajích víčko zůstane a chrání tak kuchyň před nežádoucím rozstřikováním šlehaných potravin. Přiklopením středové části víčka pak zabráníte osychání ušlehaných dobrot.Mísa o objemu 3 l je opatřena výlevkou a uchem, takže se s ní velmi pohodlně pracuje. Je vyrobena z kvalitního PP plastu a TPE silikonu, je odolná teplotám až do +95 °C, vhodná do myčky na nádobí a bez víčka také k ohřevu v mikrovlnné troubě, např. když je třeba povolit máslo. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Mísa UH šlehací+víko GREY pr. 21,5 cm , Orion mísa sklo pr. 21 cm vira (124011)

ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 9 cm (120699)

ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 9 cm (120699)
Detail

Cedník jemný s praktickými úchyty. Materiál: plast. Rozměry: pr. 9 cm. Jedna ze základních pomůcek, která by neměla chybět v žádné kuchyni. Jemný cedník Orion vyrobený z kvalitního plastu je vybavený praktickými úchyty a otvorem pro případné zavěšení. Bez problému ho můžete mýt v myčce na nádobí. Primárně je určen pro cezení, ale jistě ho použijete i jinak. Klíčové vlastnosti jemného plastového cedníku Orion 9 cm, bílýZákladní pomůcka do kuchyněCedník Orion je vyroben z kvalitního plastuJe možné ho mýt v myčce na nádobíJe určen k cezení Rozměry:délka: 19 cmprůměr: 9 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 9 cm (120699) , Orion miska sklo pr. 23 cm ema (124778)

ORION Miska UH dětská pr. 14 cm KONÍK (128381)

ORION Miska UH dětská pr. 14 cm KONÍK (128381)
Detail

Miska - materiál plast, objem 0,25 l, vhodná do mikrovlnné trouby, balení obsahuje jednu misku, bílá barva, se vzorem, dětský motiv Klíčové vlastnosti misky ORION Miska UH dětská pr. 14 cm KONÍK Miska ORION je určená k přípravě jídla i jeho servírování Je dostatečně prostorná, takže se vám v ní bude dobře obalovat Její velikost se bude perfektně hodit na ovoce, zeleninu i hotový salát Skvěle se hodí k servírování müsli a kaší Na pochutiny k televizi či k pohoštění přátel Její objem se hodí také k servírování polévky Miska ORION se hodí do myčky Lze společně s jídlem vložit do mikrovlnné trouby Na první pohled vás zaujme dětský design Průměr misky ORION: 140 mm O celkovém objemu 0,25 l Misce dominuje bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska UH dětská pr. 14 cm KONÍK (128381) , Orion dávkovač medu sklo/uh (141791)

ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 20 cm (124403)

ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 20 cm (124403)
Detail

Cedník jemný s praktickými úchyty. Materiál: plast. Rozměry: pr. 20 cm. Cedník je jedna ze základních pomůcek, která by neměla chybět v žádné kuchyni. Orion jemný cedník vyrobený z kvalitního plastu je vybavený praktickými úchyty a otvorem pro případné zavěšení. Bez problému ho můžete mýt v myčce na nádobí. Primárně je určen pro cezení, ale jistě ho použijete i jinak. Klíčové vlastnosti jemného plastového cedníku Orion 20 cm, bílýZákladní pomůcka do kuchyněCedník Orion je vyroben z kvalitního plastuCedník je možné mýt v myčce na nádobíJe určen k cezení Rozměry:délka: 34,5 cmprůměr: 20 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 20 cm (124403) , Orion mlýnek sklo/uh na koření

ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 12 cm (124400)

ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 12 cm (124400)
Detail

Cedník jemný s praktickými úchyty. Materiál: plast. Rozměry: pr. 12 cm. Jedna ze základních pomůcek, která by neměla chybět v žádné kuchyni. Jemný cedník Orion vyrobený z kvalitního plastu je vybavený praktickými úchyty a otvorem pro případné zavěšení. Bez problému ho můžete mýt v myčce na nádobí. Primárně je určen pro cezení, ale jistě ho použijete i jinak. Klíčové vlastnosti jemného plastového cedníku Orion 12 cm, bílýZákladní pomůcka do kuchyněCedník Orion je vyroben z kvalitního plastuJe možné ho mýt v myčce na nádobíJe určen k cezení Rozměry:délka: 22,5 cmprůměr: 12 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 12 cm (124400) , Orion miska zapékací sklo/uh víčko 22x16,5 cm (124761)

ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 16 cm (124401)

ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 16 cm (124401)
Detail

Cedník jemný s praktickými úchyty. Materiál: plast. Rozměry: pr. 16 cm. Jedna ze základních pomůcek, která by neměla chybět v žádné kuchyni. Jemný cedník Orion vyrobený z kvalitního plastu je vybavený praktickými úchyty a otvorem pro případné zavěšení. Bez problému ho můžete mýt v myčce na nádobí. Primárně je určen pro cezení, ale jistě ho použijete i jinak. Klíčové vlastnosti jemného plastového cedníku Orion 16 cm, bílýZákladní pomůcka do kuchyněCedník Orion je vyroben z kvalitního plastuJe možné ho mýt v myčce na nádobíJe určen k cezení Rozměry:délka: 28 cmprůměr: 16 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 16 cm (124401) , Orion cedník silikon/uh kemp skládací pr. 20 cm (124471)

ORION Prostírání UH kulaté pr. 39 cm stříbrná (710834)

ORION Prostírání UH kulaté pr. 39 cm stříbrná (710834)
Detail

Prostírání - materiál plast, omyvatelné, odpuzující vodu, rozměry 39 × 39 cm (Š×D), stříbrná barva Zásadní vlastnosti produktu ORION Prostírání UH kulaté pr. 39 cm stříbrná Prostírání ORION vylepší vzhled každého jídelního stolu Omyvatelné prostírání je mezi uživateli oblíbené, protože se snadno udržuje Odpuzuje vodu V balení najdete jeden kus Jeho vzhled podtrhuje stříbrná barva Rozměry prostírání ORION činí 39 × 39 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Prostírání UH kulaté pr. 39 cm stříbrná (710834) , Orion cedník silikon/uh kemp skládací pr. 25,5 cm (124472)

ORION Prostírání UH kulaté pr. 39 cm zlatá (710835)

ORION Prostírání UH kulaté pr. 39 cm zlatá (710835)
Detail

Prostírání - materiál plast, omyvatelné, odpuzující vodu, rozměry 39 × 39 cm (Š×D), zlatá barva Zásadní přednosti produktu ORION Prostírání UH kulaté pr. 39 cm zlatá Prostírání ORION dodá jídelnímu stolu slavnostní podobu Omyvatelné prostírání si vás získá díky snadné údržbě Dokáže odpuzovat vodu díky povrchové úpravě V balení se nachází jeden kus Jeho vzhled podtrhuje zlatá barva Rozměry prostírání ORION jsou 39 × 39 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Prostírání UH kulaté pr. 39 cm zlatá (710835) , Orion dóza sklo/uh granit 1l (126442)

Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION

Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION
Detail

Koláčová forma - sada 6 ks. Vytvoříte košíčky z různých druhů těsta a připravíte z nich slané i sladké zákusky. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Rozměry: pr. 7 cm, v. 2 cm. Max 200 °C. Není vhodná do myčky na nádobí. Koláčová forma - sada 6 ks. Vytvoříte košíčky z různých druhů těsta a připravíte z nich slané i sladké zákusky. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Rozměry: pr. 7 cm, v. 2 cm. Max 200 °C. Není vhodná do myčky na nádobí. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION , Orion dóza sklo/uh granit 0,72l (126441)

Orion Dávkovač medu sklo/UH

Detail

Dávkovač medu a sirupu dokáže skvěle odměřit potřebné množství tekutého medu do čaje, na chléb či sirupu na cukrovinky. Orion Dávkovač medu sklo/UH můžete použít i na rozpuštěnou čokoládu nebo marinádu při grilování. Objem 0,25 litru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Dávkovač medu sklo/UH , Orion demižon sklo+víčko uh 1,5 l

ORION Víko UH do MVT pr. 26 cm Cover (152607)

ORION Víko UH do MVT pr. 26 cm Cover (152607)
Detail

Nádobí do mikrovlnné trouby zabrání rozstřikování ohřívaných potravin a ušetří Vám tak práci s mytím zašpiněné trouby. Materiál: plast. Snáší teplotu od -25 °C do +95 °C. Transparentní. Rozměry: pr. 26 cm, v. 9,5 cm. Vhodné do myčky. Při vaření v mikrovlnné troubě potraviny často vystřikují tekutiny kolem sebe a tím zašpiní celou troubu. Máme zde řešení v podobě víka Orion. Při vaření stačí potraviny zakrýt tímto víkem a trouba zůstane čistá. Víko Orion je vyrobeno z plastu. Zvládá teploty od -25 do 95 °C. Oceníte jeho průhledné provedení pro snadnou kontrolu potravin uvnitř. Po použití víko snadno umyjete v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti víka do mikrovlnné trouby OrionVíko Orion je určeno pro používání v mikrovlnné trouběJe vyrobeno z plastového materiáluOdolává teplotám od -25 do 95 °CPrůhledné provedení usnadňuje kontrolu potravin uvnitřRozměry:26 × 9,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Víko UH do MVT pr. 26 cm Cover (152607) , Orion džbán sklo+víčko uh luna 1,75l

Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 20 cm (124471)

Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 20 cm   (124471)
Detail

Cedník , skládací, silikonový, tvarovatelná cedicí část, materiál: silikon, plast PP, max. teplota 100 °C, možnost zavěšení, rozměry: d. s rukojetí 41 cm, pr. 20 cm, vhodný do myčky na nádobí Praktický skládací cedník ORION Kemp o průměru 20 cm najde široké využití v kuchyni ve vaší domácnosti, kempu, na chalupě i v karavanu. Je určený pro každodenní použití, snese teploty až 100 °C, tudíž s ním přecedíte téměř cokoli. Díky tvarovatelné cedicí části ze silikonu je velmi skladný, rukojeť z PP plastu je opatřena očkem pro případné zavěšení. Snadno ho zploštíte a uložíte do zásuvky, kde zabere méně místa než klasický cedník. Cedník ORION je vhodný pro mytí v myčce nádobí. Klíčové vlastnosti cedníku ORION silikon/UH Kemp, 20 cmPraktický skládací cedník ORION Kemp o průměru 20 cmRukojeť z PP plastu opatřená očkem pro zavěšeníTvarovatelná (skládací) cedicí část ze silikonu pro snadné uskladnění v zásuvceCedník ORION silikon/UH Kemp snese... (alza.cz)

Podobné produkty ako Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 20 cm (124471) , Orion konvice var. sklo/uh svatava 2,3l

Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 25,5 cm (124472)

Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 25,5 cm  (124472)
Detail

Cedník , skládací, silikonový, tvarovatelná cedicí část, materiál: silikon, plast PP, max. teplota 100 °C, možnost zavěšení, rozměry: d. s rukojetí 48 cm, pr. 25,5 cm,vhodný do myčky na nádobí Praktický skládací cedník ORION Kemp o průměru 25,5 cm najde široké využití v kuchyni ve vaší domácnosti, kempu, na chalupě i v karavanu. Je určený pro každodenní použití, snese teploty až 100 °C, tudíž s ním přecedíte téměř cokoli. Díky tvarovatelné cedicí části ze silikonu je velmi skladný, rukojeť z PP plastu je opatřena očkem pro případné zavěšení. Snadno ho zploštíte a uložíte do zásuvky, kde zabere méně místa než klasický cedník. Cedník ORION je vhodný pro mytí v myčce nádobí. Klíčové vlastnosti cedníku ORION silikon/UH Kemp, 25,5 cmPraktický skládací cedník ORION Kemp o průměru 25,5 cmRukojeť z PP plastu opatřená očkem pro zavěšeníTvarovatelná (skládací) cedicí část ze silikonu pro snadné uskladnění v zásuvceCedník ORION silikon/UH Kemp... (alza.cz)

Podobné produkty ako Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 25,5 cm (124472)

Orion Nůž kuchyňský nerez/UH CLASSIC 7 cm

Detail

Kuchyňský nůž klasického provedení najde ve Vaší kuchyni široké uplatnění. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné a přesné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Nůž kuchyňský nerez/UH CLASSIC 7 cm

Orion Mlýnek sklo/UH na koření

Orion Mlýnek sklo/UH na koření
Detail

Mlýnek mechanický na koření velmi snadno čerstvě namele koření při dokončování pokrmů, ale i dochutí hotová jídla přímo u stolu. Možnost nastavení hrubosti mletí pomocí závitu. Materiál: sklo, nerez, plast. Keramický mlecí mechanismus. Nedotahujte zcela závit k nastavení hrubosti mletí, hrozí odloupnutí kroužku kryjícího keramický závit. Skleněnou část lze mýt v myčce nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlýnek sklo/UH na koření

ORION Dávkovač medu sklo/UH (141791)

ORION Dávkovač medu sklo/UH (141791)
Detail

Dóza materiál sklo, objem 0,25 l, vhodné do myčky, 1 ks Hledáte způsob jak manipulovat s nejrůznějšími potravinami, ale chcete je udržet čerstvé? V tom případě by vám určitě neměla v kuchyni chybět dóza ORION. Dóza s objemem 0,25 l se postará o uchování potravin nebo i ostatních ingrediencí. Materiálem jejího těla je sklo. Sklo je vhodné obzvláště pro uchování suchých potravin. Nemusíte se starat o její ruční mytí, neboť se může umývat i v myčce. Klíčové parametry ORION Dávkovač medu sklo/UH Dóza ORION se postará o delší životnost vašich potravin Objem: 0,25 l Materiál: sklo Rozměry: 15 × 8 × 8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Dávkovač medu sklo/UH (141791)

Orion Mísa sklo Vira pr. 21 cm

Detail

Praktický pomocník do každé kuchyně, to je miska sklo Vira o průměru 21 cm od výrobce Orion. Je vyrobena ze skla a najde využití v každé domácnosti. Pro přípravu jednotlivých ingrediencí do receptu, na míchání, šlehání, ale i servírování potravin. A mytí nechte na myčce. Tak co dobrého si dnes připravíte? (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mísa sklo Vira pr. 21 cm

Orion Konvice var. sklo/UH SVATAVA 2,3l

Orion Konvice var. sklo/UH SVATAVA 2,3l
Detail

Konvice na přípravu čajů, bylinkových nálevů, ale i studených nápojů. Praktické ucho. Materiál: borosilikátové sklo - odolné teplotám od -40°C do +300°C, plast. V konvici můžete připravit čaj na elektrických, sklokeramických i plynových sporácích (pozor na plastové části). Jsou vhodné do myček nádobí, můžete v nich chladit nápoje v chladničce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Konvice var. sklo/UH SVATAVA 2,3l

Konvice var. sklo/UH SVATAVA 2,3l - ORION

Konvice var. sklo/UH SVATAVA 2,3l - ORION
Detail

Konvice na přípravu čajů, bylinkových nálevů, ale i studených nápojů. Praktické ucho. Materiál: borosilikátové sklo - odolné teplotám od -40°C do +300°C, plast. V konvici můžete připravit čaj na elektrických, sklokeramických i plynových sporácích (pozor na plastové části). Jsou vhodné do myček nádobí, můžete v nich chladit nápoje v chladničce. Rozměry: objem 2,3 l, pr. 18 cm, v. 18 cm. Konvice na přípravu čajů, bylinkových nálevů, ale i studených nápojů. Praktické ucho. Materiál: borosilikátové sklo - odolné teplotám od -40°C do +300°C, plast. V konvici můžete připravit čaj na elektrických, sklokeramických i plynových sporácích (pozor na plastové části). Jsou vhodné do myček nádobí, můžete v nich chladit nápoje v chladničce. Rozměry: objem 2,3 l, pr. 18 cm, v. 18 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Konvice var. sklo/UH SVATAVA 2,3l - ORION

ORION Dóza sklo/UH GRANIT 0,425l (126443)

ORION Dóza sklo/UH GRANIT 0,425l (126443)
Detail

Dóza materiál sklo, objem 0,425 l, 1 ks Rádi byste přenášeli a uchovali vaše potraviny co nejdéle čerstvé? V tom případě by vám neměla v kuchyní scházet dóza ORION. Dóza o objemu 0,425 l vám poslouží pro uchování hotového jídla nebo ostatních ingrediencí. Jejím materiálem je sklo. Sklo se používá především pro uchování suchých potravin. Hlavní přednosti ORION Dóza sklo/UH GRANIT 0,425l Dóza od výrobce ORION uchová potraviny dlouho čerstvé Objem: 0,425 l Materiál: sklo Rozměry: 10 × 8,5 × 8,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Dóza sklo/UH GRANIT 0,425l (126443)

ORION Dóza sklo/UH GRANIT 0,72l (126441)

ORION Dóza sklo/UH GRANIT 0,72l (126441)
Detail

Dóza materiál sklo, objem 0,72 l, silikonové těsnění, 1 ks Přejete si uskladnit, převézt nebo udržet déle čerstvé vaše potraviny? Pak by vám zajisté neměla v kuchyni scházet dóza ORION. Dóza o objemu 0,72 l vám poslouží pro uchování hotového jídla nebo jakýchkoliv dalších ingrediencí. Materiálem jejího těla je sklo. Sklo se používá především na suché ingredience. Nedopatřením vám z dózy nic nevyteče, jelikož obsahuje silikonové těsnění. Základní funkce ORION Dóza sklo/UH GRANIT 0,72l Dóza od výrobce ORION se postará o delší životnost pokrmů Objem: 0,72 l Materiál dózy: sklo Obsahuje také silikonové těsnění Rozměry: 14 × 8 × 8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Dóza sklo/UH GRANIT 0,72l (126441)

ORION Dóza sklo/UH GRANIT 1l (126442)

ORION Dóza sklo/UH GRANIT 1l (126442)
Detail

Dóza materiál sklo, objem 1 l, silikonové těsnění, 1 ks Chcete, aby vaše potraviny zůstaly co nejdéle čerstvé a dalo se s nimi manipulovat? Potom byste měli uvážit pořízení dózy ORION. Dóza o objemu 1 l se postará o uchování připraveného jídla nebo jiných ingrediencí. Materiálem jejího těla je sklo. Sklo se používá především pro uchování suchých potravin. Při manipulaci vám z dózy nic nevyteče, protože má také silikonové těsnění. Rozhodující vlastnosti ORION Dóza sklo/UH GRANIT 1l Dóza ORION se postará o dlouhou čerstvost potravin Objem dózy: 1 l Materiál dózy: sklo Obsahuje také silikonové těsnění Rozměry až 18 × 9 × 9 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Dóza sklo/UH GRANIT 1l (126442)

ORION Forma na dort nepř.p.+víko UH GRANDE pr. 26 cm (120019)

ORION Forma na dort nepř.p.+víko UH GRANDE pr. 26 cm (120019)
Detail

Pečicí forma na dort, z nepřilnavého materiálu, vhodná do myčky na nádobí Rádi byste si upekli některý z oblíbených pokrmů? Pak jistě využijete pečicí formu ORION Forma na dort nepř.p.+víko UH GRANDE pr. 26 cm. Tento typ je ideální na dort. Pokud často pečete, nemusíte se stresovat kvůli připálení, tato pečicí forma disponuje nepřilnavým povrchem. Určitě vás rozveselí i to, že formu bez obav můžete nechat umýt v myčce. Podstatné vlastnosti pečicí formy ORION Forma na dort nepř.p.+víko UH GRANDE pr. 26 cm Tato pečicí forma vám pomůže s přípravou oblíbených dobrot Materiálem pečicí formy je nepřilnavý ORION Forma na dort nepř.p.+víko UH GRANDE pr. 26 cm se hodí k vložení do myčky Určení pečící formy ORION: na dort (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma na dort nepř.p.+víko UH GRANDE pr. 26 cm (120019)

ORION Mísa sklo pr. 21 cm Vira (124011)

ORION Mísa sklo  pr. 21 cm Vira (124011)
Detail

Mísa - objem 1,9 l, materiál sklo, vhodné do mikrovlnné trouby, počet kusů v balení 1, průměr 210 mm, barva průhledná Udělejte si radost novou mísou ORION. Mísa je zhotovena z moderně vyhlížejícího skla a nabízí objem 1,9 l. Měla by bez problémů zvládnout ohřívání v mikrovlnce. Není určena do myčky. Nejdůležitější vlastnosti misky ORION Mísa sklo pr. 21 cm Vira Z materiálu: sklo Miska ORION má obsah 1,9 l Vhodné do mikrovlnné trouby a myčky Průměr mísy: 210 mm Barva: průhledná (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Mísa sklo pr. 21 cm Vira (124011)

ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289)

ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289)
Detail

Pečicí forma na bábovku, skleněná, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 300 °C Rádi byste svým blízkým upekli nějakou dobrotu? Pak vás jistě zaujme pečicí forma ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm. Tento typ je určený na bábovku. Skleněná pečicí forma je velmi odolná vůči mechanickému opotřebení a nevadí mu ani vysoké pracovní teploty. Potěší vás i možnost umýt pečicí formu v myčce. Nejvyšší teplota, při které můžete použít pečící formu ORION je 300 °C. Zajímavé funkce pečicí formy Orion Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je sklo ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm se dá vložit do myčky na nádobí Maximální teplota při použití: 300 °C Určení pečící formy ORION: na bábovku (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289)

ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778)

ORION Miska sklo pr. 23 cm  EMA (124778)
Detail

Miska - materiál sklo, objem 2,3 l, balení obsahuje jednu misku, průhledná barva, moderní motiv Klíčové vlastnosti misky ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA Miska ORION je určená k přípravě jídla i jeho servírování Na stole se bude vyjímat třeba plná ovoce, zeleniny nebo salátu Oceníte ji také na kompoty Její objem se hodí také k servírování polévky Jednoduchý a nadčasový design ze skla Miska ORION je určena i pro myčku na nádobí Na první pohled vás zaujme moderní design Průměr misky ORION: 230 mm O objemu 2,3 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778)

ORION Miska sklo pr. 12,5 cm EMA (124777)

ORION Miska sklo pr. 12,5 cm  EMA (124777)
Detail

Miska - materiál sklo, objem 0,33 l, průměr 5 - 15 cm, balení obsahuje jednu misku, průhledná barva Zásadní vlastnosti misky ORION Miska sklo pr. 12,5 cm EMA Miska ORION by neměla chybět v žádné domácnosti k servírování jídla Na stole se bude vyjímat třeba plná ovoce, zeleniny nebo salátu Pro vychutnání vašeho oblíbeného müsli i kaše Vyrobena z vždy elegantního skla Miska ORION je určena i pro mytí v myčce Průměr misky ORION: 12,5 mm Objem misky činí 0,33 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska sklo pr. 12,5 cm EMA (124777)

Orion Mlýnek nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm

Orion Mlýnek nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm
Detail

Ruční nerezový mlýnek na kávu v černé barvě těla čerstvě namele zrnkovou kávu. Taková káva bude jiný level než balená mletá káva. Zaručuje efektivní mletí, abyste si vychutnali aroma a chuť kávy doma, ale i na dovolené nebo v práci.Plnění v horní části pod kličkou, která se snadno nasazuje a snímá. Hrubost mletí si můžete snadno regulovat pomocí prstence ve střední části. Číslo 1 umožní přípravu velmi jemné kávy, naopak otočením k číslu 8 docílíte hrubé mletí. To je způsobeno posunem obou částí keramického mlecího mechanismu k sobě nebo od sebe. Bude i designovou záležitostí, je vyroben z nerezové oceli 18/8 ss, opatřené černým nástřikem, spodní nádoba, kam padá káva, je skleněná, klička je hliníková s dřevěným úchytem, který umožní pevné uchopení a mletí. Podle potřeby lze mlýnek umýt v teplé vodě se saponátem, opláchnout a nechat řádně vyschnout. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlýnek nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm

Orion Dóza sklo/UH GRANIT hranatá 1,5 l

Orion Dóza sklo/UH GRANIT hranatá 1,5 l
Detail

Hranatá dóza z čirého skla se u vás v kuchyni rozhodně neztratí. Bude se hodit na oříšky, semínka a při troše fantazie ji můžete využít třeba i jako květináč. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Dóza sklo/UH GRANIT hranatá 1,5 l

Orion Dóza sklo/UH GRANIT hranatá 2 l

Orion Dóza sklo/UH GRANIT hranatá 2 l
Detail

Hranatá dóza z čirého skla se u vás v kuchyni rozhodně neztratí. Bude se hodit na oříšky, semínka a při troše fantazie ji můžete využít třeba i jako květináč. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Dóza sklo/UH GRANIT hranatá 2 l

Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov

Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov
Detail

Stojan se 6ti kořenkami vám umožní mít vaše oblíbené koření vždy po ruce. Můžete ho umístit na volnou plochu kuchyňské linky všude tam, kde je právě zapotřebí. Přehledně uloží základní druhy koření. Materiál: stojan – chrom, skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými víčky s otvíracími sypátky. Rozměry: kořenka objem 0,1 l, pr. 4 cm, v. 10 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov

Orion Kořenka sklo/UH 6 ks + stojan kov

Detail

Ozdobte váš stůl či kuchyň s jednoduchými kořenkami sklo/UH 6 ks se stojenem od výrobce Orion. Stojan je vyroben z chromu, kořenky pak ze skla s plastovými víčky, které nabízí 2 možnosti otevření. Mějte vše po ruce a pusťte se do svých kulinářských experimentů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/UH 6 ks + stojan kov
ORION Cukřenka sklo/UH, pr. 7 cm (126712), Orion Cukřenka ker.+lžička SRDÍČKA pr. 9,5 cm , Orion Cukřenka porc./dřevo+lžička WHITELINE pr. 9 cm , Orion Miska sklo CRYSTAL pr. 23 cm , Orion Miska zapékací sklo/UH víčko 20x15 cm, ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 12 cm (124400), ORION Prostírání UH kulaté pr. 39 cm zlatá (710835), ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 20 cm (124403), ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 16 cm (124401), Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 25,5 cm , Orion Mísa UH šlehací+víko GREY pr. 21,5 cm , Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 20 cm , ORION Cedník UH WHITE jemný pr. 9 cm (120699), ORION Prostírání UH kulaté pr. 39 cm stříbrná (710834), ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289), ORION Miska sklo salátová CHEFS pr. 26 cm, ORION Mísa sklo pr. 21 cm Vira (124011), ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778), ORION Dávkovač medu sklo/UH (141791), Orion Mlýnek sklo/UH na koření , ORION Miska zapékací sklo/UH víčko 22x16,5 cm (124761), Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 20 cm (124471), Orion Cedník silikon/UH KEMP skládací pr. 25,5 cm (124472), ORION Dóza sklo/UH GRANIT 1l (126442), ORION Dóza sklo/UH GRANIT 0,72l (126441), Orion Demižon sklo+víčko UH 1,5 l , Orion Džbán sklo+víčko UH LUNA 1,75l , Orion Konvice var. sklo/UH SVATAVA 2,3l